КПК

Показати повну версію : Біблія про сатану.

Мих
13.09.2007, 16:11
Будьте тверезі, пильнуйте! Ваш супротивник — диявол — ходить ричучи, як лев, що шукає пожерти кого. Противтесь йому, тверді в вірі.
2Петра 5:8, 9а

Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові,— то й утече він від вас.
Якова 4:7

Нарешті, мої брати, зміцняйтеся Господом та могутністю сили Його! Зодягніться в повну Божу зброю, щоб могли ви стати проти хитрощів диявольських. Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби. Через це візьміть повну Божу зброю, щоб могли ви дати опір дня злого і, все виконавши, витримати. Отже, стійте, підперезавши стегна свої правдою, і зодягнувшись у броню праведности, і взувши ноги в готовність Євангелії миру. А найбільш над усе візьміть щита віри, яким зможете погасити всі огненні стріли лукавого. Візьміть і шолома спасіння, і меча духовного, який є Слово Боже. Усякою молитвою й благанням кожного часу моліться духом, а для того пильнуйте з повною витривалістю та молитвою за всіх святих...
Ефесянам 6:10—18

Але бачимо Ісуса, мало чим уменшеним від Анголів, що за перетерплення смерти Він увінчаний честю й величністю, щоб за благодаттю Божою смерть скуштувати за всіх. А що діти стали спільниками тіла та крови, то й Він став учасником їхнім, щоб смертю знищити того, хто має владу смерти, цебто диявола, та визволити тих усіх, хто все життя страхом смерти тримався в неволі.
Євреям 2:9, 14, 15

І ви маєте в Нім повноту, а Він — Голова всякої влади й начальства. Роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько,— перемігши їх на хресті!
Колосянам 2:10, 15

Що визволив нас із влади темряви й переставив нас до Царства Свого улюбленого Сина.
Колосянам 1:13

І вони його перемогли кров'ю Агнця та словом свого засвідчення, і не полюбили життя свого навіть до смерти.
Об явлення 12:11

Улюблені,— не кожному духові .вірте, але випробовуйте духів, чи від Бога вони, бо неправдивих пророків багато з'явилося в світ. Духа Божого цим пізнавайте: кожен дух, який визнає, що Ісус Христос прийшов був у тілі, той від Бога. А кожен дух, який не визнає Ісуса, той не від Бога, але він антихристів, про якого ви чули, що йде, а тепер уже він у світі. Ви від Бога, дітки, і ви перемогли їх,— більший бо Той, Хто в вас, аніж той, хто в світі.
1Івана 4:1— 4

А ті сімдесят повернулися з радістю, кажучи: «Господи,— навіть демони коряться нам у Ім'я Твоє». Він же промовив до них: «Я бачив того сатану, що з неба спадав, немов блискавка. Ось Я владу вам дав наступати на змій та скорпіонів, і на всю силу ворожу,— і ніщо вам не зашкодить».
Луки 10:17—19

А тих, хто ввірує, супроводити будуть ознаки такі: у Ім'я Моє демонів будуть вигонити» говоритимуть мовами новими, братимуть змій; а коли смертодійне що вип'ють,— не буде їм шкодити; кластимуть руки на хворих,— і добре їм буде.
Марка 16:17. 18

А коли ж Духом Божим вигоню Я демонів, то настало для вас Царство Боже. Або як то хто може вдертися в дім дужого, та пограбувати добро його, якщо перше не зв'яже дужого? І аж тоді він господу його пограбує.
Матвія 12:28, 29

Бо ходячи в тілі, не за тілом воюємо ми,— зброя бо нашого воювання не тілесна, але міцна Богом на зруйнування твердинь,— ми руйнуємо задуми, і всяке винесення, що підіймається проти пізнання Бога, і полонимо всяке знання на послух Христові.
2Коринтянам 10:3—5

Ім'я Господнє і міцна твердиня; праведник втікає в неї і безпечний.
Притчі 18:10

Хто чинить гріх, той від диявола, бо диявол грішить від початку. Тому то з'явився Син Божий, щоб знищити справи диявола.
1Івана 3:8

А Бог миру потопче незабаром сатану під ваші ноги. Благодать Господа нашого Ісуса Христа нехай буде з вами. Амінь.
Римлянам 16:20

