Показати повну версію : Львівські дороги
Мо" поговоримо про дороги, їх якість, нє?
Liliyah Romanova
20.09.2007, 23:26
А що? Є про що говорити? :D:D:D
А що? Є про що говорити?
розмова довга, а якщо обговорити кожну вулицю - ресурсів форуму не вистарчить.
Дуже файна дорога на Левандівці,як їхати від Городецької на Янівський цвинтар.Зуби вилітають.А,основне,ремонтується щокілька місяців.:no:
В тему:Завалився будинок.Судять головних обвинувачених:Цемент,Пісок і Цеглу.Цемент:"У мене алібі!Мене там не було!":D
Недавно я дослідив одну цікаву річ у роботі львівських дорожників. Те, що вони не вміють робити дороги відомо давно, але вершина їх безгосподарномті інколи вражає. Виявляється наші дорожники можуть просто вкрасти асфальт з дороги. Яскравий приклад - вулиця Динамівська, що біля податкової.
Якщо їхати по Динамівській на Новий Львів, там є такий поворот на 90 градусів. Так от, покриття дорожне там таке, як всюди, правда, ям практично не було. Наші дорожники приїхали і на самому повороті шкрябнули все покриття і то так похабно - з ямами, нерівно. Потреби робити там ремонт не було жодного, бо я тією дорогою щодня їду на роботу і бачив її стан. Асфальт просто вкрадено банально.
Можна собі уявити стан тієї служби....
~KOLOBOK~
22.09.2007, 04:10
Менi просто цiка во куда дiвають то й асфальт? Може жеруть дома? Ну нерозумiю як можна продавати за бугор те що навiть не пiдходить по стандарту зватися дорогою?
Дуже файна дорога на Левандівці,як їхати від Городецької на Янівський цвинтар.Зуби вилітають.
А нащо небіжчику зуби?
Менi просто цiка во куда дiвають то й асфальт? Може жеруть дома? Ну нерозумiю як можна продавати за бугор те що навiть не пiдходить по стандарту зватися дорогою?
Та його тут і продають: кому подвір"я, кому дорогу....
Так і готуємося до ЄВРО-2012.
Deus igrok
22.09.2007, 20:05
Загалом Зелена нормальна. На Сихові теж дорога від Іскри і до моста Кирпи файна ...
Зелена нормальна??????????
Таааааак. Ви на чому, пане, їздете?
Полковник
22.09.2007, 23:19
Пан, видимо, ходит!
Liliyah Romanova
22.09.2007, 23:33
Нарід, я вас потішу, в Канаді теж є погані дороги і ямисті. І взагалі тут два сезони тільки: зима і дорожні ремонти. :)
А от під Чікаґо ми колись були, то там в околицях деякі дороги взагалі нагадували нашу львівську Городоцьку або Мечнікова. Ми почувалися, як удома. :)
Нарід, я вас потішу, в Канаді теж є погані дороги і ямисті
Неповіримо поки не побачемо.
Liliyah Romanova
22.09.2007, 23:52
Неповіримо поки не побачемо.
Приїдьте і перевірте.
Одна різниця: тут яму здалека видно, бо вона яскравими стрічками обгороджена. А в нас, поки не вгаратаєшся, не довідаєшся. А потім одні одним переказують: отам і отам ямисько, об'їжджай. :)
~KOLOBOK~
23.09.2007, 00:05
Ой в нас тут тоже вже як почуть рообити...А ше як всi лiнiї фрiвеїв поперекривають то взагалi капєц, поки до дому доберешся треба вже i назад їхати. Прав да роблять дуже добре хватає до того поки комунiкацiї не почнуть класти- далi дорога нагадує веселi гiрки.:)
Приїдьте і перевірте.
Одна різниця: тут яму здалека видно, бо вона яскравими стрічками обгороджена. А в нас, поки не вгаратаєшся, не довідаєшся. А потім одні одним переказують: отам і отам ямисько, об'їжджай.
24.09.2007, 20:53
ну починаємо:
Початок - Сан Ремо і до Водоканала Усе гаразд
Потім кусок над Зіркою і до Арсену - усе гаразд
Потім ямиська уже біля Сафарі і до ПТУ ... далі усе гаразд.
