Показати повну версію : Методи контрацепції.
Кто не хочет не рассказывает.
А кто хочет - делимся методами предупреждения нежелательной беременности. На фоне последних обсуждений тема очень актуальная.
В анекдоті це звучало - ПИВО. Не до і не після, а ЗАМІСТЬ)))
ну а шо тут говорити..тут надіюся нема людей,які не знають що таке презерватив..http://www.kolobok.us/smiles/remake/crazy.gif
ну ще є перерваний акт...але думаю то найкраще вс-таки для подружніх пар...принаймні це не буде дикістю,коли виявиться що буде нащадок..http://www.kolobok.us/smiles/artists/vishenka/l_teddy.gif
тут надіюся нема людей,які не знають що таке презерватив.. ну ще є перерваний акт
Ви так кажете ніби крім презервативів і перерваних актів більше нічого немає. А як же гормони, спіралі, свічки тощо? Список досить довгий. І в кожному є свої плюси і мінуси.
во-во...є свої плюси мінуси...але я назвала так на мою думку два найкращих..(багато хто почне писати що другий якраз дуже ризикований..так,але я вже казала що вн підходить для подружжя,які вже давно все налагоджено в цьому питанні);)
гормони...паскудно,це погано як не крути..спіралі..їх можна брати лише як народила дитину,..свічки..хм..ніц не скажу..
Liliyah Romanova
09.08.2007, 19:41
тут надіюся нема людей,які не знають що таке презерватив.
Хіба з реклами. В руках ніколи не тримала. Вже не кажучи про інше. :D:D:D
Перерваний акт для мене особисто - найбільше зло.
Багато років була на природньому плануванні. Але на справжньому природному плануванні, а не псевдоспособах, псевдоміфах та псевдоматематиці.
Зараз на таблетках через певні проблеми.
Гормональні зараз є такі, що не шкодять, а допомагають, якщо є здоров"я їх приймати. Я боялася поправитися, але нічого такого не сталося.
А спіраль це не контрацептивний засіб, а - абортивний!
во-во...є свої плюси мінуси...
Давайте по-порядку:
1. презервуар ((с) пупер): "+" - надійність; "-" - є алергетики і жінки які до того чутливі.
2. перерваний акт: "+" - найдешевший варіант :); "-" - низька надійність, погано впливає на психіку партнерів.
3. гормони: "+" - найдійність, для жінок з порушеним гормональним фоном є хорошими ліками; "-" - для здорових жінок не рекомендовано, можуть бути проблеми при вагітності.
4. спіралі: "+" - для родивших; "-" - для неродивших.
5. свічки: "+" - для тих кому не підходять 1; "-" - вот тут я би сказав "паскудно".
Список відкритий, продовжуйте.
Liliyah Romanova
09.08.2007, 19:49
Список відкритий, продовжуйте.
Ще є щось таке, як ковпачок. Правда, ніколи не бачила і не цікавилася, що воно таке і як діє.
Крайній спосіб - стерилізація. Але люди не коти, я би такого нікому не бажала.
А спіраль це не контрацептивний засіб, а - абортивний!
Хто вам таке сказав???
Внутриматочная спираль (ВМС) - препятствует движению сперматозоидов к яйцеклетке и ее оплодотворению.
Хіба в інших засобів не такий принцип роботи?
Ще є щось таке, як ковпачок. Правда, ніколи не бачила і не цікавилася, що воно таке і як діє.
Ковпачок - той же презерватив тільки для жінки.
Liliyah Romanova
09.08.2007, 19:56
Хто вам таке сказав???Я вам кажу, що абортивний.
Це відомо. Моя лікар то мені підтвердила. Чому про це не говорять - не знаю, не хотіла мені сказати.
А ще спіралі сприяють появленню грибка на різних частинах тіла. Маю кількох знайомих, котрі грибок кілька років лікували. І мали його саме через спіраль.
Внутриматочная спираль (ВМС) вводится в полость матки и препятствует прикреплению на слизистую матки оплодотворённой яйцеклетки. Многие ВМС содержат медь и серебро, которые препятствуют развитию воспалительных заболеваний и угнетают двигательную функцию сперматозоидов.
От, а ще мені лікарка пояснювала , що спіраль також прикріпляється до слизової, і в місці прикріплення порушує кровообіг, відповідно провокує різні порушення.
думаю, що Вам варто це перечитати http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22307
а потім вже по суті наприклад про перерваний акт... відомо, що частина сперматозоїдів знаходиться в рідині, яка виділяється із сечівника ще до еякуляції.
По-друге жінка в часі акту досягає збудження пізніше від чоловіка, отже, переривання акту дуже негативно позначається на відчуттях жінки.
Крім того ймовірність запальних захворювань статевих органів жінки (насіння позитивно впливає на мікросередовище піхви).:mad:
відомо, що частина сперматозоїдів знаходиться в рідині, яка виділяється із сечівника ще до еякуляції.
вони не є активними,тобто не зможуть запліднити..фактично пустишки
По-друге жінка в часі акту досягає збудження пізніше від чоловіка, отже, переривання акту дуже негативно позначається на відчуттях жінки.
тут залежить від партнера..як щодо 4 годин?
Крім того ймовірність запальних захворювань статевих органів жінки (насіння позитивно впливає на мікросередовище піхви).
значить недовго користуватися..
Касю, ось ще кілька негативних сторін такої банальної речі як переривання:
- блокує відплив крові зі статевих органів
- імпотенція і брак зацікавлення статевим співжиттям
- вимагає від чоловіка зосередженості і самоконтролю, не звертає уваги на жінку
- позбавляє статевий акт спонтанності, укорочує акт
- у жінок незадоволення і статева холодність
- неврози на статевому ґрунті
Касю, ось ще кілька негативних сторін такої банальної речі як переривання:
- блокує відплив крові зі статевих органів
- імпотенція і брак зацікавлення статевим співжиттям
- вимагає від чоловіка зосередженості і самоконтролю, не звертає уваги на жінку
- позбавляє статевий акт спонтанності, укорочує акт
- у жінок незадоволення і статева холодність
- неврози на статевому ґрунті
так я ж не стверджую що ним треба постійно користуватися...коли безпечні дні(я для себе встановила два дні до і після місячних,тут думаю не прогадаєш) то можна і перерваний,а решта дні - презервативи.
я для себе встановила два дні до і після місячних
логічно досить :) але якщо трохи напрягтися то цих днів значно більше буде :)
правда якщо немає мотивації, аби слідкувати строго за своїм циклом тоді ніхто не змусить це робити...
логічно досить :) але якщо трохи напрягтися то цих днів значно більше буде :)
правда якщо немає мотивації, аби слідкувати строго за своїм циклом тоді ніхто не змусить це робити...
може бути більше...але не хочу потім подарунку,а так спокійніше...я ще ж не є одружена...:shy:
цикл постійний..але..краще не ризикувати...;)
~KOLOBOK~
10.08.2007, 02:50
Кто не хочет не рассказывает.
А кто хочет - делимся методами предупреждения нежелательной беременности. На фоне последних обсуждений тема очень актуальная.
дАрт а чого так цiкаво? Боїшся залетiти?:D
Найкращий контрацептив це запальничка....затиснута мiж колiнами.
Liliyah Romanova
10.08.2007, 02:57
Найкращий контрацептив це запальничка....затиснута мiж колiнами.
Вперше чую, щоб це так називалося. ;) Файний евфемізм. :D:D:D
так я ж не стверджую що ним треба постійно користуватися...коли безпечні дні(я для себе встановила два дні до і після місячних,тут думаю не прогадаєш) то можна і перерваний,а решта дні - презервативи.
