КПК

Показати повну версію : Прохання про молитву

Liliyah Romanova
06.09.2007, 20:17
http://www.chicagotribune.com/media/alternatethumbnails/photo/2007-09/32335667.jpg Chicago priest killed in bicycle crash (http://www.chicagotribune.com/news/local/chi-070905priest-killed,0,755505.story)

У вівторок у Чікаґо машина збила пароха Української католицької церкви.
О. Павло Гайда загинув, залишивши 4 синів, наймолодшим (близнятам) по 2,5 роки. Це була чудова людина, справжній християнин.

Прошу про молитву за його дружину, дітей і родину.

~KOLOBOK~
08.09.2007, 05:17
Пiдтримаємо.

Molv
13.02.2008, 22:12
Дуже прошу про молитву за хвору Зігмунду.

Molv
14.02.2008, 22:31
Сердечне всім спасибі.

Molv
17.02.2008, 14:46
Воістину безмежною є сила молитви.
Зігмунді вже краще і замість за тиждень, її ще вчора виписали додому.
Ще раз всім, всім сердечно дякую.

Liliyah Romanova
22.02.2008, 18:53
Дозволю собі написати від імені всього форуму, що

Ми у глибокій скорботі
разом з нашим дорогим другом і модератором,
бо відійшла у вічність його мама
ФЕДУЩАК Інна Вікторівна...

Прошу про молитву! Нехай пані Інна спочиває з Богом!

Маруся-мама
22.02.2008, 18:57
Ми у глибокій скорботі разом з нашим дорогим другом і модератором,
бо відійшла у вічність його мама.
Прошу про молитву! Нехай мама спочиває з Богом!

Со святими упокой, Христе!
Вічная Память!!!

Тримайтесь! Наші молитви з вами!!!

lotr_an
22.02.2008, 19:30
Вічная память!

Ука
22.02.2008, 20:45
Вічна пам'ять

Molv
22.02.2008, 21:02
Вічна пам'ять.
Щире співчуття родині.

viltis
22.02.2008, 21:05
Вічна пам"ять їй на землі, а БОг про неї подбає.

Мих
22.02.2008, 21:10
Вічная память!

sem41
22.02.2008, 22:14
Прийміть співчуття.Щиро....

Малявка
22.02.2008, 22:23
Співчуваю.

Зануда
23.02.2008, 00:50
Молимося за Вас і упокій душі Вашої матусі, нехай у мирі спочиває.

Romko
23.02.2008, 08:21
Вічна пам’ять.

Liona
23.02.2008, 09:53
приміть мої співчуття...

Tutuka
23.02.2008, 13:08
Співчуваю, вічна їй пам"ять.

карапуз
23.02.2008, 13:14
Щиро співчуваєм...

Ірена
23.02.2008, 18:22
Впевнена, що люди, які відійшли залишили на землі багато доброго, а це головне...

Олена_ua
24.02.2008, 18:54
Вічна пам’ять, зі святими упокій.

Leopolis
24.02.2008, 18:58
Співчуваю, вічна їй пам'ять...

Оля
24.02.2008, 20:05
Ми у глибокій скорботі
разом з нашим дорогим другом і модератором,
бо відійшла у вічність його мама
ФЕДУЩАК Інна Вікторівна...

То про маму пана Левандівки Ви пишете, Лілю? Бо я пошукала і не знайшла більше інформації.

Втрата батьків ( а особливо мами) і втрата дітей на цій землі - то є найбільша втрата. :( Тому, Вікторе, прийміть і мої співчуття.... І нехай Вас Бог Сам потішить в ці дні. А Ваша мама нехай з Богом спочиває!

nirvanka
24.02.2008, 23:12
:(
Щиро співчуваю, п.Вікторе.. Бог з Вами та Вашою родиною.

levandivka
25.02.2008, 06:57
Дякую усім за співчуття.
Ховаємо нині о 15-й з хати.
Хто знав її по СШ 67, 34, 91 чи "Меморіалу", "Пошуку" приходьте додому.
На Янівський цвинтар по 16 год.

сотник
25.02.2008, 09:35
Примите искреннее соболезнование.
Вечная память, Царство небесное Ваше матери.

Chortenia
25.02.2008, 10:23
Вічная пам'ять ваші матері, п. Левандівко.

Molv
03.03.2008, 21:18
Сьогодні раптово помер чоловік моєї товаришки Галі.

Прошу про молитву за новопреставленого Віктора,
та за тих, кого він тут залишив.

Марічка
04.03.2008, 20:36
Прошу про молитву за здоров'я дитини, яка може народитися в межах доби.
(38 тижнів, води відходять, перейм поки нема...)
І за мене, її маму, щоб Бог дав сили і мудрості на час пологів.

Ольга
04.03.2008, 20:58
Прошу про молитву за вагітну коліжанку Ольгу (добу високий тиск тримається).

дякую!

lotr_an
04.03.2008, 21:00
Все буде добре! ми з вами думкою і молитвою.

levandivka
04.03.2008, 21:06
за мене, її маму, щоб Бог дав сили і мудрості на час пологів.
А можна, я молитимусь, щоб дав ще й і душевний спокій?
Все буде добре, правий Андрій. Бог любить нас, любить і дитинку.

консультант
04.03.2008, 21:09
"Хай буде Воля Твоя, як на Небі, так і на Землі..."

Марічка
12.03.2008, 16:52
Дякую всім! Через півгодини після того, як написала це повідомлення, почалися легенькі перейми (~15 хв.). О 24 год. вже викликали таксі, бо перейми були 6-7 хв. А в 3.55 ночі в нас народився син!!! Болі відчувала лише кілька годин, правильно дихала і не кричала. Дитина маленька (2,6 кг, 48 см), але сильна - серцебиття не пропадало, закричав одразу, 9/9 апгар!!! Дякую ще раз усім!!! Я дуже відчувала Вашу молитовну підтримку і справді була спокійна за те, що все буде добре!!! Тепер молитимусь за Вас!

Liliyah Romanova
28.04.2008, 20:49
Прошу про молитву за малого Дарка, в якого завтра (вівторок, 29 квітня) операція під загальним наркозом.

lotr_an
28.04.2008, 21:50
вже третя сумна новина за тиждень і тому вирішив попросити про молитву.

Найперше за молодого (30 років) чоловіка, батька 2-х дітей, який загинув у автомобільній аварії.

За священника, монаха о. Василя Зінька ЧСВВ.

За чудового викладача, педагога, керівника і хорошу людину, колишнього декана економічного факультету ЛНУ ім. І.Франка -
Зіновія Ватаманюка.

Вічна їм память!

Отче наш...
Богородице Діво...

Liliyah Romanova
28.04.2008, 22:01
Вічна їм память!
Вічная пам"ять!!!

http://img504.imageshack.us/img504/5536/69323397ts1.jpg

Оля
28.04.2008, 22:06
Прошу про молитву за малого Дарка, в якого завтра (вівторок, 29 квітня) операція під загальним наркозом.

Лілю, обіцяю молитися. І за Зорянку Ромкову подам записку в церкві в неділю, щоби церква молилася.
Люди, не встидайтеся писати про свої нужди, коли допомога може прийти тільки від Бога!

levandivka
29.04.2008, 09:18
Вчора по ящику був фільм "Брюс всемогутній" (Bruce Almighty). http://www.smh.com.au/ffxImage/urlpicture_id_1056825325065_2003/06/30/brucealmight,0.jpg
Із задоволенням передивився ще раз.
Десь моя релігійна позиція збігається з Брюсовою.
Гасло фільму "Хочеш бути чудом - будь їм!".
І я молитимуся...

