Показати повну версію : ТЕЩЩЩІ.
Вот не пойму. есть раздел "Дивочи посиделки" А где "Мужской клуб"?
Чисто за пивком обсудить мужские темы и проблемы, оружие там, сорты пива... Мартини, учтите пожелание трудящихся :)
В общем, царя Соломона как то спросили:
- Какое самое жестокое наказание за многожонство?
Великий мудрец подумал и сказал:
-Тещи, тещи и еще раз тещи!
Поехали! :)
afterstep
27.09.2007, 00:42
теща - золота людина. Більш любляча, ніж рідна мама. Все питання тільки у віддалі...
Так у чому вимірюється віддаль між зорями?
В световых годах и парсеках :)
afterstep
27.09.2007, 00:53
ну так вип'ємо за те, щоб наші дружини були виходцями з зірок! але тут, на Землі, і "чудом". А тещі най згідно теорії відносності - ті парсеки долають...
~KOLOBOK~
27.09.2007, 02:12
Нu Дарт ну от i молодець,a то я все гадав, що з форумом не так, де не зайдеш всi так i про жiнок говорять, тху! А ви молодець, почали з тещ! Респектище вам! :y: У нас з подругиною мамою дустанцiйна любов, бо жаль що вона не близько, а то б хто зна чи на її дочкуб задивився сперша.:p
http://img228.imageshack.us/img228/4449/20954639rq4.jpg (http://imageshack.us)
Як я тещу люблю,аж баян порвав...
Степаныч
27.09.2007, 07:25
А моя теща була золотою людиною.
levandivka
27.09.2007, 08:23
Я ТАК думаю, ця тема бистро загримить в "Анекдоти". це ж найперша асоціація до слова "теща" (після слова "язик"). Нє?
Ну.. это тема насколько комическая, настолько бывает и трагической. Одного знакомого теща самым натуральным образом довела до инфаркта в 38 то лет, а еще одному семью разбила.
да, бывают и хорошие тещи, но редко :)
Ну,з тещею мені легше жити,як з мамою.Як вона щось починає буркати,у мене аргумент"Не подобається- не їжте."Та й характерами ми зійшлися - можем воювати,але за 5 хвилин розмовляємо,як би нічого не було.
levandivka
27.09.2007, 08:59
Шо-то Ви, д'Арте поскромнічали: треба було назвати гілку "Куди послати тещу? (Канари, фазенда в Грибовичах, ...)
За ознакою добра теща має бути трохи у вазі, мати має золоті зуби, і якщо багато вип"є за знайомство, то все рахуйте все буде добре у вашій хаті...
На вихідні минулі був в мене такий прикол. Треба було десь причепити турнік для занять спортом, ну я занайшов місце в передпокої, одне кріплення як раз на стіні котра виходить до тещі у кімнату. Беру перфоратор, удар 4,2 кілоджоуля, а стіна бетон, тонесенька, десь 75мм. Дюбель з гайкою -12мм діаметром та 65 довжиною. Теща як раз лягла перепочити.:D Далі все було швидко.:) В результаті повісив так файно, але в тещі вивалив два шмати зі стіни, повісли на обоях. Навів красоту! А то не треба було в мене вареною бульбою пюре кидатися.:D Доречи сам таки їх свого часу поклеїв ті обої. Взагалі вона ще нічо, турбується про мене навіть.:)
А то не треба було в мене вареною бульбою пюре кидатися.
Бойова жіночка, а за бульбою на ринок теща сама бігає?
Бойова жіночка, а за бульбою на ринок теща сама бігає?
