КПК

Показати повну версію : Гомосексуалізм

Сторінки : 1 2 3 4 [5] 6

франц-йосип
06.11.2008, 21:57
так вже є пропозиції з боку нетрадиційників коррегувати Біблію щодо теперішнього часу і не тільки від них,а і від феміністичних рухів.Так що то таке...

harmony
06.11.2008, 22:00
так вже є пропозиції з боку нетрадиційників коррегувати Біблію щодо теперішнього часу і не тільки від них,а і від феміністичних рухів.Так що то таке...

Вони все можуть, адже серед них є дуже "талановиті" люди...

gryvul
13.11.2008, 15:17
не в силі змінити себе відповідно до Божих вимог, ми міняємо самого Бога, або перекручуємо Його слова, шукаючи собі оправдання.
немає потреби видавлювати гомофобію у нашому суспільстві, оскільки воно має інакші моральні і релігійні (і сексуальні) установки. Хочете свого "щастя" - організуйте поселення, колонію, місто, країну, де будуть такі ж хворі, як ви.
...
Або йди працювати "соціальним працівником" в установи позбавлення волі

Lika20
15.11.2008, 21:25
тема однозначно не релігійна. а ненависті і огиди до гомосексуалістів я теж не розумію. гомосексуалісти дратують мене лише в одному випадку - коли піднімають свою гомосексуальність на прапор і активно її пропагують. На дорослих це не впливає, а от молоді уми можуть і не встояти.

Зайшла у сайт знайомств rambler,i ради цiкавостi хотiла подивитися яку кiлькiсть вони нараховують у Львовi,18-25р,в мене не було слiв!Звiдки дитина може знати,що вiн гей у своi 18 рокiв?!

Где искать ЛьвовУкраина

Результаты поиска: 163 анкеты Все | Кто сейчас на сайте | Новые

1 Олексій, 21Украина

2 Mario Armani, 18Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем в возрасте 21-30 лет
1 фото

3 Юра, 19Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем или девушкой в возрасте 18-25 лет
1 фото

4 Asisjaj, 20Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем или девушкой
1 фото

5 Beverly, 25Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем в возрасте 21-25 лет
2 фото

6 Dima, 23Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем в возрасте 36-60 лет
1 фото

7 Алёша, 21Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем в возрасте 21-35 лет
3 фото

8 Кирил, 20Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем в возрасте 16-25 лет
1 фото

9 Василь, 25Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем или девушкой в возрасте 21-30 лет
3 фото

10 Angels My Cry, 21Украина, Львов
Познакомлюсь с парнем
1 фото

12 3 4 5 6 7 8 9 10 …

пупер
15.11.2008, 21:43
Зайшла у сайт знайомств rambler,i ради цiкавостi хотiла подивитися яку кiлькiсть вони нараховують у Львовi,18-25р,в мене не було слiв!Звiдки дитина може знати,що вiн гей у своi 18 рокiв?!
а ви в якому віці зрозуміли, хто вам подобається?

Boris_Kiev
15.11.2008, 22:00
Цікаво, а як у тому списку розбираються "хто треба" - де активний, де пасивний ?
Бо то ж скільки непорозумінь може виникнути ?

Мішаня
16.11.2008, 20:37
Не можу зрозуміти чому садомітів називають "гомосексуалістами"?

Lika20
18.11.2008, 17:56
;)а ви в якому віці зрозуміли, хто вам подобається?
:)))):)))):))))Голубi,це моя слабiсть

Тай досi толком нерозiбралась

пупер
18.11.2008, 19:18
Голубi,це моя слабiсть
сподіваюся, що наголос на літері "о"?... о_О

Lika20
18.11.2008, 20:04
:blush::dance2:

kertis
19.11.2008, 13:42
Тут вообще есть на форуме хоть один гей или лесбиянка? Или все боятся признаться опасаясь озлобленных гомофобов?
Зы: Мне Пупер как мужчина нравится.

kertis
19.11.2008, 17:38
В общем Пупер, кажись смущённо молчит) Ну да ладно) А може... злякается?)

пупер
19.11.2008, 20:28
В общем Пупер, кажись смущённо молчит) Ну да ладно) А може... злякается?)
о_О кертіс, ви ж написали "як чоловік подобається"...
я це маю прокоментувати?... о_О

gryvul
23.11.2008, 01:19
Подумав собі, якби хтось з мене "гомофобію витискав", то би я йому всю гомофілію повідривав би...

sasha_b
25.11.2008, 21:36
Природа сексуальності - поліморфна, тому гомосексуалізм це недорозвинута сексуальна орієнтація.
Часто активні ненависники гомосексуалізму є латентними гоміками.

Полковник
25.11.2008, 21:42
Природа сексуальності - поліморфна, тому гомосексуалізм це недорозвинута сексуальна орієнтація.
Часто активні ненависники гомосексуалізму є латентними гоміками.

Это сколько же Вы ждали ОТКРЫТИЯ форума с ЭТОЙ идеей!
Молодец!

Boris_Kiev
25.11.2008, 21:57
Полковнику,
уявляю з яким піднесенням Ви зайшли на реанімований форум,
а вгорі - не "Путіну браво", а "Гомосексуалізм"!

Samojlovu4
25.11.2008, 22:04
До-речі, є така досить небезпідставна теорія: всі без вийнятку великі політики, президенти, прем"єри... - гоміки.

sasha_b
25.11.2008, 22:55
До-речі, є така досить небезпідставна теорія: всі без вийнятку великі політики, президенти, прем"єри... - гоміки.
це не теорія, це - практика :)

Полковник
25.11.2008, 23:00
Полковнику, уявляю з яким піднесенням Ви зайшли на реанімований форум, а вгорі - не "Путіну браво", а "Гомосексуалізм"!
ТОЧНО!!!!
Просто офигел!
как быстро эта х...ня распространяется во временно покинутых хатах...
Не находите?

Samojlovu4
25.11.2008, 23:01

це не теорія, це - практика
Я сам переконаний, що так воно і є.

Полковник
25.11.2008, 23:04
Я сам переконаний, що так воно і є.

Нравится - занимайтесь!
Только народ не втягивайте и не пропагандируйте.
Гаразд?

Samojlovu4
25.11.2008, 23:09
Вже нині шось було, палкан, для саґрєва?!
Чи в жонушкі просто голова болить? :)

Полковник
25.11.2008, 23:14
Вже нині шось було, палкан, для саґрєва?!
Чи в жонушкі просто голова болить? :)

А шо?
Вы уже не переконаний?
Тогда ЗВИНЯЙТЕ!

П.С.!!!!
О можете поздравить.
У меня 5 000 дописов!!!
И заметьте, НЕ НА ГОМОСЕКСУАЛЬНУЮ ТЕМУ!!!!

pukhnastyk
25.11.2008, 23:17
є така досить небезпідставна теорія: всі без вийнятку великі політики, президенти, прем"єри... - гоміки.
А на яких підставах базується така теорія?:pardon:

Boris_Kiev
25.11.2008, 23:21
О можете поздравить.
У меня 5 000 дописов!!!

Вітаємо!
Як не крути, а на "ювілейний" допис Вас надихнули саме ...

Полковник
25.11.2008, 23:35
Вітаємо!
Як не крути, а на "ювілейний" допис Вас надихнули саме ...пидоры, которые заполоняют форум.
От которых продыха НЕТ нормальным людям.
Которым нужно ответить 5 000 допысом,
что бы привлечь внимание НОРМАЛЬНЫХ людей.
Долой ПИДЕРОВ с ЛЬВОВСКОГО ФОРУМА!!!!!!!
П.С. О, забанят за ИНАКОМЫСЛИЕ :))))

Боря, успехов!

Boris_Kiev
25.11.2008, 23:41
Полковнику!

У Вас "інтернет не той" ? Чи я щось написав білими літерами ?

Все ж серед п******сів більше талановитих людей, ніж серед комуністів. :)

Полковник
25.11.2008, 23:49
Согласен с Вами!
ПИДОРАМ СЛАВА! :)))

lvivde
30.11.2008, 13:54
Тут вообще есть на форуме хоть один гей или лесбиянка? Или все боятся признаться опасаясь озлобленных гомофобов?
Зы: Мне Пупер как мужчина нравится.

есть, есть. :give_rose:

lvivde
30.11.2008, 13:55
гомосексуалізм це недорозвинута сексуальна орієнтація.

вполне розвынута и прыродня! :tongue:

lvivde
30.11.2008, 13:59
може це випадок....
ні, я впевнений, що це точно випадок, але у вашому профілі стать не вказано... ;):unknown:

виноват, исправил. ;)

le cowboy
30.11.2008, 14:01
От вы гоните, я в шоке :)))

lvivde
30.11.2008, 14:03
А я вчера познакомился с очень интерестным молодым человеком,

и нам обоим до лампочки, что думает свора гомофобов! :mocking:

lvivde
30.11.2008, 14:04
От вы гоните, я в шоке :)))

это вы кому именно и о чем?

le cowboy
30.11.2008, 14:17
это вы кому именно и о чем?

да нафиг, гомодрилы

Все ж серед п******сів більше талановитих людей, ніж серед комуністів

Согласен с Вами!
ПИДОРАМ СЛАВА!

вполне розвынута и прыродня!

А я вчера познакомился с очень интерестным молодым человеком,

и нам обоим до лампочки, что думает свора гомофобов!

gryvul
30.11.2008, 14:32
А на яких підставах базується така теорія?:pardon:
А їх так всі називають. а всі - непомиляються...:blush:

Boris_Kiev
30.11.2008, 14:43
да нафиг, гомодрилы

Le cowboy
La cowgirl ?

La bull-girl ?
(A bull is a boyfriend of a cow. Usually).

le cowboy
30.11.2008, 14:50
Le cowboy
La cowgirl ?

La bull-girl ?
(A bull is a boyfriend of a cow. Usually).

La bulls**t, mon tab****k

kertis
30.11.2008, 15:12
А шо?
Вы уже не переконаний?
Тогда ЗВИНЯЙТЕ!

П.С.!!!!
О можете поздравить.
У меня 5 000 дописов!!!
Полковник, вы как взрослый вроде, типа армейский человек должны знать: есть гомосексуалисты а есть пидарасы. Последних особенно много среди бывших гебнюков.

kertis
30.11.2008, 15:15
есть, есть. :give_rose:
Где? Вы? Моё почтение любезный пан.

lvivde
30.11.2008, 15:47
Где? Вы? Моё почтение любезный пан.

Ну я! Но почитать меня нужно не за это! ;)
У меня масса других хороших качеств!

kertis
30.11.2008, 16:03
Ну я! Но почитать меня нужно не за это! ;)
У меня масса других хороших качеств!
Одно из них смелость. В нашем совково-гомофобном обществе быть геем это смело.
Уважаю, +1.

франц-йосип
30.11.2008, 18:13
В нашем совково-гомофобном обществе быть геем это смело.
Уважаю, +1.

Ще більшої поваги тоді за вашою логікою заслуговують зоофіли та некрофіли-герої просто.А от капіталістично-гомофільна Каліфорнія скасувала дозвіл на одностатеві шлюби Незважаючи на протести.Така тенденція до переоцінки ставлення до нетрадиційників спостерігається у цілому світі.А от де-які футурологи взагалі стверджують що через 10-15 років в Европі не буде гей-клубів,от біда.

kertis
30.11.2008, 18:28
Уважаемый, давайте не будем хватать за яйца. Отношения с живыми людьми это одно а с животными и трупами совсем другое. Это две большие разницы.

Boris_Kiev
30.11.2008, 18:33
Отношения с живыми людьми это одно а с животными < > совсем другое.
Кертісе,
на мій відсторонений погляд, якщо солдат дере козу - це більш природно, ніж коли іншого солдата.

http://caricatura.ru/erotica/kaschenko/pic/439.gif

франц-йосип
30.11.2008, 18:42
Уважаемый, давайте не будем хватать за яйца.

Навіть не помітив як то сталося.А де вони були?
А,тоді педофіли -герої? (як там з яйцями "нє поврєділ)"?

kertis
30.11.2008, 18:44
Кертісе,
на мій відсторонений погляд, якщо солдат дере козу - це більш природно, ніж коли іншого солдата.

http://caricatura.ru/erotica/kaschenko/pic/439.gif
Милый Борис, Если солдат дерёт козу ему просто хочется трахаться ибо баб нету. Если солдат дерёт другого солдата (который кстати может вполне оказаться солдаткой) то это скорее всего по любви, природа такая. Правда состоит в том, что ЭТО их личное дело, и ни один гебисткий пидарас не имеет им право указывать.

kertis
30.11.2008, 18:50
Навіть не помітив як то сталося.А де вони були?
А,тоді педофіли -герої? (як там з яйцями "нє поврєділ)"?
Я из Одессы, вы должны понять и простить меня за южную яркость мысли.
Педофилы преступники. Почему? Потому что насилие над ДЕТЬМИ это свинство, и во все времена каралось законом. А Гомосексуализм считался просто чем то порочным и неестественным. Привыкайте к тому что есть мужчина, есть женщина есть чёрные люди есть белые, есть гомосексуалисты и лесбиянки. По другую сторону стоят маньяки, садисты, педофилы, некрофилы и тд.
Зы: я люблю когда мне девушки яйца перебирают.