От і я користувалася цим методом на протязі п’яти років (цикл регулярний,28 днів – все як книжка пише) а на шостому році сталася позапланова овуляція і зараз я вже 33 тижні чекаю свою позапланову красуню.
Такий метод добре якщо ви маєте постійного партнера і в випадку такої аварії, як у мене – ви будете тільки радіти дитинці.
В усіх інших випадках – я би радила або презерватив, або гормональні контрацептиви.
От і я користувалася цим методом на протязі п’яти років (цикл регулярний,28 днів – все як книжка пише) а на шостому році сталася позапланова овуляція і зараз я вже 33 тижні чекаю свою позапланову красуню.
Такий метод добре якщо ви маєте постійного партнера і в випадку такої аварії, як у мене – ви будете тільки радіти дитинці.
В усіх інших випадках – я би радила або презерватив, або гормональні контрацептиви.
позапланова овуляція на другий день після місячних?http://www.tereveni.org.ua/forum/style_emoticons/default/blink.gif
З.І. що такий метод найкращий коли вже подружжя я вже казала..
позапланова овуляція на другий день після місячних?http://www.tereveni.org.ua/forum/style_emoticons/default/blink.gif
З.І. що такий метод найкращий коли вже подружжя я вже казала..
Я вам більше скажу, живучість сперматозоїдів доходить до 72 годин :cowboy: а це три дня +, у мене овуляція взагалі проходила на 12-14 день циклу, а завагітніла 6-7 день циклу.:scare:
Початок циклу рахується з першого дня місячних.
Мій випадок то з серії раз у рік і незаряджена рушниця стріляє. :shy:
Я вам кажу, що абортивний.
Це відомо. Моя лікар то мені підтвердила. Чому про це не говорять - не знаю, не хотіла мені сказати.
А ще спіралі сприяють появленню грибка на різних частинах тіла. Маю кількох знайомих, котрі грибок кілька років лікували. І мали його саме через спіраль.
Не знаю , як Вашим знайомим, а мені ВМС підійшла на всі 100%. Зараз в мене стоїть вже друга (одна була 3р, друга вже 4).. Скоро будем міняти. Періодично хожу на обстеження до свого лікаря- ніяких грибків і інших проблем в мене немає. І в сестри моєї так само (вона теж має ВМС). І чоловік задоволений і я не переживаю..
Не знаю , як Вашим знайомим, а мені ВМС підійшла на всі 100%. Зараз в мене стоїть вже друга (одна була 3р, друга вже 4).. Скоро будем міняти. Періодично хожу на обстеження до свого лікаря- ніяких грибків і інших проблем в мене немає. І в сестри моєї так само (вона теж має ВМС). І чоловік задоволений і я не переживаю..
ВМС сприяє появі грибків лише за рахунок того що чоловік не використовує презерватив отже може занести інфекцію. Якщо партнери дбають за гігієну статевих органів - ніяких грибків не буде.
ВМС сприяє появі грибків лише за рахунок того що чоловік не використовує презерватив отже може занести інфекцію. Якщо партнери дбають за гігієну статевих органів - ніяких грибків не буде.
+1!!! Повністю згідна.
New Shrek
11.08.2007, 12:29
найкращий метод контрацепції- стерилізація
Liliyah Romanova
11.08.2007, 17:29
найкращий метод контрацепції- стерилізація
Воно і видно.
New Shrek
11.08.2007, 17:35
причому для жінок примусова по рішенню суду
Liliyah Romanova
11.08.2007, 17:55
причому для жінок примусова по рішенню суду
Шреку, а ви не вірили, що у чоловіків є клімакс. Спробуйте почитати об'єктивно свої дописи - всі ознаки проявляються. Щиро співчуваю.
Гормональные спирали, например, даже правильно подобранные, очень часто вызывают как депрессии, так и психозы у женщин и что теперь - не пользоваться спиралями ?
Так, не користуватися спіралями!!! Це шкідливо для жіночого організму !!! Це протиприродньо, врешті-решт.
Так, не користуватися спіралями!!! Це шкідливо для жіночого організму !!! Це протиприродньо, врешті-решт.
та й це той самий аборт, лише без походу до лікаря.
Alexey Titievsk
14.03.2008, 14:30
Всё, девушки и женшины, я - пас. Делайте, что хотите, вставляйте спирали, не вставляйте спирали, предохраняйтесь, не предохраняйтесь, рожайте, не рожайте. Мужику за женской скоростью мышления не угнаться. :no: Есть определённый свод правил, принятый в цивилизованном мире. Зачем изобретать велосипед, когда он уже отшлифованн до деталей? Всё, что я хотел сказать, я уже сказал. :)
Ще й на шкоду собі.
точно. регулярний, при чому.
Зачем изобретать велосипед, когда он уже отшлифованн до деталей?
Щодо відшліфованості - це Ви погарячкували. У темі контрацепції ще шліфувати і шліфувати.
Всё, что я хотел сказать, я уже сказал.
Іноді краще жувати ? :) А можна і почитати щось свіженьке.
Мата Харі
14.03.2008, 15:21
потім рывень безпліддя високий, сльози і т.д.
Ви апелюєте інформацією, як мінімум 25-річної давності. Так, дійсно, в ті часи аборт проводився лікарем "в ручну". Не було можливості проконтролювати його перебіг та наслідки за допомогою ультразвуку. Не було достатнього вибору якісних медичних препаратів. На сьогоднішній день, грамотно проведений аборт в медичній установі має дуже незначний процент ускладнень, які переважно виникають в наслідок фізіологічних особливостей організму конкретної жінки.
как врач, встречал большое количество женщин, с психикой и здоровьем которых ничего ровным счётом не творилось после абортов?
Тобто з здоров"ям, як ви думаю зрозуміли, я згідна. На рахунок психіки - дуже-дуже індивідуально. У будь-якому випадку, для жінки (нормальної, не алкоголічки, наркоманки чи повії), це серйозна моральна проблема. Хіба-що ви лікар-психіатр, тоді вам видніше :).
Точно :). Користуйтесь протизаплідними таблетками. Ефект 99,99%. Протипоказань "родила-неродила" немає. Ризик для здорової жінки відсутній. Крім того, додатковий ефект - профілактика ракових захворювань дітородних органів та молочної залози, нормалізація циклу, виключення ПМС. І просто зручно!
Зачем изобретать велосипед, когда он уже отшлифованн до деталей?
Відшліфований, не відшліфований, а його таки вже винайшли. Але багатьом, все-таки, ще треба підівчитись, аби на ньому "їздити". Або зразу пересідати на "авто" :).
Alexey Titievsk
14.03.2008, 15:23
точно. регулярний, при чому.
Щодо відшліфованості - це Ви погарячкували. У темі контрацепції ще шліфувати і шліфувати.
Іноді краще жувати ? :) А можна і почитати щось свіженьке.
"Недодрались с карасём"? Как скажете. :) Что же ещё непонятно или непрожёванно в теме контрацепции?
