КПК

Показати повну версію : Вибори 30 вересня

Сторінки : 1 2 [3] 4 5

Степаныч
03.10.2007, 08:54
...Мені також хотілося б добре жити....В Испании? Да ради Бога! Удачи! Но к нам не нужно лезть, ОК? Мы уж как-то сами...

Salata
03.10.2007, 09:02
Ну так в цьому нічого дивного і нема, форум то львівський... До речі, цікаво, які результати би дало таке опитування на форумі Восток-запад? Я думаю, що протилежні до наших, але так само далекі від ЦВК

Не подумали как-то организовать... Хоть бы намекнули нам, может, действительно интересно бы вышло :)

А мне очень интересны эти результаты:
"По данным Центральной избирательной комиссии, по состоянию на 21 час 29 минут 2 октября обработано 100% протоколов участковых избирательных комиссий в заграничном избирательном округе, передает «УНИАН».

Согласно последним данным ЦИК, обнародованным на сайте Комиссии, за БЮТ проголосовали 33,13% избирателей, за Партию регионов - 26,45%, за блок «Наша Украина – Народная самооборона» – 25,52%, за Блок Литвина – 2,25%, за Коммунистическую партию Украины – 1,64%, за Всеукраинское объединение «Свобода» - 2,28%, за Социалистическую партию Украины – 1,15%.
http://for-ua.com/ukraine/2007/10/03/081632.html
Не поддержали ни одну из политических сил 2,32% избирателей."

Boris_Kiev, такой специфический уклон юмора очень о многом может рассказать вашим знакомым пси... врачам.

Дальневосточник
03.10.2007, 09:36
Результати виборів.
Дуже дивно виглядає результат.....плюс абсолютне розчарування чималого..... власному мері-....
Интересные мысли о НУНС - провал - несмотря на агрессивную поддержку Президента...А мэр Киева - нашеукраинец - просто посмешище Украины...
Вообще - после такого "вотума доверия к партии Президента" надо бы подумать, не пора-ли в отставку....
А вот кто действительно серъёзно поднялся - так это БЮТ. У дочери в университете (5-й курс) - ее согрупники в восторге - армия отменилась... :)

Шинкарь
03.10.2007, 09:39
Готов поспорить (гривен на 100), что в белотёмножелтом загоне до 1 апреля будут вопеть: "ЗРАДА, зрада....... "

Romko
03.10.2007, 09:40
http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p001.html
Цікаво,чому так гальмують.Невже ще надіються Мороза витягнути?

zenyk
03.10.2007, 09:40
Интересные мысли о НУНС - провал - несмотря на агрессивную поддержку Президента...А мэр Киева - нашеукраинец - просто посмешище Украины...

.....та таких клоунів вистачає по всіх політ.рухах....от для прикладу - Добкін і Кернес!

Romko
03.10.2007, 09:41
Готов поспорить (гривен на 100), что в белотёмножелтом загоне до 1 апреля будут вопеть: "ЗРАДА, зрада....... "
На жаль,всі підстави для цього є...

WIZARD
03.10.2007, 09:41
Вже можна впевнено говорити
про перемогу демократичних сил

Борис.
Слово "демократия" подразумевает собой власть народа.
На данный момент мы наблюдаем процесс, который не иммеет никакого отношения к этому.
Давно хотелось узнать у форумчан ответ на такой вопрос:
Почему половина населения Украины - демократичная, а вторая - нет?

levandivka
03.10.2007, 09:42
после такого "вотума доверия к партии Президента" надо бы подумать, не пора-ли в отставку....
Тьху!
Ким замінити пропонуєте?

zenyk
03.10.2007, 09:42

сперечатись в протилежному, з огляду на приклади історії, було б передчасним, але і погоджуватись з Вами також не буду поспішати....поживемо - побачимо....

Romko
03.10.2007, 09:47
Почему половина населения Украины - демокпатичная, а вторая - нет?
Тому,що:
http://img169.imageshack.us/img169/4331/10451361qw2.jpg (http://imageshack.us)

Оля
03.10.2007, 09:48
:( :( :(
http://www.from-ua.com/upload/1fe55520b1712d8.jpg
:D

Читатель, Ви ще й скритий симпатик бабки Параски, не тільки Юлі? :) :) :)

Шинкарь
03.10.2007, 09:54
Почему половина населения Украины - демокпатичная, а вторая - нет?
Менталитеты разные. Но при этом каждая половина думает, что она лучше другой.
после такого "вотума доверия к партии Президента" надо бы подумать, не пора-ли в отставку....
Тьху!
Ким замінити пропонуєте?
К такой-то бабушке институт президентства.

WIZARD
03.10.2007, 09:54
Ким замінити пропонуєте?

Никем.
Изменить форму правления.
Президент - лишний, и никому не нужен.

levandivka
03.10.2007, 09:57
Президент - лишний, и никому не нужен
Це Ви на Ячейці постановили?

Додано через 1 хвилину
К такой-то бабушке институт президентства.

А ето вже "стаття"... :cowboy:

WIZARD
03.10.2007, 09:59
Тому,що:

Других аргУментов нет?

Це Ви на Ячейці постановили?
Это у Вас, наверное, "ячейки", а я думаю своей головой.

zenyk
03.10.2007, 10:02
Никем.
Изменить форму правлени.
Президен - лишний, и никому не нужен.

правильно! для чого нам людина, яку напряму обирає народ?! краще хай депутати самі по-тихому оберуть/куплять собі "цапа-відбувайла" або "царька" і роблять свої темні справи - лиш би народ нічого не знав - тоді народу буде спокійніше! а то: думай, вирішуй кого обрати, щоб слідкував за тим кодлом....нашо воно треба?

правда п. Візарде? ;)

.....чи то дійсно нарід такий тупий, чи навмисно прикидується, щоб решту з пантилику збити?.....

Otsoa
03.10.2007, 10:03
В Испании? Да ради Бога! Удачи! Но к нам не нужно лезть, ОК? Мы уж как-то сами...

Ні, не хочу жити в Іспанії. І "до вас"? Що, не пустити? СРСР зробити?

Дальневосточник
03.10.2007, 10:11
.....та таких клоунів вистачає по всіх політ.рухах....от для прикладу - Добкін і Кернес!
Совершенно с Вами согласен.Просто я делаю из этого вывовд - не стоит объявлять кого-то "белым и пушистым" (это не намек на ЮВТ - это общее соображение)...

Додано через 2 хвилини
правильно! для чого нам людина, яку напряму обирає народ?! краще хай депутати самі по-тихому оберуть/куплять...
Ну вот, здравствуйте....За шо боролись... Кучма-2 - перезагрузка????
Чем распределннее власть - тем лучше народу.
Власть в одних руках = диктатура (тоталитаризм)....

Шинкарь
03.10.2007, 10:20
А ето вже "стаття"...
Опа.
Ну и сколько Вы пасочек оттянули за "Украина без Кучмы"?

WIZARD
03.10.2007, 10:21
правда п. Візарде?

Правда, пане Зенику.
Может, наконец Украина прийдёт к тому, что институт Президенства в нашей стране не нужен.

Romko
03.10.2007, 10:23
правильно! для чого нам людина, яку напряму обирає народ?! краще хай депутати самі по-тихому оберуть/куплять собі "цапа-відбувайла" або "царька" і роблять свої темні справи - лиш би народ нічого не знав - тоді народу буде спокійніше! а то: думай, вирішуй кого обрати, щоб слідкував за тим кодлом....нашо воно треба?
Та ні.нам треба канкрєтного смотрящего і все буде Ок.
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/41b.gif

levandivka
03.10.2007, 10:25
я думаю своей головой
ТАк не пишіть
Президент - лишний, и никому не нужен.

Вам не потрібен Президент? Забронювати квитки? В мене є знайома в касі?

zenyk
03.10.2007, 10:29
Власть в одних руках = диктатура (тоталитаризм)....
я не говорив про зосередження влади в одних руках!
я говорив про механізни, за допомогою яких народ міг би краще контролювати владу! і одним з таких механізмів є інститут Президентства, де Президента обирають всенародно, і надають йому певний об'єм повноважень, необхідний для визначення основних напрямків діяльності держави та здійснення контролю за виконавчою владою!

Ser tabu
03.10.2007, 10:32
Аж страшно подумати - вже через 10 днів у країні відбудуться дострокові вибори. За кого будете голосувати? Чи не найголовніша інтрига - чи пройде в новий парламент СПУ? А також чи зможуть подолати бар*єр якісь нові, малі партії? Як вважаєте?

БЮТ.

levandivka
03.10.2007, 10:35
БЮТ.
Ги... :)
Оце ТАК різниця у поясах! А казали, що Сан-Франциско останнім голосував... :D :D :D

Дальневосточник
03.10.2007, 10:36
я не говорив про зосередження влади в одних руках!
я говорив про механізни, за допомогою яких народ міг би краще контролювати владу! і одним з таких механізмів є інститут Президентства, де Президента обирають всенародно, і надають йому певний об'єм повноважень, необхідний для визначення основних напрямків діяльності держави та здійснення контролю за виконавчою владою!
И тут я согласен.
Просто я слышу от пропрезидентской НУНС и от деятелей секретариата - о возврате кучмовских полномочий.

Danilo
03.10.2007, 10:55
Прихильники білосиньочервоного табору про..али вибори, ось і репетують проти президента, бо ж це він обраний народом своїми указами призвів до виборів які дали змогу народу переобрати, перезагрузити ВР. Мороз пішов у небуття а разом з ним помре політреформа, яка по суті є ганебним відбором влади у народу. І як би не Юля, президент би напевно так і не наважився ні на що, і швидко втратив би владу. Тому і радіє Борис, і я і всі українці що цього не сталося. Що до зрадників, можливо, і тому я б не радив домовлятися з Литвином.;) Але ж він хоче бути ВСІМ, тобто спикером?:) І за це буде готовий служити будь кому...

Ser tabu
03.10.2007, 10:55
Ги... :)
Оце ТАК різниця у поясах! А казали, що Сан-Франциско останнім голосував... :D :D :D

ми афроамериканці тоже голосували. ога. майне фрау просила за Йольку. Я виключив самосвідомість і легким розчерком-хрестиком відмітив "восьмьорку". )))

levandivka
03.10.2007, 11:00
ТАК Ви протоколи довго здавали?

Дальневосточник
03.10.2007, 11:01
...обраний народом...
скажите, Danilo, а кем избраны депутаты?

Шинкарь
03.10.2007, 11:04
Прихильники білосиньокрасного табору про..али вибори
Вот интересные люди.
А кто нибуть от прихильникив самаоборонщины слышал такие речи: "Мы искренне рады такому проценту народной поддержки БЮТ" . ?

zenyk
03.10.2007, 11:04
скажите, Danilo, а кем избраны депутаты?

з'їздами окремих партій!

якби людям дали змогу обирати тих депутатів, що є в списках партій - це би був справді прогрес в сторону демократії!
Оскільки особисто я б не голосував за одного виродка, а тепер депутата Львівської міськради - Василишина, який є/був моїм сусідом! Та тварюка взяла і в своєму підвалі обрізала каналізаційні труби до моєї квартири (що на першому поверсі)! і сказав при цьому, що так і було!
а ту каналізацію ставили совєти при "уплатнєніі" ясна річ за своїми бандицькими "панятіямі" тобто без жодних документів!
то мені прийшлось наново робити проект, прокладати каналізацію і т.д.
через ту мерзоту я стратив 500$ і півроку нервів!

Danilo
03.10.2007, 11:05
Вообще - после такого "вотума доверия к партии Президента" надо бы подумать, не пора-ли в отставку....
Ще не час. Президент, у мене наприклад не втратив довіру, а голосував за БЮТ за для зміни уряду, а також проти зрадників у ВР.

afterstep
03.10.2007, 11:10
Президент, у мене наприклад не втратив довіру,
він виправиться у найближчі три місяці.
Якщо попередніх двох років вам було мало "для втрати довіри" - то він того курсу й надалі дотримуватиметься.
І таки, сподіваюся, нарешті навіть ви зрозумієте, що то за цяця.

zenyk
03.10.2007, 11:14
він виправиться у найближчі три місяці.
Якщо попередніх двох років вам було мало "для втрати довіри" - то він того курсу й надалі дотримуватиметься.
І таки, сподіваюся, нарешті навіть ви зрозумієте, що то за цяця.

Ви маєте наувазі його дії по призначенню Януковича Прем'єром і укладення Універсалів?....
....мені видається - це правильний стратегічний (не тактичний, тому його не відразу видно) хід: адже заваливши економіку за рік при владі - Янукович має значно менше шансів знову взяти владу в руки!

WIZARD
03.10.2007, 11:18
В мене є знайома в касі?

Я не знаю, есть-ли уВас знакомая, если Вы сами сомневаетесь, но мне билеты не нужны.
Спасибо за заботу.

