Показати повну версію : Зрада жінки
Liliyah Romanova
01.08.2007, 19:06
Жінка зраджує тільки того чоловіка, який на це заслуговує. Жінка завжди досконала у всьому. Вона не пропустить жодної важливої деталі.
Жінка зраджує тільки того чоловіка, який на це заслуговує. Жінка завжди досконала у всьому. Вона не пропустить жодної важливої деталі.
Вав!
Liliyah Romanova
02.08.2007, 00:12
Вав!
Вам сподобалася моя думка? :)
Samojlovu4
02.08.2007, 10:35
Нє, думаю в Миха від таких фантазій просто перехопило подих...
Liliyah Romanova
02.08.2007, 15:24
Нє, думаю в Миха від таких фантазій просто перехопило подих...
Тобто ви вважаєте, що жінка зраджує чоловіка просто тому, що вона жінка? І зраджує кожного чоловіка просто тому, що він чоловік?
Вав!
з назви гілки і авторства я думала, що тема гілки буде дещо іншою ;)
Жінка завжди досконала у всьому.
"Never say never!"
Народна мудрість...
Deus igrok
02.08.2007, 15:38
Жінка завжди досконала у всьому. Вона не пропустить жодної важливої деталі.
Мало знать себе цену, надо ещё и пользоваться спросом.(c)
Liliyah Romanova
02.08.2007, 15:54
з назви гілки і авторства я думала, що тема гілки буде дещо іншою
Дякую Ольго. ;)
Просто вирішила, що не пасуватиме дискусія до креативу.
Колись мені хтось на форумі сказав, що жінка стає прочитаною книгою і хочеться почитати щось нове. А чоловік не буває виходить? Хто штовхає чоловіка на зраду? - Його тіло. А жінку? Знаю таких, кого штовхнув на це власний чоловік. Тим, яким став. Бо одного дня жінки усвідомлюють, що чоловік перетворився на щось таке, за що вони заміж не виходили. Він раптом став чужою людиною. Мені видається, що зрада жінки набагато гірша. Якщо зрада чоловіка, то зрада тілесна зазвичай, то жінка зраджує усією собою.
Просто говорять про рутину, про прагнення новенького, про полігамність. Все ніби на чоловіків. А був у нас колись один форумчанин, котрий, як і пан Шрек, вірив виключно у переважну зрадливість жінки.
Я вже наводила слова одного вірша у перекладі на польську. Зміст такий: "Ніколи в світі не варто довіряти жінці".
Зрада жінки - на 99.9% вина чоловіка. Чому? Пояснювати сподіваюсь немає потреби.
New Shrek
02.08.2007, 16:02
Ну Ви ж визнаний улесник наших форумчанок
Liliyah Romanova
Мало знать себе цену, надо ещё и пользоваться спросом.(c)
Самокритично.
New Shrek
А немножко подумать ....тяжело?
Ну Ви ж визнаний улесник наших форумчанок
Невже? Хто б міг подумати...
Liliyah Romanova
02.08.2007, 16:04
Хто б міг подумати...
Шрек.
New Shrek
02.08.2007, 16:08
Ну прибедьняться то не надо
New Shrek
02.08.2007, 16:13
ну вот....(робот не коротшу відповідь)
Простите, а возможно ли вывести из Вашей формулы следующее, что в измене мужчины на 99% виновата женщина?
ЗЫ Люблю я все поперекручивать :-)
Простите, а возможно ли вывести из Вашей формулы следующее, что в измене мужчины на 99% виновата женщина?
С одной стороны да, если учитывать правильность ориентации... но если заменить "женщина" на жена... то думаю Вы знаете мой ответ ;)
Но все же я считаю, что мужчина более полигамное существо, чем женщина. Женщину, что бы она изменила нужно подтолкнуть к этому, а вот мужчинам, в своем большенства достаточно 50 грамм и симпатичной ...пки. :-)
Но все же я считаю, что мужчина более полигамное существо, чем женщина. Женщину, что бы она изменила нужно подтолкнуть к этому, а вот мужчинам, в своем большенства достаточно 50 грамм и симпатичной ...пки. :-)
Не розчаровуйте нас)))
Нет, Бора, ну не все же такие...
Мы с Капитаном, настоящие джентельмены, нам надо гораздо большего :-)
Зрада жінки - на 99.9% вина чоловіка. Чому? Пояснювати сподіваюсь немає потреби. Звичайно, винен у тому, що взяв собі бл%$# за дружину ;)
Бачили очі що купували :)
Нет, Бора, ну не все же такие...
Мы с Капитаном, настоящие джентельмены, нам надо гораздо большего :-)
Відро горілки чи великого і чистого почуття?))
Это касается только мужчин высокого роста, потому что догадаться, что этим он меняет отношения (т.е. если для него верность - не важно, то и его женщина не должна забивать голову подобными пустяками) на самом деле можно довольно быстро :)
KabMiner
02.08.2007, 17:44
Ох і теми пішли! Відверті.:crazy:
Якщо загально і коротко, то жінка зраджує тому, що не любить чоловіка.
Причини нелюбові - то вже окрема велика тема.
Viter_lviv
02.08.2007, 17:51
тоді поставимо питання по-інешому - для счого зустрічатися з тим, кого не любиш., а потім йому зраджувати, а потім вислуховувати нотації і виправдовуватися, і псувати собі нерви????
з іншого боку- чоловік може сприйняти за зраду і флірт, який є невід'ємною частиною жіночого існування. а це постає великою проблемою!!!
що ж до причин нелюбові - то відповідь та ж сама - для чого з таким зустічатися, якщо він байдужий і серцю нерідний?
мені здається, що зраджують тоді, коли все набрридло і остогидло, щоб знову відчути, що душа тремтить. і тремтить не від любові, а від страху, від паніки за скоєне. це своєрідний екстрім!
з іншого боку- чоловік може сприйняти за зраду і флірт, який є невід'ємною частиною жіночого існування. а це постає великою проблемою!!!
Он в Іспанії прецедент - в суді постановили ревнивого чоловіка виселити в інше місто за те, що змушував жінку змінити звичний уклад життя зза своїх ревнощів)))
Liliyah Romanova
02.08.2007, 18:27
Не розчаровуйте нас)))
Та що там розчаровувати. Давно відомо, що по-справжньому головою на плечах користується саме жінка. І користується тим, що чоловік більше користується тою, що не на плечах.
Liliyah Romanova
02.08.2007, 18:28
Якщо загально і коротко, то жінка зраджує тому, що не любить чоловіка.
А якщо любить?
KabMiner
02.08.2007, 18:48
Любить і при тому зраджує? - Ну, то хіба в якихось рідкісних випадках...
Liliyah Romanova
02.08.2007, 18:56
Любить і при тому зраджує? - Ну, то хіба в якихось рідкісних випадках...
Ну є ж такі, що двох люблять і в своїх почуттях розібратися не можуть. Не можуть одного вибрати. Навіть не певні, кому саме зраджують. :)
Liliyah Romanova
02.08.2007, 19:10
А от чому жінка НЕ зраджує?
А от чому жінка НЕ зраджує?
Мабуть тому, що любить... І чоловік цінує це ...
Черешенька
02.08.2007, 19:58
Зрада жінки
Люди, ви читали "Мадам Боварі" чи "Еффі Бріст", наприклад? Щаслива чи задоволена у всіх аспектах жінка на зраду не піде. Якщо ж життя щоденне - це суцільна сіра маса з одинаковими повторюваностями, тоді починаєш шукати альтернативу мимохідь...
Думаю, що те саме стосується і чоловіків.
Вам сподобалася моя думка?
, думаю в Миха від таких фантазій просто перехопило подих...
Я просто хотів щось тойво... сказати, але просто не зміг - перехопило дух.
Загадкові наші дівчєта, ой загадкові, непередбачувані, мені он згадалося поздоровлення Капітана для Лілі.
Вам сподобалася моя думка? :)
У мене таке враження, ніби з трампліну на нартах скочив - дак дух забило.
Liliyah Romanova
02.08.2007, 20:05
Загадкові наші дівчєта, ой загадкові, непередбачувані
Та нічого загадкового, миху. Насправді все дуже сумно й невтішно.
Моя найкраща подруга зраджує свого чоловіка. І одна з моїх сестер також. Я їх чоловіків знаю і поважаю. І мені їх шкода. Але, жаліти їх нема за що. Як то не сумно.
У мене таке враження, ніби з трампліну на нартах скочив - дак дух забило.
Просто я не уявляю, ЯК треба трактувати жінку, аби вона до такого дійшла. Якщо жінка є жінкою одного чоловіка, вона ніколи нічого не шукатиме. Вона буде Євою, а він її Адамом. І ніхто інший ніколи не з"явиться у її житті. Але... Адами різні бувають, як виявляється. Здається, знаєш чоловіка, який він. А тут одного дня чуєш, що то якийсь нелюд і тоді розумієш, ЩО довело жінку до зради.
Liliyah Romanova
02.08.2007, 20:08
мені он згадалося поздоровлення Капітана для Лілі.
А мені не нагадаєте?
Ви про це ЛілЮ, бажаю тобі щоб ти завжди і повсякчас дивилася вперед з надією, назад із гордістю, униз із щирим співчуттям, а догори - з подякою ?
Deus igrok
02.08.2007, 20:42
Чи то хлоп, чи дівка. Як воно гуляще...скіки вовка не гра...тобто не годуй - всерівно в ліс дивиться.
Liliyah Romanova
02.08.2007, 21:46
Ой, знаєте, я бачила кілька зразкових сімей, де жінці раптом щось перемкнуло і вона розлучилася зі своїм чоловіком. І ніхто там гулящий не був.
А ще знаю випадок: одна дуже харизматична сім"я купу років прожила разом. Ніколи ніхто не чув, аби сварилися. Мали троє дітей. Разом їздили, проповідували, засновували християнські спільноти. А потім жінка раптом закохалася у свого психоаналітика і подала на розлучення. А на суді сказала, що чоловік знущався над дітьми на релігійному ґрунті. Молилися усі разом. Цікаве знущання, але... Сталося. Ніхто досі не може повірити. Винна жінка. Розбила купу життів.
Питання: ЩО стало причиною що вона, ні, не закохалася в психоаналітика, а взагалі пішла до нього???
А мені не нагадаєте?
Ви про це ?
Не це, він там півсторінки дрібнеееньким шрифтом про Вас написав.:)
Deus igrok
02.08.2007, 21:57
одна дуже харизматична сім"я купу років прожила разом. Ніколи ніхто не чув, аби сварилися. Мали троє дітей. Разом їздили, проповідували, засновували християнські спільноти.
Та набридло їй то все. Може не її то - їздити і проповідувати ?
Різноманіття теж хочеться.
Иногда свобода перевешивает чистые носки, разложенные по полочкам(с)
Liliyah Romanova
02.08.2007, 22:06
Не це, він там півсторінки дрібнеееньким шрифтом про Вас написав.
Думаю, що то якісь гороскопно-психологічні штучки з інету. Почитати приємно, але вірити не варто. ;):)
Liliyah Romanova
02.08.2007, 22:06
Та набридло їй то все. Може не її то - їздити і проповідувати ?
