Показати повну версію : Скарги. Прошу розібратися.
nirvanka
07.12.2007, 16:05
а що вас дивує?..
Вже нічого. Я ж знайшла його в бані вже після того, як написала про цей глюк..
Boris_Kiev
07.12.2007, 17:30
Ага! Я теж отримав від Адмін2, навіть написав адміністрації, оскільки пам"ятаю ознаки попередніх атак.
А тут, виходить, барабашка бавиться.
"А мы его по морде чайником!"
EntOther
07.12.2007, 17:31
Тут один трохи непристойно поводиться через те шо в нього думка не така як в інших (в даному випадку його думка не співпала з думкою syavych(а) ), може хоч трохи його провчити?
levandivka
07.12.2007, 17:51
Я теж отримав від Адмін2
+1
Полковник
07.12.2007, 21:07
Тут один трохи непристойно поводиться через те шо в нього думка не така як в інших (в даному випадку його думка не співпала з думкою syavych(а) ), може хоч трохи його провчити?
Я, видимо, что-то пропустил.
Что ЭТО за ..... Появился?
Почему себя ТАК ведёт?
Чей протежэ?
И буквы, блин, цветные.
Дальтоник, не?
Почему себя ТАК ведёт?
Чей протежэ?
И буквы, блин, цветные.
Дальтоник, не?
Він, так сказать, додає колориту форуму :)
Полковник
07.12.2007, 22:05
Він, так сказать, додає колориту форуму :)
Ааааа!
ПО сценарию, значит.
Понятненько.
Молчу.
Тут де? один хто? трохи непристойно поводиться що саме він зробив? через те шо в нього думка не така як в інших Яка думка в нього і яка в інших? (в даному випадку його думка не співпала з думкою syavych(а) ) з якою думкою?, може хоч трохи його провчити? кого і за що?
Взагалі , про що мова? І що означають голубі літери?
levandivka
08.12.2007, 12:26
Вбили ЙОГО ТАМ. І сліду не лишили. :)
EntOther
08.12.2007, 16:36
Почему себя ТАК ведёт?
Чей протежэ?
И буквы, блин, цветные.
Дальтоник, не?
Букви в мене не одного кольорові , хоча шо вам там до того мистецтва...Хто той що я написав - це можна було побачити на фотографії там "по ідеї" біля його допису пише хто це такий , його аватар і все інше..І попрошу не називати мене дельтоником, те шо не розумієте ви розуміють інші..І ше одного не розумію де пропала та фотка..?Я не настільки дурний шоб таке писати без фактів про нікого..)
Я не настільки дурний шоб таке писати без фактів про нікого Хтось бачив факти і про кого? :)
Полковник
08.12.2007, 18:43
..І попрошу не називати мене дельтоником, те шо не розумієте ви розуміють інші..
Справка.
Дана Пану EntOther в том, что ОН не дальтоник.
Подпись: Полковник.
Печать: Синяя треугольная.
Ловите, Уважаемый.
Печать: Синяя треугольная.
А чо’ не кругла?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
Полковник
08.12.2007, 18:47
А чо’ не кругла?
Звиняйте.
Не знаю, как у вас, а у нас на рецептах, медицинских справках и на больничных ставят треугольную.
Почему?
А Х.. его знает.
EntOther
08.12.2007, 20:55
Добре..Давайте так..Той допис вже видалили, але ж звідки я маю ту фотку шо виставляв але пропала і ви про неї нічого не чули?.Ту фотку я звісно на хостинг засилав там вона й лишилася.Ось Martini вам і доказ в двох екземплярах :
Полковник
08.12.2007, 21:25
Добре..Давайте так..
Ааааа!
Маладэц!
Да?
Слава доблестным оперативникам!
Ура, товарищи!
Урааааааааааа!
levandivka
08.12.2007, 21:27
Ось Martini вам і доказ в двох екземплярах :
М-м-м-дя..
Можна було допис і не видаляти:EntOther і сам його клонує...
Liliyah Romanova
08.12.2007, 23:40
Добре..Давайте так.
Невже ви не отримали автоматичне пп, коли я відредагувала ваш допис і написала, що допис видалено і хворого забанено? Чого далі роздувати проблему???
Додано через 10 хвилин
Цього раз ваш допис теж відредагований, бо напис не такий уже й приємний, аби його людям в очі по кілька разів тикати.
EntOther
09.12.2007, 11:58
Невже ви не отримали автоматичне пп, коли я відредагувала ваш допис і написала, що допис видалено і хворого забанено? Чого далі роздувати проблему???
Додано через 10 хвилин
Цього раз ваш допис теж відредагований, бо напис не такий уже й приємний, аби його людям в очі по кілька разів тикати.
Так чекайте, то не я почав розводити ту проблеми, а Мартіні та Полковник, то потрібно було зразу видалити допис мій повністю, і тоді ні у кого не виникало запитань(не подумайте шо я хочу вас вчити), а так мене тут (вибачте) дибілом почали вважати, того що я написав ні про кого, а так була фотографія по якій вони б відповіли на всі свої запитання, я звісно хотів довести що я не такий та й все таки це зробив, а ПП ви мені надіслали , що в тій темі там де в одному дописі було таке непристойне написано - ви видалили його , та попросили не відкликатися на нього..В мене завжди висвітлювалося, що маю нове приватне повідомлення, а зараз я заглянув у свої ПП а там аж три непрочитаних про які мені було невідомо бо вони не висвітлилися
Так що вибачаюсь якшо щось зробив не так , надіюсь більше не буде таких непорузумінь..
З всією повагою
Зареєстрований учасник ЛФ - Entother.
levandivka
09.12.2007, 12:24
Цього раз ваш допис теж відредагований, бо напис не такий уже й приємний
А можна ще й "палітру" дописів "відкоригувати", творчу пшесадність прибрати? :)
EntOther
09.12.2007, 12:50
А можна ще й "палітру" дописів "відкоригувати", творчу пшесадність прибрати? :)
Я зрозумів, що ви хочете шо б я не кольоровим писав, правда ж?
levandivka
09.12.2007, 13:06
ви хочете шо б я не кольоровим писав, правда ж?