Пишу вам, батьки, бо ви пізнали Того, Хто від початку. Пишу вам, юнаки, бо перемогли ви лукавого. Пишу, діти, вам, бо ви пізнали Отця. Я писав вам, батьки, бо ви пізнали Того, Хто від початку. Писав я до вас, юнаки, бо міцні ви, і Слово Боже в вас пробуває, і лукавого перемогли ви
1Івана 2:13, 14

Омар Люлька
14.10.2007, 13:27
Що, Миху не пішла тема? ;)

MARTINI
14.10.2007, 13:39
А шо то взагалі було?

Омар Люлька
14.10.2007, 13:46
А шо то взагалі було?
В сенсі "Сатана"?
Можу доречі, якщо хтось бажає, порівняти погляди на Сатану, Юдаїзма, Християнства та Ісламу... Що в цих поглядах, є спільного і що відмінного...

MARTINI
14.10.2007, 13:50
В сенсі "Сатана"? В сенсі ця гілка...

А про порівння - то вже було б цікавіше

консультант
14.10.2007, 14:14
Що, Миху не пішла тема?

Тема пішла... . І пішла сильно. Просто Мих настільки розкрив її, що в принципі вже й добавити немає що. На рахунок сатани мовчать, бо ніхто з ним не знайомий. Це повинно нас радувати. Вважайте, що форумівці тестування на наявність сатанистів на форумі пройшли. В нас все чисто !

Омар Люлька
14.10.2007, 14:29
А про порівння - то вже було б цікавіше
По-перше, хто ткаий С-на, Юдаїзм та Християнство, збігаються в думці, що це є янгол, на відміну від Ісламу, який вважає Ібліса(С-ну) джином. Але яка ф-ція, в С., в Юдаїзма та Християнства, різні погляди... Це пов"язано, взагалі з поглядом на природу янголів, Юдаїзм (як і Іслам) вважає, що в янголів, немає вільної волі, вони роблять тільки те, що їм велить Бог, тому с т.з. Юдаїзму якщо С-на когось спокушає, значить так велів Бог, щоб провірити віру цієї людини... "Падший" янгол, в Юдаїзмі апріорі не може бути.
Християнсто та Іслам, хоча по різному дивлятся, хто є С-ною, але погляди на його ф-цію, в принципі збігаються, це людо ненависник, який ставе собі за мету, збити їх з Прямого Шляху, і це він робе з власного вибору, а не після наказу Божого...
Ну це так, якщо коротко...

Черешенька
14.10.2007, 15:10
який вважає Ібліса(С-ну) джином
Пане Омаре, а можете тут детальніше; мені знайомі хлопці про джинів у ісламі вже якось розповідали, але я не цілком все зрозуміла. Звідки вони беруться? Яка їх функція? Чи бувають також добрі джини?
І що станеться вкінці зі сатаною згідно Корану?

Омар Люлька
14.10.2007, 19:14
Пане Омаре, а можете тут детальніше; мені знайомі хлопці про джинів у ісламі вже якось розповідали, але я не цілком все зрозуміла. Звідки вони беруться? Яка їх функція? Чи бувають також добрі джини?
І що станеться вкінці зі сатаною згідно Корану?
Черешенько, про джинів відомо не багато... Створені вони, з вогню "що без диму", тоді як янголи зі світла, а люди з глини... Вони, як і люди мають вільну волю, в них як і в нас дві статті, бувають добрі, бувають злі, бувають віруючі, і бувають не віруючі... Але з будь-якими забороненно спілкуватись, що б не впасти в язичество...
А на Суді, їх як і людей, Всевишній буде судити, і одні попадуть до раю, інші до пекла... Ібліс, належить до останніх...

D.M.
14.10.2007, 19:43
Прикольно, як багато синонімів: Сатана, Диявол, Чорт, Біс, Люцифер, Нечистий, Дідько.

Що ж до джинів, то пропоную цікаве завдання: проаналізувати радянську казочку про Хоттабича з точки зору відповідності ісламському трактуванню джинів. :)

Омар Люлька
14.10.2007, 21:34
проаналізувати радянську казочку про Хоттабича з точки зору відповідності ісламському трактуванню джинів.
Як і в випадку інших радянських казочок, (якто "землю селянам, фабрики працівникам" чи "від кожного за здібностями, кожному по потребах" та інш.) вийшла повна лажа...

