КПК

Показати повну версію : Потребую допомоги

Юка
09.08.2007, 14:45
Привіт, жителі міста Львов. Збираюся приїхати в ваше місто зі своїм другом. Може хтось підкаже де краще зупинитися (в якому районі), і що треба неодмінно подивитися. Мрію про цю подорож. Буду вдячна за будь-яку інформацію. Дякую.:naci: :naci:

syavych
09.08.2007, 15:12
Ну, Львів не Нью-Йорк. Вибір району в якому зупинитись не дуже впливає (хіба на ціну). З будь-якого району можна досить швидку добратися до центру. Зате подивитися вважаю є більше чого в порівнянні з тим же Нью-Йорком. Детільніше люди вам тут на форумі перерахують :)

Samojlovu4
09.08.2007, 15:23
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25277

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=966

KabMiner
09.08.2007, 15:23
Вибір району залежить від ваших фінансових можливостей.

Дивитися Львів без екскурсовода чужим людям - то є марна справа. Нічого не зрозумієте, не все побачите. Тому раджу скористатися послугами екскурсоводів.

Кася
09.08.2007, 16:25
або найти знайомих які добре шарять в місті і його історії..

vasili
09.08.2007, 16:27
або найти знайомих які добре шарять в місті і його історії..
А яку ціну буде коштувати послуга "знайомих", для братського народу з Запоріжжя.

Кася
09.08.2007, 16:34
А яку ціну буде коштувати послуга "знайомих", для братського народу з Запоріжжя.

тобто?
я от екскурсовод..і для знайомих я завжди роблю екскурсії безкоштовно...

vasili
09.08.2007, 16:44
я от екскурсовод..і для знайомих я завжди роблю екскурсії безкоштовно...
А чому б вам не допомогти хлопцям з Запоріжжя, і не проходитись з ними місцями слави міста, цим самим ви заощадити їхній кошт, і це дасть можливість хлопцям купити більше всякої всячини на базарі, який так і буяє різними, чисто місцевими, прикрасами.

KabMiner
09.08.2007, 16:58
Я думаю, що Юка треба трошки почитати, визначитися зі своїми планами, бо побачити треба багато, а часу і грошей завжди буває мало
http://www.city-adm.lviv.ua/content/view/451/345/

Кася
09.08.2007, 17:07
А чому б вам не допомогти хлопцям з Запоріжжя, і не проходитись з ними місцями слави міста, цим самим ви заощадити їхній кошт, і це дасть можливість хлопцям купити більше всякої всячини на базарі, який так і буяє різними, чисто місцевими, прикрасами.

хм..ти про Вернісаж...мало там дійсно місцевих прикрас...картини хіба що..

Meg
09.08.2007, 20:15
Пхе,хібп то картини на вернісажі?!То маргінес!Хочпа там трапляються непогані шкіци олівцем.Але я вас прошу!

Кася
09.08.2007, 20:17
Пхе,хібп то картини на вернісажі?!То маргінес!Хочпа там трапляються непогані шкіци олівцем.Але я вас прошу!
але все одно місцеві...решта є всюди.

Meg
09.08.2007, 20:21
Я люблю більше "Художник".Там,принаймі,речі відомих львівських художників.Але щоб побачити істине лице Львова,тре скорше на виставках подивитися.Ото бачення!Ото картини!

