КПК

Показати повну версію : Що таке справжня любов

Сторінки : [1] 2

New Shrek
01.08.2007, 15:42
Допис від Viktoria Jichova
Я прекрасно розумію, що таке справжня любов, а не декларована та зашнурована у якісь догми, не надто в реальному житті застосовуваними

Черешенька
01.08.2007, 19:51
Що таке справжня любов
Шреку, та я думаю, що Ви то насправді прекрасно знаєте ;).
Писатиму сама довго, скажу словами, які містять у собі все:

"Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не вихваляється,
не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого,
не радіє з неправди, але тішиться правдою,
усе зносить, вірить в усе, сподівається, терпить!
Любов ніколи не перестає..."

Deus igrok
01.08.2007, 19:58
Черешенька
Усе хочу спитати , у Вас узагалі як із статевим життям ?

Черешенька
01.08.2007, 20:00
Усе хочу спитати , у Вас узагалі як із статевим життям
ідеально, шановний ;)

vasili
01.08.2007, 20:10
Дозвольте поцікавитись, що могло збудити таку зацікавленість у вас?

Черешенька
01.08.2007, 20:13
Дозвольте поцікавитись
А взагалі-то, хай питають люди, я не проти. Єдине, що інтимних приватних нюансів ніколи не розповсюджую ;).

Deus igrok
01.08.2007, 20:25
що могло збудити таку зацікавленість у вас?
Дійсно, і чого б це я на форумі під назвою "Про ЦЕ" спитав про це.

Поняття любові не визначене. Та чи існує вона? Суб'єктивне явище, яке кожен трактує на свій манер? Коли вона виникає ? Кожен раз як бачиш файну лялю, чи коли ваші тіла переплітаються у ліжку ? ... бррр... "і тут Івана понесло..."

Хоча... мабуть, таки є одна. Материнська. Та чи любов? Чи то може турбота ?

Як на мене, підкреслюю... на мене, любов - це коли один дозволяє любите себе іншому.

А решту високих слів... і т.д. і т.п. лиш показують чого нам бракує, чого хочемо.

ідеально, шановний

Не сумніваюся =) Ідеально, тобто відсутня ? А то як казали класики: ідеалу нема - є тінь від ідеалу.

Черешенька
01.08.2007, 20:29
Не сумніваюся =) Ідеально, тобто відсутня
Ну, звиняйте, раз Ви певні позитивні слова негативно трактуєте. Я Вам пояснювати нічого не збираюся. Бракує Вам чогось, то про себе і пишіть (а по собі інших не судіть ;)).
Мені, слава Богу, вистарчає і почуттів, і щастя, і чудових людей навколо!..

Deus igrok
01.08.2007, 20:33
Черешенька
Я? Судити ? Та ніколи. Тільки спитав.
А Ви от уже другий пост так нервуєтеся.

Мені, слава Богу, вистарчає і почуттів, і щастя, і чудових людей навколо!

Ну ось і воно... все є ... а статевого життя нема. Так ? ... Знак питання спеціально виділив, а то не там сприймуть.

P.S. Гілка про ЦЕ. От про це і спілкуємося. =)
А то пак цікаво,як воно жити в любові і без сексу. Ну прям СССР. =)

Черешенька
01.08.2007, 20:39
Ну ось і воно... все є ... а статевого життя нема.
Слухайте, я зовсім не нервуюся, відписую Вам цілком нормально. Якщо Ви десь загострене емоційне збудження бачете, то, можливо, проблема у Вас, ок?
А про статеві стосунки - я Вам відповіла, дрібниць і деталей (як написала) не уточнюватиму (хочете реалістичного опису, як все відбувається, чи що Вам ще потрібно знати?).
Тема, доводжу до Вашого відома, про справжню любов, а не про ліжко! Було б про останнє, то могла би з Вами досвідом поділитися ;).

Пишіть, пане Deus igrok по суті, або давайте відкривайте відповідну гілочку.

Мих
01.08.2007, 20:43
Пишіть, пане Deus igrok по суті, або давайте відкривайте відповідну гілочку.
Просто що кого турбує - про то і пише. Не було б проблем - не писав би.

Liliyah Romanova
01.08.2007, 20:44
Якщо вам здалося, що Черешенька про платонічну любов написала, то навряд чи ви правильно її зрозуміли.

Deus igrok
01.08.2007, 20:44
Черешенька
Дочого тут нова гілка. Я ж написав, що ліжко - це один із методів любові.

А Ви стверджуєте, що любов - то емоції.

Якщо Ви десь загострене емоційне збудження бачете, то, можливо, проблема у Вас, ок?

Я Вам пояснювати нічого не збираюся

ідеально, шановний

І таки Ви нервуєтеся. За живе зачепив? Як так, то пожалійте хлопака свого. Одними почуття Він коло Вас ситий не буде =)

Deus igrok
01.08.2007, 20:46
Просто що кого турбує - про то і пише. Не було б проблем - не писав би.
У всьому є істина.

Якщо вам здалося, що Черешенька про платонічну любов написала, то навряд чи ви правильно її зрозуміли.

А Ви ? Ви вмієте правильно розуміти ?

Мих
01.08.2007, 20:47
Deus igrok, у Вас є проблеми?

Deus igrok
01.08.2007, 20:51
Deus igrok, у Вас є проблеми?
А у кого їх немає ? Моя проблема наразі - рожеві окуляри п. Черешенька. Мене турбує джерело виникнення їх як таких.

Черешенька
01.08.2007, 20:52
За живе зачепив? Як так, то пожалійте хлопака свого.
Ні, не зачепили. Мене зачепити досить важко. Принаймні такими темами не вийде ні у Вас, ні у інших.
Хлопаку не жалітиму, бо йому нічого не бракує, от Вас, наприклад, можу :).
Ви знаєте, останню відповідь Вам даю, бо відлучатимуся і сенсу дискусії не бачу, я натуралістично і в деталях певні речі описувати не схильна. То по-перше. По-друге, пам"ятайте, що люди є різні, і кобіти, і чоловіки теж, задумайтеся над тим, що всіх Ви не зможете зрозуміти. І по-третє, тілесні втіхи - то для мене найменший прояв любові взагалі. Оскільки маю різний досвід, то і сказати можу, що злиттям двох тіл кохання не обмежується. Існують речі більш важливіші у стосунках. Бажаю Вам їх знайти :)!

P.S. Ще додам, бо щойно побачила.
Чого це Ваша проблема мої окуляри??? Маю тата, брата, хлопця, вуйка і інших авторитетних людей, вони мені, якщо і є проблемка, поможуть її вирішити! Накінець, ні окулярів, ні проблем у мене немає, любий дописувачу.

Мих
01.08.2007, 20:53
А у кого їх немає ? Моя проблема наразі - рожеві окуляри п. Черешенька. Мене турбує джерело виникнення їх як таких.
А по-моєму, Ви нервуєте, нє?

Salata
01.08.2007, 20:59
"Любовь - это то, что происходит между двумя людьми, которые любят друг друга"

Не знаю, чье, у меня был красивый постер из 9 1/2 недель, автор не указывался...

Думаю, желающие что-либо уточнить, "подстелить соломки" просто теряют это чувство. Потому что чувства и мысли - совсем разные области жизни человека.

zet
01.08.2007, 21:01
А кто его знает, что такое любовь?
Раньше думала одно, теперь - другое..
Хорошо, если страсть перейдет в доверие друг другу. У моих родителей это получилось, у меня - нет..

Мих
01.08.2007, 21:03
"Любовь - это то, что происходит между двумя людьми, которые любят друг друга"

Та різне може "проізойті" між людьми....

Deus igrok
01.08.2007, 21:06
А по-моєму, Ви нервуєте, нє?
І це може бути. Я голодний, а вареники в сметані не встигають охолонути. Уже тричі язик картоплею опік.

по-третє, тілесні втіхи - то для мене найменший прояв любові взагалі.

Ууу, мені таки шкода Вашого хлопаки. Ви йому теж розказуєте про високі почуття ? Ні. Ну дійсно цікаво знати. Якто там ... "і свого не цурайтеся , і чужого научайтеся" . Може коли пригодиться. Як змученим буду, і шоб не виконувати "обовязку" заведу пісню про почуття.

Маю тата, брата, хлопця, вуйка і інших авторитетних людей, вони мені, якщо і є проблемка, поможуть її вирішити! Чи живі, чи здорові, всі родичі гарбузові ? =)))))))))

Deus igrok
01.08.2007, 21:09
Хорошо, если страсть перейдет в доверие друг другу. У моих родителей это получилось, у меня - нет..
Во,во ... я хотів цей аспект теж розкрити.
Прикладів багато.Не моїх... Самий яскравий, 8 років зустрічалися, одружилися. Через рік розлучилися. І де то та любов ділася ?

Melody
01.08.2007, 21:12
Ви знаєте, останню відповідь Вам даю, бо відлучатимуся і сенсу дискусії не бачу.

Черешенько, з цим хлопчиною нема сенсу дискутувати.
Якби він присвячував сексу бодай половину того часу, який присвячує розмовам про секс на форумі, то би не чіплявся до людей з такими запитаннями.

zet
01.08.2007, 21:17
Во,во ... я хотів цей аспект теж розкрити.
Прикладів багато.Не моїх... Самий яскравий, 8 років зустрічалися, одружилися. Через рік розлучилися. І де то та любов ділася ?

так ведь как раз того не хватило о чем Черешенька говорила...
А поговорить?
Нет доверия, то не о чем и разговаривать. Не о чем разговаривать, то что ж мы делаем рядом? Физические упражнения, даже в виде сэкса, тоже приедаются...

Мих
І це може бути. Я голодний, а вареники в сметані не встигають охолонути.

Я це зразу зрозумів що до вареників, просто подумав, що ці вареники часом з черешень?

Deus igrok
Якби він присвячував сексу бодай половину того часу, який присвячує розмовам про секс на форумі,
йой , шо то за секс на 5 хвилин.
На лякайте мене так =)

Melody
01.08.2007, 21:19
На лякайте мене так =)

А ви ще й жінок лякаєтеся? :eek:

Deus igrok
01.08.2007, 21:22
А ви ще й жінок лякаєтеся?
Ги, опечатка =)

Ну я так бачу, жіноча солідарність панує.

Ну як сі пані будуть ласкаві опишіть мене, беручи до уваги мої пости. Це не обовязково. Але мені буде цікаво таки про себе почитати. Мо навіть зроблю висновки.

А тут на форумі панянки крім платонічного, нічого іншого не визнають. Жаль.

Melody
01.08.2007, 21:23
йой , шо то за секс на 5 хвилин.

Якщо зважати на те, що ваш перший допис на цій гілці був нині, 19:25, то майже за годину ви би багато встигли ;)

mavka
01.08.2007, 21:23
:) Це просто складна тема для обговорення. й оратори насправді не стоячи по різні боки бар-рр-рикад ;) своїми дописами зачіпають різні аспекти створюючи ілюзію протистояння.

Deus igrok
01.08.2007, 21:33
Якщо зважати на те, що
від 19-25 я встив зварити вареники , повечеряти , провести дві телефонні розмови, домовитися про вранішню зустріч, прийняти душ і ще відписувати в цій темі ... то сумарно я провів за цією темою відсили хвилин 20.

Deus igrok
01.08.2007, 21:34
створюючи ілюзію протистояння.
ну а яка операція без крові ?
Як дитя народжується в муках, так істина народжується в суперечках.
Чи не так ?

Melody
01.08.2007, 21:36
від 19-25 я встив зварити вареники

ваших вареників ми не бачили :)

mavka
01.08.2007, 21:42
ну а яка операція без крові ?
Як дитя народжується в муках, так істина народжується в суперечках.
Чи не так ?

істина...
а що таке "справжня" ?

Melody
01.08.2007, 21:52
Як казав Лев Толстой, "Скільки сердець - стільки і видів любові".

І це відповідь на це запитання. Кожен із нас любить по-своєму, і марна справа пояснювати комусь, що таке любов чи переконувати, що якась любов справжня, а якась - ні.

Liliya
02.08.2007, 00:47
Цікава тема.
Сама останнім часом сучаюсь цим питаннячком.
Всіх своїх друзів прошу продовжити вразу "Люблю - это когда....".
Що і було б вищим ступенем вираження "искренности чувств".

