Показати повну версію : Чудо
Народ, а хто побачить щось неприроднє і незвичайне на цій фото?
Отримає карму....
http://ra.foto.radikal.ru/0708/2a/c05b95cb3e2f.jpg
Liliyah Romanova
29.08.2007, 19:54
Миху, а не Матінка Божа на скелі стояла, що аж ореол відбився? ;)
Вижу в ней... СЛОНА!!! :)
Странно еще то, что вроде как скала сверху, а снизу песчанник, неустойчиво как то.
А вообще, если долго вглядыватся можно мнгого чего увидеть, особенно если соточку употребить перед этим :)
Я не є прихильник біготні за чудесами, просто був у монастирі РПЦ в Бахчисараї і там мене переконували, що це нерукотворне зображення.
Ну а карми - по заслугах.
Додано через 1 хвилину
Миху, а не Матінка Божа на скелі стояла, що аж ореол відбився?
Бачите, Ліля, ще декілька "чуд" - за карму і Ви повірите в чудеса і не будете такі скептичні.
Додано через 3 хвилини
Ще фото, без тоталізатора!!!
http://ra.foto.radikal.ru/0708/10/7fa169c0b3cd.jpg
п. Миху це прекрасно:) потрібно бути дійсно віруючим аби то побачети, Лілія...:)
Нажаль п. дАрт має слабку Віру...утопіст.
це прекрасно потрібно бути дійсно віруючим аби то побачети, Лілія...
Хе, то Ви мені про Лілю кажете?
п. Миху це прекрасно:) потрібно бути дійсно віруючим аби то побачети, Лілія...:)
Нажаль п. дАрт має слабку Віру...утопіст.
Василий, ошибаетесь, я ее вообще не имею (в традиционном понимании этого понятия). Сам не верю но и другим не мешаю.
Агностик я (Прошу не путать с атеистом)
При чем тут Утопизм? Я что верю в несбыточное?
А поповоду увидеть что то в чем то, рекомендую, возмите пачку "Кемела" и всмотритесь в шерсть (особенно чуть выше передней ноги, увидите лицо бородатое, а потом прорисуйте в уме тело вниз. :)
Ну, я не очень-то верующая, но рисовать немного умею и с воображением все в порядке, то тоже силуэт женский в светлом пятне увидела, ну и что? Вы попробуйте смотреть долго на кучевые облака, то еще не такие картины увидите...
агностик - не квакер, нє?
Сам не верю но и другим не мешаю.
Агностик - це не той, хто не вірить, а той, хто сумнівається, вагається.
Вы попробуйте смотреть долго на кучевые облака, то еще не такие картины увидите...
Для мене так питання не стоїть. Це не може бути спонтанне зображення. Гляньте, який правильний німб. Питання може стояти лише так: чи не рукотворний?
Додано через 48 секунд
Агностик - це не той, хто не вірить, а той, хто сумнівається, вагається.
Дякую.
Liliyah Romanova
29.08.2007, 20:34
Бачите, Ліля, ще декілька "чуд" - за карму і Ви повірите в чудеса і не будете такі скептичні.
Миху, я завжди буду в тому плані скептична.
А такі чуда, то все в голові людини. Он Зета теж поставила картинку. Хтось щось побачив, хтось нічого. У природі багато всього такого. Трохи змінити ракурс і чудо зникне.
Вибачайте, але я в тому навряд чи змінюся. :)
Василий, ошибаетесь, я ее вообще не имею (в традиционном понимании этого понятия). Сам не верю но и другим не мешаю.
Я в цьому житті не помиляюсь п. дАрт, а агностік ви тому що філософію сприймаєте матеріалістичну, а не духовну, можливо фах ваш адекватно пливає на ваше уявлення, а можливо радянське виховання, що не є погано, бо 2е тільке час відтягує, якшо так.
А на рахунок "кемела" так у то теж вірити тре, нє? :)
п.с. извини за диалектизмы:)
Вибачайте, але я в тому навряд чи змінюся.
Що ж... тоді зміниться світ.:)
Liliyah Romanova
29.08.2007, 20:44
потрібно бути дійсно віруючим аби то побачети, Лілія...
Та ну! Просто треба знати, що шукати. ;)
Я в цьому житті не помиляюсь
Хм... ну... ээ... даже не знаю что сказать. Примите мои искренние поздравления или сочувсвия, что не приходилось в жизни ошибстся, меня вот несколько "ошибок" жизни продолжают радовать до сих пор. А не ошибатся вообще. оно наверное скучно так жить. Господин Василий, теперь во всех принципиальных вопросах по бизнесу буду обязательно советоватся с Вами! :)
А воспитание.. да оно у большинства тут советское.. вот у Каспера разве что уже несоветское, но пока этого выховання не видно.
Постараемся нашим детям давать лучшее воспитание чем имели сами, да и вообще все лучшее постараемя им дать...
ЗІ та нема за що вибачати, Василю, Ваща мова щонедень то краща та доступніша навіть для такого "москаля", як я. :)
Господин Василий, теперь во всех принципиальных вопросах по бизнесу буду обязательно советоватся с Вами!
Результат буде той же: Ви знову будете робити помилки, а Василій - ні.
Додано через 39 секунд
треба знати, що шукати
-золоті слова.
аліад фотоімпакт?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
корел фотопейнт?!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
три де макс?!!!!!!! http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
Liliyah Romanova
29.08.2007, 21:58
аліад фотоімпакт?....
корел фотопейнт?!...
три де макс?!!!!!!!Пупере, нащо питаєш? Ти би на власні очі побачив, то би все одно не повірив. ;)
А з тими назвами то тобі до шрека в розділ, а не сюди. :D:D:D
Результат буде той же: Ви знову будете робити помилки, а Василій - ні.
на ошибках учатся Мих, а на чем же учится, если ошибок нет? :cowboy:
а знаєш яке я чудо бачив?!....
не повіриш!...
на скелі з’вилися чотири (навіть один — це багато!!), саме чотири американські президенти!...
уявляєте?!....
і це місце паломництва багатьох і багатьох людей з цілого світу..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
на скелі з’вилися чотири (навіть один — це багато!!), саме чотири американські президенти!...
Шо тут сказати? Віримо.
а знаєш яке я чудо бачив?!....
не повіриш!...
уявляєте?!....
і це місце паломництва багатьох і багатьох людей з цілого світу..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
Евреи всегда умели создавать символы веры.
на ошибках учатся Мих, а на чем же учится, если ошибок нет?
Хто би спорив? Особливо надовго запамятовуються свої помилки...
Евреи всегда умели создавать символы веры.
А от це точно...
Мих, а чи не здається Вам, що всі чудеса - від ненависної Вам магії, а велич Бога в тому, що Він створив красиві закони матеріального світу, а не в тому, щоб ці закони порушувати?
Мих, а чи не здається Вам, що всі чудеса - від ненависної Вам магії, а велич Бога в тому, що Він створив красиві закони матеріального світу, а не в тому, щоб ці закони порушувати?
не тільки матеріального....
Омар Люлька
01.09.2007, 22:39
Миху, можете вмене забрати карму, але я бачу мордочку цуценяти... І ще голову голуба...
Додано через 9 хвилин
Процитую РаМБаМа:
3. Да не подумаешь ты, что Машиах должен творить чудеса, отменять законы природы и воскрешать мертвых, как утверждают глупцы. Это неверно, ибо раби Акива, величайший из мудрецов Мишны, был соратником царя бен Козивы (бар Кохбы) и считал его Машиахом. И он, и все мудрецы его поколения полагали, что это так, до тех пор, пока тот не был убит за грехи свои. И только после этого они убедились, что он не Машиах. И не просили от него мудрецы сотворить чудо, [чтобы признать его Машиахом]. Но основная истина состоит в том, что Тора, законы и заповеди ее вечны и неизменны во веки веков и нельзя ни прибавить к ним и не убавить от них. И всякий, кто добавит новую заповедь к заповедям Торы или отменит одну из существующих, или превратно истолкует Тору, или станет толковать те места в ней, где говорится о заповедях, как иносказания, - наверняка лжец, злодей и безбожник.
Нічого не зрозумів, хто/що таке рамбама?
Омар Люлька
01.09.2007, 23:23
Ех, Миху, це ж один з авторитетніших юдейських Б-гословів ;)
Раббі Моше Бен Маймон, його звали...
Так цікава думка... Але повністю я з нею не згідний...
Ех, Миху, це ж один з авторитетніших юдейських Б-гословів
Раббі Моше Бен Маймон, його звали...
Так цікава думка... Але повністю я з нею не згідний...
