Показати повну версію : Вибори 30 вересня
http://youtube.com/watch?v=q3z2wheJWyk
http://www.lenta.ru/news/2007/09/28/napalm/
Полковник
28.09.2007, 21:55
Ничего личного.
Просто газету почитал:
По уверениям местных журналистов, сонное спокойствие украинских выборов – не к добру. «У каждого из соперников за пазухой пистолет, вопрос только в том – кто выстрелит первый» - говорят они. В понедельник или бело-синий Майдан или оранжевая Софийская площадь не признает результаты выборов. И начнется обычный украинский дурдом, в котором в отличие от «павловки», власть возьмут не врачи, а самые буйные сумасшедшие.
http://www.kp.ru/daily/23975/74017/
Перезагрузка.Дежа-вю.Єдина людина,яка щось може змінити - це Юля,але,на жаль..."Любі друзі" рано чи пізно зрадять,це вже в них закладено.ПР буде давити всім своїм капіталом,ставити палки в колеса,робити диверсії,щоб черговий раз скомпроментувати(під загрозою їх капітал).В самому БЮТ теж частина зрадить,бо дуже багато на горбі Юлі хочуть в"їхати у ВР.І ми всі залишимось у тім самім багні,що і тепер.
На жаль...;)
Я уже вскользь упоминала, как к нам приезжал Янукович в Кременчуг. Что я вам скажу.. Если официально победит Янукович в Кременчуге, то подтасовки значит будут просто колоссальными. Народ от личной встречи с Януковичем малость психанул, даже его бывшие сторонники.. Снайперов налепили по всем зданиям, сам вышел в бронежилете, хоть бы спрятал его под одеждой, и не мог 2-х слов связать. Туп, что пень. Просто по телевизору можно поправить, а "вживую" - это проблематично..В общем, разочаровал многих.. И в то, что он может начать и пальбу, если не по его выйдет, верю..
Я уже вскользь упоминала, как к нам приезжал Янукович в Кременчуг. Что я вам скажу.. Если официально победит Янукович в Кременчуге, то подтасовки значит будут просто колоссальными. Народ от личной встречи с Януковичем малость психанул, даже его бывшие сторонники.. Снайперов налепили по всем зданиям, сам вышел в бронежилете, хоть бы спрятал его под одеждой, и не мог 2-х слов связать. Туп, что пень. Просто по телевизору можно поправить, а "вживую" - это проблематично..В общем, разочаровал многих.. И в то, что он может начать и пальбу, если не по его выйдет, верю..
Согласен с Зет, с интелектом у господина "проФФФесора" не очень сложилось.
Не могу понять следующее: почему такая многочисленная организация как ПР, не может найти в своих рядах более харизматичного и эрудированного лидера без криминального прошлого?
Как политик со стороны ПР мне очень инпонировал бывший глава их предвыборного штаба господин Тегибко. Поставили бы на него, все могло бы сложится совсем по другому. Все естественно ИМХО.
Чернобылец
28.09.2007, 23:08
Ставка на цих виборах буде такою: це вибір між європейським майбутнім України або консервацією України в пострадянському просторі. Точно так само як помаранчева революція не була вибором між Росією та Європою, точно так само і ці парламентські вибори не є виборами між Росією та Європою. Вибір є між консервацією старих порядків «совка» у новій обгортці, яку представляє Партія регіонів, і можливістю послідовно інтегруватись до Європейського Союзу.
І справа не в особистостях. Фактично якість виборів — це пряма відповідь на дуже важливий критерій майбутнього членства України в Євросоюзі. Це є зрілість демократичних інституцій. Про це — «Дню» в ексклюзивному інтерв’ю Григорія НЕМИРІ. http://www.day.kiev.ua/188637/
Вы неправильно партии различаете. Их три главных категории и пролетают те партии, которые налегают на какие-то идеи.
1. Те которые хотят надолго владеть бизнесом. Если вступят в ЕЭС и ВТО, то они не смогут конкурировать. (ПР)
2. Те, которые готовы продать бизнес (БЮТб немного НУ-НСНУ
3. Те. которые говорят, как хорошо в прошлом (КП, социалисты тут нигде)
Этногеографические вопросы для 1-х и вторых здесь ИМХО второстепенны. Если бы, например крупная, приносящая прибыль промышленность оказалась бы в ЗУ, то ПР была бы ярыми защитниками укр. языка, УПА, ОУН, но все равно бы были против ЕЭС и ВТО.
Лидеры бы с удовольствием меняли бы легко эти этногеографические предпочтения, но избиратель может уйти. Тимошенко, как встала на путь революционерки, то ей деваться некуда. Те, которые недовольны результатами приватизации будут стоять за нее.
Еще Жванецкий говорил, что они как бы на рельсах, сойти и съехать не могут. Ты на них смотришь, а они туда-сюда катаются и все на рельсах. Но среднему и нижнему звену их партий ничего не мешает перепрыгивать с этих поездов. Что и происходит.
Так что в ближайшее время будет железно ПР, БЮТ и КП. НУ-НСУ, я думаю начнут перебегать и терять. Конечно там есть бизнес, но единодушия нет. Да и гаслы одни.
Так что надо готовится к двухпартийной системе с прослойкой. Борьба, конечно за президентское кресло будет жесткой.
Конечно вопрос а за кого голосовать, может ни за кого ? Я думаю за того кто более рационален. За них и призываю. :)
К стати, только что услышал в дебатах по Интеру, что Турчинов (БЮТ) является Пастором Баптистской Церкви, как это сопрягается с его бывшим постом главы СБУ?
Ничего личного.
Просто газету почитал:
По уверениям местных журналистов, сонное спокойствие украинских выборов – не к добру. «У каждого из соперников за пазухой пистолет, вопрос только в том – кто выстрелит первый» - говорят они. В понедельник или бело-синий Майдан или оранжевая Софийская площадь не признает результаты выборов. И начнется обычный украинский дурдом, в котором в отличие от «павловки», власть возьмут не врачи, а самые буйные сумасшедшие.
http://www.kp.ru/daily/23975/74017/
Заварив Данілич кашу, ох і заварив (з поправками конституції), ніяк "з'їсти" не можуть.
почему такая многочисленная организация как ПР, не может найти в своих рядах более харизматичного и эрудированного лидера без криминального прошлого?
Уже один был харизматичный у них, Кушнарев. За что сами же его, пожалуй, и кокнули, что б не выделялся ярче Януковича...
И в то, что он может начать и пальбу, если не по его выйдет, верю..
Верю, знаю, сможем. (с) Ющенко?
:)
Додано через 1 хвилину
Уже один был харизматичный у них, Кушнарев. За что сами же его, пожалуй, и кокнули, что б не выделялся ярче Януковича...
Неделю был отлучён от ТВ. Что, следствие по Кушнарёву уже закончили?
То чому стільки бруду виливають?Всюди Юлю приплітають
Заздрісно... бо....
Неделю был отлучён от ТВ. Что, следствие по Кушнарёву уже закончили?
Не закончили и не закончат никогда. Правду скажут лет через 70. Вспомните тогда мои слова, если доживете.. :) Я же просто помню, как Янукович разулыбался тогда, когда ему сообщили о Кушнареве.. Он как раз за границей был и в прямом эфире, когда записку принесли...
Дипломат из него нулевой, все эмоции на мордахе написаны...
levandivka
29.09.2007, 09:49
почему такая многочисленная организация как ПР, не может найти в своих рядах более харизматичного и эрудированного лидера
Електорат потребує "хлєба і зрєліщ". Де ж вони знайдуть (після загибелі Кушнарьова) кращого вихідця із народу?
Ничего личного.
Просто газету почитал:
Ех, Полко-о-овнику. Скільки разів нагадував... "не читайте більшовицьких..." Того ж жодне здоров'я не витримає...
Чи "скільки Полковника не проси, а він все в Комсомолку дивицця"? :)
afterstep
29.09.2007, 10:17
Так что в ближайшее время будет железно ПР, БЮТ и КП. НУ-НСУ, я думаю начнут перебегать и терять. Конечно там есть бизнес, но единодушия нет. Да и гаслы одни.
маю застереження щодо КП - скорше соціалісти.
Загалом, зараз самий час робити "тоталізатор" ;)
1) явка
2) перелік прохідних партій
3) відсоток двох лідерів
Ничего личного.
Просто газету почитал:
Чи не вважаєте ви, що для хоч якихось змін просто необхідно пройти фазу "бунта сумасшедших". Мені здається, що наш соціум - як радянська мікросхема - зможе нормально функціонувати лише після того як "підключать напругу" та "все зайве" відгорить.
Вчора випадково зустрів на вулиці шотландця(спостерігач на виборах).
Так цей старезний вуйко вибачився переді мною,що не розмовляє зі мною українською(розмовляв російською).Першй раз взагалі зі мною тут таке трапилось,щоб за це вибачались.:cowboy:
Степаныч
29.09.2007, 12:37
...сам вышел в бронежилете, хоть бы спрятал его под одеждой, и не мог 2-х слов связать.
Зет,
мы от Вашего города в 70 км. Был без бронежилета, нормального говорил, люди были в восторге. Может, в Кременчуге был двойник?:crazy: Или, наоборот, у нас?;)
levandivka
29.09.2007, 12:56
Был без бронежилета, нормального говорил, люди были в восторге
А на зустріч до нього всіх Ваших пацієнтів вивели, чи тільки з наркології? :D :D :D
В тому і фішка, що в Кременчуці проживають нормальні люди, яких Януковичу доводиться остерігатися., :ninja: снайперів виставляти...
Наспівуючи:
Дорогая передача! Во субботу чуть не плача,
Вся Канатчикова Дача к телевизору рвалась.
Вместо, чтоб поесть, помыться, уколоться и забыться,
Вся безумная больница у экрана собралась.
Говорил, ломая руки, краснобай и баламут
Про бессилие науки перед тайною Бермуд.
Все мозги разбил на части, все извилины заплел,
И канатчиковы власти колят нам второй укол.
Добрий день, ще не байдужим, до яких вже не належу, нажаль. На рахунок Юлі. Чи не здається її дії надто кардинальними, і тому надто небезпечними для України, і як відомо агресія до добра не приводить? Відчувається якась не надійність"а зроблю, а шо буде , то буде", не продумано наслідки дій.
Добрий день, ще не байдужим, до яких вже не належу, нажаль. На рахунок Юлі. Чи не здається її дії надто кардинальними, і тому надто небезпечними для України, і як відомо агресія до добра не приводить? Відчувається якась не надійність"а зроблю, а шо буде , то буде", не продумано наслідки дій.
По іншому не можна.Тут взагалі потрібна "сильна рука",щоб вивести україну з того багна...
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=138715&postcount=102
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=138887&postcount=106
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=139000&postcount=119
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=141388&postcount=258:cowboy:
:cowboy:
afterstep
29.09.2007, 15:51
А на зустріч до нього всіх Ваших пацієнтів вивели, чи тільки з наркології?
В тому і фішка, що в Кременчуці проживають нормальні люди, яких Януковичу доводиться остерігатися.,
хоч попереднє подібне повідомлення й винесено "в кошик" - повторюся: левандівко, чи не здається вам, що жарт аж надто подібний на спробу назвати якусь групу людей "неадекватними"?
Крім того, той, хто з якихось міркувань ще не встиг дізнатися, що за професія в Степанича - може троха інакше сприйняти ваш допис, ніж ви той допис трактуєте?
І яке б могло бути покарання, якщо б аналогічний жарт пролунав з боку Степанича в сторону львів'ян?
--
Стосовно виборів - картинка з минулих
http://www.opeople.ru/uploads/vote2006.jpg
саме той поділ, про який на форумі багато говорилося ;)
хто як думає - відбудуться зміни - чи актуально й цього разу?
levandivka
29.09.2007, 15:56
чи не здається вам, що жарт аж надто подібний на спробу назвати якусь групу людей "неадекватними"?