Danilo.
"Президент, у мене наприклад не втратив довіру, а голосував за БЮТ за для зміни уряд"
Вы превзошли самого себя.
Как по-Вашему, Президент будет голосовать вместо про-президентской партии за партию , во главе которой стоит явный конкурент?

Danilo
03.10.2007, 11:21
(не тактичний, тому його не відразу видно) хід: адже заваливши економіку за рік при владі - Янукович має значно менше шансів знову взяти владу в руки!
Зараз Юля матиме шанси стати президентом. Вона представник демократичного табору. Зеник правий, баньдюковичи втратили шанс, бо ж до виборів не багато часу, і Юля свого не упустить. Тому такий напад з першого дня з боку Газпрому:"Тирят хахли, отключім газ!".

І що було робити президенту коли Мороз зрадив? Ще непоганий вихід як тепер виявляється. Так само згодом буде видко ще краще.

levandivka
03.10.2007, 11:23
мне билеты не нужны
Візарде, кажуть, що
Якщо не можеш чогось змінити - міняй відношення... :)

Danilo
Я не знаю, есть-ли уВас знакомая, если Вы сами сомневаетесь, но мне билеты не нужны.
Спасибо за заботу.
Вже придбали "одін до Маскви"?:D

Romko
Ви маєте наувазі його дії по призначенню Януковича Прем'єром і укладення Універсалів?....
....мені видається - це правильний стратегічний (не тактичний, тому його не відразу видно) хід: адже заваливши економіку за рік при владі - Янукович має значно менше шансів знову взяти владу в руки!

Ющенко був би ідеальним президентом в країні європейського зразку, з розвиненою економікою.А у нас потрібен боєць.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mega_armee.gif

levandivka
03.10.2007, 11:30
у нас потрібен боєць.

Я б не поспішав з бійцями.
Один боєць http://www.aha.ru/~mausoleu/lenin_mausoleum_images/castro.jpg до смерті не закінчує війну.
Другий, "боєц нєвідімого фронта" http://www.autolook.ru/admin/newsimg/vladimir_putin.jpg на третій термін виповзає.

Вам мало?

Boris_Kiev
03.10.2007, 11:31
Вже придбали "одін до Маскви"?:D
Зараз ходить електричка "підвищеної комфортності" до Хутора Михайлівського. Коли футбольні фани їздять з Києва до Москви на електричках, це в них називається "на собаках". :)

======================
А ось розкладка за станом "на тепер" (кількьсть місць у Парламенті).
Не витягнув Литвин "золотої акції..."

sslonn
03.10.2007, 11:33
Ющенко був би ідеальним президентом в країні європейського зразку, з розвиненою економікою.А у нас потрібен боєць.
:clapping: нажаль це так... і мабуть довго ще так буде... а тому ЮВТ йому просто необхідна

Romko
03.10.2007, 11:37
Один боєць http://www.aha.ru/~mausoleu/lenin_mausoleum_images/castro.jpg до смерті не закінчує війну.
Другий, "боєц нєвідімого фронта" http://www.autolook.ru/admin/newsimg/vladimir_putin.jpg на третій термін виповзає.

Вам мало?
Та з тими ... неможливо домовлятися,укладати угоди,підписувати універсали,як це робить Ющенко.
http://www.ukrlife.org/main/minerva/dudar.htm

sslonn
03.10.2007, 11:39
А ось розкладка за станом "на тепер" (кількьсть місць у Парламенті).
Не витягнув Литвин "золотої акції..."
так то воно так... але більшість у менш ніж десяток голосів - досить сумнівна... хтось може "хворіти", наприклад... або що...
тому бажано б Литвина взяти у більшість, а це, мабуть, ціною спікерства

WIZARD
03.10.2007, 11:43
Візарде, кажуть, що
Якщо не можеш чогось змінити - міняй відношення...

"міняй відношення..."
К кому? И зачем?
Измения отношений и взглядов наглядно видно, примеры приводить не надо.

Кроме вышесказанного, я попрошу, уважаемого "levandivka" не переиначивать моё имя.
Я - WIZARD

zenyk
03.10.2007, 11:44
тому бажано б Литвина взяти у більшість, а це, мабуть, ціною спікерства

для хорошої людини і крісла спікера не шкода :)

volk
03.10.2007, 11:45

Тобто, ціною завалу економіки, підняти свій рейтинг? Вельми патріотично.

afterstep
03.10.2007, 11:48
ні - я маю на увазі "ці руки не крали" на фоні газового скандалу.
також - покарання фальсифікаторів.
також - калоліціаду, вдало змальовану в камеді клаб.
--
Пояснити можна все - навіть підлість.
--
Я ж говорю про результаати - про завивання "насрать майдан" на минулих виборах - і реальним рівнем підтримки у виборців. І - зниження того рівня на цих виборах - ще трішки ;)
про посилення славнозвісної "коррупції" - просто хабарі збільшилися вдвічі, вимагають хабарів ще нагліше....
Про те, що об цю шмату - посаду президента - сам висунутий президентом двічі несудимий, реанімований політичний труп - ноги повитирав досхочу.
--
І сумнівно, що такий "стратег", що самостійно не може прийняти жодного рішення - все під тиском - потрібен президентом в якійсь країні.
Зіц-президентом - можливо.
А так - в України проблеми, - а він про вулики.
Стоїть питання відключення газу - а він у вояжі "довкола світу без мети та без потреби".

sslonn
03.10.2007, 11:48
Цитата:
Допис від zenyk

Тобто, ціною завалу економіки, підняти свій рейтинг? Вельми патріотично.
Здрасті... а що у Ющенка були якісь варіанти на крісло премєра, після підкупу Мороза?

Мих
03.10.2007, 11:57
За всю незалежну Україну тільки зараз ми, демократичні проукраїнські сили отримали більшість у ВР.
Видно все-таки, 2004 рік даремно не пройшов...

Дальневосточник
03.10.2007, 12:02
з'їздами окремих партій!
Что-то я не припомню, когда выдвигал прфФесора....Впрчем - и Ющенко - тоже. Выдвигали их - как раз отдельные партии... так что - все тоже самое.
якби людям дали змогу обирати тих депутатів, що є в списках партій
про открытые списки не говорили только ленивые...Чтоже - теперь у демократической власти нет никого, кто помешает изменить закон о выборах...да и не только его.

Danilo
03.10.2007, 12:03
А так - в України проблеми, - а він про вулики. А Ви суровий, дядько.:) Проблеми? А коли і вкого їх немає? А бджоли чекати не будуть, ще захворіють, вони прагнуть любові та ласки, і ніколи не зраджують як люди:) Він після робочого дня.:)

Дальневосточник
03.10.2007, 12:05
для хорошої людини і крісла спікера не шкода :)
гм... Так это он протолкнул политреформу....Неужто сам - и затолкнет?

Danilo
03.10.2007, 12:09
нет никого, кто помешает изменить закон о выборах... Доречи не зле було б змінити по пунктах.
1. Голосування за кордоном.
2. 7% бар'єр, жеби комуняки не пройшли.
Хто ще додасть?

Ser tabu
03.10.2007, 12:11

Другий, "боєц нєвідімого фронта" на третій термін виповзає.

Вам мало?

нє-нє. він вже не хоче. хоче бути прем’єриком)))))))))))

Danilo
03.10.2007, 12:12
Видно все-таки, 2004 рік даремно не пройшов... Авжеж і минулий "покращений" рік теж.

WIZARD
03.10.2007, 12:12
І сумнівно, що такий "стратег", що самостійно не може прийняти жодного рішення - все під тиском - потрібен президентом в якійсь країні.
Зіц-президентом - можливо.
А так - в України проблеми, - а він про вулики.
Стоїть питання відключення газу - а він у вояжі "довкола світу без мети та без потреби".

Ай, как хорошо сказано.

Boris_Kiev
03.10.2007, 12:15
Соцпартія стала на шлях відвертого екстремізму

Майдан-ІНФОРМ: 03-10-2007 11:48 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191401327.html

БЮТ вимагає від СБУ і МВС взяти під охорону всі приміщення виборчих комісій та виборчу документацію

Про це йдеться у заяві БЮТ, переданій УНІАН.

У документі нагадується, що сьогодні вночі було зумисне здійснено підпал приміщення комісії територіального виборчого округу №91 у Київській області.
На Сході України зафіксовані численні випадки побиття міжнародних спостерігачів, недопущення їх до контролю за підрахунком голосів, приховування об’єктивної інформації, блокування надходження даних до Центральної виборчої комісії.

У БЮТ переконані, що саме “Соціалістична партія з метою ревізії народного волевиявлення стала на шлях відвертого екстремізму”.

Блок Юлії Тимошенко вимагає від СБУ і МВС взяти під охорону всі приміщення виборчих комісій та виборчу документацію, заблокувати всі можливі шляхи для здійснення провокацій та незаконних маніпуляцій.

Також “бютівці” вимагають від Генеральної прокуратури України притягнути до кримінальної відповідальності злочинців, відповідальних за фальсифікацію вибору народу.

(від себе: отак, навіть "злити воду" социки (фактично - малинові коммі) не можуть :) )

WIZARD
03.10.2007, 12:18
ми, демократичні проукраїнські сили

А все остальные, кто?

БЮТ вимагає від СБУ і МВС взяти під охорону всі приміщення виборчих комісій та виборчу документацію

Борис, Вы же на Печерске живёте, а такое впечатление, что ходите с закрытыми глазами.
Юлькины "требования" были исполнены дней пять назад.

Дальневосточник
03.10.2007, 12:19
Доречи не зле було б змінити по пунктах.
1. Голосування за кордоном.
2. 7% бар'єр, жеби комуняки не пройшли.
Хто ще додасть?
Что бить так мелко?
25%
и - двухпартийная система.
тогда никикахи "рад-зрад" и "золотых акций" :)

Danilo
03.10.2007, 12:20
Ай, как хорошо сказано.
Казав майор НКВД, натискаючи коліном переповнену валізу, зашморгуючи "молнію", наспівуючи старовинну російську баладу:
"Я уєду, уєду, уєду...
Будут дамы глядеть из окошек,
В занавески стыдливо дыша,
Будет снегом мундир припорошен,
Будет снегом мундир припорошен,
Будет холоден блеск палаша.":D

А все остальные, кто?

НЕ демократичні, нє?
"Республіканци" Данецкіє.:):D

Boris_Kiev
03.10.2007, 12:59
Борис, Вы же на Печерске живёте, а такое впечатление, что ходите с закрытыми глазами. Юлькины "требования" были исполнены дней пять назад.
Я еще в пятницу проверил "на вшивость" несколько печерских участков (по науке-2004). И кое с кем из комиссий поговорил.
Ну не всё так было глянцево, как хотелось бы.

WIZARD
03.10.2007, 13:21
Ну не всё так было глянцево, как хотелось бы.

"Глянец" - это что по-Вашему?

Boris_Kiev
03.10.2007, 13:26
"Глянец" - это что по-Вашему? Это когда члены комиссий понимают, чем заканчиваются недобросовестность, потеря бдительности, халатность и т.п.
Вот в 2004 обнаружил на участке фанерную дверь в охраняемом периметре (кулаком можно пробить). Приняли меры. :)
Или мальчик - легкий дебил в составе комиссии (кстати, от СПУ). Он и попался, выйдя из участка до окончания подсчета голосов.

sslonn
03.10.2007, 13:29
підвищення прохідного барєру, імхо, віддаляє від демократії...
у нас і так неприродні блоки, а уявіть що буде, якщо 7%
крім того значна частина населення не представлена у парламенті, тому що або їх погляди не збігаються з мега блоками/партіями, або голосували за них же, бо свої не проходять по всяких там дослідженнях і прогнозах

WIZARD
03.10.2007, 13:37
охраняемом периметре
Кем? Очень уж "охраняемый периметр" что-то напоминает.
Приняли меры.
Из дому принесли?

А если серьёзно, то моё личное мнение:
Не было "фальсификаций", выборы прошли нормально, если можно назвать незаконныые выборы - нормальными.

підвищення прохідного барєру, імхо, віддаляє від демократії
Только потому, что на данный момент Вы видите реальные результаты выборов.
ИМХО - процент надо поднять.

Boris_Kiev
03.10.2007, 13:38
Проте тепер буде "як у Японії": там при депутатському голосуванні вирішують 3-5-7 голосів.
А 7 % не завадило би. Навіть 5,5% :). Зараз.

Додано через 5 хвилин
Кем? Очень уж "охраняемый периметр" что-то напоминает..
Ну... кому скрипку Страдивари, кому - маузер Дзержинского :)

Из дому принесли?
Забили досками, поставили дополнительного постового.

А если серьёзно, то моё личное мнение:
Не было "фальсификаций", выборы прошли нормально, если можно назвать незаконные выборы - нормальными.
1. Не хочу напрягать занятых людей, выяснять подробности, но для полного списка попыток фальсификаций не хватит страницы ветки форума.
2. У Вас все выборы - незаконные. :)
Главнокомандующий сказал "Выборы" - отвечайте "Есть!"

