КПК

Показати повну версію : Як виглядає лобок сучасної жінки ?

Сторінки : 1 [2]

zet
28.08.2007, 20:10
А якщо я хочу почитати, поцікавитись і уточнити? Чому мені повинні заваджати ті, хто відкривають тему з однозначною назвою для того, аби писати, що його тошнить від перечитання деталей, обумовлених назвою?
я на темы от которых вас тошнит, обговариваю в привате. А это навязывание обычное недалекое хамство и рагулизм...

Melody
28.08.2007, 20:13
Та де нам це зрозуміти, ми ж тут всі "тошнотворні рагулі" :shutup: Де нам до таких "сучасних і демократичних", як Лія чи Форест?

Капітан
28.08.2007, 20:15
Н-да. Интересно девки пляшут... По моему, тема полностью была уже давно исчерпана лаконичным ответом Полковника :
Что не понятно? Причёска должна быть либо короткая, но не колкая, либо налысо под бритву. Какие вопросы?

Melody
28.08.2007, 20:17
Н-да. Интересно девки пляшут... По моему, тема полностью была уже давно исчерпана лаконичным ответом Полковника :

Не всі, либонь, розуміють лаконічні відповіді :)

New Shrek
29.08.2007, 08:22
либо налысо под бритвуОттуда пошла пословица:"Скривилась ,как вагина на бритву"?

Капітан
30.08.2007, 20:41
Оттуда пошла пословица:"Скривилась ,как вагина на бритву"?
Первый раз такую слышу... Главное чтоб ничто другое не скривлялось перед вагиной ;)
ЗЫ: ...за что и выпьем! :)

Forest
03.09.2007, 11:26
А чому Ви про себе хочете писати в приваті, а від інших вимагаєте загальної відвертості? ;)
Я ж чітко написав - тому що я не зможу принести на форум нічого нового і цікавого для інших. Якщо би в мене були якісь ідеї - я б написав на форумі, а оскільки їх немає, пропоную писати іншим і не засмічувати гілку.

я на темы от которых вас тошнит, обговариваю в привате. А это навязывание обычное недалекое хамство и рагулизм... не пойняв)

Та де нам це зрозуміти, ми ж тут всі "тошнотворні рагулі" Де нам до таких "сучасних і демократичних", як Лія чи Форест? В минулому пості Ви розписувалися за всю країну, в якій живете, зараз розписуєтесь за всіх відвідувачів даного форуму. Саме такі речі я вважаю "тошнотворним рагулізмом". Дякую за термін :)

тема полностью была уже давно исчерпана лаконичным ответом Полковника Напевно, якби так було насправді, не існувало би перукарів...

no_coment
03.09.2007, 15:13
Е ,то Ви не застали старих жидів -перукарів,які трьома -пятьма рухами,робили основну стрижку і то всьо коштувало 80 копійок з "Красною Москвою"

"И скажИте - кому это Усьо мешало?"

Додано через 1 хвилину
Первый раз такую слышу... Главное чтоб ничто другое не скривлялось перед вагиной ;)
ЗЫ: ...за что и выпьем! :)

Нет НЕкрасивых женщин - просто иногда бывает мало водки!

Michel
06.09.2007, 00:02
Ну то як, розібрались з лобками, чи ні??? Які висновки??
Як вони виглядають, чи мають виглядати?????????? :) :) :)
Де фотографії??? Як можна оцінити, нічого ж не видно? :) :) :)
:) :) :):) :) :):) :) :)

no_coment
07.09.2007, 17:47
Ну то як, розібрались з лобками, чи ні??? Які висновки??
Як вони виглядають, чи мають виглядати?????????? :) :) :)
Де фотографії??? Як можна оцінити, нічого ж не видно? :) :) :)
:) :) :):) :) :):) :) :)

це Вам на інший сайт....міг би підсказати (але - не мОНа рекламувати) :p
Але ясно одне - (рос.) "Лобки разные нужны, лобки разные - важны!"

Liliyah Romanova
07.09.2007, 19:47
Я думала, тема вже вичерпалася, а вона все живе і живе.
Але раз живе, то запитаю деякі речі, які мене здивували у дописах Ліа.

