КПК

Показати повну версію : Жінка з цигаркою

Сторінки : [1] 2

Liliyah Romanova
19.08.2007, 20:39
Отаке просте питання: за і проти?

http://www.courses.rochester.edu/foster/ANT226/Spring01/papers/caplan/smoke2.gif

Чому повинна і чому не повинна жінка курити? Які думки та асоціації викликає жінка з цигаркою? ...

http://www.womenlifestyle.com/images/kate-moss-criticized-for-smoking-in-public_14.jpg

zet
19.08.2007, 20:43
По-моему, то это каждый решает только для себя сам. Хотя желательно не увлекаться, т.к. во время беременности нельзя, а перетерпеть будет очень тяжко.

New Shrek
19.08.2007, 20:45
Жінка з цигаркою Ги--ги цілуватися з попільничкою

zet
19.08.2007, 20:53
Ги--ги цілуватися з попільничкою
Вы полагаете, что курящий мужчина некурящей женщине приятен?
Б-р-р...

Мих
19.08.2007, 21:07
Вы полагаете, что курящий мужчина некурящей женщине приятен?
Б-р-р...
Мужчина повинен бути вонюч, смердюч і небріт, а жінка - другоє дєло.

Deus igrok
19.08.2007, 21:09
Чоловік важко паше , поки дівка цілий день перед дзеркалом кожну жирову складку розглядає.

zet
19.08.2007, 21:13
Чоловік важко паше , поки дівка цілий день перед дзеркалом кожну жирову складку розглядає.
таким чином? :)
http://s7.rimg.info/3518a932c2ab5f0e1d548b94956e0f73.gif (http://smiles.33b.ru/smile.82688.html)

Мих
19.08.2007, 21:15
таким чином?

при такому віці жінки, як на малюнку, хлоп вже давно на цвинтарі віддихає, Зето....

zet
19.08.2007, 21:18
при такому віці жінки, як на малюнку, хлоп вже давно на цвинтарі віддихає, Зето....
Так якщо її відмити, то хто зна... :) Там же під пилякою нічого не видно...
http://s2.rimg.info/44ad8d160841e3b97f109d431ea46bf0.gif (http://smiles.33b.ru/smile.17563.html)

Мих
19.08.2007, 21:20
Так якщо її відмити, то хто зна... Там же під пилякою нічого не видно...
жінкИ вміють перевоплощатися, нє?

zet
19.08.2007, 21:25
жінкИ вміють перевоплощатися, нє?
А что остается делать? Ведь наши женщины и пашут наравне с мужиками, а иногда и поболее, и перед зеркалом постоять надо успеть...
Не хватит мужского заработка на семью ... а там где хватает, то у него семьи нет. Одни наложницы. так сказать сменный состав...

Мих
19.08.2007, 22:26
так сказать сменный состав...
не все, не все так є, Зето.

zet
19.08.2007, 22:46
не все, не все так є, Зето.
подавляющее большинство там, где мужчина много зарабатывает, то семьянин из него никакой...

Мих
19.08.2007, 23:03
подавляющее большинство там, где мужчина много зарабатывает, то семьянин из него никакой...
гроші і багатство заслонили розум. Така пристрасть заберає не лише сім"ю, але багато й інших чеснот у людини.

zet
19.08.2007, 23:06
гроші і багатство заслонили розум. Така пристрасть заберає не лише сім"ю, але багато й інших чеснот у людини.
Согласна, но сложилось впечатление что это все-таки больше наших, пост-советских, касается... Шалеют от богатства...

Ascorbinka
19.08.2007, 23:08
Чому повинна і чому не повинна жінка курити?
по-перше, нічого жінка не повинна;)
по-друге, особисто мені не подобається жінка-курець:cowboy: якось воно неприродньо... Та й чоловіка воліла б бачити некурящим (вже 8 літ надіюсь що кине:( )

Мих
19.08.2007, 23:15
Согласна, но сложилось впечатление что это все-таки больше наших, пост-советских, касается... Шалеют от богатства...
Зето, а як же інакше? Це ж бувші комсомольські лідери, що від них можна чекати? Вони ж виховувались у відповідному середовищі.

pelagiya
20.08.2007, 02:08
Дивна постановка питання - жінка з цигаркою. а чоловік з цигаркою? краще виглядає чи як? курити чи не курити - кожна доросла людина визначає для себе сама. а заяви на кшталт "жінка не повинна курити, бо їй то не пасує, бо це нівелює всі її решта чесноти і взагалі"... дурня все це, а відтак і задана тема теж повна дурня.

ivansstef
20.08.2007, 02:18
Чому повинна і чому не повинна жінка курити? Які думки та асоціації викликає жінка з цигаркою? ...

"Женщина- она тоже человек !" (с) Белое солнце пустыни.

Нехай вибирає сама.. Все решта моральні умовності суспільства
Думок ніяких, асоціацій також.. Єдине що якось дивно виглядає дівчина яка курить НА ХОДУ.. Якось неправдоподібно.. а так за столиком при каві якось мені всерівно.. Деколи - гарно

З,І Не підінмайте лише вплив на здоровя.. бо то вічна суперечка :)
З,З,і Я курю. Жінка також покурює...

пупер
20.08.2007, 02:25
я проти.....
попільничка і є, як би це не називали.....
що чоловік, що жінка......

ivansstef
20.08.2007, 02:35
я проти.....
попільничка і є, як би це не називали.....
що чоловік, що жінка......

До моменту допоки не почистить зуби та освіжить " ПОЛОСТЬ РТА ".. а що ж потім ?? :)

пупер
20.08.2007, 02:50
До моменту допоки не почистить зуби та освіжить " ПОЛОСТЬ РТА ".. а що ж потім ?? :)
коли людина курить - дим потрапляє до легень....
навіть якщо "почистить зуби" - дим, осад від смол, нікотину тощо не зникне....
тютюн - гЕдота.......

ivansstef
20.08.2007, 03:02
нєєєє.. то вже ми починаємо про здоровя.. я всетаки про попільничку питався... :)

~KOLOBOK~
20.08.2007, 03:10
Асоцiацiй тiки двi або дурна малолiтка або стервозна к-ва. Менi явно то побарабану- то її проблеми.

пупер
20.08.2007, 03:15
нєєєє.. то вже ми починаємо про здоровя.. я всетаки про попільничку питався... :)
а я відповів досить однозначно... :)

Liliyah Romanova
20.08.2007, 04:21
Ги--ги цілуватися з попільничкою
А жінка попільничку не вилизує, цілуючись із палярем?

Проблема така, що такий кнур льохи не шукає. ;)

Liliyah Romanova
20.08.2007, 04:27
Асоцiацiй тiки двi або дурна малолiтка або стервозна к-ва. Менi явно то побарабану- то її проблеми.
Я за 25 років ніколи навіть не пробувала, а от цікаво просто стало, що воно таке. ;) Думаю, чи пробувати, чи ні. Кажуть, за здоров'я питання не піднімати, але ж жіночий організм швидше узалежнюється, хіба ні?

Ascorbinka
20.08.2007, 09:07
Думаю, чи пробувати, чи ні.
Лілю, що за глупості на вашу голову;) ;) ;)

dvin
20.08.2007, 09:17

Юнацький максималізм :)

P.S. Я курю, і жінка теж. Поки не наважилися кинути. А треба би.

New Shrek
20.08.2007, 09:32
ну брат давно вже не юнак

New Shrek
20.08.2007, 09:33
Допис від Liliyah Romanova
Думаю, чи пробувати, чи ні. хто не палить папіроси той працює,так що на роботі сам Бог велів палити

Дана
20.08.2007, 09:36
Я до вагітності досить довго курила, зараз не курю, чи буду курити після народження і вигодовування малечі -не знаю. Досить безболісно кинула палити під час вагітності. Чоловік мій палить вже надцять років, при мені в мому теперішному стані майже не палить, старається вийти. Для мене цигарка це обманне заспокоювання, робота нервова от рука і тягнулася за цигаркою. Зараз заспокоювань такого роду мені не потрібно, що буде надалі невідомо. Можу знову почати палити- можу і надалі бути некурцем. Я не бачу жодної різниці між курцем жіночої чи чоловічої статі, єдине чого я дуже не люблю, це коли жінка курець палить ідучи по вулиці, не знаю чому мені то дуже не подобається - хочеться палити, присядь в кафе, на лавочку, але не поспіхом і біжучи, от такий маю бзік.

New Shrek
20.08.2007, 09:39
До моменту допоки не почистить зуби та освіжить " ПОЛОСТЬ РТА ".. а що ж потім ?? :) а потім секс...Нє всеодно чути ,блювати хочеться в самий непідходящий момент

Кася
20.08.2007, 11:31
бяка то...сама не курю,і не подобається коли біля мене дівчата курять(як і хлопці теж)...не знаю,але якось то з моєї сторони виглядає як вибачаюся за матюки але виїбони...

Оля
20.08.2007, 11:38
А в мене алергія на тютюновий дим.:( Починаю відразу кашляти, якщо хтось курить, чи якщо зайду в накурене приміщення. Ні вдома, ні в родині ніхто ніколи не курив. А запах чую, хоч би він ще відучора був. То так, в загальному. А про жінку і мови нема. По голосу відразу чути, що курить, зуби жовтіші... Хіба то жінці,чи дівчині пасує? А хто пояснить мені взагалі, нащо воно те куріння? А ще тим більше, що жінці? ;) Яка з нього користь? Просто мода, хіба?

Melody
20.08.2007, 12:54
Не курю і ніколи не курила. Вважаю куріння, як і будь-яке узалежнення, ознакою слабкості.

Мих
20.08.2007, 13:00
курити - то взагалі зле - шо для хлопа, шо для кобіти. Але для кобіти гірше, бо тут ше є естетична сторона. Ну для жінки, чи дівчини вону ніяк не йде.

Мих
20.08.2007, 13:02
Проблема така, що такий кнур льохи не шукає.

Ого! ще й як шукає.

пупер
20.08.2007, 15:31
Я за 25 років ніколи навіть не пробувала, а от цікаво просто стало, що воно таке. ;) Думаю, чи пробувати, чи ні. Кажуть, за здоров'я питання не піднімати, але ж жіночий організм швидше узалежнюється, хіба ні?
ти шо, здуріла?!!!.... :mad:
навіть не думай пробувати цю гидоту!....
розповісти тобі, на що я надивився в лікарні?...