ТАК! А як Ви здогадалися? :)
Невже довідка від Полковника подіяла?..
А серйозно, то прошу берегти очі форумлян, не перевантажувати їх натруджені очі і надірвану психіку, без крайньої необхідності. :)
Дякую. (від всіх постраждалих).
EntOther
09.12.2007, 13:10
ТАК! А як Ви здогадалися? :)
Невже довідка від Полковника подіяла?..
А серйозно, то прошу берегти очі форумлян, не перевантажувати їх натруджені очі і надірвану психіку, без крайньої необхідності. :)
Дякую. (від всіх постраждалих).
Та цей форум трохи темний...Може він траурний?..Я хотів щоб він був хоча б трохи гарнішим..)
Та цей форум трохи темний...Може він траурний?..Я хотів щоб він був хоча б трохи гарнішим..)
Життє тєжке...
Може він траурний?..
Metallica - For Whom The Bell Tolls ...
XX-KjkdDozQ
Полковник
11.12.2007, 21:54
В списке парильщиков имеется личность, которую осудили за порнуху!!!
А подтверждения порнухи для экспертной оценки, так сказать, найти на форуме не могу.
Надо разобраться.
Имя забаненого - funikum.
Liliyah Romanova
11.12.2007, 22:06
В списке парильщиков имеется личность, которую осудили за порнуху!!!
А подтверждения порнухи для экспертной оценки, так сказать, найти на форуме не могу.
Надо разобраться.
Ну, то розбирайтеся. Тільки не при людях. ;) :shy:
подтверждения порнухи для экспертной оценки, так сказать, найти на форуме не могу. Якби Ви на форумі могли знайти порнуху, то мені мабуть довелося б забанити всіх модераторів і покінчити віртуальне життя самобаном :)
Вже декілька рзів придодаванні карми вискакує повідомлення
Mariya, У Вас нема прав для доступу до цієї сторінки. Це може бути викликано кількома причинами:
Ви намагаєтеся створити щоденник, хоча у Вас уже є один. Форумчани можуть мати лише по одному щоденнику
Ваш акаунт має недостатньо прав для доступу сюди. Ви намагаєтеся редагувати чиєсь повідомлення, використовувати адміністративні повноваження або інші опції обмеженого доступу?
Ви намагаєтеся написати повідомлення, але Ваш акаунт відключений адміністратором або очікує активації.
Вийти Головна сторінка
Що це за х....?
levandivka
12.12.2007, 21:16
А віднімати не пробували? :)
Коли віднімала - не з'явилось, коли спробувала додати - знову повідомлення тут як тут.
Liliyah Romanova
13.12.2007, 06:52
Допис levandivka не сподобався 2 учасникам: Mariya*(Вчора)
:D:D:D
А третій раз відняти можна?
Мартіні, справді, що це за дивний глюк?
Мені в пп теж писали скарги, що не можуть карми ні додавати, ні віднімати. Пальці просто не відображаються і все.
levandivka
13.12.2007, 07:36
Цитата:
Допис від levandivka Переглянути допис
Допис levandivka не сподобався 2 учасникам: Mariya*(Вчора)
:D :D :D
Порадив, називається... :) Дякую...
Та ж знав, що на мені тренуватися будуть...
Додано через 50 секунд
А третій раз відняти можна?
Но без пшесади... :)
Додано через 8 хвилин
Є 2 версії.
1. чарівниця, що перетворила в зелену Русалку що просила на заміну? Згадуйте, Маріє!
2. може то шрекоцефалія якась? ач, як позеленіла...
Я згадав! Шрек вчора хвалився, шо сильно подобрів, то, може він Вас у Русалку перетворював?
Треба буде зранку на нього глянути: якщо на людину перетворився, значить я правий...
Йой, тут такі страсті, такі страсті. :) Полковник справки видає, Шрек сильно подобрів, Марія в Русалочку перетворилася. Шо то значить на роботі бути цілими днями. Все цікаве пропускаєш. :)
2. може то шрекоцефалія якась? ач, як позеленіла...
Я згадав! Шрек вчора хвалився, шо сильно подобрів, то, може він Вас у Русалку перетворював?
Не подобається Русалка? А тепер аватар кращий? :cowboy:
P.S. Поверніть "Швидкий перехід" в теми, а то вже дістало зайвий раз на "Нові дописи" або в "Хату форуму" заходити. :mad:
Не подобається Русалка? А тепер аватар кращий?
Марічко, нє, не файний! :) Та Ваша найперша дівчинка, що шлях до зірок шукає, була найкраща. Хоча і Русалочка файна. :)
levandivka
14.12.2007, 09:22
Та Ваша найперша дівчинка, що шлях до зірок шукає, була найкраща. Хоча і Русалочка файна.
А в тому є глибокий смисл:
шлях до зірок пролягає через жертви Русалочок, і завершується чортівнею...
Чорти теж можуть трансформуватися далі, але...
afterstep
14.12.2007, 14:28
Не подобається Русалка? А тепер аватар кращий?
кращий. Є, до речі, варіант, коли оцей-ось BSD-демон на вила піднімає пінгвіна Тукса ;)
А тепер аватар кращий?
Неа. Як не подивлюсь- відразу: Свят, Свят, Свят! :scare:
Boris_Kiev
18.12.2007, 15:34
Дивна річ: (я тверезий з 13.12, виспався, очі "у фокусі")
Тобто дивна річ в тому, що на екрані:
IE6 (з"явився ефект тільки сьогодні). Раз на 1-2 хвилини при перегляді форумської сторінки, сторінка ніби підстрибує вгору і тут же повертається.(див . 3 фази на малюнку)
Це не монітор - панель задач Windows на місці.
Інші веб-сторінки на схожих движках стоять нормально.
Запустив Оперу - ефекту нема.
До речі, на іншому компі, де W98, при завантаженні форумської сторінки - що IE 5, що Мозілла - іноді лаються, що не може завантажити якісь скрипти.
