КПК

Показати повну версію : Критикуємо Київстар

Falko
04.09.2007, 14:17
Хочу вам сказати, що такої корупції та хабарництва як у Львівській філії ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем» я ще не бачила. Навіть в UMC не таки розмахи. При призначенні на посади типу (керівник групи, спеціаліст з контролю за трафіком, та інші спеціалісти) в розрахунок ідуть хабар та інші методи. Професіоналізм тут не головне. Ну а на керівні посади призначаються взагалі люди, далекі від тих справ, якими вони повинні якісно займатися. А все це від того, що ця організація (ці філії) створені для збагачення вузького кола людей та їх родичів, але не для пересічних Українців, про що, з піною у рота, рекламується на каналах телебачення та на рекламних біг-бордах. А різноманітні акції вигадані для, знову такі, здирання чесно зароблених грошей для свого збагачення. А ті оператори, замість того, щоб надати якісну професійну допомогу по пів години з’ясовують, як тебе звуть і т.п. А де які, навіть кидають слухавку, коли не знають правильної відповіді. Де таких беруть? Чи то, знов таки, чий-сь родич, а ця посада для нього трамплін «до зірок»? На одному з навчань я зрозуміла, що для них ГОЛОВНЕ, коли де-які з тих, хто взагалі нічого не зрозумів і практично не здав залік і з українською мовою серйозні проблеми, все-ж таки були зараховані до філії і навіть вже керують групами людей.
Про що тут можна ще казати...
З 10-ю річницею...
Олена

пупер
04.09.2007, 14:33
сьогодні ж не перше квітня?..
ніби...
чи в юмсі інша дата?!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif

Мих
04.09.2007, 23:33
чи в юмсі інша дата?!...
юмс вже вмерло, є мтс. тупий оператор, бо умови гірші, ніж юмс.

oleksandr
20.09.2007, 17:30
Хочу вам сказати, що такої корупції та хабарництва 10-ю річницею...
Олена

Приєднуюсь.

Раптом вчора збирався забрати бонуси , які нараховані по програмі лояльнісь для контрактних абонентів.
Так приїхав зі Стрия - ледь вирвався з роботі , забув паспорт. Я й подумати не міг що це для них такий важливий документ ...
Не допомогло що при мені було 3 кредитні картки , візитна картка моя , директора, я знаю всі дані з анкети.. . при мені був корпоративний телефон на якому я зареєстрований , і все одно . як мені пробували толерантно пояснити виглядав на якогось "розводилу" . Поїхав ні з чим додому ... не приємно

Такщо всі їх акції тільки для підключення нових абонентів а не для стимулювання існуючих

Доброчин
20.09.2007, 19:48
Приєднуюсь.

Раптом вчора збирався забрати бонуси , які нараховані по програмі лояльнісь для контрактних абонентів.
Так приїхав зі Стрия - ледь вирвався з роботі , забув паспорт. Я й подумати не міг що це для них такий важливий документ ...
Не допомогло що при мені було 3 кредитні картки , візитна картка моя , директора, я знаю всі дані з анкети.. . при мені був корпоративний телефон на якому я зареєстрований , і все одно . як мені пробували толерантно пояснити виглядав на якогось "розводилу" . Поїхав ні з чим додому ... не приємно

Такщо всі їх акції тільки для підключення нових абонентів а не для стимулювання існуючих

Смішний Ви якийсь:) нема паспорту - нема людини...

dArt
20.09.2007, 20:56

Дак вполне возможно Олександр = Фалко. Оба имеют по 1му посту. в общем провокация это, кто то хочет развернуть полемику по поводу того "какой плохой Киев Стар".
Я на Лайфе сижу, в принципе устраивает, иногда глюки, как и у всех.

Доброчин
20.09.2007, 21:06
Так провокація причому досить не професійна:)

Liliyah Romanova
20.09.2007, 22:14
Була в Україні, мала Київстар. Вернуся, навряд чи мене на експерименти потягне.
А шоу на 10-ліття вони дуже високого класу зробили. Дивилися із чоловіком із величезним задоволенням.

Мих
20.09.2007, 23:06
Була в Україні, мала Київстар. Вернуся, навряд чи мене на експерименти потягне.
А шоу на 10-ліття вони дуже високого класу зробили. Дивилися із чоловіком із величезним задоволенням.
Так за чиї гроші?
Краще б зменшили тарифи, а то жирують і бісяться від жиру...

Liliyah Romanova
20.09.2007, 23:21
Тут в Канаді теж платять великі рахунки за мобільні. І ніхто не кричить, що щось зле. :) Зате фірма спонсорує різні хороші проєкти. А я дивлюся на свій рахунок за телефон і не розумію, за що плачу, якщо все мало бути задурно. :D:D:D

syavych
20.09.2007, 23:25
Краще б зменшили тарифи
17 вересня знизили тарифи для бізнес-клієнтів в більше ніж 2 рази. Для порівняння в старому Бізнес 75 було 50коп на Київстар, тепер 20коп...