А як відрізнити пристрасть від кохання?

Мені здавалося, що я кохаю свого хлопця і вважала що ці почуття вічні(зустрічалися 9 років) Після того, як у квітні цього року розійшлися і я відчула полегшення, і жодного дня за ним не сумувала, стало якось моторошно - може я не вмію кохати...

Ну, почнемо

Любовь - это когда...

Liliyah Romanova
02.08.2007, 02:15
Як на мене, підкреслюю... на мене, любов - це коли один дозволяє любите себе іншому.
А як на мене, то описаний випадок, це садо-мазохізм.
Хоча... мабуть, таки є одна. Материнська. Та чи любов? Чи то може турбота ?
Часом намагання реалізувати через дитину те, чого не реалізувала у своєму житті.
Ви вмієте правильно розуміти ?
Якраз Черешеньку я розумію краще, ніж вас.
До речі, жінка нервується не тому, що її за живе зачепили (то привілей чоловічої слабкої натури), а тому, що так вона реагує на хамство.
Моя проблема наразі - рожеві окуляри п. Черешенька. Мене турбує джерело виникнення їх як таких.
А це вже про скалку та колоду.
У Черешеньки не рожеві окуляри, а просто нормальний погляд очей зі 100% зором, а от за вас я би переживала. Через окуляри для незрячих багато не побачиш.

Liliyah Romanova
02.08.2007, 02:32
то сумарно я провів за цією темою відсили хвилин 20.
"11 хвилин" © Пауло Коельо

Liliyah Romanova
02.08.2007, 02:44
Любов - це коли слів бракує, бо вони зайві та недолугі; це коли можеш розуміти з півслова, півпогляду, півподиху, півпоруху; це коли тіло говорить за тебе, у всіх своїх проявах; коли така любов божевільна переходить у любов все спокійнішу, у любов щасливої старості; коли проблеми є проблемками, а задачі задачками. І тут є місце для всього, для платонізму, для переплетення тіл.
Але така любов не живе сама по собі, її треба доглядати, як доглядати треба рослину, домашню тваринку, дитину. Так само треба доглядати любов. Не лише брати, а й давати. І не вважати, що то даність, бо тоді найлегше втратити.

vasili
02.08.2007, 08:55
Чи не так ?
Хочу вам порадити продовжувати в тому ж дусі сприймати життя, на мій погляд критичність і критиканство у 19 це весело.

Deus igrok
02.08.2007, 14:24
на мій погляд критичність і критиканство у 19 це весело.
Максималізм, у цьому віці без нього ніяк.

Капітан
02.08.2007, 14:40
Любовь... Действительно, нет таких слов чтоб ее выразить в полноте. Физические ощущения - гремучий коктейль сбитого дыхания, каши вместо трезвых мыслей в голове, ощущение полета и опасной беззащитности... легкое возбуждение и желание близости... слабость во всем теле и растерянность во всем кроме одного - это любовь.

Viktoria Jichova
02.08.2007, 14:46
Допис від Viktoria Jichova
Я прекрасно розумію, що таке справжня любов, а не декларована та зашнурована у якісь догми, не надто в реальному житті застосовуваними

Привітик!
Дякую, Шреку, що не забуваєте.:)
І уявити собі не могла, що моєю цитатою розпочнете гілку про кохання.:)

New Shrek
02.08.2007, 14:48
Дуже радий!

Viktoria Jichova
02.08.2007, 15:03
І я рада, Шреку.:)

A Капітан дуже гарно описав ознаки того, що людина відчуває під час пристрасної закоханості. І особливо ця беззахисність - влучно, Капітане!:) Здається, що в момент закоханості людину дуже легко ранити, бо відчуває все загострено і сприймає все надто близько до серця.

zet
02.08.2007, 20:24
Любовь... Действительно, нет таких слов чтоб ее выразить в полноте. Физические ощущения - гремучий коктейль сбитого дыхания, каши вместо трезвых мыслей в голове, ощущение полета и опасной беззащитности... легкое возбуждение и желание близости... слабость во всем теле и растерянность во всем кроме одного - это любовь.

В общем, легкое опьянение с элементами слабого помешательства, которое может лечиться расстоянием и временем...Без обид...:o

Liliyah Romanova
07.08.2007, 05:57
Справжню любов не лікує ніщо. Не можна лікувати любов чи від любові, бо саме вона є ліками на ВСЕ. Але любов можна убити. Убити жорстокістю, байдужістю, недбалим словом. Її можна убити зрадою, обманом, штучністю, нещирістю. І... постійним, безперестанним приниженням. Любов може це пережити, але стане слабкою, знесиленою і... перестане боротися за своє існування.

Grek
07.08.2007, 18:56
Щира любов виявляється в нещасті. Як вогник, вона тим яскравіше світить, чим темніша нічна імла. - Леонардо да Вінчі

zet
08.08.2007, 20:28
Щира любов виявляється в нещасті. Як вогник, вона тим яскравіше світить, чим темніша нічна імла. - Леонардо да Вінчі
Жаль только, что чрезвычайно редко встречается и не всем достается именно настоящая...

Melody
08.08.2007, 20:58
Справжнє кохання схоже на привид: усі про нього говорять, але мало хто його бачив. (Франсуа де Ларошфуко)

Liliya
17.10.2007, 16:37
Випадково наткнулась в Ін-ті на чудову притчу про кохання ...
Хочу поділитись :)

Однажды собрались в Тайном месте Земли вместе все человеческие чувства и душевные качества. И когда СКУКА умудрилась зевнуть уже третий раз, СУМАСШЕСТВИЕ предложило всем собравшимся поиграть в прятки. ИНТРИГА изумленно приподняла бровь: "Прятки? Что это за игра? ". СУМАСШЕСТВИЕ охотно объяснило, что один из них, например, сама СКУКА, водит - закрывает глаза и считает этак до миллиона, в то время как остальные спешат спрятаться. Тот же, кто будет найден водящим последним, будет водить да разыскивать в следующий раз. ЭНТУЗИАЗМ затанцевал с ЭЙФОРИЕЙ. РАДОСТЬ так неистово прыгала, что смогла убедить даже СОМНЕНИЕ. Вот только АПАТИЯ, которую никогда ничто всерьез не интересовало и не волновало, попросту отказалась участвовать в игре. ПРАВДА предпочла не прятаться, потому что, в конце концов, ее рано или поздно обязательно находят. ГОРДОСТЬ сказала, что все это - совершенно дурацкая затея (еще бы - ведь ее ничто на свете, кроме ее самой, никогда не интересовало). ТРУСОСТИ ужасно не хотелось хотя бы чем- нибудь рисковать. "Раз, два, три", - начало игру СУМАСШЕСТВИЕ. Первой спряталась ЛЕНЬ. Она безответственно укрылась за ближайшим камнем на торной дороге. ВЕРА поднялась на небеса, а ЗАВИСТЬ спряталась в тени ТРИУМФА, который собственными силами умудрился вскарабкаться на верхушку самого высокого дерева. БЛАГОРОДСТВО дольше всех не могло спрятаться - ведь каждое место, которое ему удавалось отыскать, оказывалось идеальным для его друзей: кристально чистое спокойное озеро - для КРАСОТЫ; расщелина крепкого дерева - конечно, для СТРАХА; радужное крылышко бабочки - для СЛАДОСТРАСТИЯ; легкое дуновение ветерка - идеально подходит для размещения СВОБОДЫ. Потому- то БЛАГОРОДСТВО и замаскировалось в лучиках солнца. ЭГОИЗМ, напротив, нашел только лично для себя теплое и весьма уютное местечко. ЛОЖЬ спряталась в глубине океана, хотя на самом- то деле она укрылась в радуге; СТРАСТЬ и ЖЕЛАНИЕ затаилась в жерле вулкана. ЗАБЫВЧИВОСТЬ, даже не помню, где она спряталась, но это уже не важно - причины и обстоятельства этого благополучно забылись. Но даже когда СУМАСШЕСТВИЕ просчитало до 999. 999, ЛЮБОВЬ все еще продолжала искать, где бы ей хотелось спрятаться. Все достойное и примечательное было уже занято. Но вдруг она увидела прекрасный розовый куст и решила укрыться меж его цветов. "Миллион! !! ", - наконец сосчитало СУМАСШЕСТВИЕ и принялось искать. Первой оно, конечно, отыскало ЛЕНЬ. После услышало, как ВЕРА спорит с Богом. О СТРАСТИ И ЖЕЛАНИИ оно узнало по тому, как нервно и угрожающе подрагивает вулкан. Затем СУМАСШЕСТВИЕ увидело ЗАВИСТЬ, и сразу догадалось, где именно скрывается ТРИУМФ. ЭГОИЗМ и искать было не нужно, потому что местом, где он прятался, оказался пчелиный улей, где попросту решили изгнать непрошеного гостя. В своих неустанных поисках СУМАСШЕСТВИЕ подошло к ручью напиться, и увидело КРАСОТУ. СОМНЕНИЕ сидело у забора, решая, с какой же стороны ему лучше спрятаться. Итак, почти все оказались найдены: ТАЛАНТ - в свежей и сочной траве, ПЕЧАЛЬ - в темной пещере, ЛОЖЬ - в радуге (если честно, то она пряталась на дне океана). Вот только ЛЮБОВЬ найти никак не удавалось. СУМАСШЕСТВИЕ искало за каждым деревом, в каждом ручейке, на вершине каждой горы и, наконец, оно решило посмотреть в розовых кустах. Но когда оно принялась поспешно, в нетерпении, раздвигать ветки, услышало пронзительный крик. Острые шипы благоухающих роз впились ЛЮБВИ в глаза. СУМАСШЕСТВИЕ не знало, что делать, и принялось извиняться да раскаиваться, плакало и молило, просило прощения и во искупление своей неизбывной вины торжественно поклялось ЛЮБВИ в вечной верности и в готовности навеки стать ее несменным поводырем. И вот с тех самых древних пор, с тех пор, когда впервые на земле играли в прятки, ЛЮБОВЬ слепа, а водит за руку ее всегда виноватое СУМАСШЕСТВИЕ. Но почему- то странный сей союз воспринимается всеми как законный, естественный и оправданный. .. "

консультант
17.10.2007, 17:53
Земна любов - це насолода душі, розуму і тіла... .

Lavazza
26.10.2007, 10:44
Земна любов - це насолода душі, розуму і тіла... .
А небесна?

ZOOM
26.10.2007, 11:03
Випадково наткнулась в Ін-ті на чудову притчу про кохання ...
Хочу поділитись :)
:y: :y: :y: :y: :y: Супер!!!!!

консультант
26.10.2007, 16:19
А небесна?

Небесна любов - це стан духовного блаженства, при якому розум і тіло втрачають відчуття реальності, а душа ніби розчиняється в проміннях Теплоти і Божої Любові, піднімаючись в Небо... .

FeRmatta
26.10.2007, 16:37
чому взагалі буває імла? навіщо так випробовувати кохання?

D.M.
26.10.2007, 19:21
Закоханість у людину А - це суттєве бажання займатися сексом з людиною А і цікавитися життям людини А.

Кохання - це достатньо велика закоханість. Але наскільки велика і за якими ознаками це видно - можна означати або відчувати по-різному і відповідно отримувати дещо різні поняття кохання.

У мене були періоди, коли про жінок, які мені подобались у різний час, я офіційно розмежовував, кого з них я кохав, а хто мені просто подобався. Але потім вирішив, що це досить умовно і досить складно, і перестав замислюватися про таке розмежування.

ZOOM
03.11.2007, 15:24
А, мо" так?:)

- За что вы любите мужчин?
Спросил я женщину в саду.
-За мудрость вспаханных морщин.
Она ответила, вздохнув,
-За буйный гнев и добрый нрав,
За то, что он всегда не прав,
За то, что засыпает с ней,
А бережёт моих детей.
За то, что сыпят перец в щи,
За это я люблю мужчин.
А вы за что любили нас?
Спросила женщина смеясь.
Я долго думал и сказал:
-За то что знал вас.....и не знал.;)

volk
05.11.2007, 11:12
А, мо" так?:)

- За что вы любите мужчин?
Спросил я женщину в саду.
-За мудрость вспаханных морщин.
Она ответила, вздохнув,
-За буйный гнев и добрый нрав,
За то, что он всегда не прав,
За то, что засыпает с ней,
А бережёт моих детей.
За то, что сыпят перец в щи,
За это я люблю мужчин.
А вы за что любили нас?
Спросила женщина смеясь.
Я долго думал и сказал:
-За то что знал вас.....и не знал.;)

:D :D Ну чисто про мене! От що значить талант!