Але вони такими щасливи виглядали. А він - хоч до рани прикладай. Мені видається, що про такого багато жінок мріють, а тут.
Deus igrok
02.08.2007, 22:21
Liliyah Romanova забули аналітика, питання в чому тут чоловік винний шо дружина зрадила ?
Liliyah Romanova
02.08.2007, 22:30
Liliyah Romanova забули аналітика, питання в чому тут чоловік винний шо дружина зрадила ?Можливо. Я просто по собі суджу, видно. Не може жінка зрадити. То вже не знаю, ЩО має бути. Якщо з любові заміж вийшла, то не може. Вибір робиться раз і назавжди. Але нема.
Якщо жінка вийшла заміж з любові і чоловік відповідає їй взаємністю... Якщо чоловік і жінка щодня будують свою льбов, свої взаємини... То про зраду нема мови...
Liliyah Romanova
02.08.2007, 22:47
Якщо чоловік і жінка щодня будують свою льбов, свої взаємини...
А якщо тільки жінка, а чоловік споживач? І якщо чоловік б"є жінку? Як довго вона таке витримує? Знаю одну, кілька разів ішла і завжди верталася. Але один раз подала на розлучення. До того не дійшло, але чоловік почав її поважати і перестав бити. :)
Deus igrok
02.08.2007, 22:50
Можливо. Я просто по собі суджу, видно. Не може жінка зрадити.
А шо як років через 20 стрінити своє переше дитяче кохання і бац... клему перемкнуло ...
А якщо тільки жінка, а чоловік споживач?
Думаю, якщо в сім'ї один хтось виконує роль споживача і тільки споживача, байдуже чи це жінка чи чоловік, то таке подружжя приречене. Має бути взаємне давання і взаємне отримування.
А якщо чоловік б"є жінку, то він ніц не вартує... Такого не шкода і залишити. Хоч знаю кілька подружніх пар, які таке переживають і ніяк не можу зрозуміти чому та жінка стільки терпить
Думаю, якщо в сім'ї один хтось виконує роль споживача і тільки споживача, байдуже чи це жінка чи чоловік, то таке подружжя приречене. Має бути взаємне давання і взаємне отримування.
А якщо чоловік б"є жінку, то він ніц не вартує... Такого не шкода і залишити. Хоч знаю кілька подружніх пар, які таке переживають і ніяк не можу зрозуміти чому та жінка стільки терпить
В давнину ніхто ніколи не розводився. Билися, душилися, сварилися, але про розвід ніхто й не думав, зате дітей була ціла халупа.
А шо як років через 20 стрінити своє переше дитяче кохання і бац... клему перемкнуло ...
За 20 років така міцна ізоляція, що ніяка клема не перемкне, хочаааааа....
В давнину ніхто ніколи не розводився. Билися, душилися, сварилися, але про розвід ніхто й не думав, зате дітей була ціла халупа.
Миху, то було в давнину...
Черешенька
02.08.2007, 23:18
Билися, душилися, сварилися, але про розвід ніхто й не думав, зате дітей була ціла халупа
Нє, пане Миху, то вже наніц застарілий спосіб життя ;)!
Миху, то було в давнину...
Нє, пане Миху, то вже наніц застарілий спосіб життя !
можливо, але ж було таке...
у теперішній час велику роль грає психологія, а тоді не було часу - робота, робота і ще раз робота.
Черешенька
02.08.2007, 23:22
у теперішній час велику роль грає психологія
Я би уточнила: егоїзм, самолюбство...
Але вони такими щасливи виглядали. А він - хоч до рани прикладай
Для мене характер людини - хоч до рани прикладай - далеко не завжди асоціюється з добрим характером.
можливо, але ж було таке...
Moжливо і було... Але в тім й справа, що БУЛО.... Не треба жити минулим... Треба йти вперед... Я категорично проти насильства в сім'ї і маю надію, що Ви теж не за...
Я би уточнила: егоїзм, самолюбство...
Ці "чесноти" і раніше були, просто сьогодні швидкості не ті. Колись людина жила спокійніше з психологічної точки зору, і то не зрівняти з життям у великому місті. Все це давить на психіку, хоча не зразу, але з часом... Життя чим воно "прекрасне"? Тим що отримує людина маленькі удари і небезпечні вони тим, що непомітні... А загальний психологічний стан впливає і на подружнє життя.
Я категорично проти насильства в сім'ї і маю надію, що Ви теж не за...
Deus igrok
02.08.2007, 23:33
За 20 років така міцна ізоляція, що ніяка клема не перемкне, хочаааааа....
Ну чому, діти виросли. Часу пройшло досить, щоб пізнати один одного... і тут , як в кращих жЄнскіх історіях , на обрії з'являється переше кохання. Ну чом би минули не згадати ?
Ті хто б'є своїх дружин...
Вони, як правило, під дією алкоголю.
Ну чому, діти виросли. Часу пройшло досить, щоб пізнати один одного... і тут , як в кращих жЄнскіх історіях , на обрії з'являється переше кохання. Ну чом би минули не згадати ?
інерційність, не та реакція, не ті почуття, час.... таке рідко буває, але буває.
Вони, як правило, під дією алкоголю.
Не завжди...
Не завжди...
то вже виховання....
то вже виховання....
і що тоді робити?
і що тоді робити?
Ермано, ермано, який з мене порадник? Я й сам не завжди у собі розберуся....
Черешенька
02.08.2007, 23:52
Я й сам не завжди у собі розберуся....
У собі розібратися - найважче, зрозуміти себе докінця...
Найвище уміння почати спочатку життя розуміння дорогу себе...
Ермано, ермано, який з мене порадник
А порадник з Вас чудовий, думаю, що не одна я в цьому не раз переконалася. Досвіду маєте достатньо і розуміння життя.
Пане Миху, не прибідняйтеся ;)!
Пане Миху, не прибідняйтеся !
Так, Миху не прибідняйтеся. Ви ж самі знаєте, що вмієте дати добру пораду... Чи не знаєте??? ;)
Deus igrok
02.08.2007, 23:55
А порадник з Вас чудовий, думаю, що не одна я в цьому не раз переконалася.
І без мила , і без мила ... (с)
Женщина можен простить единовременный загул, но не простит предательства. Есть у меня перед глазами парочка примеров из жизни.. В одном из них прожили вмете лет 25, взрослая дочь уже живет отдельно. Муж мало того, что загулял, но стал унижать презрением. Она тогда разрешила себе посмотреть по сторонам. Насчет востребованности, то все чепуха, главное в желании, ведь даже взгляд меняется тогда. Познакомилась и долго встречалась с вдовцом. В конце-концов ушла к нему. Очень счастлива во 2-м браке. А убирать и кушать готовить бывшему мужу так и ездят с дочерью по очереди. Он очень несчастен, но и сам говорит, что он сам виноват, что ее потерял. Вот так вот..
А убирать и кушать готовить бывшему мужу так и ездят с дочерью по очереди. Он очень несчастен, но и сам говорит, что он сам виноват, что ее потерял. Вот так вот..
Ось чого коштують "соблазны и страсть"...
Ось чого коштують "соблазны и страсть"...
Да все равно и его жалко... Сломал все и сам не сразу это понял...
Жалость - это последнее чувство, которое должно управлять человеком. Пусть будет сострадание, сочувствие, но не жалость
С радостью от него бы избавилась
Жалость - это последнее чувство, которое должно управлять человеком. Пусть будет сострадание, сочувствие, но не жалость
С радостью от него бы избавилась
Как сказать, у них настолько много общего прошлого, что уже не получится быть полностью чужими людьми... Трудно это всё..
Как сказать, у них настолько много общего прошлого, что уже не получится быть полностью чужими людьми...
Мне кажется эти отношения держатся на чувстве жалости женщины к бывшему мужу и с его стороны - на чувствах раскаянья за прошлое. Тем более если у него нет новой семьи, жены.
В этом случае больше страдает женщина, т.к. рвет сердце между счастливым настоящим и неприятным прошлым ТО ЖЕ ЧУВСТВО ЖАЛОСТИ
между счастливым настоящим и неприятным прошлым ТО ЖЕ ЧУВСТВО ЖАЛОСТИ
прошлое тоже не всегда было неприятным... Возможно сыграло роль в его поступке то, что она всегда была более успешной в карьере, чем он. Мужчина старше на 13 лет, видно предполагал другие отношения. А получилось - она на виду, а он в ее тени...За время брака она прошла в этом плане очень резкий путь от домашней замороченной хозяйки до достаточно заметного поста. Умна и с хорошими административными способностями..
Второй же уже с ней такой, какая она есть познакомился и сразу принял ее сегодняшнюю..
Liliyah Romanova
03.08.2007, 04:18
Гарно, миху, що ви за давнину згадали.
Були такі речі, що труїли чоловіка, випадково чоловік чи жінка в річці топилися. І жінка виходила другий раз заміж, чи чоловік і про дітей від першого шлюбу часом і не дбали навіть.
А пісні про кума та куму знаєте? Чого той кум до куми залицявся? Та брали за кума того, кого любили, а заміж виходили чи одружувалися з розрахунку.
Мою прабабусю видали заміж у 13 років, чоловіка перший раз побачила у день шлюбу.Так що то були партнерські стосунки: поле до поля. І то не мої вигадки, то відображене у фольклорі. І моя бабуся мені багато розповідала. Сумно було. Але вбивства, видно, не розслідували так, як тоді. Ну п'яний був, ну втопився в ложці води. Що там шукати?
У давнину різне було.
Liliyah Romanova
03.08.2007, 04:22
Бачуся зі своїм першим коханням. На жаль. Я вже писала про це на відповідній гілці. Якби щось хотів від мене, плюнула би в лице.
І ще я особисто вважаю перше кохання школою. Хто ж у перший клас після університету піде?
І ніколи нікому не радила одружуватися з першим коханням. Навпаки, завжди радила почекати. Якщо питали.
Liliyah Romanova
03.08.2007, 04:25
Для мене характер людини - хоч до рани прикладай - далеко не завжди асоціюється з добрим характером.
У мене теж ні. Але деякі мріють, аби дім доглядав, на кухні готував. Може, часом. Але щоб тако мало не кожен день? Якщо чоловік стає жінкою, тоді жінці доводиться ставати чоловіком.
Liliyah Romanova
03.08.2007, 05:06
Пригадався мені мій улюлений фільм. Вже писала про нього. ВІРНІСТЬ /La Fidélité (http://www.videoguide.ru/card_film.asp?idFilm=22315).
У фільмі головна героїня зустрічає своє кохання після того, як вже зробила свій вибір. Але вона втікає від того кохання, аби залишитися вірною чоловікові. Важливий її вибір і її принципи. Навіть після смерті чоловіка вона не кидається в обійми коханого, а зникає для усього світу, аби спокутувати те, що закохалася в іншого.
Так мені видається, що жінка більше свідома свого вибору, коли заміж виходить, може, тому зрада жінки не так часто стається, як чоловіка. То так мені видається.
У мене теж ні. Але деякі мріють, аби дім доглядав, на кухні готував. Може, часом. Але щоб тако мало не кожен день? Якщо чоловік стає жінкою, тоді жінці доводиться ставати чоловіком.
То правда.