пупер
20.09.2007, 23:56
порівняйте зі "з нами краще"....
куди дешевше, пане мих?...
на контракті немає навть плати за з’єднання....
мобільний зв’язок в "київстарі" — дешевий, якісний (!) мов борщ...

oleksandr
21.09.2007, 08:04

Ну вибачайте шановні ... відносно слабкого рівня риторики - не задля того виражався )))
Але я дійсно координатор моб. звязку у нас на фірмі ... біля десятка безлімітних .
А все це я написав для того щоби такий випадок хоч трошки набув розголосу . Як ви підмітили про паспорт без якого нема людини, то зразу пригадується ода Маяковського "совєцькому паспорту " .
ТА в цивілізації (Зах. Європа ) такий папірець майже немає ніякого значення , навіть пересуваючись в межа ЄС , можуть і не запитати про наявність паспорта. Та людина цінується за те що вона людина , а не за кількістю наявних у неї папірців .

Додано через 3 хвилини
Тут в Канаді теж платять великі рахунки за мобільні. І ніхто не кричить, що щось зле. :) Зате фірма спонсорує різні хороші проєкти. А я дивлюся на свій рахунок за телефон і не розумію, за що плачу, якщо все мало бути задурно. :D:D:D

ТАк так , доречі безлімітний телефон й дісно безлімітний в плані дзвони скільки хочеш і куди хочеш (в межах України) , тільки от за зєднання хлопці не забули ... кожний дзвінок - 11 коп. за зєднання , будь-ласка

syavych
21.09.2007, 08:52
ТАк так , доречі безлімітний телефон й дісно безлімітний в плані дзвони скільки хочеш і куди хочеш (в межах України) , тільки от за зєднання хлопці не забули ... кожний дзвінок - 11 коп. за зєднання , будь-ласка
А Ви певні хтіли за 400грн в місяць мати повну халяву :D.

Але я дійсно координатор моб. звязку у нас на фірмі ... біля десятка безлімітних .
А все це я написав для того щоби такий випадок хоч трошки набув розголосу . Як ви підмітили про паспорт без якого нема людини, то зразу пригадується ода Маяковського "совєцькому паспорту " .
Я також координатор, але ніколи проблем не мав з ЦОА, при тому що немаю пашпорта при собі, просто мене вже знають в лице. А Ви хочете щоб вони повірили людині яку бачать вперше та ще й без пашпорта.

З.І. Походи в ЦОА не такі вже й часті, більшість всього можна зробити через систему "Мій Київстар", аналогів якої доречі в інших операторів я не бачив (може тому що не дивився, але якщо є, то розкажіть).

natty
21.09.2007, 09:54
ТА в цивілізації (Зах. Європа ) такий папірець майже немає ніякого значення , навіть пересуваючись в межа ЄС , можуть і не запитати про наявність паспорта. Та людина цінується за те що вона людина , а не за кількістю наявних у неї папірців .
Ага, а Ви спробуйте там, де законом чи іншими правилами вимагається паспорт чи інший документ, зробити щось без нього. Думаю, розмова буде короткою...І справа не в цінуванні людини як індивіда, а в дотриманні встановлених правил.
Забули паспорт - Ваша проблема і Ваша відповідальність, а за видані не тій людині бонуси цього працівника могли з роботи погнати...

Додано через 13 хвилин
Так за чиї гроші?

Ну явно не за наші гроші...Що тут дивного, мобільний зв'язок - одна з найприбутковіших галузей у світі. Але я особисто не розумію цих наїздів всіх і кожного на той самий Київстар. Вони працюють (принаймні в основному) по-білому, платять податки, спонсорують дуже багато чого (взяти хоча б 70 млн. на українське Євробачення, фіг би воно відбулося без Київстару), в них високі з/п, суперові компенсаційні і соціальні пакети...А ви відразу звинувачуєте! Скільки можна, якщо компанія багата - значить злодії??? Я на вас удівляюсь...

писи -жеби не було звинувачень в необ'єктивності, я сама вже 9 років користуюсь контрактом UMC, жодного разу не змінивши при цьому номер. Так що хвалити "чуже болото" мені нема сенсу...

syavych
21.09.2007, 10:33
Цитата:
Допис від syavych
Еее, то не мій допис :no:

natty
21.09.2007, 11:22
Еее, то не мій допис

ой, дійсно! пробач! зараз виправлюсь!

mota_boy
21.09.2007, 11:46

Шановний, я колись працював в банку і бачив людей які (не маючи паспорта) мали при собі кредитні карти, знали всі анкетні дані і т.д. і пробували незаконно зняти гроші з чужих рахунків. Так що відмовили Вам цілком правомірно. І не забувайте що по організаціях які мають розгалужену сітку по Україні, дуже часто тиняються так звані "таємні відвідувачі" які перевіряють якість обслуговування клієнтів, або роблять звичайні підстави як от "я забув паспорт", а потім працівники з роботи вилітають, можливо Вас сприйняли за такого.

sanya
21.09.2007, 15:42
Юмс і Білайн мене влаштовує !!

Мих
21.09.2007, 21:00
Ну явно не за наші гроші...

А за чиї?

