Показати повну версію : хто де вчився....
хто де вчився (в якій школі, вузі)...
яку мову вчили?....
вчився у 37-ій......
поглиблене вивчення французької мови....
1983-1993 рр.......
США №23 (фе) - англійська , музична школа №3 - флейта, фінансово-економічний інститут, інститут підвищення кваліфікації ......при уні-теті ім. І. Франка.
1993-1997 львівський екологічний політехнікум..... геодезист....
2000 ... академія друкарства.... редактор (неповноцінний)....
2003 вища школа громадського лідерства..... менеджер....
27-ма школа, м. Львів
ЛНУ ім. Франка (ф-т журналістики)
А ведь была уже такая веточка, открытая Читателем... :)
школа
техникум
ВУЗ (Харьковский политехнический)
Середня школа №46 ім.В.М.Чорновола з поглибленим вивченням англ.мови.Шо цікаво-я англійської взагалі не вчила,наш клас вчив лише німецьку.Хоча англійську краще розумію.Хе-хе!
Зараз вчуся в Національному лісотехнічному університеті на кафедрі дизайну меблів.
Питання:навіщо Пупер наводить справки?
щоб поставити крапки над “і”....
четверта, рідненька, з поглибленою англійською... потім Франка...
2га школа, з поглибленою англійською і ще й німецькою.
вчуся в політеху,на прикладній лінгвістиці..англ,нім,паскаль і ще якась фігня має бути...
Друга,це недалеко від мене
afterstep
06.08.2007, 14:00
англ,нім,паскаль
sorry for bad english, my native is C++....
А ми в школі бейсик вчили.Я досі вмію картинки кольорові там малювати
Друга,це недалеко від мене
та? ти певно на науковій живеш...
sorry for bad english, my native is C++....
а українська?
afterstep
06.08.2007, 14:08
а українська?
з суттєвим паскалівським акцентом...
2га школа, з поглибленою англійською і ще й німецькою.
вчуся в політеху,на прикладній лінгвістиці..англ,нім,паскаль і ще якась фігня має бути...
А що таке паскаль і фігня?:scare:
А що таке паскаль і фігня?
Паскаль - уже известный Касе язык программирования
фігня - неизвестные еще Касе языки программирования.. :)
afterstep
06.08.2007, 14:45
є такий збірник компіляторів - gcc (the GNU Compiler Collection). Так от, "фігня" - це його політехівська реалізація ;)
Вчився в Чернівцях в школі № 23, пізніше в
Чернівецькому середньому загальноосвітньому Колегіумі при патронаті Києво-Могилянської академії (:radist:)
А ше пізніше його (колегіум) перейменували в Гімназію № 5.
Зараз - в Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича, інженерно-технічний факультет...
фігня - неизвестные еще Касе языки программирования.. :)
ну,я вроді ще маю вчити польську..і ще може ще якісь мови прогачення...хз одним словом...
СШ № 2 - поганенька школа
СШ № 93 - за Чикуленка була досить доброю
ліцей менеджменту (ганьба - жахлиивий заклад)
ЛНУ Франка, мех-мат
КНУБА УП
ЛНУ Франка, мех-мат
О, сусідка ;)
СШ № 2 - поганенька школа
таки погана..пам`ятаю вічно нас там морудвали..але деякі вчителі були дццже добрі( в значенні викладання)
пам`ятаю вічно нас там морудвали.
беззаперечно схиляю голову перед першою вчителькою моєю - МАЙСА Валентина Кирилівна - неймовірно хороша вчителька! Згадую досі про теї часто, тільки ніяк не можу знайти час, аби провідати.
Зате після закінчення молодшої школи я не маю з тої школи жодних спогадів позитивних! ...
нє,я Майсу щось не пригадую...
Liliyah Romanova
07.08.2007, 08:21
СШ №37 (французька та англійська)
Правда, англійська була просто жахлива. Ми були першими, на кому проексперементували її введення. Учителів не було. Щороку інші, щороку починали з алфавіту. Його я хіба найкраще знала, коли до Канади приїхала. :D:D:D А так - майже зеро. І англійську я не вчила, бо вважала потворною на тлі французькою. Але довелося...
Зате з французької було усе, що лиш можна собі уявити.
Далі була СШ №49 на останній випускний клас, бо в 37 через олімпіади життя не давали. І багато моїх однокласників казали, що мудро зробила, що геть пішла, бо їм лиш нерви попсули.
Далі славістика в університеті Франка (польська, сербська, чеська, білоруська, болгарська). Мало би бути розуміння 75% усіх слов"янських мов. Ніби і є. :)
Школа, технарь та ЛАУ (П.та Г.Б.)
2-га-слабенька.І 31-ша,ну і ше в нас тут 66-та нікуди не годиться.Та й 83-тя так собі.Тут сильні 45-та,46-та та 85-та.Ше,кажуть,55-та
СШ№35. Когда то была сильная школа с хорошими учителями.
Последние 2 года перешел в СШ№62, сплошная посредственность, из середнячка в 35й превратился в чуть ли не отличника в 62, кроме мовы, в основном все решалось за "ковбасу".
СШ№35.
Знаю цю школу. Там моя виборча дільниця :)
в основном все решалось за "ковбасу".
Співчуваю вашій родині, що так не пофартило, кошмар...а багато ковбаси уходило на учобу?
В том то и дело чето не уходило. Не умели родители мои этого.
Потому то я и закончил школу без медальки и без грамоты.
Помню обидело то, что не дали грамоту по информатике, знал ее в те годы лучше училки. А Грамоту получила девочка которая постоянно не той стороной к себе ставила клавиатуру, точнее компьютер. (Атари и Спектрумы были тогда)
СШ№35. Когда то была сильная школа с хорошими учителями.
Последние 2 года перешел в СШ№62, сплошная посредственность, из середнячка в 35й превратился в чуть ли не отличника в 62, кроме мовы, в основном все решалось за "ковбасу".
ооо....
35-а..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
про неї було вже сказано на нашому форумі......
розплідник русофільства..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif на рівні з 16-ю....
хоча — ні.....
16-а “не дотягує”..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Viter_lviv
07.08.2007, 17:41
ееее...
оце начиталася і комплекс неповноцінності мало не вхопив.
96-та, звичайненька, але така рідненька...
а потіммм.... ех, помилка всього життя - :no: - економічний, але рідного ЛНУ Франка. а хочу на психологіюююю!!!!
спеціалізована школа №211 з поглибленим вивченням англійської мови з першого класу - суперова школа, колектив хороший(і учнів, і педагогів). знання англійської дає відмінне. зараз вчусь в Київському національному економічному університеті, на юридичному факультеті. минулого літа вчилась 3 тижні у Віденському економічному університеті за програмою TEMPUS-TASCIS, оце був досвід- зовсім інша методика викладаняя!цікаво! навіть спати не хотілось на першій парі.
Liliyah Romanova
07.08.2007, 18:10
96-та, звичайненька, але така рідненька...
У мене там тато географію якийсь час викладав. :)
а хочу на психологіюююю!!!!
А в чому проблема? Дві освіти суперова штука. Я теж хотіла на психологію. І таки піду ще, але заочний, кажуть, до їдного місця.
