КПК

Показати повну версію : Сихівський набат чи звичайний рагулізм?

Locke
12.08.2007, 13:28
Нещодавно на дзвіниці церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, встановили дзвони. Мушу замітити, дзвони вийшли на славу, їх дзвінкий голос чути на кілька кілометрів. Але до бочки меду, як це у нас часто буває, додали черпачок дьогтю. Кожної неділі з самого світанку, з 6.40 - 6.50 ранку, коли переважна більшість людей ще спить, відпочиваючи після трудового тижня (а неділя часто є єдиним днем, коли можна поспати хоча б до 8 - 9 години ранку) ці дзвони несамовито дзвонять, підіймаючи на "рівні ноги" добру половину сихівчан. Слід не забувати, що на Сихові проживає також багать дітей, літніх людей. хворих, яким зовсім ні до чого прокидатися вдосвіта.
Існує закон, який зобов'язує дотримуватися тиші в нічний і ранковий час. Можливо керівництву церкви начхати на мирські закони, але є ще Закони Божі, які приписують любити і поважати ближніх, поступати з людьми так, як хочеш щоб поступали з тобою. Гарний приклад любові до ближнього показує церква. Ну прямо, як мала дитинка, якій тато купив барабан і вона барабанить зранку до ночі, не може натішитися. Може варто було б дзвонити у дзвони починаючи хоча б з 9 год. ранку?

levandivka
12.08.2007, 14:03
Думаю, проблема існує лише перший час. Потім звикається, як до трамвайного гуркоту.
Про позитив від самого звуку дзвонів теж не варто забувати.

ЗІ: і вупше, "жайворонкам" - УРРРА! :radist:

Декламуючи:
Галю, Петрику, Кіндрате!
Годі, ледарі, вам спати!..:cowboy:

New Shrek
12.08.2007, 14:10
Про позитив від самого звуку дзвонів
З цього місця детальніше будь ласка,звідки в християнстві дзвони взялись взагалі ,яке їх призначення і функція, чому комуняки так бородись з дзвонами?

New Shrek
12.08.2007, 14:13
Для затравки....в звуці звону присутні частотні коливання ,які скликають ангелів(чорних)

Deus igrok
12.08.2007, 14:16
Хм, а точно в 6-50 ? ... я в неділю точно пам'ятаю дзвони ...але не так рано.

пупер
12.08.2007, 15:18
З цього місця детальніше будь ласка,звідки в християнстві дзвони взялись взагалі ,яке їх призначення і функція, чому комуняки так бородись з дзвонами?
мені більше подобається така історія, коли “великий” московський цар петро перший, зі страху перед шведами наказав переплавляти на гармати церковні дзвони...
(щоправда, метал непідходящий)....

afterstep
12.08.2007, 16:03
наказав переплавляти на гармати церковні дзвони...
(щоправда, метал непідходящий)....

якраз тоді - то було саме то....
враховуючи, що бронза з дзвонів була краща за гарматну ;) - тобто ту, що йшла на гармати ;)
та й гармати мелодійніше "гавкали" ;)

пупер
12.08.2007, 16:04
якраз тоді - то було саме то....
враховуючи, що бронза з дзвонів була краща за гарматну ;) - тобто ту, що йшла на гармати ;)
та й гармати мелодійніше "гавкали" ;)
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif історія говорить протилежне: що нічого не вийшло з переплавки....

afterstep
12.08.2007, 16:23
історія говорить протилежне: що нічого не вийшло з переплавки....

не якість бронзи тому виною....
як в старому анекдоті - японець талдичив - "у вас очєнь хорошиє деті... ето єдінственноє, что ви дєлаєтє нє рукамі..."

Мих
25.08.2007, 14:39
Ну прямо, як мала дитинка, якій тато купив барабан і вона барабанить зранку до ночі, не може натішитися. Може варто було б дзвонити у дзвони починаючи хоча б з 9 год. ранку?
Ну а пташки, машинні сигналізації не заваджають, чи до того вже привикли?