Що скажуть фахівці ?
http://img119.imageshack.us/img119/4751/ekrancb9.gif
Що скажуть фахівці ?
Ajax... напевно... Мартіні може скоріше дати вичерпну відповідь.
Ajax... напевно... Мартіні може скоріше дати вичерпну відповідь.
однозначно аякс.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
плагін один.... назва цікавить?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
щодо можливих "глюків" -- у мене не спостерігаються....
форум працює пречудово...
Boris_Kiev
18.12.2007, 21:57
Я на знайомий з аяксом. Де він "живе" і чим його прибити ?
Усі троян-спай-ремувери, які я скачав місяць тому, відмовляються працювати (термін вийшов).
Я на знайомий з аяксом. Де він "живе" і чим його прибити ?
Усі троян-спай-ремувери, які я скачав місяць тому, відмовляються працювати (термін вийшов).
його прибивати не треба. це така собі веб-технологія, без якої форум втратив би свою красу. якщо відрубати аякс, то не будуть працювати зокрема курилка, можливість уподобати собі чийсь допис тощо. Глюки можуть спостерігатися за рахунок старої версії вінди або браузерів, оскільки аякс використовує протокол передачі xml-даних, який був розроблений після появи ІЕ5 і він98.
справді , Борисе, оновіть браузери, тоді вони будуть адекватно співіснувати із сучасними веб-технологіями.
А про підскакування - це очевидно через банерокрутилку вгорі. Кожні 20 сек банер сам собою міняється :)
Boris_Kiev
19.12.2007, 21:04
Дякую за пояснення.
Справа в тому, що нашого адміна трохи "перевели", але тільки він і ніхто більше не зможе одним ударом запгрейдити мені винт, коректно перенести систему і проги, дистрибутиви яких вже ніде не дістати. Не кажу вже про оновлення винди (2000 eng).
Наступного тижня здійсню фізичне "захоплення" адміна (не п"є навіть пива - ви бачили таких адмінів ???).
levandivka
20.12.2007, 11:43
про підскакування - це очевидно через банерокрутилку вгорі. Кожні 20 сек
Стрибає, гад... :(
Подумки:
ікота-ікота,
іди на Федота,
з Федота на Якова,
а з Якова -на всякого...
Городецький
20.12.2007, 12:19
ікота-ікота,
іди на Федота,
з Федота на Якова,
а з Якова -на всякого...
Ви, того, не шифруйте! Конкретно називайте url ... :)
В мене нічо' не стрибає, бо проксі ріже всі банери ;)
Я розумію, що ні в мене ні в мого проксі геть совісті нема - ми одбираємо у Мартіні шмат хлібу. Каємося, але не виправляємося. І не гикаємо :)
nirvanka
26.12.2007, 17:11
Не в тему допис http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=202084&postcount=137 в темі "Як нас дурять в супермаркеті" (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=30642&page=7).
Вчера разместил на Вашем форуме несколько интересных и , мягко говоря, выбивающихся из общего хора ссылок. Сегодня я их не нашёл. Мне это напомнило большевиков, которые, захватив власть с помощью утопической идеи, потом логично ввели диктатуру, террор и цензуру. Конечно, сейчас не расстреливают, только нарушают конституцию. Но некоторая аналогия есть. Мне несколько льстит такая оценка моей опасности для "правильно" зомбированной бимассы. У меня подобные трудности были и на форуме "Зеркала недели", и на одесском форуме... Вот ищу форум, где не боятся правды. В наше время она всё ещё очень опасна. А ещё говорят Львов интеллигентный. Смешно.
Вчера разместил на Вашем форуме несколько интересных и , мягко говоря, выбивающихся из общего хора ссылок. Сегодня я их не нашёл. Мне это напомнило большевиков, которые, захватив власть с помощью утопической идеи, потом логично ввели диктатуру, террор и цензуру. Конечно, сейчас не расстреливают, только нарушают конституцию. Но некоторая аналогия есть. Мне несколько льстит такая оценка моей опасности для "правильно" зомбированной бимассы. У меня подобные трудности были и на форуме "Зеркала недели", и на одесском форуме... Вот ищу форум, где не боятся правды. В наше время она всё ещё очень опасна. А ещё говорят Львов интеллигентный. Смешно.
В нас страшна диктатура!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_menno.gif
І,бандерівці бігають.Зі шмайсерами.
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/41b.gif
Liliyah Romanova
30.12.2007, 07:22
І Лілька. З віником. :suicide:
А про Левандівку взагалі мовчу...:ninja: :naci: :cowboy:
Степаныч
30.12.2007, 08:33
В нас страшна диктатура!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_menno.gif
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/41b.gif
:D Ну вот и признались!:radist:
Ну вот и признались!
Чи Вам не знати...
levandivka
30.12.2007, 09:44
Вчера разместил на Вашем форуме несколько интересных и , мягко говоря, выбивающихся из общего хора ссылок.
Ну що Вам, Нєкто, сказати..?
Читайте Правила Форуму, читайте ПП, читайте Форум. Тоді не буде виникати запитань. Бо тут, як в анекдоті "Чукча - нє чітаттєль, Чукча пісатєль".
Ваші дописи (точніше лінки) видалені, про що Вам повинно повідомити Приватне Повідомлення. Видалені з діагнозом "спам", оскільки Форум створений не для кидання лінків, а для спілкування.
Якщо бажаєте - почніть... спілкуватися, читати, потім (!!!) писати...
Спамери на ЛФ швидко гинуть, разом з постами. Нєкто з Нью-Васюків? І Ви сподіваєтеся на серйоз?.. На Одеському Форумі було те саме?..
Нєкто, Ви б шось написали на форумі, а тоді судили є цензура чи нема.
