КПК

Показати повну версію : Книжковий форум у Львові.

dArt
15.09.2007, 17:14
Вот мне интересно, Форум завтра заканчивается уже, а никто еще и слова не написал про такое значительное события в жизни города.
Ходил уже 3 раза накупил кучу литературы по истории, замечательные книжечки для ребенка про зверушек, так же сказки Пушкина с раскрасками.
Выбор есть как на украинском, так и на русском языках.
Очень жаль. что у нас в городе нет достаточного по размерам заля для проведения такого события, либо это просчет организаторов. С погодой заранее договорится , конечно нереально, но очень жалко смотреть. как дождь заливает книги а ветер сносит палатки.
Так же культура нашего населения оставляет желать лучшего, море безбилетчиков, некоторые просто по хамски прорываются через дедушек-билетеров.

Deus igrok
15.09.2007, 17:33
Так собі ... купа юридичної літератури ... не очікував такого =) Але воно не буде добре організовано. Книгу хочеться спочатку потримати в руках, оглянути а тоді вирішити - купувать чи ні ... а кругом галас, гармидер...

Організація 3/5
Вибір 4/5

Нічого не купив. Або погано дивився, або нічого не було для мене =)

Ольга
15.09.2007, 21:46
напевне за рік-два форум знайде нове місце для великої виставки, але основні події однозначно мусять бути в палаці мистецтв!

Deus igrok
15.09.2007, 22:14
В планах побудова Експо-центру до Євро-12.
Час покаже(с)

dArt
16.09.2007, 01:11
напевне за рік-два форум знайде нове місце для великої виставки, але основні події однозначно мусять бути в палаці мистецтв!

Там места реально мало, пол форума выставили на стометровку.

пупер
16.09.2007, 08:51
а я так і не зміг потрапити на форум (книжковий)....
з 7,30 до 10-ї години чекати під брамою — трохи тяжко після нічної зміни....

Meg
16.09.2007, 10:36
Я собі книженцію купила.Дуже файна і мені потрібна.Правда,шо дивно,шо книжки на форумі дорожчі ніж в книгарні.Але то таке.За хорошу книжку можу відвалити і великі гроші.Народу тьма,нічо толком і не розгледіла.Цікаво,навіщо туди маленьких дітей цілом класом водять?Ну а так-це класно,шо така штука відбувається!

Мерелін
16.09.2007, 11:51
Я пішла на форум і орзорилась на купу книжок!Виявилось що книжки по спеціальностях там абсолютно не дешевші!!!!

EntOther
16.09.2007, 13:37
Я пішла на форум і орзорилась на купу книжок!Виявилось що книжки по спеціальностях там абсолютно не дешевші!!!!

Ну я б так не зказав...Якшо там обдивитися майже весь форум то я впевнений шо ви знайдете книги дешевші ніж у якомусь книжковому магазині.

Мерелін
16.09.2007, 15:40
Ну я б так не зказав...Якшо там обдивитися майже весь форум то я впевнений шо ви знайдете книги дешевші ніж у якомусь книжковому магазині.
Я купляла Римське право , Логіку та інші книжки і ціни або такі самі або догожче!Я наприклад знайшла одну книжкову крамничку на Лисенка там нормальні ціни!!

EntOther
16.09.2007, 16:43
Я купляла Римське право , Логіку та інші книжки і ціни або такі самі або догожче!Я наприклад знайшла одну книжкову крамничку на Лисенка там нормальні ціни!!

Ну може й так

Олюська
17.09.2007, 00:36
Враження від форуму, як завжди, супер!!! Заходиш - очі розбігаються, пів-форуму скупила б!!! Адже є там такі книги, яких у львівських книгарнях нема, принаймні, я не бачила. А щодо цін, то в одному місці дешевше, в іншому дорожче. Наприклад, я купувала дитячу книжку за 40 грн., а в іншому місці така сама була за 48 грн.

dArt
17.09.2007, 08:27
Я своемы малышенку вообще накупил кучу ярких книжек с картинкаим по 1,50 грн. Все равно уничтожит :) а по такой цене нигде не видел аналогичных детских книжек во Львове.

Олюська
17.09.2007, 19:35
а по такой цене нигде не видел аналогичных детских книжек во Львове.
Я мала на увазі не зовсім таку дитячу книжку, як ви думаєте. Я купувала для племінника щось на зразок дитячої енциклопедії на вік від 10 років - велика ілюстрована книга, сама б таку читала:)

тамрико
24.12.2007, 20:28
Я вже третій рік купую на форумі безпосередньо у автора Д.Бондаренка його книжки, а цього року купила його роман "Сімнадцятий поверх" про який було багато розмов на тогорічному конкурсі Бі-бі-сі.
А це знайшла в електронному вигляді його цікаві оповідання
http://dmytro-bond.narod.ru/tvory/dyvan.htm

http://dmytro-bond.narod.ru/tvory/chereshni.htm

Тим22
24.12.2007, 20:59
Форум это всегда событие, лучше на Украине нет

пупер
24.12.2007, 22:14
на форумі зустрівся з братами капрановими, мариніною, курковим, максом бондоренком....
де би я ще зміг познайомитися з письменниками так просто?....