Romko
03.10.2007, 13:45
Якщо підняти прохідний бар"єр,то при тотальному єдіногласному "одобрямс" на Сході,у ВР одна ПР залишиться.

afterstep
03.10.2007, 13:48
А Ви суровий, дядько.:) Проблеми? А коли і вкого їх немає? А бджоли чекати не будуть, ще захворіють, вони прагнуть любові та ласки, і ніколи не зраджують як люди:) Він після робочого дня.:)
він не після - він замість.
Мені лінь шукати зараз лінки на явні "ляпи" президента - починаючи від "любих друзів" - (а гарно Порошенко на з'їзді проїхався - га? "як до вас звернутися - навіть не знаю... Любі друзі?" - сміх в залі) - і "провалу", причому явно свідомого, тих всіх здобутків, які люди на майдані для нього вистояли.
І до славнозвісної "коаліціяди" - коли старого обережного діда Мороза загойдали вже так, що він самостійно в регіони перекинувся.
--
І ні фіга це не помаранчева перемога - не існує помаранчової коаліції в жодних іпостасях. Ті ж НУНС (бувший НСНУ бувший НУ) - такий самий помаранчевий, як і президентські бжоли - тут жовте, тут чорне...
--
Це пряма перемога БЮТ - тепер вони можуть, кинувши мандати, без якихось президентських указів розігнати шобло під назвою ВР. Все решта - без змін.

sslonn
03.10.2007, 13:48
Допис від sslonn
підвищення прохідного барєру, імхо, віддаляє від демократії

до чого тут результати даних виборів... я взагалі про прохідний барєр кажу...
уявіть, якби сьогодні барєр був 7%, то наприклад, Литвин теоретично міг бути членом НУНС, а Натаха Вітрова - ПР, як вам розклад?
підвищення прохідного барєру веде до укрупнення блоків, в них і так знаходиться купа людей з різною ідеологією і єдина мета - влада, а не впровадження своїх ідей (програм партії) у життя.
Скажу іншими словами: якщо зліпити шоколад з калом і перемішати ви то будете їсти?

Danilo
03.10.2007, 13:49
Борисе, Ви подали розкладку у парламенті. (229) Дійсно Литвин "золотої карти" не має, але як зауважив Илько Левко "хрестоматійні 226 нікому нічого не дадуть, бо українці – не німці й не ходять сумлінно у якусь там Верховну Раду, коли є невідкладні бізнесові справи). "
Отже напевно все ж таки доведеться залучати 20 мандатів Литвина? І де тоді гарантія що вони згодом не перейдуть до ПР, за хабарі?
Так само залишається питання про складання повноважень 150 депутатами, наприклад тепер регіоналів, і знову ВР тоді не дієспроможна?

OldMan
03.10.2007, 13:49
А вот кто действительно серъёзно поднялся - так это БЮТ. У дочери в университете (5-й курс) - ее согрупники в восторге - армия отменилась... :)
Будет действительно весело если Тимошенко (если станет Премьером) отменит призыв в армию с 1 января 2008 года.

Ізольда
03.10.2007, 13:52
підвищення прохідного барєру, імхо, віддаляє від демократії...
у нас і так неприродні блоки, а уявіть що буде, якщо 7%

Доведіть, як само відбувається це віддалення?
У багатьох державах владу виборюють тільки дві партії - і це тим країнам лише на користь. А той політиічний плюралізм, що є в нас, до добра не доведе. І крім того, я згодна з тим, що бар'єр треба підняти. Мабуть, у нашому парламенті ще довго не буде адекватних політиків, але завдяки підвищенню прохідного відсотка, до Ради не пройдуть найбільш неадекватні. Чи ви бажаєте бачити у Парламенті (не дай Бог) "Дебільних Дермократів" або блок "Чума" (ой, перепрошую, описка: Кучма :))

ПРодовжуючи тему, щоб я змінила у законодавстві щодо Ради. ..
Багато депутатів є "прогульщиками". Фактично - народ надає депутатам робочі місця. Фактично - вони наші найманці, які повинні відробляти ті гроші, що ми їм платимо. Отже, якщо депутат без поважної причини не з'являється на засіданні, його треба покарати. Спочатку штрафом, а потім і взагалі позбавленням мандату.
Перед вступом до Ради пропоную, щоб всі депутати складали іспит... з державної мови. Наприклад, диктант писали чи твір :). І щоб результати та розбори помилок проводились публічно.
Потім, я хочу, щоб кожна партія в кінці, наприклад, року, звітувала публічно перед своїми виборцями, що конкретно вона виконала з передвиборчої прграми. І на цьому звітуванні повинні бути присутні представники інших партій, політологи, соціологи, юристи, тощо. Тобто, експерти, які могли б підтвердити або спростувати подану інформацію.
Ну і ще одна моя мрія (мабуть, нездійсненна): ввести макисмальну кількість термінів буття депутату при владі. Наприклад, як у виппадку з Президентом - депутатом людина не може бути більше, ніж два терміни підряд. Може, таким чином, влада дещо оновиться, і ми побачимо нові, може, навіть, і не такі страшні обличчя. А то, окрім Юлі (на жаль) там більше нема на кому око зупинити.:(

Danilo
03.10.2007, 13:57
- депутатом людина не може бути більше, ніж два терміни підряд. Може, таким чином, влада дещо оновиться, і ми побачимо нові, може, навіть, і не такі страшні обличчя.
ОДИН термін!:) Тоді скорше.

Мих
03.10.2007, 14:03
Вибори пройшли добре, свідченням того може бути Росія з її Газпромом - зашевелился, почали ікру метати....

Romko
03.10.2007, 14:06
ОДИН термін! Тоді скорше.
І голосування поіменно,а не за партійними списками(дивіться,яка ... пролазить)

zenyk
03.10.2007, 14:10
на фоні газового скандалу

.....та знаєм ми ті "газові скандали", і як вони виникають, і з якою метою і хто роздуває....

не треба ше тут в черговий раз глупоти молоти: я не завинив за газ жодної копійки, як і будь-хто чи будь-яке підприємство на Україні! Це ж ясно як Божий День! Заборгованість за газ облгази не допускають більше 1-2-х місяців - і відразу ж відключають!

а от вже якшо уряд, зібравши з народу гроші умисно не віддає їх постачальнику - то треба поставити перед урядом серйозне питання з цого приводу!!!

.....аж лють бере: газу купуєм в Туркменістані, а претензії виставляє росія....

Ізольда
03.10.2007, 14:14
Якщо підняти прохідний бар"єр,то при тотальному єдіногласному "одобрямс" на Сході,у ВР одна ПР залишиться.

Не можу погодитись з тотальним "одобрямс", про яке ви пишете. На цих виборах, хоча і з великим відривом, але у Запоріжжі та жа сама Юля, зайняла друге місце.
Дуже хочеться, щоб врешті решт міф про майже радянський устрій на Сході зник. Я вже розповідала, що повальне голосування за ту чи іншу партію у нас викликано страхом втратити роботу. Але все більше людей в нас перестають себе вважати лише робочою силою. Це, звичайно, відлуння Майдану, до якого я хоч і ставлюсь досить суперечливо, але позитивних наслідків не помічати не можу.
Аби тільки голоси виборців дійсно щось вирішували.

Romko
03.10.2007, 14:16
повальне голосування за ту чи іншу партію у нас викликано страхом втратити роботу.
Я це прекрасно розумію,але подивіться на Донецьк...

Danilo
03.10.2007, 14:16
Будинку уряду Росії почалася зустріч першого віце-прем`єра РФ Дмитра МЕДВЕДЄВА(а казали то лише Газпром) з міністром палива та енергетики України Юрієм БОЙКОМ, який прибув до Москви на переговори з «газової проблеми».
Сьогодні, 3 жовтня, прем`єр-міністр Віктор ЯНУКОВИЧ доручив міністру палива та енергетики Ю.БОЙКО провести попередні переговори в Москві у зв`язку із заявою РАТ «Газпром». «Потрібно порадитися з Президентом і, швидше за все, я теж поїду працювати над цим питанням», - сказав В.ЯНУКОВИЧ.

Хто б сумнівався.:) "Путін трєбуєт на ковьор"?:D

afterstep
03.10.2007, 14:22
.....та знаєм ми ті "газові скандали", і як вони виникають, і з якою метою і хто роздуває....

не треба ше тут в черговий раз глупоти молоти:
ви - напросилися.
Сподіваюся, що ви зараз застосуєте свої знання, і розповісте нап про створення РосУкрЕнерго - так?
З іменами, що там фігурували, персоналіями.... Відразу нагадаю - Янукович на той момент - політичний труп, всім керують "любі друзі", в неті постійно пробігає ім'я Петра Ющенко - а Віктор Ющенко "з дружнім візитом за кордоном". Наближається термін Х, Росія недвозначно заявила, що газ відключить...
--
Тобто - ви або знавець, і зара видасьте "на гора всю інфу громаді - або "трєпло"...
http://www.korespondent.net/main/46664
http://www.nrcu.gov.ua/index.php?id=4&listid=25104
--
а особливо - прокоментуєте оце http://www.personal-plus.net/191/1247.html

Згодом, після призначення Віктора Януковича на посаду прем’єр-міністра, звинувачення посипалися вже від БЮТ. Мовляв, вже було записано та надіслано на телеканали касети з виступом Ющенка, де він пояснює, чому йому доводиться розпускати парламент. Та після зустрічі з представниками ПР Віктор Ющенко кардинально змінив рішення. Власне, чи був хлопчик — покаже історія. Але занадто часто з «РосУкрЕнерго» пов’язують прізвища «любих друзів» (зокрема Олександра Третякова) та рідного брата Президента Петра Ющенка. Якщо взяти до уваги, що одним із співвласників цієї компанії є Дмитро Фірташ, якого пов’язують з відомим ділком Семеном Могилевичем, то висновки про особисту зацікавленість Ющенка в оборудках напрошуються самі.

Додано через 3 хвилини
не треба ше тут в черговий раз глупоти молоти: я не завинив за газ жодної копійки,
-1 - за хуторянство - завинили за газ саме ви. Своїм голосуванням на виборах.
Не слід державні справи по свому хутору міряти.
І глупота у цьому випадку - якраз ваші заяви. Вибачуся, якщо ви висвітлите отой газовий скандал - і "полюбовну порішаловку Єханурова за дорученням президента".

Ізольда
03.10.2007, 14:28
Цитата:
Допис від Ізольда
повальне голосування за ту чи іншу партію у нас викликано страхом втратити роботу.

Я це прекрасно розумію,але подивіться на Донецьк...
Це проблема та провина не простих людей, а тих, хто ними керує.
Якщо б у донеччан були гарантії того, що хтось їх захистить, якщо вони проголосують не за ПР, вони би віддавали свої голоси за інших.

OldMan
03.10.2007, 14:33
Якщо б у донеччан були гарантії того, що хтось їх захистить, якщо вони проголосують не за ПР, вони би віддавали свої голоси за інших.
Немног не так, Ізольда.
Если бы у дончан была бы хоть капля веры в то, что к ним прислушаются, их поймут, их, в конце -концов, воспримут за полноправных граждан Украины, они бы могли проголосовать за других.
Но скажите, кто из "демократических" помаранчевых хоть слово доброе сказал о дончанах? А недобрых сколько было?
И что они хотят после этого?

Romko
03.10.2007, 14:36
Це проблема та провина не простих людей, а тих, хто ними керує.
Я регулярно дзвоню в Донецьк по роботі.Прекрасно люди знають ціну ПР і Януковичу.За нього або зазомбовані бабки,або функціонери.Але голосують за нього,бо "чревато последствиями".І я їх розумію,тому,що можна втратити все,що маєш,а то і життя...

Boris_Kiev
03.10.2007, 14:36
20 мандатів Литвина? І де тоді гарантія що вони згодом не перейдуть до ПР, за хабарі?
Краще вже нехай відразу "продасться", ніж вдарить під дих у критичний момент.

В 1984 захистив кандидатську дісертацію на тему „Діяльність Комуністичної партії України з вдосконалення підготовки викладачів суспільних дисциплін (1966—1975 рр.)”[1].

В 1995 захистив свою книгу „Політична арена України: особи та виконавці” в якості докторської дісертації під назвою „Політична арена України: дійові особи та виконавці (Суспільнополітичний розвиток України у другій половині 90х років)”.

Член-кореспондент Національної академії наук України з 1997 року, дійсний член НАНУ з 2003 р., віце-президент НАНУ з 2006 року.

А ви кажете - Історія України, визнання УПА...