Ні, що Ви, я привожу на всю зиму. Берегти ж треба тещу:)
Зорянівонька
27.09.2007, 11:50
Який зять - така і теща! Ще ніколи не бачила, щоб в хорошого зятька була погана теща:p ;)
Мені деколи здається, що моя мама мого чоловіка більше ніж мене любить (ну, принаймні, догоджає йому більше).:beee:
А хороший это в Вашем понимании какой? :)
Что б не пил не курил
И цветы всегда дарил
Всю зарплату отдавал
Тещщу мамой называл? :)
afterstep
27.09.2007, 12:34
хороший зять - то той, що за 800 км (по мінімуму). Дочка не має можливості при кожній нагоді мамі пожалітися - от мама про негаразди й не знає ;) а раз не знає - знаця, й негараздів немає ;) знаця - зять хороший, і тра' йому догоджати ;)
--
То найстрашніша помилка молодих сімей - жити з чиїмись батьками ;)
Теща - то "спрощена модель" - ще складніші варіанти з свекрухою ;)
Головне - не впускати ні тещу, ні свекруху, ні їх чоловіків занадто у своє життя. В ідеалі - жити собі окремо, "сміття" з хати не виносити, в батьків захисту не шукати. Тоді все буде ок.
І хай пробачать мене жінки, але дуже багато чого у відносинах тещі з зятем залежить саме від них. Мої батьки, особливо мама, до чоловіка спочатку, м"яко кажучи, упереджено ставились. Але кілька місяців методичного переконування і квітучого вигляду з мого боку + чоловікова поведінка - і все ок, тепер чоловік - не зять, а син, причому улюблений:) І за це йому недільні вареники і маса інших бонусів ;)
писи - то нічого, шо я серйозно відповіла?:)
Поки що нема тещі,якщо буде буду її любити на відстані.:no:
Чим далі тим краще:download:
afterstep
27.09.2007, 12:51
і квітучого вигляду з мого бок
+1 - саме це й є основним критерієм при формуванні думки тещі ;)
Поки що нема тещі,якщо буде буду її любити на відстані.
Для чого відразу впадати у відчай? Можете спробувати любити в безпосередній близькості. Може, вдастся
afterstep
27.09.2007, 13:03
добро - теорію явища розписали докладно ;)
тепер - запитання:
--
Чому анекдотів про тещу - валом, а про свекруху - немає? (або я їх не знаю - ну, з натяжкою парочку можна припасувати, - та все ж то не то ;) - в порівнянні з темою "теща")
Афтере, тому що анекдоти зазвичай складають чоловіки за пивом, а жінкам не до того: діти, робота, кухня, і ще й свекруха гризе.
Але моя бабуся все приказує: "Мамо, звідки беруться такі свекрухи?" - "З невісток, дитинко"
levandivka
27.09.2007, 13:19
Точно-точно! Анекдоти спрямовані на невісток.
ivansstef
27.09.2007, 13:29
вмене теща ЗОЛОТА !!!!!!
З,І Відстань 25 км
вмене теща ЗОЛОТА !!!!!!
З,І Відстань 25 км
Сколько весит то? :)
afterstep
27.09.2007, 16:26
Сколько весит то?
краще поцікавтеся якістю сполучення ;)
Якщо то 25 км буреломами і без транспорту - то тут, крім баби яги, що має літальний апарат - люба теща золота буде ;)
вмене теща ЗОЛОТА !!!!!!
Щастить.
Boris_Kiev
27.09.2007, 19:06
Точно-точно! Анекдоти спрямовані на невісток.
- Хто це весь час бздить, як корова ?
- Та то невістка!
- Так вона ж у полі жне!
- Вона у полі жне, а вітер сюди жене!
По телеку показывают какую-то импортную передачу. Суть ее в том, что парень знакомится сначала с мамами девушек, а потом "вслепую" выбирает девушку. Редко только что-то толковое получается из этой затеи...
Так і справді декому везе з тещами ! але не мені :mad:
ось уявіть собі ситуацію а точніше розмову тещі (т) і моєї Дружини (Д)
т- невже ти його любиш ?
Д- мамо, так
т- але ж ви "кожного" дня сваритесь?
Д- але ми ж сваримось із-за тебе
Ось за ці слова я гордий що маю таку ДРУЖИНУ
в мене теща думає що сама розумна - всезнайка всі розуми поїла , і те що їй можна то нікому іншому - ні
був я хорошим зятем поки вона непобачила шо я МАЮ ВЛАСНУ ДУМКУ не таку як вона ........
був я хорошим зятем поки вона непобачила шо я МАЮ ВЛАСНУ ДУМКУ не таку як вона .......
