КПК

Показати повну версію : Музику, кожен вибирає сам!

EntOther
30.08.2007, 18:12
Кожна людина має свій особистий смак і цей смак можна сказати відповідає її характеру!! І я не поважаю людей які ображають ті стилі музики які вони не слухають!! Я вважаю шо музика для всіх ОДНА:D

Melody
30.08.2007, 18:13
Кожна людина має свій особистий смак і цей смак можна сказати відповідає її характеру!! І я не поважаю людей які ображають ті стилі музики які вони не слухають!! Я вважаю шо музика для всіх ОДНА:D

То про що поговоримо? :)

New Shrek
30.08.2007, 18:19
То про що поговоримо? :)Напевне про музичні твори від яких "душа згортається,а потім розгортається"

пупер
30.08.2007, 18:33
мене не поважайте: не люблю реп, поп і шансон...

vasili
30.08.2007, 19:50
поп
А поп - це часом не популярна музика--- Бітлз, Стоунз, Флойд, Гадюкіни ну і т.д. т.п., здається поняття троха попсовані...я рахую та була би чотка мелодія та гарний текст, а стиль немає особисто для мене особливого значення...сьогодні Барбара Стрейзен, завтра Боб Ділан, та Елла Фіджеральд...:)

Melody
30.08.2007, 19:57
а стиль немає особисто для мене особливого значення...сьогодні Барбара Стрейзен, завтра Боб Ділан, та Елла Фіджеральд...:)

Ну але ж Шуфутинський чи Круґ в цей ряд не вписується, правда?

New Shrek
30.08.2007, 19:58
Бітлз, Стоунз, Флойд,
О вперше зауважав пане vasili

vasili
30.08.2007, 20:09
Ну але ж Шуфутинський чи Круґ в цей ряд не вписується, правда?
Ні не вписується, але ці авторські виконавці мают гарний смак та чудовий розум...

EntOther
30.08.2007, 20:53
То про що поговоримо? :)

про те шо не варто ображати стилі музики бо кожен з них по своєму кращий

Додано через 2 хвилини

Та ніхто й не каже тебе неповажати за те шо ти не любиш ту чи іншу музику просто мова йде про те щоб не ображати

Melody
30.08.2007, 21:10
про те шо не варто ображати стилі музики бо кожен з них по своєму кращий

Але ж це само собою зрозуміло :)

Я думала, обговоримо різні стилі.

EntOther
30.08.2007, 21:16
Але ж це само собою зрозуміло :)

Я думала, обговоримо різні стилі.

тоді вибач не хотів тебе образити:shy: )))))
Які на твою думку найбільш розповсюджені стилі музики?

Melody
30.08.2007, 21:29
тоді вибач не хотів тебе образити:shy: ))))) ?

Не ображаюся :)
Щодо мене, то я люблю різні стилі, аби тільки музика була якісна і мала в собі якийсь "месидж".

EntOther
30.08.2007, 21:36
Не ображаюся :)
Щодо мене, то я люблю різні стилі, аби тільки музика була якісна і мала в собі якийсь "месидж".

Ось накінецьто я прочитав відповід справжньої цінительки музики))))):clapping: :clapping: :clapping:

New Shrek
30.08.2007, 22:13
і мала в собі якийсь "месидж".
http://youtube.com/watch?v=itIDg6sXgbo

vasili
30.08.2007, 22:32
музика була якісна і мала в собі якийсь "месидж".
вкус и запах, нє!

пупер
30.08.2007, 22:43
популярна музика--- Бітлз, Стоунз, Флойд
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif не може бути!...
невже насправді я люблю попсу?....

Melody
30.08.2007, 22:56
Свого часу і Штраус був попсою. Все відносне :)

vasili
30.08.2007, 23:07
Свого часу і Штраус був попсою. Все відносне
От не вірю що Штраус андерграунд, тепер...Мелоді я вас розумію, але Ви мене теж...:) от думаю хльопці з пив бару де п. Пуппер п"є пИво грают справжній андерграунд...а все, що зовні то Попсня, але яка чотка...:)

Melody
30.08.2007, 23:13
От не вірю що Штраус андерграунд, тепер...Мелоді я вас розумію, але Ви мене теж...:) от думаю хльопці з пив бару де п. Пуппер п"є пИво грают справжній андерграунд...а все, що зовні то Попсня, але яка чотка...:)

Або мені спати пора, або я Вас і справді не розумію :rolleyes: Музика не поділяється тільки на попсу і андеґраунд, є безліч стилів і жанрів - та Ви і самі це знаєте.

mavka
25.02.2008, 06:22
:) Або мені спати пора ... :rolleyes: Музика не поділяється тільки на попсу і андеґраунд, є безліч стилів і жанрів - та Ви і самі це знаєте.

:) бачу, шоста ранку вдома... хтось спить, хтось не спить, хтось й спати не збирається.... :rolleyes: присвячується усім!

Wake up Cat (http://www.youtube.com/watch?v=GmwqpHsMExg)

Romko
25.02.2008, 09:01
Музика не поділяється тільки на попсу і андеґраунд, є безліч стилів і жанрів - та Ви і самі це знаєте.
А на мою думку є музика,а є набір звуків.
Приєднуюсь до Пупера
А також андеґраунд і т.п.

Євген М.
29.02.2008, 14:20
А на мою думку є музика,а є набір звуків.
Приєднуюсь до Пупера
Повністю підтримую!... В кожному з музичних напрямів є свої моцарти і свої сальєрі...

Boris_Kiev
29.02.2008, 14:37
є свої моцарти і свої сальєрі
взагалі-то ... дарма котять балони на Сальєрі...
Колись знайомий редактор радіо прокрутив мені кілька увертюр до опер Сальєрі. Пристойна музика в канонах свого часу.
А "літературні плітки" ... це літературні плітки ...

Ось тут можна прочитати про Сальєрі:
http://if.russ.ru/issue/6/20010816_fen-pr.html (переклад з англ на рос)

Євген М.
29.02.2008, 14:53
взагалі-то ... дарма котять балони на Сальєрі...
Брудний піар 18-го сторіччя? ))
Не буду сперечатись, не знайомий з творчістю Сальєрі, але його ім'я вже стало певним ярликом для ширпотребу від музики... Хай ображається не на мене ))

Boris_Kiev
29.02.2008, 15:31
Євгене, я не нав"язую Вам, наприклад, уподобання того редактора радіо (уродженця чи то Львова, чи то Львівщини, між іншим).
Але люблю робивати масові стереотипи. :)

mavka
03.03.2008, 08:38
тимчасово (правда, Боже ? :rolleyes:) нема можливості їздити в оперу до НюЙорку милуватись прекрасною росіянкою з українським прізвищем.
тому , дякуючи ютуб, вивчаю цей феномен вдома... :) адже стільки нового внесла Анна в цей образ.

MANON, - опера Massenet.

VQC0O3j8Ttk