Це спосіб юдеїв: вбити, щоб перевірити: Месія, чи ні.
Омар Люлька
01.09.2007, 23:46
Це спосіб юдеїв: вбити, щоб перевірити: Месія, чи ні.
Ви праві, Месію, з їх т.з. вбити не можна буде...
Ви праві, Месію, з їх т.з. вбити не можна буде...
Вони так немало пророків з світу звели, якщо те, що він говорив не співпадало з їх світосприйняттям.
Якщо чесно, то спочатку нічого не побачила. Потім коли підказки подивилась.;)
А взагалі, для мене чудо це трішечки приземленні речі. Безплідна жінка, яка завагітніла і родила малечу, дитячий сміх, вміння прощати, доброта, сім*ї які всиновляють дітей із дитдому...Не часто це можна зустріти серед людей....Також чудо :)
А взагалі, для мене чудо це трішечки приземленні речі.
Як казав хтось із мудрих людей, життя можна прожити двояко: не бачити чуда в нічому або бачити чудо в усьому. Я також належу до тих, хто бачить маленькі повсякденні, приземлені чудеса.
Deus igrok
05.09.2007, 22:55
життя можна прожити двояко:
Я також належу до тих,
Женщина всегда видит везде двойной смысл, даже там где его нет. Там же, где он есть – женщина вообще не видит смысла.
А.Моруа
Женщина всегда видит везде двойной смысл, даже там где его нет. Там же, где он есть – женщина вообще не видит смысла.
А.Моруа
І до чого це...
Liliyah Romanova
05.09.2007, 23:07
І до чого це...
До чого, то відомо, але від чого, ще не дуже ясно. ;)
Про чуда. Є священича сім"я у Львові, вони адоптували близняток, а по році часу у них своє дитятко народилося. До того протягом кількох років ніяк не могли завагітніти. :)
До чого, то відомо, але від чого, ще не дуже ясно. ;)
Про чуда. Є священича сім"я у Львові, вони адоптували близняток, а по році часу у них своє дитятко народилося. До того протягом кількох років ніяк не могли завагітніти. :)
Ну ось. "Звичайне" чудо.:)
Про чуда. Є священича сім"я у Львові, вони адоптували близняток, а по році часу у них своє дитятко народилося. До того протягом кількох років ніяк не могли завагітніти.
Видно, для того, щоб мати своє, їм необхідно було адаптувати чужих.
Маю живий приклад. Мій знайомий довго жив з дружиною і дітей у них не було по "його вині". Розійшлися. За рік знайшов собі іншу, яку чоловік кинув, бо не могла мати дітей.
Вони одружилися. Зараз у них двоє гарних дівчаток.
Liliyah Romanova
06.09.2007, 16:40
Видно, для того, щоб мати своє, їм необхідно було адаптувати чужих.
Таких випадків ми знаємо десь зо 5-6. Гормони, кажуть, міняються.
возмите пачку "Кемела" и всмотритесь
З тютюновим бізнесом нічого спільного не маєте?)
Черешенька
15.10.2007, 20:33
Теж вдивляючись, нічого не побачила :(. Але я впринципі бачу, за звичай, лише те, чого б мені дуже хотілося (що малює мені моя уява). Вірю у Бога і Спасителя мого Ісуса Христа, і отримала й отримую щодня стільки чудес, маленьких, повсякденних, але переконливих, що більше й шукати нічого не потрібно. Найбільше чудо для мене - це краса природи, саме у ній я найкраще відчуваю велич Бога і Його животворний Дух.
Ну і накінець з пісні: There can be miracle, when you belive :).
Думаю, що Бог відкривається кожному по-іншому: одній людині в чудесах, іншій у реаліях, ще котрійсь - у словах чи вчинках близьких. Ми всі - різні й багатогранні, але у Господі маємо єдинство і можемо доповнювати один одного. Хіба це не чудесно?
Таких випадків ми знаємо десь зо 5-6. Гормони, кажуть, міняються.
Думаю, справа не лише в гормонах.
справа не лише в гормонах.
А ще й у таблетках гормональних.Моя мама теж не могла довго завагітніти, лукувалась..так от на тих таблетках було написано"Побочные действия -многоплодная беременность"...так і з"явились ми з Наталкою :)
так і з"явились ми з Наталкою
але ви ж казали, що Ви з Наталкою різні, то може то справа не у таблетках гормональних, а у чомусь сильнійшому?
але ви ж казали, що Ви з Наталкою різні, то може то справа не у таблетках гормональних, а у чомусь сильнійшому?
ми різні за характером і це нормально,..навіть з різницею в 10 хв діти не можуть бути зовсім і у всьому однакові.Але ж мова зовсім про друге, чи не так?
не так?
не так!
в пості 48!
:))) все рівно не зрозуміла..поясніть пане vasili
поясніть будьласкапане vasili
Цитата:
Допис від Alias
так і з"явились ми з Наталкою
яке слово вам тут не зрозуміле?
Вибачте БУДЬ ЛАСКА :)
з Наталкою різні, то може то справа не у таблетках гормональних, а у чомусь сильнійшому?
що ви маєте не увазі, який зв"язок між нашою несхожістю характерів і гормональними таблетками?
Alias знаєте я переконаний що ніякі таблетки не можуть зробити Чудо!
А Чудо виходячи з контексту Дух Святий, окей Alias!:)
Liliyah Romanova
16.10.2007, 16:47
http://image.newsru.com/pict/id/large/1000039_20071016105608.gif
Чудесное появление Иоанна Павла II может послужить доводом к причислению пoнтифика к лику святых (http://newsru.com/religy/16oct2007/ruehckkehr.html)
Фигуру покойного Папы Римского Иоанна Павла II приобрело пламя зажженного костра на службе, проходившей в Бескид Живецки на юге Польши. На церемонии по случаю второй годовщины смерти Иоанна Павла II сотни людей, собравшиеся на службу, увидели, как пламя внезапно приобрело контуры фигуры человека с поднятой вверх правой рукой – именно в такой позе глава католической церкви приветствовал верующих. Данное появление Папы Римского Иоанна Павла II может послужить еще одним чудом в "копилку" Ватикана для причисления умершего понтифика к лику святых.
[...]
Свидетели произошедшего утверждают, что покойный Иоанн Павел II вернулся с того света, чтобы благословить присутствовавших на проходившей в Польше службе. "Вы можете видеть человека из огня, и я думаю, что это - слуга Господа, Папа Римский Иоанн Павел II ", - сказал директор вещания ватиканского телевидения Ярек Цилецкий, близкий друг покойного понтифика.
[...]
наш світ не лише той, що ми бачимо, але ми звикли до того, що є лише те, що бачимо. Уявити лише що твориться на Службі Божій... скільки тут присутньо ангелів... та й сам Бог присутній...
консультант
25.10.2007, 21:39
Чудесное появление Иоанна Павла II может послужить доводом к причислению пoнтифика к лику святых
Так, я дійсно приємно вражений, це Сила!
Зверніть увагу як добре видно кисть руки і пальці... Дійсно чудо.
консультант
25.10.2007, 22:08
Дякую за підказку, тут взагалі без слів... !.
Мене зачепило...
"Я обратила внимание, как что-то легко упало на землю. Думала, тряпку кто-то выбросил. А когда присмотрелась, то обомлела - это была девочка! Она приземлилась на ручки и ножки как кошка и не издала ни единого звука! Просто сидела и смотрела по сторонам. Словно, кто-то ее уберег и посадил на землю.
"Мы зафиксировали у нее только пневмонию и легкие ушибы, - говорит заведующий отделением ургентной хирургии Александр Гришин. - Это настоящее чудо, которого я еще не видел за 25 лет своей медицинской практики. Что тут сказать? Нужно благодарить Бога за такое спасение."
В Киеве 3-летняя девочка, выпав с 16-го этажа, осталась жива (http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/70924.html)
Маруся-мама
14.12.2007, 23:47
А я пережила чудо з нашою Юліанкою.
Коли їй був рік і 11 місяців то на 28 Серпня ми поїхали до моїх родичів в гості святкувати Марії а вони щей до всього купили великий гарний басейн. Ми всі гарно купались і дитина зі мною купалась і все було файно. Тоді почався дощ і ми всі пішли додому. Сіли обідати, і заки я годувала старшеньких малеча зникла. ЇЇ не було хвилин 10 і тут прибігає до мене мій племінник і каже а ваша Юліана полізла в басейн. Я настрашилась бо дитина плавати не навчена а вилізти з басейну без допомоги дорослого не можливо. Я все кинула і побігла витягати дитину з думкою що вона лежить на дні. Але коли я прибігла на двір то манюня стояла на краєчку басейна одною ручкою тримавшись за поруччя сходів.
