КПК

Показати повну версію : Гомосексуалізм

Сторінки : 1 2 [3] 4 5 6

lvivde
02.11.2007, 17:15
враховуючи те, що ви не відноситеся до здорової половини людства.

Я - здоров, как бык! А вот Вам не мешало бы на курорт, заодно и мозги прочистить, а то от Ваших фашистско-расистских замечаний уже тошно! :bazar:

Додано через 4 хвилини

Цитата:
Допис від lvivde
Навіть серед гетеросексуалів, або, як Ви вважаєте, "здорової" частини людства переважна більшість людей відноситься спокійно до одностатевих відношень.

Це тільки ви так думаєте, що і не дивно

Не тільки я, ось навіть в Азербайджані народ вже прогресивніший!

Взято тут (http://www.gay.ru/news/rainbow/2007/08/05-10641.htm)
РАДУЖНЫЕ НОВОСТИ.
5 августа 2007 года

87% молодежи Азербайджана не считают гомосексуальность "грехом"

Большая часть опрошенной азербайджанской молодежи не считает грехом гомосексуальность, внебрачный секс и даже проституцию. "Главными" грехами, если судить по результатам опроса, проведенного социологической службой "ADAM", являются ложь (47 %), воровство (42 %), насилие (34 %) и взяточничество (25 %).

Гомосексуальность признали "грехом" только 13 % респондентов. При этом 64 % опрошенных признались, что считают себя верующими людьми. Полностью результаты опроса в конце минувшей недели опубликовали азербайджанские СМИ.

afterstep
02.11.2007, 17:41
ага - а жінки - то "чудовіща двужоподирчатиє"....

lvivde
02.11.2007, 17:54
ага - а жінки - то "чудовіща двужоподирчатиє"....

фи, поручик! Як Вам не соромно!

Deus igrok
02.11.2007, 18:03
http://www.master-x.com/images/articles/egypt/04.jpg

Возможно, самые ранние изображения гомосексуальных пар принадлежат именно Древнему Египту. В 1964 году в древнем некрополе Саккара археологи нашли первую в мире гробницу, в которой не было ни мумий королевской крови, ни ослепительных драгоценностей. В ней они увидели изображения двух мужчин Нианххнума и Хнумхотепа, которые держат друг друга за руки и целуются носами (самым популярным в Древнем Египте поцелуем).

Несмотря на свое незнатное происхождение, они высоко уважались во дворце. Они занимали одинаково высокие посты, исполняя обязанности «начальника маникюров». Их теплым объятиям дают разное толкование. По одной из версий, эти двое мужчин – братья, возможно даже близнецы. По другой, они связаны гомосексуальными отношениями. Эта версия стала популярной в последнее десятилетие и основывается на том, что изображение мужчин очень походит на изображения семейных пар в Древнем Египте. К тому же известно, что у Нианххнума была жена. Она изображена сидящей за ним в сцене загробного пира в гробнице. Однако позже ее изображение было почти повсеместно уничтожено по неизвестной причине. В других сценах на стенах гробницы Хнумхотеп сам занимает то место, на котором обычно изображались жены. Мутная история, покрытая пеленой веков.

Boris_Kiev
02.11.2007, 19:03
Ви ще скіажіть в рамках політкоректності, що вони ішаків ***ть ! :)

lvivde
02.11.2007, 19:17
Ви ще скіажіть в рамках політкоректності, що вони ішаків ***ть ! :)

не дождётесь! :cowboy:

D.M.
02.11.2007, 19:28
Інтимні зносини в будь-якому суспільстві - не є предметом розголосу чи похвальби. Ну от таке собі "табу".
І саме тому - шоу товстунів, парад ліліпутів - ну просто неспівмірні з гей-парадами.

Мабуть, таке ставлення до сексу зумовлене винятковою роллю сексу в людській свідомості. Але якщо комусь подобається ставитися по-іншому - розголошувати, хвалити, рекламувати, - в мене нема підстав догматично засуджувати таке ставлення.

Boris_Kiev
02.11.2007, 19:29
А мужиків ?

D.M.
02.11.2007, 19:36
Одна з причин, через яку я не сприймаю гомосексуалізм, є те, що я вважаю, що кожна людина повинна після себе лишити нащадків - це її природний обов'язок.

Якщо так вважати, то голубі просто повинні здавати свою сперму для запліднення. Але поки що заведення нащадків - це право, а не обов'язок. Демографічна криза ще не настільки страшна, щоб насильно примушувати людей до розмноження. :)

За дуже простим: "Це природно, чи ні? Відповідає це законам природи, чи суперечить?"
Для людей природними є гетеросексуальні контакти. Гомосексуальні - протиприродні. Все ж просто!

Ви цим нічого не пояснили. Просто на свій розсуд віднесли геїв до неприродного, товстунів - до природного... Гомосексуалізм існує у природі, навіть у тваринному світі (тут уже наводили приклади). Отже, він природний.

Boris_Kiev
02.11.2007, 19:37
Жаль! А якщо ішачкам хочеться ?

Значить, мужиків ?

D.M.
02.11.2007, 19:45

Большая часть опрошенной азербайджанской молодежи не считает грехом гомосексуальность, внебрачный секс и даже проституцию. "Главными" грехами, если судить по результатам опроса, проведенного социологической службой "ADAM", являются ложь (47 %), воровство (42 %), насилие (34 %) и взяточничество (25 %).

Гомосексуальность признали "грехом" только 13 % респондентов. При этом 64 % опрошенных признались, что считают себя верующими людьми. Полностью результаты опроса в конце минувшей недели опубликовали азербайджанские СМИ.

Я думаю, це не настільки райдужно, як здається. Просто їх просили вказати НАЙБІЛЬШІ гріхи (мабуть, певну кількість пунктів). У 87% гомосексуалізм не попав у це число. Але невідомо, скільки відсотків взагалі не вважають його гріхом.

Але нічого; це краще, ніж коли деякі наші форумчани ладні ставити у приклад звичаї ЗЛОЧИНЦІВ, одночасно обливаючи брудом людей тільки за те, з ким вони кохаються.

Deus igrok
02.11.2007, 19:46

Значить, мужиків ?

ООФИЛИЯ, БЕСТИАЛИЗМ, ЗООЭРАСТИЯ, ЗООЭРАТИЯ, СКОТОЛОЖЕСТВО, СОДОМИЯ: половое влечение к животным и получение удовлетворения от сексуального контакта c ними.

Зоофилия приcутствует во многих мифах и преданиях, отноcящихся к разным культурам. Она не редкоcть и в близкой нам греческой мифологии. Зоофильные мотивы, приcутствующие в мировой мифологии, имеют, однако, не только cексуальное значение: очень чаcто в символичеcкой форме они отражают историю различных культур, cтирание границ между миром людей и богов, тотемические традиции, а также подcознательные эротические потребноcти.

Еще в 1730 г. Мартин Шуринг представил в книге "Гинекология" проcтанный перечень эпизодов зоофилии, в котором фигурируют cобаки, кошки, козы, овцы, куры, гуси, утки, лошади, рыбы, медведи, обезьяны, оcлы, змеи, мыши. Первые научные работы, посвященные зоофилии, увидели cвет в 1887 г. на страницах венcкого журнала для врачей. С этого момента cпециальная медицинская периодика разных стран довольно регулярно обращаетcя к этой теме. Зоофилия встречается преимущеcтвенно в животноводческих районах, где мужская чаcть населения длительное время находится в отрыве от женcкого общества, где строго караютcя добрачные связи и неверность женщин и юноши могут начать половую жизнь лишь поcле вступления в брак.

Отчет Кинзи 1948 года:
Отчет Кинзи, выпущенный в 1948 г., поверг общественное мнение в шок: оказалось, что около 6% обcледованной мужской популяции моложе 20 лет призналось в наличии у них зоофильного опыта. В других работах проводилиcь даже более высокие проценты. Все это заcтавило исследователей приcтальнее заинтересоваться причинами и формами зоофилии. Как cледует из многочисленных печатных источников, она и в cамом деле чаще всего отмечается у людей, поcтоянно имеющих дело с животными, являющимися для них доcтупными эротическими объектами. Причины появления заинтересованноcти ими определяются различными факторами: нарушениями психики, алкоголизмом, каcтрационным комплексом, патологическим чувcтвом собственной малоценноcти в сексуальной роли, детcкими впечатлениями (например, возбуждением, испытываемым только что начавшим ощущать секcуальные потребности ребенком при виде спаривающихся животных).

Додано через 2 хвилини

Не знаю как у вас там на Руси, где зоофилия носит преимущественно любительский характер. У нас в Азербайджане это своего рода традиция трахать осликов, уходящая глубоко в историю.
Как нибудь расскажу вам множество интересных и забавных историй из жизни отечественных зоофилов.
Обсудим свойства осликов.

Как то на встрече в Тбилиси между карабахскими азербайджанцами и армянами, один азербайджанец встал и произнес тост. В долгие зимние ночи в горах Карабаха все кажется таким тоскливым, и только понимающие глаза ишака скрашивают все это. Армяне прослезились от этого тоста

Это мне рассказал один известный скульптор с кучей всяких регалий за развитие культуры Азербайджана. Когда ему было 13 лет в середине 50-х годов, гормоны стукнули ему в голову, да и его сверстникам. И они выбрав ослика посимпатичней погнали его в лес .
Только приготовились к "дело", как на другом ослике выезжает деревенский аксакал, лет 80-ти.
Аксакал говорит - "идиоты возьмите яблоко и поставьте его на спину ослику".
Те спрашивают "зачем".
Он отвечает "когда кончать будешь яблоко поцелуешь, а не ослиную задницу".
Эх, традиции

Ого, як уних це все серйозно.

Boris_Kiev
02.11.2007, 19:57
И они выбрав ослика посимпатичней погнали его в лес .
А якої статі був віслючок ? Саме тут полягає межа між приколом та збоченням !!! :)

Deus igrok
02.11.2007, 20:05
А якої статі був віслючок ?
Не знаю якої статі віслючок, але детальніша прогулянка по тому форумі змусила моє волосся стати дибом.

Але секс з ослицею впринципі класичний приклад зоофілії. Нам ще в школі розказували про гірські племена, де юнак ставав повнолітнім після сексу з ослицею при старійшинах.

Boris_Kiev
02.11.2007, 20:07
після сексу з ослицею при старійшинах.
Ну з ослицею - то природніше, ніж мужик із мужиком.

Deus igrok
02.11.2007, 20:10
Ліньки шукати, але секс з ослом засуджувався і карався.

Boris_Kiev
02.11.2007, 20:20
Ліньки шукати, але секс з ослом засуджувався і карався.

Знайомий молодий (на той час) вірменин (до речі, класний інженер, "раціоналізатор СССР"), дуже правильної орієнтації, якось сказав
"Как я завидоваю ишакА" (в значенні "ішаку").
Витягли з нього причину - деякі "антропометричні" покажчики ішака :)

lvivde
02.11.2007, 20:23

Якщо Ви так переймаєтесь проблемами їшачків, то "прапор в руки" і вперед - спасати їх.:D

Додано через 5 хвилин

Але нічого; це краще, ніж коли деякі наші форумчани ладні ставити у приклад звичаї ЗЛОЧИНЦІВ, одночасно обливаючи брудом людей тільки за те, з ким вони кохаються.

абсолютно! :y:

Latkes
03.11.2007, 14:30

А Ви, даруйте, порівнюєте на підставі власного емпіричного досвіду?
Бажаю Вам якнайбільше зберігати "природність"!!!!:clapping:

аксакал
04.11.2007, 18:38
Я думаю, це не настільки райдужно, як здається. Просто їх просили вказати НАЙБІЛЬШІ гріхи (мабуть, певну кількість пунктів). У 87% гомосексуалізм не попав у це число. Але невідомо, скільки відсотків взагалі не вважають його гріхом.

А мені здається дещо інше. Або іслам+шаріат там вже побоку, або інфа крива.

Панове геєзахисники, невже в вас є надія почути щось крім "ФЕ" на свої погляди?

Додано через 33 хвилини
А ось що буває за надлишком толерантності - геї розбещують молодь у хлопчачих групах:
http://mignews.com.ua/articles/277980.html

lvivde
04.11.2007, 19:19
Панове геєзахисники, невже в вас є надія почути щось крім "ФЕ" на свої погляди?

Звичайно! Є надія, що кількість думаючих людей перебільшить кількість безмозглих гомофобів, які ні на що, крім "ФЕ" та образи не здатні :crazy:

Boris_Kiev
04.11.2007, 19:33
Сексуальная ориентация - это не пара перчаток, которую человек может менять. Сердцу не прикажешь ! Жопе не прикажешь. Больно, наверное, бедненький (-ая) :)

Пропоную гомосєків замислитися над іншим видом дискримінації, на який вони досі не звертали увагу: захист гейської гідності пасивних у порівнянні з активними.
Подивіться, з якими явищами ми щодня маємо справу:
- Активіст у політичній партії. А де “пасивіст” ?
- Активатор пральної машини. А де “пасиватор” ?
- Активоване вугілля. А де “пасивоване” ?
- Продукт “Активіа”... От його якраз треба рекомендувати пасивним для … самі розумієте чого…

Ось така гомогендерна дискримінація в усіх європейських мовах :)

Додано через 23 хвилини
А ще я собі до браузера скриптика написав, щоби веселіше було передивлятися список карми.

