Показати повну версію : в москві відкрили церкву для гомосексуалістів
В Москве открыли церковь для гомосексуалистов, РПЦ назвала это фарсом
http://www.korrespondent.net/main/206907/
Ото радість для D.M.Напевно в московську єпархію перейде.
Ото радість для D.M.Напевно в московську єпархію перейде.
Та не кажіть....
Liliyah Romanova
13.09.2007, 22:24
То по-вашому гомосексуалістів Бог не любить і не приймає?
Усіх гомо треба відлучати від церкви? А що, вони не люди?
Їх же не женити той священик буде. До речі, дуже хороший священик. Одружений, має дітей. Дуже глибока людина. Для гомосексуалістів ту церкву відкрив, бо вони до нього до сповіді ходили. І просто на розмови приходили. Ну, є у декого з них потреба спілкування з Богом.
тут є дві різниці.
1. церква не заперчує гомосексуалізм.
2. заперечує, але працює з гомосексуалами.
Про що йдеться?
Liliyah Romanova
13.09.2007, 22:44
заперечує, але працює з гомосексуалами.
МП? Ви впевнені? Повірте, якби не було потреби, така церква би не постала. У нас із вами реалії інші, нам то важче зрозуміти.
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=130551&postcount=111
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=130857&postcount=119
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=131201&postcount=122
То по-вашому гомосексуалістів Бог не любить і не приймає?
Усіх гомо треба відлучати від церкви? А що, вони не люди?
Їх же не женити той священик буде. До речі, дуже хороший священик. Одружений, має дітей. Дуже глибока людина. Для гомосексуалістів ту церкву відкрив, бо вони до нього до сповіді ходили. І просто на розмови приходили. Ну, є у декого з них потреба спілкування з Богом.
Лілю,а за що Господь знищив Содому і Гоморру?Чи содомський гріх вже недійсний?
МП? Ви впевнені?
З МП важка ситуація, по-моєму їм не до гоміків...
Deus igrok
13.09.2007, 22:55
тут є дві різниці.
1. церква не заперчує гомосексуалізм.
2. заперечує, але працює з гомосексуалами.
Про що йдеться?
п.3 піариться для розширення цільової аудиторії
Liliyah Romanova
14.09.2007, 01:46
Московский священник хочет открыть приход для геев (http://newsru.com/religy/23aug2007/gay.html)
"Мне очень импонирует философское высказывание: "Церковь - это не система и не учреждение, а организм истиной любви, - говорит священник. - Когда в моей жизни Церковь оказалась системой, в которой невозможно творчество, я вышел за штат РПЦ. Шаг был трудный, но не жалею. Главное - я понял, что Бог есть любовь".
Идея создания прихода для представителей секс-меньшинств пришла ему в голову после проведенного шествия представителей нетрадиционной сексуальной ориентации в мае, в ходе которого участники подверглись насилию. "Били одного из участников. Его товарищ подбежал к типу в рясе со словами: "Батюшка, помогите!" А батюшка ударил его в лицо кулаком", - рассказал он МК.
В Русской церкви называют фарсом открытие в Москве "храма" для геев и лесбиянок (http://newsru.com/religy/11sep2007/gaychurch.html)
-Erebus-
23.12.2007, 22:09
Товарищи, да в мире регулярно появляются многочисленные секты, чем же вас зацепила именно эта церковь в Москве?
проведенного шествия представителей нетрадиционной сексуальной ориентации в мае
Я вас умоляю... Официально этот "парад" был запрещен:radist:, а та жалкая кучка, что все таки отважилась пойти, знала, что их ждет, так что...
Boris_Kiev
23.12.2007, 22:11
А які свічки в тій церкві продають ?
Звичайні чи протигеморойні ?
А на содомський гріх благословляють ?
Товарищи, да в мире регулярно появляются многочисленные секты, чем же вас зацепила именно эта церковь в Москве?
Я вас умоляю... Официально этот "парад" был запрещен:radist:, а та жалкая кучка, что все таки отважилась пойти, знала, что их ждет, так что...
А це часом не Ви писали, що живете у "вільній" (демократичній) країні?:)
Бандерівець
23.12.2007, 22:16
Фу, гомосексуалісти. Я їх дискриміную.
-Erebus-
23.12.2007, 22:22
А це часом не Ви писали, що живете у "вільній" (демократичній) країні
Именно я! Но ведь шествие было запрещено под давлением общественности, если большинство против, то оно побеждает!
Я лично ставил подпись за то, чтобы Правительство Москвы его запретило. Мое мнение: "пропаганда гомосексуализма сродни пропоганде проституции и наркотиков." Для кого-то это аморально, а для кого-то нет!
