КПК

Показати повну версію : автошкола AKA курси водіїв

helmut
05.09.2007, 15:02
Доброго дня,

Куди піти на курси водіїв?

не знайшов обговорення схожої теми на форумі тому створюю нову.

Кася
05.09.2007, 17:34
найкраще в ту,що на початку Личаківської....вона не є аж така щоб супер,але вона існує вже сорок років(ще мій батько там вчився)..аргументом є те,що як втратиться посвідчення(загубив,вкрали),то в ДАІ треба виписку/свідоцтво з курсів.А фірми-одноденки трохи поіснували,і пропали..а як треба буде звідти довідку,то точно не найдеться...а так...от мій батько,втративши посвідчення,пішов в ту автошколу,вони підняли архів і все відповідно відновилося...

ivansstef
05.09.2007, 17:39
а навіщо на курси ??
вчіть правила винайміть приватного інструктора
а права то всеодно купите..
тільки не купуйте без навчання (навіть особистного).

New Shrek
05.09.2007, 17:43
а права то всеодно купите..То ж наіщо платити двічі,де логіка?

MARTINI
06.09.2007, 00:48
Я завжди дивувався як ті нещасні початківці на початку личаківської виїжджають з того навчального цетру? :) Там така вузесенька щілина між будинками, ледве авто пролазить :) Я живу там поруч, але на курси ходив на Привокзальній (вул Марка Вовчка), бо записався туди спонтанно, за компанію з друзями

Кася
06.09.2007, 17:36
Я завжди дивувався як ті нещасні початківці на початку личаківської виїжджають з того навчального цетру? :) Там така вузесенька щілина між будинками, ледве авто пролазить :) Я живу там поруч, але на курси ходив на Привокзальній (вул Марка Вовчка), бо записався туди спонтанно, за компанію з друзями

там є виїзд збоку;)

ivansstef
09.09.2007, 23:39
То ж наіщо платити двічі,де логіка?

як на мене воно:
1. вийде трохи дешевше
2. індивідуальні заняття з ОСОБИСТИМ репетитором всетаки дають Більший відсоток знаннь аніж при навчанні групою.. (якщо студент не тпий зовсім)

ІМХО.

samvexler
12.01.2008, 01:20
Хтось може сказати:

Знаю курси водіїв за 300$. Може, знаєте, де є дешевше.

І чи взагалі щось РЕАЛЬНО вони дають, чи простіше купити (походу за 200$), а потім самому на власній машині помаленьку навчитись.

Буду вдячний за хорошу відповідь :)

helmut
15.01.2008, 11:36
Хтось може сказати:

Знаю курси водіїв за 300$. Може, знаєте, де є дешевше.

І чи взагалі щось РЕАЛЬНО вони дають, чи простіше купити (походу за 200$), а потім самому на власній машині помаленьку навчитись.

Буду вдячний за хорошу відповідь :)

1. тут уже говорили що на курсах навчать правил дорожнього руху, можливо краще ніж би це вдалося зробити самому.
2. Купити простіше, проте 200 буде мало.
3. Якщо б у мене був автомобіль то я б обрав спосіб другий - вчитися на власній машині

Boris_Kiev
15.01.2008, 13:16
Люди, не займайтеся дурницями типу самовчителів та комп"ютерних тренажерів.
Курси - раз. Прослухаєте чи "про-слухаєте" (хлопаючи вухами) - це ваша особиста справа.
Пощастить з інструктором - навчить їздити; можна взяти додаткові зайняття.
Так чи інакше здасте (коли група з курсів здає - це легше, ніж самому. Є певні нюанси).

Захочете - візьмете потім приватного інструктора, який проїде з вами за тими маршрутами, які ви вкажете.

Я саме так і зробив.

Мабуть ніхто не захоче "по книжках" навчитися літати на планері або стати електромонтером ?
А Дорога - це така ж "школа виживання".

MARTINI
15.01.2008, 13:19
На авто може і навчитеся їздити без курсів, нема питань. Але правила самостійно вчити не будете, гарантую. По перше - ліньки, завжди думаєш "я й так найрозумніший", а по друге - менш ефективно, читання сухого тексту правил в голові слабо відкладається, а викладач на курсах відразу все пояснює на конкретних прикладах, малює схеми на дошці, картинки показує і тд. Відтак, однозначно треба на курси ходити. Їздити я там за 10 практичних занять майже не навчився, але правила трохи пам"ятаю. Потім поїздив на своїй машинці і готовий водій :)

Boris_Kiev
15.01.2008, 13:38
викладач на курсах відразу все пояснює на конкретних прикладах, малює схеми на дошці, картинки показує і тд.
Іноді з гумором. Була магнітна дошка - перехрестя, викладач розставляв на ній транспортні засоби.
Ось червона машинка, ось жовта, ось автобус, ось конячка. А в центрі - товариш Петренко. Його IQ часом дорівнює IQ конячки, але його тре слухатись !