Мих
14.10.2007, 22:43
Тема пішла... . І пішла сильно. Просто Мих настільки розкрив її, що в принципі вже й добавити немає що. На рахунок сатани мовчать, бо ніхто з ним не знайомий. Це повинно нас радувати. Вважайте, що форумівці тестування на наявність сатанистів на форумі пройшли. В нас все чисто !

Десь читав таку фразу: "Найбільше, чого хоче Сатана, так це те, щоб всі повірили, що його не існує"... От народ і повірив....

New Shrek
15.10.2007, 09:05
Що, Миху не пішла тема? ;)
Тема піде...Проблематика в тому що він- Люцифер (носій світла) ,але буде скутий в ближчий час, випущений на короткі дні і потім анігільований

Romko
15.10.2007, 09:17
Мені здається,що поняття зла(в даному випадку - Сатани)теж набагато ширше,щоб можна було пояснити його лише цитатами з Біблії.
Темрява - це відсутність світла,холод - це відсутність тепла,зло - це відсутність добра.І в наших силах зробити,щоб добро в наших душах переважало.

New Shrek
15.10.2007, 09:25
що поняття зла та справа в тому що зло не абстрактне, воно завжди персоніфіковане

Romko
15.10.2007, 09:28
та справа в тому що зло не абстрактне, воно завжди персоніфіковане
А таке явище,як ураган,землетрус,пожежа?Для людей це також зло.Що це - Божа кара,чи діяння Сатани?

afterstep
15.10.2007, 09:53
А таке явище,як ураган,землетрус,пожежа?Для людей це також зло.Що це - Божа кара,чи діяння Сатани?

якщо є кого звинуватити в тому що той прогнівив бога (тобто є цап-відбувайло) - тоді божа кара.
Інакше - від лукавого....

консультант
15.10.2007, 11:19
В природі постійно присутній антагонізм: день-ніч, тепло-холод, плюс-мінус і т.д., значить є Бог, є і сатана, видимий світ і невидимий. Хто може однозначно заперечити, що не відбувається вплив невидимих істот паралельного світу на нервовіі закінчення людини, а звідти по нервових волокнах в мозг, на свідомість і підсвідомість ? Можливо і внаслідок цього людина, будучи духовно слабкою, створюює ті, чи інші поступки навіть всупереч своїм переконанням, не усвідомлюючи причини ... . Щоб жартувати або сміятись з чогось невидимого, потрібно мати надійну духовну Основу, щоб зважити з ким маєш справу і чи ти готовий до захисту... . Знаючи про небезпечну роботу екзорцистів, іноді просто так говорити про щось лихе, навіть між іншим, не варто, щоб не рухати, те що для нас, християн не бажано рухати... .

Romko
15.10.2007, 11:35
"Творця неба і землі,
Всього видимого і не видимого;
Не можна заперечувати значення невидимого світу

Омар Люлька
15.10.2007, 15:03
Вважайте, що форумівці тестування на наявність сатанистів на форумі пройшли. В нас все чисто !
Доречі, це помилка вважати, що сатаністи, це "християни навпаки", у них своя система, розроблена наскільки я знаю, Алістером Кроулі, та Ентоні Лавеєм (автором "сатанинської біблії"), дурня звичайно, але при вірній роботі с адептами, можна їх переконати, що сатанинські погляди самими логічнимі, а аргументи самими переконливі...

D.M.
15.10.2007, 19:34
Як і в випадку інших радянських казочок, (якто "землю селянам, фабрики працівникам" чи "від кожного за здібностями, кожному по потребах" та інш.) вийшла повна лажа...

От якби трошки конкретніше, якщо маєте час, дуже цікаво було б почитати. Чи може джин мати брата? Чи може джин мати ім'я, повна версія якого містить слово "ібн"? Чи може джин мати батьків; коли так, то чи можуть вони померти? Яка тривалість життя джина? Чи може джин хворіти? Чи можна загратувати джина у пляшці? Чи може бути так, що інструментом для здійсненя чудес у джина є борода, яка стає недієздатною, якщо намокне?

