КПК

Показати повну версію : Умови кредитування

bora
19.09.2007, 15:18
В цій темі хотілось би оминути полеміки щодо того, чи добро кредит, чи - зло. Просто хотілось би поділитись враженнями і досвідом, щодо ставок,наприклад, чи обслуговування. Справа в тім, що банки (і не тільки вони) у нас досить закриті установи і часом ні через сайт, ні через дзвінок вияснити яка у них ставка, умови не вдається..
Особисто я була дуже задоволена співпрацею з Кредитною спілкою, і в шоці від обслуговування у Правекс-банку (пр. Чорновола, 99). І навіть не відсотки мене там дивували а хамське відношення. Якщо після кредитної спілки залишилось враження - а для чого гроші відразу віддавати якщо їх можна ще крутити і отримати зиск. То в Правексі - це купа негативних емоцій, який не зав"яжись я з ними можна було б уникнути.
Взнавала про Дельта-банк. ЦІкава річ - кредити вони оформляють швидко, але у Львові платежі сплачуються у поштових відділеннях! Це до того, що Вам доведеться вистоювати постійно у неабияких чергах.

Anri
20.09.2007, 09:39
А в неділю на ринок України виходить нова компаній YFU, яка даватиме кредити під 6,9 в гривні без комісії як в банках. І офрмлення кредиту і виплата буде надзвичайно просто і доступна кожному. Є можливість зараз оформитися ще й працювати в цій компанії поки ще не набрані всі консультанти на вакантні місця. Зацікавило? Дзвоніть 8-063-4572754 - Андрій!

Зорянівонька
20.09.2007, 14:09
Я взяла кредит в "Укрсиббанку", всім задоволена

Додано через 5 хвилин
нова компаній YFU
Дуже сумніваюсь, що це щось реальне. Знов хочуть "кинути".

dArt
20.09.2007, 14:23
Брал в Надрах, не очень доволен, такое ощущение что они мне огромную услугу сделали что кредит дали, правда это 4 года назад. Тепрерь бегают, что бы еще кредит взял. В Цифрах путаются и запутывают. Толком сказать не могут, сколько взял,с колько погасил, сколько осталось.

Еще брал в Райфайзен Авале. Родной банк, в отделении всех знаю, с начальником на "ты", естественно все без проблем. Немного бюрократии, но она есть везде. Отдал досрочно пени не насчитали.

KabMiner
01.10.2007, 11:41
Аналогічно брав в Райффайзен Аваль. Віддав достроково. Загалом задоволений. Під кінець здається трохи більше мені відсотків нарахували, але то було лише 2 місяці, втратив там може десь доларів 200, не більше. Загалом довольний.

mota_boy
04.10.2007, 11:27
Як бувший банківський працівник можу сказати що за кредитом (якщо це звичайно не 300 000 у.о і більше) краще йти у малий банк. Чому... У малому банку клієнтів мало, тому вони зацікавлені видавати кредити навіть дрібні на 1000-3000 у.о. (у великому банку на таку суму будуть носом вертіти).

bora
04.10.2007, 12:08
Як бувший банківський працівник можу сказати що за кредитом (якщо це звичайно не 300 000 у.о і більше) краще йти у малий банк. Чому... У малому банку клієнтів мало, тому вони зацікавлені видавати кредити навіть дрібні на 1000-3000 у.о. (у великому банку на таку суму будуть носом вертіти).

Дякую за підказку. Хоча звучить дивно. Банк кидає купу грошей на розкрутку такої послуги як споживчі кредити, наприклад (зараз тим чи не всі великі грішать), а потім "вертить носом"? Чи вертять носом рядові менеджери (не власник же буде вас обслуговувати)?Скажіть чи можна з того зробити висновок, що у банківській сфері у великих банках прийнято менеджерами хамити, а в малих - нормально обслуговувати?

dvin
04.10.2007, 12:21
Скажіть чи можна з того зробити висновок, що у банківській сфері у великих банках прийнято менеджерами хамити, а в малих - нормально обслуговувати?