Мих
20.08.2007, 15:59
Допис від Liliyah Romanova
Я за 25 років ніколи навіть не пробувала, а от цікаво просто стало, що воно таке. Думаю, чи пробувати, чи ні. Кажуть, за здоров'я питання не піднімати, але ж жіночий організм швидше узалежнюється, хіба ні?
Я пробував ще в армії - фігня повна.

afterstep
20.08.2007, 17:52
розповісти тобі, на що я надивився в лікарні?...
то мало кого зупиняє ;)
крім того - краще раз побачити ;) словами того не змалюєш ;)

Наталя
20.08.2007, 18:42
Курити чи не курити - це, звичайно, особиста справа кожної людини. Але те, що некурець часто стає заручником чиєїсь шкідливої звички - то вже зле. Чого я, зайшовши в кафешку чи стоячи на зупинці маю нюхати той сморід і псути своє здоров'я? І немає значення стать курця, важливо, щоб курці не псули життя некурцям.

zet
20.08.2007, 19:05
ну брат давно вже не юнак
так он же не по внешности определил возраст, а по другим детским признакам.. :)

Капітан
20.08.2007, 20:31
Весьма негативно отношусь к сигарете в губах женщины. Не то что-бы мужская прерогатива, но... Если разобраться в первопричинах никотиновой зависимости, то мужчины начинают курить чаще всего за компанию, из любопытства... иными словами предлоги безобиднее. Если спросить у курящей дамы, почему же она начала курить, то самым безобидным ответом будет "профилактика, в рамках борьбы с лишним весом". Но если глубже копнуть - просто куча всяких комплексов и внутренних проблем.

ivansstef
20.08.2007, 23:07
Не курю і ніколи не курила. Вважаю куріння, як і будь-яке узалежнення, ознакою слабкості.

от давайте без провокацій..

zet
20.08.2007, 23:12
Я сама не курю, но меня добивает безапелиционность некоторых. Сразу спешат ярлык поцепить и осудить, что за мания, честное слово. Да решайте каждый только за себя и для себя, можете еще вмешаться к своим близким, и то, если позволят.
Не нравится, но знаю массу хороших людей, которые курят. И знаю не меньшее количество тех, которые мне не нравятся, некурящие. поэтому не собираюсь по этому признаку отбирать себе друзей или капать им на нервы.

Liliyah Romanova
20.08.2007, 23:16
от давайте без провокацій..
А я повністю згідна з Мелоді, що куріння - це слабкість.

Мих
20.08.2007, 23:44
Дівчєта, не куріт папіроси - то не файно.

ivansstef
21.08.2007, 00:37

аргументуйте..

а для мене слабкі , це ті які не спробували хоч раз.. значить бояться що не зможуть кинути. значить слабкі..
правда дурна логіка ??
АЛЕ ЛОГІКА.. :) тому аргументуйте :)

afterstep
21.08.2007, 00:46

тоді слабкість - це життя.
є така фраза - мудрому цигарка - пауза щоб подумати... а дурню - ніц не допоможе...
слабкість - це коли вразливий...
якщо ти через цигарки стаєш вразливим - тоді то слабкість...

Liliyah Romanova
21.08.2007, 01:53
а для мене слабкі , це ті які не спробували хоч раз..
Ну, я спробувала. Гидота! Не жалію, що раніше того не пробувала і що і далі не буду.
А кожне штовхання себе у залежність - це слабкість.

Liliyah Romanova
21.08.2007, 01:55
слабкість - це коли вразливий...
Є різні вияви слабкості.
є така фраза - мудрому цигарка - пауза щоб подумати...
Одна моя подруга з цією метою курить люльку... :)

ivansstef
21.08.2007, 02:04
Ну, я спробувала. Гидота! Не жалію, що раніше того не пробувала і що і далі не буду.
А кожне штовхання себе у залежність - це слабкість.

Ееее - ні... те що ви спробували, і далі не будете честь Вам і хвала..

От візьмемо мене.. я курю.. мені ПОДОБАЄТЬСЯ курити... то в чому моя слабкість ?7 в тому щоя роблю те що мені подобається ??? парадокс.. тоді половина людей слабкі навіть якщо і не курять..

З,і не розглядаємо поняття здоровя, попідбничок і іншої позатематики ..

ivansstef
21.08.2007, 02:11
Є різні вияви слабкості.

Одна моя подруга з цією метою курить люльку... :)

які різні вияви ??

то що ваша подруга слабка ??? ;)

Liliyah Romanova
21.08.2007, 02:24
я курю.. мені ПОДОБАЄТЬСЯ курити...
О, то може, поясните мені, як можна добровільно втягувати в легені таку гидоту?

Щодо слабкості, то вона не в курінні, а в тому, що на те куріння штовхає.

А люлька... В тому є щось таємниче. І в легені той дим же ж не втягують. І не такий він огидний, як цигарковий.
Пам'ятаю, колись мали викладача з польської літератури. Він люльку курив. Усі його студенти по хапаху вишневого тютюну знали, чи він вже пішов на лекцію чи ні. :)

пупер
21.08.2007, 02:28
Ееее - ні... те що ви спробували, і далі не будете честь Вам і хвала..

От візьмемо мене.. я курю.. мені ПОДОБАЄТЬСЯ курити... то в чому моя слабкість ?7 в тому щоя роблю те що мені подобається ??? парадокс.. тоді половина людей слабкі навіть якщо і не курять..

З,і не розглядаємо поняття здоровя, попідбничок і іншої позатематики ..
можна я скажу?....
я курив....
кидав двічі....
перший раз — у 2000-му....
знову почав курити перед новим роком....
чотири місяці тому знову покинув...

куріння — слабкість, і я бачив цю слабкість постійно у всіх курцях....
бо тяжко покинути те, до чого дуже звик...
як психологічно, так і наркотично.....

ivansstef
21.08.2007, 02:53
О, то може, поясните мені, як можна добровільно втягувати в легені таку гидоту?

А люлька... В тому є щось таємниче. І в легені той дим же ж не втягують. І не такий він огидний, як цигарковий.
Пам'ятаю, колись мали викладача з польської літератури. Він люльку курив. Усі його студенти по хапаху вишневого тютюну знали, чи він вже пішов на лекцію чи ні. :)

Ліля так нечсно.. Ви уникаєте відповіді.. :) При чому тут добровільно - не добровільно.. Ви висловили тезу, що курці СЛАБКІ.. чому Ви не хочете надати аргументацію Вашої тези??? якщо це просто переконання без підтвердження то так і скажіть, я не буду випитувати про ті (кліті) аргументи :).. Хоча свої контраргументи я вже й так завчасно висказав.. :)

Стосовно гидоти..Ви не розумієте цього.. я не розумію ЯК?? можна годинами ходити по магазинах, ЯК??? можна накладати на себе макіяж (значить жінка слабка, бо невпевненна в природній красі, та й косметика шкодить здоровю шкіри), я не розумію .. та багато я чого не розумію... :) і ніколи не зрозумію, бо ті люди ІНШІ.. не слабші, не сильніші, просто ІНШІ..
Ви ж ходите по вулицях.. Ви вдихаєте за день СТІЛЬКИ!! різної гидоти шо тут ще посперечатись можна що шкідливіше..

Що штовхає на куріння ?? Я вважаю що ваше упереджене ставлення до курців тільки тому що ВАМ це НЕСПОДОБАЛОСЬ..
От я наприклад збирав марки,мені несподобалось. Тепер я ніяк не зрозумію ЩОСАМЕ штовхає людей нга збирання марок..
І повірте мені курцю.. Що багатьох людей НІЧОГО не штовхає.. вони курять бо це СПРАВДІ їм подобається, бо вони отрмують від того ТАКИЙ САМИЙ КАЙФ , як хтось від чаю МАТЕ чи філіжанки кави..

Ось десь так :)

З,І стосовно люльки.. Я курю люльку.. і скажу що там так само курять В ЛЕГЕНІ.. :) просто іншим методом при якому попадає менша кількість, але тютюн люльквий він БІЛЬШ коцентрований. і люльку палити більше аніж 2-3 рази в день не рекомендується.. :) і нічого таємничого там немає. вибачайте за банальність :) просто це - рідкість... А рідкість породжує таємничість...

ivansstef
21.08.2007, 03:01
можна я скажу?....
я курив....
кидав двічі....

тобто те, що Ви дуууже звикли до дружини і не хочете її покинути- також слабкість ? :) ;) :)

от тут ви підняли гарне питання..
Слабкі не курці... Слабкі ті хто не може кинути курити.. ( так само як і пити каву літрами, чай відрами, дівок оберемками)... розумієте? не в курінні слабкість, а у відсутності сили волі до певних вчинків.. а це вже не є риса курців, а риса ВСІХ людей. Більш чи менш яскраво виражена..

пупер
21.08.2007, 03:03
тобто те, що Ви дуууже звикли до дружини і не хочете її покинути- також слабкість ? :) ;) :)

от тут ви підняли гарне питання..
Слабкі не курці... Слабкі ті хто не може кинути курити.. ( так само як і пити каву літрами, чай відрами, дівок оберемками)... розумієте? не в курінні слабкість, а у відсутності сили волі до певних вчинків.. а це вже не є риса курців, а риса ВСІХ людей. Більш чи менш яскраво виражена..

я би сказав: у переважній більшості.....
але куріння — не обов’язково відсутність сили волі.....
може бути відсутність бажання....

щодо дружини — ви цікаво сказали.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

ivansstef
21.08.2007, 03:20
я би сказав: у переважній більшості.....
але куріння — не обов’язково відсутність сили волі.....
може бути відсутність бажання....

щодо дружини — ви цікаво сказали.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

а.. переважна більшість то таке.. :)

переважна більшість сидить по підїздах, лускає насіння та ловить перехожих по кутках :)

З,І суто людська цікавіість.. що Ви там з тим дописом крутите ? :) :) :)

Liliyah Romanova
21.08.2007, 03:49
http://www.geocities.com/ronaldpeterson.geo/images/poster.jpg

ivansstef
21.08.2007, 03:51
переклад в студію. !! :)

Liliyah Romanova
21.08.2007, 03:52
Ліля так нечсно.. Ви уникаєте відповіді..
Я написала, що думаю.
Ви піддаєтеся певним обставинам, проблемам, комплексам. Куріння то вже наслідок і водночас прояв слабкості.
я не розумію ЯК?? можна годинами ходити по магазинах, ЯК??? можна накладати на себе макіяж
Ну, годинами по магазинах - це для мене тортури. Я того не люблю. Малюватися теж не малююся.
Що далі у вас там по списку? ;)

Liliyah Romanova
21.08.2007, 03:55
переклад в студію.
Це улюблене фото тієї дівчини, за 14 років буття моделлю. Вона кинула курити і вважає це своїм найбільшим успіхом. Найбільше вона шкодує, що колись це робила. (Це так, не дослівно.)

Liliyah Romanova
21.08.2007, 04:08
Дівчєта, не куріт папіроси - то не файно.
Ну, то вже від дівчат залежить.
http://img317.imageshack.us/img317/213/kruger31ul.jpg

http://www.ecrannoir.fr/stars/photos/main107.jpg

Нижче інші фото.

thebusiness.jpg (http://www.monstersandcritics.com/downloads/downloads/movies/thebusiness_1/images/group1/08410007norestriction.jpg) joancollins.jpg (http://www.operagloves.com/vidcaps3/AmazingTechnicolorDreamcoat/joancollins-joseph287.jpg)

пупер
21.08.2007, 04:10
ти вважаєш, що ці дві дівчини виглядають якось гламурно?....
просто довго всюди рекламували цигарки та сигарети, от людям і здається, що це ніби стильно.....

ivansstef
21.08.2007, 04:17
Я написала, що думаю.