ivansstef
26.08.2007, 03:14
Нещодавно на дзвіниці церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, встановили дзвони. Мушу замітити, дзвони вийшли на славу, їх дзвінкий голос чути на кілька кілометрів. Але до бочки меду, як це у нас часто буває, додали черпачок дьогтю. Кожної неділі з самого світанку, з 6.40 - 6.50 ранку, коли переважна більшість людей ще спить, відпочиваючи після трудового тижня (а неділя часто є єдиним днем, коли можна поспати хоча б до 8 - 9 години ранку) ці дзвони несамовито дзвонять, підіймаючи на "рівні ноги" добру половину сихівчан. Слід не забувати, що на Сихові проживає також багать дітей, літніх людей. хворих, яким зовсім ні до чого прокидатися вдосвіта.
Існує закон, який зобов'язує дотримуватися тиші в нічний і ранковий час. Можливо керівництву церкви начхати на мирські закони, але є ще Закони Божі, які приписують любити і поважати ближніх, поступати з людьми так, як хочеш щоб поступали з тобою. Гарний приклад любові до ближнього показує церква. Ну прямо, як мала дитинка, якій тато купив барабан і вона барабанить зранку до ночі, не може натішитися.

Може варто було б дзвонити у дзвони починаючи хоча б з 9 год. ранку?
прошу МИРСЬКІ ЗАКОНИ в студію.. ну типу коли можна і коли неможна..

Коли. б..дь коцерти ішачать на площі то чомусь ніхто не пише про старих дітей та літніх...

А може варто в церкву сходити 77 просто так..
або хоча би дупу підняти в неділю зранку.
Я розумію що після дискотеки важко щось чути в голові, але ж..

Полковник
26.08.2007, 09:14
Соглашусь с Паном Левандовкой!
Во Львове жил на Терешковой (Бичной). Самолёты начинали гудеть с 4.30. Сначало напрягало, а потом привыкли.
До этого жил на Ватутина. Окна выходили на Консерваторию (внутренний двор).
Сначало напрягало, а потом привыкли.
В Москве жил с окнами на Савёловскую железнодорожную ветку.
ЗАТО!!!! Сейчас у меня во дворе ТИШИНА!!!!!!
Разве что детишки покричат.
И, вот, чего-то не хватает.......

пупер
26.08.2007, 15:25
Во Львове жил на Терешковой (Бичной). Самолёты начинали гудеть с 4.30. Сначало напрягало, а потом привыкли.
а я живу на любінській (колишня маршала рибалка)...
теж інколи так гудуть, що просто люстра трясеться....
а ви, ПОлковніку, дізналися через що це відбувається?!...

Мих
26.08.2007, 16:21

Цвинтар - от де тишина і спокій.

Полковник
26.08.2007, 18:35
а я живу на любінській (колишня маршала рибалка)...
теж інколи так гудуть, що просто люстра трясеться....
а ви, ПОлковніку, дізналися через що це відбувається?!...

От двигателей, Пупер, от двигателей.:cowboy:

пупер
26.08.2007, 18:55
От двигателей, Пупер, от двигателей.:cowboy:
та я розумію, що не від пташиного цвірінькання....
але переважно літаків цих не було чути....
а інколи — гудіння на пів львова....

Полковник
26.08.2007, 19:00
та я розумію, що не від пташиного цвірінькання....
але переважно літаків цих не було чути....
а інколи — гудіння на пів львова....

Это, смотря какие самолёты. Сильнее всего гудят турбо-витновые. Мне так кажется.Может и не прав.

Locke
26.08.2007, 20:13

Коли. б..дь коцерти ішачать на площі то чомусь ніхто не пише про старих дітей та літніх...

А може варто в церкву сходити 77 просто так..
або хоча би дупу підняти в неділю зранку.
Я розумію що після дискотеки важко щось чути в голові, але ж..

По перше - прошу не хвилюватися за мою дупу, вам і своєї достатньо.
По друге - я в цю ж церкву ходжу регулярно, практично кожної неділі на 9 або 11 ранку, і зовсім не "просто так", як ви мені рекомендуєте. Може це ви ходите в церкву "просто так", то не судіть по собі.
По третє - не хочу, щоби будь-хто і будь коли мені диктував о котрій годині ранку в неділю я повинен, як ви висловилися, підіймати свою дупу.
По четверте - "Коли. б..дь коцерти ішачать на площі" як ви висловлюєтеся, то вони закінчуються по всім правилам 0 22 - 23 год. І не треба з тих концертів брати приклад, а от церква, яка повинна показувати всім приклад поведінки і навчати молодь, в даному випадку цього не робить.

