КПК

Показати повну версію : Нет-провайдери у Рудно Зимна Вода, і т.д.

Michel
20.09.2007, 20:24
Питання:
- Яким способом можна підключитись до І-нету в Самборі??
- Чи можна через портативний і скільки таке задоволення коштує?
- Чи можна через параболу/супутник і скільки то коштує?
P.S. Домашнього телефону/лінії немає.

mota_boy
21.09.2007, 11:54
Питання:
- Яким способом можна підключитись до І-нету в Самборі??
- Чи можна через портативний і скільки таке задоволення коштує?
- Чи можна через параболу/супутник і скільки то коштує?
P.S. Домашнього телефону/лінії немає.

Якщо домашнього телефону нема тоді повна халепа :8:
вихід або мобільний або парабола на пару з мобільним
тарифи на параболу

http://satgate.ru/ru/maps/s2npr.php

якщо парабола вже є то ще потрібно 80-100 у.о. на сат-тюнер до компа, до тарифів на параболу (що по лінку вище) ще треба додати плату за трафік з мобільного який буде використоввуватись для відправки запитів. Співвідношення прийнятий/відправлений трафік десь 10/1

Criminal
21.09.2007, 12:13
Ще є один варіант у вигляді провайдера PEOPLEnet. Тарифи там не дорогі і не дишеві водночас... :) Але швидкість і надійність зєднання радує... :)
детальніше про умови підключення, тарифи і т.д. можна ознайомитись на їхньому офіційному сайті http://www.people.net.ua/

New Shrek
21.09.2007, 12:14
Дочірня компанія Уарнету в Самборі інтернет- провайдер "Самтел" (надати ліцензію 1.11. Товариству з обмеженою відповідальністю "Самтел", м. Самбір Львівської області (30863368), за заявою № 1474-А (вх. НКРЗ № 5089 від 12.07.2007 р.), на території Львівської області, терміном на 5 років.)технологія "радіо-канал" тарифи ось туть http://www.uar.net/?action=radiolan телефони моб.+380503712798 +380677731384 міські 380323620003 380323620002 380323620001 питати пана Олега

Додано через 12 хвилин
Ще є один варіант у вигляді провайдера PEOPLEnet. Де туть Самбір,Га?
http://rs.foto.radikal.ru/0709/3c/a31d320b45f1.jpg

Michel
21.09.2007, 13:53
Всім ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!

Якось будуть там викручуватись. Думаю що найкращий варіант то підключитись до телефонної лінії сусідів через фільтр ADSL, якщо договоряться з сусідами.
Цікаво чи працює в Самборі ADSL?

Criminal
21.09.2007, 14:02
Всім ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!

Якось будуть там викручуватись. Думаю що найкращий варіант то підключитись до телефонної лінії сусідів через фільтр ADSL, якщо договоряться з сусідами.

Перевірити підтримку ADSL на окремий телефонний номер можна на сайті укртелекому, там є така функція...

Р.S. Якшо я нічого не путаю... :download:

mota_boy
21.09.2007, 14:21
Перевірити підтримку ADSL на окремий телефонний номер можна на сайті укртелекому, там є така функція...

Є така функція, працює шикарно, на номер на якому висить у мене АДСЛ каже шо технічної можливості немає для підключення, от така у них фіча ))))

syavych
21.09.2007, 14:22
Де туть Самбір,Га?
Він значно дальше того району, що охоплює Ваша карта. Копайте в південно-західному напрямку, якщо не помиляюсь.

Criminal
21.09.2007, 14:25
Є така функція, працює шикарно, на номер на якому висить у мене АДСЛ каже шо технічної можливості немає для підключення, от така у них фіча ))))

Це називається - сучасним високоякісним українським сервісом :y:
Що не перший раз доводить карще все перевіряти самому....

New Shrek
21.09.2007, 14:45
Відділення “Телекомсервіс”№1 м.Самбір,
пр.Конюшкевича,1 центру №5 м.Самбір тел. 380323632261
http://www.lviv.ukrtelecom.ua/ua/hot_news/?id=2100
ADSL http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tariff

Criminal
21.09.2007, 14:48
New Shrek
прям як довідник..:)

mota_boy
21.09.2007, 14:49
Що не перший раз доводить карще все перевіряти самому....
цікаво як Ви самі перевірите технічну придатність лінії якщо Ви не працівник телекому?

syavych
21.09.2007, 14:50
New Shrek
прям як довідник..
А чо' прям? :)

Michel
22.09.2007, 01:00
ADSL http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tariff
Велике дякую за допомогу!