Molv
29.04.2008, 23:49
вже третя сумна новина за тиждень і тому вирішив попросити про молитву.

Найперше за молодого (30 років) чоловіка, батька 2-х дітей, який загинув у автомобільній аварії.

За священника, монаха о. Василя Зінька ЧСВВ.

За чудового викладача, педагога, керівника і хорошу людину, колишнього декана економічного факультету ЛНУ ім. І.Франка -
Зіновія Ватаманюка.

Вічна їм память!

Отче наш...
Богородице Діво...

Якось мала велике щастя з о.Зіньком спілкуватись.
Упокій, Господи, душу його і втиш біль серця близьких йому людей.
З молитвою.

Оля
03.05.2008, 19:17

Лілю, як Дарчик?

Liliyah Romanova
03.05.2008, 20:30
Лілю, як Дарчик?
Нині в школі дістав по яснах кросівком, то мало не вив з болю. Учора вже шви самі зійшли, але він чомусь почав жалітися на біль, і кусати нічого взагалі не може, зразу від болю кривиться. Поза тим, як завжди: купа енергії, чудовий настрій. Знову проситься на огляд до лікаря.

Операція пройшла дуже добре і головне, що дуже вчасно.

Дуже дякую усім за молитви!!! Ми дуже відчували вашу підтримку!!!

Zonder_ofecir
03.05.2008, 22:10
Прошу про молитву за мою сестру яка лежить в лікарні,її зробили операцію( на яку лікар не дав гарантії). На перед дякую усім !!!

Мих
05.05.2008, 14:38
Прошу про молитву за мою сестру яка лежить в лікарні,її зробили операцію( на яку лікар не дав гарантії). На перед дякую усім !!!
Добре б імя.... бо за сестру Зондер офіцір.... якось...

Zonder_ofecir
05.05.2008, 18:26
Добре б імя.... бо за сестру Зондер офіцір.... якось...

Якось не подумав! Ім'я Анастасія! Ще раз дякую.

viltis
07.05.2008, 19:10
Прошу за молитву за батька мого нареченого і мого другого тата Романа.
Йому зробили вчора операцію, а сьогодні вночі настала криза -- він в реанімації.

viltis
08.05.2008, 20:51
Дякую всім. Сьогодні тато Роман прийшов до себе. Ще далі в реанімації, але стан покращується.
Чесно, з Вами всіма якось легше...

Molv
08.05.2008, 21:54
Прошу про молитву за Юрія - брата моєї знайомої, молодого хлопця, який з численними переломами у дуже важкому стані лежить у лікарні.
Дякую.

Уляна
08.05.2008, 22:02
Прошу про молитву за брата Володимира.

Zonder_ofecir
10.05.2008, 22:03
Всім дякую за молитву. Сьогодні сестрі зробили ще одну операцію.
Результат більш ніж задовільний.
Якщо хтось буде мати якісь проблеми не бійтесь, не соромтесь писати прохання про молитву, це насправді дієва річ.Тільки в цьому сила, і насамперед сила молитви буде залежати від тих що просять - тому вірте у те про що будете просити! Ще раз всім ВСІМ дякую.

vanilia
14.05.2008, 09:45
Прошу про молитву за хвору Галину (мою свекруху). В неї в понеділок операція.

Kasia
14.05.2008, 16:42
Прошу молитву за мою маму Тетяну. Просто, щоб навернулася до Бога.

Аж мені встидно............

Molv
14.05.2008, 22:03
Прошу молитву за мою маму Тетяну. Просто, щоб навернулася до Бога.

Аж мені встидно............
Це не встидно.
Це добре, що просите про молитву.
Хай Бог благословить.

Ука
19.05.2008, 00:37
Синод Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ закликав молитися за Україну і за вирішення кризової політичної ситуації (http://www.ugcc.org.ua/ukr/documents/resolution/resolution2/2005-.../2008_4/)

Zonder_ofecir
21.05.2008, 00:31
Прошу про молитву за одного хлопця, який трагічно загину. Я імені його не знаю, але ситуація настільки важка що вирішив написати. Він сам поляк, був на екскурсій в нас в Камянці. Отож прошу про молитву, за нього і також про те щоб якомога швидше його батькам вдалось забрати тіло свого сина, і поховати на батьківщині. А також про вирішення ще багатьох проблем які виникли у цієї сім'ї в зв'язку з цією трагедією! :(

маюнка
21.05.2008, 12:55
може,моє прохання про молитву не таке глобальне, але я все-таки потребую молитви.
сьогодні з 14-30 до 18-30 здаю ряд важливих модулів та завдань в університеті, неспання постійне мене вбиває, сил нема і все вивчити не встигаю. прошу про молитву за успіхи в навчанні і зміцнення здоров"я.
Наталя.

Alias
21.05.2008, 13:46
Сесія...кому зараз легко?....

Zonder_ofecir
21.05.2008, 14:01
Сесія...кому зараз легко?....

Тим хто не навчається:D

:o Вибачте, я розумію що це не місце для жартів, просто не втримався!

Alias
21.05.2008, 14:13
Маюнко, вибач, але я не вважаю, що ти правильно зробила, прохаючи про таке буденне.
Я розумію коли це стосується здоров"я, життя, коли вирішується доля.Але у цьому випадку....

маюнка
21.05.2008, 19:52
Маюнко, вибач, але я не вважаю, що ти правильно зробила, прохаючи про таке буденне.
Я розумію коли це стосується здоров"я, життя, коли вирішується доля.Але у цьому випадку....
а я думаю,що і (особливо) в буденному не треба забувати про Господа і Його милість.

Alias
21.05.2008, 20:45
Забувати не треба, але й такі дрібниці..вибачте.
можете самі молитись. а не просити про це людей..робота, навчання, то проблеми кожного.
і маємо самі з цим впоратись.
я теж відсижую по 6 пар. а після робота в майстерні , потім ще вдома..і нічо...важко..але ми молоді. здорові..

Liliyah Romanova
21.05.2008, 20:51
а не просити про це людей..робота, навчання, то проблеми кожного.
Аліас, ви не маєте рації. У певному плані. А саме в тому плані, що християнство, а особливо традиційне - це спільнота. І саме оця спільнотність дозволяє нам просити про молитву один одного за БУДЬ-ЩО! Чому? Бо це прохання про підтримку, про те, аби не почуватися самому, коли стає важко. І для того ми є, аби один одного підтримати, аби один для одного бути ангелами-охоронцями. А те, про що ви говорите дуже близьке до егоїзму, самодостатності... І черствості до інших.

