Показати повну версію : хоббі
у мене є різні хоббі.....
збираю кришки від пепсі.....
якщо є якась подія, чи просто так — купую пепсі, записую на кришці дату, подію.....
ніби щоденник....
Samojlovu4
26.07.2007, 00:38
Тут більшість Інтернет-залежні...
Головне хоббі...
Моє хоббі створення інтернет-спільнот. Найуспішніші http://forum.lvivport.com та www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua)
мої жувачки (вся гуля — це жувачки, для порівняння ще й мій телефон СЕ дж 220 і):
кришки.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
New Shrek
26.07.2007, 12:09
є різні хоббі..... Куме ,вибачейте не втримався ...13см,18см,25...
Літом хоббі йти на річку та жаритись та паритись.
afterstep
26.07.2007, 17:22
Куме ,вибачейте не втримався ...
Приходить донька під ранок додому - батько в нервах - де була? чим займалася?!
А та, так замріяно - ой, не знаю де була, і не знаю, як воно називається - але відчуваю, що тепер то моє хоббі на все життя!
Моє хоббі зібрати слідуючий мільон.
New Shrek
26.07.2007, 23:42
та допишіть два нулика ,тай все буде в порєдку
Люблю пазли збирати.
Великі,елементів на 3-4 тис.1, кольорові, особливо з архітектурою, замками.
Буває, розложу елементи на полу, увімкну гарну музику та не можу відірватися від цього заняття.
Взимку на в'язання пробиває. Не скромно: виходить супер.
Люблю пазли збирати.
Буває, розложу елементи на полу, увімкну гарну музику та не можу відірватися від цього заняття.
я теж колись в’язав....
років 10 тому....
а пуцелі — бракує мені часу......
я би теж складав.....
New Shrek
27.07.2007, 10:43
Тут більшість Інтернет-залежні...
http://www.psyhelp.ru/texts/iad_test.htm
Моє хобі це малювання і писання прози.
А збирати-я все збираю-десь є якась гарна річ-я її кидаю в комод і валяється.Потім дивишся-ого,і звідки воно взялося.
Так,в мене найшлися тюбітейки,упаковка від молочної жуйки,пробірки і...50 г крові в баночці
Моє хобі це малювання і писання прози.
А збирати-я все збираю-десь є якась гарна річ-я її кидаю в комод і валяється.Потім дивишся-ого,і звідки воно взялося.
Так,в мене найшлися тюбітейки,упаковка від молочної жуйки,пробірки і...50 г крові в баночці
а кров нащо?...
сподіваюся, що не п’єте її?...
Якшо чесно,вже навіть не пам"ятаю,в кого її націдила.
Та певно,шо не п"ю!Ви би бачили,як вона за пару років виглядає-то така смердюча (я думаю,бо боюсь відкручувати) коричнева жижа.
До речі,Пупере,я можу вам до колекції жуйок наколупати з під столу.А то коли в неті сиджу-впадло вставати,потім ледве віддираю
Якшо чесно,вже навіть не пам"ятаю,в кого її націдила.
Та певно,шо не п"ю!Ви би бачили,як вона за пару років виглядає-то така смердюча (я думаю,бо боюсь відкручувати) коричнева жижа.
До речі,Пупере,я можу вам до колекції жуйок наколупати з під столу.А то коли в неті сиджу-впадло вставати,потім ледве віддираю
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/police.gif
там тільки мої!!!....
щось моє таке хоббі нікому не сподобалося..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
Може людям воно здається троха...той во...гидким...:shy:
Але от моя кров тоже багатьох нервує.:clapping: :(
В мене хоббі це кімнатні рослини і в"язання.
Може людям воно здається троха...той во...гидким...:shy:
Але от моя кров тоже багатьох нервує.:clapping: :(
все правильно, коли така жуйка до мештів прилипне — це нормально....
я можу похвалитися, що за останні 15 років засмітив навколишнє середовище (здається) трьома жувачками....
Я подумала,тре порахувати ті жуйки під столом...Ого!
А якби мені хто так зробив...Уууу...
Я подумала,тре порахувати ті жуйки під столом...Ого!
А якби мені хто так зробив...Уууу...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/laugh.gif нічо-нічо, я починав свою колекцію саме “під столом”....
якщо бути точним: за ліжком....
там у мене є і дональди, і турбо, топітоп, педро, і круглі такі жувачки, і цетера......
від початку 80-их збираю.....
там у мене є і дональди, і турбо, топітоп, педро, і круглі такі жувачки, і цетера......
від початку 80-их збираю.....
П.Пуппер дивно, що вас ніхто не підколює, мені це дико, як так, хм людина збирає пожовані гумки, десятиліттями і УСІМ на то наплювати, ну окрім деяких п"єзанок.:) Питання чи приходила вам мисля попробувати на смак жуйку зразка 80-х років?
П.Пуппер дивно, що вас ніхто не підколює, мені це дико, як так, хм людина збирає пожовані гумки, десятиліттями і УСІМ на то наплювати, ну окрім деяких п"єзанок.:) Питання чи приходила вам мисля попробувати на смак жуйку зразка 80-х років?