Як вона вибралась вона пояснити не могла. Може і сама вилізла не знаю, але знаю що Бог мені її вберіг. Бо втопитись могла тільки так.
Мо трохи банально...
І в моєму житті було чудо.
Був час,коли в мене відмовила нирка,я важив 38 кілограм,не рухався.переніс 2 клінічні смерті.Лікарі прогнозували мені максимум 2 місяці життя.А потім само собою якось все внормувалося.
А,найбільше чудо для нас було,коли моїй дитині відмінили діагноз,який поставили наші лікарі...
Бог помагає,якщо щиро вірити і просити допомоги...
Всегда веришь в чудо, когда оно происходит с тобой.
В детстве несколько раз оказывался в ситуациях, подобных изложенной ниже.
Мне было шесть лет. Играя, я раз за разом взбирался на передок движущейся по улице тяжело груженной арбы, а потом спрыгивал вниз. Волов, идя рядом, погоняла девочка-подросток, а на передке сидел сосед - мальчик, старше меня.
Когда я вознамерился ехать вместе с ним и уселся рядом, он под разным предлогом стал настойчиво убеждать меня спрыгнуть на землю, выталкивал.
Я спрыгнул и, изумленный, как лягушка повис лицом вниз. Понял, за что-то зацепился хлястик курточки (была осень). Рванулся, и в следующее мгновенье меня начало переворачивать на спину и укладывать под переднее колесо. Не в состоянии выбраться, барахтаясь, обеспокоенно смотрел, как оно медленно стало наезжать на живот. Решил, что будет очень больно и приготовился. Почувствовал, как напряглось все тело: его распирала изнутри какая-то сила. Когда колесо было на мне, чуть не лопнул от напряжения. Наблюдал, как оно съезжало с меня. Обрадовался, что не было больно и все закончилось благополучно.
Тут же предпринял попытку выбраться из-под арбы, но тело не слушалось, его не чувствовал. Вспомнил о заднем колесе и повернул голову направо, в его сторону. Оно было на расстоянии вытянутой руки, медленно катилось на грудь. Понял, что меня раздавит и с этим Все кончится. Но также сознавал: Это допустить нельзя, выход должен быть. Ниоткуда пришла мысль: надо выкатываться. С усилием, почти из-под колеса, перевернулся на левый бок, потом - на живот, затем на правый бок и спину. И обнаружил, что вне арбы, а колесо прошло рядом, мимо.
Долго лежал на дороге, окружали только испуганные дети. Потом прибежал товарищ, очень сильный мальчик. И отнес меня домой. Через некоторое время прибежала с работы мать.
Я был обездвижен и в полузабытье. Женщины решили, что поможет только "бабка", которая своим "шептаньем" ставит на ноги всех. Выяснилось, что та ушла "шептать" по дальним селам, и где ее искать, не известно. Вернется только через три дня.
Эту "бабку" знал. Видел много раз, как она, всегда глядя вниз- перед собой, быстрым шагом пересекала село и уходила в степь, потом через несколько дней возвращалась, иногда с другой стороны. Это была нестарая женщина, смуглая, с суровым лицом. Одета всегда в одно и то же: черный жакет и длинную темнокоричневую юбку.
Мы- дети ее побаивались.
Ждал ее с надеждой. Она пришла ночью. При свете керосиновой лампы перевернула меня на правый бок, завернула на мне рубашку и низко, почти касаясь тела губами, наклонилась, стала быстро что-то шептать. Я пытался вслушиваться, но ничего не разобрал. Что было дальше, не знаю.
Проснулся на следующий день радостный, абсолютно здоровый. В окна светило солнце. Вскочил и выбежал во двор. Там меня уже ждали товарищи.
Через много лет достоверно узнал, что в то время в нашем краю
жила народная целительница. Слышал, сейчас ее приводят как пример редчайшего таланта, творившего чудеса целительства.
Почему-то уверен, что это та самая "бабка".
Deus igrok
19.12.2007, 21:33
http://www.wz.lviv.ua/image/3642/articles/61530-178x122.jpeg
У Свято-Володимирський катедральний собор УПЦ (МП) в Луганську привезли чудотворну ікону Ісуса Христа, з якої сочиться кров IV групи. Щодня прикластися до неї приходять тисячі віруючих. Тут вона пробуде до 21 грудня. Про це повідомляє релігійно-інформаційна служба України.
Ікона з ликом Христа подорожує багатьма країнами світу у скляному футлярі. Її супроводжує власниця – мати Ангеліна. Ікона почала мироточити 1999 року, а через рік – 5 квітня 2000 року (напередодні Пасхи, у Велику середу) – на лику Христа виступила кров.
Результати біохімічної експертизи підтвердили, що святиня виділяє справжню людську кров. Гематологи встановили групу цієї крові – IV.
Як розповідає мати Ангеліна, раніше з ікони стікало значно більше крові, сьогодні вона сочиться краплями.
Детальніше тут (http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=61530)
Liliyah Romanova
20.12.2007, 20:09
У Свято-Володимирський катедральний собор УПЦ (МП) в Луганську привезли чудотворну ікону Ісуса Христа, з якої сочиться кров IV групи
Це ж треба. Це якраз та ікона, до якої кілька років тому я так і не дійшла, коли її виставили у православній церкві на Короленка.
Olexandr
21.12.2007, 16:23
Результати біохімічної експертизи підтвердили, що святиня виділяє справжню людську кров. Гематологи встановили групу цієї крові – IV.
А що властиво УПЦ (МП) говорить про цей феномен, які у неї коментарі?
Вже про одні чуда ми чули, коли "батюшки" по жилці спускали червону фарбу до очей на іконі!!! Це було у Чернігівській області!
А як це прокоментують, коли доказано, що це кров встановленої групи!
Вже про одні чуда ми чули, коли "батюшки" по жилці спускали червону фарбу до очей на іконі!!! Це було у Чернігівській області!
УПЦ (МП) - БРЕШУТЬ, і ви їм не вірите, а кому вірите і чому?
Olexandr
21.12.2007, 16:32
а кому вірите і чому?
Вірити слід тому, хто говорить правду, яку можна підтвердити, а не в те, що має на собі "папірців" стільки, що можна загорнути всі цукерки, які виробляються на РОШЕН!
Коли Церква твердо сказала: "ЦЕ- ЧУДО"! І при цьому було наведо приклади про сцілення, а той церковні критерії до визнання чуда! Тільки тоді можна вірити і не сумніватися! Це - моя думка!
чудо - те, що ми всі досі живемо, а отже маємо шанс стати кращими...
а я в чудо на кшталт іон, там сіяній, образів у небі - не вірю, навіть коли наведені приклади і тому подібне, чудом вважаю складну операцію наприклад лікаря який спас людину...
а ікони з кров"ю це мабуть для моєї бабці яка крім Біблії нічого не читає вже років 50 ...
Додано через 2 хвилини
чудо - те, що ми всі досі живемо
ви так странно говорити, пані маюнка, у вас дипресія?
а ікони з кров"ю це мабуть для моєї бабці яка крім Біблії нічого не читає вже років 50 ...
бабці "зачтьотся", якщо вона звісно не просто читає, а й розуміє. а як вам таке чудо, Василю, коли людина, хвора на СНІД, зцілилиася молитвами своєї общини?
Додано через 50 хвилин
ви так странно говорити, пані маюнка, у вас дипресія?
чому ж? ні. я радію з кожного дня, що мені дарований. просто не відчуваю себе гідною такого чуда - як таке життя, яке маю.
так, я дійсно так пишу, що можна подумати ніби депресую:) але це не так. принаймні не зараз.
а мені подобається як Маюнка пише.
мені подобається як Маюнка пише.
пишу по вірі
пишу по вірі
а мені подобається як Маюнка пише.
мені теж , але то бачення змінеться, як нам не жаль за пару років...того шо галицьку автентичність властиво тіко в Дрогобичі відомо зберегли :naci: ...
мені теж , але то бачення змінеться, як нам не жаль за пару років...того шо галицьку автентичність властиво тіко в Дрогобичі відомо з берегли націоналісти ...
не зрозуміла вашого допису...
в чім моє бачення зміниться і за скільки років?
не зрозуміла вашого допису...
в чім моє бачення зміниться і за скільки років?
маюнка не спілкуйтесь з западенцями, вони вас в бога заставлять повірити!:)
маюнка не спілкуйтесь з западенцями, вони вас в бога заставлять повірити!