Так,вроді 17-російська.Чи 16-та????
nachtigal
07.08.2007, 19:39
Льв1вський техн1кум зв,язку-вчили н1мецьку.
Лен1нградський 1нститут зв,язку 1м.Бонч-Бруевича те саме.
ооо....
35-а..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
про неї було вже сказано на нашому форумі......
розплідник русофільства..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif на рівні з 16-ю....
хоча — ні.....
16-а “не дотягує”..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Возможно, однако ничего не вижу в этом плохого. Если я русский почему я должен этого стеснятся?
А саму школу впоследствиии еврейской сделали, насколько я слышал.
Льв1вський техн1кум зв,язку-вчили н1мецьку.
ой здається, що у технікумі мови не дуже вчать :)
а у якому році Ви закінчували?
nachtigal
09.08.2007, 19:55
Техн1кум зак1нчив в 1979 роц1.
Авжеж н1мецьку а також х1м1ю викладали поганенько.Зато математика/викладач Лящук\ ,ф1зика\викладач Ф1лл1пова\ преподавали чудово.Шкода однокурсник1в в1днайти не можу.Дружна група РЭС-41 дэ ви ,в1дзов1ться.На одноклассник.ру н1кого нэма.
Лящук
:D :D :D :D відомий дядько
nachtigal
09.08.2007, 20:21
Класний викладач.Я вчився з його файненькою плем1нницею Ем1лею.Боже,як в1н 11 мучив б1ля класно1 доски.Грозив зоставити на другий р1к.Принциповий вуйко.А яка може бути мамематика?На двор1 весна,в голов1 танц1.
Вчилася в Сокільницькій СШ. Колись то була школа з величезною кількістю учнів. По три паралельних класи. Сторона від Стрийської були "Б-екалі" і "В-екалі", або "Стрийська банда" :), як прозивала нас Ковалик М.В., тепер вже покійна. А "А-калі" були зі строни Кульпарківської і з Парцеляції. :) Тепер з колишньої ССШ залишилася четвертина. :( Хоч Сокільники і розрослися ще більше...
Після школи - стаціонарно три курси Миколаївського педінститу, факультет української філології. Останні два курси довелося довчатися заочно в Дрогобичі, бо вийшла заміж.
А в 35 років знову повернулася до науки вже тут, в США. :) В 1997 році отримала AAS degree in Earlychildhood Education. До речі, була Honor Student з підвищеною стипендією. А працюю в бізнесі.:D
В школі вивчала англійську, але тут довелося вчити майже все спочатку. :)
А я вчилась в сш №80, з поглибленим вивченням іспанської мови, потім в технікумі легкої промисловості на технолога швейних виробів, і заочно на економіці підприємства в комерційній академії.
:)
потім в технікумі легкої промисловості на технолога швейних виробів,
Мої двоюрідні сестри цей технікум закінчували. :)
Мої двоюрідні сестри цей технікум закінчували.
свого часу він користувався популярністю великою, і конкурс на вступ там був немаленький))))
ну і викладачі там хороші, знання хороші давали, мене вночі розбуди- всю технологію ще досі памятаю)))хоча 10 років як закінчила)))
44 школа. Вчителі непогані, як на той час давали хороші знання. Особливо запам'яталась перша вчителька. Після закінчення першого класу подарувала мені як найбільш читаючій дитині... книжку про Освенцім з ілюстраціями.
Потім - політех, ЕЕФ. Пощастило з групою і кафедрою.
Koza-Dereza
08.09.2007, 06:30
СШ 37 Випуск 1998.
А Унiвер вже тутка...
У Львовi готувалась поступати в консерваторiю, на вокал, але так сi стало шо зараз за клавiатурою "спiваю" клятий код. :(
СШ 36, потім ЛНУ ім. Франка, мех-мат.
Додано через 24 хвилини
Мови - англійська, польська, російська, бейсік, фортран, паскаль, С++ і трошки Delphi.
СШ ,мед училище,невдале поступання в мед.інститут(надіявся на свої знання:crazy: ) ,армія, знову невдале поступання( поступав на лікувальний, недобрав бали , запропунували - сан. гігієну - відказався). Інститут нафти і шміру (Ів.Франківск).Поїздка до вуйка (вже покійного) по гостєвій візі в Чікаго, академка в інституті.Еміграція в Канаду.Заочно закінчував інститут , поїздки на установчі сесії і екзамени вже з Канади.NAIT(Northern Alberta Institute of Technology)- минулого року дістав диплом інжінєра.
СШ№92 вивчала англійську мову :) школа залишила приємні спогади, а клас ні :( не дружні були...
Львівський кооперативний коледж економіки і права, спец. "Фінанси" супер і група, і атмосфера і взагалі!!!:bazar:
МАУП Галицьке відділення - заочне навчання і цим все сказано. хоча група була супер. спец. Міжнародна економіка і фінанси
Полтавський університет споживчої кооперації України - отам умови для навчання! клас!!! правда часу на навчання мало... а так супер!
ех вернути б студенські роки!!!
Полковник
11.09.2007, 22:43
ех вернути б студенські роки!!!
А кто мешает-то?
Возвращайте!
А кто мешает-то?
Возвращайте!
ПОлковнік, а ви де вчилися?...
невже у 35-ій?..
Полковник
11.09.2007, 22:55
ПОлковнік, а ви де вчилися?...
невже у 35-ій?..
Что, заметно? :cowboy:
Что, заметно? :cowboy:
ага... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я би дуже здивувася, якби ви вчилися не у школі за рогом, а в якійсь віддаленій українській (польській http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif)....
Полковник
12.09.2007, 00:11
ага... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я би дуже здивувася, якби ви вчилися не у школі за рогом, а в якійсь віддаленій українській (польській http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif)....
"За рогом" - как я понял - "за углом"!
Правильно?
Нет, Пупер, выбора-то особого и не было. Просто повезло, что школа рядом с домом. А одноклассники и подальше ходили - от Маяковской до Ленина, от Драгоманова до Народного ополчения. Так что "география" "жидов и москалей" была довольно обширная. :ninja:
Так что "география" "жидов и москалей" была довольно обширная.
А я і до нині не можу зрозуміти, чо то для жидів руска була рідною? ;)
Полковник
12.09.2007, 00:44
Нет, Оля, это для русских в то время евреи были как родные....:)
дуже просто: юдеї завше розмовляють мовою пануючої нації...
і чи не вам цього не знати?!!....
якою мовою юдеї розмовляють у стейтах?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Зорянівонька
13.09.2007, 12:38
Я закінлила Львівську Академічну Гімнізію І Прикладну математику в університеті імені Івана Франка
Сьогоді 256 день року - день ПРОГРАМІСТА!!!
Тому вітаю всіх, хто має відношення до програмування!
http://www.anze.eu/dunker/fotke/Programer.gif
Я працюю в цьому середовищі))) ну і брати обидва програмери))) теж приєднуюсь до привітань)))
Я працюю в цьому середовищі)))
а як же шиття?
В 2002 закінчила - під натиском батьків - факультет програмування Харківського патентно-комп'ютерного коледжу :(.
Цього року закінчила Академію культури за спеціальність документознавець-менеджер міжнародних інформаціних систем та мереж.
Отака освіта - "напрочь лишенная романтизма"
а як же шиття?