Liliya
05.11.2007, 11:36
Зачем грустить, ходить вдоль берегов,
Не спать ночей, сидеть в дыму табачном?
На то она и первая любовь
Чтоб быть ей не особенно удачной.

...................не помню.........
На то она и Первая Любовь
Чтоб мы ее не забывали...

ZOOM
05.11.2007, 11:45
...................не помню.........
Зачем грустить, ходить вдоль берегов,
На то она и первая любовь,
Чтоб быть ей не особенно удачной.
Та девушка давно уже с другим
Ее забыть сумеешь ты едва ли
На то она и Первая Любовь,
Чтоб мы ее во век не забывали... ;)

консультант
05.11.2007, 19:44
Справжня Любов - це стан, коли ти бачиш все в одному і ніхто тебе більше не цікавить... .:agree:

Туся
08.11.2007, 19:18
Справжня любов - це любов яка приходить з часом, загартована часом і труднощами....
Спочатку закоханість..

парабелум
10.11.2007, 18:48
Справжня любов - це любов яка приходить з часом, загартована часом і труднощами....
Спочатку закоханість..
Це більш похоже на симптоми грипу і після грипозними ускладненнями :( .Любові нема. Ця психічна хвороба наукою до кінця ще не вивчина.В цьому занедужанню є три фази передлюбовний стан (залицяння),конкретно любовний період ,період видужання .В деяких випадках спостерігається ускладнення у вигляді вагітності у жінок і головної болі у чоловіків . :8:

консультант
10.11.2007, 20:08
Це більш похоже на симптоми грипу і після грипозними ускладненнями .Любові нема.

Слухай, дівчинко, Ти щось із статтю переплутала. Я спершу сприймав, що Ти хлопчик але бачу- дівчинка. І на цьому форумі вже вдруге. Ох, як не гарно але приємно чути твій "принциповий" голосок !:p :p :p :D :D :D :radist:

парабелум
10.11.2007, 20:58
Слухай, дівчинко, Ти щось із статтю переплутала. Я спершу сприймав, що Ти хлопчик але бачу- дівчинка. І на цьому форумі вже вдруге. Ох, як не гарно але приємно чути твій "принциповий" голосок !:p :p :p :D :D :D :radist:
Щось у вас в блоці визначення статтей перемкнуло.Певно потрібне перезавантаження.В такому несправному вигляді небезпечно на вулицю виходити -- сторонні люди можуть запідозрити *вивих головного мозгу*і запросити людей в білих халатах для надання вам медичної допомоги з подальшою госпіталізацією в одну цікаву лікарню. Там ви зможете познайомитись із Наполеоном,Бандерою , Павліком Морозовим і іншими клієнтами цього закладу. :D Якщо пощастить то і із дівчатками/хлопчиками.Вони теж певно раді будуть такому дезоорієнтованому чоловіку. :)

Войцек
10.11.2007, 21:04
Це почуття, яке минає, але не дає спокійно жити далі.

консультант
10.11.2007, 21:04
Там ви зможете познайомитись із Наполеоном,Бандерою , Павліком Морозовим і іншими клієнтами цього закладу. Якщо пощастить то і із дівчатками/хлопчиками.Вони теж певно раді будуть такому дезоорієнтованому чоловіку.

Я бачу Ви там уже всіх знаєте. Я радий, що Вас оточує таке коло друзів !:D :radist: :radist: :radist:

ZOOM
10.11.2007, 21:22
"Любовь бежит от тех, кто гонится занею, а тем, кто прочь бежит, кидается на шею." - У. Шекспир http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/kiss3.gif;)

Полковник
10.11.2007, 21:25
"Любовь бежит от тех, кто гонится занею, а тем, кто прочь бежит, кидается на шею." - У. Шекспир http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/kiss3.gif;)

Шекспир - сволочь!
ИМХО!
Надо же ТАК СКАЗАТЬ!
СВОЛОЧЬ - ОДНОЗНАЧНО!

Додано через 1 хвилину
Справжня Любов - це стан, коли ти бачиш все в одному і ніхто тебе більше не цікавить... .:agree:

Вы про СТАКАН?

Додано через 3 хвилини

УЖАС, НАХ!
и волосы и свитер вонять будут очень долго....
Бедная деваха, блин.

консультант
10.11.2007, 21:33
Вы про СТАКАН?

Ні, я про те, що в більшості відбувається після стакана...!:p :p :p :8: :dance:

Полковник
10.11.2007, 21:34
Ні, я про те, що в більшості відбувається після стакана...!:p :p :p :8: :dance:

Про унитаз?

консультант
10.11.2007, 21:37
Про унитаз?

Полковнику, скоректуйте вогонь, це що Ви подумали, це вже після цього...:agree:

ZOOM
10.11.2007, 21:49
УЖАС, НАХ! и волосы и свитер вонять будут очень долго.... Бедная деваха, блин. Волосы и свитер вонять будут у противоположного пола, стихи написаны от лица мужчины.

Полковник
10.11.2007, 21:56
Волосы и свитер вонять будут у противоположного пола, стихи написаны от лица мужчины.
УЖАС, НАХ! и волосы и свитер вонять будут очень долго.... Бедный пацан, блин.

Теперь правильно?
Спасибо!
Извините, что с первого раза не допонял.
Старенький я уже.
И москаль к тому же.

ZOOM
11.11.2007, 00:38
Теперь правильно? Спасибо! Правильно:))))
И москаль к тому же.
Я тоже, наполовину, это плохо?:ninja:

консультант
15.11.2007, 22:49
Бог - це Любов. І в дійсності любов між людьми є однією із рушійних сил в житті суспільства. Немає значення, яка любов об"єднює людей, якщо вона сповнена людськими почуттями і бажання бути разом, щоб доповнювати одне одного, як в духовному, так і в фізичному плані, не обмежуючи права на Волю. Найстрашніше для людини - це коли вона починає помічати, що нікому не потрібна в житті і нікого вона не цікавить.
Чорні будні насуваються на серце такої людини. Шоб цього не було, потрібно мінятись самому. Любіть всіх і всі любитимуть вас. Всі ми брати і сестри во Христі. Роблячи комусь кривду, ви кривдите свого брата, чи сестру. Не потрібно дивитись на людину, як на свою сексуальну жертву або особу з якої можна отримати певні матеріальні блага. Спілкуючись, злийтеь душею із своїм співрозмовником, запаліть свої серця в почутті взаємної людської любові і бажанні добра один одному...:)

FeRmatta
15.11.2007, 23:04
любов проявляється в труднощах, від яких не втікає

Полковник
15.11.2007, 23:10
Допис Полковник не сподобався: FeRmatta (http://forum.lvivport.com/member.php?u=1640) (Нині)

Хм!
Выше голову, студент!
Больше юмора!
Меньше меланхолии!
Удачи!

Гелена
16.11.2007, 18:59
любов проявляється в труднощах, від яких не втікає

...або в радощах, від яких не втікає
а то знаєте, часом чую про такі причини розлучень як "як не зміг/не змогла пережити що кар’єра успішніша" і т.п.

майже як дружба - перевіряється не тільки в біді, але і в радості :)

Маруся-мама
16.11.2007, 19:23
...або в радощах, від яких не втікає
а то знаєте, часом чую про такі причини розлучень як "як не зміг/не змогла пережити що кар’єра успішніша" і т.п.

майже як дружба - перевіряється не тільки в біді, але і в радості :)

Ну тут можна додати, проявляється в бажанні бути готовим пожертвувати собою, своїм часом, заради іншої особи.

маюнка
16.11.2007, 19:34
the first duty of love is to listen

Liliya
21.11.2007, 09:48
Это одиночество двоих в огромном мире
http://www.uaix.net/urlskit/love/3.jpg

А більше тут: http://www.urlskit.com/love/

out
24.11.2007, 14:17
Кохання повинне бути не таке, як вітер, що віє і зникає, не таке, як зорі, що сяють і гаснуть, а таке як небо -- вічне, безкрає і просторе!

маюнка
27.11.2007, 19:11
Кохання повинне бути не таке, як вітер, що віє і зникає, не таке, як зорі, що сяють і гаснуть, а таке як небо -- вічне, безкрає і просторе
і бажано без озонових дірок

out
27.11.2007, 21:23

:D :D :D

Додано через 56 секунд

ну це само-собою...

Олюн
16.01.2008, 11:37
Любов -це найкраще, що мають люди! Любов може бути різна.
Зараз багато людей не знають чи не розуміють що це таке, а може не хочуть, і від того вони нещасні!
Якщо про кохання, то на мою думку, це коли ти повіністю віддаєшся цьому почуттю, і це почуття тобі допомагає жити! Бо коли людина закохана, то вона має більше позитиву і хочеться щось робити, не сидіти на місці! Кохання- це також розуміння, довіра, повага, і коли ти відчуваєш , що той хто поряд з тобою це твоє рідне і саме ближче, і нічого не хочеться нового шукати, і коли готовий піти за кохано людиною хоч на край світу!:dance:

Leopolis
16.01.2008, 12:05
Любовь - модель и основа Вселенной!
Любовь - энергия, которая движет жизнью.
Любовь - желание сделать любимого человека счастливым.
Любовь - умение относиться к любимому человеку без управления им и без использования его для своих желаний.
Любовь - бескорыстное восхищение существованием другого человека.
Любовь - когда тебе ничего не нужно взамен.
Любовь - умение отдавать и не бpать.
Любовь - умение принять любимого таким, как есть.
Любовь - способность понимать и прощать.
Любовь - единственное чувство, которое не зависит ни от чего.
Любовь - игра без победителя и проигравших.
Любовь - когда один человек не может быть счастливым, если другой не счастлив.
Любовь - непредсказуемая.
Любовь - чудесная сказка. Многие ищут её и мечтают о ней.
Любовь - заинтересованность в развитии объекта любви.
Любовь - узрение тайны любимого.
Любовь - самая большая сила. И она же - самая большая слабость...
Любовь - способность пожертвовать ради любимого всем, в том числе собой.
Любовь - жгучее желание отдавать и отдать себя без остатка!
Любовь долготерпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится, не бесчинствует, не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла, не радуется неправде, а сорадуется истине; все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит. Любовь никогда не перестает!
Влечение умa порождaет увaжение.
Влечение души порождaет дружбу.
Влечение тел порождaет желaние.
Влечение всех трех порождaет Любовь.

Олюн
16.01.2008, 12:46
Дуже гарно і правдиво!

Alias
16.01.2008, 12:55
Дуже гарно і правдиво!
Ну що ще можна додати ? Справжня любов існує, вона завжди була і є, от тільки кажуть, що не всім випадає те щастя відчути, не до всіх вона приходить.
До мене прийшла...я і щаслива

Олюн
16.01.2008, 13:02
І я щаслива, бо до мене також прийшла, маю надію що раз і назавжди!
Любов - це прекрасно!

Лідочка
17.01.2008, 09:42
Любов - це щастя! А ще більше щастя - вміти любити!

syavych
17.01.2008, 09:53
Любов - це щастя! А ще більше щастя - вміти любити!
А ще більше щастя мати кого любити, нє?

Лідочка
17.01.2008, 10:13
А ще більше щастя мати кого любити, нє?

то точно, а то бувало хочеться а нема кого:D :D :D :D :D

консультант
17.01.2008, 11:29
Справжня любов - це стан взаємодоповнення двох душ, де перешкодою для об"єднання в одне ціле є фізичне тіло.

Margo 969
22.01.2008, 23:43
Перше кохання - який слід вона залишає в наших серцях??

