Показати повну версію : Гомосексуалізм
А тепер уявіть собі: "хворий" на лупу постійно піарить свою хворобу, чухається прилюдно, говорить про це за столом.
Чим гоміки кращі за жебраків, які виставляють напоказ свої "виразки" (часто - навмисне заподіяні) ?
Ви так добре висловили мою думку. Мене дістає саме це - виставляння на показ. Жінці виставляти своє перелюбство вважається соромом, а гею - нє?
Boris_Kiev
02.10.2007, 22:12
Мене дістає саме це - виставляння на показ.
Нехай навіть він мовчить "про це". Але макіяж, косметичка, фєнєчки... Я би з таким за один стіл не сів би.
Додано через 1 годину 8 хвилин
=====================
ДО РЕЧІ:
Геї підуть від Тимошенко, якщо вона не спростує "гомофоба" Турчинова
http://tabloid.com.ua/news/2007/9/5/1861.htm
http://www.tabloid.com.ua/files/11/_Picture_file_path_11254.jpg
Ця фраза просто означає, що їх мораль суттєво відрізняється від Вашої. Пропоную подумати, чи відповідне положення Вашої моралі має аксіоматичний характер, чи Ви його обгрунтовуєте; в останньому випадку прошу наводити обгрунтування.
Обгрунтування? Будь ласка. Християнство й іудаізм вважають це гріхом. Іслам також, але й ще з НАСЛІДКАМИ (тому там їх НЕМА). Послідовні атеісти (комуністи наприклад) - також. Жодна ідеологично обгрунтована система моралі ЦЕ не вважає припустимим. Єдине чим користуються геї - так званою толерантністю у сучасному хибному розумінні.
Нехай навіть він мовчить "про це". Але макіяж, косметичка, фєнєчки... Я би з таким за один стіл не сів би.
Додано через 1 годину 8 хвилин
=====================
ДО РЕЧІ:
Геї підуть від Тимошенко, якщо вона не спростує "гомофоба" Турчинова
http://tabloid.com.ua/news/2007/9/5/1861.htm
http://www.tabloid.com.ua/files/11/_Picture_file_path_11254.jpg
Хто там казав, що гоміки - то психічно здорові люди?:crazy: :cowboy:
no_coment
04.10.2007, 13:13
Хто там казав, що гоміки - то психічно здорові люди?:crazy: :cowboy:
А як на мене, не більш "хворі" ніж більшість з оточуючих нас, типу нормальних! Епатаж притаманний усім тим, хто поводить себе не так як "пересечний" громадянин, але не приховує це від інших.
....... Але, прошу пам'ятати, що "правильної орієнтації Чекотило" був таким собі сором'язливим, нічим не примітним "очкариком" але явно психічно не здоровою особою!
як на мене, не більш "хворі" ніж більшість з оточуючих нас, типу нормальних! Епатаж притаманний усім тим, хто поводить себе не так як "пересечний" громадянин, але не приховує це від інших.
Ну раз не приховує, то хворий. Нормальна людина або немає великих вад, або бореться з вадами, або приховує. Ну а якщо планка падає, то то вже ненормально з психікою. Всі нормальні ходять в туалет, але нормальний не буде робити посеред вулиці....
Рабинович подал документы на выезд. Его вызывают в ГБ и спрашивают:
- Рабинович, почему вы хотите уехать? В стране перемены, свобода...
- Вы знаете, меня не устраивает ваша политика насчет голубых.
- Но, Рабинович, вы же к ним не относитесь!
- Именно поэтому! Сначала вы за это сажали. Было?
- Да, но...
- Потом вы за это лечили. Принудительно. В психушках. Было?
- Ну да, но сейчас...
- Правильно. Сейчас вы говорите, что это личное дело каждого. Так я боюсь, что скоро это станет обязательным. Для всех.
Рабинович подал документы на выезд. Его вызывают в ГБ и спрашивают:
- Рабинович, почему вы хотите уехать? В стране перемены, свобода...
- Вы знаете, меня не устраивает ваша политика насчет голубых.
- Но, Рабинович, вы же к ним не относитесь!
- Именно поэтому! Сначала вы за это сажали. Было?
- Да, но...
- Потом вы за это лечили. Принудительно. В психушках. Было?
- Ну да, но сейчас...
- Правильно. Сейчас вы говорите, что это личное дело каждого. Так я боюсь, что скоро это станет обязательным. Для всех.
"Ви" це хто? По-моєму "Ви" - то якраз "вони" і є.
А тепер уявіть собі: "хворий" на лупу постійно піарить свою хворобу, чухається прилюдно, говорить про це за столом.
Ну, може, дехто не захоче з таким сидіти за столом. Якщо деякий голубий описує за столом сексуальні подробиці і у зв'язку з цим Ви не хочете сідати з ним за стіл, то в цьому я гомофобії не вбачаю.
Жінці виставляти своє перелюбство вважається соромом, а гею - нє?
Перелюбство - зовсім інша тема. А що, геї більше до нього схильні?
Обгрунтування? Будь ласка. Християнство й іудаізм вважають це гріхом. Іслам також, але й ще з НАСЛІДКАМИ (тому там їх НЕМА). Послідовні атеісти (комуністи наприклад) - також. Жодна ідеологично обгрунтована система моралі ЦЕ не вважає припустимим. Єдине чим користуються геї - так званою толерантністю у сучасному хибному розумінні.
Отже, Ви належите до прихильників котроїсь із перерахованих тут ідеологій. А я до жодної з них не належу, відзначаюся толерантністю (в тому розумінні, яке Ви називаєте "хибним") і не засуджую гомосексуалізм.
Нормальна людина або немає великих вад, або бореться з вадами, або приховує.
Просто людина може не вважати вадою те, що Ви вважаєте вадою. І чесно зізнаватись у наявності такої, з Вашої точки зору, вади.
Вчора зайшли ввечері з хлопцями в Макдональс. А там на касі голубий пацан працює. Форму, прада, носить нормальну - чорні штани, червона сорочка, кепка. Бо видно так компанія вимагає. Але волосся міліроване, зібране в "хвостик", як в дівчини, перчик намальований над губою. Нігті накладні і помальовані на яскраво червоні. І явно "пищить" дівочим голосом. Так гидко то сприймати на молодому хлопцеві. Феееееее!:suicide:І то не американець, а мексіканець. Ми чекали поки він відійде, бо і діти не хотіли, щоб він нас обслуговував. Він то зрозумів. І відійшов. А мій син з ним в одній школі, то каже, що більшість дітей таке презирство йому в школі виявляють. А в школі він взагалі в дівочій одежі ходить. Вчителі, правда, мовчать. Їм не "положено" щось говорити. Політкоректнісь, блін! :8:
no_coment
10.10.2007, 09:04
По перше, я мав на увазі те, що епатаж притаманий людям "не з цього світу" або з іншого виміру. Такі люди дивляться на світ "по іншому" - ніж решта! Вони - надзвичайно сприйнятливі до усього, вони творчі люди.
Мені здається, що практично усім, про щось говорять такі імена: Шестакович, Чайковский, Пєтров-Водкін, Дягілєв, Кузмін, Клюєв, Пржевальський, Парнок, Завадський, Чичерін, Езейштейн, Лємєшев....
Між іншим усі вони (як і, ще дуже багато відомих прізвищ) були людьми ... не традиційної орієнтації, але від того не стали менш цікавими для суспільства з погляду на власну творчість та доробок.
Інша справа, що висловлювали власну "не подібність", вони, в інший спосіб.
Але, що поробишь?... "О - часи, о - нрави!"
Ми чекали поки він відійде, бо і діти не хотіли, щоб він нас обслуговував. Він то зрозумів. І відійшов.
Толерантний.
А мій син з ним в одній школі, то каже, що більшість дітей таке презирство йому в школі виявляють.
Нетолерантні.
Вчителі, правда, мовчать. Їм не "положено" щось говорити. Політкоректнісь, блін!
Правильно.
Черешенька
10.10.2007, 20:03
Не маю багато часу перечитувати всю гілку - якось іншим разом. Постараюся просто висловити свою думку.
Я проти гомосексуалізму, але людей з такою орієнтацією не зневажаю. Так вже склалося, що маю на поверсі одного знайомого, йому 31 рік, надзвичайно симпатичний, для більшості дівчат справжній секс символ, в якого всі таємно закохані. Людина-митець, художник, скульптор, великий егоїст, але високо інтелігентна особистість. З ним можна серйозно і цікаво поговорити на будь-яку тему.
Сам же М. розповідав мені, що ніколи дівчатами не цікавився, в школі з нього через його надзвичайні музичні та художні вміння більшість знущалося (бо не вмів грати в футбол, не любив хлопчачих забав і т.д.). Він, до речі, ходить в церкву і вважає себе віруючим.
Як людина, він мені дуже імпонує, але от стиль його життя, щодня нові партнери і коханці, мене турбує.
Boris_Kiev
10.10.2007, 21:42
Черешенько ! Ну хоч Ви "не ходіть до цього садочку" (є такий анекдот; а я маю на увазі гілку)!
Окрім бруду в "цьому садочку" нічого нема :)
Перелюбство - зовсім інша тема. А що, геї більше до нього схильні?
До чого тут більше? Чи ви просто бажаєте сперечатись? Чи може в Україні існують одностатеві шлюби і одностатевий зв"язок може бути не перелюбством, а законним зв"язком? Афішування своїх гомосексуальних зв"язків людиною, скорше всього є бажанням доказати всім і впершу чергу собі, що все нормально, що так і має бути. Кого така людина обманює? Аж ні як не мене.
Омар Люлька
10.10.2007, 23:14
Окрім бруду в "цьому садочку" нічого нема
100%
Черешенька
10.10.2007, 23:28
Ну хоч Ви "не ходіть до цього садочку"
Дякую, Борисе і Омаре! Я прочитала Ваші думки і зробила свої висновки. Погоджуюся з Вами, взагалі-то.
консультант
10.10.2007, 23:45
Людина-митець, художник, скульптор, великий егоїст, але високо інтелігентна особистість. З ним можна серйозно і цікаво поговорити на будь-яку тему.
Сам же М. розповідав мені, що ніколи дівчатами не цікавився, в школі з нього через його надзвичайні музичні та художні вміння більшість знущалося (бо не вмів грати в футбол, не любив хлопчачих забав і т.д.). Він, до речі, ходить в церкву і вважає себе віруючим.
Як з ним можна говорити на будь-яку тему, якщо йому самому, вибачте на слові, бракує. Яка він інтелігентна особистість, як він великий егоїст ?
Який зміст цого ходіння до церкви, якщо він " не дружить з головою".
Як на мене, я б радше з голоду вмер, чесно Вам кажу, но з "голубим" я ніколи б не їв з однієї тарілки. Тварини і ті такого не роблять. Це ж повний абсурд... . Може новий закон діалектики ? " Голубий і одночасно культурний. На мою думку слово культурний включає в себе і культуру поведінки. Щоб Ви сказали, якби такий культурний чоловік переспав з Вашим чоловіком ? Ви б продовжували з ним спілкуватись, і слухати його високодуховні твори чи ні... ?
Мені цікаво знати Вашу відповідь, звичайно, якщо можете... ?
Тварини і ті такого не роблять. Не роблять, що ? Не їдять з одної тарілки. чи не страждають гомосексуалізмом? Якщо друге, то ви помиляєтесь...http://i.smiles2k.net/hello_byby_smiles/Welcome.gif (http://smiles2k.net/hello_byby_smiles/index.html)
Черешенька
10.10.2007, 23:58
Голубий і одночасно культурний.
Пане Консультант, культура для мене полягає у іншому. Це не сексуальна поведінка чи вподобання. І я вже аж такими стереотипами думати не хочу.
Можна Вам зустрічне запитання, до речі. В мене одна знайома зробила аборт, бо не була одружена і завагітніла невчасно. То що, перестати спілкуватися з нею, тому що вона ница людина? Можливо, саме такі люди більше потребують моєї уваги і підтримки, ніж звичайні, нормальні, порядні. Ви так не вважаєте?
Крім того, я себе неодноразово ловлю на злих думках. Лукавих, гріховних. То скажіть мені будь ласка, чим та людина краща за мене? Ви знаєте (якщо Ви віруюча людина), що Ісус не відкинув Марії Магдалини чи Закхея, наприклад, знаючи їхню недосконалість.
У своєму чоловікові я би була впевнена. І за нього би не переживала.
Скільки людей - стільки й думок, зрозуміло. Тому поважаю Вашу принципову позицію, але внутрішній голос мені підказує робити інакше.
Сподіваюсь, що приблизно відповіла на Ваше запитання.
Набридло!
З точки зору релігії - за що Господь знищив Содому і Гоморру?І що таке содомський гріх?
З точки зору загальноприйнятих норм - завжди гомосексуалізм вважався чимось непристойним.
З точки зору звичайної людини - просто бридко...