Ви піддаєтеся певним обставинам, проблемам, комплексам. Куріння то вже наслідок і водночас прояв слабкості.

Ну, годинами по магазинах - це для мене тортури. Я того не люблю. Малюватися теж не малююся.
Що далі у вас там по списку? ;)

написати що думаю, і аргументувати - трохи різні речі чи не так ?? звичайно я поважаю ваше право на висловлення думки, але коли Ваша думка стосується і мене ( а обвинувативши курців в лабкості Ви обвинуватили і мене :) ) я б всетаки хотів проводити аргументовану дискусію.. бо в іншому випадку все зійде по принципу6 " А він дурак! " , "А чо?" " А! бо так !"
тобто аргументаціїї немає?? тільки просто думка так ??

Яким обставинам ? яким проблемам ? яким комплексам ???

про що Ви говрите ??? Ви зараз розказуєте стандартну історію з УТ-1 або "без Табу" з олею Герсимюк :) :
(читати з інтонацею ОЛЬГИ ГЕРАСИМЮК)
- і тобі було погано.. так ???
так.. мені було погано....
- в тебе була депресія ?? від тебе відвернувся весь світ .. так ??
так.. в мене була депресія від мене відвернувся весь світ...
- і обставини склались так що ти взяла першу цигарку до рук?
так. оставини так склались..
- і ти закурила ?
так.. я закурила..

навіщо все зводити до банальщини.. згідно ваших слів і поплакатись це є слабкість.. і потеревенити з подругами є слабкість.. Та врешті решт ЦЕЙ форум від якого Ви не можете відірватись для Вас ТЕЖ є слабкість..?? Але це парадокс..
Невже Вас тут на форумі тримає лише певне моральна (наркотична) залежність ? ні.. і не кажіть що Ви ніколи не плакалаи від обставин..
значить і Ви слабка.. :)
я ж говорю про людей які КУРЯТЬ тому що КУРЯТь..
Я дерусь потому что дерусь (с) Портос

у мене далі по списку багато чого.. і не дуже то я вірю, що ви ВЗАГАЛі не користуєтесь косметикою,різноманітними парфумами і так далі.. :)

Але Ви чогось причепились до списку пропустивши ОСНОВНЕ.. Ці порівняння були дані для тго, щоб показати Вам що НЕ ВСЕ в світі можна зрозуміти. і не тому що хтось дурніший, а тому що ІНШИЙ...

ivansstef
21.08.2007, 04:21
Це улюблене фото тієї дівчини, за 14 років буття моделлю. Вона кинула курити і вважає це своїм найбільшим успіхом. Найбільше вона шкодує, що колись це робила. (Це так, не дослівно.)

більш ніж ВПЕВНЕНИЙ що це ПРОСТО соціальна РЕКЛАМА.. :)

Liliyah Romanova
21.08.2007, 04:21
згідно ваших слів і поплакатись це є слабкість.. і потеревенити з подругами є слабкість.. Та врешті решт ЦЕЙ форум від якого Ви не можете відірватись для Вас ТЕЖ є слабкість..??
Відірватися від форуму можу.

Щодо інших речей, то так, слабкостей багато.
Сильний той, хто стоїть один. ;)

Liliyah Romanova
21.08.2007, 04:23
і не дуже то я вірю, що ви ВЗАГАЛі не користуєтесь косметикою,різноманітними парфумами і так далі..
Чимось користуюся, але трачу на то час мінімально. А яке значення має, ЩО я роблю? Ваші амбіції зачепила чи як? Ну курите, то куріть. Якби я курила, а хтось би сказав, що курці слабкі, я би просто це проігнорувала. Але то ваша справа, як і на що вам реагувати. ;)

ivansstef
21.08.2007, 04:24
Відірватися від форуму можу.

Щодо інших речей, то так, слабкостей багато.
Сильний той, хто стоїть один. ;)

отже всетаки погоджуєтесь, що не куріння ознака слабкості.
слабкість - це унеможливлення позбутись чогось.. (куріння, депресії, плаксивості і так далі), а ле головним словом тут ПОЗБУТИСЬ...

ivansstef
21.08.2007, 04:28
Чимось користуюся, але трачу на то час мінімально. А яке значення має, ЩО я роблю? Ваші амбіції зачепила чи як? Ну курите, то куріть. Якби я курила, а хтось би сказав, що курці слабкі, я би просто це проігнорувала. Але то ваша справа, як і на що вам реагувати. ;)

та нічого Ви в мені не зачепили :) ми з вами просто культурно дискутуємо.. от не вистачає лише очі навпроти, кави чи чаю і пачечки цигарок на столику ( ну для Вас я взяв би люльку з вишневим кептан блеком :) )
Ядоводив свою думку, і хотів почути Вашу.. бо для мене це не перша дискусія про сигарети на форумах.. :radist:

~KOLOBOK~
21.08.2007, 05:03
можна я скажу?....
я курив....
кидав двічі....

Кинув з божою помiччю, не курю i не жалiю,а так рокiв зо 5 добрих-мiнiмум пачка в день була+ робота навхцання, + до кави, + до п'янки то взагалi.Ну але минулося, i дякувати Богу. Так шо то таке.

~KOLOBOK~
21.08.2007, 05:06
Ну, то вже від дівчат залежить
Нижче інші фото.

Ну то ше з якої сторони на них подивитися.
З.i якiсь мавпи розмальованi.

Melody
21.08.2007, 07:31
а для мене слабкі , це ті які не спробували хоч раз..

А ті, що не спробували наркотики бодай раз - теж слабкі?
На світі є купа непотребу, але це не означає, що все треба на собі перепробувати.

Melody
21.08.2007, 07:40
Запитання до курців: що саме спонукало вас курити? Вплив інших людей, стрес, чи щось інше? Просто цікаво, як це відбувається. Прокидається людина одного прекрасного ранку і думає: може б то цигарку викурити... ???

~KOLOBOK~
21.08.2007, 07:48
Запитання до курців: що саме спонукало вас курити? Вплив інших людей, стрес, чи щось інше? Просто цікаво, як це відбувається. Прокидається людина одного прекрасного ранку і думає: може б то цигарку викурити... ???

Ну то так i є .Здебiльшого на то є багато чинникiв, якi друзi курцi, так i робота або стресова,або халявска, ну i дотого багатьом насправдi подобається сам запах диму.Ну звичайно то не про "Беломор", дещо дорожчi сигарети,"бiломор" приходить коли вже нiц не вставляє. Так шо тут шоб такого шоб шось особливого i самого головного нема. Спочаку ти ,потiм твої друзi, потiм твоя подруга, одна, iнша, друга, i все... а потiм один великий ГАПЛИК всiм.. вiд ядерної бомби. :D

Оля
21.08.2007, 08:16
А мені так і ніхто не відповів.... Яка ж користь від куріння? А особливо жінці? ;) От вина доброго випити, то шлунок працюватиме краще. На горілці різні ліки можна настоювати. А від куріння є ХОЧ якась користь?

Deus igrok
21.08.2007, 08:23
Яка ж користь від куріння? А особливо жінці?
Антистрес для "язика без кісток". Шоб не перевтомився за день балакання.

Melody
21.08.2007, 08:25
Антистрес для "язика без кісток". Шоб не перевтомився за день балакання.

Так переважно за курінням і балакають :)

~KOLOBOK~
21.08.2007, 08:55
А мені так і ніхто не відповів.... Яка ж користь від куріння? А особливо жінці? ;) От вина доброго випити, то шлунок працюватиме краще. На горілці різні ліки можна настоювати. А від куріння є ХОЧ якась користь?

Оля а я от чув що вино якраз пити не можна, особливо при захворюваннях кишково- шлункових трактiв i тд.Горiлка, той же спирт, порушує дiяльнiсть мозгу i тд i тп.
" Де правда, брате? А в кожного вона своя"

Liliyah Romanova
21.08.2007, 18:23
Ядоводив свою думку, і хотів почути Вашу.
Я суджу по одному своєму знайомому. Ні, не по одному. По більшості знайомих курців. Тому кажу, що це слабкість.
Якби я почала курити, то це би був подвиг. :D:D:D От спробувала, а на другий раз не тягне взагалі.

Щодо часу. От я витрачаю на те, аби намалюватися 6-8 хвилин. :) Ви скільки часу на куріння тратите? ;)

Якщо курінням керуєте ви, а не воно вами, то проблеми нема. Якщо навпаки, то і так зрозуміло.

Читатель_Обкома
21.08.2007, 18:35
А від куріння є ХОЧ якась користь?
НИ-КА-КОЙ!!!:no:

ZOOM
21.08.2007, 18:35
Я курила 6 лет,но почему-то вид курящей женщины на улице вызивал у меня неоднозначную реакцию.Не нравилось,это мягко сказано.
Бросила курить месяц назад.Без всяких таблеток,врачей и пластырей :) САМА!!! Безгранично рада этому героическому поступку,чего и вам милые барышни желаю!;)

Michel
21.08.2007, 18:57
НИ-КА-КОЙ!!!:no:
Є користь.
Ніколи не забувайте що ніщо не буває тільки шкідливим, або тільки корисним, що найкращі ліки в аптеках не продають, що правда завжди десь посередині і ніколи на краю....
1. Куріння і кава (нікотин і кофеїн) стимулює роботу мозку.
Не даром Європа почала технічно розвиватись після відкриття Америки (звідки й тютюн, картопля, помідори, індики, фасоля, кукурудза...) і після того як почала курити й пити каву. А до того на протязі тисячеліть майже ніякого технічного прогресу не спостерігалось.
2. Бактерії, паразити і віруси не люблять диму.
Люди, які курять (звичайно в міру, тобто - до 7 сигарет на добу), менше хворіють інфекційними хворобами, особливо запаленням легенів.
Давно відомо що копчене мясо хорошо зберігається, бактерії його не люблять. А так як людина тоже мясо, то принцип дії той самий.
Курящі люди з ослабленою імунною системою (напр. ВІЛ інфіковані) живуть майже в два рази довше ніж ті що не курять.
І т.д.