А ви її привчайте, привчайте...
Степаныч
18.11.2007, 22:19
Так і справді декому везе з тещами ! але не мені
Роз"їдтеся.
консультант
19.11.2007, 00:29
Як би не було тещі, то хлопці ніколи б не стали мужчинами...! Честь і хвала всім тещам !:clapping: :clapping: :clapping:
Як би не було тещі, то хлопці ніколи б не стали мужчинами...! Честь і хвала всім тещам !:clapping: :clapping: :clapping:
щось я не зрозумів....
я мужчиною не з тещею став!.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/evil.gif
я мужчиною не з тещею став!.
"Речь нє мальчіка,но мужа!"
А,характер де гартувався?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
в школі на уроках..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Яка моя теща?Ніби нормальна людина.За 6 років після весілля , я свою тещу разів 8-9 бачив.І то на короткий період часу.Останній раз минулого року була в нас в гостях кілька місяців.Було добре - варила їсти різні смачні речі, яких не вміє жінка робити.
консультант
19.11.2007, 11:55
я мужчиною не з тещею став!..
Першу частину Вам Роман відповів, а друга - це Ваша жінка. Звідки взялась би Ваша жінка, як би не Ваша теща, а Ви зразу думаєте, що з тещою не спите...:suicide:
як на мене: їй явно цього бракує......
пс. згадав одне оповідання в цікавій газеті початку 90-их, яка вже давно зіср*лася на ніц, "пан і пані".....
оповідання про таку тещу..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
може тещі коханця знайти та відправити до нього?....
щоб очі мої не бачили?....
буду по телефону "мамою" називати, питати про рівень цукру в крові.....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
Маруся-мама
19.11.2007, 17:54
А он я мою свекруху також дуже поважаю.
По-перше, вона мені народила мужчину якого я кохаю.
По-друге, як змогла так його виховала чи не виховала.
По-третє, вона в житті злого слова мені не сказала, бо живе 10000км від мене :D
Це свята правда що кожна сім'я повинна жити окремо... Але раз не можеш забезпечити сім"ю житлом - то мирися з характером тещі. Вона в свому домі хазяйка.
Це жорстоко - але правдиво. Вийняток - якщо теща дійсно мегера - тоді втікай подалі...
Ми живем з моїми батьками - то за 4 роки мама і чоловік ще навіть сильно не сварилися (т-т-т)
Вони в мене такі інтелігентні :rolleyes:
Ми живем з моїми батьками - то за 4 роки мама і чоловік ще навіть сильно не сварилися...
я з тещею не сварюся....
один раз вигнав нафік.....
я з тещею не сварюся....
один раз вигнав нафік.....
а вашу маму жена выгнать не пробовала? Ведь мы, свекрови, (а я уж точно ею стану) заслуживаем этого может и почаще, чем тещи. Только ваша жена имеет терпение и уважение к вам...
а вашу маму жена выгнать не пробовала? Ведь мы, свекрови, (а я уж точно ею стану) заслуживаем этого может и почаще, чем тещи. Только ваша жена имеет терпение и уважение к вам...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
ні, зеточко, не пробувала....
по простій причині: моя мама живе у себе вдома, а теща, маючи свою квартиру, жила у мене.....
і ще й наговорювала поза очі....
хто би не вигнав?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Маруся-мама
19.11.2007, 22:01
хто би не вигнав?.. [IMG]http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Я б не вигнала, але напевне задзюґала чоловіка якби його мама таке мені робила.:no:
Мій чоловік такий що не змовчить, ні мені не мамі своїй ні мамі моїй. Він з моєю мамою сварився лише один раз, і то за виховання дітей. Мушу признати що мама була права, і це мій муж сам зрозумів і сам собі з нею поговорив. Я ніколи не мішаюсь між них, бо вони такі як два чоботи їдної пари. Мо тому і йде таке протиріччя часами.
А ще, чомусь, моя мама постійно мене ганить що я сварюсь з чоловіком а він в свою чергу жаліється їй на мене.:aggressive: Ну знайшли собі об*єкт до виховання.:p
я зробив простіше.....