не треба так говорити, добре? мене це ображає. бо я вірю в Бога. незалежно від того, хто що про то думає
не треба так говорити, добре? мене це ображає. бо я вірю в Бога. незалежно від того, хто що про то думає
васілі шароший, васілі так шутіт....
правда, васілі?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
правда, васілі?...
ясно:)
правда, васілі?...
пупере, ви ж знаєте шо я маю на увазі у інтелектуальній думці !
пупере, ви ж знаєте шо я маю на увазі у інтелектуальній думці !
З точки зору банальної ерудиції, (http://p81.jino-net.ru/library/terms_ua.htm) кожний індивідуум, який критично мотивує абстракцію, не може іґнорувати критерії утопічного суб’єктивізму, концептуально інтерпретуючи загальноприйняті дефанізуючі полярізатори; тому консенсус, досягнутий діалектичною матеріальною класифікацією загальних мотивацій у парадигматичних зв’язках предикатів вирішує проблему удосконалення формуючих ґеотрансплантаційних квазіпуслістатів всіх кінетично корелюючих аспектів,правда,Василь?
Я правильно зрозумів?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_avatar-174.gif
http://ra.foto.radikal.ru/0708/2a/c05b95cb3e2f.jpg
Додано через 1 хвилину
Чи це не розміщене в центрі зображення з ореолом?
так і є.
Цьому теж ще ніхто пояснення не знайшов.
Святий Шарбель.
uk.wikipedia.org/wiki/Святий_Шарбель - 35k
Віднині його мощі є і у Львові.
А пахнуть як... Рожами. Сильно-сильно: аж чути було на вулиці (загазованій транспортом), коли несли їх з аеропорту до Архикатедрального собору св.Юра.
http://lebanet.info/artikel/403.php
Віднині його мощі є і у Львові.
то є велика подія для віруючих.
Liliyah Romanova
24.12.2007, 04:37
а чому? ;)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif мені теж цікаво...
а чому?
Дуже багато зцілень.... Багато людей у свій час в Ліван їздили, а сьогодні є мощі Шарбеля у Львові.
а чому? ;)
Відповідь можете пошукати на цих сторінках:
uk.wikipedia.org/wiki/Святий_Шарбель
http://lebanet.info/artikel/403.php
Вчора 07.07.08 у Львівській області, Жидачівського району у селищі Журавкове, після удару блискавки в пень старого дерева появився образ Божої Матері! Це явище спостерігало багато людей, священники селища відправляли Службу Божу, люди запалювали свічки і молилися! Образ зявився десь після обіду 7 числа, в почав зникати вночі, десь о 1.30 піся того як почав падати дощ!
Образ замітила маленька дівчика, років 5-6. Дитині спочатку ніхто не вірив, але як пішли дивитись старші люди, усі були вражені!
Не знає ніхто, поява образу повязана з чимось хорошим, чи нас повідомлявть про щось небезпечне, але всі надіються на хороше!
Ось фото з місця подій, вибачте за погану якість, зроблено телефоном!
Все те що світле на пні, і є сам образ!
http://i077.radikal.ru/0807/0b/53825fdc1f8b.jpg (http://www.radikal.ru)
Насправді було все видно значно краще, моржна було розгледіти обличчя!
а що ще ви там бачите?.... ))
а що ще ви там бачите?.... ))
бачила не я одна, це є фото.... а що ви думали побачити людину в кольорі?))) в пучаєві теж щось подібне люди бачили...
бачила не я одна, це є фото.... а що ви думали побачити людину в кольорі?))) в пучаєві теж щось подібне люди бачили...
а я ніколи нічого такого не бачу, і щасливий, що не маю таких ілюзій... ))
а я ніколи нічого такого не бачу, і щасливий, що не маю таких ілюзій... ))
може просто недоводилось...
2 Марта2 :
А ви впевнені жи то Марія ? Грім і дощ це вже чиясь інша парафія та інша релігія.
Liliyah Romanova
08.07.2008, 22:09
Грім і дощ це вже чиясь інша парафія та інша релігія.
Справді?
6 Все, що хоче Господь, те Він чинить на небі та на землі, на морях та по всяких глибинах!
7 Підіймає Він хмари від краю землі, блискавиці вчинив для дощу, випроваджує вітер з запасів Своїх.
(Пс.134:6,7)
nastinka
08.07.2008, 22:21
я бачу слона :)
може просто недоводилось...
та ні -- доводилося....
тільки не сприймаю це за "чудо", до якого тре ходити і тихо божеволіти... http://levus.info/smile/wink.gif
наприклад, веселка...
чудо?...
ще й яке, але ніхто не робить похапцем знімків і в газету не продає... http://levus.info/smile/wink.gif
Liliyah Romanova
08.07.2008, 22:31
Я взагалі ніц не бачу. Пляма як пляма.
Я від гуцулів приїхала недавно, то господиня говорила, шо в сусідньому селі коза на дереві вигризла образ, тепер люди ходять до нього молитися і коза, кажуть, теж приходить.
Zirnycja
08.07.2008, 22:52
Цьому теж ще ніхто пояснення не знайшов.
Цей Хрест з Марамароша?
Маю подібну фоту, треба пошукати в архіві...
та ні -- доводилося....
тільки не сприймаю це за "чудо", до якого тре ходити і тихо божеволіти...
наприклад, веселка...
чудо?...
ще й яке, але ніхто не робить похапцем знімків і в газету не продає...
веселка вже не чудо, бо ми то бочим часто, впав дощ, присвітило сонце і на тобі веселка! І мені здається такі речі не порівнюються!
Зрештою, вірити чи не вірити-справа ваша, можливо як би бачили ви це, не були так категоричні....
веселка вже не чудо, бо ми то бочим часто, впав дощ, присвітило сонце і на тобі веселка! І мені здається такі речі не порівнюються!
Зрештою, вірити чи не вірити-справа ваша, можливо як би бачили ви це, не були так категоричні....
ви самі відповіли...
ви вважаєте чудом те, що не можете пояснити...
просто-на-просто.....
і вам хочеться якесь чудо знайти, от ви й шукаєте, а знайшли щось невідомо що і вже вважаєте це чудом...
і вам хочеться якесь чудо знайти, от ви й шукаєте, а знайшли щось невідомо що і вже вважаєте це чудом...
я не шукала, воно само прийшло... :)
Цей Хрест з Марамароша?
Маю подібну фоту, треба пошукати в архіві...
Це дерево, що зберігається у Святоільїнській церкві в Чинадієво.
Хреста цього ніхто не випалював ані навіть не підправляв.
Таких хрестів є два. Другий - у церкві с. Берестово, що біля Чинадієво. Точніше, це дві половинки одного хреста.
Два дні лісоруби спочатку не могли зрізати грубезного бука (бензопили заклинювало), а потім не могли розколоти один із метрових кусків.
І коли у відчаї кинули його разом із застряглими в ньому клинцями на землю, то деревина розкололась.
Всередині, на серцевині кожної з половинок лісоруби побачили цей хрест.
Половинки дерева віддали у церкви, запросили науковців, опублікували у пресі, зробили репортаж на каналі "1+1" організували міжнародну конференцію. Московські вчені подали інформацію в інтернеті з проханням дати пояснення.
Поки що цього ніхто пояснити не зміг.
Liliyah Romanova
10.07.2008, 20:30
Різниця між магією та чудом.
Магия, в той мере, в какой мы верим, что она существует, является насилием человеческой воли, человеческого произвола над природой и над другим человеком. Это порабощение. Чудо — это действие Божие, совершающееся посредством верующего человека, чистого душой, отдавшего себя Богу, и это — дело освобождения. Освобождения от уз греха, от гнета того ужаса, который мы, люди, создали на земле. Самая сущность чуда именно в том, что человеку и природе вокруг него возвращается свобода быть собой, не быть во власти злого человека или зла на земле.
Митрополит Сурозький Антоній
а я одразу побачила обличчя чоловіка, що плаче.
ось я контуром приблизно показала, як бачу, хоча вираз обличчя зовсім інакший, ніж при обводці вийшов.
http://i003.radikal.ru/0807/1b/01be615bccc5.jpg
найкраще то видно при зменшенні картинки:
http://i017.radikal.ru/0807/40/fc15549591b3.jpg
Liliyah Romanova
11.07.2008, 16:14
http://www.hottabych.net/forum/images/smiles/icon_biggrin.gif
Вибачте, просто така асоціяція виникла...