Черешенька
11.10.2007, 01:11
Набридло!
Пане Ромко, я погоджуюся з Вами. Дала лише відповідь на запитання і більше сюди не заглядатиму. Проблематична тема. Тут можна вічно дискутувати. Плюс до того, щоб Ви більш-менш змогли зрозуміти мою позицію, мені необхідно би було дати величезний екскурс у минуле (можливо речення звучить двозначно, але довелося мені в житті познайомитися з найрізноманітнішими персонами). Тому я скажу лише, у нас з Вами різні досвіди спілкування з людьми і різні позиції щодо цього.
Я також не схвалюю ненормальність орієнтації, але не можу відкинути "неправильну" людину з першого маху.
P.S. Більше сюди не дописуватиму. Тому прошу не ставити мені персонально запитань.
к на мене, я б радше з голоду вмер, чесно Вам кажу, но з "голубим" я ніколи б не їв з однієї тарілки. Уточнююче запитання: А з ким би Ви їли з одної тарілки? :)
Ви на безлюдному острові у товаристві жінки яка спить з чоловіками , чоловіка який спить з жінками , жінки яка спить з жінками і чоловіка який спить з чоловіками. У кожного з них тарілка є, а у вас нема. Із ким з них вам буде не бридко розділити одну тарілку для споживання їжі щоб не померти з голоду?
afterstep
11.10.2007, 09:23
Ви на безлюдному острові
але острів має чудово обладнаний буфет, і всі їдять з тарілок, з ножами та вилками... І тільки на вас не вистачило столового прибору....
Але то нічого - на безлюдному острові - купа часу! можна зачекати, і піти в "столовку" в другу зміну!
А перед тим ще й тарілки помити...
консультант
11.10.2007, 11:01
Не роблять, що ? Не їдять з одної тарілки. чи не страждають гомосексуалізмом? Якщо друге, то ви помиляєтесь...http://i.smiles2k.net/hello_byby_smiles/Welcome.gif (http://smiles2k.net/hello_byby_smiles/index.html)
Відповідаю. Чужі собаки з однієї тарілки не їдять - це не реально. Не страждають гомосексуалізмом, а поступають, виходячи з ситуаціїї . Я не чув і не бачив, щоб у кобеля була тічка і до нього збігалися навколишні кобилі. Справа інша, якщо сука бігає, а в зв"язку з присутністю великих конкурентів, у пуделя немає шансу, і будучи статево збудженим. він може навіть гуску трахнути... але це не означає, що крім кобилів його ніхто не цікавить. В нього ж немає такої інтелегентності і культурності, як в "голубих"... . Ви, дорогі дівчата та жіночки, замість того, щоб дати бій збоченцям, самі пестите їх, а потім кажете, що мужчин немає. То що, всі мають бути «голубими» інтелегентами, тоді і Вас не потрібно буде, як Ви цього не усвідомлюєте… . Хоч би вже один дибіл завагітнів, а то всі безплідні ходять… . Взагалі, я ї всіх би зібрав до купи і вивіз на безлюдний острів, щоб не паскудили інших дітей, а там хай займаються груповим сексом.А Вас, Zoom, прошу дати відповідь, щоб Ви сказали, якби такий "інтелегент" переспав з Вашим чоловіком...? І не потрібно відходити від даного питання так, як відійшла черешенька.
Додано через 11 хвилин
Пане Консультант, культура для мене полягає у іншому. Це не сексуальна поведінка чи вподобання. І я вже аж такими стереотипами думати не хочу.
Можна Вам зустрічне запитання, до речі. В мене одна знайома зробила аборт, бо не була одружена і завагітніла невчасно. То що, перестати спілкуватися з нею, тому що вона ница людина? Можливо, саме такі люди більше потребують моєї уваги і підтримки, ніж звичайні, нормальні, порядні. Ви так не вважаєте?
У своєму чоловікові я би була впевнена. І за нього би не переживала.
.
А від коли сексуальна поведінка перестала бути однією із складових в понятті культури...? Причому тут Ваша знайома до гомосексуалістів ? Вона, що від лейсбіянки завагітніла... ? Я казав, що Любив і Люблю всіх людей на Землі, навіть тільки за те, що вони є ! Підкреслюю - людей, а не щось інше, людиноподібне. Називатись людиною - значить відповідати певним критеріям, які відрізняють її від тварини.
На рахунок чоловіка Ви не відповіли Мене не цікавило, чи Ви впекнені, чи ні, мене цікавило, щоб Ви робили в цій ситуації ?
прошу дати відповідь, щоб Ви сказали, якби такий "інтелегент" переспав з Вашим чоловіком...? І не потрібно відходити від даного питання так, як відійшла черешенька.
Варто було б поцікавитися спершу, що б на те сказав її чоловік.
Sapienti sat
консультант
11.10.2007, 11:21
Уточнююче запитання: А з ким би Ви їли з одної тарілки? :)
Ви на безлюдному острові у товаристві жінки яка спить з чоловіками , чоловіка який спить з жінками , жінки яка спить з жінками і чоловіка який спить з чоловіками. У кожного з них тарілка є, а у вас нема. Із ким з них вам буде не бридко розділити одну тарілку для споживання їжі щоб не померти з голоду?
Звичайно з тою, яка спить з чоловіками або з чоловіком, який спить з жінками. Вони грішать але не мають відхилення від природньої, даної Богом норми.
Додано через 2 години 56 хвилин
Sapienti sat
Справа в тому, що не чую, щоб її чоловік так уважно і ніжно ставився до голубих. Та й зрештою про свого чоловіка вона говорить в майбутньому часі \ У своєму чоловікові я би була впевнена. І за нього би не переживала\ , значить поки що не одружена але зате впевнена... .
Додано через 2 години 59 хвилин
Sapienti sat
Справа в тому, що не чую, щоб її чоловік так уважно і ніжно ставився до голубих. Та й зрештою про свого чоловіка вона говорить в майбутньому часі \ У своєму чоловікові я би була впевнена. І за нього би не переживала\ , значить поки що не одружена але зате впевнена... .
Хоч я тут не керую парадом але цю гілку я б перекинув в "Про це" або десь в іншу тему, до філософіїї та релігії воно вроді би без потреби... .
... про свого чоловіка вона говорить в майбутньому часі \ У своєму чоловікові я би була впевнена. І за нього би не переживала\ , значить поки що не одружена але зате впевнена...
Sequence of Tenses :D :D
Значить, була б впевнена.
Хоч я тут не керую парадом але цю гілку я б перекинув в "Про це" або десь в іншу тему, до філософіїї та релігії воно вроді би без потреби... .
Маєте рацію ;)
Чи може в Україні існують одностатеві шлюби і одностатевий зв"язок може бути не перелюбством, а законним зв"язком?
Це дивлячись, що конкретно розуміти під перелюбством. З задоволенням можу про це подискутувати, якщо хтось створить таку гілку. Сам створювати не хочу, а то знову говоритимуть, що вона не в тому розділі...
Ви, дорогі дівчата та жіночки, замість того, щоб дати бій збоченцям, самі пестите їх, а потім кажете, що мужчин немає. То що, всі мають бути «голубими» інтелегентами, тоді і Вас не потрібно буде, як Ви цього не усвідомлюєте… . Хоч би вже один дибіл завагітнів, а то всі безплідні ходять… . Взагалі, я ї всіх би зібрав до купи і вивіз на безлюдний острів, щоб не паскудили інших дітей, а там хай займаються груповим сексом.
Ви не схожий на християнина. Вас переповнює злоба та ненависть.
Причому тут Ваша знайома до гомосексуалістів ? Вона, що від лейсбіянки завагітніла... ?
Вона вбила ненароджену людину. Крім того, її сексуальне життя, згідно з християнськими канонами (з якими я, однак, не згоден), було неправильним. Що дає Вам підстави вважати певний інший тип неправильності сексуального життя значно більшим гріхом?
Називатись людиною - значить відповідати певним критеріям, які відрізняють її від тварини.
Ви сумніваєтеся, що голубі суттєво відрізняються від тварин? Чи Ваші критерії вибіркові? В основному сексуальні? То Ви ж самі сказали, що тварини не бувають настільки голубими.
консультант
11.10.2007, 23:15
..
Ви не схожий на християнина. Вас переповнює злоба та ненависть.
Та Ви що ? А, як би я на форумі мовчав або вішав приємну "лапшу на вуха" і був "голубим", значить я був би культурним християнином... ?
Мене вже давно не переповнює злоба та ненависть. Іноді мене переповнює неприязнь, при відсутності емоцій. Навіть коли є підстави для виникнення ненависті, стараюсь контролювати себе, усвідомлюючи, що це не метод. Хоч іноді, тільки для того, щоб людина не продовжувала грішити, дивлячись на те, що я мовчу, буває б"ю але не сильно, рівно стільки, щоб зрозумів, що гріх ображати невинну людину. Для кожного християнина мовчати на гріх - теж гріх, чи може скажете:" Бог йому суддя", все за нас зробить Бог, а ми будемо пили каву з "голубими" і насолоджуватись їхньою "культурою". Шановний, черезмірна надія на Боже Милосердя" - це хула проти Святого Духа, яка на відміну від інших гріхів не прощається. Я не закликаю їх вбивати, а просто ізолювати, щоб не поширювати "епідемії". Сильно , як би голубий згвалтував чийогось сина, а батько сказав :" Мовчи сину, ми християни, будь покірним і лагідним, немай злоби та ненависті до нього, це культурний чоловік!"
Додано через 4 хвилини
Вона вбила ненароджену людину. Крім того, її сексуальне життя, згідно з християнськими канонами (з якими я, однак, не згоден), було неправильним. Що дає Вам підстави вважати певний інший тип неправильності сексуального життя значно більшим гріхом?
Ми вели мову за "голубих", а не за аборти. Чи я маю ще два томи написати про аборти.
Отже, Ви належите до прихильників котроїсь із перерахованих тут ідеологій. А я до жодної з них не належу, відзначаюся толерантністю (в тому розумінні, яке Ви називаєте "хибним") і не засуджую гомосексуалізм.
Я... Я... Я... Я!!! І нічого більше. Пустота під тонкою оболонкою. Ваша відповідь зриває з Вас маску. Наполегливо вимагаючи від усіх оточуючих поваги до себе, Ви зневажаєте усіх. І не тільки тих хто живе зараз, а й усіх хто жив раніше і хто заповів нам загальноприйнятні ідеології та моральні норми. Та що там! Навіть Ви проти здорового глузду: якщо усі мали Ваші такі хибні переконання, людей на світі вже б давно не було.
До No_comment. Моральний збоченець чи психично хворий Чикатило: його покарано, і добре. І геїв це ніяк не виправдовує. Щодо переліку видатних імен: навіть якщо усі вони були такі (можливо й брешуть про декого), то вони з парадами не бігали по вулицях. Це трохи інший випадок.
консультант
11.10.2007, 23:41
Ви сумніваєтеся, що голубі суттєво відрізняються від тварин? Чи Ваші критерії вибіркові? В основному сексуальні? То Ви ж самі сказали, що тварини не бувають настільки голубими.
Звичайно, що не сумніаюсь! Собака не зможе зробити те, що "голубий", в плані розумовому але не робить те, що "голубий" в плані статевому. Нормальному чоловікові, навіть якби на щось закрутив гайку і на шию повісив магніт, він напевно дістав би інфаркт але голубим не став . Взагалі, на цю тему говорити більше не бачу потреби. Для мене вони просто збоченці. А для того, щоб він, один з другим задумався над своєю поведінкою, необхідно всім нам створити відповідні умови, а не робити "медвежу послугу" сюсюканням і надзвичайним захопленням. Замість того, щоб лікувати, ми сприяєм розвитку і поширенню "хвороби".
Звичайно з тою, яка спить з чоловіками або з чоловіком, який спить з жінками. Вони грішать але не мають відхилення від природньої, даної Богом норми. Ну гріх, то ніби і є відхилення від норми, даної Богом. Як можна грішити в межах цієї норми? Але то пусте. Прошу пана, Ви суперечите сам собі. Вам бридко їсти з однієї тарілки з чоловіком який спить з чоловіками, очевидно через огиду до якихось спеціальних чоловічих бактерій, які той може носити від своїх сексуальних партнерів. А може боїтеся заразитися? ;) Як у "Обитель зла"... Але Вам не бридко з жінкою яка також спить з чоловіками і очевидно також носить із собою ті страшні чоловічі бактерії :) Я думаю, що Вам або варто відкинути цю фобію, або боятися взагалі використовувати для прийому їжі один посуд зі сторонніми людьми. Негігієнічно.
