Показати повну версію : Зрада жінки
Були в Сiатлi, знаєте як тут,чи це знову "Наталi" сешн?Менi тут доречi бiльше подобається.
Я имею ввиду степень защищенности именно интересов детей, которой у нас я, например, просто не наблюдаю. А вы просто "съезжаете" по принципу "а у вас молоко убежало"... Несерьезно, поэтому на ваши посты на эту тему реагировать прекращаю. Молоды еще, поэтому зелено-неопытны и предъвзяты ко всему, что исходит от женщины.
Liliyah Romanova
14.08.2007, 16:49
Тільки з ваших слів- важко, логіка відсутня у діях всіх трьох..
Бо ситуація рельна. У життєвих казусах логіка відсутня. ;)
Тільки з ваших слів- важко, логіка відсутня у діях всіх трьох..
Цікаво, а якою повинна бути логіка зради? Яку зраду можна вважати логічною?
Deus igrok
14.08.2007, 20:22
Причому чоловіка спокусити набагато легше, навіть якщо він цього не хоче. Жінку, яка не хоче, хоч трісни, не спокусиш.
Ги, якщо він цього не хоче ... то і не зможе ... як його не спокушай.
От у мене питання. Якщо дружина зраджує, у чоловіка ростуть рога.
А як чоловік, то в дружини які атавізми з'являються ?
От у мене питання. Якщо дружина зраджує, у чоловіка ростуть рога.
Народная молва мужчине все прощала. Времена изменились, женщины тоже, а мужчины этого еще не поняли.. Женщина сейчас долго терпеть не станет - просто уйдет при первом же удобном случае. А так как сделает это не сразу, а тогда когда будет куда уходить, то оскорбленный муж обвинит жену в измене, уже позабыв о своих вольностях и похождениях..
Якщо Ви маєте на увазi зраду в коханнi по- шведськи, то нiякої. :)
Ответную...
Якщо Ви маєте на увазi зраду в коханнi по- шведськи, то нiякої. :)
А яке це кохання по-шведськи? Тут кохаються так само, як і деінде. :)
Liliyah Romanova
14.08.2007, 21:59
Ги, якщо він цього не хоче ... то і не зможе ... як його не спокушай.
А відки знаєте? Пробували?
Ответную...
Це переважно чоловіча логіка:)
Liliyah Romanova
14.08.2007, 22:07
А як чоловік, то в дружини які атавізми з'являються ?
Поліандричні інстинкти.
Deus igrok
14.08.2007, 22:10
А яке це кохання по-шведськи?
полігамія.
А відки знаєте? Пробували?
Нє , ну Ви мене хочете переконати, що 70 літня зможе мну звабити, для прикладу ?
А яке це кохання по-шведськи? Тут кохаються так само, як і деінде.
щось на подобi шведського стола, де всi на купу i кожен бере що хоче...:)
Це переважно чоловіча логіка
Нынче с такой логикой и женщин немало, но только не для мести, а что б совсем уйти, если простить не в силах. Происходит, как правило, в тех случаях, когда еще и рукам начинает муж волю давать или унижать...
полігамія.
Що за дурниці? :eek: Полігамія тут, як і всюди в Європі, заборонена законом. Якщо Док натякав на так звану "шведську сім"ю", то скажу, що це просто штамп - шведи навіть такого словосполучення не знають. :)
Liliyah Romanova
14.08.2007, 22:17
Нє , ну Ви мене хочете переконати, що 70 літня зможе мну звабити, для прикладу ?
А що? 70-літній, може, мене зможе?
щось на подобi шведського стола, де всi на купу i кожен бере що хоче...:)
І це теж стереотип. На традиційному "шведському столі" нема всього, що хочеш - є тільки так званий smörgåstårta (торт з канапок). Після такого столу переважно всі голодні :)
То тільки в Україні нароблять канапок з ікрою, наріжуть шинок-ковбас - так, що аж столи вгинаються, і називають це "шведським столом".
Deus igrok
14.08.2007, 22:26
олігамія тут, як і всюди в Європі, заборонена законом.
Заборонена реєстрація , а не саме явище ... яке таки існує.
А що? 70-літній, може, мене зможе?
Ну знаєте ... Шварцнегер таки у свої 60 таки не погано зберігся... Гарісон Форд.... чи то наівть Шон Конері.... у них таки є шанси...
Що що...а жінкам з віком важко вберегти красу...
Ви були? Бачили? :)
Это правда, но.. Красивый возьмет красивую, некрасивый некрасивую, а старая еще более старого и все дела.. О какой еще красоте речь? Да и с возрастом больше ценится уже просто уют в доме, хозяйственность и умение готовить...
Объявление
Познакомлюсь с работящей женщиной. Немного о себе: 50 соток огорода... :) :)
А Джейн Фонда, Софі Лорен? ;)
Это правда, но.. Красивый возьмет красивую, некрасивый некрасивую, а старая еще более старого и все дела.. О какой еще красоте речь? Да и с возрастом больше ценится уже просто уют в доме, хозяйственность и умение готовить...
Хлопець просто ще дуже молодий, тому й красу шукає.
А їсти сам собі готує - он вареники недавно гтував :)
Deus igrok
14.08.2007, 22:36
А їсти сам собі готує - он вареники недавно гтував
Мої вареники куди стійкіші за деякі фрукти.
Ви були? Бачили?
Ну, по іншому зконструюємо питання ? А як можна заборонити співжиття,еее..допустимо ... 3 жінок і одного чоловіка ?
Liliyah Romanova
14.08.2007, 22:37
у них таки є шанси...
У їхньої слави.
А жінки, що добре збереглися, серед зірок теж є. О, а моя свекруха взагалі у свої 62 чи скільки на 52 виглядає. І моя двоюрідна сестра завжди виглядає мов 18-літнє дівчисько.
Щось ви ніби знаєте, але якось не все. ;)
Але мене на дідусів, наприклад, ніколи не тягнуло.
І це теж стереотип. На традиційному "шведському столі" нема всього, що хочеш - є тільки так званий smörgåstårta (торт з канапок). Після такого столу переважно всі голодні :)
То тільки в Україні нароблять канапок з ікрою, наріжуть шинок-ковбас - так, що аж столи вгинаються, і називають це "шведським столом".
нормально, по-українськи: навалити їжі як ніби після “голодного року”....
ми ж не жмоти!...
пишатися такою щедрістю треба....
А никого на старых не тянет...
А як можна заборонити співжиття,еее..допустимо ... 3 жінок і одного чоловіка ?
Дуже просто: у шведів параноїдальна законослухняність. Якщо сусіди побачать, що хтось живе з трьома жінками - відразу в поліцію донесуть :D Я тут навіть мусульман з двома жінками не бачила.
PS І Ви дуже помиляєтеся, що могло би бути три жінки і один чоловік - радше навпаки. Шведські жінки не дадуть собі в кашу наплювати. Чоловіками керують, як має бути. :)
пишатися такою щедрістю треба....
українська щедрість деколи межує з марнотратством. як згадую українські весілля...
Deus igrok
14.08.2007, 22:48
Якщо сусіди побачать, що хтось живе з трьома жінками - відразу в поліцію донесуть
Хм, я так розумію... шведською Ви володієте. А можете навести норми закону, перекладені на українську, щодо регулювання проживання людей. Реально цікаво - заборона на те щоб люди разом жили.
українська щедрість деколи межує з марнотратством. як згадую українські весілля...
ооооо, ех, забава, забава аж до рання..... :crazy:
Хм, я так розумію... шведською Ви володієте. А можете навести норми закону, перекладені на українську, щодо регулювання проживання людей. Реально цікаво - заборона на те щоб люди разом жили.
Не маю перекладених. Якщо вас цікавить переклад - прошу дуже. Одна сторінка - 10 долярів :)
ооооо, ех, забава, забава аж до рання..... :crazy:
А на наступний день після весілля як згадати, скільки всього не встигла попробувати. :)
Це вже офф-топ. але цікаво: які ще народи, крім українців, після весілля мають поправини?
які ще народи, крім українців, після весілля мають поправини?