Iolup
30.11.2008, 18:57
Одно из них смелость. В нашем совково-гомофобном обществе быть геем это смело.
Уважаю, +1.

Нічого сміливого не вижу. То всьо через хворобу голови. Я поважию тих людей, котрі мают якісь заслуги, а не шукают чоловічий зад. Голубим я тілько співчуваю.

kertis
30.11.2008, 19:02
Нічого сміливого не вижу. То всьо через хворобу голови. Я поважию тих людей, котрі мают якісь заслуги, а не шукают чоловічий зад. Голубим я тілько співчуваю.
А Лесбиянки вас не так шокируют? Как то это у таких мужчин как вы воспринимается легче.
Зы: вам когда нибудь девушка в задницу палец засовывала? А... анальный секс вы практиковали?

франц-йосип
30.11.2008, 19:13
Педофилы преступники. Почему? Потому что насилие над ДЕТЬМИ это свинство, и во все времена каралось законом

"Яркомислящій" кертіс ви б мали знати що педофілія процвітала в античному світі,та і зараз в гомофільній Бельгії були спроби організувати партію педофілів і законодавчо знизити вік для статевих стосунків.Це все одна і та сама причина.А от про зворотню тенденцію у Европі і Штатах що скажете,чому відбувається зміна у ставлені до нетрадиційної сексорієнтації?
А про лесбіянок-все дуже просто на відміну від педерастів,вони таки нарджують дітей,згідно свого жіночого призначення,тому і викликають менше негативного підсвідомого протесту.

D.M.
30.11.2008, 19:27
А от капіталістично-гомофільна Каліфорнія скасувала дозвіл на одностатеві шлюби Незважаючи на протести.Така тенденція до переоцінки ставлення до нетрадиційників спостерігається у цілому світі.

Не вірю! Думаю, якби в Каліфорнії провели референдум раніше, то було б ще більше людей проти одностатевих шлюбів. А якщо проведуть пізніше, то, може, результат буде протилежним.

Кількість країн, де одностатеві шлюби дозволені, неухильно зростає. Не знаю, звідки Ви взяли про цю тенденцію "у цілому світі".

gryvul
30.11.2008, 19:35
Уважаемый, давайте не будем хватать за яйца. Отношения с живыми людьми это одно а с животными и трупами совсем другое. Это две большие разницы.
Так, вроді, то всьо на любителя... Чи тему створити і "видавлювати" івз людей зоофіло-фобії чи некрофіло-фобії??? чи створити некрофільський клуб... Тільки на мене не розраховуйте...

Iolup
30.11.2008, 19:39
Зы: вам когда нибудь девушка в задницу палец засовывала? А... анальный секс вы практиковали?

Богу дєкувати до такого шем не дійшов.

франц-йосип
30.11.2008, 19:54
Не вірю!

Це ваша справа,але про скасування дозволу одностатевих шлюбів в Каліфорнії вам відомо.Це не дисертація,щоб подавати посилання на літературу.Але за останні 3 роки не збільшилась кількість країн із дозволом на одностатеві шлюби.Мало того поступово змінюється ставлення до сексменшин із тенденцією до обмеження реклами і пропаганди,так само як і до легких наркотиків у Голандії.Це все світові тенденції останнього часу,посилань на джерела на даю,слідкуйте за процесами.
Так що ми маємо іще раз переконатися в тому що тупе наслідування Европи і Штатів не є благо,а от де-яке відставання у такому "прогресі" нам на користь.

kertis
30.11.2008, 20:31
"Яркомислящій" кертіс ви б мали знати що педофілія процвітала в античному світі,та і зараз в гомофільній Бельгії були спроби організувати партію педофілів і законодавчо знизити вік для статевих стосунків.Це все одна і та сама причина.А от про зворотню тенденцію у Европі і Штатах що скажете,чому відбувається зміна у ставлені до нетрадиційної сексорієнтації?
А про лесбіянок-все дуже просто на відміну від педерастів,вони таки нарджують дітей,згідно свого жіночого призначення,тому і викликають менше негативного підсвідомого протесту.
Я Знаю. Наши предки трахали друг друга в задницу. А Мы... То есть вы относитесь к этому из рук вон нетерпимо.Вон на востоке сплошь педофилы, девочек замуж выдают в 10-12 лет. И шо? Другая культура однако, давайте их всех порешим.
Обратная тенденция связанна с излишней защитной реакцией от гомофобов. Проще говоря гомосексуалисты столь рьяно борются за свои права, что уже несколько надоели.

Про лесбиянок это смешно. По сути то же самое, только они рожают детей от мужиков - доноров. Ну повезло нам, нет ни месячных, ни родов, ни облысения лобковых подмышек. Только член, сперма и маленький коротенький оргазмик. Завидую в последнем плане женщинам. Меньше негативного протеста потому что большинству мужчин приятно допустим посмотреть на совокупляющихся лесбиянок, да и девочки по сути часто между собой так играются. А вот мужик с мужиком - беее... как можно?! Сразу кипит возмущённый разум и совковый индивид идёт громить витрины, да и просто убить может за то что его педиком обозвали.

kertis
30.11.2008, 20:32
Богу дєкувати до такого шем не дійшов.
Да... А до чего дошли? До дырочки в простыне и миссионерской позы?))))

kertis
30.11.2008, 20:43
Гомофобия = ксенофобия

франц-йосип
30.11.2008, 21:24
10-12 лет. И шо? Другая культура однако, давайте их всех порешим.
Обратная тенденция связанна с излишней защитной реакцией от гомофобов. Проще говоря гомосексуалисты столь рьяно борются за свои права, что уже несколько надоели.

Так на сході 12+ років є статева зрілість (по Моісеєвому закону) вік дівчинки достатній для одруження і це виправдано раннім статевим розвитком.У нас на "півночі" не так(та ті у вас в Одесі)
А зверніть увагу відколи це сексменшини почали боротьбу за свої права? Іще зовсім недавно тих прав не було взагалі.В Штатах іх лікували в психіатричних клініках в Европі саджали в тюрму.Потім -легалізація,далі-активна демонстрація і пропаганда,навіть мода серед богеми.Зараз іде нормальний процес отверезення і адекватного ставлення до пороку з боку суспільства.Таке саме ставлення як до наркоманії і алкоголізму,тютюнопаління.Тому в майбутньому цілком реальне відокремлення бажаючих вести одностатеве життя в спеціальні райони для їхнього щасливого спільного проживання.

kertis
30.11.2008, 21:50
Так на сході 12+ років є статева зрілість (по Моісеєвому закону) вік дівчинки достатній для одруження і це виправдано раннім статевим розвитком.У нас на "півночі" не так(та ті у вас в Одесі)
Не болтайте ерундой, они все педофилы по нашим меркам.
А зверніть увагу відколи це сексменшини почали боротьбу за свої права? Іще зовсім недавно тих прав не було взагалі.В Штатах іх лікували в психіатричних клініках в Европі саджали в тюрму.Потім -легалізація,далі-активна демонстрація і пропаганда,навіть мода серед богеми.Зараз іде нормальний процес отверезення і адекватного ставлення до пороку з боку суспільства.Таке саме ставлення як до наркоманії і алкоголізму,тютюнопаління.Тому в майбутньому цілком реальне відокремлення бажаючих вести одностатеве життя в спеціальні райони для їхнього щасливого спільного проживання.
В связи с развитием либерального общества, гомосексуализм стал восприниматься по другому. Он всегда был в истории человечества с древнейших времён. Всю историю человечества мужчины трахали других мужиков в задницу. Представьте себе только...)
Это продолжалось столь долго, что стало считаться нормальным среди широкомыслящих незакомплексованных людей, разделяющих либеральные взгляды. Если примешать сюда политику, то именно тоталитарным режимам которые подавляли свободное развитие личности, свойственно давить меньшинства. Будь то расовое, классовое или сексуальное.

D.M.
30.11.2008, 21:52
тупе наслідування Европи і Штатів не є благо

ТУПО наслідувати нікого не потрібно. Головою думайте.

Таке саме ставлення як до наркоманії і алкоголізму,тютюнопаління.

Ці речі принципово відрізняються від гомосексуалізму тим, що вони шкідливі для здоров'я.

франц-йосип
30.11.2008, 22:20
Он всегда был в истории человечества с древнейших времён. Всю историю человечества мужчины трахали других мужиков в задницу
Если примешать сюда политику,
Ні не всю історію,а тільки історію язичників.От тут ми і приходимо до морально-етичної оцінки цього явища.Бачите іудаізм і християнство які власне і сформували наше суспільство-засуджують одностатеві контакти це одна з основних відмінностей від сексуальної всеядності язичників і цей порок(ми ж не будемо стверджувати що його не існувало протягом всієї історії людства)завжди засуджувався і карався.І політика і "свободное развитие личности" тут не до чого
це питання скорше моралі.
А приземлено якщо зовсім,то як би ви сприйняли власного сина або дочку в такому поважному товаристві -геїв і лесбіянок?
Ці речі принципово відрізняються від гомосексуалізму тим, що вони шкідливі для здоров'я
Не тому що шкідливі для здоров"я можна навіть і не дуже нашкодити своєму здоров"ю і зрештою-то справа вас одного,а тому що це-порок,але це вже інша термінологія і категорія.

D.M.
30.11.2008, 22:29
А приземлено якщо зовсім,то як би ви сприйняли власного сина або дочку в такому поважному товаристві -геїв і лесбіянок?

Поважність товариства не залежить від сексуальної орієнтації його членів.

Не тому що шкідливі для здоров"я можна навіть і не дуже нашкодити своєму здоров"ю і зрештою-то справа вас одного,а тому що це-порок,але це вже інша термінологія і категорія.

Приблизно зрозуміло. Догматично оголошуєте окремі звички "пороками". Що ж, значить, у Вашій моралі це має аксіоматичну природу. Див. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24489

франц-йосип
30.11.2008, 23:00
Приблизно зрозуміло. Догматично оголошуєте окремі звички "пороками". Що ж, значить, у Вашій моралі це має аксіоматичну природу. Див. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24489

Шановний,D.M..Я не послуговуюсь саморобними моральними кодексами і не створюю для себе нових законів і правил .Мені цілком достатньо для комфортного проживання тих вже сформованих основних засад.Так співпало -що це ,як би вам не здалося дивним,моральні засади християнства.Повірте я перепробував немало і саморобного і самобутнього і просто цікавого,але влаштовує мене саме це.І тут я з вами і іншими опонентами "свобод" не сперечаюсь,а просто довожу до вашого відома існуюче ставлення до проблеми гомосексуальності.

lvivde
01.12.2008, 22:43
А от капіталістично-гомофільна Каліфорнія скасувала дозвіл на одностатеві шлюби Незважаючи на протести.

Обама им еще мозги вправит! ;)

lvivde
01.12.2008, 22:51
Был недавно в Париже и понял, что нам до Европы по толерантности не то, что как до Луны... как до Плутона, как минимум...

Как хорошо было пройтись по улицам Марэ, просто держась за руки со своим возлюбленным!

Boris_Kiev
01.12.2008, 22:52
Обама им еще мозги вправит! ;)
Obama ?
Active, passive ?

lvivde
01.12.2008, 22:59
Obama ?
Active, passive ?

Obama rejects proposed California gay marriage ban (http://www.sacbee.com/111/story/1051404.html)

Boris_Kiev
01.12.2008, 23:00
Ааа, передвиборні обіцянки ?

lvivde
01.12.2008, 23:04
Ааа, передвиборні обіцянки ?

зачекайте, ще недовго залишилося. :)

Iolup
01.12.2008, 23:17
Как хорошо было пройтись по улицам Марэ, просто держась за руки со своим возлюбленным!

І тілько всього...?

Lady_Opium
01.12.2008, 23:20
а підстави для такої теорії треба придумати самому?

lvivde
01.12.2008, 23:21
І тілько всього...?

уявіть собі... а тепер уявіть собі, якби я так пройшовся, ну скажімо, біля пам"ятника Данилу Галицькому... боюся, до пам"ятника Шевченку ми би не дійшли вже...

пупер
01.12.2008, 23:48
уявіть собі... а тепер уявіть собі, якби я так пройшовся, ну скажімо, біля пам"ятника Данилу Галицькому... боюся, до пам"ятника Шевченку ми би не дійшли вже...
та дійшли би...
гопотні у львові мало лишилося...
але "коментарі" ви би почули...

