КПК

Показати повну версію : Вибори 30 вересня

Сторінки : [1] 2 3 4 5

Студент
11.01.2007, 19:41
Президент Ющенко підписав Закон про мораторій на продаж землі. Тепер думає, чи подавати у Конституційний Суд.:confused: :confused: :confused:
http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1898

Журналістка
20.09.2007, 00:36
Аж страшно подумати - вже через 10 днів у країні відбудуться дострокові вибори. За кого будете голосувати? Чи не найголовніша інтрига - чи пройде в новий парламент СПУ? А також чи зможуть подолати бар*єр якісь нові, малі партії? Як вважаєте?

levandivka
20.09.2007, 01:12
Как страшно жить?
Не бійтеся. Пройдуть "соціалісти", "комуністи" та "інший варіант" , чи не пройдуть...
Ніц від того не зміницця.
Змінитися Україна може реальними кроками, реальною роботою, а не кольором прапорців у ВР. Та й від голосування, яке Ви, Журналістко, тут замутили, чого очікуєте?
На ЛФ контингент сталий: наші - за "наших", ненаші - за "регіони Росії".
Чи Ви теж PR акцію проводите? :)

пупер
20.09.2007, 05:10
Аж страшно подумати - вже через 10 днів у країні відбудуться дострокові вибори. За кого будете голосувати? Чи не найголовніша інтрига - чи пройде в новий парламент СПУ? А також чи зможуть подолати бар*єр якісь нові, малі партії? Як вважаєте?
а що страшного?!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
біля корита будуть ті самі...
ну, може трохи зміниться процентна відповідність....

New Shrek
20.09.2007, 09:44
Гарно на то питання відповів Іван Гаврилюк в інтерв"ю 12 -каналу ЛТБ.Кажуть що і стаття в газеті його є. Цікаво скіко то дописувачці рочків що вона сі так напудила....

dvin
20.09.2007, 10:04
Немає варіанту "Не буду голосувати", то вибрав "Інший".....

WIZARD
20.09.2007, 10:29
"А також чи зможуть подолати бар*єр якісь нові, малі партії?"
Вопрос неправильно задан.
Какие новые партии и с какого перепуга "подолают бар*єр"?

Ни фига в Раде не переменится.
В лучшем случае - ротация на уровне 3-5 % в составах основных игроков.
А вот что дальше - вопрос вопросов.

dArt
20.09.2007, 10:33
Против всех.
Двин, если не идти голосовать, твой бюлетень используют "за кого надо" :)

Deus igrok
20.09.2007, 10:43
Я мну за БЮТ =) "Шокова терапія" країні потрібна ...

WIZARD
20.09.2007, 10:48
"Шокова терапія" країні потрібна ...

Один разок уже видели эту, с позволения сказать "терапию" в течении 9-ти месяцев беспробудного ужаса.

шахрай
20.09.2007, 10:55
Нажаль я не зможу проголосувати. В Донбасі я буду спостерігачем,а мі сцевої реєстрації в мене нема.Жаль,що мій голос втратиться.Але я буду суворо слідкувати,щоб не було махінацій на виборчій дільниці,досвід є.
В минулий раз тут на виборах в ВРУ я був секретарем ДВК-і жах,державної мови крім мене в ДВК не знав.
А я би проголусував за ВО "Cвобода".

Romko
20.09.2007, 10:56
Один разок уже видели эту, с позволения сказать "терапию" в течении 9-ти месяцев беспробудного ужаса.
Ну,а зараз наближаємся до раю.:D .Хіба Ви не відчули "покращення життя
вже сьогодні"?:dance:

New Shrek
20.09.2007, 11:16
и "покращення життя
вже сьогодні
та вони на Яника моляться

шахрай
20.09.2007, 11:18
Відчули-"Жить стало лучшє,жить стало вєсєлєє"
Як казали у 2004-голосуй за Я,не будеш мати нічего,голосуй за Ю,будеш жить як у раю...

Romko
20.09.2007, 11:22
та вони на Яника моляться
Прааально!Чіста канкрєтний пацан!Сказал - сдєлал.:dance:
"Село неначе почорніло,неначе люди подуріли..."Т.Шевченко

Danilo
20.09.2007, 11:26
Ни фига в Раде не переменится.
В лучшем случае - ротация на уровне 3-5 % в составах основных игроков.
А вот что дальше - вопрос вопросов.
За цю ротацію і боремося.:) А в результаті зміна уряду, "свіжа кров", новий бюджет, оновлення всіх сфер життя. Як оновлення організму після родів у жінок.:);)

WIZARD
20.09.2007, 12:21
Невнимательно читаете.
ротация 3-5 % в составах основных игроков
НИКАКИХ изменений не даст.

Romko
20.09.2007, 12:23
НИКАКИХ изменений не даст
Від перестановки доданків сума не міняється.

Danilo
20.09.2007, 12:29
Невнимательно читаете.

І головне Ви ж не є пісемістом. Просто наче чиєсь завдання виконуєте, або наказ, чи що?:ninja: Все одно люди підуть на вибори і оберуть, навіщо відговорювати?:aggressive:

Boris_Kiev
20.09.2007, 12:44
Як це НЕ ДАСТЬ ?
Мороза в насидженому кріслі не буде. Цього мало ? Не набрид цей старий багатократний зрадник-демагог ?
Ротація міністрів пройде. Цього мало ?
Та цільки заради названих пунктів будемо голосувати стільки разів, скільки буде потрібно.

Мені ось що цікаво:
проголосували "Інший варіант --- 26,67%".
Це за Вєрку Сердючку ?

Danilo
20.09.2007, 13:06
Мені ось що цікаво: проголосували "Інший варіант --- 26,67%". Це за Вєрку Сердючку ?
Хтось може за "Свободу",(не я) а хтось проти всіх...(теж не я) Цих пунктів немає в опитуванні.
Наспівуючи: "Косі коса, поки роса...":)

WIZARD
20.09.2007, 13:16
будемо голосувати стільки разів, скільки буде потрібно
Интересненько получается.
Если расклад будет таким, как я написал, то и коалиция будет такой-же, а, следовательно всё останенся на своих местах.
И что, опять "перевыборы"?

Все одно люди підуть на вибори і оберуть, навіщо відговорювати?
Где это Вы увидели в моём сообщении попытки отговорить?
То, что "перевыборы" - бессмысленная трата времени и денег - да, писал, и сейчас придерживаюсь этого мнения, но отговаривать никого не собирался - выбирайте выражения по-тщательнее.

Danilo
20.09.2007, 13:28
То, что "перевыборы" - бессмысленная трата времени и денег - да, писал, и сейчас придерживаюсь этого мнения, но отговаривать никого не собирался

А зараз що це Ви тут робите?:)
І на основі чого робите прогнози?

Партія регіонів не братиме участі “в авантюрі під назвою “вибори–2007”, якщо проти неї продовжуватимуться провокації.

і знову Янукович збрехав. Про те, що мільйони, які вже витрачені на перевтілення гопника у політика світового маштабу, “викинуті на вітер”, або як каже Азаров - “засвоєні” штабами. Бо так воно буде, якщо завтра ПР за власним рішенням зніметься із списків на таємне голосування.

Навіть немовля зрозуміє, що це примітивний піарівський хід, розрахований на те, що біомаса завжди симпатизує побитим та убогим.

Мабуть і “російськомовна карта” вже не працює, бо вочевидь, кремлівська політика газовату хохлів - суттєво зменшила прошарок їхніх симпатиків і боляче луснуло по їхніх політичних маріонетках.

Та й із традиційною “соціальною локшиною” не складається: бо вже усі побачили що насправді означає “зростання добробуту кожного(номенклатурного регіоналу - ред.) вже сьогодні”.

Радимо Віктору Федоровичу продуктивний піар-хід. Випити горілки Донецького виробництва та терміново, із ознаками інтоксикації, поїхати лікуватися за кордон, як це вже робіли деякі його колеги-більшовики. А біомасі сказати: мовляв вороги наколотим померанчем отруїли. джерело (http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3785)

WIZARD
20.09.2007, 13:43
А зараз що це Ви тут робите?
Даю свой прогноз.

І на основі чого робите прогнози?
Странствуя по свету - не закрываю глаз. А то, что увидел, пытаюсь осмыслить в меру своих возможностей.
Всё-таки голова у меня не только для ношения шляпы или приёма пищи.

Или я должен раскрыв рот слушать Вас и принимать всё сказанное Вами как догму?

Boris_Kiev
20.09.2007, 13:55
Шкода, що Путін раніш не призначив Пі.. тобто Зубцова.
Був би час провести вгітацію щодо місцевих "русофілів" (звучить майже як зоофілів :) ) з роз"ясненням хто то такий.
Тузлу всі пам"ятають ? Отож.

Danilo
20.09.2007, 14:02
Или я должен раскрыв рот слушать Вас и принимань всё сказанное Вами как догму?
Рота можете і закрити.:agree:

досвід попередніх виборів переконливо доводить, що ПР і чесні вибори - речі не сумісні.

Пам'ятаєте, як довго ГПУ шукала бюлетені для таємного голосування у 2004 році у Донецьку, Луганську... Натомість знаходила у опломбованих мішках старі газети.

Щоправда, на минулих виборах, фальсифікації вже були не такими зухвалими. Мабуть тому, результат виявився для регіоналів дещо скромнішим. “Мертвих душ” не знайшлося стільки.

Ну а зараз, після цінової та тарифної війни проти народу - вже можна втішатися хіба що “рейтингами” куплених соціологів.

Проте, казка - казкою, а у словах двічі не судимого можна вловити приблизний сценарій, як його компашка хоче зірвати вибори. Брутально фальсифікувати, а потім, за традицією, - звинуватити опонентів.

Втім, видіння регіоналів, як показало життя, такі ж віртуальні, як і їхні досягнення і рейтинги. Пам'ятаєте видіння із танками, спецназом, захпленням Януковича по дорозі на роботу... Насправді ж виявилося, що окрім коаліційного Цушка, який захопив зі спецназом ГПУ, ніхто нічого не захоплював.
джерело (http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3781)

WIZARD
20.09.2007, 14:25
Ну-ну, посмотрим на результаты явки избирателей на Западной Украине.
Если будет 80% или выше - вопросы о том, где более наглые фальсификации - отпадут сами.

zenyk
20.09.2007, 14:29
та шось я не пригадую, щоб в нас був нарід інертний.....політика багатьох цікавить.....та й мало не кожен бажає на неї вплинути якимось чином....

....в нас, Слава Богу, не росія, що там людям вже давно плювати кого "царювати" призначать....

Danilo
20.09.2007, 15:29
Перший віце-прем’єр-міністр України, член Партії регіонів Микола АЗАРОВ вважає, що якщо Партія регіонів відмовиться від участі у дострокових виборах до Верховної Ради, то це буде означати взагалі відміну проведення виборів.

Звідки така впевненість? "А пошлі ви все...":)
У бюлетнях без ПР, ще 20 партій. Здається просто усвідомили, владу, корито втрачають.:D

volk
20.09.2007, 15:46
Против всех.
Двин, если не идти голосовать, твой бюлетень используют "за кого надо" :)

Цілком згідний.
http://epravda.com.ua/news/2007/9/18/56877.htm

Liliyah Romanova
20.09.2007, 15:58
Мене рахуйте, як закордонний електорат. ;)
Правда, мені щось досі запрошення не прийшло.

Romko
20.09.2007, 20:39
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/domestic/story/2007/09/070920_elections_rich_oh.shtml
Всі на вибори!:shutup:

Степаныч
20.09.2007, 20:47
Мені теж... А я ж не закордонний!:(

шахрай
20.09.2007, 21:14
Щось мені здається в ВРУ крім ПР,БЮТ,НУНС,КПУ хтось буде 5-й,у кого буде "золота акція".

Журналістка
20.09.2007, 21:39
Как страшно жить?
Не бійтеся. Пройдуть "соціалісти", "комуністи" та "інший варіант" , чи не пройдуть...
Ніц від того не зміницця.
Змінитися Україна може реальними кроками, реальною роботою, а не кольором прапорців у ВР. Та й від голосування, яке Ви, Журналістко, тут замутили, чого очікуєте?
На ЛФ контингент сталий: наші - за "наших", ненаші - за "регіони Росії".
Чи Ви теж PR акцію проводите? :)

Ні, не акцію) А щодо наші - не наші, не зовсім згодна, хоча теж так думала. У Львові чула від знайомих, що вони будуть голосувати за Януковича!

dArt
20.09.2007, 21:48
Есть и у меня такие знакомые. Не потому что сильно его поддерживают, а потому, что говорят" Больше не за кого" На вкус и цвет как говорится...

