Показати повну версію : Форумівка 3
Давайте в вересні здибаємся....:o
2 вересня маю йти на роботу....
може до цього числа?....
наприклад, 1 вересня?....
господи...вас вчити й вчити...зібратися можна будь якої дати..
пропоную в якусь суботу вересня:8,15,22,29.вибирайте.
Числа 6 го- 8го уезжаю на моря. До этого времени могу. Поддерживаю Пупера, 1е неплохой вариант, суботта все таки, только вечерком, часиков в 19-20 наверное.
Предлагаю в Пивном саду в крытых столиках во дворике. Там : недорого (всех устроит по цене), уютно, довольно вкусно. Можно заказать стол заранее, только определится с колличеством присудствующих.
гуд, двоє за 1 вересня.....
levandivka
29.08.2007, 12:53
1 вересня?
Жартівник... 1 вересня лінійки, купа весіль, + субота...
Жартівник... 1 вересня лінійки, купа весіль, + субота...
А у нас школьников много на форуме?
Да и субота же разве это не выходной? Вы предлагаете встретится в воскресенье или в понедельник что ли? Чтоб в будний день голова болела? :)
В общем, Пупер, надо не обговаривать, а назначать, всегда найдется кто то кого не устроит день проведения. 22 тоже день неплохой, но это через месяц почти, дожить надо, во вторых меня еще просто с моря не будет.
А у нас школьников много на форуме?
Да и субота же разве это не выходной? Вы предлагаете встретится в воскресенье или в понедельник что ли? Чтоб в будний день голова болела? :)
В общем, Пупер, надо не обговаривать, а назначать, всегда найдется кто то кого не устроит день проведения. 22 тоже день неплохой, но это через месяц почти, дожить надо, во вторых меня еще просто с моря не будет.
ресторація "у роберта дома"?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
Там не был, почему бы и нет?
Мне главное что бы было вкусно, уютно и водка свежая (Пиво не пью :))
Чтоб в будний день голова болела?:)
Та не програмуйте себе п. дАрт, на погане, думаю до цього:) не дійде.:)
Не зарекайтесь, господин Василий, ой не зарекайтесь.... :)
1-го таки накладно. в мене теж школярка...
гуд, двоє за 1 вересня.....
троє... я з вами... подумки
Тааакс.. у меня отдых перенесся на октябрь.
Давайте тогда 8-го, если 1-е многих неустраивает, теперь уже всем подойдет?
Пуп, а к Роберту я зайду на днях, разведаю обстановку.
8-е гуд. +1 за.
Але відпочинком жертвувати не слід :)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif ясно, треба буде підтягуватися до решти....
8-е гуд. +1 за.
Але відпочинком жертвувати не слід :)
При всем уважении к форумчанам отдыхом ради форумивки отдыхом я бы не пожертвовал. К стати можете поздравить, нам с женой сегодня открыли Шенгенку в Грецию (одно из самых долбанутых и непредсказуемых посольств.)
При всем уважении к форумчанам отдыхом ради форумивки отдыхом я бы не пожертвовал. К стати можете поздравить, нам с женой сегодня открыли Шенгенку в Грецию (одно из самых долбанутых и непредсказуемых посольств.)
дарт, явно гаряча кров....
екстремальне посольство і все одно досягти своєї мети в отриманні візи....
Да я то особо не при чем, девченки из турфирмы молодцы, документики неплохие, да и есть несколько предъидущих Шенгенок..
В общем на том и порешили? Субота, 8 сентября, часиков на 19-30.
Возражения есть? Возражений нет. Начинаем организовывать.
ivansstef
30.08.2007, 02:15
31-2 вересня риболовля Львівська область
8-9 вересня свято Бринзи Закарпаття
11-15 виставка поліграфії в Києві ."РЕКС"
16 хрестини племінника
22 - ????? невже вільно ????
якщо без мене пройде зустріч , то хоч випийте за мене :)
Субота, 8 сентября, часиков на 19-30.
Возражения есть? Возражений нет. Начинаем организовывать.
Можна і поскоріше :), хіба якщо хтось працює...
31-2 вересня риболовля Львівська область
8-9 вересня свято Бринзи Закарпаття
11-15 виставка поліграфії в Києві ."РЕКС"
16 хрестини племінника
22 - ????? невже вільно ????
З таким графіком тяжко щось організувати. Але за Вас обов'язково вип'єм
Апаем тему.
народ проявляем активность, отписываемся, становимся в очередь! :)
Особенно хотелось бы присудствия администрации.
По просьбам трудящихся начало переносим на 19-00.
С местом определяемся.
Иванстефф, был я в прошлом году на "Святе брынзы" в Рахове, если чесно не очень понравилось, антисанитария полная, хотя обилие самогона скрасило все это дело...
ivansstef
30.08.2007, 23:36
Иванстефф, был я в прошлом году на "Святе брынзы" в Рахове, если чесно не очень понравилось, антисанитария полная, хотя обилие самогона скрасило все это дело...
оффтоп.
от якраз минулого не були, (бо діти дрібні) а з ПОЗАМИНУЛОГо привезли КУПУ вражень позитивних...
не хотілося б цього року розчаруватись :(
В продовження оффтопу...
Іване, привези троха бриндзи і будзу... Блаааааааска :o
Бо я зі своїми хвостиками ще й цього року не виберуся :(
Субота, 8 сентября, часиков на 19-30.
С местом определяемся.
о,клас..мені норм.
на місце пофіг,головне щоб кишеню не дуже порожнило;)
Мені всерівно коли-лиш би в суботу або в неділю
Угу, дочекались, що я зі Львова поїхала, :( тоді і форумівку вирішили зробити. :( Нє, щоб на місяць раніше. :(
Угу, дочекались, що я зі Львова поїхала, :( тоді і форумівку вирішили зробити. :( Нє, щоб на місяць раніше. :(
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif а шо бракувало самостійно запропонвати?...
Форумівка... наврядчи ви це стрінитесь... це моя опінія, хіба шо дАрт веном дівчат прегостить тай все :)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif а шо бракувало самостійно запропонвати?...
DIAL-UP зв'язок, от що заважало.
Форумівка... наврядчи ви це стрінитесь... це моя опінія, хіба шо дАрт веном дівчат прегостить тай все
Та куда нам стрінутись без такого активіста як пан Василій :)
.. це моя опінія, хіба шо дАрт веном дівчат прегостить тай все :)
Help, I need translate!
Help, I need translate!
и ето моя мнение,что дАрт вином девушек угостит і все.
Я би взагалі казала всяти пиво і сісти десь потриндіти
Help, I need translate!
ооо! дАрт, вряд ли стоит все ровно будет по нашему, нье!