Шию ввечір, в вихідні- а деколи і в нічку)))
Хм, не знал, а кстати почему 256 день года - день програмиста? "256" имеет какое то значение? Просветите ламера :)
Полковник
13.09.2007, 13:51
Хм, не знал, а кстати почему 256 день года - день програмиста? "256" имеет какое то значение? Просветите ламера :)
День программиста - неофициальный праздник программистов, отмечаемый на 256-й день года. Число 256 (два в восьмой степени) выбрано потому, что это количество чисел, которые можно выразить с помощью одного байта. В високосные годы этот праздник попадает на 12 сентября, в невисокосные - на 13 сентября.
Зачастую слово «программирование» и все, с ним связанное, ассоциируется у обычного человека только с персональным компьютером, однако это не так. Практически каждое электронное устройство - от пульта дистанционного управления до сложных промышленных станков с программным управлением - в свое время прошли через руки специалистов по программированию.
Мы ежечасно сталкиваемся с плодами трудов того, что сделал программист. Смотрим ли мы телевизор, слушаем ли радио, разговариваем ли по телефону - мы пользуемся тем, что создал программист. Пожалуй, ни одна профессия не охватывает столь широко сферы нашей жизни.
И хотя пока еще этот праздник целиком и полностью виртуален, плоды трудов наших славных программистов весьма и весьма реальны. Значение профессии программиста в повседневной жизни трудно недооценить. Этот род деятельности становится все более массовым и, в то же время, символизирует авангард современного общества.
arr;";arr_links [7] = 'Сохранить это описание на Memori.ru →';last_p = 1;function show_link(itd){ document.getElementById('p'+last_p).className = ''; document.getElementById('td_link').innerHTML = arr_links[itd]; document.getElementById('p'+itd).className = 'choose'; last_p = itd;}
Коли бачу оцей жах у мене тиск падає
СШ ,мед училище,невдале поступання в мед.інститут(надіявся на свої знання ) ,армія, знову невдале поступання( поступав на лікувальний, недобрав бали , запропунували - сан. гігієну - відказався)
Для афтерстепа.
А от сан гігієна сьогодні - це "супер" - живуть на хабарях.
Додано через 4 хвилини
Далі була СШ №49
Знаємо таку.
Liliyah Romanova
13.09.2007, 19:00
Знаємо таку.
У мене там мама працює. Брат ту школу закінчував. Я лише 11 клас, бо з 37 вижили, можна сказати.
Я ходив у 75-у(якщо не помиляюсь), що на Дністерській, ми, Ліля, майже сусіди.
СШ №91, закінчую НУ"Львівська політехніка" (Прикладна математика), пишу магістерську роботу
Полковник
14.09.2007, 00:21
Неужели всё ТАК запущено?
Не верю, однополчанен! :cowboy:
Liliyah Romanova
14.09.2007, 01:53
ми, Ліля, майже сусіди
Так ви ж на сихові. ТО як ми сусіди? Я на Липовій Алеї лише рік чи 1,5 прожила. А до того - 22 роки на Ніжинській. :)
Полковник
14.09.2007, 02:06
Так ви ж на сихові. ТО як ми сусіди? Я на Липовій Алеї лише рік чи 1,5 прожила. А до того - 22 роки на Ніжинській. :)
Да уж!
Что-то старину Миха понесло......
1985 СШ №52
1993 ЛПІ метролог
2005 курси підвищення Дніпропетровськ
Все інше - хоббі :p
1985 СШ №52
1993 ЛПІ метролог
2005 курси підвищення Дніпропетровськ
Все інше - хоббі :p
В 52й много друзей училось. в 1985м заканчивал или поступал? :)
44 школа.
І я в цій школі вчилася. Правда, тільки один рік, а потім переїхала в інший район. Найбільше запам"яталося, як ми після уроків бігали на "Краківський" купувати польські і турецькі жуйки, які тоді тільки-но появилися в продажу :)
Mythabor
15.09.2007, 02:19
ЗСШ №2 м. Вишневе
Бурса №1 м Київ, користувач ПК
НПУ ім. М.П. Драгоманова вчитель фіз.виховання та тренр з спеціалізації.
ЛКА (Львівська Комерційна Академія) фінанси. (друга вища)..:)
А кто мешает-то?
Возвращайте!
позичите мені машину часу, щоб я вернула ті роки??? ;)
буду вельми вдячна...:)
Так ви ж на сихові. ТО як ми сусіди?
не зовсім, не зовсім на Сихові. Я - на Зеленій, але недоїжджаючи до Сихова.
Хоча згідний - не сусіди.
Я вчився у СШ№ 75, 82, 21, ЛТПА, ЛПІ.
Samojlovu4
15.09.2007, 23:21
І я в цій школі вчилася. Правда, тільки один рік, а потім переїхала в інший район. Найбільше запам"яталося, як ми після уроків бігали на "Краківський" купувати польські і турецькі жуйки, які тоді тільки-но появилися в продажу :)
44, рідна... з першого класу і до останнього... а ми часом разом за "Turbo" не бігали на "краковскій", в золоті 80-ті?;) :)
44, рідна... з першого класу і до останнього... а ми часом разом за "Turbo" не бігали на "краковскій", в золоті 80-ті?
Може бути... А пам'ятаєте, як в молодших класах всіх заставляли пити молоко? Частенько підливали скисле і втирали, що то "з вітаміном С" :)
Мих,ЛТПА-Львівський технікум промавтоматики?
В 52й много друзей училось. в 1985м заканчивал или поступал? :)
Закінчував
Мои знакомые в 89м заканчивали, 2 года разницы, наверное не занете их.
У 52й школы к стати сайт есть свой , видали?
ArxangeluS
23.09.2007, 05:17
А музикантів тут немає? Я закінчив муз. школу ім. С.Крушельницької, потім національну музичну академію ім. М. Лисенка, а зараз поступаю в аспірантуру.
Музиканти, відгукніться!!! :p
~KOLOBOK~
23.09.2007, 06:34
Ну я музикант. Навчаюся на стацiонарному курсi "Гра на нервах" :)
levandivka
23.09.2007, 08:42
муз. школу ім. С.Крушельницької
Батько мій до 91-го працював у Крушельницької. Істориком.
В мене про цю школу теплі згадки. Запах, рипіння сходів... 40-й кабінет... І... найкращі учні...
44, рідна... з першого класу і до останнього... а ми часом разом за "Turbo" не бігали на "краковскій", в золоті 80-ті?;) :)
я, я, я бігав!!!
турбо, тіпітоп, дональд!..
Вчився в Чернівцях в школі № 23, пізніше в
Чернівецькому середньому загальноосвітньому Колегіумі при патронаті Києво-Могилянської академії ()
А ше пізніше його (колегіум) перейменували в Гімназію № 5.
Зараз - в Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича, інженерно-технічний факультет...
Мих,ЛТПА-Львівський технікум промавтоматики?
еге ж.
Школа №75 на вул.Караджича знаходиться, я там вчилася.
http://www.dlab.com.ua/schools/club_memb.php випускники львівських шкіл - можете заглянути.