Liliyah Romanova
20.09.2007, 22:09
Мені теж... А я ж не закордонний!
Ви мене заспокоїли. :)
Нічого, у мене печатка є у пашпорті. Не принесуть запрошення, сама нагло припруся. http://img229.imageshack.us/img229/5773/37fb1.gif

Boris_Kiev
20.09.2007, 22:15
хтось буде 5-й,у кого буде "золота акція".
тут вже півтора рокитому писали (здається, шановна Ома) про "золоту акцію Мороза".
А до речі, де Мороз ? Під столом нема. В туалеті - теж.
Трохи пізніше піду ловити кота - може здайду "дєдушку" у сусідньому підвалі. :)

Степаныч
20.09.2007, 22:35
Ви мене заспокоїли. :)
Нічого, у мене печатка є у пашпорті. Не принесуть запрошення, сама нагло припруся. http://img229.imageshack.us/img229/5773/37fb1.gifВи НАГЛО??? Не вірю!!! А я таки припрусь!!!:radist:

Дальневосточник
21.09.2007, 09:02
Мене рахуйте, як закордонний електорат. ;)
Мне пришло...У меня - переврано отчество, у дочери - фамилия... Ходил вечером на участок, исправлял...

Stich
21.09.2007, 09:27
Шановні форумчани!
На мою думку нічогісінько після цих виборів не зміниться. По правді кажучи я теж вважав що буду голосувати за Ю, але послухавши відверту брехню з її вуст, в принципі як і від усіх інших лідерів, то для себе я вирішив що проголосую проти усіх, так як хто би не прийшов,то погоди він чи вона а може й воно не зробить. А по прогнозам найбільше голосів візьмуть регіони потім бют,потім наша Україна, тобто реально нічого не зміниться. Їх просто необхідно усіх перестріляти, або треба такого як Бандера чи Сталін, тобто щоб був лідером і об*єднував якшо не ідеєю, то жорсткими заходами по об*єднанню, наприклад сказав що Українська мова державна - всее, ні в кого не виникає жодних питань, і таке інше.

WIZARD
21.09.2007, 10:03
На мою думку нічогісінько після цих виборів не зміниться.
Абсолютно поддерживаю.
По правді кажучи я теж вважав що буду голосувати за Ю, але послухавши відверту брехню з її вуст, в принципі як і від усіх інших лідерів
А Вы хотели в предвыборных программах услышать правду?
Їх просто необхідно усіх перестріляти
Вот тут Вы немного перегнули. Изолировать от общества - согласен. Выпустить тогда, когда совместными усилиями докажем им, что они НЕ НУЖНЫ НИКОМУ, кроме самих себя.
треба такого як Бандера чи Сталін, тобто щоб був лідером і об*єднував якшо не ідеєю, то жорсткими заходами по об*єднанню

Ваши предложения по кандидатуре?

Было желание дать +, но, пока отвечал - пропало, почему-то....

levandivka
21.09.2007, 10:25
Изолировать от общества - согласен. Выпустить тогда, когда совместными усилиями докажем им, что они НЕ НУЖНЫ НИКОМУ
Ето як... "ізоліровать"???:ninja:

Danilo
21.09.2007, 10:47
або треба такого як Бандера чи Сталін,
Не ставте в ряд ці дві постаті, дуже прошу!
Я тут книжку читав, і ось що до теми:
Добровільне рабство створює більшу тиранію, ніж тирани можуть створити насильством.

Г. Мірабо

Сия сарынь ничем, кроме жесточи унята быть не может.

Петро І
соціаліст підтверджує: „Ми, москвини, в особі свого царя бачимо велич і єдність нашої імперії“125. Щоб зміцнити свою владу, Іван ІV розіграв комедію, ніби хоче зректися трону. Перелякані москвини стояли вдень і вночі на кремлівській площі з плачем, благаючи свого ката „не осиротить“ їх. Після того Іван міг спокійно катувати їх досхочу, не боючись протесту.
Таке самісіньке видовище повторилося на тій площі 400 років пізніше. Коли сконав Й. Сталін, стояли цілодобово тисячі москвинів. Чужинецькі очевидці свідчать, що на обличчях були великий сум, тривога, розпука і сльози. Старі люди молилися і хрестилися, благаючи „не осиротить“ їх. І це підтверджуе московський письменник: „Відразу ж настала в душі порожнеча. Хотілося сісти і, звернувши обличчя до неба, завити так, як виють безпритульні пси. Ні, не хочу я волі. Я хочу і потребую володаря“126. І далі: „Смерть Й. Сталіна завдала нашій релігійно-естетичній системі непоправної втрати, шкоди. І відродження культу В. Леніна тої утрати не зрівноважить. В. Ленін надто подібний до звичайної людини: малий зріст, лисий, цивільний. А Й. Сталін був загадковий, всемогутній, що бачив все і всіх. Щоб стати богом йому лише одного бракувало – безсмертя. О, якби ми були мудрішими, то були б оточили його смерть чудесами. Треба було проголосити по радіо, що він не вмер, а вознісся живим на небо і поглядає звідти на нас. Його нетлінні мощі зцілювали б паралітиків і шалених. А ми дурні, скомпрометувавши „культ особи“, самі висадили у повітря саму основу сили нашої нації“127. Так глузував з москвинів А. Синявський.
весь текст (http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=1665&read=true)

WIZARD
21.09.2007, 10:52
Ето як... "ізоліровать"???:ninja:

На общественно-полезные работы, без права заниматься политической деятельностью, но с обязательной политинформацией.

New Shrek
21.09.2007, 11:11
Я був, коли приїхав Віктор Ющенко. Він швидко ходить, почет біжить за ним, піт тече, Петро Михайлович весь мокрий – так спішив. Іван Плющ (секретар Ради нацбезпеки й оборони. – І.П.), який йшов поруч зі мною, подивився на все це і каже: “Глянь, Іване, зараз Пєтя проковтне кілька шпал у своїй відданості Президенту”. Голова обласної ради Мирослав Сеник взагалі подався на курорт… І після такого ці люди й надалі працюють на посадах, далі розповідатимуть людям про мораль, вестимуть “Нашу Україну” до перемоги! Хай один і другий візьмуть револьвери (якщо не мають, я подарую), і застреляться. Це моя їм порада – жорстока, але справедлива. Я говорив з людьми, і від них почув: “Івасю, передай Президентові і всім тим (назвали їх на букву “м”), що ми більше не голосуватимемо за “Нашу Україну”.(Іван ГАВРИЛЮК: «Наче по душі, по тілу, по свідомості пройшлися кирзовими чоботами... http://www.wz.lviv.ua/print.php?atid=58480

Stich
21.09.2007, 11:17
Невнимательно читаете.

ну як це нікакіх? Почнеться черговий перерозподіл капіталу, при цьому постраждає тільки народ а не політики. Вони як мали 300% чистого прибутку так і будуть мати, як був тіньовий капітал - так і буде. Погляньте панове хто у нас у ВР? Олігархи і їх ставленики. Шо в країні зміниться якшо ті самі люди йдуть у ВР?

шахрай
21.09.2007, 12:08
Нажаль ,як казав Кравчук-маємо те що маємо.
Щось мені здається,що 5-м в ВРУ буде або Литвин(вірний кучмічст):no: ,або Вітренко(Натка-генератор):feminist:.
Тоді точно амба!:dance:

Criminal
21.09.2007, 12:21
БЮТ... але і то без великого інтузіазму...

Pedro
21.09.2007, 12:29
Для мене є два ідеали політиків. Це Р. Рейґан і М. Тетчер. І ось я з задоволенням прочитав таку наступну інформацію. Думаю, вона буде дуже приємна прихильникам Ю. Тимошенко.

Тетчер розповіла Тимошенко, що вона має бути зверху
http://www.pravda.com.ua/news/2007/9/21/64234.htm

Danilo
21.09.2007, 12:36
Шо в країні зміниться якшо ті самі люди йдуть у ВР?
У сотий раз вже. МОРОЗ не пройде! Замало?
Радійте життю, за те що маєте можливість ходити на демократичні вибори. От народ, нічого вже не цінують. А воно не завше так було на цій землі, не завше. Забулисі як рабами були, бидлом, то ж Вам нагадають:)

WIZARD
21.09.2007, 12:46
Почнеться черговий перерозподіл капіталу
Откуда, если НИКАКИХ изменеий не будет?

Danilo
21.09.2007, 12:48
Ось вчора відМОРОЗки приймали бюджет. А НОВА рада прийме НОВИЙ бюджет без азаровщини-ось і зміни. Знову замало?:aggressive:

syavych
21.09.2007, 13:26
+1 за Б'ЮТь, але в основному за присутність в списку пана Яворівського, більше нізакого.

Дальневосточник
21.09.2007, 13:40

Достаточно... Пройдет Литвин - такой точно... Вообще, неужели не видно - шо все одинаковые? Шо идея у всех - власть, потому что она дает деньги... Шо Юля и Янек только потому не вместе - что кресло премьера одно... Шо ПиаРы сидели бы ща в оппозиции - и не было бы никаких выборов - если бы не чудовищнык властные аппетиты нынешних носенсов (с) пупсня...
Вся эта публика сполне справедливо считает - пипл схавает...
Приятного аппетита...

WIZARD
21.09.2007, 13:56
НОВА рада прийме НОВИЙ бюджет

Danilo
21.09.2007, 14:12
Нова національна ідея на День народження України. Стаття Юлії Тимошенко в "Українській правді" (http://www.tymoshenko.com.ua/ukr/exclusive/publications/4420/)

Дальневосточник
21.09.2007, 14:55
Нова національна ідея на День народження України. Стаття Юлії Тимошенко в "Українській правді" (http://www.tymoshenko.com.ua/ukr/exclusive/publications/4420/)
Название - пафосное.
Содержание - "давайте замутим такое, шо еще не видвно, и все будут за нас говорить." :)
P.S. на столь маленькую статью - и 2 цитирования Кучмы (одно с указанием, второе - "один державний муж" :) )... А вот слов нынешнего Президента - нет... Симптоматично? О .... или хорошее, или ничего?

Danilo
21.09.2007, 15:28
+1 за Б'ЮТь, але в основному за присутність в списку пана Яворівського, більше нізакого.
Знаєте, гадаю і одна світла людина у списку це багато. Коли дивлюся у список ПР, чесно не бачу жодного приємного обличчя.:borat: :dance:

Додано через 2 хвилини
Содержание - "давайте замутим такое, шо еще не видвно, и все будут за нас говорить."
Якщо з "Українського прориву" (http://www.kraina.org.ua/) буде реалізовано бодай одну третину, чи навіть одну п'яту, це вже буде непогано.

Stich
21.09.2007, 15:51
Радійте життю, за те що маєте можливість ходити на демократичні вибори. От народ, нічого вже не цінують. А воно не завше так було на цій землі, не завше. Забулисі як рабами були, бидлом, то ж Вам нагадають:)

За те шо Мороз не проходить так це да, а на рахунок виборів так я вам процитую сталіна: "Головне не хто голосує, а хто голоси підраховує"

Додано через 11 хвилин
І будь ласка не називайте те шо ми маємо демократією, так як це чистої води капіталістічєскій бєспрєдєл!

Pedro
21.09.2007, 16:06
І будь ласка не називайте те шо ми маємо демократією, так як це чистої води капіталістічєскій бєспрєдєл!

А що тоді демократія? Демократія і є капіталістічєскій бєспрідєл. На жаль людство чогось кращого не придумало.

Stich
21.09.2007, 16:12
А що тоді демократія? Демократія і є капіталістічєскій бєспрідєл. На жаль людство чогось кращого не придумало.

Цікаво тоді чому інші демократичні країни живуть набагато краще за нас, можуть собі дозволити мати квартири, навчатись безкоштовно і т.д і т.п.

Дальневосточник
21.09.2007, 16:33
Цікаво тоді чому інші демократичні країни живуть набагато краще за нас, можуть собі дозволити мати квартири, навчатись безкоштовно і т.д і т.п.
Они - раньше начали :)
Да и коммуняки над ними эксперементы не ставили....

Pedro
21.09.2007, 16:41

Пане Штіх, в демократичних країнах немає нічого безплатного. Тут на кожний долар треба важко працювати і відстоювати свої права. В нас є популярна приказка: there is not such thing as free lunch. Тобто немає такого поняття як безплатний обід. За все треба платити. В тому числі за навчання. А хата коштує дуже дорого, іноді все життя приходиться платити.

