КПК

Показати повну версію : Допоможіть брату tanchyk!

галичанка
02.10.2007, 10:57
В tanchyk біда. Вона написала про неї в гілку, яка не зовсім підходить (про депресію), в якій мало відвідувачів, мало хто прочитає і зможе щось порадити, допомогти. Шановні адміністратори перемістіть наступне з гілки про депресію в нову тему:

Допис tanchyk
Доброго дня!
У мене дуже велика проблема-біда, у мого двоєрідного брата (25років) Рак кісткового мозку. Він одна дитина в сім"ї. Терміново потрібна операція, грошей нема.
Порадьте будь-ласка до кого і як можна звернутися по допомогу.
Можливо у когось була така хвороба. Дуже прошу розповісти де і як лікувались. Благаю допоможіть!!! Часу лікарі сказали залишилось мало, дуже пізно дізналися. Ми маємо велику надію на людей, яким не байдуже чуже горе.
Контактний телефон: 8093-41-69-073

Допис від галичанка:
Я думаю, що треба відкрити рахунок в банку і попросити через газети, радіо, інтернет людей допогти - перераховувати гроші.

Читала про новий ефективний винахід в борьбі з раком. Хворій людині вводять лімфоцити людей, які стійкі до раку або генетично-модифіковані власні лімфоцити з тим геном стійкості.
Ці досліди проводили в американському інституті раку (Стівен Розенберг) на хворих людях з курсом хіміотерапії і пухлини сильно зменшувались або повністю зникали!

А ще буквально пару днів про це писала якась газета, можливо, "Газета по українськи", але я її не можу зараз знайти. Там писали тільки про успішні випробування на мишах і набір добровольців для тестування цього методу. Може варто спробувати!

Найкраще створіть ще десь на форумі окрему тему, бо тут рідко хто буває. Зайдіть в гілку „Крик хворої дитини”.

А ще треба молитися, сповідатися і надіятись на Бога.
Нехай Господь Бог уздоровить вашого брата!

Допис від Оксана:
Почитайте гілку"Крик хворої дитини"-думаю, що там є люди, які можуть щось порадити

Romko
02.10.2007, 11:18
http://www.donor.org.ua

tanchyk
03.10.2007, 17:03
Шановна ГАЛИЧАНКА!
Дуже дякую Вам за допомогу.
Хай Господь допомагає Вам і Вашій родині, я буду молитись за Вас.
Всі новини про брата буду розповідати на форумі.

Додано через 47 хвилин
Щойно отримали відповідь з онкологічної лікарні Мінська(Білорусія),
вони беруться за операцію якомога швидше, у них є спеціалісти по цій хворобі і вся необхідна апаратура. Операція коштує близько 10 тис. долларів і майже 3 тисячі лише обслідування.
Як тільки ми назбираємо грошей відразу виїзджаємо туди, час підпирає, тому ще раз прошу про допомогу у всіх людей які мають можливість.

Ще раз дуже дякую за розуміння та підтримку.

FeRmatta
04.10.2007, 19:11
я за сьогоднішній день натрапила вже на 3 посилання, в яких потребують допомоги. що ж за світ такий? чому в ньому стільки жорстокості? чому страждають маленькі діти, які тільки народилися, яких нема за що наказувати??якщо в цьому світі є Бог, то чому він так чинить з дітьми?

галичанка
04.10.2007, 21:04
чому страждають маленькі діти, які тільки народилися, яких нема за що наказувати??

Як не тяжко з цим погодитись, але все що робиться в світі - діється на краще. А може зараз через цю хворобу життя їх складеться по-іншому і вони уникнуть чогось гіршого в подальшому своєму житті. Хто-зна які випробовування і страждання чекали би на тих діточок в дорослому житті в іншому випадку. А може так краще для спасіння їх душі.

Маленькі діточки страждають, а ще більше їх батьки, яких вже є за що наказувати.