В Києві є відомий інструктор (на мерсі-190), який навчає виключно жінок. Причому береться вчити й вагітних, і молодих мам. Класний психолог. 100% результат - учениця і дорогу відчуває, і "дитину" на задньому сидінні бачить.

Ука
15.01.2008, 14:53
В Києві є відомий інструктор (на мерсі-190), який навчає виключно жінок.
ех, мені б у Львові такого...

Boris_Kiev
15.01.2008, 17:41
ех, мені б у Львові такого...
Не може бути, щоби у Львові такого не було !
Шукайте !

Princess
15.01.2008, 23:36
я теж думаю, що походити в автошколу як мінімум не зашкодить. навіть "зайвий" раз прослухати правила - і то користь буде! а ще якщо викладач не читатиме, а пояснюватиме - то вигода однозначна. та й інструктор з вами відкатається тих 15 занять (хоч в моєму випадку треба було сильно-сильно наполягати, але без ніяких доплат за це).
щоправда, не буду приховувати - за самі права платила (як всі з групи), хоч в результаті не було жодної помилки в тестах в ДАІ. водночас - практики я не здавала... мабуть поломка екзаменаційної машини входила в прайс :)
казали, що купити готові права було би дешевше, ніж сумарно автошкола потягнула (курси, бензин, іспит), але принаймні я маю не лише пластик прав, а і дещо в голові, і якісь навики в руках-ногах. якби я була трохи більше впевнена в адекватності оточуючих водіїв (що вони правила знають для початку) - їхала би по дорозі вже. наразі чекаю весни :) і автомата :)))) але хочу перед тим як сідати в авто - поїздити пару занять з інструктором. є можливість з братом, але то не те!
може хтось порадить справді хорошого інструктора (якось на курсах ніхто не міг нічого на цю тему сказати), який би спокійно і врівноважено дав би пару занять? чи може дочекатись власної бібіки і самій з нею розбиратись?

sselev
22.01.2008, 01:33
Я ходив на курси "Електрон" на Квітки-Основ'яненка (поруч з заводом Електрон) в 2006 році літом. Їздив на копєйці. Все разом коштувало 1150 грн (навчання, бензин, екзамени).
Через рік надумав брати машину і звернувся в ту ж автошколу, щоб поїздити кілька занять з інструктором. Їздив на дев"ятці, інструктор попався хороший, допоміг покращити навички водіння в яких я був невпевнений. 40 грн за заняття, їздив коли в інстуктора була вільна година.
За кермом почуваю себе впевнено, але ясна річ що досвід водіння прийде з часом.

може хтось порадить справді хорошого інструктора (якось на курсах ніхто не міг нічого на цю тему сказати), який би спокійно і врівноважено дав би пару занять? чи може дочекатись власної бібіки і самій з нею розбиратись?

pol
30.01.2008, 19:56
Там така вузесенька щілина між будинками
може то не просто вузький виїзд, а якраз то і є екзамен.

New Shrek
02.02.2008, 14:21
Школа контраварийного вождения
....сотрудники спецподразделений МВД и КГБ стали первыми выпускниками, которых подготовила школа Цыганкова. За 25 лет работы ЦВВМ выпустил порядка 15 000 квалифицированных мастеров и настоящих профессионалов своего дела. Теперь и у вас есть возможность познакомиться с курсом, ранее доступным только сотрудникам спецслужб. Вы изучите и отработаете в безопасных условиях приемы управления автомобилями разных марок в критических ситуациях и на различных покрытиях – сухом и мокром асфальте, льду, в условиях листопада и снежной «каши». Это поможет исключить типичные ошибки, приводящие к потере устойчивости и управляемости автомобиля.
Год выпуска: 2007
Страна: Россия
Жанр: Обучение
Продолжительность: 50-уроков Скачать (http://netz.ru/raver/23825/)

Кася
02.02.2008, 22:47
Школа контраварийного вождения
....сотрудники спецподразделений МВД и КГБ стали первыми выпускниками, которых подготовила школа Цыганкова. За 25 лет работы ЦВВМ выпустил порядка 15 000 квалифицированных мастеров и настоящих профессионалов своего дела. Теперь и у вас есть возможность познакомиться с курсом, ранее доступным только сотрудникам спецслужб. Вы изучите и отработаете в безопасных условиях приемы управления автомобилями разных марок в критических ситуациях и на различных покрытиях – сухом и мокром асфальте, льду, в условиях листопада и снежной «каши». Это поможет исключить типичные ошибки, приводящие к потере устойчивости и управляемости автомобиля.
Год выпуска: 2007
Страна: Россия
Жанр: Обучение
Продолжительность: 50-уроков Скачать
теорія ніщо!практика все!:-P

Boris_Kiev
02.02.2008, 23:10
В Києві давно існує школа "Альфа-Щит".
Офіс на Жилянській, автодром біля авторинку (Чапаєвка). Тільки щось їхній сайт зараз нот фаунд.