Molv
21.05.2008, 22:00
Забувати не треба, але й такі дрібниці..вибачте.
можете самі молитись. а не просити про це людей..робота, навчання, то проблеми кожного.
і маємо самі з цим впоратись.
я теж відсижую по 6 пар. а після робота в майстерні , потім ще вдома..і нічо...важко..але ми молоді. здорові..
Отже, по одному ( в день :radist: ) "Отче наш" і "Богородице Діво"
за молодих і здорових, але добряче втомлених Маюнку та Аліас.:)
І дай вам, Боже, завжди бути молодими душею і здоровими тілом!:)

Alias
21.05.2008, 22:24
А те, про що ви говорите дуже близьке до егоїзму, самодостатності... І черствості до інших.
Хм...ну це явно до мене немає ніякого відношення.Може я занадто скромна, щоб вішати на людей свої проблеми?
Лілю, я не погоджуюся з Вами...ну от така я..своє бачення проблеми у мене.Не можу сказати, що в мене все добре з релігією, Богом, а тільки молитва для мене...щось дуже дуже важливе .Ну чому мені Бог повинен допомагати в здачі сесії?Якщо я вчилася, то й так здам.
Наталю, ти не ображайся, я просто не розуміюі ніхто мене не переконає в своїй правоті.Я можу співчувати, можу переживати за людину, порадити щось...але не молитися за ТАКЕ.
Лілю, я не черства.І Ви надіюсь це давно вже зрозуміли.Ніхто не може мене звинуватити в цьому.

Отже, по одному ( в день ) "Отче наш" і "Богородице Діво"
за молодих і здорових, але добряче втомлених Маюнку та Аліас.
І дай вам, Боже, завжди бути молодими душею і здоровими тілом!
Дякую Вам.Але є люди , які більше потребують допомоги і наших молитв.

Romko
21.05.2008, 22:54
Наталю, ти не ображайся, я просто не розуміюі ніхто мене не переконає в своїй правоті.Я можу співчувати, можу переживати за людину, порадити щось...але не молитися за ТАКЕ.
Молитись треба....
І за таке...і ще за таке...і,навіть за отаке...за будь-що...звичайно,показухи робити не треба,але здавна у нас кажуть - без Бога - ні до порога...

Liliyah Romanova
21.05.2008, 22:57
Хм...ну це явно до мене немає ніякого відношення.Може я занадто скромна, щоб вішати на людей свої проблеми?
Може, радше горда. Вибачте за відвертість, але переважно саме це стає причиною. Питання: що іншим до моїх проблем - не є виразом скромності.
Крім того, якщо християнин просить іншого про молитву - це не є виразом нескромності. Це є виразом довіри й любови.
Лілю, я не погоджуюся з Вами...ну от така я..своє бачення проблеми у мене.
І супер! А нащо говорити, що всі такі мають бути?
а тільки молитва для мене...щось дуже дуже важливе
Тобто по-вашому, для Маюнки - ні?
Наталю, ти не ображайся, я просто не розуміюі ніхто мене не переконає в своїй правоті.
Бачите, тут справа лише в одному: це річ індивідуальна. І не вам вирішувати, чи мала Наталя просити про молитву в цьому чи ні.
Лілю, я не черства.І Ви надіюсь це давно вже зрозуміли.Ніхто не може мене звинуватити в цьому.
Навіть не збиралася. І так, я помітила. Просто ви трохи перегнули. А місцями таки суттєво перегнули.

Додано через 1 хвилину
Оце і є гордість, про яку я кажу.

Додано через 2 хвилини
І за таке...і ще за таке...і,навіть за отаке...за будь-що...звичайно,показухи робити не треба,але здавна у нас кажуть - без Бога - ні до порога...
Аби це розуміти, цим треба жити...

Мих
21.05.2008, 23:02
кількість молитов не є вичерпна. можете спокійно молитися за кого хочете по будь-якій потребі. Ви не є гордою, просто думаю, що цей момент у житті ви неправильно зрозуміли.

Alias
21.05.2008, 23:08
звичайно,показухи робити не треба,
А я , якраз і маю на увазі показуху

Тобто по-вашому, для Маюнки ні?
звичайно, що для Наталки теж важлива.Тільки вважаю, що не треба такі дрібниці виносити на люди.То не є життєва необхідність.

А нащо говорити, що всі такі мають бути?
Я не говорю, що всі повинні бути однаковими.Кожен з нас -особистість.І це добре.А то було б скучно жити:)

Може, радше горда. Вибачте за відвертість, але переважно саме це стає причиною. Питання: що іншим до моїх проблем - не є виразом скромності.
Не горда, зовсім не горда.Просто соромно турбувати людей такими проханнями

Додано через 2 хвилини
Ви не є гордою, просто думаю, що цей момент у житті ви неправильно зрозуміли.
Можливо...

Liliyah Romanova
21.05.2008, 23:20
Просто соромно турбувати людей такими проханнями
Але комусь пальцем тицьнути не соромно... http://s9.rimg.info/6b970442c32dd68f39dddc3cabdde41d.gif

Знаєте, мені чомусь видається, що це якраз відповідна гілка для такого. Для того її й створювали. У кожного свої проблеми, в кожен період життя інші. У малих дітей теж свої проблеми, і вони за них моляться, і батьків просять молитися разом з ними. І хоч нам ті проблеми смішні, то невже ми про це скажемо? Ні. Чому? Аби не зранити чиїсь почуття. Молитися один за одного = любити один одного, переживати, думати... І не важливо чи це операція, чи просто біль горла.

Мих
21.05.2008, 23:35
Ну чому мені Бог повинен допомагати в здачі сесії?Якщо я вчилася, то й так здам.
Аліас. Ця фраза є дуже важлива і багато чого пояснює. Ви повинні памятати, що навіть за найменшу дрібничку людина не заслуговує на те, щоб тим похвалитися. Людина - сутність безпомічна і немічна. І те, що ви добре вчилися напротязі року - дякуйте Богу, а не собі.
А що до Маюнки і її просьби, то ми повинні бути раді, що вона дає нам таку можливість - допомогти їй. В житті таке не часто випадає.
Я думаю, що той хто просить любить більше, ніж той хто дає...

маюнка
21.05.2008, 23:45
у Біблії сказано: "моліться безперестанно". думаю, Бог так би не сказав людям,якби не хотів,щоб вони в усякій потребі звертались до Нього.

хочу принагідно подякувати всім, хто молився за мене сьогодні. це відчувалось. Бог не залишає без уваги наші прохання.
без Його допомоги,яка б я не була впевнена у своїх силах(нехай і з беззаперечним підгрунтям), без Божої допомоги, я - ніщо. і я не боюсь цього визнавати. і не боюсь, коли мені важко, звертатись до Нього, так само як і звертатись повсякчас, щоб просто побути зі своїм Творцем.

а втім, не треба навіть і цього писати, Бог бачить моє серце, інше не має значення:)

Мих
21.05.2008, 23:51
Я б просив і надалі щоб гілка не засохла. Пишіть, в кого є потреба про молитву.

lotr_an
21.05.2008, 23:53
що таке молитва? це думка-прохання вона йде з серця або від нечистого (але тоді вона не молитвою називається).

Що таке прохання про молитву? це крик душі яка просить підтримки-солідарності.

Як поводяться справжні друзі коли тобі справді скрутно? вони приходять і мовчки роблять те що б ти їх не попросив.

Хто є Бог? Він наш Друг. Він допомагає. Допомагає завжди. Допомагає друзям зрозуміти твої проблеми і допомогти тобі. і це є Чудо (а не Божественне втручання - якого дехто з "християн" так чекає).

Хто ми є тут на Форумі? ми є друзі. друзі, які можуть допомогти молитвою.

Про що ми просимо? ми просимо майже завжди про буденне, земне (в гілці тільки один допис-прохання про молитву за навернення).