Крім того, той, хто з якихось міркувань ще не встиг дізнатися6 що за професія в Степанича - може троха інакше сприйняти ваш допис, ніж ви трактуєте?
Не здається! бо Степанич не образиться, а я і готовий вибачитись, якщо, раптом опротестує цей жарт.
А не знання? Тю... Є кнопка пошуку, для цікавих.
Читатель_Обкома
29.09.2007, 16:03
+100
Опубликовано: 28 сен, 15:12
Предвыборная агитация Блока Юлии Тимошенко, в частности, обещание лидера блока отменить с 1 января призыв в армию, привела к массовому уклонению юношей призывного возраста от воинской службы, что поставило нынешний призыв на грань срыва.
http://e-news.com.ua/show/157378.html
Развалит армию...развалит и экономику:suicide:
Буду голосовать за Юлю!!!:D :D :D
Чем быстрее..все развалит..тем быстрее ее "закопают"!!!!!
Надеюсь что навсегда!!!;)
afterstep
29.09.2007, 16:08
Развалит армию...развалит и экономику
напевно, ви відстали від життя...
ракети, що падають на житлові будинки в Броварах, літаки, що падають або на юрбу цивільних у Львові, або у Чорне море.... Це називається "міцна, надійна, дисциплінована армія"?
--
Про економіку - ну майже те саме. Недалеко втекло.
За час урядової кризи (безвладдя) економіка України раптом показала зростання... Чого б це?
--
Але стосовно того, що ЮВТ точно спробує розвалити фінансову імперію Ахметова, трішки поскубати сімейний бізнес Кучми, пустити з торбами "любих друзів" та таке інше - тут не сумніваюся...
levandivka
29.09.2007, 16:12
А мені сподобався "останній штрих" передвиборчої кампанії БЮТ: помолилися, попрохали пробачення. Та й на вчорайших ТВ-"Свободах" навіть у Турчинова був ТАКий вираз обличчя:
http://www.film.ru/img/afisha/SHRK2/450/04.jpg
Развалит армию...развалит и экономику:suicide:
Буду голосовать за Юлю!!!:D :D :D
Чем быстрее..все развалит..тем быстрее ее "закопают"!!!!!
Надеюсь что навсегда!!!;)
Читачу, та дайтеся на стримання. За що Ви її так не любите? Будьте хоч трохи джентельменом - вона ж жінка. А то що в Україні треба дещо валити, зокрема армію, так це правда. Вона ж є совкова - плоть від плоті.
Ось подумайте, чи варто за двічі несудимого і його гоп компанію голосувати. Оті як не дай Боже візьмуть всю владу то ліквідують Україну як географічне поняття.
Читатель_Обкома
29.09.2007, 16:46
Ось подумайте, чи варто за двічі несудимого і його гоп компанію голосувати
Вы меня извините конечно же пан Педро...а Вы кроме зубьев...в экономике разбираетесь..ну там..в статьях бюджета...или налогах...?:cowboy:
Додано через 19 хвилин
напевно, ви відстали від життя...
ракети, що падають на житлові будинки в Броварах, літаки, що падають або на юрбу цивільних у Львові, або у Чорне море.... Це називається "міцна, надійна, дисциплінована армія"?
Ну...что Вы...что Вы... afterstep...:cowboy:
Тоже все было...при злочинной владе..кучмистской...а щас у нас такой хороший министр обороны... такую огромную заботу об армии проявляет...;)
Про економіку - ну майже те саме. Недалеко втекло.
За час урядової кризи (безвладдя) економіка України раптом показала зростання... Чого б це?
--
Экономика ..она и есть экономика...хорошо в в свое время...Янович настроил...вот она и катилась сама по себе...по накатанных...налоговых рельсах...:cowboy:
Але стосовно того, що ЮВТ точно спробує розвалити фінансову імперію Ахметова, трішки поскубати сімейний бізнес Кучми, пустити з торбами "любих друзів" та таке інше - тут не сумніваюся...
А вот туточки...я очень...и очень сомневаюсь...очень!
Хренушки что у нее с этими прохиндеями получится!:D :D :D :D
С ихними деньгами...адвокатами.. и прочая...выйдут они сухенькими из воды..!
А за кого...пани ЮВТ..возмется...так это в первую очередь за ЕДИНОНАЛОЖНИКОВ...вот кто у нее..как кость в горле...и беззащитные...и их много!:D
Вспомните...март 2005 года......:p
Зет,
мы от Вашего города в 70 км. Был без бронежилета, нормального говорил, люди были в восторге. Может, в Кременчуге был двойник? Или, наоборот, у нас?
А он к нам после вас приехал? Или наоборот? Может это вы человека у себя запуЖали чем-то, а мы тут удивляемся...;)
А может сам цементного яйца на пьедестале испугался и мы сразу вышли из доверия навеки. Кстати, памятник яйцу так назад на пьедестал и не вернули. Официальная версия - сняли для реконструкции..
А дальше будет зависеть от того кто победит, быть ли у нас памятнику яйцу или и згинет на той реконструкции...;)
New Shrek
30.09.2007, 10:18
Назви партій і блоків, як вони стояли в опитуванні ДІФ http://exitpoll.org.ua/ua/pre-election
Партія регіонів (В.Янукович, Р. Богатирьова, Т. Чорновіл, І. Богословська, Н.Шуфрич ) 34.2%
Блок Юлії Тимошенко (Ю.Тимошенко, О.Турчинов, М.Томенко, І.Вінський, А.Шевченко) 25,7%
Додано через 40 хвилин
зразок кволості нашого нету http://www.cvk.gov.ua/index.html а вибори вже скоро закінчуться. хто має посилання на нормальні сайти,хоча би Буркіна Фасо
Степаныч
30.09.2007, 11:07
А на зустріч до нього всіх Ваших пацієнтів вивели, чи тільки з наркології?
В тому і фішка, що в Кременчуці проживають нормальні люди, яких Януковичу доводиться остерігатися., снайперів виставляти...
Є сумніви: де більше "нормальних"? в стінах психлікарень, чи поза ними? про форуми я вже не кажу!:p
левандівко, чи не здається вам, що жарт аж надто подібний на спробу назвати якусь групу людей "неадекватними"?Та я вже звик до своєрідного гумору Левандівки. Він не із зла. "Ради красного словца не пожалеет и отца!".
хто як думає - відбудуться зміни - чи актуально й цього разу?
Думаю, в Центральних та Західних регіонах ПР набере більше, а БЮТ - менше, ніж на попередніх виборах.
бо Степанич не образиться,
Ну а я що казав?;)
Та й на вчорайших ТВ-"Свободах" навіть у Турчинова був ТАКий вираз обличчя:
"Приїхали" вираз цей називається.:suicide:
А он к нам после вас приехал? Или наоборот? Может это вы человека у себя запуЖали чем-то, а мы тут удивляемся...
Чего не знаю, того не знаю!
я проголосував за свободу.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
не за радіо....
було би радіо — проголосував би за нього.....
afterstep
30.09.2007, 11:36
Є сумніви: де більше "нормальних"? в стінах психлікарень, чи поза ними? про форуми я вже не кажу!
+1 - кажуть, вже психіатри форумами зацікавилися ;)
Думаю, в Центральних та Західних регіонах ПР набере більше, а БЮТ - менше, ніж на попередніх виборах.
ваш лот прийнято ;)
levandivka
30.09.2007, 11:41
кажуть, вже психіатри форумами зацікавилися
Скоріше жертвами форумів. :D
New Shrek
30.09.2007, 12:04
Інструкції
http://rj.foto.radikal.ru/0709/09/a0d927e51eadt.jpg (http://foto.radikal.ru/f.aspx?i=29221e8e959e4846a7acf9879be85e11)
http://re.foto.radikal.ru/0709/03/7548031caaaet.jpg (http://foto.radikal.ru/f.aspx?i=2600cbd5e2ca4c268b9e5968a9f71446)
Читатель_Обкома
30.09.2007, 12:12
Інструкції
…Орды фальсификаторов готовятся к 30 сентября с особым старанием. Ими придуманы новейшие способы искажения результатов. В списки вносятся лишние фамилии, дома, города. Кувалов возвращается. Регионалы назначили его министром по связям с ЦИК, и это сигнал для фальсификаторов. Теперь им открыт «зеленый коридор». Можно делать все, что не запрещено законом. Грабить бюллетени, убивать их, сжигать, рвать в клочья, насиловать.
Фальсификаторы в своих преступных замыслах не остановятся ни перед чем. Их много, и их не преодолеть. Они, как саранча, пробираются в каждую участковую комиссию, чтобы реализовать свои страшные замыслы. После них не останется ни одного живого бюллетеня.
И это еще не все
Голосовать будут заключенные, психбольные, граждане других государств. Ветераны российского спецназа под видом моряков Черноморского флота массово прописываются в Севастополе и на Тузле. Если их не допустят к выборам, они применят слезоточивый газ.
Недаром СМИ последнее время сообщают о подозрительных передвижениях автобусов из Белгорода. Это купленные российские граждане едут голосовать в Харьков, на наши выборы, против наших партий. Провокации Кернеца могут похоронить свободные выборы, и противостоять этому может только украинский патриот Фельбман.
Нет, нельзя позволить этим подонкам разрушить светлую мечту Майдана - выборы без фальсификаций. Ведь поэтому тогда вышли на мороз, на снег, на лед, потому что не хотели верить в победу зла над добром, фальсификаций над экзит-полами, Востока над Западом, криминалитета над милицией и СБУ.
http://www.from-ua.com/politics/c3592ddc5bf1e.html
:D :D :D
New Shrek
30.09.2007, 12:17
Західних регіонах ПР набере більше,
нашому теляті, та вовка з"їсти
Так,на виборчій дільниці голосують в основному за регіони(бачу позначки через прозорі стінки скриньок),люди тут так і не змінили ставлеення до ПР:download: ...
Читатель_Обкома
30.09.2007, 13:14
Так,на виборчій дільниці голосують в основному за регіони(
:y:
Фальсификации..еще не начались?:cowboy:
Фальсификации..еще не начались?
В такий дільниці,в такому місті фальсифікацій не буде.Забагато свідків,члени комісії не такі нарвані.Фальсифікації або краще сказати махінації будуть більш витонченого змісту.Чим менше місто,тим більше йомовірнсть фальсифікацій.Поки що все спокійно,сподіваюсь так і буде
Читатель_Обкома
30.09.2007, 13:31
В такий дільниці,в такому місті фальсифікацій не буде.
Что?Даже ..жуликов и мошенников нету?:8:
Что?Даже ..жуликов и мошенников нету?
Шахраї є-я.Бо це моє прізвище.Інших поки не помітив
Я думаю, что как раз наоборот, у нас ПР наберет меньше, а БЮТ больше, чем раньше.. По крайней мере, это точно касается бюджетников...
Сильно сумніваюсь, принаймні більшість моїх знайомих голосують за БЮТ або проти всіх. Рівен життя при ПР не підвищився, хіба ціни....
Читатель_Обкома
30.09.2007, 16:28
Шахраї є-я.Бо це моє прізвище.Інших поки не помітив
А ето ..видели?
По улицам Донецка уже колесят БТРы
[15:39/30.09.2007]
По улицам Донецка ездит БТР без опознавательных знаков. Об этом сообщил очевидец передвижения необычного для областного центра...
http://www.from-ua.com/news/3ec9f778b39ef.html
Додано через 5 хвилин
а БЮТ больше, чем раньше.. По крайней мере, это точно касается бюджетников...