Та куда нам стрінутись без такого активіста як пан Василій
Я не активіст... я просто "реальний пацанчик".:)
Я би взагалі казала всяти пиво і сісти десь потриндіти
всцяти пиво?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
и ето моя мнение,что дАрт вином девушек угостит і все.
Неужели только вином? :)
восьмого навряд чи зможу — корпоративна вечірка..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/cry.gif
Неужели только вином? :)
все равно по настроению,...:) девушки местные хорошистки и скромницы.:)
так буде форумівка 15-го вересня, чи ні?!.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/cry.gif
так буде форумівка 15-го вересня, чи ні?!....
Так вроді 8-го мала бути :)
Ну, давайте 15го, в принципе могу, ели до тех пор не забанят :)
Пупер, закажешь столик у Робетра?
Я туда еще недобрался, однако были друзья, были очень довольны.
так....
пропоную: 15 вересня (субота, через два дні) в ресторації "у роберта дома", на 19 годину!...
перший зал (там, де сцена)...
я буду, дарт буде....
окрім цього ще пишу кожному в приват...
пс. мене впізнати легко: лисий, бородатий, весь в сріблі (для тих, хто не бачив фото)...
Дякую за запрошення. Я подумки з вами :) На жаль, Запоріжжя не так близкьо від Львова, як іноді хотілося б :)
Суботу, на 19.00 постараюсь- тіки стрілочками вкажіть де це- а то я цього району зовсім не знаю)))
Волосатый, бородатый, серебра нет могу нацепить золота малость (коронки там всякие в шахматном порядке) :)
А столик я все таки закажу, суботта, вечер, может не быть мест.
Пупер объясни толком где это, я там еще не был.
Дякую за запрошення. Гріх би було не підтримати пиятику поважного панства....
....однак столик для себе замовляти не буду, сімейні обставини можуть недозволити такого задоволення....
Дякую за запрошення. Гріх би було не підтримати пиятику поважного панства....
....однак столик для себе замовляти не буду, сімейні обставини можуть недозволити такого задоволення....
Зенык, буду как же так? Мне будет Вас не хватать. :)
Столик закажем приблизительно человек на 6-8 будет больше - потеснимся будет меньше возьмем по 2 стула каждому :)
На жаль ні, вибачте, але дякую за запрошення!
1. клепарівська!.
2. верхній заїзд на краківський ринок.
3. львівська пивоварня.
це орієнтири....
Я хворий у мене температура, дякую за запрошення, якби не та простуда то був би ві Львові 15, чесно-чесно...:)
ЗЫ іншим разом...
Я хворий у мене температура, дякую за запрошення, якби не та простуда то був би ві Львові 15, чесно-чесно...
ЗЫ іншим разом...
13.09.2007, 22:07
Дуже дякую за запрошення, але не зможу... Тому що, при всьому бажанні, в суботу в Львові, не можу бути, і дотогож моя релігія забороняє бути присутнім в місцях, спеціально предназначених, для вживання алкогольних напоїв...
Додано через 29 хвилин
лисий, бородатий, весь в сріблі (для тих, хто не бачив фото)...
Ого!!! Пупере, та Ви виглядаєте, не як свідок, а як ..хм.. муслім ;) Випадково не після Чечні, стали цього іміджу дотримуватись? ;)
Полковник
13.09.2007, 22:53
і дотогож моя релігія забороняє бути присутнім в місцях, спеціально предназначених, для вживання алкогольних напоїв...
Оффффигеть!
Вот ЭТО РЕЛИГИЯ!
Уважуха и респект!:y:
Омар Люлька
13.09.2007, 23:02
Я спочатку хотів написати, "в місцях де вживають алкоголь", а потім подумав, що в нашій країні його майже всюди вживають, то висловився, саме так...
Пупере, та Ви виглядаєте, не як свідок, а як ..хм.. муслім ;)
Щодо срібла... Чи це правда, що у мусульман срібло вважається чоловічим металом, а золото - жіночим? Десь я таке чула.
Щодо срібла... Чи це правда, що у мусульман срібло вважається чоловічим металом, а золото - жіночим? Десь я таке чула.
Стоп, народ прошу не зафлуживать тему, насчет мусульманства и серебра,попрошу в соседние веточки.
levandivka
14.09.2007, 09:31
Пупере, шкода, що твоя лисиця відкинулася, скорблю...
Але з підписом вона погорячілась, чи засліпла троха?..
Пупере, шкода, що твоя лисиця відкинулася, скорблю...
Але з підписом вона погорячілась, чи засліпла троха?..
підпис — тільки до завтра....
підпис — тільки до завтра....Зате ВСІ ПОБАЧАТЬ))
Vasili,а давайте ломанемось у Львів ,коли я приїду,а?
Давно я там не був,майже 3 роки
А що там робити? Хіба якусь форумівку організовувати будуть, то заодно і на екскурсію можна буде піти...:)
ВНИМАНИЕ!!!
В СВЯЗИ С ТЕМ, ЧТО БАР "У РОБЕРТА " В СУБОТУ ПОЛНОСТЬЮ АРЕНДОВАН КНИЖНЫМ ФОРУМОМ ФОРУМИВКА (15.09.2007) ПЕРЕНОСИТСЯ В БАР "ХОРС" (УГОЛ УЛ. ГАЛИЦКОЙ И СТАРОЕВРЕЙСКОЙ. ПЕРВЫЙ СТОЛИК СЛЕВА В ЗАЛЕ С БАРНОЙ СТОЙКОЙ. В 19-00.
Там недорого, уютно и вкусно. Стол заказан на Дениса.
Дарт,Ви зробіть ткий підпис як в Пупера,тобто того ж шрифту.
З.І. ай хоуп я буду,бо можуть не пустити ввечері...
Дарт,Ви зробіть ткий підпис як в Пупера,тобто того ж шрифту.
З.І. ай хоуп я буду,бо можуть не пустити ввечері...
Сделано.
А кто не пустит то? Родители или муж? :) От родителей отмажем, мужа берите с собой.
Дякую за запрошення. Я подумки з вами На жаль, Запоріжжя не так близкьо від Львова, як іноді хотілося б
Приєднуюся. Харків теж не близько :(
Дякую за запрошення. Але я у Київі :-)
А кто не пустит то? Родители или муж? От родителей отмажем, мужа берите с собой.
та батьки..я ж лікарні во тільки вийшла...
Омар Люлька
14.09.2007, 14:29
Мелоді, я відповім Вам, в темі "Що робити з ісламом?".
Стоп, народ прошу не зафлуживать тему, насчет мусульманства и серебра,попрошу в соседние веточки.