Ольга
09.08.2007, 20:28
краще змініть квартиру...
дивіться що пише одна пані:
Що робити у Львові? У будь-якому разі, робити буде що. Але ми спали. І їли. Два дні. Почалося все з того, що ми зняли чудову двокімнатну квартиру у центрі, в старезному будинку... Це коли височезні стелі, покручені сходи, які уміють розмовляти під ногами, і аби не код "38" на підїзді, то здавалося б, що ми потрапили у минуле. Квартира нам обійшлася дешевше найдешевшого номера в готелі без вигод. Ми заплатили по 50 грн з носа і мали... гарячу воду, будь-яку техніку (з пральною машиною включно!), посуд, євроремонт, два траходроми величезних ліжка у різних кімнатах з ортопедичним матрасом та подушками.... Якби я знала, що таке можливо - ніколи б не зупинялася в готелях...
Навпроти нашого балкону жив товстий рудий кошак і нас активно зневажав. Він лише двічі удостоїв нас поворотом голови. А то все спав або щось робив, повернувшись спиною до наших вікон. З відкритих вікон було чутно, як кохаються сусіди. Ми пили чай і отримували справжнє задоволення. Можливість спати до опупіння, їсти до опупіння, ганяти чаї... А як все починалося! Я готова була бігти і туди, і туди, і ще потім туди, і все всім показувати. Натомість мій організм сказав "фе" і мене скосило до такого стану, що похід в туалет видавався подвигом. Я лежала пластом, а мене годували піццею та сушами...
Ні, ми гуляли, звісно. Але то були ліниві прогулянки двох лінивих звірят. Ми знайшли (я знайшла!) пречудову ригалівку "Пінгвін", де досі подають морозиво у пластмасових вазочках, а молочний коктель - у гранчаках. Витратили купу грошей на їжу. Тепер розлізлися по різних кімнатах і втупилися у монітори.
Почалися будні.

Meg
09.08.2007, 20:32
Так,це пише романтична людина!Але і для мене Львів не менш романтичний!

Кася
09.08.2007, 20:44
Ми знайшли (я знайшла!) пречудову ригалівку "Пінгвін", де досі подають морозиво у пластмасових вазочках, а молочний коктель - у гранчаках.
а чого ж вони пропустили Корону?http://www.tereveni.org.ua/forum/style_emoticons/default/blink.gif

Ольга
09.08.2007, 20:48
пропустили Корону?
тю... корона виникла значно пізніше і була наймоднішим морозивом!

а пінгвін і сніжинка (якої вже нема) - це НАЙДАВНІШІ зразкові кафешки з морозивом...

Кася
09.08.2007, 20:51
тю... корона виникла значно пізніше і була наймоднішим морозивом!

а пінгвін і сніжинка (якої вже нема) - це НАЙДАВНІШІ зразкові кафешки з морозивом...
коли ж то була здійснена та подорож у Львів?

vasili
09.08.2007, 21:15
Дівчата рекламуйте краще де можна випити гарного пива і вид шоби був на шось 19 сторіччя!

Ольга
09.08.2007, 21:45
коли ж то була здійснена та подорож у Львів?
цими вихідними

Ольга
09.08.2007, 21:46
на шось 19 сторіччя
то хіба шось таке:
корзо!!!
роберта домса
пиво на пл ринок

vasili
09.08.2007, 21:58
корзо!!!
роберта домса
пиво на пл ринок
Можливо, я думаю у вашому непоганому місті мають бути класні місця де ви самі полюбляєте відтягнутись, з виглядом на архітектуру на поезію ...я наприклад скіке у Львові не був, то все мені рідне, подобається мені іноді порівнювати, але не багато таких місць на Україні де могла б людина з насолодою випити щось хороше, чи покурити з хорошою людиною...от тому і прошу ділитись з бідними на мій погляд, українцями з інших регіонів

Ольга
09.08.2007, 22:12
корзо!!!
роберта домса
пиво на пл ринок
мені дуже подобаються ці місця саме для вживання пива...

vasili
09.08.2007, 22:27
Можливо, бо ви місцева...але я ішної точки зору думаю Львів вже не Той, хоча які там не були їм то сподобається.

Ольга
09.08.2007, 23:05
не Той,
не той... у порівнянні з яким роком?:)

мені теперішній Львів подобається, хоча рідко буваю тепер в центрі :(

vasili
09.08.2007, 23:31
не той... у порівнянні з яким роком?
Та не в роках справа а в іншому...а каміння то його треба розуміти ще.

Юка
10.08.2007, 09:07
Дякую всім за відповіді. Хочу скористатися вашою допомогою ще раз. Я багато чула про гарні замки поруч зі Львовом. Чи можна до них добратися самостійно, чи краще скористатися послугами турагенств?

