КПК

Показати повну версію : Настільні ігри ... де купити ?

Deus igrok
01.08.2007, 14:02
http://www.mipmagazine.com.ua/img/n12_s9_monopoly.jpg

Приїхав однокласник з Австрії. Розказував про дозвілля. Зокрема, згадував як він з австріяками збиралися у когось і всю ніч - до ранку бавилися в Ризик.
Інший однокласник купив Монополію і Ризик у Польщі. Дуже цікаві ігри. Особливо коли збирається компанія 3-6 людей.

От і виникло питання, а де у Львові мона надибати їх у продажі. І бажано якісно зроблені та перекладені вже на українську мову.

Колись купував космічну-монополію... але мати рідна .... навіть кубик треба було самому вирізати і склеювати ...

Настільна гра. Досить важко строго означити дане поняття. Можна лише вказати ознаки за якими відбираються настільні ігри.

* Переважно в неї грає декілька людей(в звязку з цим обмеженням пасьянс не відноситься до настільних ігор).
* Гра ведеться в спокійній обстановці за столом.
* Гра переважно інтелектуальна, хоча є винятки, коли гра базується на швидкості реакції.

і ще лінк
Всеукраїнський чемпіонат з настільної економічної гри “Монополія” розпочинається влітку (http://www.mipmagazine.com.ua/index.php?material=152)

Ольга
01.08.2007, 14:42
в мене ще вдома є моя стара монополія ;)

New Shrek
01.08.2007, 14:57
Гра переважно інтелектуальна
Для тупих америкосів ...фі

Deus igrok
01.08.2007, 15:09
ну звичайно ... куди розумніше в українців: зібратися , побухати , побити вікна і лягти спати...

Ольга
01.08.2007, 15:14
Шреку, а Ви зі своїми дітьми у які ігри вдома бавилися? :)

New Shrek
01.08.2007, 15:16
і лягти спати...з файною ляльою

spm1950
01.08.2007, 23:41
Що мається на увазі під настільними іграми?

Дана
02.08.2007, 10:41
Я такі ігри бачила і на Південному і на Добробуті в іграшкових магазинах, спитайтеся продавців, вони не на видноти у них лежать.

Zoryanazirka
02.08.2007, 11:01
Повно настільних ігор в МЕТРО. Ми там купили кілька україномовних, в т.ч. український варіант МОНОПОЛІЇ.

Ума
02.08.2007, 13:55
В МЕТРО і в Антошці є якісні Монополії, та інші настільні ігри.

Взагалі дуже прикольно, коли є компанія для таких забав. Ми вже пару років маємо декілька таких настольних ігор. Монополяі моя улюблена (в мене на англ.) до ранку забава може тривати!!! а в мене такий азарт просипається!!!

Deus igrok
02.08.2007, 14:11
Антошка і Метро.
Принято.
Скоро буду в Метро обов'язково оціню.