позбувся подразника....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Не знаю як тещі, а свекрухи.... ухххх :))))
консультант
20.11.2007, 11:27
я зробив простіше.....
позбувся подразника....
Даремно, Ви б мали ще кращу можливість працювати над собою...!
І вдосконалюватись...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Наспівуючи:
Ні мінути покоя...
що робити?...
сокиру гострити?....
що ви таке порадили?...
я не зрозумів!.....
у мене і так досить нервова робота, яка вимагає душевного спокою, а тут ще й такий "подразник".... :suicide:
що робити?...
сокиру гострити?....
що ви таке порадили?...
я не зрозумів!.....
А,чо’?Можна гострити...гострити...гострити...гострити...
Нерви заспокоює і в господарці пригодиться...
І теща все зрозуміє.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
Маруся-мама
20.11.2007, 18:12
що робити?...
сокиру гострити?....
що ви таке порадили?...
я не зрозумів!.....
у мене і так досить нервова робота, яка вимагає душевного спокою, а тут ще й такий "подразник".... :suicide:
А ви напевне зробили як в тім кавалку про кота, памятаєте?:p
Ascorbinka
28.11.2007, 16:12
купити тещі квіти мій чоловік чомусь ніколи не забуває :cool: (а от дружина може деколи і обійтися:aggressive: )... все мамині варенники винні:D ;)
купити тещі квіти мій чоловік чомусь ніколи не забуває (а от дружина може деколи і обійтися )... все мамині варенники винні
А моя теща на квіти не реагує,тому мушу купляти ковбасу,або курку(гриль).
Ascorbinka
28.11.2007, 16:31
А моя теща на квіти не реагує,тому мушу купляти ковбасу,або курку(гриль
видно вона у вас практична жінка, нє?;) або ви зачасто її квітами балували:D
видно вона у вас практична жінка, нє? або ви зачасто її квітами балували
Один раз,перед весіллям.Почув все,що вона думає про мене і про непрактичних зятів,як клас.Більше не ризикував...
demetris
28.11.2007, 17:18
Цитата:
Допис від Romko
в школі на уроках.....
Ні за школою, після уроків.
Щодо тещі - то в мене теж нічого, але повчити жити - як пити дати. Як заробляти. на що тратити і все таке... І на жінку "наїжджає", а цього подарувати не можу, навіть її мамі...
Щодо тещі - то в мене теж нічого, але повчити жити - як пити дати. Як заробляти. на що тратити і все таке... І на жінку "наїжджає", а цього подарувати не можу, навіть її мамі...
У мене на все одна відповідь:"Не подобається - не їжте!"
Один раз,перед весіллям.Почув все,що вона думає про мене і про непрактичних зятів,як клас.Більше не ризикував...
А моя свекруха як тільки ми з чоловіком що-небудь їй купимо, починає заводити "що, не мались-те де гроші подіти?"
А останнім часом часто любить дзвонити не на наш домашній телефон, а на мобільний мого чоловіка, так що тепер він її підколює на рахунок раціонального використання фінансів... :D :D :D
Зі свекром ще гірше: що не подаруєш - все "марнотратство" :suicide:
А вже про стосунки моєї мами з зятем можна тритомну епопею написати :)
а в нас чудові стосунки з моєю мамою та батьком.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/tongue.gif
Маруся-мама
01.12.2007, 02:49
А мій чоловік пашіму-то ревнує мене до моєї мами? Дитьо чи як?
Я вже казала що мій муж і моя мама то два чоботи одного буца.
Вони люблять собі гріночки на снідання попоїсти, то він зранку встане і насмажить собі хлібчика і тещі її улюбленого з кмином. http://kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_Hi-Five.gif
yulichka
01.02.2008, 18:53
Який зять - така і теща! Ще ніколи не бачила, щоб в хорошого зятька була погана теща
Мені деколи здається, що моя мама мого чоловіка більше ніж мене любить (ну, принаймні, догоджає йому більше).
У мене аналогічна сиуація! Ще й дістану деколи від мами, що не так відповіла йому, не так зробила, а зятьок на тещу також слова кривого ще не сказав!!