Черешенька
15.10.2007, 19:41
Але з будь-якими забороненно спілкуватись, що б не впасти в язичество...
Пане Омаре, дуже дякую за відповідь і за Ваші дискусії тут на форумі загалом. Надзвичайно цікаво поспілкуватися з "інаковірцем", тим більше, шо виросла в 100% християнському оточенні і мало знаю про інші релігії.

Чи не могли би Ви детальніше пояснити заборону спілкування з джинами? Наскільки я розумію, добрі джини, вони, як ангели, охороняють людину і оберігають від злого, чи не так? В християнстві є, наприклад, молитви-прохання до ангелів і це Богом не забороняється. Чому ж такий момент не дозволений в ісламі? Будь ласка, поправте мене, якщо я в чомусь помиляюсь. Дякую :)!

Redhotchilly
15.10.2007, 20:04
В християнстві є, наприклад, молитви-прохання до ангелів і це Богом не забороняється. Чому ж такий момент не дозволений в ісламі? Будь ласка, поправте мене, якщо я в чомусь помиляюсь. Дякую !

Черешенько, ви помиляєтесь... в Ісламі моляться тільки Аллаху. вкінці салату, правда, треба привітатись з ангелами

Омар Люлька
16.10.2007, 23:06
QUOTE=D.M.]От якби трошки конкретніше, якщо маєте час, дуже цікаво було б почитати.[/QUOTE]
Будь ласка, тільки в цьому питанні, я не дуже сильний, особливо не цікавився...
Чи може джин мати брата?
Напевне може, оскільки вони, як і ми мають дві статті, то значить розмножуються, і нічого дивного, що в пари джинів буде більше ніж одна дитина...
Чи може джин мати ім'я, повна версія якого містить слово "ібн"?
Може, в слові "ібн", нічого дивного немає, це перекладається як "син", наприклад Віктор ібн Андрій Ющенко.
Чи може джин мати батьків; коли так, то чи можуть вони померти?
Так джини мають батьків. І померти вони можуть, але як це відбувається зовсім не знаю...
Яка тривалість життя джина?
Зовсім не знаю :( Але набагато більша ніж в людини точно...
Чи може джин хворіти?
Сумніваюсь... В них же зовсім не така природа, як в нас... І матеріального тіла в них немає(в нашому розумінні), хоча за певних випадків вони можуть його набути...
Чи можна загратувати джина у пляшці?
Незнаю взагалі, чи можна джина загратувати...
Чи може бути так, що інструментом для здійсненя чудес у джина є борода, яка стає недієздатною, якщо намокне?
Та ні, це вже повністю казка ;)

Додано через 2 хвилини
Пане Омаре, дуже дякую за відповідь і за Ваші дискусії тут на форумі загалом.
І Вам дякую, Черешенько! Мені набагато більше подобається, спілкуватись саме в такому ключі, а не ті постійні дискусію, коли ми так або інкше, ображеємо релігійні почуття інших людей, потім вони ображають наші, після чого утворюється замкнуте коло, з якого не так і легко вийти...
Чи не могли би Ви детальніше пояснити заборону спілкування з джинами?
Джини, набагато могутніші людей, і коли людино, що ще не окріпла, в Єдинобожжі, поспілкується с таким джином, то є дуже великий шанс, що вона почне вважати цього джина, добрим богом, або доброю богинею... Відчуваю, що протягом віків таке, вже не одноразово відбувалось...
Наскільки я розумію, добрі джини, вони, як ангели, охороняють людину і оберігають від злого, чи не так?
Ні ні янголи, то само собою... Добрі джини, вони поклоняються Єдиному Богу, роблять добро іншим джинам, то намагаються, що б людині нічого не заважало виконати наказ Бога, про заборону з ними спілкуватись...
В християнстві є, наприклад, молитви-прохання до ангелів і це Богом не забороняється. Чому ж такий момент не дозволений в ісламі?
Вже абсолютно правильно зазначила, Redhotchilly, ми свої молитви звертаємо виключно, до Аллага, а янголам, окрім того немає сансу молитись, оскільки вони з нашого віровчення немають свободи волі, і виконують виключно те що їм наказує Бог. Ініціативи вони проявити не можуть...