консультант
12.10.2007, 09:38
Ну гріх, то ніби і є відхилення від норми, даної Богом. Як можна грішити в межах цієї норми? Але то пусте. Прошу пана, Ви суперечите сам собі. Вам бридко їсти з однієї тарілки з чоловіком який спить з чоловіками, очевидно через огиду до якихось спеціальних чоловічих бактерій, які той може носити від своїх сексуальних партнерів. А може боїтеся заразитися? ;) Як у "Обитель зла"... Але Вам не бридко з жінкою яка також спить з чоловіками і очевидно також носить із собою ті страшні чоловічі бактерії :) Я думаю, що Вам або варто відкинути цю фобію, або боятися взагалі використовувати для прийому їжі один посуд зі сторонніми людьми. Негігієнічно.
По-перше, я виходив із ситуації "на безлюдному острові" і стояло питання-
-їсти, щоб жити або не їсти, щоб вмерти. Ймовірність, що я помру від цих бактерії майже відсутня, а якщо навіть заразився б, то все обно залишається ще час і одночасно надія, що хтось може ще прибути на допомогу. А там підлікуюсь. Якщо б я мав їсти з "голубим" з однієї тарілки, я краще вибрав би смерть через сумління, а не через фобію, а просто через внутрішнє несприйняття бридоти. Особисто для мене це стіна, через яку я не можу перелізти.
Нема ніякої логіки. Якщо гомік і натурал однаково регулярно миються, то яка різниця з якої тарілки їсти :)
Boris_Kiev
12.10.2007, 10:09
Нема ніякої логіки. Якщо гомік і натурал однаково регулярно миються, то яка різниця з якої тарілки їсти :)Не скажіть. В деяких субкультурах, скажемо так, це не просто "западло", але й тягне за собою наслідки.
Розповідала жінка - лікар СІЗО: В перший же день роботи її суворо проінструктували: оце посуд для прийому ліків натуралами, а це - для пєтухів. не переплутайте, інакше матимете неприємності.
Ну а це взагалі брєд сивої кобили. Пєтух виходить гомік, а той хто його .... перемагає, той натурал :)
Нема ніякої логіки. Якщо гомік і натурал однаково регулярно миються, то яка різниця з якої тарілки їсти :)
А гомік ще може бути заражений спідом. І, споживаючи з ним з однієї тарілки, можна через слину заразитися. ;)
Додано через 2 хвилини
Ну а це взагалі брєд сивої кобили. Пєтух виходить гомік, а той хто його .... перемагає, той натурал :)
Мужеложество в тюрмі, хлопці, то окрема тема. Там частіше стають такими, бо їх опускають... :shy:
Спід через слину не передається...
консультант
12.10.2007, 15:49
Martini, при чому тут логіка... ? Це просто неприязнь, яка відчувається всім єством.
Якщо виходити можливо з позиції окремих осіб жіночої статі, то в деякій мірі я їх і розумію... . Ззовні симпатичний, нормальної або спортивної статури, цікавий співрозмовник і статево спроможний. Дивлячись на звичайного чоловіка, може закрадатись думка, чи не імпотент, а тут факт на лице. "Голубий", значить 100% не імпотент. Враховуючи всі ці риси і перебуваючи в полоні сексуальних фантазій, можливо деякі і тягнуться до таких секс символів... . Категорія жінок, які з острахом дивляться на інтимні стосунки з чоловіками мають в тому сенс, тому що можуть спілкуватись з представником протилежної статі, не переживаючи за те, що будуть згвалтовані. Жінки їх не цікавлять.
Щоб я їв з ним з однієї тарілки, а він очами " їв " мене і думав, коли я йому "дам", то ви мені вибачте... . Навіть, якщо він так не думає, то все одно, подивіться на їх вигляд і вираз обличчя. Намальовані, постійно єхидно усміхнені, ніби ігнорує всіх, хто його не сприймає, ходить з високо піднятою головою, показуючи свою зверхність над іншими, при розмові, майже святий, а душею, зразу видно - "голубий". Звичайно, можна фантазувати і виправловувати збоченців на засадах гуманності але ж це оправдовування не буде все одно щирим, від серця, це звичайнісінький самообман.
Для мене оправдовувати збоченця, це все одно, що підтримувати його або просто не хотіти усвідомлювати його суспільну небезпеку в плані дотримання норм культури поведінки серед людей, в тому числі і сексуальної.
Все. На цьому ставлю крапку. Йду на гілку до лейсбіянок.
І, споживаючи з ним з однієї тарілки, можна через слину заразитися.
Не можна-не дуріть народ.
Сильно , як би голубий згвалтував чийогось сина, а батько сказав :" Мовчи сину, ми християни, будь покірним і лагідним, немай злоби та ненависті до нього, це культурний чоловік!"
Ви знову намагаєтеся підмінити одну проблему іншою і з цієї іншої вивести висновок про першу, який насправді її не стосується. Згвалтування - це злочин, причому як звичайне, так і голубе. То які ж можна зробити висновки про гомосексуалізм, виходячи з описання ситуації такого згвалтування??? Тут мова про згвалтування, про насильство, а не про гомосексуалізм.
Аналогічний хід думок Ви демонструєте, коли запитуєте в жінок, що вони сказали б, якби голубий переспав з їх чоловіком. Ну, і який же можна буде зробити висновок, якщо вони скажуть про нього щось негативне??? Переспати з чужим чоловіком - це ж зовсім інша дія, ніж бути гомосексуалом. За Вашою логікою можна також спитати в жінки про її ставлення до жінки традиційної орієнтації, яка переспить з її чоловіком; і якщо жінка відповість про дуже негативне ставлення, то на підставі цього лаяти жінок традиційної орієнтації.
Для кожного християнина мовчати на гріх - теж гріх
Гаразд, у християнстві гомосексуалізм - це гріх, і Ви можете про це не мовчати. Але мені цікаво зрозуміти, чому Ви висловлюєтесь у такому дусі, ніби це набагато більший гріх, ніж інші поширені гріхи. Я вже писав, що, напр., сповідувати релігію, відмінну від християнської, - це теж гріх, з християнської точки зору. То невже будемо "ізолювати" мусульман, буддистів та атеїстів? Чому Ви не можете подивитися на голубих як на представників своєрідної культури, з якою Ви не згодні, але яка має мати право вільно розвиватись? Чому Ви відмовляєтеся назвати культурним хорошого і талановитого хлопця, виходячи лише з його сексуальної орієнтації? Невже саме цей аспект настільки важливий для загальної характеристики людини? І чи не пропонуєте Ви заборонити музику Чайковського?
Додано через 32 хвилини
Я... Я... Я... Я!!! І нічого більше. Пустота під тонкою оболонкою. Ваша відповідь зриває з Вас маску.
Ніякої маски й не було. Я усвідомлюю, що кожна людина має свою власну мораль. Дискусії на моральні теми зводяться по суті до намагань або переконати іншого, що з його моральної аксіоматики випливає інше твердження, ніж він думав, або змінити саму його аксіоматику, діючи на його емоції. Якщо ні першого, ні другого зробити не вдається, залишається просто розібратися, чим відрізняються між собою моральні аксіоматики тих, хто дискутує. Детальніше про природу моралі див. тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24489
Наполегливо вимагаючи від усіх оточуючих поваги до себе, Ви зневажаєте усіх.
У якому розумінні "вимагаю поваги" і в якому розумінні "зневажаю"? Жодної з таких дій я за собою не помічав. Я взагалі рідко вживаю слово "повага"; воно якесь нечітке.
Навіть Ви проти здорового глузду: якщо усі мали Ваші такі хибні переконання, людей на світі вже б давно не було.
Зовсім ні! Адже мої переконання не полягають у тому, що всі мають бути гомосексуалами. І я вже пояснював, що завжди натуралів буде більшість, так що людство успішно розмножуватиметься.
консультант
12.10.2007, 20:42
\Оля\
А гомік ще може бути заражений спідом. І, споживаючи з ним з однієї тарілки, можна через слину заразитися.
Не можна-не дуріть народ.
Добре, більше не буду !
Спід через слину не передається...
Визнаю. Була неправа. :) Прочитала, що поки що доведено, що тільки через кров, сперму, вагінальні виділення і материнське молоко. Чомусь думалося, що через any body fluid. Але у мене таке передчуття, що пізніше знайдуть, що таки через всі виділення з тіла. ;)
Я вже писав, що, напр., сповідувати релігію, відмінну від християнської, - це теж гріх, з християнської точки зору.
Помиляєтесь. Ми, християни, вважаємо це не за гріх, а за недосконалість.
І чи не пропонуєте Ви заборонити музику Чайковського?
Є такі, яким бридко навіть його слухати. Я особисто не помічаю в його творах пропаганди гріха. Лєнський кохає Ольгу, Водемон кохає Іоланту.
Я усвідомлюю, що кожна людина має свою власну мораль.
Поняття "суспільна мораль" Вам незнайоме?
Детальніше про природу моралі див. тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24489
Подивився. Ви вперто йдете проти власного 3-го пункту. А до того ж зрозумів, що був правий щодо Вашого егоцентризму.
У якому розумінні "вимагаю поваги" і в якому розумінні "зневажаю"? Жодної з таких дій я за собою не помічав.
Тому й не помічаєте.
Адже мої переконання не полягають у тому, що всі мають бути гомосексуалами.
Значить ще Є надія.
І я вже пояснював, що завжди натуралів буде більшість.
Хоча б це визнаєте. Так чого заради більшість мусить терпіти гей-паради?
Поняття "суспільна мораль" Вам незнайоме?
Про таку теж можна говорити.
Подивився. Ви вперто йдете проти власного 3-го пункту.
У чому? Не розумію.
А до того ж зрозумів, що був правий щодо Вашого егоцентризму.
Навпаки, моя мораль не відноситься до егоїстичних. Я враховую інтереси інших; зокрема, виступаю за найповнішу реалізацію свободи кожного, а не тільки моєї власної свободи.
Так чого заради більшість мусить терпіти гей-паради?
Заради задоволення бажань меншості. Це неважко "терпіти", можна навіть просто не дивитись. Учасники гей-парадів не обмежують свободу інших, якщо тільки не трактувати свободу в настільки широкому розумінні, при якому свобода однієї істоти неможлива без придушення свободи інших істот.
консультант
13.10.2007, 20:32
[QUOTE=D.M.;149462]Ви знову намагаєтеся підмінити одну проблему іншою і з цієї іншої вивести висновок про першу, який насправді її не стосується. Згвалтування - це злочин, причому як звичайне, так і голубе. То які ж можна зробити висновки про гомосексуалізм, виходячи з описання ситуації такого згвалтування??? Тут мова про згвалтування, про насильство, а не про гомосексуалізм.
Аналогічний хід думок Ви демонструєте, коли запитуєте в жінок, що вони сказали б, якби голубий переспав з їх чоловіком. Ну, і який же можна буде зробити висновок, якщо вони скажуть про нього щось негативне??? Переспати з чужим чоловіком - це ж зовсім інша дія, ніж бути гомосексуалом. За Вашою логікою можна також спитати в жінки про її ставлення до жінки традиційної орієнтації, яка переспить з її чоловіком; і якщо жінка відповість про дуже негативне ставлення, то на підставі цього лаяти жінок традиційної орієнтації.
Гаразд, у християнстві гомосексуалізм - це гріх, і Ви можете про це не мовчати. Але мені цікаво зрозуміти, чому Ви висловлюєтесь у такому дусі, ніби це набагато більший гріх, ніж інші поширені гріхи. Я вже писав, що, напр., сповідувати релігію, відмінну від християнської, - це теж гріх, з християнської точки зору. То невже будемо "ізолювати" мусульман, буддистів та атеїстів? Чому Ви не можете подивитися на голубих як на представників своєрідної культури, з якою Ви не згодні, але яка має мати право вільно розвиватись? Чому Ви відмовляєтеся назвати культурним хорошого і талановитого хлопця, виходячи лише з його сексуальної орієнтації? Невже саме цей аспект настільки важливий для загальної характеристики людини? І чи не пропонуєте Ви заборонити музику Чайковського?
Додано через 32 хвилини
Нічого я не намагаюся знову "підмінити", це знову Ваш особистий висновок. Так, як Ви тут проаналізували, ми так "аналізували" на гілці про самооборону. Але там був просто жарт. А тут причому..."Для того, щоб зробити той, чи інший висновок, людина повинна зважити всі позитивні та негативні моменти, які пов"язані з цим питанням, а не ходити в "рожевих окулярах" не помічаючи "темних хмар".
Коли буде йти вже мова про згвалтування, то вже буде пізно говорити про гомосексуалізм. Якщо ми будемо постійно розглядати окремо лише сам факт пораження людини електричним струмом, не роз"яснюючи природу струму, його користь та небезпеку, це все буду дурному радість.
Люди і надалі будуть поражатись струмом. Тому, щоб зрозуміти гомосексуалізм, необхідно вивчити його, як можна глибше, хоч потреби в принципі не бачу. Людині Бог дав Волю \право вибору\, хочеш, вбивай, грабуй але одночасно і дав Закон. Я виходжу із Закону і власних переконань. Вам було б добре не критикувати мене, а просто сказати, що з моєю думкою Ви не згідні, а маєте ось таку... . Поки що крім критики у Вас я нічого не бачу. Я якщо критикую, то зразу стараюсь пояснити чому ? Не в обіду, раджу про це подумвти й іншим.
