КПК

Показати повну версію : Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Deer125
07.08.2007, 21:18
Допоможіть, хто знає! Чи можна виявити вагітність якимось чином у перші дні?

syavych
07.08.2007, 22:02
А може тест в аптеці придбати?

dArt
07.08.2007, 22:04
Тест показывает с 10го - 14го дня вроде бы.
Как вариант - вывернуть мусорник и проверить презервуар на дырявость :-)
А вообще, хорошо питайтесь и не нервничайте, все будет хорошо. :p

vasili
07.08.2007, 22:12
Да, весело дівчині, і це треба так, напевне є предлог ...хай "молодого чоловіка" потрясе може заспокоє?

syavych
07.08.2007, 22:21
Тест показывает с 10го - 14го дня вроде бы.
Вроді різні є. Хай в аптеці попитає. Сам дружині купляв рік тому ;)

Ольга
07.08.2007, 22:26
стосовно тестів я не впевнена, але аналіз крові мав би показати результат...
до речі, я робила такий аналіз в приватному кабінеті за готелем Дністер. Вся процедура займала 5 хв. Вийшов старший пан в білому халаті і голосно привітав нас з чоловіком ;)

Дана
08.08.2007, 10:35
Найчутливіший тест може показати можливість запліднення з 7-го дня, але це залежить від стану жінки і її особливостей. З третього дня вам тест нічого не покаже - саме запліднення не обов’язково проходить в день акту, воно може пройти і на наступний день. Далі заплідненій яйцеклітині потрібен час щоб прикріпитися до матки, і почати ділитися, а цей процес також потребує часу. Якщо запліднена яйцеклітина по різних причинах не зможе прикріпитися до стінок матки – вона вийде разом з менструальними виділеннями. Тому лікарі і вважають за краще зробити тест на 1-2 день затримки( час коли по ваших підрахунками мали би початися місячні) Ранні тести – це вірогідність 30%, максимум що можна зробити - на 7-8 день здати кров на хоріонічний гонадотропін.
Ніякі ранні ознаки вагітності на таких термінах також не дають гарантованої відповіді .

vasili
08.08.2007, 11:12
вона вийде разом з менструальними виділеннями.
Тут згадав фільм совєтський як дівчина тримала себе у вертикальному положенні і постійно придивлялась під подол чи випадуть льогла.

Ascorbinka
08.08.2007, 17:34
Чи можна виявити вагітність якимось чином у перші дні?
найвірніше покаже аналіз крові ... по тому ж принципу що і тести, тільки швидше. Тільки не у всіх лабораторіях його роблять.
Ще одне, нерви краще берегти... і не боятися вагітності. Якщо вже є, то краще віднестись з позитивом, якщо нема - збережете собі здоров"я.

lotr_an
08.08.2007, 21:54
і, будь-ласка, якщо що, не робіть аборту!

Степаныч
08.08.2007, 22:26
Ніяк.:cowboy:

vasili
08.08.2007, 22:30
Ніяк.
Пан Степаніч перекладіть як це ніяк?

zet
08.08.2007, 23:16
і, будь-ласка, якщо що, не робіть аборту!
Лучше не делать, но если решитесь на этот шаг, то ТОЛЬКО в стационаре... А лучше выходите замуж... :)

Степаныч
10.08.2007, 08:23
Пан Степаніч перекладіть як це ніяк?
"Никак". Так кажуть наші брати-росіяни!:radist:

vasili
10.08.2007, 09:53
Так кажуть наші брати-росіяни!
Так але краще наші брати менші - росіяни, так буде шовіністичніше!

Deer125
10.08.2007, 17:42
Дякую всім!

syavych
10.08.2007, 18:01
Дякую всім!
І який результат? Можна привітати?

Michel
30.10.2007, 00:00
Нашли еду, мешающую женщинам забеременеть

Случилось то, чего ждали тысячи женщин, безнадежно пытающиеся забеременеть в течение многих лет. Британские ученые выяснили, что проблема бесплодия кроется в употреблении соевых продуктов. Из-за генистеина (вещества, содержащегося в сое) мужская сперма очень быстро портится. То есть, если женщины хотят зачать ребенка, они должны внимательнее относиться к еде и полностью перестать есть соесодержащие продукты в "опасные дни" своего месячного цикла. Напомним, овуляция обычно происходит на 12-15-й день от начала менструального цикла. Многие женщины пытаются зачать ребенка в этот период.

Эту теорию проверили и доказали на практике, спаривая крыс, сидящих на соевой диете. Опыты доказали, что природное химическое вещество разрушает сперматозоид еще до того, как он успевает состыковаться с яйцеклеткой. О своем открытии профессор Линн Фрейзер завила на конференции Европейского сообщества человеческой репродукции и эмбриологии, проходящей в Копенгагене. По ее словам, при питании натуральными продуктами сперматозоиды могут жить в органах женщины в течение четырех дней, в ином случае - умирает мгновенно.

Больше того - человеческая сперма оказалась в 100 раз более чувствительной к действию генистеина, чем сперма мышей, поэтому даже минимальная порция соевых продуктов может негативно отразиться на процессе зачатия. "Человеческая сперма реагирует на очень низкую концентрацию - то есть сопоставимую с тем содержанием, которое можно наблюдать в крови человека", - заметила ученая.

Между тем, производители продуктов, используя сою в хлебе, молоке, маргарине, полуфабрикатах и соусах, часто превозносят ее за полезные качества. Часто можно услышать разговоры о том, что она защищает клетки от разрушения, сердечных заболеваний и некоторых видов рака. Воспевая полезность сои, маркетологи почему-то забывали добавлять о вреде, который она может принести.