Ось скріншот:

http://img139.imageshack.us/img139/7175/reputzk1.gif

аксакал
04.11.2007, 20:20
Звичайно! Є надія, що кількість думаючих людей перебільшить кількість безмозглих гомофобів, які ні на що, крім "ФЕ" та образи не здатні :crazy:

Щось я впевнений - навпаки: думаючі люди самі не грішать і не нав"язують себе іншим. У середині - грішать, але не виставляються. А на тих, що грішать і намагаються агітувати за прихильність або толерантність, безперечно чекає пекло, шеол і т. ін. (залежить від конфесії), і саме вони є безмозглими.

Latkes
04.11.2007, 21:01
А ще я собі до браузера скриптика написав, щоби веселіше було передивлятися список карми.
Мусите себе чимось тішити, якщо аргументів розумних знайти не можете. Вам про толерантність до голубих, а Ви про те, що краще з ослицею кохатись і що в голубих анус болить... Та якщо вони цього добровільно хочуть, то хай їх і болить – за все своя плата. Не моя це турбота. І, повірте, не Ваша.
Крім сексуальної орієнтації в людини ще багато інших складових. Сусід-голубий, що живе у моєму під”їзді, чемна й освічена людина, нікому зла не робить, пристойно поводиться. Поруч живе кілька деградованих алкоголіків, які давно втратили людську подобу, сцяють по під”їздах, смердять і отруюють життя своїм сім”ям, абсолютний непотріб. Користі з них нікому, зате “нормальні”, гетеро.
З іншого боку смутно пам”ятаю з дитинства в батьківському домі нічні дебоші в однокімнатній квартирі на нашому поверсі. Пізніше батько мені пояснив, що там якийсь час жив артист балету, “голубий”, і що шум і криваві плювки на сходах в під”їзді були наслідком ревнощів і бійок між гомосексуальними коханцями.
Для мене по-сусідськи набагато важливіше, що голубий сусід поводиться пристойно, не смердить, по під”їздах не сцяє, не спить п”яний на сходах. Що там робиться з його анусом, “активний” він чи “пасивний” – і знати не хочу. Це мене не обходить рівно ж як і його не обходить те, що робимо у ліжку ми з жінкою.
Яка різниця, що Да Вінчі, Мікеланджело, Чайковський і багато інших великих були “голубими”? Чи це зменшує вартість їх творів? І чи когось людство пам”ятатиме і шануватиме століттями лише за те, що він бездар, але “нормальної” орієнтації?
Я це не до того, що гомосексуалісти кращі чи гірші за нас, гетеросексуалів, а до того, що все залежить, яка це людина. Не сексуальна орієнтація робить нікчему нікчемою, а ґенія ґенієм, і не вона робить її мерзенним пияком або культурною людиною.

Boris_Kiev
04.11.2007, 21:08
Latkes, а Ви пошукайте мій давній допис га гілці "гей-паради" і всі Ваші зауваження зникнуть. А також намагання мене переконати.
Просто дивуюся, яким кінцем Ви маєте відношення до ображених природою.

Latkes
04.11.2007, 22:19
Latkes, а Ви пошукайте мій давній допис га гілці "гей-паради" і всі Ваші зауваження зникнуть. А також намагання мене переконати.
Просто дивуюся, яким кінцем Ви маєте відношення до ображених природою.

Можливо, ми вели мову про різні речі. Покидьки "нормальної" орієнтації чи "пєтух Вася" мене в принципі не цікавлять. Стараюсь не мати справи з такими. Гей-парадів не люблю, як і всяких інших проявів несмвку і безсоромності. А ще не хочу, щоб мені чи комусь іншому щось нав"язували.
Я мав певну проблему у ставленні до голубих інтелектуалів, митців і т. д., з якими реально доводилось стикатись і вирішив її для себе, що й намагаюся донести до учасників форуму. Боюсь що марне це було заняття....
Бувайте здорові!

Megas
04.11.2007, 22:44
Голубі...
Ну ж однієї сторони - це хвороба, з іншою - це любов така собі "нестандартна". З моєї сторони - їх просто потрібно відстрелювати.
Ось подумайте людина, котра працює у поті чола головою\руками для певної мети... чи ця людина стане гомосексуалістом? Чи ви бачили гомосексуалістів у країнах третього світу? ІМХО - просто "МАЛЬЧІКІ" із жиру бісяться.

Олена_ua
05.11.2007, 14:46
Цитата:
Допис від Олена_ua
Приказати можна, було б бажання і поменше тваринної похоті.
Ви хочете сказати, що Ви (якщо Ви жінка) можете свому серцю наказати любити жінку???
Ви хочете розповісти про чисте, світле і вірне гомосексуальне кохання?

Подивіться на похітливих і деградованих людей, які приймають участь у гей-парадах. Які почуття вони можуть викликати у Бога і людей окрім відрази. Це їх добровільний вибір, їх ніхто не змушує.
Або молодь не знає що це таке, або це хворе суспільство.
Гомосексуалізм існує у природі, навіть у тваринному світі (тут уже наводили приклади). Отже, він природний.
Звичайно! Є надія, що кількість думаючих людей перебільшить кількість безмозглих гомофобів, які ні на що, крім "ФЕ" та образи не здатні
Пригадалось, як у старозавітні часи до Лота у Содом прийшли чоловіки і збіглось усе місто, щоб "оприходувати свіжак".
Ви хочете жити у такому суспільстві?
Я ні! Навіть якщо ви назвете мене безмозглим гомофобом :D
Бажаю Вам якнайбільше зберігати "природність"!!!!
Поясніть, що ви маєте проти здорової природності?
Чи вас більше забавляють збочення?

Boris_Kiev
05.11.2007, 15:04
http://img207.imageshack.us/img207/8513/newreplb4.gif

Замість відповіді можна клікнути сюди (http://ka4ok.ru/obmennik/wav/rooster.wav)

KabMiner
05.11.2007, 15:16
А от систематичних переслідувань за нетрадиційну статеву орієнтацію людство, принаймні до часів Гітлера, не знало.
Та що ви кажете? А як же Содом і Гоморра? Чи це несистемні переслідування?

Latkes
05.11.2007, 15:37
Цитата:
Допис від Boris_Kiev http://forum.lvivport.com/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=162364#post162364)

А Ви, даруйте, порівнюєте на підставі власного емпіричного досвіду?
Бажаю Вам якнайбільше зберігати "природність"!!!!:clapping:
Поясніть, що ви маєте проти здорової природності? Чи вас більше забавляють збочення?
Якщо для Вас скотоложество (секс з ослицею) природніший за педерастію - пропаща Ви людина! Чи може Пані воліє з песиками? Чи з кониками?

Додано через 10 хвилин
По-перше я говорив про переслідування людьми. По-друге події, описані єврейськими левитами кілька тисяч років тому, з точки зору науки ненадійне історичне джерело, де факти перемішані з інтерпретаціями, а то й перекрученнями. Про переслідування язичників, в т. ч. у нас на Русі, більше серйозних джерел. Не плутайте ірраціональне - віру - з раціональним - занням, базованим на фактах, що піддаються перевірці.
Всього Вам доброго!

lvivde
05.11.2007, 15:50
Ви хочете розповісти про чисте, світле і вірне гомосексуальне кохання?

уявіть собі, таке існує !!!!
Ось дивіться тут: Part 8 (http://youtube.com/watch?v=lt19jrQ4tqM)

Подивіться на похітливих і деградованих людей, які приймають участь у гей-парадах. Які почуття вони можуть викликати у Бога і людей окрім відрази. Це їх добровільний вибір, їх ніхто не змушує.

коли я дивлюся на гетеросексуальних пияк, рогулів, тощо (наприклад), я не роблю висновки, що усі гетеросексуали - такі ...
Так що не потрібно узагальнювати ! :cowboy:

Олена_ua
05.11.2007, 16:09
Якщо для Вас скотоложество (секс з ослицею) природніший за педерастію - пропаща Ви людина! Чи може Пані воліє з песиками? Чи з кониками?
:8: Бачу, що в кого на умі те і на клаві:D :

Для мене природньо чоловік з дружиною і без хороших знайомих:no:
коли я дивлюся на гетеросексуальних пияк, рогулів, тощо (наприклад), я не роблю висновки, що усі гетеросексуали - такі ...
Роблю такі висновки, які відповідають дійсності і вам того ж бажаю ;)

Latkes
05.11.2007, 16:15
Які почуття вони можуть викликати у Бога і людей окрім відрази.
І звідки Ви смієте знати, що думає і відчуває Бог! Він Вам на вухо нашептав? А раптом Бог думає, що Ви, як жінка, істота нижчого порядку? Не вплутуйте Бога з потреби і без потреби в свої дурниці!!!!!!!!!!!

Олена_ua
05.11.2007, 16:25
І звідки Ви смієте знати, що думає і відчуває Бог! Він Вам на вухо нашептав? А раптом Бог думає, що Ви, як жінка, істота нижчого порядку? Не вплутуйте Бога з потреби і без потреби в свої дурниці!!!!!!!!!!!

1-е послання до коринтян 6:9,10
" Хіба ви не знаєте, що неправедні не вспадкують Божого Царства? Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники, ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони!"

Latkes
05.11.2007, 16:44
1-е послання до коринтян 6:9,10
" Хіба ви не знаєте, що неправедні не вспадкують Божого Царства? Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники, ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони!"

А хто визначає, хто праведний, а хто ні? Знаю, що Бог це Любоа і не питатиме Він ні Вас, ні мене кого і як Йому любити і приймати. Кожного / кожну можна буде судити лиш по його/ її смерті. Не впевнений, що тоді допоможуть якісь цитати... Бог надто безмежний, а ми всі надто малі й сліпі, щоб судити про Його волю і наміри... Не надимайтеіь у Вашій уявній праведності!

Boris_Kiev
05.11.2007, 17:10
Людина не перетворюється на гомосексуаліста, а народжується таким !
Як даун ?

В принципі можна дозволити геям всиновлювати дітей, тільки за умови, що дитина матиме подвійне прізвище, типу Іваненко-Гейченко або Кацман-Гейман. :)
А кого записати в графу "Мати" ? Гейшу ?
Батько - рікша, мати - гейша, син - Мойша. :)

KabMiner
05.11.2007, 17:17
Я - здоров, как бык!
Ким, ким ви себе вважаєте?:D
Ви цим нічого не пояснили. Просто на свій розсуд віднесли геїв до неприродного, товстунів - до природного...
Гомосексуалізм існує у природі, навіть у тваринному світі (тут уже наводили приклади).
Тварини також буває, що хворіють.
Те, що гомосексуалізм неприродний можна легко зрозуміти з того факту, що гомосексуалізм не передбачає продовження роду. Природа не дозволяє хворим передавати свої гени!!! Ну, я вже не кажу про масу хвороб, які вкорочують голубим вік.
В той же час як зайві жирові відклади характерні для багатьох особин і не заважають їм мати потомство.
Є надія, що кількість думаючих людей перебільшить кількість безмозглих гомофобів, які ні на що, крім "ФЕ" та образи не здатні
Є надія, що думаючі і безмозглі люди стануть гомофобами, які здатні не тільки на "ФЕ", але і на очистку суспільства від навали агресивних хворих.Допис від lvivde

Або молодь не знає що це таке, або це хворе суспільство.
Це хворе суспільство. Причому в них ці захворювання передаються генетично. Взагалі, південні народи більш схильні до гомосексуалізму.
По-перше я говорив про переслідування людьми. По-друге події, описані єврейськими левитами кілька тисяч років тому, з точки зору науки ненадійне історичне джерело, де факти перемішані з інтерпретаціями, а то й перекрученнями.То ви вважаєте, що левіти просто так висловили свою думку і все? Це ж були релігійні норми!, за їх порушення синедріон (суд) спокійно міг приговорити.

Олена_ua
05.11.2007, 17:20
А хто визначає, хто праведний, а хто ні? Знаю, що Бог це Любоа і не питатиме Він ні Вас, ні мене кого і як Йому любити і приймати. Кожного / кожну можна буде судити лиш по його/ її смерті. Не впевнений, що тоді допоможуть якісь цитати... Бог надто безмежний, а ми всі надто малі й сліпі, щоб судити про Його волю і наміри... Не надимайтеіь у Вашій уявній праведності!

Свою волю Бог людям відкрив і не потрібно приймати усім відому позу страуса.

Boris_Kiev
05.11.2007, 17:36
Я - здоров, как бык!

http://img114.imageshack.us/img114/5208/trapesedf6.gif

http://img101.imageshack.us/img101/4096/damadcowtw3.gif

Latkes
05.11.2007, 21:11
З Богом, як з Інтернетом - Він один, а провайдерів багато. Скільки првайдерів, стільки й правил. Волію прямий зв"язок.

D.M.
05.11.2007, 22:16
А ось що буває за надлишком толерантності - геї розбещують молодь у хлопчачих групах:

У цьому нема нічого поганого.

Додано через 21 хвилину
Latkes, а Ви пошукайте мій давній допис га гілці "гей-паради" і всі Ваші зауваження зникнуть.

Ви весь час посилаєтеся на один і той самий допис і зовсім ігноруєте думку про те, що той допис про гвалтівника, а не про звичайного гея.

Подивіться на похітливих і деградованих людей, які приймають участь у гей-парадах.

Пригадалось, як у старозавітні часи до Лота у Содом прийшли чоловіки і збіглось усе місто, щоб "оприходувати свіжак".
Ви хочете жити у такому суспільстві?

І знову частинні приклади, які намагаються подати як характеристику гомосексуалізму. У якому розумінні там хотіли "оприходувати"? Якщо насильницьки, то погано, але ж до чого тут мирні геї?