Від автобазару і до моста також.
Так коли на чому ... від Богданів починаючи і 99 закінчуючи =)
Додано через 40 секунд
В нас якби ями червоним обгороджували, то вся дорога була б червона...
Уже писали ... у нас ями жовтим позначають ... еее ... позначали ...
Zoryanazirka
24.09.2007, 21:35
А чого так далеко везти? продають тут ж, тим хто в себе коло хати, на подвір"ї, в селі, на дачі і т.д. хоче зробити дорогу.
ну починаємо:
Початок - Сан Ремо і до Водоканала Усе гаразд
Потім кусок над Зіркою і до Арсену - усе гаразд
Потім ямиська уже біля Сафарі і до ПТУ ... далі усе гаразд.
Від автобазару і до моста також.
а на проти Кримської і трози вище?
а між Арсеном та ДБК?
а між "інківізицією" і заправкою?
а від Іскри до розвороту тролейбуса 11?
Коло ПТУ,Фрезерних верстатів - взагалі стидуха!
Deus igrok
24.09.2007, 22:24
а від Іскри до розвороту тролейбуса 11?
Шось не пригадую ям на цьому куску ... Завтра зверну увагу.
Ше файна дорога він Шувару і до Наукової.
Чи то може як там до ям звик шо вже не відчуваю ... коли їду 45 маршруткою ... на думку іде тіки кусок на Новому Львові і кусок коло Стрийського ринку ..а далі впринципі ніц... можливо із за того,що швидкість маршрутки в центрі не перевищує швидкості пішохода %)
Шось не пригадую ям на цьому куску ... Завтра зверну увагу.
пральня дошка.... а не дорога...
Deus igrok
25.09.2007, 09:18
От справжні гірки то початок Замарстинівської , і також коло костьолу Ольги (здається так , район ЗД вокзалу і до цирку ) ...
От справжні гірки то початок Замарстинівської , і також коло костьолу Ольги (здається так , район ЗД вокзалу і до цирку ) ...
Городоцька - то лице Самопомочі.
afterstep
25.09.2007, 11:54
Городоцька - така вже дуже давно, ще до появи на світ тих, хто створив самопоміч, була.
Городоцька - це справжнє лице сучасного Львова, і наслідок зміни структури населення ;)
--
На то виглядає, Миху, що ви - "типовий середній лвів'янин", і тому стан доріг - то й ваша заслуга також ;)
ооо, поскаржуся на дорогу біля кільця - тобто на виїзді на кільце кн. Ольга-В. Великого зі сторони Кн. Ольги як їхати з центру.... пральна дошка, то дуже м"яко сказано!!!!
а взагалі Львів ще в аеропорту зустрічає своїми дорогами - злітна смуга - така ж як пральна дошка і ніц.. літаки літають ;)
Zoryanazirka
25.09.2007, 16:49
ооо, поскаржуся на дорогу біля кільця - тобто на виїзді на кільце кн. Ольга-В. Великого зі сторони Кн. Ольги як їхати з центру.... пральна дошка, то дуже м"яко сказано!!!!
а взагалі Львів ще в аеропорту зустрічає своїми дорогами - злітна смуга - така ж як пральна дошка і ніц.. літаки літають ;)
А взимі злітна смуга взагалі "пєсня". Коли ше в 20-30 літав АН-24 (зараз змінили на 20-00 і на ЯК, доречі ДонбасАеро летить) то перший шок іноземці діставали від літака, другий при посадці, ну а третій коли їм стюарди чисто українською мовою казали - який ше автобус, тут 100 метрів пішки можна пройтися :))
Городоцька - така вже дуже давно, ще до появи на світ тих, хто створив самопоміч, була.
Ну та так.... не Самопоміч Городоцьку укладала, щоб її ремонтувати....
Redhotchilly
17.10.2007, 23:00
як каже мій знайомий, в Україні є один автобам - "Киів- Бориспіль" :(
Важче знайти добру дорогу, аніж погану.
Недавно Самопоміч купила для міста машини для мийки доріг. Будуть мити ями....
Redhotchilly
17.10.2007, 23:28
доріг нема...
в інфрастуктуру ніхто грошей не вкладає, бо невигідно!!!
