КПК

Показати повну версію : А чи є на цьому форумі щасливі люди? Га?

shmell
29.09.2007, 12:31
Дуже цікаіво дізнатися хто як відчуває ЩАААСТЯ?

Meg
29.09.2007, 12:38
Я точно знаю,що тут нещасливі модератори,які потім все чистити будуть.Стіки всього одинакового...

dvin
29.09.2007, 12:43
Після робочого дня пара пива приводить мене до стану локального щастя :)

Romko
29.09.2007, 14:24
Щастя завжди або в минулому або в майбутньому але ніколи в теперішньому...:cowboy:

Meg
29.09.2007, 14:27
неправда!Я можу сказати зараз-я цілком щаслива!І ви не докопаєтеся,шо мені бракує до щастя,бо я сама не можу того зрозуміти.Тому я щаслива!

Romko
29.09.2007, 14:31
http://rapidshare.com/files/59053765/RELAKSACIE.EXE.html

shmell
29.09.2007, 14:40
Бачу щасливих багато. То файно!:crazy:

Meg
29.09.2007, 14:49
Аффтар жжот!І нічо не пише про себе!

shmell
29.09.2007, 15:04
Аффтар жжот!І нічо не пише про себе!

Шановна Meg! А що ви хотіли б знати?

Meg
29.09.2007, 15:08
Чи аффтар щасливий?

shmell
29.09.2007, 15:13
Безперечно - ТАК!

New Shrek
29.09.2007, 15:15
Безперечно - ТАК!
Ги ги.... поживи з моє

shmell
29.09.2007, 15:18
Час - це лише один з вимірів життя... Так - дуже важливий але не варто обмежуватися лише цим поняттям, інколи за рік можна пережити стільки - скільки деякі люди не переживають за життя. Так шо варто радіти кожен день, адже життя коротке - люди вмирущі

Meg
29.09.2007, 15:20
Правильно,аффтар каже!)))

shmell
29.09.2007, 15:27
Як приємно коли з тобою погоджуються...

vasili
29.09.2007, 15:29
Шмель для мене щастя має три складові : віра , надія та любов, все це я маю, отож я щаслива людина.
ЗІ : друга річ, шо є рагулі які заважають...

Meg
29.09.2007, 15:31
Як приємно коли з тобою погоджуються...
Тут є темка про 10 рецептів щастя для всіх.Зможеш написати?;)

New Shrek
29.09.2007, 15:33
як би молодість знала ,як би старість могла....щодо щастя 2топікмейстеру.... 30-45 секунд воно триває в ідеалі...а потім ...як той птах...

Meg
29.09.2007, 15:34
Дивно,але я себе вже півроку почуваю щасливою.Так,безмежно щасливою!

vasili
29.09.2007, 15:36
Так,безмежно щасливою!
ти ж мені казала що ти зла і так пару днів, чи можлива злість приєднуватись зі шчасттєм...:)

Meg
29.09.2007, 15:38
То нічо немає одне до одного!Якщо я зла,то не означає,що нещаслива.

shmell
29.09.2007, 15:39
Дивно,але я себе вже півроку почуваю щасливою.Так,безмежно щасливою!

Так це жє нормально! Чим більше таких щасливих людей тим краще всім іншим, адже саме щасливі люди рухають наше життя вперед

Meg
29.09.2007, 15:40
От справа в тому,що мені плювати на інших людей,шо там кого моє щастя рухає чи не рухає,а я для себе живу і для себе щаслива!

vasili
29.09.2007, 15:42
От справа в тому,що мені плювати на інших людей,шо там кого моє щастя рухає чи не рухає,а я для себе живу і для себе щаслива!
Мег ти унікалка....:)
ЗІ такий вид щастя властиво тільки тим, хто не відчув справжнього щастя...

New Shrek
29.09.2007, 15:45
Так це жє нормально! Це поза нормою, тре задуматися...

Meg
29.09.2007, 15:47
Мег ти унікалка....:)
ЗІ такий вид щастя властиво тільки тим, хто не відчув справжнього щастя...
Аффтар,УБЕЙСИПЯАПСТЕНКУ!
Блін,для мене щастя одне,для тебе інше.Звідки тобі знати,що для мене щастя?Нашо ти все запихаєш в свої рамки і міряєш якимись стандартами?
Шреку,які норми?Хто їх визначив?

vasili
29.09.2007, 15:57
Аффтар,УБЕЙСИПЯАПСТЕНКУ!
:suicide: всенеприменно только для вас, но будьте со мной нежны в обращениях, вы сделаете меня "крайне" счастливым...:crazy:

shmell
29.09.2007, 15:58
:suicide: всенеприменно только для вас, но будьте со мной нежны в обращениях, вы сделаете меня "крайне" счастливым...:crazy:

Браво Васілій! Ви просто майстер дипломатії!

vasili
29.09.2007, 16:05
Браво Васілій! Ви просто майстер дипломатії!
Мерси Сэр, увы приходится, у нас с Мег как говориться любофф де труа...:)

shmell
29.09.2007, 16:14

Та я шо, я нічо, лише визнав ітак очєвидне... Пані Meg мабуть у житті дуже товариська, а на формі "пару випускає"

Meg
29.09.2007, 16:16
:eek: :aggressive:
Плакалъ!Валялсо пацтулом!
:D :D :D :D :D
.....любофф де труа.....
:D :D :D :D :suicide: :crazy:
Угу...Є тут люди,з якими особливо "приємно" бесідувати...

shmell
29.09.2007, 16:19
:eek: :aggressive:
Плакалъ!Валялсо пацтулом!
:D :D :D :D :D
.....любофф де труа.....
:D :D :D :D :suicide: :crazy:
Угу...Є тут люди,з якими особливо "приємно" бесідувати...