На рахунок сповідування іншої релігії те, що Ви кажете, я взагалі не сприймаю, як християнин. Для мене будь-яка релігія, яка допомагає на Шляху до Пізнання Істини, сприяє Духовному та моральному піднесенню людини в процесі пізнання Бога - це Шлях. Я вже писав, Львів один, а доріг до нього багато. Я не збираюсь їхати до Львова з протилежної сторони, в мене є своя дорога. Зате інші люди на протилежній стороні мають свою дорогу і їм немає змісту їхати з моєї сторони. Кінцевий пункт призначення все одно Львів. Так само і всіх релігій - Бог!
Якщо Ви такий критик, то давайте поясніть мені, до культури яких народів належать голубі і на засадах якої релігії, вони так "окультуруються"? Ви ж кажете, що вони представники своєрідної культури.
Boris_Kiev
13.10.2007, 21:38
Заради задоволення бажань меншості. Це неважко "терпіти", можна навіть просто не дивитись. Учасники гей-парадів не обмежують свободу інших, якщо тільки не трактувати свободу в настільки широкому розумінні, при якому свобода однієї істоти неможлива без придушення свободи інших істот.
Може дозволимо справляти природні потреби просто на центральних вулицях кожного міста ?
Ну випила людина пива. Ну з"їла несвіжий пиріжок.
Свободу - КОМУ ? А якщо людна - даун ? Дозволимо законодавчо чи ні ?
Останні спекотні дні, красуні на вулицях у літньому одязі - ну чомусь не хочу народ про чоловічі дупи дописувати :)
ну дык и не пишите...
Додано через 16 хвилин
Ось, дивіться поки не звикнете.
http://youtube.com/watch?v=SB3M7vByoDM
Любовь - прекрасна !
Украина, конечно не Ирак, где за гомосексуализм вешают, но и до Европы нам ооооооооох как далеко... как до Луны.....
Спасибо Вам, Д.М., за поднятие этой темы.
Полковник
14.10.2007, 01:33
Ребята, вот, не помню, писАл я уже этот анекдот или нет.
Если ДА, то за повтор извините.
- ты когда-нибуть имел педораса?
- Ты чё? НО! я один раз имел мужика, который неоднократно имел педораса!
Любовь - прекрасна !
ТАК! Природно, якщо йдеться про любов людьску.
У чому? Не розумію.
Це дуже ускладнює випадок.
Ніякої маски й не було. Я усвідомлюю, що кожна людина має свою власну мораль. Дискусії на моральні теми зводяться по суті до намагань або переконати іншого, що з його моральної аксіоматики випливає інше твердження, ніж він думав, або змінити саму його аксіоматику, діючи на його емоції. Якщо ні першого, ні другого зробити не вдається, залишається просто розібратися, чим відрізняються між собою моральні аксіоматики тих, хто дискутує.
Ви, бачу, далі за своє. Скажіть, яка мораль може бути під час гомосексуального акту? Яка мораль може бути, коли взагалі щось запихати в задній прохід, які має зовсім інші фунції. Не кажучи вже про те ЩО туди запихають гомосексуалісти.
Я вже в свій час підкреслював, що Бог ( якщо не вірите в Бога, підставте слово Природа) створив статеві органи чоловіка і жінки для продовження роду. Доповнивши все статевим потягом і задоволенням під час виконання статевого акту. Християнство обмежило можливість цього акту ТІЛЬКИ між чоловіком і жінкою які перебувають в шлюбі. Це - мораль!
Все інше є аморальність. А це про що Ви тут говорите - просто гидота, яка не має аналогів в природі.
Boris_Kiev
14.10.2007, 16:15
А це про що Ви тут говорите - просто гидота, яка не має аналогів в природі.
Має. Пуделі люблять виконувати фрикції об вовняні брюки або хутряні чоботи. Незлежно від статі власника брюк /чоботів.
Має. Пуделі люблять виконувати фрикції об вовняні брюки або хутряні чоботи. Незлежно від статі власника брюк /чоботів.
Згідний. З одною поправкою. Пуделі не експлуатують нічийого заднього проходу, що є пріоритетом гоміків.
якщо йдеться про любов людську
А Ви вважаєте любов двох людей (незалежно від статі) нелюдською любов"ю ?!
П.С. Ви недостатню кількість разів переглянули відео (див. посилання вище) :-D
Треба лікувати пуделя, від зоофілії...http://i.smiles2k.net/aiwan_smiles/tease.gif (http://smiles2k.net/aiwan_smiles/2/index.html)
Для того, щоб зробити той, чи інший висновок, людина повинна зважити всі позитивні та негативні моменти, які пов"язані з цим питанням, а не ходити в "рожевих окулярах" не помічаючи "темних хмар".
Коли буде йти вже мова про згвалтування, то вже буде пізно говорити про гомосексуалізм. Якщо ми будемо постійно розглядати окремо лише сам факт пораження людини електричним струмом, не роз"яснюючи природу струму, його користь та небезпеку, це все буду дурному радість.
Люди і надалі будуть поражатись струмом. Тому, щоб зрозуміти гомосексуалізм, необхідно вивчити його, як можна глибше, хоч потреби в принципі не бачу.
Ця Ваша цитата звучить осмислено лише за умови, якщо Ви припускаєте, що гомосексуальна орієнтація сприяє потягу до згвалтувань. Ви десь бачили відповідну статистику? Поясніть Вашу думку, бо я так припускати не маю жодних підстав. Тут, до речі, вже згадували про натурала Чикатіло. А щоб так прославився голубий? Ви чули про такі випадки?
. Я якщо критикую, то зразу стараюсь пояснити чому?
Я теж. Не забудьте пояснити те, про що йшлося вище.
Може дозволимо справляти природні потреби просто на центральних вулицях кожного міста
Не варто, бо це негігієнічно, призведе до смороду і, можливо, епідемій. Хоча ця пропозиція теж не така вже й фантастична: в Індії воно так і є. У кожній країні свої стандарти гігієни.
Додано через 17 хвилин
Ви, бачу, далі за своє. Скажіть, яка мораль може бути під час гомосексуального акту? Яка мораль може бути, коли взагалі щось запихати в задній прохід, які має зовсім інші фунції. Не кажучи вже про те ЩО туди запихають гомосексуалісти.
Я вже в свій час підкреслював, що Бог ( якщо не вірите в Бога, підставте слово Природа) створив статеві органи чоловіка і жінки для продовження роду. Доповнивши все статевим потягом і задоволенням під час виконання статевого акту.
Я вже писав тут про те, що слід відрізняти статеві органи від ерогенних зон. Не буду детально повторювати. І гомосексуалізм теж існує у світі, створеному тим самим Богом. На підставі чого вважати його неприродним? І склалося так у цьому ж світі, що основна функція сексу - задоволення, а не продовження роду.
Християнство обмежило можливість цього акту ТІЛЬКИ між чоловіком і жінкою які перебувають в шлюбі.
Зверніть увагу, що зараз майже всі цілком толерантні до дошлюбного сексу, хоча формально це гріх з християнської точки зору. Я вірю, що рано чи пізно так буде і з одностатевим сексом.
Що ж до Ваших оцінок про мораль і аморальність, то вони просто відбивають різницю між моєю мораллю та Вашою мораллю (яка, можливо, не відрізняється від християнської). Навряд чи хтось із нас переконає іншого.
консультант
14.10.2007, 19:34
Ця Ваша цитата звучить осмислено лише за умови, якщо Ви припускаєте, що гомосексуальна орієнтація сприяє потягу до згвалтувань. Ви десь бачили відповідну статистику? Поясніть Вашу думку, бо я так припускати не маю жодних підстав. Тут, до речі, вже згадували про натурала Чикатіло. А щоб так прославився голубий? Ви чули про такі випадки?
Ви самі починаєте "переводити стрілки" . При чому тут натурали. Ми за них мову не ведемо. Відкривайте гілку і критикуйте натуралів. Зате я знаю випадки, коли голубі гвалтували хлопчиків. Крім того, навчаючись
в одному із Львівських вузів, я неодноразово в прямому смислі слова "відключав голубих", які нагло приставали до мене і в трамваях, і в кінотеатрах. І буду це робити надалі, поки їх мозги не стануть на місце. Я розумію, що це не вихід але це мій, "народний метод лікування".
Boris_Kiev
14.10.2007, 20:37
Не варто, бо це негігієнічно, призведе до смороду і, можливо, епідемій.
Смороду фізичного. Епідемій фізічних.
А те, про що тут йдеться - епідемія психічна. І як для мене - сморід моральний.
в Індії воно так і є. У кожній країні свої стандарти гігієни.
Точно. Содом. Лесбос...
D.M.,
Коли Ви з"явилися на форумі, я поставився до Вас із певною повагою - за Ваші дописи на тему буддизму.
І тому все соромився запитати - а Ви особисто яке відношення маєте до теми гомосексуалізму ?
Вибачте за відверте запитання.
Я вже писав тут про те, що слід відрізняти статеві органи від ерогенних зон.
Я вже не є молодою людиною, але вперше в житті чую, що пряма кишка є ероґенною зоною. Не думаю, що хтось з моїх ровесників (Борис, Степанич, Читач) чули про це.
Я згідний, може люди з пошкодженою психікою і дістають від цього задоволення. Але є люди, які дістають задоволеня, коли луплять лобом стіну, ріжуть собі шкіру і т.д. Кажуть, що величезне задоволення дістають серійні вбивці, коли мордують чергову жертву. Але чи можу я назвати таких індивідумів нормальними людьми?
А по друге, чи ця гидота така вже цікава нормальним людям?
Читатель_Обкома
15.10.2007, 08:35
Я вже не є молодою людиною, але вперше в житті чую, що пряма кишка є ероґенною зоною. Не думаю, що хтось з моїх ровесників (Борис, Степанич, Читач) чули про це.
Пан Педро...зашел на ету ветку...только увидев Ваш ник...из любопытства,что Вас сюда привело...:8:
Вы уж на будущее..не упоминайте мой ник .на етой веточке всуе...ок?:mad:
консультант
15.10.2007, 08:48
А по друге, чи ця гидота така вже цікава нормальним людям?
Цікава, тому що вона існує. І щоб перестала цікавити її необхідно як змога всесторонньо проаналізувати. А читати "втихар"я і робитись "святим" це не вихід. Хто статево не стриманий і морально не стійкий, можете на цю гілку не заходити. Одіньте "рожеві окуляри" і подивіться, як в нас всьо класно.
Додано через 6 хвилин
Чикатило один на кілька міліонів, а "голубий" один можливо і на тисячу. Чикатили не організовують багаточисельні протести на права сексуальних меншин на відміну від "голубих".
Ви самі починаєте "переводити стрілки" . При чому тут натурали. Ми за них мову не ведемо. Відкривайте гілку і критикуйте натуралів.
Я не бачу причин критикувати натуралів. Інша справа - критикувати гвалтівників. Це у Вас виходить "переведення стрілок", ніби ця критика означає критику сексуальної орієнтації. Ваші міркування звучать так, як коли б Ви виступали проти яблук на підставі того, що вони бувають червивими.
Зате я знаю випадки, коли голубі гвалтували хлопчиків.
І через існування таких злочинців повинні страждати мирні геї?
А те, про що тут йдеться - епідемія психічна. І як для мене - сморід моральний.
Якщо вважати це дуже аморальним, то так. Але я так не вважаю.
Ви особисто яке відношення маєте до теми гомосексуалізму ?
Замислююся про інтереси людей нетрадиційної орієнтації, не вважаючи цю орієнтацію поганою. Започаткував цю тему на цьому форумі. Ось таке відношення до теми.
Я вже не є молодою людиною, але вперше в житті чую, що пряма кишка є ероґенною зоною.
Я теж трохи здивувався, коли вперше про це почув. Раніше я думав, що від самого гомосексуального акту оргазм отримує лише активний гей. Але кажуть, що якраз у задньому проході теж суттєва ерогенна зона. Втім, якби навіть це було якось по-іншому, яке кому діло? Двоє людей отримують задоволення, нікому не заважаючи. Що в цьому поганого?
Але є люди, які дістають задоволеня, коли луплять лобом стіну, ріжуть собі шкіру і т.д. Кажуть, що величезне задоволення дістають серійні вбивці, коли мордують чергову жертву. Але чи можу я назвати таких індивідумів нормальними людьми?
Це приклади, в яких фігурує або шкідливість для здоров'я, або порушення свободи інших людей. Гомосексуалізму це не притаманне (якщо він не насильницький).
Чикатило один на кілька міліонів, а "голубий" один можливо і на тисячу.