Звиняйте :o Перенесіть цей допис у гілку про іслам ;)
Додано через 46 секунд
Мелоді, я відповім Вам, в темі "Що робити з ісламом?".
Дякую. Я не звернула увагу на назву гілки.
Чого конче по барах ходити?Я не знаю,як там завтро,я трохи зайнята.Але постараюся вирватися.Підберіть мене хтось завтра в центрі-чи біля Данила чи під Жабою,пліз!
Чого конче по барах ходити?Я не знаю,як там завтро,я трохи зайнята.Але постараюся вирватися.Підберіть мене хтось завтра в центрі-чи біля Данила чи під Жабою,пліз!
А Вы предлагаете в парке на лавочке посидеть?
Сорри, радикулит у меня от лавочек осенью :)
От Коня -Данилы до Хорса 70 метров. :) (Даже каламбурчик получился.)
Та можна і не на лавочках!)))
Я погано орієнтуюся в закладах харчування,бо практично не ходжу в бари і кафешки.Та й сама точно не дойду-хтось трапиться по дорозі,то точно.Хіба зі мною ше хтось піде.Або хтось вискочить і забере мене.Нє?Мені файно,бо там якраз моя 50-ка стає.
А Вы предлагаете в парке на лавочке посидеть?
Сорри, радикулит у меня от лавочек осенью :)
От Коня -Данилы до Хорса 70 метров. :) (Даже каламбурчик получился.)
дАрт, да Мег кокотка, ее подобрать надо, возле Жабы, она вам ЭМо живых покажет...:crazy:
Емо під Жабою майже не тусуються.Я знаю,місця їх скоплення!Хе-хе!))))
Я не кокетка,може навіть буду не сама...Думаю,ніхто не буде проти.
Я не кокетка,може навіть буду не сама...Думаю,ніхто не буде проти.
ТО ти будеш 100%, я так зрозумів?
Можливо.Не знаю,на всі 100 чи нє,думаю,завтра до 2-ї буду знати точно.Думаю прийду...
Очевидно я пропустил какую то тему насчет Емо и Кокоток, обьясните уж мне кто это такие. К сожалению я встретить вряд ли смогу, поскольку ьвечером буду в цейтноте и боюсь, что сам на форумивку могу опоздать.
Однако я думаю Пупер поможет в этом вопросе, да и вообще желающих много найдется :)
Є темка про емо в нас на форумі.Як виявилося,більшість форумчан їх не любить,так як я.
Я думаю,шо завтро в неті точно скажу,а як нє,то хіба Пуперові еса скину.
Давайте,льосуйте,хто там не дуже проти мене забрати.Ващє,можна би всім зібратися,а потім кудасб звалити.А?
Кудась это куда?
Учитывая то, что соберутся люди абсолютно разных вкусов, возрастов, полов, религий, национальностей и вероисповеданий, какую реальную альтернативу Вы можете предложить уютному недорогому бару, в центре города, где мы все сможем встретится и спокойно пообщатся ? :)
Я навіть не знаю,чесно)))Коротше,не буду більше вимахуватися-згідна на все-головне мене зустріти і потім провести.Я привикла,сорри.
хорошенько "оттянутся" ?
куда-куда?, На цвинтарі непогано, пивка попити нє?:crazy:
Я навіть не знаю,чесно)))Коротше,не буду більше вимахуватися-згідна на все-головне мене зустріти і потім провести.Я привикла,сорри.
Простите, лично я встретил бы с дорогой душей, однако чисто технически не успеваю. Заставить никого не могу, поскольку тут нет командирова и подчиненных, будем искать добровольцев. Пупер, Савыч, АУ!!!
Та то ніц!Якось то буде.До завтрашнього вечора ше дожити треба
Савыч, АУ!!!
А? Звали? :). Не гарантую що буду, хіба заскочу на півгодинки пивка хильну. На Вас подивлюсь, себе покажу:borat:
Левандовка, а Вы то соизволите нас посетить? Хотю увидеть живого Модератора. :)
а я?.. :shy:
я теж трошки модератор...
А ведь точно, извини , обидел...
Ты просто моих сообщений не трешь..... :)
Все,я 100% йду-Пупер обіцяв мене підібрати!
обіцяв мене підібрати!
Біля Жаби? Мег ти так любиш робити цікаві фоти, то не могла б ти бути відповідальною за фотосесію, у барі "Хорс".:)
Могла б,якби мій фоцик не здох-хтось його кинув в "Живчик".
Нє,не біля Жаби.Біля Дені.
Додано через 1 хвилину
До речі,а Капітан прийде?Гась?
Могла б,якби мій фоцик не здох-хтось його кинув в "Живчик".
Нє,не біля Жаби.Біля Дені.
Додано через 1 хвилину
До речі,а Капітан прийде?Гась?
Не боись, Машка, я Дубровский :)
Свой фотик возьму, надо к стати аккамуляторы зарядить....
Капитана пригласил лично.
Обещал очень постараться. Если сам не сможет - пришлет наряд :)
Вже і Міраса йде.Я зара з нею по телефону зара говорю.
дАрт, эха мне весело читаю твои посты, ты молодец веришь, душа поет. ля-ля-ля:)
дАрт, эха мне весело читаю твои посты, ты молодец веришь, душа поет. ля-ля-ля:)
Спасибо Васили на добром слове!
Что то я начинаю подозревать, что столика на 8 человек будет маловато....
Надо будет с собой еще и запасную печень взять :)
Что то я начинаю подозревать, что столика на 8 человек будет маловато....
...И дай Бог, что б народу было больше доброго и честного...:) с такими и хмельным не грех стать, на вечерок ви Львове...:)
Полковник
14.09.2007, 22:31
Имел сейчас серьёзный разговор с супругой.
Говорю, завтра слетаю во Львов, а в воскресенье к обеду дома буду....
Ну.....
Поговорили, короче...
Заздрю вам жутко. Честно!
Имел сейчас серьёзный разговор с супругой.
Говорю, завтра слетаю во Львов, а в воскресенье к обеду дома буду....
Ну.....
Поговорили, короче...
Заздрю вам жутко. Честно!
Полковник, ДАВАЙТЕ!!!!
Дайте телефон, сам Вашу супругу уболтаю :)
Дайте телефон, сам Вашу супругу уболтаю
Пізно, дружина обіцяла пиріжків напекти...
Полковник
14.09.2007, 22:56
Пізно, дружина обіцяла пиріжків напекти...
Так я с собой возьму - успеет испечь!
KabMiner
14.09.2007, 23:27
Я приїхати не зможу:no:
Так я с собой возьму - успеет испечь!
Полковник освободите место в личке - у Вас фул, не принимает почту.
Полковник
15.09.2007, 00:16
Полковник освободите место в личке - у Вас фул, не принимает почту.
Исполнено, полевой маршал!
Нет, уж лучше вы к нам.
У вас пиво невкусное...
Нет, уж лучше вы к нам.
У вас пиво невкусное...
у львові пиво несмачне?!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
від коли живе пиво несмачне?!.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
у нас "балтика" теж продається... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
levandivka
15.09.2007, 08:48
У вас пиво невкусное...
То - для москалів "нєвкусне" налили, а місцевим "Балтіку" не пропонують навіть..., щоб не плювалися...
То - для москалів "нєвкусне" налили, а місцевим "Балтіку" не пропонують навіть..., щоб не плювалися...
Ну вот, опять началось.
Лавандовку - забанить! :) :) :)
ЗЫ Пиво пью редко, но если пью, то только Черниговское белое или Пшеничное "Эталон"
levandivka
15.09.2007, 09:50
Нормально...
Львіва пробує на (/у) наше пиво плюнути, а банити Левандівку, бо д'Арту теж "не смакує"?.. :)
Нє, добродії!
"Коли в Тулі робили перші самовари, львів'яни вже насолоджувалися "Львівським" :) " (с)
Zoryanazirka
15.09.2007, 10:35
А у нас в 19-00 ритуал купання, тоді вбираємося, гамаємо і в 20-00 маєм засинати, якби серед дня то я б ше вирвалася.. Шкода, але статус вже не той, коли можна будь-коли будь-куди..
Нормально...
Львіва пробує на (/у) наше пиво плюнути, а банити Левандівку, бо д'Арту теж "не смакує"?.. :)
Нє, добродії!
"Коли в Тулі робили перші самовари, львів'яни вже насолоджувалися "Львівським" :) " (с)
Да неплохое оно Львовское,я просто люблю Пшеничное белое люблю, Вы можете предложить во Львовском пиве такой сорт?
А Быныты за флуд у такый серьозний тэми. :)
Рекламку к стати неплохую сделали, очень точно сделали расчет на наш мелко Львовский шовинизм. (Именно Львовский а не украинский, я сам Львовский шовинист, считаю что лучше города на Украине нет)
levandivka
15.09.2007, 10:41
за флуд у такый серьозний тэми
Добре, я запам'ятаю. :)
Полковник
15.09.2007, 21:10
Эхххх, тоска.
А НЕКОТОРЫЕ сейчас водку пьянствуют, наверное, безобразия безобразничают:cowboy:
Шкода, але статус вже не той, коли можна будь-коли будь-куди..
от і ми такі ж :) хоча я думала прийти з малою, а потім доцю шкода стало...
от і ми такі ж хоча я думала прийти з малою, а потім доцю шкода стало...
А можна було і прийти ;), ніхто там не "безобразничал" (принаймні поки я був)
Ніхто нічо не безобразнічав!Я шойно звідти.Були Мег,Міраша,Пупер,Левандівка,Дарт,Галочка,Савия з дружиною.Посиділи.Файно було подивитися на фотрумчан.Левандівка все фоткав,так шо завтро чекаємо фотки!Всіх згадали,за всіх випили.Чесно-чесно!)))
Савия з дружиною
Сявич напевно хотіли сказати :)
П.С. Див. ПП.
Deus igrok
15.09.2007, 22:19
=) Ги, згадав момент з пивом.
Польський супермаркет Бомі... відділ пива... і стоїть наше ... Львівське - до кольору до вибору... і саме головне ... всі інші види стоять не порушно ... а до нашого підходять і берут, і беруть .... =)
Левандівка все фоткав,так шо завтро чекаємо фотки!Всіх згадали,за всіх випили.Чесно-чесно!)))
Хочу фотки!!!!!!!!!!! :crazy:
А где кто подпишете, или так догадываться прийдется? :)
Полковник
15.09.2007, 22:23
Хочу фотки!!!!!!!!!!! :crazy:
А где кто подпишете, или так догадываться прийдется? :)
Нуу, Мег-то Вы узнаете? :cowboy:
Та,то опечатка,сорри-був Сявич з дружиною)))
Полковник
15.09.2007, 22:26
Сявич напевно хотіли сказати :)
П.С. Див. ПП.
Хм, значит Сявия был всё-таки без дружины, раз Сявич с дружиной? :cowboy:
Та,дивно,правда,але мене Дарт перепутав з Галочкою.Так шо...)))
А Пупера і Левандівку я взагалі спочатку не побачила,а потім ледь впізнала.Чесно!)))
Ех, а я теж не змогла свою дріботу залишити. Тре буде організувати сімейну форумівку. Так щоб з дітьми і або десь на майданчику дитячому, або там, де є ігрові кімнати.
Ех,шкода не змогла...встигла побути на своїй форумівці(вона раніше проходила,десь з 15 години) а потім змусили поїхати додому(((хвора ще ж по суті...
Ик... я уже на боевом посту. Очень мило пообщались, практически без разврата. У нас на форуме просто ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫЕ девушки, жаль я женат..... :)
Мег, естественно перепутал, ну как я мог узнать тебя в скромной хорошо воспитанной девушке на которой сразу же хочется женится? :)
Я думал у тебя пирсинг на ухе, черные кожаные штаны и оранжевозеленый цвет волос :)
Галочка умничка, терпела 2х не очень трезвых мужланов до последнего.
Блин в следующий раз заставлю всех бейджики с никами одетиь что бы не путатся ...
А с Левандовкой мы хорошо пообщались, Пупер и Савыч с женой блин удрали рановато , в общем подробности и фотосессию завтра, сегодня с трудом по клаве попадаю.
Щас леванд доедет, может отпишет что то путевое :)
....в общем подробности и фотосессию завтра, сегодня с трудом по клаве попадаю.
Щас леванд доедет, может отпишет что то путевое
Така була зустріч, що ледве додому подобиралися? :):):)
levandivka
16.09.2007, 01:15
сейчас водку пьянствуют, наверное, безобразия безобразничают
Саме ТАК! :)
Вотку бєзобразнічалі, пиво брали!
Зранку фото причешу, заллю. В Хорс нікому не пропоную, сплять гади, находу. Пупера, мало без чаю не лишили. Зволочі!!!
Але... форумівка+хортиця=харашо. :)
Дуель закінчилося спільним
"ЛавАнда, горная лавАнда
Наших встрєч с табой..."
Додано через 15 хвилин
всі інші види стоять не порушно ... а до нашого підходять і берут, і беруть .... =)
А то з якої реклами?
Deus igrok
16.09.2007, 01:39
А то з якої реклами?
то не реклама=) То те що я бачив на очі =)
...Щас леванд доедет, может отпишет что то путевое :)
І я тут з вами віртуально "Львівського " випю.
Ну ясно , dArt пішки дойшов додому , з центру в центр там "городами" не далеко. А Ви Левандівка як на Левандівку доїхали? ....Там на Хабарівську ще "15" від ЦУМу ходить?
Да неплохое оно Львовское,я просто люблю Пшеничное белое люблю, Вы можете предложить во Львовском пиве такой сорт...
а пам’ятаєш "львівське без фільтрації"?...
ням-ням....
коли його перестали випускати — для мене настав сумний період в житті...
а пам’ятаєш "львівське без фільтрації"?...
ням-ням....
коли його перестали випускати — для мене настав сумний період в житті...
Это да, мы когда то студентами вообще ходили на пивзавод и стороже выносил в пластиковых бутылках нефильтрованое.
Это да, мы когда то студентами вообще ходили на пивзавод и стороже выносил в пластиковых бутылках нефильтрованое.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif у роберта дома продають свіже нефільтроване....
маю на увазі, що ще кілька років тому пробавалося таке пиво, під брендом "львівське без фільтрації"....
до речі, а чого так рано мед і міраша "втікли"?...
levandivka
16.09.2007, 10:13
Прошу трошки не писати в цю гілку, щоб запостив фоти в одній купці.Доброго всім ранку. :)
Нарешті впорядкував фоти, ловіть...
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696850.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696850.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696858.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696858.jpg)
Додано через 1 хвилину
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696868.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696868.jpg)
Додано через 4 хвилини
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696887.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696887.jpg)
Додано через 6 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696904.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696904.jpg)
Додано через 7 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696928.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/large/64696928.jpg)
Додано через 8 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696944.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696944.jpg)
Додано через 9 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696954.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696954.jpg)
Додано через 12 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696960.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696960.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696975.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/large/64696975.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696987.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696987.jpg)
Додано через 17 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696999.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696999.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696009.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696009.jpg)
Додано через 19 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696014.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696014.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696018.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696018.jpg)
Додано через 23 хвилини
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696022.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696022.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696005.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696005.jpg)
Додано через 29 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64695863.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64695863.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64695880.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64695880.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64695900.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64695900.jpg)
Додано через 32 хвилини
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64695887.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64695887.jpg) http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64697013.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64697013.jpg)
Додано через 33 хвилини
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64695765.jpg (http://photofile.ru/users/levandivka/3085138/64695765/)
Додано через 35 хвилин
Вибачте попередній лінк-фото викривлений...
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64695765.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64695765.jpg)
Додано через 38 хвилин
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64695771.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64695771.jpg)
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696835.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696835.jpg)
Фу... Все.. Послєдня... :)
Файні фоти,tnxxx!Мені реально сподобалося!:bazar: :rolleyes:
levandivka
16.09.2007, 11:01
Можу дати і повніші (по запиту). Тут всі обтяті 900/600
Спасибі,але мені і ті подобаються!)))
Нє, ви б дійсно написали хто де є :)
На наступну зобов"язуюся прийти, головне не пишіть мені в аську "завтра форумівка" :) Якось би раніше трохи
levandivka
16.09.2007, 12:00
на першій: Мег, (виправлено) Міраша, Пупер.
далі нарисувалися Галочка і Сявич з дружиною.
І д'Арт. Мене нема, поки д'Арт не виспицця. (чи він з церкви ще не повернувся?..) :)
Міраша!Ми ж узгодили!:crazy: :p
Полковник
16.09.2007, 12:25
І д'Арт. Мене нема, поки д'Арт не виспицця. (чи він з церкви ще не повернувся?..) :)
:y:
Я з церкви? Шутить изволите :)
К ребенку я ходил, соскучился за малышенком. Фотки выложу чуть позже, фотоаппарат в машине оставил. А Левандовки у меня кажись и нету, он не очень хотел что б его фоткали, я и не стал :(
Да видно чотко все пройшло, одразу помітна щирість МЕГ та Міраши з Галочкою та Пупером, пани дАрт та Левандівка були якось у тіні але теж на веселі...:)
Ми просто сиділи напроти Левандівки і він нас фоткав і фоткав і фоткав)))
І вірно робив, зразу видно набиту руку...
levandivka
16.09.2007, 13:13
Фотки выложу чуть позже, фотоаппарат в машине оставил. А Левандовки у меня кажись и нету, он не очень хотел что б его фоткали, я и не стал
ТАК і запишемо: "Від дуелі відмовився..."
Samojlovu4
16.09.2007, 15:37
А я собі Мег іншою уявляв... а вона несподівано виявилась такою цікавою дівчиною...;)
levandivka
16.09.2007, 15:54
Ще вчора на форумівці помітив, що форумляни - лінюхи: нє, б подивитися фоти, почитати пости. І починається "тату, де море?" :)
Полковник
16.09.2007, 16:19
Да видно чотко все пройшло, одразу помітна щирість МЕГ та Міраши з Галочкою та Пупером, пани дАрт та Левандівка були якось у тіні але теж на веселі...:)
Чё-то ничё не понял!
ТУТ "щиристь" - в смысле "выпимши"?
Не?
А я собі Мег іншою уявляв... а вона несподівано виявилась такою цікавою дівчиною...;)
:dance: :shy:
levandivka
16.09.2007, 16:28
А мене приколов синхрон "Мег-Міраша" на цій фоті:
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/small/64696835.jpg (http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/64696835.jpg)
Зажурилися... :crazy:
Полковник
16.09.2007, 16:37
А мене приколов синхрон "Мег-Міраша" на цій фоті:
Зажурилися... :crazy:
Интересно, КТО ЖЕ в этот момент "речь держал"??? :cowboy:
Чё-то ничё не понял!
ТУТ "щиристь" - в смысле "выпимши"?
Не?
Тип того...оно выделяется на некоторых картинках...хотя это, скорее правильно ведь цель то была зарание предопределена...:8: :crazy:
Фотки-сплааашной пазіціффф!!!:D
Степаныч
16.09.2007, 16:53
Молодцы!:y: :y: :y: Но фоток мааааало!:(
levandivka
16.09.2007, 17:00
Но фоток мааааало!
Мало? 27 реально зробив, 25 виставив. на 8 чоловік учасників. Горілку пили тільки ми з д'Артом. Коли було більше фотографувати? :)
Та й...
Скока людєй - стока мнєній...
Цитата:
Допис від Meg
І вірно робив, зразу видно набиту руку...
Полковник
16.09.2007, 17:10
Горілку пили тільки ми з д'Артом.
:eek:
levandivka
16.09.2007, 17:10
КТО ЖЕ в этот момент "речь держал"???
ТАК це ж д'Арт розповідав, що Вас не пустили в літак!
Точно-точно...
Полковник
16.09.2007, 17:31
ТАК це ж д'Арт розповідав, що Вас не пустили в літак!
Точно-точно...
Теперь понятно почему девченкам взгрустнулось! :borat:
levandivka
16.09.2007, 17:33
У цьому віці, багато хто про полковників мріє. :crazy:
А над каждой фоткой надпись сделать никак нельзя сделать? Я уже запуталась где кто? Но симпатиШные все! :)
И вообще, не опознаю dArta без шляпы...
Ну,тут певно всі так думають-гадають.І Пупер взагалі не лисий,так як він хвалився.Кста,я згадала,на кого він схожий-то такий тіпу шоу-мен є Zane Lowe.:p Пупере,не ображайся,якшо шось-я картинками мислю!:crazy:
:eek:
Так Вас то не було.
а де моя стопка?..
що це за фотошоп?..
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/large/64695765.jpg
Это издевательство, да?! :) Я только "вычислила", что это фото dArtа с несуществующей стопкой, а тут признание Пупера....
levandivka
16.09.2007, 19:49
а де моя стопка?..
що це за фотошоп?..
Значить з форумівки Пупер ще кудись "зайшов"...
Значить з форумівки Пупер ще кудись "зайшов"...
на роботу я зайшов.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
levandivka
16.09.2007, 19:55
Я только "вычислила", что это фото dArtа
Прорахувалися...
мене впізнати легко: лисий, бородатий, весь в сріблі (для тих, хто не бачив фото)...
Волосатый, бородатый, серебра нет могу нацепить золота малость (коронки там всякие в шахматном порядке)
а де моя стопка?..
що це за фотошоп?..
Где, где, тыж пил виртуально тока, потому и стопарик виртуальный.
Эхх... тока мы с Левандовкой, два настоящих мужика не посрамили честь форума, при том после 23-00 он говорил исключительно на русском, а я на украинском, что бы доказать друг другу, какие мы , на самом деле нормальные пацаны :)
Это издевательство, да?! :) Я только "вычислила", что это фото dArtа с несуществующей стопкой, а тут признание Пупера....
Зет вот он я, красавец мужчина в самом расцвете сил, ракурс правда специфический, да и в фотошопе Левандовка забыл скинуть мне пару килограмм :)
Пупер несколько постройнее меня и поизящней :)
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/large/64696009.jpg
levandivka
16.09.2007, 19:59
он говорил исключительно на русском, а я на украинском, что бы доказать друг другу, какие мы , на самом деле нормальные пацаны
Чіста канкрєтна!
Чіста канкрєтна!
Блин чеж моя фотка такая здоровенная то, Левандовка, уменьш в исходнике плиз, а то я сИсняюсь :agree:
Девушек не мне судить, а мужчины таки красавцы! :) Жаль, что еще не научились прямо с монитора вваливаться в другой город... :( Молодцы, что собрались встретиться...
Остался один вопрос, а кто у нас из девушек с красными волосами и милым вздернутым носиком на фото? :)
levandivka
16.09.2007, 20:28
милым вздернутым носиком на фото?
Галочка.
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/large/64696014.jpg
Додано через 19 хвилин
Цим 3 учасникам сподобався допис levandivka: Полковник, пупер, zet
Класс... По другому колу викласти фоти? :D оце карма непідйомна буде...
Додано через 26 хвилин
милым вздернутым носиком на фото
http://img165.imageshack.us/img165/4708/p6300059vc6.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=p6300059vc6.jpg)
Це Я та мій брат молодший )))
Додано через 43 хвилини
Доречі, шоб вихопити нормального розміру фоту (з виставлених), просю сюди, в альбом (http://photofile.ru/users/levandivka/3085138/). Там три розміри доступні.
Додано через 45 хвилин
Та й фото-сервіс там мудріший за імідж-хак.юс :cowboy:
Koza-Dereza
17.09.2007, 06:57
Класс!!! Я б теж хотiла з вами зустрiтись :)
:(
Всі фотки гарні і всі форумляни симпатичні. Достойні Львівського форуму.
Але все таки нечесно! Левандівка там був, а фотки нема. Хіба ніхто не міг його клацнути хоч раз?:no:
Але все таки нечесно! Левандівка там був, а фотки нема. Хіба ніхто не міг його клацнути хоч раз?:no:
це питання до дарта....
Говорю, же он не очень хотел что бы его снимали, а снимать человека против его воли, ну неудобно мне... Я сам чесно говоря свой фейс на фотографиях недолюбливаю.
Я сам чесно говоря свой фейс на фотографиях недолюбливаю.
Предрассудки все это, но ведь после хортички, вам должно было бы пофигу на "недолюбливание".
Предрассудки все это, но ведь после хортички, вам должно было бы пофигу на "недолюбливание".
А после Хортицы нам было уже вообще "усе по барабану " :)
levandivka
17.09.2007, 08:44
Предрассудки все это, но ведь после хортички, вам должно было бы
Скажу більше, то всьо відмазки д'Арта :
Фотки выложу чуть позже, фотоаппарат в машине оставил. А Левандовки у меня кажись и нету, он не очень хотел что б его фоткали, я и не стал
Або д'Арту ліниво йти до машини, або флешку вилучила жружина, або..?
Добре, не партеся, ловіть аналогічну. Тільки стіна за спиною інакша. :)
http://photofile.ru/photo/levandivka/2975441/large/64822103.jpg
А после Хортицы нам было уже вообще "усе по барабану " :) славно по гудели,;) когда форумивка 4, зимой?
levandivka
17.09.2007, 09:05
Це, як рахувати...
У Полковника вже почнецця зима, а у Львові можна буде ще під парасолькою льоди їсти. :crazy:
Добре, не партеся, ловіть аналогічну. Тільки стіна за спиною інакша. :)
добродію левандівко, погляд ніби трохи цей-во ... скляний?..
"хортиця"?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
levandivka
17.09.2007, 10:02
погляд ніби трохи цей-во ... скляний?..
"хортиця"?..
Та ні! Звідхі "Хортиця" візьмецця на Онєжському березі? Там і за півом довелося машину відрядити.
А погляд не "шкляний", а оптичний ! О!..
http://photofile.ru/photo/levandivka/2975441/large/64833395.jpg
Галочка умничка, терпела 2х не очень трезвых мужланов до последнего.
М-дя,,,, і про ще одну заплановану зустріч забула ((((( і запізнилась(((
Додано через 58 секунд
Допис від zet
милым вздернутым носиком на фото?