Якісні дороги і розвилки дуже дорогі... легше латати ями кожного року
Zoryanazirka
18.10.2007, 21:56
Важче знайти добру дорогу, аніж погану.
Трошки грошенят відмили :)
Internati
10.11.2007, 11:21
Давайте підемо від супротивного: чи може хтось назвати хоча б одне місце у Львові, де дороги є нормальними? Під нормальними я маю на увазі:
1. Рівна поверхня.
2. Чітка, правильно нанесена розмітка.
3. Нормальні, інформативні дорожні знаки.
Є ідеї?
Городоцька - то лице Самопомочі.
Унікальним методом ремонтують Городоцьку від привокзальної і до низу. На окремих ділянках бруківку знімають, вирівнюють поверхню, кладуть бруківку знов і... заливають розчином подібним на бетон!
Не знаю хто додумався робити такі ремонти, але на мою думку це пуста трата грошей. Трамвайну колію вже давно слід замінити на сучасну, а коли до цього дійде справа, то забетоновану бруківку треба буде по новій розбирати і перекладати.
Да нет, я бы по-другому сказал. Всё зависит от скорости, на которой едешь. Например, Городецкая. Если по ней ехать 160-200км\ч, машина будет идти почти ровно. Если же ехать 16-20км\ч, укачивать начинает.
Во львове, мало нормальных дорог. Но пр. Чорновола, не такой уж и плохой. Да, нет разделительных полос, но для нормального водителя, они и не так нужны. Взять туже Научною, тоже нормальная дорога. Нужно изредка менять траекторию а так всё отлично, вполне спокойно ночью ехал 140км\ч и даже не трясло машиной.
Взять улицу Пелехатого (Ерошенка). Бетонные блоки положили, ничего, еду 100км\ч и всё гуд, не чувствую того что там блоки. Разве что при открытом окне, слышно как машинки с 13-ми дюймовыми, торохкотят, словно поезд.
Вообще для меня много дорог нормальных, 15-ки и средний профиль делают свое дело. Я от наших дорог много не требую, спасибо что хоть такие есть. В Монголии вообще такого понятия нет))))
samvexler
17.02.2008, 22:35
Саме найгірше те, що ремонт дороги нашими людьми є дорожчий, ніж би нам німці робили.
Нажаль це правда.
Samojlovu4
17.02.2008, 22:42
Саме найгірше те, що ремонт дороги нашими людьми є дорожчий, ніж би нам німці робили.
Нажаль це правда.
Якщо вірити моєму журналу від автоклубу, то побудова 1 метра автобану в Німеції в середньому коштує 5000-7500€...
samvexler
17.02.2008, 22:49
Samojlovu4
В нас автобанів не роблять. А якщо роблять, то вибачайте в глухому забитому американському селі дороги і то ліпші.
В пустелях США дороги взагалі сказка. Хоча питається: там же мало, хто їздить, можна було б, як в нас, зекономити на всьому чому можна, але в них все роблять, як книжка пише. А америкоси говорять, що в них ще погані дороги :)
П.С. Менталітет людей відіграє велику роль.
Maryasik
20.02.2008, 12:10
Дуже файна дорога на Левандівці,як їхати від Городецької на Янівський цвинтар.Зуби вилітають.А,основне,ремонтується щокілька місяців.:no:
В тему:Завалився будинок.Судять головних обвинувачених:Цемент,Пісок і Цеглу.Цемент:"У мене алібі!Мене там не було!":D
то не то слово , що вона "файна", це дорога з кожним днем "все кращою стає"((
тема де можна переливати з пустого в порожнє, хіба шось зміниться з того що ми тут поговоримо!
От якби ви зробили, я якогось року зробили "ПОРА", ямки вночі порозмальовували на жовті кольори.
то би привернуло увагу ЗМІ і відповідно Міську владу і дорожні служби, ото би бала користь.
samvexler
21.02.2008, 10:03
pol
Фарби не вистачить :)
Та й не за те я плачу податки, щоб ще нічкою бігати з фарбами і щось малювати. Просто всім трутням-депутатам треба набити морду і пояснити хто вони такі і яка в них робота. А то вже зажрались.