та там шо завгодно можна побачити, але зверніть увагу на ореол, "зроблений" як під циркуль. По теорії ймовірності, якщо це не рукотворне, а "природнє", то то є чудо.
afterstep
12.07.2008, 11:11
По теорії ймовірності,
гм..... можна викладки?
себто райдуга, раз вона ореол, і нерукотворна - то вона чудо? чомусь думав - атмосферне явище....
себто райдуга,
при чому тут райдуга? мова йде про зображення на камені.
при чому тут райдуга? мова йде про зображення на камені.
зображення на камені має якусь чудесну природу?...
і чому тільки на камені?...
кола на воді також мають "чудесні" властивості...
зображення на камені має якусь чудесну природу?...
і чому тільки на камені?...
кола на воді також мають "чудесні" властивості...:D:D:D
Пупере, Ви мене розсмішили....
Мова йде про ореол, який якимось чином появився на скалі (камені)(див моє фото). Тут ні вода, ні райдуга не мають нічого спільного до цього явища і аналогії тут недоречні.
Мова йде про ореол, який якимось чином появився на скалі (камені)(див моє фото). Тут ні вода, ні райдуга не мають нічого спільного до цього явища і аналогії тут недоречні.
зізнаюся: уявні друзі, уявні чуда, уявні "знаки", уявні боги мене смішать не менше....... http://levus.info/smile/wink.gif
зізнаюся: уявні друзі, уявні чуда, уявні "знаки", уявні боги мене смішать не менше.......
та мене також і шо?
Я від гуцулів приїхала недавно, то господиня говорила, шо в сусідньому селі коза на дереві вигризла образ, тепер люди ходять до нього молитися і коза, кажуть, теж приходить.
Козу надо отдать в художественную школу, пусть учится, а вдруг у нее дар, нельзя его закапывать в землю вместе с ее кизяком, пока зубы крепкие и может грысть древисину.
З.Ы. А может это не коза была, а бобр? :-)
Знаєте, шо я Вам скажу про "чудо"? До цієї справи тре ставитися обрежно і серйозно. Чому? Бо якщо ми не знаємо що це, то не слід кепкувати, бо то чудо може бути дійсно від Бога, але й не слід стрімголов вірити, що це точно від Бога. Час все покаже і виявить, а скороспішні перегини небезпечні, як в одну сторону, так і в другу.
Liliyah Romanova
14.07.2008, 20:51
Бо якщо ми не знаємо що це, то не слід кепкувати, бо то чудо може бути дійсно від Бога, але й не слід стрімголов вірити, що це точно від Бога.
А треба? Це догма? Не догма. То й не треба казати, кому в це вірити, кому ні, а чому раптом ставитися обережно. Це все цілковито індивідуальна справа. А може то диявол навмисне спокушає до ідолопоклонства: нащо вам Бог, вірте у чуда, от які незбагненні...
Час все покаже і виявить, а скороспішні перегини небезпечні, як в одну сторону, так і в другу.
І чим цікаво ?
Про спокушування.
22 І, набік відвівши Його, Петро став Йому докоряти й казати: Змилуйся, Господи, такого Тобі хай не буде!
23 А Він обернувся й промовив Петрові: Відступися від Мене, сатано, ти спокуса Мені, бо думаєш не про Боже, а про людське!
(Матв.16:22,23)
А треба?
Шо треба?
Додано через 46 секунд
Це догма?
яка догма?
Додано через 1 хвилину
То й не треба казати, кому в це вірити, кому ні,
хто каже?
Додано через 2 хвилини
а чому раптом ставитися обережно.
а чому необережно?
Додано через 3 хвилини
А може то диявол навмисне спокушає до ідолопоклонства: нащо вам Бог, вірте у чуда, от які незбагненні...
може, а хто каже - ні? тому і тре бути обережним.
Додано через 5 хвилин
І чим цікаво ?
цікаво тим, що наприклад, і в Люрді свого часу теж були скептики і ті, що насміхалися й кепкували.....
Liliyah Romanova
14.07.2008, 22:13
цікаво тим, що наприклад, і в Люрді свого часу теж були скептики і ті, що насміхалися й кепкували.....
Ну і?
Мені так шкода Марії бідної. Зробили з неї мало не богиню...
Четверта особа Божа практично. А скільки тих її "явлінь" від диявола йде... І люди вірять. У кожне вірять. Ну, то й добре. Раз така віра, то нехай. Яка різниця, чому вклонитися, якщо то чудо.
Ну і?
Мені так шкода Марії бідної. Зробили з неї мало не богиню...
Як у СЄ....у вас вийшло....
Додано через 1 хвилину
А скільки тих її "явлінь" від диявола йде...
Її явлення явно не від диявола, то Ви вже перегнули.
Додано через 3 хвилини
Яка різниця, чому вклонитися, якщо то чудо.
ну... то ви самі придумали....
Liliyah Romanova
14.07.2008, 22:33
Як у СЄ....у вас вийшло....
А ви про марійні секти не чули? Звідки вони взялися? Не з надмірного культу Марії?
Та певно! Диявол може приймати і образ Марії, і образ Христа. Он, до Ісуса приступив через Петра. Я вам навмисне навела цитати.
Тому пустельники завжди гнали від себе явління Христа чи Марії, казали "відійди, сатано", бо то він їх до гріха гордині спокушав.
Тому пустельники завжди гнали від себе явління Христа чи Марії,
Завжди?
Liliyah Romanova
14.07.2008, 22:47
Завжди?
Практично завжди. Людина може впасти у гордість, якщо подумає "мені явився сам Христос чи сама Богородиця". Треба бути дуже сильним духово, та і так, не так то легко.
Практично завжди.
О! зНАЧИТЬ НЕЗАВЖДИ!
я собі просто так на хвилю уявив, справжнє явління.... і пустельник його проганяє.....
Маруся-мама
14.07.2008, 23:00
Мушу тут Миху з вами не погодитись. В цьому ви помиляєтесь. Якби все було таке чисте і невинне то не було б проблем з тими марійськими сектами і розколу в церквах.:no:
Мушу тут Миху з вами не погодитись. В цьому ви помиляєтесь. Якби все було таке чисте і невинне то не було б проблем з тими марійськими сектами і розколу в церквах.
Я читаю те, що бачу. А бачу наступне: "Її явлення від диявола" Я так собі подумав, що раз її, то вже не від диявола. Хоча... звичайно диявол може так підступати, але то не значить, що 99% є саме так. Такої статистики взагалі нема. А начастіше такі явлення є людям досконалим, щоб випробувати на гордість... то відоме явище. Тому я й кажу неможна якесь чудо або підносити, або насміхатися і відноситися до цього обережно. Саме так робить церква...
Liliyah Romanova
14.07.2008, 23:16
я собі просто так на хвилю уявив, справжнє явління.... і пустельник його проганяє.....
Дурниць вам захтілося...
Пустельник прожене в кожному випадку. Але, правдивому, не скаже "відійди, сатано", а "відійди, Господи, я недостойний".
Додано через 1 хвилину
А бачу наступне: "Її явлення від диявола"
А тепер подивіться дослівно, без ваших перекручень:
її "явління".
Бачите, що вам хочеться?
А начастіше такі явлення є людям досконалим, щоб випробувати на гордість...
Не конче.
Саме так робить церква...
Церква радше старається ігнорувати. І ставиться не обережно, а дуже скептично.
Дурниць вам захтілося...
Пустельник прожене в кожному випадку. Але, правдивому, не скаже "відійди, сатано", а "відійди, Господи, я недостойний".
ух! молодець пустельник... безполковий.... от тільки історії є різні про ці випадки....
Додано через 2 хвилини
Церква радше старається ігнорувати. І ставиться не обережно, а дуже скептично.
так скептично, чи ігнорувати?
Додано через 5 хвилин
її "явління".
Бачите, що вам хочеться?
пишіть чітко, тоді й не захочеться. Я може ви так і думали, а тепер хочете думку повернути?
Liliyah Romanova
14.07.2008, 23:35
Я може ви так і думали, а тепер хочете думку повернути?
Добре, трактуйте собі, як бажаєте. Мені байдуже.
Головне, що я собі знаю.
afterstep
15.07.2008, 00:08
Миху, і ще раз вам повторю - стережіться своїх очей, та не довіряйте їм :)
ще античним філософам було відомо, що очі розум в оману вводять :)
вам як кулко на камені, що вилискує - то вже "чудо, бо по теорії ймовірності...."
Миху, визнайте - крім назви "теорія ймовірності" - ви більше ніц в тому не тямите.
Природі якраз кулка притаманні, і при влучанні блискавки в скелю -найімовірніше утвориться пляма з округлими формами.
