Показати повну версію : Паркур
Люди, хто ще захоплюється такой штукою ?
Я тільки почав цим займатись. Зараз пробую створити команду.
БУдемо разом тренуватись і тому подібне.
Я знаю один класний Львівський форум для Паркуристів. Там можна буде взяти декілька порад.
Відпишіться кому просто цікаво що це таке... ну і в принципі хто б хотів приєднатись. (Кажу зразу що ми новачки і вчимося. Зараз в команді я і мій друг).
Вікові обмеження:
14 - 17 років.
Zoryanazirka
06.08.2007, 18:31
Вікові обмеження:
14 - 17 років.
Поки молоді кості добре зростаються :)
New Shrek
06.08.2007, 18:40
Згідний але подивітьси ,що вни витворєють ,там на суміжній гілці я вже приводив посиланнячка в неті
Zoryanazirka
06.08.2007, 18:58
Бо молоді і думають інакше.
Люди. Я в принципі написав не для обговорення. А для людей хто цим зацікавлений. Мені самому 15 років. Прошу тут не обговорювати Паркур нашої майбутньої команди ....
я теж тільки почав тренуватися. І хотів би тренуватися з вами бо самому не цікаво. ось моя аська 470-532-320. мені 14 років
Юноша, немного огорчу Вас. Этот форум создан для обговаривания чего ли бо и кого либо. Если Вы решили тут что ли бо написать, будте готовы к тому, что написанное Вами будет 10 раз обговорено и прокоментировано.
Очевидно после 4го Крепкого орешка (был там один умелец) у нашей молодежи будет повальное увлечение Паркуром. В принципе оно , конечно лучше чем пить, курить и употреблять наркоту, однако, занятия такого рода должны проводится под наблюдением опытного тренера. А то когда собираются несколько подростков и пытаются совершить головоломные трюки это становится КРАЙНЕ опасно.
В юношеском возрасте кости срастаются хорошо, а вот позвоночник вряд ли. Поинтересуйтесь, что такое синдром ныряльшика или "Крошку за миллион долларов" посмотрите что ли.... Берегите себя в общем.
Згідний але подивітьси ,що вни витворєють ,там на суміжній гілці я вже приводив посиланнячка в неті
А можна ще раз посиланнячко? :)
До "вашого" відома я цим займався, практикував, ще до виходу цього фільму. Тому прошу не "гнати". А про всякі там травми і тому подібне я теж знаю! ТАК ШО ДЯДЯ НЕ ГОНИ БОЧКУ !
Claude
бачу тобі властивий молодіжний максималізм..на здорову критику так ображаєшся...замість того щоб інтелегентно і гостро відповісти..
а тепер он-топ: ніц про паркур не знаю,хоча мій файний колєга є паркурщиком...єдине що знаю,що зразу в польові умови не треба виходити,а що паркурщики спочатку тренуються в спеціально обладнаному залі.
:ninja: Наскільки мені відомо.. зал використовують тільки зимою. В Україні є тільки одна школа Паркуру. Вона в Одесі. Її заснувала команда Блекс Сі Нінджас.
Перед "тренінгом" і тп потрібна розминка. А так Паркуристи говорять що краще тренуватись на вулиці. Будеш на своїх помилках вчитись. Біль - вчитель... так вважає більшість Паркуристів. Але також кажуть що потрібно вчитись і на чужих помилках.
:ninja: Наскільки мені відомо.. зал використовують тільки зимою. В Україні є тільки одна школа Паркуру. Вона в Одесі. Її заснувала команда Блекс Сі Нінджас.
Перед "тренінгом" і тп потрібна розминка. А так Паркуристи говорять що краще тренуватись на вулиці. Будеш на своїх помилках вчитись. Біль - вчитель... так вважає більшість Паркуристів. Але також кажуть що потрібно вчитись і на чужих помилках.
а сам ти думаєш,чи лише наслідуєш відомих паркуристів?
а сам ти думаєш,чи лише наслідуєш відомих паркуристів?
Як можна наслідувати паркуризм...можна бути лише послідовником, тобто паркуристом, нє?
New Shrek
09.08.2007, 14:33
А можна ще раз посиланнячко? :)
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22353
New Shrek
09.08.2007, 14:35
ще до виходу цього фільмуГорішок туть ні до чого, вперше паркур використали у фільмі "13- й район" якщо не помиляюсь
Як можна наслідувати паркуризм...можна бути лише послідовником, тобто паркуристом, нє?
читай уважно
Паркуристи говорять що краще тренуватись на вулиці.
так вважає більшість Паркуристів.
Але також кажуть що потрібно вчитись і на чужих помилках.
дєцко слухає чужих,а головою якось не дуже працює,так мені здається..
New Shrek
09.08.2007, 14:41
Я в принципі написав не для обговорення
А туть не пробував писати Паркур во Львове : http://tracers.if.ua/forum/index.php?showforum=12
а головою якось не дуже працює,так мені здається..