Поясніть, що ви маєте проти здорової природності?
Чи вас більше забавляють збочення?

Нічого не маю ні проти того, що Ви називаєте здоровою природністю, ні проти того, що Ви називаєте збоченнями.

З яких це пір Ви вірите в єврейські казки?

Те, що гомосексуалізм неприродний можна легко зрозуміти з того факту, що гомосексуалізм не передбачає продовження роду. Природа не дозволяє хворим передавати свої гени!!!

Це вже більш розумне пояснення. Але я не схильний до такої абсолютизації "волі природи" та ще й у такій категоричній трактовці.

Це Ви у позі страуса, просто під піском поклали роздруковку того сайтика, на який часто посилаєтесь.

Latkes
06.11.2007, 00:17

Дивує мене, чому Ви у Ваші 28 років така, як влучно кажуть поляки świętojebliwa. Замість власної думки напідхваті цитатка з біблії. Дуже схоже на методу свідків єгови. Ви часом не сектатнка?
Виглядає так, ніби Ви вперто на власному прикладі будь-що намагаєтесь довести істинність твердження, що якби Бог хотів, аби жінка думала, то не створив би її з ребра. (Це аж ніяк не відношу до загалу жінок).

KabMiner
06.11.2007, 10:20
З яких це пір Ви вірите в єврейські казки?
Питання не в тому чи це правда чи ні, ця казка/правда демонструє відношення до гомосексуалізму (як до злочину), яке панувало в суспільстві і міру відповідальності за скоєння цього злочину (смертна кара). Тобто ця казка була нічим іншим як офіційною ідеологією, що демонструвала відношення суспільства до гомосексуалізму.

Latkes
06.11.2007, 10:35
Питання не в тому чи це правда чи ні, ця казка/правда демонструє відношення до гомосексуалізму (як до злочину), яке панувало в суспільстві і міру відповідальності за скоєння цього злочину (смертна кара). Тобто ця казка була нічим іншим як офіційною ідеологією, що демонструвала відношення суспільства до гомосексуалізму.

Згоден. Але й Вас, як відвертого язичника, вони б хотіли забити до смерті камінням, як це не сумно. Чи варто нині так беззастережно орієнтуватись на погляди людей трьохтисячолітньої давності? Невже людство відтоді не зробило жодного прогресу? А, може, будемо судити про сучасні відносини за мірками печерних людей?

Олена_ua
06.11.2007, 14:45
Дивує мене, чому Ви у Ваші 28 років така, як влучно кажуть поляки świętojebliwa. Замість власної думки напідхваті цитатка з біблії. Дуже схоже на методу свідків єгови. Ви часом не сектатнка?
Ось такий свій бісер метайте своїй дружині або відразу у смітник, якщо він поряд, бо я jestem zajęta.
якби Бог хотів, аби жінка думала, то не створив би її з ребра. (Це аж ніяк не відношу до загалу жінок).
Коли чоловікам бракує клепок, то приходиться думати жінкам. (Це не відношу до загалу чоловіків).
Невже людство відтоді не зробило жодного прогресу?
Онєгіну подобався Байрон, тому він і повісив його над ліжком...:rolleyes:

KabMiner
06.11.2007, 15:04
Чи варто нині так беззастережно орієнтуватись на погляди людей трьохтисячолітньої давності? Невже людство відтоді не зробило жодного прогресу? А, може, будемо судити про сучасні відносини за мірками печерних людей?
Людство добилося певного прогресу в певних галузях, але що стосується моралі, то тут мало що змінилося: ті ж самі суспільні хвороби. Як тільки припиняється виполювання бурянів - поле відразу заростає!!!
Вони не були печерними людьми. В питаннях моралі і культури вони досить часто стоять вище за сучасних людей.

afterstep
06.11.2007, 15:57
В питаннях моралі і культури вони досить часто стоять вище за сучасних людей.
угу - розпуста Римської імперії - призвела до загибелі (релігії теж), християнська мораль - виявилася таки більш живучою ;)

lvivde
06.11.2007, 18:11
цитую з іншого сайту, дуже влучно написано:

НУ и дискуссия, ЁПРСТ.
Еще обсудите язык, смертную казнь и политические пристрастия…

Не люблю две вещи: негров и расизм : Такая дискуссия, ИМХО, не может пройти спокойно. Все равно что обсуждать гастрономические свойства свинины с мусульманином, иудеем, вегетарианцем, шеф-поваром Киевского ресторана и главой фанклуба салата латук. (Ну и тусня, с ними что угодно весело обсуждать, а главное эффективно).

НУ вот не люблю я сухое вино, и мне плевать что, кто и как буде мне обосновывать. Не люблю и все, и имею права. Да, и пусть я буду жлобом после этого.

То же и с нациями. Не любите негров, геев и чеченцев – удачи. Ваше право, но не любите молча. И уж тем более без агрессии.

Додано через 2 хвилини
а також:

легче отнять у тигрицы тигренка, чем у человека его заблуждения - тоже восточный мудрец сказал когда-то, так что….
Между слухов, сказок, мифов,
Просто лжи, легенд и мнений –
Мы враждуем жарче скифов
За несходство…заблуждений

afterstep
06.11.2007, 18:14
То же и с нациями. Не любите негров, геев и чеченцев – удачи. Ваше право, но не любите молча. И уж тем более без агрессии.
таки не зрозумів - геї - то вже нація? а як же ви розмножуєтеся, націє?
--
Чи в чому влучність? чи ви не вловлюєте різницю між нацією та національновизвольною боротьбою - та сексуальними збоченнями (можливо, зумовленими психічними зрушеннями чи вадами на рівні генного набору) і гейпарадами?

Boris_Kiev
06.11.2007, 18:23
То не нація, то "третя стать".
Усі - Male / Female, а ті - Neutro.
Нафіга природі таке збочення ?

Latkes
06.11.2007, 18:52
Онєгіну подобався Байрон, тому він і повісив його над ліжком...
Так яку конфесію Ви все-таки тут представляєте? І що/хто висить над Вашим ліжком?

Додано через 18 хвилин
Людство добилося певного прогресу в певних галузях, але що стосується моралі, то тут мало що змінилося: ті ж самі суспільні хвороби. Як тільки припиняється виполювання бурянів - поле відразу заростає!!!
Вони не були печерними людьми. В питаннях моралі і культури вони досить часто стоять вище за сучасних людей.

І тут можу з Вами погодитись. Читаючи античних авторів - чи трагедії Есхіла, чи комедії Арістофана - бачиш, що по-суті в людській натурі відтоді змінилось небагато. Правда старовина - явище гетероґенне. Я особисто приємніше почуваюсь в світі античних греків з його обожненням природи, потягом до гармонії й терпимістю, в т. ч. й до одностатевої любові (згадайте лише міф про Аполлона й Адоніса), демократичним устроєм. Світ давних юдеїв для мене надто похмурий, конфліктний, тиранічний і нетерпимий. І не лише до содомітів, а й до всіх іновірців та іноплеменців. Зіткнувшись з еллінським світом юдейство пережило через це велику кризу.
А ще маю питання, що конкретно Ви розумієте під "виполюванням бур"янів" в прикладенні до обговорюваної теми і хто б це повинен був робити?

Додано через 1 годину 11 хвилин
Зіткнення нетолерантних юдеїв з толерантною еллінською культурою дало сильний поштовх до поширення християнства. І донині європейська цивілізація поєднує ці два начала - еллінську культуру з її уявленнями про свободу думки, терпимість і демократичний устрій та видозмінену у християнство юдейську традицію, успадкувавши від цих обох начал суперечливий погляди на одностатеві стосунки.

Додано через 2 години 58 хвилин
Коли чоловікам бракує клепок, то приходиться думати жінкам. (Це не відношу до загалу чоловіків).
Дорогенька! Між поняттями ДУМАТИ й ЦИТУВАТИ мов папуга з біблії, Корану, цитатника Мао і т. д.інує величезна різниця.

KabMiner
07.11.2007, 09:03
Я особисто приємніше почуваюсь в світі античних греків з його обожненням природи, потягом до гармонії й терпимістю, в т. ч. й до одностатевої любові..., демократичним устроєм. Світ давних юдеїв для мене надто похмурий, конфліктний, тиранічний і нетерпимий.
А ще маю питання, що конкретно Ви розумієте під "виполюванням бур"янів" в прикладенні до обговорюваної теми і хто б це повинен був робити?
Ось саме це їх і згубило.
Як тільки суспільство починає копирсатися в себе на рівні пояса - так і знай, що до загибелі цієї цивілізації недовго чекати.
А стосовно всього іншого погоджуюсь.

Виполюванням бурянів я називаю знищення асоціальних елементів, у т.ч. і гомосексуалістів. Робити це повинна або держава, або "громадянське суспільство", тобто самі люди.

Олена_ua
07.11.2007, 10:04
Дорогенька! Між поняттями ДУМАТИ й ЦИТУВАТИ мов папуга з біблії, Корану, цитатника Мао і т. д.інує величезна різниця.
Я вам не дорогенька, а ви мені тим більше.:bazar:
Перед тим, як цитувати, людина спочатку читає і осмислює , а потім думає цитувати чи ні. І де ви тут побачили "величезну різницю"?

Але можна думати і ось такими нісенітницями:
Зіткнення нетолерантних юдеїв з толерантною еллінською культурою дало сильний поштовх до поширення християнства.
:D :D :D

Об.3:17,18 "Бо ти кажеш:"Я багатий, і збагатів, і не потребую нічого".А не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий. Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити".

Latkes
07.11.2007, 10:35
Об.3:17,18 "Бо ти кажеш:"Я багатий, і збагатів, і не потребую нічого".А не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий. Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити".

Так все-таки, ЯКОГО ВИ ВІРОСПОВІДАННЯ?

Latkes
07.11.2007, 17:38
Допис від Latkes Я особисто приємніше почуваюсь в світі античних греків з його обожненням природи, потягом до гармонії й терпимістю, в т. ч. й до одностатевої любові..., демократичним устроєм.
Ось саме це їх і згубило.
Не думаю, що світ стародавніх греків перестав існувати саме через гомосексуалізм. Там було багато інших причин. Можливо були втрачені певні моральні межі, але це лише одна з багатьох складових.
З таким самим успіхом гомосексуалізм можна назвати причиною розпаду Радянського Союзу чи помаранчевої революції чи будь-яких інших історичних змін.

Додано через 6 хвилин
Але можна думати і ось такими нісенітницями: Цитата: Допис від Latkes Зіткнення нетолерантних юдеїв з толерантною еллінською культурою дало сильний поштовх до поширення християнства.
Перед тим, як таке писати, поцікавтесь, якою мовою вперше з"явився Новий Завіт, через що християнство перестало бути внутрішньою іудейською справою, а стало доступним тодішньому культурному світові.
Чи про таке Ваші єговістські сайти не пишуть?

lvivde
07.11.2007, 20:11
взято тут (http://www.gay.ru/society/family/kids/adoption2007.html)

Пока гомосексуальные пары во всем мире борются за право иметь детей, гетеросексуальные не знают, как от них избавиться

Род в род

Жизнь - странная штука. Пока гомосексуальные пары во всем мире борются за право иметь детей, гетеросексуальные не знают, как от них избавиться. Растет, ширится движение child free: его адепты не против детей как таковых - пусть живут, но как бы поодаль, нас не касаясь, в соседской песочнице. Английский язык, этот передовик лексического производства, предлагает использовать выражения child free meal (ужин без детей), child free travel (отпуск без детей) и, разумеется, child free couple (бездетная пара).

Нежелание заводить детей пары объясняют по-разному. Среди самых распространенных аргументов в пользу такого необычного воздержания - стремление пожить в свое удовольствие, без выноса горшков и ночных визитов к педиатру. Молодые люди не хотят делать ничего, чтобы могло привести к усложнению и без того непростой линии жизни. "Мы рождены для наслажденья", и все тут. Многие намеренно не заводят детей до того момента, пока не испробованы до дна все пороки молодости - беспорядочные половые связи, увлечение водочкой, наркотиками и романами Пелевина. Есть также мнение, что ребенка нельзя заводить, пока не получишь хороший оклад, не построишь дом, не посадишь дерева - ну и так далее. Моя приятельница решила, что первого ребенка родит только после того, как за евро начнут давать два доллара - при таком мироустройстве риск, что ребенок окажется не у дел, ей кажется меньше.

Некоторые планируют завести детей на старости лет - причем не своих, а чужих. Прийти, так сказать, на готовенькое.

Какова бы ни была аргументация, исход у всей этой диалектики один: европеоиды рожают детей меньше и меньше. Озабоченные демографическим кризисом российские власти теперь предлагают деньги за второго ребенка - впрочем, сумма такая смешная, что ее едва хватает на подгузники. Меж тем, именно child free движение - самая здоровая из актуальных инициатив. Больная экология, войны, глобальное потепление и прочие беды - все это прямое следствие неуемной тяги человека к размножению. Глобус совершенно очевидным образом не выдерживает такого количества народа, он больше не хочет быть "планетой людей".

Физиологическая тяга к клонированию себя любимого, которую лицемерные культуры (и религии) облекают в духоподнимательные тона, - самое гнусное проявление звериной человеческой сущности. Звериной - ну а какой же еще? "Родная кровиночка", "в меня пошел", "высерок, а понимает" - словно чувствуя всю мерзость стремления передать по наследству гнилые зубы, короткие ноги и чудовищный характер, язык для описания отцовских чувств подсовывает наиболее похабные выражения. Наиболее частым аргументом в пользу деторождения в России является совершенно абсурдное "Чтобы было кому стакан воды принести". Много мы их видели - со стаканом воды-то?