ні, не приходила..... :suicide:
Черешенька
28.07.2007, 00:08
Моє хоббі: збираю листівки з цілого світу (маю навіть спеціальний альбом для них) і листи найдорожчих людей.
Василю,нашо Пупер буде жувати вже пожовані жуйки?:scare: :clapping:
afterstep
28.07.2007, 17:34
Василю,нашо Пупер буде жувати вже пожовані жуйки?
щоб колекція менше місця займала...
Василю,нашо Пупер буде жувати вже пожовані жуйки?
Поперше я не мав на увазі жувати пожовані просто хотів спитати як він ностальгує за старими смаками, а ви як завше... імО!
Людину може вразила смакота Дональдів та Турбо, він фан, ва ви як фрАєрка з паном Аффтерстепом мене не урозуміли, не вже я таких хам та мудак!
Черешенька
28.07.2007, 18:56
як він ностальгує за старими смаками
А хіба смак знову віднайти (тобто відчути) не можна ;)? То ж не річ якась, яку втратив навіки...
Інколи при смакуванні чогось особливого згадуються давні миті дитинства (наприклад), коли було легко і добре, і коли найменші ласощі викликали найбурхливіші вибухи радості та насолоди :).
А хіба смак знову віднайти (тобто відчути) не можна ? То ж не річ якась, яку втратив навіки...
.
Можна але то вже буде інша йстор"я. Мені не забути того смаку, та те, що ми називали "мультики" в садку дит. та може ше в школі, був фанатом тих мультиків, як марки зберав у альбомчик, файненько, вони по серіям розтавлені були... зарез залишається тіке заплакати, над тим часом, який вже не поверниш ніколи чуєте ніколи..., от як було б добре зустріти того хлопчика в тій шапочці який посміхався і всі діти у ті часи були щасливі ...
Нє,ну Черешенька-то сплашной пазітіфф.
От зайдеш на форум,почитаєш її пости і душа радується!!!
Нє,ну Черешенька-то сплашной пазітіфф.
От зайдеш на форум,почитаєш її пости і душа радується!!!
Мене цікавить ца фігня шо заразна чи шо...п. Черешенька то персонаж, взагалі який не має аналогів, у звязку з тим, шо автор правильго аналізує хід Львівського Форуму.
Нє,ну чесно,зразу собі згадала все файне,за цей вечір.
То класно,шо є така людина!
Так як насроїти деяких персонажів на певний лад то так і піде...
Я ж кажу-пазітіфф випромінює!
Ну і шо яж кажу як гітару насроїти так і грає... а шо можу не тут?
А хіба смак знову віднайти (тобто відчути) не можна ;)? То ж не річ якась, яку втратив навіки...
Інколи при смакуванні чогось особливого згадуються давні миті дитинства (наприклад), коли було легко і добре, і коли найменші ласощі викликали найбурхливіші вибухи радості та насолоди :).
насправді, це не смак так впливає, а запах... аромат...
від несподіваного запаху (дитинства, якихось подій) може просто душу вивертати...
від несподіваного запаху (дитинства, якихось подій) може просто душу вивертати...
Пам"ятаю з дитинства запах жуйки "Турбо". Я їх завжди купувала, а "мультики" віддавала двоюрідному братові, бо він їх збирав.
А ще були "Дональди" - цьоця, яка їздила на "гандель" до Польщі, привозила їх цілими блоками, і можна було жувати досхочу. Ех, дитинство...
Я пам"ятаю такі рожеві,у вигляді циліндриків.А так,то я не жувала забагато.
Пупере,а вас фантики залишилися?Були колись,пам"ятаєте,"I love you",здається...Їх модно було збирати.
насправді, це не смак так впливає, а запах... аромат...
Та то дитинства спомин булочки та молоко у полудень...ігри у тих дочкі-матері з жувальними гумками які часи були...забути не ахті вель можу...хоча були ігри і у бандерівців з мельниківцями біля фортеп"яно...:)
Ага,я свого брата заставляла на колінах повзати-шоб він був меший,бо я його мама!))))))
Пам"ятаю з дитинства запах жуйки "Турбо". Я їх завжди купувала, а "мультики" віддавала двоюрідному братові, бо він їх збирав.
А ще були "Дональди" - цьоця, яка їздила на "гандель" до Польщі, привозила їх цілими блоками, і можна було жувати досхочу. Ех, дитинство...
оооо, дональди...
від 30 до 60 коп....
на краківському 45-50 коп....
турбо — 75 коп....
Я пам"ятаю такі рожеві,у вигляді циліндриків.А так,то я не жувала забагато.
Пупере,а вас фантики залишилися?Були колись,пам"ятаєте,"I love you",здається...Їх модно було збирати.
мультіки я збирав.....
здається, що має бути прес....
“любов це...” — з’явилися значно пізніше....
ще були “черепашки-ніндзя” з валютою в середині....
наклейки барбі ніхто не збирав?....
а такий “іконостас” мали?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
і номеру 9 ні у кого не було..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
Ага,я свого брата заставляла на колінах повзати-шоб він був меший,бо я його мама!