Ви з Василем чвасом не чоловік та дружина?:D

Meg
29.09.2007, 16:22
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Хай тебе качка дрібненько покопає!
Пиши истчо!

shmell
29.09.2007, 16:25
Бачу тут зібралися справжні майстри слова - що не сентенція то перл!!!

Meg
29.09.2007, 16:26
Респект!Влучно про себе сказав!Дякую,я поржала!)))

New Shrek
29.09.2007, 16:27
а на формі "пару випускає"
ми всі туть щось випускаємо,Ви ще не освоїлися просто,але напрямок Ваших думок цікавий....ось написав і подумав про те .що скіко я би не фрістайлив.то такого Форуму в українському секторі нету нема як наш ,є достойні люди на східних форумах .те що у нас нема. у них є індивідуально.Хочеш щось дізнатись ,таке житєво важливе. заходи на східні форуми.Шукав в Дзержинську телефон .так мужик мені зі свого мобільного всю базу скинув. а шукав в Бурштині.то питання"а тобі нашо" задусив би гамнюків

shmell
29.09.2007, 16:29
Респект!Влучно про себе сказав!Дякую,я поржала!)))

Та я теж ніби не в траурі...

Meg
29.09.2007, 16:30
Ну то я помітила,шо ти не в трауріале обережно,бо я зі сміху помру!)))

shmell
29.09.2007, 16:33
Ну то я помітила,шо ти не в трауріале обережно,бо я зі сміху помру!)))

Так померти від сміху - то поважно...:D

пупер
30.09.2007, 08:19
порвало... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

якщо по суті гілки: я — щасливий....
а чому маю бути нещасним?!...
відносно здоровий, маю роботу, яка мене мені більше подобається, аніж навпаки, живу у власному помешканні, можу витрачати гроші на ті забаганки, на які мені цих грошей вистарчає, маю чудову дружину і дочку...

пс. тільки не тре стібатися, що "дружину і дочку" поставив у кінець списку... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Romko
30.09.2007, 10:22
Все на світі відносне...Помістити людину в пекло,а потім вернути назад - вона вже буде щаслива...:cowboy:

Meg
30.09.2007, 11:41
відносно здоровий, маю роботу, яка мене мені більше подобається, аніж навпаки, живу у власному помешканні, можу витрачати гроші на ті забаганки, на які мені цих грошей вистарчає, маю чудову дружину і дочку...

Ну і правильно.А шо ше людині до щастя тре-війни немає,голоду немає,матеріальні блага є,духовно теж не бідна...Ну так і проживаємо все життя,шо за чимось дремося,самі того не знаючи,шо хочемо-квартири,машини,гроші-це все якось занадто низько,щоб бути від того щасливим чи нещасливим...

Patrick
30.09.2007, 11:45
В моїй ситуації дуже імпонують слова Пупера.Ні забрати , а ні додати нічого не можу.

shmell
30.09.2007, 11:45
Ну і правильно.А шо ше людині до щастя тре-війни немає,голоду немає,матеріальні блага є,духовно теж не бідна...Ну так і проживаємо все життя,шо за чимось дремося,самі того не знаючи,шо хочемо-квартири,машини,гроші-це все якось занадто низько,щоб бути від того щасливим чи нещасливим...
А від чого не "занадто низького" на вашу, пані Meg, думку варто бути або не бути щасливим?

Meg
30.09.2007, 11:48
Ба де я можу знати,якшо я щаслива?

Кася
30.09.2007, 12:03
а я думаю що щастя нема...
якщо уявляти щастя,то воно має бути перманентним..а життя таким не є...тому я вважає,що є хороші періоди і погані періоди в житті..зараз в мене просто чудовий період!

shmell
30.09.2007, 12:07
а я думаю що щастя нема...
якщо уявляти щастя,то воно має бути перманентним..а життя таким не є...тому я вважає,що є хороші періоди і погані періоди в житті..зараз в мене просто чудовий період!

А яка різниця називати ЩАСТЯ щастєм, чи "хорошим періодом"?

Кася
30.09.2007, 12:13
А яка різниця називати ЩАСТЯ щастєм, чи "хорошим періодом"?

я вже писала..щастя - це перманентний стан...а період є період.

Meg
30.09.2007, 12:21
Ну так а шо для людей щастя-це період,коли є гроші,бізнес,а грошей немає,бізнес не йде,значить-нещаслива людина.

Кася
30.09.2007, 12:23
ви мене не розумієте..

Meg
30.09.2007, 12:30
можливо...

шахрай
30.09.2007, 13:39
А я щасливий...Відносно правда.
І то добре...

