КПК

Показати повну версію : HDTV відео

syavych
21.09.2007, 21:24
Ділимося враженнями (якщо чули і звичайно що головніше бачили :) ) про новий формат відео:

HDTV (High-Definition Television) - это новый стандарт телевидения, который обеспечивает намного лучшее качество изображения по сравнению с существующими аналоговыми и цифровыми видео стандартами.

Разница в качестве между DVD и HDTV огромная, но чтобы ее увидеть нужно иметь хороший монитор (ЖК желательно 19'' или ЭЛТ 19''-21''), HDTV телевизор, проектор или плазму. На обычном телевизоре, обычной плазме и обычном проекторе вы не увидите почти никакой разницы между HDTV и DVD.

Michel
22.09.2007, 01:08
Ділимося враженнями (якщо чули і звичайно що головніше бачили :) ) про новий формат відео:
Є різниця й на звичайному телевізорі, якість зображення вища.
Правда, на цифрових каналах, деколи зображення зупиняються, але рідко. Недавно один канал цілу ніч показував отну і ту ж картинку. Зупинився вечером по середині фільму й так завис аж до ранку.

syavych
22.09.2007, 10:45
деколи зображення зупиняються, але рідко.
Зупиняються бо для такого відео тре файні ресурси, тим більше якщо воно транслюється багатьом користувачам.

П.С. Користувачі нету від Фарлепу можуть оцінити якість HDTV тут (http://video.alkar.net/hdtv)

Кася
22.09.2007, 13:16
Зупиняються бо для такого відео тре файні ресурси, тим більше якщо воно транслюється багатьом користувачам.

П.С. Користувачі нету від Фарлепу можуть оцінити якість HDTV тут (http://video.alkar.net/hdtv)

рекламуєте алкар?;)

syavych
22.09.2007, 13:39
рекламуєте алкар?
:), зовсім ні, просто цікаво слідкувати за розвитком цієї нової технології. А алькар - це просто поки що єдиний ресурс де я зміг знайти такі фільми (хоча їх там і мало)

Michel
22.09.2007, 23:12
Жалко що українських каналів в мене немає, тільки 2 російські.
А цих всяких різних і нецікавих купа, але там треба мову розуміти, а я не з Африки.

~KOLOBOK~
22.09.2007, 23:18
Не зрозумiв а де мiй пост про Blue ray?

syavych
22.09.2007, 23:28
Не зрозумiв а де мiй пост про Blue ray?
А на ще один Вас не хватить?

~KOLOBOK~
23.09.2007, 01:03
Звичайно ось http://www.blu-ray.com/info/ Я думаю що телевiзорам це теж скоро свiтить.

Кася
23.09.2007, 10:15
:), зовсім ні, просто цікаво слідкувати за розвитком цієї нової технології. А алькар - це просто поки що єдиний ресурс де я зміг знайти такі фільми (хоча їх там і мало)

так на алкарі воно ж недавно тільки з"явилося!

syavych
23.09.2007, 12:18
так на алкарі воно ж недавно тільки з"явилося!
саме ТАК. Тому слідкуємо що буде далі. А мінус один цієї технології вже нарисувався - качати 8Г на один фільм таки накладно :(

paschenkomax
23.09.2007, 14:45
качати 8Г на один фільм таки накладно
8гігх6грн=48грн за один фільм(я про Алькар). Скачав для оцінки кліп Мадонни, якість супер. Проте на моєму 19 дюймовому моніторі великої різниці від фільмів DVD-Rip я не бачу. То для буржуїв які мають великі плазмові панелі, там дійсно буде відчутна різниця в якості зображення.

Deus igrok
23.09.2007, 15:34
19-22" новий формат не відчуєш ... а ось вже 33" буде відчутно.

paschenkomax
23.09.2007, 17:17
Жалко що українських каналів в мене немає, тільки 2 російські.
А цих всяких різних і нецікавих купа, але там треба мову розуміти, а я не з Африки.

Відносно українських каналів - вони є ТУТ (http://www.intv-inter.net/ru/tv/channels/?action=online)
Розширення картинки залежить від вашої швидкості нету

syavych
23.09.2007, 18:13
8гігх6грн=48грн за один фільм(я про Алькар)
Хех, трема вміти тариф на Фарлепі вибирати. В мене 10 гіг алькару входить безкоштовно, решта - 5грн за гіг, АЛЕ в них глючить система - в місяць викачую понад 30 гіг і ніц мені не рахують (надіюсь адміни Фарлепу цей форум не читають:ninja: )

Michel
23.09.2007, 18:17
Відносно українських каналів - вони є ТУТ (http://www.intv-inter.net/ru/tv/channels/?action=online)
Розширення картинки залежить від вашої швидкості нету
Дякую, ці я знаю, вони по І-неті.
Я писав про цифрові канали по кабелю.
В мене всьо по кабелю: телевізор, радіо, І-нет і телефон.
Там тих теле-радіо каналів навіть не знаю скільки, 99 %% з них мені зовсім не потрібні, тим більше що по телевізорі дивлюсь в основному новини і тільки деколи щось інше.

paschenkomax
23.09.2007, 18:37
Хех, трема вміти тариф на Фарлепі вибирати. В мене 10 гіг алькару входить безкоштовно, решта - 5грн за гіг, АЛЕ в них глючить система - в місяць викачую понад 30 гіг і ніц мені не рахують (надіюсь адміни Фарлепу цей форум не читають:ninja: )
Так там були глюки і я два місяці качав з швидкістю 8 метрів в секунду, накачав багато. Там можна було тянути і з Алькару і так в неті що хоч тянути. Нажаль цей глюк вже скінчився у них і нараховують гроші за трафік. А так два місяці трафік рахували а гроші ні і я платив лише абонплату 25грн(міні-дім)

Кася
23.09.2007, 20:31

мені ще легше..повний безліміт за 90 гривень.

syavych
23.09.2007, 20:44
мені ще легше..повний безліміт за 90 гривень.
64К :) ?

Кася
23.09.2007, 20:50
64К :) ?

а мені більше ну не те що треба..але переживу..

syavych
23.09.2007, 20:56
а мені більше ну не те що треба..але переживу..
А Алькар? Бо в мене подібний тариф: 64К анлім + 10гіг алькару на швидкості 8М (хоча виявилось насправді анлім) за 99грн.

Кася
23.09.2007, 20:59
А Алькар? Бо в мене подібний тариф: 64К анлім + 10гіг алькару на швидкості 8М (хоча виявилось насправді анлім) за 99грн.

ну.власне той тариф...і алкар теж рахують безлім.

syavych
23.09.2007, 21:38
Ну то треба тссссс, а то кранчик перекриють :ninja: .

П.С. Щось ми оффтопимо. Давайте краще про HDTV, а то вернетсі у вівторок пан Шрек і пошле в баню.