Необмежений – 1024 CORP 1 024 512 1 798,80

Все таки дорогий ваш І-нет.
В мене 30 Мб (реально 4-6), +купа телеканалів HD +необмежений телефон по Франції за 29,90 €/м.
За декодер (тєлік), модем і підключення 120 €.

nirvanka
15.10.2007, 19:24
Цікавить АДСЛ або інші дешеві типи під'єднання. Буду вдячна за інформацію!

syavych
15.10.2007, 19:43
З АДСЛ в NY тєжко - Укртелеком кричить на все горло що технічна можливість ОГО є, а насправді приходиш до них і починають морозитись (типу можемів немає, купляй зразу 2 - для себе і для них, і т.д.) Хоча є люди які таки підключили ОГО.
Альтернатива - локальні мережі (зі всіма відповідними мінусами). Яка саме, то вже залежить від будинку, але найбільша з них НеоНет.

П.С. Ти з NY чи для знайомих питаєш?

nirvanka
15.10.2007, 21:45
НеоНет
Дякую! Вже знайшла їх сайт.

П.С. Ти з NY чи для знайомих питаєш?
Питаю для одногрупника. Він там зараз на діал-апі мучиться. Шукає щось краще.

Vlodek
18.10.2007, 16:31
Панове ! Хто в курсі, поділіться інформацією.
Які справи з інтернет-провайдерами в такому забутому Богом селі :):):) , як Зимна Вода ?
На Ethernet , напевне, розраховувати не варто, то все-таки не Сихів.
А якісь DSL-і , чи , може , навіть Wi-Fi все-ж-таки існують ?
П.С. Доречі, і міського телефону теж ще нема. Так що, було б непогано знайти "всё в одном флаконе".
Буду вдячний за лінки, а особливо за відгуки, якщо хтось вже користується.

Redhotchilly
18.10.2007, 16:56
мене то так само дуже цікавить... особливо Рудно.
Колись взнавали за Укртелеком мамі, але то було страшенно дорого...

afterstep
18.10.2007, 17:01
укртелеком дуже агресивно зараз розростається.
в межах чергової акції - при встановленні нового телефону - інет безкоштовно.
то слід до них зателефонувати і все дізнатися.
В неті - тільки рекламувки.
А всі питання - "чи є технічна можливість" - телефоном чи особистим візитом.
--
Ну - як то по селах заведено - самі розумієте...

Додано через 1 хвилину
ага - зовсім забув - зара вартість послуг укртелекому - суттєво нижча. Тобто "колись" - найімовірніше не відповідає дійсності ;)

Redhotchilly
18.10.2007, 17:19
ага - зовсім забув - зара вартість послуг укртелекому - суттєво нижча. Тобто "колись" - найімовірніше не відповідає дійсності

в нас є домашній телефон в будинку в Рудно, цікавить тільки бродбанд.
Знаю, шо у Львові - 150грн/місяць від Укртелекому і волі...але от за Рудно мені невідомо...

який Wi-Fi...
то ше у Львові розкіш...десь більше 1000грн в місяць

Zoryanazirka
18.10.2007, 20:38
який Wi-Fi...
то ше у Львові розкіш...десь більше 1000грн в місяць

Та ну яка там розкіш. В нас в хаті DSL від Укртелекому і Wi-Fi. Тільки запаролити добре треба а то сусіди будуть користуватися. Ще модна поставити антену від Уарнету - Радіолану. Колись було 342 грн за місяць, тепер незнаю.

Vlodek
19.10.2007, 10:28
Дякую за відгуки.. Укртелеком по ряду причин відпадає... Лишається Уарнет.
Але Уарнет на сайті не дає жодної інформації про ватрість підключення по радіоканалу. Лише абонплати та вартість трафіка.
А підключення, обладнання ( та сама антенна) - можливо, хтось знає ?
Технічні можливості ( мова йде про район каплички напроти Епіцентру ) ?
Можливо, тут , на ЛФ, буває хтось із співробітників Уарнету...

syavych
19.10.2007, 10:51
Мені у Львові заспівали за підключення радіо-каналу + обладання десь 1200грн (з сервером 2000грн)

Redhotchilly
19.10.2007, 10:56
Мені у Львові заспівали за підключення радіо-каналу + обладання десь 1200грн (з сервером 2000грн)

мене наші ціни просто вбивають...
мені тут все бесплатно поставили- кабель, модем за рахунок провайдера...:(

Vlodek
19.10.2007, 11:09

IMHO, адекватна ціна. Хто співав ?
І який-такий сервер ?

