Показати повну версію : Чому ви зависаєте на форумі?
А я познайомилась з форумом через свого чоловіка - не знаю як він натрапив, але зареєструвався і я довгий час заходила на форум під його паролем і просто читала інформацію, що мене цікавила.
А потім зауважила яке тут інтелігентне товариство зібралось і захотілось зареєструватись, спілкуватись. Захотілось щоб і мене помітили! :shy:
Тепер вже чоловік заходить в кімнату і коментує : "Форум! Дружина вийшла в нет і не повертається!" :)
Андріана
26.05.2008, 13:13
Я,коли була вагітна, в пошук подала "львівські ПБ", кинуло на форум в гілку "Для майбутніх мам" і все:scare: застрягла я тут:)
Натрапив улiтку 2007 р., шукаючи iнформацiю про цiкавини Львова (готувалися до поiздки), але пiсля реєстрацiї тiльки читав. Друге вiдкриття ЛФ сталося (логiчно! ;)) пiсля других вiдвiдин мiста на травневi свята. Подобається камернiсть атмосфери :)
Boris_Kiev
26.05.2008, 14:28
Друге вiдкриття ЛФ сталося (логiчно! ) пiсля других вiдвiдин мiста на травневi свята. Подобається камернiсть атмосфери А чому Ви здійснили "друге відкриття" лише віртуально ? Невже не вистачило рішучості відвідати Форумівку 3.05 ?
камернiсть
о_О
це що таке?...
Samojlovu4
26.05.2008, 14:37
о_О
це що таке?...
Я так розумію, цей знак - своєрідний замінник смайлика, покликаний виразити здивування...
Цікаво чи вгадав.
А чому Ви здійснили "друге відкриття" лише віртуально ? Невже не вистачило рішучості відвідати Форумівку 3.05 ?
Та не рiшучостi, а кiлькох годин! :( Якраз опiвднi 3.05 вже виїхали додому...
Додано через 4 хвилини
о_О
це що таке?...
М-м... Ок, назвемо це клубною атмосферою :cowboy:
Boris_Kiev
26.05.2008, 15:54
Та не рiшучостi, а кiлькох годин! Якраз опiвднi 3.05 вже виїхали додому...
Ну ось Іспанка і Ромко, будучи в Києві, просто з головпоштамту вийшли на ЛФ і саме звідти Іспанка підхопила моє ПП з контактними даними.
Ну ось Іспанка і Ромко, будучи в Києві, просто з головпоштамту вийшли на ЛФ і саме звідти Іспанка підхопила моє ПП з контактними даними.
А це Ви до чого кажете? (я шось сьоднi капiтально туплю :ninja: :agree: )
Зависаю тому, що за досить короткий час встигла полюбити форум і тих з ким безпосередньо в ньому спілкуюсь...:radist:
Boris_Kiev
26.05.2008, 17:04
А це Ви до чого кажете? (я шось сьоднi капiтально туплю :ninja: :agree: )Власне, якщо Ви до 03.05 були лише "читачем", то забираю свої слова назад.
Просто завжди можна знайти спосіб зв"язатися з кимось у будь-якому місті. :)
Власне, якщо Ви до 03.05 були лише "читачем", то забираю свої слова назад.
Саме так. ;)
Просто завжди можна знайти спосіб зв"язатися з кимось у будь-якому місті.
Та звiсно. Але просто не люблю (та й не звик "по жизнi"), коли про мене говорять "а хто це?" :) :) От якщо пощастить приїхати у серпнi, то при нагоди пофорумiти у реалi почуватимусь вже комфортнiше.
Городецький
18.07.2008, 02:27
Во-о-о-о-о-от! Тілько Курилки ще не вистачає ...
*радісно потирає руки, ностальгічно мружиться, човгається по стільцю і просить людей не звертати на нього уваги*
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі?
А чом би і ні? На своєму міському форумі деякі кадри погано реагують на українську, тож тут хоч можна не виправдовуватися...