Michel
21.08.2007, 19:07
а я от чув що вино якраз пити не можна, особливо при захворюваннях кишково- шлункових трактiв i тд.Горiлка, той же спирт, порушує дiяльнiсть мозгу i тд i тп.
" Де правда, брате? А в кожного вона своя"
Менше слухайте "шо одна баба сказала".
В цьому напрямку проводились дослідження, є статистика, є спеціалісти які майже знають що кажуть, або пишуть (але не завжди всьо кажуть і пишуть), ось там і треба шукати відповідну інформацію.
Напр. http://www.medportal.ru/encyclopaedia/narcology/alco/12/
http://www.medportal.ru/budzdorova/health/152/?print=true
http://www.medportal.ru/encyclopaedia/narcology/alco/22/
http://www.medportal.ru/mednovosti/news/2004/10/29/wine/
http://www.medportal.ru/mednovosti/news/2000/07/04/redwine/
http://www.medportal.ru/mednovosti/news/2001/08/13/wine/

zet
21.08.2007, 19:33
Конечно, вредно, никто ж с этим не спорит. просто была мода такая и всё. Сейчас пошла мода на здоровый образ жизни и это принесет пользы больше, чем любые плакатные призывы...

Мих
21.08.2007, 21:16
тоді слабкість - це життя.
а життя - то хвороба, що передається статевим шляхом, та?

Мих
21.08.2007, 21:18
Цитата:
Допис від Оля
А від куріння є ХОЧ якась користь?

НИ-КА-КОЙ!!!
хіба виробникам папіросів.

zet
21.08.2007, 21:30
хіба виробникам папіросів.
Слыхала я, что Церковь Московского патриархата тоже продажей сигарет занимается. Или лгут люди?

Liliyah Romanova
21.08.2007, 22:19
Слыхала я, что Церковь Московского патриархата тоже продажей сигарет занимается. Или лгут люди?
Правду ви чули, як це і не сумно. І алкоголю теж.

zet
21.08.2007, 22:46
І алкоголю теж.
Любопытно, а как называется? "Монастырская", что ли? ;)

ivansstef
21.08.2007, 23:08
А ті, що не спробували наркотики бодай раз - теж слабкі?
На світі є купа непотребу, але це не означає, що все треба на собі перепробувати.

тут нічого не можу відповісти, оскільки це був ПРОСТО антиприклад в дискусії з Лілею.. я насправді так не думаю..

ivansstef
21.08.2007, 23:10

прокидається людина і думає:
"а може б то викурити цигарку"..?
потім ПРОСТо заварює каву, ПРОСТО запалює цигарку. і насолоджується :)
Занавіс... :)

ivansstef
21.08.2007, 23:12
Ура!! нарешті медицина знайшла користь від цигарок..
1. стимулювання головного мозку ( ну не всього, а певних частин)
2. Допоміжна функція при травленні їжі.. :)

Посилання не питайте - непамятаю.. просто десь читав..
Не скажу що ці корисні речі варті того щоб почати курити.. :)

Щодо вина то перепрошую, якщо Ви будете пити стільки вина скільки я курю, то Ви просто станете алкоголічкою..
Тому не треба ОБЛАГОРОЖУВАТИ алкоголь.. він такий самий шкідливий як і тютюн..
але ця тема не про здоровість і шкідливість.. а про вигляд жінки з цигаркою

З,І, я правильно зрозумів тему ?

ivansstef
21.08.2007, 23:31
ХХа. я згадав ще одну користь від цигарок..

"КОПЧЕНЕ МЯСО ДОВШЕ ЗБЕРІГАЄТЬСЯ" :) :) :radist:

Мих
21.08.2007, 23:42
Був недавно у монастирі РПЦ і на території монастиря продавали іконки і кошачій глаз, який "оберігає" от сґлаза...

пупер
22.08.2007, 02:44
Є користь.
Ніколи не забувайте що ніщо не буває тільки шкідливим, або тільки корисним, що найкращі ліки в аптеках не продають, що правда завжди десь посередині і ніколи на краю....

погоджуюся!...
абсолютно вірно....

1. Куріння і кава (нікотин і кофеїн) стимулює роботу мозку.
Не даром Європа почала технічно розвиватись після відкриття Америки (звідки й тютюн, картопля, помідори, індики, фасоля, кукурудза...) і після того як почала курити й пити каву. А до того на протязі тисячеліть майже ніякого технічного прогресу не спостерігалось.
2. Бактерії, паразити і віруси не люблять диму.
Люди, які курять (звичайно в міру, тобто - до 7 сигарет на добу), менше хворіють інфекційними хворобами, особливо запаленням легенів.
Давно відомо що копчене мясо хорошо зберігається, бактерії його не люблять. А так як людина тоже мясо, то принцип дії той самий.
Курящі люди з ослабленою імунною системою (напр. ВІЛ інфіковані) живуть майже в два рази довше ніж ті що не курять.
І т.д.
не погоджуюся....
нтп - не почався після відкриття гамерики і завезенням сюди тютюну.....
він почався через певні зміни в економіках країн, про які говорити не буду, бо не в тему....

Liliyah Romanova
23.08.2007, 17:14
http://img214.imageshack.us/img214/6571/editpiaftt4.jpg

New Shrek
23.08.2007, 17:19
Просто цікаво, як це відбувається.Просто хочеться курити, чогось в мозку не вистачає (тільки не тре туть підсміховуватися) чи чорт його знає

Liliyah Romanova
25.08.2007, 00:10
Скільки цигарок треба скурити, аби узалежнитися?

~KOLOBOK~
25.08.2007, 01:19
А скiльки треба дiвок перецiлувати, щоб взнати шариш ти в тому чи нi? :D

zet
25.08.2007, 01:33
А скiльки треба дiвок перецiлувати, щоб взнати шариш ти в тому чи нi?
Как все запущено, вы еще даже этого не выяснили? Ну. и как учеба? Хоть кой-какой опыт есть или полная безнадега?
http://s7.rimg.info/c0885a7e769a9028f5cc25dd92797a8e.gif (http://smiles.33b.ru/smile.84111.html) http://s7.rimg.info/7973b9363cd5598d246f5c51612ff935.gif (http://smiles.33b.ru/smile.84110.html)

~KOLOBOK~
25.08.2007, 01:52
Зето вам того i половини не свiтить ;)

Liliyah Romanova
25.08.2007, 02:21
Зета якраз за таким женеться. :D:D:D

zet
25.08.2007, 09:41
Зето вам того i половини не свiтить
Количество, значит, упорно не переходит в качество... ;)
http://s7.rimg.info/c709cea51ff797b0b62ac6c5f48412c3.gif (http://smiles.33b.ru/smile.77345.html)

KabMiner
26.08.2007, 13:54
Завжди був прихильником заборони паління - смердить!!!
Ну, а про жінку яка смердить якось говорити не хочеться:shutup:

Koza-Dereza
30.08.2007, 05:38
Я колись зустрiчалась з Iталiйцем який курив - менi навiть смачно був його тютюнний запах. Не знаю якась асоцiацiя виникала "МУЖИК":cowboy: :D Менi подобається з попiльничкою цiлуватись. Чоловiк не курить. Я колись просила закурити для настрою а потом поцiлувать мене для захвату, але вiн не хоче. :beee:
Я колись у школi з подружками теж курила, як кожна "блатна" 10-11 класниця. Та й тут навiть з подружкою ще пiдкурювали, а потiм надоїло, та й грошей було шкода... то й перестала.

Додано через 1 хвилину
Як на мене то лiпше нехай смердить тютюном нiж алкоголем.

Додано через 7 хвилин
От спробувала, а на другий раз не тягне взагалі.

Ну от, якщо раз закурила то не означає що вже залежна. Головне щоб якщо втягнешся то #1 зрозумiти що у тебе є залежнiсть #2 не курити нi за якi грошi. I навiть коли той маленький голосок в серединi каже: "та давай, по однiй, нiчо не буде, ти вже пiв року не курила..." головне цей голосок НЕ СЛУХАТИ i не пiддатись. Тодi все буде ОК. Перевiрено :)

~KOLOBOK~
30.08.2007, 05:54
головне цей голосок НЕ СЛУХАТИ i не пiддатись. Тодi все буде ОК. Перевiрено
Здається знайли корiнь жiночого зла. От викоренити його i жiнки будуть просто чудо. Агов - хiрурги тут є? :D

Danilo
30.08.2007, 12:28
Мужчина повинен бути вонюч, смердюч і небріт Я думав що це Ви образ москаля-волоцюги та нероби намалювали,нє?:)

Додано через 22 хвилини
Просто хочеться курити, чогось в мозку не вистачає (тільки не тре туть підсміховуватися) чи чорт його знає
Я палю, вже багато років. Це дійсно залежність, але я б не сказав що визнаю це за слабкість. Погана привичка? Так. І шкідлива. Жінкам не раджу, треба про дитинку думати, бо коли воно хворіє, все решта в світі здається таким дрібним, повірте. Щреку, я чув що сигарета підвищує тиск, і дійсно іноді відчуваю коли погода погана, клонить в сон, покуриш, і знову працездатний, навіть ідеї і рішення приходять. І ще маю принцип не заважати нікому курити подалі від некурців, і не курити на ходу.

Додано через 28 хвилин
Я колись гілку відкривав
Кинути курити (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=6421&highlight=%CA%E8%ED%F3%F2%E8+%EA%F3%F0%E8%F2%E8)

vasili
30.08.2007, 13:40
Жінка з цигаркою - Фі
Дама з цигаркою - Вау, а як ще мундштук...:)
Подобається мені перекинутись словом за бокалом вина з паночкою яка палить.

Melody
30.08.2007, 14:17
Як на мене то лiпше нехай смердить тютюном нiж алкоголем.

Хрін від редьки не солодший. Найліпше, коли нічим не смердить :)

Додано через 59 секунд
Подобається мені перекинутись словом за бокалом вина з паночкою яка палить.

А чи хотів би Ти, Василю, щоби твоя дружина курила?

vasili
30.08.2007, 14:30
А чи хотів би Ти, Василю, щоби твоя дружина курила?
А чому б ні...не бачу причини сказати: "Ні", взагалі я гуманіст та демократ...Для моєї жінки має бути головне "мудрість та душевна краса", а буде вона з цигаркою чи ні то все другорядне,...:) а ви не палите, ніколи, чи тільке коли вип"єте? :) бо я сам іноді люблю перекурити одну - другу...і все, більше мене тошнить :)

Melody
30.08.2007, 14:33
а ви не палите, ніколи, чи тільке коли вип"єте? :)

Не курила ніколи і не маю наміру починати курити, а п"ю дууууже рідко - пиво чи келих вина :)

vasili
30.08.2007, 14:59
Не курила ніколи і не маю наміру починати курити, а п"ю дууууже рідко - пиво чи келих вина :)

Чи варто створювати гілку "жінка з чаркою"?:no:

Melody
30.08.2007, 17:23
Чи варто створювати гілку "жінка з чаркою"?:no:

Ні, краще "Жінка з ґранчаком".

vasili
30.08.2007, 17:53
Ні, краще "Жінка з ґранчаком".
То може проявите волю та й створите...:), бо як створе чоловік інтелектуальні жінки з ненавидять чоловіків - "Samiec - twój wróg!!!":)

Melody
30.08.2007, 17:56
То може проявите волю та й створите...:), бо як створе чоловік інтелектуальні жінки з ненавидять чоловіків

В інтелектуальних жінок достатньо розуму, щоби не ненавидіти чоловіків ;)

"Samiec - twój wróg!!!":)

А щодо цих слів, уже було пояснення.

ivansstef
30.08.2007, 23:55
Завжди був прихильником заборони паління - смердить!!!
Ну, а про жінку яка смердить якось говорити не хочеться:shutup:

Ой!! Ви мене вибачайте але сумніваюсь що в кінці дня від вас тхне Шанель №5 :) і незнати який запах противніший :) :radist:

Mariya
31.08.2007, 06:44
Я, коли була у Львові, закатала собі з товаришкою дєвішнік. Флящинка пішла на "ура!!!" http://s4.rimg.info/54cc33856a37e56753328d16bcdf0a28.gif і викурили ми цигарок штук по сім-вісім кожна :cowboy: (молодість згадували). ;) Так от, після того до сих пір сигаретка за мною ходить.

