Показати повну версію : Пошук софта під х64
Пропоную тутка обговорювате все що стосується 64-бітного софту: який? де взяти? як працює? а шо воно таке 64-бітний софт? чи потрібний комусь крім Сявича :) ? і т.д.
Samojlovu4
23.10.2007, 13:59
а шо воно таке 64-бітний софт?
а шо воно таке 64-бітний софт?
О, бачу конструктивізм :)
64-бітний софт - звичайний софт відкомпільований і оптимізований для роботи на 64-бітних машинах (для цього потрібно звичайно 64-бітну операційну систему). Більш ніж впевнений що у більшості з вас стоять 64-бітні машини (AMD64 чи Intel64), але софт весь (і ОС) 32-бітні стоять. Тоді виникає банальне питання: навіщо купляли такі машини, якщо не використовувати усіх їх можливостей.
У мене особисто стоїть вінда Про х64 і я нею страшенно задоволений - швидкість роботи як самої системи так і програм під х64 значно вища. Єдиний мінус - не всі програми мають 64-бітну версію (або важко їх знайти), але саме тому я створив дану гілку :)
Samojlovu4
23.10.2007, 17:01
a-a-a-a-a-a-a....
в мене теж 64 бітний ХР і теж все подобається .Була одна проблема-усб порти на материнці не робили коректно і докупив РСІ з портами
Була одна проблема-усб порти на материнці не робили коректно
У мене таких проблем не виникало, можливо криві драйвери від материнки. Яким бравзером користуєшся? В мене стоїть Mozilla Firefox x64 (Minefield), але ніяк з флешом не можу її побратати...
EntOther
25.10.2007, 20:06
Мені іноді потрібен....Стоїть 64х Віста Інтерпрайз..Але так то взагаліто знаходжу коли треба там в Гуглі чи де інде..А може ви можете щось краще порадите, га?
А може ви можете щось краще порадите, га?
Порадим, а що треба?
EntOther
26.10.2007, 19:36
Порадим, а що треба?
Мммм..Мені правда саме зара не потрібно, але прото так питаю , на майбутнє, якщо з софтом 64-розрядним будуть проблеми.Але на Вісті вона(система) практично сама зразу при загрузці шукає потрібні драйвера, якщо маєш нет звісно, в мене особисто був тільки один раз що незнайшло підходящого..Так може ви знаєте якиїсь сайт??
Так може ви знаєте якиїсь сайт??
Та навіщо Вам купу сайтів переглядати, достатньо Львівського форуму - чогось немає - питаєте - знаходять :)
EntOther
26.10.2007, 21:23
Та навіщо Вам купу сайтів переглядати, достатньо Львівського форуму - чогось немає - питаєте - знаходять :)
Oh yeah..))Тут стільки відвідувачів ЛФ, що серед них точно знайдется той який підкаже тобі ;) ))
я шукаю плеєр для двд програвання !
Windows Media Player не підходить? :)
Windows Media Player не підходить
нє ,шось по круче стандартного хочу
А якщо серйозно, то під х64 використовую GOM Player - компактний, з кодеками проблем немає (якщо немає якогось кодека - стягує плагін з нету). От тільки не пам'ятаю чи ДВД програє, але повинен. Прийду додому - гляну.
А якщо серйозно, то під х64 використовую GOM Player - компактний, з кодеками проблем немає (якщо немає якогось кодека - стягує плагін з нету). От тільки не пам'ятаю чи ДВД програє, але повинен. Прийду додому - гляну.
Добре ,глянули вже ?
Добре ,глянули вже ?
Добре що нагадали. Так, працює з ДВД. Тож можете спокійно качати (тим більше якраз сьогодні вийшла нова версія)
FSP.0.6.0.final;vlc-0.8.6-win32;mplayerc
FSP.0.6.0.final;vlc-0.8.6-win32;mplayerc
Ну що Вам сказати, Романе... По-перше я так розумію жодного з них немає 64-бітної версії (принаймні на сайті згадок не знайшов). Ідем далі... Як стосовно відкриття пошкоджених файлів? - Проблема досить поширена і багато плеєрів з тим мають хлопоти. Далі... Інтерфейс (далі іде імхо): vlc ще куди не йде, mplayerc'а не бачив, про FSP взагалі мовчу. Навіть відсутність хоча б версії 1.0 (крім mplayerc) про щось таки говорить - хлопці пробують, творять, але ще тре' працювати...
vlc-0.8.6 відкриває майже все.А відносно 64-бітної версії,ніби вже є,треба буде пошукати.Особисто я для музики користуюсь Аimp_pro, а для фільмів Media Player Classic 6.4.9.0.Мені вистарчає...
Так, працює з ДВД
Дякую ,що помогли . ОТо не знав ,чи налаштовувати якісь кодеки ;) *
Дякую ,що помогли . ОТо не знав ,чи налаштовувати якісь кодеки
Пошукайте тут (http://samlab.ws/).Все з кряками.
EntOther
21.12.2007, 18:52
Ну так , що містер Сявич?..Такі діла : потрібно мені Pascal під Вісту 64x ..Поможете?
подивіться на мій підпис... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Ну так , що містер Сявич?..Такі діла : потрібно мені Pascal під Вісту 64x ..Поможете?
Поможем містер EntOther :). Тутка (http://softbox.kiev.ua/modules/files/showfile.php?lid=1490)є хороший компілятор паскаля для х64.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008