TVgirl
01.10.2007, 19:53
Щасливий, коли здоровий. Щасливий, коли хворий і перестав мучити біль.
А найбільше щастя, коли дитина вже здорова. Все інше - СУЄТА.

Ольга
01.10.2007, 20:15
:dance: Я ЩАСЛИВА!!! :dance:

:y:

Капітан
01.10.2007, 20:18
А я буду счастливый :) Я в этом практически уверен. Вот, даже дату себе наметил - июль 2008 года... :)

Ольга
01.10.2007, 20:45
Вот, даже дату себе наметил - июль 2008 года.
невже??? :)

New Shrek
01.10.2007, 22:15
Помістити людину в пекло,а потім вернути назад - вона вже буде щаслива
Пане Romko не мітьте на моє місце.В кожного свій хрест

Додано через 3 хвилини
щастя - це перманентний станВи мали на думці оргазм

Melody
02.10.2007, 00:14
я вже писала..щастя - це перманентний стан...

а хто сказав, що щастя мусить бути перманентним? Скільки людей - стільки й визначень щастя. І кожне з цих визначень правильне.

Кася
02.10.2007, 00:25
Ви мали на думці оргазм

ні,не оргазм...поняття перманентний не обов"язково стосується сексу.

пупер
02.10.2007, 08:44
ні,не оргазм...поняття перманентний не обов"язково стосується сексу.
хіба оргазм може бути перманентним?!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
опа, покажіть мені цю щасливу людину, яка "зависла" в нірвані!...

Melody
02.10.2007, 10:30
Якби щастя було перманентними, то яка була б від нього радість?

На те воно й щастя, що непостійне, мінливе, що за нього треба боротися, його треба плекати. І цінувати, коли воно є :)

TVgirl
02.10.2007, 21:19
Ви мали на думці оргазм

Оргазм, це ейфорія. Щастя більш спокійний та духовний стан.

Liliya
03.10.2007, 13:23
На те воно й щастя, що непостійне, мінливе, що за нього треба боротися,
В тому його і радість - бо отримане нелегким шляхом.

Оргазм, це ейфорія. Щастя більш спокійний та духовний стан.
Оргазм - це складова щастя

ГаЛоЧкА
03.10.2007, 13:46
http://www.wti.ru/god.php -
раджу включати з колонками, думаю сподобається!)))

New Shrek
03.10.2007, 14:16
Якби щастя було перманентними, то яка була б від нього радість?
А прикиньте ....всі хочуть в рай

Romko
03.10.2007, 16:22
Пане Romko не мітьте на моє місце.В кожного свій хрест
В кожного свій хрест...

Meg
03.10.2007, 17:27
От так от почитаєш темку і зразу вимальовується якась картинка-шо для кого щастя.

TVgirl
03.10.2007, 19:52

А як бути, якщо щастя відчуває дитина?

Капітан
03.10.2007, 19:57
Кайф от употребления некоторых видов химических наркотиков сравним с оргазмом, непрерывно длящемся около 20 минут. Наркоманы счастливы? :)

Liliya
04.10.2007, 09:41
А як бути, якщо щастя відчуває дитина?

А по Вашому у щастя лише одна складова?

Додано через 2 хвилини
Наркоманы счастливы?
О! Они как раз на десятом небе от счастья! :)

natty
04.10.2007, 10:57
тема зійшла на філософське обговорення самого поняття. хоч це і банально і сто разів дискутовано-передискутовано, але неминуче, бо єдиної думки і визначення, на щастя, нема, і від того ще цікавіше обговорювати.

На те воно й щастя, що непостійне, мінливе, що за нього треба боротися, його треба плекати. І цінувати, коли воно є

а я от думаю, що щастя - це стан людської душі, якась внутрішня гармонія, для його присутності не конче потрібно мати всі перераховані його атрибути, воно не залежить ні від погоди, ні від кількості грошей в гаманці, ні від наявності коханої людини, це щось більше. Здатність цінувати життя в усіх його проявах і любити його, не зважаючи на те, що воно іноді дає такі ляпаси...

а як тоді бути зі старими людьми чи дітьми, які оргазму в принципі відчути не можуть? чи з монахами, священиками? чи навіть з людьми, в яких проблеми з потенцією чи просто нездатність відчувати оргазм? вони що, по Вашому, нещасні всі?

Alias
04.10.2007, 11:00
О! Они как раз на десятом небе от счастья!
Ох і боляче тоді, коли з десятого неба впадуть!:))

Чи щаслива я? Так! Дуже! У мене є люблячі батьки, кохана людина, я обрала професію за покликанням, вчуся і все в мене виходить так як треба.Ось тільки до повного щастя на даний час мені не вистачає побувати у вашому місті, яке я люблю і мрію там жити.

Liliya
04.10.2007, 11:09
а як тоді бути зі старими людьми чи дітьми, які оргазму в принципі відчути не можуть? чи з монахами, священиками? чи навіть з людьми, в яких проблеми з потенцією чи просто нездатність відчувати оргазм? вони що, по Вашому, нещасні всі?

Повторює спеціально для Вас, що оргазм це складова щастя, а таких складових у щастя безліч (власне це тільки моя думка), і, мабуть, у кожного вони різні.