Ука
22.05.2008, 00:08
Завтра, ні, вже сьогодні пообіді в моєї Дарці перша Сповідь. Прошу про молитовну підтримку у цей неймовірно важливий час.

галичанка
22.05.2008, 00:30
Прошу про молитву за неплідні подружні пари Ірини (це я) і Олександра, Наталії і Володимира, які так хочуть відчути радість батьківства.

Дозволь, о материнства Мати, неплідність в радість обернуть
Нехай свій паросток зачнуть батьки, що хочуть діток мати

Зглянься, Милосердний Боже, на рабів Твоїх цих, союзом подружнім поєднаних, коли вони благають допомоги Твоєї, нехай будуть плодовитими і побачать дітей своїх аж до третього й четвертого роду, і до бажаної старости доживуть, і ввійдуть у Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому належить всяка честь, слава і поклоніння зі Святим Духом навіки. Амінь.

Ірена
22.05.2008, 07:04
Прошу про молитву за неплідні подружні пари Ірини (це я) і Олександра, Наталії і Володимира, які так хочуть відчути радість батьківства.
дуже відчуваю ваш біль, тому молитимусь

галичанка
22.05.2008, 21:39
дуже відчуваю ваш біль, тому молитимусь
Дякую вам, я а молитимусь, щоб у вас з'явився ще один довгоочікуваний синочок, якого ви так хочете. Дякую всім форумчанам за ваші молитви.

Калиниченко
22.05.2008, 22:50
Прошу про молитву за неплідні подружні пари Ірини (це я) і Олександра, Наталії і Володимира, які так хочуть відчути радість батьківства.Це деякі молитви за неплідні пари
Молитва святому пророку Захарії і Єлисаветі.
О святії угодници Божії, пророче Захаріє і праведная Єлісавето! Подвигом добрим подвизавшеся на землі, воспріяли єсте на небесіх вінець правди, єгоже уготовал єсть Господь всім любящим Єго. Темже взирающе на святий ваш образ, радуємся о преславнім скончанії жительства вашего і чтим святую память вашу. Ви же, предстоя Престолу Божію, приіміте моленія наша і ко Всемилостивому Богу принесіте, о єже простити нам всякое прегрішеніе и помощі нам стати противу кознем діавольским, да избавльшеся от скорбей, болізній, бід и напастей и всякаго зла, благочестно и праведно поживем в нинішнем віці і сподобимся предстательством вашим, аще і недостойни єсми, видіти благая на землі живих, славяще Єдинаго во святих Своїх славимаго Бога, Отца і Сина і Святаго Духа, нині, прісно,і во віки віков. Амінь.

Нехай благословить Господь!

Ірена
23.05.2008, 08:21
Дуже прошу про молитву за Олександра в якого хворе серце...

Оля
23.05.2008, 10:31
Не можу сказати, що в мене все добре з релігією, Богом,

Видно через це, Аліас, вся ця дискусія на дві сторінки. :) Я мала на увазі, що Ви просто "невкурсі", що Бог - то не якийсь зайнятий дуже чоловік, до якого і боязно приступати навіть з дрібницями. :) Бог - це наш Батько. Небесний. Він Сам нам дав зразок, як до Нього звертатися. "Отче наш, що живеш на небесах..." :)

а тільки молитва для мене...щось дуже дуже важливе .

Ні, Аліас! Молитва - то постійна розмова з Богом. :) Як з Вашим батьком, до прикладу. Ну невже Ви до нього звертаєтеся, коли тільки у Вас біда, горе, щось сталося? Правда ж - ні? Вам хочеться з ним поділитися і радістю, щось розповісти, нераз поплакатися, попросити поради...
А те, що Наталя попросила громаду помолитися за здачу іспитів, то це не від того, що вона нічо не робила, байдикувала, а тоді просить:"Дорогі форумчани, поможіть молитвою, щоб мені повезло на халяву, щоб я легко здала. Щоб Бог мені допоміг." Вона ж написала, що вже всі сили стратила і тільки Бог може її підтримати духовно і фізично. І в цьому нема нічого поганого. Бог хоче, щоби ми надіялися на Його допомогу, підтримку. Самі, звичайно, прикладали максимум зусиль, не були ледачі, але перед цим завжди просили Його Благословіння на кожну справу. Навіть найдосвідченіші спеціалісти, але ті, що знають Бога, завжди перед різними важливими справами моляться про успіх, а не просто покладаються на свої сили і досвід. І так і повинно бути. А те, що Наталя тут попросила,то вона зробила дуже правильно. Бо в Біблії написано:"Несіть тягарі один одного!" Тобто, якщо не фізично, матеріально, то підтримуйте один одного в молитвах. І це часом важливіше, ніж матеріальна підтримка.
Тому, дорога Аліас, знаючи, що Ви дуже чуйна, доброзичлива дівчина, раджу і Вам молитися за інших, а найбільше - не боятися перед Богом повставати з будь-яким і своїм запитанням. Бог - не людина! Йому не надоїдає слухати! І відповідати! Це правда! Це працює! Повірте мені, жінці віку Вашої мами.:) Успіхів Вам! :):):)

Molv
23.05.2008, 20:09
Нині відійшла у той світ моя свекруха Людмила.
Уклінно прошу про молитву за її душу.

Coffe13
23.05.2008, 21:52
Нехай Господь помяне її у своїм Царстві...

Molv
24.05.2008, 23:37
Сердечно всім дякую.

Дякую також за молитву за Юрія.
Йому вже значно краще.

Coffe13
25.05.2008, 13:50
Синочкові моїх друзів в понеділок в Києві робитимуть операцію на печінку(онкологія)...ДОПОМОЖІТЬ НАМ В МОЛИТВІ !... Маленького звати Андрійчик.ДЯКУЄМ ВСІМ !!!

Coffe13
27.05.2008, 09:48
Дякуєм всім за щирі молитви!Операція пройшла добре,малий ще в реанімації,але стан наразі стабільний.Хай вам Бог поверне сторицею за ваші молитви:)

Tutuka
29.05.2008, 00:19
Не відразу наважилась з такою несерйозною проблемою, але Ваша підтримка дуже потрібна.
Сьогодні о 9 ранку ми з сусідами ідемо до суду. Прошу молитви за справделивий вирок.

Tutuka
29.05.2008, 12:22
Не відразу наважилась з такою несерйозною проблемою, але Ваша підтримка дуже потрібна.
Сьогодні о 9 ранку ми з сусідами ідемо до суду. Прошу молитви за справделивий вирок.

Недавно повернулась із суду. Дякую всім вам, мої рідні!
Поки що було було попереднє засідання, але так видається, що суддя до нас була досить прихильна. Дякувати Богу, хоч якась надія з'явилася. :)

vanilia
30.05.2008, 10:25
Прошу вас про молитву за здоров.я моєї донечки.

Олена_ua
30.05.2008, 13:44
Прошу вас про молитву за здоров.я моєї донечки.
Господи, пошли дитині цій швидке виздоровлення, спаси її і помилуй!