Одна модная русская дама, идеальная жена и прекрасная мать, недавно объясняла мне, отчего, по ее мнению, в России рождаются красивые дети. Оттого, считает она, что "они происходят не по плану, а по любви". Таким образом, наша как бы правильная культура рождения детей "по случаю" противопоставлена как бы неправильной европейской культуре - по взаимной договоренности, с умом - ну и по любви, разумеется. Но "по любви" получаются не только красивые дети. Изготавливая очередного несчастного постояльца детского дома, увлеченная сексуальным экстазом бомжатина уверена, что действует исключительно по любви и только во имя всеобщего блага. Если вдуматься, вызывающие резкую критику даже в либеральном западном обществе семьи child free подходят к этому вопросу гораздо ответственнее: изготовление ребенка для них - крайнее проявление чувства и возможно только когда станет совсем уж невмоготу.

Геи, которых консерваторы считают исчадием ада и укротителями человеческого рода, выступают в данном случае в довольно необычном для себя качестве - его спасителями. Не имея возможности завести собственных детей, они с огромным удовольствием усыновили бы чужих. Для геев, которые child free, что называется, по определению, child free социального не существует. Современные гомосексуальные пары готовы восстанавливать равновесие: пока гетеросексуалы живут для себя, геи согласны пожить для будущих поколений. Кое-где это их стремление выступить новым Спасителем находит живую поддержку: в Чехии, например, с помощью гомосексуальных пар намереваются разгрузить до отказа забитые детские дома. Иногда безумие одних становится залогом тихого семейного счастья других.

Эдуард Дорожкин

Додано через 6 хвилин
http://www.youtube.com/watch?v=_qf0puHJ-KM
П.С. тільки для тих, хто володіє англійською (або голандською) ;)

а вот и перевод

Два папы

Мы живем в рядовом домишке,
Дома у нас недурные вещички
Живём мы вполне нормально втроем:
Бас работает в газете,
Дидерик – он лаборант,
Ну а я – меня усыновили годовалым ‘baby’

Я – всё ещё единственный ребёнок,
Но не сказать, что я жалею:
Всё внимание-то для меня, вся любовь этих двоих.
Бас подкидывает меня в школу,
С Дедериком играем на скрипке,
А сериалы по телеку мы смотрим втроём.

Припев:
У меня два папы,
Два настоящих папы,
Иногда крутоваты, бывает что строги,
Но нам всем нравится!
У меня два папы,
Два настоящих папы,
Которые, если надо,
Оба могут мамой быть.

Когда я иду спать,
Дидерик проверяет мою домашку,
Бас моет посуду или гладит бельё,
А если я заболел или простыл
Тогда я не знаю никого,
Кто был бы так заботлив как Дидерик или Бас.

Припев.

Иногда ко мне цепляются в школе:
“Ах, конечно, это прискорбно,
Когда твои родители – «гомо»!”
Они находят это странным,
А я тогда пожимаю плечами:
Ну и что же? Я – их сын!
Да, это не так, как у других,
Но для меня очень даже нормально!

Припев.

аксакал
07.11.2007, 20:18
Не думаю, що світ стародавніх греків перестав існувати саме через гомосексуалізм. Там було багато інших причин.

Адже ж й ця була!

Можливо були втрачені певні моральні межі, але це лише одна з багатьох складових.

Саме так. Чи розумієте, що проти власної позиції написали?

Пока гомосексуальные пары во всем мире борются за право иметь детей, гетеросексуальные не знают, как от них избавиться.

Гріх гріхом не компенсується та не лікується.

Latkes
07.11.2007, 20:47
Цитата: Можливо були втрачені певні моральні межі, але це лише одна з багатьох складових. Саме так. Чи розумієте, що проти власної позиції написали?
Не бачу жодної суперечності. Адже моральні межі існують не лише в приватному/ статевому житті. І не плутайте еллінів з римлянами!
Моральні межі були втрачені греками передосвім в політиці, яка відійшла від своїх цінностей і стала продажною. Крім того були й зовнішньополітичні причини. А одностатеві зносини впливали на це приблизно як місячне світло на ріст телеграфних стовпів.
Думаєте, якщо прибрати всіх геїв та лесбіянок наші політики стануть менш продажними, а люди чеснішими, розумнішими і не такимим захланними? А також перестануть вбивати, брехати, красти і т. д.?

KabMiner
08.11.2007, 09:52
Не бачу жодної суперечності. Адже моральні межі існують не лише в приватному/ статевому житті. І не плутайте еллінів з римлянами!
Приватне, статеве життя має на нас великий вплив, оскільки воно саме приватне, стосується конкретно нас і має для нас конкретне, а не абстрактне значення.
Еллінів з римлянами не путаємо. Але памятаємо також про те, що з гомосексуалізмом в еллінів ситуація була набагато гіршою аніж в римлян. В греків гомосексуальні стосунки з деяких пір вважалися нормою.:suicide:
Моральні межі були втрачені греками передосвім в політиці, яка відійшла від своїх цінностей і стала продажною.
Політика як професійна діяльність, сама по собі не може бути аморальною, так само як не може бути аморальним будівництво чи бджолярство. Аморалка проникає в політику разом з аморальними політиками, а не навпаки.
Думаєте, якщо прибрати всіх геїв та лесбіянок наші політики стануть менш продажними, а люди чеснішими, розумнішими і не такимим захланними? Однозначно! Може не настільки як би нам того хотілося, але те, що політика стала би моральнішою - без сумніву!

lvivde
08.11.2007, 11:00
to Boris_Kiev, KabMiner

А щось крім свого фе, Ви логічно можете пояснити, що саме Вам не сподобалось ??

сотник
08.11.2007, 12:10
У самій по собі можливості переосмислення релігії з часом я не вбачаю нічого поганого. Можна вірити в певний варіант релігії (можливо, стародавній) і нічого не змінювати у своїй вірі. Можна натомість час від часу міняти свою думку. Або можна вірити в те, що Бог з часом плавно змінює Свої вимоги до людей, і з якихось міркувань вирішувати, як саме Він їх змінив. Усе це - питання віри. Я не можу переконати Вас трактувати релігію таким чином, яким мені хочеться.
.

"В самой по себе возможности переосмысления религии...я не усматриваю
ничего плохого."
Нормально сказано.
А дальнейшее подпадает под народный приговор:"Дурэнь думкамы богатие".
Не обижайтесь. Вы же знаете, что Вы умный. И таким Вас считаю.

Додано через 31 хвилину
Шановний D.M.!
Навіть, якби сам Бог, в якого Ви не вірите, Сам зараз спустився з неба і Вам авторитетно заявив, Ви би і з Ним сперечалися. :) QUOTE]

#48 D.M.=== О, с Богом я хотел подольше поговорить, и на разные темы.
Может быть и "поспэрэчалысь".===

Разрешите вопрос: если допустить, что Ваше желание сбылось, но Вы получили от Бога отказ, стали бы Вы дальше жить по его законам?
Но если Вы действительно не верите в Бога, зачем пустословите?

Додано через 2 години 45 хвилин
[QUOTE=сотник;165783]"В самой по себе возможности переосмысления религии...я не усматриваю
ничего плохого."
Нормально сказано.

Додано через 31 хвилину
[QUOTE=Оля;125559]Шановний D.M.!
Навіть, якби сам Бог, в якого Ви не вірите, Сам зараз спустився з неба і Вам авторитетно заявив, Ви би і з Ним сперечалися. :) QUOTE]

Разрешите вопрос: если допустить, что Ваше желание сбылось, но Вы получили от Бога отказ, стали бы Вы дальше жить по его законам?

И в догонку.
Будучи по сути почти непросвященным в вопросах самосознания и самооценки гомосексуалистов, вот только сейчас наивно заинтересовался: как гомосексуалисты оценивают нормальную сексуальную ориентацию человека. В данном случае- своих оппонентов. Не испытывают ли к нам отвращения, как мы к ним. Естественно, только как к субьектам их аномальных сексуальных прав(прав?! человека).
Интерес не праздный, поскольку, имея в виду народную мудрость, может быть и здесь нет худа без добра.

Додано через 2 години 49 хвилин
"В самой по себе возможности переосмысления религии...я не усматриваю
ничего плохого."
Нормально сказано.

Додано через 31 хвилину
[QUOTE=Оля;125559]Шановний D.M.!

Додано через 2 години 45 хвилин
[QUOTE=сотник;165783]"В самой по себе возможности переосмысления религии...я не усматриваю
ничего плохого."
Нормально сказано.
Не обижайтесь. Вы же знаете, что Вы умный. И таким Вас считаю

И в догонку.
Будучи по сути почти непросвященным в вопросах самосознания и самооценки гомосексуалистов, вот только сейчас наивно заинтересовался: как гомосексуалисты оценивают нормальную сексуальную ориентацию человека. В данном случае- своих оппонентов. Не испытывают ли к нам отвращения, как мы к ним. Естественно, только как к субьектам их аномальных сексуальных прав(прав?! человека).
Интерес не праздный, поскольку, имея в виду народную мудрость, может быть и здесь нет худа без добра.

lvivde
08.11.2007, 16:34
вот только сейчас наивно заинтересовался: как гомосексуалисты оценивают нормальную сексуальную ориентацию человека. В данном случае- своих оппонентов. Не испытывают ли к нам отвращения, как мы к ним. Естественно, только как к субьектам их аномальных сексуальных прав(прав?! человека).

Если Вы под нормальной сексуальной ориентацией человека считаете гетеросексуальность, то лично я отношусь к ней так же нормально, как и к нормальной, с моей точки зрения, гомосексуальной ориентации.

И, поверьте, далеко не все "вы" испытывают отвращение к "нам". Хотя более толерантны, естественно, люди на Западе, чем, скажем, на Украине.

сотник
09.11.2007, 09:02
Если Вы под нормальной сексуальной ориентацией человека считаете гетеросексуальность, то лично я отношусь к ней так же нормально, как и к нормальной, с моей точки зрения, гомосексуальной ориентации.

И, поверьте, далеко не все "вы" испытывают отвращение к "нам". Хотя более толерантны, естественно, люди на Западе, чем, скажем, на Украине.

Пардон. Вы представились "толерантным" и сами зародили сомнение в этом. Вы написали: "на Украине". Описка? Или по незнанию? Или принципиально?
Здесь, в России, я поправляю на этот счет собеседников, поясняю, что так говорил и Шевченко, но слышу в ответ: "это по вашему- "в Украине", а по НАШЕМУ-"на Украине"".

Может быть Вы и "те", кто не испытывает к "вам" отвращения, бисексуалы?
Это негативное явление, как явствуют дошедшие до нас источники еще древней истории человечества, было более распространено, чем гомосексуализм. Такому пороку предавались и великие мифические герои, как Геракл, и реальные герои, как Александр Македонский.

Как-то, до настощего времени не задумывался, по какому в действительности принципу Александр формировал свою непобедимую
Царскую Илу (личную конную гвардию)- она же и Агема Друзей, во главе которой первым рвался в бой.
Не по принципу ли бисексуальной приверженности? Кто в действительности был для него
лучщий друг-Гефестион, гибель которого он так оплакивал? Может быть не только боевой товарищ-соратник, но и первый по предпочтению или единственный любовник.
Почему Александр перед Друзьями всегда стремился доказать, что в бою он первый. Те, в свою очередь, в храбрости пытались превзойти друг друга? Почему всегда предпочитали умереть, но спасти Друга.
Не было ли это соревнование любовников?
И совсем уж "крамольный и циничный" приходит вопрос: не эта ли бисексуальная Любовь древнегреческого бытия в значительной степени обеспечила успех похода Александра в Азию?
Что, как утверждает история, стало началом эпохи эллинизма.

В заключение.
Если излагают позицию оппонента, то приводят ее точно и полно. В своем ответе Вы "умолчали", что у нас-гетеросексуалов в "вас"- гомосексуолах отвращает только сама сущность физического, физиологического сексуального процесса. Во всяком случае, у меня.

К "вам", как пока еще "изгоям", отношусь с состраданием. Но хотелось бы убедиться, что Вы хотя и зло (в первую очередь для себя), для "нас" (здоровой человеческой морали и общественных устоев) в будущем не будете представлять опасности.
А сейчас "ваши" гейпарады, ..... - агрессивное, наглое, отвратительное действо и зрелище. Не говоря об остальном.

Есть еще соображения. Но написал и так много.

lvivde
09.11.2007, 10:26
Вы написали: "на Украине". Описка? Или по незнанию? Или принципиально?
Здесь, в России, я поправляю на этот счет собеседников, поясняю, что так говорил и Шевченко, но слышу в ответ: "это по вашему- "в Украине", а по НАШЕМУ-"на Украине"".

:moskali: С этими комментариями - Вы не по-адресу. Вам в РУ-УА форум... :naci:

Если излагают позицию оппонента, то приводят ее точно и полно. В своем ответе Вы "умолчали", что у нас-гетеросексуалов в "вас"- гомосексуолах отвращает только сама сущность физического, физиологического сексуального процесса. Во всяком случае, у меня.
Опять Вы "узагалюнюєте". Еще раз, не нужно расписываться за всех, ок ?
Вас отвращает - не смотрите! :p

К "вам", как пока еще "изгоям", отношусь с состраданием. Но хотелось бы убедиться, что Вы хотя и зло (в первую очередь для себя), для "нас" (здоровой человеческой морали и общественных устоев) в будущем не будете представлять опасности.
А сейчас "ваши" гейпарады, ..... - агрессивное, наглое, отвратительное действо и зрелище. Не говоря об остальном.