P.S. А Шанель №5 таки воняють.

Евеліна
17.10.2007, 19:11
Знаєте що, Я не навижу тютюнового диму. І не можу дивитись як люди себе вбивають тою гадостю!

D.M.
17.10.2007, 19:14
Це особиста справа кожної людини: курити чи ні.

Що ж до моїх особистих смаків, то жінка, яка курить, не викликає в мене особливої огиди, але одружуватися з такою я б не став. Мені здається, що люди, які курять, мають такий формат психіки, який різко відрізняється від мого чи то ставленням до здоров'я, чи то манерою обдумування своїх вчинків та їх наслідків; і це призводить до того, що мені було б важко жити з такою людиною.

Це суто мої особисті смаки, я їх нікому не нав'язую.

Поно4ка
17.10.2007, 19:17
я курю давно....покинути не пробувала,хоча думки такі вже повзуть у голову серйозні...вважаю що як кидати то назавжти...стараюсь курити лише в тих місцях..подальше від люду..просто так заспокоююсь..страшенно бридко дивитись..коли йде мама з малятком в колисці і папіросою..хочеться підійти і видерти з рук..

Черешенька
17.10.2007, 20:40
коли йде мама з малятком в колисці і папіросою..хочеться підійти і видерти з рук.
Тут згідна з Вами на всі 100%. Вважаю, що молода жінка (як і батько, до речі) має думати насамперед про дитину і її здоров"я, нести відповідальність за свою малечу.

Не маю нічого проти, коли кобіта курить. І якщо я йду з коліжанкою в кав"ярню, мені її дим сигарети не заважає. Особливо якщо людина робить це граційно і витончено, чому б ні (пригадалася чомусь Одрі Хепборн з "Сніданку у Тіффані"). І отримує при тому задоволення.
Не подобається мені, коли дівчата беруться курити тому, що хочуть показати себе дорослішими, вільнішими, самостійнішими в житті і крутішими. Коли аргументують: "А так роблять всі, мої коліжанки, мої однокласниці, сусідки". Оце вже признак комплексування і примітивного мислення.

vanilia
17.10.2007, 20:42
Я проти 8)

Redhotchilly
17.10.2007, 20:50
я ну курю, ніколи не пробувала і не хочу пробувати...
Скажу ван чесно, що кількість курців різко зросло вдома за останні роки...
Тут в нас курити в громадських місцях з 1 липня заборонено... лафа... йдеш на дискотеку або ресторан і після того не треба провітрювати одяг...:p

консультант
17.10.2007, 21:04
В основному - це все понти і гра на публіку, лиш іноді для роздумів і самозаспокоєння. Для держави - це прибуток, для людини - збитки і біда.

Redhotchilly
17.10.2007, 21:11
В основному - це все понти і гра на публіку

а все тому, що у нас до сих пір серед молоді "модно курити"... і багато підлітків піддаються впливу оточення (всі курять- і я курю).

Має бути політика на рівні уряду- Пропоганда здорового способу життя.. це стосується не тільки куріння, але і наркотиків, СНІДу, junk food etc

Liliyah Romanova
17.10.2007, 22:30
я ну курю, ніколи не пробувала і не хочу пробувати...
А я попробувала, якраз коли гілку тут відкрила. Гидота страшна. Більше ніколи в руки не візьму, не то щоби до рота пхати. Знущання над собою і своїм організмом.

Юстина
18.10.2007, 00:15
Така цікава тут у вас тема! Я палю. Вже більше 10-ти років. Мені це заняття подобається і приносить шалене задоволення. Засуджую тих людей, що збираються тут надавати нам корисні поради і попереджувати про Мінздрав. Ми (курці) все чудово розуміємо і усвідомлюємо загрозу, яку приносить нам (а не вам) ця шкідлива звичка, але ми існуємо серед вас (якби вам це не подобалося...) і якось мусите з цим миритися.

coolzak
18.10.2007, 00:20
Правильно тим більше в Канаді мало де можна спокійно курити і дорого дуже-в машині не можна з дітьми ,в публічним місцях теж всюди під забороною,на роботі ніде не можна

Redhotchilly
18.10.2007, 00:28
Ми (курці) все чудово розуміємо і усвідомлюємо загрозу, яку приносить нам (а не вам) ця шкідлива звичка, але ми існуємо серед вас (якби вам це не подобалося...) і якось мусите з цим миритися.

не кажіть... пасивне куріння дуже шкідливе

Liliyah Romanova
18.10.2007, 02:00
Ми (курці) все чудово розуміємо і усвідомлюємо загрозу, яку приносить нам (а не вам) ця шкідлива звичка, але ми існуємо серед вас (якби вам це не подобалося...) і якось мусите з цим миритися.
Та без проблем. Лиш би нас не труїли. ;)

Alias
18.10.2007, 11:33
Я теж "не модна":) дівчина,ніколи не палила і не збираюсь, ну не подобається мені це ...алкоголю теж не пробувала і ніхто вмовити не може:)).А до курців я нормально вудношусь, ну палять то й палять, це їхній вибір.Люди лрослі. самі знають , що й до чого.От тільки шокує коли йде молода жінка з немовлям в колисціі , однією рукою тримає колиску. а в другій цигарка.Противно!

vasili
18.10.2007, 11:37
жінка яка палить то є сексуально

syavych
18.10.2007, 11:41
Кому сексуально, кому бридко...

Espert
18.10.2007, 11:58
Ага аж надто!!! Все що хочеться так це підійти та плюнути в обличчя.

vasili
18.10.2007, 12:09
плюнути
дозвольте виправити вас, плюватись в ліжку не коректно!

Додано через 2 хвилини
...знаєте коли партнерша запалить цигарку, то ви за цей час зможете зганяти в холоділник за шампанським...

Romko
18.10.2007, 12:18
Я не є настільки категоричним противником куріння.Звичайно не йдеться про вагітних жінок,або куріння на ходу,на вулиці.
Але,якщо жінка собі закурить в компанії,до кави,то що в тому поганого.ми дорослі люди.А,якщо безперерви говорити про шкідливість куріння,то життя - взагалі небезпечна хвороба,яка приводить до летального кінця.
http://mysmiles.ru/super_smilies103.gif

Espert
18.10.2007, 12:20
...знаєте коли партнерша запалить цигарку, то ви за цей час зможете зганяти в холоділник за шампанським...
А хто сказав, що з такою дівчиною я ляжу у ліжко???

Romko
18.10.2007, 12:21
То й не треба,то Ваші особисті проблеми.

vasili
18.10.2007, 12:24
Espertе ну-ну, пдивыться на себе в дзеркало, якшо ви побачите там того, кого я бачу то ви на правильному шляху!

syavych
18.10.2007, 12:39
Але,якщо жінка собі закурить в компанії,до кави,то що в тому поганого.ми дорослі люди.
Якщо в цій компанії всі курці - так, нічого погано. Але якщо я, наприклад, не палю, то чому мені то вдихати? Добре якщо компанія інтеліЃентних людей і вони з розумінням поставляться і викинуть цигарку, але ж є і такі що самі не викинуть ще й тобі запропонують :)

Liliya
18.10.2007, 12:43

Сексуально палити не у кожної жінки виходить.
Подруга у цьому неперевершена... Щойно вона бере до рук сигарету її оточує ореол таємничості та загадковості, гіпер жіночості . Відчуваю неймовірне задоволення від самого процесу спостерігання. Іноді, під відповідний настрій, звертаюся до неї зі вже недивним для неї та дуже дивним для людей, які вперше це чують, “Юль, покури, пожалуйста...”
Шкода, що здоров’ю паління не приносить користі, тобі можливо і я б запалила...

Додано через 2 хвилини
Але якщо я, наприклад, не палю, то чому мені то вдихати?
Так, так звані “пасивні курці” не менш страждають від диму...

Поно4ка
18.10.2007, 14:59
хі..дійсно багато висловів з цього приводу...я повторюсь сама курець з немалим стажем...дійсно..ми розумієм всі наслідки нашого захоплення,але всерівно робим так як вважаєм за потрібне.
Можу порадити одне...Люди які не курили.. - просто не починайте і не пробуйте....не буду обгрунтовувати чому...

Додано через 33 секунди
“пасивні курці” не менш страждають від диму...
вони як раз більше страдаютью...

Білочка
18.10.2007, 15:47
Як на мене, то це особиста справа кожного. Але особисто я не палю з трьох причин:
1 це шкідливо для мого здоров'я :suicide:
2 від цигаркового диму страшенно болять очі (я ношу контактні лінзи)
3 не люблю цигаркового диму

Хоча іноді мені подобається легкий цигарковий аромат від стрункого смуглявого незнайомця! :borat:

Поно4ка
18.10.2007, 15:52
(я ношу контактні лінзи)
мені незаважає...:-)

Білочка
18.10.2007, 15:55
Тобі пощастило, а у мене відразу очки печуть і сльозяться :eek:

Додано через 6 хвилин

Додано через 2 хвилини

Чому жінка з цигаркою у тебе відразу асоціюється я ліжком?

Додано через 9 хвилин

Додано через 2 хвилини

Згадала анекдот по темі.

Суддя: Чому Ви хочете розлучитись з Вашою дружиною?
Чоловік: Вона палить в ліжку?
Суддя: Ну і що ж тут страшного?
Чоловік: Як попільничку вона використовує моє вухо! :crazy:

Liliyah Romanova
18.10.2007, 17:21
От скажу про те, що мені не подобається в образі деяких жінок із цигаркою.
По-перше, шмінка, що лишається на фільтрі цигарки. По-друге, коли негарно прикурюють. По-третє, коли затягуються і курять як трактористи якісь чи як алкоголіки.