ГаЛоЧкА
10.08.2007, 09:51
Привіт.
Все залежить скільки часу в вас буде.
Якщо його в вас досталь- то можете і самі мандрувати, але з розрахунком 1-2 замки вдень.
Хоча я б вам радила звернутись до турагенств- по сумі вийде майже те саме, що і коли б ви самі мандрували, але крім того вам ще й проведуть екскурсію і розкажуть цікаві моменти, які ви до того ніде не чували))

Кася
10.08.2007, 09:53
а я по замках дикарьом їздила з друзями...брали квиточки на маршрутку,топали в селах самі до замків..але я вважаю так набагато краще ніж з удобствами від турагенств..

ГаЛоЧкА
10.08.2007, 10:04
Не спорю, так набагато цікавіше)))) і ніхто в часі не обмежує... але перед тим тре підкуватись історією))
Але якщо людина обмеженна в часі то краще з удобствами через турагенство))

Кася
10.08.2007, 10:23
нуу..ми як їздили в Олеськ в нас то було десь з 10(як вже прибули) то поїхали о 18...весь час там бродили..ну останні дві години були в Гридні.

KabMiner
10.08.2007, 10:44
а чого ж вони пропустили Корону?

Якщо вони так люблять попоїсти солодке, то треба було б іще завітати на вул. Лермонтова/Дудаєва на торти. Інтерєр там - ригалівка, а от торти чудові і недорогі. (принаймні так колись було, не знаю як там зараз...)
Дівчата рекламуйте краще де можна випити гарного пива і вид шоби був на шось 19 сторіччя!
Я не дівчина, але коли хочу випити пива влітку, то просто влаштовуюсь на літніх майданчиках в центрі міста. особливо полюбляю посидіти на площі Підкови, навпроти костелу Ієзуїтів (1630 рік, між іншим, а ви кажете 19 ст.), але можна також всістися на стометрівці біля Вежі крамарів (проспект Свободи), або ж на пл.Ринок.
Дякую всім за відповіді. Хочу скористатися вашою допомогою ще раз. Я багато чула про гарні замки поруч зі Львовом. Чи можна до них добратися самостійно, чи краще скористатися послугами турагенств?
якщо ви їдете до Львова вперше, то ні в якому разі не їдьте ще кудись. Для того щоб побачити Львів потрібно хоча б 1 тиждень з екскурсоводами, це при тому що ви будете тільки дивитися історію, а якщо захочете ще і порозважатися то піде і всі 2 тижні. Якщо ж ви хочете глянути ще і замки, то це ще 1-2 тижні, мінімум.
Можна все це прискорити, але закликаю цього не робити, бо то буде просто галопом - по європам: змучитеся і нічого толком не подивитеся.
Краще приїхати 1 раз до Льова, і ще раз окремо на Львівщину - глянути замки.

ГаЛоЧкА
10.08.2007, 10:50
Якщо вони так люблять попоїсти солодке, то треба було б іще завітати на вул. Лермонтова/Дудаєва на торти. Інтерєр там - ригалівка, а от торти чудові і недорогі.

Там дійсно смачно і недорого.
До речі там зробили недавно ремонт і відкрили другий поверх,
місця вистачає на всіх,
А от в неділю там аншлаги, виявляється у Львові багато солодкоїжок))
Побільше б у Львові таких кафешок))

syavych
10.08.2007, 10:54
Якщо вони так люблять попоїсти солодке, то треба було б іще завітати на вул. Лермонтова/Дудаєва на торти. Інтерєр там - ригалівка, а от торти чудові і недорогі. (принаймні так колись було, не знаю як там зараз...)
Торти і досі там файні, але трохи ціни підняли, інфляція бачте...

ГаЛоЧкА
10.08.2007, 11:00
Торти і досі там файні, але трохи ціни підняли, інфляція бачте...