Lady_Opium
01.12.2008, 23:51
а тепер уявіть собі, якби я так пройшовся, ну скажімо, біля пам"ятника Данилу Галицькому... боюся, до пам"ятника Шевченку ми би не дійшли вже...
я підозрюю, що пройшлись би ви ногами, ну максимум - на руках
і не робіть з вашої орієнтації щось свєрхєстєсвєнне - якшо ви боїтесь-так і кажіть - страх - то нормально
ви явно перебільшуєте своє значення в очах інших;)

Iolup
02.12.2008, 08:31

Я би так не сказов. Думаю шо по дорозі до пам"ятника Шевченка міг би ше хтось внаслідувати ваш приклад. Мені просто цікаво, чи була у вас з другом медова ніч, чи ви тілько за руки тримались?

lvivde
03.12.2008, 00:32
Мені просто цікаво, чи була у вас з другом медова ніч

Безумовно! І медова ніч, і день, і вдома, і вгорах :tongue:

Iolup
05.12.2008, 16:24
Безумовно! І медова ніч, і день, і вдома, і вгорах

Хіба вам не було би приємніше якби у вашій компанії була якась симпатична приємна дівчина, чи жінка? Чому ви відкидаєте секс із жінками, чи з дівчатами? Чим вони гірші в тому плані від чоловіків?

lvivde
06.12.2008, 02:07
Хіба вам не було би приємніше якби у вашій компанії була якась симпатична приємна дівчина, чи жінка? Чому ви відкидаєте секс із жінками, чи з дівчатами? Чим вони гірші в тому плані від чоловіків?

Дівчата нічим не гірші, в компанії є і потрібні, але сексу з ними, знаєте, не хочеться...
А ось вам хочеться сексу з чоловіком? Ні? Ну ось ви і самі відповіли на ваше запитання... :blush:

kertis
06.12.2008, 09:00
Дівчата нічим не гірші, в компанії є і потрібні, але сексу з ними, знаєте, не хочеться...

Простите, а вы пробовали с девчатами, или сразу на мальчиков перешли?:scratch_one-s_head:

Iolup
06.12.2008, 20:02
А ось вам хочеться сексу з чоловіком? Ні? Ну ось ви і самі відповіли на ваше запитання...

Нічого я собі не відповів... В чоловіка органи не пристосовані для прийому, а тілько на віддачу, то нашо робити то, шо не відповідає логіці, розуму і природі. З жінкою зовсім інакше, свій знаходить своє, а не блукає, як сліпий кріт, пхаючи голову в кожну дірку. Дійсно, Кертіс дав цікаве питання, чи ви пробували хоч раз з дівчатами, чи зразу почали з хлопцями?

Lady_Opium
06.12.2008, 23:00
тема перейшла в розряд "Те, про шо ви хотіли дізнатися, але не знали як"?

S_Fighter
07.12.2008, 01:32
Ці речі принципово відрізняються від гомосексуалізму тим, що вони шкідливі для здоров'я.
Гомосексуалізм теж шкідливий для здоров"я... Принаймі в Україні...

gryvul
07.12.2008, 10:25
офтоп. Цікаво, а якби я задав тут питання про Садового, мене б відправили в баньку?...

пупер
07.12.2008, 10:27
офтоп. Цікаво, а якби я задав тут питання про Садового, мене б відправили в баньку?...
а ви задайте і дізнаєтеся.. ;)

lvivde
08.12.2008, 09:29
Простите, а вы пробовали с девчатами, или сразу на мальчиков перешли?:scratch_one-s_head:

Нет, не пробовал. Хотя некоторые девушки были бы очень даже не против ;)
Т.е. у меня так же как, наверное, и у вас... только наоборот -- мне не нужно этого пробовать, для того, чтобы знать, что это не моё.

afterstep
08.12.2008, 12:23
напевно ні. Лише б lvivde карму би познімав - за те, що ви справжніх з несправжніми плутаєте....
до речі, було б непогано крім двох наявних статей - http://forum.lvivport.com/images/gender/boy.gif та http://forum.lvivport.com/images/gender/girl.gif - ввести додаткові. Щоб відразу бачити, хто себе як позиціонує....

Iolup
08.12.2008, 14:01
Нет, не пробовал. Хотя некоторые девушки были бы очень даже не против
Т.е. у меня так же как, наверное, и у вас... только наоборот -- мне не нужно этого пробовать, для того, чтобы знать, что это не моё.

Шкода мені вас і вашого члена, він так і не знайде свого теплого місцє в життю і як бомж буде спати коло виходка.

lvivde
09.12.2008, 17:58
Шкода мені вас і вашого члена, він так і не знайде свого теплого місцє в життю і як бомж буде спати коло виходка.

:))))
афтар жжот...

Вы действительно такой недалекий, что все сводите на член?

lvivde
09.12.2008, 18:04
до речі, було б непогано крім двох наявних статей - http://forum.lvivport.com/images/gender/boy.gif та http://forum.lvivport.com/images/gender/girl.gif - ввести додаткові. Щоб відразу бачити, хто себе як позиціонує....

А мы итак видим, что у вас в профайле статус "незаміжнЯ", а пол "boy".
:))):)))

То ж до якої статі зачисляєте себе ви?:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:

Iolup
09.12.2008, 19:53

Не я " свожу ", а голубі. Бо якби вони думали головов, то шукали би жінку, а не чоловіка. Раз шукають чоловіка, значит думают членом.

D.M.
09.12.2008, 21:26
Бо якби вони думали головов, то шукали би жінку, а не чоловіка. Раз шукають чоловіка, значит думают членом.

Ото загнули! Ніякої логіки.

Юліан
09.12.2008, 21:51
як ви думаєте, чи великий відсоток "нормальних" гетеросексуальних чоловіків мали гомосексуальні фантазії, хоча б іноді? мені здається, що немало.
і чи варто зводити багатство всіх проявів (гомо)сексуальности до банального траху?

smeet
10.12.2008, 06:46
як ви думаєте, чи великий відсоток "нормальних" гетеросексуальних чоловіків мали гомосексуальні фантазії, хоча б іноді? мені здається, що немало.
і чи варто зводити багатство всіх проявів (гомо)сексуальности до банального траху?

Неправда.Я коли бачу в телевізорі двох мужчин,мене блювати напинать.А від двох жінок нє.Чого так?

пупер
10.12.2008, 08:32
Неправда.Я коли бачу в телевізорі двох мужчин,мене блювати напинать.А від двох жінок нє.Чого так?
о, нова думка: всі чоловіки приховані лесбійки.... :mocking::)))

Персі
10.12.2008, 08:42
Я коли бачу в телевізорі двох мужчин,мене блювати напинать.
Навіть в "Горбатій горі"? :)

smeet
10.12.2008, 19:07
о, нова думка: всі чоловіки приховані лесбійки.... :mocking::)))

Вірніше буде сказати приховані любителі лесбійок,в сенсі приєднатися:)
Навіть в "Горбатій горі"? :)

Не дивився цього фільму.Самі відносини в принципі ніяких асоціацій в мене не визивають,а споглядяння сексу між двома мужчинами-це вище моїх сил.Мене напинає.

Бойцовая Рыбка
10.12.2008, 19:15
Тема - :bad::bad::bad::bad:

kertis
10.12.2008, 19:19
Тема - :bad::bad::bad::bad:
Пачиво? Вам не нравятся лесбиянки? А вы сами...с подружками разве никогда не игрались?:)

пупер
10.12.2008, 20:28
Пачиво? Вам не нравятся лесбиянки? А вы сами...с подружками разве никогда не игрались?
ужос!..
кертіс, ти які питання задаєш 17-річній дівчині?..
ти ще спитай чи вдягала рибка шкіряний одяг!... :mocking:

Lady_Opium
10.12.2008, 20:59
ну так, звісно, а всі гомики возвишені і прекрасні %)

Boris_Kiev
10.12.2008, 21:27
ну так, звісно, а всі гомики возвишені і прекрасні %)А імена в них які!
Ось писали в газеті про якийсь інцидент, де був замішаний танцюрист гей-клуба на ім"я Стелла.

Lady_Opium
10.12.2008, 21:50
Ось писали в газеті про якийсь інцидент, де був замішаний танцюрист гей-клуба на ім"я Стелла.
раджу всім переглянути Альмодовара - в ньому переважно всі фільми з гомиками))
причому, в "Дурное воспитание" сєкас між гомиками досить навіть нічьо зі сторони виглядає:blush:

smeet
10.12.2008, 21:55
причому, в "Дурное воспитание" сєкас між гомиками досить навіть нічьо зі сторони виглядає:blush:

Нічо бо Ви жінка,і Вам цікавіше спостерігати зразу за двома мужчинами(хоч і пустодзвонами).А мужикові на голого мужика якось "не в тему".

Sensatyv
10.12.2008, 22:28
Про гомосексуалізм судити важко. Це мутації на генному рівні і звинувачувати когось в чомусь напевно немає сенсу. То серйозна проблема, яку той самий голубий просто не спроможний усвідомити, вважаючи себе правим.

kertis
10.12.2008, 22:44
ужос!..
кертіс, ти які питання задаєш 17-річній дівчині?..
ти ще спитай чи вдягала рибка шкіряний одяг!... :mocking:
А чо... чем раньше ответит тем лучше. Мы ведь все свои, все взрослые люди. Уверен что вот например Леди Опиум, судя по её постам такой опыт имела. И ничего нет в этом страшного:)

Калиниченко
10.12.2008, 23:38
Пачиво? Вам не нравятся лесбиянки? А вы сами...с подружками разве никогда не игрались?Еще один активист гей-движения:insane:
Про гомосексуалізм судити важко. Це мутації на генному рівні і звинувачувати когось в чомусь напевно немає сенсу. То серйозна проблема, яку той самий голубий просто не спроможний усвідомити, вважаючи себе правим.Які там мутації на генному рівні?Извращенный тоталитаризм: Как содомиты распространяют свое влияние
Известный американский правозащитник, доктор юридических наук Скотт Лайвли 4-5 августа в Киеве встретился с лидером общественного движения "Любовь против гомосексуализма" Русланом Кухарчуком.
Скотт Лайвли – доктор юриспруденции и теологии, один из лидеров международного движения "Стражи на стенах", он возглавляет международную организацию "Защитить семью", пишет портал "Baznica".
На встрече Скотт Лайвли достаточно описал тактику и стратегию гей-движения во многих странах. "В начале они фокусируются на сознании молодых людей. Главная идея – сексуальная свобода, сексуальные контакты без ограничений. А эта идея – враг принципа семейной жизни. В начале лозунги свободного секса они популяризируют среди людей традиционной ориентации, чтобы развратить их. И когда эта идея пускает корни в обществе, следом приходят открытые гомосексуалисты и начинают смещать акценты в сторону свободных сексуальных отношений, но уже с представителями своего же пола. На Украине они уже подготовляют почву", – уверен Лайвли.
Гей-движение опирается на несколько основных мифов. Первый и главный миф: гомосексуальность – врожденное качество и от него невозможно избавиться. "Они рассказывают о врожденности, чтобы представить себя жертвами", – уточняет Скотт Лайвли. Второй миф: все, кто противятся гомодиктатуре, – гомофобы. Они также ставят знак равенства между расизмом и неприятием гомосексуализма. "Это просто манипуляция общественным сознанием", – сказал американский гость.
"Когда эти два мифа приживаются, содомиты проталкивают законы, которые запрещают дискриминацию по признаку "сексуальной ориентации". Как только такой закон в стране принимается, они могут достигать чего угодно, это просто будет делом времени. Ведь такой закон говорит, что нельзя выступать против гомосексуализма. А значит, нельзя выступать против всего, что пытается делать ЛГБТ-сообщество – гей-браки, усыновление детей. И всякий, кто выступает против гомосексуальности, будет наказан", – рассказывает правозащитник.
"Гомосексуалисты утверждают, что единственное, чего они хотят – толерантность и равноправие. Но это ложь. На самом деле они стремятся к политической власти. И они не остановятся, пока не будут иметь полный контроль над правительством", – заявил опытный юрист и общественный деятель Скотт Лайвли.
Гость из США в подтверждение своих слов привел несколько примеров. В Канаде гей-лобби создало специальный департамент при правительстве – Комиссию по правам человека. Она наказывает и штрафует каждого, кого обвинили в неприятии гомосексуализма. Даже устное высказывание против этого порока чревато крупным штрафом. А в 2004 году в Швеции арестовали пастора Грина, и он целый месяц просидел в тюрьме за то, что проповедовал в своей церкви, со своей кафедры, своей общине, обличая гомосексуализм. В конце концов он победил, добравшись до Верховного Суда. Но параллельно с этим гомодвижение Швеции делало все, чтобы священнослужителя не выпустили из тюрьмы и добавили ему еще два года.
"Друзья, это самый настоящий фашизм. Вот, что происходит, когда мы позволяем гомосексуалистам взять власть. И это только начало. У них пока еще нет абсолютной власти, но уже достаточно много", – предупреждает Скотт Лайвли.
Regions.ru - 14.08.2007