Я молода, сучасна жінка, яка має сім'ю, постійно професійно вдосконалюється шляхом участі в програмах підвищення кваліфікації та тренінгах ( кар'єра маркетолога ), знає, що рай у шалаші можливий тільки в розумововідсталих, двічі на день приймає душ, не вилазить з салону краси
Все розумію, але чому про душ писати? Чи це про львівські реалії? Перший раз душ між 6 і 9 ранку, а другий - між 6 і 9 вечора. Аж дивно, не думала, що митися в душі це такий привілей, про який треба говорити наголос.
якщо порахувати по пять хвилин перекуру кожної години , вісім робочих годин в день, законних, 22 робочих дні в місяць, то як мінімум 15 годин в місяць, тобто два робочі дні ви прокурюєте в порівнянні з некурящими......ДВА ДНІ !!!!! не розумію
Працювала я для такої фірми, яка саме так усе рахує. Витримала 2 місяці. Ну їх десь. Ніякого задоволення від роботи. Почуваєшся як на конвеєрі. Людина як особистість у такій системі не має значення. Вона просто одиниця часу. Звільнилася по 2 місяцях праці там і ні разу не шкодувала.
Знайшла роботу на фірмі, де кожен працівник - це особистість, його і його потреби поважають. Кожного особисто питають, що саме він любить пити протягом робочого дня, чай чи каву, і які саме смаки. І завжди додають, аби покращити смак вашого часу, проведеного на роботі. Часом ставлять нам обід, часом ходимо у ресторан усі разом. І платять набагато більше ніж там, де рахують кожну хвилину і навіть секунду. Тому не бачу, чим шановна Ліа так дуже хвалиться.

І останнє, про саме слово ґрумінґ.
Як відомо ґуґл володіє усім світом. ;) Отож, якщо кинути це слово у пошукову систему, немає навіть натяку на те місце, яке Ліа виділила у назві теми. Якщо шукати у відділі фото, то на фото лише песики, котики, ну, ще чоловіча щетина може бути. Те саме із текстовими посиланнями. Ґрумінґ навіть означає тиск на психіку дитини з метою її використання в інтимному плані. Звичайно, я не перевіряла усі лінки, але все-таки цікаво, що за явище? А явище, вочевидь, таке, що у нас використовують слова, значення яких, швидше за все, не знають, і вживають щодо явищ, до яких англійською ніхто відповідного слова не вживає.

Якщо ж подивитися значення слова у словник, то довідуємося наступне:
groom -
2. гл.
1) ходить за лошадью, чистить лошадь
Syn: curry

2) обыкн. прич. прош. вр. холить; приводить в надлежащий вид; наводить лоск (обыкн. о внешности)
an impeccably groomed woman — безукоризненно выглядящая женщина (т. е. безупречно одетая, с аккуратной прической и макияжем)

3) разг. готовить к определенному посту, карьере
He is grooming his son for the directorship of the firm. — Он готовит своего сына в директора фирмы.
She was groomed as our next candidate. — Ее готовили как нашего следующего кандидата.

Оля
16.09.2007, 00:23
Я думала, тема вже вичерпалася, а вона все живе і живе.

Живе, бо Ліа обіцяла свого сучасного лобка мужчинам виставити і не виставила. :) А вони все чекають і чекають.... ;)

Michel
29.09.2007, 09:02
Живе, бо Ліа обіцяла свого сучасного лобка мужчинам виставити і не виставила. :) А вони все чекають і чекають.... ;)
Може жінки теж чекають?

P.S. Экзотическое ограбление: похищены фаллоимитаторы и костюм кошки

Экзотическое ограбление произошло на юго-востоке Москвы: неизвестные злоумышленники обчистили… секс-шоп на Волгоградском проспекте. В интим-салон, как выяснилось, страждущим было проникнуть нелегко: двери и витрины магазина заблокированы.

Однако любители "клубнички" не опустили рук, проявив настоящие чудеса изобретательности. Внутрь секс-шопа они попали… через потолок, проделав в нем внушительное отверстие. Видимо, уж очень подпирало. Проникнув в подсобное помещение магазина, сексуально озабоченные грабители нашли там ключ от торгового зала.

О том, что произошло дальше, милиционеры без умиления рассказывать не могли. Оказавшись внутри заветного помещения, злоумышленники тут же кинулись сгребать в сумки фаллоимитаторы и резиновых женщин. Касса с дневной выручкой у любителей жареного не вызвала совершенно никакого интереса.

Помимо упомянутых товаров народного потребления, озабоченные воришки унесли с собой четыре комплекта эротического белья и… костюм кошки. Всего увеселительных предметов было похищено на сумму в 140 тысяч рублей. Кто совершил кражу, сотрудники милиции пока даже не могут предположить. Но закрывать глаза на столь одиозное преступление не намерены. Благо воры все же успели наследить.

- В помещении магазина был обнаружен след туфли-кроссовки, - рассказали в пресс-службе УВД ЮВАО. - Выяснилось, что обувь принадлежит… женщине.