Будь ласка! :)

Додано через 5 хвилин
Черешенько, ви помиляєтесь... в Ісламі моляться тільки Аллаху. вкінці салату, правда, треба привітатись з ангелами
Дякую, Ви праві, тільки зазначу, що існує секта хабашитів, яка молится ще Пророкам (мир їм всім)

Redhotchilly
16.10.2007, 23:16
Дякую, Ви праві, тільки зазначу, що існує секта хабашитів, яка молится ще Пророкам (мир їм всім)

дякую, що поправили.
я більше читала про суннітів..

якшо знаєте добре англійську можу вам дати дуже гарні лінки

Мих
16.10.2007, 23:17
Може, в слові "ібн", нічого дивного немає, це перекладається як "син", наприклад Віктор ібн Андрій Ющенко
Згадався випадок з армії. Зустрічає мене полковник і питає: Гдє етот ібн связіст прапорщик Конопацкій? Що означає ібн связіст?

Romko
16.10.2007, 23:24
Шановний Омар Люлька,але все ж таки джин це дідько,чи ні?

Омар Люлька
16.10.2007, 23:24
Що означає ібн связіст?
Мені здеється, це він так матюкався ;)

Додано через 50 секунд
Шановний Омар Люлька,але все ж таки джин це дідько,чи ні?
Поганий, так...

Romko
16.10.2007, 23:27
Поганий, так...
А,як же східні казки про джиннів:"Алладін" і інші?

Омар Люлька
16.10.2007, 23:30
якшо знаєте добре англійську можу вам дати дуже гарні лінки
Дякую... Але, англійську знаю дуже слабо...
Щодо Ісламу, то я якщо щось незнаю, то можу в братів спитати, з грамотними спілкуюсь так, і ще грамотнішими по і-нету...
Одного такого хочу сюди запросити, та він однєкується, що українську мову не розуміє... Що ж хай уче :)

Додано через 1 хвилину
А,як же східні казки про джиннів:"Алладін" і інші?
Казки, не завжди будуються, по ортодоксальному вченні... Там є місце народній творчості...

Redhotchilly
16.10.2007, 23:42
може буде комусь цікаво послухати... це дискусія Шейха Ахмеда Дідата з американськими солдатами(1993)...
там і про сатану, і про Біблію, і про Ісуса Христа... дуже багато цікавих речей дізналась

http://www.youtube.com/watch?v=gQnfOWhuras

сотник
17.10.2007, 09:47
Мені здається,що поняття зла(в даному випадку - Сатани)теж набагато ширше,щоб можна було пояснити його лише цитатами з Біблії.
Темрява - це відсутність світла,холод - це відсутність тепла,зло - це відсутність добра.І в наших силах зробити,щоб добро в наших душах переважало.

Библия, (в настоящей гилке- "Евангелия") есть одновременно ключ, замок и дверь к Богу и Истине. Войдем ли мы в эту дверь?

"Тьма- это отсутствие света, ....., зло - это отсутствие добра. И в наших силах сделать, чтобы добро в наших душах перевесило".

Согласен. Но...
Свет- это отсутствие тьмы, ...., добро- это отсутствие зла.
В природе, во Вселенной есть и тьма, которая поглощает, "пожирает" свет....

В человеке, в душе они всегда вместе? Или только пока?
Или мусор- зло нам кто-то заносит (Сатана)?

PS. Лет двадцать назад приобрел и Коран. Из уважения.

Додано через 46 хвилин

може буде комусь цікаво послухати... це дискусія Шейха Ахмеда Дідата з американськими солдатами(1993)...
там і про сатану, і про Біблію, і про Ісуса Христа... дуже багато цікавих речей дізналась

http://www.youtube.com/watch?v=gQnfOWhuras

Пытливого человека подстерегают соблазны. Многое он, помня о своем Иисусе Христе, сразу, без сомнений отставляется в сторону.
Но есть то, что не возьмешь руками. Что можно услышать от людей, имеющих опыт "зазеркалья". Не только услышать, но и увидеть.