А це для гомосексуалістів http://www.overcoming-x.ru/

lvivde
10.12.2008, 23:42

может, вы - лесбиян? :mocking:

lvivde
10.12.2008, 23:47
А це для гомосексуалістів

А це - для людей, які хочуть бути толерантнішими:
http://www.gay.ru/society/phobia/stereotype/

smeet
10.12.2008, 23:49
Я теж вважаю,що це мутація,і людина невинна.

lvivde
10.12.2008, 23:55
О говне и гей-браках (http://kvir.ru/65_24.html)
Текст Даниил Goodwin

Муслим Магомаев отлично пел о том, какой бывает свадьба. И неба ей может стать мало, и земли. Разумеется, он имел в виду женитьбу двух гетеросексуальных индивидуумов. Я себя с великим певцом не сравниваю. Поэтому спеть вам о гей-браках не возьмусь. Просто расскажу, что я о них думаю…

Какая сейчас в обществе самая модная тема для разговоров? Правильно - кризис. На кухнях и в офисах, в трамваях и за обедом в кафе граждане перемывают косточки банкам, партии, правительству и прочим пидорасам. Что до самих пидорасов (тех, которые геи), то они, помимо воя о том, что всех уволят и, что денег нет, любят рассуждать еще и о браках. Гей-браках. Вот, в Калифорнии, растудыть ее в качель, народец оказался так себе, глуповат - высказался за то, чтобы не позволять геям друг на друге жениться. Америка, конечно, не показатель в этих делах. Слишком пуританская она в большинстве своем. Но все же как-то все уже привыкли, что гей-браки постепенно везде разрешают. Широкой поступью шагают они по планете. Слышишь чеканный шаг? Это идут гей-браки! А тут на тебе.

Выступать против гей-браков может только идиот. Нет, если этот идиот - быдлонатурал, полбеды, потому как понятно, что ему активно не нравятся геи вообще и поэтому он отрицает все, что с ними связано. У, пидоры проклятые! Развелось вас, прохода нет!

Но когда против возможности сочетаться законным браком или там состоять в партнерстве, да как угодно это назовите, людям одного пола выступают сами геи… Тут уж простите, вывод только один - они быдлогеи. Пидорасы, проще говоря.

Кому могут помешать гей-браки? В России - понятно - истинным патриотам отчизны, труженикам кадила и вообще большинству дорогих россиян опять же самим фактом своего существования (не отдадим Святую Русь на растерзание извращенцам!). Ведь это ужасно, когда парня будут пускать в больницу к бойфренду без взятки! Это недопустимо, чтобы совместно нажитое имущество этих содомитов стало таковым не только фактически, но и юридически!

Я живу с бойфрендом год. Расходиться мы не собираемся. И я, предположим, хочу, такое вот у меня мещанское мировосприятие, хочу, чтобы наши отношения были как-то официально оформлены. Есть у меня желание и все тут! Почему же тетка с дядькой могут это сделать, а я со своим дядькой - нет? Не хочешь - не регистрируй, не делай этого. Но у тех, кто возжелал, возможность быть должна! Даже странно, что такие вещи приходится объяснять взрослым людям. Это же как с гей-парадом. Я вот на него не пошел бы, даже если б он в Москве проходил каждую неделю. Но меня мутит оттого, что у тех, кто хотел бы на него сходить, отнимают такую возможность. Так же и с браками. Просто так спокойнее, понимаете? Спокойнее не оттого, что при разводе холодильник будет справедливо поделен пополам. Но потому, что страна твоя - не дура. И что народ, в ней живущий, не дурак. Он, народ этот, понимает, что в жизни все бывает: есть геи, которым тоже надо жить в этом мире, которые хотят жить не лучше и не хуже других, как все. Просто жить. В том числе и в браке (пусть даже это называется партнерством, хрен с вами). И он (народ) не против - живите, только не нарушайте законы. Понимаете, мне так спокойнее, когда я знаю, что страна населена нормальными людьми. Теми, которые не бьются в истерике при виде чернокожих, узкоглазых или гомосексуальных. Понимающими, что как бы они лично ни относились к тому факту, что на этой земле существуют мужчины, пялящие друг друга в зад (простите за площадность), у этих пялящих все равно есть неотъемлемые гражданские права, такие же, как и у тех, кто пялит теток в их письки, такие же, как и у теток, которых пялят, такие же как и у тех, кто вообще никого никогда никуда не пялит. В этом весь фокус, точнее его отсутствие.

И не нужно глупостей говорить в стиле "ах, как представлю двух брачующихся геев в загсе, так хохочу - не могу остановиться". Идите в жопу со своим загсом. Не знаю, как кому, а мне он не нужен. Что там делать? На теток этих смотреть, которые именем Российской Федерации объявят нас мужем и мужем? Поверьте, геи, если они не пидорасы, - народ изобретательный. Мы обойдемся без этих совковых штампов. Мы себе такую свадьбу придумаем! Без всей этой кодлы родственников и прочих "радостей" традиционной брачной церемонии. Все бумажки можно заполнить и без марша Мендельсона в спокойной и деловой обстановке. Мама с папой, уверяю, нам только спасибо скажут. Мы с ними и так посидим, выпьем и поговорим. Тем более не стоит что-то там тявкать о церкви. Обойдемся, понимаете? Бог, он не в церкви (тем более не в РПЦ), он в клеточках нашей крови. В каждой. Так что клятву перед богом можно принести в любом месте земного шара, не любуясь лоснящимися рожами русских попов.

Текст Даниил Goodwin

smeet
10.12.2008, 23:58
может, вы - лесбиян? :mocking:

Ви напевне жартів не розумієте.Я казав,що дивитись на двох голих жінок,які ще й займаються любощами-величезне задоволення,а ще й якби покликали до себе:good::good::good:

А до геїв,я відношусь толерантно.А про те що мені неподобається дивитись на голих мужчин,тим більше,коли вони кохаються,тоя не осуджував їх,а казав про свої відчуття.Так що ой.
Жінки кажуть ,що самі вірні друзі можуть бути тільки геї.

Персі
11.12.2008, 09:28
споглядяння сексу між двома мужчинами-це вище моїх сил.Мене напинає.
Та мене, в принципі, теж. Переводиться продукт. :)))

Lady_Opium
11.12.2008, 12:35
Уверен что вот например Леди Опиум, судя по её постам такой опыт имела. И ничего нет в этом страшного
дамс, понаписувала трохи в "Гомосексуалізмі" і мене тепер до гомиків приписали %)

Sensatyv
11.12.2008, 14:13
"Друзья, это самый настоящий фашизм. Вот, что происходит, когда мы позволяем гомосексуалистам взять власть. И это только начало. У них пока еще нет абсолютной власти, но уже достаточно много", – предупреждает Скотт Лайвли.

Не такі вони вже й страшні, як їх малюють. Все вони роблять правильно, якщо не звертати уваги на сексуальне збочення, в якому немає їх вини. Це без вини винуваті.

именем Российской Федерации объявят нас мужем и мужем

Навіть ця фраза звучить неприродньо і відштовхуюче.

D.M.
11.12.2008, 22:36
Цитата:
Извращенный тоталитаризм: Как содомиты распространяют свое влияние...

Наведені там міркування схожі на таке:

Описати діяльність фашистів і на підставі цього засуджувати націоналістів. І домагатися заборони націоналізму, бо "вони фашисти".

Описати діяльність комуністів і на підставі цього засуджувати соціал-демократів. І домагатися заборони соціал-демократизму, бо "вони фашисти".

Описати діяльність агресивних футбольних фанів і на підставі цього засуджувати футбол. І домагатися заборони футболу, бо "вони фашисти". То що, гряде страшний футбольний тоталітаризм?

франц-йосип
12.12.2008, 21:50
Ніжний lvivde,переживає що не дійшов би від Данила до Шевченка,то хай поїде в Бібрку там є такий напівсільський парк в центрі із лавочками,мо там довше вийде.Або взагалі до чого тут Львів і Україна,можна в Грузії паексперіментіравать,да?в Азербайджані теж не зле та і в Молдові,Білорусі короче в нашій "неправильній" Европі.Чи думаєте ще "доростемо" "підтягнимось"?

kertis
12.12.2008, 22:01
дамс, понаписувала трохи в "Гомосексуалізмі" і мене тепер до гомиків приписали %)
А я вот пишу третий месяц, и никто даже близко не подумал.:)

Pedro
13.12.2008, 00:16
А я вот пишу третий месяц, и никто даже близко не подумал.:)

Ну чому ж, Кертіс, Ваш "друг" в погонах вже робив десь дуже прозорі "намйокі"...

kertis
13.12.2008, 00:32
Ну чому ж, Кертіс, Ваш "друг" в погонах вже робив десь дуже прозорі "намйокі"...
Ну так это его проблемы, подлизывается... весь день плюсики ставит. НО Моя задница и дырка в ней, целиком и полностью принадлежит моей девушке и другим интересным женщинам.

nata-k
13.12.2008, 15:14
Оскільки тут частенько згадують слово мутація, то я, як генетик, скажу кілька слів :).
Найбільш імовірно, що гомосексуалізм - це генетично обумовлена ознака. Що наводить на таку думку? По-перше, відомо, що більшість поведінкових реакцій (в тому числі основи статевої поведінки) мають генетичний контроль. По-друге, практично у всіх тварин (від комах до ссавців) було знайдено мутацію, яка призводила до гомосексуальної поведінки.

А от гомофобія - то ознака більш властива не зрілому суспільству (це вже обумовлено не генетично ;)).

lvivde, Ви викликаете щиру повагу. Не боятись бути "не як всі". Вміти зрозуміти себе і прийняти себе таким, яким є. Це чудові риси :good:

lvivde
13.12.2008, 15:17
Це чудові риси :good:

Щиро дякую! :blush:

"Доброе слово и кошке приятно!"

пупер
13.12.2008, 15:23
Щиро дякую!

"Доброе слово и кошке приятно!"
ваше фото буде? ;)

lvivde
13.12.2008, 15:26
ваше фото буде? ;)

а для чого вам моє фото?
:scratch_one-s_head:

пупер
13.12.2008, 15:39
а для чого вам моє фото?
ну, я не персонально для себе.... :mocking:
у нас так прийнято на форумі: постити свої фото.... :unknown:

пс. людей, які мають погляди, що не суперечать вашому світогляду -- багато.. ;)

франц-йосип
13.12.2008, 16:19
По-друге, практично у всіх тварин (від комах до ссавців) було знайдено мутацію, яка призводила до гомосексуальної поведінки.
З повагою до науки генетика і до інших не менш цікавих наук,хочу вам шановна п.nata-k,нагадати про те,шо порівняння ЛЮДИНИ з комахами і ссавцями(хоч найвищими,як у Дарвіна) некорректне,навіть тоді коли розгаданий увесь генний код людини.Все ж прийдеться погодитись що ми зовсім інакші.
А крім того ваша інформація і відповідні висновки взяті із белетристики певних журналів.

nata-k
13.12.2008, 16:41
З повагою до науки генетика і до інших не менш цікавих наук,хочу вам шановна п.nata-k,нагадати про те,шо порівняння ЛЮДИНИ з комахами і ссавцями(хоч найвищими,як у Дарвіна) некорректне,навіть тоді коли розгаданий увесь генний код людини.Все ж прийдеться погодитись що ми зовсім інакші.

Я би сказала - ми трошки інакші ;). Так, людина, істота не лише біологічна, але і соціальна. Тому я й написала, що генетично обумовлені лише основи статевої поведінки. А багато нюансів визначаються соціальними факторами.
Наприклад, потреба кохання, духовної близькості партнерів - це суто людське. І воно є як у гетеро - так і у гомосексуалістів ;).

А крім того ваша інформація і відповідні висновки взяті із белетристики певних журналів. От тут я не зрозуміла про які "певні журнали" Ви кажете.:unknown:

франц-йосип
13.12.2008, 18:46
А багато нюансів визначаються соціальними факторами.

А до соціальних факторів віднесемо активну пропаганду лесбійства і гомосексуалізму,скажімо,в останні 50 років.І перетворення бажання духовної близкості у гомосексуальні стосунки-це дійсно продукт тільки людської спотвореної уяви про гармонію,яке останнім часом популяризовувалось богемою,а скорше таким собі колобогемним планктоном на догоду задоволення неприродних пожадань.Причина-та ж що і в античних суспільствах-перенасиченність задоволеннями.Тільки на відміну від античного світу де таки захцянки задовільняв тільки заможний прошарок сусп-ва в наш час це явище більш доступне і тому більше розповсюджене.
А про журнали,що ж тут незрозумілого-такі статті і псевдодослідження про "природність"гомосексуалізму власне і спонсоруються і замовляються гомо-лесбо організаціями.

lvivde
13.12.2008, 18:57
А до соціальних факторів віднесемо активну пропаганду лесбійства і гомосексуалізму,скажімо,в останні 50 років

Яка пропаганда?!

Поясніть мені тоді, як я, народившись в абсолютно гетеросексуальній сім'ї у Львові, ніде ніколи не чувши інформацію про гомосексуалізм, таки гей?
І те, що я "не такий", я знав стільки, скільки себе пам'ятаю!

На щастя - тепер є інтернет!

Бойцовая Рыбка
13.12.2008, 19:03
І те, що я "не такий", я знав стільки, скільки себе пам'ятаю!

Уже в первом классе мальчикам портфели подносили? :)))

lvivde
13.12.2008, 19:11
Уже в первом классе мальчикам портфели подносили? :)))

в третьем! :tongue:

nata-k
13.12.2008, 19:47
А до соціальних факторів віднесемо активну пропаганду лесбійства і гомосексуалізму,скажімо,в останні 50 років. Особисто я нічого такого не помічаю. Швидше навпаки ;).

А про журнали,що ж тут незрозумілого-такі статті і псевдодослідження про "природність"гомосексуалізму власне і спонсоруються і замовляються гомо-лесбо організаціями. Ви глибоко помиляєтесь. Інформацію про генетичну обумовленість гомосексуальної поведінки у тварин я прочитала у поважних наукових журналах. Статева поведінка - це один з видів поведінкових реакцій, які вивчають на модельних об'єктах (тваринах).

Boris_Kiev
13.12.2008, 19:50
причому, в "Дурное воспитание" сєкас між гомиками досить навіть нічьо зі сторони виглядає
Фу.
Все одно що вебкамеру в сортирі поставити.

Бойцовая Рыбка
13.12.2008, 20:02
в третьем! :tongue:

И как они к этому относились?

пупер
13.12.2008, 20:04
вебкамеру в сортирі поставити.
пане борисе, але ж у вас і думки! :mocking: :)))

Оля
13.12.2008, 20:06
И как они к этому относились?

Спочатку думали, що то дружба. :) А як підросли і почали розуміти що до чого, тими портфелями по голові давали.

Оскільки тут частенько згадують слово мутація, то я, як генетик, скажу кілька слів .
Ви глибоко помиляєтесь. Інформацію про генетичну обумовленість гомосексуальної поведінки у тварин я прочитала у поважних наукових журналах. Статева поведінка - це один з видів поведінкових реакцій, які вивчають на модельних об'єктах (тваринах).

Схвалюючи гомосексуалізм, Ви людей до тварин прирівняли? До того генетика нарешті додумалася?

пупер
13.12.2008, 20:19
Схвалюючи гомосексуалізм, Ви людей до тварин прирівняли? До того генетика нарешті додумалася?

пані олю, а чим людина різниться від тварини? ;)

nata-k
13.12.2008, 20:25
Олю, я не знаю чому це для вас новина, але людина - то частина природи. І влаштована людина за тим самим принципом, що і інші живі істоти. Саме тому дослідження, які проводять на тваринах допомагають знаходити рішення багатьох медичних проблем, розробляти нові методи лікування і т.д. Бо дослідження на людях не можливі :). А тварини, якраз через свою схожість, стають у нагоді.

І що значить "схвалювати" гомосексуалізм? Я просто знаю, що це явище є, що так буває. І я приймаю цю реальність, як данність. Так само як те, що листя зелене влітку, день змінює ніч, а після зими приходить весна :).

Мішаня
13.12.2008, 20:39
Олю, я не знаю чому це для вас новина, але людина - то частина природи. І влаштована людина за тим самим принципом, що і інші живі істоти. Саме тому дослідження, які проводять на тваринах допомагають знаходити рішення багатьох медичних проблем, розробляти нові методи лікування і т.д. Бо дослідження на людях не можливі :). А тварини, якраз через свою схожість, стають у нагоді.

І що значить "схвалювати" гомосексуалізм? Я просто знаю, що це явище є, що так буває. І я приймаю цю реальність, як данність. Так само як те, що листя зелене влітку, день змінює ніч, а після зими приходить весна :).

Є явища нормальні, які не суперечать нічому, а є збочення. Якщо ми підтримуємо ці збочення, можливо є щось спі льне з ними? То є хворі люди

Оля
13.12.2008, 20:45
пані олю, а чим людина різниться від тварини? ;)

Тим, що має розум і ним управляє всіми своїми діями. :)

Олю, я не знаю чому це для вас новина, але людина - то частина природи. І влаштована людина за тим самим принципом, що і інші живі істоти.
Хочете сказати, що якщо на дорозі бачите зграю псів, що крутяться навколо одної сучки, то так і люди мають поступати? ;)

І що значить "схвалювати" гомосексуалізм? Я просто знаю, що це явище є, що так буває. І я приймаю цю реальність, як данність
А я ще знаю, що є ще таке явище, як педофілізм, зоофілізм, некрофілізм. І що, теж їх сприймати, як реальність і даність?

пупер
13.12.2008, 21:07
Тим, що має розум і ним управляє всіми своїми діями.
усі ссавці мають розум...
і вам тільки видається, що людина чинить так, як їй заманеться...
Хочете сказати, що якщо на дорозі бачите зграю псів, що крутяться навколо одної сучки, то так і люди мають поступати? так люди так і чинять.. ;)
і ніхто їх за це не засуджує і тавро не навішує.. ;)

Оля
13.12.2008, 21:12
усі ссавці мають розум...
і вам тільки видається, що людина чинить так, як їй заманеться...
так люди так і чинять.. ;)
і ніхто їх за це не засуджує і тавро не навішує.. ;)

Де? На дорозі? Як пси? о_О Я щось такого не бачила ще. о_О А якщо десь чинять сховавшись, то то їхній бардак. І гомосексуалізм - бардак самих гомосексуалістів, що не повинні його нікому нав"язувати.

пупер
13.12.2008, 21:19
Де? На дорозі? Як пси? Я щось такого не бачила ще. А якщо десь чинять сховавшись, то то їхній бардак. І гомосексуалізм - бардак самих гомосексуалістів, що не повинні його нікому нав"язувати.
о_О де ви бачили гомосексуалістів, які на вулиці "це" робили?

smeet
13.12.2008, 21:47
Хочете сказати, що якщо на дорозі бачите зграю псів, що крутяться навколо одної сучки, то так і люди мають поступати? ;)
В принципі так воно і в людей,тільки все більш завуальовано.Чи Ви не в курсі,скільки мужиків крутиться навколо тієї яка всім д*є.;)

А я ще знаю, що є ще таке явище, як педофілізм, зоофілізм, некрофілізм. І що, теж їх сприймати, як реальність і даність?
В підручнику психотерапія і гіпноз під редакцією Слободяника(якщо не забув) цє все називають статеві преверзії)
Де? На дорозі? Як пси? о_О Я щось такого не бачила ще. о_О А якщо десь чинять сховавшись, то то їхній бардак. І гомосексуалізм - бардак самих гомосексуалістів, що не повинні його нікому нав"язувати.

Я проти того,щоб суспільство мало геїв і лесбіянок за ізгоїв, але за те щоб для сексу вони шукали собі подібних,а не за гроші зваблювали гетеросексуалів.І наказувати їх треба не за стиль життя а за схиляння до гомосексуальних зв"язків.Хай шукають одне одного,сходяться,але не насилують людей з іншою орієнтацією.

D.M.
13.12.2008, 22:48
Цитата:
Допис від пупер
пані олю, а чим людина різниться від тварини?

Тим, що має розум і ним управляє всіми своїми діями.

Тварини теж мають розум і керують своїми діями. Просто люди значно розумніші і значно краще вміють керувати своїми діями.

lvivde
13.12.2008, 22:51
Просто люди значно розумніші і значно краще вміють керувати своїми діями.

Згоден, хоча деякі тварини набагато розумніші за деяких людей777 :mocking:

lvivde
13.12.2008, 23:01
СОН МАЛЬЧИКА
Сергей Парамонов

взято тут (http://az.gay.ru/articles/poetry/ballads1.html)

Я был во сне, когда пришли судить:
Остановились, капюшоны сняли...
Былых времён трагическая нить
Опутала - они меня распяли.

Их было много, всех не сосчитать:
Свои, чужие - встав стеной законной!
Чуть в стороне чернела тенью мать,
Сравнимая с поблекшею иконой.

Слух резал треск чадящих вонью свеч,
От ужаса заныло под лопаткой;
Как будто псов спустили, чтоб стеречь,
И в ляжки те вцепились мёртвой хваткой.

Молчали... Только ветер за спиной...
Дед наконец промолвил отвернувшись:
"Так вот ты, стало быть, у нас какой?.." -
И замолчал, растерянно запнувшись.

Но взвыла тётка: "О, какой позор!" -
И своды гулким эхом подтвердили.
Отец изрёк (в глазах темнел укор):
"Зачем тебя мы с матерью родили?!"

Учитель прогнусавил, сняв очки:
"Мы этому ль тебя учили в школе?"
А друг, скосив презрительно зрачки,
Мне предложил: "Повесился бы, что ли".

Вздохнула бабка: "Внучек, что ж с тобой?
Из всех внучат ты самый был любимый".
А брат с насмешкой бросил: "Голубой!" -
Как между глаз свинцовою дробиной.

Терновый мне примерили венок;
Судилище многоголосым воем
Затмило материнское: "Сы-но-ок!.."
Я был один. Я был средь них изгоем.

И я вскричал: "Послушайте же вы!.." -
Но собственною кровью захлебнулся
И, разрывая плотью ужас тьмы,
Я не успел ответить - я проснулся.

Я не успел ответить - я проснулся,
Но пробужденье было хуже сна.
В глухих толчках отчаянного пульса
Свело виски, и вымокла спина.

О люди! Как до вас мне докричаться?
Вам злой кураж покоя не даёт?
Привыкшая в чужом белье копаться,
В любую щель молва свой нос суёт!

Я голубой - смотрите, мне не стыдно!
Мне естество своё не поломать!
Но как же горько, больно и обидно
В ряду судей найти отца и мать!

И в чём моя вина? И где причина?
За то меня прикажете казнить,
Что я рождён на белый свет мужчиной,
А мне бы лучше женщиною быть?

Тогда смотрите в оба на урода,
Исчадье беззакония и тьмы!
Но каждого из нас творит природа,
С которою не в силах спорить мы!

Своей душе не цыкнешь, не прикажешь,
И плоти зов сильней запретных слов.
И сотни раз себя ещё накажешь,
И заречёшься, и вернёшься вновь...

Я голубой - хоть в чёрный цвет закрасьте,
Я всё равно останусь голубым.
И в этом моё счастье и несчастье,
И мне уже не сделаться другим.

А впрочем, объяснения напрасны,
Когда немой с глухими говорит.
Развратная наколка педераста
На нём порочной лилией горит.

Кого жалеть так долго отучали,
Глоток любви подарит ли врагу,
Что обречён на многие печали
На этом злополучном берегу?

Вам не понять моих томлений странных,
У вашей правды под ногтями грязь.
Иль в вашем мире нет уже изъянов
И в ваших душах нечисть извелась?

Вы будете носить свои одежды
И жрать молву под соусом любым...
А я живу и буду жить как прежде,
И всем назло останусь голубым.

nata-k
14.12.2008, 00:36
А я ще знаю, що є ще таке явище, як педофілізм, зоофілізм, некрофілізм. І що, теж їх сприймати, як реальність і даність? Так, є. От тільки до даної теми стосунку не мають. Названі Вами явища не мають під собою жодної біолого/генетичної основи, не відомі у тваринному світі, є злочином з юридичної точки зору, є проявом психічної патології з медичної точки зору.

Гомосексуалізм відомий у тваринному світі, не є злочином, не є хворобою, швидше за все, визначається генетично.

Калиниченко
14.12.2008, 08:31
Я просто не сприймаю тих людей, що рекламують, пропагандують, провокують гомосексуальну орієнтацію, чи прямо, чи опосередковано...:insane: А lvivde ніякий не генетичний мутант, Нато, ваші дописи – науковоподібна лапша:insane:, якщо не доведено, значить не доведено, а ви товкмачите, як свій символ віри. То вірте, якщо вам так подобається...Генетик,:insane:...
D.M., стаття не про футбол, ваші аналогії неправильні, не займайтесь софістикою, і якщо ви яскраво виражений натурал, то вашого активного захисту вони не потребують. Хоча читав, що на гей-паради в перші ряди вони наймають акторів-натуралів, яких одягають як дегенератів, а самі гомики скромно йдуть позаду... Якщо людину в демократичному суспільстві садять за проповідування Слова Божого, тоді це явно не демократичне суспільство. В Україні гомосексуалісти мають ті самі права, що й інші люди, а що страждають, то це їхній такий хрест, і в інших суспільствах в них і рівень депресій і самогубств в рази перевищує середній, незалежно, дозволені там шлюбування їхніх пар чи ні...

Оля
14.12.2008, 10:41
Ось знайшла в Інтернеті про стичку геїв зі слав"янською церквою в м.Сакраменто, Каліфорнія. Це приклад того, що цим збоченцям треба не потурати і говорити, що то ОК, а протистояти.

http://www.youtube.com/watch?v=nWQZwXge5KQ

п.с. Гляньте на "нормальних" геїв. На їхній зовнішній вигляд. Може хоч тоді хтось задумається, чи вони "нормальні". ;)

kertis
14.12.2008, 11:18
Я придумал. Давайте гомиков в тюрьмы сажать и лечить принудительно электрошоком, как в СССР, или душить газом а потом жечь в крематориях как в нацисткой Германии.

Кто хочет расправиться со збочинцами?!

Pedro
14.12.2008, 11:18
Гляньте на "нормальних" геїв. На їхній зовнішній вигляд. Може хоч тоді хтось задумається, чи вони "нормальні". ;)

Олю, а для мене вони просто психічно хворі люди. Ось зробили з прямої кишки "статевий орган".
Я вірю, що кожен орган повинен служити за призначенням. Так як його створив Бог чи природа - для тих хто не вірить в Бога.
І ось уявіть собі що хтось призначить цю ж саму пряму кишку для інших цілей... для приймання їжі, наприклад.
Відгадайте, лікарі якого профілю ним займуться?

франц-йосип
14.12.2008, 11:27
але людина - то частина природи. І влаштована людина за тим самим принципом, що і інші живі істоти. Саме тому дослідження, які проводять на тваринах допомагають знаходити рішення багатьох медичних проблем, розробляти нові методи лікування і т.д. Бо дослідження на людях не можливі . А тварини, якраз через свою схожість, стають у нагоді.

Для восьмого класу совітської школи така сентеція може і вважалась правильною.
Але ж все це стосовно виключно фізиологічних процесів,а міжлюдськи взаємини це зовсім інше,а особливо сексуальні взаємини.Не дарма в тій же Америці гомосексуалізм іще донедавна вважався проблемою психіатричною.тобто це певного роду душевний розлад і він потребує корегування.З часом цей погляд на проблему змінився,через цілий ряд соціальних причин.

kertis
14.12.2008, 11:27
Олю, а для мене вони просто психічно хворі люди. Ось зробили з прямої кишки "статевий орган".
Я вірю, що кожен орган повинен служити за призначенням. Так як його створив Бог чи природа - для тих хто не вірить в Бога.
І ось уявіть собі що хтось призначить цю ж саму пряму кишку для інших цілей... для приймання їжі, наприклад.
Відгадайте, лікарі якого профілю ним займуться?
Знаете, сколько больных на голову мужчин у которых был опыт анального секса с женщинами?
Мы этих женщин и мужчин тоже будем считать грязными извращенцами которых лечить надо?о_О

Педро, вы не обижайтесь, я вас очень уважаю, но у ник у вас какой то гомосексуальный... ПЕД-ро. :)

франц-йосип
14.12.2008, 11:34
Знаете, сколько больных на голову мужчин у которых был опыт анального секса с женщинами?
Мы этих женщин и мужчин тоже будем считать грязными извращенцами которых лечить надо?

Кертіс а давайте таки спробуємо ,може навіть із допомогою пані генетика остаточно розібратися для чого існує анальний отвір?почнемо з білих мишок або кріликів?Ваша версія??

Pedro
14.12.2008, 11:54
Мы этих женщин и мужчин тоже будем считать грязными извращенцами которых лечить надо?о_О

Педро, вы не обижайтесь, я вас очень уважаю, но у ник у вас какой то гомосексуальный... ПЕД-ро. :)

Швидше не гомосексуальний, Кертіс, а... боюсь можуть посадитио_О
А серйозно, мені абсолютно нема ніякого діла який секс мають чоловіки з жінками. Головне, що вони не виходять на вулицю і не хвастаються цим, виставляючи на показ свої задки.
І далі, з історії. Гомосексуалізм відомий давно. Він був поширений серед воїнів, скажімо, в Спарті, або ним закінчувались оргії в стародавньому Римі.
Але це був швидше замінник нормального сексу бо після того як воїни приходили додому, вони женились, мали дітей...
І зрештою, перебуваючи ще в СССР я знав людей які тяготіли до тої привички, але покинули, женились і мають нормальні сімї.
Що я рахую справді паталогічним, то те що багато з них повністю відкидають сімейне життя і таким чином псують життя собі і своїй родині.

Мих
14.12.2008, 12:03
п.с. Гляньте на "нормальних" геїв.
демони... як би моя сусідка сказала....

противні типи....

Мішаня
14.12.2008, 12:13
У Радянському Союзі була кримінальна стаття 118 Карного Кодексу, навіть тоді цю бісівщину засуджували

lvivde
14.12.2008, 12:45
Лицо телеканала "1+1", телеведущий Анатолий Ярема, сделал каминаут (http://www.feminist.org.ua/strawberry/example/index.php?id=109)

<...>
«ЕСЛИ ОБЩЕСТВО НЕ ПРИНИМАЕТ ГОМОСЕКСУАЛИЗМ, ТО ПРОБЛЕМА В ОБЩЕСТВЕ»

— Вы любили и женщин, и мужчин... В чем принципиальная разница?

— Особой разницы нет. В первую очередь ты любишь человека. В любви, которую я испытывал к женщине и которую испытываю к мужчине, я не нахожу больших отличий. Любовь есть любовь. Она ниспослана тебе, и ты проецируешь ее на другого.

— Вы не испугались, почувствовав влечение к своему полу?

— Я испытывал и страх, и какую-то неопределенность... Поначалу даже не знал, как с этим жить. Поскольку все произошло неожиданно, я долго, не один год, не мог разобраться в себе. Но в конце концов понял, что это не моя выдумка, блажь или наваждение. Что это крепко сидит внутри меня и мне присуще. Если общество не принимает гомосексуализм, то проблема в обществе. Мне нравится жить полноценно, не загоняя себя в какие-то рамки. Я имею в виду свободу, а не вседозволенность. Сексуальная ориентация должна быть в радость.

— Иногда геи ведут себя вызывающе, даже агрессивно...

— Думаю, это своего рода защитная реакция. Когда человеку больно наступают на ногу, ему хочется ответить. Но не все геи такие. Основная масса представителей нетрадиционной ориентации внешне ничем себя не выдает. Мне кажется, что сексменьшинствам не хватает уверенности в себе. Они ведь ни в чем не виноваты, но почему-то чувствуют за собой вину. Если им хочется поцеловаться на улице, пускай целуются! Это проблема тех, кому это не нравится!

<...>

lvivde
14.12.2008, 12:49
A kiss is just a kiss!!! (http://www.youtube.com/v/lt19jrQ4tqM&hl=en&fs=1)

подивіться це відео знову і знову, поки не звикнете! ;)

gryvul
14.12.2008, 12:56
Можна я! Я перший чергу займав! Вас тут не було!!!

smeet
14.12.2008, 13:12
Не знаю.Я наприклад дивлюся на це зовсім інакше.Це так само як сміятися з людини в якої хвороба Дауна,чи гемофілія,чи народився без руки,чи без ноги.Що якщо він не такий як інші,то він не має права жити?Якщо така постановка питання вас незадовільнила,уявіть що у вас народиться дитина, і вона народиться не така.Тобто голуба,або лесбійка.І ви знову ,як завжди будете кликати людей нищити її,виганяти з дому і т.д.На Закарпатті є така приказка-з чого чудуєшся,чекай на собі.
А про паради,мені здається що паради вони проводять для того щоб звернути на себе увагу,не для самовихваляння,а для розуміння.Тобто,що вони такі самі люди як ми,лише природа,чи Бог зробили їх іншими,і не треба вішати на них всіх собак.

Мішаня
14.12.2008, 15:17
Не знаю.Я наприклад дивлюся на це зовсім інакше.Це так само як сміятися з людини в якої хвороба Дауна,чи гемофілія,чи народився без руки,чи без ноги.Що якщо він не такий як інші,то він не має права жити?Якщо така постановка питання вас незадовільнила,уявіть що у вас народиться дитина, і вона народиться не така.Тобто голуба,або лесбійка.І ви знову ,як завжди будете кликати людей нищити її,виганяти з дому і т.д.На Закарпатті є така приказка-з чого чудуєшся,чекай на собі.
А про паради,мені здається що паради вони проводять для того щоб звернути на себе увагу,не для самовихваляння,а для розуміння.Тобто,що вони такі самі люди як ми,лише природа,чи Бог зробили їх іншими,і не треба вішати на них всіх собак.

Чоловіче,про що ти пишеш. Яка природа, який Бог. Коли людина хвора-їй треба лікуватися, а не заражати інших, проводячи сатанинські паради

smeet
14.12.2008, 19:28
Чоловіче,про що ти пишеш. Яка природа, який Бог. Коли людина хвора-їй треба лікуватися, а не заражати інших, проводячи сатанинські паради

Чоловіче ти може лікар?Покажи мені документ,де є такий діагноз як гомосексуалізм.І я вибачусь.

kertis
14.12.2008, 21:09
У Радянському Союзі була кримінальна стаття 118 Карного Кодексу, навіть тоді цю бісівщину засуджували
Это вам. Посвящается.
http://forum.od.ua/showpost.php?p=2733560&postcount=129

Мішаня
14.12.2008, 21:13
Чоловіче ти може лікар?Покажи мені документ,де є такий діагноз як гомосексуалізм.І я вибачусь.

Документом є Святе Писання і то що ви називаєте природою хіба цей аргумент для вас-ніщо. Вибачатися не треба

Оля
14.12.2008, 21:13

Послухайте, спеціалісти. Ви вже хоч якось однаково говоріть. Бо пані Генетик доказує, що вони не винні, то вони з тим народилися. Значить хворі і їх треба шкодувати. А Ви, пане smeet, доказуєте, що нема такої хвороби, як гомосексуалізм. То що то таке? Хвороба, чи ні?

Оля
14.12.2008, 21:19
Я придумал. Давайте гомиков в тюрьмы сажать и лечить принудительно электрошоком, как в СССР, или душить газом а потом жечь в крематориях как в нацисткой Германии.

Кетрісе, не треба дурниць! :insane: Ніхто їх не закликає ні переслідувати, ні знущатися над ними, ні вбивати тим більше. Тут йде боротьба, щоби вони не старалися переробити суспільство під себе. Тільки і всього. Куди вони один одному що сунуть мене не обходить. То їхня гидота. Але я буду боротися поки зможу з цим явищем, щоби їхні свободи не ущемляли моїх і моїх дітей. :insane:

Мішаня
14.12.2008, 21:25
У Європі "демократичній" садомітам дозволили всиновлювати дітей, а ксйондза, що не хотів дати "шлюба" судять. Отака вона хвороба

Оля
14.12.2008, 21:35
а ксйондза, що не хотів дати "шлюба" судять.
От і я про те.:insane: Якщо ми мовчатимемо і ця гидота переможе, то скоро станемо їхніми заручниками. Нашим дітям з дитинства будуть в садочках і школах товкмачити, що то так має бути, що то нормально. Я буду мусіти на роботу брати "таке" і сидіти тихенько, бо воно що-небудь буде кричати, що його дискримінують. Священники в церкві будуть змушені давати шлюби цим збоченцям.
Люди! Ті що тут стаєте на їхню сторону! ОПАМ"ЯТАЙТЕСЯ! Їх не так вже й багато ще. Але ваше потурання, чи ще й заступництво доведе до того, що та гидота буде множитися великими темпами і перетворить наші міста і села на старозавітні Содом і Гомору. Як ж вам і вашим дітям буде тоді житися?:insane:

lvivde
14.12.2008, 21:41
Як ж вам і вашим дітям буде тоді житися?:insane:

Дышите глубже, Оля, Вы взволнованы!

Нам будет житься тогда весело, в любви и согласии :)
Конечно, это из раздела фантастики, но хотелось бы, чтобы общество было толерантно, независимо от цвета кожи или сексуальной ориентации...

Мішаня
14.12.2008, 21:47

Нам будет житься тогда весело, в любви и согласии :)
Конечно, это из раздела фантастики, но хотелось бы, чтобы общество было толерантно, независимо от цвета кожи или сексуальной ориентации...

Ви би і на зоні "пофліртували" і там ви би ходили в так бажаному вами "авторитеті" і "толерантності"

Оля
14.12.2008, 21:55

Я дуже схвильована, пане голубий. За своїх хлопців, котрі ще малі. Щоби такі ось як Ви їм не покалічили життя. За двох старших теж переживаю. Бо ті можуть і голову скрутити, якщо до них приставатимуть. А я би не хотіла, щоби вони за гидотників до тюрми потрапили. :(

Нам будет житься тогда весело, в любви и согласии
Конечно, это из раздела фантастики,

Добре, що хоч останнім реченням Ви мене заспокоїли. :) Значить розумієте, що в любові і згоді з нами вам не жити, поки ви афішуватимете свою гидоту і пропихатимете її в закони.

но хотелось бы, чтобы общество было толерантно, независимо от цвета кожи или сексуальной ориентации...
Мені би також хотілося, щоби люди були не наглі. Ті, що не того кольору шкіри і ті що не туди.....е-е-е-е.... не тої орієнтації. ;)

Мих
14.12.2008, 22:00
Если им хочется поцеловаться на улице, пускай целуются! Это проблема тех, кому это не нравится!

якщо комусь хочеться наробити купу на вулиці, нехай робить!
То проблема тих, кому це не подобається!

:crazyman::crazyman::crazyman::bad:

kertis
14.12.2008, 22:01
Дамы и господа. Если вы ведёте дискуссию, то пожалуйста поменьше ЗЛОБЫ.
ГЛАВНОЕ в гомофобии это отсутствие толерантности, и элементарного уважения к не таким как ВСЕ.
Если мы хотим построить культурное либеральное общество, общество где каждый человек будет человеком, то с гомофобией надо бороться. Ибо это практически РАСИЗМ.
Я понимаю почему у вас вызывают неприятие посты lvivde. (http://forum.lvivport.com/member.php?u=1155)
В ОБЩЕСТВЕ ГОМОФОБОВ, РАСИСТОВ И КСЕНОФОБОВ, для того что бы выражать свою позицию отличную от большинства, нужно быть мужественным человеком. Нужно пройти через ненависть, через злобу, унижения и сохранить своё Я, своё достоинство, свои чувства, свою любовь. За это я и уважаю геев, они диссиденты в обществе погрязшего в половой ксенофобии и дискриминации.

(http://forum.lvivport.com/member.php?u=1155)

lvivde
14.12.2008, 22:03
Я дуже схвильована, пане голубий. За своїх хлопців, котрі ще малі. Щоби такі ось як Ви їм не покалічили життя.
Ой, вы знаете, я себя покаличеным не считаю! Себя принять в нашем гомофобном обществе было нелегко, но теперь я живу в мире и согласии ;)
А как насчет "возлюби ближнего своего, как самого себя?"

Ті, що не того кольору шкіри і ті що не туди.....е-е-е-е.... не тої орієнтації. ;)

Правильно писать "іншого" та "іншої", а не "не того" і "не тої"...

Мих
14.12.2008, 22:12
теперь я живу в мире и согласии
С кем?......................

kertis
14.12.2008, 22:14
С кем?......................
Да с кем угодно... хоть с вами. Или вы камнями забросаете каждого гея, кто мимо вас посмеет пройти?

lvivde
14.12.2008, 22:15
Я дуже схвильована ... За своїх хлопців, котрі ще малі. .... За двох старших теж переживаю.

Хорошо, разыгрываем несколько сценариев, а вы мне скажете потом, какой вы предпочтете.

Все "прыпущення" чисто гипотетические...

Вариант 1. Ваши сыновья "нормальные", женятся на кралях, заводят семью, машину, работу, хату, родят кучу детей. Все счастливы.
Тут, как бы, все понятно. Полный рай и комунизм.

Вариант 2. Один из них понимает в какой-то момент, причем сам по себе, без "рекламы гомосексуализма", что его девушки не интересуют, а скорее - юноши.
Он долго мучается, ищет себя, познает себя ,принимает себя, но дальше мучается от того, что вы его-то и не знаете толком - чем он живет и дышит.

Тогда возможен, например, такой расклад:
--- а) он знает, что для вас он всегда будет и останется вашим сынулей, и все вам рассказывает. Вы, естественно, огорчаетесь, но принимаете его, и продолжаете его любить и даже приглашаете его с его любимым на новый год и угощаете вашим фирменным тортиком. Его любимый и вы становитесь лучшими друзьями и любите потрындеть на кухне о том, о сем за рюмочкой чая.

Или же...
--- б) он знает, что вы активно боретесь против этих .... "не тої" ориентации, их не терпите, и приравниваете к педофилам (что естественно совсем другая история..) и ваш сын, конечно, ничего вам не говорит. Он мучится, не знает, куда деться. Потом или сознается - результат плачевный, вплоть до разрыва всех отношений, суицид. Или продолжает лгать вам, уходить от назойливых вопросов - результат тоже плачевный, вы перестаете общаться, он уходит из дома, и, если повезет, находит любимого и живет счастливо в своем микрокосмосе, или же не находит, и тут опять все плачевно...

Какой вариант выберете Вы ?

Повторюсь, варианты - чисто гипотетически, для того, чтобы "пораскинуть мозгами" и, возможно, пересмотреть Вашу позицию...
Что скажете?

Boris_Kiev
14.12.2008, 22:17
За это я и уважаю геев, они диссиденты в обществе погрязшего в половой ксенофобии и дискриминации.Кертісе, а якщо такий цапне Вас у громадському туалеті за певне місце - чи не захочеться Вам на хвилинку забути, що бити ногами нижче живота - тіпа неполіткоректно ?

Мих
14.12.2008, 22:18
Вариант 1. Ваши сыновья "нормальные", женятся на кралях, заводят семью, машину, работу, хату, родят кучу детей. Все счастливы.
Тут, как бы, все понятно. Полный рай и комунизм.

о_Оо_Оо_О

комунізьм? ненадо!:crazyman:

lvivde
14.12.2008, 22:20
комунізьм? ненадо!:crazyman:
это я в переносном смысле - как синоним светлого будущего.

kertis
14.12.2008, 22:20
Кертісе, а якщо такий цапне Вас у громадському туалеті за певне місце - чи не захочеться Вам на хвилинку забути, що бити ногами нижче живота - тіпа неполіткоректно ?
Нет. Я не бью людей за такую мелочь.
Сексуальное образование, терпимость, ещё никто не отменял. Хотя если будет настойчиво домогаться то естественно приму меры. Но таких я не встречал никогда, хоть и часто тусуюсь на гей-вечеринках. Плюс у меня друг есть гей. Он музыкант и очень талантливый яркий человек.

Оля
14.12.2008, 22:21
Дамы и господа. Если вы ведёте дискуссию, то пожалуйста поменьше ЗЛОБЫ.
Пане Кетріс, то не злоба, а злість. ;) Що от вже 59-та сторінка, а якийсь тут один голубчик всім розуми мутить і мутить. Просто Ви недавно сюди прийшли і ось такі висновки робите.Ви читайте все з самого початку....;) Він би вже бідняга зрозумів ( та він то і добре розуміє), що не мати йому щастя ні тут, ні в реалі, поки він своє смердяче шмаття на загальний огляд виставлятиме, але тут Ви і ще деякі защітнічки з"являєтеся і гладите його по голівці:"Харошій мальчік. Ти прав. Я тєбя паддєржую...." ;) " Ну і нащо Ви то робите? Ви ж ніби не такий самий. То що Ви захищаєте?

ГЛАВНОЕ в гомофобии это отсутствие толерантности

Не може бути толерантності для гидоти. До гидоти, яка грозить захлиснути все, якщо її не відсікати. Ви того не можете зрозуміти, чи не хочете? В мене толерантність до того, що Полковник - москаль, чи Марусино захищає совок. Хоча я часом і ними на цьому грунті зчіплююся. А у Вас її нема зовсім. ;) То хто з нас толерантніший? ;) До речі. Пан голубий теж москаль. І то ще добрий шовінюга. Ви його на розмову про політику розкрутіть. Побачимо, Кетрісе, де Ваша толерантність подінеться. ;)

Мих
14.12.2008, 22:22
Нічого собі мєлочь..... то ж найголовніше....

Мішаня
14.12.2008, 22:22

Так би і зразу сказав

kertis
14.12.2008, 22:25
Нічого собі мєлочь..... то ж найголовніше....
Вы очень верите в бога?

lvivde
14.12.2008, 22:26
Що от вже 59-та сторінка, а якийсь тут один голубчик всім розуми мутить і мутить.

я их тут прям насильно держу! :)))

Він би вже бідняга зрозумів ( та він то і добре розуміє), що не мати йому щастя ні тут, ні в реалі, поки він своє смердяче шмаття на загальний огляд виставлятиме,

мне тут щастя не нада... А в реальному житті, я дуже-дуже щасливо живу зі своїм коханим! :tongue:

Пан голубий теж москаль. І то ще добрий шовінюга.

С чего вы это взяли? С того, что я по-русски пишу?
Ну я могу на пяти языках свободно общаться... Который предпочтете?

Оля
14.12.2008, 22:29
Какой вариант выберете Вы ?

Ваші варіанти для себе прибережіть. Я виховала нормальних дітей і мені Ваші варіанти як корові сідло.

Правильно писать "іншого" та "іншої", а не "не того" і "не тої"...
Правильно не "писать", а "писати". Бо не всі зрозуміють, чи ви хочете "пісать", чи "какать". А те, що я написала, то всі зрозуміли.

D.M.
14.12.2008, 22:30
Якщо людину в демократичному суспільстві садять за проповідування Слова Божого, тоді це явно не демократичне суспільство.

Згоден. І нема такого в тих державах, які ми називаємо демократичними. Навіть у прикладі, який Ви навели, наскільки я пам'ятаю, людину врешті виправдали. Мислителі, яких Ви цитуєте, відзначаються слоногенним мухосприйняттям. Якщо є окремі агресивні проповідники гомосексуалізму, які поводяться так, як Ви описуєте, то це не аргумент проти толерантного ставлення до гомосексуалізму загалом - ось та думка, яку я висловлював за допомогою прикладів.

Щодо заборони якихось висловлювань проти голубих, то особисто я за повну свободу слова. Я проти того, щоб образу вважати правопорушенням. Але суспільство ще не доросло до такої точки зору, і образи можуть каратись. Особливо це стосується образ на такі теми, які, як вважається, зачіпають вразливі прошарки населення. І якщо, наприклад, образи на грунті расизму чи націоналізму вважаються особливло небезпечними, то досить природно щось таке запровадити і щодо сексуальної орієнтації. Але не вірю, щоб каралися просто висловлювання поглядів, а не суто образи.

Картина, яку Ви малюєте, нагадує мені теорії змов. У Вас виходить, ніби якась купка гомосексуалів нав'язує суспільству те, що для них вигідно, і їм це вдається. Якби було так, то варто було б замислитися: може, вони мають право керувати світом, якщо такі розумні, аналогічно до того, як люди керують тваринами?

kertis
14.12.2008, 22:31
Пане Кетріс, то не злоба, а злість. ;) Що от вже 59-та сторінка, а якийсь тут один голубчик всім розуми мутить і мутить. Просто Ви недавно сюди прийшли і ось такі висновки робите.Ви читайте все з самого початку....;) Він би вже бідняга зрозумів ( та він то і добре розуміє), що не мати йому щастя ні тут, ні в реалі, поки він своє смердяче шмаття на загальний огляд виставлятиме, але тут Ви і ще деякі защітнічки з"являєтеся і гладите його по голівці:"Харошій мальчік. Ти прав. Я тєбя паддєржую...." ;) " Ну і нащо Ви то робите? Ви ж ніби не такий самий. То що Ви захищаєте?

Не може бути толерантності для гидоти. До гидоти, яка грозить захлиснути все, якщо її не відсікати. Ви того не можете зрозуміти, чи не хочете? В мене толерантність до того, що Полковник - москаль, чи Марусино захищає совок. Хоча я часом і ними на цьому грунті зчіплююся. А у Вас її нема зовсім. ;) То хто з нас толерантніший? ;) До речі. Пан голубий теж москаль. І то ще добрий шовінюга. Ви його на розмову про політику розкрутіть. Побачимо, Кетрісе, де Ваша толерантність подінеться. ;)
Вы много говорите, и часто говорите зацикленные, узкие, закомплексованные вещи. У меня взгляды шире. Для кого то мир это три черепахи, слоны а сверху плоский земляной блин. Для меня мир это вселенная, со всем её многообразием и противоречиями. ГЛУПО мерить в вселенную одной меркой. Она бесконечна, так же как человеческая сущность.

lvivde
14.12.2008, 22:34
Ваші варіанти для себе прибережіть. Я виховала нормальних дітей і мені Ваші варіанти як корові сідло.

Ну, прикиньте, моя мама меня тоже растила "нормальным", а вырос я голубым...
Так что, все же, задумайтесь... То, кем будет ваш ребенок, не всегда зависит от вас...

