Показати повну версію : Ви хочете щоб Ваш дім був розумним?
hi-tech-house
04.08.2007, 17:43
Технології „Розумний дім” - це інтелектуальні технології, які дозволяють керувати будь-якими системами у Вашому домі, від освітлення та побутової електроніки, до керування автоматичними ставнями та системою сигналізації.
Технології „Розумний дім” - це інтелектуальні технології, які дозволяють керувати будь-якими системами у Вашому домі, від освітлення та побутової електроніки, до керування автоматичними ставнями та системою сигналізації.
і?..
afterstep
04.08.2007, 18:18
та шо, Пупере - все дуже просто - ти пристроївся до унітазу - а в нього якраз "технологічне перезавантаження" - він тобі копняка і повідомлення про помилку - service temporary unaviable....
А враховуючи популярність вінди - софт точно під віндою напишуть... І воно обов'язково "зависне" у найнеприємніший для вас момент...
Deus igrok
04.08.2007, 18:27
http://www.timezero.ru/i/smile/bayan.gifhttp://www.timezero.ru/i/smile/bayan.gifhttp://www.timezero.ru/i/smile/bayan.gif
Індастриал стайл рулить.
З іншого боку, в Україні, здається, немає ще подібних квартир.
В Росії вже була презентація.
New Shrek
04.08.2007, 18:46
інтелектуальні технології, які дозволяють керувати будь-якими системами у Вашому доміта якось...пальцьом звик.Деколи з допомогою молотка і какой -то матєрі
інтелектуальні технології, які дозволяють керувати будь-якими системами у Вашому домі,
сподіваюся ці технології не під віндовс програмовані, а то якось буде неприємно, як дім підвисне і буде потребувати перевантаження...
Один из способов сделать свой дом "розумным" - не пускать в него дураков.:cowboy:
Маю трохи досвіду з такими системами. Працюю в міжнародній клініці, будинок якої спроектований за системою розумного будинку. Дуже потрібна річ, хоча сумніваюсь в потребі такого для звичайної квартири (ну хіба що великий особнячок). Стосовно вінди - можете полегшено зітхнути - програмне забезпечення повністю низькорівневе, написане виробниками приладів і не залежить від операційної системи. Під віндою може бути хіба що маленька софтина з статистикою, але і та як правило написана як веб-сайт. Якщо потрібні деталі - питайте :cowboy:
afterstep
05.08.2007, 11:57
угу - є вже такий анекдот:
- А-а-а! двері в туалет закриті! не можу зайти!
- А ви світло включіть....
- О!....
- А!!! воно мене з туалету не випускає!....
- А ви воду спустіть....
...
- А чого ваш "розумний дім" так дешево коштує - як звичайна квартира?
- Та ви ж знаєте наш Львів - то води немає, то - світла...
Блін,і так вся хата натикана тею технікою.Деколи тааак набридає.Нервує до того,що я їду в бузлюдне село і хоча б пару днів не дивлюся телик,не сиджу в неті,не говорю по телефону.Можу навіть світло не включати.Ну і їм,звичайно,з печі.Оце кайф!
Нерозумних будинків не буває, бувають дурні жеки
hi-tech-house
06.08.2007, 09:06
в Україні, здається, немає ще подібних квартир.
В Україні вже встановлюють системи Розумний дім.
hi-tech-house
06.08.2007, 09:09
Працюю в міжнародній клініці, будинок якої спроектований за системою розумного будинку.
Підкажіть будь-ласка які функції може виконувати система Розумний дім у Вашій клініці, і якщо не секрет, де вона знаходиться у Львові (якщо вона у Львові)?
В Україні вже встановлюють системи Розумний дім.
це такий маркетинг?....
“кинути кістку” — зацікавити, і за тиждень, коли стрсті розпаляться, нарешті відповісти?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
hi-tech-house
06.08.2007, 09:23
це такий маркетинг?....
“кинути кістку” — зацікавити, і за тиждень, коли стрсті розпаляться, нарешті відповісти?...
Прошу вибачення. Після розміщення своєї теми вчора, лише зараз знову зайшов до Вас у гості на форум. Щодо технологій Розумний дім. Так як я маю до них відношення, тому володію певною інформацію про них, якою із задоволенням поділюсь. Якщо у Вас є запитання щодо системи Розумний дім, прошу задавати запитання, тільки бажано конкретніші.
І до речі, хочу всім подякувати за увагу до моєї теми.
hi-tech-house
06.08.2007, 09:28
Після розміщення своєї теми вчора,
помилка,
... розміщення своєї теми в суботу...
а не вчора (в неділю).