Що тут дивного, мобільний зв'язок - одна з найприбутковіших галузей у світі.
В Україні - надприбуткова. Чому в Україні деруть більше, ніж припустимо в Європі?
Вони працюють (принаймні в основному) по-білому, платять податки, спонсорують дуже багато чого (взяти хоча б 70 млн. на українське Євробачення, фіг би воно відбулося без Київстару), в них високі з/п, суперові компенсаційні і соціальні пакети...А ви відразу звинувачуєте! Скільки можна, якщо компанія багата - значить злодії??? Я на вас удівляюсь...

Почнемо з того, що вони працюють в режимі майже повністю позбавленої справедливої конкуренції. На початку розвитку мобільного звязку на Україні, було дано зелену дорогу лише двом компаніям - ЮМС та КиївСтар.
Ці компанії робили видимість конкуренції між собою, а насправді всю дорогу просто найбільші вершки.
Тому зараз, коли нібито операторів стало більше, вони не можуть складати суттєву конкуренцію двом згаданим компаніям - не те покриття, а відсталість у 10 років важко подолати. Сьогодні у ВР лежить проект закону про звязок, де хочуть ввести наступне: клієнт може переходити до любого оператора при тому, що номер телефону мінятися не буде, крім того кожен оператор може користуватися максимальним покриттям, яке є в Україні, в тому числі, якщо станції будували інші оператори.
Ну а те, що оператори нас грабують - мови нема.
Взяти до прикладу ЮМС (8-й рік я на ньому), був єдиний тариф - 0,37 грн/хв., зараз без моєї згоди мене перевели на тариф, де перша хв. вартує 0,9 грн., а наступні - 0,50 грн. У мене постає питання: за рахунок чОго так зросла ціна? Нвже в оператора збільшились витрати у три рази?
Просто сьогодні оператори користуються корупцією в країні і жирують. Наприклад, добре заплативши шефу інспекції по цінах, або антимонопольному комітету, можна з абонентів дерти в три шкіри, адже погодьтеся проконтролювати скільки Ви наговорили майже неможливо....

natty
24.09.2007, 10:44
Почнемо з того, що вони працюють в режимі майже повністю позбавленої справедливої конкуренції. На початку розвитку мобільного звязку на Україні, було дано зелену дорогу лише двом компаніям - ЮМС та КиївСтар.
Ну це явно не вина конкретного оператора.

Сьогодні у ВР лежить проект закону про звязок, де хочуть ввести наступне: клієнт може переходити до любого оператора при тому, що номер телефону мінятися не буде, крім того кожен оператор може користуватися максимальним покриттям, яке є в Україні, в тому числі, якщо станції будували інші оператори.
За кордоном давно так... Я, наприклад,тільки за. Але чи один законопроект був похований в ВР?

Ну а те, що оператори нас грабують - мови нема.
Це якась параноя... Не треба кидатись словами...Давайте будем чесними: якщо таке в нас законодавство, що дозволяє вести бізнес саме таким чином, то тільки лінивий не буде цим користуватися... Не подобається, що змінили тариф - перейдіть на інший, змініть оператора (до речі, мені жодного разу на ЮМС не змінили тарифного пакету без моєї згоди). А те, що послуги дорожчають - що тут дивного? Чому те, що подорожчав проїзд в траснпорті, квитки в кіно, зрештою, стрижка в салоні сприймається нормально, а от мобільний зв'язок - все, катастрофа.
Взагалі, ми говорим про різні речі. Ви намагаєтесь обхаяти весь ринок мобільного зв'язку, я - виправдати операторів. Багато з чим я згідна. Але, повторюся, компанія платить податки, забезпечує зайнятість, платить хорошу з/п, спонсорує дуже багато речей, вона динамічна і намагається бути євпропейською. Це я про Київстар (тема була про нього, пам"ятаєте?), а не про нашу державу і не про ціноутворення на її ринках.

Deus igrok
24.09.2007, 11:08
На оранжді цікаво зробили , чим більше поповнення - тим дешевше розмволяєш.
Найбільше шлях трафиф, шо з Польщі з МТС номера дзвонити на інший МТС номер в 6 разів дорожче, ніж з простого пакету Оранджа на той же номер МТС.

Але сам користуюся ЮМС вже з 7 років ... бонусна система подобається... в основному через неї і купуємо нові апарати на фірму.

Щодо МТС ... там досмть не погані тарифи для бізнес клієнтів ....

пупер
04.10.2007, 04:01
Ці компанії робили видимість конкуренції між собою, а насправді всю дорогу просто найбільші вершки.
Тому зараз, коли нібито операторів стало більше, вони не можуть складати суттєву конкуренцію двом згаданим компаніям - не те покриття, а відсталість у 10 років важко подолати.....
питання і відповідь....
оператори вкладали кошти, розвивали покриття...
приходить "новий" і починає плакатися, що "ті погані дядьки" не пускають...
нехай вкладуть гроші, після чого можна і якість послуг збільшити не за рахунок конкурентів...

Mafija
27.12.2007, 22:20
Скарга. Часто на рівному місці обривався зв"язок, доводилося передзвонювати і знімало за з"єднання кілька разів.