Наше Літо
27.07.2008, 13:50
довгий час була лише читачем, а не безпосереднім учасником життя на ЛФ. тут дуже цікаво: багато змістовної інформації, адекватне спілкування між форумчанами (модератори - молодці! =)...
afterstep
27.07.2008, 14:34
адекватне спілкування між форумчанами (модератори - молодці! =)...
цікаве математичне формулювання....
функція "адекватне спілкування між форумчанами", куди аргументом передається "модератори" - "молодці" "!=" (тобто "не дорівнює")....
от тільки вираз - не докінцено....
цікаво, чи є зв'язок між "зависаєте на форумі" і "зависає форум"?
==
а може то статус "адекватне спілкування на форумі" - це є "модератори" - "молодці"?
функція "адекватне спілкування між форумчанами", куди аргументом передається "модератори" - "молодці" "!=" (тобто "не дорівнює")....
Просто модератори вчасно виявляють і знешкоджують такі речі.як ... і ...,і ...,і ...,і ... .
Працюють,в поті чола,таксказать...
І тому форум є адекватним.
І всьо красіво...
Наше Літо
27.07.2008, 14:50
цікаве математичне формулювання....
знаєте, була на кількох форумах...тому знаю з чим порівнювати. там модератори виконували свої обов"язки дуже не належно, і на тих форумах панував справжнісінький хаос.
бажання приходити на форум не лише через наявність цікавих тем і через приємних для спілкування форумчан!
==
а може то статус "адекватне спілкування на форумі" - це є "модератори" - "молодці"?
не вистачаж слова "через" ;)
afterstep
27.07.2008, 15:49
Просто модератори вчасно виявляють і знешкоджують такі речі.як ... і ...,і ...,і ...,і ... .
Працюють,в поті чола,таксказать...
І тому форум є адекватним.
І всьо красіво...
з трьох тверджень - з одним погоджуся :) Решта три - як би м'яко сказати? "видавання бажаного за дійсне" :)
знаєте, була на кількох форумах...тому знаю з чим порівнювати.
знаєте, "перший погляд" зазвичай оманливий :)
ви вірите у кохання з першого погляду?
==
І навіть болото в сонячний день виглядає гарно і зграбно - навіть гарніше (при певному освітленні), ніж озеро. До того ж старе болото ще й уквітчане, і переважає запах квітів, а не випарів :)
Ну, і ще від віддалі спостерігача до болота залежить....
І навіть болото в сонячний день виглядає гарно і зграбно - навіть гарніше (при певному освітленні), ніж озеро. До того ж старе болото ще й уквітчане, і переважає запах квітів, а не випарів
Ну, і ще від віддалі спостерігача до болота залежить....
:) часом не хочеться заходити на форум, але робиш це тільки для задоволення поставити комусь карму
Наше Літо
27.07.2008, 20:42
з трьох тверджень - з одним погоджуся :) Решта три - як би м'яко сказати? "видавання бажаного за дійсне" :)
знаєте, "перший погляд" зазвичай оманливий :)
а хто вам сказав, що відбувався лише "перший погляд"?=)
поспішаю вас привітати....
17 повідомлень і карма + 27...
і ще жодної фотографії!.. http://levus.info/smile/smile.gif
Londoner
01.08.2008, 20:25
Незважаючи на легкі міжусобні війни між старожилами, та, м'яко кажучи, легку неприязнь до лікарів - я тут буваю більш-менш регулярно, бо тут люди здебільшого адекватні і не страждають від поголовного фанатизму. Майже з усіма можна конструктивно подискутувати, не переходячи при цьому на лайку та особистості.
Надіюсь, що і в подальшому, незважаючи на дозвіл нової реєстрації, цей форум, завдяки розумній модерації, залишиться таким, яким я його вперше зустрів.
:)
Маруся-мама
01.08.2008, 20:58
чому? тому що лінь працювати!
Чому ви зависаєте на форумі?