Грузины точно мамой клянусь! :)
Даже блюда специальные есть для восстановления после того, после вчерашнего...
Даже блюда специальные есть для восстановления после того, после вчерашнего...
А українці доїдать те, що залишилося :)
А українці доїдать те, що залишилося
Значит, все-таки, поэкономней грузин-то! :borat:
а вы думали...:crazy:
А на наступний день після весілля як згадати, скільки всього не встигла попробувати. :)
Це вже офф-топ. але цікаво: які ще народи, крім українців, після весілля мають поправини?
моцкалі?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
моцкалі?..
но (гордо!) у нас все равно на 2-й день больше, чем у них остается ;)
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:01
моцкалі?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
Пупере переважно в тих поминки, ато "какая свадьба да бєз дракi?"
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:07
Якраз старі єврейські матрони нічого проти хохлушок для своїх синочків не мають.
Лієпая, Латвія.Вибачайте тодi шановний, але Едiк, це далеко не литовське iм'я, тому й сплутав. А за латвiйками спостерiгав таке саме, напевнi то не вiд нацiональностi залежить.
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:09
Щось хотіли сказати? Я описала ситуацію, бо тут багато мудрих. Проте відповіді так і не почула. А сама радити не лізу. Переважно просто показую різні варіянти виходу, але і так не даю жодних відповідей, а лише ставлю питання.
Лiле, я як був малий тоже багат питань ставив, пiдрiс, зрозумiв багато чого сам, зараз менше ставлю, зате завше люблю вислухати до кiнця, i бажано правду.
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:26
Я имею ввиду степень защищенности именно интересов детей, которой у нас я, например, просто не наблюдаю. А якже мама, не вже дiтей можуть позбавити такої радостi? Подруге, давно вiдомий факт, що чоловiк подавно заробляв бiльше, то чию забезпеченiсть приймають до уваги. По-третє. Я вже писав за гуманний наш суд, де в розглядi справи приймає участь комiтет переважно з жiночок, як i ви самi виразилися хочуть вибити лiпше з законiв придуманими чоловiками(що я власне ну дуже сумнiваюся, скорiше не шарять в тому i все).Четверте , якщо держава у занепадi, так най то буде чи мама, чи два тата всеодно, як би непялися зi шкiри забезпечити дитину то є тяжко, а якщо ще станеться що i створиться i iнша сiм'я, дiти вiд iншої, то що вони не мають права мати повноцiнну сiм'ю(прямо скажу бiльше, краще забезпечену),а нiж а тою з якою не скалося? Хто вам недає щоб у вас склалося краще а нiж в папашi?
Тому я й написав, що тут менi бiлше подобається, що тут дiти чують себе в бiльшiй захищеностi, БО ДЕРЖАВА ТАКА,а люди також є рiзнi.А вы просто "съезжаете" по принципу "а у вас молоко убежало"... Несерьезно, поэтому на ваши посты на эту тему реагировать прекращаю. Молоды еще, поэтому зелено-неопытны и предъвзяты ко всему, что исходит от женщины.
Шановна Зет тiки не треба так псувати собi настрiй iз-за дурного Колобка, правда- мале - дурне шо з нього вiзьмеш, де вiн був i шо вiн бачив...3 цього вашого посту найбiльше менi сподобався ваш пiдпис.Я розумiю що ви жiнка, емоцiї i переживання i тд,але даруйте, це форум- ваше право нi4им не бiльше мого.
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:29
Бо ситуація рельна. У життєвих казусах логіка відсутня. ;)
НУ тiки нетреба тут ше i про логiку розводити. Логiка є але не всiм дано.;)
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:31
Народная молва мужчине все прощала. Времена изменились, женщины тоже, а мужчины этого еще не поняли.. Женщина сейчас долго терпеть не станет - просто уйдет при первом же удобном случае. А так как сделает это не сразу, а тогда когда будет куда уходить, то оскорбленный муж обвинит жену в измене, уже позабыв о своих вольностях и похождениях..
да мущiна ето такая сволочь, хуже которого может бить тока женщiна:DТак пiде при прешому ж випадку,чи все ж таки почекає, коли буде куда пiти?Логiка жiнок, як завжди неперевершена.xaxaxaxa
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:39
Нынче с такой логикой и женщин немало, но только не для мести, а что б совсем уйти, если простить не в силах. Происходит, как правило, в тех случаях, когда еще и рукам начинает муж волю давать или унижать...
Доречi тут за приниження i рукоприкладство говорили.Неправда, тим жiнкам то подобається.- бо вони посутi мазохiсти вiд природи.Ними орудували ще з дитинства,от i замiж вони виходять за злу няньку- б'є значить кохає. Кажу вiдверто- то не є правильно але так є.
От ще одне цiкаво, чому в переважнiй бiльшостi випадкiв кохання, в жiнок спостерiгається, якесь скривлене те почуття, нiби i радiсть i водночас i сльози горохами по очах бiжать,але то певно тема окремої розмови.
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:40
Ну знаєте ... Шварцнегер таки у свої 60 таки не погано зберігся... Гарісон Форд.... чи то наівть Шон Конері.... у них таки є шанси...
Деус а Медонна, а Памела, хе тi жiночки ше малолiткам куда взад можуть дати, то бiльше питання смакiв, до зваблення то немає нiякої сутi.
~KOLOBOK~
15.08.2007, 06:43
Объявление
Познакомлюсь с работящей женщиной. Немного о себе: 50 соток огорода... :) :)
А отут ви панi Зета дали промаху. Нiколи небачив такого в природi- вiчно якесь засмаркане добру дiвку вхопить,а стервi шей пiдлабузник попаде, чи навiть он менi бiлше самому селянки подобаються а нiж мiщанки,а здавалося б мало бути навпаки.
~KOLOBOK~
15.08.2007, 07:15
У їхньої слави.
А жінки, що добре збереглися, серед зірок теж є. О, а моя свекруха взагалі у свої 62 чи скільки на 52 виглядає. І моя двоюрідна сестра завжди виглядає мов 18-літнє дівчисько.
Щось ви ніби знаєте, але якось не все. ;)
Ой панi, на вашi 60 ви виглядаєте на всi 50!
Даруйте але менi всього 40! :D
New Shrek
15.08.2007, 07:27
навiть он менi бiлше самому селянки подобаються а нiж мiщанки, Оть би схрестити селянку з міщанкою, ідеальна жінка би получилась,нє?
New Shrek
15.08.2007, 07:28
сестра завжди виглядає мов 18-літнє дівчисько.лікується?
~KOLOBOK~
15.08.2007, 08:14
Оть би схрестити селянку з міщанкою, ідеальна жінка би получилась,нє?
Як би ковбасi тай ще й крила, то б лiпшої птицi на Землi б небуло. :D
~KOLOBOK~
15.08.2007, 08:15
лікується?
Спав на думку анегдот про гайку i лiкаря.Tiко будьласка без образ.
Колобок, а не принять ли вам целибат... Потому что от семейной жизни у вас толку не получится, по крайней мере не надолго...
~KOLOBOK~
15.08.2007, 09:15
Кто ошибется?
Кто угадает?
Разное счастье
Нам выпадает!
Часто простое
Кажется вздорным,
Черное - белым,
Белое - черным.
Мы выбираем, нас выбирают,
Как это часто не совпадает!
я за тобою следую тенью,
я привыкаю к несовпаденью.
я привыкаю, яа тебе рада!
Ты не узнаешь, да и не надо!
Ты не узнаешь и не поможешь,
Что не сложилось -вместе не сложишь!
Счастье - такая трудная штука:
То дальнозорко, то близоруко.
Часто простое кажется вздорным,
Черное - белым, белое - черным.
Счастье - такая трудная штука
Это правда, но в достижении счастья принято только двухстороннее движение, а вы же очень однобоки. Не колобок, а блин получается...
Колобок, а не принять ли вам целибат... Потому что от семейной жизни у вас толку не получится, по крайней мере не надолго...
В релігії, яку Колобок сповідує, целібат не передбачений. :) Правда, Колобок? :) Зето, придумайте йому щось інше...:p
~KOLOBOK~
15.08.2007, 09:45
А може будемо писати по темi, нарештi?
