Показати повну версію : На межі вічності - пекло або Царство Боже, унікальна відеорозповідь
Знаю, тут є люди, яким це буде цікаво. Особливо цікаво почути думки віруючих, які проглянули розповідь від початку до кінця.
На межі вічності - пекло або Царство Боже
У фільмі наведена розповідь православної раби Божої Олени, лікаря-психолога про те, що вона бачила, коли її душа покидала тіло.
Характер оповідання й подробиці баченого настільки збігаються із численними Церковними переказами - митарства, стан душі, підступи павших духів, допомога Ангелів та інше, що наводити докази правди побаченого є зайвим.
Перебуваючи в стані клінічної смерті, Ангел Господній показав Олені духовний образ земної Церкви наших апостасійних часів... Дно глибокої ущелини, по якому йдуть із корогвами, і хрестами, і іконами Патріархи, Архієреї, священики... Слідом за ними йдуть миряни... Але попереду, куди їх ведуть - страшна прірва, обрив, що веде у безодню пекла... Ніхто з йдучих не знає куди їх ведуть. Олена просить Ангела зупинити цей згубний хід, але вона може лише спостерігати й страждати. В ущелині - два високих береги. Лівий - кишить страхітливими духами злоби, що веселяться про погибель прямуючих до них, у безодню. Праворуч - Лики й Сонми Святих... Вони моляться й рятують деякі душі із цієї людської земної ріки. Олена не могла довідатися всіх Святих, їй були відкриті тільки деякі, яких вона знала при житті - серед них Преподобний Сергій, Святитель Микола, Отець Серафім... Але найбільше вона запам'ятала Святителя Іоанна Петербурзького (Сничева): він стояв на самому краї Правого Берега й без утоми опускав свій архієрейський жезл у людську ріку й витягав по одному наверх... І ще... Над ущелиною стрімко пролітав Старець Микола (Гур'янов) - і оберемками витягав душі людей з потоку - і викидав на Правий Берег!
http://pravoslavie.ws/video/y_cherty_vechnosti.wmv
(214 Мб, формат WMV, 128 хвилин, мова російська)
ПРОХАННЯ писати тільки після перегляду!
New Shrek
08.08.2007, 13:00
Пропаганда російского православ"я і московського патріархату....жаль що закачав
Аааа,ну тоді я качати не буду.Дякую,Шреку,шо сказали!)))
Бувають набагато цікавіші розповіді про побачене у стані клінічної смерті. Наприклад, якщо людина дізнається про якусь раніше невідому їй інформацію. А якщо просто собі сновидіння з релігійними мотивами, то що ж у цьому дивного? Особливо якщо воно відповідає релігійним поглядам даної людини.
Пропаганда російского православ"я і московського патріархату....жаль що закачав
ви хочете сказати що ця розмова фальшива гра?
Аргументуйте.
Що ще зачепило окрім того що це "пропаганда"?
Бувають набагато цікавіші розповіді про побачене у стані клінічної смерті. Наприклад, якщо людина дізнається про якусь раніше невідому їй інформацію. прошу ці розповіді в студію.
А якщо просто собі сновидіння з релігійними мотивами, то що ж у цьому дивного?Вона ж каже що та реальність є настільки реальною що цей світ ілюзія в порівнянні з нею. Тут навіть всіх кольорів тих що там нема і слів не хватає виразити те, що вона там бачила...
прошу ці розповіді в студію.
Пропоную використати Google або Yahoo...
о боже...Ель Мексікано і тут вже є...
дістало...
о боже...Ель Мексікано і тут вже є...
дістало...
ваш знайомий зі старого форуму, який постить одне і те саме?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
ваш знайомий зі старого форуму, який постить одне і те саме?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
ага..
~KOLOBOK~
10.08.2007, 03:05
ага..
Кася не будь вредiною. Макс здоров бачу.;)
Степаныч
10.08.2007, 08:29
...ви хочете сказати що ця розмова фальшива гра?
Аргументую:
...їй були відкриті тільки деякі, яких вона знала при житті Це не "фальшива гра". Це "гра психіки".
~KOLOBOK~
10.08.2007, 09:35
То всьо дуже гарно,але менi здається шо мозКи просто йдуть OFF.Поки людина не померла кiнцево мозок все ще працює, залишаються якiсь сигнали, якi , так само, як i при снi, дають нам прекраснi видiння,але OFF є OFF- the end ! А душа... Я не хочу про це зараз.
Кася не будь вредiною. Макс здоров бачу.
та він на всіх українських форумах то спамить...задрав вже..
Samojlovu4
10.08.2007, 11:00
Цікаво, а в мене що було... клінічна смерть... чи так просто?! Мав я одну складнючу операцію... пам"ятаю наркоз... лікар як завжди "все буде Ок" каже... потім прокидаюся під стелею в післяопераційній, себе бачу внизу на ліжку, два лікарі біля мене... коротше, все як положено, встиг здивуватися... потім прискорення і бац - лікарчані личка вже надімною схилилися і я знову я...