пупер
28.12.2007, 04:03
Скарга. Часто на рівному місці обривався зв"язок, доводилося передзвонювати і знімало за з"єднання кілька разів.
466

Alias
28.12.2007, 09:49
Ой, щось цієї ночі з лайфом було!Ми говорили більше ніж дві години з Максом і ні разу зв"язок не перервався, взагалі то кожні 10 хв треба було перенабирати номер.

Точно, в мене теж так було.

466
ну і толку?

пупер
30.12.2007, 16:19
ну і толку?
ну і перевірять... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
пояснять чому і коли буде змінено...

Мих
30.12.2007, 19:04
питання і відповідь....
оператори вкладали кошти, розвивали покриття...
приходить "новий" і починає плакатися, що "ті погані дядьки" не пускають...
нехай вкладуть гроші, після чого можна і якість послуг збільшити не за рахунок конкурентів...
тре було на початку більше операторів пускати....

Romko
30.12.2007, 19:07
тре було на початку більше операторів пускати....
Спочатку був тоталітаризм,а потім настала демократія...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

Мих
30.12.2007, 19:13
саме так... тому зараз важко іншим пробитися, і рівень цін на моб. звязок - це рівень корупції...

EntOther
30.12.2007, 19:53
Критикувати, так критикувати :
Могли б якось той свій значок поміняти
http://img227.imageshack.us/img227/3757/76628600lv4.jpg
Оформлення їхнього сайту (http://www.kyivstar.net/) не новорічне ,не святкове ..(
(Не нарікайте , що шось не те написав, ви попросили, а я критикую..)

syavych
30.12.2007, 20:40
Могли б якось той свій значок поміняти
А мені нравицця. Навіщо міняти?

пупер
31.12.2007, 02:38
Не нарікайте
ніхто не нарікає....
у нас демократія.....

EntOther
31.12.2007, 09:53
А мені нравицця. Навіщо міняти?

Так в мене ж знизу в дописі було таке написано : "(Не нарікайте , що шось не те написав, ви попросили, а я критикую..)" :p

levandivka
31.12.2007, 13:18
ніхто не нарікає....
у нас демократія.....
А є на що нарікати?
Кстар працює краще за інших. І слава Богу! :)
Я, он, рахунок за листопад отримав:
абон: 3,54
дзвінки: 9,33
смс: 0,23
З податками - 16,70.
Нафіга мені тарифи "найкращі"? :)
+Лайф (25 на 3 міс., і не виключайся)
КСтару респект! :)

Степаныч
31.12.2007, 13:26
Я, он, рахунок за листопад отримав:...
Це що, на мобілку???:8:

levandivka
31.12.2007, 13:35
на мобілку???
ТАК! Я ж небалакучий... :) Дзвоню реально на 2 "Завжди разом" і Лайф.
Мав ще картку ЮМС, але віддав, бо не потрібна стала: треба ж Лайфівські 25\3 місяці спалювати... (сам Лайф - повністю халявний).

Нє, ви не подумайте, мені дзвонять часто... На КС нобер, бо 7 років номерові... :) Завжди на зв'язку.

Мало не забув: було на КС і краще.
Купував додатково ще один контракт під акційні 30 хв.\міс по 0 коп. Виходило 10 місяців 60 хв. халявних в місяць + 3,54 абон. :)

пупер
31.12.2007, 16:21
Виходило 10 місяців 60 хв. халявних в місяць + 3,54 абон.
мудрі люди минулого року купляли 3-4 пакети А-і-Б або діджус-новорічний, по 200 хвилин на кожному.....
можна було балакати до посиніння, тільки карту переставляти тре....

у мене усі гроші з рахунку йдуть на інтернет.....
дуже мало на балачки....
(я взагалі не балакучий) http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif

levandivka
31.12.2007, 16:57
можна було балакати до посиніння
А коли ж працювати?! :)
Дійсно, тре' сварити КС...

EntOther
31.12.2007, 17:09
http://img87.imageshack.us/img87/2396/img0658ld1.jpg
Ось мій прототип значка києвстару(з власної галереї)...)

levandivka
31.12.2007, 18:17
прототип значка києвстару
Бракує (ІМХО) буковок: i must not kill...

Мих
01.01.2008, 17:32
бачу що київстар шо мтс - одне ге. юмс від коли перейшло у мтс стало дорожче, особисто я почав платити у 2,5 рази всередньому...

Boris_Kiev
01.01.2008, 18:34
Не скажу за Київстар, але ЮМС, як стало яйцеголовим МТС (машинно-тракторною станцією) – почало брутально кидати на бонусах.

Ми багато років були корпоративним клієнтом ЮМС, справно капали бонуси і ми їх віддавали нашим дівчатам. Різні там дисконтні картки, кіно-відео-знижки і т.п.
Наприкінці квітня вище керівництво наказало пересісти на Лайф, а по ЮМС в нас накопичилося більш як 15000 бонусних одиниць. Ми їх чесно розподілили (я вибрав ваучер на 300 грн в ресторанах Козирної карти), заповнили форму, відправили і факсом і «гінцем». Фішка була в тому, щоби бонуси списали на мене, оскільки я перевів свій номер на особистий контракт, тобто не «злізав» з ЮМС.
І почалося: то один бонусний пункт не вірний, то – не факсі «не мокрий» підпис директора, то – новий факс не отримали ( а як представилася наша факсистка ? Чому не записали ім’я ? Як тепер розслідувати ?).
Навіть лист на ім”я гендиректора не допоміг.
А при переоформленні контракту на себе “забули” сказати, що ця послуга коштує 35 грн і я відразу влетів у мінусовий баланс (при тому, що тільки приймаю дзвінки ЮМС і повідомляю свій лайфівський номер. Це 5 грн/міс.).