Этих что ли?:cowboy:
http://ua.pravda.com.ua/files/6/_Picture_file_path_6382.jpg
Читатель, я сегодня столкнулась с нашими журналистами. Так и хотелось повесить на дверь студенческого общежития что-то вроде надниси: "Собакам и журналистам вход запрещен".
Прибежали, потому что кто-то им сказал (не понятно кто и зачем?), что у нас идет агитация. А у нас даже дети еще не попросыпались, т.к. вчера был день города и они гуляли до утра.. Только выползать стали из комнат около 12-13 часов первые..
Полковник
30.09.2007, 16:43
А что значит "народная самооборона"?
От кого самообороняются7
неужели от.....???
Этих что ли?
А что другие лучше? ;)
Читатель_Обкома
30.09.2007, 17:13
Прибежали, потому что кто-то им сказал (не понятно кто и зачем?), что у нас идет агитация.
Работа у них такая..у журналистов то...:cowboy:
Кто за "жаренными" фактами бегает...кто "жареные факты" распространяет....
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=141858&postcount=1
А что другие лучше?
Которые????:8:
Тут...даже и пенсионеров то и нету...а нормальным то людям...когда по собраниям то бегать?Лично у меня...и времени то лишнего нету....:bazar:
Тут...даже и пенсионеров то и нету
Видела я фото партии пенсионеров.. Там парочка таких молоденьких сфотаны.. :)
Додано через 1 годину 36 хвилин
Народ, а в этот раз динамику не отражает на ЦВК по разным партиям..
а як голосування в США та Канаді?
в новинах кажуть, що багато проблем було в Німеччині та США... - складний процес зі списками і тд...
levandivka
30.09.2007, 21:20
складний процес зі списками
Невже прізвища на англійську поперекладали?
Boris_Kiev
30.09.2007, 21:24
Як вам такі заголовочки ?
Повний текст - http://maidan.org.ua
За власним досвідом знаю - Майданівські хлопці "порожняк не гонять".
Майдан - пульс громадянського спротиву України. З 2000 року!
ГАРЯЧІ ЛІНІЇ Майдану 8 039 293-57-05
МАЙДАН на мобільнику
http://wap.maidanua.org
====================
До Києва везуть "мітингувальників"
Нащо - мітингувальники самі не знають. >>
У Сумах "регіонали" незаконно проводили агтацію
У Сумах Партія регіонів незаконно проводила агітацію напередодні дня виборів. >>
57,33%
За даними з 12 територіальних виборчих округів, явка виборців станом на 20-ту годину становить 57,53%. >>
СБУ підтверджує факт підкупу виборців на Кіровоградщині
Працівники Служби безпеки України та прокуратури в результаті перевірки інформації про спробу підкупу виборців на Кіровоградщині отримали підтвердження цих даних. >>
Спроба підкупу виборців на Житомирщині
За голосування за одну із політичних сил пропонували гроші, проте спостерігачі від Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” оперативно зупинили ці протиправні дії >>
У вотчині ПРУ затримали іноземних спостерігачів
Спостерігачів від Канадської фундації і Блоку "Наша Україна - Народна самооборона" на виборчій дільниці №65 сорок шостого округу міста Макіївки Донецької області міліція затримала за те, що вони буцімто вкрали якісь документи. >>
Донецьких студентів примушували голосувати
У Донецьку зареєстровані спроби впливу на волевиявлення студентів з боку керівництва деяких навчальних закладів. >>
У Західній Україні виборці дізнаються, що вже померли
На Прикарпатті четверо виборців прийшли голосувати, але у списках вони значились як померлі. >>
"Майдан-Інформ" рекомендує: "Контемпорарі арт: Летс денс"
Центр Сучасного Мистецтва та Гете-Інститут в Києві запрошує 1 жовтня о 18.00 на презентацію результатів місячної Програми міжнародних резиденцій ЦСМ "Контемпорарі арт: Летс денс"... >>
Феодосія: "а ми думали ви не приїдете" ... і розписалися за вас
Місцеві працівники добре знають мешканців, які роками не з'являються на місці проживання. За таких людей вже зранку були зроблені розписи, що вони нібито "проголосували" >>
ОПОРА: огляд повідомлень з місць на 18-у годину
Кількість поодиноких та локальних порушень, що фіксуються спостерігачами ОПОРИ неухильно зростає, що дає підстави констатувати типовий і тенденційний характер деяких з них >>
Брудні технології від «регіоналів» продовжуються в Запоріжжі
І вчора, і навіть сьогодні, в день голосування, по Запорізькій області їздять агітаційні машини, обвішані символікою Партії регіонів >>
На Миколаївщині комуністи зривають вибори
Внаслідок алкогольного сп’яніння голови та секретаря дільничної комісії процес голосування під загрозою зриву >>
Зупинено автобус з символікою Соціалістичної партії
«Як виявилося, таким чином депутат районної ради віз мешканців одного села в інше голосувати. Цей факт заактований відповідним управлінням» >>
У Сумах молодики готуються заливати зеленкою скриньки
Буде спроба молодими людьми віком до 16 років, які не підлягають відповідальності перед законом у зв’язку з недосягненням повноліття, закидати до виборчих скриньок на дільницях зеленку з метою пошкодження в них бюлетенів >>
На Полтавщині мають місце підкуп виборців і весь "комплект"
На Полтавщині мають місце підкуп виборців, вкидання відразу кількох бюлетенів або винос їх з дільниці >>
У Харкові “регіонали” продовжують агітацію. Фото
Мікроавтобуси з прапорами Партії регіонів, нібито для допомоги виборців >>
На Херсонщині виборцям "допомагають" голосувати
Вранці були виявлені спроби Комуністичної партії України та Партії регіонів забезпечити «допомогу» у голосуванні людям похилого віку >>
Махінації з бюлетенями в Дніпропетровську
У Дніпропетровській області голова Окружної виборчої комісії №38 переносив пачку чистих бюлетенів для голосування, що є порушенням закону >>
Вінниця ДВК 91, ОВК 9
на 15:00 вісім осіб, що отримали запрошення на вибори, не знайшли себе в списках і не змогли проголосувати >>
ЗАЧИСТКА: Київ, виборча дільниця №49, ТВО №218
Розрахунок простий - усі,хто їзить на захід - мають певні уподобання - треба їх викреслити. Хто активний і має час - нехай вже проголосує, аби не скаржився. Інші - ні. >>
Двох члена виборчкому та спостерігача "вивезли в чисте поле"
Це зробили люди, які представилися корреспонлентами газети. Вони вивезли члена комісії та спостерігача в поле на джипі та попрохали їх "вести себе правильно" >>
Київ: соціалісти скуповують студентські душі ...
В гуртожитках Київського наргоспу йде інтенсивна заготівля голосів тамтешніх студентів. Технологія злочину така сама як і в часі минулих виборів, коли велика кількість тамтешніх студентів продали свої голоси Чернівецькому. >>
Кримчани роблять свій вибір
В дуже оригінальній формі >>
У Харкові затримано фальсифікаторів
Близько восьмої ранку в Харкові двоє молодиків спробували винести два чистих бюлетеня з 63-ої дільниці Жовтневого району >>
Офіційно від МВС-2: стан громадського порядку під час виборів
На 15.30 30.09.2007 року: Бійки, сварки, зникнення... >>
Ще один спосіб фальсифікації виборів
Повідомлення від нашого читача: "Курує процес Ківалов, як і завжди" >>
По Ялті їздять автобуси з виборцями за Партію Регіонів
По Ялте курсирует маршрутное такси с агитационной надписью в поддержку Партии регионов, которое бесплатно перевозит пассажиров по районам Большой Ялты >>
Спостерігачі від ВО "Свобода" про численні порушення
По 5 бюлетенів на руки - "все для фронта, все для перемоги"
На дільниці №10 в м. Джанкой (округ №3) затримана член виборчої комісії, яка видавала по 5 бюлетенів для голосування в одні руки >>
Анонс: прес-конференція міжнародних спостерігачів
Сьогодні, 30.09.2007 о 20.00 ІНТЕРФАКС, вул.Рейтарська, 8/5А >>
Подробности отравления главы избиркома в Алупке
активист НУ-НС в городе Алупка, глава избиркома, выпил воды из бутылки. Немедленно после этого он упал и потерял сознание, изо рта пошла пена >>
Офіційно від МВС: стан громадського порядку під час виборів
Протягом доби до органів внутрішніх справ України надійшло 28 повідомлень про події та правопорушення пов’язані з виборчим процесом >>
В Чернівцях відбувається незаконна агітація
Чернівцями у день виборів їздить машина з двома агітаційними біг-бордами “виконана у тій же стилістиці, кольорах, написами і форматом букв, які у своїй передвиборчій кампанії використовувала Партія регіонів” >>
ИХ НРАВЫ: Якщо це не агітація, то що?
У Вінниці під час агітації повзали по вулицях вантажні машини з величезними щитами від ПР, які крутили різну українську попсу і закликали підтримати ПР. Більшість вінничан плювалась їм у слід. ... >>
На Луганщині затримано голову ДВК за фальсифікації
Голова ДВК Борис Марусечко зараз відсторонений від виконання своїх обов’язків та направлений до прокуратури >>
По Кіровограду та Харкову курсують автобуси з виборцями
За наявною інформацією, доставка виборців на дільниці є акцією виборчого штабу Партії регіонів України. >>
ОПОРА: підсумки перших 6 годин голосування
Станом на 13 годину 30 вересня >>
Главу участковой комиссии пытались отравить?
Из Крыма сообщают об отравлении главы избирательной комиссии (67 участок 7 ТВО, Большая Ялта). >>
Майданівські хлопці "порожняк не гонять".
загалом погоджуюся... але ці новини насторожують:
До Києва везуть "мітингувальників"
Нащо - мітингувальники самі не знають. >>
Додано через 1 хвилину
Невже прізвища на англійську поперекладали?
я про процедуру допуску до виборів.. особливо в США
Станом на 20:00 проголосувало 57% виборців. Що це означає? Це означає, що результати можуть бути неочікуваними....
:no:
але ці новини насторожують:
Чому?Януковичі,хоч би пукнули,нічого путнього зробити не зможуть,хіба проплатити людям гроші на пиво і трохи підгадити.:feminist:
кажуть в новинах, що якийсь кабель електропостачання біля ЦВК переїхали :) яка країна такі і теракти
Якби ситуація з голосуванням була така, як на нашому опитуванні....
Полковник
30.09.2007, 21:58
Якби ситуація з голосуванням була така, як на нашому опитуванні....
Иностранцы там не голосовали?
Я - нет!
Співробітники СБУ й органів прокуратури перевірили інформацію про підкуп виборців у Кіровограді з метою створення так званої каруселі з бюлетенів.
За результатами перевірки інформація одержала своє підтвердження, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-центр відомства.
Останні події
"Ганебні випадки" на дільницях заважали "екзит-полу"
Добкін сумнівається, що цинічніше: його лайка чи її поширення в мережі
У СБУ підкреслили, що служба одержала заяву від однієї з партій про підкуп виборців у Кіровограді для проведення каруселі і робоча група співробітників СБУ й органів прокуратури провела перевірку цієї інформації.
"За результатами перевірки інформація одержала своє підтвердження. На даний час прокуратура повинна прийняти відповідне процесуальне рішення", - підкреслили в прес-центрі.
Раніше керівник Кіровоградського обласного штабу блоку "Наша Україна - Народна самооборона" заявив, що в області "зафіксовано весь перелік порушень".