Пересвет
21.09.2007, 17:18
Могу сказать свои наблюдения после командировки (отпуска) на Украину.
Был в Кременчуге, Полтаве, Киеве.
Общался в Киеве как представитель партии "Единая Россия" с Натальей Михайловной и в Полтаве с Шуфричем.
ПСПУ - кроме Витренко и Баулина по сути нет никого, нет команды.
ПР - огромные деньги, но нет порядка в отличие от БЮТ.
У Тимошенко система отлажена супер! Имиджмейкеры работают качественно, PRарщики деньги отрабатывают достойно. Качественные рекламные ролики. По сути единственный политик на Украине.

Думаю ситуация такая:
1) ПР
2) БЮТ
3) НУ-НС
4) КПУ
5)Либо Литвин, либо Мороз

Все больше вряд ли кто то перейдет рубеж.
За чертой останутся ПСПУ и "Оборона"

Удивляет конечно топорность современной власти: Создание КПУ (о) для отбора голосов у КПУ, КУЧМА для отбора голосов у ПР.

шахрай
21.09.2007, 17:21
Коли дивлюся у список ПР, чесно не бачу жодного приємного обличчя
Чому,а Чорновіл,Герман,Піскун,в кінці-кінців-Серьога-підрахуй,Яшка-баяніст,Боря-кто заказивал таксі на Дубровку,Коля-дапашліви....
В цьому списку,як казав по-моєму Чорновіл,найбільше героїв України.
Даремно кажете так,шановний

Stich
21.09.2007, 17:46
Пане Штіх, ...
Я не штіх, а стіч! Хто не бачив той мультік - рекомендую, а на рахунок розвинених країн - запитання: ви там були???

шахрай
21.09.2007, 17:48
Відповідь: Вибори 30 вересня

Цитата:
Допис від Pedro
Пане Штіх, ...

Я не штіх, а стіч
Зате як звучить!

Stich
21.09.2007, 17:50
Štich значить?))) Цікаво цікаво

до речі, а шо по суті запитання?..

zenyk
21.09.2007, 18:07
Ваши предложения по кандидатуре?

Тягнибок!

Журналістка
21.09.2007, 18:26
Що ж, все рівно цікаво, що по опитуванню з помаранчевих - голосів більше за БЮТ. За рахунок чого так впали рейтинги у НУНС?

Ізольда
21.09.2007, 18:57
Я був, коли приїхав Віктор Ющенко. Він швидко ходить, почет біжить за ним, піт тече, Петро Михайлович весь мокрий – так спішив. Іван Плющ (секретар Ради нацбезпеки й оборони. – І.П.), який йшов поруч зі мною, подивився на все це і каже: “Глянь, Іване, зараз Пєтя проковтне кілька шпал у своїй відданості Президенту”. Голова обласної ради Мирослав Сеник взагалі подався на курорт… І після такого ці люди й надалі працюють на посадах, далі розповідатимуть людям про мораль, вестимуть “Нашу Україну” до перемоги! Хай один і другий візьмуть револьвери (якщо не мають, я подарую), і застреляться. Це моя їм порада – жорстока, але справедлива. Я говорив з людьми, і від них почув: “Івасю, передай Президентові і всім тим (назвали їх на букву “м”), що ми більше не голосуватимемо за “Нашу Україну”.(Іван ГАВРИЛЮК: «Наче по душі, по тілу, по свідомості пройшлися кирзовими чоботами... http://www.wz.lviv.ua/print.php?atid=58480

Оце так Людина. Моя велика повага Гаврилюку. На жаль, ті, кого політика не може зіпсувати, у ній надовго не затримуються. А вам, пане Новий Шрек, дякую за допис. Як це приємно знати, що в нас ще залишилися такі люди.
Якщо б можна було, я б вам 10 карм за це посилання додала. :y:

zet
21.09.2007, 21:32
Нашла на российском форуме, но помещу те только в смешных картинках.. Точно фото наших политиков..
http://www.mypix.ru/mypix/pix/1189852727_mypix_ru.jpg

Ізольда
21.09.2007, 21:39
Нашла на российском форуме, но помещу те только в смешных картинках.. Точно фото наших политиков..

Но вместо котеночка там должен сидеть козел :)

zet
21.09.2007, 21:42
Но вместо котеночка там должен сидеть козел
Вы правы, но идея все-таки классная.. Мы видим их ободраным котом (не котеночком, а тем из сказки о Буратино на "Поле дураков"), а они себя мнят львами. Мало того, уверены, что мы в эту чушь поверили.. :)

FeRmatta
22.09.2007, 00:06
а я трактувала інакше: вони прикидаються кошенятами, а насправді леви

zet
22.09.2007, 00:11
а я трактувала інакше: вони прикидаються кошенятами, а насправді леви
Львы вели б себя по-царски, а наши политики больше схожи с шакалами...

Мих
22.09.2007, 00:41

OldMan
22.09.2007, 05:48
Каков поп...
:)

Romko
22.09.2007, 08:53
Під’їжджає Ілля Муромець до каменя, а на ньому написано: «Праворуч підеш — ляща дістанеш, ліворуч підеш — ляща дістанеш, прямо підеш — ляща дістанеш». Стоїть Ілля Муромець, чухає потилицю, а позаду голос: «Думай швидше, а то ляща дістанеш».
http://www.dt.ua/3000/3450/60520/

Додано через 11 хвилин
http://news.24.ua/news/world/14143/
Різні світи - різні звичаї...:no:

шахрай
22.09.2007, 14:11
Коли в нас депутати на велосипедах як в Данії до парламенту будуть їздити?

Romko
22.09.2007, 14:15
На святого Нігди.:p

sanya
22.09.2007, 14:15
Вибрав варіант Бют

шахрай
22.09.2007, 14:20
На святого Нігди
Щось в церковному календарі нема такого

Romko
22.09.2007, 14:27
То до Миха.:no:

Мих
22.09.2007, 16:00
А чим відрізняється "на вибори не йду" від "голосую прои всіх" ? Думаю нічим.

Мих
22.09.2007, 16:14
Як!?
Тоді не повинно бути й різниці між "не піду до церкви" і "не буду молитися"...

Дуже просто.
Якщо Ви не підете на вибори, то Ваш голос буде пропорційно розприділено між всіма партіями, які пройдуть 3% бар"єр. Так само, якщо Ви проголосуєте проти всіх....

Ясно, якщо хтось за Вас проголосує - то це інша справа, фальсифікацію не розглядаю.

Мих
22.09.2007, 16:25
Не думаю, що "пропорційно розприділено між всіма партіями"...
Крадуть все, що можна використати. Невикористані бюлетні теж МОЖУТЬ бути вкраденими (непропорційно).
Якщо красти, тоді так, ви праві.
А голосування "проти всіх" - висловлення свого "фе" учасникам перегонів.

якщо б їх то якось задівало... їм тринь-трава, навіть проголосує одна людина, а всі решта проти всіх, то це нічого не дасть.
своїм "проти всіх" ви самі себе позбавите голосу і все, іншими словами ваш голос пропорційно поділиться між учасниками.

doberman28
22.09.2007, 23:10
якщо б їх то якось задівало... їм тринь-трава, навіть проголосує одна людина, а всі решта проти всіх, то це нічого не дасть.
своїм "проти всіх" ви самі себе позбавите голосу і все, іншими словами ваш голос пропорційно поділиться між учасниками.
я не знавець виборчого законодавства, але здається, що при великій кількості тих, хто проголосував проти, проводяться перевибори, але без участі тих, хто заслужив таку недовіру.
власне тим різниться голосування проти всіх та не явка на дільницю.

Мих
22.09.2007, 23:25
я не знавець виборчого законодавства, але здається, що при великій кількості тих, хто проголосував проти, проводяться перевибори
може і так, але якщо тих, хто проти більше 50% від тих, хто прийшов на дільницю і проголосував.

шахрай
23.09.2007, 09:46
Мій прогноз:
ПР-1 місце,>32%
БЮТ-2 місце,>22%
НУНС-3 місце,<14%
КПУ-4 місце,4,5%
Бл.Литвина-5 місце,4%
Підсумок:або Литвин з помаранчевими,або з кризовою коаліцією.

Romko
23.09.2007, 09:48
Мій прогноз:
ПР-1 місце,>32%
БЮТ-2 місце,>22%
НУНС-3 місце,<14%
КПУ-4 місце,4,5%
Бл.Литвина-5 місце,4%
А Литвин тут яким боком?;) :no:

шахрай
23.09.2007, 09:51
А Литвин тут яким боком?
Попаде.
Це краще ніж Натка-генєратор шалених ідей

Romko
23.09.2007, 09:56
Цитата:

Допис від Romko

А Литвин тут яким боком?

Попаде.
Це краще ніж Натка-генєратор шалених ідей
/ message

sig

Boris_Kiev
23.09.2007, 11:11
Шахраю, Ви любитель чорного гумору ?

Втім Литвину регіонали "прималюють" голоси (попередньо "обробивши" його"), як минулого разу Вітренчисі (в основному в Криму).
І тоді весь сценарій-2006 повториться.

Придивяться до Литвина в прямому ефірі: оченята так і бігають. Невпевненість, страх, брехня в крови. Залежність від "ведучого". Кого ?

levandivka
23.09.2007, 12:41
http://caricatura.ru/parad/tsvetkov/pic/2033.jpg
http://caricatura.ru

Romko
23.09.2007, 17:11
Доки держава не змусить поважати саму себе,доки не буде реалізований сам принцип "влада",не буде у нас нічого доброго.Для цього ,хоч на деякий час потрібна "сильна рука",люди з внутрішнім переконанням у своїй правоті,люди,у котрих нема "зерна неправди за собою",котрих не залякати компроматом(як Ющенка).Я вже не говоритиму про таких перекинчиків,як Мороз,Кінах і т.д.,про тупих і зажертих "регіоналів":bazar:,про комуністів,для яких повинен настати нарешті свій Нюрберг.На жаль,таких людей,серед тих,хто рветься до влади нема...
Тому,я поставлю галочку "проти всіх".

шахрай
23.09.2007, 18:54
Шахраю, Ви любитель чорного гумору ?

Втім Литвину регіонали "прималюють" голоси (попередньо "обробивши" його"), як минулого разу Вітренчисі (в основному в Криму).
І тоді весь сценарій-2006 повториться.

Придивяться до Литвина в прямому ефірі: оченята так і бігають. Невпевненість, страх, брехня в крови. Залежність від "ведучого". Кого ?
Є чутки,що Литвина проштовхує Балога.За іншою інформацією Литвина фінансує В.Хмельницький(список ПР,колишній БЮТовець).Але це просто мій прогноз і все.Якщо у Вас є свій прогноз-опублікуйте.Так,я полюбляю чорний гумор.І білий гумор також

Мих
24.09.2007, 00:10
Тому,я поставлю галочку "проти всіх".
тобто віддасьте голос ПР, БЮТ,НУ,КПУ.... у пропорційному відношенні...

а щоб була сильна рука, та й чесна, та й справедлива, та й без компромату... Ви ідеаліст?

Додано через 2 хвилини
Мій прогноз:
ПР-1 місце,>32%
БЮТ-2 місце,>22%
НУНС-3 місце,<14%
КПУ-4 місце,4,5%
Бл.Литвина-5 місце,4%
Литвин зіграє роль мороза: зрадить демократам, стане головою ВР.... знову перевибори...

levandivka
24.09.2007, 00:41
щоб була сильна рука, та й чесна, та й справедлива, та й без компромату... Ви ідеаліст?
я, наприклад, не очікую чесності.
Але добиваюся уваги: звикли, панімаіш, навіть на виборця плювати...

Romko
24.09.2007, 08:32
тобто віддасьте голос ПР, БЮТ,НУ,КПУ.... у пропорційному відношенні...

а щоб була сильна рука, та й чесна, та й справедлива, та й без компромату... Ви ідеаліст?
Та ні,я реаліст...
Ситуація в Україні зараз дуже подібна на ту,що була в Німеччині,початку 30-х.І те,що нема крові,заслуга часу(не той час).І,не побоюсь сказати,що нам зараз потрібен на деякий час свій Гітлер,Лукашенко,Путін,одне слово та людина,що обєднає країну і припинить той "беспредел",що чиниться зарах у державі.На жаль,владці настільки впевнені у своїй безкарності,що тільки "сильна рука їх може зупинити.

Pedro
24.09.2007, 08:39
І,не побоюсь сказати,що нам зараз потрібен на деякий час свій Гітлер,Лукашенко,Путін,

Ні, не треба цих кровопивців. Краще Піночета чи генерала Франко...

Romko
24.09.2007, 08:45
Я в даному випадку не трактую Гітлера як кровопивцю(хоч так і вважаю),але на той час він був провідником,який обєднав німецький народ.
http://ukrlife.org/main/minerva/dudar.htm

Boris_Kiev
24.09.2007, 08:48
У нас вже були ленін, сталін, андропов.
Хочете справді сильну (і не шизоїдну) руку - підтримайте Юлю.