А я найбільше у житті навчилася самостійно, так вже склалося, що школа в мене була слабенька і ВУЗ теж, однак в цьому я теж знайшла позитив, оскільки сильно не напрягали, був час для читання, в школі я "ковтала" всі книжки підряд, в академії вже перебірливіше, і взагалі я вважаю, що освіта має стимулювати самостійний розвиток.
Flamingo
30.10.2007, 12:28
А я закінчила Львівську Академічну Гімназію, як Зорянівонька, і Політех, Прикладну Лінгвістику, куди Кася подалась. Не знала, що тепер на ПЛ польську мову ввели, - класно. Коли я навчалась, можна було обирати крім англійської (основної) тільки між німецькою і японською. Я пішла на німецьку, бо повелась на доводи батьків про її перспективність, а потім шкодувала, що не вибрала японську :( бо в результаті свій рівень німецької після гімназії не підвищила, а залишилась на тому ж рівні, бо на ПЛ починали вчити німецьку з нуля... А в гімназії, вважаю, досить високий рівень вивчення іноземних мов, та й інших предметів також. Після 18ї школи (С. Петлюри - Маршала Рибалки), де я навчалась до 7го класу навідмінно і взагалі без напрягу, як перейшла у 4ий гімназійний (8ий "нормальний"), так і прозріла від своїх двійок і трояків...:8: Але потім все підтягнула і закінчила навідмінно. :radist:
Своїх дітей обов`язково віддам до хорошої школи з поглибленим вивченням іноземних мов.
Школа №75 на вул.Караджича знаходиться, я там вчилася.
Я помиливсЯ, не 75, а 73. вул Дністерська....
Redhotchilly
30.10.2007, 13:23
СШ 53 з поглибленим вивченням англійської мови, ЛНУ Франка, Leeds Business School
Я закінчила гімназію "ЄВШАН" колишня 79 школа і зараз навчаюся у ЛНУ ім.Івана Франка(економічний).
СШ №3 , краща школа в місті , навчання у дві зміни, бо найбільше учнів саме в цьому районі.
Школа мистецтв
Зараз навчаюсь в Кіровоградському інституті економіки і права на дизайнерському факультеті, 2-й курс
рівнянин
30.10.2007, 18:56
Колись....в далекому минулому...в одній із зниклих країн вчився хлопчик Олежик в звичайній середній школі № 22 в поліському місті Ровно (старовинна назва м.Рівне) з якої його витурили ще в 78 році минулого сторіччя втикнувши в руки атестат зрілості по загальній вартості 4,75 бала, і подався хлопчина на поршуки диплома інженерного. Привела його дорога до інституту Водного (УІІВГ) і вчився він там таїнам інженерним. П"ять років сиднем сидів на парах-колоквіумах-практичних П"ять пар джинсів стер, десять викладачів до інфарту довів і врешті знайшов свою жаданну мрію-став винщувачем пустель (в народі-гідромеліоратор). Зникла та країна. В новій винищувачі пустель не потрібні а на рідному Поліссі і без нашого героя всі болота знищили. І став наш герой простим дизайнером-тридешником. Допомагає людям ремонти осель та іншого по ізраїльським планам робити (євроремонтом називаються). А по вечорах, коли вже зовсім скрута, зависає наш герой на форумі далекого казкового міста ЛЬвова. Ось така казочка. А хто дочитав до кінця, тому бубликів в"язочка!
Додано через 1 годину 1 хвилину
фігня - неизвестные еще Касе языки программирования..
НЕА! Знання мови програмування FIGNIA приходить автоматично на півсвідомому рівні після написання кількох програм на мові PASCAL
школа № 85 (тепер гімназія), ЛНУ Франка (філологія), МАУП (товарознавство в митній справі), МАУП (юридичний, зараз на 6 курсі)
Закінчила школу №101 в м.Києва (тільки 11 клас) Києво-Могилянську Академію (бакалавр+спеціаліст "економічна теорія").Може хтось знайдеться з Могилянки на Львівському форумі, бо львівських вчилося багацько:)
Руда Кішка
28.11.2007, 14:53
школа № 69 на Новому Львові
ЛПІ - прикладна математика
ЛПІ - прикладна математика
я теж ;)
Руда Кішка
28.11.2007, 15:05
я теж ;)
ми 30 грудня будемо святкувати 10-років як диплом отримали :)
Батько мій до 91-го працював у Крушельницької. Істориком.
В мене про цю школу теплі згадки. Запах, рипіння сходів... 40-й кабінет... І... найкращі учні...
а в мене сестра там працювала... щодо "найкращих учнів":n: - не знаю - проблеми з навчанням у більшості це точно були, особливо, коли вчитиль ставив оцінки по заслузі, а не за наказом директора, бо "так треба"
17-та школа
ЛПІ - ІКНІТ - Прикладна лінгвістика
далі буде... (сподіваюся на другу вищу)
Маруся-мама
29.11.2007, 23:57
СШ №37 (французька та англійська)
Правда, англійська була просто жахлива. Ми були першими, на кому проексперементували її введення. Учителів не було. Щороку інші, щороку починали з алфавіту. Його я хіба найкраще знала, коли до Канади приїхала. :D:D:D А так - майже зеро. І англійську я не вчила, бо вважала потворною на тлі французькою. Але довелося...
Зате з французької було усе, що лиш можна собі уявити.
Далі була СШ №49 на останній випускний клас, бо в 37 через олімпіади життя не давали. І багато моїх однокласників казали, що мудро зробила, що геть пішла, бо їм лиш нерви попсули.
Далі славістика в університеті Франка (польська, сербська, чеська, білоруська, болгарська). Мало би бути розуміння 75% усіх слов"янських мов. Ніби і є. :)
ТЮ! Я також починала з 37-ї а закінчила 49-ту.:shy:
Додано через 10 хвилин
Знаємо таку.
А що ви про ню знаєте?
malyatko
22.12.2007, 23:27
спочатку сш№15 потім сш№21 потім львівська політехніка
спочатку сш№15 потім сш№21 потім львівська політехніка
ми сі в одній школі вчили, в етого-єтого....21-й.
malyatko
22.12.2007, 23:56
ми сі в одній школі вчили, в етого-єтого....21-й.
а я спеціально перечитав всі сторінки шукав хто ще тама сі вчив :-)
ура , земляк :-)
egoistka
23.12.2007, 16:09
СШ №255 м. Київ, потім ліцей "Інтелект" і "КПІ"
Zirnycja
23.12.2007, 16:52
А музикантів тут немає? Я закінчив муз. школу ім. С.Крушельницької, потім національну музичну академію ім. М. Лисенка, а зараз поступаю в аспірантуру.
Мої науки:
СШ 37 французька (нас вже п*ятеро з неї--Пупер, Ліля, Коза-дереза, Маруся-мама, я )..+ Музшкола 4.
Льв. музучилище--теорія музики + фортепіано
Науковий Університет ім. Етвеша, Будапешт, факультет славістики--відділ укр.мова і література
Курси підвищення кваліфікації по викл. ф-но, Будапешт
СШ 37 французька
можна питання: якого року випуск?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
Zirnycja
23.12.2007, 18:12
можна питання: якого року випуск?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
Гадаю, Вас розчарую... Закінчила 8 класів у 1983.р
Гадаю, Вас розчарую... Закінчила 8 класів у 1983.р
чомуж одразу "розчаруєте"?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я у 1983 -- пішов до школи і чудово пам"ятаю таку традицію: 10-класник веде за руцю першачка і дарує йому іграшку....