За його словами, серед порушень, зафіксованих у Кіровограді, спроба підкупу - виборцям пропонували 150 грн. за голос.
http://www.pravda.com.ua/news/2007/9/30/64689.htm
і крім того На Київ вирушили 50 тисяч мітингувальників
Ну як вам екзит-пол?
http://www.versii.com/newss.php?pid=120949
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=141388&postcount=252
Дежа-вю...:8:
ДАНІ "НАЦІОНАЛЬНОГО ЕКЗИТ-ПОЛУ"
30.09 22:00___для УП
35,2%
31,5%
13,4%
5,1%
3,7%
2,9%
2,5%
Партія регіонів БЮТ НУНС
КПУ Блок Литвина Проти всіх
СПУ
ДАНІ ЕКЗИТ-ПОЛУ "СОЦІОВИМІР"
30.09 22:01___для УП
34,7%
31,1%
14,9%
4,9%
3,6%
2,8%
2,7%
Партія регіонів БЮТ НУНС
КПУ Блок Литвина СПУ
Проти всіх
ДАНІ "УКРАЇНСЬКОГО ЕКЗИТ-ПОЛУ"
30.09 22:01___для УП
34,9%
32,4%
14,1%
4,5%
3,8%
3%
2,1%
Партія регіонів БЮТ НУНС
КПУ Блок Литвина Проти всіх
СПУ
Додано через 5 хвилин
Социки не проходять....
Степаныч
30.09.2007, 23:57
ДАНІ "НАЦІОНАЛЬНОГО ЕКЗИТ-ПОЛУ"
Пролетели БЮТ и НУНС. Нуна договариваться! А не умеееееют!:download:
На цей раз, Степаничу, все буде чотко, Мороза ж нема.... отже затримок не буде... Янукович вже не Прем"єр, отже...
Додано через 4 хвилини
Пролетели БЮТ и НУНС. Нуна договариваться! А не умеееееют!:download:
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вже в понеділок звернеться до президента з проханням розпочати формування коаліції та уряду.
Останні події
Тимошенко обіцяє Януковичу контрольні комітети і Рахункову палату
Партії регіонів не залишили шансів на більшість
Про це Тимошенко заявила у неділю під час прес-конференції в штабі БЮТ.
"Завтра зранку я звернуся до президента з пропозицією розпочати формування коаліції і уряду", - сказала Тимошенко.
Вона висловила впевненість, що демократичні сили можуть показати високий клас формування коаліції.
За словами Тимошенко, після остаточного оприлюднення результатів ЦВК за добу-дві буде сформована коаліція.
"У мене немає сумнівів, яка коаліція буде в парламенті", - сказала Тимошенко.
Вона також висловила думку, що уряд буде сформовано "через декілька тижнів".
"Я б хотіла, щоб окрема прес-конференція була присвячена першим крокам уряду. Думаю, що все буде добре, і ми буквально через декілька тижнів зможемо провести першу прес-конференцію уряду України", - зазначила Тимошенко.
Водночас вона наголосила, що жодних суперечок при переговорах з НУНС не буде, "бо на сьогодні з’ясовані всі питання".
"Ми до перемоги підійшли з повним комплектом домовленостей. Я не бачу жодного питання, яке б не було неузгоджено", - наголосила вона.:download: :naci:
Boris_Kiev
01.10.2007, 00:52
Операція Ы: Громадяни Росії масово прийшли голосувати в Ялті
Майдан-ІНФОРМ: 30-09-2007 21:26 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191176760.html
Ноу-хау цього сезона: землевласники та мешканці Ялти та селищ регіону "Велика Ялта", які мають паспорти Росії та документи на кшталт посвідчення про постійне проживання в Ялті, отримали запрошення прийти та вибирати наш парламент.
Крім того, ціх людей чиясь дбайлива рука включила до переліків виборців. І це в той час, як звідти ж було викреслено багато справді місцевих мешканців.
Але це не просто курйоз - члени виборчих комісій на ділянках почали було видавати цім людям бюлетені і давати голосувати.
Представники кількох партій підняли гвалт та склали акти про порушення, і тількі після того російські громадяни припинили голосувати.
То ж "любі друзі."
Liliyah Romanova
01.10.2007, 05:48
Ура! Мої батьки змінили думку і не голосували за "Свободу"!!!
Опинилися ми в одному човні. Тішилася нині, як мала дитина.
Чекаємо результатів. Спробую заснути. :)
levandivka
01.10.2007, 07:52
Чекаємо результатів. Спробую заснути.
Довго доведецця чекати. Бо голоси порахують, чотко порахують...
а от результати другого деБЮТу вилізуть троха пізніше.
А поки...
http://s3.rimg.info/4e1f7dc933de2f0be22543aed2a5d3f8.gifНова назва смайлу - БЮТівська кадріль.
яка країна такі і теракти
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Додано через 4 хвилини
а як голосування в США та Канаді?
в новинах кажуть, що багато проблем було в Німеччині та США... - складний процес зі списками і тд...
Я не голосувала, бо вже давно не громадянка України. Але сьогодні працювала і люди йшли і розповідали, що дуже багато людей на виборчій дільниці. У нас все чітко огранізував Український Центр. Сіетл голосував за Юльку. :)
New Shrek
01.10.2007, 08:23
Сіетл голосував за ЮлькуСіетл рулить
Додано через 35 секунд
Уточнені дані Національного екзит-полу:
ПАРТІЯ РЕГІОНІВ ЗДОБУЛА 35,3%,
БЮТ – 31,5%,
НУ-НС – 13,5%,
КПУ – 5,1%,
БЛОК ЛИТВИНА – 3,8%
Дані екзит-полу "Соціовимір"
Партія регіонів - 34,7%
Блок Юлії Тимошенко - 31,1%
"Наша Україна – Народна самооборона" - 14,9%
Комуністична партія - 4,9%
Блок Литвина - 3,6%
Соцпартія - 2,8%
Проти всіх - 2,7%
Дані "Українського екзит-полу"
Партія регіонів - 34,9%
Блок Юлії Тимошенко - 32,4%
"Наша Україна – Народна самооборона" - 14,1%
Комуністична партія - 4,5%
Блок Литвина - 3,8%
Проти всіх - 3%
Соцпартія - 2,1%
Зараз по Ері виступає Вітренко....
Знаєте як вона пояснює свою поразку? Виявляється, що бюлетні виготовлялися в Англії і там їх зробили так, що відмітка напроти числа 12 з часом пропадає і повляється в графі навпроти БЮТ.
Я так сміявся....
У КВУ є підозра, що зараз коригують результати виборів.
Це вони озвучують як підозру, бо не можуть довести того офіційно. Але інфа дуже високого рівня достовірності. В мене чоловік всю ніч з КВУшниками львівськими чергував, досі ще там.
% опрацьованих протоколів по Україні
http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p300pt001f01=600.html
Читатель_Обкома
01.10.2007, 12:51
В мене чоловік всю ніч з КВУшниками львівськими чергував, досі ще там.
Параллельный сервер настраивает?
2.99% Социкі за бортом! Вітаю!:radist:
66.16% опрацьовано
FeRmatta
01.10.2007, 13:15
а у мене друг попав! дзвонив увесь переляканий, сказав, що у них проблеми. як я зрозуміла, то щось там хтось сфальсифікував, бо переробляли протоколи. ну хто винен? зараз 1 округ з Дніпропетровська обл і не здав й досі протоколи
levandivka
01.10.2007, 13:31
2.94% Социкі за бортом! Вітаю!
не поспішайте, Данило...
Ці друзяки, як таргани. та й Регіонам пасують.
не поспішайте, Данило... Ці друзяки, як таргани.
Подивіться на тенденцію. Ще тільки 60% опрацьовано в електронному вигляді, а вже лунають промови про те що фальсифікатори на цей раз будуть жорстоко покарані. Зважаючи на те що урядом буде керувати Тимошенко, а силовим відомством теж нова людина, замість Цушка, котрий піджав хвоста втік(треба дивитися щоб не далеко) можливо ТАК воно й буде?
Подивіться на тенденцію. Ще тільки 60% опрацьовано в електронному вигляді, а вже лунають промови про те що фальсифікатори на цей раз будуть жорстоко покарані. Зважаючи на те що урядом буде керувати Тимошенко, а силовим відомством теж нова людина, замість Цушка, котрий піджав хвоста втік(треба дивитися щоб не далеко) можливо ТАК воно й буде?
Невже станеться неймовірне? Тобто: - в Україні нарешті наведуть порядок!
levandivka
01.10.2007, 13:45
Буде видно...
Наспівуючи:
Какає нєба галубоє
ми - нє староннікі разбоя...
Степаныч
01.10.2007, 13:47
Невже станеться неймовірне? Тобто: - в Україні нарешті наведуть порядок!Навіщо?
FeRmatta
01.10.2007, 13:49
точно - навіщо? комусь невигідно наводити порядок
levandivka
01.10.2007, 13:50
Навіщо?
Я б інакше формулював - "Хто?", "Який?", "Коли?" ;)
в Україні нарешті наведуть порядок!
Все прийде до ладу, маю таку надію. Аби нам не "допомагали" наводити "порядок". Як наприклад совєти...:8:
Подивіться,як голосували за кордоном.Варяцтво!
То що,все Росія?
http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p001.html
Степаныч
01.10.2007, 13:53
Я б інакше формулював - "Хто?", "Який?", "Коли?" ;)"Хто?"-"Який?"-"Коли?"-"Навіщо?"
Так пайдєть?;)
FeRmatta
01.10.2007, 13:54
ну будемо сподіватися, хоча і Юля не ідеал. і навряд вона багато виконає з того, що обіцяла. просто регіони - це найгірший варіант.
але всі бачать, що навіть якщо Юлька і візьме більше за всіх голосів, то все одно, коаліція її з НУНС буде нестійкою, оскільки все будуть вирішувати окремі голоси, як наприклад, мандати блоку Литвина. лише коаліція БЮТ іПР буде стійкою, яку ніхто не порішить. але такого не буде, принаймні, я на те сподіваюся
levandivka
01.10.2007, 13:58
Так пайдєть?
ТАК з перших трьох відповідей все стане зрозумілим. :)
Степаныч
01.10.2007, 13:59
...я на те сподіваюся
Чому? Ви проти того, щоб об"єднати людей в Україні? Так і будемо ворогувати - помаранчові з біло-блакитними, Схід з Заходом? Невже це для країни кращий варіант?
Додано через 59 секунд
ТАК з перших трьох відповідей все стане зрозумілим. :)
Зрозумілим буде "Для кого?"!;)
На заводах Гайдука на Днепропетровщине рабочим «рекомендовали» подписать заяву, что таки проголосуют за Литвина и за это их сразу премировали в размере 100 гривен. Почему? По качану.
levandivka
01.10.2007, 14:27
А моя теща отримила як "Дитина Війни" 150 грн. Вгадайте від якої сили (нечистої)?
А вот зачем были соданы ТАКие "блоки" и "партии" ?
8 Всеукраїнське об’єднання "Свобода" 0.74 104 797
9 Партія Зелених України 0.36 51 542
10 Виборчий блок Людмили Супрун – Український регіональний актив (УРА) 0.36 51 472
11 Комуністична партія України (оновлена) 0.29 42 005
12 Партія Вільних Демократів 0.20 29 318
13 "Блок партії пенсіонерів України" 0.14 20 765
14 Партія національно-економічного розвитку України 0.14 20 020
15 "Український Народний Блок" 0.13 18 573
16 Селянський Блок "Аграрна Україна" 0.11 16 864
17 Виборчий блок політичних партій "КУЧМА" (Конституція – Україна – Честь – Мир – Антифашизм) 0.10 14 418
18 Блок "Християнський блок" 0.10 14 267
19 Блок "Всеукраїнська громада" 0.05 8 343
20 Всеукраїнська партія Народної Довіри 0.02 3 067
© WWW ІАС "Вибори народних депутатів України"
Тому що..................