Обычно семью планируют, плюс колоссальный риск инфекционных заболеваний, в том числе и половых, в Украине. Ситуацию "Один партнёр на всю жизнь" позвольте не рассматривать. Он у вас не один, или Вы у него не одна - знал бы, где упал - соломки бы подстелил. Стало быть контрацепция необходима, без вариантов, если только, понятно, женщина не хочет целенаправленно забеременеть. :)
Контрацепция бывает: механической (презервативы), гормональной (медикаментозной, "таблетки"), внутривагинальной/внутриматочной (колпачки , спирали, обычные или гормональные) и абортивной (механический аборт или медикаментозный. Худший вид из всех контрацепций, как мы уже все согласились). Всякую чушь, типа "естественного" ритмового планирования или прерванных половых актов, позвольте не рассматривать, раньше я уже писaл, почему. Понятно, что и презерватив может порваться, и с неправильно поставленной спиралью забеременеть, но это уже, так сказать, "брак производства", его процент очень низок.
Каждая женщина выбирает себе вид контрацепции сама. Заранее никакой врач предсказать не может, какой именно вид контрацепции данной женщине подходит. Не подошёл один вид из-за любых побочных эффектов - пробуем другой. Теперь уж точно всё сказал, спасибо за внимание. :)
Всякую чушь, типа "естественного" ритмового планирования
А як же, дозвольте спитати, ті сім"ї, котрі з таким методом контрацепції життя прожили і діточок планово народили і шкоди свому організмові не нанесли?
Ви ще про стерилізацію забули. Раз - і жодних проблем. Може ліпше так ніж аборт?
Alexey Titievsk
14.03.2008, 15:36
Тобто з здоров"ям, як ви думаю зрозуміли, я згідна. На рахунок психіки - дуже-дуже індивідуально. У будь-якому випадку, для жінки (нормальної, не алкоголічки, наркоманки чи повії), це серйозна моральна проблема. Хіба-що ви лікар-психіатр, тоді вам видніше :).
Точно :). Користуйтесь протизаплідними таблетками. Ефект 99,99%. Протипоказань "родила-неродила" немає. Ризик для здорової жінки відсутній. Крім того, додатковий ефект - профілактика ракових захворювань дітородних органів та молочної залози, нормалізація циклу, виключення ПМС. І просто зручно!
Как Вы понимаете, я с Вашим постом согласен, как со струёй воздуха, маленькое пояснение только. Ни в коем случае не претендую на понимание души женщины, насколько я понимаю - это вообще мужикам не дано. Всё только основываясь на скудном личном опыте, да на опыте приёма, когда женщины уже доходят до психиатра.
С противозачаточными таблетками тоже не так всё просто, у некоторых они вызывают полноту, у некоторых душевное расстройство. Подбирать надо..
Додано через 3 хвилини
А як же, дозвольте спитати, ті сім"ї, котрі з таким методом контрацепції життя прожили і діточок планово народили і шкоди свому організмові не нанесли?
Ви ще про стерилізацію забули. Раз - і жодних проблем. Може ліпше так ніж аборт?
Скажу, что повезло, значит и так бывает. :) Стерилизация на Западе запрещена без медицинских показаний, угрожающих здоровью женщины и разрешается после четвёртого ребёнка по желанию женщины с согласия мужа или согласия здоровья-охранительных инстанций.
Стерилизация на Западе запрещена без медицинских показаний, угрожающих здоровью женщины и разрешается после четвёртого ребёнка по желанию женщины с согласия мужа или согласия здоровья-охранительных инстанций.
Цікава логіка. Вбити злочинця? неа, суспільство гуманне, смертної кари немає. Стерилізувати жінку яка не хоче вагітніти - без медичних показів неможна, проте вбивати ненароджених дітей - скільки завгодно? Маразм.
Користуйтесь протизаплідними таблетками. Ефект 99,99%. Протипоказань "родила-неродила" немає. Ризик для здорової жінки відсутній. Крім того, додатковий ефект - профілактика ракових захворювань дітородних органів та молочної залози, нормалізація циклу, виключення ПМС. І просто зручно!
ой не скажіть, не скажіть!
сама пила їх рік (єдина річ в житті, про яку страшенно шкодую) і тепер "десятому закажу" не пити ту гидоту.
з побічних наслідків (ну це ті, про які я знаю, а ще ж може бути купа таких, про які не ще не знаю) - набір ваги (16 кг), яку не можливо ніяк скинути, целюліт, страшенні мігрені (з рвотою), пухлина (на щастя, доброякісна) молочної залози з подальшою операцією і тепер серйозна мастопатія (це про профілактику ракових захворювань молочних залоз), постійна нервозність під час вживання тих пігулок (це про виключення ПМС, насправді він був весь час)....
так що добре треба подумати перед тим як наважитись то вживати (а ще краще - не вживати).
вибачте за оффтоп!
а щодо теми: я за те, щоб жінка мала право вибору.
але особисто я категорично проти аборту і не вважаю його для себе допустимим (хіба би вже якісь дуже серйозні медичні покази, підтвердженні кількома лікарями і якщо іншого способу вижити нема....і то....ще треба думати...)
Мата Харі
14.03.2008, 18:42
С противозачаточными таблетками тоже не так всё просто, у некоторых они вызывают полноту, у некоторых душевное расстройство. Подбирать надо..
Алексей, ну вы точно не психиатр? А то я впервые слышу о душевных растройствах от ОК :). Разве-что, как следствие развития полноты :).
пила їх рік (єдина річ в житті, про яку страшенно шкодую) і тепер "десятому закажу" не пити ту гидоту.
з побічних наслідків (ну це ті, про які я знаю, а ще ж може бути купа таких, про які не ще не знаю) - набір ваги (16 кг), яку не можливо ніяк скинути, целюліт, страшенні мігрені (з рвотою), пухлина (на щастя, доброякісна) молочної залози з подальшою операцією і тепер серйозна мастопатія (це про профілактику ракових захворювань молочних залоз), постійна нервозність під час вживання тих пігулок (це про виключення ПМС, насправді він був весь час)....
Натась, а я приймаю їх 10 років! І "присадила" купу кобіт, в тому числі з схильністтю до повноти!
никакой врач предсказать не может, какой именно вид контрацепции данной женщине подходит. Не подошёл один вид из-за любых побочных эффектов - пробуем другой.
Хто хоче поспілкуватись на тему протизаплідних таблеток, чи то інших методів контрацепції - реанімуйте відповідну тему (здається розділ "Про ЦЕ"). А то є спокуса відписати, але чує моє серце, що шановні модератори нас "перемістять" :).
Alexey Titievsk
14.03.2008, 19:57
Алексей, ну вы точно не психиатр? А то я впервые слышу о душевных растройствах от ОК :). Разве-что, как следствие развития полноты :).
Натась, а я приймаю їх 10 років! І "присадила" купу кобіт, в тому числі з схильністтю до повноти!
Хто хоче поспілкуватись на тему протизаплідних таблеток, чи то інших методів контрацепції - реанімуйте відповідну тему (здається розділ "Про ЦЕ"). А то є спокуса відписати, але чує моє серце, що шановні модератори нас "перемістять" :).
Я точно психиатр, и по внутренним болезням, ещё и клинику свою имею. Большинству женщин походят идеально, но вызывают депрессию, или, наоборот, нервозность, у какого то количества, пару раз даже сильную депрессию видел.. :no:
Додано через 7 хвилин
Ну, просто Народный Фронт Сопротивления спиралям.. :) Дык никто ж и не заставляет. Подходят таблетки, али ещё что, ну и слава Богу. Главное, чтобы самой в это верить. А насчёт природности.. Большинство современных препаратов в природе аналогов не имеет, и протезов, и клапанов, и зубных пломбировочных материалов, и мазей, и растворов, и зубных паст, и бинтов, и машин, и компьютеров. До утра перечислять можно, чего в природе аналогов не имеет, но человеком с великой пользой используется.. :)
Мата Харі
14.03.2008, 20:35
Я точно психиатр
А я точно - Мата Хари :). Будем знакомы!