може це були ви?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
75 -- то моя школа, і вона знаходиться на Караджидча, біля мех-мат-ліцею
Додано через 42 секунди
Я закінчила гімназію "ЄВШАН" колишня 79 школа і зараз навчаюся у ЛНУ ім.Івана Франка(економічний).
То ми з Вами напевно сусіди)))) я закінчила 75
Додано через 5 хвилин
СШЗ № 75 ім. Лесі Українки з поглибленим вивченням англійської мови ( от ми того всього на зошитах не любили писати, а ще нам хотіли "приписати" погливлене вивчення культури і естетики.)\
ЛНУ ім. Івана Франка , географічний факультет, спеціальність туризм ( перший набір, що є досить весело)))
Інфіз -- заочне навчання, спеціалізація ---рекреаційно-оздоровчі види спорту
Швейцарська школа туризму і готелярства ( м. Кур) -- літній курс
Zirnycja
23.12.2007, 21:54
чомуж одразу "розчаруєте"?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я у 1983 -- пішов до школи і чудово пам"ятаю таку традицію: 10-класник веде за руцю першачка і дарує йому іграшку....
може це були ви?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Ой, здається, таки розчарую. Традицію пам*ятаю, але, на жаль, мені не довелось вести першачка... Я пішла зі школи після 8 класу... (Але вже по Вашій світлині я відчула, що нас щось зв*язує....):)
75 -- то моя школа, і вона знаходиться на Караджидча, біля мех-мат-ліцею
я помилився... 73 школа.
Є хто з школи № 73, або 21?
Але вже по Вашій світлині я відчула, що нас щось зв*язує....
доля?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
наші стежки пересікалися (як мінімум!) двічі: 37-ма школа і форум....
але якщо ви теж вчилися у 37-ій -- можна припустити, що могли і зустрічатися, адже мешкали в одному районі... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я помилився... 73 школа.
Є хто з школи № 73, або 21?
На Дністерській - то не спортивна школа?
Там внизу є манеж (з віконечками на шкільний стадіон) ?
На Дністерській - то не спортивна школа?
зараз - спортивна, а тоді - звичайна школа.
СШЗ № 75 ім. Лесі Українки з поглибленим вивченням англійської мови
Ну хоч хтось з 75! А коли закінчили? Я в 1998р. ;)
зараз - спортивна, а тоді - звичайна школа.
Тоді вона мені подобалась. Там взимку проводили тренування ДСШ "Карпати".
Тоді вона мені подобалась. Там взимку проводили тренування ДСШ "Карпати".
Ходив трохи і в ДСШ "Карпати"... давно це було. А Ви там вчилися?
Zirnycja
23.12.2007, 23:38
доля?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
наші стежки пересікалися (як мінімум!) двічі: 37-ма школа і форум....
але якщо ви теж вчилися у 37-ій -- можна припустити, що могли і зустрічатися, адже мешкали в одному районі... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
...початок Личаківської...
в ДСШ "Карпати"... давно це було. А Ви там вчилися?
У ДСШ - так. Напевно, це ще давніше було.
...початок Личаківської...
а я -- навпаки.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
У ДСШ - так. Напевно, це ще давніше було.
1974-1979.
Ну хоч хтось з 75! А коли закінчили? Я в 1998р. ;)
А я в 2003)))). То є моя "сімейна" школа. Її моя мама закінчувала, я, брат вчився до 9 класу. Бо зараз вона вже не та школа, що була раніше. Половини добрих викладачів нема вже.... А всьо винна пані директрова:(
А я в 2003)))). То є моя "сімейна" школа. Її моя мама закінчувала, я, брат вчився до 9 класу. Бо зараз вона вже не та школа, що була раніше. Половини добрих викладачів нема вже.... А всьо винна пані директрова
а моя старша двоюрідна сестра теж вчилася в 37-ій....
тре і її на форум запросити... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
А я в 2003)))). То є моя "сімейна" школа. Її моя мама закінчувала, я, брат вчився до 9 класу. Бо зараз вона вже не та школа, що була раніше. Половини добрих викладачів нема вже.... А всьо винна пані директрова
Я теж таке чула, а жаль :( . Мій випуск був останній ще за старої директорки і з багатьма вчителями просто пощастило.
Максим Великий
24.12.2007, 10:43
Національний Лісотехнічний Університет України, Механічний ф-т
Марципанка
12.01.2008, 06:50
США №23 (фе) - англійська , музична школа №3 - флейта, фінансово-економічний інститут, інститут підвищення кваліфікації ......при уні-теті ім. І. Франка.
Я також закінчила 23-ю школу і музичну школу №3 (ф-но).
Не любила цю школу, тому після 9-го класу поступила в муз.-пед. училище (на Валовій), а потім вчилася в Київському Університеті Культури і Мистецтв (хорове диригування).
Додано через 20 хвилин
Ну я музикант:). Відгукуюсь!
bonapart
12.01.2008, 07:14
Так... ладно, почнем з мого 5-го класу, отож:
1996-1998 СшШ №84
1998-2003 - СШ №89, що потім перейменована в "Гімназію Сихівську", яку й закінчив 2003 р.
Зараз - НУ "Львівська політехніка", Комп"ютерні науки, кафедра ІСМ (ІСПР), 5 курс.
Марципанка
12.01.2008, 07:20
Я також закінчила 23-ю школу і музичну школу №3 (ф-но).
Не любила цю школу, тому після 9-го класу поступила в муз.-пед. училище (на Валовій), а потім вчилася в Київському Університеті Культури і Мистецтв (хорове диригування).
Додано через 20 хвилин
А ще співала в камерному хорі "Євшан" (на Леся Курбаса)
Zirnycja
12.01.2008, 14:42
а моя старша двоюрідна сестра теж вчилася в 37-ій....
тре і її на форум запросити... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Пупере! Де Ваша обіцяна на форумі сестра? Запросили?
Додано через 4 хвилини
Марципанко! Вітаю музиканта! Нас ніби більшає... Правда, зауважила, у нас чимало форумлян --музиканти, бодай з початковою освітою!!! Це про щось говорить!..
87-ма школа (випуск 2001-го) та економічний факультет універу Франка (випуск 2006-го).
Маруся-мама
14.01.2008, 03:52
А ще співала в камерному хорі "Євшан" (на Леся Курбаса)
То в нас з вами одна Альма Матер, а ви коли закінчували?
Пупере! Де Ваша обіцяна на форумі сестра? Запросили?
вашого фото теж щось не спостерігається.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
чи просто може я давно в гілку "шов мі йор фейс" не заглядав?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Марципанка
14.01.2008, 07:46
То в нас з вами одна Альма Матер, а ви коли закінчували?
Середню школу в 1994, муз.- пед. в 1998, а ун-тет в 2004. А ви?
Zirnycja
14.01.2008, 09:30
вашого фото теж щось не спостерігається.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
чи просто може я давно в гілку "шов мі йор фейс" не заглядав?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Ви ухилились від відповіді...
А Ви спостерігаєте за моїм фото?...
Ви ухилились від відповіді...