Спостерігаю за новими аватарками Пупера, яка наступна?
ckorpionsha
01.08.2008, 21:59
З форумом познайомилась через пошук в Гуглі чогось..не памятаю вже що шукала..була вагітна,то все цікавило про цей стан. Натрапила на форум, почитала пару разів...зберегла,закрила...так пару днів заходила меджу прочім на роботі. Потім цей форум став "Ізбранним" самий найкращий. Зачитувалась всім. Це переросло в хобі,можна так сказати. Декрет пройшов на форумі,як один день...схватки проходили з форумом вночі. Чоловік про форум чує кожен день, це вже як традиція. Недавно прийшов скоріше з роботи, хтів за компом посидіти....трохи почекала,потом мені то набридло,хотілось на форумі побути..то я його в 11 ночі відправила по морозиво..А шо? Мені теж тре свої справи перечитати)
Класно,що є цей форум..всі свої..реальні..живі
Londoner
01.08.2008, 22:09
чому? тому що лінь працювати!
одне іншому не мішає! ;)
Недавно прийшов скоріше з роботи, хтів за компом посидіти....трохи почекала,потом мені то набридло,хотілось на форумі побути..то я його в 11 ночі відправила по морозиво..
Великолепно :) Получил истинное удовольствие, прочитав сие, спасибо. Надеюсь, сдачи с пива хватило на мороженое? ;)
Знаете, есть такая поговорка: "любовь к родине начинается с семьи". Немного перефразирую: "ненависть к форуму начинается с мороженого" :)
Маруся-мама
01.08.2008, 22:48
одне іншому не мішає! ;)
Певно що не мішає, бо я ж нічого не варю... але он часами мому босу заваджає те що я проводжу час на форумі. Заставляє працювати.:)
ckorpionsha
01.08.2008, 22:51
Великолепно :)
Не знаю что было со сдачей, но точно не на пиво ушла...муж не любитель пива как и остального...зато я получила удовольствие вдвойне..и на форуме посидела и мороженого поела:)
pukhnastyk
01.08.2008, 22:54
Бо тут шалено цікаво!:radist::radist::radist:Бо зветься Львівським і форумляни певною мірою точно люблять Львів:бо народились тут,або живуть,або іноді бувають, чи навіть раз були яко туристи які, і він (Львів) запав у душу НАЗАВЖДИ:radist:
Але б ніколи не подумала про себе,що можу так конкретно "запасти" на любий чат чи форум.Зізнаюсь,місяць як вже була читачем ЛФ.Відразу сподобалось - форум нестандартний, з львівським "характером" і з дуже цікавими та обізнаними (ну просто знают про всьо же тико тутка, на Землі, є:)) співрозмовниками. Але так як не зависала раніше в чатах,то чомусь і не відразу зареєструвалась.Хоча читала: фест мудрий форум!Ого-го! І де він такий взявся!? Тому БРАВО:clapping::clapping::clapping: тим хто його створив і "був біля витоків цього діла":)
А стала я форумлянином тико того вівторка і, Ви знаєте, шановні форумляни,бути форумлянином-співрозмовником НАБАГАТО цікавіше, ніж просто читачем. Але правда капітально "затягує" - не можу і дня прожити,коли хоч речення не напишу.То "капєц".Рідні, звичайно, не розуміють такого "тєжкого" випадку, але то вже інше діло.:p
А почався цей вівторок з того, що на всі 100 собі сказала: ну всьо,йду вчитись танцювати танго :dance:- танець,який вже добрих 5 років супер люблю.(тоді (у вт) був час, а тепер :(...). І тоді ж подумала - та ж на ЛФ всьо-всьо знають,ану ж бо скажуть. І дійсно - бац, і того ж дня цікавий і корисний допис надійшов від чудової форумлянки NataGidra, дякую:clapping: Я давай тоді знайомих на танго підбивати. Але :( не всьо так легко в нашому житті...Не вийшло. Бо.....втрафилася робота:radist:, і танго лишається все ще хорошим наміром, який мрію втілити, колись:D:D
Йой,скажете, ото вже настрочила допис:8:
Такий, як була моя "довга дорога до ЛФ...":rolleyes:
pukhnastyk
01.08.2008, 23:01
Эмоциональная женщина
На всі 100%.
