Показати повну версію : Я ненанвиджу МОСКВУ, а не Росію...
Всім привіт, не трба відразу писати по-типу націаналіст, тебе б за таке в 17 році розстріляли, як ти можеш таке про "старших братів наших" і т.д. Я просто маю бажання висловити свою думку і почути думки інших... Просто в світлі останніх подій стає ясно що Рассея це Москва, Пітер та парочка великих міст де всім керують ***. А прості люди там живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні, і їм взагалі не до великої політики, еинічних суперечок та всебічних образ, і ніхто там не мріє (окрім вище згаданих міст) щоб колонізувати Україну, їм і своєї тайги вдосталь..............:agree:
Якийсь
Чернівецький здається.
Рассея це Москва
пане @skolD, це *** - ненормативна лексика і ви не хочете травмувати Шахрая?
ЗІ : шахрай сам приймає паціентів...
і ніхто там не мріє
Чечню теж не мріяли... Не забувайте що там люди строєм ходять, як і на згаданій східній Україні, як на вибори, так і на війну. Куди цар-батюшка накаже. Ненавидіти не треба, а остерігатися - так. Втупити до НАТО, наприклад.;)
Степаныч
11.10.2007, 12:43
Всім привіт, не трба відразу писати по-типу націаналіст, тебе б за таке в 17 році розстріляли, як ти можеш таке про "старших братів наших" і т.д. Я просто маю бажання висловити свою думку і почути думки інших... agree:А думку висловити можна?;)
Додано через 1 хвилину
...там люди строєм ходять, як і на згаданій східній Україні, як на вибори, так і на війну. Куди цар-батюшка накаже. Ненавидіти не треба, а остерігатися - так. Втупити до НАТО, наприклад.;)Ну да, ну да... От в Києві ходять? Ми не ходимо!
А думку висловити можна?
можна при бажанні зрозуміти, не має вже сили щоб стримувати терпіння у пана @skolD , чи я не правий з точки зору психіатрії?
ЗІ : Степанич зі вчорашнім вас святом!:)
Степаныч
11.10.2007, 13:09
можна при бажанні зрозуміти, не має вже сили щоб стримувати терпіння у пана @skolD , чи я не правий з точки зору психіатрії?
ЗІ : Степанич зі вчорашнім вас святом!:)
Правий!
Дякую!
А прості люди там живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні, і їм взагалі не до великої політики, еинічних суперечок та всебічних образ, і ніхто там не мріє (окрім вище згаданих міст) щоб колонізувати Україну, їм і своєї тайги вдосталь..............
Это точно!
Половина населения Россия наверное вообще не знает что есть такая страна Украина, и на политику им наплевать.
Людям нет никакого дела до такой ерунды!!!
Да и в Москве с Питером тоже политикой не интересуются, если фамилию сегодняшнего президента правильно назовут - и то хорошо.
Пересвет
11.10.2007, 16:21
Это конечно так. Только не совсем ясно почему большая часть с Восточной и Западной Украины едут на зароботки в регионы России где "люди живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні".
Не понятно (с) Comedy club
Западной Украины едут на зароботки в регионы России где "люди живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні".
они не едут их забрасывают десантом, такскать, задание...
Только не совсем ясно почему большая часть с Восточной и Западной Украины едут на зароботки в регионы России где "люди живуть погано ще гірше як у нас на східній Україні".
Шановний пане!, Ви просто неуважно читали(Я ненанвиджу МОСКВУ, а не Росію...) було сказано що: частина Росії живе дуже зажиточно за рахунок іншої части( на мою думку інша частина десь так 80-90%) І люди справді їдуть на заробітки, але не в тайгу, а в туж МОСКВУ. Назвіть мені хочя б одне містечко десь до 0,5млн. жителів де є хоч один українець на заробітках!
P.S. А їдуть наші хлопці в основному будувати (строить по вашему), а знаєте чому,,, тому що Ви самі не вмієте... І не треба говорити про Пітер його теж не ви побудували.
они не едут их забрасывают десантом, такскать, задание...
Еге ж, експорт помаранчевої революції здійснюють. Отже Пересвет не там свої зусилля прикладаєте, треба в себе під ноги дивитися.:D
Додано через 2 хвилини
І не треба говорити про Пітер його теж не ви побудували. Пітер побудував Путін!:D Самотужки, ще коли у школі вчився.:D
Пересвет
11.10.2007, 17:07
Едут строить потому что приезжему украинцу можно меньше заплатить, он и 100 долларам рад будет.
городов менее 1 млн. где есть украинцы на заработках уйма. От Орловской области на Западе до Камчатки и Чукотки на Востоке. Огромное количество!!!
Орел, Брест, Курск, Тула, Нефтеюганск, Сургут, Татарстан (не считая Казани), Ханты-Мансийск, Владивосток, Комсомольск - на - Амуре. Это те города ГДЕ ЛИЧНО встречал и разговаривал с работягами.
Назвіть мені хочя б одне містечко десь до 0,5млн. жителів де є хоч один українець на заробітках Нефтеюганск.
levandivka
11.10.2007, 17:21
@skolD !
Приємно, що ви аж до Львівського Форуму добігли, але...
Ви не звернули увагу що:
2.5 Заборонено створення тем, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу або будь-яким чином порушують законодавство України.
Пропоную пошукати тему, яка розпалить любов, а не ненависть до Світу.
І до Москви, втч.
Амінь.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008