Зайдіть за кредитом до Приватбанку, і таких питань у вас більше не буде... Стільки "биків" в одному місці я ще не бачив.

bora
04.10.2007, 12:30
Зайдіть за кредитом до Приватбанку, і таких питань у вас більше не буде... Стільки "биків" в одному місці я ще не бачив.

Ги-ги..прошу пана я не корова, щоб до таких ходити)) Ви,
мали б порадити оминати їх 10-ою дорогою))

dvin
04.10.2007, 13:52
Ги-ги..прошу пана я не корова, щоб до таких ходити)) Ви,
мали б порадити оминати їх 10-ою дорогою))

Ха, так я це і мав на увазі.... Може просто виразився "іносказатєльно" :)

mota_boy
04.10.2007, 17:11
Дякую за підказку. Хоча звучить дивно. Банк кидає купу грошей на розкрутку такої послуги як споживчі кредити, наприклад (зараз тим чи не всі великі грішать), а потім "вертить носом"? Чи вертять носом рядові менеджери (не власник же буде вас обслуговувати)?Скажіть чи можна з того зробити висновок, що у банківській сфері у великих банках прийнято менеджерами хамити, а в малих - нормально обслуговувати?

А що дивного розкрутку роблять великі дяді які сидять в головному офісі (як правило в столиці) а видають кредити рядові солдати, а план у тих солдатів (як правило) доведений у сумі виданих кредитів а не у їх кількості, і взуває начальство солдатів не за малу кількість а за малу суму кредитного портфелю.

З.І. На рахунок великих та малих... Велика структура дуже інертна та бюрократична, є безліч керівників та відділів повноваження та обов'язки яких пресікаються, ніхто чужу роботу робити не хоче (за це ж рядовий працівник додаткової копійки не отримає, а зарплати в банках доволі маленькі), от тому і будуть ганяти з кабінета в кабінет, відправляти "на завтра" і т.д.

dvin
04.10.2007, 23:48
І ще про великих і малих: я брав кредит на квартиру в "малому" банку, головний офіс у нього не в Києві, а у Львові :) Якістю обслуговування задоволений на 100%. До цього звертався до великих банків, які у всіх "на слуху", і вирішив з ними не зв'язуватись.

Малі банки дійсно цінують кожного потенційного клієнта, бо з іпотеки або автокредиту вони будуть мати помітний прибуток на протязі років, а для великого банку плюс-мінус хоч і десять-двадцять клієнтів - на кредитний портфель не вплине.

sslonn
04.10.2007, 23:55
Щодо кредитних ставок комісій, тощо.... колись приємно вразив Кредобанк... у них на сайті був кредитний калькулятор в якому, наприклад, для кредиту на квартиру вказувались навіть послуги нотаріуса, всілякі там комісійні і т.п. приблизно штук 10 різних платежів і відсотків на додачу до основної кредитної ставки...
Доречі зараз якусь постанову прийняли, що відсоткова ставка має бути "олінклюзів";) чи вона далі не виконується?

bora
17.10.2007, 11:54
У відділенні Правекс-банку на Личаківській 64 не обслуговують після обіду, кажуть - ніколи в той час нема зв"язку.)) Бувають же такі нещасні компанії)). Завертають всіх на суботу зрання.)
Цікаво - нормальні, не хамовиті працівники у цьому банку взагалі працюють, чи їх відсіюють на першій співбесіді з глобальною метою - завалити всю структуру?))

Redhotchilly
17.10.2007, 12:17
ікаво - нормальні, не хамовиті працівники у цьому банку взагалі працюють, чи їх відсіюють на першій співбесіді з глобальною метою - завалити всю структуру?))

то не тільки стосується цього банку на Личаківській. Я не знаю звідки вони тих робітників набирають. Склалось враження, що ВОНИ тобі роблять послугу, відповідаючи на питання... поваги до клієнта - 0!

Додано через 2 хвилини
(у великому банку на таку суму будуть носом вертіти).
совкова ментальність... нікуди не дінешся :(

sslonn
17.10.2007, 14:20
йоли-пали... ми той совок колись з себе витиснем?
сорі за офтоп