Додано через 4 хвилини
наявності коханої людини
Не думаю, що людина, яка не має коханої (ного) відчуває 100% щастя

natty
04.10.2007, 11:58
Повторює спеціально для Вас, що оргазм це складова щастя, а таких складових у щастя безліч (власне це тільки моя думка), і, мабуть, у кожного вони різні.
власне. я читала уважно і все побачила, не варто спеціально для мене повторювати. Просто особисто я не вважаю це суттєвим для щастя. Маю право :)
Щодо коханої людини...ви знову ж говорите про себе, а є маса людей, які з певних причин не мають такої людини, але живуть повноцінним щасливим життям...

vasili
04.10.2007, 12:01
+1,
зі : а нещастя - це коли не розумієш, що щастя, залежить від кохання.

Додано через 2 хвилини
Щодо коханої людини...ви знову ж говорите про себе, а є маса людей, які з певних причин не мають такої людини, але живуть повноцінним щасливим життям...
Не впевнений що ви можете так говорити з відвертою переконливістю, не впевниний!!!
ЗІ : Дівчата кохання то є щастя я це розумію.

Liliya
04.10.2007, 12:29
ви знову ж говорите про себе
У вас поганенькі телепатичні здібності.
Я саме відчуваю себе щасливою, бо хоч і далеко, та є людина яка сприяє цьому стану

natty
04.10.2007, 13:26
У вас поганенькі телепатичні здібності.

дуже характерно - не розібратися і відразу почати ображати...я мала на увазі, що ви говорите про себе в тому плані, що ваше щастя залежить від наявності коханої людини, а чиєсь, можливо, ні.

я вас прекрасно розумію, в мене є кохана людина, більш того - це мій чоловік і я щаслива не те що на 100, а на всі 1000 %. Але разом з тим моя родичка, чоловік якої загинув кілька років тому, вважає себе щасливою, бо вона знайшла щастя в дітях, в роботі, в друзях. Розумієте, про що я? Чи це, по Вашому, якесь неповноцінне щастя?

Додано через 5 хвилин
Не впевнений що ви можете так говорити з відвертою переконливістю, не впевниний!!!
моя особиста думка, базована на життєвому досвіді, має право на існування, правда? навіть якщо особисто Вас вона не переконує.

Liliya
04.10.2007, 13:44
почати ображати...
Не сприймайте за образу
Якщо так, прошу вибачити

щастя залежить від наявності коханої людини, а чиєсь, можливо, ні.
Дуже сумніваюсь

ле разом з тим моя родичка, чоловік якої загинув .... вона знайшла щастя в дітях, в роботі, в друзях.

Жаль, та це лише спроба заміни (вибачте за жорстокість думки). Добре, якщо вона вдала.

natty
04.10.2007, 14:30
Жаль, та це лише спроба заміни (вибачте за жорстокість думки)

може, в цьому випадку так і є. Але є тисячі людей, які живуть без кохання і не хочуть собі іншого щастя. Дивно, що Ви так противитеся думці, яка відрізняється від Вашої. Ви хочете сказати, що жінка-вдова не може бути щасливою, поки не покохає вдруге? Що жінка-інвалід, яка, можливо, ніколи не стане коханою кимось, не зможе бути щасливою? Що жінка-монашка не може бути щасливою?

Щастя - в людині, в тому, наскільки вона самодостатня, в її почуттях і в барвах її душі. Я б сказала, що щастя у вмінні любити - не має значення, що чи кого: батьків, життя, людей, Бога, чоловіка, дітей. Любов, вона як і енергія, сублімується, головне, щоб ти був здатен на таке високе почуття. Тоді ти вже щаслива людина.

Ще одне: для декого щастя прокидатися вранці і розуміти, що тебе нічого не болить, або що ти можеш порухати пальцями правої руки, або що ти починаєш ледь-ледь розрізняти контури предметів. І кохана людина тут ні до чого. Я бачила різних людей, тому рідко беруся узагальнювати на такому рівні.

І давайте на цьому закінчимо, окі? І так ніхто нікому нічого не доведе. Та й непотрібно це...

Liliya
04.10.2007, 14:50
І давайте на цьому закінчимо, окі? І так ніхто нікому нічого не доведе. Та й непотрібно це...
У любому випадку, Ваша думка має право на існування та мою повагу

natty
04.10.2007, 15:12
У любому випадку, Ваша думка має право на існування та мою повагу

Дякую :agree: взаємно!

vasili
04.10.2007, 15:39
Дякую :agree: взаємно!

так ви направду щаслива людина?:download:

natty
05.10.2007, 11:48
так ви направду щаслива людина?:download:
а що, це викликає в вас якісь сумніви? :ninja:

vasili
05.10.2007, 12:48
в вас
в мені?
ні, natty, навпаки, той-во.

natty
05.10.2007, 13:34
в мені?
я, взагалі-то, мала на увазі не "в мені", а "в мене" :)
ні, natty, навпаки, той-во.
Тобто таки схожа на щасливу людину?:) А ви? (соррі, якщо ви вже писали, бо нема зараз часу читати цілу тему)

vasili
05.10.2007, 13:40
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=141708&postcount=16

Тобто таки схожа на щасливу людину?
:)
А ви?
буває іноді...

natty
05.10.2007, 13:49
буває іноді...