По-поводу церкви... есть она. Ну и пусть. Будут они себе где-нибудь втихую собираться мне все равно.
А які свічки в тій церкві продають ?
Звичайні чи протигеморойні ?
Та поди и те и другие...:)
Именно я! Но ведь шествие было запрещено под давлением общественности, если большинство против, то оно побеждает!
Я лично ставил подпись за то, чтобы Правительство Москвы его запретило.
і скільки було таких підписів? чи не було ніякого підрахунку?
-Erebus-
23.12.2007, 22:31
і скільки було таких підписів? чи не було ніякого підрахунку
Увы не знаю точных цифр. Но в целом в Москве к этому отнеслись негативно- это точно. Насколько я знаю, на Украине тоже гомосексуализм не получает широкого общественного одобрения.
не розумію чому відкрили окрему церкву для окремої категорії людей?
мені так здається, що будь-яка церква має бути відкрита для того хто туди хоче прийти, для всіляких людей
та й так воно і є, бо ніхто при вході не питає хто ти. прийшов до церкви, то прийшов, ніхто не вижене
якось воно дивно "спеціальну" церкву відкривати :rolleyes:
не розумію чому відкрили окрему церкву для окремої категорії людей?
если их нельзя победить, то тогда их нужно возглавить...типичные методы системы кгб, матьих...
если их нельзя победить, то тогда их нужно возглавить...типичные методы системы кгб, матьих...
я дивуюся не так тим, хто "возглавив", як самим парафіянам
ну і чому вони не хочуть ходити до загальної церкви?
а з боку церкви... щось я сумніваюся, що то богоугодна справа, бо будь-яка церква для всіх відкрита, а що хочуть довести наявністю спеціальної церкви? що геть здуріли?
Додано через 4 хвилини
Для гомосексуалістів ту церкву відкрив, бо вони до нього до сповіді ходили. І просто на розмови приходили. Ну, є у декого з них потреба спілкування з Богом.
хіба це причина відкривати спеціальну церкву? а ходити до тої що гетеросексуали ходять вони не можуть чи що?
я дивуюся не так тим, хто "возглавив", як самим парафіянам
ну і чому вони не хочуть ходити до загальної церкви?
а з боку церкви... щось я сумніваюся, що то богоугодна справа, бо будь-яка церква для всіх відкрита, а що хочуть довести наявністю спеціальної церкви? що геть здуріли?
Не хотите ли Вы намекнуть на то, что священник сам мог бы быть гомосексуалом в прошлой жизни, выбрался с Божьей помощью и помогает страдающим ?
Не хотите ли Вы намекнуть на то, что священник сам мог бы быть гомосексуалом в прошлой жизни, выбрался с Божьей помощью и помогает страдающим ?
А хіба так буває? Гомосексуали вже до кінця своїх днів будуть такими..
Наркомана легше вилікувати.. Скажем так, не легше, а реальніше...
Це ж орієнтація така, він так живе, і я неуявляю як можна в подібному випадку змінитися.
А церкву для такої категорії людей окрему відкривати, це дійсно дивно.. Це більше буде схоже на клуб геїв, де вони зможуть знайомитися :)
А церкву для такої категорії людей окрему відкривати, це дійсно дивно.. Це більше буде схоже на клуб геїв, де вони зможуть знайомитися
церква для гоміків.... Для мене гоміки - то трохи несповна розуму, або просто хворі люди... Якщо церква для хворих, щоб їх навернути - це одне, а якщо сама церква з тим не бореться, то яка то церква? То клуб...
Цікаво ж хто туди буде ходити, не питання - що Геїв нема, але вони просто - забояться, В Росії, тимбільше в Москві дуже якщо можна так сказати "Расисько" до них ставляться. Так Що похід в цю "Церкву" - може завдати геям фізичної шкоди.))))
Liliyah Romanova
27.12.2007, 08:02
хіба це причина відкривати спеціальну церкву?
Можуть. Були випадки дискримінації та приниження. З боку священиків, очевидно.
Ви, мабуть, не чули про те, як православні священики благословляли скінхедів та кропили свяченою водичкою, аби ті били ґеїв. Та ще й під одними гаслами стояли. Видовище - капець!
Я не є на боці гомосексуалістів, але таке трактування теж не підтримую.
Додано через 4 хвилини
Не хотите ли Вы намекнуть на то, что священник сам мог бы быть гомосексуалом в прошлой жизни, выбрался с Божьей помощью и помогает страдающим ?Це не аргумент, але в священика є жінка й діти.
Думаю, цей священик не бере на себе роль МП судити, хто вже у пеклі, а хто ще ні, тому просто робить так, як Христос робив: іде проповідувати грішникам, а не праведним. :)
Додано через 6 хвилин
Гомосексуали вже до кінця своїх днів будуть такими.