ХМ а тих трутнів хіба не ми з тобою обирали? хіба нам їх інша країна приставила? Хіба ти чи я не такі самі? Ми українці в нас така свідоміст.!!
Давай не будемо відвертатись від реальності.
Paparacy
24.02.2008, 02:12
Левандівський міст
Генерала Курмановича
Генерала Чупринки
Ці вулиці без коментарів (прокатайтесь Ви і самі все зрозумієте:cowboy: )
levandivka
29.03.2008, 21:07
Дуже файна дорога на Левандівці,як їхати від Городецької на Янівський цвинтар.Зуби вилітають.
Ромко!
Я від Вас ТАКого не чекав... :beee:
Там знак 40-івочка стоїт. :agree:
Просто, поклали цілий взвод лежачих поліцаїв.
А вони ж різного габариту.
А у Львові є хоть одна вулиця, що не потребує ремонту? Жодної!!!! Але з другої сторони, якщо систематично списувати гроші на дороги і ніц не робити, то шо ви хотіли? Робити дороги у Львові нікому не вигідно і неробити нікому не страшно.
А на Замарстинівській їздили? від кінцевої трамваїв до базарчику...В сторону центру.
Там не лише зуби повилітають...
... ще й колеса повідвалюються...
Погані дороги є всюди... Найкращий рецепт:
СТРИБАТИ ВТАКТ З МАШИНОЮ:D:D:D
А на Замарстинівській їздили? від кінцевої трамваїв до базарчику...В сторону центру.
Раньше часто там ездил, отлично знаю это бездорожье с твёрдым покрытием :) В результате сменил район дислокации и наконечники рулевых.
СТРИБАТИ ВТАКТ З МАШИНОЮ
просто радіо підкрутити.
Раньше часто там ездил, отлично знаю это бездорожье с твёрдым покрытием В результате сменил район дислокации и наконечники рулевых.
А я переїхала на інший кінець міста:)
Ні, не через дороги:):):)
Можу сказати точно, дорога від "Екстри"(Любінська) і до аеропорту - СУПЕР!!! :) Тож любителям рівних доріг рекомендую 15хвилинну терапію щодня:D:D:D
Можу сказати точно, дорога від "Екстри"(Любінська) і до аеропорту - СУПЕР!!! Тож любителям рівних доріг рекомендую 15хвилинну терапію щодня
А що там робити щодня?
В аеропорту?
Колись,за кавалєрки ми з дівчиною забігали там на каву.Але то було колись...
Наші дороги.....гірше не буває.....Особливо відчула, як їхала в роддом....По дорозі мало не родила....
Була в Сахарі....Посеред пустелі рівненька дорога, ще й розмічена.....А в нас?....Європа....
Наші дороги.....гірше не буває.....Особливо відчула, як їхала в роддом....По дорозі мало не родила....
Була в Сахарі....Посеред пустелі рівненька дорога, ще й розмічена.....А в нас?....Європа....
Як їхали з Варшави,то культурний шок мав місце бути,коли з траси в’їхали в багнючку на Рава-Руській митниці.А товариш,що нас віз розказував,що подібний шок він переживає,коли в’їжджає з Німеччини в Польщу.
А ще є шок,коли в’їжджає з Голландії в Німеччину.
Я питав
- А шо там?
- А там "нєпрілічно"...
Не може бути таких доріг.
А є...
levandivka
30.03.2008, 18:39
відчула, як їхала в роддом....По дорозі мало не родила...
Видите? Ще одна причина для домашніх пологів... :)
А я вважаю що все у нас добре, а як нє то буде добре. Головне, що в нас Україна найкраща!
а дороги? вони завжди псуватимуться.
А я вважаю що все у нас добре, а як нє то буде добрe....
Вдарим автопробігом по бездорожжю!© Остап Бендер
Як їхали з Варшави,то культурний шок мав місце бути,коли з траси в’їхали в багнючку на Рава-Руській митниці.А товариш,що нас віз розказував,що подібний шок він переживає,коли в’їжджає з Німеччини в Польщу.
Їхала я з Голландії через Бельгію в Німеччину і особливої різниці не помітила....це моє особисте враження....правда Бельгія сірувата...
А от Рава-Руська.....це справді щось неймовірне....з області фантастики....