Але вчому таки дєцко не працює головою? Як на мене цей радикальний вид спорту-гімнастики і є відповіддю сучасним традиційним видам спорту, які на мою думку настільке не відповідають духу сучасності, що послідовно продвинуті молоді люди, тобто інтеліктуальні молоді люди створили щось нове, автентичне, справжнє, і це неможливо розцінюватись чи сприймати, як забава для не думаючих.:)
До "вашого" відома я цим займався, практикував, ще до виходу цього фільму. Тому прошу не "гнати". А про всякі там травми і тому подібне я теж знаю! ТАК ШО ДЯДЯ НЕ ГОНИ БОЧКУ !
Юноша, во первых я на Вас бочку не гнал, а дал несколько советов и высказал свое мнение по поводу Вашего увлечения. И в конце пожелал Вам себя беречь, к чему Вы сами придете лет через эдак 10.
Во вторых я к Вам где то обращался на ты? Почему Вы себе позволяете обратное?
К стати, за своим увлечением спортом, не забывайте о развитии головного мозга, он очень пригодится в жизни, если останется в чем его носить.
В общем, фильтруйте базар, ребенок. :cowboy:
Але вчому таки дєцко не працює головою? Як на мене цей радикальний вид спорту-гімнастики і є відповіддю сучасним традиційним видам спорту, які на мою думку настільке не відповідають духу сучасності, що послідовно продвинуті молоді люди, тобто інтеліктуальні молоді люди створили щось нове, автентичне, справжнє, і це неможливо розцінюватись чи сприймати, як забава для не думаючих.:)
блін,та я нічо не маю проти паркуру,тільки за! мене просто здивувало що хлопець во каже що лише зимою треба в залі займатися,бо так йому бачте казали,що краще відразу на вулиці,бо то біль-вчитель...а мій колєга займається якраз в залі,бо не хоче на дурну голову зламати собі купу кісток..і це він сам вирішив, ні в кого не питав а що, а як..
та я нічо не маю проти паркуру,тільки за!
пані Касюню, а ви часом тайно не прагнети душею, до цього виду спорту
пані Касюню, а ви часом тайно не прагнети душею, до цього виду спорту
ні!..я ще не маю бажання пригати і т.д..я більше квестами займаюся..:shy:
Паркур це найкраще заняття для молоді. Розвивається фізична сила і здібність швидко думати.
я більше квестами займаюся..:o
А я чомусь до них потягу немаю...:cowboy:
А я чомусь до них потягу немаю...:cowboy:
а мені цікаво..я то люблю..поганяти,поламати голову....
а мені цікаво..я то люблю..поганяти,поламати голову....
На правду, іноді дозволяю собі бути як в грі...таке відчуття ніби хтось тобою керує, ходиш по місту несвоїми ногами...
На правду, іноді дозволяю собі бути як в грі...таке відчуття ніби хтось тобою керує, ходиш по місту несвоїми ногами...
И сколько перед этим надо выкурить ? :dance:
Новый вид камикадзе, какой-то... Бедные родители....
Неудивительно, что только дети увлекаются, пока мозги еще не отрастили и верят в собственную непогрешимость, не верят в реальность смерти, не представляют жизнь калекой... Ужас...
Неудивительно, что только дети увлекаются, пока мозги еще не отрастили и верят в собственную непогрешимость, не верят в реальность смерти, не представляют жизнь калекой... Ужас...
Ув. Зета вот не знаю к чему бы это прикрепить...уточните пожалуйста, я вам это говорю с превеликим уважением...:naci:
И сколько перед этим надо выкурить ?
странные мысли вас посещают, но перфарированные слегка...хотя извольте уточнить чего хапнуть вы имели в виду, знаете я люблю точность...
Хм.. хапнуть на нашем сленге можно в основном горя, а покурить, если хотите точности можно табаку, драпу, плану, марихуаны, гашишу и прочих прелестей, хотя сам этим не балуюсь и другим, особенно подратсающим не советую.
Ну добро дАрт скажу честно люблю все богемное...к таким отношусь более снисходительнее...
New Shrek
19.08.2007, 12:56
Фільм "Ломаний Ритм" російський "Ямакассі"?
От є такий різновид екстремальної діяльності як Паркур. Як по мені вроді непогане таке занятя, ЯКЩО ПРАВИЛЬНО ТРЕНУВАТИСЯ!!! а от цікава ваша думка стосовно цього виду спорту???