New Shrek
03.10.2007, 14:37
повальне голосування за ту чи іншу партію у нас викликано страхом втратити роботу
та нашо Вам та робота... тре піти до психіатра і позбавитись страху

sslonn
03.10.2007, 14:40
Немног не так, Ізольда.
Если бы у дончан была бы хоть капля веры в то, что к ним прислушаются, их поймут, их, в конце -концов, воспримут за полноправных граждан Украины, они бы могли проголосовать за других.
Но скажите, кто из "демократических" помаранчевых хоть слово доброе сказал о дончанах? А недобрых сколько было?
обоснуйте, шановний...
одна справа агітація і чорний піар, де помаранчеві чи білі гнали на голубих, а ті на них... і зовсім інша "дончанє"... жодного разу помаранчево-білі не гнали на простих людей родом з донбасу

Romko
03.10.2007, 14:43
Ну,не скажіть.І Юля була в Донецьку.чи Ви чули щось погане на адресу простих донеччан?
Взагалі,не треба путати Донецьк і ПР.

http://img515.imageshack.us/img515/434/56454809so1.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/434/56454809so1.1a42dd7eac.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=515&i=56454809so1.jpg)

WIZARD
03.10.2007, 14:45
У Вас все выборы - незаконные.
Главнокомандующий сказал "Выборы" - отвечайте "Есть!"
Считаю за оскорбление

Скажу іншими словами: якщо зліпити шоколад з калом і перемішати ви то будете їсти?
В на данный момент расскажите, где шоколад, а где ....?
А есть будем вместе.
Прийдётся. И никуда от этого ни Вам, ни мне не уйти.

afterstep
03.10.2007, 14:45
дійсно - забув зовсім ;)
в суперечці про дрібниці забув про головне - Ющенко - по факту - виявився основним натхненником, архітектором та керівником-провідником побудови прірви Захід-Схід.
Саме так, і не інакше!
--
Це треба мати талант - проводити ніби й правильні заходи так невчасно! і невідомо, чим думає як Сам, так і його клєрки - коли вони впроваджують свої рішення!
--
А з підозрюваних у фальсифікаціях зробити "національних героїв" - це досягнення змогло перевершити лише реінкарнація та нагородження Піскуна....

sslonn
03.10.2007, 14:48
Тепер до Ізольди. Ви говорите здорові речі і цілком слушні... але...
нажль реалії в Україні відрізняються від провідних світових...
по перше в нас давно немає партій як таких... з у сталеною ідеологією, програмою, тощо...
всі політологи торочать, що мовляв дві партії є: комуняки і социки... але якщо б у них були якісь там програми та ідеології вони б ніколи не обєднались ні з ПР, ні між собою ні з НУ (социки на майдані).
а ті партії, які дійсно можна назвати партіями набирають менше відсотка...
я не кажу про їх психічний стан абощо - я про ідеологію

New Shrek
03.10.2007, 14:49
Мона в інтелектуальний спір вставити єдне слово?

Додано через 1 хвилину
Ющенко - по факту - виявився підкаблучником другої дружини

Danilo
03.10.2007, 14:52
afterstep А Ви вірите газеті Рината Леонідовіча "Сьогодні"?:)

Пересвет
03.10.2007, 14:56
Какие есть взгляды по поводу формирования коалиции?

Я вижу 3 варианта:

1) БЮТ - НУНС Так называемая "оранжевая" коалиция

2) ПР - НУНС. Можно сказать "Микст"

3) ПР - БЮТ. Коалиция "жесть", но реально обладающая правом изменения конституции, вынесения вотума недоверия президенту и т.д., так как будет обладать более 300 голосов в парламенте.

Дальневосточник
03.10.2007, 15:00
Будет действительно весело если Тимошенко (если станет Премьером) отменит призыв в армию с 1 января 2008 года.
Если сделает - то будет ПЕРВЫМ ПОЛИТИКОМ УКРАИНЫ, который точно и в срок выполнит хоть одно предвыборное обещание. У кого сыновья призывного возраста - меня поймут.
Сразу получит +1 :)

zenyk
03.10.2007, 15:01
-1 - за хуторянство - завинили за газ саме ви. Своїм голосуванням на виборах.
Не слід державні справи по свому хутору міряти.

тобто Ви хочете сказати, що через Ющенка та його команди - зарахування сплачених мною грошей росії відбудеться в залежності від того чи переможе Янукович зі своєю командою чи ні? То Ющенко ще й на ПР з Януковичем та Путіним працює?
.....то вже навіть не глупота, то вже якийсь повний маразм....

п.с. так до чого ж росія в розрахунку України за Туркменський газ?

Дальневосточник
03.10.2007, 15:11
п.с. так до чого ж росія в розрахунку України за Туркменський газ?
Ехал утром на работу - слушал Эру-ФМ - это была моя первая реакция на сообщение....Получается, что мы знаем только то, что ничего не знаем - как именно устроена поставка газа к нам....А отсюда вытекает, что и премьер, и президент - в курсе, потому что никто не удивился....Нас "пошили в дурнi" - в очередной раз...

Пересвет
03.10.2007, 15:18
Плати за газ и спи спокойно. И никто не будет требовать погашения долга.

Danilo
03.10.2007, 15:18
Між тим, у нібито існуючий заборгованості України за спожитий газ знайшовся газпромовський слід.

ЗАТ "УкрГаз-Енерго" підтверджує наявність боргу перед компанією RosUkrEnergo AG (Швейцарія) за поставлений природний газ і веде активну роботу щодо його погашення. Про це повідомили в прес-службі "УкрГаз-Енерго".

"Така заборгованість існує, й компанія веде активну роботу щодо погашення заборгованості, включаючи залучення кредитів", – сказав співрозмовник агентства.

При цьому він не уточнив суму заборгованості.

За його словами, "УкрГаз-Енерго" сподівається на розуміння найбільшого дебітора компанії – НАК "Нафтогаз України". "Від того наскільки він швидко зможе вирішити це питання, настільки залежатиме швидкість погашення боргу", – додав він.

Як повідомлялося ранаше, сьогодні ВАТ «Газпром» направило своїм європейським партнерам повідомлення про існуючі проблеми у поставках газу до України. "Російська сторона повністю виконує свою частину контракту. В той же час, заборгованість української сторони за поставки газу становить понад 1 млрд. 300 млн. доларів", – зазначено в заяві.

При цьому зазначено, що «Газпром» неодноразово ставив перед українськими колегами питання про швидке погашення боргу за газ. "Але ніяких реальних дій не відбувається. Враховуючи наближення осінньо-зимового максимуму споживання газу й систематичне невиконання українською стороною діючих контрактів, «Газпром» буде вимушений, у разі неврегулювання боргу в жовтні, почати скорочення поставок природного газу для споживачів України", – сказано в заяві.

Також у повідомленні сказано, що узгоджена на 2007 рік ціна газу для України повністю враховує рівень платоспроможності української економіки. Україна готова до ринкового ціноутворення на газ.
Газпром" раніше не згадував про борг України за газ.

Нагадаємо, що "Газпром" напряму не поставляє газ до України.

"Газпром" через свою дочірню компанію ТОВ "Газпром експорт" купує газ, що видобувається в Туркменістані, Узбекистані та Казахстані, й продає його компанії RosUkrEnergo AG (Швейцарія), 50% акцій якої належить "Газпрому". RosUkrEnergo доставляє центральноазіатський газ до кордону Росії з Україною і на кордоні перепродує його ЗАТ "УкрГаз-Енерго". Ця компанія частину одержаного від RosUkrEnergo газу поставляє кінцевим українським споживачам, а частину - реалізує НАК "Нафтогаз України" для подальшого забезпечення паливом теплопостачальних підприємств і бюджетних установ.

Довідка. До січня 2006 року газ до України поставлявся за ціною 50 доларів за 1 тис. куб. м. Із січня 2006 року – по 95 дол. за 1 тис. куб. м, із січня 2007 року – по 130 дол. за тис. куб. м. Європейським споживачам Росія продає газ у середньому по 230 дол. за тис. куб. м.

Україна щорічно споживає близько 75-76 млрд. куб. м природного газу, власний видобуток становить близько 21 млрд. куб. м.

http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3873

Плати за газ и спи спокойно. И никто не будет требовать погашения долга.
Гадаю що просто росіяни побачивши зміни в Україні, які для них були несподіваними, усвідомили що можуть втратити свої гроші. Висновок роблю через те що вони миттєво запросили до себе Бойко та Януковича як представників Ахметова. Поки ще є з ким розмовляти з тих з ким були домовленості, бо ж відомо що через деякий час декому доведеться тікати за кордон.:D А декого можливо і на полювання запросять.:)

І головне, не треба турбуватися про холодну зиму. У цьому році до газосховищ в Україні було закачано рекордну кількість 32 млрд кубометрів газу. За рік вся промисловість та опалення населення потребує 75-76 млрд. куб. Отже все буде добре.:)

FeRmatta
03.10.2007, 15:33
У Донецьку прводиться промивка мозгу проти заходу і це не секрет. найсвіжіший приклад: 30 вересня, вдень, по місту Донецьк їздила маррутка з рупором і закликала усіх швидше піти голосувати, адже (цитую): "На даний момент часу на заході проголосовало 75%. Прийди та проголосуй. Хто: ми чи вони?" І як це називається? І люди вірять цьому!
п.с. Вибачаюсь, що трохи не по темі, але це стосується виборів

zenyk
03.10.2007, 15:39
"На даний момент часу на заході проголосовало 75%. Прийди та проголосуй. Хто: ми чи вони?" І як це називається? І люди вірять цьому!
п.с. Вибачаюсь, що трохи не по темі, але це стосується виборів

це якраз стосується допису п. Афтестепа щодо дій Ющенка спрямованих на розкол!
В звязку з такою "агіткою" горе-агітатора Левченка (секретаря Донецької міськради) було викликано на допит в управління СБУ, але той вчасно зник - тепер мабуть буде поданий у розшук.....
....ПР - то не партія, а якесь зборище зеків.....

afterstep
тобто Ви хочете сказати, що через Ющенка та його команди - зарахування сплачених мною грошей росії відбудеться в залежності від того чи переможе Янукович зі своєю командою чи ні?
у вас дуже хороші вуха, зенику. На них лапша без клеючих засобів тримається надійно.
--
Ви не змішуйте все в купу - мухи, котлети, кров, пісок, лайно та цукор...
Ви своє ж речення розкладіть. Почленно. Можна навіть по членах уряду.
> зарахування сплачених мною грошей
відбувається на місцевому рівні. Далі - перераховується в Київ. До дерибану діючої верхуйовки. Тоді на верхуйовці сидів Ющенко, тримаючи клєрком при собі Єханурова - чи ви забули газовий скандал 2006-го?
> росії
Росії ті гроші після дерибану перераховують чи не перераховують особи, напряму підзвітні (і залежні) тій верхуйовці.
> відбудеться в залежності від того чи переможе Янукович зі своєю командою чи ні?
Свіже гасло. Причому побудоване на тому, що газ крадуть і далі. І нігди перед вами - "електоратом" - не звітуються про стан справ.
І завжди - "ні з того ні з сього" - Росія раптом нагадує про борги.
--
Своєї кебети не стачило себе поставити на місце виконавця газпрому?
В країни-боржника змінився уряд. Виконавець поцікавився - а що буде з боргами на поточний момент?
До чого тут вибори?!!! - в Росії зара своїх клопотів - вище голови! та вона не мала часу та змоги запхати носа у ваші вибори!!!
--
Направду, зенику - давно про ігнор думав... певно, слід реалізувати...

Danilo
Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО запевняє, що уряд під її керівництвом не допустить припинення поставок газу в Україну російським «Газпромом».
Про це вона заявила сьогодні під час прес-конференції, коментуючи заяву представників «Газпрому» щодо накопичення Україною боргу перед «Газпромом» в 1 млрд. дол.
«Ми знайдемо всі елементи співпраці з Росією, щоб ніяких відключень газу не було», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
Вона зазначила, що подібні заяви «Газпрому» свідчать про те, що уряд ЯНУКОВИЧА вдавався до «великомасштабних крадіжок». При цьому Ю.ТИМОШЕНКО вважає, що представники уряду ЯНУКОВИЧА мають відповісти суспільству причини накопичення відповідного боргу. «Я хотіла б, щоб урядовці починаючи з ЯНУКОВИЧА, БОЙКА і керівника «Нафтогазу» відповіли перед всім суспільством, хто їм дав право забрати гроші з «Нафтогазу» і накопичити такий борг перед Росією», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
Вона висловила впевненість, що згодом відкриються ще факти корупційних зловживань нинішнього уряду. «І ми будемо розбиратися хто нестиме за це відповідальність», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

Дальневосточник
03.10.2007, 15:41
"Газпром" через свою дочірню компанію ТОВ "Газпром експорт" купує газ, що видобувається в Туркменістані, Узбекистані та Казахстані, й продає його компанії RosUkrEnergo AG (Швейцарія), 50% акцій якої належить "Газпрому". RosUkrEnergo доставляє центральноазіатський газ до кордону Росії з Україною і на кордоні перепродує його ЗАТ "УкрГаз-Енерго". Ця компанія частину одержаного від RosUkrEnergo газу поставляє кінцевим українським споживачам, а частину - реалізує НАК "Нафтогаз України" для подальшого забезпечення паливом теплопостачальних підприємств і бюджетних установ.
Какая-то запутанная и сложная схема - с несколькими посредниками...Ну - никак не тянет на "прозорiсть"...Понятно, что создавалось все в первое пришествие Яника, но вот все продолжилось и при Юле (только когда ее турнули - стала обвинять в махинациях c газом - тут она бооооооольшой специалист :) ) - и при Еханурове - и снова при Янике...А Президент - молчит....
Странно все это, господа...

zenyk
03.10.2007, 15:42
В країни-боржника змінився уряд. Виконавець поцікавився - а що буде з боргами на поточний момент?