Додано через 3 хвилини
Видите? Ще одна причина для домашніх пологів...
Може це не до цієї теми, та маю право з Вами не погодитись....
Бувають ускладнення при пологах....і що тоді? Якщо потрібне термінове медичне втручання...маю наглядні приклади....
А в мене є лутчий варіант я її називаю - ДОРОГА ЖИЗНІ. Поясню - це така місцевість з набризгом асфальту і ямково-траншейним ландшафтом. Карочє це за 100 метрів від коханої тещі, тому я ТУ ДОРОГУ ТАК ЛЮБЛЮ ШО ТО ПРОСТО ПІПЄЦ :)
Місце розташування - перший поворот праворуч після світлофора на перехресті Виговського Патона (рухаємся далі по Виговського) бічна вулиця біля магазину. Нінаю я як вона називається..
levandivka
30.03.2008, 23:59
Я в профільну гілку про ДП (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=276745#post276745) відповів.
А я вважаю що все у нас добре, а як нє то буде добре. Головне, що в нас Україна найкраща!
а дороги? вони завжди псуватимуться.
А Ви часом з автомобіля виходьте, - то побачите, що Львів потонув у смітті і порохах. І дороги - це тільки частина нашого життя. Львів стає "селом серед архітектури". Поляки створили Оперний театр, в якому тепер оперу чути набагато рідше, ніж всіляких приїжджих ВІА, чудові парки, через які тепер в напунцованих мештах пройти неможливо, а львів"яни набудували поруч базарів. Я люблю Львів, але все більше той уявний...
А колись вулиці мили з поливальних машин, шоб квіти на клумбах росли і радували око.
А так в нас, звісно, все добре. Проїхати через місто, подивитися на вивіски, попити пива, понти свої показати, помочитися десь в брамі, та й поїхати до себе на село, до грядок, до квітів, до чистого повітря, - любити Львів.
Наші дороги.....гірше не буває....
ви нічого не розумієте, наші дороги спеціально не ремонтуються, щоб підкреслити шарм старезного міста.
Бурулька
31.03.2008, 11:27
Є ще одна "модна" дорога на вул. Тарнавського. Якщо їдуть вниз по Тарнавсього на Зелену, то незнайомі з цією ділянкою водії розганяють свої авто до великої швидкості, їдуть так кілька сотень метрів, а потім починається бруківка, яка дуже в поганому стані. Цікаво, що думають водії в перші кілька секунд після такої різкої зміни дороги. Мабуть, нічого хорошого
Вчера ездил в Стрый, Болехив... Песня! Ночью возвращался - трасса светится, в смысле разметка. Машина как на месте стоИт. Так и уснуть можно :)
Samojlovu4
31.03.2008, 22:50
А Ви часом з автомобіля виходьте, - то побачите, що Львів потонув у смітті і порохах. І дороги - це тільки частина нашого життя. Львів стає "селом серед архітектури". Поляки створили Оперний театр, в якому тепер оперу чути набагато рідше, ніж всіляких приїжджих ВІА, чудові парки, через які тепер в напунцованих мештах пройти неможливо, а львів"яни набудували поруч базарів. Я люблю Львів, але все більше той уявний...
А колись вулиці мили з поливальних машин, шоб квіти на клумбах росли і радували око.
А так в нас, звісно, все добре. Проїхати через місто, подивитися на вивіски, попити пива, понти свої показати, помочитися десь в брамі, та й поїхати до себе на село, до грядок, до квітів, до чистого повітря, - любити Львів.
+100!
Додано через 4 хвилини
Їхала я з Голландії через Бельгію в Німеччину і особливої різниці не помітила....це моє особисте враження....правда Бельгія сірувата...
А от Рава-Руська.....це справді щось неймовірне....з області фантастики....
Згоден. Єдине, що в око впадає - автобан в Голяндії найвища точка... :D А так кругом незвична рівнина...
А Бельгія чи не єдина країна Європи, де кожен метр автобану, чи взагалі дороги, круглодобово освічується... дуже зручно їхати...