Іспанка
01.06.2008, 01:59
Прошу про молитву за друга.вчора ввечері його дуже сильно побили у Стрийському парку.прошу молитву за його швидке одужання.

viltis
02.06.2008, 11:06
Знаю, що буду повторюватись. але прошу за молитву за себе...щоб Бог дав мені сили пережити надзвичайно важкий період в моєму житті. Зараз відчуваю себе нікчемою....просто нема слів....не хочу, щоб мене жаліли , а просто підтримали....думкою і молитвою

мамочка
02.06.2008, 11:30
Будь-ласка вказуйте своє імя (або людини за яку просите молитву), бо молитися за нік не дуже "гарно"

viltis
02.06.2008, 11:36
Надія......вибачте, щось не подумала ......

Олена_ua
02.06.2008, 12:03
а просто підтримали
Я просила Бога забрати мою гординю,
і Бог відповів мені - ні.
Він сказав, що гординю не забирають -
від неї відмовляються.

Я просила Бога дарувати мені терпіння,
і Бог сказав - ні.
Він сказав, що терпіння з'являється в результаті
випробувань - його не дають, а заслуговують.

Я просила Бога подарувати мені щастя,
і Бог сказав - ні.
Він сказав, що дає благословення,
а чи буду я щаслива, чи ні - залежить від мене.

Я просила Бога вберегти мене від болю,
і Бог сказав - ні.
Він сказав, що страждання відвертають людину
від мирських турбот і привертають до Нього.

Я просила Бога, щоби дух мій ріс,
і Бог сказав - ні.
Він сказав, що дух повинен вирости сам.

Я просила Бога навчити мене любити всіх людей так,
як Він любить мене.
Нарешті, сказав Господь, ти зрозуміла, чого треба просити.

Я просила - і Бог послав мені випробування,
щоби загартувати мене.

Я просила мудрості -
і Бог послав мені проблеми,
над якими треба ламати голову.

Я просила мужності -
і Бог послав мені небезпеки.

Я просила любові -
і Бог послав нещасних,
які потребують моєї допомоги.

Я просила благ -
і Бог дав мені можливості.

Я не одержала нічого з того, що хотіла -
Я одержала все, що мені було ПОТРІБНЕ !
Бог почув мої молитви.

...
Мати ТЕРЕЗА

viltis
02.06.2008, 12:12
Оленка, Ви як ангел-охоронець, цІ істини ...вони дали мені наснагу і силу!!! дійсно, Бог не дав б мені ті випробування, якби не знав, що я зможу їх пройти....

Олена_ua
02.06.2008, 12:48
Все буде добре!!!

vanilia
02.06.2008, 13:59
Знову прошу про молитву за хвору Галину (мою свекруху). Їй зараз роблять операцію.

Додано через 4 години 19 хвилин
Дуже дякую всім за молитви!!!

Liliyah Romanova
06.06.2008, 00:47
Прошу про молитву за мою дуже хвору хресну маму Ганну та її швидке одужання...

Alias
06.06.2008, 12:43
Прошу про молитву за душу Юлії, дочки моєї хресної, яка сьогодні померла від раку.Залишилось двоє неповнолітніх дітей .Чорнобильці.....:(

Liliyah Romanova
13.06.2008, 16:49
Прошу про молитву за подружжя, що перебуває на межі цілковитого краху.
Моє подружжя...

Romko
13.06.2008, 16:52
Прошу про молитву за подружжя, що перебуває на межі цілковитого краху.
Моє подружжя...

Ого...:shutup:

Liliyah Romanova
13.06.2008, 16:55
Ого.........

lotr_an
13.06.2008, 19:33
Віри і сили Лілю!

Отче наш...

Ука
13.06.2008, 20:02
В голові не вкладається...
молитимусь...

консультант
13.06.2008, 20:06
На все Воля Божа...

Liliyah Romanova
13.06.2008, 22:59
Найбільше молитва потрібна моєму чоловікові та синові.
Я багато що пережила. І це переживу.
Дуже дякую за молитви і підтримку!

Molv
02.07.2008, 22:40
Прошу про молитву за Ігора, якому загрожує ампутація ноги.

Масік
02.07.2008, 22:44
Люля і Molv обов"язково помолюся за вас і ваших близьких!
Прошу помолитися за здоров"ячко моєї майбутньої дитинки .

Олена_ua
03.07.2008, 16:59
Найбільше молитва потрібна моєму чоловікові та синові.
Я багато що пережила. І це переживу.
О Пресвята Богородице! Прибігаємо з вірою і любов’ю до пречистого образу Твого, благаємо Тя про рабів Божих Лілю та її чоловіка, благай Сина Свого і Бога нашого, хай подасть їм по милосердю Своєму влаштувати проблеми на благо їм та прощення гріхів.

Прошу про молитву за Ігора, якому загрожує ампутація ноги.
Господи, спаси, сохрани, зціли і помилуй тяжкохворого раба Твого Ігора.+
Пресвята Мати Божа, спаси!
Всі святі, благайте Бога про раба Його Ігора!

Прошу помолитися за здоров"ячко моєї майбутньої дитинки .
Господи, спаси і помилуй рабу Твою та її дитинку, влаштуй все на благо їм по волі Твоїй Святій!

Ірена
04.07.2008, 07:08
прошу про молитву за Ольгу. щоб Бог дав їй розуму...
сили вже нема...

Олена_ua
04.07.2008, 15:00
прошу про молитву за Ольгу. щоб Бог дав їй розуму...
сили вже нема...
Владико‚ Господи Боже наш!
У руках Твоїх доля Ольги. Спаси і сохрани її з милости Твоєї, не дай загинути у гріхах. Боже, зціли душу її, напоум і направи до виправлення життя. Амінь.

Ірена
06.07.2008, 12:56
усім щиро вдячна.
тяжкий випадок...

маюнка
06.07.2008, 14:06
прошу про молитву за здоров"я моєї бабусі Ольги та за її успішну поїздку на батьківщину.

Ольга
06.07.2008, 17:06
Прошу про молитву за Романа та його близьких - останні роки живе в страшних проблемах від залежностей, а тепер ще й перелом позвоночника отримав...

Олена_ua
07.07.2008, 13:13
прошу про молитву за здоров"я моєї бабусі Ольги та за її успішну поїздку на батьківщину.

Господи, спаси, укріпи і помилуй рабу Твою Ольгу!
Благослови благополучно здійснити поїздку і пошли їй допомогу в потребах.

Прошу про молитву за Романа та його близьких - останні роки живе в страшних проблемах від залежностей, а тепер ще й перелом позвоночника отримав...
Лікарю душ і тіл наших, Джерело життя нашого, Господи Ісусе Христе Спасителю наш! Поглянь милосердним оком Твоїм на Романа в тяжкій недузі, прихились до наших слізних благань, перстом милосердя Твого доторкнись до немічного тіла хворого брата нашого, вгаси вогонь тіла його, зменш біль недуги його, поверни здоров’я йому, піднеси його з постелі немочі, продовж дні життя його, щоб на землі він послужив Тобі, ходив по стежках заповітів Твоїх та удостоївся Твого Небесного Царства і разом із святими славив Тебе, Бога Милостивого‚ на віки віків. Амінь.

vanilia
10.07.2008, 22:47
Прошу про молитву за хворого Володимира (мого брата), завтра в нього операція.