Про Чикатіло я згадував у контексті, чи голубі більш схильні до згвалтувань, ніж натурали. Ви маєте на увазі, що серед геїв 1/1000 таких, як Чикатіло, чи що 1/1000 людей - геї? Кожне з цих тверджень навряд чи правильне, а якщо й правильне, то не є причиною для звинувачень на адресу мирних геїв.
Чикатили не організовують багаточисельні протести на права сексуальних меншин на відміну від "голубих".
Мітинги на підтримку вбивць? Хм... Іноді і такі будуть непоганими: напр., якщо це мітинги проти смертної кари.
Boris_Kiev
15.10.2007, 19:26
ФУУУУ !!!!!!!
консультант
15.10.2007, 20:31
Я не бачу причин критикувати натуралів. Інша справа - критикувати гвалтівників. Це у Вас виходить "переведення стрілок", ніби ця критика означає критику сексуальної орієнтації. Ваші міркування звучать так, як коли б Ви виступали проти яблук на підставі того, що вони бувають червивими.
Дякую, що просвітили ! Шкода, що раніше не знав цієї інформації... . Скільки мирних геїв потерпіло через мою необізнаність, шкода... . Дійсно, причому тут гей, це лиш частина гея винувата, яка паразитує на його тілі. Що і треба було доказати. Нарешті тему вивчено - винного знайдено.
Геїв - не рухати. Паразитів - нищити !
Додано через 1 годину 19 хвилин
Голубі - прекрасні люди,
Ми їх бачимо повсюди:
І в готелі, в ресторані,
Не такі вони й погані !
Пишуть музику, читають
Час від часу друзів грають,
Ну, а що їм ще робити...?
Вони ж люди, хочуть жити... !
ФУУУУ !!!!!!!
Прошу пояснити детальніше.
Дякую, що просвітили ! Шкода, що раніше не знав цієї інформації... . Скільки мирних геїв потерпіло через мою необізнаність, шкода... . Дійсно, причому тут гей, це лиш частина гея винувата, яка паразитує на його тілі. Що і треба було доказати. Нарешті тему вивчено - винного знайдено.
Геїв - не рухати. Паразитів - нищити !
Виходить, що це Ви говорите про паразитів, які спричинюють схильність до згвалтування. На жаль, така схильність буває не тільки в геїв.
А Ви вважаєте любов двох людей (незалежно від статі) нелюдською любов"ю ?!
П.С. Ви недостатню кількість разів переглянули відео (див. посилання вище) :-D
Невже Ви разом з D.M. вважаєте, що протиприодний содомський гріх взагалі можна пов"язувати з високими почуттями? (Написав було діагноз, та видалив.) Починаю дякувати Богу за появу СНІДу саме в той час, коли людство почало говорити про так звану толерантність там, где треба захищати абсолютну більшість від галасливої бридкої меншини.
P.S. Особливий респект Консультантові за його метод лікування.
консультант
16.10.2007, 23:37
Виходить, що це Ви говорите про паразитів, які спричинюють схильність до згвалтування. На жаль, така схильність буває не тільки в геїв.
Шановний D.M.! Ви знаєте... , я вже не знаю, що Вам відповісти, щоб В мене зрозуміли... . Ну не люблю я геїв, зрозумійте мене правильно. Навіть до лейсбіянок в мене немає такої відрази, як до них. Лейсбіянки - це слабша половина людства, я б ще міг якусь скидку їм зробити, а тим, ну ніяк не можу. Вони підривають чоловічий авторитет. Дивіться навіть в шкільному підручнику знайшов загадку:
Діти припиняйте сміх
Ця загадка для Вас всіх... .
Він ні мудрий, ні дурний,
Не подібний на тварину,
Ходить теж на двох ногах
І нагадує людину... .
Всюди дивиться не так,
Лиш на хлопців споглядає,
А дівчаток, як завжди,
Він чомусь не зачіпає...
Він культурний і простий,
Егоїстом теж буває,
Що спитаеш, він завжди
Відповідь готову має...
В сумці носить косметичку
І палити має звичку,
А зв"язки- на кожнім кроці,
Не рахуючи на боці...
Тяжко він працює в парі,
Ще й приходиться у барі.
Грошей він багато має,
Куди діти їх, не знає...
Хто ж це діточки такий...?
Це звичайно - .......... \ голубий\!
Невже Ви разом з D.M. вважаєте, що протиприодний содомський гріх взагалі можна пов"язувати з високими почуттями? (Написав було діагноз, та видалив.) Починаю дякувати Богу за появу СНІДу саме в той час, коли людство почало говорити про так звану толерантність там, где треба захищати абсолютну більшість від галасливої бридкої меншини.
Я вважаю, що високе почуття любові не залежить від сексуальної орієнтації.
Про появу СНІДу я би не радувався дуже... вона, знаєте, може і Вас торкнутися. "От сумы и от тюрьмы не зарекайся!" (Сподіваюся, Ви в курсі, що ця хвороба притаманна не лише геям... :-O)
І чому це (і від чого) саме Вас потрібно захищати ??
Ну не люблю я геїв, зрозумійте мене правильно.
Повністю підтримую!З точки зору християнина содомський гріх - один з найтяжчих.
Просто по людськи відчуваю огиду до таких.
Boris_Kiev
17.10.2007, 10:29
Ну не люблю я геїв, зрозумійте мене правильно
А хто їх любить, окрім них самих ? Хіба що ... лесбійки (чисто платонічно). :)
Ну не люблю я геїв, зрозумійте мене правильно. Навіть до лейсбіянок в мене немає такої відрази, як до них.
Це описання Ваших особистих смаків. У цьому і весь прикол, що по суті негативне ставлення до нетрадиційної орієнтації зводиться до нав'язування меншості смаків більшості. Це стосується не тільки сексуальної орієнтації, а і взагалі негативного ставлення до диваків.
Звичайно, у Вас є й інші обгрунтування, і я не заперечую, що вони розумні в межах тієї моралі, яку сповідуєте Ви.
Вони підривають чоловічий авторитет.
Вони не заважають Вам бути "авторитетним чоловіком" у Вашому розумінні. У громадянському суспільстві кожен сам обирає, яким бути і чим займатись, і не зобов'язаний при цьому враховувати умовні правила, які пов'язують поведінку з тим, ким він є від народження: чоловіком чи жінкою, білим чи негром, дворянином чи простолюдином.
Додано через 3 хвилини
А хто їх любить, окрім них самих ?
У сексуальному розумінні, як правило, ніхто, крім них самих (хіба що це одностороннє кохання). Але в іншому розумінні любити людину можна у зв'язку з різними якостями. Хіба сексуальна орієнтація відіграє для цього провідну роль?
консультант
17.10.2007, 18:49
Вони не заважають Вам бути "авторитетним чоловіком" у Вашому розумінні. У громадянському суспільстві кожен сам обирає, яким бути і чим займатись, і не зобов'язаний при цьому враховувати умовні правила, які пов'язують поведінку з тим, ким він є від народження: чоловіком чи жінкою, білим чи негром, дворянином чи простолюдином.
Добре, я вже мовчу. Бог їм суддя... ! І взагалі, дякуючи форумові, я так наговорився про них, що відчуваю вже не буду навіть уваги звертати на них. Хіба, що пристане, то відключу. А так, хай мастять собі голову... . В принципі можна було б і закрити гілку на цій оптимістичній ноті... .
Повністю підтримую! З точки зору християнина содомський гріх - один з найтяжчих.
Просто по людськи відчуваю огиду до таких.
Шановний Ромко! Не треба відчувати огиду до нас. Це по-перше...
По-друге, якщо Ви вже заговорили про гріхи - немає найтяжчих, ні найлегших, ні навіть "слєганца" гріхів, імхо.
А якщо Ви - християнин, то "возлюби ближнего, как себя самого!"
;)
Додано через 2 хвилини
Добре, я вже мовчу. Бог їм суддя... ! ... В принципі можна було б і закрити гілку на цій оптимістичній ноті... .
нажаль, не все ще так оптимістично в нашій неньці... :p
консультант
17.10.2007, 20:41
А якщо Ви - християнин, то "возлюби ближнего, как себя самого!"
Для голубого ближні тільки голубі !
Для голубого ближні тільки голубі !
А Вы, простите, - голубой ? А если нет, то откуда Вам знать? :p :p :p
консультант
19.10.2007, 15:50
А Вы, простите, - голубой ? А если нет, то откуда Вам знать? :p :p :p
Я не голубий, а знаю, тому що голубий ніколи не був в мене ближнім. Навпаки, якщо є нагода,то після кожного удару він все більше стає дальнім !
Я не голубий, а знаю, тому що голубий ніколи не був в мене ближнім. Навпаки, якщо є нагода,то після кожного удару він все більше стає дальнім !
Тоже мне, християнын!!! :mad:
Християнин,не християнин,але Господь Бог знищив Содом за содомський гріх.
Треба чекати ще одного такого уроку,бо дуже багато розмножилось непотребу,голубих,лесбіянок і т.д.
консультант
19.10.2007, 20:22
Тоже мне, християнын!!!
Мовчати на гріх - гріх ! Краще бути таким християнином, як я, лиш би не голубим!
Мовчати на гріх - гріх ! Краще бути таким християнином, як я, лиш би не голубим!
Я зараз читаю останню книгу Стівена Кові "The 8th Habit". Там він нагадує, що є фізичні і є моральні закони, встановлені Богом. І так як порушення фізичних законів, наприклад якщо ви вистрибнете з вікна 10го поверху, так і порушення моральних законів веде до катастрофи. Нехтування як фізичними так і моральними законами ніколи не зробить людину щасливою. Ви десь бачили щасливого алкоголіка, наркомана чи вбивцю? Я - ні. Це саме стосується гомосексуалістів і інших збоченців.
Вони просто можуть одягнути "щасливу", радісну маску, а всередині...
До речі, думаєте виникнення AIDS було випадкове? Це - плата за нехтування моральними законами. І думаю, це тільки початок.
Біда нашого часу є та, що починається розмивання понять добра і зла. В нас на Заході зараз панує принцип: if you like it - do it! Тобто, роби що тобі подобається (хтось на цьому заробить гроші).
Думаю, розплата за такі "принципи" не примусить себе чекати.
Boris_Kiev
20.10.2007, 18:13
Верховна Рада підготувала проект закону, який дозволяє одностатеві шлюби.
Між футбольними суддями та ДАІшниками.
Християнин,не християнин,але Господь Бог знищив Содом за содомський гріх.
Та то був юдейський Бог! Після заведення Сина Він подобрішав. :)
Треба чекати ще одного такого уроку,бо дуже багато розмножилось непотребу,голубих,лесбіянок і т.д.
Не дочекаєтесь! :)
Ви десь бачили щасливого алкоголіка, наркомана чи вбивцю? Я - ні. Це саме стосується гомосексуалістів і інших збоченців.
Вони просто можуть одягнути "щасливу", радісну маску, а всередині...
Ви думаєте, Ви можете так добре вгадувати, що в них усередині? Ви просто застосовуєте Ваші стереотипи.
Додано через 21 хвилину
Біда нашого часу є та, що починається розмивання понять добра і зла.
Ці поняття завжди відносні, як я вже неодноразово пояснював. Задача про означення добра рівносильна задачі про задання моралі. У кожній моралі своє добро. Суспільна мораль (і разом з нею поняття добра та зла, як їх розуміє суспільство) не "розмивається", а просто змінюється.
В нас на Заході зараз панує принцип: if you like it - do it! Тобто, роби що тобі подобається (хтось на цьому заробить гроші).
Якщо ще врахувати (а це, безперечно, враховують), щоб не заважати іншим робити те, що подобається їм, то це якраз приблизно означає той принцип свободи, який стоїть у пункті 1 моєї моральної аксіоматики. Думаю, що є тенденція до все більшої ролі в суспільстві саме цього принципу. Це близько до того, що хочу я, хоча не зовсім тотожне з ним. Я, напр., морочу голову, щоб люди не закінчували життя самогубством. Може, це буде відкинуто так само, як і Ваше морочіння голови, щоб люди не займались одностатевим сексом.
Додано через 25 хвилин
Ось іще раз посилання, щоб було зрозуміліше:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24489
Та то був юдейський Бог! Після заведення Сина Він подобрішав.
Бог один!
У Ваші літа,повинні б це вже розуміти...
Цитата:
Допис від D.M.
"Та то був юдейський Бог! Після заведення Сина Він подобрішав."
Бог один!
У Ваші літа,повинні б це вже розуміти...
До чого тут літа? Невже Ви вважаєте, що чим людина старша, тим ближча до монотеїзму? У кожного своя думка про кількість богів, а я взагалі агностик у цьому питанні.
Але у процитованому йшлося навіть зовсім не про це. Розглядаючи Бога, в якого Ви вірите, як єдину особу (точніше, це Бог - Батько), я висловив думку про зміну характеру цієї Особи; ця зміна чітко прослідковується за біблійними текстами, якщо читати неупереджено.
якщо читати неупереджено.
Ось і читайте неупереджено. Багато чого відкриєте, багато чого зрозумієте...
Ось і читайте неупереджено. Багато чого відкриєте, багато чого зрозумієте...
Я завжди намагаюся бути неупередженим. Моя думка циркулює незалежно від Ваших стереотипів.
навіть я би сказав циркулює всепереч здоровому глузду
навіть я би сказав циркулює всепереч здоровому глузду
Ви називаєте здоровим глуздом дискримінаційні висловлювання щодо людей нетрадиційної сексуальної орієнтації? :mad:
консультант
24.10.2007, 14:01
lvivde, для чого Ви знущаєтесь над людьми ? Я б зрозумів причину Вашого захисту сексуальних меншин, як би Ви були в їх рядах. Але Ви самі не поділяєте їх поглядів, а тут намагаєтесь доказати протилежне. Не суперечне сами собі, це не розумно з Вашої сторони.
lvivde, для чого Ви знущаєтесь над людьми ? Я б зрозумів причину Вашого захисту сексуальних меншин, як би Ви були в їх рядах. Але Ви самі не поділяєте їх поглядів, а тут намагаєтесь доказати протилежне. Не суперечне сами собі, це не розумно з Вашої сторони.
а він і є в тих рядах
Це я не в їх рядах. Не плутайте різних опонентів, а головне - не плутайте погляди зі смаками.
консультант
24.10.2007, 19:14
Це я не в їх рядах. Не плутайте різних опонентів, а головне - не плутайте погляди зі смаками.
За Вас мови ніхто і не вів. Може просто "на злодію шапка горить" - це вже інше... .
За Вас мови ніхто і не вів.
Звідки ж Ви тоді взяли про lvivde? Може, особисто з ним знайомі? (Тоді знімається моє перше зауваження.) Може, він висловлював Вам своє негативне ставлення до гомосексуалізму? (Тоді знімається моє друге зауваження.)
консультант
24.10.2007, 19:38
Ви називаєте здоровим глуздом дискримінаційні висловлювання щодо людей нетрадиційної сексуальної орієнтації?
Я давав відповідь на цю цитату. ЇЇ автор, наскільки я бачу в профілі зі Львова , а Ви, шановний D.M. із Житомира. То ВИ що, нюх втратили, чи вирішили трохи розважитись...?
Я давав відповідь на цю цитату. ЇЇ автор, наскільки я бачу в профілі зі Львова
Шановний консультанте! Ви зі мною незнайомі, і не Ваша справа, які в мене сексуальні вподобання. Це по-перше.
По-друге, Ви ж не зміните свою точку зору, якщо Ваш товариш любить яблука, а терпіти не може, наприклад, груші?
Ви, напевно як і всі, цінуєте ту чи іншу людину за її якості, а не за те, що вона любить їсти (читай: кого кохає та з ким спить).
Додано через 2 хвилини
lvivde, для чого Ви знущаєтесь над людьми ?
Це я знущаюсь ? :8:
"нііііііііччооонепанімаю..."
Додано через 4 хвилини
...тому що голубий ніколи не був в мене ближнім. Навпаки, якщо є нагода,то після кожного удару він все більше стає дальнім !
Може і не було у Вас знайомих геїв... А може, хтось з них просто має достатньо здорового ґлузду, щоб Вам не відкриватися... :beee:
консультант
25.10.2007, 10:06
Ви, напевно як і всі, цінуєте ту чи іншу людину за її якості, а не за те, що вона любить їсти (читай: кого кохає та з ким спить).
Та ради Бога, Ivivde, це Ваш вибір... .
Хм... Странно :) Редко захожу на форум, и с удивлением обнаружил что ветка сия жива и процветает...
Любопытно как там главный зачинщик Эдик поживает. Интересно, а полное имя кго как? Едарас или Педуард? (с) :)
консультант
25.10.2007, 21:45
Може і не було у Вас знайомих геїв... А може, хтось з них просто має достатньо здорового ґлузду, щоб Вам не відкриватися...
А що тут відкриватися, вони завжди відкриті. Там на гілці є вірш про їх відкритість.
Boris_Kiev
25.10.2007, 22:52
Хм... Странно :) Редко захожу на форум, и с удивлением обнаружил что ветка сия жива и процветает...
Потрібні Ваші колишні колеги з інструментами ПР-73 (чи то –77, забув).
Для тих, хто не знає: ПР – це не партія регілнів, а “палка резиновая”.
Любопытно как там главный зачинщик Эдик поживает. Интересно, а полное имя кго как? Едарас или Педуард? (с) :)
Edik ніби не гомік. Так собі, ексгібіціоніст з російського містечка.
Першим гомосеком тут колись був Heroe
До речі, хто нарешті переніс тему “Гомосексуалізм” із “Філософії те релігії” до “Про ЦЕ” ? Правильніше було би започаткувати “збоченський” розділ під назвою “ПРО ТЕ”
консультант
25.10.2007, 23:03
(с) :)
Це нормальний метод. Поки голубі на форумі, поти не грішать. Не дамо грішити голубим !:feminist:
А що тут відкриватися, вони завжди відкриті. Там на гілці є вірш про їх відкритість.
Далеко не завжди! Особливо в країнах, де гомофобія процвітає (включаючи Україну).
консультант
26.10.2007, 10:42
Далеко не завжди! Особливо в країнах, де гомофобія процвітає (включаючи Україну).
Не гомофобія, а духовність !
Не гомофобія, а духовність !
Не духовність, а дискримінація! :ninja:
Boris_Kiev
26.10.2007, 12:00
У будь-якому суспільстві психічно хворі особи юридично вважаються "обмежено дієздатними". Таким, наприклад, ніхто на дозволить всиновити дитину.
Хто би як не кричав, що "гоми-психічно нормальні", але я ніколи не проголосую за депутата-гомофіла.
Уявіть собі абсурд: у ВР опиниться більшість гоміків. Ось вони мабуть підвищать народжуваність і приймуть новий, "правильний" сімейний кодекс. НЄ ?
Молодой пират подходит к капитану Флинту и говорит:
- Капитан, мне подбросили голубую метку... Я знаю, что чёрная метка означает, что меня скоро убьют, но что означает голубая - не знаю!
- Тоже ничего хорошего, - ответил Флинт.
У будь-якому суспільстві психічно хворі особи юридично вважаються "обмежено дієздатними". Таким, наприклад, ніхто на дозволить всиновити дитину.
Лолита - умница ! (http://www.gay.ru/news/rainbow/2007/10/26-11276.htm)
П.С. а причому тут психічно хворі люди? Борисе, я вам "Гамерику відкрию" - психічний стан здоров'я не залежить від сексуальних вподобань :p
Додано через 1 хвилину
Молодой пират подходит к капитану Флинту и говорит:
- Капитан, мне подбросили голубую метку... Я знаю, что чёрная метка означает, что меня скоро убьют, но что означает голубая - не знаю!
- Тоже ничего хорошего, - ответил Флинт.
Фор хум хау... :D
консультант
26.10.2007, 17:01
Lvivde, а якщо трапляються випадки статевих зносин з тваринами, то це по-Вашому виходить все нормально... ? Ви ж кажете, що психічний стан здоров"я не залежить від сексуальних вподобань... .
то це по-Вашому виходить все нормально... ? .
читайте уважніше!!! Я такого ніде не казав!:mad:
консультант
26.10.2007, 17:25
читайте уважніше!!! Я такого ніде не казав!
Ви ж сказали, що психічний стан здоров'я не залежить від сексуальних вподобань.
afterstep
26.10.2007, 17:32
а головне - не плутайте погляди зі смаками.
в контексті даної гілки - аж надто двозначна фраза....
Лолита - умница !
Ще одна бездарність яка пробивається в шоубізнесі за рахунок скандалів і гомосексуалізму ("хоть чучелом, хоть тушкой" (с)). Не вона перша, і не остання.
Boris_Kiev
26.10.2007, 17:44
а якщо трапляються випадки статевих зносин з тваринами
Головне, щоби тварина була протилежної статі. Тоді це вишукана забавка. Інакше - збочення :) :) :)
afterstep
26.10.2007, 17:50
Тоді це вишукана забавка. Інакше - збочення
угу - "любов зла, полюбиш і козла..."
гірше тим, хто закохуються в журнальні репродукції....
--
Отоді трудно з реалізацією "духовності"...
консультант
26.10.2007, 18:07
Lvivde, два приклади. Де збочення: голубий з голубим, чи голубий з твариною. І там де немає збочення - обгрунтуйте чому, раз Ви відстоюєте свою думку ?:crazy:
Уявіть собі абсурд: у ВР опиниться більшість гоміків.
Дуже малоймовірно, але не важливо.
Ось вони мабуть підвищать народжуваність і приймуть новий, "правильний" сімейний кодекс. НЄ ?
Власні смаки депутата не повинні впливати на його рішення. Так само, смаки кандидата в депутати не повинні впливати на думку виборця про те, чи голосувати за нього.
Додано через 4 хвилини
Ще одна бездарність яка пробивається в шоубізнесі за рахунок скандалів і гомосексуалізму ("хоть чучелом, хоть тушкой" (с)).
А я не знав, що Лоліта щось гомосексуальне робить. Лоліту я не люблю. А ось "Тату" люблю; дуже мелодійні пісні. Але це офтоп. І думка про співаків теж не повинна складатися, виходячи з сексуальної орієнтації їх або їх пісень.
Додано через 7 хвилин
Цитата:
Допис від D.M.
"а головне - не плутайте погляди зі смаками."
в контексті даної гілки - аж надто двозначна фраза....
Вона означає, що не слід ототожнювати множину гомосексуалів з множиною захисників гомосексуалів.
afterstep
26.10.2007, 18:38
Вона означає, що не слід ототожнювати множину гомосексуалів з множиною захисників гомосексуалів.
та ні - то я троха поофтопити захотів....
якщо "дослівно" трактувати "погляд" - перше значення по словнику, і "смак" - теж перше значення - то аж надто вже... гм... в контексті гілки.. ну, ви розумієте?
==
Але то на правах офтопу
консультант
26.10.2007, 18:43
Згідно нормальної фізіології для інтиму в мужчин є жінки, в жінок- мужчини. Хто, яку роль відіграє в цьому акті, визначається статевою ознакою. То прошу сказати, за якою ознакою поділяються голубі у виборі ролі в статевому акті ?:crazy:
afterstep
26.10.2007, 18:47
монетку кидають....
Згідно нормальної фізіології для інтиму в мужчин є жінки, в жінок- мужчини. Хто, яку роль відіграє в цьому акті, визначається статевою ознакою. То прошу сказати, за якою ознакою поділяються голубі у виборі ролі в статевому акті ?
Там є активний, схожий на чоловіка, і пасивний, схожий на жінку. Думаю, що бувають і такі пари, в яких партнери періодично міняються цими ролями. Та це й не дуже чіткі речі. Сексуальні ігри бувають дуже різноманітними, і навіть при гетеросексуалізмі можуть бути різні думки щодо того, чия роль більше схожа на чоловічу.
консультант
26.10.2007, 18:54
Там є активний, схожий на чоловіка, і пасивний, схожий на жінку. Думаю, що бувають і такі пари, в яких партнери періодично міняються цими ролями. Та це й не дуже чіткі речі. Сексуальні ігри бувають дуже різноманітними, і навіть при гетеросексуалізмі можуть бути різні думки щодо того, чия роль більше схожа на чоловічу.
Значить такі собі "універсально-взаємозамінимі".:radist:
Маю одного знайомого гея.
Доволі-таки цікава та приємна для спілкування людина. Він нічим не вірізняється від інших, але з ним я завжди почувала себе як з найкращою подружкою, яка від мене може знати все.
Звичайно, від нього було кілька не зрозумілих мені слів та вчинків, а над дечим я взагагі тихо посміхалася, але ж то є право людини. Хоче він кохати дядька - нехай це робить, це його особиста справа!
До речі, головна причина того, чому мій товариш є геєм - стійкі переконання, що всі дівчата - суцільне стерво, після того, як його залишила тоді ще кохана дівчина.
А я не знав, що Лоліта щось гомосексуальне робить.
вона належить до множини захисників гомосексуалів.
І думка про співаків теж не повинна складатися, виходячи з сексуальної орієнтації їх або їх пісень.
Це якщо в співака є талант, а не тоді коли співак "виїжджає" виключно на епатажі і рекламі своїх сексуальних вподобань.
Так само, смаки кандидата в депутати не повинні впливати на думку виборця про те, чи голосувати за нього.
Враховуючи що депутат має бути представником виборця, відображати його погляди на певні речі , то теза що смаки кандидата не повинні впливати на вибір.... якось не логічно.
До речі, головна причина того, чому мій товариш є геєм - стійкі переконання, що всі дівчата - суцільне стерво, після того, як його залишила тоді ще кохана дівчина.
