Показати повну версію : Ну, и що робити? (CD Наш Львiв)
чорт мене тицнув пiд руку... Iду собi по Iвана Франка до Свободи, нiкого не рухаю... Там же все розрили, пройти тяжко. И тут напротiмене магазинчик дискiв. Дай, думаю, зайду. На мою бiду зайшла, там ще здивувалась, бо практично дитина, хлопец в 12 десь рокiв на кассi, довго там вагалась (бо дорого, 74 гривни), але купила диск "Наш Львiв". Вiн в такому пластiку запаян був. Ну, я joго и не розкрила, дурна, в тому магазинi.... Сйoгодни тiльки розiрвала той пластик.... а там НIЦ. Нема НIЧОГО! То "Наш Львiв" дiрка вiд бублiка чи в магазинi такi розумнi? Так що попереджую тих, хто думае там щось купувати...
Полковник
22.08.2007, 23:10
Iду собi по Iвана Франка до Свободи...
По какому Испанскому городу-то идёте?
По какому Испанскому городу-то идёте?
хороше питання....
а якщо по суті: в якому магазині (якщо ві львові) ви купляли?...
Jaka Ispanija? Lviv! Tam ye sitka magazyniv, cschos podibne na Melodiju.... M.... ne pam'jataju nazvu....
То напевно той що на площі Галицькій, там все розрито. Випадок звичайно тяжкий, але можна спробувати піти в магазин і підняти Ѓвалт. Якщо вони дбають за свою репутацію, то поміняють, але то навряд чи.
П.С. Купляв диск з Героями 5, тоже ніц не було, прийшов в магазин, сказали нате вам, в компутері забули коли дивились :)
мені в колишній “мелодії” на гнатюка дали тріснуту коробку з якимись — не пригадую якими — програмами....
я прийшов за годину, показав і мені поміняли...
все вирішується....
Та я вже в Іспанії..... Як би була у Львові, пішла б....
~KOLOBOK~
24.08.2007, 02:58
От тому я нiколи не купляю в магазинах- тирнет рулить. :)
Та я вже в Іспанії..... Як би була у Львові, пішла б....
Соррі, тепер аж додивилася, що взагалі нічо не було в коробці. :)
Сйoгодни тiльки розiрвала той пластик.... а там НIЦ. Нема НIЧОГО! То "Наш Львiв" дiрка вiд бублiка
От москалі....
а чому не віднести той диск наза в магазин?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008