КПК

Показати повну версію : "Плаксивая любов..."

~KOLOBOK~
30.08.2007, 06:26
Народ, от помiчаю таку ситуйовину за протилежною статтю(прекрасною тоїсть). От чому коли їм зле - вони плачуть-це я розумiю, буває деколи i в самого видавлюється гiрка. АЛЕ!!! Коли все нормально, коли любиться, коли всi живi i здоровi, коли на дворi сонце i саме не дошкуляють "тi" днi, коли б здавалося ну що ще треба до щастя, раптом знов починаються плакси. Ось читаю їх вiршi чи дописи, чи навiть тi СМС-ски, ну гарно, романтично, вiдверто, щиро, вiд серця,але ТАК СУМНО шо просто стрiлятися вiд того хочеться(Звичайно нiхто стрiлятися не думає- всi поки ментально здоровi, але ж що жто за бiда з тим всiм?)Невже жiнка нiяк iнше не може висловлювати свої почуття, свої переживання, любов чи кохання, як не через плаксивiсть? Ну невже не можна хоч якось тому зарадити,бо та усмiшка сто тисяч свiтiв милiша. Не прошу спiвчуття прошу мудростi.

Liliyah Romanova
30.08.2007, 07:11
Пробувала колись писати у радості. Не вдавалося. Нема тоді потреби. Аби писати, потрібні переживання. А в щасті хочеться жити і насолоджуватися кожною миттю. :)

bora
30.08.2007, 09:14
Я знаю досить багато "не плакс". Але чоловікам з такими теж нелегко, вони здаються надто незалежними та не пробивними, тому нерідко не романтичними. Це добре, що всі різні - можна обирати))

zet
30.08.2007, 20:46
А мне плакать некогда. Я автоматически сразу начинаю искать выход из любой ситуации, не до слёз.. :)

Doc.
30.08.2007, 22:06
Але чоловікам з такими теж нелегко,...
:D - :) - :) - :( -:clapping:- :clapping: -:clapping:- :y:...

zet
30.08.2007, 22:47

Шо, так нравятся плаксы? :)

Doc.
31.08.2007, 03:24
Шо, так нравятся плаксы? :)

Cобственно разницы - никакой. И так плохо и так не хорошо, но лучше когда всё в меру: гроза, молнии, гром, ангел. :)

Liliya
31.08.2007, 08:53
Народ, от помiчаю таку ситуйовину за протилежною статтю(прекрасною тоїсть). От чому коли їм зле - вони плачуть-це я розумiю, буває деколи i в самого видавлюється гiрка. АЛЕ!!! Коли все нормально, коли любиться, коли всi живi i здоровi, коли на дворi сонце i саме не дошкуляють "тi" днi, коли б здавалося ну що ще треба до щастя, раптом знов починаються плакси.

То ми від щастя...

~KOLOBOK~
31.08.2007, 09:25
Та я то розумiю, щоi вiд щастя можна заплакати,але ж на радощах, з посмiшкою,а то: Таке безглузде життя, що хочеться закричати
Так дивно, бачити все те навкруг і не бачити тебе
Та знаєш – ти вже давно не моя біль
Просто певне якась дурна звичка –
Думати про тебе ...

Розмовляти з тобою – коли тихо
Відповідати тобі – коли сплю
Чекати тебе – коли в хаті
І... ховатись від тебе – коли на вулиці

Безглузда писанина – ні для кого, ні для чого
Для себе? Хм!- Навіть не перечитаю!
Просто дурна звичка – розмовляти з тобою –
Буквами –
Як колись ...

Дивно - я вже не сумую – та ти зі мною
Але моментами і думаю, - чому ти не мій ?
Хоч чи хочу того?! – Ні, вже, точно - ні
Просто така дурна звичка – не спати і
Розмовляти з тобою –
Буквами ...
Як тоді I так далi i в такому ж дусi.Ну нерозумiю я проявлення романтики завжди має бути трохи мокрим? Ци це таке не визнане емо-дитя? Я ж не здох, он же за стiнкою, кому шо мiшає? А нєєєєє то треба так шоб страдати якоїсь мами.Чому? Ви iнакше розiвчилися?

А мне плакать некогда. Я автоматически сразу начинаю искать выход из любой ситуации, не до слёз.. Ну от , от тому менi чомусь старшi панянли i довподоби, з ними якось бiльше обтимiзму, навiть послати на три веселi букви i то з задором :)

