КПК

Показати повну версію : проблема чорних точок

mechika
15.09.2007, 22:18
привіт! я до вас за порадою... порадьте засоби від чорних точок на обличчі... маски, креми... наперед дуже дякую

Мих
15.09.2007, 22:43
видусив і спокій.

syavych
15.09.2007, 22:44
привіт! я до вас за порадою... порадьте засоби від чорних точок на обличчі... маски, креми... наперед дуже дякую
До косметолога краще звернутися (чистку обличчя). Він же може порадити якісь маски, але вони не такі дієві.

Додано через 8 хвилин
видусив і спокій.
То нам, мужикам, такі методи підходять. З жінками трохи більше мороки, в них шкіра ніжніша, нє?

Кася
16.09.2007, 00:01
щоденне очищення пор та скраби раз в тиждень.

пупер
16.09.2007, 08:56
це все пурген....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
сходіть у сауну (я маю на увазі: паритися)....

Мих
16.09.2007, 23:08
Треба просто добре розпарити писок. Потім легенько і акуратно видусити і тут же змастити силіциловим спиртом. Така от боротьба.

Оля
17.09.2007, 07:00
Треба просто добре розпарити писок. Потім легенько і акуратно видусити і тут же змастити силіциловим спиртом. Така от боротьба.

Або меновазіном. :) Теж дуже допомагає.

Олюська
17.09.2007, 23:45
я до вас за порадою... порадьте засоби від чорних точок на обличчі... маски, креми... наперед дуже дякую
Дуже багато залежить від харчування. Наприклад, чорні цятки можуть появлятись від жирної, копченої їжі, білого хліба, солодощів. Варто також зменшити споживання смаженого. Це, між іншим, перевірено;) . Бо в мене самої така проблема теж є. А ще дуже добре на ніч пити кефір. Візити до косметолога також не завадять, але найважливіше все-таки стежити за харчуванням, бо без того ніякий косметолог не поможе. Їжте якомога більше овочів, фруктів, сиру.;)

Мих
17.09.2007, 23:56
Їжте якомога більше овочів, фруктів, сиру.
прийдеться піднажати на це....

Ольга
18.09.2007, 08:52
якщо треба дуже швидко покращити стан шкіри то мені допомає маска Głęboko oczyszczająca maseczka peel-off
http://www.istore.com.pl/prods/393910.jpg

Зорянівонька
18.09.2007, 10:40
А де таку маску можна взяти?

Треба просто добре розпарити писок:radist:

Личко треба часто мити теплою водою і гарно їсти. А косметологи таки помагають, правда, коштують... Моя сестра мала таку проблему і пішла до косметолога. То крім чистки лиця вона ще приймала ванни з ромашкою і чередою і пила пивні дріжджі (для виведення всякої гидоти з організму)

Ольга
18.09.2007, 10:54
А де таку маску можна взяти?
в багатьох магазинах я її бачила, в ЦУМі на 1 поверсі наприклад...

галичанка
24.09.2007, 09:04
А ще в аптеках продають спеціальні пластирі для очищення області носу. Намочуєте ніс, приклеюєте пластир, а коли висохне - знімаєте його разом з вмістом пор.

То я
25.09.2007, 17:05
звернути увагу на харчування (згідна з Олюською). Мені помагають скраби 1-2 рази в тиждень. а от дусити - то потім жах в тому місці. і ніякий спирт не допоможе(то в мене так). ще колись кубиками льоду з завару календули і ромашки протирала, щоб пори звужені були.

Зорянівонька
27.09.2007, 11:56
Краще таки сходити до косметолога. Провірено - помагає. Хоча дорогувато - сеанс біля 70 грн...

Komashka
16.10.2007, 22:53
Чорні цятки називаються камедонами :) Я теж маю їх біля носа і на самому носі. Ходила на чистку до косметолога - результат АЖ на 2 дні +витрачені гроші (ну в нас же "французька" косметика...). Так що чистку я собі роблю сама, а потім дезинфікую засобом для догляду за шкірою обличчя. Якщо чесно - виходить менше подразнення ніж після роботи косметолога + за 15 хв нічого невидно, практика.... (тьфу-тьфу).
Ясно, що від їжі залежить. Я всеядна і особливо раціоном не переймаюсь, тому й камедонів багато. А найкраще допомагає вітамін Д, тобто сонце!

ZOOM
16.10.2007, 23:07
Чорні цятки називаються камедонами :) Я теж маю їх біля носа і на самому носі. Ходила на чистку до косметолога - результат АЖ на 2 дні +витрачені гроші (ну в нас же "французька" косметика...). Так що чистку я собі роблю сама, а потім дезинфікую засобом для догляду за шкірою обличчя. Якщо чесно - виходить менше подразнення ніж після роботи косметолога + за 15 хв нічого невидно, практика.... (тьфу-тьфу).
Ясно, що від їжі залежить. Я всеядна і особливо раціоном не переймаюсь, тому й камедонів багато. А найкраще допомагає вітамін Д, тобто сонце!
Я також все роблю сама. І дуже задоволена. Якщо все робити правильно, і підібрати косметику, то проблема вирішується;)

Komashka
16.10.2007, 23:32
В мене ця проблема вирішується на кілька днів :) Спадкове, зараза...:mad: