КПК

Показати повну версію : Що таке справжня любов

Сторінки : 1 [2]

nata-k
30.08.2008, 00:08
Чого ж на островах...в наших північних сусідів теж не ма слова "кохання"- тільки любов до родіни, яблук і т.д.))))))))))))))))))))

В принципі, я мала на увазі любовь/кохання..
Але десь Ви маєте рацію. Я згадала, що, наприклад у грецькій мові (не знаю чи в сучасній теж, чи тільки в древній) існувало 4 різних слова, що позначало любов
1. любов до Бога
2.любов до друга
3. любов до членів сім'ї
4. власне, пристрасну любов (тобто, кохання :))

nirvanka
30.08.2008, 00:08
Справжня любов - це коли він стирає твої дані з компютера, роботи накопичені протяго кількох років, а ти, не дивлячись на це, не спиш нічку, прасуєш йому одяг, готуєш їсти і о 7й ранку їдеш з ним на роботу, бо сам не дасть ради..
Йой, любов - то дурна штука.

Мих
30.08.2008, 00:16
Не гнівайтеся...але в мене таке враження, що Михові років 80, сексу ніззя, любові нема ще й п"ятки порепані йому подавай

Ви помилилися - 82.

S_Fighter
30.08.2008, 01:40
Ви помилилися - 82.
Та ну... ХлопИ стІлько не жИют... Згорают раніше... як мотилі... від вогню любови...

Romko
30.08.2008, 02:00
Та ну... ХлопИ стІлько не жИют... Згорают раніше... як мотилі... від вогню любови...
а хоріє.як звиклє....

Маруся-мама
30.08.2008, 03:35
Отакі мотильки? http://www.youtube.com/watch?v=nWYfcOi7cpM

Coffe13
30.08.2008, 08:25
Ви помилилися - 82.

Яруська
30.08.2008, 10:44
Людоньки...що ж я наробила! Гілка про любов плавно переіменовується на гілку імені пана Миха:D

Вибачте, вибачте.!..Але шо не робиться-усьо до кращого:p

Малесенька
30.08.2008, 12:45
Справжня любов - це коли готовий віддати життя за того, кого любиш.

але ж віддати життя заради коханої людини це так мало

Мих
30.08.2008, 13:25
Людоньки...що ж я наробила! Гілка про любов плавно переіменовується на гілку імені пана Миха

Вибачте, вибачте.!..Але шо не робиться-усьо до кращого
Мих і любов - то майже синоніми, нє?:D

nata-k
31.08.2008, 00:08
але ж віддати життя заради коханої людини це так мало

Во-во. Вчоро передивилась чудовий фільм "Влюблен по собственному желанию" там чудову фразу герой каже "Вот жеж. Жизнь отдать готов, а каких то 8 часов отдать не могу" :)
правда там в контексты роботи говорилось. Але то до будь-якого прикладу підійде, коли вживають фразу про готовність віддати життя ;)

S_Fighter
31.08.2008, 00:37
коли вживають фразу про готовність віддати життя
Вживати фразу і справді бути готовим вмерти за когось (за щось) - різні речі... Або вмерти з туги за кимось...
Мої дід з бабою прожили разом років 60. І скільки я себе пам"ятаю баба постійно бурчала на діда, а він постійно з того жартував... Коли його не стало, у неї теж життя ніби зупинилося. Вже років вісім пройшло, а вона кожен день просить Бога з"єднати їх нарешті знов... Тугу цю словами не передаш... Це і є справжня любов...

nata-k
31.08.2008, 00:44
Дивні у Вас ідеали, як на мене...

Вмерти з туги і віддати життя - це дві великі різниці. Ні?

От віддати свое ...скажемо так, щоденне існування заради іншого буває важче, ніж ціле життя ;)

S_Fighter
31.08.2008, 00:47
От віддати свое ...скажемо так, щоденне існування
Це як? В рабство піти? Поясніть будь-ласка.

nata-k
31.08.2008, 02:10
Це як? В рабство піти? Поясніть будь-ласка.
Та шо Ви таке кажете :)
Я лишень про звичайні побутові моменти.
Бо преважно, зірку з неба - то запросто. А от сміття винести, чи посуд помити - то складніше ;)

pukhnastyk
01.09.2008, 00:38
Важко знайти справжню любов, але ще важче її втримати...Існуватимуть безліч перешкод, які створюватимуть інші люди, різні обставини, і ми самі. Але проблем не варто боятися - їх можна вирішити. Якщо справді любиш...
А власне момент, коли приходить любов, запам'ятовується, бо є особливим. Тоді Земля ніби перестає крутитися і час зупиняється.Нічого і нікого більше нема у світі...
Крім двох половинок, які знайшли в цей момент один одного!.

Половинку знайти треба кожному з нас
І відчути її у відведений час...

Мих
01.09.2008, 01:01
Бо преважно, зірку з неба - то запросто. А от сміття винести, чи посуд помити - то складніше

сміття - то біологія, а любов - то небо.

kertis
01.09.2008, 20:53
Ночь. Луна. Кусочик мыла.
И сабака выла, выла...
:o

Tequila
01.09.2008, 22:05
и понял я ... зачем мне мило :)

Cherubina
03.09.2008, 13:35
Доки людина не померла, жити одним небом вона не може. От в тому то й перевага справжньої любові - вона усюди, а не лише десь там вгорі, високо, недосяжно. Виражати свої почуття можна, навіть чистячи картоплю :) А не лише зірки обіцяючи.

MARTINI
06.09.2008, 10:24
Продовження обговорення теми - на Дівочих посиденьках (http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=26549)