Вчера ездил в Стрый, Болехив... Песня! Ночью возвращался - трасса светится, в смысле разметка. Машина как на месте стоИт. Так и уснуть можно
Мій чоловік так само каже "уснуть можно!", але взагальному я сама водій, кожний день матюкаюсь на наші дороги, але коли попала в Київ, ви не уявляєте, як я полюбила наше місто ЛЬВІВ зі всіма його "ямками", "пробками", не знаю хто як, але я жити хочу тільки нашому місті! Я не знаю, але взагалі-то впевнена, що жити зможу тільки тут, якби погано не було!!!!!!!!!
Samojlovu4
31.03.2008, 23:04
Я питав
- А шо там?
- А там "нєпрілічно"...
Ну, тут певно пан Ромко, чи його товариш, насправді не шок від доріг мав на увазі... :)
В Голандії, як темніти починає, на зупинках по автобані всякі сексуально стурбовані починають збиратися - від гоміків до переконаних шльондр, перепрошую...
І як вийдеш з машини до вітру - це вже нерідко сприймається як своєрідне запрошення... А пройдеш далі в лісочок - дуже багато цікавого побачити можна... :shutup:
Ну, тут певно пан Ромко, чи його товариш, насправді не шок від доріг мав на увазі...
В Голандії, як темніти починає, на зупинках по автобані всякі сексуально стурбовані починають збиратися - від гоміків до переконаних шльондр, перепрошую...
І як вийдеш з машини до вітру - це вже нерідко сприймається як своєрідне запрошення... А пройдеш далі в лісочок - дуже багато цікавого побачити можна..
Розказувала мені знайома,яка працює на заправці біля Шегинь.
Вечір..
В бар влітає німець і ломиться в туалет.Ледве добіг...
Дивні люди,німці...
Навколо посадка,ліс...а він до туалету ніс...
Каламбур(с)..
ги-ги...
Ну, тут певно пан Ромко, чи його товариш, насправді не шок від доріг мав на увазі... :)
І як вийдеш з машини до вітру - це вже нерідко сприймається як своєрідне запрошення... А пройдеш далі в лісочок - дуже багато цікавого побачити можна... :shutup:
Весело там , в Голландії , на дорогах.
А тут такого не має.Час від часу можуть якісь дивні люди по обочені гайвеїв ходити.Чим південніше тим їх більше.Каліфорнія - це їх "мекка".Деякі з них показують пальцем в напрям руху , щоб їх підвезти.
Колись давно , як я працював(недовго,всього 1 рік) тракдрайвером(шофер-дальньобойщик) , то такого одного підібрав .
Холодно було , падав дощ , я його пожалів.То він мені всю дорогу , до ближчого міста , десь коло 100км , розказував різні історії.А в кабіні траку , так від нього потом смерділо , що кондицінер на найвижчій 5й поділці не помогав.Збувся я того чоловіка і після того більше не брав нікого.
На деяких відрізках дороги стоять великі щити-попередження " dont take hitchhikers they can be escaped inmate"(попутчиків не брати ,вони можуть бути втікачі з тюрми)
Додано через 2 хвилини
Розказувала мені знайома,яка працює на заправці біля Шегинь.
Вечір..
В бар влітає німець і ломиться в туалет.Ледве добіг...
Дивні люди,німці...
Навколо посадка...а він до туалету ніс...
Це вже на генетичному рівні , півсвідомо в людини.
На деяких відрізках дороги стоять великі щити-попередження " dont take hitchhikers they can be escaped inmate"(попутчиків не брати ,вони можуть бути втікачі з тюрми)
Чо’ їм там.в тюрмі не сидиться?
Чо’ їм там.в тюрмі не сидиться?
(наспівуючи)
Прєда мной , как ікона - вся запрєтная зона
А на вишкє всьо тот же - аднаглазий чекіст
Но ані прасчіталісь , акруженьє прабіта
Тєх хто любіт свабоду , тєх і пуля щадіт.
" Лесоповал " .
..... рамантіка , блін!!!
(наспівуючи)
Прєда мной , как ікона - вся запрєтная зона
А на вишкє всьо тот же - аднаглазий чекіст
Но ані прасчіталісь , акруженьє прабіта
Тєх хто любіт свабоду , тєх і пуля щадіт.
" Лесоповал " .
Їх би в нашу зону...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008