КПК

Показати повну версію : "ВОПАК"проклято

koldun
11.08.2007, 07:26
Бовты "ВОПАК".Усьо што в них э проклято. Тко купує, бере на здачу гроші котрі тоже прокляті. Заходитит в бовт тоже не мош. Каждый шаг у бовт шаг до якогось битігу! Май часто онкохвороты!
http://karkompra.narod.ru/

dArt
11.08.2007, 08:23
Бовты "ВОПАК".Усьо што в них э проклято. Тко купує, бере на здачу гроші котрі тоже прокляті. Заходитит в бовт тоже не мош. Каждый шаг у бовт шаг до якогось битігу! Май часто онкохвороты!
http://karkompra.narod.ru/

Простите, это на каком языке написано , вообще?

~KOLOBOK~
11.08.2007, 10:06
Кажись це по закарпацькиЗiмною горяни працюють- тоже таке от мелять бува.

Zoryanazirka
11.08.2007, 12:30
І шо то значить ?:)

Pedro
11.08.2007, 12:33
І шо то значить ?:)

То на простій мові називається - на городі бузина а в Києві дядько.

Мерелін
16.09.2007, 16:03
:D :D :D Бугага!!!!!!!

dvin
16.09.2007, 18:30
Це Колдун намагався до нас донести світлу ідею, що більшість товарів у Вопаку генно-модифіковані, і купуючи там будь-що, неодмінно захворієш, і з великою долею ймовірності на щось онкологічне.

Короче, це був "потік свідомості". Таке буває після файного драпу :)

Оля
16.09.2007, 18:50
А може це свідома антиреклама для "Вопака"?:eek: Ще й хвороби страшні примішано, щоб людей залякати? І нік в дописувача підходячий...;)

dvin
16.09.2007, 18:53
Та подивіться на сайт під посиланням, і все стане по місцях... "Всі казли, а ми, русини, найкращі, тому нас ніхто не любить і всі хочуть намахати".

Mariya
16.09.2007, 18:54
А чого така цікава тема в такому розділі? її або в "гумор", або, на крайняк, в "здоров'я". Хоча краще в "гумор".

dvin
16.09.2007, 18:56
Треба модераторів просити перенести.

Оля
16.09.2007, 18:57
А чого така цікава тема в такому розділі? її або в "гумор", або, на крайняк, в "здоров'я". Хоча краще в "гумор".

Во-во, і я хотіла це запитати. Нехай модератори перенесуть. Яку дотичність це має до регігійно-філософського розділу?

Додано через 1 хвилину
Та подивіться на сайт під посиланням, і все стане по місцях... "Всі казли, а ми, русини, найкращі, тому нас ніхто не любить і всі хочуть намахати".

Там і Юльку ще "проклято". Шамани, однако. :)

dArt
16.09.2007, 20:09
Мне кажется это вообще порезать надо.
Сидит кто то где то и всех, кого ненавидит проклинает через наш форум.
Я сам не шибко люблю ни Вопак ни п. Тимошенко, но чего проклинать то?
Проклятья, в первую очередь оборачиваются против проклявшего.

Мих
16.09.2007, 22:35
Тре Васілія покликати, може він розбере ту писанину.

dArt
16.09.2007, 23:38

Как вариант выпить с поллитра Хортицы, полирнуть шампанским и курнуть, думаю после таких процедур разберу :) Чакры откроются так сказать...

Pedro
17.09.2007, 02:18
Хтось мені може пояснити, що означає цей "вопак"? І чому він на гілці про релігію?

Оля
17.09.2007, 06:50
Хтось мені може пояснити, що означає цей "вопак"? І чому він на гілці про релігію?

"Вопак" - то супермаркет в Україні. У Львові є один такий біля автовокзалу на Стрийській. Сама там закуплялася. Нормальний магазин. А в релігійному розділі, бо пан Колдун себе до якоїсь релігії певне вирішив причислити. ;)

Додано через 12 хвилин

То вже ж dvin переклав із закарпатського діалекту. :no:

Додано через 15 хвилин
Мне кажется это вообще порезать надо.
Сидит кто то где то и всех, кого ненавидит проклинает через наш форум.
Я сам не шибко люблю ни Вопак ни п. Тимошенко, но чего проклинать то?
Проклятья, в первую очередь оборачиваются против проклявшего.

І я підтримую, що треба то видалити. Ще тут тільки проклять нам не вистачало! :mad:
dArt, а люди, що таким займаються навіть і не підозрюють, що вони цими прокляттями найперше собі присуд виносять.

dArt
17.09.2007, 08:17
"Вопак" - то супермаркет в Україні. У Львові є один такий біля автовокзалу на Стрийській. Сама там закуплялася. Нормальний магазин. А в релігійному розділі, бо пан Колдун себе до якоїсь релігії певне вирішив причислити. ;)

Не так давно открыли еще один "Вопак" на у. Марчеко (нынче Тершаковцев, кстати просвятите, кто такие это Тершаковцы то???)
Был там один раз, остался недоволен. Выбор очень слабенький, мясо купили на шашлык, не очень свежее. Но это ерунда, разное бывает, да и не спец я в продуктовых магазинах. Но... в магазине где находится Вопак, живет моя ТЕЩЩЩА. Она, как фанат кухни и вкусного приготовления пищи очень серьезно относится к вопросам грамотных покупок в продуктовых магазинах. До Вопака ей спустится вниз и пройти 30 метров, но после нескольких посещений, она предпочитает ездить куда то в Арсен или Сильпо. И это с больными ногами.

Danilo
17.09.2007, 10:36
Хоча краще в "гумор".
Ліпше одразу у кошик, і винести.

vasili
17.09.2007, 10:43
Ой, пропустив, а я би переклав, з задоволенням ці кошмарики з ozhgorodu...

levandivka
17.09.2007, 10:54
А хто заважає зупинитися і не постити в цій темі?
Бо кожного дня її піднімають, піднімають...
Зробіть СТОП. І тема вмре.