Цікаве запитання. Гадаю що тут було декілька цілей. Основні - відібрати голоси свідомого електорату, та відвернути від виборів взагалі, так щоб люди розгубилися і не голосували зовсім не за кого. Бо ж відомо що за ПР у традиційних регіонах голосують дуже організовано. Вибори вважаються дійсними якщо проголосують 50% громадян. Напевно хотіли щоб не відбулися?
Серед "дрібних" ;) цілей головна - з'їсти гроші на виборчу компанію. А Ви як гадаєте, для чого?
Boris_Kiev
01.10.2007, 14:54
11 Комуністична партія України (оновлена) 0.29 42 005
Помітили, що вони на 1-му місці у списку ?
Дуже грамотний хід: приходить старий дурень голосувати за комуністів, бачить крізь окуляри слово "комуністична", ставить позначку...
Ясна річ, це "технічна" партія, щоби відтягнути голоси комуністів у "нікуди".
Точно так же під час мажоритарних голосувань іноді знаходять технічного кандидата із прізвищем - "дублером".
Чому? Ви проти того, щоб об"єднати людей в Україні? Так і будемо ворогувати - помаранчові з біло-блакитними, Схід з Заходом?
особисто я проти, щоб партії маніпулювали таким важливим питанням як єдність нації!!!
бо абсолютно не залежать одне від одного те чи об'єднаються політики в ВР з тим які відносини матимуть між собою люди в Україні!!!
і перестаньте говорити такі дурниці!
це те ж саме, коли сказати, що динозаври вимерли бо в них не було інтернету: з одного боку всі факти правдиві, а з іншого жодної залежності один факт від іншого не має!
Boris_Kiev
01.10.2007, 14:57
Зараз по Ері виступає Вітренко....
Знаєте як вона пояснює свою поразку? Виявляється, що бюлетні виготовлялися в Англії і там їх зробили так, що відмітка напроти числа 12 з часом пропадає і повляється в графі навпроти БЮТ.
Ось і відповідь:
+1 - кажуть, вже психіатри форумами зацікавилися
Дальневосточник
01.10.2007, 15:13
...які відносини матимуть між собою люди в Україні...
мы тут собирались с одноклассниками - по случаю приезда из Львова нашего одноклассника к нам на выборы... под чарочку выяснилось - большинство - включая меня - голосуют не за - а против....т.е. - разговоры политиков - нас поддержали - натяжка...люди не хотят, чтобы прошли некоторые политики - и голосуют за антиподов....
Блок Литвина - проект Партії регіонів? (http://intv-inter.net/news/article/?id=57706494)
Додано через 1 хвилину
люди не хотят, чтобы прошли некоторые политики - и голосуют за антиподов....
Як це розуміти? Не хочуть за Юлю, віддають голос за ПР?:)
Интрига с СПУ продолжается - еще 3.07%
Опрацьовано 72.84% бюлетенів
БЮТ - 32.53%, ПР - 31.69%, НУНС - 15.36%, КПУ - 5.15%, Литвин - 4.08%, СПУ - 2.96% >>maidan.org.ua
Интриги нет.
Социки будут в Раде.
Интрига как раз в блоке "Литвина".
В какою "коалицию" он отдаст своии деньги, влитые в него на рекламу выборов.
Социків витягнуть регіони.... їм легше віддати 0,5% і отримати ще три відсотки кишенькової партії.
Я не эксперт, но я вот думаю, что интрига как раз в вышибе СПУ. И уход Цушка-пушка тому пример.
75,11% голосов: БЮТ – 32,40, ПР – 31,84, БНУНС – 15,26, КПУ – 5,16, Блок Литвина – 4,06, СПУ – 3,06
голосів за СПУ 481 247! Яким чином? Невже в Україні живе півмільйона, навіть не знаю як назвати цих людей?:crazy: НЕ ВІРЮ!
з'їсти гроші на виборчу компанію. А Ви як гадаєте, для чого?
з'їсти гроші на виборчу компанію
Надеюсь, что ТАК, как и Вы.
Интриги нет.
Социки будут в Раде.
Интрига как раз в блоке "Литвина".
В какою "коалицию" он отдаст своии деньги, влитые в него на рекламу выборов.
А є сумніви? Певно у ПР. Юля - нова:) прем'єрка. Литвин - "новий спікер".:D
afterstep
01.10.2007, 15:44
Невже в Україні живе півмільйона, навіть не знаю як назвати цих людей? НЕ ВІРЮ!
до речі - більшість в донецькій та одеській областях.
Але чого дивуватися? адже за НУНС теж якісь люди голосували?
з'їсти гроші на виборчу компанію
Надеюсь, что ТАК, как и Вы.
Не треба хамити. Я ніц не маю від виборів. Навпаки втратив 8 грн. на маршрутці вчора, коли їздив голосувати.:)
И уход Цушка-пушка тому пример.
Он - просто человек на рабочем месте, поэтому не является примером.
навіть не знаю як назвати цих людей?
Это - люди, которые высказали своё мнение.
levandivka
01.10.2007, 15:49
Чи буде суд?
Чи буде кара?
Это - люди, которые высказали своё мнение.
Це вкрай ганебна сила - 5 колона в Україні!
Це вкрай ганебна сила - 5 колона в Україні!
....та я б не був таким категоричним до прихильників соціалістів.....от до прихильників баби Нати.....це дійсно мусять бути люди радикальних поглядів!....
AD_vo_KAT
01.10.2007, 15:58
от вже і прошли!!! і нічого страшного немає!!
звичайні вибори!! як завжди....
нехвилюйтесь скоро знову будуть!!!
втратив 8 грн. на маршрутці вчора, коли їздив голосувати.
Могу Вам отдать эти деньги только за то, что Вы доехали до избирательного участка и выполнили свой гражданский долг.
Могу Вам отдать эти деньги только за то, что Вы доехали до избирательного участка и выполнили свой гражданский долг.
Краще спробуйте придбати 0,5л. олії, і тим самим бути дуже вдячним за це "уряду національної бєдності.";)
afterstep
01.10.2007, 16:11
бути дуже вдячним за це "уряду національної бєдності."
Даниле, спокійніше - ще цирк не розпочався, і якраз ПР у цьому цирку будуть далеко не найголовніші клоуни ;)
"уряду національної бєдності."
Вы имели в виду юлькино правительство?
Тогда я Вам даже 0,5 не принесу.
ще цирк не розпочався, і якраз ПР у цьому цирку будуть далеко не найголовніші клоуни
Вот я жду выступления основных "клоунов".
afterstep
01.10.2007, 16:27
чи ви одні?
Пів Європи цього дійства чекають...
Колись в камеді-клаб була сценка - як Вітя з Вітєю та Юлею домовлявся....
--
Напевно слід переглянути ще раз...
Вы имели в виду юлькино правительство?
Тогда я Вам даже 0,5 не принесу.
Мені нести не треба.:agree: А собі чому не зможете купити, невже Вас за таку вірність виженуть на вулицю?:) Тоді Вам краще подбати про себе, ну там резюме розмістити чи що там роблять у таких випадках.;)
Boris_Kiev
01.10.2007, 16:36
Партія регіонів намагалася вплинути на всі екзит-поли
Майдан-ІНФОРМ: 01-10-2007 15:48 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191242907.html
Вчора з Київського обласного штабу Партії регіонів до місцевих штабів близько 12.00 надійшла вказівка скеровувати організовані групи від дільниці до дільниці, заходити по одному всередину приміщення, перебувати там деякий час, а потім виходити, граючи роль звичайних виборців, щоб потрапити під опитування й відповідати, що голосували за Партію регіонів. Це стосувалося всіх дільниць, біля яких проводився будь-який екзит-пол. На оплату "праці" таких "виборців" штабом були виділені кошти.
Кореспонент Майдану отримав цю інформацію від самих регіоналів. За допомогою свого знайомого, найнятого Партією регіонів в якості технічного працвника, він потрапив до одного з місцевих штабів і був прийнятий за свого після низки критичних зауважень вбік Блоку Юлії Тимошенко та "Нашої України - Народної Самооборони".
При спостереженні за виборами, з'явилися в мене такі думки:
якщо пройде Мороз, але коаліцію утворять Юля і НУНС, то це буде парламент колишніх спікерів.:D :suicide:
І ще, як це не прикро - за результатами, які показують комуністи, можна досліджувати демографічну ситуацію в країні. І жодного перепису не треба. Рок за роком їм дають все меньше - вмирає поступово їхній електорат. Лише у цьому році в червоних невеликий підйом популярності - завядки тим, хто відморозився від Мороза :)
Boris_Kiev
01.10.2007, 16:38
А присягнути Турчинову готові ?
До речі, треба на певний час сховати табельну зброю Ваших колег. :) :) :)
New Shrek
01.10.2007, 16:41
Рок за роком їм дають все меньше
та слава Богу
AD_vo_KAT
01.10.2007, 16:44
покращення життя
вже сьогодні"?
.... а це гасло однієї з партій......:shutup:
та слава Богу
Та хіба я проти?!
Вчора сперечалась з дідусем - йому під 80. Питаю, чому за червоних голосував. Каже, щоб ви, молоді, краще жили.
І не поясниш їм, що ці комуністи гірші за олігархів. Та й взагалі, наші старенькі не за ковбасу за 3 рублі голосують, а за свою молодість. Ностальгія в них за минулим. Оті червоні прапорці нагадують їм їхні юні роки.
Голосують і не розуміють, що ті часи вже не повернути: "...А молодість не вернеться, не вернеться вона..."
А собі чому не зможете купити
А кто Вам, ТАКое .... сказал?
А присягнути Турчинову готові ?
Присягу дают НАРОДУ, а не личности, и ОДИН РАЗ.
А проповедник больше никогда не зайдёт в тот кабинет.
AD_vo_KAT
01.10.2007, 16:56
если не идти голосовать, твой бюлетень используют "за кого надо"
цілком вірно..
Boris_Kiev
01.10.2007, 16:57
Присягу дают НАРОДУ, а не личности, и ОДИН РАЗ.
Ага. Той, хто посадив мого діда, давав свого часу ЙОМУ присягу ?
А ті, хто заважали МЕНІ жити до 1991 року, теж присягали - МЕНІ ? Один раз ?
А зараз вони ДОПОМАГАЮТЬ мені жити ?
AD_vo_KAT
01.10.2007, 16:58
если не идти голосовать, твой бюлетень используют "за кого надо"
цілком вірно..
і дехто отримує як треба.....
FeRmatta
01.10.2007, 17:01
я теж у ці перевибори не вірю, почнеться все с початку
До речі, треба на певний час сховати табельну зброю Ваших колег.
Не хвилюйтеся Борисе. Зараз вже не ті часи, народ "обмєльчал". Це раніше було, після виборів міністри стріляли сі, по 2 рази, а зараз цушкі лише на лікарняний тікають.:D
І потяги з "біомасою" не їздять, і автокаруселі не працюють...:D Звичайні вибори...
Що до нкаведе, там взагалі ніколи й не було подібних постатей, щоб самому собі кулю в лоба.:)
Дальневосточник
01.10.2007, 17:08
....та я б не був таким категоричним до прихильників соціалістів.....
Чего так на дедушку-Мороза взъелись? С какого переляку Юля и Луценка решили, шо за него голосовали их сторонники??? Их сторонники - голосовали ЗА НИХ. А заз Мороза - сторонники Мороза... Облили дедушку фекалиями - за то, что не смогли поделить портфели...
P.S. проводил только что друга на поезд - до Львова... Поговорил с народом, приехавшим к нам - никто не сказал, что было что-то не так... Главное - все удивлены аппатичностью ПР... Говорят - впечатление такое, что им совершенно все равно - какой результат.... Может - поэтому они никого на Западенщину и не посылали - потому что - пофиг?