шось звучить не дуже оптимістично. Але, думаю, прорветесь! :)

vasili
05.10.2007, 14:23
шось звучить не дуже оптимістично.
Оптимізм це відчуття щасливих, та мета інших.

Черешенька
12.10.2007, 16:25
Щасливим будеш тільки тоді, коли хотітимеш (дуже хотітимеш) бачити і відчувати щастя. Насправді, це надзвичайно легко, тільки люди привикли ускладнювати собі життя надуманими справами, проблемами, філософіями.

Я щаслива, щодня, бо маю небо над головою, яке міниться блакиттю чи сонячною барвистістю, чую спів пташок зранку, які вітають мене з новим днем, бачу навколо людей, які усміхаються або випромінюють доброту. Я щаслива, бо пробуджуюся і знаю, що живу на цьому світі, а це вже найбільший подарунок долі :)!

nirvanka
12.10.2007, 16:36
І я щаслива :) Щаслива, бо кохаю :) Бо відчуваю тепло і усмішку в очах коханого.. :) Щаслива засинати від ніжних дотиків його пальців, які бавляться з моїм волоссям.. :) Щаслива спостерігати зранку, як він неохоче прокидається і ховається від сонячних променів під ковдру.. :) Щаслива готувати з ним вечерю - ніколи не знаємо, що вийде в результаті :) Щаслива отримувати цьомчик по асьці, навіть якщо він сидить за сусіднім компом.. :) Щаслива, бо ми пережили купу труднощів і нарешті ми можемо жити разом і бути сім'єю :) Я щаслива, коли він дивиться на мене, наче вперше.. Такими закоханими очима.. :) І вважає мене най-най-най-най.. Навіть якщо я щойно прокинулась і ще не встигла навести марафет... :) Я навіть щаслива, коли сплю.. Він каже, що я посміхаюсь увісні:)

Щиро бажаю Вам щастя! :)

shmell
15.10.2007, 05:00
Дякую шановна nirvanka, щиро дякую!

Зорянівонька
22.10.2007, 15:34
І я щаслива Щаслива, бо кохаю
Я аж заплакала - так романтично!

lanka
22.10.2007, 15:51
Люди не бувають щасливими, бувають щасливі хвилини в їх житті...

Liliya
22.10.2007, 16:06
Люди не бувають щасливими
Очень жаль, что Вы так думаете. Мне кажется, Вы глубоко ошибаетесь...
Не верю, что в Вашей жизни не было безумного ощущения, что ты самый счастливый человек на Земле, более того, во Вселенной. Поройтесь в своей памяти

lanka
22.10.2007, 16:12
Очень жаль, что Вы так думаете. Мне кажется, Вы глубоко ошибаетесь...
Не верю, что в Вашей жизни не было безумного ощущения, что ты самый счастливый человек на Земле, более того, во Вселенной. Поройтесь в своей памяти
Щастя для мене дуже відносне поняття, навіть те, що я живу - це вже щастя, а життя - хвилини, години, місяці, роки, але не вічність...
І навіть якщо за вашою порадою щось згадувати, то знову таки щасливі хвилини чи години чи роки у житті....
тобто ви просто не так мене зрозуміли, я взагалі думаю, що всі люди на світі щасливі, просто не завжди це помічають

Liliya
22.10.2007, 16:17
всі люди на світі щасливі, просто не завжди це помічають
або не цінують

шахрай
23.10.2007, 13:00
Якщо хочеш бути щасливим 1 день-напийся,якщо хочеш бути щасливий тиждень-заведи коханку(коханця),якщо хоче бути щасливим місяць-купи собі машину,якщо хочеш бути щасливим рік-одружися,якщо хочеш бути щасливим все життя-будь здоров:borat: .

Kaff
09.12.2007, 02:08
Всі ми шукаємо щастя.
Хтось бачить його у минулому, а хтось у майбутньому.
А насправді воно завжди – сьогодні і завжди – у ту саму мить!
Ми тільки не завжди вміємо це побачити.
Саме тому комусь для усвідомлення свого щастя треба перед тим зазнати болю.
Хоча біль, по суті, це теж щастя.

Моє усвідомлене щастя:
Дитина тихо сопе на руках. Вона здорова. У хаті спокій. Я ситий. У хаті тепло. Є місце, яке я можу окреслити як хата і мене там чекають.

Meg
09.12.2007, 10:56
Пишыть всі,хто щасливий!Пупер порадіє за вас!))))

пупер
09.12.2007, 16:53
Пишыть всі,хто щасливий!Пупер порадіє за вас!))))
без коментарів... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

хельга
09.12.2007, 17:33
Я щаслива!!!

Зорянівонька
15.12.2007, 21:09
Я щаслива до сліз! Нема більшого щастя, ніж відчувати як під серцем копається дитинка і знати, що чоловік нас любить...

Полковник
15.12.2007, 22:54
я, взагалі-то, мала на увазі не "в мені", а "в мене"

Иногда говорят - НЕВМЕНЯЕМАЯ девушка....
Что ЭТО значит?
Это которая вечно кричит: "Не в МЕНЯ! Только не в МЕНЯ!"

