Показати повну версію : Музику, кожен вибирає сам!
EntOther
30.08.2007, 18:12
Кожна людина має свій особистий смак і цей смак можна сказати відповідає її характеру!! І я не поважаю людей які ображають ті стилі музики які вони не слухають!! Я вважаю шо музика для всіх ОДНА:D
Кожна людина має свій особистий смак і цей смак можна сказати відповідає її характеру!! І я не поважаю людей які ображають ті стилі музики які вони не слухають!! Я вважаю шо музика для всіх ОДНА:D
То про що поговоримо? :)
New Shrek
30.08.2007, 18:19
То про що поговоримо? :)Напевне про музичні твори від яких "душа згортається,а потім розгортається"
мене не поважайте: не люблю реп, поп і шансон...
поп
А поп - це часом не популярна музика--- Бітлз, Стоунз, Флойд, Гадюкіни ну і т.д. т.п., здається поняття троха попсовані...я рахую та була би чотка мелодія та гарний текст, а стиль немає особисто для мене особливого значення...сьогодні Барбара Стрейзен, завтра Боб Ділан, та Елла Фіджеральд...:)
а стиль немає особисто для мене особливого значення...сьогодні Барбара Стрейзен, завтра Боб Ділан, та Елла Фіджеральд...:)
Ну але ж Шуфутинський чи Круґ в цей ряд не вписується, правда?
New Shrek
30.08.2007, 19:58
Бітлз, Стоунз, Флойд,
О вперше зауважав пане vasili
Ну але ж Шуфутинський чи Круґ в цей ряд не вписується, правда?
Ні не вписується, але ці авторські виконавці мают гарний смак та чудовий розум...
EntOther
30.08.2007, 20:53
То про що поговоримо? :)
про те шо не варто ображати стилі музики бо кожен з них по своєму кращий
Додано через 2 хвилини
Та ніхто й не каже тебе неповажати за те шо ти не любиш ту чи іншу музику просто мова йде про те щоб не ображати
про те шо не варто ображати стилі музики бо кожен з них по своєму кращий
Але ж це само собою зрозуміло :)
Я думала, обговоримо різні стилі.
EntOther
30.08.2007, 21:16
Але ж це само собою зрозуміло :)
Я думала, обговоримо різні стилі.
тоді вибач не хотів тебе образити:shy: )))))
Які на твою думку найбільш розповсюджені стилі музики?
тоді вибач не хотів тебе образити:shy: ))))) ?
Не ображаюся :)
Щодо мене, то я люблю різні стилі, аби тільки музика була якісна і мала в собі якийсь "месидж".
EntOther
30.08.2007, 21:36
Не ображаюся :)
Щодо мене, то я люблю різні стилі, аби тільки музика була якісна і мала в собі якийсь "месидж".
Ось накінецьто я прочитав відповід справжньої цінительки музики))))):clapping: :clapping: :clapping:
New Shrek
30.08.2007, 22:13
і мала в собі якийсь "месидж".
http://youtube.com/watch?v=itIDg6sXgbo
музика була якісна і мала в собі якийсь "месидж".
вкус и запах, нє!
популярна музика--- Бітлз, Стоунз, Флойд
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif не може бути!...
невже насправді я люблю попсу?....
Свого часу і Штраус був попсою. Все відносне :)
Свого часу і Штраус був попсою. Все відносне
От не вірю що Штраус андерграунд, тепер...Мелоді я вас розумію, але Ви мене теж...:) от думаю хльопці з пив бару де п. Пуппер п"є пИво грают справжній андерграунд...а все, що зовні то Попсня, але яка чотка...:)
От не вірю що Штраус андерграунд, тепер...Мелоді я вас розумію, але Ви мене теж...:) от думаю хльопці з пив бару де п. Пуппер п"є пИво грают справжній андерграунд...а все, що зовні то Попсня, але яка чотка...:)
Або мені спати пора, або я Вас і справді не розумію :rolleyes: Музика не поділяється тільки на попсу і андеґраунд, є безліч стилів і жанрів - та Ви і самі це знаєте.
:) Або мені спати пора ... :rolleyes: Музика не поділяється тільки на попсу і андеґраунд, є безліч стилів і жанрів - та Ви і самі це знаєте.
:) бачу, шоста ранку вдома... хтось спить, хтось не спить, хтось й спати не збирається.... :rolleyes: присвячується усім!
Wake up Cat (http://www.youtube.com/watch?v=GmwqpHsMExg)
Музика не поділяється тільки на попсу і андеґраунд, є безліч стилів і жанрів - та Ви і самі це знаєте.
А на мою думку є музика,а є набір звуків.
Приєднуюсь до Пупера
А також андеґраунд і т.п.
Євген М.
29.02.2008, 14:20
А на мою думку є музика,а є набір звуків.
Приєднуюсь до Пупера
Повністю підтримую!... В кожному з музичних напрямів є свої моцарти і свої сальєрі...
Boris_Kiev
29.02.2008, 14:37
є свої моцарти і свої сальєрі
взагалі-то ... дарма котять балони на Сальєрі...
Колись знайомий редактор радіо прокрутив мені кілька увертюр до опер Сальєрі. Пристойна музика в канонах свого часу.
А "літературні плітки" ... це літературні плітки ...
Ось тут можна прочитати про Сальєрі:
http://if.russ.ru/issue/6/20010816_fen-pr.html (переклад з англ на рос)
Євген М.
29.02.2008, 14:53
взагалі-то ... дарма котять балони на Сальєрі...
Брудний піар 18-го сторіччя? ))
Не буду сперечатись, не знайомий з творчістю Сальєрі, але його ім'я вже стало певним ярликом для ширпотребу від музики... Хай ображається не на мене ))
Boris_Kiev
29.02.2008, 15:31
Євгене, я не нав"язую Вам, наприклад, уподобання того редактора радіо (уродженця чи то Львова, чи то Львівщини, між іншим).
Але люблю робивати масові стереотипи. :)
тимчасово (правда, Боже ? :rolleyes:) нема можливості їздити в оперу до НюЙорку милуватись прекрасною росіянкою з українським прізвищем.
тому , дякуючи ютуб, вивчаю цей феномен вдома... :) адже стільки нового внесла Анна в цей образ.
MANON, - опера Massenet.
VQC0O3j8Ttk
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008