А мо` то просто галюни були...
Олена_ua
10.08.2007, 11:41
Відео не дивилась, але тема цікава.
Читала, що є вражаючі свідчення містиків і святих Церкви про пекло, про нього також згадується у Св. Письмі.
Тому дуже важливо, щоб люди завжди пам’ятали не тільки про Боже Милосердя, але й про Божу Справедливісь, яка нагороджує за добро і карає за зло.
Багато людей бояться повірити у пекло і легко попадають під вплив різних сект і псевдодуховних рухів....
New Shrek
10.08.2007, 11:51
бояться повірити у пекло
та перестаньте страшити нарід своїм пеклом,ви в нього вірите то й вірте собі,то Ваша віра і Ваш добрий Бог,який посилає людей в пекло то Ваш вибір
та перестаньте страшити нарід своїм пеклом,ви в нього вірите то й вірте собі,то Ваша віра і Ваш добрий Бог,який посилає людей в пекло то Ваш вибір
то не "добрий бог" посилає в пекло, а люди самі себе туди направляють. Бог витягує з пекла, якщо його про це просити-молити. При мінімальному бажанні людини їй дається підтримка від світлих сил, лише слід приструнчити свою гордість...
А про вибір: Ви знаєте що вибираєте? Звідки ви ВСЕ знаєте? Ви бог?
Макс здоров бачу.;)
КОЛОБОК привіт :)
New Shrek
10.08.2007, 12:13
А про вибір: Ви знаєте що вибираєте? В ЦПШа ,голуба в ЦПШа....
Олена_ua
10.08.2007, 13:01
та перестаньте страшити нарід своїм пеклом...
New Shrekу, пекло не є моїм особистим винаходом, про нього я дізналася зі Св. Письма і наука про пекло є догмою християнства.
Заперечувати цю правду означає відволікати людей від постійної боротьби з гріхами, спокусами.... і пеклом.
New Shrek
10.08.2007, 14:34
наука про пекло є догмою християнства. Є догмою духівництва та попівництва,але далеко не християнства ,бо Месія не вчив про пекло,а про Царство Боже.А попи вчать про пекло.Все просто як зупа
Олена_ua
10.08.2007, 14:59
Не розумію, чому ви так кажете...
Почитайте Іс.33:14, Марка 9:43-48, Мат.13:41-43; 25:41...
Є і інші цитати.
Є догмою духівництва та попівництва,але далеко не християнства ,бо Месія не вчив про пекло,а про Царство Боже.А попи вчать про пекло.Все просто як зупа
Шрек, слова Месії:
Тоді скаже й отим, що ліворуч: "Йдіть ви від мене, прокляті, у вічний вогонь, що дияволові та його посланцям приготовлений".
Мат. 25:41
І ці підуть на вічну муку, а праведники - в життя вічне.
Мат. 25:46
Цікаво, а в мене що було... клінічна смерть... чи так просто?! Мав я одну складнючу операцію... пам"ятаю наркоз... лікар як завжди "все буде Ок" каже... потім прокидаюся під стелею в післяопераційній, себе бачу внизу на ліжку, два лікарі біля мене... коротше, все як положено, встиг здивуватися... потім прискорення і бац - лікарчані личка вже надімною схилилися і я знову я...
Таке часто буває. Не виключено, що це просто людині сниться, що вона зверху (але цікаво, звідки така масовість саме цього сюжету). Але більш схоже, що це прояв діяльності деякої енергетичної субстанції, яка тимчасово відділяється від тіла.
~KOLOBOK~
11.08.2007, 06:51
Таке часто буває. Не виключено, що це просто людині сниться, що вона зверху (але цікаво, звідки така масовість саме цього сюжету). Але більш схоже, що це прояв діяльності деякої енергетичної субстанції, яка тимчасово відділяється від тіла.
Ну то обрадуйте мене скажiть шо то душа, вiчна i невмируща.
D.M. А то, що багато людей виходять в астрал (покидають тіло) і там разом потрапляють в одне і теж місце, попередньо про нього домовившись, та бачать те, що є в тому місці і наяву потім виявлається там є те що вони бачили, то це теж їм сниться?
А то, що багато людей виходять в астрал (покидають тіло) і там разом потрапляють в одне і теж місце, попередньо про нього домовившись, та бачать те, що є в тому місці і наяву потім виявлається там є те що вони бачили, то це теж їм сниться?
Не впевнений у правдивості таких розповідей, але допускаю, що деякі з них можуть бути правдивими і що слово "сниться" в цих випадках не дуже підходить.
Deus igrok
25.12.2007, 21:00
После смерти я хочу попасть в ад, а не в рай. Там я смогу наслаждаться обществом пап, королей и герцогов, тогда как рай населен одними нищими, монахами и апостолами. (Никколо Макиавелли)
хехе, настрашилися... пекла нема - гуляй, пий і веселися.... Бог добрий, нє?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008