Гойя Франсиско Хосе де (1746-1828), испанский живописец.
Наверное это невозможно, но вопрос возник сам собой.
Знаком ли Уважаемый Шейх Ахмед Дидата с творчеством (всем) великого Гойи?
Если да, то не встречал ли он, если не он, то люди его круга, нечто такое, что в точности соответствует одному из его- Гойи рисунков?

Допускаю, что вопрос в пустоту.

afterstep
17.10.2007, 11:44
Незнаю взагалі, чи можна джина загратувати...
можна - джин у пляшці, запечатаній печаткою Соломона ;)
Та ні, це вже повністю казка

Так джини мають батьків. І померти вони можуть, але як це відбувається зовсім не знаю...
всі відомості про джинів, як і відомості про ангелів-хоронителів, чортів та Антипка - узяті з казок ;) Це - фолькльор - або художня література - як вам більше до вподоби ;)
--
На всі поставлені D.M. питання (крім хвороби джинів) - є відповіді в ісламській міфології та відповідному фолькльорі ;)
--
Ви читали таку срашенно сороміцьку та непорядну "1001 ніч"?

D.M.
17.10.2007, 19:28
Дякую, Омаре, за інформацію про джинів.

Трохи читав. І щодо непорядності, то, між іншим, впадає в око відмінність мусульманського мислення від нашого. Час від часу якийсь герой спокійно розповідає, як він когось убив по ходу своїх пригод (зовсім невинного, просто так склалося, щоб самому вибратися з халепи). Тим паче нічого поганого не вбачається в тому, щоб попросити джина перенести ні в чому не винну людину на ніч кудись у холодний підвал. Крім того, в жінок ніхто нічого не питає, з ними одружується той, хто завоює таке право.

Але все це - офтоп.

Redhotchilly
17.10.2007, 19:47
Трохи читав. І щодо непорядності, то, між іншим, впадає в око відмінність мусульманського мислення від нашого. Час від часу якийсь герой спокійно розповідає, як він когось убив по ходу своїх пригод (зовсім невинного, просто так склалося, щоб самому вибратися з халепи). Крім того, в жінок ніхто нічого не питає, з ними одружується той, хто завоює таке право.

:no: ви судите про Іслам по "1001 ночі"?

читайте Куран і Хадиси...

Додано через 7 хвилин
http://www.watchislam.com/videos/index.php?catid=15

D.M.
17.10.2007, 20:28
ви судите про Іслам по "1001 ночі"?

Не претендую на повноту таких суджень, але щось у цьому є. Воно стосується скоріше навіть не ісламу, а ментальності народів, у яких поширений іслам.

Redhotchilly
17.10.2007, 20:37
Не претендую на повноту таких суджень, але щось у цьому є. Воно стосується скоріше навіть не ісламу, а ментальності народів, у яких поширений іслам.

справжні віруючі мусульмани дуже мирні люди...
То велика помилка наприклад, говорити, шо я не люблю мусульман, бо, наприклад, чеченці - такі-сякі.. АЛЕ в чеченців, крім ісламу, існує повно неписаних "законів гір"...

то так, один з прикладів

New Shrek
17.10.2007, 21:15
наприклад, чеченціЛюди складні повірте мені на слово

Redhotchilly
17.10.2007, 21:17
Люди складні повірте мені на слово

мені здається, шо всі "гірські" народи складні...
наші гуцули так само дуже гонорові)

Омар Люлька
17.10.2007, 23:41
можна - джин у пляшці, запечатаній печаткою Соломона
Звідки у Вас, ці данні? ;)
Ні, щось намагався, та вмене нічого не вишло, навіть до "сороміцьких та непорядних" місць не дійшов :(

Додано через 19 хвилин
Тим паче нічого поганого не вбачається в тому, щоб попросити джина перенести ні в чому не винну людину на ніч кудись у холодний підвал.
Вже цей момент, показує, що мислення це ніяке не мусульманське... Мусульмани будуть всяко уникати спілкування з джином... От Вакула літав на чорту, але ж ніхто не буде цей момент асоціювати з "християнським мисленням"... казка вона і на сході казка...
Люди складні повірте мені на слово
Нью Шреку, так то Ви, чи Пупер в Чечні були?
А чеченці чудовий народ, все таки непотрібно забувати, що вони пережили дві тяжкі війни (остання й досі йде), в яких було знищенно приблизно, четверть населення...
Одного, такого "складного", я все хочу на Форум запросити ;)

coolzak
18.10.2007, 02:10
Чеченці чудовий народ)))???
Чеченці не вважають словян за людей-поки один два то хоч до рани прикладай але почувши слабину давлять до кінця-єдина мова яку розуміють це чоботом в голову або кріслом межи очі.Поважають тільки сильних .Слабаків хавають і гноять.Співчуття .дружба це не про них .удар на удар,зуб за зуб-тоді ти рівня і можна з тобою рахуватись