Ви справді могли таке, тому я вам вірю, але мене малого вар"ята польського, а я такий був...незняю а у вас кажуть так, у нас так кажуть: "Гецель" то я таким був, тіко зверху любив бути, по деревам та кущам мав засібки де б пожувати з батярами гумку дональд дак. А як у дівчаток дітки не слухаються то ми тут як тут, з батогами та піштолями шмайсерськими приїхали порядки улаштовувати...усьо було у нормі!
2 Пупер:
Ну,ладно,ладно.Признаюся,теж з Барбі збирала....
2 vasili:
А в нас ліжко двоповерхове було.Раз я вночі на нього впала,дошку потім прикрутили намертво.
А раз,він на мене ціле ліжко скинув.Багато з тим ліжком пов"язано-то була і машина,і будиночок....
afterstep
28.07.2007, 23:33
“любов це...” — з’явилися значно пізніше....
до речі - згадав - теж колись збирав... купував малому - а сам колекціонував малюнки... щось лише одного чи двох не вистачало... і ще тривалий час використовував як закладки в "теорії ймовірності"
А раз,він на мене ціле ліжко скинув.Багато з тим ліжком пов"язано-то була і машина,і будиночок....
Вайльо-вайльо, та то певно наука була...
А в нас в школі всі обмінювалися наклейками,потім ті ж в анкети клеїли
Щодо жуйки-то єдине не люблю Діролу..ВІн смердить маззю "Діп-хіт"(така до суглобів,після нартів всі нею мажуться)
а такий “іконостас” мали?....
У мене наклейками були обліплені дверцята шафок зсередини (ззовні мама не дозволяла :D)
на одних дверцятах був серіал "Елен і друзі", на других - песики і котики. А на третіх - серіал "Династія" (це вже в дорослішому віці).
Потім виросла, пробувала то зішкробати - та де там. Так і залишилося.
2 vasili:
Ой,шо там тіки ше не було,але ми там так товклися-дивно,як воно не розвалилося...
А в нас в школі всі обмінювалися наклейками,потім ті ж в анкети клеїли
Щодо жуйки-то єдине не люблю Діролу..ВІн смердить маззю "Діп-хіт"(така до суглобів,після нартів всі нею мажуться)
а я найбільше люблю орбіт фруктовий.....
завжди маю з собою пакетик.... :o
Ше,правда деякий Стіморол Діп-Хітом воняє
Та,Орбіт,це добре.Люблю з чорницею.
Ше,правда деякий Стіморол Діп-Хітом воняє
Та,Орбіт,це добре.Люблю з чорницею.
з фруктового найкращі бульки дуються.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/tongue.gif
Ну на фінал скажу...все ж таки того часу не повернути, воно пройшло крізь нас усіх... У мене заре ше є пам"ятна йстор"я як мій вуйко з Аргентини післау мені гумовок "Ріглес пермінт", а я тими гумами пригощав добродіїв, вни мені усе говорили шо то холєра, нефайна, без мультиків значить не тойуо, вже затім роки минуле і відей у кожного був Рібок та найк, потроху на мій бік БіГме йстор"я ші устелеласе. Так шо не провокуйте на Д"ялєкт!
Оооо,то точно!А то м"ятний якийсь,як гума!Ой,тобто тверда гума!))))))
Оооо,то точно!А то м"ятний якийсь,як гума!Ой,тобто тверда гума!))))))
Меготка ви скажіт себе причісляєте до клясів етнічного населення західної, тобто хто ви як ви завше проти ?
????????????????
То стосується тої жуйки?
То стосується тої жуйки?
А чо ви протистуєте підсвідомо проти чогось, я се відчуваю.
Я не пойняла.Я,протестую?Ну,Василю,не грай вар"ята,ти не психолог.
Ой,засиділася туткай,тре спатки йти.Всім па-па!
Черешенька
29.07.2007, 01:08
А ще були "Дональди"
Пригадую, як моя бабця в дитинстві в Угорщину поїхала, а ми, дурні дітлахи, нічого іншого не хотіли, як ті "Дональди". Бідна бабуся обшукала пів Будапешту і не знайшла, купила нам якісь льодяники, щоб догодити, а ми тижднями потім ображалися...
Мег, я колись теж на двоповерховому ліжку спала, тільки вгорі (ото часи були)! Зараз, якщо їду кудись у нічному поїзді, мушу тільки на верхній полиці ночувати (мені тато, як на зло, часто нижню бере, бо практичніше вважає). Згадалося, як я раз у приємному товаристві трьох панів у Київ їхала і від їхнього співучого храпу ока стулити не могла. Тепер дивлюся завжди, яких супутників у купе маю, щоб знати, на що наперед налаштовуватися :).
Я,протестую?
Надобраніч, але от візьмем типову форму або + або - у вас якесь протиборство, ви як воїн певний, я се відчуваю...