Наразі Ви не написали НІЧОГО. Від Вашого імені тут з"являлася лише реклама сайту компартії, а також крякозябри типу  Óêðàèíå, êàê ìíå êàæåòñÿ, íàáëþäàåòñÿ èíòåðåñíûé ýôôåêò. ×åì õóæå ýêîíîìèêà, òåì áîëüøå ãàñòàðáàéòåðîâ - ëþäåé, êîòîðûì îò ñòðàíû íóæíî òîëüêî ñìÿã÷åíèå âèçîâîãî ðåæèìà, óâåëè÷åíèå ñîöèàëüíûõ...
Якщо Ви це називаєтеразместил на Вашем форуме несколько интересных и , мягко говоря, выбивающихся из общего хора ссылокто не дивно, що
Сегодня я их не нашёл
І не знайдете ніколи.
ß íå õîòåë êîïèðîâàòü íà ôîðóì öåëûå ñòàòüè. Íåóæåëè Âàì íå èíòåðåñíî ìíåíèå ìàëîðîññèéñêîãî àðèñòîêðàòà, èñòîðè÷åñêèå îáçîðû?  äâóõ ñëîâàõ ñåðü¸çíûå âîïðîñû ìíå îáñóäèòü ñëîæíî. ×òî êàñàåòñÿ ñàéòà êîìïàðòèè, òî ñòðàííî, ÷òî Âû áîèòåñü òàêîé êîíêóðåíöèè, è ññûëêó ÿ äàë íå íà ñàéò, à íà òåìó â ôîðóìå ýòîé ïàðòèè, êîòîðàÿ áûëà ñîçâó÷íà, òîé òåìå Âàøåãî ôîðóìà, ãäå ññûëêà è áûëà ðàçìåùåíà. Òàì áûëè èíòåðåñíûå èíôîðìàöèÿ è ðàññóæäåíèÿ. Âîîáùå óêëîíÿòüñÿ îò äèñêóññèè íóæíî òåì, ÷üè àðãóìåíòû íåóáåäèòåëüíû.
levandivka
30.12.2007, 21:44
В когось є лінк на Stirlits-4, щоб прочитати той допис? :)
Може в Нью-Васюки тре прислати Вінду людську?
Boris_Kiev
30.12.2007, 21:45
http://img256.imageshack.us/img256/4278/ivrhg7.gif
levandivka
30.12.2007, 21:47
А-а-а...
тепер ясно.
А шо там написано? :)
http://www.people.nnov.ru/bbk/Египетские%20иероглифы%20на%20стенах%20гробниц.jpg
Boris_Kiev
30.12.2007, 21:55
Від Вашого імені тут з"являлася лише реклама сайту компартії,
Ой, справді живий комуняка ?
НЕКТО, маю дещо цікаве для Вас:
5 або 6 примірників газети (назву днями повідомлю) - січень 1924 року, українська мова.
Кароче - траурні публікації з приводу смерті "вождя".
(Бухарин, Троцький, Сталін та інші).
Там же надрукована ціна - 3 примірники по 500 карбованців (тобто тодішніх рублів) кожний, інші по 600.
Ось за таку ціну в гривнях пропонуємо Вам.
Оригніали. За винятком одного - всі у пристойному стані.
Пишіть латинкою або на івриті.
======================
Модератори, вибачте за офтоп.
Boris_Kiev
10.01.2008, 00:01
8-093-102-06-52 . . . Ідіотський нік . . . 04.01.2008 . . .Нема . . .MARTINI
А може то ... тайська масажистка ?
Полковник
12.01.2008, 18:20
Пмшешь сообщение - думаешь своей единственной извилиной, оставшейся от фуражки....
... - сообщение - Ваше повидомлення удалено!!!!
Значит ТУТ есть Чуваки с большими извилинами!!!!
Аффигеть!!!
Спасибо, Спицьялисты!!!!
Liliyah Romanova
12.01.2008, 18:36
Спасибо, Спицьялисты!!!!
Нема за що.
Звертайтесь ще! :shy:
В нас страшна диктатура!
у нас на форумі не можна сказати то, що Жиріновский перед світилами російської культури....
New Shrek
12.01.2008, 19:26
WTZPOdJtzKg Жиріновский перед світилами російської культури..
Boris_Kiev
12.01.2008, 21:25
А-а-а...
тепер ясно.
А шо там написано? :)
Не знаю, що написали Некто та Мартіні, а я навів текст пісеньки про трьох ізраїльських танкістів. Спеціально для П. :)
Читатель_Обкома
13.01.2008, 10:22
Модераторы?А нельзя ли грохнуть веточку:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=216988#post216988
Через чур что там все.....
Модераторы?А нельзя ли грохнуть веточку:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=216988#post216988
Через чур что там все.....
Читатель, при всіх наших політичних розбіжностях, знаю, що Ви - порядна людина. :) І дякую, що заступилися. :) Сьогодні неділя ранок в Україні. Одні люди йдуть до церкви, а інші ... роблять свою справу. :) Шкода мені таких людей ( а це, відмітьте, не новачки, бо знають мене вже віддавна, як "мать гамериканскава саладата");). Я - християнка і тому повинна прощати і прощаю цю людину. Але за мною Бог, який творить Свій суд. От це, по-справжньому, страшно! Тому цьому аноніму бажаю щиро покаятися, якщо ще якесь сумління лишилося... Не переді мною. Перед Богом!
New Shrek
13.01.2008, 11:11
Тому цьому аноніму бажаю щиро покаятися Ось він
E-mail: mail@alexxx.ru
Полковник
13.01.2008, 11:15
Что я пропустил?
Кто Мать Солдата обидел?????
Boris_Kiev
13.01.2008, 22:40
Нарешті буде адекватна реакція модераторів на "сміттєвий вітер з Півночі" ?
А не звинувачення мене в провокаціях ?
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=217664&postcount=26
Ліліє, я не розумію, ДЕ Ви бачите провокації з мого боку ?
1. У мене нарки винесли з хати унікальну High End апаратуру, комп з проектами “на закордон” і фамільне срібло.
Коли я бачу на ринку нарка, який вештається рядами, шукаючи жертву, мені хочеться полити його акумуляторним електролітом.
2. Пригадайте, скільки злочинців з України знайшли притулок в Росії ?
