КПК

Показати повну версію : Тут більшість Інтернет-залежні...

New Shrek
27.07.2007, 22:34
Допис від Samojlovu4
Тут більшість Інтернет-залежні...

http://www.psyhelp.ru/texts/iad_test.htm

Liliyah Romanova
28.07.2007, 05:52
Ваше число очков: 26

Вы обычный пользователь Интернета. Можете путешествовать по сети сколь угодно долго, т.к. умеете контролировать себя.

пупер
28.07.2007, 12:15
Ваше число очков: 52

У Вас есть некоторые проблемы, связанные с чрезмерным увлечением Интернетом. Если Вы не обратите на них внимание сейчас - в дальнейшем они могут заполнить всю Вашу жизнь.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif

Meg
28.07.2007, 17:03
А мені потрібна допомога психопата...
Ну,я знала,що ті 4 роки,шо я в неті-нічим добрим не закінчаться.
Для мене жах,як немає нету,чи комп ломається,хоча тиждень без нету-і в мене з"являється якась така сила,типу життєвої активності.О!
Я,правда,навіть на відпочинку маю зі собою покет з нетом...

Meg
28.07.2007, 17:05
Не в тєму.Всім,хто любить тести
Можна просто поржати
http://aeterna.ru/tests.php?link=tests

Ольга
28.07.2007, 21:41
зовсім не залежна, це тішить! Вы обычный пользователь Интернета.

Princess
28.07.2007, 22:40
Ваше число очков: 43

Вы обычный пользователь Интернета. Можете путешествовать по сети сколь угодно долго, т.к. умеете контролировать себя.
хоч я думаю, варто обмежуватись :)

Meg
28.07.2007, 22:42
Щасливі люди....

Melody
28.07.2007, 23:14
А мені потрібна допомога психопата..

Меґ, а чим Тобі психопат поможе? :)

Melody
28.07.2007, 23:16
О, і в мене таке саме:

Судячи з результатів тесту, жінки рідко узалежнюються від Інтернету. ;)

Meg
28.07.2007, 23:17
То мав бути психіатр
Ваше число очков: 82

Использование Интернета вызывает значительные проблемы в Вашей жизни. Требуется помощь специалиста-психотерапевта.

Ну так,хоча,для мене нет як джерело музики і новин.Деколи-цікаві люди попадаються

Войцек
29.07.2007, 09:57
А мені потрібна допомога психопата...
То мав бути психіатр

Ми не в Китаї, нам вже ніхто не допоможе :)

Ваше число очков: 78

У Вас есть некоторые проблемы, связанные с чрезмерным увлечением Интернетом. Если Вы не обратите на них внимание сейчас - в дальнейшем они могут заполнить всю Вашу жизнь.

Ljolik
29.07.2007, 10:11
Ваше число очков: 30

Ха, тре буде чоловікові показати, бо він підколює постійно що я інтернет- залежна.

пупер
29.07.2007, 10:57
Ваше число очков: 78

Ваше число очков: 82

мене книги рятують, бо коли починаю читати — забуваю про інтернет.....

Войцек
29.07.2007, 11:14
мене книги рятують, бо коли починаю читати — забуваю про інтернет.....

А я з інтернету завантажую (окрім українською мовою) і читаю на компі.
Тож далеко не відхожу :( :crazy: :8:

пупер
29.07.2007, 12:13
А я з інтернету завантажую (окрім українською мовою) і читаю на компі.
Тож далеко не відхожу :( :crazy: :8:
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
нііііі....
це неправильно.....
книжку ніщо не замінить....
тримаєш її ніжно руками, сторінки перегортаєш, пахне фарбою.....
люблю книгу....

Войцек
29.07.2007, 12:30
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif
нііііі....
це неправильно.....
книжку ніщо не замінить....
тримаєш її ніжно руками, сторінки перегортаєш, пахне фарбою.....
люблю книгу....

Пупере, то Ви її читаєте чи нюхаєте, чи ще щось? :) :) :)
Насправді, я згідний.
Але книжку англійською, наприклад, купити майже неможливо (ну, є інтернат-склеп, де того ж Кінга можна купити починаючи з 150 гривень, мені ліпше завантажити)
Але книжки теж люблю. Намагаюся купувати друковані, але більше друкую сам :shy:

пупер
29.07.2007, 12:33
Але книжку англійською, наприклад, купити майже неможливо (ну, є інтернат-склеп, де того ж Кінга можна купити починаючи з 150 гривень, мені ліпше завантажити)
Але книжки теж люблю. Намагаюся купувати друковані, але більше друкую сам :shy:
а у нас їх — хоч греблю гати....
україномовних не дуже багато http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif....
читаю багато російської....
улюбленого бушкова....
інших....

Meg
31.07.2007, 21:30
Я от так думаю,пару днів в мене неті не було-не здуріла.Може то з тими балами перебільшення.Я і в реалі щаслива!)))))