Locke
26.08.2007, 20:33
Ой, чуть не забув. Наприклад, Кодекс України про адміністративні правопорушення, ст.24: не можна у нічний час, із двадцять другої до восьмої години.

levandivka
26.08.2007, 21:00
а от церква, яка повинна показувати всім приклад поведінки і навчати молодь, в даному випадку цього не робить.
Ну нє!
Хто рано встає - тому Бог подає!
От Церква і будить, жеби не проспали... :)

пупер
26.08.2007, 21:02
Ой, чуть не забув. Наприклад, Кодекс України про адміністративні правопорушення, ст.24: не можна у нічний час, із двадцять другої до восьмої години.
а нам до лямпочки, ми відділені від держави (церква)...

Мих
26.08.2007, 23:12
Дзвони, я чув, виганяють злу силу, вона їх боїться.

ivansstef
27.08.2007, 00:30

Стаття 24. Види адміністративних стягнень

За вчинення адміністративних правопорушень можуть
застосовуватись такі адміністративні стягнення:
1) попередження;
2) штраф;
3) оплатне вилучення предмета, який став знаряддям вчинення
або безпосереднім об'єктом адміністративного правопорушення;
4) конфіскація: предмета, який став знаряддям вчинення або
безпосереднім об'єктом адміністративного правопорушення; грошей,
одержаних внаслідок вчинення адміністративного правопорушення;
5) позбавлення спеціального права, наданого даному
громадянинові (права керування транспортними засобами, права
полювання);
6) виправні роботи;
7) адміністративний арешт.
Законами України може бути встановлено й інші, крім
зазначених у цій статті, види адміністративних стягнень.
Законами України може бути передбачено адміністративне
видворення за межі України іноземців і осіб без громадянства за
вчинення адміністративних правопорушень, які грубо порушують
правопорядок.

де тут з 22-8??

Liliyah Romanova
27.08.2007, 03:56
По друге - я в цю ж церкву ходжу регулярно, практично кожної неділі на 9 або 11 ранку, і зовсім не "просто так", як ви мені рекомендуєте.
А чого того парохові не висловите, що на форумі написали? Або іншим, хто відповідальний.

New Shrek
27.08.2007, 08:55
Дзвони, я чув, виганяють злу силу, вона їх боїться. Низькі обертони,і низькі частоти можуть скликати тільки чорних ангелів,то їх частотний діапазон

Мих
27.08.2007, 10:21
Низькі обертони,і низькі частоти можуть скликати тільки чорних ангелів,то їх частотний діапазон

Низькі, то 6 Герц?

Melody
27.08.2007, 19:15
Ну а пташки, машинні сигналізації не заваджають?

О, мене пташки часто рано будять. Куди звертатися?

New Shrek
27.08.2007, 19:32
Низькі, то 6 Герц?

Прогуглив ,питання виявилось не таке просте.Голова як дом совєтів.Може хто поможе,якщо не буде насміхатися

Мих
27.08.2007, 19:50
А десь таке чув. Низька частота, діє на мізґи і підсвідомість.

пупер
27.08.2007, 19:53
О, мене пташки часто рано будять. Куди звертатися?
до жиріновського....
він пропонував відстрілювати всіх перелітних птахів для боротьби з пташиним грипом....

Melody
27.08.2007, 20:00
до жиріновського....
він пропонував відстрілювати всіх перелітних птахів для боротьби з пташиним грипом....

Шкода пташок. Краще буду рано вставати :)

пупер
28.08.2007, 01:49
Шкода пташок. Краще буду рано вставати :)
“рано вставати”.....
я раніше набагато менше спав....

мені мама ще й досі згадує, як я її будив з самого ранку: “мамо, вставай, вже пташки цвірінькають”.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Melody
28.08.2007, 02:00
мені мама ще й досі згадує, як я її будив з самого ранку: “мамо, вставай, вже пташки цвірінькають”....

Справжній жайворонок :)

пупер
28.08.2007, 02:25
Справжній жайворонок :)
... був. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

консультант
28.09.2007, 17:53
Locke, Ви неправильну установку даєте собі і людям ! Краще думайте в просонні, слава Богу, що дзонять дзвони, значить можна спати спокійно, Бог мене оберігає. А якщо не почуєте над ранком дзвони. це повинно Вас насторожити. От тоді вже дійсно пора вставати, бо щось не так. Краще перестрахуватись. Так що дякуйте Богові і спіть спокійно!

