КПК

Показати повну версію : Я, Юлічка...

Юлічка
11.08.2007, 14:55
з такою дитиною мій син мав сексуальні відносини ,слава Богу, що не закінчились вагітністю,краще вже з ефіопкою....

Доброго дня!Давайте знайомитись,хоча з деким я вже знайома,зокрема з вельмишановним [особисті дані видалено], більш відомим тут, як New Shrek.
Так от,я- Юля. Щоб всім було зрозуміліше, та сама дитина, з якою син вже вищевказаного відвідувача форуму мав сексуальні відносини
Взагалі-то в мене виникнув ряд запитань
1.За що мені така велика честь, як бути постійним прикладом у ваших розумних дописах?
2.В вас не вистарчає фантазії, щоб навести в приклад щось чи когось іншого?
3.Чому ви, як я неодноразово помічала у ваших дописах, ніяк не можете залишити в минулому наші з вашим сином відносини і постійно про це згадуєте, враховуючи що ми вже давним-давно не разом, частково завдячуючи і вам?
І наостанок:
Чим я викликала таку "любов до моєї персони"? Я так "припала вам до серця"? Чи, можливо, вам більше нема чим зайнятись, крім того, як згадувати так звані проблеми,які вже давно в минулому?

afterstep
11.08.2007, 16:35
а вас на пиво запросити можна? ;)
--
Обох - без сина ;)

zet
11.08.2007, 16:48
неодноразово помічала у ваших дописах, ніяк не можете залишити в минулому наші з вашим сином відносини
По-моему, то Шрек не может всем женщинам Мира простить уже только то, что они ЖЕНЩИНЫ...:shutup: Так что у него это ничего личного...:padonak:

Добро пожаловать на форум.. :)

пупер
11.08.2007, 22:19
“юлія, або запрошення до самовбивства”.... :suicide:

Юлічка
11.08.2007, 22:33
“юлія, або запрошення до самовбивства”.... :suicide:
Та.. знаєм ми таку книжечку, здається Павла Загребельного:)

Юлічка
12.08.2007, 09:57
По-моему, то Шрек не может всем женщинам Мира простить уже только то, что они ЖЕНЩИНЫ...
так-так, звичайно, жінки-то ж ЗЛО:crazy:

пупер
12.08.2007, 11:40
Та.. знаєм ми таку книжечку, здається Павла Загребельного:)
і зовсім не здається.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

MARTINI
12.08.2007, 12:06
По-перше, Юлічка, даремно Ви виносите особисті розборки на загал

По-друге, навіщо Ви зареєстрували на форумі двох користувачів? Це заборонено правилами. Поки я не визначився, котрого із них відправити в бан, а котрого залишити, маєте можливість вибрати самостійно.

Юлічка
12.08.2007, 12:09
По-перше, Юлічка, даремно Ви виносите особисті розборки на загал

По-друге, навіщо Ви зареєстрували на форумі двох користувачів? Це заборонено правилами. Поки я не визначився, котрого із них відправити в бан, а котрого залишити, маєте можливість вибрати самостійно.
сорі..:shy: викидайте першого

MARTINI
12.08.2007, 12:19
і не треба надалі розголошувати особисті дані про форумлян (імена, телефони, адреси тощо)