P.P.S. тут еще такая мулька ходит - Украину ожидают экономические негаразды - и газ резко подпрыгнет, и доллар с евро подешевеют - вот регионы и сбежали - хай удар Юля примет... Мол эти выборы - подарок судьбы... вот так-то, малята...
Ага. Той, хто посадив мого діда, давав свого часу ЙОМУ присягу ?
А ті, хто заважали МЕНІ жити до 1991 року, теж присягали - МЕНІ ? Один раз ?
А зараз вони ДОПОМАГАЮТЬ мені жити ?
Вам - никто не мешает.
Если у Вас осталась обида на старые времена, чтоб посластить Вам, скажу, что Вы не один пострадавший.
Я, лично , до сих пор не могу найти даже дату приговора.
А ПРИСЯГА - даётся НАРОДУ.
Додано через 3 хвилини
І потяги з "біомасою" не їздять, і автокаруселі не працюють..
А перед выборами юлька за собой никого не таскала в автобусах?
Значит это были рефрижераторы с биомассой.
Boris_Kiev
01.10.2007, 17:15
А ПРИСЯГА - даётся НАРОДУ.
Чукча знает имя этого НАРОДА ?
Скажіть як вибори закінчились , скільки процентів залишилося провірити, хто поки лідирує ??
Boris_Kiev
01.10.2007, 17:21
Скажіть як вибори закінчились , скільки процентів залишилося провірити, хто поки лідирує ??
Дивіться на http://maidan.org.ua
Опрацьовано 80.52% бюлетенів
ПР - 32.61%, БЮТ - 31.81%, НУНС - 14.92%, КПУ - 5.25%, Литвин - 4.03%, СПУ - 3.10%
Литвин - 4.03%,
Він, напевно, й сам в шоці.
Ніяк не можу забути його агітку 2006 року "Гори лайна - блок Литвина" :)
ПР - 32.61%, БЮТ - 31.81%, НУНС - 14.92%, КПУ - 5.25%, Литвин - 4.03%, СПУ - 3.10%
Я собі прикинув ситуацію:
ПР не влаштовують розклади в ВРУ,МАЮЧИ БЛОКУЮЧИЙ ПАКЕТ (151 депутат-КПУ,СПУ,БЛ-?),складають свої повноваження...
Перманентні парламентські вибори?...
Пряме президентське правління?..
Скажіть як вибори закінчились
Він, напевно, й сам в шоці.
Ніяк не можу забути його агітку 2006 року "Гори лайна - блок Литвина"
А я казав на форумі,що Литвин буде мати "золоту акцію".
Не ходите на "майдан" - здесь самые последние данные
ФАЛЬСИФИКАТ ОНЛАЙН
Сайт ЦВК. Результаты голосования по соцпартии. обработано 77.45% голосов: http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p320pt001f...00pplace=6.html За мороза всего по Украине проголосовало 505 с копейками тыс. голосов Из них около ста тысяч по двум (!!!) округам. округ №48 (Макеевка) - 49.65%голосов (44181голос) округ №49 (Мариуполь) - 37.44% (52317голосов) в той же Макеевке округ №47 за СПУ - 0.67% (318 голосов) в Мариуполе округ №50 - 0.96% (828голосов)
Вопрос - как в одной и той же Макеевке на одном краю города все поголовно за мороза, а на другом краю города рейтинг СПУ меньше 1%???? То же самое и в Мариуполе (да и не только - по всей Донецкой обл. рейтинг СПУ болтается на уровне 1%, но на отдельных округах тут такаааааааааая народная любовь???!!!!)
Перманентні парламентські вибори?...
А що - стільки робочих місць одразу виникає - прапорцями потрясти, агітки роздати, на Майдані постояти :):):)
Бойко підмутив цю лажу в Макєєвці і Маріуполі...
Я собі прикинув ситуацію:
ПР не влаштовують розклади в ВРУ,..
У Вас есть варианты, если результаты не устроят Бют и НСНУ?
А я казав на форумі,що Литвин буде мати "золоту акцію".
Він її обачливо приховав у горах лайна до кращих часів:):):)
У Вас есть варианты, если результаты не устроят Бют и НСНУ?
Або перманентні парламентські вибори,
або пряме президентське правління
Вопрос - как в одной и той же Макеевке на одном краю города все поголовно за мороза, а на другом краю города рейтинг СПУ меньше 1%???? То же самое и в Мариуполе (да и не только - по всей Донецкой обл. рейтинг СПУ болтается на уровне 1%, но на отдельных округах тут такаааааааааая народная любовь???!!!!)
Батенька, а Вы, уважаемый обратитесь к другим результатам, строго в противоположных областях страны, прежде, чем кричать.
А ви гляньте на результати подання результатів по областях. :) Схід і Південь подав найменше протоколів. Тепер крутять, як тим дишлом. Будуть підтасовувати, скільки кому потрібно. Спостерігачів на день виборів мало було. Треба їх ще було залишити при підрахунках результатів. Найбільше сфальсифікують при поданні голосів. ;)
Події розвиваються цікавим чином,навіть не знаю шо думати...
Події розвиваються цікавим чином,навіть не знаю шо думати...
А я ще в 9-й ранку зрозуміла, що ПР вийде вперед, хоч і Юля лідирувала. :) Бо в основному ще були не подані протоколи зі східних і південних регіонів ( західні скоренько свої карти відкрили) , Янукович вже скоренько вийшов зранку на роботу, дуже впевнений, що він на ній і залишиться і маленький був розрив між ПР і БЮТом. ;)
Послідовники серьогі-підрахуя недарма їдять свій хліб з ікрою(чорною)
levandivka
01.10.2007, 18:44
http://i.smiles2k.net/big_smiles/big44.gif
От цікаво чий електорат до комуняк ломанувся? Минулого разу компартія набрала 929 591 голос, цього разу вже є 979 880 голосів , при тому що 15 % протоколів ще не опрацьовано. Розмножуються однако.....
набрала 929 591 голос, цього разу вже є 979 880 голосів , при тому що 15 % протоколів ще не опрацьовано. Розмножуються однако...
З кожними виборами , комуняри стають сильніші (по довірі до людей )
З кожними виборами , комуняри стають сильніші
До наступних виборів комуністів не стане...
От цікаво чий електорат до комуняк ломанувся?
Соціалісти... ті що зневірились в морозі.
Boris_Kiev
01.10.2007, 19:45
Оригінальний екзіт-пол:
Неділя. Дзвінок до помешкання мого колеги. Підійшла дружина.
- Мені потрібен В.А. (підійшов). Шановний В.А., Ви голосували за Литвина ?
- Я що, п*****тий ?
Відбій.
Степаныч
01.10.2007, 20:52
Жарти жартами, а БЮТ і тим паче НУ-НС пролетіли! І що далі?
Boris_Kiev
01.10.2007, 20:56
Степаничу, Ви мене дивуєте. Такі цифри цілком співпадають із прогнозами. За сумою стежте. Тоді буде видно, хто пролетів.
Степаныч
01.10.2007, 21:16
Степаничу, Ви мене дивуєте. Такі цифри цілком співпадають із прогнозами. За сумою стежте. Тоді буде видно, хто пролетів.
Нема проблем! Зранку повернімося до розмови!
Нема проблем! Зранку повернімося до розмови!
А что обсуждать-то? Как Литвин порешает, так и будет... ;) Хоть ПР себе малость 1-1,5%, похоже добавила, но картинку это не меняет. Золотая акция у Литвина.
New Shrek
01.10.2007, 21:44
Как Литвин порешает, так и будет..
якби не Литвин в свій час ....країна захлинулася би в крові
Другой бы спорил. а я не буду... Сейчас все будет в его руках...
Boris_Kiev
01.10.2007, 21:51
Ну хіба не тупий наш народ після цього ?
Ну хіба не тупий наш народ після цього ?
Борис, народ за эволюцию, но против революции.. Уж какой есть...
Boris_Kiev
01.10.2007, 22:00
На мою думку, зараз народ азартно цікавиться однією проблемою: пролетить Мороз чи йому ПР намалюює голоси (своєму кишеньковому продажному васалу) ?
New Shrek
01.10.2007, 22:04
[quote=Boris_Kiev;142598]Ну хіба не тупий наш народ після цього ?[/quote
пане Boris_Kiev ми з Вами одного покоління надіюсь що Ваше висловлювання не стосувалось мене і пані zet
http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p300pt001f01=600.html
Ну да, сначала кое-кому захотелось плюнуть на законы, а потом все должны быть благодарны Литвину, что он это позволил, а то радетели демократии не смогли бы потом отвертеться от случившегося благими намерениями.
Хотя... в Украине можно рассказывать что угодно. Ну перебили бы пару сотен тысяч... а Янукович может быть подделал голосование... чем не оправдание?
а Янукович может быть подделал голосование..
Да просто считают слишком долго... Наши за ночь закончили...
Boris_Kiev
01.10.2007, 22:36
пане Boris_Kiev ми з Вами одного покоління надіюсь що Ваше висловлювання не стосувалось мене і пані zet
Звичайно, НЕ стосувалося. Тут я - про "закон великих чисел".
Да просто считают слишком долго... Наши за ночь закончили...
zet, я не о том кто там самый честный. Кто попался - тот самый глупый.
А о том, что ответной мерой на фальсификации (допустим даже доказанные и односторонние) в 2004 стали выборы, прошедшие против закона о выборах (третий тур вместо перевыборов), в 2007 - наплевали на Конституцию. Поэтому, если бы были многочисленные жертвы, это бы все равно многим казалось ерундой по сравнению с биографией Януковича или его акцентом...
zet, я не о том кто там самый честный. Кто попался - тот самый глупый.
Да и я не об этом.. С арифметикой просто получше... :)
Не обижайтесь, но я уже очень хочу оставить таки это в прошлом..
Додано через 4 хвилини
http://zliypes.com.ua/elections/
Партія/блок Відсоток Місць в парламенті 1 Партія регіонів 33.72 171
2 "Блок Юлії Тимошенко" 31.11 158
3 Блок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА" 14.45 74
4 Комуністична партія України 5.33 27
5 "Блок Литвина" 3.99 20
Всього: 88.60 450
mielaeast
02.10.2007, 00:12
а результати потішні http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p001.html
Ну і звідки то такі результати?
Відомості про підрахунок голосів виборців в межах закордонного виборчого округу.
Та у нас в Сіетлі більше людей голосувало, ніж вони тут подають.
Додано через 2 хвилини
Що мене найбільше цікавить. Що, Янукович і далі буде Прем"єром? ;)
Степаныч
02.10.2007, 07:37
Ну хіба не тупий наш народ після цього ?Не, не тупий!
Партії (блоки), які за підсумками голосування набрали три (3%) та більше відсотків голосів виборців
Позачергові вибори народних депутатів України 30 вересня 2007 року
Cтаном на : 02.10.2007 07:09:55
% опрацьованих протоколів по Україні 94.02
% виборців, які не підтримали кандидатів від жодної партії (блоку) 2.70
Кількість партій (блоків), що набрали три (3%) та більше відсотків голосів виборців 5
34.19%
30.80%
14.27%
5.37%
3.98%
© WWW ІАС "Вибори народних депутатів України" http://www.cvk.gov.ua/vnd2007/w6p001.html
Додано через 12 хвилин
і перестаньте говорити такі дурниці!Не пойняв...:aggressive: Шо за тон?;)
Шановні колеги, а як ви розцінюєте ці цифри:
7 Прогресивна соціалістична партія України 1.27% 272 905 (осіб)
8 Всеукраїнське об’єднання "Свобода" 0.74% 159 964(осіб)
...як на мою думку, то це свідчить про те, що в Україні набагато більше радикально-налаштованих проросійських мешканців України (шовіністів) ніж проукраїнських.....а з цього вже випливає багато висновків....