Locke
08.10.2007, 08:24
Краще думайте в просонні, слава Богу, що дзонять дзвони, значить можна спати спокійно, Бог мене оберігає.
Пане Консультант. Ви певно попутали Божу опіку з тим вар'ятом, який серед ночі шарпає за шнурок і відбиває кожну годину. Слава Богу, в с.м.т. Львові (а Львів вже давно перетворився з міста в с.м.т. і впевнено прямує до села. Збулася мрія москалів-большевиків про стіраніє грані мєжду городом і сєлом) більшість людей вже сі доробили до годинника і не мают кончої потреби, аби серед ночі їм бамкали щогодини. А Бог нас всіх оберігає незримо і без нашої участі, і йому ні до чого такий рагулізм.

А якщо не почуєте над ранком дзвони. це повинно Вас насторожити. От тоді вже дійсно пора вставати, бо щось не так. Краще перестрахуватись.
А якщо ми вдосвіта чи серед ночі не почуємо дзвонів, а почуємо їх в прийнятний час, коли люди вже не сплять, то скаже: "Слава Богу, на кілька розумних людей стало більше!"

консультант
08.10.2007, 09:45
Ради Вашого спокою я готовий пожертвувати своїм сном, помінявшись з Вами житлом. В нас Ви будете спати. як немовля після купання... !

Romko
08.10.2007, 09:48
З доплатою,чи без?
http://s8.rimg.info/ba7d49965041c7bdf2d3b644e096b4b6.gif

Locke
08.10.2007, 09:54
Ради Вашого спокою я готовий пожертвувати своїм сном, помінявшись з Вами житлом. В нас Ви будете спати. як немовля після купання... !

Ну навіщо аж такі жертви в мирний час? :-)
Шкода, що Ви так нічого і не зрозуміли...

Michel
08.10.2007, 10:01
А десь таке чув. Низька частота, діє на мізґи і підсвідомість.
http://www.cosmedtech.ru/cmt/?do=REP_F3
http://members.aol.com/networktcp/research/freq.htm

консультант
08.10.2007, 10:33
Ну навіщо аж такі жертви в мирний час? :-)
Шкода, що Ви так нічого і не зрозуміли...

Все я зрозумів ! Якщо по-серйозному, Вихід тут, як на мій погляд, зовсім простий. Йдете в церкву і пояснюєте це священникові, може до якогось компромісу і дійдете... . Називати церковний передзвін рагулізмом, не знаю і сумніваюсь, що рагулі можуть дзвонити... ? З іншої сторони тоді взагалі прийдеться відмінити дзвони, тому що дехто працює в нічну зміну, а в день спить. Що ж йому казати... ? Самоконтроль ьоді залишається в силі. Крім цього, коли панувала чума і холера, то в тих містах і селах, де дзвонили дзвони, люди хворіли набагато менше або взагалі не хворіли. На рахунок гранів між містом і селом з якої сторони дивитись. Якщо зробити повну блокаду села на рік, ми виживемо але не знаю, що було б тоді з містом. Не статус місця проживання говорить про культуру людини, а її поведінка. Все інше дутий імідж та ознаки самодурства. Ті люди, які пасуть худобу, возять гній і сіють зерно, вночі сплять і "ніг не чують", а Вам дзвони мішають... . А то, що Ви сє доробили до годинника, вітаю ! Може з часом і навушники придбаєте... .

Додано через 3 хвилини
З доплатою,чи без?
http://s8.rimg.info/ba7d49965041c7bdf2d3b644e096b4b6.gif

Це вже не суттєво, клієнт відмовився... .

Michel
08.10.2007, 10:47
Крім цього, коли панувала чума і холера, то в тих містах і селах, де дзвонили дзвони, люди хворіли набагато менше або взагалі не хворіли.
Давно доказано що від дзвону гинуть бактерії (не можу лінк знайти).
Дзвін корисний для здоровя (довго розказувати, а в мене немає часу).