А скільки сміття у поштовій скриньці з”являється ! Написав заяву про зміну фізичної адреси, заблокував весь смс-спам і поповнюю рахунок через банкомат, щоби тих “яйцемальованих карток” не брати в руки.

EntOther
01.01.2008, 19:44
яйцеголовим МТС
Зараз ше критика МТС піде...)
Це пам'ятаю казали так : "У МТС новое лицо - яйцо".

sanya
01.01.2008, 19:50
платити у 2,5 рази всередньому...
Згідний з вами ,связь стала дорожчую! МЕне бісять реклами Мтс :)) 10000 хвилин

kYula
01.01.2008, 20:34
В Новорічну ніч Київстар (а точніше Діджус) мене просто "вбило"!
Я вже не буду зауважувати, що 3 10ї вечора і близько 5ї ранку смс не доходили і не приймались...це ще одна "якість" мого оператору мобільного зв"язку, але те, що вони обікрали мене й мою подружку - занадто! При нашій з нею спробі відсилати повідомлення, вона виявляється надіслала аж 92 повідомлення (як повідомив оператор), хоча насправді близько 30ти, а в мене з"їло 50 грн. за мою 2-хвилинну розмову з білайном + за 27 повідомлень. Та що вже комусь доводити?...Новий рік. ))
Подружка сьогодні сказала, що буде переходити на лайф, бо начебто не так грабує. А я звикла підтримувати в моб. зв"язку найбільш українське (тобто Київстар). Коли мені сказали що МТС значно якісніше - можливо. Коли була на ЮМС оцінила якість, але тарифи мене закликали перейти на Київстар, крім того, не буду абонентом яйця ніколи! Знаєте, веселі маю асоціації з ним!:)
Тому трішки "наябєднічяла" на форумі, але все рівно залишусь зі своїм Діджусом. ))

EntOther
01.01.2008, 23:01
Люди, а ви собі уявіть шо буде коли сюди нагляне представник "Києвстару", він почне проклинати ЛФ, та його учасників...Але ми не суєвірні , встоємо, та ше й провчимо його...Ги.

пупер
01.01.2008, 23:57
Люди, а ви собі уявіть шо буде коли сюди нагляне представник "Києвстару", він почне проклинати ЛФ, та його учасників...Але ми не суєвірні , встоємо, та ше й провчимо його...Ги.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
без коментарів.....

маюнка
03.01.2008, 23:33
:) вже провчили. :D а він
представник "Києвстару",
у нас тут шпіонить. "замаскований".:ninja:

Alias
04.01.2008, 10:04
А я в новорічну ніч спокійнісінько відсилала смс і говорила по тлф, так що лайф рулить!

levandivka
04.01.2008, 10:07
лайф рулить!
Не знаю, де Лайф рулить, а на Левандівці паскудно працює.

EntOther
04.01.2008, 10:07
:) вже провчили. :D а він

у нас тут шпіонить. "замаскований".:ninja:

Так баньте його панове модеретори, баньте, баньте!А може той замаскований це ви і є, якшо знаєте шо він є...?!

Alias
04.01.2008, 10:15
Не знаю, де Лайф рулить, а на Левандівці паскудно працює
А на Зеленій без перебоїв:)В робочий час на Городоцькій теж нормально:)

маюнка
04.01.2008, 12:00
:D :D :D :D :D Так баньте його панове модеретори, баньте, баньте!А може той замаскований це ви і є, якшо знаєте шо він є...?!:D :D :D :D
то не я, але від вашого допису ще в сто разів смішніше, не ображайтесь.я змовчу. тсссссссс. це - таємниця:shutup:

Alias
04.01.2008, 13:21
тсссссссс. це - таємниця
ніяка то не таємниця, всі знають хто шпіон:))))))

пупер
04.01.2008, 17:14
А на Зеленій без перебоївВ робочий час на Городоцькій теж нормально
абонентів лайф в 10-20 разів менше, ніж кс чи юмс.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Так баньте його панове модеретори, баньте, баньте!А може той замаскований це ви і є, якшо знаєте шо він є...?!
гран пардон, а за що банити?.....
правил НІБИ не порушує.....

sanya
05.01.2008, 14:59
так що лайф рулить!
А ще хтось сперечається по лайфу ?

Alias
05.01.2008, 18:56
А ще хтось сперечається по лайфу ?
Хай тільки спробують!:D :D :D

пупер
05.01.2008, 19:54
у мене ніколи не було "лайфу", ні просто, ні "херба..." http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
сперечатися не буду...
тільки кілька знайомих студентів плювалися сильно, коли заїжджали в район "с", чи рясне чи ще кудись......