Нікуди від неї не дінешся....
Але на рівні інших кафешок в яких зачерствілі і несмачні тортики вони дешеві як не як

vasili
10.08.2007, 11:50
Я не дівчина, але коли хочу випити пива влітку, то просто влаштовуюсь на літніх майданчиках в центрі міста. особливо полюбляю посидіти на площі Підкови, навпроти костелу Ієзуїтів (1630 рік, між іншим, а ви кажете 19 ст.), але можна також всістися на стометрівці біля Вежі крамарів (проспект Свободи), або ж на пл.Ринок
У мене трохи інакше бачення культури вживання спиртних напоїв, навіть таких як пиво...знаєте ви колись добре сказали шо наші коронні міста, були більш панськими, то є правда, бо пан з гідністю і гонором ніколи не дозволить собі просто влаштовуватись на літніх майданчиках в центрі міста...

Kasper
10.08.2007, 12:22
Обов"язково зходи в оперний театр

KabMiner
10.08.2007, 15:38
У мене трохи інакше бачення культури вживання спиртних напоїв, навіть таких як пиво...знаєте ви колись добре сказали шо наші коронні міста, були більш панськими, то є правда, бо пан з гідністю і гонором ніколи не дозволить собі просто влаштовуватись на літніх майданчиках в центрі міста...
Ну, я ж не маю на увазі взяти пляшку пива, всістися на лавочку і розпивати спиртні напої в громадських місцях.
Справа в тому, що у центрі Львова ресторани і кафе відкривають свої літні майданчики, де можна зробити замовлення так само як і в залі. Ну, а влітку я полюбляю посидіти на повітрі.

vasili
10.08.2007, 15:46
Справа в тому, що у центрі Львова ресторани і кафе відкривають свої літні майданчики, де можна зробити замовлення так само як і в залі. Ну, а влітку я полюбляю посидіти на повітрі.
я тоді не правельно зрозумів цю нижче тезу....
на літніх майданчиках в центрі міста...
Тоді все впорядку, ви справжній пан, та культурний Дядько, моя до вас повага...:), бо сам іноді грішу тим самим...:)

nirvanka
10.08.2007, 17:30
а я по замках дикарьом їздила з друзями...брали квиточки на маршрутку,топали в селах самі до замків..але я вважаю так набагато краще ніж з удобствами від турагенств..
Я теж думаю, що так цікавіше і ніхто не підганяє.. Але треба наперід уточнити графік роботи замків, щоб даремно не приїхали в день, коли він буде зачинений..

Melody
10.08.2007, 20:05

Касю, я минулого року так само об"їздила всі замки Львівщини. На маршрутку - а далі пригода гарантована.
Вражень від таких мандрівок - море :)

vasili
10.08.2007, 20:48
я минулого року так само об"їздила всі замки Львівщини.
Мелоді бутьте так ласка розкажіт як журналістка окремі факти подорожі...цим самим ви візуально створите люфт між реальністю та віртуалом, і це консептуально вплине на масову зацікавленність... у пихату Галицьку автентичність...не пожалкуйте комента пліз...як можете по картинно!:)

Melody
10.08.2007, 20:53
Мелоді бутьте так ласка розкажіт як журналістка окремі факти подорожі...

Та можу навіть цілий фоторепортаж :)
Тільки зроблю це на вихідних і розміщу в іншій гілці, бо тут це оффтоп.

vasili
10.08.2007, 21:21
Тільки зроблю це на вихідних і розміщу в іншій гілці, бо тут це оффтоп.
Домовились!

ГаЛоЧкА
13.08.2007, 13:43
ВСІМ ПРИВІТ)))
Найближчим часом планую поїхати в Будапешт на вихідних, може хтось підкаже в які турагенства найкраще звертатись і на що вартує звернути увагу під час подорожі.
Дякую)))

New Shrek
13.08.2007, 13:48
поїхати в Будапешт то до dvin

Akai Neko
15.08.2007, 00:06
Здравствуйте! Сам я родился в Новом Раздоле, но уже 15 лет не был в родных краях......даже язык позабыл. Тут в отпуск к вам собрался, но очень волнует как обстоят дела с общественым транспортом в области....или лучше машину на прокат брать( если можно), а то не люблю организованые экскурсии.