Олена_ua
11.07.2008, 10:03
† В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь (3)
Всемилостивий Господи, помилуй, допоможи рабу Твоєму Володимиру, благослови розум і руки тих, що лікують його і пішли йому швидке зцілення!
Пресвята Богородице, сприяй до блага в лікуванні і операції рабу Божому Володимиру!
Господи, помилуй! (12)
† В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь (3)

маюнка
17.07.2008, 16:15
сьогодні ми з двома подругами перебуваємо у пості і молитві за те, щоб наша віра не була "автоматичною", щоб ми своїм життям являли Ісуса Христа і Його вчення, щоб ми мали радість від Бога і розуміння Його волі.за 100% і беззаперчну довіру Богові у всьому.
думаю, що усім християнам важливо, щоб їх віра була ЖИВОЮ. тому запрошую усіх бажаючих приєднатись до молитви за укріплення віри.

прошу про молитву за мою знайому Зою, якій виповнилось 30 років і яка дуже хоче нарешті мати сім"ю - вийти заміж та народити діток.

також прошу про молитву за мій завтрішній письмовий вступний іспит на магістратуру. своїми силами я нічого не зможу. бюджетних місць,як виявилось буде всього 50, а студентів - більше 200.

дякую. Наталя.

карапуз
23.07.2008, 12:33
Прошу про молитву за Олексія,мого чоловіка. В нього сьогодні операція...

Liliyah Romanova
02.08.2008, 02:52
Дуже дякую всім за молитви!
Дуже відчувається, що багато людей за нас молиться.
І те, що здавалося безнадійним, починає жевріти надією...

mavka
02.08.2008, 05:23
а Ви впевнені, що хтось молиться за Вас на цьому форумі? ;)

Liliyah Romanova
02.08.2008, 07:14
а Ви впевнені, що хтось молиться за Вас на цьому форумі?
Цілковито. І точно знаю хто. ;)
Я за них теж молюся. І за вас. І за багатьох. :)
Щоправда, не промовляю готові формули, а по-своєму.

Nadijka
02.08.2008, 22:12
І те, що здавалося безнадійним, починає жевріти надією...
Щаслива це читати...

Радість
03.08.2008, 21:17
А это че у вас - молитовный дом? Не понял.
Може, перед тим, як щось написати, прочитаєте тему з початку? Тоді все зрозумієте.

Ірена
03.08.2008, 22:03
прошу про молитву за відновлення свого душевного спокою.
(багато "доброго" наробила) на серці гидко страшно...

Калиниченко
03.08.2008, 23:05
Прошу про молитву за мого однокласника, усопшого Андрія, молитись за нього крім нас, здається, більше немає кому...Упокой, Господи....

Олена_ua
04.08.2008, 11:05
прошу про молитву за відновлення свого душевного спокою.
(багато "доброго" наробила) на серці гидко страшно...
Милосердний і Всемогутній Боже! Спаси і помилуй рабу Твою Ірену! Прости гріхи її і дай їй сили проти грішних вчинків. Серце чисте створи в ній, Боже, і духа правого обнови в нутрі її, щоб славила Тебе, єдиного Бога правдивого, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас і навіки віків.Амінь.
Прошу про молитву за мого однокласника, усопшого Андрія, молитись за нього крім нас, здається, більше немає кому...Упокой, Господи....
Упокій, Господи, душу новопредставленого раба Твого Андрія, прости йому гріхи вольні і невольні, даруй Царство Небесне!

Маруся-мама
11.08.2008, 06:30
Може і справді ніхто тут ні за кого не молиться, але як будете мати час спом*яніть мене в своїх молитвах аби Бог мені дав розуму і сили щоб відпустити чоловіка.

Уляна
11.08.2008, 07:24
Помоліться будь-ласка за маленького хлопчика Артема. Дитина без перестанку хворіє (найбільший інтервал між хворобами був 2,5 тижні). І де ті батьки не їздять, яких лікарів не обходять і яких аналізів не здають ніхто ще їм не сказав причинни.
На перед вам дуже вдячна.
І знаєте я сліпо вірю, що тут знаходяться люди, яким не байдуже горе, які обовязково моляться. Я сама така.

Tutuka
13.08.2008, 20:05
Може і справді ніхто тут ні за кого не молиться, але як будете мати час спом*яніть мене в своїх молитвах аби Бог мені дав розуму і сили щоб відпустити чоловіка.

Молюся за те, щоб все у твоїй сім"ї було добре.

Яська Березнева
27.08.2008, 14:51
Прошу про молитву за долю України, аби мир і спокій панували в ній. Також прошу помолитися за мене. Останнім часом потерпаю від жорстокості одного з членів родини і від байдужості комунальників. І нехай благословить Вас Бог!

Ірена
27.08.2008, 17:41
Прошу про молитву за душевний спокій.
Рідні мої, як погано...

Маруся-мама
27.08.2008, 17:58
Іреночко, буду за вас молитись. Я вас розумію, бо якби не мала спокою у душі зараз то напевне б на стіну полізла. Або когось вкусила. :)

Мих
27.08.2008, 18:49
Прошу про молитву за душевний спокій.
Рідні мої, як погано...

Все буде добре, Ірено.

Protskiv
27.08.2008, 21:28
Іреночко, буду за вас молитись. Я вас розумію, бо якби не мала спокою у душі зараз то напевне б на стіну полізла. Або когось вкусила. :)

Я теж за Вас молюся. Хоч не знаю Вас особисто і на цьому форумі недавно, але перейнялася Вашою проблемою. А ви не думали, що може все не так страшно? Може Ваш чоловік ще одумається і повернеться? Впевнена, що і у Вашому, і в його серці живе велика і щира любов один до одного і до Ваших діточок! Щиро за Вас обох молюся! Хай Вам обом Бог пошле мудрості, життєвих сил, щоб пережити ці неприємні часи. І, звичайно, ще більше любові один до одного.

Мих
27.08.2008, 21:52
а Ви впевнені, що хтось молиться за Вас на цьому форумі? ;)

Будьте певні!:)

Londoner
28.08.2008, 22:26
Щиро прохаю, незалежно від переконань, якщо знайдете хвильку - відправте частинку позитиву на спомин грішної душі Василя.
Дякую.
:)

Mariya
28.08.2008, 22:34
велике прохання до людей, які не вірять в силу молитви, вважають, що християни моляться неправильно, тощо, створити собі окрему гілочку і це обговорити. На цю гілку люди заходять тоді, коли їм дуже погано, не думаю, що ваші пости покращать душевний стан людей, які просять про молитву. Дякую за розуміння.

hothope
03.09.2008, 17:00
Я теж за Вас молюся. Хоч не знаю Вас особисто і на цьому форумі недавно, але перейнялася Вашою проблемою. А ви не думали, що може все не так страшно? Може Ваш чоловік ще одумається і повернеться? Впевнена, що і у Вашому, і в його серці живе велика і щира любов один до одного і до Ваших діточок! Щиро за Вас обох молюся! Хай Вам обом Бог пошле мудрості, життєвих сил, щоб пережити ці неприємні часи. І, звичайно, ще більше любові один до одного.

Я теж на цьому форумі не так давно. А на цю гілку зайшла вперше.
Це дуже хороша ідея створити її!
А щодо наших проблем, то нема такого, що було б неможливим у Бога.
Деколи вкрай безвихідна ситуація чудодійним способом вирішується без будь-яких зусиль з боку людини, лише завдяки молитві.
Обовязково молитимусь за вас.