Ось у відпустці познайомився з росіянкою: психолог, працює в системі ГУІН (Сізо, зони).
Вона запитала, чи не надто Ю.Т. авторитарна і чи не вляпаємося ми в те, що мають росіяни зі своїм авторитарним лідером ? (бачите, як формулює офіцер юстиції ?).
Ми їй пояснили:
1. Ю.Т. - з кіл бізнесу, а не з кгб
2. Ю.Т. не має дитячих комплексів, які так і пруть з їхнього лідера (тут вона погодилася що таки є)
3. Ю.Т., навіть якщо "перегне" - то в нас є потужня опозиція, яка вкаже на її помилки і змусить разуватися з її (опозиції) думкою. А в Росії що ?

Панянка повністю задовольнилася таким коментарем.

Romko
24.09.2007, 08:50
Юля - так.Але подивіться на її оточення.
То у них були Ленін,Сталін,Андропов.У нас,на жаль не було нікого,хто б по справжньому обєднав Україну.

Boris_Kiev
24.09.2007, 08:51
Цілком нормально. Вправний диригент і вівець змусить грати на скрипках без фальші.

levandivka
24.09.2007, 09:12
То у них були Ленін,Сталін,Андропов.У нас,на жаль не було нікого,хто б по справжньому обєднав Україну.
Здається, Ви забуваєте, що палка має два кінці:
об'єднання силовим способом призводить до концтаборів.

Тихіше їдеш - далі будеш. Не поспішаймо, бігуни часто падають...

Дальневосточник
24.09.2007, 09:21
Залежність від "ведучого". Кого ?
Как там говорили древние - смотри - "кому выгодно". Он ползает по элеторату ПР, поэтому не исключаю вариант поддержки этой структуры противниками ПР.Впрочем - не исключаю и вариант спонсорства ПР - в условиях потери голосов ими - подкормили более умеренную партейку, чтоб собрала отвалившиеся от ПР голоса и не допустила к ним Юлю...

WIZARD
24.09.2007, 09:52
Мне почему-то кажется, что Литвин не перепрыгнет планку.
А основная его задача - отъём по мере возможности голосов.
Вот только у кого?

Дальневосточник
24.09.2007, 10:05
Мне почему-то кажется, что Литвин не перепрыгнет планку.
А основная его задача - отъём по мере возможности голосов.
Вот только у кого?
Украинская правда
http://pravda.com.ua/news/2007/9/19/64166.htm
исследование любопытное, но некоторые моменты откровенно потешают...Как например - техническая партия для ПР - ВО Свобода :)

шахрай
24.09.2007, 10:46
У нас вже були ленін, сталін, андропов.
Хочете справді сильну (і не шизоїдну) руку - підтримайте Юлю.
У БЮТ досить розмита ідеологія:
То в них солідаризм,тепер вступ до Соцінтерну(тчно не знаю си вступили чи ні,вирішили зіграти на електоральному полі Мороза),тепер Укр.прорив.
Щось БЮТ кидає із сторони в сторону.Тим білше ця політична сила-суто вождістська,не було б Юлі,не було такого рейтингу.Хоча,по-моєму, БЮТ краще ніж донецькі.Нема таких одіозних фігур у списку як у ПР

Boris_Kiev
24.09.2007, 11:16
Щось БЮТ кидає із сторони в сторону
Пригадайте, які відомі хобі у Кравчука ?
ШАХИ і БАЛЬНІ ТАНЦІ. Останнє - вміння уникати зіткнень на танцмайданчику. Це - мистецтво.
Якось давно я спостерігав, як відомий футболіст сідав у тролейбус. Він просто пройшов крізь натовп, нікого не зачепивши. Як "між крапельками". :)

Городецький
24.09.2007, 12:42
Дивлюся на голосування - нікому не пощастило зі своїм кольором (стовпчика діаграми), крім соціалістів. У НУНС - бютівський, у БЮТ - пе-ерівський, ПР, ясна справа, помаранчеві :)

Romko
24.09.2007, 14:00
Здається, Ви забуваєте, що палка має два кінці:
об'єднання силовим способом призводить до концтаборів.

Тихіше їдеш - далі будеш. Не поспішаймо, бігуни часто падають...

Взагалі-то я не проти створення одного концтабору - для всіх,хто відбув більше двох каденцій у ВР.:) А з іншого боку - як можна навести лад у цій країні,де закон,як дишло,де всі мають в д... конституцію,державу,мову.Тільки силою.Інша справа,що немає тих,хто може зламати ту порочну систему.

sanya
24.09.2007, 17:37
Як вам Литвин ,який сказав в рекламі що ,клянеться допомогти

Danilo
24.09.2007, 17:40
Коли у піонери приймали, казали: "Торжественно клянусь бить вєрним дєлу велікава Лєніна!";)

шахрай
24.09.2007, 19:54
Та Литвин прцював на КГБ(проффесор правда теж)

Степаныч
24.09.2007, 20:09
Та Литвин прцював на КГБ(проффесор правда теж)
Також на КДБ працювали Ющенко з ріднею, К. Чумаченко, Тимошенко, Луценко, Симоненко, Тягнибок (цей щиро, за ідею, аякже!;) ), Вітренко, ... і Шахрай! Я теж у списку десь там... чому б і ні? Зможете довести , що це неправда?:p

Мих
24.09.2007, 21:33

В іншій рекламі я бачив як він допомагав - церкав корову. Правда, та корова була як Ява-350, така чиста....

Додано через 1 хвилину
Зможете довести , що це неправда?
Ви би себе не видали....

levandivka
24.09.2007, 21:42
корова була як Ява-350, така чиста....
Ява? 350? Значить червоних доїть, комунячок...

Мих
24.09.2007, 21:47
Ява? 350? Значить червоних доїть, комунячок...
Блискучих.(За Гадюкіними)

Danilo
25.09.2007, 09:43
Також на КДБ працювали Ющенко з ріднею,
Майте повагу до ВСЕНАРОДНО обраного пана президента!:mad: Навіть якщо Ви за іншу зграю.:)

Ось тільки з ранку бачив колону стареньких авто з причепами-бігмордами майора Мельниченка, гасло щось подібне "всіх на смітник" тобто проти всіх, окрім мене білого та пухнастого. Через них - корка, всі запізнюються по справах. Я і раніше не дуже довіряв тим плівкам а тепер... ця участь у перегонах, у якомусь проекті по відбору голосів виборців. Огидно. Кадебіст - це на все життя... Покидьок цей майор. Не хочу образити всіх хто працює на безпеку, але цей - мерзота!

Дальневосточник
25.09.2007, 09:53
....Також на КДБ працювали Ющенко з ріднею, К. Чумаченко, Тимошенко, Луценко, Симоненко, Тягнибок (цей щиро, за ідею, аякже!;) ), Вітренко....
На мой взгляд - важнее нынешние похождения политиков, а не кгб-шные истории.Мы что-то быстро стали забывать, а помнить надо... Считать, что при "кучмизме" достичь серьезной должности в центральных органах власти, оставаясь с "цiми руками" - это надо совсем ничего не видеть вокруг, изобразив страуса...Про руки может сказать разве что Луценко, оравший в мегафон вслед Кучме\Плющу\Ющенко...

Додано через 6 хвилин
Майте повагу до ВСЕНАРОДНО обраного пана президента!... Покидьок цей майор. Не хочу образити всіх хто працює на безпеку, але цей - мерзота!
Ну, наконец-то... Если даже столь приверженный оранжевой идее пан Danilo понял, как смердит от этих пленок...
А что до всенародности... Загляните, плз, на данные по 3-му туру - и посчитайте - сколько %% от числа избирателей проголосовало за Президента. Я понимаю - таковы законы демократии. Но всеже - не стоит заявлять о "всенародной" поддержке. Треть избирателей - в самый пик - вот его поддержка....а две трети - или против, или не стали голосовать ни за одного из предложеных (что - согласитесь - тоже против)....

WIZARD
25.09.2007, 10:36
Також на КДБ працювали Ющенко з ріднею, К. Чумаченко, Тимошенко, Луценко, Симоненко, Тягнибок

Не правда!

Чумаченко работает только на госдеп сша.

Pedro
25.09.2007, 10:43
Не правда!

Чумаченко работает только на госдеп сша.

Візард, щось Ви за низько взяли. Держ департамент США - це по-нашому (не знаю як по-вашому, перекладіть собі) міністерство іноземних справ. Беріть вище - ЦРУ, ФБР і сицілійська мафія.

WIZARD
25.09.2007, 10:44
Майте повагу до ВСЕНАРОДНО обраного пана президента

Попросил-бы не применять слово "всенародно".
Полународно - согласен.
Кстати - отсюда и все проблемы.

Додано через 3 хвилини
Аміністерство іноземних справ никаого влия ния на " іноземни держави" не имеет и не хочет иметь, по-Вашему?
И НИКАКИХ связей с "ЦРУ, ФБР" не имеет?

Смеяться будем вместе?

Pedro
25.09.2007, 10:48
Попросил-бы не применять слово "всенародно".
Полународно - согласен.
Кстати - отсюда и все проблемы.

Візард, назвіть країну, де президенти вибираються "одноголосно"? Совок і постсовковий простір, Росію, Зімбабве і Ірак при Саддамі не називати.

Danilo
25.09.2007, 10:50
Ну, наконец-то... Если даже столь приверженный оранжевой идее пан Danilo понял, как смердит от этих пленок...
А ще більше смердить від дєдушкі Мороза.;)

Мих
25.09.2007, 10:52
Візард, назвіть країну, де президенти вибираються "одноголосно"? Совок і постсовковий простір, Росію, Зімбабве і Ірак при Саддамі не називати.

Людина скучила за СРСР.....

А ще більше смердить від дєдушкі Мороза.

політичний труп. соціалістичну партію довів до банкруцтва... може то і добре, нє?

шахрай
25.09.2007, 11:14
... і Шахрай!
Я точно працював,мені ще не було 18 як розвалилась Совдепія!

Дальневосточник
25.09.2007, 11:23
Я точно працював,мені ще не було 18 як розвалилась Совдепія!
П.Морозов сотрудничал с органами в более раннем возрасте :)

Danilo
25.09.2007, 11:30
П.Морозов сотрудничал с органами в более раннем возрасте :)
Здається що взагалі то його з самого початку використали ті органи, а потім використовували вже для пропаганди. Він навіть і піонером не був.:agree:

шахрай
25.09.2007, 11:35
П.Морозов сотрудничал с органами в более раннем возрасте
СБУ і КГБ то є різні речі.Про стукачів і сексотів щось не чути останнім часом...

Здається що взагалі то його з самого початку використали ті органи, а потім використовували вже для пропаганди. Він навіть і піонером не був.
Як казав Сталін:"Нам нужны миллионы павликов морозовых"...
Це гасло,мабуть, виккористовується в Білорусі,в РФ...

vasili
25.09.2007, 11:45
Традиційно наша сім"я віддасть голос за НСНУ...

zenyk
25.09.2007, 13:39
П.Морозов сотрудничал с органами в более раннем возрасте

....це ми пам'ятаємо....він теж був "всенародний" приклад для наслідування і всі свято вірили в правильність його поступку....

Pedro
25.09.2007, 13:44
Панове, тут добродій Пашенкомакс дав дуже корисні лінки, але допис стерли. Я розумію, він допустив деяких недозволених акцій, але лінки про Донецьку мафію були чудові. Адже дехто з наших форумчан збирається за них голосувати. Тож героїв потрібно знати в обличчя...

Danilo
25.09.2007, 14:32
Панове, тут добродій Пашенкомакс дав дуже корисні лінки, але допис стерли. Я розумію, він допустив деяких недозволених акцій, але лінки про Донецьку мафію були чудові. Адже дехто з наших форумчан збирається за них голосувати. Тож героїв потрібно знати в обличчя...
http://janukovicha.clan.su

MARTINI
25.09.2007, 14:34
Цікаве кіно

Частина 1

yMI6X0BkKOA (http://video.oboz.ua/movie.php?dmE9NCZpZD03MTkxJnZ0PTA)

Частина 2

0cfznSRw72E

Частина 3

ZA-6U2xKC5o

levandivka
25.09.2007, 14:58
Тож героїв потрібно знати в обличчя...
Педро!
На всіх виборчих дільницях портрети висять. Я сам вчора бачив "іконостас".

zet
25.09.2007, 15:46
К нас сегодня Янукович приезжал. На трибуне стоял с десятком охранников, не меньше. Но дело не в этом. Оля, помните скульптуру яйца у нас в парке, то на нем написали:"Янукович. мы тебя ждем!". Так, вместо того, что б закрасить, цементное яйцо вообще сняли с постамента, что б не травмировать Януковича неприятными воспоминаниями о былом... Маразм крепчал...