Locke
08.10.2007, 12:13
Не статус місця проживання говорить про культуру людини, а її поведінка. Все інше дутий імідж та ознаки самодурства. Ті люди, які пасуть худобу, возять гній і сіють зерно, вночі сплять і "ніг не чують",
Ні, Ви таки точно не зрозуміли... Дійсно, не місце проживання говорить про культуру людини, а її поведінка. Золоті слова. Але я під терміном "рагулізм" мав і маю на увазі не тих людей, "які пасуть худобу, возять гній і сіють зерно, вночі сплять і "ніг не чують", а тих що не хочуть нічого робити ні в селі, ні в місті, а нав'язують свою псевдокультуру, тобто безкультур'я. Рагуль - це не національність, не походження, а стан душі.
І зовсім не церковний передзвін я назвав рагулізмом, а поведінку тих людей, які невідомо (а може і відомо) для чого не дають спати в нічний час десяткам тисяч сихівчан. Ще раз дуже шкодую, що ми не порозумілися.

консультант
08.10.2007, 12:25
Ні, Ви таки точно не зрозуміли... Дійсно, не місце проживання говорить про культуру людини, а її поведінка. Золоті слова. Але я під терміном "рагулізм" мав і маю на увазі не тих людей, "які пасуть худобу, возять гній і сіють зерно, вночі сплять і "ніг не чують", а тих що не хочуть нічого робити ні в селі, ні в місті, а нав'язують свою псевдокультуру, тобто безкультур'я. Рагуль - це не національність, не походження, а стан душі.
І зовсім не церковний передзвін я назвав рагулізмом, а поведінку тих людей, які невідомо (а може і відомо) для чого не дають спати в нічний час десяткам тисяч сихівчан. Ще раз дуже шкодую, що ми не порозумілися.

Якщо Ви знаєте, що це не влаштовує десятки тисяч сихівщан, то є інший вихід... . Раз Ви підняли це питання, то зберіть ці десятки тисяч на мітинг протесту і питання вирішиться. А на рахунок Вашого першого абзацу можете вважати, що ми порозумілись.

Ука
08.10.2007, 13:34
є чіткі санітарні вимоги про тишу з 11 вечора до 8 ранку, здається. Якщо їх не дотримують (я не живу на Сихові, і не знаю. коли там дзвонять), зайдіть в церкву і нагадайте їм про це, при цьому попередьте, що залишаєте за собою право написати скаргу. Якщо не подіє - пишете скаргу, краще письмово, в міліцію - вони зобов'язані зреагувати.

Я сама греко-католичка, але розумію, що є певні норми, котрі повинні виконуватися. Мені би теж не сподобалося, якби моїх дітей щоночі будив дзвін.

Мих
08.10.2007, 15:50
є чіткі санітарні вимоги про тишу з 11 вечора до 8 ранку, здається. Якщо їх не дотримують (я не живу на Сихові, і не знаю. коли там дзвонять), зайдіть в церкву і нагадайте їм про це, при цьому попередьте, що залишаєте за собою право написати скаргу. Якщо не подіє - пишете скаргу, краще письмово, в міліцію - вони зобов'язані зреагувати.

Та кому там заваджає? Просто люди не знають чого вже вчепитися. ......

консультант
08.10.2007, 16:55
Аналізуючи ситуацію, я думаю що Львівський аеропорт скорим часом банкротує, а жаль... .

Ука
08.10.2007, 17:04
Та кому там заваджає? Просто люди не знають чого вже вчепитися
Та, Миху, тут люди пишуть про відбивання години. Не знаю як кого, а мене би то трафило...

До речі, от цікаво, а як народ в центрі Ратушу терпить? І чи на неї санітарні норми розповсюджуються? От би цікаво спробувати подати скаргу, в якості прецеденту ;)

Romko
08.10.2007, 17:11
Та, Миху, тут люди пишуть про відбивання години. Не знаю як кого, а мене би то трафило...

До речі, от цікаво, а як народ в центрі Ратушу терпить? І чи на неї санітарні норми розповсюджуються? От би цікаво спробувати подати скаргу, в якості прецеденту ;)
А,знаєте,привикається.
Я довгий час жив на Патона,біля аеропорту постійний шум злітаючих літаків.Коли переїхали в інший район,то довгий час без нього не міг заснути.

Мих
08.10.2007, 22:58
Та, Миху, тут люди пишуть про відбивання години

ГОДИНИ ?????????

Я собі не уявляю паламаря, який щогодини іде до дзвіниці, щоб бамкнути....

Ука
08.10.2007, 23:03
Та я теж, але...

