Показати повну версію : Чи є у львові цифровий рентген?
Може хтось чув - поділіться, будь ласка, контактами.
New Shrek
10.08.2007, 20:02
Називається цифровая рентгенографическая установка МЦГУ "Сибирь"
http://www.chem.msu.su/rus/journals/chemlife/rentg.html тепер залишиось її знайти ві Львові.Якщо не секрет навіщо вона Вам?
New Shrek
10.08.2007, 20:18
Клініка естетичної стоматології - м.Львів, вул. Дорошенка, 31 тел.2971739 Цифрова панорамна рентгенографія.
Називається цифровая рентгенографическая установка МЦГУ "Сибирь" http://www.chem.msu.su/rus/journals/chemlife/rentg.html тепер залишиось її знайти ві Львові.Якщо не секрет навіщо вона Вам?
Направляють мене на рентген (кашляю), а я ж малого годую:(
А в цифровому- доза опромінення менша
New Shrek
10.08.2007, 20:40
І по дотичним даним одна має бути на Сихові в туберкульозній лікарні(Цитата:"протитуберкульозних закладах 2-х областей (Донецька та Львівська) дозволили обгрунтувати .... впровадження нових методів цифрової рентгенографії.)І можливо в одній з жіночих консультацій,тому що установку використовують для проведення мамографії(Цитата:"Численні дослідження показали переваги використання технології цифрової рентгенографії в мамографії")Максимум що вдалось накопати в нашому куцому українському неті.
Komashka
16.10.2007, 22:58
Може б мені піти? Теж кашель, а для зубів взагалі супер, давно хотіла панорамний знімок зробити, як в "капіталістів"...
Про меншу дозу опромінення не знала. А ціни хто знає?
консультант
17.10.2007, 17:45
Зверніться в клініку "Богдан". Правда не знаю на якій вулиці. Два тижні тому, в нас, в Жидачівському районі, вони проводили обстеження населення цифровим рентгеном. Це була виїздна амбулаторія. Він виявляє туберкульоз на самих ранніх стадіях, коли його можна знейтралізувати без особливих щусиль.Між іншим, зовсім безкоштовно, тому що зараз стоїть гостро питання боротьби з туберкульозом у Львівській області.
Alexey Titievsk
24.01.2008, 02:54
Направляють мене на рентген (кашляю), а я ж малого годую:(
А в цифровому- доза опромінення менша
Та же доза облучения.. Регистрация просто не на плёнку, а на цифровую камеру.
Може хтось чув - поділіться, будь ласка, контактами.
вам купити, чи зробити рентгент?
вам купити, чи зробити рентгент?
Миху, а кілько коштує? :)
Нічого у мене не виявили, можна було і не робити :(
New Shrek
24.01.2008, 12:16
Нічого у мене не виявили І слава Богу
Відповідь: Чи є у львові цифровий рентген?
А де відповідь?
А де відповідь?
коли я дізналася, що доза опромінення однакова, то питання відпало. А взагалі, "цифровий" є навіть у поліклініці на Топольній.
Інформація про рентген: http://1796kotok.com/forum/viewtopic.php?t=16085
Миху, а кілько коштує?
Нічого у мене не виявили, можна було і не робити
ну я б не плакав, а радів....
Ще "цифровий рентген" є в лікарні львівської залізниці по вул. Огієнка.
Роблять якісно і швидко. Оплата офіційно через касу (біля 50грн).
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008