Пригадую, як моя бабця в дитинстві в Угорщину поїхала
Я наче той вуо...Чершенько старі мадярські дідухи вже від давна на Буду не пруть бо мадяри то є ми...час минув, лиш фото мают, а про Дональди лиш пам"ятаю у Сучаві на Романськім базаре Дональди міняли на наші кеди та совєтські кип"ятілники з прасками, то ми тиме прутьками се удовільнялесе. Але по суті всі хто сі вертався з бугра привозив як не майно то ціглі...а гуму для сьянів то є пеуне.
Черешенька
29.07.2007, 01:40
Але по суті всі хто сі вертався з бугра привозив як не майно то ціглі...а гуму для сьянів то є пеуне
Ну, Василю, ти й колорит, рідкісний при чому ;). Тому тебе так ціную і люблю :)!
Ну, Василю, ти й колорит, рідкісний при чому . Тому тебе так ціную і люблю !
Взаименно пани ЧерешенькА! Хоть и не треба стока пафоса, яж чернАвицкий!
New Shrek
29.07.2007, 08:04
. Тому тебе так ціную і люблю
Е, карамба... поки мене не було щось сі стало .А як же слід голуба?
...якісь льодяники, щоб догодити, а ми тижднями потім ображалися...
нагадує твір одного східного німецького письменника, якого ми в школі (здається) читали....
до героя книжки (східна німеччина) приїхала тітка зі західної...
привезла БЛОК жувачок, але не пояснила, що це жувачки....
хлопець лизнув кілька разів та проковтнув кілька....
і висновок: не смачне у них там, і що це таке...
потім було купа приколів, як та тітка вчила жувати жувачки, як він їх клеїв по цілому дому.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
нагадує твір одного східного німецького письменника, якого ми в школі (здається) читали....
до героя книжки (східна німеччина) приїхала тітка зі західної...
Ви хотіли мабуть сказати про Гофмана
боюся, що прізвища просто не пам’ятаю....
можливо.....
Черешенька
29.07.2007, 13:25
Сашко, не думаю, що то Гофман. Останній - німецький романтик, жив тоді, коли ще жуйок не було і ДДР не існувала :).
А твору не знаю. Пупере, може, напружете пам"ять і пригадаєте? Мені цікаво стало!
Черешенька
29.07.2007, 13:33
Е, карамба... поки мене не було щось сі стало
Пане Шреку, не переживайте :). Я і Вас люблю, тільки трошки по-іншому ;)!
Сашко, не думаю, що то Гофман. Останній - німецький романтик, жив тоді, коли ще жуйок не було і ДДР не існувала :).
А твору не знаю. Пупере, може, напружете пам"ять і пригадаєте? Мені цікаво стало!
не зможу напружити, бо не “забув”, а не “пам’ятаю”....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
Привіт.
А моє хоббі подорожувати))) теренами рідної неньки України і не тіки
Гарне хобі!Нічо не скажеш!Респект!
Гарне хобі!Нічо не скажеш!Респект!
Мег чого ви так швидко не розказали про своє хоббі, у деталях ?
А шо тут ше розказувати.Все просто.Нічого особливого в моєму хобі немає.
А шо тут ше розказувати.Все просто.Нічого особливого в моєму хобі немає.
але воно є?..
якщо є, то яке?....
Моє хоббі добре пограти з хорошою компанією у футбол !
Я вже писала в тій темі,яке моє хоббі
Я вже писала в тій темі,яке моє хоббі
ясно, бо я подумав, що у вас якесь нове "зовсім неособливе"....
Нє,я ше не придумало чогось такого неповторного і дикого.А думаю!
А моє хоббі малювання, а ще я збираю відьмочків, вже більше 20 штук є
А моє хоббі малювання, а ще я збираю відьмочків, вже більше 20 штук є
Шабаш на форумі затіваєш? http://talk.lviv.farlep.net:8080/images/avatars/Gallery/big_smiles_new/36_2_44.gif
Та ні!:))Кажуть, що вони як обереги для жінок, відвертають соперниць :)
відвертають соперниць
у вас є соперниці?
ЗІ : ваша сестричка?
у вас є соперниці?
ЗІ : ваша сестричка?
У мене немає соперниці і надіюсь, що й не буде
А з сестрою у нас різні смаки, ій більше до вподоби хлопці з довгим волоссям і такі, хто читає Кастанєду :)
хто читає Кастанєду
а шо я читаю Кастанєду, по бажанню чим вам Кастанєда не той-во?:download:
Недоскладене хобі
Балдзю від пузлів :crazy:
1500?
Zoryanazirka
12.10.2007, 22:36
А я збираю лаки для нігтів, вже маю більше 300
А я збираю лаки для нігтів, вже маю більше 300
Вперше чую про таке хоббі. :) Цікаво, з чого почалася колекція?
Балдзю від пузлів
1500?
Я також. Особливо із зображенням замків.
2000!!! Але колись було і 3000 :)
Полковник
14.10.2007, 12:22
У мене немає соперниці і надіюсь, що й не буде
А з сестрою у нас різні смаки, ій більше до вподоби хлопці з довгим волоссям і такі, хто читає Кастанєду :)
В смысле - Камасутру? :cowboy:
Redhotchilly
15.10.2007, 00:34
подорожі, лижі, дайвінг...:)
В смысле - Камасутру?