І при чім тут це?Просто хороба загострилася...http://funportal.info/smiles/smile245.gif
консультант
26.10.2007, 19:03
І прийшов до висновку, що чоловіки - це справжні дівчата! Я розумію наскільки сильним був в нього стрес...:suicide:
Враховуючи що депутат має бути представником виборця, відображати його погляди на певні речі , то теза що смаки кандидата не повинні впливати на вибір.... якось не логічно.
Знов-таки, не плутайте смаки з поглядами.
консультант
26.10.2007, 19:34
Знов-таки, не плутайте смаки з поглядами.
Це ж взаємозв"язані речі. В людини, яка має певні погляди, формується "смак" або відчувши "смак" формуює погляди.:crazy:
Знов-таки, не плутайте смаки з поглядами
А що, смаки депутата-гомосексуаліста кардинально відрізняються від його поглядів ????? :D
Boris_Kiev
26.10.2007, 19:39
угу - "любов зла, полюбиш і козла..."
Шановний Afterstep!
Ну скажіть, що Ви помилилися й мали на увазі КОЗУ ! :)
І при чім тут це?Просто хороба загострилася...http://funportal.info/smiles/smile245.gif
Тоді ще такого прояву не було.
До речі, це не адекватно називати "хворобою"...:agree:
консультант
26.10.2007, 19:47
До речі, це не адекватно називати "хворобою"..
Це ближче до "прозріння"...:crazy:
Тоді ще такого прояву не було.
До речі, це не адекватно називати "хворобою"..
Та "голубий",він і в Африці "голубий".Просто хвороба була в стані ремісії,а потім загострилась.
це не адекватно називати "хворобою"...
Дійсно,це набагато гірше...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mega_oh_gott.gif
Доволі-таки цікава та приємна для спілкування людина. Він нічим не вірізняється від інших, але з ним я завжди почувала себе як з найкращою подружкою, яка від мене може знати все.
Звичайно, від нього було кілька не зрозумілих мені слів та вчинків, а над дечим я взагагі тихо посміхалася, але ж то є право людини. Хоче він кохати дядька - нехай це робить, це його особиста справа!
То все була теорія. Тепер маємо конкретний випадок, який безумовно доводить, що тут не без псіхичного розладу.
До речі, таких гомиків, що "Може і не було у Вас знайомих геїв... А може, хтось з них просто має достатньо здорового ґлузду, щоб Вам не відкриватися..."(lvivde), можна наівть поважати!
Це ж взаємозв"язані речі. В людини, яка має певні погляди, формується "смак" або відчувши "смак" формуює погляди.
Бажано, щоб людина не зациклювалася на вланих смаках, розуміючи, що в інших людей смаки можуть бути іншими. Депутат має представляти інтереси людей з різними смаками. Він висловлює погляди про те, як діяти, щоб задовольнялися ці різні смаки.
смаки смаками, а гомосексуалізм, повторю те що вже не раз тут писали: це психічна хвороба. чому? тому що неприродньо.
звісно якщо хвороба оточуючим не шкодить то можна і не лікувати :)
питання тільки шкодить чи ні :)
звісно якщо хвороба оточуючим не шкодить то можна і не лікувати
питання тільки шкодить чи ні
Не шкодить ні оточуючим, ні "хворому". Значить, не хвороба.
Зів'ялий мозок
27.10.2007, 23:36
Усе залежить від моральних цінностей цієї людини, від того яке її світосприйняття, а також від її принципів. Якщо він поступово став, гомосексуалістом, то, значить, його цінності йому дозволяли це зробити, у нього не було жодних психологічних чи моральних клапанів, які б зупинили це перетворення. Тому маємо такий наслідок.
Якщо ставитися до гомосексуалізму негативно, то винними у згаданому випадку є батьки та школа, які не створили жодних "клапанів", які не навчили переборювати його різні психологічні стреси і виходити після них змужнілішим, дорослішим, обачнішим. Але, щиро кажучи, я й не бачу, щоби в сучасній українській школі приділяли увагу належному вихованню дітей.
А якщо ставитися до гомосексуалізму позитивно, то навряд чи можна тішитися таким поповненням його лав. Адже цей хлопець, на мою думку, просто вибита із звичайної колії людина, поїзд, що зійшов із рейок і несподівано поїхав поїхав по полю, по звичайному ґрунті. Зрозуміло, що той поїзд рано чи пізно зупиниться. Інакше кажучи, у мене є великі сумніви, чи той хлопець зуміє справді знайти нормальні гомосексуальні стосунки, чи зуміє він там знайти гармонію.
Не шкодить ні оточуючим, ні "хворому". Значить, не хвороба.
хм... а психічні хвороби, коли людина скажімо не є буйна і нікому не шкодить теж значить не хвороби?
я читала що якийсь психіатр казав про пацієнтку: вона була нещасна поки була здорова, а тепер живе в вигаданому світі і почувається щасливою. нащо я маю її лікувати? щоб вона знов відчувала той біль що раніше? (а вона втратила чоловіка і дітей в аварії, коли все усвідомлювала, то дуже страждала, а потім захворіла і їй почало здаватися що в неї є її сім’я, то ж вона була знов щаслива)
питається чи треба її лікувати? мабуть ні. від такого можна до кінця життя не очухатися і жити в реальному світі з болем в душі. краще дійсно в вигаданому з почуттям щастя
от те саме і з геями. нащо їх лікувати? їм так краще - прапор в руки (образно кажучи, бо гей-паради якесь божевілля)
вдома кожен може робити що хоче, хіба хтось забороняє?
не розумію чому треба добиватися демонстративних поваги, розуміння від всіх і офіційного визнання - називається з хворої голови на здорову :)
а я от не можу спокійно ставитися до геїв
не можу і все!
спочатку в мене не було взагалі ніякого ставлення бо досить тривалий час працюючи з геями не розуміла що вони геї і навіть не знала що то таке
потім почала відчувати певне приниження
це настільки неприємно що просто слів не вистачає
вас не люблять тільки за те що ви жінка
від кінчиків пальців на ногах до кінчиків волосинок на голові
і хоча я як можу так противлюсь своїй жіночості-природа бере верх
можливо я не красотка і не хитрунка
і далеко не мудрістю блищу
але відчуваю свою енергію і вона сильна і вона жіноча до неможливості
і геї їй противляться
деякі з них стають бісексі-так маю і такий так би мовити "перетягувальний" досвід
але гадаю тільки геї можуть собі дозволити бити слабшу фізично від себе істоту-жінку
вони зробили свій вибір в житті то не треба принижувати і звинувачувати інших-нас простих жінок
мене чоловіки били двічі в житті і двічі це були геї
і я не можу тепер спокійно ставитися до геїв!
А мені їх дуже шкода.Це ж що довелося людині пережити,щоб так переплутати тепле та мяке??:8:Зазвичай геї в дитинстві пережили щось дійно страшне:згвалтування ,приниження,якусь травму.А ось те,що їх стає все більше і більше серед нас свідчить про те, що люди стають все більш жорстокими та байдужими один до одного.Нажаль.
Я цілком поділяю думку тих,хто сидів в тюрмі.Тюрма,хто б що не говорив,це зріз нашого суспільства,в дечому зменшена його копія.
Щоб вижити,люди там повинні дотримуватись певних норм поведінки і правила ті багато в чому дуже справедливі.Людину там видно наскрізь,зразу видно хто є хто.
Так ось,"петуху" не місце серед людей,він повинен сидіти на "параші",не їсти з людьми,розмовляти тільки з дозволу людей,бо він не людина,він - опущений.
От в цьому я солідарний з зека.ІМХО
консультант
28.10.2007, 01:01
А ось те,що їх стає все більше і більше серед нас свідчить про те, що люди стають все більш жорстокими та байдужими один до одного.Нажаль.
Тому я і пропоную звернутись до Світової Спільноти за тим, щоб один із островів віддати для геїв, а тим людям, що жили на острові віддати квартири геїв. Це був би інтернаціональний острів із своєю культурою і традиціями. Щоб їм ніхто не мішав, огородити 10-ти метровим забором і час від часу з вертольота скидати їм їжу і питво. По периметру поставити
озброєну охорону із тих національностей, які навіть при появі тіні голубого будуть стріляти. Можна буде назвати цей острів - Острів Голубої Мрії. Гінеколога і дитячого їм не потрібно буде, це їм не загрожує.
Всі види медичних послуг візьме на себе проктолог. Він зразу може бути і вухо, горло, ніс, тому що ці хвороби в геїв пов"язані між собою. Символом на прапорі - це голуба людина на білому фоні. Можна було б туди організовувати навіть платні екскурсії для ознайомлення з їх побутом
і традиціями. Це була б маленька своєрідна країна, яка б короткий термін
здивувала весь світ своїми прибутками від туристів. Правда зоопарки втратили б
свою рентабельність. Зате там ніяких витрат - одні прибутки.
Це була б маленька своєрідна країна, яка б короткий термін
здивувала весь світ своїми прибутками від туристів.
тільки головне щоб там туристи не пили і не їсли бо ті всі їхні голубі зарази не тільки статевим способом передаються:cowboy:
консультант
28.10.2007, 01:16
тільки головне щоб там туристи не пили і не їсли бо ті всі їхні голубі зарази не тільки статевим способом передаються
Це все було б передбачено під час попереднього інструктажу туристів.
Крім того всі мусіли б пройти відповідні щеплення, про всяк випадок.
Це все було б передбачено
гадаю якщо все так кайфово передбачено то катаємо проект і несемо в міську раду-там часом підтримують:D :D :D :D :D :D :D :D
А мені їх дуже шкода.Це ж що довелося людині пережити,щоб так переплутати тепле та мяке??:8:Зазвичай геї в дитинстві пережили щось дійно страшне:згвалтування ,приниження,якусь травму.А ось те,що їх стає все більше і більше серед нас свідчить про те, що люди стають все більш жорстокими та байдужими один до одного.Нажаль.
Дуже можливо. Ось вчені довели, що порушення сексуальної орієнтації має саме нервову природу. http://www.podrobnosti.ua/technologies/scienceother/2007/10/26/468284.html
консультант
28.10.2007, 13:30
гадаю якщо все так кайфово передбачено то катаємо проект і несемо в міську раду-там часом підтримують
Міська рада - це не то. Вони можуть привласнити авторське право. Там тільки подай ідею. Я думаю, що потрібно по лівих каналах вийти на представника світової спільноти і як робити, то робити на високому рівні, охопивши як можна більше країн. Також підключити всі канали радіо і телемовлення, щоб кинули заклик " Голубі всіх країн, єднайтеся". Коли настане апогей їх революційного підйому, можна колонами і з траспорантами вирушити до Острова Голубої Мрії, де на них вже чекатиме житло і все необхідне для життя. Думаю, якщо би то всьо вдалось..., то це була б нейрезонантніша подія за всі століття !:radist: :radist: :radist:
нова земля я думаю би підійшла
консультант
28.10.2007, 15:52
Моще бути. Нова Земля і нові люди ! Навіть якось урочисто виглядало б...!
Зів'ялий мозок
28.10.2007, 17:51
Люди добрі Ви що жартуєте. Нова Земля - це все одно, що запропонувати нашу Чорнобильську зону. І то вона краща для проживання, бо є рослинність, тварини, птахи. Нову Землю ще за Союзу перетворили на полігон випробування ядерної зброї, як і Семипалатинськ у Казахстані.
Тому цей варіант явно не підходить. Пропоную збудувати станцію на Місяці, де б вони усі жили, щоби не занапащати молоде покоління.
консультант
28.10.2007, 18:47
Економічно не вигідно. Голубі - це кажуть справжні інтелектуали, вони легко адаптуються будь-де.
я читала що якийсь психіатр казав про пацієнтку: вона була нещасна поки була здорова, а тепер живе в вигаданому світі і почувається щасливою. нащо я маю її лікувати? щоб вона знов відчувала той біль що раніше? (а вона втратила чоловіка і дітей в аварії, коли все усвідомлювала, то дуже страждала, а потім захворіла і їй почало здаватися що в неї є її сім’я, то ж вона була знов щаслива)
питається чи треба її лікувати? мабуть ні. від такого можна до кінця життя не очухатися і жити в реальному світі з болем в душі. краще дійсно в вигаданому з почуттям щастя
от те саме і з геями. нащо їх лікувати?
Може, й так. Тільки геї відрізняються від цієї пацієнтки тим, що в них нема настільки хибних уявлень про дійсність.
вас не люблять тільки за те що ви жінка
Так це не про геїв, а про тих, хто не любить жінок. Такі можуть бути не тільки серед геїв, і далеко не всі геї такі. Тут на форумі деякі жінки писали про приязні відносини з деякими геями.