...може, тому зрада жінки не так часто стається, як чоловіка.
Зраджуючи, жiнка опускається значно нижче вiд чоловiка, а стається це рiдше тому, що взяти легше нiж дати...
Зраджуючи, жiнка опускається значно нижче вiд чоловiка, а стається це рiдше тому, що взяти легше нiж дати...
Ви хочете сказати, що жінки більш схильні до того, щоб брати ніж до того, щоб давати? Я правильно це розумію?
Зрештою... Моя думка щодо зради така, що чоловік зраджує більш поверхнево, а жінка зраджує всім чим вона є. Про це вже писала Ліля, якщо я не помилаюся...
Liliyah Romanova
03.08.2007, 18:19
Зраджуючи, жiнка опускається значно нижче вiд чоловiка
І куди ж?
afterstep
03.08.2007, 18:24
І куди ж?
певно, малося на увазі, що жінка зазвичай внизу...
Ви хочете сказати, що жінки більш схильні до того, щоб брати ніж до того, щоб давати? Я правильно це розумію?
i так, нi.. Зраджує мужчина частiше тому, що вiн бере, (а це простiше), жiнка рiдше, бо вiддає. :o
Liliyah Romanova
03.08.2007, 18:44
Думаю, йдеться про те, що жінка у себе впускає, так би мовити. А чоловік що? На козаку нема знаку.
Зрештою... Моя думка щодо зради така, що чоловік зраджує більш поверхнево, а жінка зраджує всім чим вона є.
Бо так воно і є, але пан Doc. на інших класифікаціях спеціялізується, тому навряд чи то зрозуміє.
І моя бабуся мені багато розповідала. Сумно було. Але вбивства, видно, не розслідували так, як тоді. Ну п'яний був, ну втопився в ложці води. Що там шукати?
У давнину різне було.
Ох, Лиличка... В нашем роду женщины такие "послушные родительской воле" были, что грустно было больше родителям самой девушки и родителям нелюбимого жениха. Родную сестру бабушки отдали замуж в 16 лет за нелюбимого, то она мужа молодого к себе не подпустила еще и сковородкой огрела по башке. Вынуждены были вернуть в отчий дом и выдать замуж за любимого... :) вот так вот...
Liliyah Romanova
04.08.2007, 02:52
У нас в родині якраз були послушні. Але все одно за себе стояли. Моя бабуся свого чоловіка не любила, але на той час вона нікого не любила. Зате він її дуже любив. Після його смерті вона більше ніколи заміж не вийшла. Уже 23 роки сама. Видно, в нас жінки такі в родині. Войовничі однолюбки. А однолюбки, бо чоловіконенависниці. Найчастіше можна від моїх родичок почути, що "чоловік - то худоба". :D:D:D
Deus igrok
04.08.2007, 08:45
Найчастіше можна від моїх родичок почути, що "чоловік - то худоба".
Поталанило Вашому чоловікові з тещею ;)
Поталанило Вашому чоловікові з тещею
Я думаю скорее наоборот. Если я например услышу от какой-либо женщины подобное выражение в адрес своего мужа - то сделаю вывод что не повезло ей, а не ему. Хорошего и настоящего мужика никакая стерва не даст в обиду, если он пренадлежит ей.
Я думаю скорее наоборот. Если я например услышу от какой-либо женщины подобное выражение в адрес своего мужа - то сделаю вывод что не повезло ей, а не ему. Хорошего и настоящего мужика никакая стерва не даст в обиду, если он пренадлежит ей.
“хороший і справжній” це який?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
“хороший і справжній” це який?....
Не предавал - это хороший
Опора семьи - это настоящий..
Не предавал - это хороший
Опора семьи - это настоящий..
не факт, що на такому стерва їздити не буде... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
не факт, що на такому стерва їздити не буде...
Так об этом и речь. Стервы на таком не ездят, они с такими хорошо и мирно живут, признавая их равенство и любя их...
Так об этом и речь. Стервы на таком не ездят, они с такими хорошо и мирно живут, признавая их равенство и любя их...
дозвольте не погодитися....
є один приклад близького (відносно) родича....
він — на руках носить, порох здуває, працює як віл, грошей багато.....
вона — усі-пусі до нього, а сама ку*ва....
він — нічого не підозрював аж доти, доки жінка коханця не прийшла і не показала речі, яка вона дарувала.....
він — лишив все, знімає квартиру....
вона — “шляється” й надалі, дочку “накручує”....
усі-пусі до нього, а сама ку*ва....
Это не стерва, это б***дь... Стервы умные и самостоятельные. Уважают себя и своего мужчину, но только своего... Ее трудно завоевать, но можно на нее положиться, как на друга.
А муси-пуси - это из другой жизни. Есть женщины паразитирующие на мужчинах, они охотно играют роль капризной девочки, но мужчины им нужны только для заполнения холодильника... Я таких парочку знала, меня от них воротит, как от падали...
Пупер, я так и не понял за какие заслуги эта женщина должна была уважать своего мужа. На руках носить и сдувать порох - разные вещи. Если есть что сдувать - значит либо неправильно носит либо не "носит" вообще. Много можно еще распыляться, но думаю что ход моих мыслей Вы в общих чертах уловили, сэр :)
Пупер, я так и не понял за какие заслуги эта женщина должна была уважать своего мужа. На руках носить и сдувать порох - разные вещи. Если есть что сдувать - значит либо неправильно носит либо не "носит" вообще. Много можно еще распыляться, но думаю что ход моих мыслей Вы в общих чертах уловили, сэр :)
ага....
хід моїх думок: цю дамочку треба було — як тільки дізнався — копняками з третього поверху...
я би так зробив...
Liliyah Romanova
04.08.2007, 17:14
Так в тому і справа, що вибирають одного, а решта - худоба. Відповідно з боку чоловіків ніяких сюрпризів поганих ніколи нема. Бо що від них чекати? А той, кого вибрала, найкращий. :D:D:D
Мені колись бабця часто повторювала, що чоловіки - то худоба і треба добре дивитися, ЩО вибирати. Цікаво, що не КОГО, а що. А потім мені постійно говорили, що я занадто свого чоловіка люблю, що то дуже видно, що так не можна, що треба мудрішою бути, бо він подумає, що він для мене єдиний. А в чому проблема, якщо це правда?
afterstep
04.08.2007, 17:43
занадто свого чоловіка люблю, що то дуже видно, що так не можна, що треба мудрішою бути
друзі та подруги допоможуть ;)
люди не прощають щастя нікому - радше готові поспівчувати, коли в тебе біда ;)
а раз біди немає - допоможуть ;)
Liliyah Romanova
04.08.2007, 17:55
а раз біди немає - допоможуть
Це ж треба. Хотіли пальцем в небо, а вийшло просто в око. ;):):) :(
друзі та подруги допоможуть
люди не прощають щастя нікому - радше готові поспівчувати, коли в тебе біда
а раз біди немає - допоможуть
О, дорога родина....
Дорога родино і ти зятю....
О, дорога родина....
Дорога родино і ти зятю....
Ой, Мих, я видела семью где и невесток и зятьев за родню не почитали, только уже их детей признавали. Так и роднились только с братьями, сестрами и их детьми...
Ой, Мих, я видела семью где и невесток и зятьев за родню не почитали, только уже их детей признавали. Так и роднились только с братьями, сестрами и их детьми...
мою двоюрідну тітку досі не вважають (здається) вірменська частина (по чоловікові), а вже 50-ий десяток розміняла......
Зраджуючи, жiнка опускається значно нижче вiд чоловiка,
Обурена... Чим мотивуєте?
певно, малося на увазі, що жінка зазвичай внизу...
Допис від Doc.
Зраджуючи, жiнка опускається значно нижче вiд чоловiка,
Обурена... Чим мотивуєте?
Не дивлячись на те, що лягти під... прерогатива жінки, її всеодно мають, що є прерогативою мужчини, але мужчина не підніме те, що валяється (за винятком п'яного товариша)...:) Крім того, зрада жінки має більш негативні наслідки для шлюбу.
Не дивлячись на те, що лягти під... прерогатива жінки, її всеодно мають, що є прерогативою мужчини, але мужчина не підніме те, що валяється (за винятком п'яного товариша)... Крім того, зрада жінки має більш негативні наслідки для шлюбу.
Не путайте причину и следствие. Женщина на это идет только тогда, когда в шлюбе уже спасать нечего. Мужчина за свою измену тоже частенько расплачивается одинокой старостью. Всю жизнь мужчина зарабатывает право на спокойную и достойную старость. Не вечно он силен, как мужчина. Но его любят и ценят за все то, что вместе пережито.. Если же вел себя, как кобель, то кому он нужен в старости...
Женщина на это идет только тогда, когда в шлюбе уже спасать нечего.
Це вже не зрада...
Всю жизнь мужчина зарабатывает право на спокойную и достойную старость.
Може проблема в цьому?... А вы говорите равноправие... :(
Може проблема в цьому?... А вы говорите равноправие...
Так ведь поздно это понимают, как правило...
Женщина на это идет только тогда, когда в шлюбе уже спасать нечего.
Це вже не зрада...
Значит, женщины и не изменяют никогда вовсе... ;)
Значит, женщины и не изменяют никогда вовсе...
Ну если никогда и вовсе, то и нам как бы нескем... :)
Не дивлячись на те, що лягти під... прерогатива жінки, її всеодно мають, що є прерогативою мужчини, але мужчина не підніме те, що валяється (за винятком п'яного товариша)... Крім того, зрада жінки має більш негативні наслідки для шлюбу.
Навіть те, що чоловік є сильною половиною людства, не завжди він використовує жінок, є й такі жінки, які прекрасно "мають" чоловіків.
І теорема, що чоловік - це той хто, а жінка - кого, незавжди спрацьовує.
"Соблазнам и страсти "одинаково підвласні як ч так і ж.
І для шлюбу, якщо він приречиний не має жодної різниці з чиєї вини пішла тріщина.
Навіть те, що чоловік є сильною половиною людства, не завжди він використовує жінок,
завжди, але тільки з однією ціллю запевняю...:)
є й такі жінки, які прекрасно "мають" чоловіків.
ще й як мають.., половина опитаних призналась в "фінансовій невірності", вони брешуть про кількість витрачених грошей... «The Wall Street Journal» (США), і якби на цьому список закінчився...;)
І теорема, що чоловік - це той хто, а жінка - кого, незавжди спрацьовує.
тільки в тому випадку, коли їх дві... :8:
"Соблазнам и страсти "одинаково підвласні як ч так і ж.
ми і тільки ми у цьому винні... :D
І для шлюбу, якщо він приречиний не має жодної різниці з чиєї вини пішла тріщина.
а тут чорт ногу зломить,:cool: попробуй знайти крайнього... :no:
afterstep
07.08.2007, 10:46
завжди, але тільки з однією ціллю запевняю...
не запевняй - програєш...
ще й як мають.., половина опитаних призналась в "фінансовій невірності", вони брешуть про кількість витрачених грошей... «The Wall Street Journal» (США), і якби на цьому список закінчився...