3. Тепер що, я кожний свій допис на ЛФ мушу виважувати з точки зору “а чи не образиться північний сусід” ? ТАКОГО не буде, даруйте.
Так!
На ... иди
levandivka
13.01.2008, 22:43
Я там в темі дав СВІЙ коментар. Сподіваюся, зрозумілий.
Liliyah Romanova
13.01.2008, 22:59
Нарешті буде адекватна реакція модераторів на "сміттєвий вітер з Півночі" ?
Борисе, пропоную поставити Полковника в ігнор.
Якщо вже мене ваші дописи знервували, то йому не дивуюся.
Boris_Kiev
13.01.2008, 23:18
Гаразд. Нехай далі безкарно розкидує матюги і клопоче за собі подібних, я не дивуюся.
"Коли Господь роздавав розум, військові були на маневрах".
Дякую.
Liliyah Romanova
13.01.2008, 23:32
Гаразд. Нехай далі безкарно розкидує матюги і клопоче за собі подібних, я не дивуюся.
Нехай. АЛе не у відповідь на ваші дописи.
Дякую за розуміння.
Boris_Kiev
13.01.2008, 23:37
Звичайно. Промовчати він просто не може. Звик, що йому першому честь віддають ? Тільки не я.
Liliyah Romanova
13.01.2008, 23:57
Звичайно. Промовчати він просто не може. Звик, що йому першому честь віддають ? Тільки не я.
А ви ж не можете промовчати?
То чому чекаєте від інших того, чого самі не робите?
Boris_Kiev
14.01.2008, 00:00
Та я про реакцію декого на мої дописи, що адресовані іншим особам.
А Ви "строгая учительница" :)
Шановні модератори, я так розумію, що Полковник має право посилати всіх куди йому хочеться і без покарань. :mad: Так от, на наступний раз, якщо хтось мене пошле, то я йому відповім тим самим. І ПОПРОБУЙТЕ МЕНЕ ПОКАРАТИ!!!! :mad:
P.S. Борис, ви так само посилайте, це тепер на Форумі норма, я так розумію. :mad:
P.P.S. Вибачте, шановні модератори, що відірвала вас від пощення чергової серії знимок. :cowboy:
Liliyah Romanova
14.01.2008, 03:19
Шановні модератори, я так розумію, що Полковник має право посилати всіх куди йому хочеться і без покарань. Так от, на наступний раз, якщо хтось мене пошле, то я йому відповім тим самим. І ПОПРОБУЙТЕ МЕНЕ ПОКАРАТИ!!!!
Будуть обоє покарані.
У Полковника синдром камікадзе. Він навмисне провокує, аби його навічно забанили.
Багато хто шокований моєю лояльністю. Я розумію. Я теж можу сказати, чим шокована я.
Ви Маріє поводитеся теж не надто достойно. А образити можна і не використовуючи матюків.
І на гілці про Росію я би рекомендувала битися головою мало не усім її дописувачам. :mad:
Борис, ви так само посилайте, це тепер на Форумі норма, я так розумію.
Це ви вже перебільшили. Бо всі полковникові матюки витерті.
І я вже казала Борисові. Можу повторити. Не треба провокувати когось, то на вас і не нагавкають.
Але де ж наші патрійоти можуть не плюнути в сторону Росії та москалів? То справа свята. Ну ні? Життєвий девіз: бий москалів. А другий: всі українці християни.
Якщо не хочете почуватися погано, не ходіть на політику. Я так і роблю.
Додано через 36 секунд
Вибачте, шановні модератори, що відірвала вас від пощення чергової серії знимок.
А на чому ще розслабитися після чергової биятики на форумі і прибирання того всього бруду?
І не треба кричати, що всі чистенькі, бо у кожного рильце в пушку.
Deus igrok
14.01.2008, 09:39
Mariya Згадався збірник Афоризмів 19-20 ст.
В России нет Закона.
Есть столб - на нем Корона,
Вокруг стола Балкон ,
Чтоб обходить Закон.
Якщо не хочете почуватися погано, не ходіть на політику. Я так і роблю.
Я з Вами, Лілю, незгідна. Я сама часом туди заходжу, як вже нема сили більше терпіти ті напади, наклепи і наїзди на все українське.
А Ви трохи туди ходіть. Хоча би по роду служби. ;) Бо то не вихід не ходити, коли різні зайди, чи свої "моголи" купки кладуть... ;) Ніхто не каже, що всіх відразу по голові треба, але хто де господар дуже часто треба показати. Бо то такі "особі", з якими треба тільки так!
Liliyah Romanova
14.01.2008, 18:11
А Ви трохи туди ходіть. Хоча би по роду служби.
Останніми днями довелося. Походити. Хоч там більше Левандівка господар.
Довелося купу гною вивозити. І за чужими, і за своїми.
Давно так паршиво не почувалася.
Бо то такі "особі", з якими треба тільки так!
Такі вже в бані сидять.
Але Полковника я таким не вважаю. І його прохання забанити виконувати не буду.
Boris_Kiev
14.01.2008, 18:13
(1)Життєвий девіз: бий москалів.
(2) А другий: всі українці християни.
Запевняю, що ані п.1, ані п.2 мене не торкаються аж ніяким боком.
Окремі теми з розділу "Фільософія та релігія" мені здаються, м"яко кажучи, дивними. Але я тих дописувачів не зачіпаю (за винятком агресивних пропагандистів РПЦ МП).
Одного разу написав свої власні спостереження щодо J.Wh. - це образило людину, з якою я зовсім не хотів сваритися.
Ось і не лізу, поважаючи чужі почуття. Добре, якби товаріщ_з_гауптвахти теж поважав почуття більшості дописувачів
До речі, наші дописувачі - мусульмани в більшості своїй викликали в мене більше симпатій, ніж останній товаріщ_який_миється_в_бані
Тож не в моїх правилах підставляти ліву щоку, якщо мене вдарили у праву.