Ну Полковник шалунишка! Сказано ж -К-а-с-т-а-н-є-д-у :)) Камасутру ми в майбутньому почнемо вивчати, поки що ранувато :))
вже кілька тижднів є стабільне хоббі весіння в онлайні на ЛФ, а цього й не помітив, так шо хоббі ЛФ.
Аналогічно...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_pcwut.gif
У мене теж ЛФзалежність :)
Я теж пробую повисіти на ЛФ ,коли час є вільний
Мої захоплення - гра на барабанах, написання оповідань, ігровий дизайн і прогулянки у зливу без парасольки
прогулянки у зливу без парасольки
Хобі просто супер !!!
весною іду на курси пілота,зроблю ліцензію і з осені буду помалу оце збирати
http://i190.photobucket.com/albums/z105/coolzak/800px-Rutan_long-EZ_g-wily_arp.jpg
Redhotchilly
23.10.2007, 10:09
весною іду на курси пілота,зроблю ліцензію і з осені буду помалу оце збирати
клас! :clapping:
Мені так само вже машини мало)
прогулянки у зливу без парасольки
я теж люблю гуляти в дощ без парасольки.та в мене її навіть і немає :))
_nosferatu_
28.10.2007, 16:58
А я люблю, ні обожнюю музику і малювати.
І це часто поєдную:ninja:
Малюю всякі ужаси безбожні і металістів всяких ружних.
Сліпнотиків гигигги:dance: :dance:
EntOther
28.10.2007, 17:47
Сліпнотиків гигигги
Цікаво,я к ті сліпнотики виглядають :cowboy: )))
Малюю всякі ужаси безбожні і металістів всяких ружних.
Сліпнотиків гигигги
Слайди в студію!:))
Збираю жабок. Не живих. Дужжжжжжже різних. У мене така традиція, що я привожу жабок з різних країн, міст, а також друзі дарують...скоро музей відкрию:dance:
Redhotchilly
28.10.2007, 20:36
в мене цьоця жабок збирає...
спеціальну шафу навіть вдома поставили :)
Збираю жабок
а також друзі дарують...
гиги...дарують-дарують...
а я...я...я....ну я той...
цукрики збираю-ті що до кави і чаю дають в кафешках
мені друзяки вже з цілого світу понавозили:):):)
а потім я їх всіх на стінку в кухні чіпляю-отакий економний ремонт:radist:
а ше люблю вирізати з журналів різні малюночки і клею їх до великого зошита і роблю такі собі колажні міні-історійки:)
ну і фііііііііііііііііііііільми:radist:
ну і ще одне - люблю збирати до себе в животік всяческі солодущі марципани...отак:o :shy: :o :o
nirvanka
29.10.2007, 00:50
а я...я...я....ну я той...
цукрики збираю-ті що до кави і чаю дають в кафешках
Я теж віднедавна почала збирати такі мініатюрні пакетики з цукром, сіллю, навіть перець є, ще якась кава.. Їх в мене з десяток разом. І ще збираю пакетики з чаєм :) І відкриті, і закриті. Пахнуть всі разом в такій металевій коробочці:
http://photofile.com.ua/photo/nirvanka/3230909/large/69086105.jpg
(чекаю поки хтось подарує більшу коробочку, бо в цій вже місця нема :) )
Це моя колекція відьмочків, але не вся.Великі висять на стіні, пізніше сфоткаю-покажу
Відьомський шабаш :))
http://i016.radikal.ru/0710/0a/91a4d3c1842e.jpg
Я теж віднедавна почала збирати такі мініатюрні пакетики з цукром, сіллю, навіть перець є, ще якась кава.. Їх в мене з десяток разом.
ну....в мене їх...:o ну приблизно...більше трьох сотень....!!!!:rolleyes: :shy: :rolleyes: :shy: :rolleyes: :shy:
але на жаль не маю фотіка щоб показату ту стінку в кухні і ще приблизно 2 кілограми ненаклеєних:)
nirvanka
30.10.2007, 21:32
ну....в мене їх... ну приблизно...більше трьох сотень....!!!!
але на жаль не маю фотіка щоб показату ту стінку в кухні і ще приблизно 2 кілограми ненаклеєних
Ого!! А скільки ж років потрібно на таку колекцію?! ;)
Ого!! А скільки ж років потрібно на таку колекцію?!
справа не в роках!
а в бажанні і в справжніх друзях!:radist:
і це не просто слова і ніяка не патетика!
то факт!:cool:
nirvanka
30.10.2007, 22:13
справа не в роках!
А все ж таки? ;) Коли Ви почали їх збирати?
Коли Ви почали їх збирати?
найточнішою датою буде тоді коли з"явилось Б-317
знаєте таке бістро одне з перших на костюшка
там просто до чаю давали цукрики на яких були намальовані різні смішні тварючки і дууууууже мало співпадінь було!!!
ну то вже так з десяток років пройшло...:eek:
хм а я навіть не думала що аж стільки...