Тіріон
15.12.2007, 23:58
Я так замітив, дівчат дуже легко зробити щасливими.

Полковник, по-моєму, я ще жодного разу не читав ваші дописи без усмішки :).

маюнка
16.12.2007, 01:24
Я так замітив, дівчат дуже легко зробити щасливими.
та невже? може, і так. може, і легко. але не всі вміють це зробити. і не всі вміють прийняти.
по-моєму мінімум для щастя - це знати, чого ти хочеш. і щоб близькі тобі люди були здоровими та завжди залишалися дійсно близькими.

Zirnycja
16.12.2007, 03:17
Я Щаслива! В тиші, у мирі спить моя родина після гарно прожитого дня. А я ось тут з вами, нарешті вловила ,як мандрувати по ЛФ. :) Завтра ( тобто сьогодні) до церкви, а ввечері старші йдуть на симфонічний концерт. Ми з молодшеньким на господарстві, буде радісно. Все файно. Звичайне жіноче щастя. Хіба ні?:)

пупер
16.12.2007, 03:19
але не всі вміють це зробити. і не всі вміють прийняти.
це стосується не тільки чоловіків....
я би навіть сказав, що це стосується у першу чергу жінок....

Тіріон
16.12.2007, 12:42
по-моєму мінімум для щастя - це знати, чого ти хочеш

А по-моєму, багато хто плутає внутрішню гармонію зі щастям. Щасливими можуть бути лише люди, які "живуть сьогоднішнім днем", які поставили собі ціль, досягли її, а про щось більше бояться думати. Взагалі бояться думати і мріяти :).
Я відчуваю внутрішню гармонію, але я не щасливий. І не хотів би бути щасливим. Найщасливіші люди - олігофрени :).

EntOther
16.12.2007, 20:50
Щасливий той хто не загадує на перед та вірить у правду...

маюнка
16.12.2007, 21:21
А по-моєму, багато хто плутає внутрішню гармонію зі щастям
можливо, але іноді це робить нас щасливими. принаймні така ілюзія))

ГРоманюк
24.12.2007, 00:56
Для мене щастя не завтра і не вчора, а тут і зараз. Але я не можу бути щасливий, коли навколо стільки нещасних, не можу будувати своє щастя на нещастях інших.

Romko
24.12.2007, 01:00
Для мене щастя не завтра і не вчора, а тут і зараз.
Гіпофіз в нормі,значицця...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

ГРоманюк
24.12.2007, 01:17
Гіпофіз в нормі,значицця...

З цим в мене проблем ніколи не було. Якщо рівень серотоніна і норадреналіну падає, то я налягаю на сладенькоє, рибу, квасолю, фрукти.

Але, в строгому сенсі, це радість, а не щастя.

Альона
24.12.2007, 02:13
Для мене щастя- це відсутність нещастя. Мої рідні усі живі, прошу Бога лише для них здоров'я і довгих років життя. Ще б мені дитя ( одне велике або двоє маленьких :) ) і я буду найщасливіша !!!

Romko
24.12.2007, 06:41
Для мене спокійна хвилина - щастя.
День,прожитий до вечера - щастя.

пупер
24.12.2007, 07:06
здоров"я -- коли щодня болить в іншому місці...
щастя -- коли не болить....
але, блін, це може означати, що я помер..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

консультант
24.12.2007, 09:44
Я вважаю себе щасливим, тому що реально відчуваю межу між собою та своїм фізичним тілом. Воно не керує мною, я я керую ним. Мною керує лише Воля Божа та сумління. Всі проблеми, які виникають в моєму житті - це не мої проблеми, це проблеми мого тіла. В мене ні хвороб, ні проблем немає !

пупер
24.12.2007, 10:15
Я вважаю себе щасливим, тому що реально відчуваю межу між собою та своїм фізичним тілом. Воно не керує мною, я я керую ним. Мною керує лише Воля Божа та сумління. Всі проблеми, які виникають в моєму житті - це не мої проблеми, це проблеми мого тіла. В мене ні хвороб, ні проблем немає !
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
можу сказати: вввваааааввв!!!...
ви керуєте своїм тілом?....
я вам заздрю, бо ніяк не можу примусити мої інстинкти робити так, як я хочу....
наприклад, не спати, не їсти, не пити....
коли у мене голова болить, а таке трапляється частенько, ніяким аутотренінгом головного болю позбутися не можу.....

Alias
24.12.2007, 10:31
коли у мене голова болить, а таке трапляється частенько, ніяким аутотренінгом головного болю позбутися не можу..
у мене зараз старшенно болить голова . і яким би то щастям було , якби вона перестала боліти

EntOther
24.12.2007, 10:45
у мене зараз старшенно болить голова . і яким би то щастям було , якби вона перестала боліти

Може на форумі потрібно завести віртуального лікаря-ворожку, щоб всіх від головного болю лікувала, га?

Текіла
24.12.2007, 11:05
Щаслива, періодами=))))

Олюн
16.01.2008, 11:50
Щаслива людина тоді, коли вона себе такою відчуває!
Я щаслива, бо маю, практично все, що хочу, але звичайно, чим більше маєш, тим більше хочеш, тобто наші бажання ростуть разом з нами!