Найм"якше, що я можу в такому випадку зробити - це "сісти на березі й почекати, поки по річці пропливе..."
levandivka
14.01.2008, 18:16
Довелося купу гною вивозити. І за чужими, і за своїми.
Давно так паршиво не почувалася.
Гм-м-м...
А кажуть, я - злий модер...
Тільки спробуєш нарисувати гілку про прекрасне (ТЮГ, наприклад), як одразу камені летять...
Їх же "всіх не перевішаєш"...
New Shrek
14.01.2008, 18:17
наші дописувачі - мусульманишось їх не видно, цікаві хлопаки були не то що D.M.
Але Полковника я таким не вважаю.
А я і не Полковника мала на увазі. Там без нього вистачає десантників, які ні звідти, ні звідси з"являються.
Останніми днями довелося. Походити. Хоч там більше Левандівка господар.
Левандівка не тільки там модератор. Він ще сам часто мусить в бій вставати...
Liliyah Romanova
14.01.2008, 18:32
Запевняю, що ані п.1, ані п.2 мене не торкаються аж ніяким боком.
Я вас не мала на увазі.
Борисе, ви чудово знаєте, що я вас дуже поважаю. Але мені ніколи не подобалися і не подобаються оті ваші з Полковником під"юджування одне одного.
Щодо інших, то так, багато хто заслуговує на те, що має.
До речі, наші дописувачі - мусульмани в більшості своїй викликали в мене більше симпатій, ніж останній товаріщ_який_миється_в_бані
У мене теж. :)
А я і не Полковника мала на увазі.
А Марія Полковника.
Інші миються в бані. І, як на мене, цілком заслужено.
Левандівка не тільки там модератор.
Ну, але це його основна робота, так би мовити. :)
Boris_Kiev
14.01.2008, 18:35
А я і не Полковника мала на увазі. Там без нього вистачає десантників, які ні звідти, ні звідси з"являються.
Ну а дехто відчуває себе "відповідальним партизанським комісаром".
Ось Ви, Олю, як філолог-славіст, завжди даєте дружні поради тим, хто заплутається у "трьох словах". Тобто Філолог з великої літери у Вас житиме вічно.
Точно так же "колишніх" комісарів не буває ! :)
"Никогда, никогда,
никогда, никогда
коммунары не будут рабами..."
(Ці рядки Є.Євтушенко "запозичив" у поета Василя Князєва. 1887 – 1937. Зверніть увагу на рік його смерті)
Ах! Сльози душать ! Процитую ще з цієї, колись "програмної" пісеньки:
Просыпавшийся мир свиристел, шелестел,
Когда утром росистой тропою
Нас к обрыву бандиты вели на расстрел
Под Херсоном, а может, в Триполье.
Но мы пели и пели, голов не клоня,
На груди разрывая рубахи:
«Никогда, никогда, никогда
Коммунары не будут рабами!»
И во имя России и дальних Гренад
Против танков с фашистскою свастикой
Шли в атаку с последнею связкой гранат
И взрывались последнею связкой.
Оставляя пылающие города,
Мы шептали обуглыми ртами:
«Всё равно победим!
Никогда, никогда
Коммунары не будут рабами!»
Читатель_Обкома
14.01.2008, 19:44
Лиля?А что того нахаленка с Одесского форума ...Кетрис кажется не забанили до кучи?
Полковник
17.01.2008, 19:10
Здравия Желаю, УВАЖАЕМЫЕ Панове и Панянки, Дамы и Господа!
Волею судьбы попарился да попил пивка в баньке ЛФ.
Увы, Администрация комсомолочками не снабдила….
Так что сугубо, так сказать, мужским коллективом.
Компания подобралась душевная, единомышленники, почти, едрись.
Напарившись, решил, что пора и честь знать, пора, мол, до дома, до хаты. Выхожу, значит, я в предбанник, подхожу к одежке своей, смотрю на Китель….и: «Отцы-святители!!!!! Что же ЭТО деется?????»
Весь Китель мой, оставленный аккуратно не вешали в предбаннике, сальными пальчищами какой-то мерзостью измазан!!!!
Что делать?
Куда податься?
У кого ПРАВДУ искать?
Первый многоуважаемый Громадянин ПРОСТО слегка на рукав нагадил:
Ромко
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=32000
Як істинний офіцер ,він послав даму.
По-ахвіцерськи.На три букви.
А второй многоуважаемый Громадянин, не только об лацканы моего Кителя зловонные шаловливые ручонки вытер:
kertis
Я на этого общечеловека не обижаюсь. Слишком много чести. Гораздо противнее его оскорбления в сторону женщины. Это низко, и по скотски глупо - послать женщину на...
(прим. П. – скорее всего Громадянин хотел написать - НЕДОЧЕЛОВЕКА)
НО, еще и записочку под ворот подложил:
kertis
Если б мог, дал бы по морде.
Тут вмешались сознательные граждане во главе с Товарищем Капитаном. Говорят – не гоже, мол, без хозяина его имущество пачкать!
Возмутились, значится!
А Громадянин Ромко, как истинный Джентльмен, ПОСЛАЛ их всех…., естественно к ДАМЕ!
Ромко
Допис ніби стерли.Але можна спитатись в пані Марії (http://forum.lvivport.com/member.php?u=33)
Дошли до Пани Марии мои защитники или не дошли –не знаю.
Ну, думаю, Царица Небесная, что же за порядки в Бане данного заведения?
Обомлел я, да, честно говоря, и растерялся….
Как быть?
Как сатисфакцию требовать от обидчиков Кителька моего потрепанного?
Во-первых, значение слова «сатисфакция» придется растолковывать недели две – заговорят тему.
Во-вторых, ни НА….., ни В….. посылать, вроде как, НИЗЯ…..
В-третьих, обозвать обоих Ебаньками – тем более нельзя. Говорят, что уж больно фамилия распространенная….
Куда бежать, куда податься старому больному отставнику?
К Администрации обратиться?
А толку?
Написано же на куске бумажки перед входом в парилку объявление: «За оставленные в предбаннике вещи Администрация ответственности не несет!»