Alias
05.01.2008, 20:16
коли заїжджали в район "с", чи рясне чи ще кудись......
не заперечую, в деяких місцях не бере, покриття погане, але я там не буваю, тому для мене нормально

пупер
05.01.2008, 20:35
не заперечую, в деяких місцях не бере, покриття погане, але я там не буваю, тому для мене нормально
ти у львові?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Масік
05.01.2008, 20:56
київстар тгне краще ніж мтс, але з тарифами вони собі проганяють

EntOther
10.01.2008, 20:35
гран пардон, а за що банити?.....

За те шо маскується...

Alias
11.01.2008, 10:55
ти у львові?..
Кіровоград - Южноукраїнськ:)

sanya
11.01.2008, 15:14
хвати гнати на українського оператор .... Там якійсь-то МТС,Білайн,

EntOther
11.01.2008, 15:20
хвати гнати на українського оператор .... Там якійсь-то МТС,Білайн,
Так ми на всіх зразу женемо...)

sanya
13.01.2008, 00:22
Так ми на всіх зразу женемо...)
за тарифи ульотні .....;) :y:

traktorust
13.01.2008, 01:49
Kyivstar,djuice мають дуже високий обсяг покриття і є оператором який розрахований на молодь,так як UMC для сімейних в них вигідно дзвонити тільки на декілька номерів.

Alias
13.01.2008, 14:02
розрахований на молодь,
з такими тарифами на молодь? не сказала б..
у мене всі знайомі перейшли на лайф

пупер
13.01.2008, 15:20
я би сказав інакше:
київстар -- захід, умц -- схід....

Santiago
14.01.2008, 16:27
Дорогий мобільний інтернет

Малявка
14.01.2008, 17:31
я вже років 4 на діджусі і до тепер було вигідно. Але зараз з тими тарифами на дзвінки на Київстар дурдом,невже не можна якось то спростити? МТС об"єдналося з джинс і все ок,а тут жах. Мабуть теж перейду на Лайф. Але так не хочеться змінювати номер.

EntOther
14.01.2008, 18:20
Так він не на інет розрахований, легший спосіб вирішення проблеми - це PeopleNet...

пупер
15.01.2008, 02:39
проте сітка не лягає....

є мобільний інтернет іксель.....

sanya
15.01.2008, 20:45
мобільний інтернет іксель.....
є ще вай фай ...

пупер
15.01.2008, 21:10
є ще вай фай ...
в кого?!.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif

http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

sem41
16.01.2008, 00:13
Не критикував- влаштовує мене оператор. Правда кинув на 10 грн.:agree: Та то так вийшло. Для тих хто можливо був на тарифі по 7 коп (200 хв), якщо ваш тариф вже закінчився,не спішіть переходити на тариф "Найкращий" ( по 10 коп в мережі- перехід 10 грн) Зараз почали приходити СМС-и що перехід буде безкоштовним не то 18,01 не то 31,01.
Поцікавтись про всяк випадок, а то я вже перейшов:D

пупер
16.01.2008, 02:05
Поцікавтись про всяк випадок, а то я вже перейшов
це не "кидок".... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

sem41
18.01.2008, 00:47
це не "кидок"....
Та фіг з ними. Просто скажем сьогодні перейшов, а на наступний день СМС прийшов,типу "ну що мужик заплатив десятку, а ми б тебе і так перевели":)

пупер
18.01.2008, 02:43
Та фіг з ними. Просто скажем сьогодні перейшов, а на наступний день СМС прийшов,типу "ну що мужик заплатив десятку, а ми б тебе і так перевели"
ясно....
все, що не робиться -- все на гірше..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
дали бонус -- "кинули".....

sanya
18.01.2008, 13:35
розводять людей http://euroleague.4bb.ru/img/smilies/swoon.gif

в кого?!
http://euroleague.4bb.ru/img/smilies/rofl.gif

пупер
18.01.2008, 17:37
розводять людей
саня, та йолкі-палкі..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
хіба це "розвод"?.....
дали ж бонус...
чи не тре було давати?....

sem41
18.01.2008, 18:54
все, що не робиться -- все на гірше.....
Пупере я так вважаю, тому що просто тих хто більше розмовляє вирішили перевести платно,а тих хто менше "на халяву". Я ж кажу фіг з ними, 10 грн то не гроші, але я якщо хотів би зробити добру справу, подарувати щось, то я б подарував,а не так що я пішов купив собі річ, а вони взяли гроші а потім кажуть "Як ви вже купили, а ми вам хотіли презент зробити".Все більше це не коментую.Просто хотів попередити тих хто ще має змогу уникнути "такого" подарунку.:)

Alias
18.01.2008, 21:06
Казалала ж батькові, не спіши.так , ні . не послухав - перейшов.Просто не гарно так робити, одні перейшли за гроші, а іншй -даром.Діло не в грошах..

Toyvo
18.01.2008, 22:46
М-да... проглянуда тему... З приводу де що краще працює - не вгадаєшь, у Криму МТС працював на рівні з КС, інколи навіть краще. У Київі теж саме. Дома кращій КС. Більше року користувалась ЮМС, потім перейшла на КС і відчула що таке якісний зв'язок. Без проблем телефонувала і віідправляла смс у новорічну ніч.
Зараз моя майстарня знаходиться у цоколі - краще за всіх працює на диво Лайф.