~KOLOBOK~
15.08.2007, 09:46
В релігії, яку Колобок сповідує, целібат не передбачений. :) Правда, Колобок? :) Зето, придумайте йому щось інше...:p
Оля ви тiко забули, шо я не релiгiйний
Оля ви тiко забули, шо я не релiгiйний
А як? Віруючий? ;)
afterstep
15.08.2007, 10:41
Не колобок, а блин получается...
проекция сферы (колобка) на плоскость...
учитывая
Мы выбираем, нас выбирают,
Как это часто не совпадает!
выглядит вероятным, что оригинала (сферы) и не существовало - а была сразу проекция, причем сразу изображена в диметрии (эллипс)
А може будемо писати по темi, нарештi?
Так по теме же и получается. При таком предъвзятом отношении к женщинам, то вам можно только посочуствовать...
Ascorbinka
15.08.2007, 15:50
Лiлю, їм розмовляти про то тре було ще до того,а не чекати коли рак на горi свисне. Я розумiю, що то не є легко, особливо з чоловiком, вийти на вiдверту розмову,але ж вони нiби подружжя, нiби клялися одне одному " в бiдi, в горi, все разом" i тд.
о, то треба взаємне бажання вберегти сім"ю, а якщо там чоловік себе пупом Землі вважає, то ніц з того би не вийшло, хіба його самолюбство потішило... Це тупік, варто признати... і не портити одне одному нерви. Я не бачу майбутнього у цій сім"ї.
Liliyah Romanova
15.08.2007, 17:06
Tiко будьласка без образ.
На дурних і хворих не ображаюся.
Samojlovu4
15.08.2007, 17:38
Отак, і без смайлика?! В КОЛОБКА є два варіанти - або він на вас образиться за такий допис, або ображатися не буде...;)
Цитата:
Допис від ~KOLOBOK~
Tiко будьласка без образ.
На дурних і хворих не ображаються.
- - - :n: :n: :n:
Liliyah Romanova
15.08.2007, 17:46
Отак, і без смайлика?! В КОЛОБКА є два варіанти - або він на вас образиться за такий допис, або ображатися не буде...
На мене можна з тих самих причин не ображатися. І без смайлика!
Liliyah Romanova
15.08.2007, 17:47
Та можете мені хоч 20 разів показувати, які незадоволені. Мені то байдуже! Якщо хтось щось пише, то писати потім "без образ будь ласка" смішно. Або пишеш, або ні.
Liliyah Romanova
15.08.2007, 18:02
Допис Liliyah Romanova не сподобався 2 учасникам:New Shrek
:D:D:D
Шреку, можу на вас теж не ображатися. То буде неважко.
New Shrek
15.08.2007, 18:06
Отак, і без смайлика?! В КОЛОБКА є два варіанти - або він на вас образиться за такий допис, або ображатися не буде...;)Брата вже вдруге обзивають....не файно якось
Liliyah Romanova
15.08.2007, 18:11
Брата вже вдруге обзивають....не файно якось
А що ж ви присіли? Захищайте! ;)
Привіт всім. В мене є одна тайна навіть не знав з ким порадитись, але згадав про форум. В мене є друг, також він мій співробітник, ми працюєм в солідній страховій компанії. як людина він непоганий. Але останнім часом (назвем його Тарас С.), я помітив дивну увагу в мою сторону, почав ніжно ставитись до мене, деколи навіть гладить. Чесно мені це подобається але в мене є дівчина Оля я її не можу покинути бо вона розсердиться і відірве мені..... Порадьте шо мені робити даліюЗ любовю Сашко
Deus igrok
15.08.2007, 19:47
еколи навіть гладить. Чесно мені це подобається
Ги, соромітські думки в голові гудять... А Ви цей вот ... з ним відверто на цю тему не бажали поговорити ? А то воно всяке трапляється. Потім Вам і Ваша Оля перестане подобатися =)
Слухайте, як це гладить ? Підходить і хлопає по плечу ... чи по колінцю проводить ніжно рукою ? =)))))))))))))
Брата? А он надеюсь знает в чем сила (с)? Хотя... дурацкий вопрос, правда, Шрек? Если бы знал, то пожалуй стоило бы на него и обидеться ;)
Привіт всім. В мене є одна тайна навіть не знав з ким порадитись, але згадав про форум.
Сашко, Ви гілкою помилилися. Тут про жіночу зраду говорять.
Цитата:
Допис від New Shrek
А що ж ви присіли? Захищайте!
- - - :n: :n: :n:
Мужчина захищаючи iншого принижує його, КОЛОБОК розбереться сам...:cowboy:
New Shrek
15.08.2007, 20:19
Потім Вам і Ваша Оля перестане подобатися Як казав Кобзон в іннтер"ю Гордону:"Попробуешь раз, потом за уши не оттащишь"
Брата? А он надеюсь знает в чем сила (с)? ;)
"Русские своих на войне не бросают!" :cool:
~KOLOBOK~
17.08.2007, 03:53
Так по теме же и получается. При таком предъвзятом отношении к женщинам, то вам можно только посочуствовать...
"Винуватого без вини не буває."(Жеглов Г.)
~KOLOBOK~
17.08.2007, 03:56
о, то треба взаємне бажання вберегти сім"ю, а якщо там чоловік себе пупом Землі вважає, то ніц з того би не вийшло, хіба його самолюбство потішило... Це тупік, варто признати... і не портити одне одному нерви. Я не бачу майбутнього у цій сім"ї.
Аскорбiнка, в чому жiноча сила - бути мужиком чи бути жiнкою? Tiко нашi жiночки соплi розвели, я oтaка - всятака,а воно скотина i зраджує.А чого зраджує, чого пiшов до iншої- себе запитували? Вiд нормальних не йдуть.IМHО!
~KOLOBOK~
17.08.2007, 03:58
На дурних і хворих не ображаюся.
Лiля а я на Вас не ображаюся,а певно би мав би,чи як?
~KOLOBOK~
17.08.2007, 04:00
А що ж ви присіли? Захищайте! ;)А ви i поборотися бажаєте? Тодi вечером, на сiнАвАлЄ! :D
~KOLOBOK~
17.08.2007, 04:05
Брата? А он надеюсь знает в чем сила (с)? Хотя... дурацкий вопрос, правда, Шрек? Если бы знал, то пожалуй стоило бы на него и обидеться ;)
Капiтан, то було давно i то в москальскому кiнi. Часи не тi, про що щиро жалкую.
Аскорбiнка, в чому жiноча сила - бути мужиком чи бути жiнкою? Tiко нашi жiночки соплi розвели, я oтaка - всятака,а воно скотина i зраджує.А чого зраджує, чого пiшов до iншої- себе запитували? Вiд нормальних не йдуть.IМHО!
От вас точно уйдут... Есть такие предпосылки в мировоззрении, которые с женским присутствием в вашей жизни просто несовместимы...
~KOLOBOK~
17.08.2007, 09:51
От вас точно уйдут... Есть такие предпосылки в мировоззрении, которые с женским присутствием в вашей жизни просто несовместимы...
Зето , ви плутаєте кочергу з пальцем. Але вже як на то пiшло, скажу ще одну життєву фразу- нiхто нейде, бо нiкого не тримаю. ;)
Зето , ви плутаєте кочергу з пальцем. Але вже як на то пiшло, скажу ще одну життєву фразу- нiхто нейде, бо нiкого не тримаю.
Так никто ж и не прийдет. Некого держать будет...:)
~KOLOBOK~
17.08.2007, 10:03
Так никто ж и не прийдет. Некого держать будет...:)
I звiдки у вас стiки впевненостi ? ;) :)
I звiдки у вас стiки впевненостi ?
ну разве что немым прикинетесь и ваше мировоззрение никак не проявится... :padonak: :D :D
~KOLOBOK~
17.08.2007, 10:12
ну разве что немым прикинетесь и ваше мировоззрение никак не проявится... :padonak: :D :D
А ви б хотiли. НєдАждЬотЄся!!! :D
Ну є ж такі, що двох люблять і в своїх почуттях розібратися не можуть. Не можуть одного вибрати. Навіть не певні, кому саме зраджують.