Джин
10.02.2008, 23:48
Однозначно на Личаковской. Я там сам учился, школа очень классная. Тебя там действительно учат и без знаний не выпустят. Ездил я на 4-ох машинах. Ваз 2108 с моторчиком 1,1л, ВАЗ 2112 , На 2113 и даже на Тико. А машин там валом, от Жигули до мерсюка))) После этой автошколы, поломки на дороге не будут страшны. Даже не слушай тех кто говорит, мол купить проще а остальное по ходу дела выучишь. В автошколе реально учили строение авто, как его ремонтировать если в дороге твой конь умер. Инструктора там профи своего дела, за взятку ты там экзамен не купишь и по честному будут учить тебя, если не тормоз то быстро будешь схватывать.

Вообще у меня море хороших воспоминаний с автошколы и автошкола там, действительно на уровне. Насколько я помню, она занимала ІІІ место в Украине, по подготовке водителей

Tony
22.02.2008, 02:41
І я за курси на Личаківській - дуже хороша школа - великий вибір автомобілів (причому найгірше шо є це 9-тка),, толкові викладачі, і інструктори.
2 МІРТІНІ. Тим заїздом ніхто не заїжає, а дійснй заїз трошки вижче так ніби в обїзд тої школи.

Джин
27.02.2008, 06:09
Тим заїздом ніхто не заїжає, а дійснй заїз трошки вижче так ніби в обїзд тої школи.

Меня раз заставили ехать этим, очень узким проулочком. Он только кажется не проходимым)))

Натася
17.03.2008, 14:54
непогана автошкола є на перехресті вул. С.Бандери-Вербицького в тій великій цегляній червоній школі - ціни доступні, інструктори толкові.

але скажу чесно, що я особисто на курси не ходила - вважала це даремною тратою часу - ПДР читала сама (разів зо три), уроки водіння брала в приватному порядку (в інструктора зі школи, про яку написала вище) + паралельно вчилась на своїй їздити, приблизну будову авто знаю від чоловіка, права купила, вже три роки їжджу по правилах і без дтп з моєї вини (т-т-т)

samvexler
05.04.2008, 00:31
Люди!!!

Де можна скачати білети для складання екзамену в МРЕВ ДАІ????
Їх там шось 2000..... Може хтось підказати???

Ніде не можу знайти :(

Mystang
05.04.2008, 00:47
А яка різниця? де б не пішов а за екзамени платити однакову суму прийдеться)

samvexler
05.04.2008, 20:35
Mystang

Я розумію, що платити тре. Але я попросив тести, може хтось має????
Поділіться, пліз!!!

Дуже треба!!!

Zoryanazirka
06.04.2008, 16:01
Люди!!!

В мене є на диску, ми якось шоферу нашому з багаторічним стажем включили, пройшов з 3го разу :)

Додано через 4 хвилини
Я, доречі, теж в автошколі на Личаківській вчилася водінню. Там ше такі імітатори смішні є (може вже їх і нема). Їздила на форді який гудів як ракета, інструктор пояснив що якийсь учень на рельсах кусок вихлопної згубив. Перед тим мене чоловік вчив їздити, але на автоматі. Як зараз пам"ятаю - прийшла вперше, сіла за кермо, а авто стоїть при стіні. А інстуртор мені - давай, поїхали. А я кажу - куди поїхали, тут стіна :)) А він давай хаяти мого викладача - я йому казав мені бабів не підсовувати, хлорці хоч трошки їздити вміють і т.д. смішний був.

Princess
06.04.2008, 16:52
Люди!!!

шукайте тут (http://chuchvara.co.ua/forum/viewtopic.php?t=41&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=110affe7b7bea5c8c30fb0f8d641b12a)
сама звідти не пробувала, мені знайомий дав диск скачаний цього сайту. і викладач на курсах теж давав диск з цими білетами. в ДАІ здала без жодної помилки :)
ще можна практикуватись на http://pdd.kiev.ua/ і http://www.is.svitonline.com/seva1964/dai4.html
удачі :)

Капітан
06.04.2008, 18:09
Есть видеокурс по правилам вождения, если кого интересует - я рекомендую даже для опытных водителей/льниц:
http://video.bigmir.net/show/22731

samvexler
06.04.2008, 23:18
Нарив. Тут є і київські і харківські білети 2003 + ПДР:

http://alexe68.pochta.ru/

ТУТ ДИСК КИЇВСЬКИХ ЗА 2005 рік (200Мб)
http://fileshare.in.ua/611926