А те, що я написала, то всі зрозуміли.
так, всі зрозуміли, що для вас існує лише одна вірна думка - ваша власна...
ТЧК

Оля
14.12.2008, 22:37
А в реальному житті, я дуже-дуже щасливо живу зі своїм коханим!
Good Luck! Мені то що до того? Тільки нормальних людей не зачіпайте. Все що від вас вимагається.

С чего вы это взяли?
Читала колись. Не хочу часу марнувати, щоби знайти ваші опуси.

Ну я могу на пяти языках свободно общаться...
От і дуже добре. Зробіть якусь краще корисну справу замість дупи рекламувати. Бо поки що тільки це ви вмієте файно.

п.с. Це мій останній допис в цій гілці. Хто хоче про це ще щось говорити - в Приват. Па!

lvivde
14.12.2008, 22:38
Ээх! Пожвавіла наша дискусія, однако! Если пойдет такими темпами, то до Нового Года мы дотянем до сотой странички! ;)

Хотя местами складывается впечатление, что "немой с глухим" общаются...

D.M.
14.12.2008, 22:39
Послухайте, спеціалісти. Ви вже хоч якось однаково говоріть. Бо пані Генетик доказує, що вони не винні, то вони з тим народилися. Значить хворі і їх треба шкодувати. А Ви, пане smeet, доказуєте, що нема такої хвороби, як гомосексуалізм. То що то таке? Хвороба, чи ні?

Ми всі різні, не об'єднані партійною чи клерикальною дисципліною.

lvivde
14.12.2008, 22:45
Good Luck! Мені то що до того? Тільки нормальних людей не зачіпайте. Все що від вас вимагається.

да хто вас чіпає? :-O

От і дуже добре. Зробіть якусь краще корисну справу замість дупи рекламувати. Бо поки що тільки це ви вмієте файно.

Я им толерантность, они мне - дупу. Я им про любовь, они мне про дупу, я им о взаимоуважении, они мне - про зад...
:unknown:о_О

п.с. Це мій останній допис в цій гілці. Хто хоче про це ще щось говорити - в Приват.
Ушла мамзель, прихлопнув дверцей... :cry:

уже в приват приглашают... к чему бы это? :-D

kertis
14.12.2008, 22:53
Я им толерантность, они мне - дупу. Я им про любовь, они мне про дупу, я им о взаимоуважении, они мне - про зад...
Жопа - смысл жизни.

D.M.
14.12.2008, 22:54
Кертісе, а якщо такий цапне Вас у громадському туалеті за певне місце - чи не захочеться Вам на хвилинку забути, що бити ногами нижче живота - тіпа неполіткоректно ?

Якщо боляче цапне, захищатися треба, незалежно від того, він ТАКИЙ чи НЕ ТАКИЙ. Ви хронічно плутаєте гомосексуалізм з насильством.

Оля
14.12.2008, 22:54
Если пойдет такими темпами, то до Нового Года мы дотянем до сотой странички!

Ах! Ось воно що! То пан не просто голубий, йому ще й публіка потрібна! о_О:)))):)))):)))):)))):)))):))))
То я ще тоді раз вернулася, щоби закликати всіх, хто проти цієї гидоти не писати тут більше. Миху, Борисе, Мішаня, Калиниченко і всі інші, хто проти. Не пишімо тут більше нічого. Нехай ся пан сам потішить. Все одно він і так розуміє, що він не буде мати підтримки, поки висталятиметься зі своєю голубизною. :)

D.M.
14.12.2008, 22:59
То я ще тоді раз вернулася, щоби закликати всіх, хто проти цієї гидоти не писати тут більше. Миху, Борисе, Мішаня, Калиниченко і всі інші, хто проти. Не пишімо тут більше нічого.

Тоді нейтральний читач тим паче буде на нашому боці.

lvivde
14.12.2008, 22:59
То я ще тоді раз вернулася, щоби закликати всіх, хто проти цієї гидоти не писати тут більше. Миху, Борисе, Мішаня, Калиниченко і всі інші, хто проти. Не пишімо тут більше нічого. Нехай ся пан сам потішить.

Цілком вас підтримую - не пишіть тут більше!!
Дайте поспілкуватися з людьми, які здатні слухати інших та висловлювати і обгрунтовувати свою позицію, а не лише закликати людей до насильства та гомофобії !
:tongue:

Все одно він і так розуміє, що він не буде мати підтримки, поки висталятиметься зі своєю голубизною. :)

а мені ваша підтримка - до того місця, про яке ви мені весь час нагадуєте... :))))

lvivde
14.12.2008, 23:03
Жопа - смысл жизни.

А я каждый раз вспоминаю Державну Українську Поліграфічку Академію
:)))):)))):))))

Олю, ну шо ви все "фе"-каєте... Обіцяли ж більше не вертатися? Надобраніч!

kertis
14.12.2008, 23:14
А я каждый раз вспоминаю Державну Українську Поліграфічку Академію
:)))):)))):))))
Шоб ты знал... я рекламщик и полиграфист со стажем;)

lvivde
14.12.2008, 23:15
Любовь - прекрасна!

(интересно, за эту гениальную мысль мне тоже снимут карму? ;))

Шоб ты знал... я рекламщик и полиграфист со стажем;)
Ой! :)))

Не, ну академию потом, конечно, назад переименовали ;)

kertis
14.12.2008, 23:17
Ой! :)))

Не, ну академию потом, конечно, назад переименовали ;)
Да не кончал я её))))
Мне вот интересно, может ли гомосексуалист быть Украинским националистом?

lvivde
14.12.2008, 23:20
Мне вот интересно, может ли гомосексуалист быть Украинским националистом?

Понятия не имею, но надеюсь, что нет! :)
Но только потому надеюсь ,чтобы одним националистом стало меньше! ;)

kertis
14.12.2008, 23:26
Понятия не имею, но надеюсь, что нет! :)
Но только потому надеюсь ,чтобы одним националистом стало меньше! ;)
Вот как...:)
А здесь наши взгляды расходятся. Ибо я националист. Возможно вам тоже не хватает широты мышления? Посмотрите на меня, на мои мысли и подумайте.

lvivde
15.12.2008, 00:14
Вот как...:)
А здесь наши взгляды расходятся. Ибо я националист. Возможно вам тоже не хватает широты мышления? Посмотрите на меня, на мои мысли и подумайте.

Ну значит, вы - националист не в том смысле, как я его себе представляю: а ля "геть москалів з нашої неньки!"

kertis
15.12.2008, 00:38
Ну значит, вы - националист не в том смысле, как я его себе представляю:а ля "геть москалів з нашої неньки!"
"а ля геть москалів з нашої неньки!" - вы так представляете себе обыкновенных нацистов. Которые надели на себя личину националиста для собственного оправдания. Ребята, если я не прав, то поправьте.

Lady_Opium
15.12.2008, 00:49
Покажи мені документ,де є такий діагноз як гомосексуалізм
я звісно не лікар, але по-моєму то один з проявів психічного нездоровья
і діагнозів таких, на жаль, тисячі

nata-k
15.12.2008, 10:16
Бо пані Генетик доказує, що вони не винні, то вони з тим народилися. Значить хворі і їх треба шкодувати.
Не треба перекручувати мої слова, не беріть на себе так багато.

Так, гомосексуалісти народжуються гомосексуалістами. Але то не хвороба.
У людей може бути не один колір очей, колір шкіри .....і не один тип сексуальної орієнтації.

Гомосексуаліст може народитись у будь-якій родині. І єдине, що залежить від батьків - чи буде він щасливим. А щасливим він зможе бути тільки якщо його батькам вистачить розуму і любові прийняти його таким, яким він є.

nata-k
15.12.2008, 10:18
я звісно не лікар, але по-моєму то один з проявів психічного нездоровья
і діагнозів таких, на жаль, тисячі
Нема діагнозу "гомосексуалізм".
Сучасна медицина має переконання, что в сексі є нормальним все, що не суперечить законодавству і відбувається за спільною згодою :).

Мих
15.12.2008, 11:51
Так, гомосексуалісти народжуються гомосексуалістами. Але то не хвороба.
то вроджена паталогія.

франц-йосип
16.12.2008, 10:49
Тоді нейтральний читач тим паче буде на нашому боці.
Дякувати Богу нейтральний читач на вашому боці не буде.Я вже писав,що нащастя ми не встигаємо мавпувати всі патології західного світу і тому такі речі як:вільний продаж наркотиків,одностатеві шлюби,толерантність до збочень у нас -НЕМОЖЛИВІ. Так у нас припустимо нереально проведення всіляких педо-гомо-лєсбо маршів,бо їх учасники матимуть проблєми із здоров"ям.Зрозумійте це-реальність нашого суспільства.Слов"яни як ми бачимо не виявляють толерантності до таких речей,навіть ті що в евроунії (поляки,словаки,болгари напр.) І просунута Европа і штати вже серйозно вивчають оту нашу "відсталість" для корегування своїх екстрасупернаддемократій,згідно Божих законів.

lvivde
16.12.2008, 10:52
Я вже писав,що нащастя ми не встигаємо мавпувати всі патології західного світу і тому такі речі як:вільний продаж наркотиків,одностатеві шлюби,толерантність до збочень у нас -НЕМОЖЛИВІ.

Ніколи не кажи НІКОЛИ! :blush:

франц-йосип
16.12.2008, 12:33
Сучасна медицина має переконання, что в сексі є нормальним все, що не суперечить законодавству

Пані генетик,так медицина тут не визначає нормальність,це не її ,медицини, територія,тут нормальність-категорія моральна.(хіба що ви з точки зору "нанєсєнія тєлєсних поврєждєній")

D.M.
16.12.2008, 21:40
Дякувати Богу нейтральний читач на вашому боці не буде.

Під нейтральним я розумію читача, який неазаангажовано сприймає наведені в дискусії аргументи, а не того, який мавпує настрої, що панують у суспільстві.

Слов"яни як ми бачимо не виявляють толерантності до таких речей,навіть ті що в евроунії (поляки,словаки,болгари напр.)

Там просто менше ліберальних настроїв, ніж у більш просунутих державах. Але вони є і посилюються з часом. Польща - це хоч і не дуже розвинена, але все-таки справжня європейська держава, більшою мірою, ніж Україна. Але й Україна теж рано чи пізно дійде до європейських стандартів, у т.ч. в питаннях толерантності. Навіть по цій гілці така тенденція прослідковується.

франц-йосип
17.12.2008, 12:12
більш просунутих державах
Польща - це хоч і не дуже розвинена, але все-таки справжня європейська держава, більшою мірою, ніж Україна

дуже цікаво ,як ви визначаєте ступінь "просунутості"????маєте прилад?

lvivde
17.12.2008, 12:17

Будь-ласка:

Краков хочет привлекать туристов-геев (http://www.travel.ru/news/2008/07/31/125500.html)

Польша: Познань может стать центром гей-туризма (http://www.saga.ua/44_archives_news_66966.html)

З іншого боку:
Польша: чем правее правительство, тем труднее жить геям (http://www.gay.ru/society/legislation/law/europe/poland2006.html)

lvivde
17.12.2008, 19:36
Ну понятно... Аргументировать нечем, так будем просто "ФЕ"-кать... о_О%)

франц-йосип
17.12.2008, 20:09
Аргументировать нечем,

А які ви хочете аргументи? Педерастія-це благо і обранність?
А стосовно ваших посилань в неті,то з таким самим успіхом можна написати щось отаке: "Карпати чекають на гомосексуалістів" і що? або "Золочів за лесбійське кохання" це все прибамбаси із гомолесбо-самопіару,ви ж розумієте,чи вже ні?

Boris_Kiev
17.12.2008, 21:20
Краков хочет привлекать туристов-геев
Польша: Познань может стать центром гей-туризма

Треба Краківським та Познанським підприємцям терміново випустити нову модель штанів: зіпер спереду та зіпер ззаду!
Хто перший встигне, той на коні!

Бойцовая Рыбка
17.12.2008, 21:39
Борис как всегда жжёт, но справедливо! :))))

D.M.
17.12.2008, 22:19

Мабуть, під просунутістю я маю на увазі близькість до моїх ідеалів.

D.M.
17.12.2008, 22:23
Аргументировать нечем, так будем просто "ФЕ"-кать...

От чому я не люблю знімання карми. Це сприймається як неаргументована критика. Особисто я поставив помітку, що мені повідомлення не сподобалося, лише один раз за всю історію дописування на цьому форумі; мабуть, це свідчило про якийсь мій комплекс.

Boris_Kiev
17.12.2008, 23:08
Під Києвом затримали американського педофіла (http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=70346)

працює в одній зі шкіл Боярки вчителем англійської мови.

Чим відрізняються педагоги від педофілів ?
Тим, що педофіли НАСПРАВДІ люблять дітей!