Любов! Про неї можна говорити нескінченно – і нічого не сказати. Про неї можна мовчати – і цим все буде сказано. Любов – саме невизначене, нез'ясовне і суперечливе явище нашого життя. Мудрі стародавні люди, щоб хоч якось пояснити це підступне відчуття, придумали цікавий міф про бога любові. Бог цей носив різні імена: Ерот, Амур, Купідон, але скрізь був представлений голеньким ангелом-карапузом, який володів чарівною, божественною силою, але в той же час був дитиною і виглядав начебто нешкідливо. І ось цей малюк, пустуючи, заносив свій лук і ранив серця людей чарівними стрілами, і у людей спалахувало це яскраве відчуття несхоже ні на що. Бог-дитя, який не замислювався, чи підходять люди один одному, а чи рівне у них соціальне або матеріальне положення, він просто грав і насолоджувався плодами своєї витівки. Так і любов не питає, в чиєму серці поселитися, вона одаровує своєю присутністю, чарує, захоплює, іноді мучить, іноді радує. Щасливий той, кому довелося випробувати на собі наслідки стріл маленької божественної істоти. А коли це вперше – це чудово удвічі, крила зростають, хочеться літати. Безперечно, перше кохання – найбільш яскравий спогад в житті. А чому так? Перше кохання – ніжна і чудова, вона полум'яна і емоційна. Як ранньою навесні з'являються проліски, так під час першого кохання душу розцвітає і співає. Перше кохання – це ще і перші сльози, перший смуток, перша радість, перші переживання, перший досвід, перший раз ти відчуваєш себе половинкою іншої людини, все вперше, і тому вона ще більш безцінна. Таке відчуття неможливо забути, вона залишається назавжди в пам'яті, адже це юність, це краса, це максимум відчуттів, божевільні вчинки, таке не повторюється! Напевно, немає людини, яка не пригадає своє перше кохання, практично у всіх вона пов'язана з чудовими переживаннями і викликає відчуття подяки, ніжності, і чогось рожевого, пухнастого, крихкого. Перше кохання – приголомшливе відчуття. Це любов, необтяжена проблемами, пронизлива до глибини душі. Переживши перше кохання, людина дорослішає, за його плечима накопичується життєвий досвід, і волею проти волі він шукає другу половинку, спираючись на свої принципи, статус, і інші життєві дрібниці, його наступні відносини, можливо, вже не такі божевільні і щирі, не такі спонтанні і непередбачувані, і що вже не такі окриляють. Так, вони спокійніші, зважені, обдумані, але немає в них тією приголомшливою, ні на що не схожої романтики, чистоти, юнацьких пустощів. Напевно, тому в пам'яті завжди вона – єдина, неповторна любов дитинства, крихка і млосна, як спалах емоцій, як щось ніжне, миле, веселе, світле, щось, чого вже ніколи не повернути! І це чудово, що в пам'яті живе перше кохання, вона незримо супроводжує нас по життю, вже саме як відчуття, як емоція, робить нас добріше, радує, іноді ми думаємо і згадує про свої відчуття і це нас захоплює, примушує посміхнутися, а це так здорово. А ще більше щасливий той, у кого перше кохання живе в серці до цих пір і не тільки в серці, а і поряд з ним, кому повезло полюбити раз і надовго, у кого перше кохання не закінчується, не залишає лише приємний спогад, а триває роками, хто зумів пронести по життю крихке, неземне, благодатне, найсвітліше, найзворушливіше, трепетне, ніжне відчуття першого кохання! Як чудово, що є відчуття, яке рухає нами, яким ми дихаємо і живемо!

Мих
22.01.2008, 23:49
справжня любов - без пристрасті і захоплення, вона як свічка, а не як блискавка, вона постійна, вона зігріває душу....

levandivka
23.01.2008, 00:02
І це чудово, що в пам'яті живе перше кохання, вона незримо супроводжує нас по життю, вже саме як відчуття, як емоція, робить нас добріше, радує, іноді ми думаємо і згадує про свої відчуття і це нас захоплює, примушує посміхнутися, а це так здорово.
Ви ТАК мелодійно написали... І про щастя... ТАКа молода...
Ви давно пишете?

Liliyah Romanova
23.01.2008, 00:05
справжня любов - без пристрасті і захоплення, вона як свічка, а не як блискавка, вона постійна, вона зігріває душу....
Свічка теж вічно не горить...

Мих
23.01.2008, 00:07
Ви ТАК мелодійно написали... І про щастя... ТАКа молода...
Ви давно пишете?

Девятий допис, а шо?

Додано через 33 секунди
Свічка теж вічно не горить...

То не та свічка.

маюнка
23.01.2008, 00:08
1-е до коринтян 13
1 Коли я говорю мовами людськими й ангольськими, та любови не маю, то став я як мідь та дзвінка або бубон гудячий!

2 І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любови не маю, то я ніщо!

3 І коли я роздам усі маєтки свої, і коли я віддам своє тіло на спалення, та любови не маю, то пожитку не матиму жадного!

4 Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається,

5 не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого,

6 не радіє з неправди, але тішиться правдою,

7 усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить!

8 Ніколи любов не перестає! Хоч пророцтва й існують, та припиняться, хоч мови існують, замовкнуть, хоч існує знання, та скасується.

9 Бо ми знаємо частинно, і пророкуємо частинно;

10 коли ж досконале настане, тоді зупиниться те, що частинне.

11 Коли я дитиною був, то я говорив, як дитина, як дитина я думав, розумів, як дитина. Коли ж мужем я став, то відкинув дитяче.

12 Отож, тепер бачимо ми ніби у дзеркалі, у загадці, але потім обличчям в обличчя; тепер розумію частинно, а потім пізнаю, як і пізнаний я.

13 А тепер залишаються віра, надія, любов, оці три. А найбільша між ними любов!

ЛІПШОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЛЮБОВІ ЩЕ НЕ ЗУСТРІЧАЛА...

Liliyah Romanova
23.01.2008, 00:24
То не та свічка.
Просто я би ніколи не порівнювала правдиву любов до свічки. Я про це. :)

Мих
23.01.2008, 00:27
Просто я би ніколи не порівнювала правдиву любов до свічки. Я про це.
свічка не є вічна, але вона дає дуже одинакове і постійне світло, мяке... тому мені сподобалось таке порівняння.

coolzak
23.01.2008, 00:39
мені здається скільки людей стільки різних варіантів кохання і кожне чудове хоч часто і деструктивне теж.Але жінки більше віддаються почуттям-любов у них це весь світ а в чоловіків скоріше як континент на планеті життя де є ще і інші континенти-робота тд

Гелена
23.01.2008, 02:11
Цитата:Любовь - модель и основа Вселенной!
Любовь - энергия, которая движет жизнью.
Любовь - желание сделать любимого человека счастливым.
Любовь - умение относиться к любимому человеку без управления им и без использования его для своих желаний.
Любовь - бескорыстное восхищение существованием другого человека.
Любовь - когда тебе ничего не нужно взамен.
Любовь - умение отдавать и не бpать.
Любовь - умение принять любимого таким, как есть.
Любовь - способность понимать и прощать.
Любовь - единственное чувство, которое не зависит ни от чего.
Любовь - игра без победителя и проигравших.
Любовь - когда один человек не может быть счастливым, если другой не счастлив.
Любовь - непредсказуемая.
Любовь - чудесная сказка. Многие ищут её и мечтают о ней.
Любовь - заинтересованность в развитии объекта любви.
Любовь - узрение тайны любимого.
Любовь - самая большая сила. И она же - самая большая слабость...
Любовь - способность пожертвовать ради любимого всем, в том числе собой.
Любовь - жгучее желание отдавать и отдать себя без остатка!
Любовь долготерпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится, не бесчинствует, не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла, не радуется неправде, а сорадуется истине; все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит. Любовь никогда не перестает!
Влечение умa порождaет увaжение.
Влечение души порождaет дружбу.
Влечение тел порождaет желaние.
Влечение всех трех порождaет Любовь.

то з книжки "Любовь или влюбленность"?
я читала, непогана книжка :)

Liliyah Romanova
23.01.2008, 02:58
Але жінки більше віддаються почуттям-любов у них це весь світ а в чоловіків скоріше як континент на планеті життя де є ще і інші континенти-робота тд
На щастя, це лише узагальнення. ;)

Leopolis
23.01.2008, 09:44
На щастя, це лише узагальнення.
Якщо чесно, це дійсно так, як і усі слова про Любов, що написані у попередніх постах. Адже, все що було сказано, є констатацією події, факту Любові як такої. Людина закохалась, кохає, любить усією своєю душею і тілом, злітає за допомогою невидимих крил до небес, сонечко в очах, посмішка... теплі, ніжні відчуття... От саме пізніше, проаналізувавши у собі цю подію як Любов, можна скласти розповідь про це зворушливе почуття :) А кому Любов ще не постукала у віконце, не впустила у свої красоти, той завжди перебуватиме у стані очікування і бажання, і які б диферамби не були прочитані про Любов, вони так і не прискорять цього процесу. Любіть, будьте любимими і бережіть свою Любов!

консультант
23.01.2008, 11:14
Справжня любов - це почуття, при якому секс і все інше відходить на задній план. Справжня любов нічим не заангажована, вона світла і чиста.
Спогади дитиньства та юності нагадують мені цей стан.

Мих
23.01.2008, 11:27
Просто я би ніколи не порівнювала правдиву любов до свічки. Я про це.
не до свічки, а до вогню, що від свічки...

Liliyah Romanova
23.01.2008, 16:24
не до свічки, а до вогню, що від свічки...
Ні не пече, ні не гріє, але притягує і гуртує навколо себе...

Маруся-мама
23.01.2008, 16:45
Я чомусь думаю що правдива любов таки повинна тебе зігрівати, єдина думка про предмет твоєї уваги повинна тебе зігрівати і викликати усмішку на устах.
Замолоду на першому плані стає потяг, бо без нього ніяк, а вже в більш зрілому віці хочеться відчувати якесь особливе тепло з коханою людиною. Вже якось пусті дарування квітів «не катят» хочеться просто сісти на дивані, обгорнутись теплим коциком, подивитись один одному і віччі і просто зігрітись від погляду і зрозуміти один одного без зайвих слів. А також це можливість посперечатись про політику і останній крик моди не переходячи на особистості, і можливість подати гарячу каву або чай у ліжко задля одного спокійного - дякую, тай навіть не через те.
Спокій у любові це чудове відчуття але без бурхливої пристрасті спокою не досягти.
Це так я собі думаю але допускається похибка в 1%.

Мих
23.01.2008, 16:50
Любов є справжна, коли не міняється, є постійною, а не імпульсивною...
Імпульсивність, пристрасть лише говорить про протилежне.

маюнка
23.01.2008, 16:58

Миху, я просто питаю: "а що, в любові не буває пристрасті?..":)

Мих
Любов - то пачаток координат....

Маруся-мама
Хіба у флегматиків!
Тоді ви прирікаєте холєриків на довічну нелюбов або хоча б не розуміння такої?

маюнка
23.01.2008, 17:01
Любов - то пачаток координат....

зі словом координати в мене асоціюється система координат, де кожна вісь ігрик та ікс починаються нескінченністю, зі знаком "+" та "-", а посерединці "0". а де там початок?

Мих
23.01.2008, 17:06
Миху, я просто питаю: "а що, в любові не буває пристрасті?.."
пристрасть здатна заглушити любов... і коли вона мине, виявиться, що любові ма....

Додано через 1 хвилину
любов - це початок координат

Маруся-мама
23.01.2008, 17:13
пристрасть здатна заглушити любов... і коли вона мине, виявиться, що любові ма....

Коли є лише закоханість - то так. Любов стоїть на кілька щаблів вище закоханості і пристрасть її лише підживить. IMHO.

Lavazza
23.01.2008, 17:14
посерединці
це і є початок

Мих
23.01.2008, 17:20
це і є початок
любов - є початок усього....

Додано через 49 секунд
пристрасть її лише підживить
сумніви мене розбирають....

Lavazza
23.01.2008, 17:21
любов - є початок усього....
і координат в тому числі :)

Margo 969
23.01.2008, 18:15
Пристрасть здатна заглушити любов тільки тоді коли любові тієї справжньої нема, а от коли вона є, то пристрасть буде, як "бензин у вогонь"....
Для мене любов ассоціюється з словом взаєморозуміння...

Гелена
23.01.2008, 20:53

я як же невзаємна любов? там рідко буває взаєморозуміння
чи такої любові не буває?