Большинству женщин походят идеально, но вызывают депрессию, или, наоборот, нервозность, у какого то количества, пару раз даже сильную депрессию видел..
Жаль... а все так славно начиналось... А то думаю, я как-то поспокойнее стала, а по темпераменту я - холерик (по жизни- "холера" :) ). От моих знакомых таких жалоб не поступало. Может виной какие-то определенные контрацептивы (моно-, 2-х, 3-фазные, конкретные гормоны или их дозы)? Или какая-то предрасположенность у определенных женщин?
Полный оффтоп...
А насчёт природности.. Большинство современных препаратов в природе аналогов не имеет, и протезов, и клапанов, и зубных пломбировочных материалов, и мазей, и растворов, и зубных паст, и бинтов, и машин, и компьютеров. До утра перечислять можно, чего в природе аналогов не имеет, но человеком с великой пользой используется..
гм, то Ви спіраль у матці прирівнюєте до пломби в зубі ?
Додано через 2 хвилини
Точно . Користуйтесь протизаплідними таблетками. Ефект 99,99%. Протипоказань "родила-неродила" немає. Ризик для здорової жінки відсутній. Крім того, додатковий ефект - профілактика ракових захворювань дітородних органів та молочної залози, нормалізація циклу, виключення ПМС. І просто зручно!
не хочу користуватися, бо таблетки теж мають абортивну дію
гм, то Ви спіраль у матці прирівнюєте до пломби в зубі ?
То, Ксані, такий світогляд, вихований ще радянською системою. Спіраль - як пломба, набажана вагітність - як зубний біль. Розумієш, нема ще дитини. От народилася є, а 10 хвилин до того - нема. І все. Крапка. Підходи різні,і сперечатися - штука безнадійна і беззмістовна. Я тому вже і не лізу в цю тему.
бо таблетки теж мають абортивну дію
Навіть коментувати не буду. Стандартні протизаплідні пігулки мають протиовуляційну дію, тобто овуляції нема. Хіба що ви маєте на увазі ті, що треба вживати не пізніше як через 36 годин після сексу. Але такі таблетки регулярно вживати не можна.
Alexey Titievsk
14.03.2008, 22:55
Дамы, безотносительно к кому либо! Такое впечатление, что женщина здесь я, а многие из вас понятия не имеют, как функционирует ваш собственный организм!!! Оторвитесь, прошу вас, на пол-часа от форума, зайдите в Гуугл и почитайте, что такое женский менструальный цикл, из каких фаз он состоит, почему в первую фазу цикла, 14 дней поднимается уровень эстрогена в крови, какое значение имеют выброс фоликулостимулирующего и лютеинизирующего гормонов на 11-14 день, и почему на 14-28 день наступает прогестероновая фаза. Тогда вам легче будет понять, почему существует такое разнообразие противозачаточных средств, большинство из которых действует не на созревание фоликулов (хотя и такие успешно применяются), а на подавление эстрогенового фона и тем самым на созревание эндометрия матки и подготовки её к беременности. Большинство таблеток применяется не коротким курсом вдогонку, а постоянно с 1 по 21 день цикла, с 7 дневным перерывом. Всё очень индивидуально и диапозон противозачаточных средств очень большой, почти всегда можно подобрать оптимальные.
Про пломбы и советскую медицину, извините, не понял. :)
Такое впечатление, что женщина здесь я
Теперь нас с вами уже двое.. :) :) :)
Багато років була на природньому плануванні. Але на справжньому природному плануванні, а не псевдоспособах, псевдоміфах та псевдоматематиці.
Ліллунь, а можна докладніше?
Alexey Titievsk
15.03.2008, 09:22
Теперь нас с вами уже двое.. :) :) :)
Може, ещё кого совратим?! :padonak:
Додано через 4 хвилини
А я точно - Мата Хари :). Будем знакомы!
Жаль... а все так славно начиналось... А то думаю, я как-то поспокойнее стала, а по темпераменту я - холерик (по жизни- "холера" :) ). От моих знакомых таких жалоб не поступало. Может виной какие-то определенные контрацептивы (моно-, 2-х, 3-фазные, конкретные гормоны или их дозы)? Или какая-то предрасположенность у определенных женщин?
Полный оффтоп...
Издрасьте! И как вам в Индии удалось достичь таких успехов в размножении? :scare: Несколько примеров в Украину, пожалуйста. Не, не оффтоп, именно виной отдельные контрацептивы. Групп довольно много и заранее достаточно трудно предсказать, какая подойдёт конкретной женщине. Хотя современные препараты, как правило комбинированные синтетические эстро/прогестероны и становятся всё лучше и лучше.
Натась, а я приймаю їх 10 років! І "присадила" купу кобіт, в тому числі з схильністтю до повноти
А назву можна?
Подружня пара чи будь-яка пара, де кожний впевнений у своєму партнері, має жити "відкрито", крім небезпечних днів. Це обумовлено тим, що жінка таким чином отримує його гормони, а він- її, що суттєво відображається на здоров'ї обох.
А так....це може бути презерватив, місцева контрацепція(гелі)....
Якщо такий метод не підходить,.. є пластир Евра,...щоб не пити таблетки...Раз на три тижні наклеюється і все...:)
Мата Харі
15.03.2008, 14:57
Издрасьте! И как вам в Индии удалось достичь таких успехов в размножении?
Мата Харі ("око дня" - малайське) - сценичний псевдонім Маргарет Гертруди Целле. За походженням - голландка. Стриптизерка, подвійний агент французької і німецької спецрозвідок. (Доктор, не по теме конечно, но могу и вам посоветовать тоже зайти на пол часа в Гугл :)).
А назву можна?
"Три Регол", "Фемоден", "Діане 35" (з власного досвіду). Стійкий контрацептивний ефект "Три Реголу" наступає з другого циклу прийому. "Фемоден", "Діане 35" забезпечують ефект з першої таблетки прийому. Загальні протипокази: важкі захворювання серцево-судинної системи, цукровий діабет, доброякісні та злоякісні новоутворення, інтенсивне паління. В перший місяць прийому може спостерігатись незначна нудота, яка не обумовлює відміну препарату. З моїх знайомих в жодної жінки не виникло проблем з вагою (а серед них є схильні до повноти), чи то будь-яких інших побічних ефектів та ускладнень.
Також хороші позитивні відгуки від жінок, які приймають "Логест", "Марвелон". Вартість описаних препаратів 12 - 40 грн на місяць. Безперечно, найкраще підібрати препарат допоможе ваш акушер-гінеколог.
Стосовно планової вагітності. Найкраще планувати після трьох місяців після відміни препарату. Якщо випадково завагітнієте швидше - не страшно, але фармацевтичні компанії та лікарі вважають за потрібне перестрахуватись, для виключення можливих ускладнень.
Я та більшість моїх знайомих завагітніли з першого разу. Нормальна вагітність, нормальні пологи, здорові діти. Рекомендую.
А так....це може бути презерватив, місцева контрацепція(гелі)....
Якщо такий метод не підходить,.. є пластир Евра,...щоб не пити таблетки...Раз на три тижні наклеюється і все...
Колись пробувала гелі (назви нажаль не згадаю. Французький препарат на "Ф"). Чесно-кажучи - трохи жирнувато та мокрувато :). І кожного разу перелякано чекаєш критичних днів, бо такі препарати не дають високої гарантії.