С выводами британских ученых согласились даже давние приверженцы сои - Вегетарианское общество. Они еще раз подтвердили идею о том, что всем, кто пытается забеременеть, не помешает избегать употреблять соевые продукты несколько дней в месяц, даже если есть хоть небольшая возможность, что это поможет оплодотворению.

Но не все ученые поддержали теорию о вреде сои. К примеру, шотландский профессор Ричард Шарп из Научного центра репродукции человека в Эдинбурге заявил, что на Востоке, где традиционно придерживаются диеты, богатой соей, не наблюдается никаких признаков снижения рождаемости.

Кто из ученых прав, покажет время, а пока имеет смысл попробовать не есть соесодержащие продукты в период зачатия - а вдруг и вправду поможет.

http://www.mosmedclinic.ru/articles/4/1442

Зорянівонька
30.10.2007, 14:07
Визначить тільки аналіз крові.

Koza-Dereza
31.10.2007, 16:56
Я знала на 2й день що я вагiтна. Кому цiкаво як, я можу написати в приват.

Ksani
04.11.2007, 22:47
мені цікаво!

Redhotchilly
05.11.2007, 00:50
Допоможіть, хто знає! Чи можна виявити вагітність якимось чином у перші дні?

ніяк

Romko
05.11.2007, 00:55
Згадалося...:)
Як молода панянка рветься до каси:
- Пропустіть без черги!Я вже(дивиться на годинник) 2 години,як вагітна!:D

Sashen’ka
05.11.2007, 16:39
Цитата:
Допис від Koza-Dereza

мені цікаво!

І мені дуже цікаво. Будь ласка відпишіть.

Зорянівонька
06.11.2007, 15:30
Думаю всім цікаво. Якщо то не дуже особисто - то напишіть тут:)
Думаю, це тільки серцем і головою можна відчути!

Ksani
07.11.2007, 12:35
Думаю всім цікаво. Якщо то не дуже особисто - то напишіть тут
не знаю, як то визначила Коза-Дереза, але можливо визначити шляхом щоденного вимірювання базальної температури. При овуляції на 3-й день Т має впасти, а якщо відбулося запліднення - Т тримається :)

Зорянівонька
07.11.2007, 13:50
Так за 3 дні запліднення могло і не відбутися. Тут гарантії нема

Ksani
07.11.2007, 14:29
Так за 3 дні запліднення могло і не відбутися. Тут гарантії нема тоді Т падає

vanilia
07.11.2007, 15:52
тоді Т падає

може і не впасти. В мене до вагітності Т падала лише в перший день місячних.
В кожного індивідуально, тому поТ можна побачити, якщо її пару циклів вивчати.

Туся
08.11.2007, 17:12
не знаю, як то визначила Коза-Дереза, але можливо визначити шляхом щоденного вимірювання базальної температури. При овуляції на 3-й день Т має впасти, а якщо відбулося запліднення - Т тримається :)

От я так вичислила свою вагітність з перших днів. Тести показували навіть через 7 днів лиш привид другої полоски, такий слабкий, що можна було подумати що це самонавіювання. А температура не підвела :-)

Koza-Dereza
08.11.2007, 19:02
Ой... ну менi трошка незручно тут такi деталi писати :-/ якби то самi дiвчата це читали, а то при кавалєрах хоч вiртуально але червонiю :shy:

Масік
30.11.2007, 22:23
смішні ви тут визначити вагітність з 3-го дня неможливо, адже ти ж не знаєш коли саме відбулося запліднення , сперматозоїди перебувають в організмі жінки ще протягом 2-3хднів після статевого акту , от як ви визначаєте коли саме відбулося запліднення , поки що це нікому не вдавалося зробити, тай специфічний гормон ХГ зявляєтьс(тобто підвищується) в крові лише в кінці першого тижня вагітності, а тести дають змогу визначити його в сечі аж з другого тижня вагітності

тсссс
24.07.2008, 17:05
скажіть чи взагалі м ожливе таке,що при тому,що йдуть критичні,можливо бути вагітною??це питання дуже мене цікавить...будь ласка напишіть... сенкс!

Cifalius
24.07.2008, 17:12
скажіть чи взагалі м ожливе таке,що при тому,що йдуть критичні,можливо бути вагітною??це питання дуже мене цікавить...будь ласка напишіть... сенкс!

Колись коліжанка говорила, що в одної її знайомої місяцні були до 4-го місяця, і вона не знала що вагітна, а на 7-му родила...ги ги

viltis
24.07.2008, 17:13
якщо Ви вагытны, то це можуть бути не мысячні, а загроза викидня. Принаймі, знаю такі випадки.

Дана
24.07.2008, 17:32
якщо Ви вагытны, то це можуть бути не мысячні, а загроза викидня. Принаймі, знаю такі випадки.
В мене були мысячні, або щось похоже на місячні, а коли щось запідозрила недобре( місячні протікали не так як завжди, і мен болючі, і не такі довгі і кровотеча не дуже сильна) я звернулася до лікара і мені поставили загрозу викидня, а те що я вважала місячними були кровотечі.

nata-k
24.07.2008, 21:50
Чи правильно я розумію, що Ви питаєте про перший місяць вагітності? Якщо так, то дійсно буває. У випадку якщо запляднення відбулось не в середині циклу, або просто плідне яйце затрималось у трубі (де власне і відбувається запліднення), то місячні проходять і затримки нема. В таких випадках вагітність "помічають" уже на другому місяці.

MARTINI
06.09.2008, 10:37
Продовження обговорення шукайте на Дівочих посиденьках (http://posydenky.lvivport.com/)