Нам, не давно уже не изгоям в некоторых европейских (и не только) странах, Ваше сострадание - до лампочки!
А если бы Вы хоть раз были на гей-параде, то увидели бы, что это прежде всего party. Но опять же повторю - даже среди геев и лесбиянок процент достаточно велик тех, которым гей-парады совсем не нравятся и они туда не ходят.

К тому же мы для себя - не зло. Мы себя любим (и вас тоже, кстати) ... ну в смысле: "возлюби ближнего своего, как самого себя!"

В заключение: "Some people are gay... Get over it!"

сотник
09.11.2007, 10:40
Наскільки я знаю, в тих суспільствах, де існує гомодиктатура, наприклад а Голандії, та і майже у всьому Євросоюзі, содоміти проштовхують закони, що зобороняють виступати проти гомосексуалізму, содомітських „шлюбів”, усиновлення збоченцями дітей. Всякий, хто намагається виступити проти гомосексуалізму, карається, навіть пастори протестантських церков, що на кафедрах своїх храмів проповідують проти цього збоченства. Це є найсправжнісіньким фашизмом, ми не повинні допустити прийняття жодного з тих законів, подібних до тих, що прийняті в Євросоюзі. Як здеградувало іспанське суспільство під впливом пропаганди гомосексуалізму: Я вважаю, що для того, що для того, щоб Україна стала членом Євросоюзу, Євросоюз повинен змінитися і відмінити всі содомітські закони, така Європа нам не потрібна. А поки що, поки цього не сталося, необхідно законодавчо захиститися від цього зла (заборона пропаганди гомосексуалізму, займати ними певні посади і професії, заборона гей-парадів і відкритої демонстрації содомітської орієнтації). Щодо трактування содомії як захворювання, то я не зовсім згоден, це швидше залежність по типу наркоманії, а зміни психіки наступають вже як наслідок заняття гомосексуалізмом, і під впливом їхнього мікросуспільства. В західних країнах є організації бувших гомосексуалістів, багато з них шукають порятунку від своєї хвороби, бо усвідомлюють, що багато залежить і від них самих.

Уважаемый земляк, разделяю Ваше возмущение по части "гомодиктатуры в Голландии", согласен с оценкой гомосексуализма, как общественного зла. Но не принимаю Ваши "требования" к Евросоюзу, как условие вступления в него Украины, и по причине, что они- утопия.

Ваш аватор, мало пожожий на оригинал, - кинообраз одного из украинцев, признанного в соседней державе Великим Россиянином.
Огорчительно, что этот человек, наверное, любя по своему Украину, принес ей столько зла.
Может быть ошибаюсь, но думается, что к Вашей позиции по части вступления в Евросоюз причастен и он.

PS. Отступил от темы гилки по примеру Калыныченко.

Додано через 2 години 23 хвилини

"... нормальной, с моей точки зрения, гомосексуальной ориентации."

Ваше утверждение недоказуемо. В природе нет ему подтверждений. Все наоборот.

Додано через 2 години 44 хвилини
[QUOTE=lvivde;166359]:
Вас отвращает - не смотрите! :p

Но "вы" же со своими гейпарадами из телеэкрана "выскакиваете как черт из табакерки". Естественно, включаю другую программу.

А если бы Вы хоть раз были на гей-параде, ...........

Не дождетесь....

Мы себя любим (и вас тоже, кстати) ... ну в смысле: "возлюби ближнего своего, как самого себя!"

Себя любите. На здоровье. Нам не жалко.
Любить ближнего своего по Христу. Иначе и быть не может.

lvivde
09.11.2007, 15:59
Себя любите. На здоровье. Нам не жалко.

Ну вот и чудненько! ;)

lvivde
12.11.2007, 20:47
link (http://gay.ru/news/rainbow/2007/11/11-11431.htm)
http://admin.gay.ru/vcms-sys/news/1/31/11431/htmled.images/download.jpg

Deus igrok
14.11.2007, 21:15
Премьер-министр хочет повесить всех геев!
MIGnews.com.ua

На неофициальной встрече с британскими парламентариями глава иранского правительства Мохсен Яхьяви заявил, что гомосексуалистов следует и казнить и пытать. Яхьяви - самый высокопоставленный политик из тех, кто после шквала сообщений о повешении несовершеннолетних геев в Иране признал, что власти его страны считают нужным казнить людей нетрадиционной ориентации.

В сентябре президент Ахмади Нежад, выступая в Колумбийском университете в США, уклонился от прямого ответа на вопрос студентов по поводу этих казней, заявив, что в его стране гомосексуалистов нет.

Великобритания регулярно выступает с официальными протестами против существующей в Иране практики вешать и побивать камнями людей нетрадиционной сексуальной ориентации, а также казнить неверных супругов и виновных в преступлениях против нравственности.

2005 год

Смертный приговор вынесен гомосексуалистам Фарбоду Мостаару и Ахмаду Чука. Иранские власти утверждают, что Чука похитил, зарезал и изнасиловал студента.

Женщина по имени Зохра приговорена к побиванию камнями за супружескую измену и причастность к убийству своего мужа.

Публично казнены двое мужчин, которых уличили в гомосексуальных отношениях. В газетах писали, что они виновны в содомии, изнасиловании и похищении людей.

lvivde
15.11.2007, 10:30
J.K. Rowling: "Iran's President Ahmadinejad Is Gay"

оригинал (http://www.clusterflock.org/2007/10/jk_rowling_irans_president_ahm.html)

New York, NY -- In a stunning setback for British-Iranian relations, author JK Rowling revealed at Carnegie Hall on Friday that long-running arch-villain President Mahmoud Ahmadinejad of Iran is gay.

Angrily denying the allegation, President Ahmadinejad stated in an official Iranian government news release:

"I am not gay. There are no gay people in Iran. We do not have a gay problem. Therefore, how can I be gay?"

Mr. Ahmadinejad also dismissed suggestions that his recent trip to Columbia University last month was not to present an Iranian perspective on world events as widely reported, but was in fact an excuse to cruise for Art Deco architectural antiques, Lladro and Lalique fine collectibles, and hot college boys.

"Yes, there were six shirtless students helping me move an exquisite fireplace mantle, but the temperature was high and the young men were very hot. I was thinking only of them, I promise you."

The Iranian President pointedly remarked "what goes around, comes around", and said the world should wait for Rowling and psychotic American pundit Ann Coulter to arrive at Borders bookstore in Tehran on Dec. 17 for a scheduled joint book signing. A reliably-named Iranian state-run TV executive admitted that a two-hour block had been set aside that evening for prime-time coverage of a "blockbuster" public stoning -- a popular form of Iranian justice/entertainment.

"Our SAVAMA secret police have uncovered evidence that Ms. Rowling and Ms. Coulter are themselves engaged in a same-sex relationship," continued President Ahmadinejad. "Gholam Hossein Mohseni-Ejehei, our Minister of Intelligence and National Security, has in his possession candid videotapes of meetings between those two women. The Minister is incredibly meticulous and astute: he has been studying the tapes day and night for three weeks, even taking them home for continued examination. That's dedication."

In Washington, State Department sources denied the U.S. Government had "any involvement whatsoever" with rumors that celebrity squeeze toys Britney Spears, Lindsay Lohan, and Rush Limbaugh had selflessly volunteered to travel to Iran to get stoned in the place of Rowling and Coulter.

The Iranian President is an idiot if he really believes that there are no Gay or lesbian people in his country. I personally know of many, who fled Iran because of the retarded backwoods mentality of this idiot and his likeminded idiot supporters. There are literally thousands of gay and lesbian Iranian hiding that that ridiculous country. Someone in that much denial has to be gay.

Додано через 2 хвилини

А ось відкритий лист одного іранського гея (http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/09/28/AR2007092801322.html):

I'm Here, President Ahmadinejad
By Amir
Sunday, September 30, 2007; B02

TEHRAN

I'm one of those people Iranian President Mahmoud Ahmadinejad says don't exist. I'm a 25-year-old Iranian, and I'm gay.

I live in Tehran with my parents and younger brother and am studying to be a computer software engineer. I've known that I was different from my brother and other boys for as long as I can remember.

I was born in 1982, two years after the start of the Iran-Iraq War, and when I was growing up, most boys loved to play with toy guns, pretending to be soldiers in the war. I liked painting, and playing with dolls. My brother preferred to play with the other boys, so most of the time I was lonely.

I was 16 when I first realized that I was sexually attracted to some of the boys in my high school classes. I had no idea what I could do with that feeling. All I knew about homosexuals were the jokes and negative stories that people told about them. I thought a homosexual was someone who sexually abused children -- until I saw the word "homosexual" for the first time in an English encyclopedia, and found a definition of myself.

After that, I started searching the Internet for information about homosexuality. Eventually I came across two Iranian Web sites where I could communicate with other gays. I was 17. At first, I didn't want to give anyone my e-mail address because I was afraid that I could be abused or that my parents might find out, or that people on the site could be government spies. But I finally decided to exchange e-mails with one person, and after some correspondence, we spoke on the phone. I'll never forget the first time I heard the voice of another gay man. We arranged to meet at the home of a friend of his, and the three of us talked for hours. I felt so comfortable with them. The next day I learned that the friend was interested in me. His name was Omid, and we became boyfriends.

I also became interested in the gay social movement that started in 2000. Around that time, Iranian society became more open under President Mohammad Khatami's reformist government. The Internet became common, and everybody started talking about issues they couldn't even have thought about before.

Until then, the gay world had been underground and secret. Under the Islamic Republic, gays could face the death penalty; they could also lose their jobs and family support. Meetings and parties took place only in the most trusted private homes. Heterosexuals were almost never seen at these gatherings. Even fellow gays were only slowly accepted. It could take years for a homosexual to become known and trusted. Most older gays were married and even had children, and their family and friends had no idea of their sexuality.

There was a handful of gathering places for outcast homosexuals in Tehran, people who couldn't hide their sexuality and had lost their jobs, or people whose families had disowned them, and who had turned to selling sex for money. Those places were always being attacked by the paramilitaries.

My generation was the first to start the coming-out process. I decided to come out when I was 20. I thought that if I just talked to my parents about it, they would accept my reasoning. I was totally wrong. Their reaction was horrible. They started to restrict me -- I couldn't use the phone or invite any of my friends over, and they cut back on financial support. Part of their reaction was religious; part was their concern that I couldn't survive as a homosexual in Iran. They were also ashamed to tell the rest of our family and wanted to see me married to a woman.

We argued constantly; they insisted that I wasn't gay, that I only thought I was. It took me years to calm them down, but over time, they lost any hope of changing me, and they started to change themselves. Now they accept that I'm gay, but they're not happy about it.

Meanwhile, the gay community has worked to educate people via Web sites and dialogue with our friends and families. But we've found that the most effective way of changing people's minds is coming out. When people see us as reasonable humans, their negative views of homosexuality are shattered. I can honestly say there's been a change in the way Iranians view us now. Gay life in Iran isn't as underground as it used to be. We have gay parties with heterosexual guests -- and even our parents! We have places where we can congregate -- in coffee shops, special park areas and even certain offices. Many more homosexuals are willing to come out these days. Activists estimate that .5 percent of the Iranian population is homosexual, bisexual or transsexual.

But we weren't surprised by Ahmadinejad's comments about gays at Columbia University. What else could he say? We stone homosexuals in Iran because that's what God wants? It was a joke, but he gave the only answer he could.

I wish our president could learn to respect gays instead of denying us. But I'm not holding my breath. In the meantime, my only response to his remarks is this: Whatever he says, Ahmadinejad can't change the fact that we exist.

Amir is an activist in Tehran whose name is being withheld for his safety.

пупер
15.11.2007, 10:40
львівде, ми па-буржуйскі нє панімаєм..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

lvivde
15.11.2007, 16:34
львівде, ми па-буржуйскі нє панімаєм..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

хто ж вам доктор... :8:
Вы не понимаете, а кто-то, может быть, и поймет! ;)

Latkes
15.11.2007, 17:24
J.K. Rowling: "Iran's President Ahmadinejad Is Gay"
Ви справді сподівааєтесь від Ахмадінеджада розуміння і визнання прав геїв?

Зачарована
15.11.2007, 17:49
По-моєму нормальні люди, дві ноги дві руки все,як в усіх. В інших ж країнах навіть це дозволене,чому б ні?стосуни між людьми бувають різними:)ви так не вважаєте...

аксакал
15.11.2007, 21:17
По-моєму нормальні люди, дві ноги дві руки все,як в усіх. В інших ж країнах навіть це дозволене,чому б ні?стосуни між людьми бувають різними:)ви так не вважаєте...

Розчаруйтеся, то ж Ваши конкуренти! Руки й ноги дйісно на місці, але те, що між ногами, використовується не за призначенням. І взагалі, вже дістали вони саморекламою!

пупер
15.11.2007, 21:47
хто ж вам доктор... :8:
Вы не понимаете, а кто-то, может быть, и поймет! ;)
правила форуму ще ніхто не відміняв....
пс. зроблю вигляд, що не зрозумів натяку... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Мих
15.11.2007, 22:48
Цитата:
Допис від аксакал

У цьому нема нічого поганого.

Вибачте, але це вже збоченство, маніакальне.