В період лактації пробувала свічки "Еротекс". Не сподобалось обом. По-перше, технічна сторона (свічка вводитися за 10-15 хвилин "до того як", а деколи, ще й вискользує!). Чоловік не раз жалівся, що він її "відчуває", бо не розчинялась вона за термін вказаний в інструкції!
І стосовно пластиру: який принцип дії, наскільки стійкий контрацептивний ефект (якщо є власний досвід). Вартість?
Навіть коментувати не буду. Стандартні протизаплідні пігулки мають протиовуляційну дію, тобто овуляції нема.
Вони мають комбіновану дію, естроген+прогестин, які знижують рівень гормонів, необхідних для овуляції, але не виключають настання овуляції. І якщо овуляція відбулася (а це трапляється не так вже й рідко ), то , як нас тут просвітив шановний Alexey Titievsk
на подавление эстрогенового фона и тем самым на созревание эндометрия матки и подготовки её к беременности.
матка не готова прийняти запліднену яйцеклітину (дитину), тому відбувається аборт.
Ліллунь, а можна докладніше?
підримую. розкажіть або скажіть де про то нормально написано. таке треба знати.
підримую. розкажіть або скажіть де про то нормально написано. таке треба знати.
ціла тема є в дівочих посиденьках
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22307
Мата Харі
15.03.2008, 17:04
Вони мають комбіновану дію, естроген+прогестин, які знижують рівень гормонів, необхідних для овуляції, але не виключають настання овуляції. І якщо овуляція відбулася (а це трапляється не так вже й рідко ), то , як нас тут просвітив шановний Alexey Titievsk
матка не готова прийняти запліднену яйцеклітину (дитину), тому відбувається аборт.
Три-Регол
Фармакологическое действие
Трехфазный оральный контрацептивный препарат, содержащий комбинацию эстрогена и гестагена.
Препарат содержит синтетический гестагенный и эстрогенный компоненты, которые более активны, чем натуральные половые гормоны. Действие осуществляется путем предупреждения выделения фолликулостимулирующего и лютеинизирующего гормонов, что препятствует процессу овуляции. Эффект усиливается за счет повышения вязкости цервикальной слизи, что затрудняет проникновение сперматозоидов в полость матки.
В отличие от монофазных препаратов Три-Регол обеспечивает наименьшее вмешательство в естественные циклические процессы репродуктивной системы, содержит меньшую курсовую дозу гестагенного компонента, в результате чего уменьшается количество побочных реакций и улучшается переносимость препарата.
Прием оральных контрацептивов, который предшествовал беременности, не увеличивает риск возникновения различных дефектов плода. Неумышленное использование гормональных контрацептивов в ранние сроки беременности не оказывает тератогенного или мутагенного эффекта, не влияет на пол плода.
Ще питання?
Ще питання?
Шановна, у мене до Вас взагалі питань немає :cowboy:
Якщо Ви вкладку для пацієнтів зацитували, то це прекрасний орієнтир :shutup:
Мата Харі
15.03.2008, 17:35
Шановна, у мене до Вас взагалі питань немає
Я рада :). Щиро перепрошую, що зацитувала у соєму дописі Ваші слова. Сподіваюсь, що не дуже Вас цим образила. Маю зухвалість запевнити Вас, що в подальшому таке не повториться.
Якщо Ви вкладку для пацієнтів зацитували
Не для Вас - 100%. Я поважаю Вашу позицію, навіть якщо з Вами не погоджуюсь, і не маю наміру та бажання переконувати Вас у протилежному.
Але дозвольте нагадати, що ми не одні спілкуємось по даній темі. Тому, сподіваюсь, що комусь-таки мій допис буде якщо не цікавим, то принаймі, достатньо вичерпним.
Тому, сподіваюсь, що комусь-таки мій допис буде якщо не цікавим, то принаймі, достатньо вичерпним.
Щоб допис був вичерпним, надалі майте зухвалість надавати джерело цитати :)
Мата Харі
15.03.2008, 18:34
Так на те ж вона і зухвалість ...:)
На прохання читачів: "Гедеон Ріхтер", анотація до препарату "Три Регол" (стосовно посту №59). Так краще :) ?
Alexey Titievsk
15.03.2008, 21:24
Во! :) Теперь чувствуется голос не девушек, а женщин. Разговор перешёл в конструктивное русло! :)
Некоторым: врачи разведчиков часто не встречают! :beee:
На прохання читачів: "Гедеон Ріхтер", анотація до препарату "Три Регол" (стосовно посту №59). Так краще ?
краще було б лінк, але так теж може бути: тепер зрозуміло, що це виробник пише про свій препарат.
ВМС сприяє появі грибків
Не ВМС сприяє появі грибків,а нестерильні інструменти в лікарів.Грибок заноситься ззовні,або при лікуванні антибіотиками,розвивається свій рідний(у кожної людини є своя рідна флора в якій є все і гонорея і сифіліс і багато різних інфекцій,які співживуть в людському організмі.Коли людина здорова вони просто існують,а коли хворіє,тоді або ззовні,або порушується внутрішній баланс-наприклад при антибіотикотерапії,коли антибіотики знищують всю мікрофлору і чужу і "свою" тоді починають рости гриби.)Мудрий лікар не забуває про це і коли назначає "сильні"антибіотики,назначає і противогрибкові препарати(тепер один з найдієвіших є флуканазол),щоб не було ураження організму грибами.
А шановні жіночки,при поході до гінеколога обов"язково беріть одноразові оглядові набори в аптеках,і пересвідчуйтесь,що лікар одів з нього гумові рукавички, це обійдеться дешевше ніж потім лічити,якби лиш тільки молочницю,а не хламідіоз або герпес і багато інших неприємних хворіб яких неможливо позбутися.
І стосовно пластиру: який принцип дії, наскільки стійкий контрацептивний ефект (якщо є власний досвід). Вартість?
http://medicinal.com.ua/2007/10/17/evra.html тут докладний опис пластира. Я користуюсь ним майже рік. Вартість - від 80 до 105 грн (залежно від аптеки та наявності скидок :) )
ефективність - 99,99%
єдиний мінус - інколи дещо пригнічене лібідо :( Таке буває рідко, але буває :o Надзвичайно простий та зручний в користуванні :y:
ВМС тоже на панацея,перш за все це чужий предмет в організмі,який визиває постійні механічні подразнення слизової оболонки матки,і є теорія про виникнення пухлин на тілі матки як результат подразнення ВМС.Але науково це не доказано.Так що кращого надійнішого методу як презервативи поки що не найшли.Я розумію кажуть не ті відчуття,але коли поважаєш свою половину,і не хочеш щоби вона постійно бігала на аборти,краще десь пожертвувати відчуттями.А ще краще ви постійно порівнюйте і зробіть секс з презервативом своєю сексуальною фантазією,так вам буде інтересніше.Є ж дні коли можна і без нього.Та й презервативи бувають різні,бувають і з різними прибамбасами-експериментуйте.Таким чином будете завжди відчувати щось нове.
єдиний мінус - інколи дещо пригнічене лібідо
Там такий список побічних дій ...:(((
Особливо слідкуйте і вважайте на тромбоз
У США через летальні випадки на фоні тромбозу були судові процеси проти виробників таких пластирів
Там такий список побічних дій ...:(((
Особливо слідкуйте і вважайте на тромбоз
У США через летальні випадки на фоні тромбозу були судові процеси проти виробників таких пластирів
насправді відсоток побічних дій дуже маленький. Те, що вказали стільки протипоказань для мене тільки плюс - значить добре вивчили цей препарат.