Akai Neko
15.08.2007, 00:09
Не вся мова забула. Але пишу з помилками. Напевно:)

пупер
15.08.2007, 00:36
Здравствуйте! Сам я родился в Новом Раздоле, но уже 15 лет не был в родных краях......даже язык позабыл. Тут в отпуск к вам собрался, но очень волнует как обстоят дела с общественым транспортом в области....или лучше машину на прокат брать( если можно), а то не люблю организованые экскурсии.
транспортних проблем немає.....

vasili
15.08.2007, 09:57
лучше машину на прокат брать
Да краще брати Таврію...так буде зручніше,малолітрашка і ціна за експлуатацію непогана...

New Shrek
15.08.2007, 10:07
лучше машину на прокат брать( если можноhttp://www.autodrive.com.ua/Prokat-avto/Tarifi/ Виявилось до кольору до вибору, навіть не знав що той бізнес так у нас розвинувся ,а російське посвідчення водія дійсне в Україні?

ГаЛоЧкА
15.08.2007, 10:11
Привіт. Головне приїжджай, не пожалкуєш)))
А дома як відомо і стіни помагають)))))

Akai Neko
15.08.2007, 20:30
Спасибо за инфу о прокате авто. Это действительно много дешевле чем на своём 3х литровом самому переться....На машине я думаю самое оно по достопримечательностям покататься. И друга с собой беру. Он большой любитель замков доспехов и вааще средневеовья. Заодно родню навещу.
Здраствуй батьківщина! Я твій!

New Shrek
15.08.2007, 20:43
Спасибо за инфу о прокате авто.перезвоніть, спитайтесь чи дадуть на російський паспорт і чи посвідчення водія дійсне на території України
адреса: м.Львів, вул.Липинського, 36
тел./факс: 8 032 294-89-94
моб: 8 050 370 28 08
e-mail: lviv(at)autodrive.com(dot)ua

Michel
18.08.2007, 15:16
Во Львове насчитали почти три тысячи скульптурных львов.
http://www.lenta.ru/news/2007/08/17/lions/

Юка
09.10.2007, 13:36
Привіт, всім, хто давав мені поради стосовно поїздки до міста Львів. В вересні цього року ми з другом скористалися вашими порадами і гарно провели час в Вашому місті. Сподобалося все : архітектура міста, люди. У вас дуже багато гарних дівчат- такої кількості привабливих створінь ми не бачили поки що ні де. Надзвичайно приємна атмосфера міста, чуйні люди. Відчувається, що саме Львів - це серце України. Заздримо вам (по доброму) , за змогу жити в такій красі постійно. Дякуємо всім за допомогу. Бажаємо гарного настрою та вдачі у всіх ваших справах!!:) :p

vasili
09.10.2007, 13:40
У вас дуже багато гарних дівчат- такої кількості привабливих створінь ми не бачили поки що ні де. :eek:

Журналістка
09.10.2007, 20:55
Во Львове насчитали почти три тысячи скульптурных львов.
http://www.lenta.ru/news/2007/08/17/lions/

Круто)) мені, чомусь, особливо подобаються ті, що біля порохової вежі:rolleyes:

Юка
15.10.2007, 09:00
:eek:

Не повірете, але довелось таки побачити і є з чим порівнювати. Наприклад, з жіночками з Чернівців. Шкода, але такого несмаку як в Чернівцях ми не бачили ніде. Одним словом "колхоз". :8:

Оля
15.10.2007, 10:01

І шо сі з тими нашими людьми робе, як вони їно до той Росії поїдут?:8: Чисто забувают по свому вогорити! :)

Я вже також 15 років в Гамериці, а ні говорити, ні писати не забула. :)

Akai Neko
16.10.2007, 13:54
Хм....Ну ваащето

Додано через 30 хвилин
:borat:
Мне 15 лет назад было только 7. Да и вся семья моя, даже во времена автро-венгрии по русски говорила, т.к род ведётся наш из ужгорода, так что я в общем то и ничего не забывал. Но это ......лирика. Кстати съездил я, и даже вместе с другом...на его машине. ( это был LIncoln Town car вишнёвого цвету) Сей авианосец воспроизвёл неизгладимое впечатление на туземных жителей населённого пункта Новый раздол.........А особенно на мою бабушку.