Ykr@inochk@
04.08.2008, 07:34
На своєму міському форумі деякі кадри погано реагують на українську, тож тут хоч можна не виправдовуватися...
Можу від себе ще додати добропорядність, повагу тутешніх форумлян один до одного та відсутність відвертої лайки (принаймні в темах які я встигла за цей час переглянути). :)
Дуже приємно спілкуватись! ДЯКУЮ!
Ykr@inochk@
20.08.2008, 11:43
Поэтому следует признать - пример общения украино- и русско- язычных граждан Украины на этом форуме - вполне естественен - каждый понимает оппонента, но говорит на родном языке.
До речі, а що вам заважає спілкуватися на цьому форумі українською? Особисто я тут заради цього, бо спілкуватися в віртуальному світі видалося цікавіше і приємніше ніж у реалії. Вдосконалюю свою солов'їну.
Liliyah Romanova
20.08.2008, 18:34
До речі, а що вам заважає спілкуватися на цьому форумі українською? Особисто я тут заради цього, бо спілкуватися в віртуальному світі видалося цікавіше і приємніше ніж у реалії. Вдосконалюю свою солов'їну.
Думаю, ви не левандівку зацитували. Знову глюки форуму. :)
Ykr@inochk@
20.08.2008, 19:30
Думаю, ви не левандівку зацитували. Знову глюки форуму.
Виправляю помилку. Дякую за відвертання наклепу.
Общение на форуме не позволяет считать такое утверждение верным
Ни разу - никто - не прерходил на русский, обращаясь непосредственно ко мне
Поэтому следует признать - пример общения украино- и русско- язычных граждан Украины на этом форуме - вполне естественен - каждый понимает оппонента, но говорит на родном языке.
Liliyah Romanova
20.08.2008, 20:04
Дякую за відвертання наклепу.
Дуже прошу. :)
А наклепи на форумі - звична справа. За них навіть не вибачаються. :D:D:D
Знову глюки форуму.
це не глюки, просто "цитата виділеного" потрібно натискати біля дописувача, а не там де ближче...
levandivka
21.08.2008, 02:18
"цитата виділеного" потрібно натискати біля дописувача
Нічо'...
зате є привід зависнути на форумі. :)
Це наркотик!!! :8::D:eek:
Раніше в мене було всього дві залежності: танці і шоколад, а тепер... :o Ах, Львівський форум, Львівський форум...
Шкода, що чоловіка затянути сюда не вдається. А може і не шкода... В родині повинен пити один... Верніше, зависати...:shutup:
рівнянин
23.08.2008, 20:55
Ну...не агітатор. Але плату отримую. У вигляді моря емоцій і великої кількості однодумців (і опонентів):)
НАТКА З РОГАТКИ
04.01.2009, 17:59
Це наркотик!!! :8::D:eek:
Раніше в мене було всього дві залежності: танці і шоколад, а тепер... :o Ах, Львівський форум, Львівський форум...
Шкода, що чоловіка затянути сюда не вдається. А може і не шкода... В родині повинен пити один... Верніше, зависати...:shutup:
100% погоджуюсь, що форум це як наркотик (в мене така залежність від ЛФ і лимонів!:)) А я свого чоловіка навіть не затягала, тільки показала де реєструватись, то він вже тут був 2 рази, і ні одного "удачного", досих пір в бані сидить, і поки що перспективи нема...:pardon: Але страшно хоче сюди вернутись!!!!!!!!:)
Zoryanka
04.01.2009, 18:03
Для мене форум також став наркотиком. Я вже навіть залежною стала. Тут такі хороші люди! А до хороших завжди хочеться щоразу вертатись.:)
levandivka
04.01.2009, 18:15
Тут такі хороші люди!