Природа - не люди, квадратами не будує (за винятком кристалічних порід - але там інші принципи).
І от слід від блискавки з поплавленими на краях камінцями (і власне то й вилискує при попаданні світла під певним кутом) - і видається вам чудом, і ореолом.
==
Правда, враховуючи те, що ви в такому поважному віці й далі всерйоз вірите в відьом (та казки) - то не здивуюся, якщо ви вперто стверджуватимете, що блискавки - то винятково божі стріли :)
ну, і грім - то гуркіт колісниці, бо небо так само гидко забруковано, як львівські вулиці, і та бричка зі стрільцем - страшно гуркоче...
Миху, і ще раз вам повторю - стережіться своїх очей, та не довіряйте їм
ще античним філософам було відомо, що очі розум в оману вводять
Шо? Зовсім не довіряти? Чи частково?
afterstep
15.07.2008, 00:39
у вас дійсно складний випадок - і я б таки вам порадив, навіть бачучи "зелений" на світлофорі - бути обережним :)
==
бо може статися чудо - хтось не зауважить червоний :)
від ДТП гинуть в тисячі разів частіше, ніж калічіють від щеплень :) а травмуються - і поготів :)
у вас дійсно складний випадок - і я б таки вам порадив, навіть бачучи "зелений" на світлофорі - бути обережним
лікар?
afterstep
15.07.2008, 00:45
лікар?
Миху, знаючи вашу нелюбов до аптек, а також враховуючи вашу нелюбов до цукру... Глянув ваш профіль - ніби понад 40-к?
==
Як там в приказці - як до 30-ти Бог не дасть, то вже в аптеці не купиш?
==
Напевно таки мушу в свому профілі написати нагадування - "Для Миха. Не лікар. Згідно диплому - фізик"
Як там в приказці - як до 30-ти Бог не дасть, то вже в аптеці не купиш?
а так просто поговорити, без накакування в кишеню не вмієте?
Додано через 1 хвилину
Згідно диплому - фізик"
значить дружина - лікар.
afterstep
15.07.2008, 00:51
а так просто поговорити, без накакування в кишеню не вмієте?
та не маю кишенькового голуба, та й не накакування це - просто константація факту.... Воно знаєте як трудно пробивати шкуру бегемота очеретинкою, особливо якщо на тій шкурі кількарічна броня присохлого всякого й різного....
==
воно ж якби ви хоч мінімально реченнями читати вміли - а то за комами й суті допису часто не бачите, і сторінка за сторінкою офтопите будь-яким чином, розділові знаки обговорюючи.... Аби тільки на питання не відповісти:)
Додано через 1 хвилину
значить дружина - лікар.
Миху, я не ханжа - в круг підозрюваних дозволяю вам включити й коханку. Також рекомендую розширити коло - до ближчих родичів до 3-го коліна, до бувших співробітників, до однокласників і просто до колєг по пиятиці :)
До речі, якщо любите скарбезні анекдоти - рекомендую попиячити з психіатрами або гінекологами.
та не маю кишенькового голуба, та й не накакування це - просто константація факту.... Воно знаєте як трудно пробивати шкуру бегемота очеретинкою, особливо якщо на тій шкурі кількарічна броня присохлого всякого й різного....
о, то який же ви фізик? парнокопитний певно сти кінчєли, нє?
Додано через 47 секунд
воно ж якби ви хоч мінімально реченнями читати вміли - а то за комами й суті допису часто не бачите, і сторінка за сторінкою офтопите будь-яким чином, розділові знаки обговорюючи.... Аби тільки на питання не відповісти
А ото шо? Не офтоп?
Додано через 2 хвилини
До речі, якщо любите скарбезні анекдоти - рекомендую попиячити з психіатрами або гінекологами.
кажете, жи то добре? маєте позитивний досвід?
Додано через 4 хвилини
просто до колєг по пиятиці
регулярно тойво....п"єте?
afterstep
15.07.2008, 00:59
о, то який же ви фізик? парнокопитний певно сти кінчєли, нє?
сподіваюся, за цє вам картку вліпляить :)
шкода, що не закінчив - часто в роботі не вистачало вміння роги відкручувати - але нічого, з часом насобачився, і навчився давати раду навіть видатним, еталонно-племінним. примірникам :)
==
До речі - як я розумію ваш допис - ви й ветеринарів недолюблюєте? а даремно - у вас же там (в зооветеринарному) є дуже хороший лікар, з ваших дописів щось пригадується?
А чим вам ветеринари дорогу перебігли? чи ви й там від щеплень постраждали?
==
І ще раз "до речі" - мені слід вважати, що ви вирішили, що "досить досить, вже досить того досить, нігди буде недосить, доки таки не досить"?
Для вас - і прямим текстом - ваша пропозиція в ПП скасовується? Вам не досить хамовитого підмайстра - вирішили самостійно "клас показати"?
Для вас - і прямим текстом - ваша пропозиція в ПП скасовується? Вам не досить хамовитого підмайстра - вирішили самостійно "клас показати"?[/quote]
А хто почав?
сподіваюся, за цє вам картку вліпляить
я у вашу "дискусію" не вмішуюся....
прийде мартіні або лілька -- хай вони пістон і вставляють...
afterstep
15.07.2008, 01:13
Афтерстеп, Вас певно в дитячому садочку діти обзивали... Ви так файно і настирливо відпор даєте... відчувається - непересічний досвід.
Миху - ви не розумієте простих очевидних речей, які розуміють навіть старшокласники:
1) з садочкового мишлення з часом більшість людей виростає
2) ваша фраза - чергова персональщина та порушення правил форуму
3) вас легко впіймати на невігластві. Особливо як ви починаєте викладати свою думку :) Наприклад: Гаррі Поттер, лічильник Гейгера, швидкість світла,"по теорії ймовірності, ... це чудо"
==
А хто почав?
розглядаючипо пунктах вищеперераховане:
1) "а він перший" зазвичай проходить в початковій школі
2) ви не засвоїли в середній школі ні "мову Езопа", ні метафор - тобто не вмієте "чисто облаяти"
3) власне п.2 є ще одним доказом вашого невігластва :)
з садочкового мишлення з часом більшість людей виростає
як хто...
Додано через 47 секунд
не вмієте "чисто облаяти"
зате ви мастак
Додано через 1 хвилину
3) власне п.2 є ще одним доказом вашого невігластва
хтось тут про персональщину казав....
afterstep
15.07.2008, 01:26
хтось тут про персональщину казав....
тут - не персональщина....
Так можете дати викладки в студію, чому "по теорії ймовірності" ореол півколом - то чудо? і ті викладки проілюструвати на ореолі півколом системи "райдуга"?
==
на підставі цього, а також вашого лічильника.... чорт, забув - як ви Гейгера обізвали? - також можна показати, що то не описка, а системне використання понять, в яких ви ніц не тямите. Інше питання - що математика, що фізика - це не трактування Біблії - тут ваше невігластво відразу як шило з мішка лізе :)
==
Загалом - достатньо модератору - і офтопу для чистки, і даних для прийняття рішень :)
==
Наостанок запитання - Миху, а вам не видається дещо дивним те, що дуже багато форумлян в підписи цитати з Біблії вліпили? Ото ж було там ніби сказано стосовно "не згадуй ім'я моє всує"?
А вам не видається, що така масова набожність може .... кгм.... як би то покоректніше (чи політ-коректніше) висловитися? видаватися приторною, і викликати внутрішній спротив у відвідувачів форуму - з точністю до "фофудья" і інших лайок?....
тут - не персональщина....
ага, не персональщина, а то неправда:
http://news.1plus1.ua/nauka/sprostovano-teoriyu-einshteina.html
Хтось там шось про шило казав.....
тре було вчити фізику, а не опуси Волошина читати... пане фізик.
Додано через 4 хвилини
А вам не видається, що така масова набожність може .... кгм.... як би то покоректніше (чи політ-коректніше) висловитися? видаватися приторною, і викликати внутрішній спротив у відвідувачів форуму - з точністю до "фофудья" і інших лайок?....
хіба з власної заздрості. Що ж ви на чуже дивитеся і як ви можете знати людина щиро то робить, чи ні? Любите судити?
afterstep
15.07.2008, 01:42
ага, не персональщина, а то неправда:
http://news.1plus1.ua/nauka/sprostov...inshteina.html
Хтось там шось про шило казав.....
тре було вчити фізику, а не опуси Волошина читати... пане фізик.