коли уряд змінився? літом 2006 року? мабуть що так, бо після цього уряд ще не змінювався....а чо ж росія тоді і не поцікавилась що буде з боргами, які наробив попередній уряд?
а чо питання тільки тепер виникло?

може автор боргу таки в уряді Януковича?

п.с. п. Афтестеп - Ви тут кашу понаварювали, і намагаєтесь авторське право на цю кашу спихнути....

WIZARD
03.10.2007, 15:43
при тотальному єдіногласному "одобрямс" на Сході,у ВР одна ПР залишиться.
А что в этом случае произойдёт на Западной Украине?
"Одобрямс" тоже не маленький.

Понятно, что создавалось все в первое пришествие Яника, но вот все продолжилось и при Юле (только когда ее турнули - стала обвинять в махинациях c газом - тут она бооооооольшой специалист ) - и при Еханурове - и снова при Янике...А Президент - молчит....
Странно все это, господа...
Началось это далеко до "первого пришествия Яныка" как Вы изволили высказаться, а при небызизвестном всем гражданине Панамы Паше Лазаренко.
"бооооооольшой специалист" - это верно, особенно как украсть и не сесть.
"Странно все это, господа..."
Исходя из вышесказанного НИКАКИХ странностей не вижу.

sslonn
03.10.2007, 15:47
подивіться уважно розрив між першим і другим місцем на Донеччині та на Львівщині, а тоді розказуйте...

Додано через 5 хвилин
і ще... нарахунок "промивкі мозгів"...
в мене жінка з Донеччини і її родичі досі там живуть...
так от ВСІ її родичі, що живуть на донеччині та луганщині, коли вона їхала одружуватись у Львів волали: Ти що, тобі ж там гаплик, навіть з поїзда не встигнеш вийти...
Вона прожила тут три роки... тепер Львів - її юлюблене місто в Україні:-)

afterstep
03.10.2007, 16:00
коли уряд змінився? літом 2006 року? мабуть що так, бо після цього уряд ще не змінювався....а чо ж росія тоді і не поцікавилась що буде з боргами, які наробив попередній уряд?
а чо питання тільки тепер виникло?
склєроз?
Цікавився кожного разу - просто на форумах не обговорювалося - рішалося в робочому порядку. А зараз - відразу "тиск на Україну!" - розволалися! та саме зараз саме той випадок, коли москалям до вас дійсно немає ні справи ні часу!
--
Аби волати!

може автор боргу таки в уряді Януковича?

так, безперечно, автор з урядом співпрацює - але щось мені видається, що сидить він троха осторонь від уряду ;) Аж надто вже мовчазний президент попався - стратегічні питання, фактично, питання нацбезпеки здійняли бурю в Україні - а той ні пари з вуст. Або й виступить ближче до неділі - про підготовку вуликів до зими розповість...
--
Тьху! Вже б ви ліпше за Вітренко голосували - та дурепа хоч красти не вміє!

Дальневосточник
03.10.2007, 16:06
а чо питання тільки тепер виникло?може автор боргу таки в уряді Януковича?...
Тут Danilo дал развернутую схему - кто - кому-за что платит...Только еще одно замечание - "УкрГазЭнерго" - это совместное предприятие НАК "Нафтогаз України" и "РосУкрЭнерго"....т.е - НАК покупает газ у Газпрома...

Romko
03.10.2007, 16:07
У нас "одобрямс",але за переконаннями.Давити,ніхто ні на кого не давить,бо не ті люди і немає таких важелів впливу,як на Сході.

afterstep
03.10.2007, 16:10
п.с. п. Афтестеп - Ви тут кашу понаварювали, і намагаєтесь авторське право на цю кашу спихнути....
пару слів вам та про вашого "мессію"
Ющенко призвал расширить коалицию Януковичем (http://news.bbc.co.uk/hi/russian/international/newsid_7025000/7025916.stm)
Президент Украины Виктор Ющенко заявил, что в переговорах о создании правящей коалиции должны участвовать все три партии, набравшие наибольшее число голосов на прошедших выборах
ото вже й почалася калоліціада....
--
- а стосовно каші - хто тут про "дурниці мелете - я все про газ знаю" писав? невже не ви, панеЗенику? хто тут дурню про "мої гроші що я плачу за газ Росія зараховує чи не зараховує..." - не ви писали?
Та Росія навіть не підозрює, що ви існуєте - "маленький українець"! Їй достатньо, що "слуги народу" у нас "легкі на руку", і президент тільки за бжолами й дивиться.

WIZARD
03.10.2007, 16:17
Львів - її юлюблене місто в Україні
После Киева для меня - тоже.

У нас "одобрямс",але за переконаннями.

Не могу понять одного.
Вы что, считаете, что кроме вас никто не голосует по своим убеждениям?

sslonn
03.10.2007, 16:25
Доречі, якби не трьох відсотковий барєр - у Львові третє місце зайняла б Свобода, а не ПР

afterstep
03.10.2007, 16:29
ой... не встигли як слід помітингувати - аж тут наш уряд....
Киев: долг "Газпрому" вернут до ноября (http://news.bbc.co.uk/hi/russian/international/newsid_7025000/7025572.stm)
визнав-таки, паскуда - дійсно гроші винні! отак-от стидливо - "певні суб'єкти господарювання". Ви, зенику, свій борг сплатили - то ваш борг москалі зарахували...
То певно хтось з ПР не заплатив за газ - в суєті виборів забув про комунальні квитанції...
Глава "Газпрома" Алексей Миллер и украинский министр топлива и энергетики Юрий Бойко договорились о выплате задолженности за поставки до 1 ноября.
Правительство Украины "возьмет под контроль погашение задолженности", - сообщила пресс-служба "Газпрома"
але волання "тиск на Україну - клятим москалям не подобається результат наших виборів!" - припиняти не треба...

Romko
03.10.2007, 16:48
Не могу понять одного.
Вы что, считаете, что кроме вас никто не голосует по своим убеждениям?
Цілком щиро не можу повірити в голосування по "убєждєніям" за ПР і Януковича.Ще за гроші,або з страху - цілком можливо.

KabMiner
03.10.2007, 16:48
Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО запевняє, що уряд під її керівництвом не допустить припинення поставок газу в Україну російським «Газпромом».
Юля нехай для початку стане керівником уряду, а потім буде розказувати, що вона буде робити. Читали промову пана Ю? Дуже цікава промова, прочитайте уважно:
http://www.pravda.com.ua/news/2007/10/3/64901.htm

zenyk
03.10.2007, 16:51
Ви, зенику, свій борг сплатили - то ваш борг москалі зарахували...

А Вам що: заздрісно?

але хотів би зауважити, що боргу ніколи не мав - шо скористав за те й заплатив!

п.с. а Ви зверніть увагу, хто саме пообіцяв борг залагодити і хто ше мав намір за тією ж справою їхати на допомогу!....

Дальневосточник
03.10.2007, 16:56
Цілком щиро не можу повірити в голосування по "убєждєніям" за ПР і Януковича.Ще за гроші,або з страху - цілком можливо.
Не, не так...Большинство людей считает ПР - "наши", вот в чем дело...А вот к делению на "наши" и "их" приложили руку в равной мере все.

Danilo
03.10.2007, 16:57
Що Ви мали на увазі. Сьогодні президент виступав у Київі з промовою.
Що Ви присікалися до нього та його бджіл наче той шуфріч недоношений? Читаєте якісь сумнівні сайти, нав'язуєте всім тут якесь бандитське бачення? Навіщо Вам це? Він не святий і не месія, але плювати на президента гадаю не варто. І те що його брат(на вигляд алкоголік:scare: ) десь засвітився не тим боком від власної дурі, ще нічого не доводить.

Додано через 6 хвилин
прочитайте уважно:
Вже. Гадаю що лише проффесор:) міг побачити в цій промові добро на "ширку". Все з самого початку, напевно від універсалу робилося для того щоб відібрати владу в донецького клану. Без крові, без "пилі і шума"(С). Пригадайте Ющенко нещодавна казав: -Я не відступлюсь!

WIZARD
03.10.2007, 17:19
Читаєте якісь сумнівні сайти, нав'язуєте всім тут якесь бандитське бачення?
Интересно, а какие "несомнительные сайты" читаете Вы? И почему Вы имеете право навязывать свою точку зрения, а остальные не имеют право высказать своё мнение?
Особенно удивляет Ваше умение приклеивать ярлыки.

afterstep
03.10.2007, 17:42
Що Ви мали на увазі. Сьогодні президент виступав у Київі з промовою.
Що Ви присікалися до нього та його бджіл наче той шуфріч недоношений? Читаєте якісь сумнівні сайти, нав'язуєте всім тут якесь бандитське бачення? Навіщо Вам це? Він не святий і не месія, але плювати на президента гадаю не варто. І те що його брат(на вигляд алкоголік ) десь засвітився не тим боком від власної дурі, ще нічого не доводить.

стоп - пішли "по частинах"
1) якщо Шуфрич щось сказав, і то виявилося правдою - то не забороняти це, тому що це слова Шуфрича?
2) чому bbc попало у вас в розряд сумнівних сайтів? саме звідти читаю новини...
3) дійсно прізвища президентської родини та близького оточення часто згадувалися в "газовому скандалі 2006" - саме це і є бандитським баченням?
4) брат засвітився не в кабаку/кабаре/будинку розпусти - а десь в документах, причетних до РосУкрЕнерго та посередництва при продажу газу Росією Україні з відповідними "прозорими схемами". Тобто не про пику йдеться - а про "чисті руки"
5) дійсно не доводить. Доки чинним є президент Ющенко.
---
"Но все могло бы быть по другому...."

Danilo
03.10.2007, 17:55
1. Щуфріч - покидьок, немає про що говорити. Яку правду і де він казав?
2. Читайте, не маю більше заперечень. Просто мені здалося це чтиво тенденційним та упередженим, але це лише моє припущення.
3. тому що у боротьбі за владу бандити можуть намагатися очорнити родину і самого президента.
4. "нечисті руки" у мого брата наприклад, ще не є підставою для звинувачень мене. Так само як історія з сином президента, неприємно але не доводить ще причетності самого президента, за винятком поганого виховання дитини. Та й багато бідлабузників які малому подарунки підсовували.
5. Поживемо - побачимо, все може бути, Ви праві врешті.

шахрай
03.10.2007, 18:13
І всє-такі она вертіцца:crazy: !-Демократія на Україні:) .
Добре,що у Нас в Україні не такі порядки як в Московії,Білорусі...
Хаос,бєспрєдєл коли-небудь припиниться,правда не скоро.
А вибори-це є ще 1 сходинка до громадянського суспільства.
Погано,що в регіонах,де більшість населення проголосувала за ПР люди не зрозуміли,що "покращення життя вже сьогодні" довгенько будуть чекати від ПР:
-Ви не стали жити краще?!,Тоді ми:bazar: йдемо до Вас..

afterstep
03.10.2007, 18:19
1) Що Ви присікалися до нього та його бджіл наче той шуфріч недоношений?
те, що Шуфрич теж помітив6 що президент у критичні для країни часи про бжіл байки оповідає - це абсолютно не змінює того факту: замість сказати щось стосовно критичної ситуації - президент "не говорить нічого".
2) можливо, й упереджене подання. Бо їм, в Європі, українсько-російські ігри з газом вже починають набридати
3) дуже багато чорнухи - за час цих виборів - лили НУНС та президент особисто. Якщо ваше твердження
тому що у боротьбі за владу бандити можуть намагатися очорнити родину і самого президента.
сприйняти буквально - то президент старався очорнити опонентів, Хто він після того?
4) є поняття - "публічні особи". Все. КРАПКА. Син президента - це не просто громадянин - пересічний студент з мабілою "верта" та крутим БМВ, купленим на кишенькові гроші. Це - лице, харизма, просто харя чи гримаса держави. Вже не кажучи про тодішній виступ президента, який не розуміє, чому його син не може добре заробляти. Аж ТАК добре?!!!! Панове, це називається (згідно КК) - дача взятки посадовій особі, але не пряма - а через членів родини!!!!!
"Верта", БМВ - то не подарунки. То співмірно з мерсом Івченка - коли нафтогаз за борги розрахуватися не годен. Коли газова криза. І Івченко на новому мерсі....
Немає "просто брата" у президента - гаплик. Все. І в прем'єра - так само, доки він на посаді - немає просто брата. І в їхніх дітей не може бути "невинних забав", коли ті за вечір в кнайпі тринькають річну зарплату лікаря/вчителя і т.д.
--
Хотілося б мені бути неправим - але надто часто мої песимістичні прогнози справджуються...
--
Давайте подумаємо - кілько коштуватиме м'ясиво в Києві перед Різдвом? Зупиниться на 80 грн/кг чи дійде до 100?