Toyvo
16.01.2008, 22:43
Сьогодні ввечері точно щаслива :)

Зенкор
16.01.2008, 22:52
А що дуженько щасливим перепадуть цукерки, а нещасним перепаде на горіхи?http://i.smiles2k.net/love_smiles/child_@2004.gif

Romko
16.01.2008, 22:55
А що дуженько щасливим перепадуть цукерки, а нещасним перепаде на горіхи?
Ну і шо?
Горіхи теж смачні...
http://s10.rimg.info/c420a31cabf31a0cd9f27aa6fa362775.gif

Зенкор
16.01.2008, 23:12
Ну і шо?
Горіхи теж смачні...
http://s10.rimg.info/c420a31cabf31a0cd9f27aa6fa362775.gif

Якщо вони тобі смакують навіть з зеленою скоринкою - то ти щаслива людина! Урррряяяяя!http://i.smiles2k.net/lol_smiles/yelclap.gif

маюнка
16.01.2008, 23:16
я щаслива. я щаслива навіть тоді, коли нещасна, бо маю щастя відчувати.............хай навіть і нещастя:)

Romko
16.01.2008, 23:53
Згадалося...
- Пам’ятаєш.останній раз,як ми зустрічались,я казав,що у мене чорна смуга?Виявляється,то була біла смуга...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif

Зенкор
16.01.2008, 23:56
...то була біла смуга...

в чорну плямпочку :(

Львiва
16.01.2008, 23:58
Каждый человек счастлив по своему...

Мих
16.01.2008, 23:59
А чи є на цьому форумі щасливі люди? Га?
Я

Romko
17.01.2008, 00:01
в чорну плямпочку
Нє!
Бо
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=211154&postcount=144
Я
Мдя-я-я....

Grek
17.01.2008, 00:11
Щаслива людина тоді, коли вона себе такою відчуває!
А хтось із великих сказав, що справжнє щастя - воно, як здоров"я, якщо його не відчуваєш значить воно є. Скільки людей, стільки думок...

Зенкор
17.01.2008, 00:27
Згадалося...
- Пам’ятаєш.останній раз,як ми зустрічались,я казав,що у мене чорна смуга?Виявляється,то була біла смуга...

Згадала один анекдот чи тост: "Умер один человек, попал в рай. Бог ему говорит: "Хочешь посмотреть на свою жизнь?" Мужчина отвечает, что хочет. И видит - перед ним его жизнь, разделенная на черные и белые полосы на которых видны следы. Мужчина спрашивает, а что это за следы? А Бог ему отвечает: "Одна пара следов твои, а рядом мои." Тогда мужчина и говорит: "Вот видишь, Боже, когда мне было хорошо - ты шел рядом, а когда мне было плохо - я шел один." На что Бог ему ответил: "Когда тебе было плохо, то я тебя нес на руках".

Ольга
21.01.2008, 23:20
мене теж можна зарахувати до вічно-щасливих :)
основне добре вранці виспатися, а все решта якось щасливо складається в житті! ;)

Alias
22.01.2008, 09:46
Я щаслива.У мене є сім"я, мене люблять, я люблю, я з задоволенням вчуся, все виходить так я я хочу.

viltis
22.01.2008, 10:01
Я щаслива.У мене є сім"я, мене люблять, я люблю, я з задоволенням вчуся, все виходить так я я хочу.

Ми чекаємо на щасливу розповідь про приїзд коханого і на точно дату Вашого перебування у Львові:))))

Малявка
30.01.2008, 17:24
Є :) :) :)

Anyuta
30.01.2008, 18:25
Ми з Коханим переживши, дуже тяжкі часи, починаємо жити і боротись з новими проблемами, тримаючись одне одного!!! Думаю це головне...

Маруся-мама
06.02.2008, 18:21
То сє нє уда!!!
http://www.schtroumpf.com/images/meet_us/grouchy.jpg

Скорпіоля
06.02.2008, 18:32
Зараз я відчуваю радість вперемішку з щастям. Проте пізніше настане стабільність, адже неможливо постійно бути на емоціях щастя. Деколи і поплакати треба.:(
Але якщо вдуматися у свої дії, згадати минуле, а також сказати собі : "Ти необхідний !!! ", то... Звичайно, що кожен відчує себе щасливим і задоволеним. Але лише на частку хвилини , години чи дня. Необхідно памятати ,що постійно жити щасливо і неможливо, і нецікаво.

Більшість людей щасливі настільки, настільки рівно вони до цього звиклі.
А. Лінкольн

Alexey Titievsk
06.02.2008, 22:43
Зараз я відчуваю радість вперемішку з щастям. Проте пізніше настане стабільність, адже неможливо постійно бути на емоціях щастя. Деколи і поплакати треба.:(
Але якщо вдуматися у свої дії, згадати минуле, а також сказати собі : "Ти необхідний !!! ", то... Звичайно, що кожен відчує себе щасливим і задоволеним. Але лише на частку хвилини , години чи дня. Необхідно памятати ,що постійно жити щасливо і неможливо, і нецікаво.