А взагалі, чи можливо розібратись в такій реальній ситуації? Якщо можна, то як?
ГРоманюк
24.12.2007, 16:28
Не може жінка зрадити. То вже не знаю, ЩО має бути. Якщо з любові заміж вийшла, то не може. Вибір робиться раз і назавжди.
Іноді жінці хочуть зміни. Особливо після 40 років, коли у жінок гормончики починають граті більше, ніж у 16 - р хлопця. Що це за чоловік, який не п'є, не файчить, не розважається з іншою жінкою, працює не покладаючи рук, каву - в ліжко, квіточки кожного тижня дарує та квитки в театр, на курорт двічі в рік, дітям уроки допомагає робити...Свято щодня... якщо їсти улюблене блюдо щодня - може вирвати. ... все так набридає і хочеться чего-нібуть нового.
Моєму другу дві дружини зраджували. Дружина сусіда пішла до молодого хлопця, який її на 15 років молодше! А дружина (24 р.) знайомого зрадила чоловікові (25 р.) з англічиніном (57 р.).
Додано через 20 хвилин
Здається, для жінок зрада вже давно не є виключенням. А причини для зради бувають найбанальніші: брак грошей, брак любові.
Здається, для жінок зрада вже давно не є виключенням. А причини для зради бувають найбанальніші: брак грошей, брак любові.
Брак розуміння, брак уваги... Можна перераховувати далі. На мій погляд, зрада, як правило, присутня в тих парах, де відносини дали тріщину, де не все добре. І винні в цьому обоє. Однозначно. А всі причини для зради, які починають проявлятись коли втратилась гармонія відносин, уже фактично є наслідками браку взаємності (в почуттях, в розумінні один одного, у взаємності бажань). Хтось бореться з цим, хтось зраджує, комусь це набридає і він починає віддалятись, і в результаті або зраджує або знаходить заповнення душевної пустоти в тому, що диктує йому власний моральний рівень.
Побільше взаємності, любові і компромісів!
Признаки измены жены:
1) Утром она уходит в одних колготках, а приходит в других.
2) В углу шкафа вы периодически находите остатки бутербродов, окурки и газету "Спорт".
3) Ваши тапочки стали на размер больше, а зубная щетка на 2 мм меньше.
4) Она ласково называет вас Витюшок, хотя по паспорту вы Апполинарий Евстафович.
5) Подруга вашей жены уверяет, что она у нее, хотя та поехала к маме.
6) На ваши слова "я пошел пить пиво к Васе и буду нескоро" она ласково спрашивает, твердо ли вы ей это обещаете.
7) Она перестала интересоваться "Санта-Барбарой".
8) Соседские дети за спиной ставят вам рожки.
9) По телефону жена говорит малопонятными нелогичными фразами и зоологическими терминами.
10) В ее косметичке появились мужской одеколон, презервативы, запасное
белье.
11) Ее интересуют Ваши командировки.
12) Она не пристает к вам с разговорами о разнообразии вашего досуга.
13) Охотно болеет в отпуске, отчего ехать куда-то приходится одному.
14) Определяет вашу машину по звуку мотора, хотя даже не знала какой она марки.
15) Интересуется ядовитыми грибами.
16) Критические дни плавно переходят в хронические приступы мигрени.
Liliyah Romanova
28.12.2007, 17:58
А взагалі, чи можливо розібратись в такій реальній ситуації? Якщо можна, то як?
Можна.
Уявити смерть одного, а потім іншого. Відчуття дадуть самі знати, хто є важливіший. :)
Що це за чоловік, який не п'є, не файчить, не розважається з іншою жінкою, працює не покладаючи рук, каву - в ліжко, квіточки кожного тижня дарує та квитки в театр, на курорт двічі в рік, дітям уроки допомагає робити...
І дійсно. Що то за чоловік? А головне, ДЕ такі водяться?
Ну, знаєте, відколи це брак любові став банальністю?
І дійсно. Що то за чоловік? А головне, ДЕ такі водяться?
+10
demetris
02.01.2008, 17:17
якби дружина зрадила то може й би не забив (його) але тавро залишив би. є речі, яких не пробачають.
Liliyah Romanova
02.01.2008, 17:33
Ага, чоловіки не пробачають. Зате їх треба конче пробачати, бо то у них "природа" така. :mad:
demetris
02.01.2008, 17:46
Ага, чоловіки не пробачають. Зате їх треба конче пробачати, бо то у них "природа" така.
Та цур вам! З чоловіка треба питати ще більше, як із жінки! Його Бог створив першим і він за Єву відповідав. А потім що? П*сюн, каже "жінка, що Ти дав мені, їла і дала мені..."
Коротче пробачати не можна. Якщо кобель - каструвати, як імпотент - застрілити (с) А якщо серозно - то чоловік більш відповідальний, бо він частіше "хоче" і "просить". Тому й кажуть "дала-не дала", тому й він відповідальний. Так що вбив би не дружину, а того кобеля, що посягнув би на її честь. А знею - то окрема розмова була б.
п.с. всі твердження гіпотетичні, адже автор є членом зразкової християнської родини. Тож до зради не мало б ніколи дійти ;)
New Shrek
02.01.2008, 17:54
чоловік, який не п'є, не файчить, не розважається з іншою жінкою, працює не покладаючи рук, каву - в ліжко, квіточки кожного тижня дарує та квитки в театр, на курорт двічі в рік, дітям уроки допомагає робитита пощо кому таке життя ,краще вже повіситись
Додано через 1 хвилину
+10 ви ж геолог, то в полі теж все то робите?
Додано через 2 хвилини
забив (його) а чим мужик то завинив,згадайте народну мудрість
Допис від demetris
забив (його)
а чим мужик то завинив,згадайте народну мудрість
Аби знав.
Liliyah Romanova
02.01.2008, 18:03
Дійсно. Чим мужик винен, що йому Бог дві голови дав, а тою, що на шиї, думати важче? :mad:
demetris
02.01.2008, 18:07
Пробачте, але в народі не завжди мудрість!
Чим мужик винен, що йому Бог дві голови дав, а тою, що на шиї думати важче?
Я Вам по-секрету скажу: [шепоче]там між ногами не голова, більше того вона недумає, менших розмірів і має іншу форму. І воно не думає в принципі, воно хоче. (читайте - ВОНО (Id))
Але погоджуюсь, тим що між вухами думати складніше.
Liliyah Romanova
02.01.2008, 18:10
Пробачте, але в народі не завжди мудрість!
У тих, в кого своєї нема, іншого вибору, аніж як користуватися народною, нема.
Зачарована
02.01.2008, 18:30
[QUOTE=Liliyah Romanova;113681]Жінка зраджує тільки того чоловіка, який на це заслуговує. Жінка завжди досконала у всьому. Вона не пропустить жодної важливої деталі.[/QUOT
Чесно кажучи скільки на форумі, завжди ціную вашу думку. Знаєте-це правильно написано, абсолютно підтверджую. Якщо жінка, чи там дівчина кохає вона не зрадить,а якщо кохає і зрадить, то тільки тому що вина в людині яку вона кохає. Вина завжди в хлопцеві чи там чоловікові. Просто стикалась з подібною ситуацією:)В деяких хлопців зразу виникає думка, що дівчина "курва"(вибачте звичайно), але подумайте самі,якщо ви розумний, повоцінний, голова на плечах, ви ж не могли закохатися в таку дівчину?Але надзвичайно важко переконати такого хлопця в протилежному,він вам всеодно не повірить.Але ж дівчина незрадила йому ПОЧУТТЯМИ, вона зрадила ФІЗИЧНО.Крапка
Але надзвичайно важко переконати такого хлопця в протилежному,він вам всеодно не повірить.Але ж дівчина незрадила йому ПОЧУТТЯМИ, вона зрадила ФІЗИЧНО.Крапка
Коротше люблю одного,а сплю зі всіма.
І як то завжди називалося,вгадайте з трьох разів?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
Liliyah Romanova
02.01.2008, 18:37
Якщо жінка, чи там дівчина кохає вона не зрадить,а якщо кохає і зрадить, то тільки тому що вина в людині яку вона кохає.