это больше демонстрирует то, к чему приводит сидение женщины за мужской спиной. Вместо надежного гнезда для жизни и воспитания детей, она получает ревнивый контроль над деньгами со стороны мужа. Лучше уж самой на работу и не оглядываться ни на кого...Бр-р-р-ррр
Deus igrok
07.08.2007, 10:57
Вместо надежного гнезда для жизни и воспитания детей,
Лучше уж самой на работу и не оглядываться ни на кого...Бр-р-р-ррр
Однажды к Учителю пришла девушка и спросила его: – Учитель, я столько раз пыталась
поступить в твою Школу, но всякий раз получала отказ по той или иной причине. Я начинаю
думать, что ты специально не берешь в Школу женщин.
– Так и есть, умная девушка, – медленно сказал Учитель. – Я специально не беру в Школу
женщин.
– То есть, ты хочешь сказать, – покраснев, возмутилась посетительница, – что, по-твоему,
женщина не способна продавать товары наравне с мужчинами?!
– Нет, что ты! Женщина вполне способна продавать. Но есть много гораздо более важных
вещей, которые может делать только женщина, а мужчина вовсе не способен. Зачем же
женщинам заниматься продажами?
Девушка поблагодарила Учителя и ушла.
[I]По свидетельствам учеников, присутствовавших при этом случае, после ухода девушки
Учитель воскликнул: «Не понимаю, почему я стал ей что-то объяснять? В конце концов, это
только моя Школа и кому как не мне решать, кого брать в нее, а кому отказать!» Это был
едва ли не единственный случай, когда Учитель вышел из себя.
Это был
едва ли не единственный случай, когда Учитель вышел из себя.
Вот именно поэтому нужна независимость женщине в тех же пределах, как и мужчине.. Чтб это была семья равных, а не домострой под девизом одного доминирующего: Я так хочу!
зрада може бути з двох причин..або проблема в партнері,або вона бл*дь.
от скажу нормально,я свого колишнього кинула заради іншого,оксільки він мене не влаштовував,я не бачила з ним майбутнього..і тепере він мене вважає зрадницею..
не запевняй - програєш...
З превеликим задоволенням...
Deus igrok
07.08.2007, 11:49
оксільки він мене не влаштовував,я не бачила з ним майбутнього.
тре було відправити його на курси Йоги, може б почав задовольняти. =)
До речі, про яке майбутнє йшлося ?
тре було відправити його на курси Йоги, може б почав задовольняти. =)
До речі, про яке майбутнє йшлося ?
кгм..він би на йогу не пішов би..
яке макйбутнє? та взагалі,я з ним не розвивалася як особистість,радше тупішала..він в мене був такий трохи гопуватий...
это больше демонстрирует то, к чему приводит сидение женщины за мужской спиной. Вместо надежного гнезда для жизни и воспитания детей, она получает ревнивый контроль над деньгами со стороны мужа. Лучше уж самой на работу и не оглядываться ни на кого...Бр-р-р-ррр
Не обов'язково, просто саме вони роблять різницю між правою і лівою кишенею, "твоє є наше, моє є моє"... :)
Не обов'язково, просто саме вони роблять різницю між правою і лівою кишенею, "твоє є наше, моє є моє"...
Правильно женщины делают. Зарплата мужчины именно для того и больше, что б не только на него хватало, а на всю семью.. Именно об этом частенько мужчины предпочитают забыть. Так не женитесь тогда и не заводите семью, что б не было проблем...
BellaDonna
07.08.2007, 15:30
Якщо жінка "пішла" до іншого мужчини, то чому відразу "зрада"? Вона може і не зраджувати зовсім. Це просто термін такий, коли жінка міняє статевого партнера (я не маю на увазі - постійно їх міняє). А якщо іншого виходу немає? До чого тут зрада? Це закономірний процес.
Правильно женщины делают. Зарплата мужчины именно для того и больше, что б не только на него хватало, а на всю семью.. Именно об этом частенько мужчины предпочитают забыть. Так не женитесь тогда и не заводите семью, что б не было проблем...
Угу. Один знайомий після розлучення з жінкою подзвонив їй щоб похизуватись скільки він заощадив тищ доларів проживаючи вже сам. Отаке ше буває)
Якщо жінка "пішла" до іншого мужчини, то чому відразу "зрада"? Вона може і не зраджувати зовсім. Це просто термін такий, коли жінка міняє статевого партнера (я не маю на увазі - постійно їх міняє). А якщо іншого виходу немає? До чого тут зрада? Це закономірний процес.
Постійно міняє, це вже якийсь заробітничанський процес.)) Є вихід - нерозмінюватись на будь-кого. І якщо в кохання не вірите, то треба визначитись, що найважливіше для побудови тривалих стосунків і які недоліки чоловіка все-таки витерпіти можна.
...перед Богом присягали одне одному жити разом, любити одне одного та пiдтримувати i в горi, i в радостi... :(
Грошi мене не цiкалять, я не проти щоб жiнка сидiла на головi i баламкала ногами... :)
Если б вы знали как часто женщины просят в магазине оторвать чек от платья, что б муж не видел. Знакомая в таком магазинчике работает и женщины те не бедствующие, но на себя их мужья не очень-то жалеют...
Вот и думаю, что лучше на работу и в руки не очень-то заглядывать...
Liliyah Romanova
08.08.2007, 01:31
тре було відправити його на курси Йоги, може б почав задовольняти.
Кого що болить, той про те й... ???
Кого що болить, той про те й... ???
задовільняв не в плані сексу,а як людина..хоча з сексом він теж напрягав...а я не можу зразу...
~KOLOBOK~
11.08.2007, 09:10
Мля, шо ви тут понаписували...Мене чесно затошнило вiд того всього... Мене просто рве вiд дам сьогодення.Колобок пiшов ригати... Фу мля, противно.
Якби зрадила забив суку i навiть совiсть би не мучила.I менi пофiг шо воно там собi думало- думать надо було до.
Liliyah Romanova
11.08.2007, 09:38
А кобеля теж на розстріл? ;)
~KOLOBOK~
11.08.2007, 09:43
А кобеля теж на розстріл? ;)
Думаю приказку про сучку i кобеля знаєте,чи нагадати?
Liliyah Romanova
11.08.2007, 09:49
Не знаю, але не впевнена, що хотіла би знати.
Дякую.
~KOLOBOK~
11.08.2007, 10:03
Питання чисто до жiночої психологiї.Жiнки ви буваєте в чомусь впевненi? Шоб так сказати хоча б на 99%.
Liliyah Romanova
11.08.2007, 10:23
Не тільки на 99%. На ВСІ 100%!
Прочитай мій підпис. ;)
~KOLOBOK~
11.08.2007, 10:32
Аяяй а за чоловiка не стидно? ;)Чи то дискусiя аби просто так?
New Shrek
11.08.2007, 10:36
найшла коса на камінь,тримайся брат ,а то від бабських улесників на Форумі аж нудить
~KOLOBOK~
11.08.2007, 10:48
Ти братан не сци, таких вусатих я на обiд хаваю, слава Богу дав менi клепкiв свого часу то пройти i вийти з того достойно.
п.с. Помагай,хто як не ми?:bazar:
А кобеля теж на розстріл?
достаточно ампутации одной части тела и развод...;)
Ascorbinka
11.08.2007, 12:31
Якби зрадила забив суку i навiть совiсть би не мучила..
а ви напевне "справжній мужчина" (читати грубий мужлан) раз дозволяєте собі таке:cowboy: Але і на таких знаходяться:scare:
I менi пофiг шо воно там собi думало- думать надо було до
часто в школі українську прогулювали? він, вона, воно і т.д. в прольоті, так?
New Shrek
11.08.2007, 12:35
раз дозволяєте собі таке так що ж памятник на Родінє ку...ві поставити?
Шрек в любой измене участвуют и муж и жена. Как показывает опыт, то мужчины гораздо чаще "позволяют себе" и "позволяли раньше"... А женщина гораздо реже, только когда уже допекли до ручки, но "сразу и навсегда"..
Так что процесс закономерен. Стандартная революционная ситуация. "Женщины уже не хотят жить по-старому, а мужчины хотят по-старому, но уже не могут..." Либо поменяются внутрисемейные отношения на равноправные, либо институт семьи просто изживет себя. Дети будут воспитываться мамой, как это чаще и бывает, а общество будет вынужденно всех бездетных обложить крупным налогом в пользу имеющих детей...
New Shrek
11.08.2007, 16:03
институт семьи просто изживет себя.
Вы прочитали мои мысли,но если бы я это сказал ,то снова бы набросились на меня всем скопом
New Shrek
11.08.2007, 16:09
Семья не стоит жизни,а жизнь человеку дана чтобы творить.Женщина высасывает всю енергию,иссушает душу.Побуждает в мужчине низменные страсти,дает пример к предательству всего и всея.Заставляет отказаться от идеалов,разбивает целостную картину мира,дискретитирует плавное течение жизни цикличностью своих критических дней.
Вы прочитали мои мысли,но если бы я это сказал ,то снова бы набросились на меня всем скопом
Либо поменяются внутрисемейные отношения на равноправные
Изменения будут однозначно... Одновременно развиваются оба направления.
1) РАЗВАЛ и
2) ОРИЕНТИРОВКА НА РАВНОПРАВИЕ..
Семья не стоит жизни,а жизнь человеку дана чтобы творить.Женщина высасывает всю енергию,иссушает душу.Побуждает в мужчине низменные страсти,дает пример к предательству всего и всея.Заставляет отказаться от идеалов,разбивает целостную картину мира,дискретитирует плавное течение жизни цикличностью своих критических дней.
Что хорошего можно сотворить при таком негативном отношении к другим? Нет, я не настолько кровожадна. Хотя полагаю, что мне в этой жизни досталось уж точно не меньше, чем вам...;)
И кто вам доктор, если вы сами не сумели найти себе подходящую пару?
Обижайтесь на себя. Так и я... Сама же именно этого выбрала из многих, значит сама и ошиблась...
Liliyah Romanova
11.08.2007, 17:11
Шреку, купіть си чарівних таблеток і життя просвітліє, мозок почне ясніше працювати...
afterstep
11.08.2007, 17:14
купіть си чарівних таблеток і життя просвітліє, мозок почне ясніше працювати...
до уваги модераторів - прихована реклама психотропних засобів, відомих серед певної категорії населення як "колеса"...
New Shrek
11.08.2007, 17:17
"колеса"...
купіть си чарівних таблеток
Траффік Оттава-Львів
(Лукаво.. :) ) Шрек там вас ищет Юлечка... ;)
afterstep
11.08.2007, 17:39
+1 за провокативність ;)
Liliyah Romanova
13.08.2007, 05:34
відомих серед певної категорії населення як "колеса"...
Афтерстеп, чесне слово, ну які на "про це" колеса. Я ж про віагру... ;) :D:D:D
~KOLOBOK~
13.08.2007, 05:44
достаточно ампутации одной части тела и развод...;)
З умовою пришивання її вам i з всiма вuтiкаючими звiдси повинностями.
~KOLOBOK~
13.08.2007, 06:03
Шрек в любой измене участвуют и муж и жена. Как показывает опыт, то мужчины гораздо чаще "позволяют себе" и "позволяли раньше"... А женщина гораздо реже, только когда уже допекли до ручки, но "сразу и навсегда"..