Redhotchilly
19.10.2007, 11:13
І який-такий сервер ?

Ціни космічні просто...
за кожен кабель і гайку здеруть гроші + модем...:suicide:

syavych
19.10.2007, 11:44
Хто співав ?
УарНет, вроді тільки він радіо-інтернетом займається.
І який-такий сервер ?
Звичайний компутер, майже пустий всередині, тільки з інтегрованим обладнанням для радіо-каналу. Виконує роль сервера, але не є обов'язковим. Можна то всьо дочіпити і на звичайний комп, але воно багато жере ресурсів системи.

afterstep
19.10.2007, 11:56
І який-такий сервер ?
не переймайтеся ;)
візьмете радіоканал - то доплатите ще 500 грн за якийсь дешевий "тазік", щоб на ньому "сервер" розгорнути, ну і по дрібницях - за комутаційне обладнання.
Але - радіоканал не всюди надійний/добрий (іноді до 30% трафіку губиться), і таки доволі дорогий.
Якщо для одного - DSL в самий раз. Якщо ж розгортати комп'ютерний клуб чи кооперуватися з сусідами - то канал слід пожирніший мати - там розцінки отак "в середньому" - не скажеш ;0 все слід "по місцю" приміряти ;)

Vlodek
19.10.2007, 12:05
не переймайтеся ;)
візьмете радіоканал - то доплатите ще 500 грн за якийсь дешевий "тазік", щоб на ньому "сервер" розгорнути, ну і по дрібницях - за комутаційне обладнання.
Але - радіоканал не всюди надійний/добрий (іноді до 30% трафіку губиться), і таки доволі дорогий.
Якщо для одного - DSL в самий раз. Якщо ж розгортати комп'ютерний клуб чи кооперуватися з сусідами - то канал слід пожирніший мати - там розцінки отак "в середньому" - не скажеш ;0 все слід "по місцю" приміряти ;)
DSL - не пройде, є певні проблеми з встановленням міського телефону. Можливо , тимчасові. Але поки вони не вирішаться, на ЖПРЗі сидіти не хочеться.

EntOther
19.10.2007, 19:29
Ось тут (http://zymnavoda.ipsys.net/) є непоганий сайт Зимної Води...Подивіться..))

Мих
20.10.2007, 22:53
Панове ! Хто в курсі, поділіться інформацією.
Які справи з інтернет-провайдерами в такому забутому Богом селі , як Зимна Вода ?
На Ethernet , напевне, розраховувати не варто, то все-таки не Сихів.
П.С. Доречі, і міського телефону теж ще нема. Так що, було б непогано знайти "всё в одном флаконе".
Буду вдячний за лінки, а особливо за відгуки, якщо хтось вже користується.

Піплнет. 10 коп за мб.

мене то так само дуже цікавить... особливо Рудно.
Колись взнавали за Укртелеком мамі, але то було страшенно дорого...

Iko
22.10.2007, 12:28
Піплнет. 10 коп за мб.

або UMC/MTS, якщо покриття піплів нема або дуже погане
послуга гіпер.нет - 5грн в день + 5коп за кожен МБ - десь після 100М в день буде вигідніше ніж піпл :)
але всі ті мобільні інтернети мають недолік - відносно велику затримку запит/відповідь (т.з. пінг), для бровзання не критично, але якщо бавитись якісь стрілялки через нет, то вилізе боком

Mari_JA
16.04.2008, 19:18
На Зимній Воді є люди , які мають УАРНЕТівську виділенка і продають нет по WIFI через напрямлені антени, але зараз Уарнет торенти обрізає. Вам в Зимній Воді в якому районі треба? А на Рудно ОГО по Ланці перепродують або по WIFI

Vlodek
19.04.2008, 13:02
На Зимній Воді є люди , які мають УАРНЕТівську виділенка і продають нет по WIFI через напрямлені антени, але зараз Уарнет торенти обрізає. Вам в Зимній Воді в якому районі треба? А на Рудно ОГО по Ланці перепродують або по WIFI

Всім дякую. Але наразі вирішив обмежитись піплнетом.
Звісно , повільно дещо - але поки що вистачає.
Та й за копійки - гріх жалітися на якість .

ПиСи :
Тут якісь хлопи по стовпам вже лазять, тягнуть дроти.
Кажуть , що від Уарнету. Якщо комусь цікаво - звертайтесь,
дам їхні координати .

пупер
19.04.2008, 13:10
але зараз Уарнет торенти обрізає.
http://levus.info/smile/shok.gif вперше таке чую.....