старію-у-у-у:crazy:
nirvanka
30.10.2007, 22:36
Знаю знаю це бістро :)
Бачу це у Вас серйозне хобі.. А в мене так - пасивне..
Активне хобі - робити фото. Збираю колекцію фото квітів і ліхтарів :)
Ги, а я також почав збирати цукор у пакетиках. Беру де тільки можна. Є з "укрзалісниці" штук 6... )))
Також музику пишу. Щось у стилі фанк-хіп-хоп, взагалі, музика - головне хоббі...
Ги, а я також почав збирати цукор у пакетиках. Беру де тільки можна. Є з "укрзалісниці" штук 6... )))
Також музику пишу. Щось у стилі фанк-хіп-хоп, взагалі, музика - головне хоббі...
нас більшає!!!!
ми стаємо бандою!!!!!
:dance: :dance: :dance:
а ше у вас класний аватар-маю сентимента до бегемотів-мене колись в дитинстві обзивали бегемотом:p
nirvanka
07.11.2007, 01:11
Міняю пакетики з цукром на пакетики з чаєм! ;)
(мені цукор не цікавий, бо він не пахне :shy:)
мені цукор не цікавий
о! а шо ми робитимемо зі зрадниками???:cowboy:
ну я мовчу...:aggressive:
:p :p ;) :p
Черешенька
07.11.2007, 01:19
Дівчата, у мене зараз нове хобі - збираю корки від вина (доброго), - і практично (коли фляшку розпочав і не допив, можна підібрати закривачку до вибору й до кольору), і нестандартно певною мірою :).
Тому не викидайте гарні корочки, бережіть всі для мене ;), колись подаруєте :)!
nirvanka
07.11.2007, 01:19
о! а шо ми робитимемо зі зрадниками???
Та я ж вас підтримати хотіла! Цукру і так в мене мало, а чай я ж збираю! І він теж в пакетиках :shy:
Та я ж вас підтримати хотіла! Цукру і так в мене мало, а чай я ж збираю! І він теж в пакетиках :shy:
доооообре...нуууу...
:cowboy: тоді :cowboy:той цукор шо вам вже не потрібний:cowboy: мені:cowboy:
і ніяких....;) ;) ;) :D :cool:
nirvanka
07.11.2007, 01:26
доооообре...нуууу...
тоді той цукор шо вам вже не потрібний мені
і ніяких....
Як тільки розгадаю цей смайл-ребус, обов'язково тоді Вам цукор! :)
Як тільки розгадаю цей смайл-ребус, обов'язково тоді Вам цукор! :)
розгадку надсилайте приватно;)
щоб не розголошувати відкриття і сікрєтікі банди:bazar:
;)
nirvanka
07.11.2007, 01:40
розгадку надсилайте приватно
щоб не розголошувати відкриття і сікрєтікі банди
Окі докі! :ninja: Один за всіх і всі за одного! http://s9.rimg.info/17b61255f6b52aaa31187bf5237628fc.gif
lulu, дякую за коплімент...))
Доречі, цукор збираю, саме тому, що чай-каву п"ю без нього, а у комплекті видають..))
nirvanka
07.11.2007, 14:22
Я сьогодні поповнила свою колекцію на 4 цукрика :radist:
Ще в школі почала збирати рожевих слоників, бо несуть вони в собі якесь космічне добро, гарнонію. Щоб це не було – м’яка іграшка, статуетка, навіть слоник з кіндер-сюрприза. Це все були подарунки. Кажуть, що для щастя в домі бажано мати 7 слоників. У мене їх набагато більше. :)
На робочому столі маю такого слоника і ангелятко, подароване сестрою.
http://i027.radikal.ru/0711/2e/0c2a2c0064d1.jpg
Зорянівонька
07.11.2007, 16:13
поповнила свою колекцію на 4 цукрика
Я хоч і не збираю, але не втрималась. Отак подають цукор в Європі:)
http://forum.lvivport.com/images/profilegallery/1588/2_1.jpg
nirvanka
07.11.2007, 16:23
Я хоч і не збираю, але не втрималась. Отак подають цукор в Європі
Що це? :) Цукровані палички? Ними чай-каву мішають?
Зорянівонька
07.11.2007, 16:26
Це нерафінований цукор. Він в гарячому розтоплюється...
nirvanka
07.11.2007, 16:29
Це нерафінований цукор. Він в гарячому розтоплюється...
До lulu - а у Вас в колекції є такі "цукрики"? ;)
Обіцяна колекція відьмочок
http://img102.imagevenue.com/loc1103/th_84116_PB080183_122_1103lo.JPG (http://img102.imagevenue.com/img.php?image=84116_PB080183_122_1103lo.JPG)http://img14.imagevenue.com/loc1178/th_84118_PB080184_122_1178lo.JPG (http://img14.imagevenue.com/img.php?image=84118_PB080184_122_1178lo.JPG)http://img124.imagevenue.com/loc797/th_84124_PB080185_122_797lo.JPG (http://img124.imagevenue.com/img.php?image=84124_PB080185_122_797lo.JPG)http://img178.imagevenue.com/loc189/th_84129_PB080186_122_189lo.JPG (http://img178.imagevenue.com/img.php?image=84129_PB080186_122_189lo.JPG)
До lulu - а у Вас в колекції є такі "цукрики"?