Так что процесс закономерен. Стандартная революционная ситуация. "Женщины уже не хотят жить по-старому, а мужчины хотят по-старому, но уже не могут..." Либо поменяются внутрисемейные отношения на равноправные, либо институт семьи просто изживет себя. Дети будут воспитываться мамой, как это чаще и бывает, а общество будет вынужденно всех бездетных обложить крупным налогом в пользу имеющих детей...
Рiвноправ'я? Хахахаха i пiсяти давайте всi настоячи також.ЖIНОЧКИ, панєнки та виключiть той долбаний телевiзор хоть на секунду i роздивiться де ви - ви жевеte v пострадянському суспiльствi- то вам не грьобана Америка з її правами на свободу- у нас рiвноправ'я було вже бiлше 80 лiт при комунiзмi а ви починаєте кричати шойно. Так, в америцi тут дещо iнакше з правами, тай самi вони в тому ногу можуть зломати,але тiльки не в нас. За яке рiвноправ'я ви говорите? Кому, хто не дає жити? Та мужики трусяться за вами, над вами i пiд вами день i нiч, тiки вам все мало i мало. А ви нiколи не задумувалися чи ви вартi того хоть долi проценту? Вам з самого дитинства нав'язували якi виофiгенноприманливi, як вам варто залишатися безрукою принцесою з задертим носом,але от жизнь так штука- любить ставити все на свої мiсця i тодi виходить досить "мучiтєлна больна за безцельно прожитиє года", ну нє? чи ви i далi кричатимите( тихо в носовичок), що мужики сволочi раз мене оттакенну вони так раком?
Запамьятайте, що ви маєте власне те на що заслуговуєте, нi бiльше нi менше, тому що наше дiло вам запропонувати-ваше-вибрати.
:D LOL lol lol... Oh my Gosh! KOLOBOK with love. Гітін В.Г. з своєю книжкою "Эта покорная тварь женщина" ховається. Continue...:)
Liliyah Romanova
13.08.2007, 07:22
ЖIНОЧКИ, панєнки
Хороший ти хлопець, гарно і мудро пишеш.
Спитаю тебе поради, бо ніяк не можу придумати як допомогти одній жінці.
Вийшла заміж із безумного кохання. Хлопців мала - греблю гати, а вибрала одного. Освічений, інтелігентний. Хоча за ним дівчата дуже не бігали. Вона просто побачила у ньому більше, ніж інші. Не те, яким він себе показує, а те, яким він є. Поринула у почуття з головою і відкинула усіх своїх коханці заради нього.
Прожила із ним сім років. Ніколи про зраду навіть не думала. Була така наївно щаслива, що дуже багато друзів постійно їй докоряли, що не можна бути наївною аж настільки. Якби ж вона слухала. Вона крім всього стала й до інших людей дуже наївною та довірливою. Розповідала кожному та кожній, які вони з чоловіком щасливі, яка вона закохана. Що ось уже 7 років, а ніби лише перші тижні її кохання.
І от одного дня вона раптом відчула, що щось не так. Що він ніби чужий став. Вона довго шукала причин, правда, все у собі. Аж поки одні "добрі люди" не донесли, що її чоловік її зраджує. Про те, як її це підкосило, говорити, мабуть, марно. Вона по якомусь часі витягнула признання зі свого чоловіка. Він дуже каявся. Вона простила і чекала, що усе буде, як було.
Але попри те, що вона ніби цю зраду, цей біль і обман пережила, схоже, що не пережив цього він. Йому ніби очі їсть, що вона отак легко пробачила і далі любить. Він почав принижувати її. Ударив кілька разів. Не можна сказати, що без причини. Вдарив за дурне слово. Тільки чи то причина? Вона ж не змінилася, часто могла щось не те ляпнути, але ніколи їй цього за зле не мав. А тут - при дітях. І скільки вона не намагалася про це поговорити, нічого це не давало. Тільки й слухала, що образи в свою сторону. І знову ж таки при дітях.
Через таке трактування біль зради вернувся до неї. Вона почала часто плакати, виглядала взагалі на кілька років старшою. Те, що зламалася, було видно.
А якийсь час тому зблизилася з чоловіком, котрий міг просто зрозуміти її, розрадити. То ніби була дружба лише, але вона закохалася. У її житті було стільки болю, стільки темряви, що цей маленький промінчик світла виявився її порятунком від зачахання, від сухого виконування обов"язків, від враження, що постійно віддається на самоґвалтування або просто ґвалтування. Її трактували як предмет, а тут з"явився хтось, хто побачив у ній ту, ким вона була. Побачив у ній прекрасну, глибоку жінку. Жінку, про яку мріяло багато чоловіка, а про що вона цілковито забула. Кохання того іншого відкрило їй очі на себе, на ту, ким вона насправді була. Її зараз просто не впізнати, вона вся аж розцвіла. Аж світиться.
Але її мучить совість. Мучить, бо обіцянку вона давала своєму чоловікові, бо прирікала йому усе аж до смерті.
ЩО порадити такій жінці? Повертатися у пекло? Чи осуджувати її за зраду? Чи це зрада з її боку? Чому вона зраджує, якщо так? Щиро кажучи, коли подумаю, яка вона щаслива була, які чудові у неї діти, то язик не повертається сказати, аби подавала на розлучення. Але була свідком і того, як чоловік при інший процідив їй крізь зуби "заткнися". І язик не повертається сказати, що має покинути свого коханця, завдяки якому віджила і знову стала красивою жінкою.
Що би ти їй порадив?
Запамьятайте, що ви маєте власне те на що заслуговуєте, нi бiльше нi менше, тому що наше дiло вам запропонувати-ваше-вибрати.
А если все меньше и меньше есть из чего выбирать толкового? :)
Дело не в том даже, что измельчал мужик, а в том что у нас уже давно женщин больше мужчин. То война гражданская, то война 2-я мировая, то Афганистан (это уже мои свестники), то перестройка (которую тоже мужчины пережили хуже)..
у нас рiвноправ'я було вже бiлше 80 лiт
Наше равноправие больше всегда распространялось на равный доступ до лопаты. Даже в колхозе женщины прополкой занимаются, а мужчина уже точно бригадир. Моя же бабушка и просто шахтером успела поработать, женщин из шахты вывели уже после войны, а до этого они в забое вагонетки таскали...
Равноправие же реальное, то равный доступ не только до образования, но и до карьрных ступеней тоже..
~KOLOBOK~
13.08.2007, 08:05
Що би ти їй порадив?
Лiле,дуже чудова розповiдь, тiки я про те що смачнiше яєчниця обжарена з двох бокiв.Може варто i його думку вислухати? Я не вiрю що будь-яка людина чи то жiнка, чи чоловiк,зауваж), якi є СIМЕЙНО-орiєнтованими зможуть от-так нi з того нi з сього створити халепу.Ось такий давненький творик валяється в мене, то може це наведе на якiсь роздуми?
Тебе решать, какой жизнью..
Два монолога. Две жизни.
1. Жизнь первая.
- Привет Серега!
Откуда-то из серой массы раздался знакомый голос. Я повернулся – так и есть. Вот он стоит, улыбается мой друг детства Леша.
- Привет Леша. Сколько лет сколько зим. Наверное, лет 12 не виделись?
- Чтоб быть точным 11
- Ну что за встречу устроим маленькую бытовушку
- Даже не вопрос!
Мы зашли в ближайший магазин с целью приобрести «конины» ну и закусить.
- Девушка бутылку «Десны», лимончик и пиво.
Дальнейшее я пропущу, а перейду сразу к ответу на вопрос друга «ну как ты?»
- Да вот понимаешь, чем старше становлюсь, тем больше начинаю задумываться о своей жизни. И чаще всего прихожу к выводу, что что-то в моей жизни не так. Уже ведь 10 лет в браке – и что: детей нет, своего угла нет, 12 лет работаю водителем, а что дальше? – ведь мне через 2 месяца будет 30. Да что там материальные блага. Понимаешь за 10 лет у меня и друзей как таковых неосталось. Все было брошено ради любимой….. Эх бля…
В начале нашей совместной жизни ради нее я переставал общаться со всеми знакомыми – «я твоя жена и я твой лучший друг». Встречи с друзьями стали как редкое исключение, и то – «я не пойду с тобой, мне не интересно общаться с твоими друзьями и с их подругами», а потом – «почему ты никогда меня с собой не берешь?»… Эх…
Ты помнишь, я тогда работал в ЧП, так вот ради любимой супруги я уволился с ЧП – «разве это деньги 100 у.е., ну и что, что с 10 до 16, ну и что, что два дня выходных». И пошел я работать к «хозяевам жизни» за 200 у.е. Работа – врагу не пожелаю – по 4 суток не был дома и это при условии, что не выезжал за пределы города. Нувориш жил в своё удовольствие – кабаки, казино, девки, сауны и т.д. – а ты сидишь сутками в джипе и только поддакиваешь ему да улыбаешься. Если выдавался выходной - то спал сутками – а также выслушивал все то что думает моя половина :«ты не уделяешь мне внимание, я в выходные хочу проводить с тобой, а ты только спишь». И это при условии, что она 5 лет вообще нигде не работала. Перешел вот недавно на другую работу на СТО, оно только открылось… Хм… на 150, но с 8 до 17 и воскресенье выходной, посмотрим, устроит ли семью…Потом она устроилась на работу… Что там мои 200 у.е. против её 500. Если раньше мы себе оставляли половину моей зарплаты, а вторая увозилась теще – «им там тяжело, маме, папе, моему брату и его семье», а мои родители живут на пенсию и типа им «легко». То теперь теще отвозилось 400 у.е. и 100 она тратила на себя – «мне надо косметика, туфли, юбка и т.д.». Так что жили на мои 200. А я тратил… аж смешно… - одни туфли в год, зимняя обувь на три года, да джинсы и пару футболок и свитеров в год. И то если покупалось мне, то собирался целый совет – за какую цену, каким цветом, каким фасоном. А себе она покупала молча, мое мнение ей было безразлично. Помнишь, была в моде женская обувь на высокой подошве? Я был против неё изначально – представь, девушка в возрасте 28 лет и в подростковой обуви – смешно. И что – прихожу как то домой – стоят, говорю зачем купила, ты же знала что я был против – «а мне понравились» - ты же не будишь их носить буквально через пару месяцев – «ну и что»… Эх бля…А дети – это вообще больной вопрос. Так уж вышло, что ей по-женски лечиться надо, чтоб иметь детей. Сколько раз с ней разговаривал: давай собирать деньги на операцию, на пробирку… вообще надо что-то делать с этим. И что – « еще успею…у нас нет денег на пробирку…», ну, в общем в таком же духе…Что-то я рассказываю, а сам думаю, что превратился я в какого то подкаблучника. И думаю, что и за того, что в самом начале все делал ради нее, как говориться плюнул на себя ради нее. А по….Извини, мобильник – да Света, да …не кричи сейчас прейду...Ну что Леха пока, еще увидимся...
* * *
2. Жизнь вторая.
- Привет Леха! Как дела?
- Привет Серега! Я смотрю, ты изменился за три года
- Да есть немного, столько всего произошло… Ну что за встречу устроим маленькую бытовушку?