MARTINI
25.09.2007, 15:52
Проти всіх http://forum.lvivport.com/images/polls/bar2-l.gifhttp://forum.lvivport.com/images/polls/bar2.gifhttp://forum.lvivport.com/images/polls/bar2-r.gif 6- 13,33%

На виборах голосування "Проти всіх" означає фактично "За всіх". Так само і якшо не піти на вибори. Краще таки піти і проголосувати за тих, хто найменше противний

doberman28
25.09.2007, 15:56
Ну то може ви мені порадите за кого проголосувати, якщо мене верне від них всіх однаково. :)

Romko
25.09.2007, 15:56
Вибір між злом і абсолютним злом;)

MARTINI
25.09.2007, 16:01
Ну то може ви мені порадите за кого проголосувати, якщо мене верне від них всіх однаково. Тоді ваш голос поділять між тими, хто пройде в парламент

levandivka
25.09.2007, 16:04
Класну передвиборчу картинку надибав:
http://caricatura.ru/black/samoilov/pic/258.jpg

Додано через 4 хвилини
На виборах голосування "Проти всіх" означає фактично "За всіх". Так само і якшо не піти на вибори. Краще таки піти і проголосувати за тих, хто найменше противний
Це для ЦВК "означає"
А для кандидатів означає "хріново працюєте!".

Наспівуючи:
То, тому, кого я встречу,
Даже зверю, верю, верю
Незабуду, буду, буду
Буду здрасте говорить

Но, конечно, но, конечно
Если ты такой ленивый
Если ты такой пугливый
Сиди дома не гуляй

dArt
25.09.2007, 16:11
Тоді ваш голос поділять між тими, хто пройде в парламент

То же самое произойдет, если проголосовать за кого либо из "непроходных" партий.

Danilo
25.09.2007, 16:22
Сиди дома не гуляй
А хто ж тоді у цій пісні "А-а і зелений попугай"? Невже Литвин?:)

шахрай
25.09.2007, 18:37
Голосуй-не голосуй,все равно получишь:feminist: ...

levandivka
25.09.2007, 19:22
проголосовать за кого либо из "непроходных" партий.
Пропонуєте голосувати за "проходімцев"? :)

Deus igrok
25.09.2007, 22:05
Хтось дивився новини сьоні ?
Юля каже голосувати тільки за три партії : або БЮТ, або НУНС, або ПР ... шоб не розпорошувалися голоси ...

Цікава позиція .

dArt
25.09.2007, 22:24
Пропонуєте голосувати за "проходімцев"? :)

Нет, просто констатирую факт.Абсолютно несправедливая система выборов по отношению к почти четверти избирателей. Или против всех проголосую или по приколу за Броцкого, неплохо он ВО Свободу пару раз обломал на дебатах.

levandivka
25.09.2007, 22:42
Луччє і проти Броцького. Поки він нас всіх не обломав...

MARTINI
26.09.2007, 01:09
То же самое произойдет, если проголосовать за кого либо из "непроходных" партий. Але в цьому випадку ви , принаймні , знатимете, що зробили те, що від вас залежить, спробували дати шанс своїй політичній силі. Тоді як голосуваня "проти всіх" або ігнорування виборів апріорі означає, що в парламенті сидітиме більше тих, хто тобі не подобаються

Danilo
26.09.2007, 14:17
Технологічні фальсифікації, мабуть, будуть, маніпуляції із списками виборців, наприклад. Але на сьогоднішній день і чинне законодавство, і багатопартійність дільничних виборчих комісій, і наявність спостерігачів унеможливлюють великі зловживання. І для цього існують міжнародні організації, суди. Думаю, що не буде автобусів, які возитимуть «потрібних» виборців від дільниці до дільниці, не буде масових вкидань бюлетенів. Те, що на сході України буде домінувати одна політична сила, а на заході інша — це можливо. Але приписки голосів я виключаю, бо це кримінальна дія. (тим більше Цушко замінить новий міністр! Хто знає який?... прим Danilo) І якщо знайдеться хоча б один принциповий член дільничної виборчої комісії і один спостерігач, який є справжнім громадянином цієї країни, то такий варіант не проходить. Анатолій МЕЛЬНИЧЕНКО , політолог, м. Житомир:
Там взагалі цікава підбірка http://www.day.kiev.ua/188481/

Boris_Kiev
26.09.2007, 14:23
голосувати тільки за три партії : або БЮТ, або НУНС, або ПР ... шоб не розпорошувалися голоси ...
Та за великим рахунком, дійсно, голосування за "непрохідних" тільки дасть можливість для фальсифікацій.
Ось пригадайте 2004 рік, 1 тур. Ясно було, що вирішується питання "Ю - Я", а тут на вулиці чіпляються якісь студенти з листівками якогось кандидата - академіка сільгоспакадемії. Чи не смішно ?

KabMiner
26.09.2007, 14:57
Проголосував за "Інше" - на вибори не піду, нічого там робити.:n:

Danilo
26.09.2007, 15:39
Проголосував за "Інше" - на вибори не піду, нічого там робити.:n:
Припустимо, на хвилинку, так само всі не підуть. Невже всіх влаштовує ця ВР і уряд?:8:

Pedro
26.09.2007, 15:58
Припустимо, на хвилинку, так само всі не підуть. Невже всіх влаштовує ця ВР і уряд?:8:

Може Кабмайнера це і влаштовує, але він просто не розуміє, що як нічого не зміниться, то "данєцкія" наступні вибори просто відмінять. Все буде па панятіям...

Дальневосточник
26.09.2007, 16:03
Може Кабмайнера це і влаштовує, але він просто не розуміє, що як нічого не зміниться, то "данєцкія" наступні вибори просто відмінять. Все буде па панятіям...
Не палучиццо... "Галыцкия" не дадут :)

Danilo
26.09.2007, 16:06
Вибачайте вже, один мій знайомий казав про таку позицію: "Це все одно що перднути у калюжу.":)
В мене є колега з яким я через таку його громадянську позицію, точніше її відсутність не розмовляю вже півтора року.

Оружие аутсайдеров В то время как одни участники выборов гонятся за высокой явкой, иные их участники, наверное, были бы рады, чтобы она оказалась пониже.
Как известно, нынешними изменениями в закон о выборах установлено, что в случае, если на выборы придет меньше 50%, их результаты будут признаны недействительными.
Такой расклад подошел бы силам, ныне представленным в парламенте, но рискующим потерять этот статус после выборов.
Это устраивает их. Но устраивает ли это вас? http://www.pravda.com.ua/news/2007/9/26/64420.htm

zenyk
26.09.2007, 16:20
Не палучиццо... "Галыцкия" не дадут

тут п.Дальневосточник правий!

страх від Галицьких хлопців в Януковича десь на підсвідомо-генетичному рівні закладений: он як зо-три роки тому в Франківську обімлів, коли намацав на грудях шось мокре (розбите яйце) :)

bora
26.09.2007, 16:24
я буду суворо слідкувати,щоб не було махінацій на виборчій дільниці,досвід є

Даруйте, що мені стало весело з співпадіння ніка та слів))))) Зате настрій став кращим)

Дальневосточник
26.09.2007, 16:49
тут п.Дальневосточник правий!
страх від Галицьких хлопців в Януковича десь на підсвідомо-генетичному рівні закладений: он як зо-три роки тому в Франківську обімлів, коли намацав на грудях шось мокре (розбите яйце) :)
Что-то мне подсказывает, что еще было липко в штанах :)

Danilo
26.09.2007, 17:41
А то я дивлюся немає майже людей на форумі, а вони всі напевно на зустріч з Юлією подалися?:)

Юлія Тимошенко сьогодні, 26 вересня, в рамках свого передвиборчого туру відвідає Львівську область. У Червонограді та Львові відбудуться мітинги за участю лідера БЮТ. Також у Львові Юлія Тимошенко зустрінеться з інтелігенцією, після чого відбудеться прес-конференція. (http://www.tymoshenko.com.ua/ukr/news/announcements/4649/)

WIZARD
26.09.2007, 17:52
Маленький ньюанс.

"Заробітчане" выезжающие с Западной Украины, обязаны выезжать по загранпаспортам, потому, что область применения их рук - в основном находится в Европе.
Таким образом, внутренние, обыкновенные паспорта граждан Украины остаются здесь.
"Заробітчане" выезжающие на зароботки с Восточной Украины, в основном ориентированы на Россию, граници которой без проблем пересекаются при помощи украинского паспорта.

Резюмэ.

Паспорта "заробітчан" с западной Украины - будут голосовать, а как быть тем, кто так-же подпольно работает в другой стране?

шахрай
26.09.2007, 17:54
Юля каже голосувати тільки за три партії : або БЮТ, або НУНС, або ПР ... шоб не розпорошувалися голоси ...
Юля так не казала.
Вона сказала,що в ВРУ прйдуть тільки ці 3 політичні суб"єкти-нажаль і ПР.
Ось як було

Danilo
26.09.2007, 17:57
Паспорта "заробітчан" с западной Украины - будут голосовать, а как быть тем, кто так-же подпольно работает в другой стране?

Бздур! Не дозволено ніде голосувати за того парня. Спостерігачі не дадуть, це порушення, обов'язково потрапить у письмовому вигляді скарги!

А ось хто дійсно казав про три партії і як казав:

Додано через 2 хвилини
http://ua.pravda.com.ua/files/6/_Picture_file_path_6779.jpg

шахрай
26.09.2007, 18:05
Розповідаю виборчу махінацію-фальсифікацію,що буде точно тута:
1 тип з мобільної бригади(ПР) бере запрошення померлого,вибувшого(а такі є),свій паспорт,запрошення в паспорті передає своїй людині в виборчій комісії,яка робить вигляд,що все ОК-дає бюлетень цьому типу.
Той голосує.Декілька разів на різних дільницях повторюється така лажа:bazar:

Deus igrok
26.09.2007, 18:15
Гаран тема про три партії ... так скоро дійде до двох і буде добре ... бо вже буде легше визначати "хто винний".

afterstep
26.09.2007, 23:40
Чи для екзотики нехай буде?

іноді наявність відсутності солі дає прісний присмак....
не завжди гармонія кольорів дає задоволення...
Може, най буде?
Думка - громадська зокрема - це не вимикач коло дверей?...

Оля
26.09.2007, 23:42
Йой, Левандівко, а чо Ви перемістили все в "Гей-паради"?:crazy:

Jasmin
27.09.2007, 00:22
а я піду на вибори:) бо як не я проголосую, то це зроблять за мене... так що краще проголосувати "ні за кого" ніж залишити ваш вибір зробити комусь за кілька гривень...

голосуватиму за БЮТ...

WIZARD
27.09.2007, 11:10
Бздур! Не дозволено ніде голосувати за того парня.

Уже видели как можно переделать результаты, знаем, как в ЗУ в семье из 5-ти человек, из которых 4 сидят в Греции нелегалами, а бабушка неходячая, прикованая к постели, проголосовали ВСЕ!

Бздур - расшифруйте.

KabMiner
27.09.2007, 11:21
Припустимо, на хвилинку, так само всі не підуть. Невже всіх влаштовує ця ВР і уряд?
Впевнені, що наступна ВР і Уряд будуть кращі? На чому ж грунтується така впевненість?
Може Кабмайнера це і влаштовує, але він просто не розуміє, що як нічого не зміниться, то "данєцкія" наступні вибори просто відмінять.
А для чого їх відміняти, якщо на них можна просто перемогти? і все буде "по чесному"...
Все буде па панятіям...
Чому буде? Вже давно є.
Вибачайте вже, один мій знайомий казав про таку позицію: "Це все одно що перднути у калюжу."
В мене є колега з яким я через таку його громадянську позицію, точніше її відсутність не розмовляю вже півтора року.
Помиріться з колегою. Голосування є нічим іншим як способом легітимізації панування олігархів. Невже таку легітимізацію ви вважаєте громадянською позицією?
Реальні зміни в карїні демократичним шляхом провести неможливо. Невже нікого нічому не навчила помаранчева революція? Чи може ви вважаєте, що та революція була демократичною?

голосуватиму за БЮТ...
Молодчинка, так і треба. Бо інакше Юлія Грігян образиться, що вона потратила стільки грошей, а біомасса за неї не проголосувала...

Danilo
27.09.2007, 11:50
Впевнені, що наступна ВР і Уряд будуть кращі? На чому ж грунтується така впевненість?
Боюся що Ви не сприймете мої пояснення. Отже не вважаю за потрібне як кажуть там про бісер? Не ображайтеся, це просто приказка.:)

Додано через 1 хвилину
способом легітимізації панування олігархів. Так весь світ живе, годі вже скіглити про них.