Якщо ж жінка справді гарно курить і цигарка не псує її жіночого образу, її жіночості, то у мене тоді нема заперечень. Тільки б не в мою сторону дим ішов.

syavych
18.10.2007, 20:16
От скажу про те, що мені не подобається в образі деяких жінок із цигаркою.
По-перше, шмінка, що лишається на фільтрі цигарки. По-друге, коли негарно прикурюють. По-третє, коли затягуються і курять як трактористи якісь чи як алкоголіки.

Якщо ж жінка справді гарно курить і цигарка не псує її жіночого образу, її жіночості, то у мене тоді нема заперечень. Тільки б не в мою сторону дим ішов.
Ліля, в Вашому аватарі явно бракує цигарки в руці ;)

Liliyah Romanova
18.10.2007, 20:41
Ліля, в Вашому аватарі явно бракує цигарки в руці
Ні, хіба якоїсть квіточки. ;) Чи будячка.

syavych
18.10.2007, 21:58
хіба якоїсть квіточки
Так, звичайно... А на голові пухнасті заячі вушка (а не ріжки) з'являються ;)

консультант
18.10.2007, 22:04
Особисто я люблю спати, дихаючи чистим свіжим повітрям, розслабившись після напруженого дня. Не уявляю, як би я спав, якщо замість чистого повітря, я всю ніч нюхав запах диму з цигарок...?

Liliyah Romanova
18.10.2007, 22:59
розслабившись після напруженого дняА пиво увечері п"єте? Аби розслабитися?

Капітан
18.10.2007, 23:05
А пиво увечері п"єте? Аби розслабитися?
Чтоб расслабиться нужно пить пурген. А лучше всего - вообще не напрягаться - так и пива больше влезет ;)

vasili
18.10.2007, 23:06
У мене всі жінки з ліжком асоціюються...:crazy:

Liliyah Romanova
18.10.2007, 23:40
У мене всі жінки з ліжком асоціюються...
А ліжко з жінками?

Додано через 1 хвилину
Чтоб расслабиться нужно пить пурген. А лучше всего - вообще не напрягаться - так и пива больше влезет
Хто про що думає. ;)
Я малa на увазі, що пиття алкоголю таке ж неприємне як куріння. От вип"є ваш партнер/ка пива чи горівки ввечері і всю ніч почуватиметеся, як заспиртований вужик. :)

консультант
18.10.2007, 23:58
А пиво увечері п"єте? Аби розслабитися?

Взагалі починаючи від пива і закінчуючи спиртом, нічого не п"ю. Хіба в гостях, при дуже великій забаві, можу випити 100-150 гр. нормального виноградного вина, а решта - вода, сік, компот і чай. Я рослабляюсь, забуваючи про тіло, розчиняючись в молитві... .

Додано через 6 хвилин
Чтоб расслабиться нужно пить пурген.

Іноді можливо навпаки - можна випадково кашлянути... .

natty
19.10.2007, 12:45
Особисто я люблю спати, дихаючи чистим свіжим повітрям, розслабившись після напруженого дня. Не уявляю, як би я спав, якщо замість чистого повітря, я всю ніч нюхав запах диму з цигарок...?

Допис від Espert

Допис від vasili

ну чому відразу, якщо курить, то в ліжку? З моїх знайомих курців жоден (ні чоловік, ні жінка) не курять в ліжку. Я не те що в ліжку, в хаті жодного разу не курила і нікому не дозволяю. Я люблю свіже повітря в спальні не менше ніж ті, хто не курять. Для чого відразу в крайнощі?

зі. - накрутила з цитатами, бо ліньки було назад гортати...пардон

vasili
19.10.2007, 13:04
А ліжко з жінками?
дивлячись яке, але ні, тільки в тій інтерпритації яку я висловив, а ваш кавер, він понастрою, залежитеме від зовнішніх факторів...

консультант
19.10.2007, 15:36
ну чому відразу, якщо курить, то в ліжку? З моїх знайомих курців жоден (ні чоловік, ні жінка) не курять в ліжку. Я не те що в ліжку, в хаті жодного разу не курила і нікому не дозволяю. Я люблю свіже повітря в спальні не менше ніж ті, хто не курять. Для чого відразу в крайнощі?

А що, Ви хочете сказати, якщо чоловік, чи жінка покурять перед сном, навіть на вулиці, то від них не чути запаху диму... ?

Капітан
20.10.2007, 14:53
Женщины курят громко...

Полковник
20.10.2007, 14:59
Женщины курят громко...

УГУ, и кончают раком!

Капітан
20.10.2007, 15:06
УГУ, и кончают раком!
Из этого следует вывод: у некурящих дам выбор громких поз разнообразнее :D
...Вчера осип, озвучивая порно... (с)

vasili
20.10.2007, 19:19
...
ніфіга подібного!

Капітан
20.10.2007, 19:24
ніфіга подібного!
Отличный, аргументированный ответ. Поздравляю Васили, Вы делаете громкие успехи, но надеюсь что ответ Полковника Вам понравился не в практическом смысле применимом к собственной личности ;)

Internati
20.10.2007, 22:28
Куріння вважаю рідкісно мерзотною звичкою, а особи, що курять, є мені менш приємними, аніж ті, котрі не курять.
На сумлінні своєму маю одну людину, котру успішно примусив кинути курити і цим пишаюсь.

out
22.11.2007, 21:04
це справа кожного, але захоплюватисЬ не потрібно!

Додано через 1 хвилину
підтримую! клас))

Гелена
22.11.2007, 21:32

аргумент "проти" - ніхто не повинен курити - ні чоловік, ні жінка, бо це безповоротно забирає здоров’я, то ж звичка вкрай шкідлива, але то особиста справа кожного як йому краще

аргумент "за" - іноді жінці чи чоловікові цигарка пасує, це як частина іміджу :cowboy:
можна курити і викликати симпатію в оточуючих, можна навпаки

Які думки та асоціації викликає жінка з цигаркою? ... а це залежить від її вигляду загалом - іноді, що вона свободолюбива і непокірна, іноді, що слабка, іноді, що сильна і рішуча. зрештою, що з цигаркою, що без асоціації можуть бути різні, але з цигаркою переважають асоціації про сильну жінку :)

out
22.11.2007, 21:46
аргумент "проти" - ніхто не повинен курити - ні чоловік, ні жінка, бо це безповоротно забирає здоров’я, то ж звичка вкрай шкідлива, але то особиста справа кожного як йому краще

аргумент "за" - іноді жінці чи чоловікові цигарка пасує, це як частина іміджу :cowboy:

Які думки та асоціації викликає жінка з цигаркою? ... а це залежить від її вигляду загалом - іноді, що вона свободолюбива і непокірна, іноді, що слабка, іноді, що сильна і рішуча. зрештою, що з цигаркою, що без асоціації можуть бути різні, але з цигаркою переважають асоціації про сильну жінку :)
правду кажеш...

Додано через 2 хвилини

тільки не підтримую твою думку про те що жінка, яка курить є сильною

Гелена
22.11.2007, 22:01
тільки не підтримую твою думку про те що жінка, яка курить є сильною

іноді щоб при батьках курити, хоч ти вже і доросла то таку тре наглість мати :D
і силу - протистояти такооооому пресу з їх боку
і з боку суспільства мабуть, яке осуджує, як правило :download:

консультант
22.11.2007, 22:10
іноді щоб при батьках курити, хоч ти вже і доросла то таку тре наглість мати
і з боку суспільства мабуть, яке осуджує, як правило

Не можна курити, це шкідливо !http://casa-latina.ru/s/s/icon_pauk7.gif

Romko
22.11.2007, 22:14
Не можна курити, це шкідливо !
Правильно!Мій прадід курив,курив і вмер.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

lulu
22.11.2007, 22:16
Я не є настільки категоричним противником куріння.Звичайно не йдеться про вагітних жінок,або куріння на ходу,на вулиці.
Але,якщо жінка собі закурить в компанії,до кави,то що в тому поганого.ми дорослі люди.А,якщо безперерви говорити про шкідливість куріння,то життя - взагалі небезпечна хвороба,яка приводить до летального кінця.
http://mysmiles.ru/super_smilies103.gif
+100!!!!
я не перестаю вам дивуватись
звідки у вас стільки розуміння у ставленні до жінок
такої я б сказала власне чоловічо-допустимої компромісності :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
мені страшенно подобається саме така позиція!!!!
бо коли щось забороняють і постійно "капають на мозги" людина починає робити на зло...
а коли є дозвіл-фактично свобода то нею скористаєшся тоді коли будеш мати час і натхнення...і без фанатизму..
так принаймні у мене;)
класно! дякую!;)

Руда Кішка
23.11.2007, 08:48
Жінка чи чоловік...
Нехай собі роблять те, що хочуть. Але так, щоб я від того не страждала :babruysk:
Мені не приємно сидіти в кав*ярнях, піцеріях, кафе, тощо, коли там хтось палить. Мене від запаху того аж вивертає, особливо після вагітності (так і не спала гіперчутливість до запахів, яка часто з*являється у вагітних). Якщо ми збараємося компанією (причому з різними людьми), то всі мої знайомі, які курять, виходять для цього з кафе на вулицю.
Паління з тих поганих звичок, котрі можна собі дозволити не заважаючи оточуючим (якщо сильно захотіти).

out
23.11.2007, 11:58
іноді щоб при батьках курити, хоч ти вже і доросла то таку тре наглість мати :D
і з боку суспільства мабуть, яке осуджує, як правило :download:

можливо...
але навіщо цим займатись, якщо більшість осуджує!

Додано через 1 хвилину
Мені не приємно сидіти в кав*ярнях, піцеріях, кафе, тощо, коли там хтось палить.
і мені...
:o

Лідія Тьомная
23.11.2007, 12:57
Навіть не знаю що і відписати..Не потрібно осуджувати одне скажу.А кричати накшталт "та як так можна я би так ніколи не зробив(ла)"-глупо, адже не знанеш як ти поведешся, можливо ще гірше...
Я сама курю,страюсь якомога менше, та все рівно бувають ситуації, коли куриш як паровоз..
Важаю, що і чоловікам і жінкам потрібено кидати цю звичку(здоров'я то не залізне), або якщо тяжко вже кинути, то старатися якомога менше курити...

Додано через 28 хвилин
можливо...

Взагалі то більшість багато чого осуджує....І що жити лише стереотипами "не своїм унікальним житям"?

Гелена
23.11.2007, 13:28

:D я не трус, но я баюс!

а не здається вам, що це їхні проблеми? тих хто осуджує?

мало що я собі осуджую, але не дозволяю собі вчити когось жити
та й не буду я поважати того, хто перестане щось робити, тільки тому, щоб я чи всі інші його не осуджували, якщо йому саме це робити хочеться :)

out
23.11.2007, 14:35
Взагалі то більшість багато чого осуджує....І що жити лише стереотипами "не своїм унікальним житям"?

ніхто такого не казав, ПОТРІБНО жити своїм життям!