Шановні колеги, а як ви розцінюєте ці цифри:
7 Прогресивна соціалістична партія України 1.27% 272 905 (осіб)
8 Всеукраїнське об’єднання "Свобода" 0.74% 159 964(осіб)
...як на мою думку, то це свідчить про те, що в Україні набагато більше радикально-налаштованих проросійських мешканців України (шовіністів) ніж проукраїнських.....а з цього вже випливає багато висновків....
Не-а, это свидетельсвует только о том, что Витренковцы за голос хорошо платили. :) А вообще, зачем вообще беспокоиться о микропартиях, уходящих в небытие...
сподіваюся, що з часом таке явище, як "конотопська відьма" зникне з України назавжди...
поїде нарешті відпрацьовувати гроші в росію і там і залишиться...
сподіваюся, що з часом таке явище, як "конотопська відьма" зникне з України назавжди...
поїде нарешті відпрацьовувати гроші в росію і там і залишиться...
Ще би комуняків з собою забрала...
Ще би комуняків з собою забрала...
Що, всіх?:eek:
Анекдот в тему.
На полонині малий онук до старого гуцула:
-Діду! Ви чули? Москалі в космос полетіли?
-Що, всі?
-Та нє, оден.
-А чо ти кричиш тогди?
Мне больше всего нравятся результаты голосования на нашем форуме.
НУНС 13 16,67%
БЮТ 35 44,87%
Партія Регіонів 5 6,41%
СПУ 1 1,28%
КПУ 0 0%
Інший варіант 14 17,95%
Проти всіх 10 12,82%
Очень показательно...
И совсем не соответствует истине.
совсем не соответствует истине. Тобто Ви звинувачуєте мене у фальсифікаціях?
Тобто Ви звинувачуєте мене у фальсифікаціях?
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
я би сказав, що викликають здивування вибори у донецькій області...
як там: пів маріуполя проголосувало за соцпартію (союзник пр), половина за пр....
levandivka
02.10.2007, 09:50
Ви звинувачуєте мене у фальсифікаціях?
Та ні...
<...>
Очень показательно...
Складає ілюзію боротьби.
Додано через 1 хвилину
викликають здивування вибори у донецькій області...
як там: пів маріуполя проголосувало за соцпартію (союзник пр),
А де ж ще мона "нарисувати" стільки голосів "для друга"?
Boris_Kiev
02.10.2007, 10:14
А де ж ще мона "нарисувати" стільки голосів "для друга"?
Ось витяг: http://hidebehind.com/379C98?f
Тобто Ви звинувачуєте мене у фальсифікаціях?
Ни в коем случае.
Просто констатация факта.
afterstep
02.10.2007, 10:37
...
Очень показательно...
Дійсно показово, Чарівниче ви наш! ;)
оскільки ви стверджуєте, що результати на форумі не відповідають вашій істині - давайте розглянемо критерії, що вплинули на результат голосування в форумі, і критерії, по яким ви формуєте свою істину ;)
--
- Форум - регіональний. Не всеукраїнський. Вам ця сентенція зрозуміла?
- На форумі присутні іноземці, що в реальному голосуванні прийняти участі не можуть. Тут - можуть ;) і при тій к-сті (співвідношенні голосів), що склалася на форумі - участь таких іноземців в голосуванні спотворить результат.
- Форум - жорстко модерований. Переважна більшість агітаторів (типу пролетарського дракону і таке інше) ввічливістю не відрізняються, і їх відсутність сильно занизила результати ПР
- Чарівнику! В газетах істини немає! Не там шукаєте!
ВФ переміг лише в восьми областях, АР Крим та Севастополі - і ще хохма - "зірвав" куш в триста з лишком голосів на закордонних дільницях. А решта областей - проголосувало за БЮТ, тільки в них народу менше, і строєм не ходять ;)
==
І наостанок - доки інету немає в кожному глухому селі - доти кидати лайливі фрази "а от показово от на цьому форумі" - це, прошу пана, демагогія, окозамилювання та спроба хоч в дрібницях, та таки перекрутити "істину в боротьбі за істину".
==
"Истинное волшебство традиционной русской пропаганды"
Не-а, это свидетельсвует только о том, что Витренковцы за голос хорошо платили
.....то виходить, що в Україні живе шонайменше 272 тис. осіб, яким всерівно кого підтримувати, хоч самого чорта, лиш би добре годували/платили?.....
....не менш сумна картина.....
Додано через 3 хвилини
Очень показательно...
Оце показові результати, які "відповідають істині"(по СП):
№34 (Днп) 1667 (1.32%) 6 93.92%
№35 (Днп) 1371 (1.04%) 7 100.00%
№36 (Днп) 1712 (1.71%) 6 100.00%
№37 (Днп) 1654 (1.52%) 6 96.17%
№38 (Днп) 1327 (1.67%) 6 93.43%
№39 (Днц) 2782 (1.61%) 6 100.00%
№40 (Днц) 1719 (1.23%) 6 93.75%
№41 (Днц) 1819 (1.05%) 6 100.00%
№42 (Днц) 1008 (0.86%) 7 100.00%
№43 (Днц) 1258 (0.73%) 7 100.00%
№44 (Днц) 925 (0.58%) 7 100.00%
№45 (Днц) 2856 (2.27%) 5 99.35%
№46 (Днц) 435 (0.46%) 7 100.00%
№47 (Днц) 851 (0.73%) 6 100.00%
№48 (Днц) 46963 (50.03%) 1 100.00%
№49 (Днц) 59465 (37.81%) 2 100.00%
№50 (Днц) 1350 (0.93%) 7 100.00%
№51 (Днц) 1131 (0.92%) 7 69.10%
№52 (Днц) 1145 (0.84%) 6 100.00%
№53 (Днц) 3730 (2.45%) 5 100.00%
№54 (Днц) 27336 (23.55%) 2 100.00%
№55 (Днц) 35287 (30.62%) 2 97.54%
№56 (Жт) 2456 (2.15%) 6 92.80%
№57 (Жт) 1750 (2.21%) 6 100.00%
№58 (Жт) 2376 (4.35%) 5 97.12%
№59 (Жт) 2116 (3.26%)
Все одно,колбаса,чи ковбаса,лиш би вона була...Нє?
Ни в коем случае.
Просто констатация факта.
Біля крайнього столика при вікні сидить бравий майор — чорнобривий, з м'ясистим носом, віком понад тридцять літ, — майор ОГПУ — НКВД. Зсунув синій кашкет на потилицю, розстебнув комір і попиває червоне бордо, тримає склянку біля уст, а очі втопив у газету, поставивши її сторч. Смокче бордо і читає-смокче “Правду”, студіює промову вождя, виголошену на черговому з'їзді ВКП(б). Іноді виймає олівець і щось підкреслює, посміхається захоплено, потім глибокодумно морщить брови, сьорбає бордо і пасе далі вугляними очима по шпальтах газети. Майор виглядає, як саме втілення могутності, сили і гонору своєї “пролетарської” держави. В цілім експресі не тримається ніхто так гідно, так незалежно і гордовито, ба навіть трохи презирливо, з таємничою міною і незрівняним почуттям вищості.
І не по екзотику їде він. Він їде на інше полювання. Діставши нове призначення, високу посаду десь там, у чорта на зачіпку, він їде перебирати її, як звичайний обов'язок. Він дисциплінований і точний, і не схильний вдаватись у дрібниці. Тим часом не марнує часу на теревені: п'є отак собі бордо і студіює промову вождя.
Іван Багряний "Тигролови"
Все одно,колбаса,чи ковбаса,лиш би вона була...Нє?
....не цілком.....бо "...дешеве мямо - собаки їдять...."
Тор что форум жорстко модерований, я понимал и раньше, но за последние минут 20, мне было доказано пару раз.
Я не могу понять, что вызвало такую реакцию.
afterstep
02.10.2007, 11:26
Я не могу понять, что вызвало такую реакцию.
типовий шлях побудови тверджень радянської пропаганди:
- дати "троха іншу" назву явищу, що (явище) загалом зрозуміле більшості аудиторії;
- застосувати цю ж термінологію при розгляді спірного питання, провівши паралелі - причому бажано, щоб то питання було да-а-алеко не очевидне і неоднозначне;
- "по аналогії" - подати відверту брехню, спираючись на попередній понятійний апарат.
==
Спрацьовує майже стовідсотково. І по нинішній день.
Сама побудова фрази "розбіжність результатів на форумі з істиною" - дозволяє вам в майбутньому, типово по рядянськи, узагальнити: та будь-яке питання, що тут піднімалося, настільки ж відмінне від істини.
==
Власне, показово, як ви, не напружуючись і не відчуваючи від того дискомфорту - ступаєте на той шлях. Можливо, ви й не збираєтеся той шлях пройти до кінця - але прослідкуйте: переважна більшість суперечок, особливо дотичних до української історії - йде саме по такому сценарію.
Спасибо за розъяснения.
та будь-яке питання, що тут піднімалося, настільки ж відмінне від істини.
Вот только истина для каждого своя.
WIZARD,чисто по-людськи,поясніть,чому Ви вважате,що ПР і Янукович забезпечить Україні щасливе життя.Як,я розумію,для Вас немає ніякого значення кримінальне минуле Януковича і іже з ним,хоч у всьому світі люди мають щодо цього тверді переконання.І,чому для таких,як ви.Росія - ідеал?
І,чому для таких,як ви.Росія - ідеал?
Начнём с конца.
Кто Вам сказал, что для меня Россия - идеал?
чому Ви вважате,що ПР і Янукович забезпечить Україні щасливе життя
Немного перевёрнуто. Я считаю, что Тимошенко не сможет обеспечить "Україні щасливе життя".
для Вас немає ніякого значення кримінальне минуле Януковича
А криминальное прошлое Тимошенко Вас не интересует?
Закрытые уголовные дела на себя, любимую, на мужа, тестя?
7 миллиардов долгов ЕЭС, прощённых себе, любимой, Вас не интересуют?
То, что Президент её ис позором выгнал, Вы не помните?
Степаныч
02.10.2007, 12:29
WIZARD,чисто по-людськи,поясніть,чому Ви вважате,що ПР і Янукович забезпечить Україні щасливе життя.Як,я розумію,для Вас немає ніякого значення кримінальне минуле Януковича і іже з ним,хоч у всьому світі люди мають щодо цього тверді переконання.І,чому для таких,як ви.Росія - ідеал?Не щасливе, а "пристойне"!
Та й Росия - далеко не идеал!
afterstep
02.10.2007, 12:33
Не щасливе, а "пристойне"!
а де пролягає межа між пристойністю та непристойністю?
Золота цепура на "слузі народу" - то пристойно на фоні мізерних зарплат в держгалузях?
Казати, що "попередній уряд підвищив ціни - і ми то маємо" - на фоні майже в 2 рази "повзучого" подорожчання вже за "калоліційного уряду" - то пристойно, чи уряд тут ні до чого?
--
Чи полягає пристойність життя у цінах на м'ясо та яйця, тотальній брехні з телевізора, цирку у ВР та впевненості у тому, що "вже сьогодні стало краще"?
Посмотрим какой цирк сейчас начнётся.
А криминальное прошлое Тимошенко Вас не интересует?
Закрытые уголовные дела на себя, любимую, на мужа, тестя?
7 миллиардов долгов ЕЭС, прощённых себе, любимой, Вас не интересуют?
То, что Президент её ис позором выгнал, Вы не помните?
Чи Ви будете заперечувати,що Янукович відбув дві "ходки" за кримінальні злочини,які навіть в кримінальному світі на мають авторитету?Чи будете порівнювати заказні справи Тимошенко і "битовуху" Януковича?
"А представник Національного центрального бюро Інтерполу в Україні Кирило Куликов уже повідомив, що Юлія Тимошенко виведена з усіх систем розшуку Інтерполу.