- Девушка, бутылку «Хенеси», лимончик, баночку икры, булочку и пиво...
Видишь Леша, как изменилась у меня жизнь за три года. И я думаю, что знаю благодаря кому. Вот посмотри – это Артур Сергеевич, мой сынуля, здесь ему 1 год…
В тот год, когда мы с тобой тогда встретились я развелся со Светой… Это было в мае… Сколько всего я о себе узнал нового…Все-таки некоторых людей деньги очень сильно портят…Оказалось, что все покупалось только на ее деньги и только она содержала меня и моих родителей… Короче отдал я ей все что накопили за 10 лет совместной жизни… Ну не будем о кошках…
В августе я познакомился с Наташей, случайно в кафе. Оказалось, что мы живем в одном районе, учились в одной школе и даже есть общие друзья. Она младше меня на 8 лет. Стали встречаться. Через полгода расписались. А потом родился Артур. Давай выпьем за его здоровье
… Я сейчас работаю на том же СТО, что и три года назад, только уже не водителем за 150, а начальником отдела за 800 у.е., месяц назад повысили с менеджера. И вообще я и не знал что жизнь так хороша…
Вот мы с тобой Леша поговорили, и вот что мне пришло в голову – у меня как бы было две жизни: до Наташи и с Наташей. Я вот с ней живу почти уже три года и думаю что только благодаря ей я стал МУЖЧИНОЙ во всех смыслах этого слова. С началом наших серьезных отношений она мне сказала – «я буду создавать тебе все условия, чтоб в семье тебе было лучше всего, чтоб со мной ты всегда чувствовал себя комфортно, но для этого ты должен обеспечивать свою семью, оберегать её. Ведь ты и только ты должен знать, и решать как будет жить твоя семья». Для меня по началу было боязно, что все должен решать я. Но именно это сподвинуло меня действовать. Наташа всегда советуется со мной во всех вопросах, даже покупка косметики происходит с моего согласия. Что денег не хватает или мало получаю – вообще ни разу не услышал. Куда бы я не пошел, куда бы она не пошла - мы всегда вместе… К нам стали приходить в гости, да и нас приглашают, для меня это было непривычно. И вообще о своей новой жизни я могу рассуждать очень долго, я вижу смысл в своей новой жизни. Я могу с уверенностью сказать: Я счастливый человек, и меня сделала таким моя семья. И пот……….Извини мобильный...
- Привет дорогая! Я встретил своего друга, которого не видел 3 года…….. Почему не идем домой?... Хм… Извини просто был рад встрече……Сейчас узнаю…
- Леша ты жареную картошку любишь?
- Да, любит. Все Наташенька через 20 минут будем. Целую.
-Леша извини, что сразу не пригласил. Пойдем, продолжим в более приятной обстановке, чем на лавочке. Сейчас зайдем в магазин, а потом ко мне – познакомлю с Наташей и Артуром. Наташа будет очень рада познакомиться с моим другом. Она сама это сказала по телефону…
Сорi за ваговий пост,але думаю воно того варто.
якi є СIМЕЙНО-орiєнтованими зможуть от-так нi з того нi з сього створити халепу.
В том-то и дело, что у мужчин часто семейная ориентация дает трещину. Не видела еще ни одного, чтобы "нигде, ни с кем и никогда"...
Просто в мужчине нельзя так уж растворяться...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 08:14
А если все меньше и меньше есть из чего выбирать толкового?
Дело не в том даже, что измельчал мужик, а в том что у нас уже давно женщин больше мужчин. То война гражданская, то война 2-я мировая, то Афганистан (это уже мои свестники), то перестройка (которую тоже мужчины пережили хуже)..[/quote]Ну, а ви ще й перебираєте... :D Жарт звичайно,але у вашому текстi я побачив покрайнiй мiрi три взаємосуперечностi.
~KOLOBOK~
13.08.2007, 08:15
Равноправие же реальное, то равный доступ не только до образования, но и до карьрных ступеней тоже..
Мля, а менi дайте дозвiл РАЖЖАТЬ!
~KOLOBOK~
13.08.2007, 08:17
В том-то и дело, что у мужчин часто семейная ориентация дает трещину. Не видела еще ни одного, чтобы "нигде, ни с кем и никогда"...
Просто в мужчине нельзя так уж растворяться...Те саме можу заявити за прекрасну половину, будемо стояти чи йдемо вперед?
а ви ще й перебираєте... Жарт звичайно,але у вашому текстi я побачив покрайнiй мiрi три взаємосуперечност
нет противоречий.. Не выбирать не можем, так как не для себя выбираем, а для будущего своих детей. Ошибаемся потому, что выбирать особо не из чего. А так, как нам все равно надо детей поднимать, то нам нужно и карьерно-финансовое равноправие. А то получается, что дети остаются на маминах плечах, а маме норовят платить так, как будто ей это "только на булавки".. Раз я сама поднимаю 2-х, то я и есть глава семьи, потому что, при любом раскладе, я их не брошу и постараюсь поставить на ноги...
Мля, а менi дайте дозвiл РАЖЖАТЬ!
Да толку то с этого будет для вас мало, если вас тоже ограничить в карьерно-финансовом вопросе. Будете голодать вместе...
Те саме можу заявити за прекрасну половину, будемо стояти чи йдемо вперед?
Для того, чтобы идти вперед, то надо для начала уяснить некоторые вещи.
1) если вы "позволяете себе"
2) то и ваша "половина", рано или поздно "позволит себе"...
Так что сразу выбирайте, что вас устраивает? Прощать или просто не провоцировать?
~KOLOBOK~
13.08.2007, 08:39
нет противоречий.. Не выбирать не можем, так как не для себя выбираем, а для будущего своих детей. Странна АдАнАкА. А якже рози - мiмози- любовф до гробу? Такий макаром, як ви написали, це обирають селекцiонери кнура до матки, а ми ж бо нiб не свинi...люди!Ошибаемся потому, что выбирать особо не из чего.Аха а виховували їх такими звичайно чоловiки, от собаки такi га? А так, как нам(!!!?????!!!це кому нам?))) все равно надо детей поднимать, то нам нужно и карьерно-финансовое равноправие.Абсолютно погоджуюсь, я тоже хочу бути президентом якось хоча б задрипаної країни.А то получается, что дети остаются на маминах плечах, а маме норовят платить так, как будто ей это "только на булавки".. Раз я сама поднимаю 2-х, то я и есть глава семьи, потому что, при любом раскладе, я их не брошу и постараюсь поставить на ноги...Цiкаво, дуже цiкаво, а ви пробували подавати в книгу рекордiв Гiнесса заяву про непорочне зачаття аж 2ох дiтей? Здається за це i премiальнi можна вiдхватити по Нобелiвськiй премiї в сферi оплодотворення. Дерзайте шоновна- все у ваших же руках, як то кажуть!
~KOLOBOK~
13.08.2007, 08:43
Да толку то с этого будет для вас мало, если вас тоже ограничить в карьерно-финансовом вопросе. Будете голодать вместе...
Ой, ой якi ж ви все таки пiдступнi дiвчиська, а я думав побачу лозунг тiпа "партiя сказала нада - комсомол отвєтiл-єсть!" Хм i дай вам кермо пiсля того, тьху ти.
Колобок, судя по всему вы слишком молоды, чтобы понять... :) ничего, это с возрастом пройдет..
Любая женщина подсознательно выбирает, в первую очередь, не любовника, а отца своих детей... Вы об этом не знали? :)
Дело не в самом воспитании. Для каждого есть своя идеальная половинка, но если идеальная погибла в бесконечных войнах, то выбираешь из того, что подходит "более-менее" и думаешь. что это навсегда. Он не виноват, просто так получилось...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 08:45
Для того, чтобы идти вперед, то надо для начала уяснить некоторые вещи.
1) если вы "позволяете себе"
2) то и ваша "половина", рано или поздно "позволит себе"...
Так что сразу выбирайте, что вас устраивает? Прощать или просто не провоцировать?
Прощасти повокацiю, чи провокувати на прощення? Як бечите тут питаня як стрибок з пiдвипiдвертом.
Прощасти повокацiю, чи провокувати на прощення? Як бечите тут питаня як стрибок з пiдвипiдвертом.
Здесь вам никто не поможет, все в ваших руках.. :)
Только никогда не забывайте простую истину: "Как аукнется, так и откликнется.."
New Shrek
13.08.2007, 08:50
Для того, чтобы идти вперед Ви туть вперед не просунутесь, Ви не розумієте про що мова,уж извинитє....
Ви туть вперед не просунутесь, Ви не розумієте про що мова,уж извинитє....
Шрек, солнышко над нами одинаково светит, самый понимающий нашелся.. :)
New Shrek
13.08.2007, 08:54
Любая женщина подсознательно выбирает, в первую очередь, не любовника, а отца своих детей... Вы об этом не знали? Мі об єтом знали прекрасно,с младіх ногтей,а потом она ищет ...ех жаль что нельзя здесь писать....трахальщтика
New Shrek
13.08.2007, 08:56
самый понимающий нашелся..
Я имел ввиду что у нас с вами лично разніе национальности,разное вследствии єтого воспитание,різні ментальності,тому Ви трохи не в"їзджаєте про що говорить ~KOLOBOK~
New Shrek
13.08.2007, 08:58
недаром я говорив сину ,що краще вже би ефіопку собі найшов, ніж росіянку
Мі об єтом знали прекрасно,с младіх ногтей,а потом она ищет ...ех жаль что нельзя здесь писать....трахальщтика
Шрек, а вам не приходило в голову, что вы слишком требовательно-неласковы? У меня свекры прожили лет 25 и равелись, то я от него только и слышала в сторону свекрови: "не твое дело", "оно тебе надо", "можно подумать ты в этом понимаешь"...
Вот она и ушла к такому же немолодому, но там "ты у меня красавица", "а ты у меня самый умный", "родная ты устала", "как мне с тобой спокойно "..
~KOLOBOK~
13.08.2007, 09:03
Колобок, судя по всему вы слишком молоды, чтобы понять... :) ничего, это с возрастом пройдет..Шановна повiрте, я скiки живу стiки вдячний своїм вчителям...Кожному осiбно, за все що навчили, тому якщо ваша ласка навчiть отрока своєї життєвої мудростi, можливо тодi йому стане легше на тому бiлому свiтi, i нарештi прийде щастя i спокiй в його душу, i нарештi вiн перестане котити бочку на особi вашої статi i буде вам безмiрно вдячний, i нестиме вас в своїх молитвах похвали Богу до кiнця i навiки амiнь.
Любая женщина подсознательно выбирает, в первую очередь, не любовника, а отца своих детей... Вы об этом не знали? :)Странна аднака чому наприклад хiмiк-ботанiк має бiльше Айкю,але програє тому самому сIроЖi з чорним Бумером, чи, наприклад, той же самий сIроЖа не має шансiв нi в яку з стосовно голубокого бльондина з торсом в пiвметра? Яке це має вiдношення до дiтей?
Дело не в самом воспитании. Для каждого есть своя идеальная половинка, но если идеальная погибла в бесконечных войнах, то выбираешь из того, что подходит "более-менее" и думаешь. что это навсегда. Он не виноват, просто так получилось...Шановна, як казав мiй вуйко :"просто так дiти i получаються."