Додано через 5 хвилин
а не здається вам, що це їхні проблеми? тих хто осуджує?

мало що я собі осуджую, але не дозволяю собі вчити когось жити
та й не буду я поважати того, хто перестане щось робити, тільки тому, щоб я чи всі інші його не осуджували, якщо йому саме це робити хочеться

на 100% згодний...

Nadijka
23.11.2007, 14:46
Мій прадід курив,курив і вмер.
Круто, а скільки ж йому років було?
Зараз люди осуджують будь що, і навіть не помічають як за певний час роблять те саме!!! Особливо, старші люди! Вони засуджуть і сигарети і секс і одяг і т.д. Можна подумати шо вони ніколи не курили чи сексом не займались? Та не повірю...

Alias
23.11.2007, 14:50
Колись я спрорбівала відповісти собі на питання, чому дівчата палять.Вирішила проеспериментувати на собі.Регулярно, кожного дня викурювала цигарку...і не могла зрозуміти "чому, чому вони палять, що там такого доброго?".так десь з тиждень труїла себе тими цигарками і нічого не зрозуміла.У нас в групі ні одна дівчина не смалить, а від тютюнового диму і запаху цигарок я починаю задихатись.
Палити чи не палити. це особиста справа кожного.Головне, щоб курці не створювали для некурящих нестерпних умов .

Руда Кішка
23.11.2007, 14:51

В мого чоловіка дід палив як паровоз. В 70 років кинув. Нічим не хворів, дожив до 90 років.

out
23.11.2007, 14:53
Особливо, старші люди! Вони засуджуть і сигарети і секс і одяг і т.д. Можна подумати шо вони ніколи не курили чи сексом не займались? Та не повірю...
:D правду кажеш...

Nadijka
23.11.2007, 14:54
В 70 років кинув.
А чого кинув? Невже зрозумів шо це шкідливо?

Natalya
23.11.2007, 15:07
але з цигаркою переважають асоціації про сильну жінку
не погоджуюся. Інші асоціації: нервує (сильна жінка має вміти це приховати); невпевнена в собі; хоче привернути увагу (так можна отримати й протилежну реакцію); не може позбутись шкідливої звички (а де ж сила?) і т.д.

Ksani
23.11.2007, 15:10
не погоджуюся. Інші асоціації: нервує (сильна жінка має вміти це приховати); невпевнена в собі; хоче привернути увагу (так можна отримати й протилежну реакцію); не може позбутись шкідливої звички (а де ж сила?) і т.д.
+1
у мене асоціація - самотня

Руда Кішка
23.11.2007, 15:11
А чого кинув? Невже зрозумів шо це шкідливо?

Не знаю, оскільки факт кидання відбувся років за 17 до нашого одруження

Romko
23.11.2007, 15:12
82 роки.Вмер,бо кінь в голову вдарив.

Гелена
23.11.2007, 15:59

а курящий чоловік викликає ті ж асоціації? :)

Додано через 2 хвилини
+1
у мене асоціація - самотня

та ну :) практика того не підтверджує

не щодо цієї теми, а взагалі:
більшість наших асоціацій щодо будь-чого часто не підтверджуються практикою, правда?

Nadijka
23.11.2007, 16:04
82 роки.Вмер,бо кінь в голову вдарив
Ну так він він куріння чи від коня помер?

Гелена
23.11.2007, 16:13

ваше почуття гумору і мене сильно веселить :D

п.с. вибачте, що пхаю свої 5 коп в вашу з Ромком розмову :o

Natalya
23.11.2007, 16:40
а курящий чоловік викликає ті ж асоціації?
Ні, тільки останню. Жінку з цигаркою шкода, і жінку чоловіка з цигаркою теж шкода. Але той факт, що чоловік курить, аж ніяк не додає йому слави. Курити може кожен, а от не курити в нашому світі, сповненому спокус і стресів, - треба мати силу волі.

Гелена
23.11.2007, 16:56
Ні, тільки останню. Жінку з цигаркою шкода, і жінку чоловіка з цигаркою теж шкода. Але той факт, що чоловік курить, аж ніяк не додає йому слави. Курити може кожен, а от не курити в нашому світі, сповненому спокус і стресів, - треба мати силу волі.

не може або не хоче. мабуть здивуєтеся, але багато хто не хоче
дивно, що чоловік викликає інші асоціації, я по курящих жінках щось не помічала невпевненості в собі, та й нервозності вони мають не більше, ніж не курящі
асоціації то одне, дійсність інше :)

Додано через 1 хвилину
щодо самотності: некурящих жінок самотніх більше, бо більше некурящих жінок :)

out
23.11.2007, 18:29
Що не кажіть а курити всеодно шкідливо!

Гелена
23.11.2007, 18:39
Що не кажіть а курити всеодно шкідливо!
а що хтось сперечався з цим? :)

Romko
23.11.2007, 19:01
Помер від коня,але ж
Куріння призводить до передчасного старіння шкіри,
Куріння призводить до появи прищів
Куріння призводить до погіршення сексуальних здібностей чоловіків
Куріння призводить до імпотенції
Куріння призводить до серцевих захворювань
і так далі (http://www.google.com/search?q=%22%D0%9A%D1%83%D1%80%D1%96%D0%BD%D0%BD%D 1%8F+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0 %B8%D1%82%D1%8C...%22&hl=ru&client=opera&rls=ru&hs=PRw&start=10&sa=N)
А так би ще жив...
Згадалося:
Продавець дає хлопові пачку цигарок з написом "куріння призводить до імпотенції".
Він каже, "Дайте, ті інші, з раком"

Гелена
23.11.2007, 19:08
Помер від коня,але ж
і так далі (http://www.google.com/search?q=%22%D0%9A%D1%83%D1%80%D1%96%D0%BD%D0%BD%D 1%8F+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0 %B8%D1%82%D1%8C...%22&hl=ru&client=opera&rls=ru&hs=PRw&start=10&sa=N)
А так би ще жив...
Згадалося:
Продавець дає хлопові пачку цигарок з написом "куріння призводить до імпотенції".
Він каже, "Дайте, ті інші, з раком"

слава Богу, що я жінка :)
мені бачу куріння менше шкодить, якщо по пунктах рахувати :D

out
23.11.2007, 21:08
а що хтось сперечався з цим? :)

з цим не посперечаєшся:)

Ksani
23.11.2007, 21:57
щодо самотності: некурящих жінок самотніх більше, бо більше некурящих жінок
гагага!
ок, точніше скажу: не так самотня, як із проблемами у стосунках.
але це, звичайно ж, - виключно асоціації:)

Гелена
23.11.2007, 22:03
гагага!
ок, точніше скажу: не так самотня, як із проблемами у стосунках.
але це, звичайно ж, - виключно асоціації:)

а чим обгрунтуєте? маєте приклади з життя?
вас послухати то у всіх курящих жінок проблеми в стосунках, не перебільшуєте?
а в некурящих які ж стосунки? маєте статистику?

ой, дивуюся людям, не передивуюся ніколи :D

Romko
23.11.2007, 22:11
а в некурящих які ж стосунки? маєте статистику?
От,тема...
Навіяло.
Питаються в щирого комуніста:
- Курити ради партії кинеш?
- Кину.
- А пити?
- Кину.
-А третій гріх?
-Теж покину.
- А життя заради партії віддаш?
-Віддам.На фіга мені таке життя?!

Ksani
23.11.2007, 22:34
це ж АСОЦІАЦІЇ!
а що, Ви курите ?:D

Гелена
23.11.2007, 22:38
а що, Ви курите ?:D

...спитайте мене через два місяці (після пологів) ;)

Ksani
23.11.2007, 22:52
...спитайте мене через два місяці (після пологів)
нє, не буде потреби. Ви ж тоді будете не самотня:)=
(подумала щодо обгрунтування : цигарка - фалічний символ (за Фройдом) :D

Гелена
23.11.2007, 23:04
нє, не буде потреби. Ви ж тоді будете не самотня:)=
(подумала щодо обгрунтування : цигарка - фалічний символ (за Фройдом) :D

в принципі я по житті куряща :)
не думаю, що перестану нею бути, хоча... здоров’я шкода

про Фройда не знаю :) тре двадцять раз подумати перш ніж повірити Фройду

щодо самотності: це стан душі, а не наявність/відсутність когось поруч - а ви що мали на увазі?
зі зараз мною чоловік, дивимось і одне на одного і в одному напрямку по житті (тьху-тьху-тьху), так що я і не тепер не самотня - просто через 2 міс нас стане більше :)
до речі, чоловік некурящий :)

якби йшлося про алкоголізм, може я була б іншої думки, а от куріння це не втеча від реальності і не забуття, то ж викликає дещо дивні як на мене асоціації в тих хто не курить. але дізнатися цікаво :)

Ksani
23.11.2007, 23:21
в принципі я по житті куряща не думаю, що перестану нею бути, хоча... здоров’я шкода
і насамперед, мабуть,- дитинчиного?

щодо самотності: це стан душі, а не наявність/відсутність когось поруч - а ви що мали на увазі?
Так, можна і поруч з кимось бути самотньою. Тільки не поруч із своєю новонародженою дитиною :) Це не описати словами, який тоді стан душі :)

про Фройда не знаю тре двадцять раз подумати перш ніж повірити Фройду
його мало хто тепер приймає всерйоз, але все ж він не такий простий, той дєдушка. Мав і клініку свою, і восьмеро (здається) дітей. Цікаво, чи курив ? :D

lulu
24.11.2007, 00:48
Цікаво, чи курив ?
ага-травками лікувався:crazy:
ну та інакше як від до ТОГО ВСЬОГО докуритися зміг:D :D :D

Альона
24.11.2007, 01:31
[COLOR="Purple"]ага-травками лікувався:crazy:

Думаю, ліки в нього ще сильніші були ( травка таке з людьми не робить, тим більше сигарети ). :)

galickii moskal
24.11.2007, 04:30
Навіяло.
Питаються в щирого комуніста:
- Курити ради партії кинеш?
- Кину.
- А пити?
- Кину.
-А третій гріх?
-Теж покину.
- А життя заради партії віддаш?
-Віддам.На фіга мені таке життя?!
Видимо логическим продолжением темы может стать женщина с бутылкой, гулящая женщина и как жить женщине если этими грехами она не увлекается.

Liliyah Romanova
24.11.2007, 04:46
(подумала щодо обгрунтування : цигарка - фалічний символ (за Фройдом)
:eek: :eek: :eek:
То всі чоловіки тоді що???? Нізащо не повірю!!!