А Ви спостерігаєте за моїм фото?...
я не можу за ним спостерігати, бо його не бачу.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
фото сестри розміщу...
може навіть ввечері....
Zirnycja
14.01.2008, 19:01
я не можу за ним спостерігати, бо його не бачу.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
фото сестри розміщу...
може навіть ввечері....
...за появою сп...
...скоро, от як навчусь скенувати і вводити в тему... раніше не доводилось самій, та й не було потреби...
Мої всі все по компу знають, тільки ніяк не вловлю когось на хвильку ...щоб роз*яснили... Тільки, пробігаючи повз мене, кинуть: "Ой, мам, то ж так просто!"..
...за появою сп...
...скоро, от як навчусь скенувати і вводити в тему... раніше не доводилось самій, та й не було потреби...
Мої всі все по компу знають, тільки ніяк не вловлю когось на хвильку ...щоб роз*яснили... Тільки, пробігаючи повз мене, кинуть: "Ой, мам, то ж так просто!"..
добре, з'ясували, що у вас є сканер і програма для растрової графіки.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
якщо це фотошоп:
файл\імпорт\(назва сканеру)
скануєте з розподільчою здатністю 300 мп (більше -- не варто і менше також)....
імейдж\імейдж_сайз
зменшуєте до потрібного розміру і -- вуаля -- файл\сейв_ас... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Маруся-мама
15.01.2008, 04:59
Середню школу в 1994, муз.- пед. в 1998, а ун-тет в 2004. А ви?
я муз-пед в 1992 закінчила :D
моя мама була головою метод-відділу :) Потім вона то віддала Анні Анатоліївні (здається)
А у вас які вчителі були по-вокалу, диригуванню і решта...
Я співала в хорі Демцюха, грала в оркестрі Кокотайла, диригувала в Телюка, співала в того поляка, як ж він... Болюх це прізвище його жінки а він?
Неважно... моя класна керівничка була Кушніренко, я і тепер до неї часами дзвоню. Мдям... Як згадаю, так классно було. Весело.:p
Марципанка
15.01.2008, 07:04
моя мама була головою метод-відділу :) Потім вона то віддала Анні Анатоліївні (здається)
Я співала в хорі Демцюха, грала в оркестрі Кокотайла, диригувала в Телюка, співала в того поляка, як ж він... Болюх це прізвище його жінки а він?
Неважно... моя класна керівничка була Кушніренко, я і тепер до неї часами дзвоню. Мдям... Як згадаю, так классно було. Весело.:p
Та-ак, є що згадати :) там пройшли мої найкращі студентські роки (в Києві вже не так було). Спочатку по вокалу я була в Ющенко(молодшої), по диригуванні в Хоманчук(класна керівничка), ф-но - Бугайова(дочка тодійшнього завуча), а хором керував Федоренко. Потім вокал вела Процевят, а хор перебрала ... ой забула її прізвище...
Взагалі так вийшло що коли я ще поступала то був муз-пед., закінчувала вже як пед.училище муз.факультет, ну а зараз то взагалі факультет ун-ту Франка.
Додано через 3 хвилини
Кушніренко-знайоме прізвище, вона часом не укр.мову викладала?
Маруся-мама
15.01.2008, 22:02
Та-ак, є що згадати :) там пройшли мої найкращі студентські роки (в Києві вже не так було). Спочатку по вокалу я була в Ющенко(молодшої), по диригуванні в Хоманчук(класна керівничка), ф-но - Бугайова(дочка тодійшнього завуча), а хором керував Федоренко. Потім вокал вела Процевят, а хор перебрала ... ой забула її прізвище...
Взагалі так вийшло що коли я ще поступала то був муз-пед., закінчувала вже як пед.училище муз.факультет, ну а зараз то взагалі факультет ун-ту Франка.
Додано через 3 хвилини [quote]
та так... колись було чи не єдине таке училище на цілу Україну, а потім це стало нікому не потрібне. Ющенко певно прийшла пізніше, або хіба прізвище інше було до того...
А процевятиху всі добре пам*ятали вона мала свій ансамбль вокальний.
А я всетаки любила прогулювати хор Федоренка на чоловічому хорі. Ой правда, як згадаю... заходиш в зал після заняття чоловічого хору і тебе такий дух прям виносив в коридор назад - усі стоячі шкарпетки змішані з дешевими духами... :D:D:D:D:D:D:D
[quote]Кушніренко-знайоме прізвище, вона часом не укр.мову викладала?
Муз-літературу... Ольга Андріївна
1992-2002 СШ79(в кінці гімназія Євшан) з поглибленим вивченям математки
2002-2007 ЛНУ ім. Івана Франка, прикладна
Марципанка
16.01.2008, 06:34
Маруся-мама, а після муз-педу де ви вчилися, якшо не секрет?
nirvanka
16.01.2008, 18:26
Зараз - НУ "Львівська політехніка", Комп"ютерні науки, кафедра ІСМ (ІСПР), 5 курс.
А я на днях САПР закінчила ;)
Я на красный окончил Академию Управления при Национальном университете МВД Украины, но это было давно и неправда :)
Маруся-мама
16.01.2008, 19:22
Маруся-мама, а після муз-педу де ви вчилися, якшо не секрет?
Pace University, New York, NY :D:D:D
а я співав у хорі (ні, не віденському хорі хлопчиків http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif), співав у хорі в палаці піонерів на погулянці.....
з чотирьох класів (мій "а", сусідній "б" і двох менших) чомусь взяли тільки двох братів працьовитих (?) і мене.....
Straniera
16.01.2008, 22:24
Закінчила універ ім. Франка, факультет іноземних мов, англійська філологія, а також навчалася в Італіїї (Університет для іноземців, м.Перуджа), крім того знаю французьку
англійська
СШ №67
Фіз-мат ліцей
ЛНУ Франка, мех-мат
МАУП фінанси
економічний факультет універу Франка
а яка кафедра?
Alexey Titievsk
24.01.2008, 02:09
Донецкий медицинский институт.. Лечебник.
Донецкий медицинский институт.. Лечебник.
що означае "лечебник"?...
це фах такий?..
Alexey Titievsk
24.01.2008, 02:57
що означае "лечебник"?...
це фах такий?..
Аххаа. Одна секретарша спрашивает у другой - какой у твоего начальника факс. А та ей - не знаю.. Он в темноте раздевается.. :)
Лечебный факультет. Лikaрь, если так понятнее. :)
Лечебный факультет. Лikaрь, если так понятнее. :)
:) :) :)
це не дивно для медичного закладу...
Alexey Titievsk
24.01.2008, 03:14
:) :) :)
це не дивно для медичного закладу...
Маю на увазі поздну годину, я не зрозумів, пробачте, пану..
консультант
02.02.2008, 11:25
Неповна середня освіта і неповна вища. Вільно володію українською з і російською. Розумію інші мови з перекладачем.
Полковник
02.02.2008, 12:01
Закончил Детский садик(напротив Парка Костюшко), Среднюю школу (№ 35 до 8 класса), Суворовское Военное Училище в городе Калинин (ныне и до советской власти-Тверь), Львовское высшее военно-политическое Ордена Красной Звезды, Ордена Красной Звеэды ЧССР училище, Военную Академию экономики, финансов и права ВС РФ, 3-х дневные курсы "Финансы для нефинансовых менеджеров" в какой-то гамериканской конторе за 500 у.е в день.