нема-я їх з"їла!!!! я ж писала що ще збираю смаколики до животіка:)
в європі ж не тільки такий подають
от я й збираю ТІЛЬКИ в пакетиках
от якби він був в пакетику та ще й з малюночком...:)
в мене є зате цукрик в таблеточках:) і в пакетику зі швейцарії
Ось ще з колекції
http://img187.imagevenue.com/loc499/th_98625_PB080187_122_499lo.JPG (http://img187.imagevenue.com/img.php?image=98625_PB080187_122_499lo.JPG)http://img146.imagevenue.com/loc629/th_98632_PB080188_122_629lo.JPG (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=98632_PB080188_122_629lo.JPG)http://img172.imagevenue.com/loc1112/th_98639_PB080189_122_1112lo.JPG (http://img172.imagevenue.com/img.php?image=98639_PB080189_122_1112lo.JPG)http://img138.imagevenue.com/loc251/th_98647_PB050212_122_251lo.JPG (http://img138.imagevenue.com/img.php?image=98647_PB050212_122_251lo.JPG)
колекція відьмочок
Супер!:clapping:
А я захоплююсь аніме.Мій чоловік схоже також став фанатом.Навіть мала(2,5) любить деякі дитячі анімашкі:radist:.А ще обожнюю гірські лижі,та мандри:p
nirvanka
12.11.2007, 17:27
А ще обожнюю гірські лижі,
Ще одна рідна душа на форумі :)
http://s5.rimg.info/f1be40646cca1d8e57f6f80000a82835.gif
Ще одна рідна душа на форумі :)
http://s5.rimg.info/f1be40646cca1d8e57f6f80000a82835.gif
Мої вітання!А де ви возитесь,у Славську чи на Драгобраті?
nirvanka
13.11.2007, 16:53
А де ви возитесь,у Славську чи на Драгобраті?
Наразі була лише у Славську (ФМІ - Грабовець - Тростян - Варшава). Хочу цього року кудись в інше місце поїхати, бо в Славську черги великі на вихідних і сервіс не найкращий.. На Драгобрат дуже б хотліа з'їздити, бо чула багато хороших відгуків. Але наразі не виходило, може цієї зими вдасться.
Тут є трохи форумчан-гірськолижників ;) (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=29217)
Ось ще одна відьмочка до моєї колекції
http://i045.radikal.ru/0711/bb/ebd0fa22535e.jpg
Ось ще одна відьмочка до моєї колекції
А як поповнюється Ваша колекція?
А як поповнюється Ваша колекція?
Купую сама, дарують знайомі .Мрію купити відьмочку майже в мій зріст, бачила таку в магазині, тільки дуже дорого коштує.
У мене прохання, у вас у місті біля аптеки -музею є скульптура відьми, здається вагітної.не міг би хто -небудь її сфотографувати і викласти сюди знімок?
у вас у місті
Про яке місто йде мова? :)
Про яке місто йде мова?
Звичайно про Львів! Де ще є аптека-музей?:)
Де ще є аптека-музей?
В Чернівцях,на вул.Кобилянській.
Руда Кішка
19.11.2007, 17:36
я мишей збираю і хрестиком вишиваю (переважно по схемам з німецьких журналів).
А мама моя малесенькі вазочки збирає. везуть всі звідусіль :)
http://i016.radikal.ru/0711/07/98eb94859d6e.jpg
http://i040.radikal.ru/0711/78/cc20c4f705c9.jpg
я мишей збираю і хрестиком вишиваю (переважно по схемам з німецьких журналів).
А мама моя малесенькі вазочки збирає. везуть всі звідусіль
Гарні колекції. Наступний рік криси - тож Ваші мишки, які сміло зійдуть за крисок, подарують Вам багато приємнощів :)
nirvanka
19.11.2007, 20:25
У мене прохання, у вас у місті біля аптеки -музею є скульптура відьми, здається вагітної.не міг би хто -небудь її сфотографувати і викласти сюди знімок?
Була я сьогодні в центрі, вирішила сфоткати для тебе відьмочку, але не знайшла її. А де саме вона є?? На будинку, де є аптека-музей, не було нічого такого. І на сусідніх теж..
Додано через 2 хвилини
Щойно знайшла в неті про неї:
...У дворику аптеки-музею стоїть статуя знахарки — це відьма, яка тримає за пазухою зілля, а в руці — змію... То треба було всередину зайти! Коли буду наступного разу, обов'язково зайду і сфоткаю! :)
То треба було всередину зайти! Коли буду наступного разу, обов'язково зайду і сфоткаю!
Ой. Нірваночко, буду дуже вдячна:)
такі дивні хобі у людей :)
аж мені незручно, що я просто люблю читати книжки і купувати їх, щоб створити свою власну величезну бібліотеку з улюблених і достойних як на мене книжок :D :D :D
a.ilchenko
25.11.2007, 16:11
А от чеорт його зна, яке в мене хобі...