Пересвет
16.11.2007, 11:43
Как Я понимаю товарищ Lvivde человек с нетрадиционной сексуальной ориентацией.
Постараюсь и Я вставить свои 50 копеек.
Гомосексуализм с моей точки зрения крайне непонятное, а для некоторых даже и враждебное явление. Я не могу сказать, что испытываю отвращение к этим людям. Просто понимаю, что они другие, совсем. Я не поддерживаю акции по "уничтожению, уменьшению или ущемлению их прав", считаю, что уголовное преследование является пережитком и не должно быть в своременном обществе. Но Я категорически против указонивания браков геев, а также против проведения так называемых "Love Парадов" по улицам украины и России. Считаю это соврешенно ненужной и губительной затеей.

Капітан
16.11.2007, 14:48
У павла Зиброва есть такая песня с такими словами:
"...В зоряну ніч кличу тебе,
Гей озовись, де ти в цю мить..."
интересно, он тоже лвивде? :)

lvivde
16.11.2007, 16:20
У павла Зиброва есть такая песня с такими словами:
"...В зоряну ніч кличу тебе,
Гей озовись, де ти в цю мить..."
интересно, он тоже лвивде? :)

ну тоді:
Гей там на горі Січ іде!
Гей-гу, гей-га - таке то в нас життя
Гей, наливайте повнії чари Збірник українських пісень
Гей, на півночі, на Волині
Гей, повстанці українські О чарівні ночі майовії
Гей, січ іде, красен мак цвіте (оркестр нар. інстр. Укр. радіо)
Защебетала гей ластівонька (щедрівка)
Гей, зі Львова до Мукачева, З Мукачева до Київа, - Кождий буде пам'ятати, Що не мож українських Стільців зачіпати

і це лише перші 2 сторінки з гугла :moskali:

lvivde
19.11.2007, 20:15
Гомосексуализм с моей точки зрения крайне непонятное, а для некоторых даже и враждебное явление. Я не могу сказать, что испытываю отвращение к этим людям. Просто понимаю, что они другие, совсем. Я не поддерживаю акции по "уничтожению, уменьшению или ущемлению их прав", считаю, что уголовное преследование является пережитком и не должно быть в своременном обществе.

прекрасно

Но Я категорически против указонивания браков геев, а также против проведения так называемых "Love Парадов" по улицам украины и России. Считаю это соврешенно ненужной и губительной затеей.
Вы, наверное, имели в виду гей-парадов (Gay-Pride, гей-гордость). Лав-парад - это из другой отрасли.
Ну что ж, гей-прайды даже далеко не всем геям нравятся...

Но позвольте поинтересоваться почему Вы категорически против узаконивания однополых браков) ?

Вот что говорит, например, архиепископ ЮАР, герой борьбы с апартеидом, бывший политзаключенный, лауреат Нобелевской премии мира и других наград, Десмонд Туту (Desmond Tutu):

"Извращение - это считать, что человек выбирает гомосексуальность. Только сумасшедший выберет образ жизни, из-за которого его могут так возненавидеть. С тем же успехом можно утверждать в расистском обществе, что люди выбирают, быть ли им черными".

читать полностью (http://gay.ru/news/rainbow/2007/11/19-11493.htm)

пупер
19.11.2007, 21:00
Согласно наблюдениям сексологов, половое желание у мужчин и женщин
возникает в разное время суток.
Еще один довод в пользу однополой любви.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

lvivde
19.11.2007, 21:05
а также:
"Как мужчины (гетеросексуалы, прим. автора) могут понять женщину?
Ведь они хотят разных вещей: она хочет мужчину, а он - женщину!" :D

Дрьома
20.11.2007, 00:22
Гомосексуалізм по Фройду - то є взагалі хвороба, відхилення. В цьому плані я із Зігмндом згоден! ))

lvivde
20.11.2007, 11:24
Гомосексуалізм по Фройду - то є взагалі хвороба, відхилення. В цьому плані я із Зігмндом згоден! ))
шовикажете!

Фрейд и гомосексуальность (http://ru.wikipedia.org/wiki/Гомосексуальность)
На рубеже XIX—XX веков принципиальное направление научным взглядам на гомосексуальность было задано работами Зигмунда Фрейда, полагавшего, что от природы человек бисексуален и что гетеросексуальные предпочтения формируются в раннем детском возрасте при правильном развитии личности, а гомосексуальные возникают при некоторых сбоях в этом развитии. При этом Фрейд был склонен относиться к гомосексуальности весьма терпимо и полагал, что терапия должна быть направлена не на изменение сексуальной ориентации, а на коррекцию возникающего как следствие психического дискомфорта («дисфории сексуальной ориентации») и на принятие пациентом собственного «я».

А нам ваш Фрейд - до лампочки! :p

Додано через 3 хвилини
Евгений Ковтун

Гомосексуалист

Я в твоих губах ищу прощенья,
За любовь, которой недостоин…
Слышишь? Частота сердцебиенья,
Все быстрее…все-таки достоин,
Я любить и быть тобой любимым!
Голубой окутан пеленою,
Твой источник необыкновенной силы…

Пересвет
20.11.2007, 11:38
Lvivde.

Но позвольте поинтересоваться почему Вы категорически против узаконивания однополых браков) ?
Узаконивание однополых браков. Нужно сказать, что однополые браки довольно выгодная вещь для государства. Не надо платить льготы по беременности, да и "семья" состоящая из двух мужчин приносит больше налогов в буджет страны по причине того, что оба прилично зарабатывают. Есть конечно исключения, но все же скорее преимущество :)
Но Я против однополых браков по причине совершенно другой. В юриспруденции моральные нормы имеют большое значение в регулировании той или иой проблемы. Объясняю. Затрагиваем совершенно иную тему. Берем заказное убийство. Одно соврешил 35 летний мужчина, неоднократно судимый. Другое соврешила женщина, мать двоих детей - домохозяйка.
Ясно, что и он и она соврешили преступление и должны понести наказание, но само наказание будет разное. В силу вступять моральные нормы. Она женщина, у нее дети, соврешила в первый раз и т.д. и т.п. соответственно срок лишения свободы будет соврешенно разный.
Теперь перейдем к однополым бракам. Запрет на это Я отстаиваю исключительно по моральным и религиозным нормам. Должна быть планка, искусственная планка, которая будет контролировать данный процесс.
Потому что, если будут внесены изменения а семейный кодекс относительно однополых браков. То уже на следующий день за свои права вступятся, например, Педофилы...
Если брак есть добровольный союз...(убираем мужчины и женщины). То почему нельзя убрать возрастной ценз? Например до 3 лет.
То есть брак - это добровольный союз, в который мужчина или женщина могут вступать с 3 летнего возраста??? И ведь найдутся люди, которые смогут отстоять именно такую трактовку...Что же делать тогда?

lvivde
20.11.2007, 13:59
Если брак есть добровольный союз...(убираем мужчины и женщины). То почему нельзя убрать возрастной ценз? Например до 3 лет.
То есть брак - это добровольный союз, в который мужчина или женщина могут вступать с 3 летнего возраста??? И ведь найдутся люди, которые смогут отстоять именно такую трактовку...Что же делать тогда?

При однополых браках речь идет о обоюдном желании двух взрослых людей, т.е. так же, как и в "нормальном" браке... только в независимости от пола.

А дети и педофилы здесь совершенно ни при чем !!!

Пересвет
20.11.2007, 16:38
Ну позвольте! Обоюдное желание может быть к примеру у 40 летнего мужчины и 8 летней девочки.
В чем определяется эта взрослость? В России и Украине исключительно Гражданским кодексом, который определяет возраст полной дееспособности с 18 лет. При этом существует понятие дееспособности несовершеннолетних и дееспособность малолетних. Она зависит исключительно от права того или иного человека совершать те или иные сделки.
Мы же ничего не видим плохого в том, что 8 летний мальчик покапает в магазине хлеб или жвачку.
Так и некоторые люди не видят ничего если такой малолетний гражданин вступит в брак.

ЗЫ. Очень интересен вопрос о "нормальности"...
Почему брак однополых, но взрослых людей считается нормальным в отличие от брака двуполых людей, одному из которых 8 лет?

lvivde
20.11.2007, 21:25
ЗЫ. Очень интересен вопрос о "нормальности"...
Почему брак однополых, но взрослых людей считается нормальным в отличие от брака двуполых людей, одному из которых 8 лет?

тем же, чем и брак двуполых взрослых людей отличается от (Вами гипотетически предложенного) брака двуполых людей, одному из которых 8 лет..
:dance:

пупер
21.11.2007, 02:48
- Леша, а можно тебе вопрос щекотливый задать?
- Да.
- Ты меня любишь?
- Нет, я тебя не люблю, я тебя уважаю.
- Нет, Леша, ты меня любить должен, а иначе не откосим.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

Пересвет
21.11.2007, 14:49
тем же, чем и брак двуполых взрослых людей отличается от (Вами гипотетически предложенного) брака двуполых людей, одному из которых 8 лет..
Ну вот видите. Главным запретным элементом является элементарные моральные нормы. Для большинства отношения малолетнего и взрослого человека являются аморальными...
Также как и отошения однополых партнеров.
Скажем так, гомосексуализм, является ммм...ну как сказать...не совсем нормальным явлением в обществе. Точнее это неестетсвенное являние...
Следовательно не стоит и говорить о возможности однополых браков.

lvivde
21.11.2007, 15:19
Скажем так, гомосексуализм, является ммм...ну как сказать...не совсем нормальным явлением в обществе.
Далеко не в каждом обществе...

Точнее это неестетсвенное являние...

для меня (и не только для меня) гомосексуализм является очень даже естественным явлением.

Следовательно не стоит и говорить о возможности однополых браков.
Ой как стОит!

Однополые браки разрешить обязаны, хотя это и не всем особо нужно. Можно спокойно жить вместе и без штампа в паспорте. Но в ряде случаев хочется иметь права, которые имеют и "традиционные" союзы/пары/браки/гражданские браки и проч. сожительства

пупер
22.11.2007, 03:23
гомосексуалізм як явище викорінити неможливо....
може це і не шлюб має бути, але юридично оформляти такі стосунки було би непогано....

скажу чесно, що мені неподобається в геях -- їх поведінка...
поведінка ловесасів-повій....
пан львівде, скажіть, що я неправий....
"веселуни" тому і веселуни, що поводяться не задумуючись над деякими наслідками...

lvivde
22.11.2007, 19:09
гомосексуалізм як явище викорінити неможливо....
може це і не шлюб має бути, але юридично оформляти такі стосунки було би непогано.....
було би дуже добре.

скажу чесно, що мені не подобається в геях -- їх поведінка...
поведінка ловесасів-повій....
пан львівде, скажіть, що я неправий....
"веселуни" тому і веселуни, що поводяться не задумуючись над деякими наслідками...
в деяких випадках - правий. :agree:
Але не потрібно узагальнювати! :dance: :dance: :dance:
Поводяться, не задумуючись над "деякими" наслідками, деякі люди незалежно від їхньої орієнтації.

пупер
22.11.2007, 20:42
в деяких випадках - правий. :agree:

в яких, пан львівде?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
я думаю, що майже у всіх.....
геї -- "розбишаки" у плані сексу....

lvivde
23.11.2007, 11:27
геї -- "розбишаки" у плані сексу....

ну не всі і не завжди. :o

Пересвет
23.11.2007, 15:22
для меня (и не только для меня) гомосексуализм является очень даже естественным явлением.
Хорошо возвращаемся назад.
Почему вы считаете, что Педофилия является неестественным явлением?

Что вы видите аморального в этом? Почему такие пары не имеют права такие же как у "традиционных пар"?

lvivde
23.11.2007, 18:13
Хорошо возвращаемся назад.
Почему вы считаете, что Педофилия является неестественным явлением?

Потому что педофилия - есть и должна быть наказуема, т.к. представляет собой использование ребенка...

При однополых союзах/браках идет речь о их приравниванию к "традиционным" бракам. В обоих этих случаях идет речь об отношениях двух взрослых людей при их обоюдном согласии!

Для "особо одуренных":

ДА : браку (= гей-браку), т.е. М+Ж = М+М = Ж+Ж

НЕТ: педофилии

Что тут непонятного?

Latkes
24.11.2007, 13:15
Кілька днів тому один німецькомовний канал показував репортаж про те, як в Голландії зареєстровані пара геїв і пара лесбійок разом народили власних двох дітей (дівчаток). Запліднені спермою геїв, лесбійки виносили і народили тих дітей, а потім оформили спільне опікунство. Діти вже ходять в школу і живуть позмінно тиждень у батьків, тиждень у мам. Ще й страшно горді. що в них аж по два тати і аж по дві мами.
Що не кажи, а рішення дотепне

пупер
24.11.2007, 17:13
Кілька днів тому один німецькомовний канал показував репортаж про те, як в Голландії зареєстровані пара геїв і пара лесбійок разом народили власних двох дітей (дівчаток). Запліднені спермою геїв, лесбійки виносили і народили тих дітей, а потім оформили спільне опікунство. Діти вже ходять в школу і живуть позмінно тиждень у батьків, тиждень у мам. Ще й страшно горді. що в них аж по два тати і аж по дві мами.
так...
стоп!....
дитина може мати одного тата і одну маму....
яким чином вийшло дві мами і два тата?...
один генетичний, а другий?....
абзац....

Latkes
25.11.2007, 07:12
В усякому разі діти в них власні, а не усиновлені. Що називається, помогли собі навзаєм... Я так зрозумів, що кожне з дітей має своїх власних біологічних тата і маму, але оскільки це два офіційно зареєстровані одностатеві шлюби, а опікунство спільне, то й виходить по два тата й по дві мами... Світ нині так швидко змінюється, тільки й встигай дивуватися.