консультант
02.02.2008, 14:39
Якщо серйозно. Закінчив середню школу, ТУ-№26 м. Львова, Львівський зооветінститут, основи медичних знань м. Київ \Українська Асоціація народної медицини\, курси безконтактного масажу в центрі Джуни Давіташвілі м. Москва, курси професіональних екстрасенсів в центрі Кандиби м. Київ, піврічні курси по психології в "Єврогаранті" м. Львів. Вільно володію українською, російською, польською, частково англійською та італійською.
Привіт! А я закінчила НУ "Львівська Політехніка" факультет прикладної математики, а потім ще економічний факультет - облік і аудит.
А я закінчила НУ "Львівська Політехніка" факультет прикладної математики, а потім ще економічний факультет - облік і аудит.
і що принесло більшу користь?
в якій галузі зупинились?
п.с. я теж з прикладної :)
Ні ПМ, ні економіка...Працюю взагалі в іншій галузі, хоча в "тісному контакті" з комп"ютерами. Але велика користь від ПМ - те, що нас там навчили швидко всьому вчитися і логічно думати.
велика користь від ПМ - те, що нас там навчили швидко всьому вчитися і логічно думати.
От це правда. Логіка - основне що вчать на ПМ, решта можна і самому :)
1993-2003- середня загальноосвітня спеціалізована школа №80 м.Львова з поглибленим вивченням іспанської мови(тепер НВК "Школа-садок"Софія")
2003-2008-Львівський національний університет ім.І.Франка,факультет іноземних мов,кафедра романської філології,спеціальність "іспанська мова та література":) :) :)
Boris_Kiev
07.03.2008, 19:39
(тепер НВК "Школа-садок"Софія")
2003-2008-Львівський національний університет ім.І.Франка, Оце круто ! Із садка - відразу на філфак !
yulichka
07.03.2008, 22:05
СШ 53 з поглибленим вивченням англійської мови,
А в якому році закінчували???
СШ 84;
ЛНУ ім.Франка (прикл.матем.);
ЛНУ ім.Франка (екон.-фінанс.).
рулить: 37-а школа і прикладна математика.....
рулить: 37-а школа і прикладна математика.....
І де Ти ще зустрінеш інтелігентну людину?...:)
І де Ти ще зустрінеш інтелігентну людину?...
можливо, на півдорозі між тридцять сьомою і прикладною?....
(зараз мене копати почнуть)
(зараз мене копати почнуть)
Я перший http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
Мене там точно не зустрінете. Хіба на півдорозі між прикладною і протилежною стороною 37-ої ;)
1987-1998р СШ №90
1998-2003 НУ "ЛП" ІКТАМ
2006-2008 НУ "ЛП" "облік і аудит"........
ЛНУ ім.І.Франка, філ.фак.
закінчую 5-ий курс.
пишу диплом...:( ніхто не хоче допомогти???:no:
ніхто не хоче допомогти??
хіба порадою. кидайте той диплом
(ну, а ви думали, такий світ же й поради просто так - просто такі :) )
жартую (і вже не в першій гілці) - зараз в мене особливий "сенс оф хюмор"
кидайте той диплом
я би з радістю! та в кінцевому результаті, тільки собі гірше зроблю....шкода 5 років навчання-моїх нервів,переживань...ух..стільки здоров"я на то пішло.
Додано через 1 хвилину
поради просто так - просто такі
за цінну пораду - й ціна відповідна! ))))))
СШ № 54, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.
Люди, хто з СШ № 4 (тепер вже гімназії) - обєднуймося в "аппозицію" до 37-ї!
можна пропозицію?.. http://levus.info/smile/blush.gif
якщо ти вже зорганізував аппазіцию, то можна я буду величати тебе прФФесором?..
то можна я буду величати тебе прФФесором?
краще вже ТЮлькою. ну на крайняк "доцент".
ну на крайняк "доцент".
зачод!.. http://levus.info/smile/biggrin.gif
Уляночка
12.03.2008, 00:28
пишу диплом... ніхто не хоче допомогти???
На якій кафедрі і у кого пишете
На якій кафедрі і у кого пишете
На кафедрі історії літератури (ім.Возняка) в Яремчук І.В.
Десь на форумі читала, що ви на кафедрі теорії працювали.
Як раніше побачила ваше фото.....зразу обличчя здалось знайомим, аж потім пригадала вас в універі. в нас практ. мала Юлія Миронівна,а зараз на 5- Зоряна (теорію л-ри і літер-во).
СШ № 37 1995-2005
Зараз юридичний ЛНУ Франка
СШ № 37
та ну вас, тридцять сьомники всі тутка...
(без образ Тоні :))
та ну вас, тридцять сьомники всі тутка...
Давайте будемо писати "я вчився в 37-ій" і "я вчився не в 37-ій" - так простіше :)
я - недалеко 4-ї вчився, візьмете?
Беремо всіх хто не з 37-ої :)
І я в 37 вчилась 1987-1997 р.р.
А з 81 чи 97 нікого?:(
Я вчилась у 81- три класи:)
Потім у сш№97!!!:):):)
на безрибї і рак риба...
Вчилась у школі № 87 по вул.Замарстинівській , пізніше закінчила Українську Академію Друкарства ( раніше поліграфічний інститут ) :)
на безрибї і рак риба...
непоняв, хто рак?
закінчила Українську Академію Друкарства ( раніше поліграфічний інститут )
І я :p :shy:
Я закінчувала школу №91 (98 рік) і Академію друкарства (2003 рік).
знаєте дурняка?
Знаємо,а бо що ? :beee:
Знаємо,а бо що ?
просто сі спитав....
Файний хлопака :cowboy: :)
Академію друкарства
і я там був......
пиво-горівку пив.... http://levus.info/smile/smile.gif
і я там був......
і я редактор... тепер мучу аспірантуру, бо вже з другою дитиною в академці сиджу :).
Файний хлопака
згоден... щойно з ним розмовляв... без телєфон....
згоден... щойно з ним розмовляв... без телєфон....
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
пізніше закінчила Українську Академію Друкарства ( раніше поліграфічний інститут )
Мій Максим теж там вчився і саме в ті роки . коли і Ви.
Кругом одні поліграфісти "йошкін кот" :cowboy: :)
непоняв, хто рак?
то так до слова п. Миху :)
Кругом одні поліграфісти
а во я нє.
СШ №72 -отстой!
Український Греко-Католицький Ліцей К. Шептицького- супер-супер-супер!!!!
ЛБА - один курс - так собі...
Люблінський Католицький Університет - теологічний факультет, магістер біоетики. Найкращі роки моєї юності.
Boris_Kiev
13.03.2008, 20:12
магістер біоетики
А це що і як ?
"Каждая задрипанная лошадь
Головой кивает мне навстречу,
Для людей приятель я хороший,
Каждый стих мой зверю душу лечит!" (С)
І я туйка з поліграфічного. Ше так троха і з опозиції 37-ій перейдем в правлячу коаліцію. :radist:
Ше так троха і з опозиції 37-ій перейдем в правлячу коаліцію.
конкурєнтна аппазіция.