Я имел ввиду что у нас с вами лично разніе национальности,разное вследствии єтого воспитание,різні ментальності,тому Ви трохи не в"їзджаєте про що говорить ~KOLOBOK~
Национальности то одинаковые, но а менталитет разный. Только вы не заметили, что наш менталитет ваших женщин больше устраивает...
У меня соседка жила с Западной, то от мужа-самодура аж в Днепропетровскую область сбежала с 4-мя сыновьями. Сама их и подняла. Как напьется, то с топором за ней гонялся. Это такая любовь с ревностью была. Убегала петляя, как заяц, что б не нашел. И не надо хамить. Она как раз сама жизнь прожила, не для замужа убегала, а чтоб детям спокойно жилось.
~KOLOBOK~
13.08.2007, 09:09
Тай скажете, Шрек ви шо тьху-тьху(стукаю себе по башцi) ше накаркаєте, "нєгдзе нiма такiх пєнкних дзевчент як тилько ве Львове". ;)
i нарештi вiн перестане котити бочку на особi вашої статi i буде вам безмiрно вдячний, i нестиме вас в своїх молитвах похвали Богу до кiнця i навiки амiнь.
Начните с малого... Не стоит никого ни в чем обвинять, не стоит и обожествлять. Примеряйте все на себя "а как бы мне самому было?"... И все будет в порядке...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 09:14
Шрек, а вам не приходило в голову, что вы слишком требовательно-неласковы? А вам нiколи на думку не спадало, що це набiр-по-мiнiмуму? У меня свекры прожили лет 25 и равелись, то я от него только и слышала в сторону свекрови: "не твое дело", "оно тебе надо", "можно подумать ты в этом понимаешь"...
Вот она и ушла к такому же немолодому, но там "ты у меня красавица", "а ты у меня самый умный", "родная ты устала", "как мне с тобой спокойно "..Старi, як дiти, їй богу.
Старi, як дiти, їй богу.
Доброе слово и кошке приятно... Вот от такого отношения и сбегают рано или поздно...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 09:21
Начните с малого... Не стоит никого ни в чем обвинять, не стоит и обожествлять. Примеряйте все на себя "а как бы мне самому было?"... И все будет в порядке...
Так це ж друга заповiдь Господня, про свого ближнього...
Так це ж друга заповiдь Господня, про свого ближнього...
Не каждый из знающих заповедь, ее придерживается. Особенно в отношении к жене или мужу...
Моральные ценности универсальны...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 09:34
Доброе слово и кошке приятно... Вот от такого отношения и сбегают рано или поздно...
Мадам ви правильно замiтили, вiд доброго слова часто ше i роги ростуть.
~KOLOBOK~
13.08.2007, 09:39
Не каждый из знающих заповедь, ее придерживается. Особенно в отношении к жене или мужу...
Моральные ценности универсальны...
То може "Бог їм тодi суддя",а ми не вправi?
Мадам ви правильно замiтили, вiд доброго слова часто ше i роги ростуть.
Как раз доброе слово упреждает рогатую болезнь у мужчин. А вот те, кто не хочет пользоваться набором добрых слов, как правило, нарываются на неприятности....
~KOLOBOK~
13.08.2007, 09:44
Ми топчемося на мiсцi, тому самому, як двайцi постiв назад.
Ми топчемося на мiсцi, тому самому, як двайцi постiв назад.
Это потому, что у вас 2 взаимоисключающих свода неписанных моральных законов в кармане.
1-для себя любимого
2-для женщин
Поэтому и толку от этих пояснений нет, что вы пользуетесь не одним общим для всех законом, а тем, который вам удобнее в данный момент..
Так же поступает и Шрек, но его я хоть понять могу. Он один сына воспитывает, вот и обозлился на весь женсовет. Если бы так женщины на мужчин так рьяно злились за то, что сами детей воспитывают, то жизнь на планете просто б вымерла.. :)
New Shrek
13.08.2007, 09:49
Убегала петляя, как заяц,жаль что не догнал
~KOLOBOK~
13.08.2007, 09:55
жаль что не догнал
Додайте Шрековi з десяток карм, я аж себе трохи здоровшим почув( а то середина Серпня i температурою ся бавлю, ох) :D
жаль что не догнал
Это уже не шутки, Шрек. С топором гонялся за ней, смогла среди лета спрятаться в комнату-холодильник между туш говядины и свинины... Простыла до воспаления легких. Он же не только за ней, он так же и за мальчишками гонялся. Придурок, одним словом..
~KOLOBOK~
13.08.2007, 10:01
Это потому, что у вас 2 взаимоисключающих свода неписанных моральных законов в кармане.
1-для себя любимого
2-для женщин
Поэтому и толку от этих пояснений нет, что вы пользуетесь не одним общим для всех законом, а тем, который вам удобнее в данный момент..
Так же поступает и Шрек, но его я хоть понять могу. Он один сына воспитывает, вот и обозлился на весь женсовет. Если бы так женщины на мужчин так рьяно злились за то, что сами детей воспитывают, то жизнь на планете просто б вымерла.. :)
Ви як нiколи правi, Шрека я тут розумiю блище нiж вас всiх разом взятих.I як будемо жити далi?
Ви як нiколи правi, Шрека я тут розумiю блище нiж вас всiх разом взятих.I як будемо жити далi?
А вы попробуйте понять и меня. Я одна не 1-го, а 2-х сыновей воспитываю. А Оля, кстати из Сиэтла, одна 4-х сыновей...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 10:14
А вы попробуйте понять и меня. Я одна не 1-го, а 2-х сыновей воспитываю. А Оля, кстати из Сиэтла, одна 4-х сыновей...
Так чи я ж проти? Тiки ви менi розказуєте якi всi мужики сволочi i нездари,але наприкладi, я ж бачу зовсiм iнше...
п.с.Панi Ользi теж привiт, як старим знайомим.
Тiки ви менi розказуєте якi всi мужики сволочi i нездари
Не это я рассказываю, не могу же я, в конце концов, своих сыновей в тот список определить..:shy:
Я говорю о том, что свод моральных законов не мужской или женский, он просто один для всех.
А равноправие в карьрном росте женщинам понадобилось потому, что все чаще и чаще именно поневоле становятся главой семьи, т.е. сами детей поднимают. Не знаю, как в США, но у нас остаешься полностью со всеми проблемами один на один, от государства пшик. Я еще от них ничего и никогда не получала и уже не получу...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 10:30
Не это я рассказываю, не могу же я, в конце концов, своих сыновей в тот список определить..:shy:
Я говорю о том, что свод моральных законов не мужской или женский, он просто один для всех.
А равноправие в карьрном росте женщинам понадобилось потому, что все чаще и чаще именно поневоле становятся главой семьи, т.е. сами детей поднимают. Не знаю, как в США, но у нас остаешься полностью со всеми проблемами один на один, от государства пшик. Я еще от них ничего и никогда не получала и уже не получу...
Ну а мужики то зараз бiльше мають? Може й мають аLе й вмирають скорiше, ви тоже хочете такого?
п.сОт то полiтика, ну давайте звалимо все на третього- державу i її закони...
Ну а мужики то зараз бiльше мають? Може й мають аLе й вмирають скорiше, ви тоже хочете такого?
Я хоту не так много, чтобы мои дети не голодали и были одеты и обуты, пока еще сами не стали на ноги. А то мне мой бывший высылает такую сумму, что мне было бы проше самой ему ее проплатить, что б только он хотябы детей одел и обул. Мужчине больше дается для того, чтобы с него и спрос был больше, а не для того, чтобы ему легче жилось...
New Shrek
13.08.2007, 10:44
А Оля, кстати из Сиэтла, одна 4-х сыновей...Ще на старому форумі вона виставляла фото свого американського чоловіка
Ще на старому форумі вона виставляла фото свого американського чоловіка
тот который для перезда в США женился?
~KOLOBOK~
13.08.2007, 10:48
Я хоту не так много, чтобы мои дети не голодали и были одеты и обуты, пока еще сами не стали на ноги. А то мне мой бывший высылает такую сумму, что мне было бы проше самой ему ее проплатить, что б только он хотябы детей одел и обул. Мужчине больше дается для того, чтобы с него и спрос был больше, а не для того, чтобы ему легче жилось...
Запитаємося незалежного експерта.
Шрек а ви мiлiонер?
Запитаємося незалежного експерта.
нашел независимого эксперта... :) :) :)
Кстати, вопрос о миллионах и не стоял... Вопрос о том, что почему моя зарплата при разводе делится на 3-х, а доход мужа только на него одного? Он что перестал быть ответственным за жизнь своих сыновей?
New Shrek
13.08.2007, 10:59
нашел независимого эксперта... вотум недовір"я
~KOLOBOK~
13.08.2007, 11:00
нашел независимого эксперта... :) :) :)
Кстати, вопрос о миллионах и не стоял... Вопрос о том, что почему моя зарплата при разводе делится на 3-х, а доход мужа только на него одного? Он что перестал быть ответственным за жизнь своих сыновей?
Ой забув доставити смайлiки.Оказується у вас теж є чоловiк, хм, цiкаво, цiкаво. Шо ж вiн "така поганка" мiльйонами нехоче дiлитися?
~KOLOBOK~
13.08.2007, 11:01
вотум недовір"я
Я вже й мовчу.:) :) :)
Ще на старому форумі вона виставляла фото свого американського чоловіка
Ну ти диви! :) Другий раз приходжу на форум після тривалої відсутності і вдруге застаю, що Шрек про мене пльотчить.:clapping: Нема в мене, Шреку, ніякого американського чоловіка. І не було ніколи. І нічиїх фотографій я не виставляла. Може Вам приснилося, прошу пана? ;)
Може Вам приснилося, прошу пана?
Оля, он просто забыл, что сыновья тоже вырастают. :) Фото сына спутал...
Ой забув доставити смайлiки.Оказується у вас теж є чоловiк, хм, цiкаво, цiкаво. Шо ж вiн "така поганка" мiльйонами нехоче дiлитися?
Не он "поганка" законы дурацкие, мужчинами для мужчин писанные. Любой же человек воспользуется тем, что ему удобно...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 11:09
Любой же человек воспользуется тем, что ему удобно...
Ну а вам хто не дає?
Ну а вам хто не дає?
законы дурацкие, мужчинами для мужчин писанные.
Надо законы сначала переписать, но я того уже не застану...
~KOLOBOK~
13.08.2007, 11:16
Надо законы сначала переписать, но я того уже не застану...
Ой шановна, тiки менi не треба закидати. Хто збирається у судi, коли йде розгляд про надання опiкунства над дiтьми? Напевно один мужик , тай то батько тих дiтей.Так шо не тре ля-ля наш гуманний суд вже повiрте "самий гуманний".
New Shrek
13.08.2007, 11:52
Фото сына спутал...Нічого я не спутав,коли були виставлені фото про поїздку Оля в Чикаго там було фото мужика років 60 і кокетливий підпис"А це хто?..."
Нічого я не спутав,коли були виставлені фото про поїздку Оля в Чикаго там було фото мужика років 60 і кокетливий підпис"А це хто?..."