і це, в принципі - теж персональщина :)
Крім того -і на цей раз, Миху, як би вам коректніше сказати? Ви знов ароматизовували борошно газом, що виділяється після горохової юшки :)
Якийсь журналіст, щоб "привернути цікавість", в "тріскучому стилі бульварної журналістики", вкатав заголовок, ви прочитали - і переповнені щастя, що "мудрому досить" - запостили сюди :)
==
Отже, читаємо:
Тим самим поставлені під сумнів основи теорії відносності Альберта Ейнштейна, яка дає сучасний фізичний опис основ нашого всесвіту. Теорія свідчить, що швидкість світла є абсолютною і не може бути перевищена.
Проте професорам Гюнтеру Німцу й Альфонсу Стальхофену вдалося експериментальним шляхом одержати й вивчити відомий в сучасній теоретичній фізиці "ефект тунелю". Згідно з існуючою теорією, в подібних тунелях існує "нульовий час".
журналіст таки не марно свій хліб їсть - дурниць не пише :)
"поставлені під сумнів основи теорії відносності" - гладке формулювання, що суттєво відрізняється відвашого "категоричного твердження". Ви не дочитали?
А на додачу - можна сказати, що все крутиться навколо ефекту,відомого ще з 30-х років :)
Що ж ви на чуже дивитеся і як ви можете знати людина щиро то робить, чи ні? Любите судити?
власне, по вмінню судити інших - і оцінюю :)
Ви - суддя-мастак :) І взагалі - еталон! І хай ваша карма буде тому свідоцтвом :) (власне за це й додав вам тоту карму) :)
і це, в принципі - теж персональщина
Крім того -і на цей раз, Миху, як би вам коректніше сказати? Ви знов ароматизовували борошно газом, що виділяється після горохової юшки
Якийсь журналіст, щоб "привернути цікавість", в "тріскучому стилі бульварної журналістики", вкатав заголовок, ви прочитали - і переповнені щастя, що "мудрому досить" - запостили сюди
ну ясно.... персональщина... порушив нєоспорімиє знаннія фізика.
придивіться, там якісь німецькі вчені шось про світло кажуть, чи журналісти?
а про те, що швидкість частин може бути більшою за швидкість світла писало ще ого-го.... у підручнику з фізики нЄкого Жданова.
Додано через 3 хвилини
власне, по вмінню судити інших - і оцінюю
Ви - суддя-мастак І взагалі - еталон! І хай ваша карма буде тому свідоцтвом
не ставте так часто :), бо враження, ніби ви все смієтеся, як на фото.
Liliyah Romanova
15.07.2008, 04:28
Хлопці, вистачить. Інакше я вам окрему гілку створю типу "кеп вс васілі" і буду ваші пости туди переносити.
afterstep
15.07.2008, 10:42
а про те, що швидкість частин може бути більшою за швидкість світла писало ще ого-го.... у підручнику з фізики нЄкого Жданова.
Миу, чесне слово - ви собі якусь бздуру придумали - й в чнрговий раз пробуєте то видати за мої думки, не висказані в дописах, але відкриті вашому прозорливому та всепередбачаючому розуму.
Взагалі кажучи, якщо маєте натхнення обговорити квантову механіку і потлумачити її, як ви то з Біблією робите - то вам запропонували:
Інакше я вам окрему гілку створю
погоджуйтеся.
Потім доповнимо цитатами з Волошина - і направду, кумеднішого чтива за час незалежності не було :)
бо враження, ніби ви все смієтеся, як на фото.
враження невірне :)
часто просто регочу до сліз - такі чарівні примірники навіть в самих сміливих мареннях уявити неможливо :D
Маруся-мама
15.07.2008, 19:04
А я думала тут якесь чудо так жваво обговорюють... а то хлопці ся сварять хто перший почав.
afterstep
15.07.2008, 19:07
А я думала тут якесь чудо так жваво обговорюють...
та чудо й обговорювали....
Мих завше якісь "чуда" у найнесподіваніших місцях видить....
в мене теж фантазія дай боже - але аж стільки... ото мене й дусить жаба - я теж хочу ті пігулки повживати....
та чудо й обговорювали....
Мих завше якісь "чуда" у найнесподіваніших місцях видить....
в мене теж фантазія дай боже - але аж стільки... ото мене й дусить жаба - я теж хочу ті пігулки повживати....
А я вірю в чудо...
В 95-му році лікарі мені не давали жодного шансу на життя.
Навіть при успішній операції.
Афтере,як квантова фізика таке пояснює?
afterstep
16.07.2008, 11:34
Афтере,як квантова фізика таке пояснює?
дуже просто. Фізика передбачає
1) межі застосовності законів
2) відсутність усталених догм
3) свободу мишлення - якщо дані суперечать закону - значить застосовано невірний закон.
Але... Стосовно лікарів.... ромку, я розумію, що ти маєш талан та щастя вишуковувати саме "най-най-най-типовіших" представників галицького суспільства. Я часто згадую (стосовно тебе) приказку "рибак рибака...."
Так от, фізика - вона стосується фізики та явищ природи. І незастосовна для оцінки суспільних явищ - хоч багато законів подібні (перекликаються).
Медицина - теж наука точна. Але точність та стрункість науки ламає той неприємний факт, що всі люди різні - навіть фізіологічно. От коли вас клонувати почнуть - тоді може й налагодиться, заодно і помилки в ДНК деяким представникам можна буде поправити.
Так от.... Точка зору - це є крайовий момент звуження світогляду, коли той перетворюється в точку.
Так от........................... - на моє глибоке переконання - зруйнований Львів, горбаті дороги, львівська медицина та львівська комуналка - це не вороги принесли. Це - наслідок чарівної галицької любові до ближнього, і т.д. Загалом, перелистайте Волошина.
==
І зверніть увагу, Ромку - хто з нас і кого лає - хто лає "лікарів вогулє" - а хто лає форумлян, що лають "лікарів вогулє, садопоміч та владу вогулє etc". Лайка - на моє переконання - конструктивною нігди не була. Лайкою можна худобу вкупі тримати....
==
Якщо світ так відрізняється від вашого уявлення про нього - то може є сенс подумати про переїзд в інший світ?
Liliyah Romanova
16.07.2008, 20:00
Якщо світ так відрізняється від вашого уявлення про нього - то може є сенс подумати про переїзд в інший світ?
Йой, афтере, та цей світ мало-кому догодить. Коби ж то так легко на переїзд...
Давно думаю..
Але,якби то було так легко...
Є така штука,як обов’язок.
Тримає...
Фізика передбачає
Фізика взагалі нічого не передбачає. Максимум, то дає певну ймовірність проходження чогось, і то завдяки моделі. Фізика абсолютно нічого не пояснює, - лиш описує щось чимось іншим.
Додано через 2 хвилини
А в квантовій дір по саму зав’язку..
І чудо можна пояснити хіба тоді, коли поможе БОГ (якщо воно не липове).
Додано через 8 хвилин
заодно і помилки в ДНК деяким представникам можна буде поправити.
А що, фарисейство закодоване в генах?
Лайкою можна худобу вкупі тримати....
І то незавжди.
Liliyah Romanova
18.09.2008, 18:49
В еврейской литературе есть рассказ о том, как двое израильских учителей спорили на какую-то богословскую тему и расходились очень яростно. И один из них, Шаммай, воскликнул: «Господи, если я нашел благоволение перед Тобой, да падут на нас стены этого дома!»*— и стены начали валиться. Его собеседник, Гиллель, говорит: «Если я нашел благоволение перед Тобой, Господи, пусть стены остановятся!»*— и стены остановились. И тогда Гиллель говорит Шаммаю: «Видишь, чудо ничего не доказывает». Ибо Бог сотворил чудо не в доказательство того, что чье-то богословие правильно или неправильно, а потому, что сердце человека всецело принадлежало Богу. И это общий принцип: чудо*— не доказательство. Нельзя пользоваться чудом как доказательством богословской выкладки. Святой*— не обязательно лучший богослов своего времени, но он*— святой.
http://www.practica.ru/Ma/index.htm
Калиниченко
19.09.2008, 10:30
Мені пригадується випадок, коли це було, мабуть на страстному тижні (здається, в четвер), ми з друзями і подругами гуляли в ресторані, „пили горілку, пили наливку”, закінчували портвейном, танцювали, і з нами був один товариш, він не відмовився йти з нами, але просто сидів, не торкаючись страв і алкоголю і не танцюючи, казав:”Зараз піст”... На мене, і на інших, але згодом, це справило враження, коли часом зустрічаємось, то часто згадуєм це, і це було сильніше, ніж будь-яка найкраща проповідь, в Києві на майдані Незалежності тоді було так багато проповідників – і „білого братства”, і „харизматів”, і „свідків”, і „кришнаїтів”... На всі смаки... Але їхні проповіді сприймались просто як слова... Для мене ця подія була впевному розумінні "чудом":)
коли ми пиячили в одному товаристві, один чоловік відмовлявся їсти "скоромне" та вживати горівку, він вживав тільки пісне...