А це що і як ?
А це так - моральні та етичні норми втручання науки і медицини у людське життя та здоров"я (трансплантологія, генна інженерія, клонування, штучні запліднення etc.)
і я редактор...
це дуже добре..... http://levus.info/smile/smile.gif
вам зізнаюся: покинув навчання через "емілію огарівну", яка мені "4" поставила за один веселий екзамен....
Ше так троха і з опозиції 37-ій перейдем
цікаво, яким чином?... http://levus.info/smile/shok.gif
вам зізнаюся: покинув навчання через "емілію огарівну"
Шкода... А в мене про неї хороші спогади :).
Шкода... А в мене про неї хороші спогади
ви часом не були вагітні, коли ходили до неї на пари?... http://levus.info/smile/blush.gif
Stepan_Bandera
14.03.2008, 16:41
ЛНУ Франка, ф-т приматів
Аналогічно
Сокальська СШ № 3 з поглибленим вивченням англійської мови (1984-1994)
Український державний лісотехнічний Університет, лісогосподарський факультет, інженер-еколог, (1994-1999)
Національний лісотехнічний університет України, економічний факультет, аспірант кафедри обліку та аудиту (2006....)
77 СШ, Львівський Медичний, Колумбійсьий.
дивлюся є багато з поліграфічного, але "молодєж" може в когось батьки або знайомі закінчували у 1987р економіку зголосіться
дивлюся є багато з поліграфічного, але "молодєж" може в когось батьки або знайомі закінчували у 1987р економіку зголосіться
Я на жаль, не "молодьож" але в той час я знав там такого собі пана Желізка який працював викладачем. Я працював з його жінкою в стомат. поліклініці.
Ну я в 1987 не закінчував, чуть пізніше, і знаю багатьох мабуть з 1990 року випуску починаючи ,або років на 20 раніше :-)
Уляночка
17.03.2008, 00:52
На кафедрі історії літератури (ім.Возняка) в Яремчук І.В.
Десь на форумі читала, що ви на кафедрі теорії працювали.
Як раніше побачила ваше фото.....зразу обличчя здалось знайомим, аж потім пригадала вас в універі. в нас практ. мала Юлія Миронівна,а зараз на 5- Зоряна (теорію л-ри і літер-во).
Ну, власне Зоряна, працює на моєму місці на час декретної відпустки. А Юля, мабуть, практичні з текстології у вас мала, бо я тоді вела у групі, де вчився Юрко Римашевський ....
Ну я в 1987 не закінчував, чуть пізніше, і знаю багатьох мабуть з 1990 року випуску починаючи ,або років на 20 раніше :-)
ТО ВИ СРЬОЗНО ЧИ ЖАРТУЄТЕ ЯКЩО СПРАВДІ КОГОСЬ ЗНАЄТЕ З ТОГО ВИПУСКУ ПОВІДОМТЕ ДУЖЕ ПРОШУ ДЯКУЮ
ви часом не були вагітні, коли ходили до неї на пари?..
Ні, я народила три роки після того як закінчила академію. Але особливого ставлення до вагітних з боку викладачів не бачила.
Ні, я народила три роки після того як закінчила академію. Але особливого ставлення до вагітних з боку викладачів не бачила.
а я бачив...
саме з боку емілії огарівни....
А Юля, мабуть, практичні з текстології у вас мала, бо я тоді вела у групі, де вчився Юрко Римашевський ....
Ні,з текстології практичні в нас вела Мар"яна Ігорівна(якщо не помиляюсь). А Юля зі світової л-ри і ще ніби з чогось,вже й не пам"ятаю..
А я з тої групи, де Данило Ільницький. :)
ТО ВИ СРЬОЗНО ЧИ ЖАРТУЄТЕ ЯКЩО СПРАВДІ КОГОСЬ ЗНАЄТЕ З ТОГО ВИПУСКУ ПОВІДОМТЕ ДУЖЕ ПРОШУ ДЯКУЮ
Я цілком серйозно, але ж з 87-го мабуть нікого. Чуть пізніше. Після 90-х багатьох. А який факультет цікавить? З механічного багатох знаю, з редакторів чуть менше, економістів, технологів ще менше :-(. Я у 87-му тільки вступив, здається, то ж не знаю тих хто вже закінчив, а протягом навчання та аспірантури то вже з багатьма познайомився, та й далі підтримуємо стосунки. Тобто 90-95 рр. випуску то можна багатьох знайти знайомих.
1986-1994р.р - Соснівка, Львіська обл., ЗСШ №7
1994-1997р.р - Соснівка, Львіська обл., ЗСШ № 14
1997- 2003р.р.- Львівська Комерційна Академія, економічний факультет, кафедра фінанси і кредит
2003р. - зарахована в аспірантуру Університету ім. М.Склодовської-Кюрі, економічний факультете, фінанси, м. Люблін, Польща. -покинула.
Вільно російська, польська.
Цікавлюся, може хто знає курси вище середнього рівня складності польської мови? В Інтернешенал Хауз - тільки 1 рівень.
1997- 2003р.р.- Львівська Комерційна Академія, економічний факультет, кафедра фінанси і кредит
А скажіть будь-ласка шось доброго вас там навчили, бо моя сестра туди поступає,тому цікаво знати...за шо будуть платити 6 тисяч гривень в рік
Але особливого ставлення до вагітних з боку викладачів не бачила.
а я бачив...
саме з боку емілії огарівни....
Цікаво, цікаво!
Як Ви відчували чи бачили?
:) :) :) :) :)
Грудзевич, відоме прізвище?
Цікаво, цікаво!
Як Ви відчували чи бачили?
"автомат"....
є такий термін.....
Полковник
09.05.2008, 23:24
Грудзевич, відоме прізвище?
Мих, неужели ЭТО Ваша фамилия???
"автомат"....
є такий термін.....
Я так розумію, що "автомат", тобто оцінку без здачі іспиту отримували вагітні?
Чи я якось неправильно трактую це слово.
Вибачте, не завжди знаю популярні зараз жаргонні слівця.
Чи "автомат" - це тепер негативне слово?
І яким чином якийсь один педагог змусив Вас покинути навчання!
Це фатальна жінка? Роковая женщіна? :)
Залюбила Вас у себе? :) :) :)
Чи пропускала лише вагітних? Що ж тоді в сучасній освіті відбувається??? :)
Мих, неужели ЭТО Ваша фамилия???
ага... єврей-грекокатолик....
Полковник
09.05.2008, 23:33
ага... єврей-грекокатолик....
Евреев в Ваш Орден не берут?
А москалей?
Евреев в Ваш Орден не берут?
А москалей?
беруть... інколи.
Вибачте, не завжди знаю популярні зараз жаргонні слівця.
студентом-сьте ніколи не були?.... http://levus.info/smile/shok.gif
і це правильно!...
нащо слухати лисого маразматика, який говорив "вчитися, вчитися, вчитися"... http://levus.info/smile/wink.gif
а з кафедри криміналістики ЛНУ є хто?
Я не звідти, але хтів ся спитати про єдного пана - Василаш Василь Михайлович
Василаш Василь Михайлович
Це кафедра кримінального права... читає лекції в 2-гого курсу крим право загальну частину... дуже хороша людина
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008