Таким образом, ситуация выглядит еще более запутанной. В следствие чего шерлоки холмсы пребывают еще в большем недоумении. Между тем уголовное дело по факту кражи из секс-шопа возбуждено. Следственные органы серьезно настроены показать похитителям фаллоимитаторов кузькину мать.

http://www.mignews.com.ua/articles/272892.html

Zina
02.10.2007, 22:26
Е Поки місто не перемеле сільских жителів ,нам вєк свободи нє відать
А що їсти будете ? Моя бабця з села нам постійно помагає... .
А Ви дурня клеїте..., жируєте... . Я також народилась в місті і в ньому живу але такого ніколи не скажу... .

Zina
03.10.2007, 12:47
Оттуда пошла пословица:"Скривилась ,как вагина на бритву"?
Після того, як мій вчитель фізкультури дістав шваброю по голові, його перестали цікавити вагіна і лобок... .:babruysk:

Romko
03.10.2007, 12:58
Після того, як мій вчитель фізкультури дістав шваброю по голові, його перестали цікавити вагіна і лобок... .
Чиї?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_bekloppt.gif

Zina
03.10.2007, 13:03
Чиї?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_bekloppt.gif
Не переживайте, не ВашІ !:crazy:

Romko
03.10.2007, 13:14
Не переживайте, не ВашІ !
О-хо-хо...
http://sashka.iatp.org.ua/sashka/topi/19a.gif

Zina
03.10.2007, 13:34
Ромку, а Тебе, що ьак сильно лобок і вульва зацікавили, що вже пів дня тільки про лобок і вульву думаєш? Пора вже йти, шось робити... .

Romko
03.10.2007, 13:39
Золотко,по-перше я з Вами свиней не пас.А,якщо не розуміте жартів,то тєжко називається...
А за мою роботу не переживайте,не всі ж цеглу носять.

Zina
03.10.2007, 13:50
Золотко,по-перше я з Вами свиней не пас.А,якщо не розуміте жартів,то тєжко називається...
А за мою роботу не переживайте,не всі ж цеглу носять.
Я з Вами також свней не паслаю Не всі цеглу носять але й не всі пів дня тратять, щоб про лобок і вульву жартувати... .

New Shrek
03.10.2007, 13:58
Ги-ги.... я не тіко доктор Зло....така популярність від Zina. Нормальный запах вульвы сильно различается у различных женщини в различное время, но не всегда приятен и не возбуждает сексуально.

Додано через 4 хвилини
лобок і вульва зацікавили перед тим як бовтати у вікі заглядайте

Romko
03.10.2007, 14:03
Я з Вами також свней не паслаю Не всі цеглу носять але й не всі пів дня тратять, щоб про лобок і вульву жартувати... .
Хто ся на шо вчив...

Zina
03.10.2007, 14:05
Ги-ги.... я не тіко доктор Зло....така популярність від Zina. Нормальный запах вульвы сильно различается у различных женщини в различное время, но не всегда приятен и не возбуждает сексуально.

Додано через 4 хвилини
перред тим я к бовтати у вікі заглядайте
Шреку, то Вам не в болоті пукати та з ослом ходити... !

Додано через 2 хвилини
Хто ся на шо вчив...
А Ви що, на гінеколога вчились... ?

New Shrek
03.10.2007, 14:09
Не всі цеглу носять
ех... попали прямо в серце .....,вітер, мінус 20 по Цельсію,п"ятий поверх новобудови.Може я тупий і дегенерат .....як можна так жити

Додано через 2 хвилини
А Ви що, на гінеколога вчились.
А Ви в дзеркало на свої статеві органи дивились?тоді би виявили різницю між лобком і вульвою

Romko
03.10.2007, 14:14
А Ви що, на гінеколога вчились... ?
Та ні.Хто цеглу носить,а хто в І-неті сидить...

Zina
03.10.2007, 14:20
А Ви в дзеркало на свої статеві органи дивились?тоді би виявили різницю між лобком і вульвою
Носите цеглу і носіть... . Вам би лобок на стрілі від крана намалювати, щоб Ви скоріше мурували !:crazy:

Додано через 9 хвилин
Боже, Галочка і Льолік, Вам не сподобались мої дописи ? Я Вас розумію, покірні мої ягнята... !

New Shrek
03.10.2007, 14:29
не виживите .... на Форумі.Але потішили.... сенкс

Zina
03.10.2007, 15:17
Я теж ні на якому форумі так не тішилась, як у Вас..... !

Liliyah Romanova
03.10.2007, 18:13
Я теж ні на якому форумі так не тішилась, як у Вас..... !
Панянка (чи пані) пішла трохи потішитися та помитися в баню.
Гілку закриваю. Тема вичерпалася.

Продовження обговорення теми на Дівочих сиденьках (http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=26565&page=28)