він також сказав, що "зара піст" і "немона так"...
і мене вразило .. згодом те, що я дізнався: у нього була виразка шлунку через нервову роботу.....
і це "одкровення" ще більше мене переконало у показушності КП-релігії....
це "одкровення" ще більше мене переконало у показушності КП-релігії....
І зовсім це не показуха. Алкоголіка ніщо не стримає, щоб випити, навіть загроза смерті. Видно людина захворіла і зробила висновок, що грішити в піст не варто.
І зовсім це не показуха. Алкоголіка ніщо не стримає, щоб випити, навіть загроза смерті. Видно людина захворіла і зробила висновок, що грішити в піст не варто.
тобто все-таки виразка була головною чи "піст"?...
чи якщо виразка, то можна казати, що це "набожність", бо "в піст немона"?...
Виразка була причиною для висновків.
хоч тут лицемірства нема....
дякую....
Ви ж програміс Пупер.
Якщо у людини виразка, то не обовязково вона поститиме через виразку, хоча й не виключено. Тут може бути дві причини.
Ви ж програміс Пупер.
Якщо у людини виразка, то не обовязково вона поститиме через виразку, хоча й не виключено. Тут може бути дві причини.
є нагальна проблема, вона і є основоположною...
дякую....
Лицемірством тут і пахнути не може, будь-кому це зрозуміло, що виразка була причиною для висноків, які породили віру.
Лицемірством тут і пахнути не може, будь-кому це зрозуміло, що виразка була причиною для висноків, які породили віру.
а, я й "забув", це ж "бог покарав".... :))
а, я й "забув", це ж "бог покарав"....
Не Бог, він сам себе покарав, не дотримуючись того, що радив Бог.
Калиниченко
26.09.2008, 00:07
Взагалі тема про чудо –це μυστικος – про таємне, інше буття, що ніби відблиск, проявляється в цьому світі, сприймають не всі і неодинаково (просто різні рівні сприйняття, як каже Мавка...). Для кого виразка з неперетравленням їжі для підтвердження показушності традиційної релігії :lol:, для кого Знак...Якщо б ця подія не мала свого релігійно-містичного підтексту, вона б і не запам”яталась...
А взагалі, правильність будь-якої релігії, в тому числі і свідків Єгови, неможливо довести логічними доказами, все одно це сприймається не більше як гіпотеза.:)
Не Бог, він сам себе покарав, не дотримуючись того, що радив Бог.
просвітіть мене, а через що з’являється виразка шлунку?... :wink:
просвітіть мене, а через що з’являється виразка шлунку?... Та різне, наслєдствєнно, напрімєр.
Та різне, наслєдствєнно, напрімєр.
"наслєдствєнно, напрімєр"?
ваші успіхи у вивченні російської мови вражають!..
а щодо питання, яке я задав -- відповідь буде?!..
просвітіть мене, а через що з’являється виразка шлунку?... :wink:
Від жирної і гострої піщі...
і пива...з горівкою...:rus:
ну...і певно ананаси теж шкодят...:cowboy:
просвітіть мене, а через що з’являється виразка шлунку?...
Кожна виразка має свої причина. Одна із основних - це захворювання нервової системи, внаслідок чого ослаблюється імунна система та порушуються фізіологічні процеси та гомеостаз, зокрема: підвищується або понижується кислотність, з 12-ти палої кишки закидається жовч, гіпотонія шлунка, запальні процеси внаслідок механічного, чи хімічного подразнення та інші, про які я може й не знаю. Нерегулярне харчування не беру до уваги, бо вовки теж харчуються нерегулярно, але ще ні один вовк на виразку не захворів, тому що постійно перебуває в русі.
Чудо виздоровлення наступає тоді, коли людина в першу чергу заспокоїться, щоб відновився процес саморегуляції та гомеостаз, а потім прийме всі необхідні для цього міри.
На правах оффтопу:
пива...з горівкою...
Тут можливо і є доля правди, але от
Від жирної і гострої піщі...
сучасна медицина спростовує. 2 дохтори (Robin Warren і Barry Marshall) отримали Нобелівську премію за дослідження, які підтверджують що гостра їжа (незалежно від кількості) в практичній більшості випадків не має нічого спільного з появою виразки.
Тутка (http://health.ninemsn.com.au/mediapopup.aspx?mediaid=24577) є хороший сюжет на цю тему (анґельською)
сучасна медицина спростовує. 2 дохтори (Robin Warren і Barry Marshall) отримали Нобелівську премію за дослідження, які підтверджують що гостра їжа (незалежно від кількості) в практичній більшості випадків не має нічого спільного з появою виразки.
Але,якщо відверто,то я вважаю..що ВСІ хвороби від нервів...
тобто якщо в людини немає спокою в душі -- з’являється виразка...
сявич: респект! :good:
Тепер скажу вам відносно іншого варіанту трактування суті виразки і все інше, що стосується її.
Виразка шлунка - це більш менш глибоке ураження ділянки слизової оболонки шлунка. Супроводжується болями спазматичного характеру.
ЙМОВІРНА ПРИЧИНА. Уперта образа, непрощення, некаяття, пригнічений стан, низька самооцінка і бажання догодити оточуючим. Страх.
ЛІКУВАННЯ. / говорити / Я люблю всіх людей і себе. Я люблю все навкруги. 25 разів з рази на день протягом 10-ти днів. Буває треба повторити до закінчення симптомів - О. Куцел " Гармонія ".
Не знаю, можливо воно пов"язано з чудом, тому що дійсно допомагає.
Калиниченко
27.09.2008, 18:09
А мені подобаються народні методи лікування за Носалем:Для язвенных больных диета для желудка и бережное охранение больного от душевных переживаний является тем, чем спасательный круг для утопающего. Тут нужен только отдых как для нервов, так и для желудка… Больному всегда безусловно воспрещается курение табака. Всякая пища должна быть малосоленой, не горячей и не холодной, а теплой. Острые и пряные кушанья (хрен, соленые огурцы, грибы, лук, чеснок, петрушка, водка, вино, пиво) обязательно исключаются. Все кушанья, даже каши-размазни, должны быть перетерты через густое сито, не содержать малейших крупинок, ибо они дают повод к жеванию, что вызывает излишнее выделение желудочного сока, и, кроме того, сами они могут раздражать язву… В первое полугодие лечения язвы все сорта хлеба, кроме булки, исключаются. первые 42 дня лечения больной должен лежать в кровати с грелкой на области желудка и печени. Вставать ему разрешается с таким расчетом, чтобы движений в сутки было не больше 4 часов, или, иначе говоря, после каждых 2 часов лежания с грелкой можно походить 20 минут без грелки. Далі є погодинна таблиця харчування ( з ріноманітними травяними настоями) з 7 ранку, коли «больной полощет рот настойкой шалфея и выпивает 100,0 г. Картофельного сока» І до 21.00, коли «больной выпивает 100,0 г. Картофельного соку, чистит зубы и ложится с грелкой спать».Через 6 недель от начала лечения состояние больного улучшается, он становится жизнерадостным…По ночам грелки остаются до 9 месяцев…
Після річного лікування виздоровлення сприймається як чудо…:)
франц-йосип
27.09.2008, 20:59
З чуда з"іхали на лікування виразки.Так от я дозволю собі продовжити початкову тему.А навіщо Всемогутньому Творцеві робити якісь незрозумілі дива,подавати незбагнені знаки.Тим більше -масові видовиська від яких -жодної користі?Це протирічить самій природі Творця.Втручання Всевишнього в життя можливе,але це виключно індивідуальний акт (чудесне зцілення від тяжкої хвороби,чудесне навернення до віри)але все це відбувається безпосередньо з одною конкретною людиною,а потім стає зрозумілим іншим.А от масові гала-концерти з незрозумілим змістом теж безумовно відбуваються але в них інший режисер.
Калиниченко
28.09.2008, 15:24
З чуда з"іхали на лікування виразки.Це не офтоп, це просто імпровізація, як в джазі, ми скоро вийлдемо на основну тему:)
Тим більше -масові видовиська від яких -жодної користі?А помаранчева революція не була в якійсь мірі масовим видовищем?:nea:
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008