Я,як хоч раз на день з тьощою не повуркаюсь,то - день прожитий намарно.
Але вуркаємось тихенько.Без "члєноврєдітєльства".
І за дві хвилини мирно говоримо про життя....
Samojlovu4
01.02.2008, 21:35
Мені деколи здається, що моя мама мого чоловіка більше ніж мене любить (ну, принаймні, догоджає йому більше).
У мене аналогічна сиуація! Ще й дістану деколи від мами, що не так відповіла йому, не так зробила, а зятьок на тещу також слова кривого ще не сказав!!
Нууу... певно маєте молодих мамів, дівчата... ;) :shutup:
Роз"їдтеся.
я собі тільки можу уявити що б це було якщо ми жили в одному будинку
мені достатньо коли ми тільки зустрічаємось
мені достатньо коли ми тільки зустрічаємось
мені достатньо згадки....
Пропоную обговорити тещ з декількох причин:
1. Вони точно вже обговорили ВАС і не раз і не тільки з сусідами....
2. Зара 12 ночі може їй гикнеться :)
3. Вони бувають хороші і не дуже ...
Мій варіант:
1. Кожен раз лізе обніматися і саме головне таке враження шо на руці мацає пульс.. тіпа ше живий???
2. Любить привезти то, що не замовляли (переважно продукти харчування)
3. Дзвонить кожен день з "фірмовим" питанням - ТИ ВДОМА???
4. Вечірні стогони по телефону з жінкою АБСОЛЮТНО НІ ПРО ЩО...
5. 8 км.. це я про любов від мене до неї :)
Підсумок - жити можна при умові відключення телефону і її переїзду ше хоча би на 20 км :)
Пропоную обговорити тещ з декількох причин:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28243&highlight=%D2%E5%F9%B3
Мій варіант:
1. Кожен раз лізе обніматися і саме головне таке враження шо на руці мацає пульс.. тіпа ше живий???
2. Любить привезти то, що не замовляли (переважно продукти харчування)
3. Дзвонить кожен день з "фірмовим" питанням - ТИ ВДОМА???
4. Вечірні стогони по телефону з жінкою АБСОЛЮТНО НІ ПРО ЩО...
5. 8 км.. це я про любов від мене до неї
Підсумок - жити можна при умові відключення телефону і її переїзду ше хоча би на 20 км
Попробую відповісти в форматі Барбоса.
1.При зустрічі обнімається.Виглядає що щиро.
2.Привозить те що просили.Дорога далека , лишнім себе обтяжувати не варто.
3.До нас не дзвонить , жінка дзвонить до неї.
4.Вечірні стогони по телефону з жінкою АБСОЛЮТНО НІ ПРО ЩО..., ,але в мене з моїми батьками розмови такі самі.Так що притензії обоюдні....або ніякі.
5. 6700км ...це я про любов від мене до неї.
Підсумок - жити можна .
Городецький
31.03.2008, 20:23
Я, мабуть, зараз дурню напишу, абсолютно нецікаву нікому - ми з тещею, моєю другою мамою - рідні люди. Коли ми (так трапилося) жили разом цілий рік, і раптом траплялося щось, то миттєво уворювалися два угрупування - теща+я vs моя жінка. Тесть завбачливо приймав нейтралітет у вигляді походу на рибалку (Дніпро 50м поруч). Коли ж всьо вщухало, відбувалося перегрупування - тесть+я vs теща+жінка, тоді вже ніхто не заважав нам (з тестем) обговорювати що Динамо-Дніпро 2:1 це ганьба, але про що говорили там собі жіночки - загадка є ...
Я б і сам не вірив у таке, якби так не було :)
Не помню писала или нет, но сейчас моя мама гостит у сестры. Вернее, занимается с ее сыном школьными уроками, пока сестра лежит в больнице, а зять допозна работает.
То первое, что проделал зятёк, поставил машинку-автомат на код. Мама кинулась стирать, а не тут-то было...
Знов з тещ регочуть!!Давайте поговорим про свекрух...чи страшно?:ninja:
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008