Romko
03.10.2007, 18:32
) є поняття - "публічні особи". Все. КРАПКА. Син президента - це не просто громадянин - пересічний студент з мабілою "верта" та крутим БМВ, купленим на кишенькові гроші. Це - лице, харизма, просто харя чи гримаса держави. Вже не кажучи про тодішній виступ президента, який не розуміє, чому його син не може добре заробляти. Аж ТАК добре?!!!! Панове, це називається (згідно КК) - дача взятки посадовій особі, але не пряма - а через членів родини!!!!!
"Верта", БМВ - то не подарунки. То співмірно з мерсом Івченка - коли нафтогаз за борги розрахуватися не годен. Коли газова криза. І Івченко на новому мерсі....
Немає "просто брата" у президента - гаплик. Все. І в прем'єра - так само, доки він на посаді - немає просто брата. І в їхніх дітей не може бути "невинних забав", коли ті за вечір в кнайпі тринькають річну зарплату лікаря/вчителя і т.д.
Нє,ну діти політиків - це взагалі окрема тема.Ющенко-менший веде богемне життя,але то байка.Янукович свого приблатньонного отприска в парламент запхав.Видно першокласний спеціаліст!
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/41b.gif

Boris_Kiev
03.10.2007, 20:09
Большинство людей считает ПР - "наши", вот в чем дело
Ну допустим, в определенных областях так.
Но какой НОРМАЛЬНЫЙ киевлянин за них проголосует ?
Особенно после срача в Мариинском парке и кварталов с запахом мочи вокруг Конст. суда, Генпрокуратуры и кинотеатра "Зоряний".

Не надо оппонентам сразу вспоминать Майдан-2004.
ТОГДА киевляне кормили и несли теплые вещи на Майдан, не оговаривая, КОМУ они достанутся.

А теперь о приезжих из определенных областей стали говорить ... ну с брезгливостью, что ли.
За базар отвечаю - упомянуты районы моего проживания в разные годы.
Вели бы себя приезжие по-людски - не было бы ЗАСЛУЖЕННЫХ наклеек типа "не мочись в подъезде... и т.д."

Читатель_Обкома
03.10.2007, 20:46
Янукович свого приблатньонного отприска в парламент запхав.Видно першокласний спеціаліст!
Если можна..по подробней пожалуйста...ну очень интересно....:cowboy:

Додано через 2 хвилини
Но какой НОРМАЛЬНЫЙ киевлянин за них проголосует ?
Ето кто? "Б"...или "Д" ? :cowboy:

Boris_Kiev
03.10.2007, 20:56
Читачу, не махайте після бійки кулаками.
--------------------------------
Обухівський район
Геополітична характеристика
Територія (тис. кв. км).................0,8
Кількість населення (тис. осіб)....69,7
міське (тис. осіб)........................50,1
сільське (тис. осіб).....................19,6
-----------------------------------------

Морозу якраз не вистачило 60 тис "голосів".
Не могли зорганізувати ?
Залишили би район без Т. паперу - вмить проголосували би !

Romko
03.10.2007, 21:08
Если можна..по подробней пожалуйста...ну очень интересно....
Будь ласка.

http://img530.imageshack.us/img530/1930/26276691cy9.jpg (http://imageshack.us) http://img530.imageshack.us/img530/1930/26276691cy9.770edf4f1b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=530&i=26276691cy9.jpg)
http://fraza.org.ua/stenograms/17.07.06/26700.html
http://www.unian.ua/ukr/news/news-205618.html
http://ua.proua.com/news/2006/05/25/113738.html

zet
03.10.2007, 21:28
Политики. конечно, слова доброго не стоят, а с народом нам все-таки повезло.. :) И это хорошо, что что на этот раз во всех регионах, хоть и преобладают симпатии к отной политической силе, но уже нет того однообразия цвета предпочтений. Когда 100% - за синих, в одном регионе, а во втором - 100% за оранжевых...

Оля
03.10.2007, 21:36
Люди, а що то вже за новини?:eek: Як то вже люди мають розуміти?

Заява Президента Ющенка щодо формування коаліції.

Насправді, істинну політичну стабільність ми можемо отримати від політичного порозуміння трьох ключових політичних гравців: Партії регіонів, БЮТ і «Нашої України». Я переслідую одну мету: з виборів Україна повинна вийти єдина. З виборів не повинно вийти дві України.

http://5tv.com.ua/

Romko
03.10.2007, 21:42
Цитата:

Допис від Romko

Янукович свого приблатньонного отприска в парламент запхав.Видно першокласний спеціаліст!

Если можна..по подробней пожалуйста...ну очень интересно....
Прошу ще.А то про мажора-Ющенка вже всім вуха продзвеніли.

http://rpl.net.ua/2006/12/05/janukovich_za_svokh_dtejj_vdpovda.html
http://www.pravda.com.ua/news/2006/7/14/44535.htm
http://www.pravda.com.ua/news/2006/7/14/44535.htm

Мих
03.10.2007, 22:15
Люди, а що то вже за новини? Як то вже люди мають розуміти?

Насправді, істинну політичну стабільність ми можемо отримати від політичного порозуміння трьох ключових політичних гравців: Партії регіонів, БЮТ і «Нашої України». Я переслідую одну мету: з виборів Україна повинна вийти єдина. З виборів не повинно вийти дві України.
Правильно каже... Не можна повністю відгороджуватися - треба співпрацювати....

Львiва
03.10.2007, 22:23
І всє-такі она вертіцца:crazy: !-Демократія на Україні:) .
Добре,що у Нас в Україні не такі порядки як в Московії,Білорусі...
Хаос,бєспрєдєл коли-небудь припиниться,правда не скоро.
Да, Вы все правильно говорите. Особенно это видно по Вашему аватару:D

OldMan
03.10.2007, 22:46
Я регулярно дзвоню в Донецьк по роботі.Прекрасно люди знають ціну ПР і Януковичу.За нього або зазомбовані бабки,або функціонери.Але голосують за нього,бо "чревато последствиями".І я їх розумію,тому,що можна втратити все,що маєш,а то і життя...
Бред, извините. Белачка.

Додано через 1 хвилину
обоснуйте, шановний...
одна справа агітація і чорний піар, де помаранчеві чи білі гнали на голубих, а ті на них... і зовсім інша "дончанє"... жодного разу помаранчево-білі не гнали на простих людей родом з донбасу
Вот это не надо прокисшего предвыборного елея лить здесь.

Додано через 5 хвилин
У Донецьку прводиться промивка мозгу проти заходу і це не секрет. найсвіжіший приклад: 30 вересня, вдень, по місту Донецьк їздила маррутка з рупором і закликала усіх швидше піти голосувати, адже (цитую): "На даний момент часу на заході проголосовало 75%. Прийди та проголосуй. Хто: ми чи вони?" І як це називається? І люди вірять цьому!
Простите, я не понял. Чему верят?

Читатель_Обкома
03.10.2007, 23:00
Будь ласка.
Вы меня наверное ..за идиота считаете?:cowboy:
И других форумчан тоже?:bazar:
Я же Вас конкретно спрашивал..про:
И что в тех ссылках по теме?
Хоть что то ..по вопросу выделите..черным шрифтом....
П.С.Вопросец..как перевести на русский язык..слово "нібито"
Читачу, не махайте після бійки кулаками.
--------------------------------
Обухівський район
Геополітична характеристика
Територія (тис. кв. км).................0,8
Кількість населення (тис. осіб)....69,7
міське (тис. осіб)........................50,1
сільське (тис. осіб).....................19,6
-----------------------------------------

Морозу якраз не вистачило 60 тис "голосів".
Не могли зорганізувати ?
Залишили би район без Т. паперу - вмить проголосували би !
Пан Борисе!Пять балов!Вы себе не изменяете..как всегда..на конкретный вопрос..."прыжок в сторону!"
РЕСПЕКТ..за постоянство!:D :D

Romko
03.10.2007, 23:02
Бред, извините. Белачка.
Якщо для вас це бред,то я нічим порадити не зможу.Можу вам розказати,як у мого знайомого в Києві забрали фірму данєцкіє пацани.
Дуже просто прийшли,сказали"харошеє мєсто,нам здєсь нравіцця.Карчє,мужик,вот тєбє бабло(кілька раз менше реальної вартості)і тєбя здєсь нєт"А,по іншому КРУ,податкова іт.д.Ніякого криміналу.Це не поодинокий випадок.
Та,зрештою,що я тут доказую?Канєшна,пахан луччє всєх,бєз базара.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_boese3.gif

OldMan
03.10.2007, 23:03
Будь ласка.

http://fraza.org.ua/stenograms/17.07.06/26700.html
http://www.unian.ua/ukr/news/news-205618.html
http://ua.proua.com/news/2006/05/25/113738.html
Очень внимательно прочитал.
И, знаете, так и не мог понять что там мажорного? Что предосудительного, что преступного?
А Вы что нашли? Натолкните на мысль.

zet
03.10.2007, 23:05
Тю, и чего вы завелись? Во время выборов сидели в теме Про Це, в политику только лениво поглядывая, а это, вдруг, столько эмоций, пыла и жара... Все уже: Ставки сделаны, Господа! :)

Romko
03.10.2007, 23:07
Вы меня наверное ..за идиота считаете?
Це не я сказав.
Чи Ви будете заперечувати,що Віктор Янукович-молодший - у ВР по списках Партії Регіонів?Я розумію,що це всенародний обранець,але може це трохи нескромно?Чи він чимось кращий від мажора Ющенка?

OldMan
03.10.2007, 23:07
Якщо для вас це бред,то я нічим порадити не зможу.Можу вам розказати,як у мого знайомого в Києві забрали фірму данєцкіє пацани.
Дуже просто прийшли,сказали"харошеє мєсто,нам здєсь нравіцця.Карчє,мужик,вот тєбє бабло(кілька раз менше реальної вартості)і тєбя здєсь нєт"А,по іншому КРУ,податкова іт.д.Ніякого криміналу.Це не поодинокий випадок.
И после этого он проголосовал за ПР, как Вы утверждаете:
Але голосують за нього,бо "чревато последствиями".І я їх розумію,тому,що можна втратити все,що маєш,а то і життя...
Не бред?
Та,зрештою,що я тут доказую?Канєшна,пахан луччє всєх,бєз базара.
А разве Вы что-то доказываете? Где?

Romko
03.10.2007, 23:10
Тю, и чего вы завелись? Во время выборов сидели в теме Про Це, в политику только лениво поглядывая, а это, вдруг, столько эмоций, пыла и жара... Все уже: Ставки сделаны, Господа!
Та я і сюди зрідка заглядав...
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/30a.gif

Boris_Kiev
03.10.2007, 23:44

Олю, ось Ви - вчителька. І прийняли перший клас із кількома імбецилами. Куди дінетесь ? Мусите працювати! І стежити, щоби між ними і нормальними учнями не було бійок, антагонізму.

Оля
03.10.2007, 23:48
Олю, ось Ви - вчителька. І прийняли перший клас із кількома імбецилами. Куди дінетесь ? Мусите працювати! І стежити, щоби між ними і нормальними учнями не було бійок, антагонізму.

Та я не про те, Борисе! ;) Я боюся, жи би ше хто з розуму не зійшов, як Мороз минулого року....

Мих
04.10.2007, 00:05
Мороз минулого року....
цього року зима буде тепла... морозу не буде....

Boris_Kiev
04.10.2007, 00:35
Та я не про те, Борисе! ;) Я боюся, жи би ше хто з розуму не зійшов, як Мороз минулого року.... Хто, Литвин ? Він у багатьох настільки асоціюється з Морозом, що дехто смикався, побачивши в даних ЦВК "Литвин - 3,8%", ніби то Мороз проповз крізь 3% бар"єр.
Не вірю я Литвину. Комуняка з комуняк. І оченята весь час бігають - придивіться.
Весь час так і винюхує власну вигоду. Хто більше дасть.

Romko
04.10.2007, 00:38
Хто, Литвин ? Він у багатьох настільки асоціюється з Морозом, що дехто смикався, побачивши в даних ЦВК "Литвин - 3,8%", ніби то Мороз проповз крізь 3% бар"єр.
Не вірю я Литвину. Комуняка з комуняк. І оченята весь час бігають - придивіться.
Та про Ющенка мова.Чесно кажучи,після універсалу у мене довіри до нього не залишилося,а до "любих друзів" тим більше.

Boris_Kiev
04.10.2007, 00:45
Ромку, не поспішайте з висновками. Вчора 5 канал дивилися ? Тут питання ширше й глибше.