SatYr
24.01.2008, 00:07
Якщо говорять про любов між людьми(чоловіком і дружиною, хлопцем і дівчиною, ...) то я згабдую слово Кохання. Тобто Кохання входить до поняття любов. Тоді для мене це дійсно, як написала п. Margo 969 :
Щодо справжньої любові(не кохання, що було розтлумачено вище) : то я по справжньому люблю сидіти за комп'ютером, їсти солдке, їздити на відпочинок у Карпати, бавитись у футбол, волейбол чи баскетбол ...

Liliyah Romanova
24.01.2008, 00:13
Як може любов не мінятися? Та ж людина міняється. І це впливає, як на її світогляд, так і на те, як вона відчуває, почуває, і на її почуття, і на любов.
Я би радше казала, якщо не вмирає.
Кгм... В якому віці? ;)

Додано через 59 секунд
чи такої любові не буває?Це любов жертовна. Мабуть. :)

Додано через 1 хвилину
Щодо справжньої любові(не кохання, що було розтлумачено вище) : то я по справжньому люблю сидіти за комп'ютером, їсти солдке, їздити на відпочинок у Карпати, бавитись у футбол, волейбол чи баскетбол ...:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

:p

Мих
24.01.2008, 22:40
Як може любов не мінятися? Та ж людина міняється. І це впливає, як на її світогляд, так і на те, як вона відчуває, почуває, і на її почуття, і на любов.
В тому то і справа, що людина мінлива і деколи зраджує....

Додано через 1 хвилину
в людині нема справжньої любові в повному розумінні слова, бо людина грішна, піддається різним впливам і почуттям, недосконалість...

Додано через 1 хвилину
Кгм... В якому віці?
в будь-якому.

lulu
24.01.2008, 22:52
а я от не знаю що таке справжня любов....не знаю:no: http://kolobok.us/smiles/light_skin/girl_to_take_umbrage2.gif
може...недосяжна...незавойована...незаплямована...

Гелена
24.01.2008, 23:08
я в якомусь російському фільмі давно почула такий цікавий діалог:
- скажи що ти мене любиш
- я тебе шкодую
- ні, це не те, не треба мене шкодувати, скажи хоч раз, що любиш
- дурненький, я яблука люблю, а тебе я шкодую

може тоді розумієш, що то кохання, коли за кохану людину в разі чого серце болить, коли відчуваєш її як себе або наче і більше?

ще чула десь таку фразу, що жінка не може кохати щасливого чоловіка
не відразу зрозуміла про що йшлося в тому діалозі і ту фразу, а тепер розумію
це коли відчуваєш відразу коли в коханої людини щось чуть-чуть не так і коли через це тобі гірше, ніж коли би з тобою щось було не так
ой, то тяжко знайти слова, щоб пояснити :)

Margo 969
24.01.2008, 23:14
чи такої любові не буває?

Але ж між людьми може бути просто взаєморозуміння, без кохання, чи любові....??І при невзаємній любові може бути взаєморозуміння.
Я написала, що це слово ассоціюється з любов'ю тому, оскільки мала на увазі, що при коханні взаєморозуміння повинно бути на першому місці....у стосунках..:)

Гелена
24.01.2008, 23:22
при коханні взаєморозуміння повинно бути на першому місці....у стосунках..:)
повинно бути, але при невзаємному коханні воно буває рідко, а кохання то всеодно є
якщо нема взаєморозуміння, це ще не означає, що любов чи кохання несправжні. просто ці почуття невзаємні

Мих
24.01.2008, 23:25
Але ж між людьми може бути просто взаєморозуміння, без кохання, чи любові....??
хіба між рОботами.

Додано через 14 хвилин
кохання - це підмножина любові.

Margo 969
24.01.2008, 23:40
при невзаємному коханні воно буває, а кохання то всеодно є
якщо нема взаєморозуміння, це ще не означає, що любов чи кохання несправжні. просто ці почуття невзаємні

при невзаємному коханні взаєморозуміння є, скажемо у спілкуванні цих двох людей, але немає взаємного кохання, одна людина просто не відчуває того потягу, який є у іншої...

і я не говорила, що якщо нема взаєморозуміння, це ще не означає, що любов чи кохання несправжні, я кажу: що без взаєморозуміння та любов, короткочасна, кудись зникає....

lulu
24.01.2008, 23:40
Она несла в руках отвратительные, тревожные желтые цветы. Черт их знает, как их зовут, но они первые почему-то появляются в Москве. И эти цветы очень отчетливо выделялись на черном ее весеннем пальто. Она несла желтые цветы! Нехороший цвет. Она повернула с Тверской в переулок и тут обернулась. Ну, Тверскую вы знаете? По Тверской шли тысячи людей, но я вам ручаюсь, что увидела она меня одного и поглядела не то что тревожно, а даже
как будто болезненно. И меня поразила не столько ее красота, сколько необыкновенное, никем не виданное одиночество в глазах!
Повинуясь этому желтому знаку, я тоже свернул в переулок и пошел по ее следам. Мы шли по кривому, скучному переулку безмолвно, я по одной стороне, а она по другой. И не было, вообразите, в переулке ни души. Я мучился, потому что мне показалось, что с нею необходимо говорить, и тревожился, что я не вымолвлю ни одного слова, а она уйдет, и я никогда ее более не увижу...
И, вообразите, внезапно заговорила она:
- Нравятся ли вам мои цветы?
Я отчетливо помню, как прозвучал ее голос, низкий довольно-таки, но со срывами, и, как это ни глупо, показалось, что эхо ударило в переулке и отразилось от желтой грязной стены. Я быстро перешел на ее сторону и, подходя к ней, ответил:
- Нет.
Она поглядела на меня удивленно, а я вдруг, и совершенно неожиданно, понял, что я всю жизнь любил именно эту женщину! Вот так штука, а?
(........)
Да, она поглядела на меня удивленно, а затем, поглядев, спросила так:
- Вы вообще не любите цветов?
В голосе ее была, как мне показалось, враждебность. Я шел с нею рядом, стараясь идти в ногу, и, к удивлению моему, совершенно не чувствовал себя стесненным.
- Нет, я люблю цветы, только не такие, - сказал я.
- А какие?
- Я розы люблю.
Тут я пожалел о том, что это сказал, потому что она виновато улыбнулась и бросила свои цветы в канаву. Растерявшись немного, я все-таки поднял их и подал ей, но она, усмехнувшись, оттолкнула цветы, и я понес их в руках.
Так шли молча некоторое время, пока она не вынула у меня из рук цветы, не бросила их на мостовую, затем продела свою руку в черной перчатке с раструбом в мою, и мы пошли рядом.
(........)
Любовь выскочила перед нами, как из-под земли выскакивает убийца в переулке, и поразила нас сразу обоих!
Так поражает молния, так поражает финский нож!
Она-то, впрочем, утверждала впоследствии, что это не так, что любили мы, конечно, друг друга давным-давно, не зная друг друга, никогда не видя, и что она жила с другим человеком, и я там тогда... с этой, как ее...
(...)
С этой... ну... этой, ну... - ответил гость и защелкал пальцами.
- Вы были женаты?
- Ну да, вот же я и щелкаю... на этой... Вареньке, Манечке... нет,
Вареньке... еще платье полосатое... музей... впрочем, я не помню.
Так вот она говорила, что с желтыми цветами в руках она вышла в тот день, чтобы я наконец ее нашел, и что если бы этого не произошло, она отравилась бы, потому что жизнь ее пуста.
Да, любовь поразила нас мгновенно.

Margo 969
24.01.2008, 23:42
Булгаков. "Мастер и Маргарита")))

пупер
25.01.2008, 07:55
"справжня любов" (як я ii розумiю): коли робиш для людини, яку кохаеш, все для ii щастя...
на превеликий жаль, дуже часто ця людина цього не бачить, не помiчае, або (що е найгiршим у такiй ситуацii) -- мае iншi прiоритети.

Sashka-ua
26.01.2008, 03:40
Кохання - то вогонь. Воно може безжалiсно обпалити, а може зiгрiти; може освiтити дорогу або заслiпити очi; може розростись до неимовiрних розмiрiв або ж згаснути глибоко в душi.

Тому, роздмухyючи вогонь кохання, завжди будьте готовi скористатися вогнегасником.

шахрай
07.05.2008, 14:56
Справжня любов,вірніше справжнє кохання не має обмежень та рамок в часі та просторі.
Це на все життя.
Я в нього просто вірю,бо воно точно є

Coffe13
07.05.2008, 15:44
4 Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається,

5 не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого,

6 не радіє з неправди, але тішиться правдою,

7 усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить!

8 Ніколи любов не перестає!
Для мене це улюблене місце у біблії,а ще я завжди додаю:
І З ЛЮБОВІ НАРОДЖУЄТЬСЯ ЖИТТЯ...:)

Ірена
07.05.2008, 15:48
ну як діти... їй богу...
що таке любов?...
любов це ЛЮБОВ і все. крапка.
невже треба ще щось?

Samojlovu4
07.05.2008, 16:39
ну як діти... їй богу...

+1...

Niemand
08.05.2008, 13:59
Без кохання все втрачає сенс,все втрачає світло,яскравість.Без нього гине все:"від душі до людського життя!".Без кохання все наче важко,все висне на тобі,без нього всі твої справи пусті..Безнього навіть сама сильна людина буде боягузом..Без кохання безнаджійні крики душі,ненавість в очах.Без кохання зникає світ,все обличчя в гірких сльозах..Без ньогона землі війна,кожен день хтось втрачає життя.Безнього на землі біда..Кохання(принаймні для мене)-це все моє життя..Я неуявляю,щоябуду робити без нього...

ТОТО
08.05.2008, 14:21
Іноді любов схожа на хворобу,не дае тобі жити, не дає тобі спати!http://fun.nashcat.ru/smiles/tsmile/illness/t2507.gif не пробуйте лікуватися........ми живемо поки ми любимо!

Alias
08.05.2008, 14:27
нколи буває ця хвороба смертельною....

маюнка
08.05.2008, 15:27
ну ви даєте, народ) якесь у вас готичне кохання. стільки слів: хвороба, лихоманка, смерть...
а як же радість, насолода життям, СВІТЛО, легкість?
де ваші крила?
я точно сказати не можу, але здається мені, що справжнє кохання має бути самим ДОБРОМ.

Alias
08.05.2008, 15:47
На рахунок мене, то в мене СОНЯЧНЕ кохання, ніякі хвороби, смерть (бррр) і інші дурниці до нас не відносяться.

smeet
09.05.2008, 01:31
Мені здається,що найкраще кохання те котре випробуване часом.Ви знаєте як приємно дивитись на супутника свого життя і бути щасливим від того,що він поруч,і думати,що якщо б вернути роки назад то зробив би знову той самий вибір.
Все про це думаю і згадую себе холостяком.Як я боявся що одружившись через деякий час розлюблю свою обранницю.Що я тоді буду робити?Але слава богу що такого не сталося.Кожен період життя має свої переваги.І навіть зараз,коли виросли діти і роз"їхалися,я б не сказав що мої почуття слабші за ті котрі були зразу ж після одруження.Навпаки мені здається що вони якісно кращі,бо до закоханості добавились почуття безмежної поваги і вдячності.

Мих
09.05.2008, 01:40
ноді любов схожа на хворобу,не дае тобі жити, не дає тобі спати! не пробуйте лікуватися........ми живемо поки ми любимо!
та ви шо???? все ж проходить, все міняється!!!!

Додано через 1 хвилину
я точно сказати не можу, але здається мені, що справжнє кохання має бути самим ДОБРОМ.
воно так і є, Маюнко.

ТОТО
09.05.2008, 02:42
та ви шо???? все ж проходить, все міняється!!!!

може все і проходить, але не любов....все-таки люди іноді приймають гру гормонів за любов.Тут ще і темперамент має значення,ось у мене наприклад гаряча кров,а бувають такі флегми(як хто те написав" вся жовч моя навряд чи, таку флегму розтопить").И відношення до об'єкту своєї любові відповідно різне і по запалу і за часом

Alias
09.05.2008, 15:28
я боявся що одружившись через деякий час розлюблю свою обранницю.
Ніколи не думала, що можуть виникати такі думки
Думала, що як кохаєш, то думаєш, що то вже на все життя і по-іншому не може бути.
Цікаво, а майже 5 років і 700 км можна вважати випробуванням ?:)

alex
09.05.2008, 23:07
Цікаво, а майже 5 років і 700 км можна вважати випробуванням ?