аксакал
25.11.2007, 07:51

А поміркуйте, ЩО дівчатка будуть навіть підсвідомо вважати за норму! Як їм буде важко створити ПРИРОДНУ СІМ"Ю! Дівчатка змалку запрограмовані на важку долю через забаганки дорослих із своєрідною "мораллю".

Latkes
25.11.2007, 08:07
А поміркуйте, ЩО дівчатка будуть навіть підсвідомо вважати за норму! Як їм буде важко створити ПРИРОДНУ СІМ"Ю! Дівчатка змалку запрограмовані на важку долю через забаганки дорослих із своєрідною "мораллю".

Думаю, нині ще важко сказати, що ці діти вважатимуть "нормою", а що ні. З певного етапу людина виховує себе сама, в підлітковому віці часто протиставляючи себе батькам. Чи будуть, і з чим будуть вони щасливі, чи щасливі вони зараз - можуть і будуть знати лише вони.
Раніше, у традиційному суспільстві, людині треба було лише засвоїти певні існуючі норми, відтворювати їх у своєму повсякденному житті і передати їх дітям. Нині ж система відкрита. І навіть тримаючись старих цінностей, не завжди можеш їх в повсякденному житті перестерігати. Людина мусить самостійно знаходити свій шлях, обираючи сама собі орієнтири. І, боюсь, кардинально змінити це ніхто не в силі.
А в тому репортажі діти аж ніяк не виглядали нещасними, радше навпаки.

аксакал
25.11.2007, 08:36
Думаю, нині ще важко сказати, що ці діти вважатимуть "нормою", а що ні.

А що, якщо щиро, є сумніви? Адже кажуть, хочеш побачити, якою дружиною буде дівчина, придивись до її мами.

А в тому репортажі діти аж ніяк не виглядали нещасними, радше навпаки.

Це вже від майстерності репортерів.

Latkes
25.11.2007, 08:48
А що б Ви пропонували зробити у тому конкретному випадку з тими дітьми і їх батьками? Чисто умоглядно, бо Ви, як і я, жодного впливу на ту ситуацію не маєте. І звідки Ви можете знати, кому з чим добре? Маєте якийсь відповідний вимірювальний прилад?
До речі, своїх дітей я виховав і виховую на традиційних цінностях, бо вважаю, що так для них краще, але у великій мірі мої діти, доростаючи, самі теж робили власний вибір на користь цих же традиційних цінностей. Це в них власне, а не тільки від батьків. Ми, можна сказати, лише сприяли вибору наших дітей.
А ту історію з Голландії я навів лиш як цікавий курйоз і доказ того, що життя не завжди можна впхати в певні парадигми.
Якщо вважати, що все напередвизначене, то нащо тоді взагалі жити? Життя дуже дивне, багатогранне і сповнене несподіванок.

Додано через 59 хвилин
А що, якщо щиро, є сумніви? Адже кажуть, хочеш побачити, якою дружиною буде дівчина, придивись до її мами.
Ну для чого такі заяложені примітивні стереотипи? Ваше твердження можна радше прикласти до фізичного компоненту, тобто як вона виглядатиме з роками. У характері та вчинках донька багато в чому може бути повною протилежністю своїй матері. І цю протилежність вона з дитинства виховує в собі сама, не погоджуючись з вчинками і стилем життя своєї матері. Так і формується сильна особистість.

Додано через 4 години 34 хвилини
Це вже від майстерності репортерів.
Сюжет був показаний по австрійському телебаченню в зв"язку з дискусією про можливу легалізацію одностатевих шлюбів. Досі в Австрії таких шлюбів немає і загальний тон помірковано-негативний. Відповідний законопроект передбачає лише цивільну реєстрацію пар, яка дасть певні права, наприклад спадкування, але не урівнює повністю зі шлюбом. Також австрійський законопроект категорично виключає можливість усиновлення дітей одностатевими парами. Не думаю, що австрійський державний (чи то публічно-правовий) телеканал мав на меті пропагувати в користь одностатевих пар, радше навпаки.

Додано через 4 години 40 хвилин
Характерно, що як батьки-геї так і мами-лесбійки стверджували в тому сюжеті, що дуже хотіли б, аби ці дівчатка мали традиційну орієнтацію, знайшли собі, як виростуть, чоловіків і народили їм внуків.
Видно, що коли людина стає реальним батьком чи реальною мамою, то таки трохи по-інакшому дивиться на речі.

lvivde
25.11.2007, 14:39
Голубая формула любви: Союзы гомосексуалов бывают прочнее, чем у гетеросексуалов

Мировое гей-сообщество празднует победу. Седьмого декабря в Великобритании вступило в силу положение "О брачном союзе" между гражданами одного пола. А 21 декабря будет официально зарегистрирован голубой брак, которого геи планеты ждали с весны. Элтон Джон и его давний друг Дэвид Ферниш станут мужем и женой. А уже в январе другой певец - Джордж Майкл - оформит отношения с давним партнером Кенни Госсом.

Еще в мае этого года Элтон Джон признался журналистам, что "встреча с Дэвидом была самым замечательным событием, которое с ним случилось". "Мы проводим много времени порознь, это тяжело, но мы справляемся. Мы звоним друг другу пять-шесть раз в день и посылаем открытки из тех мест, где находимся", - говорит Элтон. По словам superstar, он хочет официально оформить отношения с Фернишем, чтобы возлюбленный унаследовал миллионы певца и не остался нищим, если он вдруг умрет.

Остается только порадоваться за этих двух джентльменов, которые вместе уже одиннадцать лет. Срок немалый, но есть в истории гей-отношений еще более впечатляющие цифры, разбивающие примитивные представления обывателей о том, что все голубые - развратники и ни о каких долгих отношениях между ними и речи быть не может...

37 ЛЕТ КОМПОЗИТОРА БЕНДЖАМИНА БРИТТЕНА И ПЕВЦА ПИТЕРА ПИРСА

Они знакомятся в 1937-м, когда первому 23 года, а второму 26 лет. И с того времени почти не расстаются, забрасывая друг друга любовными посланиями в периоды непродолжительных разлук. "Было так чудесно получить твое письмо... Я был так опечален тем, что ты простужен и в депрессии, - пишет другу Пирс, - что хотел вскочить в самолет, чтобы перелететь к тебе и успокоить. Я бы всего тебя зацеловал, а потом всего тебя "взбил", а потом... и... тогда ты бы стал теплым, как тост!.. Мой маленький белобедрый красавец, я ужасно люблю тебя".

После нескольких лет, проведенных вместе в Америке, в 1942 году друзья вернутся в Англию, где поселятся в городке Олдборо, на родине Бриттена, в графстве Саффолк. Бен и Пит, как называли их друзья, прекрасно дополняли друг друга. Кипучий, непредсказуемый Бриттен и рассудительный, спокойный Пирс. Именно Пирс поддерживал стабильность их союза, не позволяя эмоциям Бена перехлестывать через край.

Впрочем, это не только любовный, но и выдающийся творческий дуэт. В 1945-м Бриттен пишет для Питера Пирса, с его великолепным высоким чистым голосом, оперу "Питер Граймс", имевшую оглушительный успех и предвосхищавшую те гомоэротические мотивы, которые впоследствии зазвучат в музыке Бриттена весьма значительно. В большинстве опер, созданных Бриттеном, главные партии исполняет Пирс. Помимо опер Бен создаст для друга три церковных песнопения; "Les Illuminations" для тенора, рожка и струнного оркестра на стихи Артюра Рембо; и "Семь сонетов из Микеланджело" для тенора и фортепиано. Последней оперой, написанной Бриттеном, станет "Смерть в Венеции" по новелле Томаса Манна. Премьера состоялась в 1973 году. И в ней партия Густава фон Ашенбаха создана композитором специально для Питера Пирса.

За месяц до премьеры композитор перенесет операцию на сердце, во время которой случится инсульт, после которого у Бриттена отнимется правая рука, и его карьере дирижера и аккомпаниатора придет конец. Питер Пирс всегда рядом с больным другом, успокаивая и поддерживая его. Предчувствуя близкий конец, Бриттен спрашивает Пирса, будет ли ему больно? На что Пирс уверенно отвечает: "В этот момент я буду с тобой. И сделаю все, чтобы ты не почувствовал боли".

Бриттен умрет рано утром 4 декабря 1976 года в доме, где они с Питером прожили вместе тридцать лет, на руках у своего преданного друга. "Он практически не боролся за жизнь, - вспоминает Пирс, а лишь из последних сил пытался дышать. Раньше он часто мне говорил: "Я должен умереть первым, ведь без тебя мне никак не обойтись".

29 ЛЕТ ПИСАТЕЛЯ УИЛЬЯМА СОМЕРСЕТА МОЭМА И ЕГО СЕКРЕТАРЯ ФРЕДЕРИКА ДЖЕРАЛЬДА ХЭКСТОНА

Точный год встречи их неизвестен, где-то между октябрем 1914-го и январем 1915-го. Моэму в то время около сорока, а Хэкстону 23 года. Привлекательная внешность, спортивная фигура, решительность, смелость, необыкновенная общительность Хэкстона околдовывают Моэма. Когда они познакомятся, Моэм еще будет женат. И супруга попытается сделать все возможное, чтобы отбить мужа у любовника. По одной из версий, используя свои связи в правительстве, она добьется того, что Хэкстону после Первой мировой войны будет запрещен въезд в Англию. Но мужа вернуть ей так и не удастся. В 1929 году Моэм разведется с женой и до конца жизни будет испытывать к ней чуть ли не патологическую ненависть. Ну а невозможность жить вместе в Англии не помешает двум любовникам прекрасно проводить время за ее пределами. Они будут встречаться в Париже, путешествовать вместе по всему миру.

Их роман назовут "безоглядным", а один из современников напишет, что атмосфера на вилле Моэма "Мореск" "никогда не была более непринужденной и беззаботной, чем в 30-е годы, когда всеми делами там заведовал Хэкстон, выступавший одновременно в роли любовника и секретаря писателя". Хотя все, что касается гомосексуальной тематики, - это табу. И на вилле "Мореск" нет никаких гей-тусовок, а собирается избранное, респектабельное общество. Хотя случаются и забавные эпизоды. Однажды, когда гости рассядутся за обеденным столом, Моэм начнет разговор фразой: "Я только что принял горячую ванну". Хэкстон, успевший к этому времени пропустить не одну рюмку, с презрением фыркнет и громко спросит: "А оргазм ты успел поймать?"

Собравшиеся едва не падают со стульев, а Моэм, с искривленным судорогой лицом, глухо ответит: "Как-то не успел". Подобные выходки мог себе позволить только Хэкстон. И по мере того, как страсть уступит место дружбе, наступит кризис, вызванный пристрастием Хэкстона к спиртному и его распущенностью. Моэм даже подумывает, предоставив Хэкстону достойное содержание, расстаться с ним. Но когда Хэкстон серьезно заболеет, Моэм тут же бросится ему на помощь. Он будет делать все возможное, чтобы вытащить Хэкстона из смертельной болезни. Но спасти Хэкстона не удастся. Он скончается в 1944 году. Известие о его смерти повергнет Моэма в шок. Когда ему позвонят по телефону и скажут, что Хэкстон умер, он резко бросит в трубку: "Я не желаю вас слышать! Я никого не хочу видеть. Я хочу умереть".

23 ГОДА ПОЭТА МИХАИЛА КУЗМИНА И ЮРИЯ ЮРКУНА

27 августа 1905 года Кузмин запишет в своем дневнике: "Часто я думаю, что иметь друга, которого любил бы физически, и способного ко всем новым путям в искусстве, эстета, товарища во вкусах, мечтах, восторгах, немножко ученика и поклонника, путешествовать бы по Италии вдвоем, смеясь, как дети, купаясь в красоте, ходить в концерты, кататься и любить его лицо, глаза, тело, голос, иметь его - вот было бы блаженство. Я не имею в виду никого определенного, конечно".

Что до "я не имею в виду никого определенного", то у Кузмина до этого времени перебывало столько всяких определенных и не очень, то можно только восхищаться сексуальной активностью русского поэта.

Но вскоре мечты Кузмина сбудутся, у 41-летнего Михаила Алексеевича появится семнадцатилетний друг, с которым он познакомится в Киеве, - литовец Осип Юркунас. Не совсем чтобы мальчик, некоторый сексуальный опыт у него имелся - со взрослой тетей и приятелем-студентом. Но что это по сравнению с тем богатейшим опытом, который имелся у Кузмина. Юноша, которому Кузмин придумает псевдоним Юрий Юркун, пробует себя в литературе, так же, как и Кузмин, любит музыку Моцарта, Дебюсси, Стравинского. Уже в 1914-м Кузмин помогает ему опубликовать первый рассказ "Шведские перчатки", затем и другие. И очень скоро юноша станет для него всем - любовником, учеником, другом, сыном. Окажется этот союз если и не совсем идеальным, а есть идеальные, то длительным.

Роман будет развиваться не на фоне итальянских пейзажей, как грезилось когда-то Кузмину, а в жутком советском обрамлении. Если до 1917 года они занимают в Петербурге большую квартиру на Спасской улице, то после их уплотнят, и им останутся в этой квартире две маленькие комнатки. В одной живет мать Юркуна, в другой, проходной, через которую соседи шлепают в кухню, - любовники. Но, несмотря на голодное, полунищенское существование, два друга ходят в театры, на концерты, в знаменитую "Бродячую собаку". Кузмину удалось сделать из Юркуна, если и не писателя, то литератора.