Zoryanazirka
04.10.2007, 21:38
я за сьогоднішній день натрапила вже на 3 посилання, в яких потребують допомоги. що ж за світ такий? чому в ньому стільки жорстокості? чому страждають маленькі діти, які тільки народилися, яких нема за що наказувати??якщо в цьому світі є Бог, то чому він так чинить з дітьми?

Я теж постійно про це думаю. Але видно Бог краще знає..

tanchyk
24.10.2007, 17:33
Доброго дня!
Дуже дякую Галичанці за підтримку, а також Наталії, волентеру.
Мені дозволили подати рахунки з банку на допомогу.
І найважливіше - нарешті знайшовся професор з Білорусії, який береться за операцію. Сказав, що гарантії не дає, так як не дає ніколи і нікому, але шанси є і непогані. Операція коштує не більше 50-60 тис.доларів, разом з донором.Це дуже радує!!!!!
Сьогодні Сашкові почали робити хімію вдруге. Він лише минулого тижня дізнався про свій діагноз, зрозумів сам, а ми були змушені признатися. На щастя він не впав в депресію(як переживали батьки), переживає але дуже вірить в успішну операцію і в усе хороше.
Ще раз дуже дякую за підтримку і допомогу. Хай Господь Бог оберігає і обороняє всіх Вас і Ваші родини.

Рахунки в Приватбанку: МФО 305299 Код 14360570 р/с 26256790003131 поповнення на ПК зачислення на ПК № 6762462034411899 Олефіренко Олександр Федорович
Доларовий: Aleksandr Oliferenko ACCOUNT: 6762462034411881 Privatbank Correspondent Account: 0011000080

lanka
24.10.2007, 17:51
Так хочеться допомогти і так хочеться кричати від безсилля...

nirvanka
24.10.2007, 18:07
Читаючи про таке, хочеться бути багатою.. :(

Люди, не будьте байдужими! Не дай Боже комусь опинитись у такій ситуації! Відгукніться! Перерахуйте хоча б невеличку суму на цей рахунок, хто скільки може - ми зможемо прожити від того, що зайвий раз не сходимо на каву.. Вірю в те, що наші копійки зможуть допомогти і подарувати життя хлопцеві! Будьмо милосердними!

Оля
24.10.2007, 20:45
Операція коштує не більше 50-60 тис.доларів, разом з донором.Це дуже радує!!!!!

В Білорусі такі ціни? :(:(:( А хіба ж там медсестрі хтось платить по 50 дол в годину? Чи може, як за кордоном, такі кошти на операції багаті іншуріси покривають? І як той бідний хворий такі гроші має зібрати, щоб своєму нещастю зарадити?

nirvanka
24.10.2007, 22:42
Я так порахувала, що якби моїй сім'ї знадобились такі гроші, ми б їх ніяк не назбирали.. :( Навіть якби продали все майно..

tanchyk
29.10.2007, 14:11
Вчора розмовляла з Наталею - волентером, вона сказала, що професор, якому Вона давала Сашині аналізи написав лист-рекомендацію лікуючому лікарю Сашка. Він дає рекомендації лікування і що можливо обійдеться без операції.
А сьогодні передзвонив батько Сашка до мене і повідомив, що аналіз пункціїї кісткового мозку і аналіз після другого блоку хімії погані. Сьогодні вишлють мені ці результати і я знову буду просити пані Наталю показати їх нашому професору.Адже один лікар це добре а два і більше краще. До речі Сашка лікар сказав, що він з задоволенням прислухається до порад нашого професора, так як у Львові дуже хороші спеціалісти по онкології.
Тому всі новини, які буду отримувати буду Вам розповідати.
На сьогоднішній день на гривневий рахунок вже поступило 2200гривень.
Ще раз дуже і дуже вдячна усім.

tanchyk
16.12.2007, 12:05
Привіт! Вся інформація про брата є на "Крик хворої дитини"