Маєте такий досвід? Значить, ви вірите у кохання на відстані?

smeet
09.05.2008, 23:14
Ніколи не думала, що можуть виникати такі думки
]
Ще й як можуть.Чи Ви думаєте що лише дівчата переживають перед заміжжям.У хлопців теж багато страхів.Перш за все страх втратити свою незалежність.Адже поки Ви зустрічаєтесь Ви не кажете йому не йди туди або не роби цього.Можливо Вам і хочеться,але Ви якось цього не робите.А після весілля, у багатьох жінок,як і в чоловіків виникає бажання безроздільно владарювати над своїм супутником.І цим грішать майже всі.Нераз навіть з ціллю погоноруватися перед подружками.Коли йдеш у РАГС то хочеться надіятись,що раз і на все життя,от і переживаєш,як воно буде через тиждень,через рік,через 10 років,і т. д.
[quote=Alias;303832]Цікаво, а майже 5 років і 700 км можна вважати випробуванням ?
Однозначно і дуже великим і сильним.Діло в тому,що я в житті бачив дуже багато ситуацій,і практично не бачив щоб таке випробування щасливо закінчилося.Слава богу,що у Вас все добре.А в таких випробуваннях частіше не витримують дівчата.Хлопці можуть морально витерпіти(інколи може бути невинний флірт,без наслідків),а дівчата зазвичай не витримують,і виходять заміж(якщо їх наполегливо кличуть).Особливо коли хлопця забирають в армію,а дівчина вступає вчитися у інститут.
Не сваріться всі на мене я скажу що бувають винятки,але дуже рідко.Я ще в молодості зробив для себе висновок-хочеш щоб жінка була твоєю-будь коло неї,і надовго її не залишай,жінки з тими,хто коло них.Ось я і старався все життя бути разом.За 24 роки сімейного життя,ми з дружиною розлучалися найбільше на 10 днів(курси).

Квіточка
13.05.2008, 21:54
може все і проходить, але не любов....
А мені здається що проходить все..... і любов..... хіба до дитини і до рідних ні........ а до протилежної статті..... та проходить таки.... чи може просто змінюється....???????????7

Liliyah Romanova
13.05.2008, 22:03
Я вважаю, що любов міняється разом з нами. Змінюємося ми, дорослішаємо, і наша любов з нами.
Просто кожному властива ностальгія, як за дитинством, так і за весною свого кохання...

Квіточка
13.05.2008, 22:08
Просто кожному властива ностальгія, як за дитинством, так і за весною свого кохання...
То певно про мене......

Liliyah Romanova
13.05.2008, 22:19
То певно про мене......
Ваше дитинство минуло, але ви далі жива... І красива, повна життя. Тільки інша.
Те саме й з коханням...

Квіточка
13.05.2008, 22:24
Не можу з тим змиритися, все хочу туди..... певно я ше маленька...

Liliyah Romanova
13.05.2008, 22:32
Не можу з тим змиритися, все хочу туди.....
Вважайте тільки. Бо як вертатися дуже в минуле, можна втратити сучасне...

Квіточка
13.05.2008, 22:35
Та я знаю ЛІЛЮ...

Alias
13.05.2008, 22:47
Маєте такий досвід? Значить, ви вірите у кохання на відстані?
Вірите? Та я ним живу вже скоро 5 років!:)

Ви не кажете йому не йди туди або не роби цього
Кажу..але навпаки..йдти туди, роби те.Тільки на ньму де сядеш . там і злізеш.Вже звикла і добре знаю як зробити так як мені треба :))
Зовсім недавно стала свідком розмови двох жінок вже досит немолодих.Так от одна сказала, що дуже страшно жити коли немає любові, коли нікого не любиш.А друга спитала, що краще любити самій чи коли люблять тебе?А дійсно, що краще?Звичайно, взаємність -найкращий варіант.Але ж буває в житті і таке...

alex
13.05.2008, 23:54
Вірите? Та я ним живу вже скоро 5 років!

Знімаю перед вами капелюха...

Додано через 58 секунд
А друга спитала, що краще любити самій чи коли люблять тебе?А дійсно, що краще?Звичайно, взаємність -найкращий варіант.Але ж буває в житті і таке...

Взаємність - це ідеал. Як "Ромео і Джульєтта".Але, нажаль, не завжди так буває.

Додано через 9 хвилин
А в таких випробуваннях частіше не витримують дівчата.Хлопці можуть морально витерпіти(інколи може бути невинний флірт,без наслідків),а дівчата зазвичай не витримують,і виходять заміж(якщо їх наполегливо кличуть).Особливо коли хлопця забирають в армію,а дівчина вступає вчитися у інститут.

Цілком з вами погоджуюсь! Дуже влучні слова.
Займу трохи вашої уваги та розповім одну історію, яка трапилась з моїм найкращим колєгою.
Зустрічався він з дівчиною. У них буле справжнє кохання (принаймні, усі так вважали і виглядало воно так), цілий рік вони не могли розлучитися, весь час проводили разом і жодного разу ніхто не чув, щоб вони хоча б посперичалися, не говорячи вже про сварку. Ну, те да се, справа йде до весілля. Ніби, вони навіть все вирішили, познайомились з батьками...Пам"ятаю, я їм так по-доброму заздрив,бо вважав їх ідеальною парою.
Аж тут вона вирішила поїхати до США на літні канікули по студентській програмі. Всього на 3 місяці. Проваджали її усією компанією. Сльози, прощання, обіцянки писати і бути вірними одне одному, ну, все як водиться у таких випадках. І усього за три місяці приїхала зовсім інша людина. Холодна, байдужа та чужа. Пам"ятаю переживання мого товариша, він місця собі не знаходив. А вона згодом почала зустрічатися з іншим учасником тієї ж програми.
Ось така історія. Ви скажете, у житті всяке буває? Згоден. Сам це казав своєму колєзі, але він то, певно, ніколи не зрозуміє. Бо пройшов вже цілий рік, а він все ще ніяк не може її забути. Мабуть, це і є справжнє кохання, яке з часом не проходить...

alex
15.05.2008, 00:46
А ось ще один приклад справжнього кохання. Щоправда, в житті так не буває....
Скачати так і не вдалося, розміщую лише електронну адресу:
www.video.bigmir.net/show/63550#

Скорпіоля
16.05.2008, 16:06
Є один відомий фразеологізм: " Кохання - це коли люди дивляться в один бік, а не одне на одного."

Вже інше, коли говорять про фізичні можливості кохання. Та це і не є завжди коханням , просто пристрасть, певне зацікавлення тощо.

alex
16.05.2008, 18:27
" Кохання - це коли люди дивляться в один бік, а не одне на одного."

Я чув трошки інший "Кохання - коли дві людини йдуть разом і поруч до однієї спільної мети"

маюнка
16.05.2008, 21:55
Бо пройшов вже цілий рік, а він все ще ніяк не може її забути. Мабуть, це і є справжнє кохання, яке з часом не проходить...
рік? це - не строк.
я одного хлопця після того,як він мене покинув, не могла забути два роки. у мене була безперервна депресія. щоночі сльози до 3 ранку. але то і близько не було кохання, як я згодом зрозуміла...

Скорпіоля
16.05.2008, 21:59
Я чув трошки інший "Кохання - коли дві людини йдуть разом і поруч до однієї спільної мети"

Цей афоризм різниться словами, проте зберігається колишній зміст.

Liliyah Romanova
16.05.2008, 22:01
Є один відомий фразеологізм: " Кохання - це коли люди дивляться в один бік, а не одне на одного."
Сент-Екзюпері. До речі.

Aimer, ce n'est pas se regarder l'un l'autre, c'est regarder ensemble dans la meme direction.
Antoine de Saint-Exupery

alex
16.05.2008, 23:07
рік? це - не строк.
я одного хлопця після того,як він мене покинув, не могла забути два роки. у мене була безперервна депресія. щоночі сльози до 3 ранку. але то і близько не було кохання, як я згодом зрозуміла...

Так, маєте рацію, рік - не строк. Але все ж таки це про щось свідчить, якщо знаючи, що її вже не повернути він далі її кохає...

маюнка
16.05.2008, 23:25
Так, маєте рацію, рік - не строк. Але все ж таки це про щось свідчить, якщо знаючи, що її вже не повернути він далі її кохає...
свідчить , може, про те, що задіте людське самолюбство, або що це були перші стосунки, які залишили слід у серці - свідчити може про що завгодно, не лише про кохання.
це може бути свого роду больовий шок. а удар був достатнім, щоб шок був глибоким.

alex
16.05.2008, 23:48
свідчить , може, про те, що задіте людське самолюбство, або що це були перші стосунки, які залишили слід у серці - свідчити може про що завгодно, не лише про кохання.
це може бути свого роду больовий шок. а удар був достатнім, щоб шок був глибоким.

Не виключено... А може, справжнє Кохання буває лише раз у житті?

Liliyah Romanova
16.05.2008, 23:54
Не виключено... А може, справжнє Кохання буває лише раз у житті?
Це було би дуже банально й нецікаво, як на мене...

Koza-Dereza
17.05.2008, 00:23
А може, справжнє Кохання буває лише раз у житті?
Молодість буває один раз в житті. А якщо людина справді кохає чи вперше чи вдруге, то це і є СПРАВЖНЄ кохання.

alex
17.05.2008, 01:47
Це було би дуже банально й нецікаво, як на мене...

Не все в житті повинно бути цікавим.

Liliyah Romanova
17.05.2008, 05:15
Не все в житті повинно бути цікавим.
Якщо кохання було, але померло, то це ще зовсім не знак, що воно було несправжнім.
Одне-єдине кохання в житті, на жаль, не буває...

Ірена
17.05.2008, 07:16
Молодість буває один раз в житті. А якщо людина справді кохає чи вперше чи вдруге, то це і є СПРАВЖНЄ кохання.
100%

Мих
17.05.2008, 10:22
а може й на добре....

lulu
17.05.2008, 10:56
ще в молодості зробив для себе висновок-хочеш щоб жінка була твоєю-будь коло неї,і надовго її не залишай,жінки з тими,хто коло них.Ось я і старався все життя бути разом.За 24 роки сімейного життя,ми з дружиною розлучалися найбільше на 10 днів
золоті слова!
тому я дуже тішусь коли мій товариш каже
"йду бо треба жінку пильнувати":)

Мих
17.05.2008, 12:40
золоті слова!
тому я дуже тішусь коли мій товариш каже
"йду бо треба жінку пильнувати"
Я за 15 років не більше, ніж 2 доби....

smeet
17.05.2008, 23:06
"Кохання - коли дві людини йдуть разом і поруч до однієї спільної мети"
Це якийсь службовий роман.Можна бути якимось дослідником,мати ще з кимось спільну мету,йти до неї протягом багатьох років,і не кохати його,чи її.

Мих
17.05.2008, 23:27
"йду бо треба жінку пильнувати"
та не пильнувати, а просто бути....

Liliyah Romanova
18.05.2008, 00:27
Це якийсь службовий роман.
Не конче. Мета різна може бути.

lulu
18.05.2008, 01:03
та не пильнувати, а просто бути....
мені видається що слово "пильнувати" то майже як доглядати і має в собі ще ду-у-у-уже багато відтінкових нащарувань любові;)

Додано через 12 хвилин

...а вона мені каже...
ти тільки дуже не показуй що так сильно його любиш-ти ж вже навчена...

...а я собі думаю...
ЯК ТО...мамо?

.......