Слава Богу, в с.м.т. Львові (а Львів вже давно перетворився з міста в с.м.т. і впевнено прямує до села. Збулася мрія москалів-большевиків про стіраніє грані мєжду городом і сєлом) більшість людей вже сі доробили до годинника і не мают кончої потреби, аби серед ночі їм бамкали щогодини.

Мих
08.10.2007, 23:10
Та я теж, але...

Та то якісь бздури...

Locke
09.10.2007, 08:16
ГОДИНИ ?????????

Я собі не уявляю паламаря, який щогодини іде до дзвіниці, щоб бамкнути....

Вчора вияснив, що то не паламар. Бо дійсно - щогодини вставати, то якісь бздури. Виявляється там все автоматизовано і керується комп'ютером, а вони не знають як це все вимкнути.

Мих
09.10.2007, 12:20
Вчора вияснив, що то не паламар. Бо дійсно - щогодини вставати, то якісь бздури. Виявляється там все автоматизовано і керується комп'ютером, а вони не знають як це все вимкнути.

Живлення... живлення.....

Michel
09.10.2007, 12:35
Двін корисний для здоровя, а Ви цього не знаєте й нервуєтесь. То не Ви нервуєтесь, а ці "нерви" яким він заважає спокійно паразитувати на Вашій персоні, нервують Вас і спонукають позбавитись дзвону, щоб і дальше спокійно з Вас помпувати енергію.
Треба просто почекати поки дзвін ці "нерви" з Вас видзвонить і тоді дзвін перестане заважати, а навпаки, самі відчуєте що він корисний.
http://www.technovelgy.com/ct/Science-Fiction-News.asp?NewsNum=547

Мих
09.10.2007, 13:16
Двін корисний для здоровя,
правильно, а будь яке лікування буває і трохи неприємне і болісне.

afterstep
10.10.2007, 12:06
Треба просто почекати поки дзвін ці "нерви" з Вас видзвонить і тоді дзвін перестане заважати, а навпаки, самі відчуєте що він корисний.
не вистачає тільки додати - "раз вас нервує благочестивий дзвін - значить у вас сидить диявол."

Оля
10.10.2007, 12:14
Коло дзвонів не жила, а от під злітною смугою і в Сокільниках, і в Америці жила. А тоді ще й біля залізничної колії. Звикається до всього і тоді його не вистачає, як воно перестає шуміти. :)

Michel
24.11.2007, 14:47
Що стосується дзвону і бактерій, то підказка на принцип дії знаходиться тут: http://kino.mk.ua/online/551
Провіряється просто:
- Поставити недалеко від дзвінниці відро води під час двону, потім забрати її додому й пити.

консультант
24.11.2007, 14:50
Що стосується дзвону і бактерій, то підказка на принцип дії знаходиться тут: http://kino.mk.ua/online/551
Провіряється просто:
- Поставити недалеко від дзвінниці відро води під час двону, потім забрати її додому й пити.http://casa-latina.ru/s/s/icon_26-.gif !

Michel
24.11.2007, 14:56
не вистачає тільки додати - "раз вас нервує благочестивий дзвін - значить у вас сидить диявол."
Залишилось тільки додати що на 70%% ми зроблені з води.

LMax
02.12.2007, 19:27
тепер зрозуміло все: спеціально встав півшостої щоб приїхати на Сихів і послухати той дзвін. Думав познайомитися з дзвонарем. А тут облом: дзвін МЕРТВИЙ, бо записаний і автоматично в заданий час відтворюється як однотонний зациклений кусок аудіоплівки ще й при цьому з неякісного динаміка... По частотних характеристиках - звучання ніяке... :8:

Але щогодинні і щопівгодинні удари бються в справжній дзвін (як на ратуші).

Хто хоче, прийдіть в неділю під дзвіницю Вірменської Церкви і послухайте як люди дзвонять від 10.45 до 11.00 і відчуєте різницю.

ТарасК
04.12.2007, 16:09
тепер зрозуміло все: спеціально встав півшостої щоб приїхати на Сихів і послухати той дзвін. Думав познайомитися з дзвонарем. А тут облом: дзвін МЕРТВИЙ, бо записаний і автоматично в заданий час відтворюється як однотонний зациклений кусок аудіоплівки ще й при цьому з неякісного динаміка... По частотних характеристиках - звучання ніяке... :8:

Але щогодинні і щопівгодинні удари бються в справжній дзвін (як на ратуші).