Додано через 2 хвилини
Бо інакше Юлія Грігян образиться, що вона потратила стільки грошей, а біомасса за неї не проголосувала...
Це некоректно.

Додано через 9 хвилин
Уже видели как можно переделать результаты, знаем, как в ЗУ в семье из 5-ти человек, из которых 4 сидят в Греции нелегалами, а бабушка неходячая, прикованая к постели, проголосовали ВСЕ!

Бздур - расшифруйте. А воно не зашифровано:)
У даному котексті російською "ВЗДОР"

А за кого проголосували "нєлєгали", за ПР?:);)

KabMiner
27.09.2007, 12:24
Отже не вважаю за потрібне як кажуть там про бісер? Не ображайтеся, це просто приказка.
Не ображаюсь. Розумію безвихідність ситуації: голосуй, не голосуй, все-одно отримаєш - "кто был никем, тот станет никем".
Так весь світ живе, годі вже скіглити про них. Ну, не скажіть, світ живе по різному.

Це некоректно.
Згоден, некоректно з боку пані Грігян, але претензії прошу до неї, а не до мене.

Danilo
27.09.2007, 12:46
Згоден, некоректно з боку пані Грігян, але претензії прошу до неї, а не до мене.
Та Ви ж тут не на базарі, навіщо навмисно, тупо повторювати прізвище по матері чи то по батьку. Ви, вже неодноразово помічав, не рівно дихаєте до євреїв та "нацменів"(С) Ваша ж. Огидно вже дивитися на Ваші ксенофобськи закиди. Раджу припинити, пошукайте інші аргументи, не такі смердячі.:) Я ж не кажу про Азарова що він Пахло, з Калуги.:D

Додано через 2 хвилини
Ну, не скажіть, світ живе по різному.
Де по-різному? У США президенти - ВСІ є представниками нафтових груп.

Додано через 4 хвилини
"кто был никем, тот станет никем".
Якщо хтось є невдахою, це не означає що всі навколо такі самі невдахи. Навпаки у кого є надія і віра в себе, зазвичай перемогає, ось і Юля переможе.

Марина
27.09.2007, 13:28
http://w3easy.com.ua/images/stories/w3easy/CLAVIAHA2_min.jpg

WIZARD
27.09.2007, 13:47
А за кого проголосували "нєлєгали", за ПР?

БЗДУР!
Конечно за полународного президента!
Причем не отрывая стоп от греческой земли.

Розповідаю виборчу махінацію-фальсифікацію,що буде точно тута:
1 тип з мобільної бригади(БЮТ, НСНУ.....) бере запрошення померлого,вибувшого(а такі є),свій паспорт,запрошення в паспорті передає своїй людині в виборчій комісії,яка робить вигляд,що все ОК-дає бюлетень цьому типу.
Той голосує. Декілька разів на різних дільницях повторюється Отака лажа

Jasmin
27.09.2007, 14:44
Молодчинка, так і треба. Бо інакше Юлія Грігян образиться, що вона потратила стільки грошей, а біомасса за неї не проголосувала...

:agree: знаєте я себе до біомасси аж ніяк не відношу...
а не подобається вам мій допис то не читайте;) просто пропустіть і читайте далі...
а з Вами у красномовстві сперечатися я не збираюся.... у кожного свої інтереси і кожен має право їх виголосити:p

Danilo
27.09.2007, 15:52
БЗДУР!
Конечно за полународного президента!
Причем не отрывая стоп от греческой земли.
Що Ви хочете цим сказати? Що Ющенко від того менше президет. Знов бздур. До того ж у багатьох країнах так само 51% проти 49% і все нормально, кури нестися не перестали.:)
Що до порушень. Так вони були, але були й суди де Шуфріч з Добкіним ;) отримали відповідь, що порушення не вплинули суттєво на результат волевиявлення.

KabMiner
27.09.2007, 16:43
Огидно вже дивитися на Ваші ксенофобськи закиди. Раджу припинити, пошукайте інші аргументи, не такі смердячі.
Що ж тут смердячого? От я українець за національністю, і зовсім мені за це не стидно. Чому окремі політики постійно стараються приховати свою національність- не зрозуміло. Може вони впринципі нездатні говорити правду?
Я ж не кажу про Азарова що він Пахло, з Калуги.Можете сказати: Пахло він, дійсно, і з Калуги. І що ж?
Де по-різному? У США президенти - ВСІ є представниками нафтових груп.
Вас це радує? Вважаєте США взірцем для наслідування в цьому питанні? Вважаєте, що так і в Україні має бути?
Якщо хтось є невдахою, це не означає що всі навколо такі самі невдахи. Навпаки у кого є надія і віра в себе, зазвичай перемогає, ось і Юля переможе.
Заздрю вашому молодечому (щоб не сказати дитячому) запалу!:p
Юля може і переможе (не дай Бог такого нещастя, вже краще торнадо), а ви то чого так радієте? чи може вважаєте, що "Багаті поділяться з бідними"? Так вже один раз не поділилися....
знаєте я себе до біомасси аж ніяк не відношу... Та ви то не відносите, а от дамочка, за яку ви збираєтеся голосувати, відносить:(

WIZARD
27.09.2007, 16:51
А как Вам такое.... - The Baltimore Sun: Украинской демократии нужна помощь США (http://www.podrobnosti.ua/outeropinion/2007/09/27/459540.html)

Мы уже не можем сами что-то сделать без помощи "дядюшки сэма"?

И что это будет за "демократия"?

Danilo
27.09.2007, 16:56
Пахло він, дійсно, і з Калуги. І що ж?
Отож. Москаль він, "до мозга костєй". А ще такий самий ксенофоб. Пригадайте як він з квартири "жидів підняти" пропонував Кучмі. І підняв, і живе у тої "халупі" у 180 м2. У Цетрі Київа.

Юля може і переможе (не дай Бог такого нещастя, вже краще торнадо), а ви то чого так радієте? чи може вважаєте, що "Багаті поділяться з бідними"? Так вже один раз не поділилися.... Напевно переможе. А я не бідний, і ніц особливого для себе автоматично не бажаю. А Ви напевно чекали, що з Вами поділяться?
"Надєжди юношей пітают".:)

Ljolik
27.09.2007, 16:58
Та ви то не відносите, а от дамочка, за яку ви збираєтеся голосувати, відносить

Якщо вже бути об"єктивними, то всі "кандадати в депутати" (без вийнятків) відносить електорат до біомаси.

Danilo
27.09.2007, 17:04
відносить електорат до біомаси.
Отже не будьте біомасою, не продавайтеся за копійки, майте самоповагу і тоді з часом політики будуть адекватніше відноситися до вас.

"Словно ніщіє дербіши будь нєзавісім, может бить кто-нібудь і полюбіт тєбя." О. Хайам.

Ljolik
27.09.2007, 17:53
Отже не будьте біомасою, не .......
Це звернення до мене персонально?
Взагалі то я себе до біомаси не відношу, як і будь-кого, в мене дещо інша класифікація.

з часом політики будуть адекватніше відноситися до вас.
Адекватніше це як ?

Мих
27.09.2007, 17:59
Якщо вже бути об"єктивними, то всі "кандадати в депутати" (без вийнятків) відносить електорат до біомаси.

якщо порівнювати білоголубих та помаранчевих, то у них є дуже різні моменти і є дуже одинакові.

Відмінність у питаннях мови, України...
Одинаковість у питаннях корупції, самозбагачення, відношення до людей.

шахрай
27.09.2007, 18:05
якщо порівнювати білоголубих та помаранчевих, то у них є дуже різні моменти і є дуже одинакові.
І всі вони діти Кучми-хтось виправився,а хтось так і лишився шибеником

KabMiner
27.09.2007, 18:45
Москаль він, "до мозга костєй". А ще такий самий ксенофоб, (як і Danilo) (ред. KabMiner)
Тут у вас як в анекдоті: Я ненавижу расизм и негров!!!
А я не бідний, і ніц особливого для себе автоматично не бажаю.
то чого ж так радієте, передчасно?
Але не всі про це говорять, в більшості все ж є морально-психологічні гальма. Але не в усіх...

Мих
27.09.2007, 18:52
Тут у вас як в анекдоті: Я ненавижу расизм и негров!!!
не расизм, а русизм.

Ljolik
27.09.2007, 19:02
Але не всі про це говорять, в більшості все ж є морально-психологічні гальма. Але не в усіх...

Як це не всі говорять :mad:, політична реклама всіх без вийнятку партій аж волає про таке ставлення, реклама явно не розрахована на громадян навіть з середніми розумовими здібностями.

Мих
27.09.2007, 19:14
Знаєте, десь недавно прочитав пару рядків у газеті і мене вони вразили.
Бюджет України на 2007 рік становить 201 мільярд. грн. Витрати всіх партій на виборах 2007 становить 199 мільярд. грн.

Тобто бюджет України дорівнює витратам партій на вибори(не плутайте з витратами держави на вибори). Що це означає? А це означає, що більша частина грошей крутиться в тіні (поза бюджетом), адже я не думаю, що партії викинули останні свої гроші. Отже тепер знаємо ХТО грабує Україну.

levandivka
27.09.2007, 19:16
Отже тепер знаємо ХТО грабує Україну.
А Ви не знали?
Та на ЛФ купа спеціалістів. Ви б тільки спитали... :)

Мих
27.09.2007, 21:02
знав, та не думав....

Мирося
27.09.2007, 21:20
Коли ми вже житимемо так, щоби не думати постійно про ці вибори? Страшенно заполітизована країна! Як гадаєте, ще на нашому віку настануть інші часи?

zet
27.09.2007, 21:37
Коли ми вже житимемо так, щоби не думати постійно про ці вибори? Страшенно заполітизована країн
Здесь 2-а ответа сразу можно дать. Мы уже не думаем постоянно про выборы. О них думают только политики. Обратите внимание. где больше всего народ толчется, в разделе "Про ЦЕ".. Поэтому меньшей политизации мы вполне можем дождаться...
Як гадаєте, ще на нашому віку настануть інші часи?
С этим посложнее. Может вы и доживете, а я точно не дотяну...

Мирося
27.09.2007, 22:05
Может вы и доживете, а я точно не дотяну...
Ви так говорите, наче Вам років 90! Ми, здається, десь одного віку, наскільки я зрозуміла з різних ваших дописів.

zet
27.09.2007, 22:07
Ви так говорите, наче Вам років 90! Ми, здається, десь одного віку, наскільки я зрозуміла з різних ваших дописів.
Тогда обе не дотянем.. :)
http://s7.rimg.info/e525f7566d8b15abec10242053615625.gif (http://smiles.33b.ru/smile.80643.html)

levandivka
27.09.2007, 22:55
больше всего народ толчется, в разделе "Про ЦЕ"..
Спірне твердження! :)
Ви на "Кошик" подивіться...:crazy:

Просто, мы работаем для вас! (с) рекламне гасло.:shy:

Юстина
27.09.2007, 22:56
Я собі думаю так. Починаймо кожен з себе. В школі чесно вчився? За залік бакси в заліковку не тусував? І швидше всього на порядній роботі (якщо вона справді порядна) працюєш по знайомству. В поліклініці "десятку" дохтіру в кишеню, тіпа, щоб ніхто не бачив, пхав? Що саме ти зробив для України і для нашого світлого майбутнього? А вони там зверху ну такі ж самісінькі! Нам жиж так пасує жити, дорогесенькі.

Romko
27.09.2007, 23:12
Починаймо кожен з себе
Починаєм.Переходим вулицю на червоне?Якби знав,що штрафануть гривень на 500,добре б подумав,чи це робити.Це саме стосується і водіїв.
Даєш в кишеню?Якби точно знав,що за це грозить тюремний термін,років з 5,теж добре би подумав,чи варто так робити.те ж саме стосується тих,хто бере.
Список можна продовжувати ще довго.
Держава і закон повинні заставити себе поважати,а це можливо тільки при сильній і чесній владі.
З усіх,хто зараз туди рветься я не бачу нікого,хто б міг забезпечити сильну і чесну владу.

zet
27.09.2007, 23:23
Я собі думаю так. Починаймо кожен з себе. В школі чесно вчився? За залік бакси в заліковку не тусував? І швидше всього на порядній роботі (якщо вона справді порядна) працюєш по знайомству. В поліклініці "десятку" дохтіру в кишеню, тіпа, щоб ніхто не бачив, пхав? Що саме ти зробив для України і для нашого світлого майбутнього? А вони там зверху ну такі ж самісінькі! Нам жиж так пасує жити, дорогесенькі.