Мата Харі
17.03.2008, 20:15
Я користуюсь ним майже рік. Вартість - від 80 до 105 грн (залежно від аптеки та наявності скидок )
ефективність - 99,99%
єдиний мінус - інколи дещо пригнічене лібідо Таке буває рідко, але буває Надзвичайно простий та зручний в користуванні
Ще один мінус- порівняно дорогий. І дійсно, дуже великий список протипоказів і побічних ефектів. Даруйте за інтимне запитання: а куди ви його клеїте? А якщо, наприклад, ви їдете відпочивати на море, відвідуєте сауну - чи він не відклеюється, і які відчуття в "місці кріплення"? Наскільки естетично виглядає (я не дуже добре зрозуміла з наведеного опису).
І пригнічене лібідо, якось дійсно, не радує... А вам, перепрошую, не заважає ;)?
У мене була затримка 3 місяці.Після обстеження(також для виключення вагітності) та лікування,яке мені не допомогло,почала приймати протизаплідні Ліндінет.Цикл відновився та мені не подобалось що виділень з кожнем місяцем ставало чим раз менше.і я перестала його приймати.А тут від лікарів на роботі почула що таблетки призводять наше майбутне покоління до безпліддя(у дітей що родяться після того як ми приймали протизаплідні).
Ще хочу сказати,що спіраль мае ставитись у жінки здорової яка ніколи не мала проблем по гінікології і особливо з маткою.
А взагалі як на мене то не мае ні одного надійного 100% засобу від вагітності.Тому що жінка і застудитись може,і гормональний збій може бути,і флора змінюеться
Мата Харі
21.03.2008, 17:43
У мене була затримка 3 місяці.Після обстеження(також для виключення вагітності) та лікування,яке мені не допомогло,почала приймати протизаплідні Ліндінет.Цикл відновився та мені не подобалось що виділень з кожнем місяцем ставало чим раз менше.і я перестала його приймати.
Зменшення кількості виділень в період прийому ОК - нормальне явище, оскільки препарати "імітують" ідеально нормальний цикл з місячними тривалісттю 2-3 дні. Реально, таким природнім циклом може похвалитись далеко не кожна жінка, в силу поганої екології, наявності тих чи інших проблем зі здоров"ям, щоденних стресів, вживання алкоголю та тютюнопаління. Безперечно, якщо все це відкинути - можна говорити про те, що
таблетки призводять наше майбутне покоління до безпліддя(у дітей що родяться після того як ми приймали протизаплідні).
Якщо б все було так просто. Принаймі - просто доведено. Але теорія має право на існування поки не доведено протилежне :).
Пандо, я зрозуміла, що цикл у Вас в період прийому ОК відновився, але які були причини його збою, і чи вдалось вам їх подоллати, чи то з допомогою гормонів, чи шляхом іншого лікування?
Просто, на мою думку, призначаючи ОК не прктично здоровій жінці, лікар ризикує нівелювати тим самим реальну картину здоров"я паціентки. Тобто, симтоматика зникає, але чи відбуваються позитивні зрушення? Хоча, більшість сучасних ОК мають стійкий лікувальний ефект по відношенню до багатьох захворювань та порушень сечо-статевої системи. Головне - не помилитись в діагнозі :).
Зменшення кількості виділень в період прийому ОК - нормальне явище, оскільки препарати "імітують" ідеально нормальний цикл з місячними тривалісттю 2-3 дні.
???? це що, знову інфа з рекламних буклетів виробників гормональних контрацептивів ??? :D
під час прийому ОК витоншується слизівка матки, на ній під впливом штучного прогестерону просто не наростає той шар, який мав би злущуватися 5-7 днів під час нормальних місячних!
Мата Харі
21.03.2008, 19:23
Я написала "імітують".
Між іншим, особисто в мене цикл в 28 днів з місячними в 2-3 дні склався ще в підлітковому віці, за довго до того, як я перейшла на ОК, тому схильна вважати його нормальним. Але ж я "не ненормальна", нє :)?
Ксані, будьте добрі, перестаньте мене цитувати і продовжувати чіплятись. Просто, висловлюйте свою думку, не переходячи на особистості. Чи Ви ніяк не заспокоєтесь, що я не маю бажання з Вами спілкуватись особисто?
levandivka
21.03.2008, 19:31
перестаньте мене цитувати
А раптом хтось повірить..? (текстові з цитати)
Тому і доводиться цитувати.
Нє от хорошей жизні...
Мата Харі
21.03.2008, 19:50
А раптом хтось повірить..? (текстові з цитати)
Тому і доводиться цитувати.
Нє от хорошей жизні...
Та я ж в загальному не проти! І приводу не вірити мені ніби-то не давала. Але от п.Ксані, у нас ду-у-у-же недовірлива. Особливо до мене. Тому й доводиться просити, аби не цитувала з метою чіпляння до слів. Зважаючи на те, що ми з нею наче не розмовляємо (принаймі я з нею - чесно намагаюсь:) ).
Вибачайте, що не по темі, але ж і ви Левандівко туди ж :)...
Ой, хто тут ? :D
Вище я написала механізм дії ОК, його вплив на матку і причини скорочення тривалості місячних. Забула додати, що ефект витоншування слизової матки створюється спеціально для того, щоб у випадку овуляції запліднена яйцеклітина не могла закріпится. Це збільшує % контрацептивної "надійності" ОК. Думаю, якби цей абортивний ефект був не потрібен, штучного прогестерону в ОК давали б менше і місячні тривали б довше.
Ще один мінус- порівняно дорогий. І дійсно, дуже великий список протипоказів і побічних ефектів. Даруйте за інтимне запитання: а куди ви його клеїте? А якщо, наприклад, ви їдете відпочивати на море, відвідуєте сауну - чи він не відклеюється, і які відчуття в "місці кріплення"? Наскільки естетично виглядає (я не дуже добре зрозуміла з наведеного опису).
І пригнічене лібідо, якось дійсно, не радує... А вам, перепрошую, не заважає ;)?
так, дорогий... але я волію заплатити дорожче, при цьому почуватися комфортніше :)
зараз (зима-весна) клею на передпліччя, літом - або на лопатку, або на верхній частині сідниць :o Пластир не відклеюється. Навіть в сауні, навіть в спеку та у воді :) Виглядає як звичайний пластир, тільки квадратної форми (кутики заокруглені)
Лібідо страждає рідко :) але буває :( за весь час користування десь двічі помічала таке :(
Koza-Dereza
25.03.2008, 20:24
Менi здається що тi всi гормоннi препарати то прямий удар по жiночому здоров'ю. Я вже тут писала що на мiй погляд презервативи це найкращий метод; застерiгає вiд вагiтностi, i вiд статевих хворiб (у мому дуже грiшному i неправильному суспiльствi.