Просто для жінки це тоді не стільки спосіб помсти, скільки намагання убити пережитий біль. Самобичування, чи що?
Але надзвичайно важко переконати такого хлопця в протилежному,він вам всеодно не повірить.
Гордість не дасть зрозуміти.
Чесно кажучи скільки на форумі, завжди ціную вашу думку.:shy:
Дуже дякую. :)
Додано через 1 хвилину
Ви хіба Шрека начиталися. ;) :D
Зачарована мала на увазі зовсім інше. :)
Зачарована
02.01.2008, 18:48
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
НЕ малося ж на увазі, що спить з мужчинами кожного разу,там коли тільки випаде нагода і без нею. Знаєте до вище написаного можу причести хорошу історію. В мене є друг він зустрічався з дівчиною 2 роки, але вони не вступали в статевий акт. Вона завжди йому говорила, що там перший раз все має бути фантастично, квіти, музика і т.д. і т.п.І тут він одного разу взнає що вона, вибачте спить з кожним першим-оце вже називається так як ви сказали()угадайте з 3 раз). А я мала на увазі, що люди кохають один одного, поважають та розуміють.
Додано через 5 хвилин
Просто для жінки це тоді не стільки спосіб помсти, скільки намагання убити пережитий біль. Самобичування, чи що?
:shy:
Дуже дякую. :)
Додано через 1 хвилину
Ви хіба Шрека начиталися. ;) :D
Зачарована мала на увазі зовсім інше. :)
Додано через 4 хвилини
[QUOTE=Liliyah Romanova;208380]Просто для жінки це тоді не стільки спосіб помсти, скільки намагання убити пережитий біль. Самобичування, чи що?
Скажіть будь ласка можливо якимось шляхом, хлопця переконати шо це було зроблено не на зло, не для того щоб помститись,а для того, щоб він подумав над своєю поведінкою. Бо якщо ти йому 1 рік втираєш, його помилки і не залишається іншого виходити, щоб доказати -це дівчина йде на інше. Як це йому пояснити?Якщо він вважає тебе "курвою"останньою і взагалі...хелп
New Shrek
02.01.2008, 18:59
хлопця переконати шо це було зроблено не на зло, не для того щоб помститись... він вважає тебе "курвою"останньою Держите меня пятеро ...Він ще подякувати має
Додано через 1 хвилину
Невже такі мужики -дегенерати ходять по землі
Расскажу о своём знакомом.
Была у него девушка - красивая, высокая. За ней все пацаны района умирали, но к ним она была холодна как ледышка. Неприступная, гордая и щедрая на любовь да ласки только одному мужчине. Знойная женщина. Мечта поэта :).
В мире не существовало человека, которому он больше доверял чем ей.
Но, девушка изменила ему. Без повода с его стороны.
Он целый мир хотел ей подарить. А она его просто не слышала (с) ТИК
demetris
03.01.2008, 12:25
Он целый мир хотел ей подарить. А она его просто не слышала (с) ТИК
знаєте бувають і винятки. але к*белів більше ніж к*рвів, то факт не заперечний і безмежно підтверджений ;)
New Shrek
03.01.2008, 13:00
але к*белів більше ніж к*рвів, то факт не заперечний і безмежно підтверджений ;) то статистика з німецьких порнофільмів?
Додано через 2 хвилини
Явно спостерігається неповага до мужчин,може Ви маєте скриті гомосексуальні мотиви?
Liliyah Romanova
03.01.2008, 16:34
Явно спостерігається неповага до мужчин,може Ви маєте скриті гомосексуальні мотиви?
По-моєму, якраз ваша "життєва мудрість" та поради для такої орієнтації і пасують, а також до неї і скеровувати можуть.
Жінка - найбільше зло, краще жити в д... Далеко заїдете, пане. Або вже ...
demetris
03.01.2008, 17:03
то статистика з німецьких порнофільмів?
На жаль не знайоми з цим, мабуть що видатним, творінням кінематографу.
Явно спостерігається неповага до мужчин
Пробачте, але до мужчин повага в мене зашкалює (як і самоповага), проте в нас мабуть розбужності у визначенні "who is the man?".
може Ви маєте скриті гомосексуальні мотиви?
Скорше Ви трохи заговорюєтесь. ;)
Додано через 1 хвилину
Коли зверхньо кажу про чоловіків то перш за все через їхню неспроможність не те що захистити жінку, але навіть себе.
Зауважу, що далеко не завжди говорю про чоловіків зверхньо.
Маруся-мама
03.01.2008, 17:46
Скажіть будь ласка можливо якимось шляхом, хлопця переконати шо це було зроблено не на зло, не для того щоб помститись,а для того, щоб він подумав над своєю поведінкою. Бо якщо ти йому 1 рік втираєш, його помилки і не залишається іншого виходити, щоб доказати -це дівчина йде на інше. Як це йому пояснити?Якщо він вважає тебе "курвою"останньою і взагалі...хелп
Дуже пояснювати нікому нічого не треба. Особливо розмосолювати чому і як це сталось.
Коли говоритимете з хлопцем який пережив або переживає зраду жінки то треба в першу чергу пам*ятати що мужчини в суті своїй є звичайнісінькі егоїсти і завжди думають в першу чергу про себе - ОН ВОНА МЕНІ! МЕНЕ ЗРАДИЛА!!! і тут починається плач і жаління себе...
На це треба просто не звертати увагу. Так, Я ЗРАДИЛА ТЕБЕ!!! А хто мене штовхнув до цього? Давай проаналізуємо наші відносини і ситуацію яка склалась. Адже пустка чи охолодження наших відносин не сталось вчора і я напевне на це звертала твою увагу. Ми напевне про це говорили але хтось не хотів слухати. Може обидві сторони були глухі один до одного? Може хлопець довів дівчину до такого розпачу що вона не знала що далі робити?
Слова знайдуться самі, найголовніше не жаліти себе і не жаліти його. Що сталось те сталось. Якщо обидві сторони готові іти на компроміс і заліковувати тріщини у їхніх відносинах - тоді можна говорити, а якщо гордість настільки засліпила одну чи іншу сторону що він/вона навіть вас не чує - то НЕ ТРАТЬТЕ КУМЕ СИЛИ, СПУСКАЙТЕСЯ НА ДНО!!!
То він того заслужив аби його зрадили, лишіть дурня з його гордістю на одинці.
Так, Я ЗРАДИЛА ТЕБЕ!!! А хто мене штовхнув до цього?
Так і згадується незабутнє...
Нє віноватая я !!! Он сам прішол !!!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_lolo.gif
Маруся-мама
03.01.2008, 18:50
Так і згадується незабутнє...
Нє віноватая я!!!Он сам прішол!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_lolo.gif
Во власні! Я що, я тут собі сидю, гачком світерок вяжу а він пріходіть і ... :D
Дуже пояснювати нікому нічого не треба. Особливо розмосолювати чому і як це сталось.
Коли говоритимете з хлопцем який пережив або переживає зраду жінки то треба в першу чергу пам*ятати що мужчини в суті своїй є звичайнісінькі егоїсти і завжди думають в першу чергу про себе - ОН ВОНА МЕНІ! МЕНЕ ЗРАДИЛА!!! і тут починається плач і жаління себе...
На це треба просто не звертати увагу. Так, Я ЗРАДИЛА ТЕБЕ!!! А хто мене штовхнув до цього? Давай проаналізуємо наші відносини і ситуацію яка склалась. Адже пустка чи охолодження наших відносин не сталось вчора і я напевне на це звертала твою увагу. Ми напевне про це говорили але хтось не хотів слухати. Може обидві сторони були глухі один до одного? Може хлопець довів дівчину до такого розпачу що вона не знала що далі робити?
Слова знайдуться самі, найголовніше не жаліти себе і не жаліти його. Що сталось те сталось. Якщо обидві сторони готові іти на компроміс і заліковувати тріщини у їхніх відносинах - тоді можна говорити, а якщо гордість настільки засліпила одну чи іншу сторону що він/вона навіть вас не чує - то НЕ ТРАТЬТЕ КУМЕ СИЛИ, СПУСКАЙТЕСЯ НА ДНО!!!