Romko
04.10.2007, 00:52
Подивимось...Але,якби не його маразми,в Україні вже 4 роки працював би уряд,парламент і т.д.І,якби хоч на якусь частину виконались його ж передвиборні гасла - не було б всьої тої волокіти.Ганьба на весь світ.А,найбільше мене дістало "Розкриття справи Гонгадзе - справа честі".Пожалів би матір.Ганьба.

zenyk
04.10.2007, 08:50
Погано,що в регіонах,де більшість населення проголосувала за ПР люди не зрозуміли,що "покращення життя вже сьогодні" довгенько будуть чекати від ПР:

окремі люди покращення насправді мають "вже сьогодні" - Ахметов припустим: за рік при владі Януковича підняв свої статки вдвічі майже на 10 мільярдів долярів.....я думаю і крім нього члени ПР життя собі суттєво покращили, не дочікуючись "світлого майбутнього".....

Додано через 14 хвилин
П.С.Вопросец..как перевести на русский язык..слово "нібито"

.....Вам ше вчитись і вчитись: нібито - как будто(рус)

впевнений шо опоненти Вам на це скажуть в черговий раз: "....а нє дакажитє!..."

Romko
04.10.2007, 09:09
Ч не єдине,за що хвалю Путіна:

http://img108.imageshack.us/img108/8816/64649947ix4.jpg (http://imageshack.us)

Дальневосточник
04.10.2007, 09:15
Погано,що в регіонах,де більшість населення проголосувала за ПР люди не зрозуміли,що "покращення життя вже сьогодні" довгенько будуть чекати від ПР....
Послушайте, никто ведь и не спорит с Вами - покажите посты, где пишут обратное. Дело в другом - мы поменяли шило на мыло - проФфесора на Юлю...Или у нас памяти нет - или мы забыли ее художества, за которые ее Ющенко пнул? Судимости 70-х годов (почти 40 лет назад!) - помним - а 2 года назад - и уже все забыли.... А пока перед нами "на манеже - все теже" - не буде дiла....
to Romko:
надо бы еще и фото Жвании с Коломойским, и Пинчука с Жеваго...Или - они "правильные" олигархи, и народ грабят как надо?

vasili
04.10.2007, 09:17
хвалю Путіна:
Тра'ба циганку пригласити аби подивиласе на лінію долі Ахметова...

Boris_Kiev
04.10.2007, 09:23
Судимости 70-х годов (почти 40 лет назад!) - помним - а 2 года назад - и уже все забыли....
Поїхали ! Що ще ? "Вірменка / єврейка ?.."

Romko
04.10.2007, 09:26
Послушайте, никто ведь и не спорит с Вами - покажите посты, где пишут обратное. Дело в другом - мы поменяли шило на мыло - проФфесора на Юлю...Или у нас памяти нет - или мы забыли ее художества, за которые ее Ющенко пнул? Судимости 70-х годов (почти 40 лет назад!) - помним - а 2 года назад - и уже все забыли.... А пока перед нами "на манеже - все теже" - не буде дiла....
to Romko:
надо бы еще и фото Жвании с Коломойским, и Пинчука с Жеваго...Или - они "правильные" олигархи, и народ грабят как надо?

Чи Ви сумніваєтесь в професійності Інтерполу?
http://www.ieac.org.ua/index.php?id=19&ch_id=20&ar_id=3012&as=0
Ах,да - історіческій враг!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_neinnein.gif

levandivka
04.10.2007, 09:29
єдине,за що хвалю Путіна:
І даремно:
http://www.poshuk-lviv.org.ua/images/img_den/CD_zertvy_m2.jpg
альбом “Жертвы политического террора” випущено на його гроші. це був єдиний олігарх, що фінансував антибільшовицькі і інші анти- програми Міжнародного Меморіалу..

Дальневосточник
04.10.2007, 09:40
Поїхали ! Що ще ? "Вірменка / єврейка ?.."
Не надо, Boris, я - о делах а не о поле\происхождении.Мою точку зрения Вы знаете - происхождение мне пофиг, мне дела важнее.Поэтому мне не нравиться Тягнибок - например.
Или может Президент ее не уволил? Может - я что-то забыл?

afterstep
04.10.2007, 10:16
Зараз напевно таки актуальне інше питання - чи наступні вибори відбудуться скорше, ніж за рік - раз. Хто ініціює дострокові вибори президента - ПР чи БЮТ - два.
--
Ну, і просто з цікавості - чи Мороз "випав" назавжди, чи його партія таки ще існуватиме в ВР наступних скликань. Бо стосовно НУ в її майбутній іпостасі (НУ - НСНУ - НУНС - ??? напевно НС?) сумнівів немає - маргінали. На цей раз їм ще повезло - бо таки пропаганда - потужна річ...

Danilo
04.10.2007, 10:49
Ч не єдине,за що хвалю Путіна
Не вартий він Вашої похвали. Такі як той олігарх становлять загрозу для імперії, у всі часи в Росії таких гнобили четвертували гноїли на Соловках. Доречи пан Афтерстеп, може розшукаєте нам про активи відібрані Путіним в олігархів? А то все по нашого президента...;)

Додано через 1 хвилину
чи Мороз "випав" назавжди, чи його партія таки ще існуватиме в ВР наступних скликань.
Ще треба у буцегарню Мороза, за скерований штурм генпрокуратури.

Ljolik
04.10.2007, 10:56
Ну, і просто з цікавості - чи Мороз "випав" назавжди, чи його партія таки ще існуватиме в ВР наступних скликань.
Малоймовірно, хіба після того як соціалістів перестнануть ассоціювати з прізвищем Мороз.

Зараз напевно таки актуальне інше питання - чи наступні вибори відбудуться скорше, ніж за рік - раз. Хто ініціює дострокові вибори президента - ПР чи БЮТ - два.

Повторити це ще раз навряд чи ще хтось ризикне, можна піти слідом за Морозом.

Pragmatik
04.10.2007, 10:58
Допис від шахрай http://forum.lvivport.com/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=143685#post143685)
Погано,що в регіонах,де більшість населення проголосувала за ПР люди не зрозуміли,що "покращення життя вже сьогодні" довгенько будуть чекати від ПР....
як і від БЮТ, від НУНС... та й взагалі "покращення життя вже сьогодні" не відбудеться... Как дети малые- верите предвыборным сказкам. (Анекдот в тему: На рынке, на обмене валюты "с рук" (был такой экстремальный вид спорта в 90х), кинули человека на 50 баксов. Его громкий, возмущенный спич на пол-базара: -два года назад, на этом же месте обдурили на 20 доляров. Год назад, вот тут-же потерял 30. Сейчас приехал,думал: "ну не может быть, что б опять...") Это ж надо какая у нас "продвинутая" демократия- все законы в стране, ее внутреннюю и внешнюю политику решают "договоренности" трех людей: Ющенко,Тимошенко и Януковича (де-факто и по-закону "гор")... ИМХО: опять Мы с Вами проиграли (скоро сами убедитесь).

Danilo
04.10.2007, 11:21
На цей раз їм ще повезло - бо таки пропаганда - потужна річ... Гадаю, треба дивитися правді в обличчя. Без Юрка Луценка ТАКого відсотка не було б, а десь на рівні 6-7%, а може і менше.
Одне лише те як він м'ясо на ринку купував, додало НУНС багато прихильників. Шкода лише що Луцик на новий рік людям "шашлик не принесе", бо язиком молоти легко.:) Але і Азаров не принесе щастя.

afterstep
04.10.2007, 11:47
Без Юрка Луценка ТАКого відсотка не було б, а десь на рівні 6-7%, а може і менше.
згоден - але Луценко - то "сезонне". Якщо б тоді Луценко дотримав свого слова і "ні дня не працював міністром внутрішніх справ при зеку-прем'єру" - тоді розклад був би іншим. Але тоді й Луценко був би не Юрась-шоумен, - а самостійний політик.
--
А так - одні вибори "виїхали" на Руслані, другі - на Луценко... На треті - резервів не видно - всі протринькали...

Додано через 2 хвилини
Повторити це ще раз навряд чи ще хтось ризикне,
Повторю запитання - чи будуть дострокові вибори швидше, ніж за рік, і кого на тих виборах обиратимуть: ВР чи президента.
І цілком можуть ризикнути дві сили - БЮТ і ПР. Хоча БЮТ - яке знову опинилося в опозиції - має таки більше потенції на то ;)

Danilo
04.10.2007, 11:50
Или может Президент ее не уволил? Может - я что-то забыл? Може забули про саботаж на Сході, який доречи і призвів до складного становища?

«З цим потрібно негайно розібратися. Десь на чиїхось рахунках за кордоном уже осіли ці гроші. Уряд Януковича мовчав півтора роки про накопичення боргу», – наголосила Юлія Тимошенко.

«Фактично, ми можемо прямо стверджувати, що Уряд Януковича працював і ще поки продовжує працювати проти України. Уряд тільки зараз показує своє справжнє обличчя», - заявила лідер БЮТ, підкресливши, що уряд Януковича буде персонально відповідати перед законом.

При цьому Юлія Тимошенко наголосила що оприлюднення Росією цієї інформації, ймовірно, пов‘язане з тим, що «Росія зрозуміла, що оборудки з метою позбавити Україну залишків її енергетичної незалежності стають явними, і оприлюднила цю інформацію першою, щоб не виглядати подільником».

За словами Юлії Тимошенко, її уряд не дозволить, щоб Україна «жила з таким боргом хоча б два місяці». «Ми розрахуємося, а потім знайдемо механізми, що ще нам залишаться винними. У нас є для цього3-4 шляхи», - заявила лідер БЮТ.

Додано через 3 хвилини
Хоча БЮТ - яке знову опинилося в опозиції - має таки більше потенції на то Якщо президент не зробить подання Юлі на посаду прем'єра, вона скине його і сама стане президентом, це очевидна річ для всіх, напевно. Це реальність. Вона і в осоружному випадку, ставши прем'єром виходить на фінішну пряму президентської кампанії з великими шансами.

«Юлія ТИМОШЕНКО однозначно обійме посаду прем’єр-міністра України», - сказав В.КАСЬКІВ.
За його словами, на політраді блоку не розглядатимуться інші кандидатури. Також він повідомив, що найближчими днями відбудеться спільна політрада НУ-НС і БЮТ.

afterstep
04.10.2007, 11:59
Якщо президент не зробить подання Юлі на посаду прем'єра, вона скине його і сама стане президентом, це очевидна річ для всіх, напевно. Це реальність.
не погоджуюся - світ не чорно-білий. І прямих рішень-дій - практично не зустрічається в реальній практиці.
А заяви -
За словами Юлії Тимошенко, її уряд не дозволить, щоб Україна «жила з таким боргом хоча б два місяці». «Ми розрахуємося, а потім знайдемо механізми, що ще нам залишаться винними. У нас є для цього3-4 шляхи»
це просто після виборів зупинитися не можуть, і далі гаслами кидаються. Це просто порожній звук.

шахрай
04.10.2007, 12:00
Дело в другом - мы поменяли шило на мыло - проФфесора на Юлю...Или у нас памяти нет - или мы забыли ее художества, за которые ее Ющенко пнул? Судимости 70-х годов (почти 40 лет назад!) - помним - а 2 года назад - и уже все забыли....
Давайте подивимось як Юля буде працювати в уряді,а то бачили як працював проффесор...
Доречі, Юля ніколи не була засуджена,просто Кучма запроторив ії в СІЗО.
А Ющенко тоді зробив у 2005 році велику помилку,коли ії звільнив(то був нульовий варіант-з подачі Безсмертного)

KabMiner
04.10.2007, 12:04
Гадаю що лише проффесор міг побачити в цій промові добро на "ширку". Все з самого початку, напевно від універсалу робилося для того щоб відібрати владу в донецького клану. Без крові, без "пилі і шума"(С).
Про ширку я не писав. Хочу просто зауважити, що Юля занадто поспішає всістися в премєрське місце. Скоріше за все воно їй не світить. Яка там буде коаліція і з ким, то інше питання...
А от так-от і мають зрозуміти: не треба Вам, Ю.В.Т., поспішати всідатися в премєрське крісло, бо можете сісти дупою в баюру.
Я боюся, жи би ше хто з розуму не зійшов, як Мороз минулого року....
Не переживайте, там люди адекватні, з розуму ніхто не сходить, та і Мороз, також, цілком нормально себе поводив.
Весь час так і винюхує власну вигоду. Хто більше дасть.
Ага, комуняка. А от всі інші стоять з білими крилами і німбами над головами, і думають що би то дати Литвину щоб затягнути його в свою коаліцію.
Гадаю, треба дивитися правді в обличчя. Без Юрка Луценка ТАКого відсотка не було б, а десь на рівні 6-7%, а може і менше.
Одне лише те як він м'ясо на ринку купував, додало НУНС багато прихильників.
Але і Азаров не принесе щастя.
Гадаю, що так! Треба глянути правді у вічі: НСНУ взяла цього клоуна у якості фронтмена, думала, що його вистави принесуть блоку 5-10% додаткових голосів, а він добавив тільки 1%. Ганьба, ганьба!!!