На городі бузина, а в Києві дядько!:crazy:
Я ще в Чикаго ніколи не була.То Ліля нам свої чикагські фотки виставляла. :) А я пам"ятаю виставляла одного разу фотку Читателя, яку він мені висилав. Бо тоді майже всі свої виставляли, а Читатель скромничав...
Таке було. Але Читатель, здається, в Обухові проживає. :) От як плітки робляться. А я думала, що то тільки в жінок....;)
А я думала, що то тільки в жінок....
То Шрек "від лютої зненависті до жіноцтва :) :)"
New Shrek
13.08.2007, 12:54
Ой !и из чего Вы это взяли....
Ой !и из чего Вы это взяли....
Давно просто присматриваюсь...
Один холостой и неженатый, сам сына воспитывает. Хотела возвести вас в положительные герои, а вы постоянно срываете возрастание своего имиджа... Эх-ма, ..... :) :) :)
Ой шановна, тiки менi не треба закидати. Хто збирається у судi, коли йде розгляд про надання опiкунства над дiтьми? Напевно один мужик , тай то батько тих дiтей.Так шо не тре ля-ля наш гуманний суд вже повiрте "самий гуманний".
А ви вже, часом, Сіетл з Україною не плутаєте? Тут усе так як вам подобається. А у Сіетлі так, як подобається вже мені. :)
Liliyah Romanova
13.08.2007, 16:42
Лiле,дуже чудова розповiдь, тiки я про те що смачнiше яєчниця обжарена з двох бокiв.
З двох боків, то з двох.
Йому було важко. Мав важкий час так би мовити. На роботі проблеми були досить серйозні. А тут підвернулося дівчисько, що саме лізло в руки. Він спершу ніби опирався, а потім здався. Просто його жінка така, що вона не жаліє в буквальному сенсі. Не буде говорити, який ти бідний, нещасний, змучений. Вона просто створить йому умови для відпочинку. Приготує йому м"ятного чаю, поцілує ніжно і забере дітей до парку, аби він міг відпочити і розслабитися. Та, з котрою зрадив, просто його жаліла, словесно. На що він і повівся. Дивно, звичайно, бо ніби жінки люблять вухами, а не чоловіки. Ну а потім він просто почав жінку до тієї іншої порівнювати і все, немила йому стала.
Але ти на моє питання не відповів. Що би ти їй сказав? З її боку то зрада?
До речі, ти твориш кличний відмінок мого імени на кшталт деяких чоловічих імен. Мені то приємно, звичайно, але форма ЛілЮ мені більше до вподоби. ;)
This is not my business but... до повної картини не вистачає портрету любителя поскубати капусту в чужому городi. :agree:
Liliyah Romanova
13.08.2007, 17:41
до повної картини не вистачає портрету любителя поскубати капусту в чужому городi.
Я розмовляла лише з жінкою та близьким приятелем її чоловіка. За того третього фактично нічого не знаю. Вона у нього по вуха закохана. Стандартні речі: турботливий, уважний, море любові і хороших слів.
New Shrek
13.08.2007, 17:44
портрету любителя поскубати капусту в чужому городi. в мене був друг ,то він на спор знімав на вулиці ,за пять хвилин любу по заказу...і до рання .Раніше не відпускала ,так льодянець подобався
Liliyah Romanova
13.08.2007, 18:07
Ой, шреку, я вас прошу. Хто таким не бавився?
Причому чоловіка спокусити набагато легше, навіть якщо він цього не хоче. Жінку, яка не хоче, хоч трісни, не спокусиш.
в мене був друг ,то він на спор знімав на вулиці ,за пять хвилин любу по заказу...і до рання .Раніше не відпускала ,так льодянець подобався
Ну. хорошо хоть не сказали, а вот я сам в молодости...
Друг мог быть и психологом получше вас и соображать к кому стоит попробовать подойти, а кого и лучше обойти стороной...
Стандартні речі: турботливий, уважний, море любові і хороших слів.
невдаха яким жiнки не цiкавились як мужчиною
Неудачники так себя не ведут. Вони ходять насуплені й ціни собі ніяк не складуть, тільки їх ніхто не помічає. Таких гордих неприступних й нелагідних.....
в мене був друг ,то він на спор знімав на вулиці ,за пять хвилин любу по заказу...і до рання .Раніше не відпускала ,так льодянець подобався
Причому чоловіка спокусити набагато легше, навіть якщо він цього не хоче. Жінку, яка не хоче, хоч трісни, не спокусиш.
Cочи. Пляж. Лежит шикарная девушка,загарает. За ней наблюдает мужчина. К ней подходят разные представители мужского пола, она всех дружно отшивает. ну мужик смотрит день, два, три на четвертый не выдерживает подходит и говорит _ Девушка, вот мне интересно, вы такая шикарная, на отдыхе к вам подходит столько мужчин, а вы всех отшиваете, почему? - молодой человек, вы кем работаете? -Слесарем на заводе... - а теперь представьте, приезжаете вы в Сочи на пляж, отдыхать, а кругом станки, станки, станки...
Liliyah Romanova
13.08.2007, 19:19
швидше всього невдаха яким жiнки не цiкавились як мужчиною, що не навiв порядку у свой сiм'ї
Сім"ї? Якій сім"ї?
Liliyah Romanova
14.08.2007, 01:47
Аха а виховували їх такими звичайно чоловiки, от собаки такi га?
Тю, і звідки ти такий мудрий узявся? ;)
Невже не знаєш, що діти не роблять те, що їм кажуть, а НАСЛІДУЮТЬ? У певних вікових стадіях діти наслідують батьків по черзі. Так що у ранньому віці по дитині видно (якщо хлопчик), яка мама, а у пізнішому - який тато.
~KOLOBOK~
14.08.2007, 04:27
З двох боків, то з двох.
Йому було важко. Мав важкий час так би мовити. На роботі проблеми були досить серйозні. А тут підвернулося дівчисько, що саме лізло в руки. Він спершу ніби опирався, а потім здався. Просто його жінка така, що вона не жаліє в буквальному сенсі. Не буде говорити, який ти бідний, нещасний, змучений. Вона просто створить йому умови для відпочинку. Приготує йому м"ятного чаю, поцілує ніжно і забере дітей до парку, аби він міг відпочити і розслабитися. Та, з котрою зрадив, просто його жаліла, словесно. На що він і повівся. Дивно, звичайно, бо ніби жінки люблять вухами, а не чоловіки. Ну а потім він просто почав жінку до тієї іншої порівнювати і все, немила йому стала.
Але ти на моє питання не відповів. Що би ти їй сказав? З її боку то зрада?
До речі, ти твориш кличний відмінок мого імени на кшталт деяких чоловічих імен. Мені то приємно, звичайно, але форма ЛілЮ мені більше до вподоби. ;)
Їде в поїздi одружений чоловiк i одружена жiнка. Ну дорога довга, слово- по словi, договорилися до того що якi сiмї в них поганi i вирiшили вiдiмстити.Ну о так десь по деякiм часi, вже си лежать восiбно,тай той хлоп каже: "ну я їй вiдомстив, ну я їй вiдомстив",а жiнка:"Ой а я би ше помстилася".
Лiлю, їм розмовляти про то тре було ще до того,а не чекати коли рак на горi свисне. Я розумiю, що то не є легко, особливо з чоловiком, вийти на вiдверту розмову,але ж вони нiби подружжя, нiби клялися одне одному " в бiдi, в горi, все разом" i тд.
Вiд того що вона "вiдiмстить" йому, нiчого не помiняється в лiпшу сторону.Най вибирає сама, що йй важнiше сiм'я чи вона сама, бо через щось одне тре буде переступити...так само, як i йому.
А батько мого товариша говорив: "Эрик, никогда не женись на хохлушке"., і будь мудрий...:)
Допис від Doc.
швидше всього невдаха яким жiнки не цiкавились як мужчиною, що не навiв порядку у свой сiм'ї
Сім"ї? Якій сім"ї?
Бойфренд не одружений часом?
Liliyah Romanova
14.08.2007, 05:24
Бойфренд не одружений часом?
Ніби ні, з того, що знаю. А то має значення?
Ніби ні, з того, що знаю. А то має значення?
Для мене- ні, бо я нічого радити цій жінці не збираюся, для Вас- так.
Liliyah Romanova
14.08.2007, 06:25
Для мене- ні, бо я нічого радити цій жінці не збираюся, для Вас- так.
Я? Радити? У такій ситуації?
Я в таких ситуації стараюся робити мінімум, аби потім на мене не могли спихнути, що я в чомусь винна, бо щось порадила. Я намагаюся лише спонукати до аналізу плюсів і мінусів.
Але в цій ситуації ідей - нуль. Що би не сказала, все на слизькому. Не буду навіть намагатися. Краще буду жилеткою, в яку можна поплакатися.
~KOLOBOK~
14.08.2007, 07:10
А ви вже, часом, Сіетл з Україною не плутаєте? Тут усе так як вам подобається. А у Сіетлі так, як подобається вже мені. :)
Були в Сiатлi, знаєте як тут,чи це знову "Наталi" сешн?Менi тут доречi бiльше подобається.;)
~KOLOBOK~
14.08.2007, 07:12
Ой, шреку, я вас прошу. Хто таким не бавився?
О а я то пробував ше вам напочатку теми сказати прикладом народної приказки.;)
~KOLOBOK~
14.08.2007, 07:14
Тю, і звідки ти такий мудрий узявся? ;)
Невже не знаєш, що діти не роблять те, що їм кажуть, а НАСЛІДУЮТЬ? У певних вікових стадіях діти наслідують батьків по черзі. Так що у ранньому віці по дитині видно (якщо хлопчик), яка мама, а у пізнішому - який тато.
Певно не знаю, бо я сусiдський.:p
~KOLOBOK~
14.08.2007, 07:15
А батько мого товариша говорив: "Эрик, никогда не женись на хохлушке"., і будь мудрий...:)
Ну в євреїв то свiй розклад.;)
~KOLOBOK~
14.08.2007, 07:18
Я в таких ситуації стараюся робити мінімум, аби потім на мене не могли спихнути, що я в чомусь винна, бо щось порадила. Я намагаюся лише спонукати до аналізу плюсів і мінусів.
Але в цій ситуації ідей - нуль. Що би не сказала, все на слизькому. Не буду навіть намагатися. Краще буду жилеткою, в яку можна поплакатися.
Кажуть добре плакати тре тiки на похоронах, а поки живi...
ЩО порадити такій жінці? Повертатися у пекло? Чи осуджувати її за зраду? Чи це зрада з її боку? Чому вона зраджує, якщо так? Щиро кажучи, коли подумаю, яка вона щаслива була, які чудові у неї діти, то язик не повертається сказати, аби подавала на розлучення.
Лієпая, Латвія.
Liliyah Romanova
14.08.2007, 14:30
My bad. Bad?
Щось хотіли сказати? Я описала ситуацію, бо тут багато мудрих. Проте відповіді так і не почула. А сама радити не лізу. Переважно просто показую різні варіянти виходу, але і так не даю жодних відповідей, а лише ставлю питання.
Щось хотіли сказати?
Тільки з ваших слів- важко, логіка відсутня у діях всіх трьох..
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008