bora
31.08.2007, 09:56

А я поясню)) Нам з Вами теж не просто порозумытися часом)) Не тому, що хтось поганий, а тому що відрізняємося багато в чому.. Нижче сурйозна стаття, а за хвилю може знайду про історично зумовлену різницю;)
Вчені пояснюють відмінності чоловіків і жінок різною фізіологією мозку
Американські вчені виявили, що чоловічий і жіночий мозок мають принципово різну фізіологію. За словами вчених, у зонах чоловічого мозку, відповідальних за логічний аналіз й обробку абстрактної інформації, знаходиться приблизно в шість разів більше сірої речовини, чим у жінок. При цьому в жінок у цих же зонах знаходиться в дев'ять разів більше білої речовини.
Сіра речовина - це переважно тіла нервових клітин, які забезпечують властиво обробку інформації, а біла речовина - відростки нейронів, які інформацію передають.
З отриманих у результаті досліджень даних учені роблять висновок про те, що жіночий і чоловічий мозок використовують різні "базові принципи" обробки й аналізу вступників ззовні сигналів, а також по-різному реагують на стимули, що відповідають за рішення абстрактних завдань.
Крім того, виявилося, що при вирішенні логічних завдань у жінок активуються переважно зони, розташовані в лобовій частці мозку - там, де перебувають центри контролю рухів, емоцій і мови. На думку фахівців, це пояснює високу емоційність жінок, а також їхню схильність до прийняття "чуттєво-емоційних" рішень. У свою чергу, у чоловіків логічні центри виявляються тісно сполучені в першу чергу із зонами, відповідальними за обробку зовнішніх стимулів. Саме тому, вважають учені, чоловіки схильні більш ретельно зважувати всі фактори і виносити чітко обґрунтовані логічні рішення.
За словами вчених з Колумбійського університету (Columbia University), ці розходження на генному рівні. Жіночі хромосоми (XX) відрізняються від чоловічих (XY). Тим часом, хромосома Y містить не менш 21 унікального гена, які контролюють діяльність тіла на клітинному рівні. Учені вважають, що за допомогою генетики можна пояснити й інші розходження статей - зокрема, чому чоловіку потрібно більше випити, щоб досягти стану сп'яніння: у шлунку чоловіка більше ферментів, відповідальних за розкладання алкоголю.
На жаль, відзначає CNN, учені поки не можуть пояснити, чому чоловіка найчастіше забувають опускати сидіння унітаза, а жінки не люблять виносити сміття.

natty
31.08.2007, 10:15
Щойно зареєструвалася і спішу повідомити, що все це стосується аж ніяк не всіх жінок/дівчат і, що важливо, не будь-якого віку. В 18 я теж страждала і писала вірші, але то було давно, а зараз навіть в себе на весіллі жодної сльозинки не пустила і взагалі постійно сміюся, аж зморшки мімічні з"являються :) Хоча бувають вічні меланхоліки, яким їсти не дай, а дай "порєфлєксіровать" про своє нещасне життя і розбите серце, але я таких не люблю і якось бозя милує від них останнім часом...та й таке

Liliyah Romanova
31.08.2007, 18:10
Та то Колобкові подобається повимахуватися. :)

Doc.
31.08.2007, 20:37
А я поясню)) Нам з Вами теж не просто порозумытися часом))
Порозумiтися просто, якщо цього хочуть обоє , бо якщо тiльки один, то це звичайне биття головою в стiну.
Мене бiльше цiкавить чи є жiнки з якими легко?:)

zet
31.08.2007, 20:40
Мене бiльше цiкавить чи є жiнки з якими легко?
Естественно, если вы нашли свою настоящу "половину"... Но это, увы, редкость... Но где-то в этом мире она, конечно, живёт. Только не факт, что вам судьба встретиться.

~KOLOBOK~
01.09.2007, 02:06
Та то Колобкові подобається повимахуватися. :)

Вредiна шат ап:)

Естественно, если вы нашли свою настоящу "половину"... Но это, увы, редкость... Но где-то в этом мире она, конечно, живёт. Только не факт, что вам судьба встретиться.Ну от тоже саме Зето,ну що за темнi тонИ? Нi сказати : мужик да буде тобi баба намана,головне сам будь наманий.А то судьба, може поможе. Фiгня повна Я СУДЬБА, я коваль свого щастя, так само як i ти i всi iншi А вже я вийде, так кожному своє.I навiть "якщо вас зїли у вас всеодно є аж ДВА виходи!"(с).Жiнки де ваш оптимiзм?

Liliyah Romanova
01.09.2007, 07:04
Вредiна шат ап
Недочеканє твоє! http://mysmiles.ru/tongue.gifhttp://mysmiles.ru/tongue.gifhttp://mysmiles.ru/tongue.gifhttp://mysmiles.ru/tongue.gifhttp://mysmiles.ru/tongue.gifhttp://mysmiles.ru/tongue.gifhttp://mysmiles.ru/tongue.gif

Додано через 33 хвилини
Мене бiльше цiкавить чи є жiнки з якими легко?
Це від чоловіків залежить, ні? І навпаки. :)

Doc.
01.09.2007, 15:43
Це від чоловіків залежить, ні? І навпаки.

Нонсенс. :)

Кася
01.09.2007, 16:16
фу,сльози то не тру...
я як щось не виходить просто тихо злюся....ууу...або голосно злюся..

Liliyah Romanova
01.09.2007, 16:57
Samiec - twój wróg!!!
Нонсенс.
Ну хіба Христос не казав любити ворогів? ;)

Doc.
01.09.2007, 23:00
Цитата:
Допис від Liliyah Romanova
Samiec - twój wróg!!!

Цитата:
Допис від Doc.
Нонсенс.

Ну хіба Христос не казав любити ворогів?

Нас поставлено перед фактом, але щось в Божому задумі є,:) легка здобич тішить хіба дурня.:)

~KOLOBOK~
05.09.2007, 04:44
фу,сльози то не тру...
я як щось не виходить просто тихо злюся....ууу...або голосно злюся..

Ну хоч помагає?

Кася
05.09.2007, 08:26
Ну хоч помагає?
звичайно!особливо з пательнею))

~KOLOBOK~
05.09.2007, 08:47
звичайно!особливо з пательнею))Ну то добре, як заб'єш а якшо недай бог калiкою- ревiтимеш!!!!!!!!! :D