Я так это сразу и понял, ибо, судя по виду, пятнам гавняным уже дня три-четыре….
Вот, сижу на лавочке и думу думаю.
Как же вести себя с Громадянами, которые ведут себя нерадиво?
Может, надо примерно теми же методами?
Допустим, не понравился мне допис форумчанина Имярека.
А я постик:
«Общеизвестно!!!!! , что каждую 2-ю и 4-ю пятницу ежемесячно с 16.00 до 17.00 форумчанин Имярек мастурбирует в 3-й кабинке общественного женского туалета аэропорта «Борисполь».
Посмотреть на своё рукоблудие он ВСЕГДА приглашает учениц 7 «Б» класса физико-математической гимназии с углубленным изучением иврита №N»!
И ВСЁ!!!
Вопрос разрешен…..
НИКАКИХ оскорблений. Просто обескураживающие «ФАКТЫ»,
Администрация НИКАК не реагирует, а Имярек пускай, как хочет, так и оправдывается….
Выход?
Выход.
А может и не выход?
Может НАДО посидеть, пообтекать - дерьмо само засохнет да и отвалится?
Выход?
Или НЕТ?
Как думаете, Уважаемые софорумники и софорумницы?
Уж больно хочется Китель почистить.
Химчистка на форуме имеется?
Додано через 30 секунд
П.С.1.
Свою вину за БАН признаю. Разошелся, блин. Сдерживать себя надо. ИМХО.
П.С. 2.
Перечитал и подумал….
А может зря я на Громадян НАПРАСЛИНУ возвожу, может мне надо САМОМУ обдумать своё гнусное поведение, «а потом извинимся все вместе, вернее, я один извинюсь перед милейшим парнем Костей Сапрыкиным, и отпустим его на все четыре стороны, а?» (с). Да и Администрацию травмирую.
Может, Китель был ЛИЧНО МНОЮ и обгажен…
Может ЭТО Я тот самый СКОТ (по словам Громадян), который послал однофорумчанку на три весёлых буквы?????.
Если, не дай БОГ, так, то готов понести самое тяжкое и справедливое наказание.
Именно поэтому и прошу, Кого следует разобраться с моей жалкой историей - Как следует.
П.С. 3. Прошу на мой опус особого внимания не обращать.
Это я так, для очистки души.
Я тут уже за Альфа как-то заступался…. J
С уважением.
Искренне Ваш, П.
Честь Имею.
Читатель_Обкома
17.01.2008, 19:20
Здравия желаю товарищь полковник!:moskali:
Именно поэтому и прошу, Кого следует разобраться с моей жалкой историей - Как следует.
Давно картиночку от Левандивки не видели?:cowboy:
Полковник
17.01.2008, 19:27
Здравия желаю товарищь полковник!:moskali:
Давно картиночку от Левандивки не видели?:cowboy:
Спасибо, Читатель, напомнили!
Вот, мне интересно, чем мои посылания отличаются от любимой таблички Левандовки? (нет, нет, не Модератора Левандовки, а СОФОРУМНИКА Левандовки)!!!!!
Если я забабахаю подобную табличку, на том же фоне, но вместо стрелки изображу Х.. и напишу надпись "Х.. там!" - это будет расцениваться как неуважение к форумчанам?
А?:cowboy:
levandivka
17.01.2008, 19:28
Давно картиночку от Левандивки не видели?
Ви про червону, чи про жовту?..
Читатель_Обкома
17.01.2008, 19:30
Если я забабахаю подобную табличку, на том же фоне, но вместо стрелки изображу Х.. и напишу надпись "Х.. там!" -
А Вы думаете ,что Леванидивка именно "море" имеет ввиду?
Это он просто так,как бы прилично посылает на ...якобы на "море"!:cowboy:
Liliyah Romanova
17.01.2008, 19:34
Свою вину за БАН признаю. Разошелся, блин. Сдерживать себя надо. ИМХО.
Полковнику, я би тільки одне попросила.
У мене той, словничок поганих слів майже пустий, то ви мені його не той, не вчіть, чим поповнювати. Буду дуже вдячна. :)
П.С. Перед ..... мне НУЖНО извиниться????????
Угу, і переді мною би не завадило вибачитись так само. Я свого часу пробачення в вас просила, хоча нікуди перед тим не посилала, так що покажіть, що ви таки вихована людина.
P.S. ІМХО, Полковника зашвидко з Бані випустили.
Полковник
17.01.2008, 19:48
Угу, і переді мною би не завадило вибачитись так само. Я свого часу пробачення в вас просила, хоча нікуди перед тим не посилала, так що покажіть, що ви таки вихована людина.
Вот и НАСТАЛ МОМЕНТ ИСТИНЫ!
Спасибо, что зашли.
Прошу Вас ответить на вопрос:"Я ЛИЧНО Вас посылал на Х..?"
Только ЧЕСТНО.
Liliyah Romanova
17.01.2008, 19:50
П.С. Перед Ромко и пидером из Одессы мне НУЖНО извиниться????????
Після жовтої від мене, яка би мала називатися "я ж попросила", вже ваша справа чи вибачатися.
Вот и НАСТАЛ МОМЕНТ ИСТИНЫ!
Спасибо, что зашли.
Прошу Вас ответить на вопрос:"Я ЛИЧНО Вас посылал на Х..?"
Только ЧЕСТНО.
Ой, Полковнику, Полковнику, зарано з бані випустили.
P.S. Лілю, ви вже визначтеся, чи ви мені карму додаєте, чи знімаєте за один і той самий пост.;)
Полковник
17.01.2008, 19:55
Ой, Полковнику, Полковнику, зарано з бані випустили.
Я нижайше ПРОШУ Вас дать ОДНОЗНАЧНЫЙ ответ на мой вопрос.
НИЖАЙШЕ ПРОШУ!
Liliyah Romanova
17.01.2008, 20:04
Угу, і переді мною би не завадило вибачитись так само.
Погоджуюся. Навіть якщо це не було прямо, як ви, Полковнику, кажете.