І ще раз про ефеткивність різних засобів
Ефективність будь-якого методу визначають за індексом Перла (ІП). Це кількість непланованих вагітностей при застосуванні певного методу протягом року 100 парами. А так
Ефективність методів природнього планування сім'ї при відкладанні зачаття становить:
Вузький термальний,
похибка методу 1,2%
похибка користування 5,4%
Розширений температурний
похибка методу 5%
похибка користування 19.3%
Овуляційний
похибка методу 2,9%
похибкакористування 15.5%
Подвійного показника
похибка методу 0,44%
похибка користування 1.76%
Симпто термальний
похибка методу 0,2%
похибка користування 0,9%
Ефективність методів так званого контролю народжуваності
Засоби, які діють як контрацептиви
Перерваний статевий акт
похибка методу 10-15%
похибка користування 25%
Презерватив
похибка методу 3%
похибка користування 10-15%
Діафрагма+хімічні засоби
похибка методу 4%
похибка користування 20%
Хімічні засоби для вкладання в піхву
похибка методу 7%
похибка користування 20%
Засоби, які діють також абортивно
Оральні контрацептиви (тут також зараховують пластирі)
похибка методу 0,2-0,8%
похибка користування 2-5%
"Спіраль" (внутрішньоматковий контрацептив)
похибка методу 1,6%
похибка користування 2-5%
"Стерилізація"
похибка користування 0,2-0,4%
Зі 100 жінок, котрі мають близькість регулярно і не користувалися запобіжними засобами, протягом одного року вагітніють від 60 до 80 жінок.
Додано через 12 хвилин
так, дорогий... але я волію заплатити дорожче, при цьому почуватися комфортніше
зараз (зима-весна) клею на передпліччя, літом - або на лопатку, або на верхній частині сідниць Пластир не відклеюється. Навіть в сауні, навіть в спеку та у воді Виглядає як звичайний пластир, тільки квадратної форми (кутики заокруглені)
Лібідо страждає рідко але буває за весь час користування десь двічі помічала таке
Всесвітня організація охорони здоров’я, Женева Репродуктивне здоров’я та дослідження
МЕДИЧНІ КРИТЕРІЇ ПРИЙНЯТНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ КОНТРАЦЕПЦІЇ
Видання третє, 2004 р.
КОМБІНОВАНІ КОНТРАЦЕПТИВНІ ПЛАСТИРІ (КП) є новим методом контрацепції. На сьогодні існує лише відносно обмежена інформація щодо ступеня безпеки застосування КП серед здорових жінок і ще менша — серед жінок, у яких відзначають ті чи інші специфічні медичні стани.Крім того, Робоча група не мала можливості вивчити епідеміологічні дані щодо довгострокових ефектів застосування КП, а всі ті дослідження, результати яких були доступні, фінансувалися самим виробником пластирів.
На сьогодні, за відсутності достатнього масиву емпіричних даних щодо ефектів цього засобу, Робоча група дійшла висновку, що наявний фактичний матеріал з використання КПК може бути застосований і стосовно КП.
Тому при класифікації станів пацієнтів для КП повинні застосовуватися ті ж категорії, що й для КПК. Таким чином, зазначені категорії є максимально зваженими оцінками, які можна дати на основі наявних фактів, але їх слід вважати попередніми і згодом (з отриманням нових даних) їх буде переглянуто.
трохи не по темі, міфи про гормональні контрацептиви http://noabort.org.ua/2008/04/04/desjat-mifiw-pro-hormonalnu-kontracepciju/
тільки не подумайте, що я є прихильником цього методу
Liliyah Romanova
17.04.2008, 19:08
тільки не подумайте, що я є прихильником цього методу
Якщо ви подаєте такий лінк, то точно не можете бути прихильницею цього методу. http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif
Liliyah Romanova
19.04.2008, 06:59
Там такий список побічних дій ...((
Побічних дій насправді маса... І список тих, кому не можна вживати гормональні контрацептиви також. ефект витоншування слизової матки створюється спеціально для того, щоб у випадку овуляції запліднена яйцеклітина не могла закріпится. Це збільшує % контрацептивної "надійності" ОК. Думаю, якби цей абортивний ефект був не потрібен, штучного прогестерону в ОК давали б менше і місячні тривали б довше.
Саме це найбільше жахає, але про це не дуже люблять говорити. Ну, бо нащо? У виробника ж можуть бути збитки... А як цікаво вони пишуть, що це найлегший засіб контрацепції, бо вистачить лише раз на день взяти таблетку. Все так радісно й сонячно... От тільки реалії насправді не такі.
Мені дуже сподобалися роздуми такої собі пані Дженет Смитщодо того, чим іще є штучна конрацепція в межах подружжя. Штучна контрацепція є свого роду стіною, стіною недовіри, а властиво, браку довіри. Ми кажемо, що хочемо бути з іншою особою одним тілом, ділити усе, і радість, і біду, аж до самої смерті, проте, ми ніколи не ділимося тим, чим нас наділила природа. Фактично, на фізіологічному рівні ми кажемо: я не хочу ділитися з тобою своїм тілом, я тобі його позичу, але воно твоє, а отже, і я не твоя; і не хочу й твого тіла й твоєї плідності, бо від неї мені буде тільки гірше... Ні, я НЕ приймаю тебе таким, як ти є, і НЕ віддаю собі тебе такою, яка я є. Я НЕ довіряю тобі. Проте, ми можемо взаємно один одного використовувати. А про плідність піклуватимуться засоби, які будуть її всіма можливими способами вбивати чи призупиняти, чи й зупиняти.
Так, ми сучасні люди, живемо в модерному світі. Тому контрацепція необхідна, аби полегшити жінкам емансипацію. І крім того, дозволити партнерам ходити наліво частіше, непомітніше й без наслідків. Зрада не матиме наслідків, а тому вона мало чим і лякає.
А попросити якусь таку жінку зупинити користуватися штучною контрацепцією... Ні, не зможе. Брак довіри, страх залишитися одній з багатьма дітьми, відчуття самотності й незахищеності... Кожна жінка тоді поступово стає схожою на запліднену яйцеклітину, яку щосили намагаються вбити, не дати їй загніздитися, не дати принести радість, не дати жити вільно, своїм природнім життям...
консультант
19.04.2008, 16:07
Методи контрацепції.
За 10 хв. до інтиму випити 1 л. пива і з"їсти 3 зубці часнику, попередньо
одівши шкарпетки 2-ох тижневої давності . При появі висипки або свербіжу, слід прийняти 1 табл. глюконату Ca, бажано фруктового.
Тому контрацепція необхідна, аби полегшити жінкам емансипацію. І крім того, дозволити партнерам ходити наліво частіше, непомітніше й без наслідків. Зрада не матиме наслідків, а тому вона мало чим і лякає.
А попросити якусь таку жінку зупинити користуватися штучною контрацепцією... Ні, не зможе. Брак довіри, страх залишитися одній з багатьма дітьми, відчуття самотності й незахищеності... Кожна жінка тоді поступово стає схожою на запліднену яйцеклітину, яку щосили намагаються вбити, не дати їй загніздитися, не дати принести радість, не дати жити вільно, своїм природнім життям...
Це ти сама придумала, чи так вважає емансипована Дженет Сміт ? :) На мою думку - повний брєд, більш схоже на монолог старої переляканої діви.
Liliyah Romanova
19.04.2008, 21:17
Це ти сама придумала, чи так вважає емансипована Дженет Сміт ? На мою думку - повний брєд, більш схоже на монолог старої переляканої діви.
Дещо її, дещо моє... І я написала, що її думка мені подобається.
А взагалі, це думка католицьких кіл. Там застосовують лише природній метод планування сім'ї.
Що цікаво, що статистика показує (правда, католицька статистика), що серед сімей, які користуються природним методом, розлучень удвічі менше, ніж серед тих, котрі користуються штучними методами.
Liliyah Romanova
21.04.2008, 15:39
На мою думку - повний брєд, більш схоже на монолог старої переляканої діви.