Що, всі?!? (с) :)))
Zoryanka
04.01.2009, 18:21
Що, всі?!? (с)
Так, тут всі хороші! Хіба ні?
Бойцовая Рыбка
04.01.2009, 19:20
Зависаю на ЛФ, потому что он хоть как-то поднимает настроение - люблю общаться с хорошими людьми.
сестричка
04.01.2009, 19:52
А мене сестра втягнула..тільки й чути "А от у нас на ЛФ..а от Ромко сказав, а Рибка написала "і т.д.Коротше, я вже все про всіх знала ще до того як почала тут бувати.:)Я ж теж люблю Львів..шкода, що немає в мене такогоМаксима , щоб ще й його любити:).
Подобається мені ЛФ своєю доброзичливою атмосферою, гумором,порадами.Люди гарні..а є й "кусючі":))
Дякую Вам за спілкування.
НАТКА З РОГАТКИ
05.01.2009, 09:12
:insane:Що Вам, Лілю, в цьому дописі не сподобалось, ну просто незнаю... Слід лише догадуватись.... але здогадок нема!!!
:insane:Що Вам, Лілю, в цьому дописі не сподобалось, ну просто незнаю... Слід лише догадуватись.... але здогадок нема!!!
Натко, треба звикати, що будуть не тільки плюси, а й мінуси. :) Як щоразу питатимете що не подобається, то надовго Вас не вистачить. Так що приймайте все, як належне. ;)
artobstrel
05.01.2009, 09:55
потому что иже человецы суть !!!
levandivka
05.01.2009, 10:05
иже человецы суть
Навіяло:
— Житие мое…
— Какое житие твое, пес смердящий!
http://photoshopia.ru/forum/customavatars/avatar1_3.gif (с)
artobstrel
05.01.2009, 10:08
— Житие мое…
— Какое житие твое, пес смердящий! Руки прочь от царя РАссейскаго !!!!!!!!!!!!!!! иже херувимы итить !!! :)))
levandivka
05.01.2009, 10:09
Не треба "здогадуватися" - читайте Правила Форуму.:mocking:
І не пишіть про баню. Іноді воно теж матеріалізується.
НАТКА З РОГАТКИ
05.01.2009, 13:43
Натко, треба звикати, що будуть не тільки плюси, а й мінуси. :) Як щоразу питатимете що не подобається, то надовго Вас не вистачить. Так що приймайте все, як належне. ;)
Та ні, мені на то байдуже, просто реально видно, що там нема за шо поставити "фе", а воно там стоїть... Але то нічо, я вже привикла!:)
levandivka
05.01.2009, 13:47
реально видно, що там нема за шо поставити "фе", а воно там стоїть...
Не видно?!
2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі. Маєте щось проти -- пишіть в приват.
Треба буде зробити аудіо-версію з сурдоперекладом Правил Форуму.
ЗІ: в розділі "Про Це" можна описувати інтимні подробиці. Про Баню - тільки в ПП.
НАТКА З РОГАТКИ
05.01.2009, 13:54
Та я ж ні на кого не тисну!:) Я ж написала, мені всеодно, такщо ставте знов мені "фе", я не ображусь. А правила я читала. І нічого там нема в мому дописі поганого про баню, я взагалі не мала на увазі нічого поганого...
я зависаю, бо то дає можливість абстрагуватися від навколишнього світу... і ще отримую тут куча необхідної інфо, а то для мене Сила :)
afterstep
05.01.2009, 16:22
я зависаю, бо то дає можливість
цікаво, навіщо вінда зависає?
цікаво, навіщо вінда зависає?
спитайтеся у Вінди , а не Багіри :)))
afterstep
05.01.2009, 16:46
спитайтеся у Вінди , а не Багіри
не можу :)
всі як один віндовзятники твердять - "вінда не гальмує і не висне!" - коли у них про це прямо питаєшся.
Але коли п’ють пиво - матюгають вінду за загальмованість та "висяки"
==
тому мені так і не вдалося ні в кого це випитати....