А ще: згадайте про свого Ангела-Хоронителя. Зверніться до нього щиро з вашим проханням, попросіть дати розуму правильно поступити в критичних ситуаціях, охоронити вас від біди і необдуманих вчинків, і він обовязково допоможе! Я сама завжди так роблю.

Ангел-Хоронитель завжди допомагає, але тільки тим, хто до нього звертається! Навіть в найдрібніших, буденних питаннях. Просто закличте до нього і попросіть допомоги.

Хай вас Бог береже і допомагає!

Tequila
03.09.2008, 21:21
Велике прохання помолитися за Сергія і Зоряну, за наснагу перемогти тяжкий період. Нам це надзвичайно потрібно! Щиро вдячна!

Molv
03.09.2008, 23:26
Прошу про молитву за мого сина Ярослава,
про здійснення Божої волі щодо його подальшої долі.

Прошу про молитву за Пупера (на жаль, не знаю імені)

viltis
11.09.2008, 10:27
Прошу про молитву за душу раба Божого Романа. Сьогодні зранку він покинув нас, а мій чоловік залишився без батька.

Molv
13.09.2008, 16:57
Безмежно дякую всім за молитву.
Бог вислухав її.
Дякую.

маюнка
13.09.2008, 21:45
прошу про молитву за Віталія - зятя моєї подруги, у якого в четвер стався обширний інфаркт, і який перебуває в реанімації. а вдома на нього чекають дружина, двухлітня донечка та батьки.

Liliyah Romanova
03.11.2008, 19:28
Дуже прошу про молитву й думки про Марусю.
Їй зараз дуже підтримка потрібна...

Alias
03.11.2008, 19:30
Марусю, ми з Вами.Нехай Бог ВАм допоможе в цей скрутний час.

Yur
04.11.2008, 00:11
Прошу про молитву за Пупера (на жаль, не знаю імені)

А з Пупером, шо ся стрисло?

Liliyah Romanova
04.11.2008, 16:30
А з Пупером, шо ся стрисло?

По-перше, треба дивитися на дату допису.
По-друге, невже пупер не вартий молитви за нього?

harmony
04.11.2008, 16:34
невже пупер не вартий молитви за нього?

Я за Пупера молюсь 3 рази на день на голодний желудок.

Liliyah Romanova
04.11.2008, 16:39
Я за Пупера молюсь 3 рази на день на голодний желудок.

Це дуже корисно. Особливо, якщо врахувати, що молитва за ближнього міняє не ближнього, а наше до нього ставлення. ;)

harmony
04.11.2008, 16:50
Це дуже корисно. Особливо, якщо врахувати, що молитва за ближнього міняє не ближнього, а наше до нього ставлення.

Думаю, що і ближньому допомагає, хоч він може цього і не усвідомлювати.

Liliyah Romanova
04.11.2008, 17:12
Думаю, що і ближньому допомагає, хоч він може цього і не усвідомлювати.
Я так і зрозуміла, з якою метою ви молитеся. :)))

Mavpysuk
05.11.2008, 12:33
А я прошу про молитву за упокій душі свого дядька Ігора....Вчора він пішов з життя, а було йому 45 років...Чудова людина, доктор медичних наук, до останнього дня життя він думав не про себе, а про своїх пацієнтів, яким надавав допомогу у будь-який час...Він жив тим, що допомагав іншим...а підступна хвороба обрала саме його....

Yur
05.11.2008, 15:01
По-перше, треба дивитися на дату допису.
По-друге, невже пупер не вартий молитви за нього?

Кожен є вартісним для Бога і кожен заслуговує на молитву.
Утім, ви знаєте коли молитва вважається щирою.

Liliyah Romanova
05.11.2008, 15:29
Кожен є вартісним для Бога і кожен заслуговує на молитву.
Утім, ви знаєте коли молитва вважається щирою.
Любите солодкавість? То будь ласка поливайте сиропчиком інші теми, а цю залиште в спокої.

Ірена
09.11.2008, 17:15
сьогодні відійшла від нас мама мого чоловіка Анна. прошу про молитву за її душу.
а також - підтримати молитовно душевні сили Олександра.

Маруся-мама
19.11.2008, 02:54
Прошу про молитву за мою сестру Дарію (Дарусю). Вона сьогодні попала в лікарню. Наразі не знаємо діагнозу.

mirawoo
19.11.2008, 10:29
Прошу молитву за мого дідуся Степана, який зараз лежить у лікарні. Напаред дякую

Robin
19.11.2008, 18:53
Прошу молитву за мого дідуся Степана, який зараз лежить у лікарні. Напаред дякую
За таких обставин треба бути готовим до всього.
Однак моліться і самі до падре Піо, навіть якщо не знаєте, хто це такий. Мені він допомагав.
Тримайтеся у вірі.

polonyna
19.11.2008, 20:08
Дорогі мої.
Прошу помолитися за душу мого чудового тата Романа, який нас всіх несподівано покинув ( обірвався тромб)......
Відколи він помер, сама я неначе перебуваю під якимсь сильним наркозом. Втратила душевну рівновагу, втратила здатність думати, діяти, приймати якісь рішення. Тепер я знаю, що таке "параліч волі"...Тому помоліться і за мене грішну, бо жити ж далі якось треба. І багато справ наших продовжувати треба. Навіть моя мама Любомира( пучечка духу) якось мужніше тримається, чим я .Помоліться й за неї, за її здоров"я.
Поможи нам, Боже, цей важкий життєвий період пережити.
Дякую щиро за Ваші молитви і співчуття.........
Галя

polonyna
19.11.2008, 21:44
Cпасибі, добрі люди. Я плачу, як маленька...........................

Liliyah Romanova
19.11.2008, 21:52
Ви не сама. Головне, щоби ви це відчували. І тато ваш із вами, трохи інакше ніж раніше, але певною мірою навіть ближче...

Samojlovu4
19.11.2008, 21:56
який нас всіх несподівано покинув ( обірвався тромб)......
Перепрошую, не гнівайтесь.
Якщо можна...
А де був тромб, і тут чи в Торонто то сталося?
Дякую.

Liliyah Romanova
19.11.2008, 22:03
Мій найдорожчий вуйко так само помер. Обірвався тромб. Він попросив води, а в наступну мить уже його не стало... вмить...

polonyna
19.11.2008, 22:03
Перепрошую, не гнівайтесь.
Якщо можна...
Дякую.

яке це тепер має значення...........
нема людини
на півслові обірвалося життя........
несподівано неждано неочікувано
а нам же жити далі треба
дай, Боже, сили........................

Samojlovu4
19.11.2008, 22:06
Мій найдорожчий вуйко так само помер. Обірвався тромб. Він попросив води, а в наступну мить уже його не стало... вмить...

Мда. В мене також вуйко від тромбу, найдорожчий - другий батько був...

Liliyah Romanova
19.11.2008, 22:17
Мда. В мене також вуйко від тромбу, найдорожчий - другий батько був...

І в мене так само, як другий батько...
Я той ранок ніколи не забуду. А він так мого Даруська бачити хотів... і... не судилося.

Маруся-мама
20.11.2008, 02:59
Власне що в сестри також був мікро-інсульт. Але дякувати Богу, вона лікується і зможе це пильнувати. Мій вуйко також відійшов в кращий світ через тромб, який стрілив в легені.

Yur
20.11.2008, 04:17
А якщо подумати, легка смерть. Сам би такої хотів, але не зараз ..