Раніш, з початку 90-х, хобі було - комп'ютери на К580ВМ80А, Специалист, Радио 86 РК...
А нещодавно згадав молодість, запровадив домашій музей.
Експонати:
1. "Специалист", 32 КБ. Монитор - "колокольчик". В ПЗУ зашит загрузчик, монитор, транслятор асма, редактор, и язык Форт - супер :)
2. ЕОМ "УКНЦ", робоча, ще й дискети з RT-11 дістав.
3. IBM XT 8 MHz, 640 Кб, без HDD, CGA - на стіні
4. 286-20 MHz, HDD 40 MB, VGA - там же
5. 386DX-40, RAM 4 MB, HDD 170 MB - в зборі
6. 486DX2-66 на стіні, 486DX4-120 - 16 MB RAM, 1 GB HDD - в зборі
7. Pentium-166 MMX, 32 MB RAM, 2 GB HDD SCSI - в зборі
8. PII-350, RAM 256 MB, 10 GB HDD U2W SCSI - робоча
9. ну вже не експонат, а робоча - Core2Duo
А ще... мотоцикли, Дніпро МТ-9 стоїть, жде, коли руки дойдуть з нтого чоппер зробити - колесо заднє е, вилка від Іж-ПС тоже є... часу нема.
Ого!О то файне хоббі!Якесь воно мені близьке!Хоча я тим не страдаю....
a.ilchenko
25.11.2007, 17:13
Ого!О то файне хоббі!Якесь воно мені близьке!Хоча я тим не страдаю....
Ага, а декотрі говорять - "нєкрофілія" :)
Смішна назва для хоббі...Особливо дивною вона видасться тим,зто не розуміє,про шо мова...
Моя колекція поповнилась ще відьмочкою в скриньці
http://i048.radikal.ru/0712/4c/6064e892dbe9.jpg
http://i012.radikal.ru/0712/1c/28cdd90a644a.jpg
nirvanka
05.12.2007, 02:06
Моя колекція поповнилась ще відьмочкою в скриньці
[ Маленькі поради щодо знимкування зблизька ще й вдома:
- став камеру в нерухоме положення, наприклад на купу книжок, стіл, табуретку і т.д., бо наші руки трясуться, а це особливо видно на фотках зблизька.
- став затримку на 2 секунди хочаб (спуск затвора чи як там це називається), ну щоб коли ти натискаєш на кнопку знимки, проходило 2 сек до того, як фотік сфоткає, адже в момент натискання на кпопку і в наступну секунду камеру трясе від рук фотографа. А за 2 сек вона стає нерухома. Навіть якщо на вулиці щось нерухоме фоткаєш і не поспішаєш, то краще ставити затримку - фотки виходять чіткіші.
- якщо фоткаєш в режимі Авто, то хоча б став "Макро" і лови найцікавіше місце кадру, щоб воно вийшло чітким. Якщо фоткаєш в ручному режимі, то теж добре виставляй різкість (чи як там воно називається, я в фото-термінах не дуже розбираюсь)
- не чіткість фоток рятує і спалах, але він часто спотворює колір об'єктів, що фоткаються зблизька.. ]
А тепер по темі. Маленький тобі подаруночок, Alias, хоч і віртуальний ;)
http://files.myopera.com/nirvanka/albums/421814/IMG_9090-copy.jpg
А тепер по темі. Маленький тобі подаруночок, Alias, хоч і віртуальний ;)
нецке?...
nirvanka
05.12.2007, 02:40
нецке?...
Кульчик
Маленький тобі подаруночок, Alias, хоч і віртуальний
Дякую , Нірваночко.Люблю подарунки, навіть віртуальні:)
A_Stella
13.12.2007, 00:49
Люблю пазли збирати.
І я пазли люблю. Заспокоює-супер, про все забуваєш і мозок хоч на деякий час від потоку думок відпочиває. Але зараз не купую, бо витрачатиму на це купу часу. Можу ночами сидіти доки не складу.Затягує.
http://i039.radikal.ru/0712/21/752e960f0a29.jpgХтось просив знимочок помістити, з аптекі музею.http://s4.rimg.info/5770e87b181a78acf8195d04ad38ace9.gif (http://smiles.rc-mir.com/smile.64054.html)
Це я . це я !!!!!!Ой, дякую, Зая.Я так Вам вдячна
Це я . це я !!!!!!Ой, дякую, Зая.Я так Вам вдячна
Нема за що! Мені було дуже цікаво його знайти,я навіть не здогадувалась , що у нас в місті є щось у тому дусі.
Нове поповнення
http://i003.radikal.ru/0805/a0/d6210408c7d9.jpg
http://i012.radikal.ru/0805/f5/067823f5d3c0.jpg
Людоньки! аж стрепенулася!!!
та "ХОБІ" ся з одним "б" пише !!!!
прокиньтеся!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
консультант
08.06.2008, 17:29
Якщо добре задумаюсь, то сам не знаю, що хочу...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008