Зате - вдалося взнати, що насправді робить вінда....
Зате - вдалося взнати, що насправді робить вінда....
і що вона насправді робить??? :)))
не полінуюсь вам нагадати, що ми оффтопимо:blush: пишіть мені в ПП:blush::blush::blush::)))
afterstep
05.01.2009, 19:55
не полінуюсь вам нагадати, що ми оффтопимо пишіть мені в ППсатрапи-модератори - правду не заглушать!
крім того - вони вже втомилися мені картки давати - отже, нам можна :)
що вона насправді робить???
Білла Гейтса багатшим
Liliyah Romanova
05.01.2009, 20:21
Не помітила цього допису. Відповім: іноді модератори ставлять мінуси, аби не давати штраф за обговорення, що є порушенням на форумі.
levandivka
06.01.2009, 13:30
коли п’ють пиво - матюгають вінду за загальмованість та "висяки"
Але не я.
Форум і люди на Форумі гальмують частіше.
Поки всім все розтовкмачиш - провисів на Форумі ранок (потім вечір)
Sensatyv
07.01.2009, 11:49
Сам не знаю чому. Інколи сам себе ловлю себе на думці: нафіга воно мені потрібно? І все одно щось спокушує... Видно так, як яблоко: поки не дозріло, не може впасти, відчепившись від гілки, хіба хтось щибне. Тріпаєш, тріпаєш язиком, а потім думаєш, яка користь з тої тріпотні... Хто ким був, тим і залишиться, хто, що думав, те і думатиме, а ти розмовляєш сам з собою і тішишся сам з себе...
Гм...
останнім часом,мабуть для того,щоб жовч вилити...
У віршованій формі...
Якби природа не спочила,то виливав би жовч власного виробництва...
А так..вишукую чужу..
Але гарно сформульовану...Нє?
Яська Березнева
08.01.2009, 09:08
Сам не знаю чому. Інколи сам себе ловлю себе на думці: нафіга воно мені потрібно? І все одно щось спокушує... Видно так, як яблоко: поки не дозріло, не може впасти, відчепившись від гілки, хіба хтось щибне. Тріпаєш, тріпаєш язиком, а потім думаєш, яка користь з тої тріпотні... Хто ким був, тим і залишиться, хто, що думав, те і думатиме, а ти розмовляєш сам з собою і тішишся сам з себе...
Ви телепато_О? Ви прочитали мої думки:good:.
Sensatyv
08.01.2009, 11:32
Ви телепат? Ви прочитали мої думки.
Дякую за комплімент! Не телепат, хоч можливо, що відбувся якийсь енергоінформаційний обмін між нашими думками, а я їх висловив. Буває в житті різне: йдеш вулицею, щось наспівуєш собі подумки і раптом чуєш хтось ту ж пісню тихєсенько наспівує, находячись поруч з тобою.
Яська Березнева
08.01.2009, 17:40
відбувся якийсь енергоінформаційний обмін між нашими думками, а я їх висловив.
Я довго думала, як стисло сформулювати, чому я зависаю на форумі, а Ви, можна сказати, це зробили за мене, причому потрапили в десятку:good:.
afterstep
08.01.2009, 21:00
відбувся якийсь енергоінформаційний обмін між нашими думками, а я їх висловив. Буває в житті різне: йдеш вулицею, щось наспівуєш собі подумки і раптом чуєш хтось ту ж пісню тихєсенько наспівує, находячись поруч з тобою.
згадалося - радянські телепати могли обмінюватися думками на віддаль кількох тисяч кілометрів.
З самого раня калінінградському робочому прийшла до голови думка "чи не дьорнути мені 2х50" - і в ту ж мить така ж думка відвідала робочого в Свердловську...
Яська Березнева
08.01.2009, 21:03
З самого раня калінінградському робочому прийшла до голови думка "чи не дьорнути мені 2х50" - і в ту ж мить така ж думка відвідала робочого в Свердловську...
Ну, що кому, а курці просо:))):))):)))
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008