Хто хоче, прийдіть в неділю під дзвіницю Вірменської Церкви і послухайте як люди дзвонять від 10.45 до 11.00 і відчуєте різницю.

Я думаю, що таку річ може говорити тільки той хто здогадується про це чому така річ, як "не дзвони" дзвонять на Сихівській дзвіниці. Найперше потрібно просто піти до пароха цієї Церкви і все детально розпитати, а потім приходити до певних висновків. Бо ця розмова мені видається такою, щоб поговорити ні про що, або просто понаговорювати на людей, які не бажають нічого поганого. ВЗНАЙТЕ СПЕРШУ ЧОМУ В СИХОВІ НА ДЗВІНИЦІ ПОКИ ЩО НЕ Б'ЮТЬ СПРАВЖНІ ДЗВОНИ, ЧИ ЦЕ БУДЕ ТАКЕ ДОВГО І АЖ ТОДІ ПИШІТЬ ПРО ЦЕ!!!!!

Додано через 10 хвилин

Майте трохи поваги в своїх словах. Я впевнений, що за кожне слово людина буде нести відповідальність перед Господом. З ваших слів я можу припустити, що мешкаєте в самій дзвіниці, або за метр від неї, що вам так шкодить і заважає цей звук. Не чув щось ні разу скарг від мешканців пощі Ринок. Покритикуйте, або навіть виставте таке питання на форумі щодо концертів, котрі відбуваються у м. Львові наприклад на День Незалежності, день міста Львова..... і відбуваються цілими днями і аж до пізнього вечора. Це добре, чи це погано? Коли після такого концерту витоптані прекрасні клумби, купа сміття, повно п"яних ходить, що заважає спати ввечері. На вашу думку це все нормально, а дзвони, котрі вдарять раз на годину - це вже катастрофа. ЗАДУМАЙТЕСЯ НАД СВОЇМИ СЛОВАМИ!!!!!!

Додано через 14 хвилин

Я сама греко-католичка, але розумію, що є певні норми, котрі повинні виконуватися. Мені би теж не сподобалося, якби моїх дітей щоночі будив дзвін.

я не можу зрозуміти звідки взялися думки, щодо того, що дзвони дзвонять цілу ніч? Дзвони дзвонять лише до 22 години і починають дзвонити аж зранку.

LMax
07.12.2007, 19:41
Я думаю, що таку річ може говорити тільки той хто здогадується про це чому така річ, як "не дзвони" дзвонять на Сихівській дзвіниці. Найперше потрібно просто піти до пароха цієї Церкви і все детально розпитати, а потім приходити до певних висновків. Бо ця розмова мені видається такою, щоб поговорити ні про що, або просто понаговорювати на людей, які не бажають нічого поганого. ВЗНАЙТЕ СПЕРШУ ЧОМУ В СИХОВІ НА ДЗВІНИЦІ ПОКИ ЩО НЕ Б'ЮТЬ СПРАВЖНІ ДЗВОНИ, ЧИ ЦЕ БУДЕ ТАКЕ ДОВГО І АЖ ТОДІ ПИШІТЬ ПРО ЦЕ!!!!!.
Звідки така агресія? Пан щось приховує?

Ми просто думали запропонувати допомогу дзвонареві, якщо там нема кому якісно дзвонити, а там "облом" вийшов...

А дзвони (по крайній мірі один, по якому б'є годинник) там є, і це видно з вулиці вдень.

ТарасК
08.12.2007, 14:56
Звідки така агресія? Пан щось приховує?

Ми просто думали запропонувати допомогу дзвонареві, якщо там нема кому якісно дзвонити, а там "облом" вийшов...

А дзвони (по крайній мірі один, по якому б'є годинник) там є, і це видно з вулиці вдень.

Немає ніякої агресії!!!!! В чому ви вбачаєте агресію? Нічого я не приховую, а просто бажаю сказати, щоб щось говорити, треба бути впевненим у своїх словах, а потім навіть і критикувати. А якщо не впевнений, або навіть нічого не знаєте і в свою чергу хочете вже доходити до певного висновку. Тому я раджу в такому випадку, найперше піти доЦеркви, там комперентні люди все вам розтулкують і буде все просто чудово!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!