Підкажіть будь-ласка які функції може виконувати система Розумний дім у Вашій клініці, і якщо не секрет, де вона знаходиться у Львові (якщо вона у Львові)?
Знаходиться в Трускавці. Кожен пацієнт/лікар має пластикову картку, яка за все і відповідає:
1) доступ до окремих кімнат/кабінетів (пацієнти мають доступ до своїх кімнат і до того кабінету, в якому зараз має процедури; лікарі - до тих кабінетів в яких працюють);
2) заходиш в кімнату, вставляєш карточку - включається світло (якщо темно), опалення (якщо холодно). Надалі (якщо карточка вставлена) можеш сам включати/виключати світло/опалення. Витягуєш карточку - світло вимикається (+ всі прилади), опалення може і не вимкнутися (якщо дуже холодно).
І т.д.
П.С. Туалети в систему розумний дім у нас не входять - занадто непередбачувані випадку трапляються - хтось може не встигнути вставити карточку:D
hi-tech-house
06.08.2007, 10:15
Дякую за відповідь.
Ви можете написати назву клініки. Якщо не відкрито у форумі, то у листі. або у приватному повідомленні.
Знаходиться в Трускавці
hi-tech-house
06.08.2007, 11:04
Запрошую до співпраці проектні організації, архітекторів, дизайнерів інтер"єру, ландшафту, будівельні організації, електромонтажні організації, будівельно-ремонтні бригади, агенції нерухомості, посередників при купівлі та продажу нерухомості, користувачів, або майбутніх користувачів систем Розумний дім у Львові, та Львівській області.
KabMiner
06.08.2007, 13:53
Так чи ви всеж-таки займаєтеся?:cowboy:
hi-tech-house
06.08.2007, 14:05
Так чи ви всеж-таки займаєтеся?
Системами "Розумний дім". Детальніше про це у приватному повідомленні.
KabMiner
06.08.2007, 15:14
Так чого ж тушуєтеся? :ninja: Рекламуйте вже, якщо почали!
І що ж таке розумний дім, на думку вашої фірми?
hi-tech-house
06.08.2007, 15:17
І що ж таке розумний дім
Apaullo440
06.08.2007, 15:28
можу собі уявити вартість такого житла ві Львові. І категорію людей які можуть собі таке житло дозволити.%)
hi-tech-house
06.08.2007, 15:33
Яка приблизна вартість такого житла (обладнання) на Вашу думку?
KabMiner
06.08.2007, 15:35
Стоп, я так розумію, що мова йде про якусь електронну систему, бо житло можливе і без розумного дому, може бути просто дім (нерозумний).
hi-tech-house
06.08.2007, 15:40
мова йде про якусь електронну систему, бо житло можливе і без розумного дому, може бути просто дім (нерозумний).
Ви повністю праві.
KabMiner
06.08.2007, 16:16
Яка приблизна вартість такого житла (обладнання) на Вашу думку?
Щось я не можу зрозуміти такої реклами...Все тре витягувати по словах. Киньте хоч якусь зсилочку, чи що!!!
Ага, бачу приватну сторінку.....Ненавязлива у вас реклама :-)
hi-tech-house
06.08.2007, 16:31
Киньте хоч якусь зсилочку, чи що
Ви можете перейти на мою особисту сторінку (Перегляд профілю: hi-tech-house/Інформація для зв'язку/Домівка), і там детальніше прочитати про обладнання.
я не можу зрозуміти такої реклами
на скільки я зрозумів, рекламувати себе не дозволяють.
Можливо я не вірно зрозумів, але слова Apaullo440
можу собі уявити вартість такого житла ві Львові. І категорію людей які можуть собі таке житло дозволити
я не сприйняв, як запитання до мене.
Якщо потрібно більше інформації, прошу задавати запитання (бажано конкретніші), з задоволенням спробую на них відповісти.
New Shrek
06.08.2007, 18:36
я би так думав головне не допускати керуючі схеми до води,газу і вхідних дверей,а остальним хай керує,а то ремонт або кража обійдеться дуже дорого
я би так думав головне не допускати керуючі схеми до води,газу і вхідних дверей,а остальним хай керує,а то ремонт або кража обійдеться дуже дорого
До газу можна - сама система газ не використовує. Якщо вона і дасть збій - варіанти 2: газ перекрито - нічого страшного, не перекрито - як в звичайній квартирі (при потребі використається плитою і т.д.).
Вода - не знаю на якому рівні такі системи керують водою (питайте в чоловіка_розумний_будинок), якщо керують на рівні загального доступу - те саме що з газом, якщо керують кранами - тут можуть бути трабли.