:D:D:D

Лідія Тьомная
24.11.2007, 09:05
ось в мене теж некурящий хлопець.. Моментами мозги парить-кинь..Ображаеться навіть коли цигарку достаю..Та знаете, не в моему характері до когось прислуховуватись, якщо хочу-роблю, не хочу-не роблю..
Моя двоюрідна сестра коли вагітна була так і не змогла кинути курити свій улюбленій червоний "мальборо", дитинка здорова народилась(пощастило напевно..)
Я курю Parliament чи Vogue-на інші переходити поки що не хочу..Я тільки ось не розумію, завішо нервувати кохану людину, лекції їй читати про шкоду куріння-ми всі це розуміємо, але ж як приємно зранку випити кааву да викурити цигарочку, дивлячись як починаеться новий день...

New Shrek
24.11.2007, 09:29
сь в мене теж некурящий хлопець.. Моментами мозги парить-кинь.
Треба вибрати або папірос або мужик....

Ворон
24.11.2007, 10:29
Жінка з цигаркою? ... Гарно виглядає.
Жінка без цигарки? ... Теж гарно виглядає.

У Фройда є також вислів: деколи сиґара є тілько сиґара. :)

Фалічний символ це в сні. А а якщо хтось їх бачить наяву це вже гістерія.

Гелена
24.11.2007, 13:36
Видимо логическим продолжением темы может стать женщина с бутылкой, гулящая женщина и как жить женщине если этими грехами она не увлекается.

:D :D :D

Nadijka
24.11.2007, 13:47
...спитайте мене через два місяці (після пологів)
Нігде на форумі не зустрічала дописів шо ви вагітна,тому щиро вас вітаю! А може після пологів також не будете палити? Невже ви ше не відвикли?

Гелена
24.11.2007, 14:10
Нігде на форумі не зустрічала дописів шо ви вагітна,тому щиро вас вітаю! А може після пологів також не будете палити? Невже ви ше не відвикли?

дякую :)

Nadijka
24.11.2007, 14:11
і так далі
Шановний пане Romko, може напишете ше подібний список для жінок? Може хоч хтось почитає і скурить хоча б на одну сигаретку менше...

Гелена
24.11.2007, 14:36
Може хоч хтось почитає і скурить хоча б на одну сигаретку менше...

ох, не знаєте ви курців :D
та не скурить менше...

out
24.11.2007, 14:38
ох, не знаєте ви курців :D
та не скурить менше...

серйозно? а я думав заради здоров"я можна було б і не скурити...
дійсно не знаємо курців;)

Ksani
24.11.2007, 16:44
Фалічний символ це в сні. А а якщо хтось їх бачить наяву це вже гістерія.
а можливо, дитяча травма, колего ? :D

Додано через 1 хвилину
То всі чоловіки тоді що???? Нізащо не повірю!!!
"колега" підказує - хіба якщо сплять (і бачуть) :p

Ворон
24.11.2007, 18:01
а можливо, дитяча травма, колего ?

Та ні якщо вже бачать фалічний символ на яву в формі галюцинацій (прудкі мишки, змії і.т.п.) то вже не дитяча травма, коліжанко. В найкращому випадку серйозне гістеричне загострення а в найгіршому це з розділу параноя і пацієнта тре направляти до Степанича. :D

Ksani
24.11.2007, 18:10
а ні якщо вже бачать фалічний символ на яву в формі галюцинацій (прудкі мишки, змії і.т.п.)
а без галюцинацій ? символ жиж

Romko
24.11.2007, 18:16
нє, не буде потреби. Ви ж тоді будете не самотня=
Хто в чому що бачить і з чим асоціює...
Можу підказати ще кілька фаллічних символів:губна помада(циліндрик),ручка,олівець,морква,огірок(овоч і),телеграфний стовп і т.д.Нічого особистого,просто інформація для роздумів(за Фройдом)
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

Ksani
24.11.2007, 18:21
Хто в чому що бачить і з чим асоціює... Можу підказати ще кілька фаллічних символів:губна помада(циліндрик),ручка,олівець,морква,огірок(овоч і),телеграфний стовп і т.д.Нічого особистого,просто інформація для роздумів(за Фройдом)
Romko, а літак ? Боїнг 347, а ? :D

Liliyah Romanova
24.11.2007, 18:24
Ага, і ще додайте, чому люди так люблять різні печери, потаємні ходи, величні брами, ворота... ;)

Romko
24.11.2007, 18:28
Romko, а літак ? Боїнг 347, а ?
То вже як на лекції в медінституті про асоціації...
- Про що ви думаєте,дивлячись на цю цеглу?
- Про баб(с)...
- :eek:
- А я завжди про них думаю...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaschwester.gif

Ksani
24.11.2007, 18:31
Ага, і ще додайте, чому люди так люблять різні печери, потаємні ходи, величні брами, ворота...
бо то всьо підходить під ангари для літаків. порядок має бути.

Додано через 1 хвилину
То вже як на лекції в медінституті про асоціації... - Про що ви думаєте,дивлячись на цю цеглу? - Про баб(с)... - - А я завжди про них думаю...
може, у людини стіна непорозуміння з протилежною статтю.

Ворон
24.11.2007, 18:38
а без галюцинацій ? символ жиж

Так цигарка ж предмет а не символ. А то як із кожної жінки з мітлою символ робити то жінок не лишиться всіх попалять параноїки трикляті. :)

Більш серйозно, в світі існують предмети. Символи - в літературі, об.мистецтві, снах, ітд. Тобто неможливо курити символ. Самі рефлекси кусання предметів (по Фройду) відповідають фіксації на материнських грудях. Курці або не курці можуть її (фіксацію) мати або не мати; ін.словами куріння само по собі не є симптомом.

igor
25.11.2007, 15:34
не важливо яка страва, а важливо те як її подадуть.

out
27.11.2007, 17:15
Чинник - це реклама.
У США в середині 90-х жінок серед курців уперше перевалило за половину. І знову усе завдяки специфічній рекламі. Для жінок сигарети подавалися як засіб емансипованої поведінки. Жінка з сигаретою в рекламі поставала як вільна, сучасна, сексуальна, ділова. Окремі бренди пов’язували паління з меншою вагою та схудненням.
За даними Журналу Американської медичної асоціації 1994 року, реклама сигарет, спрямована на жінок, викликає значне зростання рівня паління серед дівчат-підлітків. У 1967 році поява на білбордах реклами трьох «жіночих» брендів (Virginia Slims, Silva Thins, Eve) викликала бурхливе поширення паління серед дівчат віком від 11 до 17 років. Кількість молодих курців - жінок збільшувалась на 100—110% щороку аж до 1973 року.

Гелена
27.11.2007, 17:17
може тоді реклама мала більший вплив, проте зараз починають курити не через рекламу, то вже щось інше :)

out
27.11.2007, 17:32
може тоді реклама мала більший вплив, проте зараз починають курити не через рекламу, то вже щось інше :)

воно так і є...;)

Зануда
29.12.2007, 00:25
:suicide: Поняття немаю чому люди курять...що у цьому такого? Невже нам людям мало того, що нас отруюють всіма можливими способами - Чорнобиль, викиди вихлопних газів etc.то дехто себе ще й із середини винищує отою гидотою:8:

Liliyah Romanova
29.12.2007, 00:36
У Канаді курити дорого.
А кинути курити ще дорожче. :D

Мих
29.12.2007, 00:42
дехто себе ще й із середини винищує отою гидотою:cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: а хто курить?

маюнка
29.12.2007, 01:13
а хто курить?
не я точно.:)

Мих
29.12.2007, 01:16
У Канаді курити дорого.
А кинути курити ще дорожче.
а почати?
не я точно.

добре робите..

Liliyah Romanova
29.12.2007, 01:18
а почати?
Краще не починати.

Мих
29.12.2007, 01:28
Краще не починати.
дешевше?

Liliyah Romanova
29.12.2007, 01:32
дешевше?
100%
Кажуть, що ті, хто курять, в Канаді на рік тратять на цигарки 2-3 тис. доларів.
А щоби кинути, мусять потратити також десь 2-4 тис.

Мих
29.12.2007, 01:43
в канаді ще хтось курить, крім корінного?

Liliyah Romanova
29.12.2007, 01:45
в канаді ще хтось курить, крім корінного?
Само собою. Але в мене чомусь враження, що мало людей курить.
А в корінних закуповуються, бо в них дешевше. Вони податків не платять. :)

Мих
29.12.2007, 01:46
не платило б податків корінне в Україні, нє?

coolzak
29.12.2007, 01:48
але корінне дома в резервації напевно не хоче.пачка сигарет 7-8 дол.

Мих
29.12.2007, 01:51
але корінне дома в резервації напевно не хоче.
у нас резервація - то вільна економічна зона...

coolzak
29.12.2007, 01:55
тут теж того типу-поки аборигени живуть в резервації податків не платять ще і допомоги беруть.але в них теж на розпилці грошей сидять вожді з родиною і гребуть під себе.як уряд пробує міняти систему то зразу протести,мітинги і тд

Liliyah Romanova
29.12.2007, 02:08
не платило б податків корінне в Україні, нє?
В Україні алкоголь і цигарки і так занадто дешево.

demetris
29.12.2007, 09:20
Жінка з цигаркою це бридота. ІМХО. Ну воно на фото може й нічого, а цілуватись - то краще "відро помиїів з мухами випити"... (с)
Сам не курю, чого б дружина мала?
Можу закурити, як добре вип"ю, під соціальним тиском, "щоб атмосферу відчути". Коли вже й так від диму як простягнеш руку - то пальців не видно. :)
Але то не частіше 1-2 на рік!!!

Зануда
29.12.2007, 19:11
Мені це видається противною штукою - оте куріння :cowboy: , а для жінки це просто жах і з точки зору здоров"я і з точки зору естетики. Нікотин впливає на все абсолютно - шкіра старіє, зуби жовтіють, а як це впливає на легені і на материнство це навіть не буду починати, бо то довга історія.:(
Одного разу спостерігала таку картину - ми їхали у рейсовому автобусі, дорога була досить довга, а зупинок мало, тому що водій поспішав. Поряд сиділа жінка років 55и і кожних 10 хв. питала у водія коли можна буде вийти покурити. Вона нервово м"яла цигарку у пальцях, йорзала на свому місці і взагалі поводила себе так, ніби все - як не закурить, то вмре. Явище узалежнення на лице. Мушу вам сказати, що виглядало всеце просто жалюгідно:( А коли автобус нарешті спинився і вона мала змогу вийти закурити, то це виглядало як у фільмі про війну, коли в"язню на допиті дають закурити і він жадно затягується, мало що не ковтає цигарку. http://files.myopera.com/Creat0R/Opera_AC/Icons/avatar_I.gif

Mariya
29.12.2007, 19:46
Дайте спокій жінкам що курять. Ніби курці-чоловіки дуже приємне видовище. Від чоловіків-курців ще й запах ТАКИЙ, всі аромати Парижа в одному флаконі просто. Одяг тютюном просмердів, від рук тютюном смердить, з рота запах - без коментарів. А скільки водіїв маршруток курять за кермом, коли салон забитий людьми. Тому кажу - дайте жінкам-курцям спокій.