Robin
20.11.2008, 15:51

Ви не сама. Головне, щоби ви це відчували. І тато ваш із вами, трохи інакше ніж раніше, але певною мірою навіть ближче...

Не треба плакати, Polonyno
Ліля права, ваш батько нікуди від вас не подівся. Він перебуває у паралельному вимірі або світі.
Не знаю, чи зумію зарадити, однак викладу містичний досвід одного єзуїта, який також переживав дуже боляче втрату своєї матері, хоча начебто й був загартованим монахом. Схоже на те, що він описав цю духовну зустріч зі своєю матір’ю.

ТИМ, ХТО ОПЛАКУЄ СВОЇХ БЛИЗЬКИХ ПОКІЙНИХ
Якщо ти любиш мене, не роби мені боляче, не побивайся за мною!
Якби ти міг осягнути величну таємницю неба, де я перебуваю тепер; якби ти міг бачити і відчути те, що бачу і чую я у цих безмежних просторах, у цьому світлі, яке все освітлює й усе наповняє, ти не вболівав би так гірко!
Тепер я огорнена Божою любов’ю, Його чарівністю, Його неосяжною красою. Все земне є настільки мізерне і таке несуттєве у порівнянні!
Я зберегла мою ніжність до тебе, що зросла у таку досконалу любов, якої раніше не могла тобі дарувати! Ми любили одне одного і знали у земному житті, але це було так швидкоплинно, обмежено, недосконало!
Тепер я перебуваю у спокійному й радісному очікуванні нашої зустрічі, твого прибуття до нас.
Відтепер уже не оплакуй мене. У твоїй духовній борні згадуй про мене з радістю. Пам’ятай про цю чудову обитель, що чекає на тебе. Тут смерті нема. Тут ми разом – у найчистішому і безпосередньому спілкуванні – будемо тамувати спрагу із невичерпного Джерела радості й любові!
о. Джордж Періко, SJ.

А ще такий віршик. Взагалі то я до поезії ставлюся так собі, я шаную прозу. Але ці рядки таки мене зачепили.

О Боже мій, яка краса,
які безмежні Твої далі.
Над нами – міріади зір,
над нами світ, що без печалі.
Світліє розум, лине дух,
очищений з земної тварі.
Там, за межею смерті, вже нема –
невігластва, законів дикуна.
Зоря невгасна у безмежжі,
і невгасиме світло сяє всюди…
Я є живий, і буду жити, я – буду.

І на завершення викладу молитву, з якою кілька років тому мене ознайомив єпископ РКЦ Станіслав Падевський, що також належав до Ордену капуцинів, як і падре Піо.
Отож, коли падре Піо потрібно було випросити у Бога щось важливе, він проказував цю молитву. Мабуть, справа не стільки у словах, а в духовній досконалості самої людини та її молитовному налаштуванні. Ті чуда, які він випрошував у Бога, змушували лікарів тільки руками розводити. Уявіть собі 14-річну, здається, дівчину, яку привезли до падре. Від народження у неї не було зіниць. Падре поклав їй руку на голову, відмовив цю молитву і вона почала бачити, читати, писати, так і не маючи зіниць.
Та найбільше мене вразило інше: одно разу він зумів вирвати з пекла душу якогось самогубця. Оце вже насправді диво, яке можна пояснити лише одним – Бог платив падре Піо за його самовіддане служіння тією ж монетою.

Дев’ятниця до Найсвятішого Серця Ісуса

I. О мій Ісусе, Ти сказав: "Істинно кажу вам: просіть – і дасться вам, шукайте – і знайдете, стукайте – і відчинять вам". Тож вислухай мене, Ісусе, коли шукаю, стукаю і прошу про ласку...
(скажи Богові про своє прохання).
«Отче наш...»
«Богородице Діво...»
«Слава Отцю...»
Найсвятіше Серце Ісуса – у Тобі моя надія!

II. О мій Ісусе, Ти сказав: "Істинно кажу вам: коли будете просити в Отця будь-що в Моє ім’я, дасть вам". Тож вислухай мене, Ісусе, бо прошу в Отця задля імені Твого про ласку...
«Отче наш...»
«Богородице Діво...»
«Слава Отцю...»

III. О мій Ісусе, Ти сказав: "Істинно кажу вам: небо і земля проминуть, але Мої слова – не минуться". Тож вислухай мене, Ісусе, бо заохочений Твоїм запевненням прошу про ласку...
«Отче наш...»
«Богородице Діво...»
«Слава Отцю...»

Всемилостиве Серце Ісуса, для Тебе неможливим є тільки одне: не мати співчуття до знедолених. Тож прояви Своє милосердя до нас, бідних грішників, і зішли нам ласки, про які Тебе просимо за посередництвом пречистого й страждаючого Серця Марії – Твоєї і нашої ніжної Матері.

Радуйся Царице, Мати милосердя, життя наше, радосте і надія наша, радуйся! Ми, вигнані діти Єви, що осуджені на дочасні терпіння, взиваємо до тебе з цієї Долини сліз. Заступнице наша, ласкава і найлюбіша Діво Маріє, споглянь на наші терпіння і примири нас з Ісусом – блаженним плодом лона твого!
Святий Обручнику Йосифе, молися за нас грішних.
Амінь.

Р.S. Ці молитви падре Піо відмовляв щоденно за тих, хто просив його молитись за нього.

polonyna
20.11.2008, 18:37
Дякую,Robine. Ви знаєте, я вже третій день, як відмовлюю Дев"ятниці до Св.Отця Піо. Дякую Вам щиро за добре слово і підтримку, за розраду.
Дякую щиро-щиро всім...
.. Важко жити без тата. Але треба вчитися жити без нашого тата, без його фізичної присутності в земному житті. Нікуди від цього не подінешся. Як нам всім важко змиритися з такою великою втратою!... Натомість його духовну опіку і присутність я справді відчуваю. Варто тільки підняти очі до неба - там він! Там, де сонечко. А вночі - там де зорі ..
.................Але рана ще болить.

А ще я хочу , дорогі мої друзі - невідомі донедавна мені люди, ви, котрі за цю останню добу відгукнулися на мою велику біду, - дякую Вам за щирість і співчуття. Чи стало мені легше? Напевно...Хоч сльози ручаями далі ллються з очей. Дякую Вам за людяність і за добро Ваших сердець.
А тепер хочу хочу промовити молитву за здоров"я Ваших батьків. Я не знаю всіх Ваших імен - тільки ніки на цих двох сторінках прочитала. Але моя молитва щира.
Хай будуть здорові Ваші батьки. Хай минають їх всяке лихо, біди і хвороби.Хай Господь Бог їх тримає в опіці і доброму здоров"ї весь час :щодня, щогодини, щрхвилини. Бережіть своїх батьків! І хай Небо дарує радість та щастя всім Вашим родинам.

маюнка
21.11.2008, 01:10
прошу про молитву за здоров"я моєї родини - бабусі Ольги та її сестри - Наталі. дякую.

Coffe13
22.11.2008, 10:00
Вічная память... жертвам голодомору...

Iolup
22.11.2008, 11:27
прошу про молитву за здоров"я моєї родини - бабусі Ольги та її сестри - Наталі. дякую.

Най Бог прийме їх у Царство Своє, коли буде на то Воля Його...