Я би на таке теж образилася.
А це навряд чи повинно обговорюватися.
Додано через 22 секунди
P.S. Лілю, ви вже визначтеся, чи ви мені карму додаєте, чи знімаєте за один і той самий пост.
Пояснила і плюс, і мінус.
levandivka
17.01.2008, 20:49
интересно, чем мои посылания отличаются от любимой таблички Левандовки?
Елементрарно, Полковнику...
То тільки у нездоровій уяві рисує кобалістичні знаки і посили від моєї улюбленої таблички.
http://forum.lvivport.com/images/profilegallery/34/1_69575280.jpg
Згідно бородатого анекдоту, у якому хвора дитина питає у тата "де море", сидячи на березі, і тато безуспішно пояснює дитині, що море перед носом, а дитина питає, а тато показує....
ТАК от, картинку я застосовую лише у прямому значенні: не питайте у 100-й раз, де море!
А про Ваш, Поковнику, "кітєль"...
Мої черевики ні на кітелі, ні на галіфе Вашого не торкалися. Ви самі свідомо пішли на конфлікт з форумлянами. То чого зараз дивуватися?
Нє плюй в колодєц...
Не треба зараз включати дурачка, якщо пост не видно всім, то не значить, що він видалений зовсім. Нікто не забит, нічто не забито
Пардон, Мадам, Вы же женского пола!
Тогда - ПОШЛА НА ...!
Це так офіцер російської армії спілкується з жінками. А потім розборки влаштовує, мовляв "і я не я і ж... не моя"
Полковник, Ваше прізвище не Ржевскій?
Я би Вас дуже просив охолонути і повернутися до нормального режиму і тону спілкування. Ви починаєте зловживати добрим ставленням до Вас. Будь-хто інший давно був би звідси випроваджений назавжди, але Ваші витівки сприймаються поблажливо, бо Вас тут цінують і поважають ,от тільки Ви цього не цінуєте.
Пропоную всім учасникам бійки потиснути руки, а якщо комусь важко, то просто забути і припинити цей балаган. Ми не в трактирі, а в кав"ярні, панове
Я бачу,що російські офіцери тепер розуміють,тільки одну мову.
Ну,що ж..
"Абаснуйтє".
Boris_Kiev
17.01.2008, 21:08
Полковник, Ваше прізвище не Ржевскій?
No. He is Grubozaboyshchikoff (C)
Полковник
17.01.2008, 21:17
Пардон, Мадам, Вы же женского пола!
Тогда - ПОШЛА НА ...!
Обосрался, Господа!
После ТАКОГО более не смею заходить в данное заведение.
Извините, кого ТАК "поприветствовал".
Прощайте, Господа!
Видоват-с.
Liliyah Romanova
17.01.2008, 21:18
Я би Вас дуже просив охолонути і повернутися до нормального режиму і тону спілкування. Ви починаєте зловживати добрим ставленням до Вас. Будь-хто інший давно був би звідси випроваджений назавжди, але Ваші витівки сприймаються поблажливо, бо Вас тут цінують і поважають ,от тільки Ви цього не цінуєте.
Підписуюся під кожним словом!
...пидером из Одессы мне НУЖНО извиниться????????
Полковник, извините, но я написал бы пидором. Мне кажется так правильнее.
Ну,Полковник все-таки військовий,а не "блатной"...
Ну,Полковник все-таки військовий,а не "блатной"...
Согласен. И так сойдёт.
kertis
Я на этого общечеловека не обижаюсь. Слишком много чести. Гораздо противнее его оскорбления в сторону женщины. Это низко, и по скотски глупо - послать женщину на...
(прим. П. – скорее всего Громадянин хотел написать - НЕДОЧЕЛОВЕКА)
Общечеловек, это сином слова БЫДЛО. Быдло бывает даже "высшей" расы. Например немецкой.
Честь Имею.
Уже не имеете. Вы низкокультурный матерящийся похабник. У таких чести нет, и никогда не будет. Не извинившись перед дамой, за своё свинство, вы упали ещё ниже. А китель таки был грязный. Просто вы, принудительно помывшись, сразу обратили внимание на былую грязь.
Deus igrok
17.01.2008, 22:19
Согласен. И так сойдёт.
Тре у медиків перепитати. Здається мені, там кінцівка має бути -раст.
Согласен. И так сойдёт.
"Блатним" з
*
Місце: Данєцк
Дописів: 725Покарання: 0/2 (11)
"сойдьот".
Тре у медиків перепитати. Здається мені, там кінцівка має бути -раст.
Это другое. :)
Додано через 1 хвилину
"Блатним" з
"сойдьот".
Это шутка такая, да?
Это шутка такая, да?
Чи це означає,що ви згідні з Полковником?
Тоді "абаснуйтє",на якій підставі людину назвали так?
Я рад что вы "шарите" в терминологии общечеловеков. Это показательно.:)
Вас таких как минимум трое. Трое общечеловеков, которые спорят как правильно материться.
Мда... впервые встречаю столь явно выраженных подвидов, в одном месте. Серый народец. И мыслишки серые.
Мда... впервые встречаю столь явно выраженных подвидов, в одном месте. Серый народец. И мыслишки серые.
Ну что бы мы без Вас делали, а! Наконец то на Львовский форум соблаговолил придти Мессия имя которому Кертис! Вот уж он нас просветит, мысли сразу станут белыми, и все побелеем не по дням а по часам.
Темнота здесь одна собралась, Кертис. Не место Вам здесь, наверное.
Ну что бы мы без Вас делали, а! Наконец то на Львовский форум соблаговолил придти Мессия имя которому Кертис! Вот уж он нас просветит, мысли сразу станут белыми, и все побелеем не по дням а по часам.
Темнота здесь одна собралась, Кертис. Не место Вам здесь, наверное.
Як я зрозумів,Вас зачепило,що хтось посмів відповісти Полковнику,назвавши його так.як він заслуговує?Через це Ви будете вказувати що йому тут не місце?
Книгу скарг закрито, хрінова тут атмосфера
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008