Ука
01.08.2007, 12:50
Ваше число очков: 59

Гмм, все, пішла працювати

Deus igrok
01.08.2007, 13:12
43 бала...

dvin
01.08.2007, 13:28
Ваше число очков: 40

Можна жити далі :)

LIA
01.08.2007, 14:00
Ваше число очков: 45

no_coment
01.08.2007, 15:00
Допис від Samojlovu4
Тут більшість Інтернет-залежні...

http://www.psyhelp.ru/texts/iad_test.htm

А шо дЄлать - 50? :clapping:

New Shrek
01.08.2007, 15:15
Жить.........(робот не пропускає коротший текст)

Meg
01.09.2007, 17:35
А,то все дурня-я точно можу без нету жити-бачите-скіко мене не було-нормально без нету жила!Мене це тішить!

Оля
01.09.2007, 20:10
О, і в мене таке саме:

І в мене, і в мене!:)
Тільки число очків 38. Треба дещо прикручувати. :) Але я в Інтернеті не через залежність. Вже перевірила. Місяць була відсутня і навіть не відчувала. В мене просто залежніть від Львівського форуму. :) Друзів вже багато тут. ;)

~KOLOBOK~
05.09.2007, 04:53
зізнання
Email this entry | Print this entry
entry 24.08.2007, 1:09
мне щойно осінило, що інтернет - це величезний притулок для дуже самотніх людей.
прохання не ображатися і помідорами не кидатися))) в інтернеті можна знайти сильних особистостей, закоханих мрійників, похмурих реалістів, вчених, що постійно в погоні за інформацією, ледачих тінейджерів, тих, кому "злегка за 40", готів, емокідів, гопників, комп"ютерників з синюватою засмагою, домогосподарок, фриків різного калібру, самодостатніх людей, багатодітних матусь і татусів... список можна продовжувати до безмежності. але всіх поєднує одне - у всіх них є вірна подруга на ім"я Самотність. комусь бракує емоцій чи самовиявлення, комусь - спілкування з людьми, хтось просто витає у хмарах через щасливе кохання, але не має з ким поділитися, ще хтось намагається вбити час.... всіх цих людей поєднує "хвороба Інтернет".... дехто навіть вважає її вирішенням проблем....
...але це фейк. таке собі placebo, яке ми приймаємо щоразу, коли нам чогось бракує. ми починаємо замінювати життєвих друзів на рідко-кристалічно-екранних, переконуючи себе, що ми знайшли те, чого шукали. наша стара подруга Самотність перетворюється на життєвого порадника, а ми тим часом тихенько котимось у темну прірву... і знову себе переконуємо, що знайдемо веб-сторінку, яка по-справжньому допоможе вибратися з цієї ями...
-----------------------------------------------
пишу з власного досвіду. сама така і це визнаю. і хоч я закохана і кохання моє взаємне, моя Самотність завжди зі мною. а ще я знаю, що якби справжні друзі були б таки справжніми, я б не шукала втіхи у всесвітній павутині вечорами. як от сьогодні.

Мирося
05.09.2007, 10:18
у всіх них є вірна подруга на ім"я Самотність
Це правда. Інтерет і такі форуми - добрі ліки, коли тимчасово з тих чи інших причин не можеш спілкуватися інакше. Але треба відчувати межу, щоб не звикнути.

New Shrek
05.09.2007, 13:18
Самотністьhttp://rl.foto.radikal.ru/0709/67/db0766bbe137.jpg А оСь як вона виглядає(Фото з відкритого публічного ресурсу)

Мирося
05.09.2007, 14:32
І які з того висновки?

New Shrek
05.09.2007, 14:38
Що постійних Інтернет- серфінгів можна легко вичислити.Чим довше ми в неті, тим більше лишаємо слідів.Щоб знайти фото і ідентифікувати його з текстом~KOLOBOK~ ,знадобилось не так вже і багато часу.

Мирося
05.09.2007, 14:53
Це дуже цікаве зауваження, з якого можна зробити багато філософських висновків!

пупер
05.09.2007, 15:12
Це дуже цікаве зауваження, з якого можна зробити багато філософських висновків!
до чого тут філософія?...
чиста логіка...
дедуктивний метод...

Мирося
05.09.2007, 19:07
Філософія? Ну як же! Це вперше такий феномен за історію людства. Можна подумати про те, що являтиме собою Інтернет років через 200 і як це вплине на життя, на чому позначиться і т.д.

New Shrek
05.09.2007, 19:54
Філософія? Ну як же! Це вперше такий феномен за історію людства.Дійсно,це Ви вперше зауважили.Я пробував туть намєкувати.Але не підтримали.Зара туть скажуть,що то просто спосіб комунікації.Але навіть якщо так ,то це якісно новий вид.Бачити і чути людину в режимі реального часуза десятки тисяч кілометрів,хто ще десять років назад міг собі таке дозволити.Окрім того це безкрайні потоки інформації,які рано чи пізно винесуть нас в гирло інформаційного суспільства. А прокляті комуняки перестануть казати , "Украина -это аграрное государство".

Мирося
09.09.2007, 16:44
Дійсно,це Ви вперше зауважили
Помітила, що Ви цікавитесь питаннями Інтернету. Я теж. Уважно передивилась усі Ваші посилання про статистику щодо користувачів в Україні. Якщо буде нова інформація, тримайте мене, будь-ласка, в курсі :)