Вам тіко в суді виступати :). Класний "адвокат диявола" :).
Маруся-мама
03.01.2008, 19:05
Вам тіко в суді виступати :). Класний "адвокат диявола" :).
Терези даються в знаки? Дякую, якраз іду до суду. Побачимо як піде.
sebastian
29.01.2008, 18:29
Може хлопець довів дівчину до такого розпачу що вона не знала що далі робити?
Гарне виправдання :) шедевральне... а "пабалтать"? Навіть якщо сказати "я йду до іншого", попередити, чи дати часу виправитися, якщо є бажання щось зберегти, звісно, хіба не краще?? Це, принаймні, чесно. А так - я вважаю це нерівноцінною помстою - раз, нечесністю - два, самодурством - три, бл....вом - чотири, хамством - п'ять. Шо би ви мені не казали :)
Можна попередити, розійтися, почекати,.. але не переходити межу. Переходиш - тусуйся :) він тебе не слухає, ти спиш з іншим. ви невдала пара, ви одне одному непотрібні. селяві)
[...]
Це є делікатні питання. Тут можуть бути винними обидві сторни. Що таке зрада ? На мою думку, це попрання почутів іншої людини, яка вважала вас своїм партнером(дівчиною, хлопцем, чоловіком, жінкою і тд). Дехто має моральні принципи, силу волі тож навіть при можливості не зраджує. Але все ж таки в більшсоті є причина. І аби такого не було потрібно сісти і поговорити, якщо розмови нема то можна всати, попрощатись і піти. Деколи замість того аби зрозуміти один-одного та пояснити один-одному, люди йдуть шукати долі на сороні.
Маруся-мама
31.01.2008, 00:07
Це є делікатні питання. Тут можуть бути винними обидві сторни. Що таке зрада ? На мою думку, це попрання почутів іншої людини, яка вважала вас своїм партнером(дівчиною, хлопцем, чоловіком, жінкою і тд). Дехто має моральні принципи, силу волі тож навіть при можливості не зраджує. Але все ж таки в більшсоті є причина. І аби такого не було потрібно сісти і поговорити, якщо розмови нема то можна всати, попрощатись і піти. Деколи замість того аби зрозуміти один-одного та пояснити один-одному, люди йдуть шукати долі на сороні.
Ви однозначно неуважно читали, бо я не говорила про те щоб мовчати а іти кинутись в обійми іншому а власне говорила про те як поступити після того як це вже сталось.
Давай проаналізуємо наші відносини і ситуацію яка склалась. Адже пустка чи охолодження наших відносин не сталось вчора і я напевне на це звертала твою увагу. Ми напевне про це говорили але хтось не хотів слухати. Може обидві сторони були глухі один до одного? Ось що я писала. Люди часто бувають глухі один до одного і вважають що інший повинен зробити все від нього залежне, а я вже ітак достатньо роблю. Не дарма існує прислів*я поки грім не вдарить мужик не перехреститься.
Всетаки мене люди нераз шокують, виривають слова з контексту і за них чіпаються.
Додано через 5 хвилин
Гарне виправдання :) шедевральне... а "пабалтать"? Навіть якщо сказати "я йду до іншого", попередити, чи дати часу виправитися, якщо є бажання щось зберегти, звісно, хіба не краще?? Це, принаймні, чесно. А так - я вважаю це нерівноцінною помстою - раз, нечесністю - два, самодурством - три, бл....вом - чотири, хамством - п'ять. Шо би ви мені не казали :)
Можна попередити, розійтися, почекати,.. але не переходити межу. Переходиш - тусуйся :) він тебе не слухає, ти спиш з іншим. ви невдала пара, ви одне одному непотрібні. селяві)
Це не виправдання це лише риторичне запитання...
Читайте вище. Мені, доречі, всеодно як ви це називаєте, але те що зрада це може бути звичайнісінький самообман погоджусь.
Ви однозначно неуважно читали, бо я не говорила про те щоб мовчати а іти кинутись в обійми іншому а власне говорила про те як поступити після того як це вже сталось.
Я писав загальний алгоритм, схему, правило, як це б мало бути апріорі до зради. А то в кущі, а потім, що мені робити. Є приказака : сім раз відмір, одни раз відріж. В даному прикладі замість того аби чітко пояснити зробили іншій людині боляче, а потім вже до розмови. Мені згадалась історія колись по асікю пересилали. Прийшов чоловік до старости і каже : що мені робити коли мене кривдять і роблять боляче. Той йому сказав забивати цвяхи і повернутись коли йому буде краще. Чоловік послухав і зробив так. Якось він знову прийшов до старости : мені вже краще. Староста йому звелів тепер витягати цвяхи коли він робить щось добре і коли витягне усі повернутись до нього. Той так і зробив. Коли він прийшов староста почав йому пояснювати суть : кожен раз, як хтось робить боляче, він наче забиває цвяха, але коли біль проходить залишаються оті дюрки (від цвоків), що є раною на все життя. (я вже чітко не пам'ятаю але суть така)
В таких випадках буває тіко одне, він дурень що зв'язався з такою жінкою і все.
=========================
Ще можна зрозуміти молодь, а от вже старших людей.
Маруся-мама
31.01.2008, 00:50
Я писав загальний алгоритм, схему, правило, як це б мало бути апріорі до зради.
=========================
Загальний алгоритм... до того як... Мало б бути... Мало б бути так аби нормальна жінка ніколи не мала бажання і навіть думки не допускала про зраду і іншого мужчину при живому кохаючому чоловікові. Он як би мало бути... а воно не є. І це не поєдинчий випадок і це не придумане сьогодні. Це пережило багато жінок багатьох поколінь.
Ось що жахаюче.
Не дуже розумію яка різниця між молоддю і старшими людьми? То якщо вже старший то жити не повинен і потягу не існує? Якщо вже 30 стукнула то бери свічку в руки і лягай чекай смерти?
Загальний алгоритм... до того як... Мало б бути... Мало б бути так аби нормальна жінка ніколи не мала бажання і навіть думки не допускала про зраду і іншого мужчину при живому кохаючому чоловікові. Он як би мало бути... а воно не є. І це не поєдинчий випадок і це не придумане сьогодні. Це пережило багато жінок багатьох поколінь.
Ви берети тільки з погляду жінки. Знаю я декілька прикладів таких, але знаю й інші приклади.
Чомусь вбільшості спершу зроблять, а потім вже у тому всьому розбираються. Я писав якщо вже таке сталось, що жінці щось не подобається. У вас так бідна сиділа мовчала, мовчала, а потім раз і у чуже ліжко. Що ж то за жінка, яка жила з тим чоловіком, якого не любила, не коханала, не поважала, взяла пішла до іншого, певно її якісь фактори стримували - гроші Наприклад. Крім того жінка сама могла бути винна у проголодності чоловіка. Якщо вона зрадила, якби то висловити думку - раз си потішила, то тут так. Але якщо жінка має певні наміри щодо коханця, то чого вона взагалі до нього повернулась.
Ця зрада нагадує втішення свого его, показати на тобі подаруночок.
Я мав на увазі коли так роблять. Зраджують а потім розбираються. Старші люди мали б мати клекпи в голові. І зробити як я написав.
Навіщо доводити до того аби потім псувати собі нерви, чоловіку та іншим(родичам, друзям,...).
Не дуже розумію яка різниця між молоддю і старшими людьми? То якщо вже старший то жити не повинен і потягу не існує? Якщо вже 30 стукнула то бери свічку в руки і лягай чекай смерти? Тобто цей допис я навіть не буду коментувати, вважайте як си знаєте, розтлумачення мого попереднього допису згори.
Liliyah Romanova
01.02.2008, 02:27
А якщо жінка хоче розлучення, а чоловік не дає? Не візьмеш же силою.
А якщо є діти і вони ще маленькі?
Та не все так просто у житті, аби лише одна чи дві схеми все вирішували.
Для кожного випадку є інша система, бо завжди є свої нюанси.