галичанка
24.12.2007, 22:46
Того року на форумі був президент. І через це людей, які придбали квитки - не пускали кілька годин всередину в Палац мистецтв.:( Вечером нарешті пустили - так багато видавництв вже позгорталось... Тому на другий день ми ще раз прийшли, але видавництво, яке мене цікавило так і не відкрилось :( ...

Lavazza
24.12.2007, 22:58
я традиційно на форумі закупилась "А-ба-ба-га-ла-ма-гою" на весь наступний рік, навіть до Миколая книжку дотримала

Тим22
25.12.2007, 18:12
Форум это всегда праздник книги. Но помещение надо менять. Жарко, душно, не протолкнуться, нет просторного бара, где с партнером, которого год не видел, можно было пообщаться за чашкой кофе

пупер
25.12.2007, 18:27
може й не міняти, але вдосконалити -- так....
принаймні зробити людську вентиляцію....

особисто для мене кожен книжковий форум -- ніби як свято, шкода -- якщо пропускаю... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Тим22
25.12.2007, 19:59
Проблема еще подъехать и оставить машину

пупер
25.12.2007, 20:31
Проблема еще подъехать и оставить машину
це проблема цілого львова....
класичної частини...

Kaff
12.05.2008, 00:50
а чи ви знаєте, що цими вихідними у Львові знову Форум був -
ФОРУМ ВИДАВЦІВ - ДІТЯМ

Більшість акцій вже ся скінчило, хоча частина - ще продовжується

Асоціація львівських митців,
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості
укупі ще з якимись іншими організаціями
у рамках Форуму організували виставку дитячої ілюстрації
тобто краще якость так сказати - Ілюстратори фахові, але книги, до яких картінки мальовані - дитячі:)

Правда, виставковий зал непримітний - на вулиці Ференса Ліста 2 - це бічна Коперніка.
Виставка хороша. Ще десь тиждень триватиме.

Тим22
12.05.2008, 16:32
Травень
12
200812:38
«Форум видавців – дітям», який проходив у Львові 8-10 травня, розчарував відвідувачів високими цінами на книжки. Окрім того, на самих стендах не було широкого асортименту книг для дітей середнього шкільного віку, більшість із запропонованих на форумі видань були для маленьких дітей. Про це сьогодні, 12 травня, розповіла у коментарі ЗІКу львів’янка, працівник Львівського інституту банківської справи НБУ Галина Стецьків, яка з сином відвідала 8 травня Львівський «Форум видавців – дітям».
«Розчарувала організації ярмарку: було зовсім небагато людей, і що мені дуже не сподобалося – це ціни на книги. Скажімо, книжки про динозаврів та єгиптознавство видавництва «Махаон» у книгарнях коштують 80 грн – і на форумі така ж ціна. Але ж відвідувач сподівається купити на ярмарку книги за ціною виробника – видавництва. Мене на форумі цікавив довідковий матеріал для дітей 1-4 класів: я не знайшла нічого цікавого, окрім одного довідника для учнів з різних шкільних предметів», – наголосила Галина Стецьків

Як розповіла Галина Стецьків, дві придбані книги – про лицарів і воїнів та історичний довідник по «Старому завіту» обійшлися їй у 77 гривен
http://zik.com.ua/ua/news/2008/05/12/135754

bondarenco
07.09.2008, 18:53
Анонс!

Дмитро Бондаренко на Львівському Форумі видавців-2008!

13 ВЕРЕСНЯ, СУБОТА
17.00-17.45 «Чому красуні закохуються у бандитів?» Презентація нової
книги дніпропетровського автора Дмитра Бондаренка «Красуні і бандити» (http://dmytro-bond.narod.ru/tvory/allkrasuni.htm). Автор читає свої твори, в тому числі і зовсім нові. (Палац Мистецтв. Конференц-зал.)

А під час всього Форуму (11-14 вересня 2008 року) книжки Дмитра Бондаренка можна буде придбати у самого автора на подвір'ї перед Палацом Мистецтв. Запрошуємо Вас!

Meg
08.09.2008, 17:15
Чи то я така тупа, чи то справді нема програми форуму в інтернеті? мо хтось знає, чи бачив таку програмку? Мені цікаво, коли і де буде слем-десерт і чи буде, а шось ніде прочитати не можу((((

Ольга
08.09.2008, 19:14
програма була на сайті форуму http://www.bookforum.com.ua/programa