Більшість людей щасливі настільки, настільки рівно вони до цього звиклі.
А. Лінкольн

Як казав мой дед: Щастье - это кода ничего не болит.. :)

egoistka
08.02.2008, 21:39
я відчуваю себе Щасливою людиною... здорові мої батьки...і поруч є людина яку я безмежно люблю... :) що ще треба для щастя...

mamatu
10.02.2008, 00:33
я абсолютно щаслива людина
є проблеми (ціла купа), але в кого їх немає?!
бо маю головне, чого не купиш - я потрібна тим, кого люблю та почуваюсь любленою ними.

irka-shkirka
27.02.2008, 19:45
Проте пізніше настане стабільність, адже неможливо постійно бути на емоціях щастя. Деколи і поплакати треба
Не можна постійно бути веселою і радісною, часом мені сумно, часом і поплачу, але щаслива я завжди. Зараз рядом кохана людина, з якою збираюсь одружитись, друзі, на яких можу покластись, батьки, які мене розуміють, сестра, яка до того ж і найкраща подружка. Коли мені сумно то є кому підтримати, поплакати теж є з ким. Тож сказати, що в ці моменти я перестаю бути щасливою я не можу. Щастя - це не емоція котра змінюється. Це тривалий стан. І дрібні негаразди його не змінять!

пупер
27.02.2008, 20:21
І дрібні негаразди його не змінять!
чудові слова!....
щирі!...

МараМаєРацію
27.02.2008, 21:10
Згодна з багатьма, хто писав вище! Радість - то чудова емоція, що дарує такі цінні та вжливі для нас короткі миті сплеску позитивних відчуттів! Радість. Чудово. Але не щастя. Щастя більш ніж просто емоція. Щастя то стан, яким ми можемо характеризувати усі аспекти життя укупі. Так, незважаючи на проблеми. Без них нікуди, але й з ними можна щиро сказати "Я щасливий!", усвідомлюючи, що усе добре в твоєму житті все ж таки переважило усі можливі негативні події.)
Я щаслива!

Niemand
27.02.2008, 21:27
Щаслива??Так,явідчуваю себе щасливою та піднесеною..Я люблю світ..Тому,що,як кажуть,світ любить тих,хто любить світ=)...Все кульно..Мені все подобається..Але єдина прикрість-кохана людина..без нього важко..ле,все-таки я невідчуваю себе якоюсь іншою..Я саме щаслива.Не нещасна,не вбита..Самореалізована та насправді найщасливіша особистість..

Zirnycja
01.03.2008, 09:42
Щаслива??Так,явідчуваю себе щасливою та піднесеною..

Як ви мене потішили! Радію, що ваш настрій тепер уже не "гірше всіх" і ви помалу знаходити відповіді на хвилюючі запитання, правда?:)
І ще, не багато людей можуть сказати про себе, що самозреалізовані...

Niemand
01.03.2008, 13:07
так..Просто є безліч людей,яким ще гірше ніж мені...Я щаслива,тому,що не сама..В мене є батьки,друзі та знайомі.Є безліч людей,які хотіли б мені допомогти..Чому мені не бути щасливою?!

Romko
01.03.2008, 15:47
так..Просто є безліч людей,яким ще гірше ніж мені...Я щаслива,тому,що не сама..В мене є батьки,друзі та знайомі.Є безліч людей,які хотіли б мені допомогти..Чому мені не бути щасливою?!
-Іноді краще іти ніж бігти, іноді краще стояти ніж іти, іноді краще сидіти ніж стояти, іноді краще лежати ніж сидіти....іноді краще вмерти ніж жити...то може все-таки краще бігти...(Конфуцій)
Все відносно в цьому світі...

Niemand
01.03.2008, 19:15
Все відносно..Але я стараюсь знайти купу позитиву та розуміти,що й до чого..Я стараюсь знайти питання на безліч відповідей.Стараюсь жити та усвідомлювати,що нічого не вічне..Так само,як впринципі і я.Треба навчатись жити по-справжньому,а не втрачати час на те,що ніколи в житті не буде твоїм..Все,що відчувалось і відчувається залишиться там....Глибоко в серці..Хоча моя міміка постійно посміхатиметься,які колись..Не так вже й давно...Щаслива..

irka-shkirka
19.03.2008, 11:42
А я як написала про щастя, так зразу відчула випробування. Дрібні, але ж так багато одночасно. Прихворіла на грип, зламався комютер, "реформи" на роботі і проблеми з підготовкою до весілля. Для мене важливо було вибрати гарного фотографа і оператора, але сталось так, що майбутній свекор, нічого не сказавши, подзвонив і сказав, що вже сам замовив тих, які знімали його начальнику. Не порадившись, нічого не сказавши, я навіть не знаю хто це! Три дні лютувала, а потім заспокоїлась. Чи вартує то все випробування нашої ще ненародженої сім'ї. Я й свекру навіть нічого й не сказала і навіть трохи шкодую що сказала Андрію. Та він мене так розуміє... Навіть запропонував взяти ще одного фотографа :). Звісно, що цього не зробимо, та для відновлення душевної рівноваги це було дуже корисне. Тепер я здорова, з компютером, на роботі теж все владналось, поки хворіла, і головне - рядом кохана людина, яка завжди підтримає і допоможе. І як не бути щасливою? Ще раз переконалась - настрій змінюється, смуги змінюються, та щастя - це щось глибше і триваліше.