ну я ся не мішаю...сказала мама і поїхала....

alex
18.05.2008, 01:15
КОХАННЯ - ЦЕ:
- нагорода, отримана без досягнень...
- бачити диво, яке недоступне для інших...
- це одинокість двох закоханих у величезному світі..
- кохання завжди свіже, як яскраве світло (Шекспір)
- одне дихання на двох;
- відсутність усіляких секретів один від одного
- це той, хто буде тримати тебе за руку і відчувати калатання твого серця.
- мистецтво пробачення...
- ....

smeet
18.05.2008, 13:55
мені видається що слово "пильнувати" то майже як доглядати і має в собі ще ду-у-у-уже багато відтінкових нащарувань любові
Пильнувати це скоріше сторожити,щоби хтось не вкрав.Пильнуй сад,щоб не покрали яблука.Пильнувати можна щось,і аж ніяк не когось,бо якщо той захоче,то сам втікне і не впильнуєш.Мені здається Мих знав що каже,він тільки так пофіглював.

шахрай
27.05.2008, 16:39
Але гірше за все-це нерозділене кохання,як ріжуть наживо по серцю:( ....

nastinka
27.05.2008, 17:18
Знаєте, в мене була колись ситуація, ну як колись, місяць назад....
В мене є хлопець, яй ого люблю, він так само викладач як і я....ми разом працюємо і завтра у нас річниця 2 роки!!!!
от....і місяць назад я познайомилась із хлопцем, пізніше виявилось що він є студентом, мого хлопця....Але не дивлячись на це, він мені сподобався...він прикольний симпатичний хлопчик...
і от я в розпачі місяць тому йшла і плакала по дощовому Львові..і він мене зустрів..вірніше випадково зустрілись...запропонував піти випити гарячої кави та щось поїсти я погодилась, так як буда злав на хлопця..потім щось між нами почалось...теке щось незвичайне, щзоо яніколи не відчувала..через три дні він мені освідчився в коханні і подарував 99 троянд я відмовила...незнаю..можливо серце розбите у нього але він для мене був другом і нічого спільного в мої почуттях до нього не було....

ненаю...можливо таке життя..але я ніколи не залишо свого коханого...

Alias
27.05.2008, 17:25
Але гірше за все-це нерозділене кохання,як ріжуть наживо по серцю
Але ж завжди є надія...
гірше, коли людину оминуло це почуття, яка прожила так і не спізнавши його...

маюнка
27.05.2008, 19:39
познайомилась із хлопцем, пізніше виявилось що він є студентом, мого хлопця....Але не дивлячись на це, він мені сподобався...він прикольний симпатичний хлопчик...

потім щось між нами почалось...теке щось незвичайне, щзоо яніколи не відчувала..

він для мене був другом і нічого спільного в мої почуттях до нього не було....

не ображайтесь, але мені здається, що ви не до кінця самі розібрались у цій ситуації...:)

nastinka
28.05.2008, 09:04
не ображайтесь, але мені здається, що ви не до кінця самі розібрались у цій ситуації...
ну мені було легше піти, чим мучати людину....мені було його шкода...просто він мені подобався як людина, а тут таке...

маюнка
28.05.2008, 09:14
потім щось між нами почалось...теке щось незвичайне

ну мені було легше піти, чим мучати людину....мені було його шкода...

не маю повної картини того як усе це відбувалось, але із цих слів скажу(не обов"язково вам, nastinka), що іноді ОТЕ незвичайне має не починатись, треба вчасно натиснути "стоп", бо потім входить ніби людину надкусив і викинув - як пригорілий пиріжок - знаєш, що їсти не будеш, але про всяк випадок спробувати треба.
просто так ні з чого не починається нічого.:)

nastinka
28.05.2008, 09:16
не маю повної картини того як усе це відбувалось, але із цих слів скажу(не обов"язково вам, nastinka), що іноді ОТЕ незвичайне має не починатись, треба вчасно натиснути "стоп", бо потім входить ніби людину надкусив і викинув - як пригорілий пиріжок - знаєш, що їсти не будеш, але про всяк випадок спробувати треба.
просто так ні з чого не починається нічого.
апсолютно згодна тому я вчасно втекла з поля кохання)))

консультант
28.05.2008, 09:25
Справжня любов - це повна гармонія із збереженням принципів особистої незалежності.

шахрай
29.05.2008, 08:07
Справжня любов - це повна гармонія із збереженням принципів особистої незалежності.
Справа в тому,що справжнє кохання трапляється тільки 1 раз у житті,головне не пропустити цього

Hitiky
30.05.2008, 12:07
почему Вы думаете, что только раз в жизни, можно по настоящему любить??

Мих
30.05.2008, 12:12
тому що інакше то перелюб.

Hitiky
30.05.2008, 12:17
при чому тут переблюб?? в розумінні зрада

якщо вмієш любити, турбуватись про кохану людину, то при нових відносинах любов можлива, так само як і в перший раз

тим більше, що попередні відносини багато чому навчили..

Мих
30.05.2008, 12:26
якщо вмієш любити, турбуватись про кохану людину, то при нових відносинах любов можлива, так само як і в перший раз

так вже не буде... буде по-іншому....

Hitiky
30.05.2008, 12:33
я говорив про почуття

зрозуміло, що копія відносин невідбудеться (вона і не потрібна)

nastinka
01.06.2008, 11:27
кохання - в кожного є по-своєму.
Кожен виражає почуття, так як може, і так як він думає про це.
Ми не можемо повторити щось вдруге, але можемо зробити щось нове у свому житті. :)
Кохаймося ))

Nadin
01.06.2008, 12:55
А що з чоловіком офіційним робити, коли полюбиш іншого?

nastinka
01.06.2008, 13:02
признатись, розказати, хай сварить, але думаю зрозуміє)

ГаЛоЧкА
02.06.2008, 09:30
кохання - в кожного є по-своєму.
Кожен виражає почуття, так як може, і так як він думає про це.

В коханні почуття - це лише фундамент... Його тре вміти побудувати як будинок, цеглинку за цеглинкою, крок за кроком ....проявляючи терпіння, розуміння, ніжність, любов, ласку, турботу, повагу...

volk
02.06.2008, 09:37
СПРАВЖНЄ кохання, це те саме, що СПРАВЖНЄ пиво: натуральна основа + консерванти + вуглекислий газ + приваблива етикетка + рекламна акція.:cowboy:
Синдром Ржевского-с.:)

nastinka
02.06.2008, 10:24
я вже проявляю терпіння 2 роки))) і мені признаюсь, це подобається))

SatYr
03.06.2008, 21:55
я вже проявляю терпіння 2 роки))) і мені признаюсь, це подобається))
Файно написано :D :D :D я аж плачу :(

zet
04.06.2008, 08:38
Настоящая любовь - это легенда.. Мало кто видел, но все надеются на встречу.. ;)

nastinka
04.06.2008, 09:07
надія помирає останньою)))

Олена_ua
04.06.2008, 11:14
Любов легше знайти, ніж уберегти.
А ще вона має здатність змінюватись, дорослішати, набирати різних відтінків...

Coffe13
04.06.2008, 14:30
Справжня...то коли ти не просто хочеш жити з цією людиною,а коли ти леден з нею вмерти...

шахрай
10.06.2008, 11:09
Просто можна і не знайти єдине кохання свого життя.
А хто знайде-той буде дуже щасливим.
А думаю я так,тому що це аксіома,неписане правило,яке пояснити дуже важко.Я навіть не можу сказати чи я кохав по-справжньому,це тре відчути.Можливо ,наприклад в мене все ще попереду...

ГаЛоЧкА
10.06.2008, 12:11
...

хто шукає, той знаходить...............

Додано через 48 секунд
,наприклад в мене все ще попереду...

звичайно:)

консультант
10.06.2008, 15:11
Справжня любов - це явище резонансу, що виникає від хвилювання двох споріднених душ.

volk
10.06.2008, 17:18
Допис volk не сподобався:
шахрай (Нині)

Шахраю, я зіронізував тому, що не дуже добре розумію, що таке ота "справжня любов". Для мене кожна любов - справжня. Я ніколи не мав паралельно двох-трьох романів одночасно. І мені не доводилося вибирати, яка з них справжня. Просто, коли прийшла ота "справжня", вона залишилася, а всі інші лишилися в минулому.
Знаю, що почуття гумору має межі...
Але починає діставати оте постійне "справжнє" навколо нас. Справжня любов, справжня насолода, справжнє пиво, справжні дівчата, справжні львів"яни............. Є любов, є пиво, є дівчата, є львів"яни, - воно все справжнє.
Або це називається іншими словами.

консультант
10.06.2008, 17:30
Але починає діставати оте постійне "справжнє" навколо нас. Справжня любов, справжня насолода, справжнє пиво, справжні дівчата, справжні львів"яни............. Є любов, є пиво, є дівчата, є львів"яни, - воно все справжнє.
Або це називається іншими словами.

А чого воно так дістає Вас...? Є любов справжня, значить є й фальшива.
Волк, Вам що сьогодні в маршрутці на ногу наступили...?

Маруся-мама
10.06.2008, 17:51
Ну вовк в дечому правий... забагато фальші довкола а нас переконують що все справжнє. Є фальшиві дівчата і шахроване пиво але є і справжні почуття.

Мій чоловік одного разу прийшов додому весь піднесений окрилений, до мене відносився ніжно і уважно а тоді розказав що його спонукало до зміни. В цей день він як і звичайно зранку весь замучений ішов вулицею Ню Йорка аби знайти де запарковане його авто і в нього сісти і поїхати на іншу роботу де його буде до.... кохана босова, яка не має чого вчепитись бо свого хлопа не має, то чіпається до мого. Я її одного разу чуть не послала, бо вона могла йому дзвонити в 5 ранку і обговорювати колір рушників в своїй ванні. :mad: Але менше з тим...

Того ранку коли він ішов до машини перед ним йшла одна закохана пара. Це були літні люди, років 70-80. Вони йшли тримаючись за ручки і тут чоловік звертаючись до жінки каже:
- А я щось не пригадую, чи я тебе сьогодні зранку поцілував?
На що вона йому кокетливо відповіла,
- Ой... і я щось собі не пригадаю.

Після цих слів мужчина обняв жінку і міцно поцілував. Поцілунок був палкий і довгий. Потім вони знову взялись за руки і пішли далі.

Мій чоловік був в захопленні, бо від цих людей віяло теплом і аж ніяк не фальшем чи шахрайством.

smeet
14.06.2008, 00:29
А хто знайде-той буде дуже щасливим.
А думаю я так,тому що це аксіома,неписане правило,яке пояснити дуже важко.Я навіть не можу сказати чи я кохав по-справжньому,це тре відчути.Можливо ,наприклад в мене все ще попереду...

А Ви впевнений що Ваше справжнє кохання є обопільним?Ми часто думаємо,що ось воно справжнє,ми в сльозах і соплях,а на самому ділі нам підігрують,бо так треба.бо кожній жінці треба "состоятись " як жінці,прожити в сім"ї,щоб не бути самій.Я інколи чув розмови жінок,то з них зрозумів,що всі вони притворяються,вигадують велике кохання, а на самому ділі все набагато простіше-це бажання бути як всі,і якби не було Вас,був би хтось другий,не було б другого,був би хтось третій і було б життя, і було б :"Давй скоріше,бо я би вже спала".Ми мужчини просто все занадто ідеалізували, а жінки в цьому нам удачно підігрують,бо їм так вигідно.Все.:shutup:

Додано через 21 хвилину
Щось мало незгідних,я чекав набагатобільше,бо правда -їїне дуже..............

Romko
14.06.2008, 05:27
А Ви впевнений що Ваше справжнє кохання є обопільним?Ми часто думаємо,що ось воно справжнє,ми в сльозах і соплях,а на самому ділі нам підігрують,бо так треба.бо кожній жінці треба "состоятись " як жінці,прожити в сім"ї,щоб не бути самій.Я інколи чув розмови жінок,то з них зрозумів,що всі вони притворяються,вигадують велике кохання, а на самому ділі все набагато простіше-це бажання бути як всі,і якби не було Вас,був би хтось другий,не було б другого,був би хтось третій і було б життя, і було б :"Давй скоріше,бо я би вже спала".Ми мужчини просто все занадто ідеалізували, а жінки в цьому нам удачно підігрують,бо їм так вигідно.Все.:shutup:

Як де...

Hitiky
18.06.2008, 16:44

людина, яка здатна любити обовязково знайде свое кохання

і не раз :)

ГаЛоЧкА
18.06.2008, 18:29
Того ранку коли він ішов до машини перед ним йшла одна закохана пара. Це були літні люди, років 70-80. Вони йшли тримаючись за ручки і тут чоловік звертаючись до жінки каже:

Після цих слів мужчина обняв жінку і міцно поцілував. Поцілунок був палкий і довгий. Потім вони знову взялись за руки і пішли далі.
........... це і є справжнє кохання............