Думаю, що Азаров дійсно щастя не принесе, він же не лелека :D

Danilo
04.10.2007, 12:07
Не вартий він Вашої похвали. Такі як той олігарх становлять загрозу для імперії, у всі часи в Росії таких гнобили четвертували гноїли на Соловках. Доречи пан Афтерстеп, може розшукаєте нам про активи відібрані Путіним в олігархів? А то все по нашого президента...
Ну так що, ми чекаємо? Це буде чесно.

FeRmatta
04.10.2007, 12:07
та Ющенко ляже під Янека! ще 30 вересня вночі Кириленко дав зрозуміти, що при об'єднанні НУНС та БЮТ Юлька буде вказувати ім'я прем'єра, а вже вчора Президент натякнув на створення коаліції ПР с НУНС. та давити треба ПР! давити і влаштовувати українізацію! або ліберальнми методами, або іншими. треба творити державу!!!і на основі культури! це єдине, що поки що в нас є! (непогано б було і релігію одну мати в країні, що у нас є неможливим, бо захід - греко-католики, схід -православ'я+2 мільйони мусульман+євреї тощо).

Danilo
04.10.2007, 12:16
непогано б було і релігію одну мати в країні Вже більшовики хотіли зробити одну... Свою ні на що не схожу. Навіть досі той мирець на площі тліє. А скільки згубили люду?..
Проти культури та мови звісно не маю заперечень.:)
Але давити як раз не варто. Притягати до відповідальності винних у кримінальних злочинах, давати строк - ТАК, але по закону.

afterstep
04.10.2007, 12:41
Доречи пан Афтерстеп, може розшукаєте нам про активи відібрані Путіним в олігархів? А то все по нашого президента...
хоч і ліниво - але мінімально поцитую рунет.... причому не витрачатиму час на сортування в хронології та причинно-наслідкових зв'язках - зробіть такий пошук самостійно - якщо цікаво ;)
Прокурорский дисконт (http://www.flb.ru/infoprint/41746.html)
Деньги от распродажи ЮКОСа не до конца выплачены, но уже поделены. И можно посчитать, с каким дисконтом достались «Роснефти» активы банкрота. У «Ведомостей» вышло 43,4%
"Газпром" поглотил "Роснефть" с одобрения Путина (http://www.newsru.com/finance/14sep2004/gazprom.html)
На следующий день после озвученной реформы власти президент Владимир Путин одобрил предложение правительства о поглощении "Газпромом" государственной нефтяной компании "Роснефть", а также предложения по либерализации рынка акций "Газпрома". Все акции "Роснефти" переходят к "Газпрому", и газовая монополия автоматически станет одним из основных игроков и на нефтяном рынке страны.
Напомним, в июле этого года компанию "Роснефть" возглавил один из ближайших соратников президента Владимира Путина - Игорь Сечин. СМИ, комментируя это назначение, предположили, что именно эта госкомпания в перспективе будет определять правила игры на нефтяном рынке России.
Путин и нефть (http://finance.rol.ru/news/article02040/default.asp?news=8256)
http://finance.rol.ru/files_jpg/Putin_1(11974).gifНедавняя "покупка" лучшего актива ЮКОСа, крупного нефтяного игрока, российской государственной компанией ставит непростые проблемы, которые могут иметь серьезные последствия для России и всего мира.

Чтобы понять ситуацию, ее надо разбить на три аспекта: Михаил Ходорковский, российская нефтяная отрасль и мировой рынок нефти.

Додано через 36 секунд
на додачу - http://www.vedomosti.ru/newspaper/article.shtml?2005/05/23/92362

Danilo
04.10.2007, 13:04
Повернемося до наших баранів?:p
Представники Партії регіонів, Блоку Литвина і Комуністичної партії в стінах Верховної Ради проводять консультації щодо створення парламентської більшості.
Наче тут Борис рахував, в ціх трьох не виходить більшості? Без підкупу депутатів з НУ та БЮТ.:)

Дальневосточник
04.10.2007, 13:40
Може забули про саботаж на Сході, який доречи і призвів до складного становища?
Плохому танцору всегда ноги мешают. Если у Юли был "саботаж" - то что тогда о плохой работе ПР говорить - против них вообще Президент и оппозизия вели боевые действия...Они тогда - по Вашим понятиям "невинно пострадавшие"? Нет, Danilo, хай Юля отвечает за свое, а ПР - за свое - и нечего их выгораживать...
P.S. а какой из нее премьер - мы уже видели....Или "Юля-2 перезагрузка" будет лучше? Насколько Windows улучшается после перезагрузки - все знают :)

Boris_Kiev
04.10.2007, 13:43
У Вас много баранов?
8 003 491 за даними ЦВК.
Пардон, забув ще 1 255 648 (коммі)
667 963 (соці)
307 986 (прогресуючі соці)

Загалом: 10 235 088

KabMiner
04.10.2007, 13:49
Наче тут Борис рахував, в ціх трьох не виходить більшості? Без підкупу депутатів з НУ та БЮТ.:)
Чому відразу підкупу? Просто доручить Президент НСНУ вступити в коаліцію з ПР і все, ніяких підкупів.

Boris_Kiev
04.10.2007, 13:59
В НУНС НЕ передумали створювати коаліцію з БЮТ

Майдан-ІНФОРМ: 04-10-2007 10:46 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191483976.html

"Наша Україна – Народна Самооборона" не переглядала своє рішення про створення демократичної коаліції з Блоком Юлії Тимошенко в парламенті. Про це в ефірі 5 каналу сказав член Блоку Юрій Павленко, який зазначив, що зустрічався у середу з головою Політради “Нашої України-Народної Самооброни” В’ячеславом Кириленком.

"Наше рішення (про створення коаліції з БЮТ) – незмінне, і вчора воно було підтверджене на засіданні президії "Нашої Українаи", - сказав він.

На переконання Павленка, у своїй заяві щодо створення коаліції президент мав на увазі необхідність конструктивної співпраці демократичної коаліції з опозицією, в якій має опинитися Партія регіонів.

Одним з кроків такого діалогу він назвав ухвалення закону про опозицію.

==============
Я не Павленко, але саме так і сприйняв заяву.
Чому всі так перелякалися ?

WIZARD
04.10.2007, 13:59
8 003 491 за даними ЦВК

Вам нравиться людей оскорблять?

KabMiner
04.10.2007, 14:05
Та тому, що в усіх відчуття дежавю: знову коаліція БЮТ і НУ, знову особлива позиція в Президента, ....знову буде довготривале підписання коаліційної угоди, ..і знову премєром буде Єхануров? Не так?

Дальневосточник
04.10.2007, 14:05
Вам нравиться людей оскорблять?
Это не оскорбления, это проявление политической целесообразности... В 99 году вся "продвинутая" тусовка голосовала за Кучму - против Симоненки - и это было правильно. В 2001 они же стали делать "Украину без Кучмы" - и это - снова правильно...Колебались вместе с генеральной линией....
P.S. какую партию не строй - а выходит кпсс :)

Romko
04.10.2007, 14:16
Та деякі "казлами" обзивали і "біомасою" і все одно найкращі бо "роблять життя кращим вже сьогодні":bazar:

afterstep
04.10.2007, 14:24
Майдан-ІНФОРМ: 04-10-2007 10:46 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191483976.html
два слова про цей ресурс - там прийнято видавати бажане за дійсне.
слова якогось члена - для головки партії не указ.
Натомість, сьогоденні заяви головки чомусь оживляють спогади про аналогічні заяви, спогади про виникнення термінології "ширка" і про аж надто "неможливу позицію" та "абсурдні вимоги БЮТ", які ну просто змушують бідолашного, стратившого всі сили на "універсаліаду" президента "порекомендувати" своїй партії злигадитися з "ідеологічними опонентами" на "благо народу".
--
Повний перелік "народу" поіменно - починається зі списків в ВР, і продовжується списком родин, а також вассалів і чесних слуг "слуг народу"

Ljolik
04.10.2007, 14:25
Повторю запитання - чи будуть дострокові вибори швидше, ніж за рік, і кого на тих виборах обиратимуть: ВР чи президента.
Після позачерговогих виборів за нашим законодавством наступні вибори не можна проводити раніше ніж за рік. Так що вибори до ВР відпадають. А щодо президентських то ні ПР ні тим більше БЮТ на таку дестабілізацію ситуації в країні не піде. Так що на черзі чергові вибори президента в 2009 році.

Romko
04.10.2007, 14:29
Я вже колись казав,"друзі" не зможуть не зрадити.
Дежавю.Перезагрузка.Чергові "універсали",переговори...
"Боже,нам єдність подай! - одвічна молитва українського народу...

Danilo
04.10.2007, 14:40
Лідер Комуністичної партії України Петро СИМОНЕНКО сподівається на створення коаліції у складі Партії регіонів, КПУ, Блоку Литвина і частини депутатів БЮТ. http://unian.net/ukr/news/news-215543.html
Не ну ти диви яке ж воно вредне!:agree: Ледь пролізло у ВР і ще вякає, і ще знову мутить воду з підкупом.:mad:

zenyk
04.10.2007, 14:43
Не ну ти диви яке ж воно вредне! Ледь пролізло у ВР і ще вякає, і ще знову мутить воду з підкупом.

веслом його, веслом!!! :)

Boris_Kiev
04.10.2007, 14:46
Давайте, WIZARD, погоняемся. Только я Вам ручник затяну до упора.

Дальневосточник
04.10.2007, 14:59
веслом його, веслом!!! :)
какой такой подкуп? а императивный мандат? их Юля в тотже день выгонит из рады...или сама... дело знакомое... :)

Читатель_Обкома
04.10.2007, 15:30
а императивный мандат?
:8: :8: :8:
Я конечно...дико извиняюсь..что встреваю в вашу очень интересную дискуссию..:beee:
Но императивный мандат..ето вроде...токо для местных советов..а не для ВР....:ninja:

Дальневосточник
04.10.2007, 15:40
Но императивный мандат..ето вроде...токо для местных советов..а не для ВР....:ninja:
Виноват, точно...почитал ща в инете....
Ну, браты мои - тада я не знаю, как оно будет....Пока у БЮТ и НУНС всего на 3 голоса больше половины... И если они к себе Литвина не затянут - то 4-х ренегатов синие найдут...
Мдя...А я чего-то решил, что теперь перебежки невозможны.... :(

Romko
04.10.2007, 15:45
И если они к себе Литвина не затянут - то 4-х ренегатов синие найдут...
Тільки 4-х?

Дальневосточник
04.10.2007, 15:55
Тільки 4-х?
Мы тут обсуждали в курилке нынешнее положение - надо сразу, первым же законом принять поправки и ввести императивный мандат в ВР. И сразу - в зале подписать его президентом.Иначе - наша песня хороша, начинай сначала....
Сейчас у НУНС и БЮТ 228 - на 3 больше половины...Так что достаточно и 3-х

afterstep
04.10.2007, 16:08
Сейчас у НУНС и БЮТ 228 - на 3 больше половины...Так что достаточно и 3-х
чорт - величезний конкурс! 76 претендентів на місце!
то певно викличе різке падіння цін...

zenyk
04.10.2007, 16:17
чорт - величезний конкурс! 76 претендентів на місце!
то певно викличе різке падіння цін...

.....думаєте кожен хоче продатись до ПР?.....

afterstep
04.10.2007, 16:18
.....думаєте кожен хоче продатись до ПР?.....
думаю, що ідейні вже в ПР і без того...
лише меркантильні залишилися...

zenyk
04.10.2007, 16:20
думаю, що ідейні вже в ПР і без того...
лише меркантильні залишилися...

а в ПР є ідея?....
...не знав....
і яка ж?.... невже політична?!!....

Читатель_Обкома
04.10.2007, 16:22
Ну, браты мои - тада я не знаю, как оно будет....П
Вы меня простите великодушно... :o еще раз...но все будет тип-топ...:radist:
Юлия Владимировна..уже поблагодарила ПР...за очищение рядов от предателей.....:agree:
Так что ..предателей там больше нет!!!:p

zenyk
04.10.2007, 16:25
....Юлия Владимировна..уже поблагодарила ПР...за очищение рядов от предателей.....:agree:
Так что ..предателей там больше нет!!!:p

:crazy:
:D :D :D :y:

Дальневосточник
04.10.2007, 16:32
а в ПР є ідея?........
А то как же! Иде_я_еще_срублю_бабла.... :)

afterstep
04.10.2007, 16:33
Партія реґіонів (http://party.civicua.org/d0232931.htm)
Завдання Партії Регіонів - політично сприяти розвитку економіки для добробуту всього народу, а не заради збагачення певних груп людей.
Зокрема, Чорновіл казав, жи то є щира правда!