Такс обьсяню для самых умных:Во первых я бы посоветовал побольше узнать про паркур перед тем как говорить мбо видно что знают тут маловато а говрят многвато))Паркур это не вид спорта и надеюсь некогда им не станет.Паркур это смысл жизни свой спотсоб предолевать преграды-ну это с филосовской точьки зрения)) 2 Dart вместо тогог что бы наежжать на чейто мозг лучьше бы на свой глянул)Пытаешся говорить умно а видно что село)А если ты имееш ввиду учить там типа математику то вали учи буиш трушным ботанегом)Кста ты тоже можеш упать даже когда идёш по дороге)Значит не нужно вообщше выходить из дому что бы не поколечитса)Человек всё таки не стеклянный):p
Ну я свою мысль написал и прошу без наездов на паркур тот кто занимаетса сам всё поймёт)Не думаю что я ешо сюда зайду случайно залес))Всем удачи)
ми також створюємо команду....... нам 18-20 років,частина команди займається професійно мають своє відео..... хош можеш підконектитись...
Додано через 1 хвилину
Такс обьсяню для самых умных:Во первых я бы посоветовал побольше узнать про паркур перед тем как говорить мбо видно что знают тут маловато а говрят многвато))Паркур это не вид спорта и надеюсь некогда им не станет.Паркур это смысл жизни свой спотсоб предолевать преграды-ну это с филосовской точьки зрения)) 2 Dart вместо тогог что бы наежжать на чейто мозг лучьше бы на свой глянул)Пытаешся говорить умно а видно что село)А если ты имееш ввиду учить там типа математику то вали учи буиш трушным ботанегом)Кста ты тоже можеш упать даже когда идёш по дороге)Значит не нужно вообщше выходить из дому что бы не поколечитса)Человек всё таки не стеклянный):p
Ну я свою мысль написал и прошу без наездов на паркур тот кто занимаетса сам всё поймёт)Не думаю что я ешо сюда зайду случайно залес))Всем удачи)
респект))))))):D :D :D
Розумію, що скажу фразу старого пер... перепрошую, пенсіонера, але справді, заради чого?
Я от хотів віддати дитину на спорт, - так крім футболу, і "рукопашного бою" у Львові нічого пристойного і доступного по оплаті немає.
Коли життя діти нікуди, а хочеться бути героєм серед своїх однолітків, саме це заняття - те, що потрібно.
Свого часу ми в такому віці з гаражів стрибали (метрів зо 5 висоти), - нічого, поламані ного мали місце.
Ну, як то говориться, не всім у бібліотеках сидіти.
Справді, бідні батьки.
ти не прав...зал це круто і правильно.а паркур взагалі то це ваільне пересування по місту,А ДЕ ВІЛЬНІШЕ ЯК НА ДАХУ,якщо народ почне тренуватись на 9 поверсі...... думаю далі і писати не треба сам зрозумів..... )))
Додано через 2 хвилини
Розумію, що скажу фразу старого пер... перепрошую, пенсіонера, але справді, заради чого?
Я от хотів віддати дитину на спорт, - так крім футболу, і "рукопашного бою" у Львові нічого пристойного і доступного по оплаті немає.
Коли життя діти нікуди, а хочеться бути героєм серед своїх однолітків, саме це заняття - те, що потрібно.
Свого часу ми в такому віці з гаражів стрибали (метрів зо 5 висоти), - нічого, поламані ного мали місце.
Ну, як то говориться, не всім у бібліотеках сидіти.
Справді, бідні батьки.
є...ще великий теніс..... дістало в корінь....я от для паркуру альпінізм прокачую,так ніде секції
нема(((
2 Kapets
У кожного свої думки. На мою думку нехай краще на свої травмах народ вчиться щоб такого більше не робив.
П.С. Ніхто з початківців на 9-му поверсі ніколи не тренується. Якщо ти в цьому не шариш значить ти не правий !
ми також створюємо команду....... нам 18-20 років
капец, хай. хочу спитати чи ви ще досі збираете команду... мені дуже приглянувся до душі паркур, ось. мені недавно стукнуло 18. район - психів. вчусь в політесі. ася - 302-138-632. стукни, якщо не важко.
GARI_VANO2007
27.12.2007, 17:33
Я теж починаю цим займатися, мені 16 років, Ваня,GARI_VANO2007@ukr.net
/Паркур - це лазання по дахах?
:radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
Нє, Миху, лазання по дахах - це карлсонство. А вот скакання з даху і ломання собі костей - от це паркур :)
Ну що ж тут хоть 3 трейсира відписувалися?????????? якщо так то постукайте будь ласка в асю 315652536 або пишіть на kapets88@mail.ru а то мені здаэться що потрібно починати формування проф команди, звести разом хотя би 4-5 таких.... поляки наприклад мають лігу і довольні як "свині".... ТРЕЙСЕРИ ДЕ ВИ? ці скейти та ровери по вулицях уже дістали!
Привет, я новенькая :)
мне оч интересно про паркур, я гуглила но школ не нашла :(
мне тока 13 но с подругами пробывала немного заниматся самостоятельно :shy:
хочу в команду, своя не собирается :( почемуто :)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008