Вони не зміняться, може, але ж можуть із цим боротися. А це вже зусилля.
А хіба так буває? Гомосексуали вже до кінця своїх днів будуть такими..
нет, бывает что господь Бог лечит и от гомосексуализма, например известный верующий Кеннет Коупленд в своей миссии в Украине публично рассказывал какой он был голубой до принятия Иисуса Христа. Потом думаю в любой харизматичной церкви есть пару случаев превращения грустного одиночку гомосексуала в нормального семьянина с женой красавицей.
Це не аргумент, але в священика є жінка й діти.
Думаю, цей священик не бере на себе роль МП судити, хто вже у пеклі, а хто ще ні, тому просто робить так, як Христос робив: іде проповідувати грішникам, а не праведним.:)
Лилия, священники тоже люди, которым свойственно разного рода шалости, ну разве нормального священника не тянет, по-проповедовать скажем прихожанкам, тянет, а голубого священника может тошнит от прихожанок, и его тянет к прихожанам, для этого имхо церковь организовали.
церква для гоміків.... Для мене гоміки - то трохи несповна розуму, або просто хворі люди... Якщо церква для хворих, щоб їх навернути - це одне, а якщо сама церква з тим не бореться, то яка то церква? То клуб...
мені, якщо чесно, нема ніякого діла до гомосексуалістів
я просто не розумію того, як можна заводити церкви для окремих категорій людей
і байдуже для яких, бо церква будь-яка має бути для всіх
мені завжди здавалося, що такого бути не може, я не знаю чим керуються священослужителі
ну нормально було б відкрити церкву тільки для жінок, або тільки для чоловіків, або тільки для бізнесменів, або тільки "для тих кому за 50"???
це противорічить самому духу церкви, яка відкрита для всіх. чи я щось неправильно розумію?
п.с. це що нова мода церковна ділити прихожан за якимись ознаками?
Boris_Kiev
27.12.2007, 15:55
..."Венчается раб Божий Степан рабу Божьему Михаилу. Плодитесь и множьтесь!.."
Так у них, НЄ ?
мені, якщо чесно, нема ніякого діла до гомосексуалістів
я просто не розумію того, як можна заводити церкви для окремих категорій людей
і байдуже для яких, бо церква будь-яка має бути для всіх
мені завжди здавалося, що такого бути не може, я не знаю чим керуються священослужителі
ну нормально було б відкрити церкву тільки для жінок, або тільки для чоловіків, або тільки для бізнесменів, або тільки "для тих кому за 50"???
це противорічить самому духу церкви, яка відкрита для всіх. чи я щось неправильно розумію?
п.с. це що нова мода церковна ділити прихожан за якимись ознаками?
взагальному воно може й так десь Ви і праві...
Просто пікантність полягає у тому, що люди специфічно хворі і і може стидаютьсі... але якщо стидаютьсі, то й ходити у церкву нема чого...
Ви праві, напевно...
Liliyah Romanova
29.12.2007, 22:59
Ви все правильно розумієте, але
Були випадки дискримінації та приниження. З боку священиків, очевидно.
Ви, мабуть, не чули про те, як православні священики благословляли скінхедів та кропили свяченою водичкою, аби ті били ґеїв. Та ще й під одними гаслами стояли. Видовище - капець!
Відповідно, якщо комусь (лише через те, що він гомосексуаліст) відмовляють у тому, в чому іншим християнам не відмовляють, то виникає потреба такої церкви у тих людей. Так мені видається.
От тут наприклад, зовсім інакше є. Церкви для гомосексуалістів не просто проповідують для них, а дають шлюб і т.п. У Московській церкві таке ніби не передбачається, поки. Але думаю, що до цього, швидше за все, дійде.
Boris_Kiev
29.12.2007, 23:09
Але думаю, що до цього, швидше за все, дійде.
Цікаво, а гоміки на своїх форумах створюють гілки типу "В Москві відкрили церкву для прааатііівних натуралів!"
Liliyah Romanova
29.12.2007, 23:18
Мені цікаво, що гоміки самі визнають, що вони йдуть проти природи. Саме отим словом "натурали".
Мені цікаво, що гоміки самі визнають, що вони йдуть проти природи. Саме отим словом "натурали".
Нє-а, вони впевнені, що природа йде проти них.
Liliyah Romanova
29.12.2007, 23:23
Нє-а, вони впевнені, що природа йде проти них.
Так і є.
Why did God create Adam and Eve, not Adam and Steve? ;)
demetris
02.01.2008, 17:19
Why did God create Adam and Eve, not Adam and Steve?
а бікос!
от блін дають, гі*нюки.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008