Mafija
19.01.2008, 22:08
Грабьож! За один день двічі зняли абонплату! Серед білого дня поцупили цілих 53 копійки!

пупер
20.01.2008, 00:32
Грабьож! За один день двічі зняли абонплату! Серед білого дня поцупили цілих 53 копійки!
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
не може бути!

sanya
24.01.2008, 22:37
хіба це "розвод"?.....
дали ж бонус...
чи не тре було давати?...
Аякже тре було ,якщо не хочуть радісних абонентів і кричучи: "ОЙ який класний -цей оператор" ..

katon
05.02.2008, 09:21
Свинство це, переводити мене на інший тариф, якщо я цього не хочу. Невигідно мені. Але мене ніхто й не питався. То ж я образився.

samvexler
07.02.2008, 10:45
Може КС і має покриття, більш-менш якісний звязок, але їхні тарифи вбивають:
За 1мб нету по мобілці - 10 грн. Це ж якими уродами треба бути :mad:
Це блін 2008 рік, називається.
Ну а про плату за зєднання я вже мовчу.

syavych
07.02.2008, 11:30
За 1мб нету по мобілці - 10 грн. Це ж якими уродами треба бути
Для нету є провайдери. А якщо дуже хочеться через мобілу - є відповідні тарифи "GPRS-Інтернет" і т.д.
Ну а про плату за зєднання я вже мовчу.
На контракті немає :)

П.С. Імхо покриття і якість зв'язку для телефонії важливіші, ніж інші "понти".

sslonn
20.02.2008, 10:04
А що коється з КС сьогодні у Львові?
На роботі жоден абонент не може нікуди подзвонити:-(

syavych
20.02.2008, 10:22
А що коється з КС сьогодні у Львові?
На роботі жоден абонент не може нікуди подзвонити:-(
Профілактика... була...

Войцек
20.02.2008, 13:16
Найбільша критика те, що переліз на life:), бо дістала та київстара

Toyvo
20.02.2008, 20:05
Профілактика... була...

В Харкові теж... тольки біля десятої змогла зателефонувати

samvexler
21.02.2008, 10:32
Я в 9-00 хочу перевірити рахунок - на дисплеї написано по англ., що мол почекати треба. От їхні профілактики. Походу з 9-00 по 10-00: цілу годину людей мордували.

syavych
Інтернета вдома на ПК мені вистачає з головою, але живучи в 21 ст. він має бути ще й в телефоні. Я не хочу скачувати фільми на тел, а потім дивитись: банально через GPRS зайти на любий форум чи сайт під час пар з доп. Київстара - це самогубство. Добре, що хоть безкоштовні Wi-fi мережі починають у Львові зявлятись- хоть якось рятують ситуацію. Але їх мало.

syavych
21.02.2008, 19:48
банально через GPRS
EDGE не пробували? В мене файно працював.
з доп. Київстара - це самогубство
Думаєте в МТС/Лайф/Білайн/і т.д. краще? Смішно порівнювати мобільний оператор і Wi-fi мережі :)

1h0r
22.03.2008, 15:07
На контракті немає
тільки на акційному тарифі (слово акційний лякає, хоча написано що діє постійно, переведись на акціний а потім через пів року переведуть на "більш вигідний тариф")
зате є абонплата 15 грн. / міс (хоча ... якщо дзвонити більше 2х разів на день...)

пупер
22.03.2008, 16:03
Думаєте в МТС/Лайф/Білайн/і т.д. краще?
я думаю, що за рік-два вартість мобільного інтернету буде справді низька....
конкуренція зростає....
це видно навіть по нашому форуму....
скільки нових людей в цьому році, це означає, що дуже багато людей мають вдома інтернет....

1h0r
22.03.2008, 19:34
що за рік-два вартість мобільного інтернету буде справді низька

а якість?

Щодо інтернету від Київстар (я не кажу що в інших краще але ми тут про Київстар, в інших може й гірше, правда дешевше)

Користаю з такого дурацького типу інтернету як SATGATE+ GPRS
Сьогодні в якості вихідного каналу власне є Київстар (на звичному для цих цілей Лайфі рах. к-ся).
Підписав ХL інтернет, той де 5 грн. беруть а потім по 5 коп. за Мб.

От думаю попробую не використовуючи тарілки почитати форум (виключнео користуючись Києвстаром, всетаки 5коп це менше 12 коп. )

Скажу вам що це виявилось не можливим. Відкрити цю сторінку виключно через КС не вдалось (відкриває пів сторінки і стоп)
Так само не вдалось закачати 2Мб -го файла з Рапіди ...

Додано через 10 хвилин
забув додати що КС зараз показує повну антену і я не думаю що тут в радіусі к-кох км дужжже багато таких як я мазохістів користуються таким "інтернетом"

а відправити мейла розміром наприклад з 5 Мб то взагалі неможливо (перевірено неодноразово) ні вдень ні зранку ні вночі.

Я таки не знаю що ЩЕ потрібно для більш менш задовільного інтернету крім впевненого покриття, незавантаженої мережі, оплаченої послуги?