Докладываю:
1- В школе честно училась, правда в те годы все так учились..
2- За зачет деньги и в голову не приходило давать.. (могли за такое и из ВУЗа тогда студента выпереть, я ж не камикадзе)
3- На работу устроилась без блата, сама удивилась. Пришла просто во-время, как раз не хватало специалиста с моей специализацией..
4 - В поликлинике, тоже как-то не очень приходилось.. Есть родственники медики, то либо у них наблюдалась, либо почему-то с врачом быстро находила общий язык
5- С кем никакого взаимопонимания, то это только с военкоматом. Гнилая контора... Друг сына поступал в ВУЗ, но не взял во-время приписное в военкомате, то вместо того, чтобы просто оштрафовать, хотели заставить прийти уже после окончания работы Приемной комиссии в ВУЗе. Просто, что б нагадить... Пришлось действовать через институтское начальство...Тогда только соизволили оштрафовать и выписать приписное.
Вывод: А за что ж мне тогда такие горе-правители достались?

Мих
27.09.2007, 23:29
Коли ми вже житимемо так, щоби не думати постійно про ці вибори? Страшенно заполітизована країна! Як гадаєте, ще на нашому віку настануть інші часи?
Є час збирати, а є час сіяти. Є час веселитися, а є час сумувати. На все є свій час. Є час вибирати, а є час відпочивати.

~KOLOBOK~
28.09.2007, 03:06
Тоді з абортом порівнюйте... :agree:
вони ж усі - НЕБАЖАНІ :D :D :D

Левандiвко, а ви когось iншого бачите на тих мiсцях? Я не тягну масу за когось iз них, але реально, справдi легше обiс^ти тих хто вже там? Вiдповiдь типу, нехай знaйдуть порядного не проканує аж нiяк, бо поряднiсть росте з самого себе.Нa їхньому мiсцi i ви б робили так само, як бu могли.Поки українцi самi невiзмутся за розум-нiчого не вийде , хоча може... на гiрше...недай Бог...

Додано через 54 секунди
Є час збирати, а є час сіяти. Є час веселитися, а є час сумувати. На все є свій час. Є час вибирати, а є час відпочивати.

Мих претендуєте на вислiв Iклезiаста? :p

Додано через 13 хвилин

Юстина, сонечко, а чого таїтися, невже то не можна зробити на офiцiйному рiвнi? Якщо я бiзнесмен, якщо я своїми мiзками чи вмiнням вмiю заробляти грошi, грошi з яких я плачу податки державi, якого милого я маю стояти в дурнiй черзi з телепнями, якi i близько не розумiють де вони i що робити? Чому я йдучи до лiкаря маю боятися що, просто, iз за не можливостi того ж доктора прогодувати свою сiм'ю, моя сiм'я може втратити свого годувальника тiки тому, що мене поставила держава в ту саму ланку як i останнього алкоголiка, який по-життю нi за кого i нi за що не вiдповiдав?
Так шо, будь-ласка, не треба,в нас вже були тi що вигубили всiх багатих зрiбивши всiх бiдними.

Додано через 16 хвилин

Коли людина перестає цiкавитися полiтикою, полiтика починає цiкавитись людиною.

zenyk
28.09.2007, 09:25
Держава і закон повинні заставити себе поважати,а це можливо тільки при сильній і чесній владі.
З усіх,хто зараз туди рветься я не бачу нікого,хто б міг забезпечити сильну і чесну владу.

.....заперечити насправді нема що....все сказане - правда....
....але це так боляче чути, неначе від лікаря про те, що вилікувати він тебе не зможе і ти скоро помреш, але лікар прописує тобі чергові безнадійні пігулки і ти ковтаєш їх зі щирою надією, що лікар помиляється і що пігулки тобі обов'язково допоможуть і ти одужаєш.......

....в мене таке саме вічдчуття є кожних виборів.....

Romko
28.09.2007, 09:34
.....заперечити насправді нема що....все сказане - правда....
....але це так боляче чути, неначе від лікаря про те, що вилікувати він тебе не зможе і ти скоро помреш, але лікар прописує тобі чергові безнадійні пігулки і ти ковтаєш їх зі щирою надією, що лікар помиляється і що пігулки тобі обов'язково допоможуть і ти одужаєш.......

....в мене таке саме вічдчуття є кожних виборі
"Без надії сподіваюсь"?
На жаль я від них уже нічого не сподіваюсь...;)

Нa їхньому мiсцi i ви б робили так само, як бu могли
Не судіть по собі,хоча в тій державі вже вкорінилась злодійська система,яку зламати буде дуже важко...:ninja:

Додано через 7 хвилин
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/indepth/story/2007/09/070927_tymoshenko_fidel_yk.shtml
"Юлія Тимошенко: Так, я можу абсолютно чітко сказати, що у нас на сьогоднішній день є підписана угода про формування коаліції в новому парламенті"
Бідна Юля!Вона ще надіється на угоду з НУНС.Зрадять,кинуть і скажуть,що так і треба.

zenyk
28.09.2007, 09:46
Так шо, будь-ласка, не треба,в нас вже були тi що вигубили всiх багатих зрiбивши всiх бiдними.

не про багатство мова, а мова про "проходження гри за допомогою креків і кодів".....ніяк не може бути показник отримання знань в ВУЗі те, що в студента є гроші підкупити результати екзамену!

а щодо лікарів, то я вважаю, що немає нічого поганого в тому, що хворий заплатить лікарю - оскільки це не хабар а подяка з якої б точки зору на це не дивитись!
Зовсім інша справа, коли той горе-дохтор не хоче належним чином лікувати, не отримавши такої подяки - в такому випадку цей дохтор заслуговує покарання! і не може бути жодним чином виправдання для дохтора те, що його діти голодні....адже не кожен пацієнт об'єктивно може надати винагороду лікару.... і це необхідно розуміти....
...разом з тим - є абсолютно глупо очікувати гарних результатів від медицини в цілому при наявності системи бюджетного фінансування, так як і лікарям і в першу чергу головним лікарям абсолютно всерівно скільки хворих до них поступлять і скільки з них видужають - їм від того ні не додадуть грошей від відбавлять. А головні лікарі при цьому намагають виділені гроші пустити не на покращення лікування (в тому числі забезпечення найкращими кадрами лікарні чи закупівлі мед.прапаратів/приладів) а використати ті гроші так щоб якумога більше отримати "відкатів".....ось і вся медицина в Україні на сьогодні.....
....в медицину потрібно спрямовувати живі гроші, об'єм яких напряму залежав би від кількості вилікуваних пацієнтів!
а тому я вважаю цілком прийнятною пропозицію створення системи обов'язкового медичного страхування! тим більше, що частина вже створена: система державних Фондів соціального страхування. То ж потрібно її удосконалювати і в її тарифи закласти не тільки компенсацію втраченого заробітку/працездатності, а й фінансування медичних закладів, які кожного конкретного хворого будуть лікувати!

Юстина
28.09.2007, 09:56
Найцікавіше (чи найболючіше) те, що будучи цього року у Празі, я переконалася, що на чужині ми, українці, чемно ходимо на зелене світло, влучно потрапляємо окурком в урну, першими компастуємо талончики в місцевому трамвайчику... Бо буде страшно і соромно, коли чеський страж з позором викине тебе "за шкірку" чи, не дай Боже, заставить платити штраф. Хоча, насправді, ніхто особливо за цим не слідкує. Все розраховано на людську порядність і вихованість. І ми ж так можемо...

New Shrek
28.09.2007, 10:03
Виборець, перевір чи ти громадянин України http://www.warkez.com.ua/passport/

Romko
28.09.2007, 10:04
Найцікавіше (чи найболючіше) те, що будучи цього року у Празі, я переконалася, що на чужині ми, українці, чемно ходимо на зелене світло, влучно потрапляємо окурком в урну, першими компастуємо талончики в місцевому трамвайчику... Бо буде страшно і соромно, коли чеський страж з позором викине тебе "за шкірку" чи, не дай Боже, заставить платити штраф. Хоча, насправді, ніхто особливо за цим не слідкує. Все розраховано на людську порядність і вихованість. І ми ж так можемо...
Що цікаво,в Польщі заборонили куріння в громадських місцях,то поляки чемно курять на зупинках,біля урн,але не на ходу.Бо вєлькій штраф...:no:

Дальневосточник
28.09.2007, 10:21
Бідна Юля!Вона ще надіється на угоду з НУНС.Зрадять,кинуть і скажуть,що так і треба.
Что бедная - позволю не согласиться...Хотел бы я быть таким "бедным"...Скорей - несчастливая...Не повезло ей с партнерами. Луценка с такими же выпученными глазами будет говорить после выборов, почему он объеденился с проффесором (как и после предыдущих выборов!) - мне приказал Президент....И вера его словам - "мы не объеденимся с ПР" - точна такая, как и последствия его слов - "я НИКОГДА не буду работать в правительстве Януковича"....

Danilo
28.09.2007, 10:23
Залишається понадіятися на БЮТ.
Йой, зара на мене будуть накидатися.:D

Юстина
28.09.2007, 10:24
А я повелася...

KabMiner
28.09.2007, 10:24
Як це не всі говорять , політична реклама всіх без вийнятку партій аж волає про таке ставлення, реклама явно не розрахована на громадян навіть з середніми розумовими здібностями.
Ну, рекламу по різному можна розуміти. Зовсім інша справа, коли це говорять прямо. Почитайте там є багато матеріалів:
http://compromat.ru/main/ukraina/nzf1.htm

Бюджет України на 2007 рік становить 201 мільярд. грн. Витрати всіх партій на виборах 2007 становить 199 мільярд. грн.
Цікава інформація. А де таке прочитали?
Ні. Думаю що не настануть. Головне щоб гірші не настали...

Danilo
28.09.2007, 10:28
И вера его словам - "мы не объеденимся с ПР" - точна такая, как и последствия его слов - "я НИКОГДА не буду работать в правительстве Януковича"....
Тут, напевно і я погоджусь з Вами, Інша справа чи дійсно він міг відмовитися. А головне працював він чи просто відсидів у тому уряді. Віддаю належне його харизмі, але напоодинці він був би десь на рівні Литвина.:)

volk
28.09.2007, 10:35
Вчора у себе у поштовому ящику виявив конвертик з позначкою "ВЫ ВЫИГРАЛИ!"
Ну, що саме я виграв, я вже зрозумів давно.
А в конвертику лежали два папірці. Перший радісно сповіщав про те, що якщо блок КУЧМА набере 5% або більше, то по другому папірцю, пред"явивши паспорт, отримуєш 1000 грн (!). Для цього, звісно, треба допомогти цьому блокові набрати ці самі 5%. Другий папірець, власне, букмекерський чек, з типографським штампом "оплачено".
Не вдаючися у юридичні аспекти, хочу зазначити, що можна ставити на коней, на гонщиків, на футбольні команди, але на політичні блоки - це щось новеньке. НОу-хау! респект!
Ось хочу подарувати цей раритет комусь на виборчій дільниці.
Від себе додам, що на бігах на дохлу кобилу ніхто не ставить. А блок КУЧМА - то підходяща назва для якого-небудь нового будівельного матеріалу, типу піно- шлако- чи порохо- блоків, на кшталт цегли. :crazy:

Дальневосточник
28.09.2007, 10:39
Тут, напевно і я погоджусь з Вами, Інша справа чи дійсно він міг відмовитися. А головне працював він чи просто відсидів у тому уряді. Віддаю належне його харизмі, але напоодинці він був би десь на рівні Литвина.:)
Знаете, Danilo, я - обычный человек. Всего, чего я добился в жизни - я добился только благодаря себе - никаких "волосатых рук".... И усвоил для себя одну важную истину - у меня есть мое честное слово. И нарушить его можно - но только один раз... И я считаю, что для это справедливо для любого человека. Уйди он тогда из правительства - и я скорей всего поддержал бы сейчас НС... Но поскольку нет у меня веры к лидеру - нет у меня веры и ко всему остальному....

zenyk
28.09.2007, 10:49
Уйди он тогда из правительства - и я скорей всего поддержал бы сейчас НС...

а які такі позитивні мотиви підштовхували Вас проголосувати за НУ?

Дальневосточник
28.09.2007, 10:54
а які такі позитивні мотиви підштовхували Вас проголосувати за НУ?
Для Вас ПР - это так, абстракция....А у нас - это всё...И видя это всё - за это голосовать - надо совсем быть "биз галавы" :)
А Юля - простите, если кого обижу - это профФесор - только с бусами....
Так что выбор - не велик...
P.S. вот кого у нас в Раде не хвататет - это ветрянки....чем дальше - тем непреодолимей желание увидеть ее там...вот уж точно - спать на заседаниях перестанут, и Рада станет тем, чем она была до того - но не так явно - ЦИРКОМ

WIZARD
28.09.2007, 11:00
Виборець, перевір чи ти громадянин України http://www.warkez.com.ua/passport/

Как Вам не Ай-Яй-Яй?!!

