Показати повну версію : Спортивне харчування
Підскажіть де можна придбати спорт. харчування (креатин, л-карнітин)
~KOLOBOK~
15.08.2007, 07:20
Лiпше їсти натуральне- тунець особливо рекомендую, рубопродукти ,а також натуральнi соки
Apaullo440
12.01.2008, 11:31
З питань придбання якісного спортивного харчування за доступними цінами звертайтесь за тел. 80984969940 Євген Літвінов.
яка ваша думка про креатин та анімал пак, чи вартує їх вживати.
анімал пак
Що ми тварі якісь щоб таке вживати? :)
Можливо, це слово просто означає не "призначено для тварин", а "зроблено з тварин" :)
Я знаю только одну безобидную добавку "Фемилак 1, 2" - пищевая добавка для беременных, содержит в себе полный витаминный комплекс и вес список необходимых микроэлиментов. Приобрести его можно в Антошке.
спортивне харчування - то коли ставлять перед вами миску вареникв і дивляться, за який час ви то подолаєте.
levandivka
04.07.2008, 14:09
коли ставлять перед вами миску вареникв
А потім одягають памперс для зважування?
А потім одягають памперс для зважування?
Ви не розумієте що таке спортивне харчування....
А як на предмет спортивного голодання?
Колись, коли я ще ходив до школи і займався дзю-до, пам"ятаю, як перед змаганнями, до зважування, ніхто нічого не їв, а перед самими змаганнями напивалися води.;)
Питання в тому, що молода людина не завжди відчуває негативні моменти в своєму житті і в своєму раціоні. Принаймні зразу. Гонитва за результатом ( доволі примарним, до речі) примушує забути про те, що за певним досягненням життя не закінчується...
Зрозумійте мене правильно, я не закликаю не довіряти всім препаратам, але спортсмени - теж люди, онуки яких будуть потім їх лікувати.
ArMaGeDoN
03.09.2008, 22:00
Привіт народ! Дайте відповідь на питання. Чи є протеїн шкідливий для організму а точніше "Вансітон Екстра 90" ? І чи зовсім протеїни шкідливі ,чи можна замінити чимось іншим нешкідливим .
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008