Romko
18.10.2007, 06:56
Чеченці не вважають словян за людей-поки один два то хоч до рани прикладай але почувши слабину давлять до кінця-єдина мова яку розуміють це чоботом в голову або кріслом межи очі.Поважають тільки сильних .Слабаків хавають і гноять.Співчуття .дружба це не про них .удар на удар,зуб за зуб-тоді ти рівня і можна з тобою рахуватись

Нема поганих народів - є погані люди.У них вже виросло два покоління людей,які не знають іншого життя крім війни..А люди,як і у всьому світі - різні.

coolzak
18.10.2007, 09:25
Ромко яка війна-вісімдесяті роки

Romko
18.10.2007, 09:37
Ромко яка війна-вісімдесяті роки

Ще з армії мав одного колєгу,чечена,переписувались деякий час,прекрасний мужик.Шкода,що не знаю,як він зараз...

coolzak
18.10.2007, 12:48
поки один два то хоч до рани прикладай

Мих
18.10.2007, 12:51
народ спеціально для Росії.....

Омар Люлька
18.10.2007, 22:56
Кулзак, а як довго Ви особисто, с чеченцями спілкувалися? Чи це Ви на ісламофобських сайтах прочитали?
Давайте, я Вам знайду, як на російськом форумі, описують українців вцілому, та західняків в часності... А потім спробуйте, якось переконати автора, тих слів, що він не правий.

Додано через 11 хвилин
народ спеціально для Росії.....
Миху, Ви вірите словам Кулзака, щодо чеченців?

Мих
19.10.2007, 00:26
Миху, Ви вірите словам Кулзака, щодо чеченців?
Я так і питання не ставив собі. Я лише раз реально розмовляв з Чеченцем - в армії. Дуже гордий чоловік попався.

coolzak
19.10.2007, 00:56
Я з ними 2 роки впритул в армії спілкувався

Омар Люлька
20.10.2007, 23:40
Я з ними 2 роки впритул в армії спілкувався
І Ви вважаєте, що це Вам дає право робити таке заключення про весь народ? От в інших після армії про чеченцув залишились приємні спогади...
Я кілька раз читав, спогади унсовців, що в Чечні воювали... Вони, як раз про чеченців дуже добре відзивались... Хоча вони там були в абсолютній меншості...

Додано через 2 хвилини
Я так і питання не ставив собі.

А карми знову немає :( ...

Мих
21.10.2007, 14:41
А карми знову немає ...
Та як ? А во...

Омар Люлька
21.10.2007, 16:10
Та як ? А во...
Вони її, просто під кнопкою "детальніше" заховали ;)
Я відразу просто не зрозумів, але все одно вважаю краще, коли вона на видному місці...

консультант
21.10.2007, 16:33
І Ви вважаєте, що це Вам дає право робити таке заключення про весь народ? От в інших після армії про чеченцув залишились приємні спогади...

Особисто в мене, під час служби в армії, про чеченців склалось позитивне враження на рахунок їх відвертості та надійності в екстримальній ситуації. Правда, іноді їх впертість межує з егоїзмом. Зате в біді кони нікого і ніколи не залишать, чого б їм це не коштувало... .

Омар Люлька
21.10.2007, 19:06
Правда, іноді їх впертість межує з егоїзмом.
Впертість і я помітив :)

Додано через 26 хвилин
В Чечні доречі, є тейп укро, це етнічні українці які в 20-х роках коли у нас був голод, приїхали і оселились в Чечні, але за той час вже встигли асимілюватись, якщо вони не скажуть, що належать до "укро", то важко про їх походження догадатись.