Вочевидь я стала "старою переляканою дівою"... http://s6.rimg.info/205c97f32db89472f9433d22fb747d3f.gif http://s10.rimg.info/7551ecaaf26c4fed1370da75244a602c.gif
Хочу поділитись тим, що мені розказувала моя гінеколог. В Медінституті в гінекології більшість операцій - через спіралі (і не тільки через неправильне користування ними), а мені знайомі випадки, що жінки зі спіралями вагітніли. Перерваний статевий акт - шкідливий для обох партнерів, бо чоловік в 40 років - імпотент, а жінка не отримує потрібних гормонів, через що потім має купу проблем.
Розповім із власного досвіду. Вставила спіраль, рік не було у мене ніяких проблем, а тепер таке враження що гінікологія стане домом рідним. що не новий місяць то нова проблема. Думаю що час позбуватися.
Моя подруга користувалася свічками, результатом є її синочок.Вже пізніше їй лікар сказав що з часом іде привичка організму як і до будь якого лікарського припарату при тривалому лікуванні.
Вставила спіраль, рік не було у мене ніяких проблем, а тепер таке враження що гінікологія стане домом рідним.
Спіраль зла тим, що "допомагає" накопичувати інфекціїї
Перерваний статевий акт - шкідливий для обох партнерів, бо чоловік в 40 років - імпотент, а жінка не отримує потрібних гормонів,
Хто Вам таке пувів?
Liliyah Romanova
08.05.2008, 05:10
Хто Вам таке пувів?
Миху, то є гріх Онана. Буття 38:1-10. Так що повіла Біблія, а лікарі підтверджують. http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif
afterstep
08.05.2008, 08:25
Хто Вам таке пувів?
в тексті допису ясно було вказано джерело інформації - гінеколог
Так що повіла Біблія, а лікарі підтверджують.
та що ви! де так можна в присутності Миха!
Потрапила я якось до гінеколога на Русових (молода жінка, ПІБ не памятаю). Чомусь вона вирішила що я до неї по якомусь знайомству прийшла і дуже добре до мене відносилась, гроші не брала, а коли я з нею заговорила про контрацепцію (не хотіла я тоді вагітніти) то вона сказала що будь-який метод окрім природнього всерівно потім позначиться на моїх дітях або внуках. Розказувала вона про недоліки кожного методу довго, все переповідати не буду, але я від неї вийшла з думкою що ніяких спіралей і гормонів ніколи використовувати не буду.
Порадила я цю "хорошу" лікарку двом своїм подругам. А вона їм розказала зовсім інше. Одній порадила пити протизаплідні (які продавала з своєї ж шуфляди), іншій порадила за 30 дол вставити спіраль....
Висновок:......
Висновок:......
всі дохтори файні (за афтерстепом)
Файні лише так як їм зручно.
afterstep
08.05.2008, 10:23
всі дохтори файні (за афтерстепом)
ні - Миху: за afterstep'ом - спираючись на прутковське "неча на зеркала пенять, кали рожа крива" - у будь-якому конфлікті зазвичай винні обидві сторони. В тій чи іншій мірі. Хтось більше, хтось менше.
Найгучніше "тримайте злодія!" зазвичай кричить злодій.
слово "всі" вживають часто люди, світогляд (кругозір) яких звужений до мінімуму - до точки зору.
і - це вже суто за afterstep'ом - півпляшки коньяку можна розглядати по різному. Реально - константувати факт, емоційно оптимістично - "ура, у нас ще півпляшки!" і емоційно песимістично - "у нас лише півпляшки".
Так от, лихо, на моє переконання, переслідує тих, хто його (лихо) накликає. Хто все бачить у чорних барвах - тому доля послужливо підкладає темніші тони.
==
і в біблії, Миху, про необхідність ненависті до своїх же земляків - ніц не написано. Ті недолугі лікарі, на яких ви жалієтеся - це "плоть від плоті вашої, вашим же духом наповнена". Усі галузі на Львівщині уражені халатністю та некомпетентністю - і саме халатні, злодійкуваті, ліниві та некомпетентні працівники - не з Марсу прилетіли, і не з Московії прийшли.
==
але в біблії сказано про любов до ближнього, і про вміння прощати. Прощати не на словах, а в душі. Оскільки ненависть з'їдає не стільки того, кого ненавидять - скільки того, хто ненавидить.
==
Можливо (я допускаю це) - ви не в стані це осягнути. Це не проблема - про це у Волошина також написано :) а якщо зібрати підбірку з українських класиків - то всі ці риси були, є і будуть, і притаманні певному рівню розвитку суспільства :)
Всякому городу нрав і права,
Всяка імієт свой ум голова,
Всякому серцю своя єсть любов,
Всякому горлу свой єсть вкус каков.
...
Тот панегірик сплітаєт со лжей,
Лікар в подряд ставит мертвих людей,
Сей образи жирових чтет тузов,
Степка біжит, как на свадьбу, в позов.
Додано через 7 хвилин
Чомусь вона вирішила що я до неї по якомусь знайомству прийшла і дуже добре до мене відносилась,
"зустрічають по одежі" - то скорше не до вас, а до Миха. Він прочитає це побуквенно і буде пробувати покпити.
==
Неодноразово писав - лікарі - люди. Звичайні люди, такі самі як і інші люди. І все людське їм притаманне, в т.ч. і перепади настрою, і "антипатія" до співрозмовника з перших слів при зустрічі.
І симпатія - теж, бо таки лікарі (не йдеться про "куплені" дипломи) - освічені люди, і їм не притаманно "ненавидіти гамузом бо тут знайомі таке розповіли, що!..."
==
в чотирьох словах - "все на лиці написано". Люди, професія яких пов'язана зі спілкуванням з людьми - з практикою дуже добре відчувають нюанси поведінки/ставлення/напрям думок співрозмовника. Досвідчений священник відразу чує, коли йому брешуть, хоч і виду не показує. Досвідчений слідчий - теж. Досвідчений лікар - тим паче.
І у всіх трьох різна реакція на брехню, спільне лише в одному - брехня шкодить брехунові, і та шкода часто максимальна.
Liliyah Romanova
08.05.2008, 18:06
халатні
А то так кажеться від того, що вони в халатах ходять?
Хто Вам таке пувів?
Лікар-гінеколог з великим стажем роботи
afterstep
10.05.2008, 09:41
А то так кажеться від того, що вони в халатах ходять?
Халатністю називається невиконання або неналежне виконання посадовою особою своїх службових обов'язків через недбале чи несумлінне ставлення до них (ч. 1 ст. 167 КК). За ст. 167 КК кваліфікуються дії лише посадових осіб, тобто осіб, зазначених у ч. 1 ст. 164 КК.
Стаття 167 КК містить загальну норму про відповідальність за посадову халатність. Крім цієї загальної норма, у Кримінальному кодексі України є ще кілька спеціальних норм про відповідальність за посадову халатність. Це статті 135, 147, 1764. 203, 2152 та 219 КК. При конкуренції цих норм з нормою ст. 167 КК діяння кваліфікується за цими спеціальними нормами.
Порушення посадовою особою правил техніки безпеки, промислової санітарії чи інших правил охорони праці, якщо воно створювало небезпеку для життя і здоров'я трудящих або призвело до нещасних випадків з людьми та заподіяло істотну майнову шкоду підприємству, організації чи громадянам, кваліфікується за сукупністю статей 135 і 167 КК[iv].
це сучасний український термін - халатність. Якщо брати Ураїну без Львівщини - то халатність частіше притаманна професіям, що халати не носять.
Але Львівщина - то взірець для всієї України. Львівщина всій Україні показує приклад та шляхи подального розвитку :)
Samojlovu4
25.10.2008, 00:20
Найкращий засіб контрацепції - дзвінок в двері.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008