Та, є аморальні жінки. Є жінки, по яких зразу видно, що вона довго вірною не буде. Бо й до того не була. То це вже таке, тут вже чоловік мусить думати, що йому підходить, а що ні. Люди зазвичай не міняються, тому, що берете, те й матимете.
Людей дуже міняє біль. Це теж правда. Якщо людиною керує біль, то вона різні речі може вчинити, але треба вміти розпізнати, що саме керує людиною, коли вона чинить те чи інше.
Єдине, чого я ніколи не розуміла, це коли люди стараються відразу помститися за той біль, якого їм завдали. Відразу шукають, аби також зрадити у відповідь. Переспати із кимось. Мені видається, що це тільки помножує біль.
Вже сама зрада є болем, при тому для обох. І тоді друга зрада кидає ще більшу дозу болю, після чого позбирати все докупи дуже важко. І після такого вже треба реанімувати трупа, а це не завжди можливо.
Олюнечка
01.02.2008, 08:37
аморальні жінки ті же ту пишут: " шо бог з"єднав, най чоловіе не розлучає!", а самі йно думают про розвод. аморальні жінки ті же: "йой, йой, аборт - то вбивство!", а самі йно гоніт по дохторам. Святе письмо йно лукаво напоказ.
yulichka
01.02.2008, 11:13
Жінка зраджує тільки того чоловіка, який на це заслуговує. Жінка завжди досконала у всьому. Вона не пропустить жодної важливої деталі.
Я вважаю, що зраджувати чоловіка, який на це заслуговує немає сенсу. Якщо він такий поганий, то навіщо взагалі продовжувати з ним жити? Розумію, що легше за все розійтись, а не рятувати шлюб і т.д...., але мстити йому своєю зрадою - це безглуздо. Що тоді виходить -жити разом і робити один одному на зло, невже комусь від того стане по-справжньому краще і додасть чогось позитивного в стосунки??? Сумніваюсь....
sebastian
01.02.2008, 12:24
Просто слів нема. Одне бляд..во навколо. а ця фраза - то захист бляд..ва. От такі тепер жінки пішли (не всі). Наліво і направа спати зі всіма, а шо такого- він, начебто, заслужив. То скажи перед тим - все скінчено, тому-то і тому-то, якшо хоч когось чи шось поважаєш. а якшо ти таке робиш - ти є бл.ть! Якшо ти це захищаєш - ти є бл.ть. Після цього до автора цієї фрази залишається тільки неповага і огида.
Маруся-мама
01.02.2008, 16:39
Просто слів нема. Одне бляд..во навколо. а ця фраза - то захист бляд..ва. От такі тепер жінки пішли (не всі). Наліво і направа спати зі всіма, а шо такого- він, начебто, заслужив. То скажи перед тим - все скінчено, тому-то і тому-то, якшо хоч когось чи шось поважаєш. а якшо ти таке робиш - ти є бл.ть! Якшо ти це захищаєш - ти є бл.ть. Після цього до автора цієї фрази залишається тільки неповага і огида.
прошу дуже... неповажайте мене і гидіться мною. Обзивайте мене якщо вам від цього легше і принижуйте мене. Мене це не ображає, бо ми всі станемо перед Господом.
Кожна людина заслуговує на те що має і це все є з допусту Божого. І це відноситься як і до зради так і до будь яких дописів на форумі.
У вас так бідна сиділа мовчала, мовчала, а потім раз і у чуже ліжко.
Я такого ніде ніколи не писала, ви просто напросто неуважно читаєте. Мені здається що читаєте все занадто емоційно і робите висновки обмежені і основані на фільмах які вам показують.
Я МІЛЛІОН разів вже сказала що люди могли говорити один до одного але залишились глухими.
У МЕНЕ СКЛАЛОСЬ ВРАЖЕННЯ НІБИ ВИ ВВАЖАЄТЕ ЩО Я ВАС ХОЧУ ПЕРЕКОНАТИ ЗА РЯДЯНСЬКУ ВЛАДУ! А МЕНІ ЦЬОГО НЕ ТРЕБА!!! ТОВКТИ ВОДУ В СТУПІ АБИ МЕНЕ НАЗВАЛИ БЛЯ**Ю? ДЯКУЮ!
А Я НІКОЛИ, ВИ ЧУЛИ, НІКОЛИ!!! НЕ ОСУДЖУ ЛЮДИНУ ЯКА ЗРАДИЛА!!! ВИННІ ЗАВЖДИ ОБОЄ І НІКОЛИ ЩО ВОНА БЛЯ*Ь А ВІН ОБДІЛЕНИЙ!!!
Я ВСЬО СКАЗАЛ!!!
sebastian
01.02.2008, 17:28
До: Маруся-мама:
Не кричіть і не сваріться, юна леді :) А також, пробачте за образливе висловлювання. Ви його помітили. А своїх - не помічаєте. А Ви помітьте -
"він того заслужив аби його зрадили, лишіть дурня " - не Вам судити, що і хто заслужив. Як би там не було, є він дурнем чи ні, так не робиться. І прикро, що Ви це засуджуєте.
Щодо осудження загалом, ну це справа Бога чи богів чи ще кого. А щодо персонального - це справа персональна. Хтось осуджує і приймає рішення для себе. Його зрадили замість того, щоб розійтись. А він це осудив (маючи повне право), і розірвав усе, і це теж його право.
А от чого він направду не заслужив - це те, щоб Ви, обзивали його гордим дурнем, і казали шо він вартий зради.
Ви не осудете? Може у Вас таке траплялося просто?... Як не судете зрадницю, то і його не судіть. Це раз. І зраду не виправдовуйте - це два. І не кидайтеся нерівнозначними фразами - це три.
Бо не можна писати "він заслужив" а потім казати "я мала на увазі, шо треба було говорити говорити говорити".
ось. не гнівайтеся ;)
Маруся-мама
01.02.2008, 17:39
До: Маруся-мама:
Не кричіть і не сваріться, юна леді :) А також, пробачте за образливе висловлювання. Ви його помітили. А своїх - не помічаєте. А Ви помітьте -
"він того заслужив аби його зрадили, лишіть дурня " - не Вам судити, що і хто заслужив. Як би там не було, є він дурнем чи ні, так не робиться. І прикро, що Ви це засуджуєте.
Щодо осудження загалом, ну це справа Бога чи богів чи ще кого. А щодо персонального - це справа персональна. Хтось осуджує і приймає рішення для себе. Його зрадили замість того, щоб розійтись. А він це осудив (маючи повне право), і розірвав усе, і це теж його право.
А от чого він направду не заслужив - це те, щоб Ви, обзивали його гордим дурнем, і казали шо він вартий зради.
Ви не осудете? Може у Вас таке траплялося просто?... Як не судете зрадницю, то і його не судіть. Це раз. І зраду не виправдовуйте - це два. І не кидайтеся нерівнозначними фразами - це три.
Бо не можна писати "він заслужив" а потім казати "я мала на увазі, шо треба було говорити говорити говорити".
ось. не гнівайтеся ;)
Ні я не гніваюсь... і не дуже переймаюсь зневагою з іншого боку... але таки заслужив і він і вона. обоє заслужили!!!
Бо коли говорили, говорили, говорили а до висновку і змін таки не дійшли, тоді обоє заслужили.
Бачте, в житті так є що перед кожним нашим кроком нас хтось попереджає про наслідки але ми дуже часто через свою гордість, засліпленість, образи... і все до купи не хочемо нікого чути. І це стосується як жінки так і мужчини.
Є винятки коли жінки ідуть в шлюб без любові лише заради вигоди - тоді ми розуміємо що почуттів не буде і там нема про що говорити.
Я говорю про сім*ю яка зачиналась з любові і бажання бути разом лише один для одного. А потім чомусь траплається таке страшне як зрада.
Тепер що до дурня, якщо для вас це слово таке лайливе, то дуже вибачаюсь, але для мене гордість то глупота і з такою людиною говорити важко і часами просто непотрібно. Тому я і сказала, що залишіть його з його гордістю на самоті. Нехай все сам переживає, бо питання стояло як говорити з мужчиною якого зрадили.