але гадаю тільки геї можуть собі дозволити бити слабшу фізично від себе істоту-жінку
Бити іншу істоту допустимо лише у стані необхідної оборони або крайньої необхідності; чоловік це чи жінка, не важливо. Що ж до того, хто кого коли все-таки б'є, то щойно процитоване Ваше твердження зовсім неправильне. Адже поширена проблема: побої, які наносить жінці її власний чоловік.
А ось те,що їх стає все більше і більше серед нас свідчить про те, що люди стають все більш жорстокими та байдужими один до одного.
Навпаки, більш толерантними: менше переслідують геїв, так що останні менше бояться бути собою.
Я цілком поділяю думку тих,хто сидів в тюрмі.Тюрма,хто б що не говорив,це зріз нашого суспільства,в дечому зменшена його копія.
Щоб вижити,люди там повинні дотримуватись певних норм поведінки і правила ті багато в чому дуже справедливі.Людину там видно наскрізь,зразу видно хто є хто.
Так ось,"петуху" не місце серед людей,він повинен сидіти на "параші",не їсти з людьми,розмовляти тільки з дозволу людей,бо він не людина,він - опущений.
От в цьому я солідарний з зека.ІМХО
Так Ваша ідеологія християнська чи зеківська?
Тому я і пропоную звернутись до Світової Спільноти за тим, щоб один із островів віддати для геїв, а тим людям, що жили на острові віддати квартири геїв. Це був би інтернаціональний острів із своєю культурою і традиціями. Щоб їм ніхто не мішав, огородити 10-ти метровим забором і час від часу з вертольота скидати їм їжу і питво. По периметру поставити
озброєну охорону із тих національностей, які навіть при появі тіні голубого будуть стріляти. Можна буде назвати цей острів - Острів Голубої Мрії. Гінеколога і дитячого їм не потрібно буде, це їм не загрожує.
Всі види медичних послуг візьме на себе проктолог. Він зразу може бути і вухо, горло, ніс, тому що ці хвороби в геїв пов"язані між собою. Символом на прапорі - це голуба людина на білому фоні. Можна було б туди організовувати навіть платні екскурсії для ознайомлення з їх побутом
і традиціями. Це була б маленька своєрідна країна, яка б короткий термін
здивувала весь світ своїми прибутками від туристів. Правда зоопарки втратили б
свою рентабельність. Зате там ніяких витрат - одні прибутки.
У таку країну треба відправити лише тих голубих, яких дратують натурали. Крім того, можна організувати аналогічну країну для тих натуралів, яких дратують голубі. Інша територія залишиться для людей, які толерантні до різних сексуальних орієнтацій.
Зазвичай геї в дитинстві пережили щось дійно страшне:згвалтування ,приниження,якусь травму.А ось те,що їх стає все більше і більше серед нас свідчить про те, що люди стають все більш жорстокими та байдужими один до одного.Нажаль.
О - знайшовся "знаток" ,який розписується за всіх геїв... :mad:
http://www.gayclic.com/img_blog/1362.jpg
Ми не вибираємо свою сексуальну орієнтацію!!!
консультант
28.10.2007, 19:13
У таку країну треба відправити лише тих голубих, яких дратують натурали. Крім того, можна організувати аналогічну країну для тих натуралів, яких дратують голубі. Інша територія залишиться для людей, які толерантні до різних сексуальних орієнтацій.
Розраховую, що голубі, як культурні інтелектуали, сами покинуть нарваних натуралів.
натуралів.
Ми не вибираємо свою сексуальну орієнтацію!!!
От тобі і на... . Невже голубий вродив...?:D :D :D :D :D :D :D :D
Додано через 5 хвилин
Як до кого... .
От тобі і на... . Невже голубий вродив...?
краще б твій батько граблі зробив, ніж тебе...
:p
консультант
28.10.2007, 19:23
Кого зробив, того зробив, зате не голубого !:D :D :D :D :D :D :D :crazy:
Так Господь Содом знищив(разом з содомітами),а зеки "петухів" на "парашу" садять.Ще досить ліберально...
http://i.smiles2k.net/big_smiles/super_smilies103.gif
Додано через 2 хвилини
Цікаво,чи він(вона,воно?:eek: ) в очі би таке повторив?
[QUOTE=Romko;158931
Цікаво,чи він(вона,воно?:eek: ) в очі би таке повторив?[/QUOTE]
Дышите глубже, Вы взволнованы...
А ось тут - щоб розслабитись... (http://youtube.com/watch?v=SB3M7vByoDM)
Що ж до того, хто кого коли все-таки б'є, то щойно процитоване Ваше твердження зовсім неправильне. Адже поширена проблема: побої, які наносить жінці її власний чоловік.
це не твердження-це ДОСВІД!!!
і знаєте-я ніколи нічого не вигадую а тільки згадую...!!!
коли ж не знаю-то запитую!
я надто довго працювала з цими людьми і не можу їм ТАКОЇ ДРІБНИЧКИ пробачити (так собі елементарно по-людськи як то кажуть)
і раптом таке співпадіння двічі і...:borat:+:borat:
а ще й крім того двічі закохувалась в чоловіків які виявлялись геями...
а поширені проблеми мене не цікавлять
а мій чоловік дякувати долі мене любить!
консультант
28.10.2007, 22:00
Цікаво,чи він(вона,воно? ) в очі би таке повторив?
В тому то і різниця між голубим і мужчиною. Голубий, який чує свою недосяжність може говорити, що забажає, така порода. Ні витримки, ні характеру, гірше жінки, факт на лице. Я просто не люблю хамити і погрожувати, завертаючи пальці веєром. я люблю тренуватись... . І чим більша шафа, тим більше гарантії, що не промажу. Так що шановний Lvivde, можеш витягати памперс, він тобі сьогодні не пригодиться... .:feminist: :feminist: :feminist:
я люблю тренуватись... . І чим більша шафа, тим більше гарантії, що не промажу.
Нюню... Иди тренуйся...
"Село - оно и в Африке село..." (конец цитаты)
П.С. На кожну силу знайдеться проти-сила. Проти фізики не попреш...
П.П.С.
http://www.mtu-net.ru/psi/st/023100.htm
О - знайшовся "знаток" ,який розписується за всіх геїв...
Ознайомтеся з істрією життя хоча б Борі Моїсєєва.А на рахунок того,що геями народжуютьтся,скажу вам,що вчені давно вже довели,що процент людей людей,які народжуються з нестандартної сексуальною орієнтацією дуже і дуже малий.Це таке ж аномальне явище,як сіамські близнюки або люди з трьома ногами.:p
консультант
29.10.2007, 11:09
Нюню... Иди тренуйся...
"Село - оно и в Африке село..." (конец цитаты)
П.С. На кожну силу знайдеться проти-сила. Проти фізики не попреш...
Не статус населеного пункту визначає рівень культури кожної людини зокрема взятої, а її особиста культура. Я Вам персонально першим не починав хамити, то видно хто є хто. Відносно села. Тут прекрасно: сади, річки, озера, ліси, свіже повітря і саме головне немає голубих. Не життя, а казка. Я, коли приїзджаю з будь-якого міста, день відходжу від його напруженності і насиченності. А на рахунок ню-ню, подумаю... .
Ознайомтеся з істрією життя хоча б Борі Моїсєєва.А на рахунок того,що геями народжуютьтся,скажу вам,що вчені давно вже довели,що процент людей людей,які народжуються з нестандартної сексуальною орієнтацією дуже і дуже малий.Це таке ж аномальне явище,як сіамські близнюки або люди з трьома ногами.:p
процент цих людей - набагато більший, бо це - не аномальне, а нормальне явище !
Додано через 1 хвилину
Не статус населеного пункту визначає рівень культури кожної людини зокрема взятої, а її особиста культура. Я Вам персонально першим не починав хамити, то видно хто є хто. Відносно села. Тут прекрасно: сади, річки, озера, ліси, свіже повітря і саме головне немає голубих. Не життя, а казка. Я, коли приїзджаю з будь-якого міста, день відходжу від його напруженності і насиченності. А на рахунок ню-ню, подумаю... .
Зате Ви погрожуєте, надсилаючи приватні повідомлення. Браво! :8:
консультант
29.10.2007, 11:32
Зате Ви погрожуєте, надсилаючи приватні повідомлення. Браво!
Не погрожую, а пропоную... . Приватне повідомлення ви отримали після свого хамства. Моя пропозиція залишається в силі !
Не погрожую, а пропоную... . Приватне повідомлення ви отримали після свого хамства. Моя пропозиція залишається в силі !
:padonak:
мені від Вас не потрібно жодних пропозицій. :p
консультант
29.10.2007, 12:44
мені від Вас не потрібно жодних пропозицій
Як скажете, це ваш вибір.
Гоміками не народжуються, як рівнож і не вмирають. В такому випадку можна було б оправдати будь яке збоченьство навіть серійних вбивць.
А що не вмирають, то я знав кілька осіб подібної поведінки, які навернулися в християнство, почали регулярно відвідувати церкву, завелися сімями і про стару звичку мабуть згадують зі встидом.
Гоміками не народжуються, як рівнож і не вмирають.
Сексуальна орієнтація не є вибором...
:radist: :radist: :radist:
http://www.gayclic.com/img_blog/1362.jpg
Сексуальна орієнтація не є вибором...
Правильно,це психічне відхилення.
Правильно,це психічне відхилення.
Ваша гомофобія - це психічне відхилення! :download:
Ваша гомофобія - це психічне відхилення!
Нас більшість.Кожен психічно хворий може кричати,що він здоровий,а всі навколо хворі.
Згадалося:
- Світе,змінися,бо тя лишу!
http://i.smiles2k.net/big_smiles/super_smilies105.gif
консультант
29.10.2007, 15:50
Данное нетипичное сексуальное поведение проявляется в достижении субъектом (как мужчиной, так и женщиной) сексуального удовлетворения путем проведения сексуальных контактов с лицами одноименного пола. Различают следующие виды гомосексуализма: педерастия (анальный гомосексуальный коитус), эфебофилия (сексуальный контакт между зрелым мужчиной и подростком), лесбийская любовь (женский гомосексуализм), корофилия (сексуальный контакт между зрелой женщиной и девушкой).
[QUOTE=Romko;159259]Нас більшість.Кожен психічно хворий може кричати,що він здоровий,а всі навколо хворі./QUOTE]
Зауважте, що хвороба - не те, що Ви, як і більшість, - гетеросексуальні, а Ваші гомофобні реплики.
Серед гетеросексуалів на щастя є багато людей, яких не цікавить і не турбує моя сексуальна орієнтація, які поважають право вибору кожної людини незалежно від кольору шкіри, раси, статі, орієнтації, тощо. Вони поважають і люблять мене за те, ким я є.
Ну ось Ви, наприклад, любите помідори. Ну от і добре. Кому від того погано? Ні Вам, ні Вашому оточенню, ні тим самим помідорам. Ну може, хіба що, груші ображаються, що Ви їх не хочете... їсти. ;)
Так що, " не суди, да не судим будешь! "
" Ну что же ты любовь коварная,
Ну что же ты любовь бесстыжая.
Когда зовешь тебя,
То нет тебя.
А тут приходишь ночью без звонка.
В хрустальном бокале пусто
А на душе моей грустно,
Но я влюбленным сердцем пропою
Всем вам
Девочки, любите мальчиков
Мальчики, любите девочек.
К вам придет любовь нежданная
И будет все в вашей жизни хорошо.
Мальчики, любите мальчиков,
Девочки, любите девочек.
Ведь любовь - она проказница.
Влюбляет в то, что порой любить нельзя.
Садись любовь!
Ну, как дела?
Опять ко мне без приглашения пришла,
Но я не злюсь, я даже рада.
Налью бокал вина, возьму баян <Отрада>.
В хрустальном бокале пусто
А на душе моей грустно,
Но я влюбленным сердцем пропою Всем вам
Девочки, любите мальчиков
Мальчики, любите девочек.
Ведь любовь пришла нежданная
И будет все в вашей жизни хорошо.
Мальчики, любите мальчиков,
Девочки, любите девочек.
Ведь любовь - она проказница.
И будет все в вашей жизни хорошо "
Додано через 3 хвилини
П.С. Ого! Во то ненависть хлещет - уже карму до -4 сняли!
:suicide:
afterstep
29.10.2007, 18:04
П.С. Ого! Во то ненависть хлещет - уже карму до -4 сняли!
пам'ятається - кармометанням ви колись сильно захоплювалися.... Тобто плювали на громаду смачно і не перебираючи ;)
Ото громада й плюнула разок ;)
--
Так що то не ненависть - це просто констатація ваших заслуг ;)
Зокрема, D.M. теж пробує відстоювати гомосексуалізм - і у нього з кармою все в порядку ;) Правда, з поведінкою - на відміну від вас - теж ;)
пам'ятається - кармометанням ви колись сильно захоплювалися.... Тобто плювали на громаду смачно і не перебираючи ;)
Тоді, коли я аргументував, відстоююч