Romko
28.09.2007, 11:01
Знаете, Danilo, я - обычный человек. Всего, чего я добился в жизни - я добился только благодаря себе - никаких "волосатых рук".... И усвоил для себя одну важную истину - у меня есть мое честное слово. И нарушить его можно - но только один раз... И я считаю, что для это справедливо для любого человека. Уйди он тогда из правительства - и я скорей всего поддержал бы сейчас НС... Но поскольку нет у меня веры к лидеру - нет у меня веры и ко всему остальному....
Я вірю Юлі,але я не вірю її команді(більшості з них),абсолютно не вірю НУНС.А ПР викликає лише огиду і сором за Україну.;)

zenyk
28.09.2007, 11:11
вот кого у нас в Раде не хвататет - это ветрянки....чем дальше - тем непреодолимей желание увидеть ее там...вот уж точно - спать на заседаниях перестанут, и Рада станет тем, чем она была до того - но не так явно - ЦИРКОМ

може краще клоуна найняти? і дешевше і професійніше!
хай їх там всіх розважає....може частіше на засідання Ради будуть ходити....кнопкодави....

Romko
28.09.2007, 11:18
може краще клоуна найняти? і дешевше і професійніше!
хай їх там всіх розважає....може частіше на засідання Ради будуть ходити....кнопкодави...

Тоді вже ліпше Сердючку(в концертній уніформі).Хоч поспіває...;)

Danilo
28.09.2007, 11:26
только с бусами
Якими БУСамі, з автобусами?:) Ніц не затямив.:) Чи вона мала 2 ходки? Чи вона у кожному слові пише помилки, чи вона не може без суфлера? А може вона до Путіна за консультацями їздить? А може належить до злочинного клану? А може літає гелікоптерами з агітацією про російську другу державну? А може врешті це в неї яйце влучило, і вона впала. Про буси вже один "Ожерєльєв" говорив, і цей доречи був розумний, навіть занадто, і становив загрозу клану, тому й загинув.
Не кажіть, Юля - дійсно народний лідер, лідер майдану. Маючи такого лідера люди готові стояти за своє, а не за брудні гроші.

Додано через 4 хвилини
Я вірю Юлі,але я не вірю її команді(більшості з них), Гадаю що це вже не мало. Я теж так само, десь. Ось цікаво, в Англії за Тетчер, альбо за Черчіля, напевно теж люди голосували за нього а не за команду? А у Франції за генерала Де Голя, чи за команду?...

Дальневосточник
28.09.2007, 11:39
...Не кажіть, Юля - дійсно народний лідер, лідер майдану. Маючи такого лідера люди готові стояти за своє, а не за брудні гроші..
Есть такая поговорка - чтобы узнать, что вино прокисло - не надо пить всю бочку....Или из "Бриллиантовой руки" - достаточно одной таблэтки...
Мне - достаточно одной - ее славного премьерства....
Вам надо еще раз на грабли?
Тогда - сохраните этот пост - и через годик ее премьерства перечитайте....Мне почему-то кажеться, что премьером станет она...увы...

Danilo
28.09.2007, 11:44
Вам надо еще раз на грабли?
Так. Їй не дали зробити, не дали часу. І граблі потрібні не мені а тими граблями вона продере всю ту наволоч яка засіла у владі. Ну, принаймні в мене є надія не покращення. А що маєте Ви?
Не треба про те що все самі доробилися. Я так само ні від кого не маю ніц. Не про те мова.

Romko
28.09.2007, 11:46
Для Вас ПР - это так, абстракция....А у нас - это всё...И видя это всё - за это голосовать - надо совсем быть "биз галавы"
А Юля - простите, если кого обижу - это профФесор - только с бусам
Дозволю собі не згодитися.Зовсім не ідеазізую Юлі,але не порівнюйте "божий дар з яєчнею".Це ганьба для України те,що такі взагалі є при владі.
"15 грудня 1967 році у віці 17 років Віктор Янукович був уперше засуджений до 3 років позбавлення волі за участь у пограбуванні за статтею 141 ч.2 КК УРСР як член злочинного угруповання "Півновка". У зв'язку з амністією з нагоди 50-ти річчя Жовтневої революції термін покарання був зменшений судом до 1,5 років.

Покарання Янукович відбував у колонії Кременчука упродовж 6-7 місяців і був умовно-достроково звільнений на клопотання адміністрації за взірцеву поведінку.

За свідченням мешканця Сміли Миколи Московченка, який у той час також перебував у цій колонії, Янукович співпрацював з адміністрацією виправної установи."
"Так чи інакше, але в 1973 році 23-річний Янукович уже опинився на волі. Більше того, у 1974 Янукович навіть зміг виїхати за кордон для участі в авторалі в Монте-Карло. Хоча для людей, що побували у місцях не таких віддалених, в той час такі розваги були заборонені.

Цей факт наштовхнув журналістів на підозру про "особливі взаємини", які склалися у Януковича з КДБ. Так само це спровокувало думку, що документи про його судимості досі лежать у Москві (а значить могли використовуватися Росією для впливу на українського прем'єра і кандидата у президенти у 2004 році)."
Навіть по "понятіях",ця людина не заслуговує на повагу.
http://www.pravda.com.ua/news/2006/8/4/45617.htm:mad:

Boris_Kiev
28.09.2007, 12:09
І все ж таки ПІДІТЬ на вибори. Через "не хочу".
Тут проста арифметика. Точні викладки - у повному тексті статті http://pk.kiev.ua/country/2007/09/27/090024.html

Якби на минулих виборах було би "неявки" на 50 тисяч більше - Вітренчиха пролізла би до ВР.

(. . .) проголосовав за силу, не набравшую 3%, вы дарите партиям-лидерам ничуть не больше бонусов, чем принесли бы, оставаясь дома. Кстати, то же самое касается и голосования "против всех".

"Против всех" – очень даже влияет на результат

Вчитайтеся в повний текст: якби на миулих виборах було би ще 100 тисяч "неявки" - Вітренчиха пролізла би до ВР.
Тож краще голосувати "проти всіх", ніж не прийти зовсім.

О последней графе в бюллетене стоит сказать особо. Многие воспринимают голосование "против всех" как чисто демонстративный жест, равноценный бойкоту выборов. Это не совсем так. Голосуя "против всех", вы уменьшаете процентный показатель каждой партии, участвующей в выборах. Партиям-фаворитам эти потери не страшны – ведь при разделе мандатов важны не набранные проценты, а число голосов.

(. . .) Если же вы пренебрегли волеизъявлением, то вас в этом государстве как будто и нет. Зато к избирательным урнам охотно придут восторженные политические фанаты, законченные маргиналы, люди, готовые продать свой голос за стакан водки или пакет гречки. Результат закономерен – достаточно вспомнить прошлогодние выборы киевского мэра...

Поставив галочку в любой графе избирательного бюллетеня, вы ничего не теряете. Бойкотируя выборы, вы упускаете реальный, хоть и небольшой шанс изменить судьбу страны к лучшему. Шанс, которым нельзя не воспользоваться.

Марина
28.09.2007, 12:43
пойдем, обязательно пойдем и галочку принесем.

WIZARD
28.09.2007, 13:20
Це ганьба для України те,що такі взагалі є при владі.

А когда Юльку с позором прогшали - это не был позор?
Большей ганьбы придумать нельзя.
Но она имеет наглость опять лезть, несмотря на то, что один раз уже обгадимшись, убиралась, поджав хвост.

"І граблі потрібні не мені а тими граблями вона продере всю ту наволоч яка засіла у владі."

Кишка тонка у неё.
И граблей нет, кроме тех, на которые она тащит своих избирателей.

Ljolik
28.09.2007, 13:29
Ну, рекламу по різному можна розуміти. Зовсім інша справа, коли це говорять прямо. Почитайте там є багато матеріалів: http://compromat.ru/main/ukraina/nzf1.htm

Я цю рекламу розумію однозначно - розвішують локшину на вуха, нахабно брешуть, і вважають - що і так пройде, народ достатньо дурний щоб це "схавати".
А "компромат" такого плану розцінювати як сказане вголос занадто сміливо, та й легковірно.

Romko
28.09.2007, 13:30
А когда Юльку с позором прогшали - это не был позор?
Большей ганьбы придумать нельзя.
Но она имеет наглость опять лезть, несмотря на то, что один раз уже обгадимшись, убиралась, поджав хвост.
Хто прогнав?Ющенко іже со "любими друзями"+ПР+Юда-Мороз
Те,що її такі виродки бояться,тільки добавляє їй авторитету.
P.S.Думав голосувати проти всіх,але бігме піду проголосую за неї!:mad:
На фоні всіх вона дійсно виглядає переконливо.І,якщо би їй вдалося трохи прикоротити ту мразь,то дай їй Боже!

WIZARD
28.09.2007, 13:47
Те,що її такі виродки бояться

Её давно уже никто не боится, кроме Нострадамуса и бабки Ванги, которых она заставляет в гробаж раз по 30-ть в день переворачиваться.

"якщо би їй вдалося трохи прикоротити ту мразь"
Вы имели в ввиду "Ющенко иже со своими "любими друзями" - так они опять уже целуются, кроме того Юля и тогда была номером один в списках "любих", держа за спиной то-ли дулю, то-ли финку....

Romko
28.09.2007, 13:56
Её давно уже никто не боится, кроме Нострадамуса и бабки Ванги, которых она заставляет в гробаж раз по 30-ть в день переворачиваться.
То чому стільки бруду виливають?Всюди Юлю приплітають.Вже за те,що за неї Маргарет Тетчер,багато про що говорить(ліньки лізти за лінком,десь він тут є).Чи може вона(Тетчер)теж дурна і сліпа?
Ах,я й забув - враг №2.1-й -Гамерика.:aggressive::moskali:

zenyk
28.09.2007, 13:58
Ах,я й забув - враг №2.1-й -Гамерика

Жириновський казав ".....істаріческий враґ...."

WIZARD
28.09.2007, 14:16
Чи може вона(Тетчер)теж дурна і сліпа?
Тетчер, в оличие от нашей дамы с булкой на голове, никто не мог выгнатьб - не зачто было.

А встречя с юлькой - нужна была только юльке (лишний раз нарисоваться).
То чому стільки бруду виливають?Всюди Юлю приплітають.
А Вы что против того, что дерьмовая реклама принадлежит юльке?

Додано через 10 хвилин
Гамерика - Это красиво! Респект!!

Romko
28.09.2007, 14:33
"якщо би їй вдалося трохи прикоротити ту мразь"
Вы имели в ввиду "Ющенко иже со своими "любими друзями" - так они опять уже целуются, кроме того Юля и тогда была номером один в списках "любих", держа за спиной то-ли дулю, то-ли финку....

Та,звичайно,НУНС.Для ПР навіть слів підходящих нема,крім нецензурних.;)

WIZARD
28.09.2007, 14:38
Та,звичайно,НУНС.Для ПР навіть слів підходящих нема,крім нецензурних.

Если поменять местами аббревиатуры - полностью с Вами согласен.

Romko
28.09.2007, 14:45
Да,я панімаю,чіста па панятіям,данєцкіє пацани - ета ващєє!
Краще напівграмотний "пацан",але,щоб "усьо був Данєцк!":bazar:
P.S.Та спілкувався я з донецькими, нормальні люди,прекрасно розуміють,хто такий Янукович енд компанія.:no:

WIZARD
28.09.2007, 15:02
Та спілкувався я з донецькими, нормальні люди,прекрасно розуміють,хто такий Янукович енд компанія.

Могу сделать аналогичное заявление, только с заменой фамилии Янукович на Тимошенко, Луценко, etc.. причем в Западных регионах...

Зачем спорить?
Если не будут применены краплённые карты (вчем я лично очень сильно сомневаюсь), через деньков 6-7 всё будет ясно.

Romko
28.09.2007, 15:24
Тетчер, в оличие от нашей дамы с булкой на голове, никто не мог выгнатьб - не зачто было.
Та,якби Юлю було б за що,давно б згноїли.
Нехай Янукович комусь розкаже в світі,який він хороший,хіба Путін його пожаліє.

afterstep
28.09.2007, 15:27
только с заменой фамилии Янукович на
Зварич - якщо вже замінюєте - то ставте "прямі відповідники" - теж проффесор, теж без диплому...

WIZARD
28.09.2007, 15:28
Однако, её, такую всю белую и пушистую пинком под мягкое место "любий" президент в течении часа выставил самолично.
Может причину расскажите?