Вхідні двері - так, тут безпека перш за все. Серйозні компанії плюс до сигналізації "розумної системи" використовують альтернативну, але звичайний власник квартири навряд чи дозволить собі таке. Тому краще користуватись ключами :)
~KOLOBOK~
11.08.2007, 08:20
Оооооо на болiле, спiвчуваю мену розумна хата, таку систему треба перейменовувати на "дурдом"! Дибiльна iнталяцiя, ше гiрший софт, а службу допомоги треба перейменувати у клуб слiпоглухонiмої мавпи. Хоча бабла можна за то сколотати немiряно, хоча i нечасто попадаються такi екземпляри.
Сама система досить зручна i легка в користуваннi( ну тiп любий каприз за вашi грошi)Все залежить вiд того що входить в ту систему. Наразi , сама навтикована,ту шо ставив я, включала в себе: управлiння свiтлом(одним махом можна вирубати всi лампочки в хатi ги-ги)теплом чи кондицiонером, кухнею(там таймер на кавоварцi,морозильна i винна камери, деякi iншi прибамбаси), звуко-, вiдео- i сигналiзацiйною електронiкою, засувами дверей, ворiт i тд.
Поки працює намана,тiки куртка на ватi скiки то нервiв зїло шо б то все злiпити до купи. Дрiт то маже весь низьковольтний, та собака рветься як ошпарена, плюс то все треб порозпихати по коробках з високовольтною напругую.Плюс все робити чуть не стерильно, а то тi блокu чутливi навiть до того як хто прерпрошую пукне v хатi.
В загальному, як нема сi чого вчiпии то можна i то,а так лiпше какойто матерью як було зауважено вище.:)
Zoryanazirka
11.08.2007, 12:03
та якось...пальцьом звик.Деколи з допомогою молотка і какой -то матєрі
Чисто по-нашому :) А то до тих розумних систем гору розумних інструкцій читати треба. А український нарід всю техніку методом тику вивчає. А потім за рік натискаєш на якийсь гудзик, і оба-на, а воно ше й таке вміє!!
Zoryanazirka
11.08.2007, 12:09
А взагалі якщо можна всім керувати з одного пульта то це добре для інвалідів і старших людей. А так треба хоч інколи підніматися з канапи :)
в канаді такі системи не дуже популярні хоч дуже доступні-в випадку продажу будинок продати важко-ніхто не хоче морочитись з тим бо сервіс якщо треба буде то дорого і треба все на звичайне переробляти.в основному кожна система автономна-опалення окремо через термостати.сигналізація окремо і тд
~KOLOBOK~
01.09.2007, 05:53
Чому? Термостати тоже туда.Наприклад електрообiгрiвачi фiрми Конвектеїр (це доречi у вас в Канадi штампують) можна пiдключати як до цiлiсного iнтерфейса, так i до окремих пультiв ДУ,а можна просто все нафiг повикидати i бавитися терморегуляторами з корбами :)
Ой не хотів би я бачити рахунок за електрику , коли обігрівач на елетриці теж.Особливо коли , зима довга.
Найкраще звичайний газовий фурнес, коли дує теплим повітрям .При бажанні можна підкючити водяний кондиціонер,.
~KOLOBOK~
01.09.2007, 08:53
Патрiк а менi всеодно- в мене сонцевi батареї, от вам i вiдповiдь хто кому бiли виписує.
Ой не хотів би я бачити рахунок за електрику , коли обігрівач на елетриці теж.Особливо коли , зима довга.
Найкраще звичайний газовий фурнес, коли дує теплим повітрям .При бажанні можна підкючити водяний кондиціонер,.
Патрік, може в Канаді газ дешевший. Бо в нас з минулого року так підскочили ціни на газ, що електрикою стало дешевше опалювати. :no: А завжди було навпаки.
~KOLOBOK~
05.09.2007, 04:56
Патрік, може в Канаді газ дешевший. Бо в нас з минулого року так підскочили ціни на газ, що електрикою стало дешевше опалювати. :no: А завжди було навпаки.
Значить безробiття менi не грозить.:shy: :)
На 2326 sq.ft. за місяць виходило трохи більше $330. При Т 70F.
На 2326 sq.ft. за місяць виходило трохи більше $330. При Т 70F.
То канадських. А в мене було 2,000 sq.ft. і взимку доводилося платити за ГАЗ ТІЛЬКИ по $500 американських. :( А хіба в Канаді sq.ft.? ;)
Канада офіційно в метричній системі з 1980р., але дія двояка.На дорогах Км, бензин в Л. Але хати в ск.фітах, в магазині є паунди і кг.