мене не впізнали(((((
ще й зплутали з Мег((((((
levandivka
17.09.2007, 10:44
М-дя,,,, і про ще одну заплановану зустріч забула ((((( і запізнилась(((
мене не впізнали(((((
Галочко, Ви кожен понеділок ТАК райдужно зустрічаєте? :crazy:
Samojlovu4
17.09.2007, 10:47
А звертались один до одного ви як - ніками, чи по іменах?
мене не впізнали(((((
хто сплутав?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
поіменно цих "плутів" чи "плутачів"...
Галочка.Ви кожен понеділок ТАК райдужно зустрічаєте?
Пан Левандівка, зараз я виглядаю приблизно ОТАК:radist:)))!!!
Boris_Kiev
17.09.2007, 10:53
Щиро заздрю всім, хто зібрався.
Мабуть у 2-й половині жовтня виб"ю собі відрядження до Львова. Але це буде не субота...
Пан Левандівка, зараз я виглядаю приблизно ОТАК:radist:)))!!!
просто це все була велика несподіванка...
он, дарт левандівку зі мною теж сплутав..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Мені теж цікаво...Думаю дівчат по іменам а чоловіків по нікам...:) пацани ж...
Фу... Все.. Послєдня...
Гарні фото, пан Левандівка постарався))) фотав цілий вечір)))
цікава зустріч, шкода що народу небагацько було, на наступний раз - я думаю буде більше)))
Додано через 1 хвилину
просто це все була велика несподіванка...
Для мене теж це була несподіванка))) дуже приємна несподіванка)))
Гарні фото, пан Левандівка постарався))) фотав цілий вечір)))
цікава зустріч, шкода що народу небагацько було, на наступний раз - я думаю буде більше)))
Додано через 1 хвилину
Для мене теж це була несподіванка))) дуже приємна несподіванка)))
я не був на "другій", це вже була "третя"...
на "першій" було троє: дородій левандівка, пан афтерстеп і я...
певна прогресія спостерігається....
Допис від Samojlovu4
Звертались по ніках, і до дівчат і до хлопців- Я досі не знаю всіх по іменах))) І де це Я була:dance:
Додано через 1 хвилину
певна прогресія спостерігається....
Ага))) на наступну зустріч одного столика буде малувато)))
Звертались по ніках, і до дівчат і до хлопців- Я досі не знаю всіх по іменах))) І де це Я була...
може це кохання?...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Boris_Kiev
17.09.2007, 11:13
То може пан Левандівка тепер може розголосити "таємницю" - хто є хто на попередніх форумівках ?
он, дарт левандівку зі мною теж сплутав.....
АААААААААААААА........ точно ))) це дАрт путав - хто є хто :D
На наступний раз тре запастись бейджиками)))
levandivka
17.09.2007, 11:22
д'Арте, а ТАК
http://photofile.ru/photo/levandivka/3085138/large/64842787.jpg луччє? (зняв 1 кг 250 г)
тепер може розголосити "таємницю" - хто є хто на попередніх форумівках
Тепер?
-Можу! :crazy:
На першій була звичайна провокація. Здаєцця, вдалася! :D Подражнилися...
Бо на тих фотах з "першої" форумівки (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=90430&postcount=107)Афтер-Пупер-Левандівка - стороння забава.
ЗІ: тільки не бийте.
Мабуть у 2-й половині жовтня виб"ю собі відрядження до Львова. Але це буде не субота...
17.09.2007, 12:02
На першій була звичайна провокація. Здаєцця, вдалася! Подражнилися...
Бо на тих фотах з "першої" форумівки Афтер-Пупер-Левандівка - стороння забава.
ЗІ: тільки не бийте.
Тобто... "Форумівка-3" насправді була "Форумівкою-1" ???
А ви його розтяніть....
А Ви мене потім дотягнете до вантажного вагона ?
levandivka
17.09.2007, 12:09
"Форумівка-3" насправді була "Форумівкою-1"
Ні, фотозвіт - ТАК, №1.
А форумівка пройшла не гірше. Просто, в іншому місці... :)
Перечитала всі дописи та переглянула фото з зустрічі, аж настрій піднявся. Всі такі милі, веселі, впевнена - зустріч була цікавою та радісною. СУПЕР!!!
levandivka
17.09.2007, 13:48
зустріч була цікавою та радісною
Саме ТАК! І голова не боліла. :)
Саме ТАК! І голова не боліла. :)
Пошло во благо:)
...але до чого ж все ж таки "договорились" часу було досить з 19:00 - 23:00 це ж 4-ри години...пів робочого дня?
...але до чого ж все ж таки "договорились" часу було досить з 19:00 - 23:00 це ж 4-ри години...пів робочого дня?
.....може договорились до того, що всі люди брати, але в кожного брата - своя жінка?
що всі люди брати, але в кожного брата - своя жінка?
дАрт договорився, що вони з Левандівкою пацани...:) і це правдиво, але так одночасно з тим перейти у світ де всі брати, без сатисфакції від сестер...?
Ошибаетесь, уважзаемый, кабачек то мы покинули в 00-30 :)
Boris_Kiev
17.09.2007, 18:00
Ошибаетесь, уважзаемый, кабачек то мы покинули в 00-30 :)
Ну тоді на крайняк є варіант від"їхати потягом
№ 134 ЛЬВІВ-ЛУГАНСЬК о 0.48
Хлопці, дотягнете "негабарит" із завантаженням на полицю ?
Тільки не переплутайте - до Кракова мені не треба. :)
levandivka
17.09.2007, 18:22
"негабарит" із завантаженням
Авто-Люксом вишлем. Поки Рудьковського не зняли, луччє ТАК. :)
Boris_Kiev
17.09.2007, 18:27
Авто-Люксом вишлем. Поки Рудьковського не зняли, луччє ТАК. :)
1. Якщо це буде п"ятниця - автолюкс привезе тільки в понеділок :)
2. А хіба автодороги - це не парафія Рудьковського ?
3. P.S. Оскільки я по роботу мушу до вечора завезти кілька коробок з апаратурою на Автолюкс, то навіщо їхати звідти до кабака ? Нехай вже форумляни зберуться біля Автолюксу, обміняємося "сувенірами", тостами і мене, не відходячи від каси, завантажать :)
Це добре,шо фотки такі файні!Це своєрідний стимул для решти форумчан-шоб приходили!)))
Бо на тих фотах з "першої" форумівки Афтер-Пупер-Левандівка - стороння забава.
Ніц не зрозуміла. То то були зовсім не фотки форумлян?:no:
levandivka
17.09.2007, 19:40
то були зовсім не фотки форумлян?
Правильно зрозуміли. Ми дражнилися.
