КПК

Показати повну версію : Я ненанвиджу МОСКВУ, а не Росію...

@skolD
11.10.2007, 12:03
Всім привіт, не трба відразу писати по-типу націаналіст, тебе б за таке в 17 році розстріляли, як ти можеш таке про "старших братів наших" і т.д. Я просто маю бажання висловити свою думку і почути думки інших... Просто в світлі останніх подій стає ясно що Рассея це Москва, Пітер та парочка великих міст де всім керують ***. А прості люди там живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні, і їм взагалі не до великої політики, еинічних суперечок та всебічних образ, і ніхто там не мріє (окрім вище згаданих міст) щоб колонізувати Україну, їм і своєї тайги вдосталь..............:agree:

MARTINI
11.10.2007, 12:10
Якийсь потік свідомості

vasili
11.10.2007, 12:30
Якийсь
Чернівецький здається.
Рассея це Москва
пане @skolD, це *** - ненормативна лексика і ви не хочете травмувати Шахрая?
ЗІ : шахрай сам приймає паціентів...

Danilo
11.10.2007, 12:39
і ніхто там не мріє
Чечню теж не мріяли... Не забувайте що там люди строєм ходять, як і на згаданій східній Україні, як на вибори, так і на війну. Куди цар-батюшка накаже. Ненавидіти не треба, а остерігатися - так. Втупити до НАТО, наприклад.;)

Степаныч
11.10.2007, 12:43
Всім привіт, не трба відразу писати по-типу націаналіст, тебе б за таке в 17 році розстріляли, як ти можеш таке про "старших братів наших" і т.д. Я просто маю бажання висловити свою думку і почути думки інших... agree:А думку висловити можна?;)

Додано через 1 хвилину
...там люди строєм ходять, як і на згаданій східній Україні, як на вибори, так і на війну. Куди цар-батюшка накаже. Ненавидіти не треба, а остерігатися - так. Втупити до НАТО, наприклад.;)Ну да, ну да... От в Києві ходять? Ми не ходимо!

vasili
11.10.2007, 12:51
А думку висловити можна?
можна при бажанні зрозуміти, не має вже сили щоб стримувати терпіння у пана @skolD , чи я не правий з точки зору психіатрії?
ЗІ : Степанич зі вчорашнім вас святом!:)

Степаныч
11.10.2007, 13:09
можна при бажанні зрозуміти, не має вже сили щоб стримувати терпіння у пана @skolD , чи я не правий з точки зору психіатрії?
ЗІ : Степанич зі вчорашнім вас святом!:)
Правий!

Дякую!

Львiва
11.10.2007, 15:53
А прості люди там живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні, і їм взагалі не до великої політики, еинічних суперечок та всебічних образ, і ніхто там не мріє (окрім вище згаданих міст) щоб колонізувати Україну, їм і своєї тайги вдосталь..............
Это точно!
Половина населения Россия наверное вообще не знает что есть такая страна Украина, и на политику им наплевать.
Людям нет никакого дела до такой ерунды!!!
Да и в Москве с Питером тоже политикой не интересуются, если фамилию сегодняшнего президента правильно назовут - и то хорошо.

Пересвет
11.10.2007, 16:21
Это конечно так. Только не совсем ясно почему большая часть с Восточной и Западной Украины едут на зароботки в регионы России где "люди живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні".

Не понятно (с) Comedy club

vasili
11.10.2007, 16:28
Западной Украины едут на зароботки в регионы России где "люди живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні".
они не едут их забрасывают десантом, такскать, задание...

@skolD
11.10.2007, 16:38
Только не совсем ясно почему большая часть с Восточной и Западной Украины едут на зароботки в регионы России где "люди живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні".
Шановний пане!, Ви просто неуважно читали(Я ненанвиджу МОСКВУ, а не Росію...) було сказано що: частина Росії живе дуже зажиточно за рахунок іншої части( на мою думку інша частина десь так 80-90%) І люди справді їдуть на заробітки, але не в тайгу, а в туж МОСКВУ. Назвіть мені хочя б одне містечко десь до 0,5млн. жителів де є хоч один українець на заробітках!
P.S. А їдуть наші хлопці в основному будувати (строить по вашему), а знаєте чому,,, тому що Ви самі не вмієте... І не треба говорити про Пітер його теж не ви побудували.

Danilo
11.10.2007, 17:04
они не едут их забрасывают десантом, такскать, задание...
Еге ж, експорт помаранчевої революції здійснюють. Отже Пересвет не там свої зусилля прикладаєте, треба в себе під ноги дивитися.:D

Додано через 2 хвилини
І не треба говорити про Пітер його теж не ви побудували. Пітер побудував Путін!:D Самотужки, ще коли у школі вчився.:D

Пересвет
11.10.2007, 17:07
Едут строить потому что приезжему украинцу можно меньше заплатить, он и 100 долларам рад будет.
городов менее 1 млн. где есть украинцы на заработках уйма. От Орловской области на Западе до Камчатки и Чукотки на Востоке. Огромное количество!!!
Орел, Брест, Курск, Тула, Нефтеюганск, Сургут, Татарстан (не считая Казани), Ханты-Мансийск, Владивосток, Комсомольск - на - Амуре. Это те города ГДЕ ЛИЧНО встречал и разговаривал с работягами.

Danilo
11.10.2007, 17:08
Назвіть мені хочя б одне містечко десь до 0,5млн. жителів де є хоч один українець на заробітках Нефтеюганск.

levandivka
11.10.2007, 17:21
@skolD !
Приємно, що ви аж до Львівського Форуму добігли, але...
Ви не звернули увагу що:
2.5 Заборонено створення тем, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу або будь-яким чином порушують законодавство України.

Пропоную пошукати тему, яка розпалить любов, а не ненависть до Світу.
І до Москви, втч.
Амінь.