Додано через 3 хвилини
якби не було Вас,був би хтось другий,не було б другого,був би хтось третій і було б життя, і було б :"Давй скоріше,бо я би вже спала".Ми мужчини просто все занадто ідеалізували, а жінки в цьому нам удачно підігрують,бо їм так вигідно.

це Ви з чоловічого боку дивитесь, ..............
подивіться з іншого, але не з протилежного- жіночого, а з верхнього, бо є різні ситуації і випадки, їх тут і не опишеш, бо все індивідуальне.
і саме головне, не тре так обособлювати, і жаліти себе.

Додано через 9 хвилин
людина, яка здатна любити обовязково знайде свое кохання

і не раз

Як на мене в кожного періоду життя кохання трактується по іншому, і сприймається по різному, просто тре вміти кохати.... і саме головне НЕ БОЯТИСЬ,,,,,,,

Coffe13
18.06.2008, 18:59
Мені спав на думку ще один прояв справжньої любові - це коли тобі зранку долонькою по щоці і так тихенько:"Мама..."

Мих
18.06.2008, 21:04
Ну вовк в дечому правий... забагато фальші довкола а нас переконують що все справжнє. Є фальшиві дівчата і шахроване пиво але є і справжні почуття.

Мій чоловік одного разу прийшов додому весь піднесений окрилений, до мене відносився ніжно і уважно а тоді розказав що його спонукало до зміни. В цей день він як і звичайно зранку весь замучений ішов вулицею Ню Йорка аби знайти де запарковане його авто і в нього сісти і поїхати на іншу роботу де його буде до.... кохана босова, яка не має чого вчепитись бо свого хлопа не має, то чіпається до мого. Я її одного разу чуть не послала, бо вона могла йому дзвонити в 5 ранку і обговорювати колір рушників в своїй ванні. Але менше з тим...

Мій чоловік був в захопленні, бо від цих людей віяло теплом і аж ніяк не фальшем чи шахрайством.
в тій Гамериці єдні збоченці, нє?

Маруся-мама
19.06.2008, 02:11
в тій Гамериці єдні збоченці, нє?
йой Миху і не кажіт... таж ніби старші люди мают бути якісь поважні, а нє? Він би мав сидіти на подвіру і грати в доміно, а вона на лавочці сидіти і сємушки лускати і обоє мали б говорити яке то тепер поколінні пішло... їм би но сі $%ати.:radist:

Romko
19.06.2008, 08:55
йой Миху і не кажіт... таж ніби старші люди мают бути якісь поважні, а нє? Він би мав сидіти на подвіру і грати в доміно, а вона на лавочці сидіти і сємушки лускати і обоє мали б говорити яке то тепер поколінні пішло... їм би но сі $%ати.:radist:
Чисто не по-нашому...:cowboy:
Має сі казати
- Ти,стара торрбо!
- Йди до дупи старий дибілку!

ok2008
19.08.2008, 16:08
Настоящая любовь - это легенда.. Мало кто видел, но все надеются на встречу.. ;)

Цілком підтримую...

Яруська
19.08.2008, 22:51
Цілком підтримую...

Шкода...бажаю вам змінити свою думку, тоді і не доведеться пояснювати, що таке справжнє кохання:rolleyes:

ok2008
22.08.2008, 14:13
Шкода...бажаю вам змінити свою думку, тоді і не доведеться пояснювати, що таке справжнє кохання:rolleyes:

А ви зустрічали багато пар, відносинам і життю яких можна позаздрити? У кожного майже, якщо не зради, то сварки, і т. п.

Cherubina
22.08.2008, 20:14
Справжня...то коли ти не просто хочеш жити з цією людиною,а коли ти леден з нею вмерти...
Ой, як на мене, набагато легше вмерти за когось, ніж жити з однією людиною усе життя і уміти зберегти до неї любов. Бо "умерти за когось" - це одноразовий акт героїзму. А любити когось все життя - це подвиг щоденний. Подвиг терпіння, розуміння, поваги, мудрості...

Гелена
22.08.2008, 22:28
А ви зустрічали багато пар, відносинам і життю яких можна позаздрити.
можете позаздрити мені : )))

nata-k
23.08.2008, 00:12
Ой, як на мене, набагато легше вмерти за когось, ніж жити з однією людиною усе життя і уміти зберегти до неї любов. Бо "умерти за когось" - це одноразовий акт героїзму. А любити когось все життя - це подвиг щоденний. Подвиг терпіння, розуміння, поваги, мудрості...
Точно! Колись чула таку думку, що Ромео и Джульєта стали взірцем кохання саме тому, що мудрий Шекспір їх умертвив. Хто зна що б було, якби вони одружились...... :)

Яруська
23.08.2008, 10:20
А ви зустрічали багато пар, відносинам і життю яких можна позаздрити? У кожного майже, якщо не зради, то сварки, і т. п.

На щастя трохи є таких хороших пар.А з іншого боку, якщо в парі зради, сварки і нема любові і підтримки, то я би краще сама була, ніж корчити з себе прекрасну родину- а всередині хробачливу...

Coffe13
26.08.2008, 21:30
Згідна,але я писала не "за когось", а "з кимось"....

Додано через 2 хвилини

пупер
26.08.2008, 21:43
я думаю, що "справжня любов" неодмінно має бути сліпою.

Малесенька
26.08.2008, 21:45
справжнє кохання практично неможливо виразити словами, важко описати на справді те, що відчуваєш в серці... а терпіння, розуміння, злагода в сім"ї це все питання часу і взаємоповаги, це залежить від того наскільки люди притерлися і привикли один до одного... так, можливо я помиляюся... але тоді чому немає чіткого визначення слова "любов", багато віків нас цікавить це визначення, ми шукаємо відповідь...
любов - це сукупність поваги, симпатії, взаєморозуміння.... багато слів можна написати, але рівень цих почуттів настільки високий що кінця краю не видно...
мені не хватає слів...

пупер
26.08.2008, 21:50
любов - це сукупність поваги, симпатії, взаєморозуміння.... багато слів можна написати, але рівень цих почуттів настільки високий що кінця краю не видно...
мені не хватає слів...
http://levus.info/smile/shok.gif таке враження, що ви описали мрії дівчини-підлітка...

любов зла, а козли цим користають....

Малесенька
26.08.2008, 22:04
http://levus.info/smile/shok.gif таке враження, що ви описали мрії дівчини-підлітка...

любов зла, а козли цим користають....

можливо тому, що я розчарувалась у коханні?
коли людина закохана вона не ходить по землі, вона літає, на світ дивиться крізь рожеві окуляри і бачить те що хоче бачити...
а на рахунок козлів - козлом себе ніхто не рахує, але тільки деякі люди вміють це визнати

маюнка
26.08.2008, 22:24
думаю, справжнє кохання - воно на те і справжнє, що воно не лише дає побачити перваги людини, її плюси, а так само показує нам нашого партнера справжнім: із всіма недоліками, з якими, якщо любиш - миришся.

не знаю, що таке справжня любов... але впевнена, що вона є.

hothope
26.08.2008, 22:37

Є такий (американський, здається, фільм) - коли під час освідчення в коханні чоловік каже своїй коханій:
"коли ми будемо вже старенькі і немічні сидіти у своїй хатині, я тобі навіть дам пульт від телевізора"

і цим все сказано! :)

маюнка
26.08.2008, 23:06
Є такий (американський, здається, фільм) - коли під час освідчення в коханні чоловік каже своїй коханій:
"коли ми будемо вже старенькі і немічні сидіти у своїй хатині, я тобі навіть дам пульт від телевізора"

і цим все сказано! :)

карму додала, бо смішно. але ніц тим не сказано. хіба що те, що фільм за жанром - комедія...

Мих
26.08.2008, 23:26
Їден мій знайомий повідав, жи він кобіту, чи файна розпізнає по п"єтах.
Як п"єти порепані - то кобіта файна, вміє на господарці робити і на земле, а як має гладонькі п"єти - то ніц варта....

Зануда
26.08.2008, 23:34
я думаю, що "справжня любов" неодмінно має бути сліпою.
Колись десь вичитала що щаслива подружня пара це коли чоловік глухий,а дружина сліпа. :D

Coffe13
27.08.2008, 09:13
не знаю, що таке справжня любов... але впевнена, що вона є.

І таки є....

Додано через 2 хвилини
Як п"єти порепані - то кобіта файна, вміє на господарці робити і на земле, а як має гладонькі п"єти - то ніц варта....
:(:(:(всьо тре йти щось робити з п"ятками....:(:(:(

Яруська
27.08.2008, 10:40
:ninja:я думаю, що "справжня любов" неодмінно має бути сліпою.

:ninja::ninja:ага і ще бажано сиротою...:eek:

Додано через 4 хвилини

:shutup:Не гнівайтеся...але в мене таке враження, що Михові років 80, сексу ніззя, любові нема ще й п"ятки порепані йому подавай:crazy:

Маруся-мама
27.08.2008, 20:00
Не гнівайтеся...але в мене таке враження, що Михові років 80, сексу ніззя, любові нема ще й п"ятки порепані йому подавай
Я не збираюсь нікого захищати, але скажу вам їдне. Мих молодий дорослий хлоп і ніколи ніц не мав проти сексу в шлюбі з коханою жоною. П*яти порепані хотів його колєґа...

S_Fighter
27.08.2008, 23:13
Справжня любов - це коли готовий віддати життя за того, кого любиш.

Яруська
28.08.2008, 10:16
Я не збираюсь нікого захищати, але скажу вам їдне. Мих молодий дорослий хлоп і ніколи ніц не мав проти сексу в шлюбі з коханою жоною. П*яти порепані хотів його колєґа...

Не знаю...це моє особисте враження, що склалося з дописів:ninja:

Яруська
28.08.2008, 10:18
[QUOTE='Coffe13;374429']І таки є....[/QUOTE

Згідна на всі 100%...мабудь нам просто пощастило))))

Chortenia
29.08.2008, 10:35
З вашого дозволу наведу слова пісні групи Queen
Як на мене там усе гарно написано, додати нема що:

I dont want my freedom
Theres no reason for living with a broken heart

This is a tricky situation
Ive only got myself to blame
Its just a simple fact of life
It can happen to anyone

You win - you lose
Its a chance you have to take with love
Oh yeah - I fell in love
And now you say its over and Im falling apart

Its a hard life
To be true lovers together
To love and live forever in each others hearts
Its a long hard fight
To learn to care for each other
To trust in one another right from the start
When youre in love

I try and mend the broken pieces
I try to fight back the tears
They say its just a state of mind
But it happens to everyone

How it hurts - deep inside
When your love has cut you down to size
Life is tough - on your own
Now Im waiting for something to fall from the skies
And Im waiting for love

Yes its a hard life
Two lovers together
To love and live forever in each others hearts
Its a long hard fight
To learn to care for each other
To trust in one another - right from the start
When youre in love

Yes its a hard life
In a world thats filled with sorrow
There are people searching for love in evry way
Its a long hard fight
But Ill always live for tomorrow
Ill look back on myself and say I did it for love
Yes I did it for love - for love - oh I did it for love

kertis
29.08.2008, 14:14
Любовь придумали русские, чтобы денег не платить! (с)....)))))))))

nata-k
29.08.2008, 15:02
Колись у молоді роки (ну, тобто молодші, ніж зара :)) почула фразу "Щоб закохатись, треба прочитати роман про кохання". Пам'ятаю, вона мене тоді дуже обурила.
Але думаю, что доля правди у тій думці є.
Мова відображає свідомість людей. І от що цікаво, у більшості (якщо не увсіх) народів з низьким рівнем цивілізованості (от ті, що до цих пір живуть на віддалених островах, як їх предки 1000 років тому) - в мові нема слова "кохання". І вони навіть не знають що то таке...
То наводить на роздуми.

Яруська
29.08.2008, 17:20
І от що цікаво, у більшості (якщо не увсіх) народів з низьким рівнем цивілізованості (от ті, що до цих пір живуть на віддалених островах, як їх пред