Представник Інтерполу підкреслив, що цього на міжнародній конференції глав керівників Інтерполу країн, які входять у систему міжнародної поліції, генеральним секретарем Інтерполу було ініційовано виведення всіх даних, які стосуються розшуку Тимошенко, з міжнародної системи Інтерполу, і що про це була повідомлена російська Генпрокуратура в тому числі."
http://www.politdumka.kiev.ua/index.php?arch_num=8&cat2=5&BEGIN_ROW=0
Я не маю ілюзій,що до Тимошенко,але,наразі вона - єдина,хто заслуговує на підтримку.ІМХО
Та й Росия - далеко не идеал!
Так чому ж вас усіх туди так тягне?ЄС-ніколи,НАТО -но пасаран,Америка - врагі №1
А,може це?
http://fishki.net/comment.php?id=25101
01.10.2007 17:25
Я впевнений, що ми в черговий раз будемо з вами формувати новий уряд – уряд народної довіри. Цей уряд буде формувати коаліція на чолі з Партією регіонів", - наголосив лідер партії.
За його словами, Партія регіонів має на це право за всіма міжнародними нормами.
Виступ лідерів Партії регіонів тривав близько 5 хвилин. Промову він виголошував російської мовою.
Це вчора, а сьогодні що він собі думає?:D Мороз то тю-тю, отже Бют з НУ з Литвином, або без, формуватимуть уряд. Чи я помиляюсь? Що там з кількістю мандатів у ВР?
Степаныч
02.10.2007, 13:00
де пролягає межа між пристойністю та непристойністю?У выдношенни до людей!
чи уряд тут ні до чого?
До чого. А що?
Ніби Януковіч віїграв? Ну, тепер можна сісти і почекати щасливого життя. Йому майбутній прем"єр Росії допоможе....
Ніби Януковіч віїграв? Ну, тепер можна сісти і почекати щасливого життя. Йому майбутній прем"єр Росії допоможе....
А шота Путін не вітає Янука, напевно це знак.:ninja: :D
afterstep
02.10.2007, 13:11
До чого. А що?
до "забезпечення пристойного життя командою ВФ".
Як цей Віктор, так і другий - забезпечать "пристойне" (в сенсі - далеко не бідне) життя для свого оточення/спонсорів. Відповідно, "пристойне" - тобто без цього багатства, що псує душі - високодуховне безмайнове життя для всіх решта холопів системи "електорат".
--
Завше, як дивлюся результати голосування - виникає питання щодо "строєм ходите".
Принаймні, голосуєте "одноголосно" ;)
Степаныч
02.10.2007, 13:15
Ну як би Вам помьякше сказати... Ну яке Ваше дыло?
Степаничу, а чого це Ви так от грубо, і чом це клавіатуру заклініло на псячій?:D До виборів нормально українською дописували. Це що істерика? Мені за Вас лячно стає.:)
У выдношенни до людей!
то Ви про те, як Янукович якось стареньку людину на х...й послав? чи про те, як він півкраїни назвав "казламі каториє мєшают ім жить...."?....
...чи може про зірвану шапку з голови?
....чи може про поведінку лідера ПР, за яку йому ще з юних років було присвоєно кличку Хам?
....щось нічого пристойного тут не бачу.....
Ни в коем случае. Просто констатация факта. Це не може бути констатацією факту. Ви або помиляєтеся, або брешете. Ні я, ні будь-хто інший не впливав жодним чином на підсумок голосування форумлян. Як ви всі проголосували в даному опитуванні, так форум і відображає результати.
но за последние минут 20, мне было доказано пару раз. Я не могу понять, что вызвало такую реакцию. Уточніть, про що йдеться?
levandivka
02.10.2007, 13:36
Ви або помиляєтеся, або брешете.
Мартіні, не перейматеся. я підозрюю що це новий хак "генератор слів": клеяться пара-трійка слів, а народ починає придумувати собі, "шо ето значіт".
Ні я, ні будь-хто інший не впливав жодним чином на підсумок голосування форумлян.
Я нигде ни одним словом никого не обвинял в подтасовке.
Абсолютно понятно, что такое голосование на Львовском форуме и скажем на донецком будут отличаться строго наоборот. И ни одно такое голосование ни имеет права на достоверность, равнор как и всякие "экзитпулы".
Уточніть, про що йдеться?
Пропало два моих поста.
Пропало два моих поста.
Прохання повернути за винагороду?:D
levandivka
02.10.2007, 14:04
Пропало два моих поста.
Питайте в провайдера. Відомостей про видалення Ваших постів немає.
А каву пили сьогодні, Візарде?
Доречі, при видаленні поста, автору надсилається авто-повідомлення.
А каву пили сьогодні, Візарде?
Конечно, Левандівка.
Я нигде ни одним словом никого не обвинял в подтасовке. Тоді обережніше з термінами. Результати голосування на форумі не відповідають істині, значить, що вони не відповідають тому як дійсно відповіли форумляни в опитування. Ви мабуть мали на увазі Результати голосування на форумі не відповідають результатам ЦВК. Ну так в цьому нічого дивного і нема, форум то львівський... До речі, цікаво, які результати би дало таке опитування на форумі Восток-запад? Я думаю, що протилежні до наших, але так само далекі від ЦВК
цікаво, які результати би дало таке опитування на форумі Восток-запад?
а й дійсно: цікаво було б організувати....
п.Левандівко, п.Мартіні - не візьметесь?
Мартіні, за що? Я вже відповідав що до псячої - НЕпсячої мови. Дивіться тут будь ласка. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=132852&postcount=18
Додано через 7 хвилин
Від “Аратти”: (http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3860)нам освобливо сподобалися два місця у ніякій промові для біомаси від лідера регіоналів.
А саме - про збільшення прихильників ПР. Ми це помітили особливо перед виборами, коли харківські регіонали розпочали акцію протесту перед штабом власної партії, аби їх позбавили Добкіна і Гепи-Кернеса. Звичайно, це вони губу катанули. Бо окрім матюгів та тумаків, ніякої уваги від керівництва ватаги, яка себе гучно іменує партією, так і не отримали.
Також цікавий пасаж щодо іміджу держави на міжнародній арені. Власне, кому-кому, а гопнику на призвисько Хам варто було б не торкатися цієї, пікантної, для нього, теми. Та як бачимо, вийшло класичне: “І тут Остапа понесло”...
Додано через 34 хвилини
А це мабуть фото дня?:) Джерело УНІАН
http://images.unian.net/photos/2007_06/1181743981.jpg
Слівай воду Валя!!!:D
levandivka
02.10.2007, 16:00
Мартіні, за що? Я вже відповідав що до псячої - НЕпсячої мови. Дивіться тут будь ласка
Даниле...
На форумі заборонені "неТАКтовні" пости. Називати "псячою" любу розкладку клавіатури - не ТАКтовно.
Доречі, запитання/протести адміністрації в політичному топіку задавати теж не рекомендую. Для цього існує спеціальний "столик" і ПП.
Boris_Kiev
02.10.2007, 16:02
Опрацьовано 97,35% протоколів
Мороз пішов на дно !!!!
Майдан-ІНФОРМ: 02-10-2007 15:28 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191328119.html
ПРУ - 34.16
БЮТ - 30.84
НУНС - 14.29
КПУ - 5.35
ЛИТВИН - 3.95
СПУ - 2.91
На форумі заборонені "неТАКтовні" пости. Ок.
Ось бачите, вітаннячко від Путіна не забарилося. Ця роздратована реакція означає що Тимошенко -прем'єрка, а ПР "в пральотє"?:)
http://www.vz.ru/upimg/m_114006_150.jpg
"Газпром" у вівторок направив своїм європейським партнерам повідомлення про існуючі проблеми з постачанням газу до України у зв`язку із заборгованістю української сторони, повідомляє РІА новості (http://www.rian.ru/economy/20071002/81984033.html) з посиланням на прес-службу російського газового холдингу. "Російська сторона повністю виконує свою частину контракту. В той же час, заборгованість української сторони за постачання газу складає більше 1,3 мільярдів доларів", - йдеться в заяві для преси.
Boris_Kiev
02.10.2007, 17:08
Як саботували чесний підрахунок в Сімферополі
Майдан-ІНФОРМ: 02-10-2007 16:46 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191332792.html
HTH | Вчасно | вiдео UA-IX (2.730 KB) http://ntn.tv/news/2006/07/10/01/19/12.html# | вiдео 3GP (1.211 KB) http://ntn.tv/i/video/1191255120.3gp |
Складна ситуація із підрахунком голосів у Сімферополі. Місцевий окружком навіть був змушений оголосити перерву, бо стомлені люди, не дочекавшись своєї черги, просто полишали бюлетені та йшли по домівках.
Як повідомляє кореспондентка НТН Оксана Солодовник, вдень підрахунок голосів у Сімферополі загальмувався, оскільки половина виборчих дільниць неякісно підготували протоколи. У продовж ночі із 60 дільниць окружком прийняв лише 10. Решту відправили на доопрацювання.
В результаті в окружкомі вишикувался довжелезна черга. Деякі члени виборчих комісії виявилися психологічно не готові до цього. Втомлені люди лишали протоколи з бюлетенями у спеціальному кабінеті під охороною та йшли відсипатися.
На виборчий дільниці №116 голова та її члени взагалі залишили виборчу документацію на дільниці, і розійшлися по домівках. Зважаючи на таку ситуацію в окружкомі оголосили перерву, і до 17:00 ЦВК не отримала жодної інформації із Сімферополя. Перші дані почали надходити лише зараз.
Ось бачите, вітаннячко від Путіна не забарилося. Це означає що Тимошенко -прем'єрка?
...та шось тенденції підрахунку прикрі....з такими темпами вони ше з тиждень будуть рахувати, а в результаті виявиться, що ПР добере ше 1% і з коаліцією будуть проблеми....тим більше, що Литвин націлився торгуватись на грубі гроші (прямо ж заявив, що його блок не картярі!):
"Комментируя возможность присоединения Блока Литвина к коалиции в составе «Нашей Украины – Народной самообороны» и БЮТ, в случае поражения СПУ на выборах и при условии, что этим двум силам хватит голосов сформировать парламентское большинство без участия третьей силы, О. Зарубинский заявил: «Я могу сказать одно: мы не будем торговаться, мы не карточные игроки…"
http://www.obkom.net.ua/news/2007-10-02/1640.shtml
мы не будем торговаться
Будуть, ще б пак! Литвину зара пофартило, основний конкурент, вчитель, врешті відпав відмороженій.:)
Мій прогноз:
ПР-1 місце,>32%
БЮТ-2 місце,>22%
НУНС-3 місце,<14%
КПУ-4 місце,4,5%
Бл.Литвина-5 місце,4%
Підсумок:або Литвин з помаранчевими,або з кризовою коаліцією.
Мій прогноз майже здійснився,за виключенням НУНС і комуністів..
Мій прогноз майже здійснився,за виключенням НУНС і комуністів..
И БЮТ............
Boris_Kiev
02.10.2007, 18:56
Проект УРКАїна: Усьо будет социализец! ОтМОРОЖенные результаты по участкам.
Майдан-ІНФОРМ: 02-10-2007 18:14 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1191338056.html
После "перерасчета" результатов на участках оказывается что на самом деле избиратели прониклись социалистической идеей и массово голосовали за СПУ. Метаморфозы возникновения такой массовой и внезапной любви к СПУ являются хорошим фактическим материалом для расследования правоохранительных органов.
Вся информация с официального сайта ЦВК:
Автономна Республіка Крим
Округ---Дільниця---Проголосувало---СПУ
2---47---1856---1391
3---94---803---592
3---95---355---249
6---81---1180---300
6---82---1071---254
7---73---267---144
8---31---1074---845
8---32---421---338