Однако в конце 1920 года их союз едва не рухнет. Кузмин узнает, что у Юрочки есть любовница - Ольга Николаевна Арбенина-Гильденбрандт (1897-1980). "У Юрочки, как я и думал, роман с Арбениной и, кажется, серьезный, - пишет в дневнике Кузмин. - Во всяком случае, с треском... Только бы душевно и духовно он не отошел, и потом я все еще не могу преодолеть маленькой физической брезгливости. Но это теперь не так важно". Может быть, и не важно, а возможно, и очень, только выбора нет. Либо одиночество, либо надо смириться и жить втроем. Вот и будут жить втроем, правда, на разных территориях. Хотя Арбенина и бывает в квартире на Спасской, но ее интимные дела с Юркуном происходят на стороне.

Союз Кузмина с Юркуном прервется лишь со смертью поэта в 1936 году. Он тихо умрет на больничной койке от пневмонии в возрасте 66 лет. А через два года не станет и Юрочки, он будет арестован и расстрелян большевиками в 1938-м. Есть и еще один российский союз, впечатляющий своей продолжительностью.

lvivde
25.11.2007, 14:40
22 ГОДА ХУДОЖНИКА КОНСТАНТИНА СОМОВА И ЕГО МОДЕЛИ МЕФОДИЯ ЛУКЬЯНОВА

Встретятся они в 1910 году, сорокалетний художник и восемнадцатилетний Лукьянов. Мефодий поселится у Сомовых, где быстро станет своим. В 1918 году Сомов пишет маслом большой портрет Лукьянова, сидящего в пижаме и халате на диване. Этот портрет можно увидеть в Русском музее. Художник и модель будут вместе до самой смерти Мефодия в Париже от туберкулеза.

Заболеет Миф весной 1931 года, и его болезнь станет потрясением для Сомова. В письмах сестре в Россию он пишет: "Каждая минута моей жизни теперь мука - хотя я делаю все, что нужно, - ем, разговариваю с посетителями, даже работаю немного, - мысль о Мефодии и о предстоящей разлуке меня не покидает. Теперь я впитываю в себя его лицо, каждое его слово, зная, что скоро не увижу его больше"… "Вчера, лежа на тюфяке, на полу у его постели, я пытался мысленно молиться - это я! (К.Сомов был неверующим. - Авт.) Вроде: Боже, если ты существуешь и печешься о людях, докажи, спаси мне Мефодия, и я поверю в тебя!". Но все напрасно. Последними, предсмертными словами Мефодия, обращенными к Сомову, станут: "Костя... до свидания".

КАК НЕ ПОЗАВИДОВАТЬ!

Это все прошлое, которое прекрасно, потому что уже прошло. А что же сегодня? И в наши дни можно встретить долгие гей-отношения. Вряд ли рефлексирующий "маленький принц" Ив Сен-Лоран, как называли когда-то нынешнего мэтра высокой моды, добился бы грандиозного успеха, если бы рядом не оказался верный друг Пьер Берже. Страдающий от нервных депрессий, импульсивный Ив и прагматичный, уверенный в себе Пьер - замечательная гей-пара, потрясшая мир моды. Наверное, интимные отношения у них прекратились уже давно, но что до дружеских и творческих, то они продолжаются и сегодня. После того как Сен-Лоран вынужден был оставить свой Дом моды, они с Берже создают свой собственный фонд, и вновь вместе.

Есть в Высокой моде и еще один сладкий голубой союз - Дольче и Габбана. "Иногда мне кажется, что многие нам завидуют, - признается синьор Дольче. - Посмотрите, как много гетеросексуальных, которые прожили вместе не более 2-3 лет. Мы же почти 20 лет живем в полной гармонии и согласии". Как не позавидовать подобным отношениям. Своими взглядами на союз двух мужчин делится господин Габбана: "Вы можете прийти в бар, увидеть парня. Обменяться взглядами и провести вместе ночь, затем прожить вдвоем от недели до года, и... безболезненно расстаться. И это ваша судьба, ваша любовь, ваша пара? Сексуальные развлечения не имеют ничего общего с настоящей привязанностью, любовью. Быть парой - значит испытывать что-то более глубокое. Это такая эмоциональная привязанность, когда ты переживаешь что-то по-настоящему трогательное по отношению к своему партнеру. Это другая эротика, она окрашена иными чувствами - взаимным доверием, нежностью".

И как же найти такого партнера, когда и не только душа в душу, и тело в тело в одной постели? Не есть ли все это волшебная сказка, о которой читаешь в романах, видишь в кино, а в действительности оказывается все прозаично. Как считает Дольче, "фантазии большинства людей, не важно, геи они или натуралы, связаны с неким принцем, который придет и выберет именно вас... Можно до посинения ждать этого принца, когда самый прекрасный человек уже давно рядом с вами. Надо только увидеть его. Вообще, лучше свою жизнь связывать не с принцем, а с очень хорошим другом, которому ты доверяешь".

ЦЕЛУЮ ТВОЕ НЕЖНОЕ СЕРДЦЕ

Мысль верная, но бывает, что и на принцев везет. Как повезло актеру Жану Маре. 25 лет будут связывать драматурга, режиссера, художника Жана Кокто и артиста Жана Маре. "Целую твое нежное сердце", - будет писать в письмах к Маре Кокто. Их связь не оборвется и после того, как они перестанут жить вместе. А когда у Кокто случится первый инфаркт, Маре, находившийся в то время в Голливуде, бросив все, приедет к другу и будет ухаживать за ним. 11 октября 1963 года Жан Кокто умрет от отека легкого. Теперь Маре пишет любовное послание другу: "…твои руки созданы для любви и дружбы. Они изваяны из нежности и великодушия, простоты и изящества... Они прикоснулись ко мне в 1937 году, и я заново родился. Родился в лучезарном мире, полном добра и любви..."

А что же наша сегодняшняя российская гей-действительность? Где письма с сердечными поцелуями, обещания в вечной любви, длительные голубые союзы? Наверное, они есть, как не быть. Докопаться только до них нет возможности. И это естественно. Несмотря на то что статья Уголовного кодекса, карающая за гомосексуальные связи, отменена, общество не стало более лояльным к тем, кто идет по жизни иными, нетрадиционными сексуальными путями. Сегодня российским геям приходится скрываться, но не из-за боязни уголовного наказания, а от страха попасть в лапы тех парней, что на гомосексуальной ниве снимают свою жатву. Да и сами голубые союзы часто строятся не на любви или взаимном уважении друг к другу, а на стремлении одного партнера, как правило, более молодого, сделать успешную карьеру за счет взрослого, добившегося в жизни определенного положения друга. Такие союзы изначально не могут быть долгими. Как только цель достигнута, союз рушится. И в недавнем прошлом два закадычных друга становятся заклятыми врагами.

ВЕРИМ В СЕБЯ

22, 23, 25, 29, 37 - эти цифры впечатляют. Однако есть в истории отношений двух мужчин одна уникальная по продолжительности связь. 55 лет проживут вместе композитор Джон Кейдж и хореограф, танцовщик Мерс Каннингхэм. Они познакомятся в 1937-м, и с этого времени будут идти и в искусстве, и в жизни рука об руку. Именно Кейдж уговорит Мерса уйти из танцевальной труппы Марты Грэхэм, обещая не только писать музыку для спектаклей Каннингхэма, но и помогать ему в самостоятельном творчестве. И свое обещание сдержит. Большинство своих постановок Мерс осуществит на музыку Кейджа. Их творческий союз назывался "Верим в себя". Вера в себя, а также преданность друг другу помогут композитору и хореографу завоевать мировое признание.

Бытовые проблемы, с которыми им приходится сталкиваться в начале творческого пути, разрешаются благодаря умению Кейджа находить выход из самых сложных ситуаций. Джон и составитель программ, и агент, и пианист, и композитор, а также шофер, импресарио, повар у любимого друга. Он достает продукты, добывает деньги. Он духовный руководитель и наставник Каннингхэма. В сороковых годах Кейдж будет недолго женат, но потом вновь вернется к Каннигхэму, с которым уже не расстанется до самой смерти.

ПРОСТО, НО СО ВКУСОМ

Их союз не был официально оформлен, они жили тихо, но счастливо. Ясно, что Элтон Джон и Дэвид Ферниш не смогут перекрыть по продолжительности союз Каннингхэма и Кейджа, но что до свадебной церемонии, тут все обещает быть по высшему разряду.

Бракосочетание состоится в ратуше города Виндзор - там же, где в апреле этого года принц Чарльз женился на Камилле Паркер Боулз. Сотрудники ратуши заявляют, что не сомневаются в том, что в ратуше XVII века будет обеспечен великолепный прием новобрачным. Местная полиция уже начала разрабатывать план мероприятий по обеспечению безопасности предстоящей церемонии, которая, как ожидается, соберет несколько тысяч зрителей.

На свадьбе будут присутствовать только молодожены и их родители. Банкет в честь новобрачных, на который приглашены многочисленные друзья сэра Элтона, в их числе и Джордж Майкл с Кенни Госсом, состоится на другой день.

Владимир КОТЫХОВ
"Московский Комсомолец"
15 декабря 2005 года
http://www.mk.ru

пупер
25.11.2007, 16:31
Седьмого декабря в Великобритании вступило в силу положение "О брачном союзе" между гражданами одного пола.
вас можна привітати?....

аксакал
25.11.2007, 20:16
І звідки Ви можете знати, кому з чим добре? Маєте якийсь відповідний вимірювальний прилад?

Маю. Надійний. Скільки разів вже людство було покаране за повстання проти Заповідей Божих!

До речі, своїх дітей я виховав і виховую на традиційних цінностях, бо вважаю, що так для них краще
Характерно, що як батьки-геї так і мами-лесбійки стверджували в тому сюжеті, що дуже хотіли б, аби ці дівчатка мали традиційну орієнтацію, знайшли собі, як виростуть, чоловіків і народили їм внуків.
Видно, що коли людина стає реальним батьком чи реальною мамою, то таки трохи по-інакшому дивиться на речі.

Ажде сказано у Святому Письмі - не бажай іншому, чого не бажаеш собі.

Сюжет був показаний по австрійському телебаченню в зв"язку з дискусією про можливу легалізацію одностатевих шлюбів... Не думаю, що австрійський державний (чи то публічно-правовий) телеканал мав на меті пропагувати в користь одностатевих пар, радше навпаки.

А варто подумати. На тему "Qui prodest?" Або "На чью мельницу льете воду, товарищ?"

lvivde
25.11.2007, 20:22
вас можна привітати?....

коли рішення приймуть в Україні - тоді зможете привітати ;)

пупер
25.11.2007, 20:30
коли рішення приймуть в Україні - тоді зможете привітати ;)
боюся, що недочекаємося за нашого життя....
хоч і є одна потужна партія, яка "симпатизує"-"заграє" з геями.....

D.M.
25.11.2007, 21:50
Багато тут написали, поки мене не було. Міг би дещо відповісти, але то занадто довго було б.

Только отмечу для господина Пересвета, что по поводу его мыслей о морали отсылаю его к вот этой ветке:

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24489

Зів'ялий мозок
26.11.2007, 10:48
боюся, що недочекаємося за нашого життя....
хоч і є одна потужна партія, яка "симпатизує"-"заграє" з геями.....

А не скажете, яка партія любить загравати з гомосексуалістами, бо я нічого такого не чув?

Ми дійсно ніколи такого не дочекаємося через дуже вагомий вплив церкви.

KabMiner
26.11.2007, 11:08
Ну ніяк голубі не заспокояться!!! Владік Дракула вас би не тільки заспокоїв, але і задовільнив би :aggressive:

гомосексуалізм як явище викорінити неможливо.... гомосексуалізм - ні, а от гомосексуалістів - цілком можна.:aggressive:

як в Голландії зареєстровані пара геїв і пара лесбійок разом народили власних двох дітей (дівчаток).
В Голландії завдяки їхнім статевим експериментам скоро не буде білих.

lvivde
26.11.2007, 11:27
А не скажете, яка партія любить загравати з гомосексуалістами, бо я нічого такого не чув?

Ми дійсно ніколи такого не дочекаємося через дуже вагомий вплив церкви.

Подивіться на Іспанію... Так що надія є...

Додано через 1 хвилину
В Голландії завдяки їхнім статевим експериментам скоро не буде білих.

Ви ще, окрім гомофоба, і расист ?:suicide:

Зів'ялий мозок
26.11.2007, 11:41
Подивіться на Іспанію... Так що надія є...

Додано через 1 хвилину

Ви ще, окрім гомофоба, і расист ?:suicide:

Так, в Іспанії дійсно дозволили одностатеві шлюби. Але це пояснюється чисто політичними причинами, а не моральними. Ідею дозволити одностатеві шлюби висунули іспанські соціалісти. Справа в тому, що в Іспанії після багатьох років франкістської диктатури праві сили і, відповідно, церква втратили свою популярність. Цим на початку 80-их років вдало скористалися лівоцентристи, які провівши розумні економічні реформи, зуміла завоювати популярність у значної частини населення. В Україні якраз маємо ситуації навпаки ліві сили втрачають популярність - комуністи й соціалісти вже однією ногою в могилі. Єдина ліва сила, яка має серйозні перспективи, це БЮТ, який все ж таки за ідеологією лівоцентристський. Тому можна гіпотетично припускати, що бютівцям спаде на думку висунути ідею леґалізації одностатевих шлюбів. Проте, будемо відвертими, у багатьох питаннях православ'я консервативніше, ніж католицизм. Тому це видається малоймовірним у на