Mafija
25.03.2008, 10:57
Київстарівський "Маячок" дає КОНКРЕТНУ похибку. У Харкові замість метро Героїв Праці показує Київську. Так що, не наїзжайте на дітей.

Їхали поїздом, так у Сумах телефон показував Ворожбу, а у Ніжині - якесь село.

Василь Коваленк
17.07.2008, 21:40
Я є корпоративним клієнтом Київстар з 2001 року. У лютому 2008 року приєднався до акції «Вхід вільний», за що заплатив 30 грн. з власного рахунку. Акція передбачала надання мені для розмов у мережі оператора (крім номерів корпорації) 10-ти хвилин щодня протягом року за пільговим тарифом 0,05 грн. за хвилину. Усе було б добре, проте вже в липні 2008 року прочитав про нову акцію від Київстар – «Нуль для колег». Ця акція передбачала надання до квітня 2009 року 100 хвилин щодня безплатних розмов всередині закритої корпоративної групи. Вартість за підключення – такі ж 30 грн. Прочитавши уважно умови акції і не знайовши жодних підводних каменів, підключився до неї за допомогою системи «Мій Київстар». Відповідно, з мого рахунку було знято 30 грн. Але яким було моє здивування, коли помітив, що мій номер припинив брати участь в акції «Вхід вільний», яка, фактично, була проплачена до кінця року. Передзвонивши оператору і повідомивши про вищесказане, я почув, що, нажаль, Київстар не може прописати усі умови акції, і що я сам винен, що не порадився саме з цим оператором наперед. Це подібно на те, що коли б я придбав в супермаркеті 2 курки і заплативши за них гроші, при виході мені б сказали, що я повинен одну курку безоплатно віддати – бо це така у них акція. І що даремно, придбаваючи акційні кури я не порадився з менеджером чи виробником.
Яким же чином можна присікти подібні неподобства, які в цивілізованих країнах Заходу звуться просто - шахрайство?

Виола
06.11.2008, 21:45
та.....що КС що МТС ....дорого і дурять.Слів на них не вистарчає.Добре що є з чого вібрати.

Alias
06.11.2008, 22:09
Цікаво, а оператори можуть підслуховувати розмови абонентів?А то...:blush:..

Mavpysuk
06.11.2008, 22:15
Цікаво, а оператори можуть підслуховувати розмови абонентів?А то.....

Ні....то я Вам як колишній оператор говорю...:)

Alias
06.11.2008, 22:16
Ні....то я Вам як колишній оператор говорю...:yahoo::yahoo::yahoo:

пупер
07.11.2008, 00:24
Цікаво, а оператори можуть підслуховувати розмови абонентів?А то...аліас, ви питали суто про операторів, я відповім:
оператори можуть в одному випадку: якщо з’єднують зі службою...

Персі
07.11.2008, 00:28
Їхали поїздом, так у Сумах телефон показував Ворожбу, а у Ніжині - якесь село.
Десь роки зо два тому, в одному кінці будинку мені телефон показував Львів, а перейду в інші кімнати - Зимна Вода. :smile: Щоправда, зараз вже нема такого глюку

пупер
07.11.2008, 00:42
Десь роки зо два тому, в одному кінці будинку мені телефон показував Львів, а перейду в інші кімнати - Зимна Вода. Щоправда, зараз вже нема такого глюку
ця послуга працює за методом пеленгації...
(так радистку кет злапали в "сімнадцяти миттєвостях весни" :))) )
є три-дві базові станції, ви -- між ними, чим ліпший сигнал -- тим ліпше визначає...

а тепер подумайте: якщо визначає так точно, то чи не знаходитеся ви "під ковпаком"?.. ;)

Персі
07.11.2008, 00:45
а тепер подумайте: якщо визначає так точно, то чи не знаходитеся ви "під ковпаком"?..
Та ну шо Ви... Я не депутат, не державний службовець, не шпійон СБУ... Забагато честі для мене :mocking:

mota_boy
10.11.2008, 15:44
Цікаво а нащо його критикувати??? Так сервіс ніякий, так ціни високі, а чи хоть хтось по тій причині мобільний викинув ???? років 8-9 назад то мали хіба багаті дяді і їх вважали дурнуватими що вони мають таку дорогу непотрібну іграшку. а ну тепер без мобільного скільки проживете ???

Alias
10.11.2008, 15:47
а чи хоть хтось по тій причині мобільний викинув
А для чого моббілку викидати? краще вже оператора змінити

пупер
10.11.2008, 16:57
А для чого моббілку викидати? краще вже оператора змінити я поки що користуюся київстаром, але значно більше лайфом.....

Alias
10.11.2008, 16:59
я поки що користуюся київстаром, але значно більше лайфом...
київстаром користуюсь виключно для розмов з татом, а всі знайомі вже давно перейшли на лайф

Гена Букин
10.11.2008, 19:32
я поки що користуюся київстаром, але значно більше лайфом.....

Лайф глючит частенько. Сеть занята.

Summer
10.11.2008, 20:00
раніше, коли було тільки два оператори, то була на Київстар, потім був Лайф, а вже 2 роки користуюся Білайн, мені подоб і тариф, і покриття :)