Але реальні форумляни виявилися ж цікавішими. Нє?
То чо' сумувати? :)
А я Олю при встрече опознала по мобилке приклееной к уху... И еще. глядя уже на меня, она спрашивала: "Лєна?".. :)
А я Олю при встрече опознала по мобилке приклееной к уху... И еще. глядя уже на меня, она спрашивала: "Лєна?".. :)
Та я ж бачила, що Ви прямуєте просто на мене через весь зал автовокзалу. :) І фотку ще колишню пам"ятала, що Ви виставляли на форумі. :)
Та я ж бачила, що Ви прямуєте просто на мене через весь зал автовокзалу. :) І фотку ще колишню пам"ятала, що Ви виставляли на форумі. :)
Так я ж и высматривала, кто еще с мобилой целеустремленно гуляет? :crazy:
А то ваша фотка была махонькая... :p
Степаныч
17.09.2007, 21:10
Значиться так! Потрібно призначати форумівку мінімум за 6 міс. А як інакше? Ми ж заздримо ж!!! А ТАК ПРИГОТУЄМОСЯ, ЗАПЛАНУЄМО, ПРИЇДЕМО.
По суті. Усі красавці. Маю на увазі дівчат. Мег впізнав відразу. Фото. Інших - згодом.
Хлопці... Дарта і Левандівку практично впізнав відразу. Пупера сумнівався...
До зустрічі в реалі!!!???
А то ваша фотка была махонькая...
Нічо, виставлю ще більшу. :) А на форумівку до Львова коли приїдете? ;)
А на форумівку до Львова коли приїдете?
Не знаю, разве что летом только можно и только в июле, или уже на пенсии, лет через 8-10...
Liliyah Romanova
17.09.2007, 21:30
Не знаю, разве что летом только можно и только в июле
О, якраз я у Львів на канікули вирвуся приблизно в той час. ;)
Цікава тенденція спостерігається: до форумівки ця тема була практично мертва. Пару постів дАрта і пупера стосовно того де краще зустрітися і відмазки інших що не можуть прийти. Зате тепер за 3 дні 12 сторінок наклєпали і вже всі хочуть зустрітися. Нє щоб зразу так?
Зате тепер за 3 дні 12 сторінок наклєпали і вже всі хочуть зустрітися. Нє щоб зразу так?
Люди не уявляли, що то так буде цікаво. :) Якби я була у Львові, я б прийшла. :)
Цікава тенденція спостерігається: до форумівки ця тема була практично мертва. Пару постів дАрта і пупера стосовно того де краще зустрітися і відмазки інших що не можуть прийти. Зате тепер за 3 дні 12 сторінок наклєпали і вже всі хочуть зустрітися. Нє щоб зразу так?
Бо навіть через монітор прониклися теплотою зустрічі цієї компанії і забажали бути її частиною :)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif просто інколи треба сказати: збираємося, камаради, завтра там або там... і все буде добре!...
просто інколи треба сказати: збираємося, камаради, завтра там або там... і все буде добре!...
тут ще така проблєма що добра половина дописувачів (а то і більше) - це вагітні/новоспечені матері, яким з пузом/малявкою по ночам блукати по Львіві не дуже приємно. Їм простіше зустрітися в розпалі дня на дитячому майданчику. Але тоді ота друга половина як правило на роботі. Халепа...
mielaeast
18.09.2007, 15:46
я б ре зміг бо був зайнятий
А ті хто захищає на цих сторінках інакші орієнтації, мабуть, побоялись:ninja: ;)
м простіше зустрітися в розпалі дня на дитячому майданчику. Але тоді ота друга половина як правило на роботі.
так є ж і вихідні, коли й друга половина може разом зі своєю родиною поспацерувати до парку, нє?
Я думаю деткам не стоит смотреть, как мы с г.Левандовкой будем пить странную белую жидкость из кофейных филижанок и спорить на национальные темы с красными глазами :)
levandivka
18.09.2007, 19:35
и спорить на национальные темы с красными глазами
А ми про пологи, домашні побалакаємо... ;)
А ми про пологи, домашні побалакаємо... ;)
Боюсь на одних пологах не удержимся, особенно, если опять одной будет мало :)
Liliyah Romanova
18.09.2007, 20:18
А ми про пологи, домашні побалакаємо...
Я тоді точно свого мужа приведу. :D:D:D
Boris_Kiev
18.09.2007, 20:47
А ви в один візочок (без дитини) поставте пляшечки і по черзі схиляйтеся з вигуками "у-тю-тю, яка гарненька!"
І ніхто з перехожих не засудить :)
(колись в Одесі так пили вино: лягали на асфальт впритул до високого бордюру //а по тому бордюру крокували менти// і пили з горла, не задираючи високо пляшку) :)
А ті хто захищає на цих сторінках інакші орієнтації, мабуть, побоялись:ninja: ;)
Тобто як?Я вроді не проти лесбі,але ж прийшла!;)
nachtigal
18.09.2007, 22:45
Радий за колегiв i колiжанок з Форумiвки.Кидаю до холери роботу i виiзжаю потягом до Львова.Може когось зустрiну.До зустрiчi Львiв i шановн львiвяни!!!:p :p :p
Кидаю до холери роботу i виiзжаю потягом до Львова
Водку та селедку не забудьте прихватити і буде повна монтана (дАрт)...
nachtigal
18.09.2007, 23:01
Водка та селёдка за мною,замовляю сало,можна в чоколядi
Додано через 7 хвилин
Буду у Львовi пiслязавтра .Там i вийду в эфiр.
Водка та селёдка за мною,замовляю сало,можна в чоколядi
.
Вы бы еще Полковника прихватили для комплекта :)
nachtigal
19.09.2007, 08:14
Без жартiв,виiзжаю нинi львiвським потягом.Пане полковнику, приеднуйтесь.Буду у львовi до 28.09.Може здибаемось?
Пане полковнику, приеднуйтесь.Буду у львовi до 28.09.Може здибаемось?
Панові Полковнику мухоморів їстивних приготувати хочете? :)
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=134515&postcount=18
nachtigal
19.09.2007, 11:39
А шо урожай в цьому роцi хороший?То назбираемо трохи.
Додано через 53 хвилини
Всiм до побачення,поспiшаю на поiзд...:) :) :)
Boris_Kiev
19.09.2007, 12:56
Буду у львовi до 28.09
Всiм до побачення,поспiшаю на поiзд
Цікавий поїзд... До Львова їде 9 діб ?
А ті хто захищає на цих сторінках інакші орієнтації, мабуть, побоялись
Вас, здаэться, теэ там не було. А взагалі звідки виникла така думка?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008