Може сумбурно... але надіюсь що основна теза вловлюється.
sebastian
01.02.2008, 18:54
Будемо вважажати, же всі (ми одне одного) все зрозуміли :) Окрім "вибачаюся" - українці так не кажуть, бо це ніби сам у себе пробачення просиш :)
Бажаю Вам, а також усім іншим, аби це лихо Вас не спіткало. А щодо "як з ним говорити", - відповідь - "ніяк, говорити треба було раніше".
Маруся-мама
01.02.2008, 19:04
Будемо вважажати, же всі (ми одне одного) все зрозуміли :) Окрім "вибачаюся" - українці так не кажуть, бо це ніби сам у себе пробачення просиш :)
Бажаю Вам, а також усім іншим, аби це лихо Вас не спіткало. А щодо "як з ним говорити", - відповідь - "ніяк, говорити треба було раніше".
Ну я не стидаюсь сказати, і щераз зкажу - ПЕРЕПРОШУЮ, ВИБАЧТЕ, ПРОБАЧТЕ, бо не зі зла. :radist:
Цікаво, яке слово найтяжче? Але це вже інша тема.
Liliyah Romanova
02.02.2008, 02:00
Як типово. Пригадалися написи на стінах туалетів. І завжди з помилками.
Додано через 1 годину 33 хвилини
Я вважаю, що зраджувати чоловіка, який на це заслуговує немає сенсу. Якщо він такий поганий, то навіщо взагалі продовжувати з ним жити? Розумію, що легше за все розійтись, а не рятувати шлюб і т.д...., але мстити йому своєю зрадою - це безглуздо. Що тоді виходить -жити разом і робити один одному на зло, невже комусь від того стане по-справжньому краще і додасть чогось позитивного в стосунки??? Сумніваюсь....
Та я просто гасло кинула. :)
Я вже написала одну ситуацію.
Якщо чоловік жінку не пускає. Розлучення не дає. Каже "погуляєш і вернешся". То що їй, силою то розлучення в нього брати чи як?
І чо так конче зло робити?
А як чоловік жінці зраджує, а вона ні про що не знає. І мирно живуть. То чоловік все правильно робить?
І якщо зрада не є помстою? Якщо жінка просто зустріла свою любов пізніше, будучи в шлюбі? Чи то помста?
І якщо сім"я вже й так не сім"я, а сусідство просто? І подружжя, як таке, вже мертвий труп?
У всіх завжди є рецепти на все. Ну, прошу. Які будуть на такі ситуації?
yulichka
02.02.2008, 13:05
А як чоловік жінці зраджує, а вона ні про що не знає. І мирно живуть. То чоловік все правильно робить?
Кожна жінка відчуває, що її чоловік зраджує!!! Мені здається таке ДУЖЕ важко не відчути. Просто, хтось реагує на це, а хтось "шлангом прикидається", коли плюють в очі - каже, що дощ іде. Є такі жінки, які терплять зраду, образи, бо просто їх той самий чоловік забезпечує, годує, дітям освіту дає. А навіщо їй сцени ревнощів влаштовувати, щоб потім залишитись матір'ю-одиначкою, як вона може проковтнути все і забезпеченою залишитись, хоч і приниженою...
А чоловіків, які зраджують я ніколи не оправдовую, так як і жінок, які зраджують.!!!! Я таке засуджую, дали обіцянку вірності - дотримуйтеся того!
Liliyah Romanova
02.02.2008, 16:38
А чоловіків, які зраджують я ніколи не оправдовую, так як і жінок, які зраджують.!!!! Я таке засуджую, дали обіцянку вірності - дотримуйтеся того!
Я вважаю, що після зради, подружжя вже не є подружжям, вже не є одним тілом. Хоча, кажуть, що часом реанімування трупа ще можливе.
Маруся-мама
02.02.2008, 23:01
Лілю, як би то можна було онтак легко дати відповідть на всі запитання.
Але кажуть що розбитий горщик як не клей а він розбитим залишиться. А розводу не дасть... і що лишається??? сидіти в куточку і рахувати дні до чиєїсь смерті???:(:(:(:( Та ну його... що ж це за життя???
консультант
02.02.2008, 23:19
Зрада жінки
Це велике і крислате надбання для чоловіка:)
Liliyah Romanova
03.02.2008, 01:17
Це в першу чергу смерть самої жінки...
Чоловік бачить світ лиш через призму своєї гордості...
Звідти й сліпі ревнощі, і сліпа любов...
А жінка чи то палиця для незрячого чи то окуляри. У будь-якому разі, вона для нього лише предмет, а не особа...
Маруся-мама
03.02.2008, 03:45
Ой і правда горді егоїсти... :ninja: так ім мене дістав тепер во... маю бажання задушити ну або тріпнути так файно... шкода табурета нема і повна хата дітей :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Це велике і крислате надбання для чоловіка:)
деяких чоловіків нерогатими тяжко і уявити, імхо :D :D :D
а якщо серйозно, то кожна жінка хоче любові і ласки
і зраджують жінки переважно через образи і завданий біль шукаючи деінде розради через них
жінки чуттєвіші, але зраджують набагато рідше за чоловіків і не з таких банальних причин як чоловіки
Я дуже рідко заходжу на цю гілку. Але зайшовши, вкину своїх пять копійок. Розповім про випадок який може дещо прояснити ситуацію зі зрадою.
Їдуть в купе молода жінка і молодий чоловік. Обоє дуже смутні. Почали розмову, познайомилися. Він питає - чому ти така сумна. Вона каже, що недавно довідалася, що чоловік постіно зраджує її. Він каже, що в нього аналогічна ситуація і він через те в великій депресії.
Вона каже, слухайте, давайте їм "помстимося". Помстилися. Вона каже - я б мстилася, мстилася і мстилася. Він каже - ти знаєш, я не такий вже кровожерний.
консультант
03.02.2008, 14:26
Жарти жартами але факт є факт. Якщо в жінки або в чоловіка появляються часті головні - це один із симптомів подружньої зради. Значить вже є те, що викликаючи внутрічерепний тиск і біль. Щоб вчасно запобігти процесу деформації кісток черепа, рекомендую зробити томографію, рентген та пройти консультацію в сексопатолога.
sebastian
04.02.2008, 11:28
Як типово. Пригадалися написи на стінах туалетів. І завжди з помилками
Як дотепно :) Ви пригадали писанину на стінах? А що Ви там такого писали, якщо це не конфіденційно, звісно?
Якщо чоловік жінку не пускає. Розлучення не дає. Каже "погуляєш і вернешся". То що їй, силою то розлучення в нього брати чи як?
Подати в суд на розлучення. Чи Ви про жінок у країнах шаріату?
Liliyah Romanova
04.02.2008, 21:36
Ви пригадали писанину на стінах? А що Ви там такого писали, якщо це не конфіденційно, звісно?
Та ні, отакі, як ви, і пишуть. І завжди неграмотно чомусь.
Додано через 42 секунди
А я знаю? Я так просто. Є кобіти, котрі чомусь бояться розлучення.
Додано через 3 хвилини
Якщо в жінки або в чоловіка появляються часті головні - це один із симптомів подружньої зради. Значить вже є те, що викликаючи внутрічерепний тиск і біль.
Цікава річ. У Львові чоловік постійно жалівся, що голова болить, а в Канаді - тільки я. Подумати тільки, я вважала, що це клімат. :ninja:
Маруся-мама
05.02.2008, 03:47
Майже... наші друзі кажуть - нє дай Бог вам развєстісь в Амєрікє.
Liliyah Romanova
05.02.2008, 04:04
Майже... наші друзі кажуть - нє дай Бог вам развєстісь в Амєрікє.
Угу, наш їден вуйко тільки кілька років тому із банкрутства виборсався після розлучення. А там навіть дітей не було. А йому вже 60.
Маруся-мама
05.02.2008, 04:08
Угу, наш їден вуйко тільки кілька років тому із банкрутства виборсався після розлучення. А там навіть дітей не було. А йому вже 60.
Тому тутейші хлопи воліют не женитись а подоїти корівцю час від часу, і є чистий спокій.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008