А в мене було 2,000 sq.ft. і взимку доводилося платити за ГАЗ ТІЛЬКИ по $500 американських.
:eek: Це добре, що в Техасі зими теплі і все електрикою обігрівається.
:eek: Це добре, що в Техасі зими теплі і все електрикою обігрівається.
Але зато в Вас X -mas без снігу , і не відчуваються свєта.
Але зато в Вас X -mas без снігу , і не відчуваються свєта.
У нас вошше всьо без снігу. А жеби відчути дух сьвєта, то тра випити си горілочки, закусити голубцем і йти до знайомих колєдувати!
~KOLOBOK~
05.09.2007, 08:44
То канадських. А в мене було 2,000 sq.ft. і взимку доводилося платити за ГАЗ ТІЛЬКИ по $500 американських. :( А хіба в Канаді sq.ft.? ;)
Олю у вас новий будинок? Припущу шо нє, бо йїх тепр бiльшими ставлять. Так от саме лiпше опалювання є комбiноване тобро система газова колонка- обiгрiв пiлоги- тремостат- вiдвiд . Такi системи поiвняно новi, прийшли з Європи а саме зi схiдної її частини, коштують набагато дешевше а нiж прямi обiгрiвачi, тай конвертувати набагато дешевше. Такшо то таке, хто тi доляри рахує...
У нас вошше всьо без снігу. А жеби відчути дух сьвєта, то тра випити си горілочки, закусити голубцем і йти до знайомих колєдувати!
В шортах і вєтнамках
Олю у вас новий будинок? Припущу шо нє, бо йїх тепр бiльшими ставлять. Так от саме лiпше опалювання є комбiноване тобро система газова колонка- обiгрiв пiлоги- тремостат- вiдвiд . Такi системи поiвняно новi, прийшли з Європи а саме зi схiдної її частини, коштують набагато дешевше а нiж прямi обiгрiвачi, тай конвертувати набагато дешевше. Такшо то таке, хто тi доляри рахує...
З 1992 року. Але біда, що половина будинку має церковну стелю. І все тепло втікає хто-зна куди. :(
Я не розумію "кайфу життя" в самому центрі міста. То не для мене.
~KOLOBOK~
08.09.2007, 05:29
Я не розумію "кайфу життя" в самому центрі міста. То не для мене.
А я просто мрiю колись купити такий собi пентхаус на самому вищому мiсцi Львiва i шоб в самому центрi. Ех кажуть дурень думкою багатiє...:crybaby:
Додано через 15 хвилин
З 1992 року. Але біда, що половина будинку має церковну стелю. І все тепло втікає хто-зна куди. :(
А висота тої стелi тоже як в наших церквах? Може просто там нема iнсуляцiї, як на стелi так i в бейсментi + напевно алюмiнiєвi вiкна, залiзнi вхiднi дверi i тд. Ми часто на таких хатах заробляємо добрi грошi, коли встановлюємо електронагрiвачi.просто то до того треба комплексно вiднестися, стратитися раз нормально але i результат буде вiдповiдний,а так то хiтери, то камiни то газ не є дiло. В мене хата має вентиляторне опалювання на газ, вiдповiдно всi щiлини тоже прийшлося залатати,все почистити+ обгорнути iнсуляцiєю, вiкна попалися пластиковi, подвiйнi, зi обводами на гумовоповiтрянiй основi( ну вже хтось до того метикував правильно), з добрими замками( замки то вже я рАгулював:). Правда дверi залiзнi, дешевi i хомдiповскi ,але наповнив їх iсуляцiйною пiною, нiби тримаються, правда порiг всетаки мусiв переробити, бо дуло. Сама хата ДУЖЕ стара, тому там замiсть плайвуда як на нових справжнi доски + (о це дiйсно сила!!!) має камiнне стако, тут такi ну дуже рiдкiсть, повезло.Тому лiтом тримає в серединi прохолоду а зимою вiдповiдно тепло. Самий гiрший варiант то зi стрихом, там дуже стара iнсуляцiя,але майже по всiй xатi подвiйний шитрак(ну колись такi були стандарти) тому напевно не так вiдчутно. В цiлому за газ плачу трохи менше а нiж ви, тiки iз-за того що є малий "змерзлюк" в хатi + я люблю дуже довго стояти пiд душем(а водонагрiв теж на газi).
Попри це все , що написав Колобок , в Вас на стелі є вентилятор(ceiling fan)? В хатах з "церковною стелею" 17-20' він повинен бути. І в опалювальний сезон він працює зворотньо на reverse. Тепле повітря спукає вниз.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008